Here comes the familiar taste of fear

Med en gang jeg begynte på cellegiftstablettene kom smertene tilbake for fullt igjen. VI skjønte med en gang at dette ikke kom til å gå. Vi ringte legene i Trondheim for å høre om det gikk an å gjøre noe annet. Etter litt tenketid besluttet legen at jeg kunne få det intravenøst i stedet. Heldigvis. Jeg skulle få det i 3 dager og i dag var siste dagen. Jeg er spent på hvordan dette påvirker blodverdiene. Det er viktig å finne riktig balansegang. Ikke for kraftig, for da slår det ut de friske cellene, men ikke for svakt heller. Jeg er også veldig redd for at det ikke virker i det hele tatt. Jeg vil jo leve lengst mulig.. Jeg har så lyst til å oppleve julaften i år også, men det ser jo veldig mørkt ut. Kanskje det blir tidlig julefeiring i år?

Jeg har hatt litt mer energi de siste dagene. Jeg har hatt besøk av Silje og Karina, og av Eli. Jeg og Eli lagde til og med sjokoladefondant her om dagen. De ble perfekte. Mmm. Ellers prøver jeg bare å gjøre det beste ut av dagene, selv om det ikke er stort jeg orker. I går koste jeg meg sammen med mamma og pappa og Elise. Vi så på filmen "P.S. I love you". Det var en veldig fin film. Trist og fornøyelig på samme tid. I dag spiste vi kake og ga pappa gave siden det er farsdag. Jeg er virkelig glad jeg har familien min rundt meg. De er så flotte, jeg hadde ikke klart dette uten dem. Jeg tenker på alt de har gjort for meg siden jeg ble syk. De har virkelig stått på. De er slitne de også av alt dette. Det er godt vi får være hjemme i hvert fall.

Jeg har en drøm om at denne bloggen skal bli gitt ut i bokformat etter min død. Jeg vet at veldig mange setter pris på denne bloggen, så jeg tror det ville vært fint. Jeg vet at familien min vil hjelpe meg med dette. Det hadde vært så bra.

Jeg tenker mye på alt jeg har opplevd siden tilbakefallet. Jeg har virkelig fått utnyttet tiden min. Jeg angrer ingenting på at jeg fortsatte å prøve. Hadde det ikke vært for legene i Trondheim hadde jeg dødd i Mai. De har virkelig gjort alt de kan de også. De har prøvd alle slags medikamenter og undersøkte nøye hvilke muligheter jeg hadde. Jeg er så glad for at de aldri ga opp.

----------------------------------------------------------------------------
Ei jente sendte meg mail for noen dager siden og fortalte at hun har startet opp et prosjekt. Det går ut på at dere skal ta et bilde av dere selv og sende det til henne, så skal en profesjonell fotograf montere en stor plakat med bildene på som jeg skal få. Jeg synes det var et kjempeflott tiltak, det gjør meg virkelig glad. For å lese mer om det kan dere gå innpå bloggen hennes, eller melde dere inn i facebook-gruppa.
http://famjohansen.blogg.no/
http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=169266629889&ref=mf

732 kommentarer

KamilleM.

08.11.2009 kl.23:48

Du er en fantastisk jente som jeg unner alt godt!

alexandra moe richardt

08.11.2009 kl.23:52

Regine, jeg ønsker deg masse god bedring! jeg er stolt av deg at du klarer og tenke litt positivt oppi dette også. Du er ei sterk og flott jente jeg virkelig ser opp til! Det at du ønsker at bloggen din skal bli bokutgitt tror jeg ikke kommer til og bli noe problem. Blir den bokutgitt kommer jeg til og kjøpe flere eksemplarer av den og gi den til barn og unge, og be de lese den for og sette seg inn i en ordentlig verden. verden er ikke så flott som alle skal ha det til! Og idèen om bildene var jo utrolig bra! Jeg skal så være med. Masse god bedring til deg, Regine. Du er sterk og skal ha masse skryt for det! :-)

Ayuki

08.11.2009 kl.23:53

Jeg tenker på deg hver dag Regine!

Lena

08.11.2009 kl.23:54

Du skriver så fint! Jeg er glad du fikk ordnet medisinene dine.

Det var også flott å høre litt om hvordan familien din har det, jeg har tenkt på dem oppi alt dette du gjennomgår.

Jeg håper du får oppleve julen og at det blir en fin jul for deg. Om ikke annet, så håper jeg du får en flott adventstid.

Vi er mange som ikke skriver så ofte, men som leser her og tenker på deg. Jeg er innom minst en gang pr dag og ser om du har skrevet noe.

Jeg krysser fingrene mine for deg, håper på det beste. Uansett hva det måtte være.

Varme tanker og gode klemmer sendes mot nord! xxx

connie michelle

08.11.2009 kl.23:55

hadde bloggen din kommet ut i bokformat tror jeg mange ville kjøpt den og anbefalt den videre, du står på og gir ikke opp, ønsker deg alt godt og håper det er en stund til din tid kommer, du har mye igjen å oppleve, julen bringer mirakler til mange, du er nok en av dem som får oppleve et sånt mirakel, og at du skal få oppleve 2010 og flere andre år også! stå på, regine :-)

Oda

08.11.2009 kl.23:57

Du nå var det fantastisk å se deg skrive igjen. Jeg har tenkt så mye på deg og vært innom her mange mange ganger om dagen siden forrige innlegg. Dette er første gang jeg skriver til deg men begynte først å lese bloggen din for 5 dager siden og satt ned noen timer tl jeg var ferdig. Jeg har både grått og smilt litt underveis for du er en så fin person og det du har vært og er igjennom er tøft. Jeg ønsker deg alt godt og at julefeiringa blir bra når den kommer:) En god klem fra meg

M.

08.11.2009 kl.23:59

Kjære Regine.

Har lest bloggen din en stund nå, og vil bare si at du er en stor inspirasjon og jeg er uendelig imponert over hvor sterk, reflektert og ærlig du er. Jeg jobber som sykepleier på en avdeling for barn med kreft, og dine ord og tanker hjelper meg og inspirerer meg til å være en bedre sykepleier og et bedre medmenneske for barna og familiene jeg møter.

Jeg sender deg og familien din mine varmeste tanker og ønsker deg alt godt.

Lotte

08.11.2009 kl.23:59

Du er så utrolig flott, Regine!
Én ting som er så fint, er at du virker så jordnær.. så avslappa, på en måte, til tross for det du går igjennom nå. Kanskje tolker jeg ordenen dine helt feil, men det er ihvertfall inntrykket jeg sitter igjen med etter denne bloggposten.
Det er nok mange som vil tilby seg å hjelpe til med et eventuelt bokprosjekt. Bloggen din (boka) vil bli en kjemperessurs som vil kunne hjelpe mange, mange mennesker i lang tid fremover.
Du er så flott!!

09.11.2009 kl.00:00

Hei. Dette er første gang jeg leser bloggen din, og jeg må si,at jeg er stum av beundring. Jeg er overbevist om at bokplanene dine vil realiseres, og at den kan tjene som inspirasjon for andre mennesker i lang tid fremover. Du har en styrke og en karakter som er få forunt Regine. Vær stolt av deg selv. Ønsker deg lykke til videre, og ber om at du får oppleve julen igjen. De beste ønsker fra meg.

Maria

09.11.2009 kl.00:02

Ikke gi opp!

Så lenge du lever er det håp. Selv om det ikke alltid er like stort, er det der fremdeles. Så lenge håpet lever, lever du. Ikke gi opp.

Jeg beundrer at du klarer å være så åpen på nettet, og fange følelesene mine og alle de andre som leser denne bloggen.

Aldri gi opp, selv om det frister.

Ønsker deg virkelig god bedring, og håper virkelig at du overlever dette helvetet du er igjennom.

annikajakobsen - USA blogg

09.11.2009 kl.00:04

Jeg er helt sikker på at noen vil gi ut bloggen din i bokformat, det er det mer enn verdt! Da skal jeg kjøpe den, jeg synes historien din er viktig for andre å vite om, så for de som ikke er på nett ville en bok gjort den mer tilgjengelig. Jeg håper at boka ender godt, det håper jeg virkelig! Tenker på deg og håper for deg er dag! Regine, du er og forblir et forbilde for meg og mange andre. Uansett hva som skjer, blir du ikke glemt! :)

Rikke

09.11.2009 kl.00:04

Eg har ikkje ord.. du er heilt fantastisk!

ST

09.11.2009 kl.00:06

Bokplanen er en givende ide som jeg er sikker på blir en realitet. Jeg tror du får feire jul i år også. Vi er tusener som følger deg igjennom alt, tror og håper for deg og som vil være med deg videre. Takk for det du gir og har gitt og lykke til videre

Line Folkestad

09.11.2009 kl.00:07

Jeg har lest bloggen din siden den startet opp, selv her i USA sa folger jeg den , du er sterk Regine! Vist bloggen din blir gitt ut i bokformat sa blir den kjopt av meg og andre. Du er inspirasjon for andre , du har klart deg sa lenge , og jeg tror at du kan klare deg enna lenger!

Du er utolig!

Trine

09.11.2009 kl.00:10

Bloggen din skal bli gitt ut uansett.:) Det er en kjempestor ressurs for alle! Det du har skrevet her betyr masse for utrolig mange mennesker og jeg tror alle som leser bloggen din også vil at de andre "uvitende" også skal få med seg det gode budskapet du gir leserne dine. Det ville ha beriket mange menneskers liv.

Jeg - som mange andre, er inne på bloggen din hver dag, der vi håper på et nytt innlegg fra deg der det skrives om et ørlite håp. Vi tenker på deg hele tiden!

Josefine

09.11.2009 kl.00:11

Håper virkelig du får oppleve juletiden! DET SKAL DU! Og det fortjener du!

Lykke til REGINE, ikke gi opp... <3
Ønsker deg alt godt videre Regine..
Tenker på deg.

deepinsidemyhead

09.11.2009 kl.00:16

Hei=) Vet ikke helt hva jeg skal si jeg, men følte for å si litt i hvertfall=D

Jeg har lest hele den utrolig flotte bloggen din og fulgt med for hver oppdatering du har postet! Du skriver på en måte som gjør at jegblir rørt langt inn i hjerterota! (og sikkert mange andre også) =) Selv om det er trist lesestoff så er det samtidig veldig inspirerende og flott skrevet.

Jeg ønsker deg alt godt og håper at du får oppleve mange flere år og flere julefeiringer! Selv om det kanskje ikke virker så veldig realistisk for øyeblikket, så er det i alle fall det jeg ønsker meg til deg uansett=) Masse god bedring! (hvis jeg kan si det?)

Håper inderlig at alt ender godt uansett hva som måtte skje... =)

Klem

09.11.2009 kl.00:17

DU SKAL IKKE DØ.

ha alltid det i bakhode.

for du skal virkelig ikke dø, regine, vær like tøff som du alltid har vært!!!!!!!!!!!!

vet du har kjempet kjempehardt imens vi har bare lest det, men du er kjempetøff, og KJEMP ENDA HARDERE, du skal vinne kampen om dette, ikkesant?

Luna

09.11.2009 kl.00:20

tenker på deg hver dag, og jeg håper uansett hvilke vei dette går at bloggen din blir gitt ut i bokform.

jeg skal stå i den køa og få første eksemplar..

helst med autograf!

Sigrid

09.11.2009 kl.00:25

Kjære Regine.

Jeg tenker på deg. Veldig mye. Om det er noe vi her ute kan bidra med slik at tilværelsen din blir så god som overhodet mulig, så si ifra.

Slike jenter som deg gjør at vi som leser kan få håp. Vi blir sterke av å lese om hvor tapper du er.

Tusen takk for det, Regine.

Jeg er veldig stolt av deg.

Hilsen ukjent beundrer,

Sigrid

STINE FRIIS

09.11.2009 kl.00:26

du er så sterk, og du har virkelig lært meg å sette pris på de små tingene her i verden. jeg tror nok du har lært mange dette, og for det vil jeg takke deg.

jeg håper, og tror, at du kan klare mer, du vil se enda en jul!

når denne boken kommer, så vil den nok lære enda fler å sette pris på livet, og i disse dagene trenger vi det.

med din styrke er du en stor inspirasjon.

du er sterk, Regine. du kan klare mer!

Caroline

09.11.2009 kl.00:27

Jeg ber for deg.

Øystein

09.11.2009 kl.00:36

Bloggen din har vært en daglig ting jeg har følgt med i nesten ett år..Håper det kan fortsette slik.

Jeg skal være den første som kjøper boka di i butikken :)

Håper du videre gir oss jevnlige oppdateringer

Klem Ø

kinekline8

09.11.2009 kl.00:36

tenker på deg hver dag. Er sikker på at du får oppleve denne julaften også :) Stå på regine <3

Ida Kristin

09.11.2009 kl.00:40

Kjære Regine. Jeg håper virkelig du kan få livet tilbake igjen. Du har gitt meg, og tusenvis av andre, stor inspirasjon til å hjelpe slike som deg, med donasjoner og hjelp på andre plan. Jeg håper du blir frisk igjen, en dag.. Klem fra Ida, som har fulgt bloggen din hele veien.

Ida

09.11.2009 kl.00:45

For et sammentreff.. Jeg lå våken lenge i natt og tenkte på alt for mye. Etter hvert begynte jeg å tenke på deg, og hvor fantastisk det ville vært om du hadde gidd ut en bok med dine egne tekster og bilder, ja kanskje til og med andre tekster du liker godt. For det er virkelig en fornøyelse å se det du produserer, selv om noe av det virkelig skjærer i hjertet.
Som flere andre har skrevet; vi håper på et julemirakel i år :)

Marthe

09.11.2009 kl.00:45

Kjære, flotte Regine!

Den boka kommer jeg absolutt til å kjøpe!!

Håper du får opplevd juleaften. Det tror jeg virkelig, du er ei utrolig sterk jente.

Tenker på deg hver dag. Du inspirerer meg og jeg håper inderlig du blir frisk og får levd det livet du fortjener å leve.

Hilsen Marthe.

Carina

09.11.2009 kl.00:46

Kjære Regine

Min beundring for deg er grenseløs. Jeg håper enda, selv om det ser mørkt ut. Uansett utfall av kampen din, har du vunnet.

Dette handler heretter bare om flaks eller ikke...Ingen kan si at du har gitt opp. Det kommer du aldri til heller.Jeg ønsker deg det beste.

anonym

09.11.2009 kl.00:49

Kjære Regine.

Håper denne boka di aldri kommer i salg - i så fall håper jeg den blir utgitt av deg selv som frisk.

Det er vel som du sier ikke de største håpene igjen, men nå får du en ny behandling, så vi får krysse fingrene for det.

Ønsker deg en fin førjulstid, godt å lese om at du har familie som støtter deg!!

Take care

09.11.2009 kl.00:56

Jeg sender deg mange gode tanker, og ønsker at du får

- en god natt,

- en god julefeiring sammen med dine,

- og en så god effekt som bare mulig av den siste cellegiftkuren (dvs. minst mulig smerter og ubehag, og mange flere fine dager sammen med de mange flotte menneskene det høres ut som om du har rundt deg)!

Som så mange andre, følger jeg med på deg, heier på deg, gråter for deg og beundrer deg grenseløst for den du er og det du klarer å fremvise av ærlighet og klokskap - til og med dele det med oss alle - midt oppi det hele!

Jeg vil gjerne lese boka di - du har virkelig vist at du har en stemme verdt å lytte til, noe å formidle ikke minst, og du skriver fantastisk godt.

Ellers tror jeg det meste er sagt, og så minner denne siden meg stadig på hvor utrolig forskjellig vi mennesker reagerer når vi står ansikt til ansikt med det vonde, uvirkelige, ekstreme i livet - og prøver som best vi kan å møte det på den "rette" måten, si noe "riktig" til den det gjelder. Jeg håper for din skyld at du har en opplevelse av at det aller aller meste - inkludert dette - er skrevet i aller beste mening, selv om forsøkene våre på omsorg, forståelse og oppmuntring kan gi seg noen klønete utslag av og til. (Det er selvfølgelig lov å bli sint/irritert/møkka lei osv. av det også.)

Som sagt, de aller beste tanker og ønsker, og en varm klem til deg.

Annelie

09.11.2009 kl.00:57

Familj och närhet är vackert. Jag är glad att du har allt det, i det svåra.

Lille

09.11.2009 kl.00:58

Fy søren Regine, som du imponerer.

Du skrev i et tidligere innlegg at du ikke hadde noe valg men måtte takle dette.

Ja, du har jo litt rett i det, men det ER virkelig forskjellige måter å takle dette på.

Tankene dine kjenner vi ikke helt, men av det du skriver ser vi allikevel ei jente som evner å se de små tingene som er positive.

Det er det som er så imponerende.

Når du beskriver din familie blir jeg ikke overrasket, de må jo også være spesielle som har formet deg til den du er.

Ønsker at dagene dine fortsetter å gi deg små/store glimt av indre ro og gode opplevelser.

Om det er snakk om år eller uker så ønsker jeg du skal fortsette å kjenne som du skriver at valgene har vært riktige og kampen du har kjempet og fortsatt kjemper er verdt det.

For det er den virkelig i mine øyne!!!

Tenker så utrolig ofte på deg og kjenner på en maktesløshet og fortvilelse på dine vegne.

Det er så urettferdig så mye i dette livet.

Noen gamle blir liggende i årevis med et ønskeom å dø, og unge som så veldig ønsker å få leve må dø......man kan ikke bli klok på det...

Venter spent og håper på en positiv beskjed på blodprøvene.

Tenk, tenk om det kunne snu.....

VArme tanker til deg og til familien din....

Mariann Johansen ♫♥♫

09.11.2009 kl.01:07

Utrolig deilig å se et nytt innlegg fra deg, selv om situasjonen er stort sett den samme... jeg håper du har bedre tid enn du frykter. Jeg håper du slipper å ha smerter. Jeg håper at du blir frisk. Det kommer jeg aldri til å slutte å håpe på.

Hege

09.11.2009 kl.01:10

Du er fantastisk Regine. Som jeg har sagt mange ganger før så aner jeg ikke hva jeg skal si i slike situasjoner. Jeg ønsker deg alt godt og sender alle mine varme tanker til deg og familien. Du har berørt og innspirert så mange mennesker, og jeg tror du vil fortsette med det i lang tid framover. Uansett hva som skjer.

09.11.2009 kl.01:19

Håper virkelig dette virker og at du blir frisk Regine. Ønsker virkelig at du skal få feiret jul. Håper at du selv vil få gitt ut denne boka en dag Regine.

En nabo som heier på deg

09.11.2009 kl.01:27

Bloggen din er det siste jeg sjekker før jeg legger meg om kvelden. + mange ganger i løpet av dagen.

Jeg håper så inderlig du får oppleve julen. Og mange, mange julefeiringer i kommende år.

Du får meg alltid til å åpne øynene. Her i huset vet vi ikke helt om vi skal feire julen hjemme for oss selv, eller hos mine foreldre, eller svigers. Du snakker meg om luksusproblem..

Tenker masse på deg og dine!

Heidi:o)

09.11.2009 kl.01:37

Du er bare helt fantastisk du, Regine!

Jeg slutter aldri å bli imponert over deg...

Sender deg mange gode, varme tanker i natten...

Du og familien din må være de største menneskene i mils omkrets!

Masse klemmer fra Tustna;o)

Ole

09.11.2009 kl.01:38

Jeg ville kjøpt boken din =)

Lykke til videre, håper du får oppleve julen mange år til =)

Lise

09.11.2009 kl.01:41

Jeg har ofte tenkt at du burde gi ut bok basert på bloggen. Glad for å høre at det blir en realitet!!:))) Ønsker dere alt godt i hele verden!!

anonym

09.11.2009 kl.01:49

hei regine

jeg er egentlig ikke en som liker å lese blogger, men ble tipset om at din burde leses. satt meg ned og leste i dag, og endte opp med å lese hele idag! kan bare si at du er en utrolig god person, et forbilde for oss alle og en utrolig sterk person! jeg er en veldig religiøs person, og skal be hver dag for deg! gleder meg til den bok baserte bloggen! =)

Bente -Lise

09.11.2009 kl.01:55

Sjokoladefondant mmm.. Så flott å høre at du har kjent mer energi og kunne kosa deg med familie og venner. Håper virkelig bloggen din kan bli bok - din gripende historie - farget av ungdoms vår. Den boka blir vi bare glad i. Ønsker deg gode og fredelige dager fremover.

Rikke

09.11.2009 kl.01:57

Hei! dette er første gang jeg leser bloggen din. jeg har sitti nå en time,oppslukt og rørt av å lese om livet til en så sterk jente som deg! jeg har fått tårer i øynene flere ganger! jeg vil bare at du skal vite at du er en beundringsverdig jente, og det er sterkt at du deler livet ditt i dag med andre mennesker! MASSE GOD BEDRING!

Rikke

Nina

09.11.2009 kl.01:59

Håpa den kommer ut i bokformat, kommer nok tel å kjøp den då ja! Stå på, Regine!

Hilde

09.11.2009 kl.01:59

historien din har bragt tårer i øynene mine, og jeg kommer til å være først kunde i køen til å kjøpe boka om deg og livet ditt.

har aldri vært ute for en så sterk, ekte, genuin blogg noen gang.

har oftest kikket innom bloggene på topplisten og sett så godt som samme person beskrive sitt liv i mote og gutteproblemer eller helgens festlige begivenheter.

det er synd at du skiller deg ut på den måten at du skriver om din kommende død.. det gjør meg og sikkert alle som noen gang har tittet innom bloggen din vondt at du må igjennom dette..

du fortjener absolutt det beste., jeg personlig håper på ett mirakel. jeg håper det neste jeg leser i bloggen din er at legen kommer med tårer i øynene, men denne gangen fordi han endelig har fått positive resultater og du skal få leve til du er 100!

jeg ber for at du får leve til oppleve julen 2009, 10,11,12,13,14,15... - julen 2090!

du er i mine tanker. <3

Malin

09.11.2009 kl.02:05

Jeg håper så inderlig at du får feire jul, Regine. Vi håper og håper, alle sammen.

Martine

09.11.2009 kl.02:13

Lykke til,

håper du har det bra.

Det er veldig mange som ser opp til deg, og du har lært mange mye! :)

Violene

09.11.2009 kl.03:02

Du er herlig, Regine! Tror bloggen din vil kunne bli ei virkelig nydelig bok, både i tekst og bilder. Jeg vil definitivt kjøpe, både for å ha selv og for å gi til andre.

Beste ønsker til deg og din familie. Håper dere fortsatt kan få gode, dyrbare opplevelser sammen midt i alt det tøffe. Og at du også kan få flere fine stunder med venner.

christina sandberg.

09.11.2009 kl.03:53

Regine, du er en utrolig jente som jeg virkelig unner alt godt. Ønsker også din familie og nærmeste alt godt, og håper at dere kan få flere gode minner - det fortjener du.

Jeg tenker på deg hver dag, og håper så inderlig at alt vil gå bra med deg. Du er et forbilde, du er modig og sterk. Måtte det beste skje deg, Regine - jeg tror faktisk på mirakler.

Hvis bloggen din blir lagd i bokform, blir den garantert kjøpt her hos oss. Både mamma og jeg leser bloggen din omtrent hver dag. Vi begge ønsker deg gode dager fremover

Kristine AGA

09.11.2009 kl.06:18

Fortsett å kjempe Regine. Du er en inspirasjon. Virkelig.

Cath

09.11.2009 kl.07:25

Godt å se deg skrive igjen Regine. Jeg synes du har så mange nydelige bilder og har tenkt mange ganger på hvor fint det ville vært om du kunne gi ut disse bildene i bokform også. Kunne tenkt meg mange av dine bilder, men de er kanskje ikke å få kjøpt?

Masse klemmer til deg...

Heidi G.

09.11.2009 kl.07:47

Utrolig godt å høre du har hatt noen fine dager midt oppi alt sammen. Hørtes forøvrig supernam ut med sjokoladefondant! Jeg har aldri prøvd å lage det selv, men det er så godt, så jeg tror jammen meg jeg skal gjøre et forsøk.

Spennende med medisineringen! Krysser fingra!

Jeg har tenkt tanken, at bloggen burde gis ut i bokform, og det er kult at du tenker på det selv også. Når man ser hvordan bloggen din påvirker mennesker, tror jeg det vil være en bok som kan komme til god nytte for mange i fremtiden. Den kan hjelpe friske folk å få nytt perspektiv, men den kan også hjelpe andre som får kreft - eller andre alvorlige sykdommer. Jeg håper bokprosjektet blir gjennomført.

Bare et lite innspill i forhold til det: Om boka blir en realitet, synes jeg den også bør inneholde mye av/fra kommentarene. Når jeg har lest bloggen din, har innleggene dine gjort veldig mye med meg, men samtidig har folks engasjement og det de forteller om endring i egne liv, gjort like mye med meg. Det er koblingen av dine innlegg og kommentarene som gjør denne bloggen ekstra rørende, lærerik, engasjerende og fantastisk.

"P.S. I love you" har jeg også sett. Jeg foretrekker vanligvis ikke sånne søte kjærlighetsfilmer, men denne var et unntak. Utrolig rørende. Den minner meg om tanker jeg har hatt, at den dagen jeg faller fra, så håper jeg at jeg blir igjen her på en måte. Ønsker å sette spor på en eller annen måte. Tenker på hun lille jenta det sto om i avisene nylig, hun som døde, men som før hun døde hadde gjemt unna drøssevis av små lapper med hilsner og tegninger til familien sin. Nå er foreldrene redde for at de plutselig ikke finner noen lapper lenger, og har gjemt på hver sin lapp - ulest - for å ha en siste lapp.

Jeg tror spor er veldig, veldig viktig for etterlatte. Alle gode minner er selvsagt fine spor, men jeg tror slike ting som den lille jenta gjorde, og brevene i filmen, og bloggen din (og kanskje boka di) er slike fine, verdifulle spor.

Håper medisinene gir effekt, og at du får noen fine dager fremover med familie og venner. Jeg unner deg alle de lyspunkter du kan få i denne vanskelige tiden. Jeg vet du står på som bare rakkern med å sloss mot sykdommen, så jeg håper av hele mitt hjerte at du vinner denne runden også, slik at det blir jul på deg.

Varme hilsner :)

Ida

09.11.2009 kl.08:15

Gerard Butler er så siiiinnsykt fin i den filmen, heehe!
Har sagt det før, du er en inspirasjon for mange!
Tenker på deg.

Hege

09.11.2009 kl.08:30

Ja håper det kommer en bok fra bloggen din. Har akkurat lest "sammen til verdens ende" av Tone og Espen. den rørte meg virkelig, og det vet jeg at boken om deg vil gjøre også.

Blir veldig sterkt når det handler om kampen for å leve.. Tenker på deg og dine..

Hege

09.11.2009 kl.08:32

SÅÅÅÅ glad jeg er for et nytt innlegg :o)

Du er en sterk jente du Regine!!!! Så godt du føler deg litt bedre!!! Og jeg ville lest boken din :o)

Stor klem til deg!

Frederic Bodin

09.11.2009 kl.08:39

Jeg kan lett innrømme at jeg får tårer i øynene av å lese bloggen din.

Om noen fortjener en bra julefeiring, er det deg!

Som de fleste andre her, har jeg fulgt bloggen din lenge. De aller fleste hadde ikke taklet ting i så bra grad som det du har gjort. Du er en inspirasjon.

anne marie

09.11.2009 kl.08:44

Jeg håper så inderlig at du kan bli frisk...

Tone

09.11.2009 kl.08:48

Du er en så flott jente Regine, tenker på deg hver dag!!!!

Karen

09.11.2009 kl.09:14

Du er unik, aldri glem det. Det er få personer i verden som kan røre så mange mennesker som det du har gjort nå. Ved å dele noe så personelig, har du forandret måten mange tenker på, og det er utrolig bra :)

Ikke gi opp! Når jeg kjøper boken din, vil jeg at du skal være der for å signere den!

Stine

09.11.2009 kl.09:16

Mirakler kan skje! :)

racheel

09.11.2009 kl.09:17

Du er fantastisk, Regine!

Mariann

09.11.2009 kl.09:18

God morgen Regine, titter til og med innom deg når jeg er på jobb. Det var flott å lese dette innlegget ditt, ha en fin vinterdag.

Varme tanker

Tordis

09.11.2009 kl.09:25

Kjære Regine!

Leser og tårene renner, godt å se at du har hatt noen gode dager. At du har kost deg sammen med venner og familien din. Har skjønt at du har en fantastisk familie og du vet å sette pris på dem. Jeg er helt sikker på at du får oppleve julen!

Varm klem fra meg!

Jeanette

09.11.2009 kl.09:25

Jeg blir litt trist av å lese bloggen din, men du har vært kjempesterk!! Håper virkelig du får feiret jul :) og ikke minst nyttår.

GSC

09.11.2009 kl.09:29

Kjære Regine.

Så godt å lese dette.

Vil bare minne deg om at det finnes en annen julaften: 24. ...ember.

Du finner den i boken min (s.227). Vi feirer den hvert år. En flott tjuvstart uansett hva som kommer, eller ikke kommer.

Ønsker deg gode dager.

Jeg er her. Du vet hvor du finner meg.

Og, pssst: Ja. Denne bloggen må det bli bok av, uansett hva som skjer med deg. Jeg har fremdeles alt krysset jeg. Og venter på mirakelet :)

09.11.2009 kl.09:32

En aldeles strålende ide å gi ut denne bloggen i bokformat. Jeg har tenkt på det samme selv, at denne bloggen er så verdifull, og du er så verdifull at det burde foreviges på denne måten. Kanskje dere kan plukke ut noen av komentarene for å skildre folks reaksjoner som sidepassasjerer, slik som Psykologen har snakket om tidligere? Også strålende at du kan få en plakat med bilde av alle oss som tenker på deg og støtter deg.

Jeg ønsker deg alt godt og hadde så inderlig håpt at det er noe jeg kan gjøre..

Varme tanker fra Tina

ANNE

09.11.2009 kl.09:45

Kjære deg..Jeg blir både glad og trist av å lese det siste du skrev.At du håper å få oppleve julen,fet er så vondt å tenke på at du må ha slike tanker.Men jeg er glad for å høre at du har mer energi,og du ser ut til å være flink til å utnytte de fine øyeblikkene du har.vet jeg gjentar meg selv,men du har gjort og gjør en stor forskjell.Tusen takk Regine..Håper du får en fin og smertefri dag i dag..Klem fra Anne

christl

09.11.2009 kl.10:01

Hvis du har hørt om Fredrik, (F for Fredrik) Så fikk han også en veldig sjelden form for kreft. Han blogget også. Han døde desverre, men etter det ble bloggen hans utgitt i bokform. Jeg kjente han, og han klarte virkelig å holde motet oppe, nesten til siste slutt. Ikke gi opp enda Regine.

Edith

09.11.2009 kl.10:03

God mandags morgen Regine. I hele sommer har jeg daglig fulgt historien din, med alle dine opp og nedturer.Jeg har grått og ledd sammen med deg. Du skal vite at du har satt uutslettelige spor hos meg. Tanker og refleksjoner langt ut over det en skal måtte vente hos ei jente som nettopp har startet på livet. Det var så utrolig godt å finne innlegget fra i går kveld der jeg skimter en stråle av lys og forventning. Tenk om alle de gode tankene som sendes deg virkelig kunne utrette mirakler :-) Du skal i alle fall vite at du gjør en forskjell i mange menneskers liv. Takk for at du deler med oss og hjelper meg og mange andre å sette pris på livet, også de dagene der fargene stjeler energi. Med ønsker om at du får en nydelig nordmørsk høstmandag.

Edith

Lisa.

09.11.2009 kl.10:04

Nå har jeg lest hele bloggen din og utifra det jeg leser synes jeg Eli virker til å være den beste venninen man kan ha. Hun er liksom alltid med i en eller annen sammenheng i bloggen. Hun er nevnt i den vondeste og mørkeste øyeblikkene, men også i hverdagsøyeblikkene som dukker opp når du er friskere innimellom med baking og film. Jeg synes du fortjener så til de grader en vennine som henne. Kjenner jo ikke henne personlig, men inntrykket jeg har er at hun er fantastisk.

Kathrine

09.11.2009 kl.10:12

Hvis eg kunne gitt deg livet så hadde eg gjort det. Du e fantastisk Regine. Tenke på deg!

AJ

09.11.2009 kl.10:19

Jeg er så utrolig imponert Regine! Sender deg en varm klem! :)

Vil være som anonym :-)

09.11.2009 kl.10:22

Hei Regine!

Først må jeg si at du har ein utrolig fin/bra blogg som du har laget! :-)

Du tar utrolig fine bilder som jeg missunner deg for, hehe! :-P Skulle ønske at jeg var like flink som deg til å ta bilder! :-D :-)

Må si at du er utrolig tøff, modig og sterk som tør å dele ut fakta om deg selv og alt som skjer rundt deg!!

Tror ikke jeg hadde klart akkurat det der! :-)

Det du skal vite, Regine at du er ei utrolig modig, tøff og sterk jente som jeg ønsker alt det beste med!! :-)

Husk på at du er sterk, modig, tøff osv så ikke gi opp med livet ditt! Selv om ting kan gjøre vondt osv så ikke gi opp uansett, bare stå på vidare!

Dette klarer du!! Så sterk jente som du er!! :-)

Varme tanker og klemmer til deg, Regine!

Stine

09.11.2009 kl.10:40

http://blogspot.sharedbook.com/blog2print/googleblogger/index.html

På denne siden kan du lage en bok ut av bloggen din. Du kan jo ta en titt.

vil bare si at jeg er kjempetakknemelig for at du har latt alle oss lesere ta del i sykdommen din, tror det har forandret mange sitt syn på livet.

Ønsker deg alt godt :)

line

09.11.2009 kl.10:43

Kjære Regine.

Så bra at du fikk ordnet det med medisinene! Godt at du slipper de smertene!

Så fint å lese at du har en flott og støttende familie og god venninne sammens med deg nå, og at dere får være hjemme.

Jeg er glad for at du kan tenke tilbake på de siste månedene med glede. Du har fått oppleve meye bra ja. :) Jeg håper selvfølgelig at du skal bli frisk, men om du ikke blir det så håper jeg at du iallfall får oppleve å feire julen sammens med familien din.

Lykke til! Stor klem fra Line.

Jeanette :)

09.11.2009 kl.10:49

Ditt ønske og ide om å utgi denne bloggen i bokform er utrolig bra!

Den boka skal i så fall jeg ha :)

Håper formen din er ok i dag. Ønsker deg en GOD dag.

Klem

Line

09.11.2009 kl.10:50

ønsker deg alt godt!!

Lena

09.11.2009 kl.10:53

Hei Regine.

Det var så godt å lese at du klart å hatt det fint,med familie ,venner ja t.om bakt kake. Herligt!

Ønsker Deg flotte dager fremover, tenker veldig ofte på Deg.

Klem fra Lena

Veronica

09.11.2009 kl.10:56

Kjære Regine

Jeg er en av de mange som lenge har fulgt bloggen din, uten å sende deg noen ord tilbake.

Det har jeg tenkt å gjøre noe med nå, for som du så fint har minnet meg på de siste månedene, det er viktig å la de omkring deg få vite at du setter pris på dem ? nå!

Vit at du er en stor inspirasjon for oss alle, som bruker av din dyrebare tid og energi til å dele dine tanker og erfaringer med oss. Du minner oss på hvor kjært livet er og hvor bortkastet det er å bekymre seg over bagateller. Du formidler alle dine følelser på en så treffende måte. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg på grunn av din blogg stopper opp mer i hverdagen og kjenner på hvor godt jeg egentlig har det. Jeg har en vidunderlig sønn på snart 2 år, og jeg vil ikke engang begynne å forestille meg hvor fælt og vondt det hadde føltes om han ble alvorlig syk? Det er godt å vite at du er omringet av en fantastisk familie, og mine varmeste tanker går også til dem. Jeg håper så inderlig og ber til alle makter om at du får oppleve nok en julehøytid med dem ? og selvsagt om at jeg en dag kan motta en signert bokutgave av denne bloggen.

Bass

09.11.2009 kl.10:56

Det der med bok er en skikkelig god ide!

Du har kanskje en liten anelse at bloggen din har betydd noe for mange mennesker i alle aldre. Men hvor mye du , din ærlighet, din nydelige blanding av optimisme, realisme og ærlighet har betydd for oss som har fulgt deg på denne reisen din - det kommer til å vise seg i mange år gjennom en sånn bok. Det er enormt betydningsfullt!

FOr meg som har hatt kreft, og som ble ferdig med behandling for 2 år siden - har bloggen din gjort at jeg har kjent på angsten for tilbakefall (høyst reell), men også vist meg at det går an å glede seg i øyeblikket. Det takker jeg deg for!!

Så den boka, og den plakat ideen er gode ideer som du helt sikkert får realisert.

Kanskje til og med plakaten med hundrevis av bildene på kan være omslag på boka? Både for å vise alle de som har fulgt deg - men også for å symbolisere at mange mennesker faktisk blir berørt av kreft - enten på egen kropp eller nære personer.

En tanke bare.

Ha en god dag, til deg og familien din, samt Eli :)

KristinG

09.11.2009 kl.11:01

Kjære vakre Regine.

Jeg foreslår at dere feirer jul hver eneste dag framover! Og litt 17. mai og litt "bursdager", for du må feires og tiljubles i massevis. Du har en vidunderlig innstilling til livet og sykdommen din, og selv om det nå kan se ut til at du skal gå ut av denne tiden snart, har du virkelig levd et HELT liv, kjære Regine.

Jeg håper du og dine nærmeste snarest begynner å julepynte huset, spille julemusikk, og ellers flyr til butikken og kjøper julebrus og marsipan og ribbe - og feirer jul i 100 dager framover! For JULA må du ha; enten du får med deg den i desember, eller om du tar den nå i november!

Jeg beundrer deg!

Stor Kristinklem.

Berit

09.11.2009 kl.11:03

En slik flott og resurssterk jente som deg burde få leve videre for du ville ha fått utrettet mye godt her i verden.

Har lest bloggen din et halvt år nå. Det er så flott at denne bloggen finns slik at du kan få vite hvor mange som tenker på deg. Det har skjedd under før det kan skje igjen. Ha en så fin dag som du kan. Håper inderlig at du får en fin julefeiring, det er i hverftall mitt eneste julegaveønske i år.

mormor

09.11.2009 kl.11:04

Kjære Regine, så fint å se at du fortsatt kan ha gode stunder. I det du skriver aner jeg at du nok har en veldig fin og sterk familie, som deg selv. Mitt største ønske for deg er at du kan få en rolig førjulstid og god julefeiring med dine nærmeste. ha en god dag Regine.

Maya

09.11.2009 kl.11:07

Hei Regine!

Du er utrolig sterk og god. Jeg er ikke så glad i å lese blogger, men når jeg leste din greide jeg ikke å stoppe. Jeg er innom her omtrent hver dag og håper at ting blir blir bedre med deg!

Hvis det kommer ut en bok kommer jeg garantert til å kjøpe den! :)

Ønsker deg alt godt og håper på det beste <3

Rine

09.11.2009 kl.11:08

Hei Regine:)

Fy søren for et fantastisk menneske du er og en enorm stor inspirasjon for oss alle. Du setter virkelig pris på de tingene og de herlige personene du har i livet ditt. Jeg elsker filmen PS: I love you. Den er trist, men den er alikvel så nydelig. Du respekterer deg selv og gir aldri opp. Jeg sender seg masse gode tanker, energi og klemmer. Fortsett å gjøre de tingene som gir deg glede og lykke i nået:)

Tone

09.11.2009 kl.11:10

Å, tenk om det kan bli en realitet. Hadde bloggen din kommet ut i bokform, så hadde jeg garantert kjøpt den! Det hadde vært fantastisk..
Jeg håper og tror at du skal få feire jul. Og så godt at du slapp å ta de tablettene!
Jeg skulle så inderlig ønske at jeg kunne gjøre noe for deg..

Maria Rebeccas verden

09.11.2009 kl.11:38

Varme tanker fra meg til deg!!! Du er ei nydelig jente som fortjener det beste!!! Klemmer

Mina Marie

09.11.2009 kl.11:45

varme tanker og klemmer til deg <3

Caroline

09.11.2009 kl.12:09

det er så trist.

tenk hvis det hadde vært meg, som la meg om kvelden å ikke vite at jeg kanskje aldri våkner opp igjen. men er det sikkert, kommer du til å dø? eller er det fortsatt et lite håp? jeg håper du overlever! : (

det er virkelig urettferdig: s

Grethe

09.11.2009 kl.12:10

Kjære Regine!

Så godt at du har hatt noen bedre dager! Med familie og venner! Og at du har god kontakt med sykehuset slik at de gjør alt de kan for deg! Det er litt rart å tenke på at om du hadde blitt fort frisk, så hadde du nok ikke oppnådd et så stort engasjement for kreftsaken. Tankekors! Vi vil jo helst ha deg frisk! Skulle ønske at du fikk oppleve denne og mange kommende julefeiringer, og andre feiringer også.

Fint at du hadde tenkt på bok allerede! Du har en sikker kjøper her.

Det kjennes tungt å tenke på deg, for jeg skulle så inderlig ønske at ting var annerledes! Tenker på deg mange ganger om dagen, og håper og ber om at det må skje et under! Vet at du ikke er kristen, Regine, men allikevel ønsker jeg å fortelle deg hva jeg tror og har erfart: Det er noe mer enn dette livet her på jorden! Jeg har alltid trodd det, og fikk erfare det da mannen min døde av leukemi 25 år gammel. Han fikk forlate dette livet uten frykt, fordi han visste at det var noe mer på den andre siden. Mitt ønske for deg er at du også får oppleve det, helst om mange år, men det vet vi jo ikke.

En svenske dikter, Atle Burman, skriver så bra om akkurat det:

Man kallar det död och tomhet och mörker,

men jag anar ett ljus från en port som gläntar,

och jag hör mej själv viska Hans namn.

Man kallar det slutet och vägarnas ände,

men korset jag ser, är ju någon som väntar,

ja, korset liknar Hans vidöppna famn.

Så tar Han emot mej som någon Han saknat,

Han rör vid allt det som var bara en dröm,

och jag föds och vill sjunga och le

som ett barn som har vaknat,

för Han tar med de starkaste, mjukaste händer

och lyfter och bär mej från mull och från grus,

och min själ är en blomma som längtande vänder

sej upp mot den blikk som är morgonens ljus.

Ønsker deg og dine gode dager, Regine!

Klem, :) Grethe

jbv

09.11.2009 kl.12:18

Kjære Regine,

Takk for alle tanker du deler så frimodig med oss. Du er mer ressurssterk og reflektert enn de fleste. Jeg mistet moren min i kreft i og hun var som deg - kampklar, redd, sterk og svak på samme tid. Hun het også Regine, og selv om jeg ikke er troende hvisker jeg stille til henne at hun, hvor hun enn måtte være - uten smerter og redsel, skal ta kjærlig hånd om en annen ung Regine som kanskje kommer etter henne altfor tidlig.

Ønsker deg alt godt i den tiden du har, om den skulle bli kort eller lang. Du setter varige spor hos tusenvis av oss ved å skrive denne bloggen.

sabine

09.11.2009 kl.12:27

Det er virkelig inspirerende å lese om hvor modig du er.

Ønsker deg alt godt.

Kattatrynet

09.11.2009 kl.12:28

Kjære Regine <3

Tenker på deg hver dag, ofte flere ganger dagen! Forteller alle jeg kjenner om deg, og tipser om bloggen din!

Så mange, utrolig mange vakre gode varme og kloke ord er allerede skrevet til deg!

Derfor ønsker jeg deg at dine dager fremover er så gode, morsomme, minnerike som mulig!!

Både for deg og dine kjære rundt deg!

Takk Regine, for alt du har gitt meg, og sikkert hundrevis andre medmennesker!!!

Ps: Kommer GARANTERT til å kjøpe boka når den kommer!! :o)

All kjærlighet, varme, vakre tanker og healing til deg fra meg c",)

Sofie

09.11.2009 kl.12:30

Takk for at du deler så mye av deg selv med oss. Du er et fantastisk menneske som har inspirert og slått pusten ut av ganske mange. Alt det du har kjempet deg gjennom er det få som ville klart like bra som deg. Fremstiller deg ikke som umenneskelig, bare utrolig sterk, en som virkelig kjemper. Du bør være stolt over det!

Jeg ville kjøpt den boken, uten tvil! Det tror jeg at jeg ikke er alene om heller!

Takk for at du har lært meg at livet er verdt å kjempe for! Du er en mange beundrer mye! Ønsker deg alt godt og håper du blir frisk!

Mange klemmer! xxx

Ingunn

09.11.2009 kl.12:32

Du skriver utrolig bra! Jeg ønsker virkelig å lese bloggen din i bok-form etter hvert, det fortjener du også. Fint å lese at du har hatt mer energi de siste dagene ;) Fortsett å utnytte tiden, -du er virkelig flink ;)

Guro

09.11.2009 kl.12:32

Så bra idé å lage en bok ut av bloggen, jeg hadde ihvertfall likt det veldig godt. Jeg håper intravenøsen hjelper, det håper jeg virkelig. Masse lykke til, Regine. Jeg tenker på deg.

Monajenten

09.11.2009 kl.12:33

Jeg tenker på deg hver dag, Regine. Krysser alt jeg kan for deg. Du er et stort forbilde.

Hvis du skulle være interessert, så har jeg lagt inn en video på bloggen min med en sang dedikert til deg, som jeg har skrevet selv. Jeg har også lånt bilder fra din blogg, håper det går greit.

Klem.

Julia

09.11.2009 kl.12:35

Jeg håper at du blir frisk på et magiskt vis. Ingen fortjener denne sykdommer. Jeg har allerede mistet 3 onkler pga kreft.

Vegard

09.11.2009 kl.12:37

tenker på deg Regine!
klem.

Helle

09.11.2009 kl.12:38

jeg ber for deg regine og du er den eneste i verden jeg virkelig unner et nydelig liv. du er sterk og vidunderlig. og du skal vite at jeg kjøper flere eksemplarer hvis bloggen din blir gitt ut i bokformat. jeg kommer til å gi den bort i alle bursdager jeg skal i og alle andre anledninger hvor jeg gir gaver! jeg beunderer deg virkelig, og har følgt bloggen din i laaang tid. STÅ PÅ!

Tonje

09.11.2009 kl.12:41

Kjære deg, Regine! Håper inderlig at boka di blir gitt ut! Sender deg masse varme tanker. Klem fra ei dame i Trondheim

sandruswee

09.11.2009 kl.12:46

Du har forandret mitt syn på verden. Nå verdsetter jeg hvert øyeblikk jeg har.

Stine

09.11.2009 kl.12:56

Du er så utrolig bra, Regine!

Tenker på deg og sender deg så mange gode tanker som jeg klarer. Jeg skulle ønske vi alle var like sterke som deg!

Kristina *S*

09.11.2009 kl.13:00

Du har satt dype spor hos meg Regine. Det har du virkelig gjort. Jeg er utrolig takknemlig for å bli "kjent" med deg gjennom bloggen din. Så langt det er mulig da. Jeg skjønner jo at det er mer ved deg enn det du har beskrevet i bloggen din.

Jeg har gjennom årene samlet på mange visdomsord og dikt, men har aldri følt for å dele noe av det på bloggen din. Jeg synes det blir så "svevende" på en måte, jeg bare føler det slik.

Men her en dag så fant jeg et dikt, og da tenkte jeg på deg Regine. Dette diktet sier det meste om hva du har lært meg, og jeg er deg veldig takknemlig. Så dette er et dikt for å fortelle deg hvordan du har satt spor hos meg. Jeg låner dette diktet, for det sier det jeg har på hjertet av lærdom fra deg Regine mye bedre enn jeg klarer å ordlegge meg selv.

If Tomorrow Never Comes

If I knew it would be the last time

that I'd see you fall asleep,

I would tuck you in more tightly

and pray the Lord, your soul to keep.

If I knew it would be the last time

that I see you walk out the door,

I would give you a hug and kiss

and call you back for one more.

If I knew it would be the last time

I'd hear your voice lifted up in praise,

I would videotape each action and word,

so I could play them back day after day.

If I knew it would be the last time,

I would spare an extra minute or two

to stop and say "I love you,"

instead of assuming you would know I do.

If I knew it would be the last time

I would be there to share your day,

Well I'm sure you'll have so many more,

so I can let just this one slip away.

For surely there's always tomorrow

to make up for an oversight,

and we always get a second chance

to make everything right.

There will always be another day

to say "I love you,"

and certainly there's another chance

to say our "Anything I can do's?"

But just in case I might be wrong,

and today is all I get,

I'd like to say how much I love you

and I hope we never forget,

tomorrow is not promised to anyone,

young or old alike.

And today may be the last chance you get

to hold your loved one tight.

So if you're waiting for tomorrow,

why not do it today?

For if tomorrow never comes,

you'll surely regret the day

that you didn't take that extra time

for a smile, a hug, or a kiss,

and you were too busy to grant someone,

what turned out to be their one last wish.

So hold your loved ones close today,

whisper in their ear,

tell them how much you love them

and that you'll always hold them dear.

Take time to say "I'm sorry,"

"please forgive me," "thank you," or "it's okay."

And if tomorrow never comes,

you'll have no regrets about today.

written by Norma Cornett Marek in 1989

Jeg synes diktet er i "don't sweat the small stuff" ånd. Drit oppi bagatellene, og heller sett pris på det som virkelig betyr noe. Du sa noe om dette i et intervju en gang, dette med å verdsette det man har, og ikke klage over bagateller.

Takk Regine.

Varme klemmer fra meg

Kristina *S*

09.11.2009 kl.13:02

Det jeg mente å si med diktet, er at jeg prøver å leve livet mitt etter ordene i diktet. Og du er inspirasjonen til det. Det glemte jeg å skrive.

klem :-)

Gro

09.11.2009 kl.13:02

Å så godt å lese at du har orka å bakt da. håper du får mange fine dager framover. Klart du skal oppleve denne jula også Regine. Hils familien din. tenker på dere vær dag. sender dere en stor klem og mange varme tanker. Skal prøve å få sendt et bilde men jeg er ikke så god på pc. skal prøve å få noen som kan hjelpe meg.

Anne

09.11.2009 kl.13:12

Jeg har så lyst å gjøre noe for deg og din fam. Hva kunne dere ønske å få oppleve sammen ?.

mvh Anne

09.11.2009 kl.13:15

Jeg har fulgt med på bloggen din ca. et halvt år nå, og jeg må bare si at jeg er imponert over den styrken og viljen du har vist og fortsatt viser. Jeg står selv imidt oppe i en svært problemfylt situasjon for tida, men mine problemer virker likevel små sammenlignet med dine. Å lese det du skriver, setter virkelig ting i perspektiv! Jeg liker også fotografiene dine veldig godt. De er både vakre og kan ha en dypere mening samtidig. Jeg vet egentlig ikke mer å si. Jeg er bare en fremmed der ute som dessverre ikke har noen løsning for å gjøre deg frisk. Følte likevel behov for å si noe i dag, og takke deg for alt du gir av deg selv.
Liv

ei mor

09.11.2009 kl.13:40

Hei

Eg er ei mor og mormor og følger bloggen din med jevne mellomrom. Det er gripende og følge med kampen din. Du er ei flott og reflektert jente. Det gir mening å lese det du skriver. Klart dette må bli bok, og den kommer til å selge. Sikkert også bra for din familie og ha et prosjekt og jobbe med. Lykke til videre, håper du får oppleve ei god jul sammen med dine.

Astrid

09.11.2009 kl.13:42

Ja du Regine! Midt oppe i alt, hva gjør du, jo du tenker på andre!!! Hva det ville bety for andre om denne bloggen kom ut i bok-form! Du er helt fantastisk! Forstår ikke hvor du tar det fra. All mulig ros og beundring sendes deg! Syns ideen din er rå bra! Håper virkelig at medesinene virker nå, det har jo plutselig snudd før! <3 du er fantastisk!!! Stor klem

Lene

09.11.2009 kl.13:52

Du har forandret meg til en mye bedre person jeg tenker gjennom hva jeg bruker tiden på og at tiden her på jorden er kort og verdifull. Jeg verdsetter deg så inderlig jeg er utrolig glad for at du har orket og dele din historie med så utrolig mange av det norske folk. Jeg har ikke ord som kan forklare hvor glad jeg er for at jeg fikk muligheten takket være deg og begynne på nytt.

Tusen takk for alt du har gjort, du var den som fikk meg til å tenke nytt. Jeg sender deg de beste ønsker om at du og din fam får mange, mange flotte,smertefrie,opplagte dager med mye glede og latter.

klem fra Lene du er med meg i mine tanker for ALLTID,

Line

09.11.2009 kl.13:52

jeg tror du er den sterkeste personen jeg vet om. når jeg leser bloggen din, så blir jeg helt rørt. tror jeg aldri har hørt om noen som deg, som kjemper så mye! jeg håper at bloggen din blir en bok, det blir iallefall en bok jeg vil lese! jeg jobber selv i en bok butikk, og jeg vet at sånn historie selger bra! stå på:)

Aina

09.11.2009 kl.14:02

Så fint at du ønsker å få bloggen din ut i bokformat! Jeg har tenkt tanken, men ikke turt å lufte den - tror dine beretninger kan være til støtte for mange, uansett hvilket utfall dette måtte få. - Og mange av oss kan lære mye av deg!

Ønsker deg all lykke, og krysser fingrene for at du får oppleve en fin jul med dine kjære!

Hedda Øysteinsdotter

09.11.2009 kl.14:19

Gleder meg å lese at du har kosa deg litt:) Tenker på deg hele tiden...rett og slett! Svær klem på vei:)

09.11.2009 kl.14:20

Feir jul hver eneste dag fremover! Ingen regler som sier imot. Det er jo bare å handle inn :)

Du har påvirket manges liv med denne bloggen og jeg er takknemlig for at du valgte å dele dine opplevelser og følelser. Det har hjulpet oss som har familiemedlemmer med kreft å få et innsyn på hvordan det føles og oppleves fra den sykes side.Dette hjelper oss å forstå hvordan det er. Og kommer boken ut kjøper jeg den garantert!

Ragna 9 år

09.11.2009 kl.14:23

Du er ei fantastisk jente og jeg håper du får feire jul med familien din.

Heidi

09.11.2009 kl.14:26

Du har mange hjerter med deg. Det er fantastisk hvordan du med din historie kan bidra til at andre kanskje griper sjansen og det livet de engang er blitt tildelt. Etter min mening er er det forferdelig at sånne tragiske hendleser må til for at noen skal skjønne hva de har. Det er for eksempel grusomt når en ung gutt eller jente skal måtte dø av en overdose for at resten av vennegjengen skal forstå alvoret og slutte å sette livet sitt i på spill. En har så mange valg fra en kommer hit til en reiser og det er så grusomt at noen av de skal få høre at de ikke har avsatt like mye tid som de burde. Det er så flott å høre hvordan du setter pris på tiden du får, det er en veldig sterk melding og få som ikke alle ville taklet. Jeg har ofte sagt at jeg ikke vil vite det om jeg skal dø i morgen, selvom mange bruker det som en tankevekker for seg selv. "Lev som om du skulle dø i morgen" er for meg en forferdelig livsfilosofi. Det å leve som mo du har resten av livet forran deg er det idéele mener jeg. Uansett hvor lang tid resten av livet skulle være. Du har så mange som krysser fingrene for deg og jeg for min del tror og håper du får feiret jul i år også. Du er et forbilde for mange, Regine! Lykke til videre!

Victoria

09.11.2009 kl.14:44

Du kommer til å være i mine tanker etter din død og mens du er her med oss, skal jeg støtte deg og lese bloggen din uansett! Jeg håper og tror du vil få feiret jul med familien Regine!

<3

Therese

09.11.2009 kl.14:52

Kjæreste Regine

"målløs av beundring". Det er det jeg er.

Respekt. Respekt er det jeg føler når jeg leser ordene dine og tenker på deg.

Bloggen din blir en fantastisk bok- uansett utfallet av sykdommen din.

Håper du får dine ønsker om både julen og livet oppfylt. Det håper jeg så inderlig.

Tenker og ber for deg hver dag- Regine!

klem

pimpernell

09.11.2009 kl.14:59

Jeg ser du er trist

Jeg kjenner din smerte

Jeg ser du gråter

Jeg vet du har det vondt

Jeg vil så gjerne trøste

Men finner ikke ordene som passer

Jeg har følt det selv, mange ganger

(Urettferdigheten, tomheten, maktesløsheten)

Men la tårene få komme

Ta min hånd og vær min venn.

Syntes at disse ordene passet til deg!

Jeg håper du blir litt bedre frem mot jul slik at du får feiret jul i år også! Jeg tenker på deg hver dag, og titter innom for å se om du har skrevet noe nytt om hva som skjer! Får håpe den cellegiften du har fått nå ikke har noe innvirkning på blodverdiene slik at det blir feil - på den ene måten eller den andre!

Lykke til , og titter inn igjen så fort du har skrevet noe nytt :)

Malene

09.11.2009 kl.15:02

Du er et forbilde Regine. Jeg har ikke ord, mye blir fattig. Jeg har lest bloggen din lenge, og jeg håper du vil klare dette. Jeg håper også at jeg en dag blir å lese boken din, og ikke minst vise den til folk jeg kjenner. Du er et vakkert menneske og du har åpnet øynene til mange. Aldri gi opp håpet.

Mette

09.11.2009 kl.15:06

Kjære Regine!

Jeg er egentlig stum av beundring over alt du klarer å utrette selv om du er sliten og syk. Jeg kommer ALDRI til å slutte å håpe at dette ordner seg. Vit at du er helt fantastisk og betyr uendelig mye for så mange! Mange støtteklemmer og tanker til deg Regine!

Ida/WhenIdaIsBored

09.11.2009 kl.15:06

Bloggen i bokform hadde virkelig vært noe!

Jeg synes bloggen din er viktig, for det er viktig for folk å se at livet ikke bare dreier seg om sminke og klær. Livet er urettferdig. Det er også krig, fattigdom og sykdom.

Husker da jeg først oppdaget bloggen din og hvilket inntrykk den gjorde på meg.

Jeg satt igjen med tårer i øynene. Denne sykdomen er så meningsløs.

Krysser alt jeg har av fingrer og tær for at du skal få oppleve julaften og at du skal bli frisk.

Men uansett hva som skjer så kommer du alltid til å være helten min! ♥

-Ida

vaarloek

09.11.2009 kl.15:15

uansett kan vi ikke gjøre annet enn å leve til vi dør

eller forhåpentligvis bare kaster en ham og beveger oss over i noe nytt og spennende

det er lov å håpe

du er sterk. og du har betydd noe, hatt en innvirkning. i bokform kan du nå enda flere. bloggen vil alltid ligge her, og kunne nå mennesker år etter år. om ikke annet er i alle fall DET noe å ta med seg!

håper du får en fin julefeiring, på forskudd eller aller helst om en og en halv måned, en liten evighet frem i tid.

alt det beste.

Espen

09.11.2009 kl.15:19

Du ække ei bok ennå!

Tusen klemmer :)

helene

09.11.2009 kl.15:23

Jeg hadde absolutt kjøpt den boka. Du fremstår som så sterk og et godt forbilde.

Tenker på deg!

Kine

09.11.2009 kl.15:45

Jeg gråter, for jeg synes så synd i deg:/ Du virker som en helt fantastisk jente, og jeg håper, håper, håper at du blir frisk, at det skjer et mirakel. Du fortjener ikke dette. Jeg tenker på deg, jeg tenker på familien din. Det er så trasig. Jeg ser opp til deg. Du er så sterk.

Egentlig så håper jeg ikke bloggen din kommer ut som bok, du skal leve, og blogge videre om det fantastiske livet du fortjener å få, og alle de flotte tingene du skal oppleve.

Jeg tenker masse på deg, Regine. Ikke gi opp, aldri gi opp.

Wenche

09.11.2009 kl.15:52

Godt å høre fra deg igjen.

Fint å høre at du og dine nærmeste har noen fine og gode stunder innimellom.

Tviler ikke på at dere tar var de gode stundene dere har.

Kjenner at det gjør vondt langt inn i hjerte når du sier at det ser mørkt ut for julefeiringen for deg.

Krysser fingrene for deg Regine og at du får den med deg i år.

Kommer ALDRI til å slutte å heie på deg.

Du har alerede en plass i hjertet mitt <3<3<3<3

Der kommer du til å bli uansett 1

Marie

09.11.2009 kl.16:11

Å herregud, det er så trist å lese dette, du er en sterk jente med masse mot. Jeg beundrer deg og hvordan du takler problemene dine. Jeg sender deg alle mine tanker daglig og håper virkelig du blir bra, noe hele norge håper på. Alle som leser bloggen din, føler med deg. Du har en blogg som gir mening, som får mødre, ferdre, besteforeldre, barbier og alle til å gråte. Da jeg leste bloggen din for første gang var det første som slo meg, tenk å leve sånn, tenk å være så sterk, men samtidig svak. Regine,jeg sender mer en gjerne et bilde av meg til hun jenta, jeg vil du skal vite at alle som ser deg, alle som leser her og resten ønsker at du blir frisk. Du har så mye du skulle gjort, ingen fortjener å dø som 18 åring. Du fortjener å oppleve å få barn, oppleve å bli gift, oppleve å fylle 20, 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100, 120, du fortjener det beste!

Ønsker deg god bedring å ber for at du blir frisk! ! <3

CathrinexCandyCane

09.11.2009 kl.16:23

Tenker på deg hver dag nå! Du er en fantastisk person :) Jeg ble kjempeglad for at du skrev inn et nytt innlegg :)

Lena

09.11.2009 kl.16:34

Kjære Regine,

så godt å høre at du har dine i rundt deg, og at du får smertestillende som hjelper:)

- fikk en varm og god følelse i dag når jeg leste bloggen din...

Fin ide å gi ut bloggen i bokform!

Ønsker deg alt godt videre, tenker på deg og dine!

Klem

Glenn

09.11.2009 kl.16:37

Jeg vet Regine at denne bloggen vil bli utgidd som bok etter et du er borte. Det er det minste vi kan gi deg tilbake <3

Britt

09.11.2009 kl.16:37

Kjære Regine:)
Det finnes ikke maken til deg!!!
Hvor du får denne styrken fra, vet ikke jeg, men midt i all elendigheten klarer du å se det positive og glede deg over små ting i hverdagen.
Familien din må være veldig stolte og glad i deg<3
Fint å høre at legene ikke gir opp og at de finner på alternative måter å få i deg medisinen på.
Jeg kan bare følge bloggen din og ønske deg lykke til videre!
Flotte, flinke jenta!
Varme hilsner og klem fra Britt:)

Hans Martin

09.11.2009 kl.16:43

Sendte inn ett bilde, for det virka som en artig ide.Om du føler det kan bli vanskelig å vente med jul så kan du jo spørre om familien din kan lage litt julestemning og gjøre litt av det dere pleier å gjøre i jula.Det er jo bare koselig:) Synes du skal se litt julekalender fra da jeg var liten, brum brum.

http://www.youtube.com/watch?v=lEiPfgA2iSg

mathilde

09.11.2009 kl.17:02

Jeg har sendt inn bilde! Og fortsatt ; Massemasse lykke til, Regine. Skulle virkelig ønske det var noe noen kunne gjøre!!

Silje

09.11.2009 kl.17:12

LYKKE TIL! julefeiringa skal du få oppleve vetu!! Ikke mist motet.

Oda Bratland Østerdal

09.11.2009 kl.17:23

Hei Regine

Siden jeg fikk vite at du var blitt syk har jeg (og familien) vært innom bloggen daglig og fulgt med på hvordan det har gått med deg. Jeg har tenkt så utrolig mye på deg og dine, og har lenge ment å skrive noen ord. Mange ganger har jeg prøvd, men ordene ser ikke ut til å ville strekke til. Det hele er så ufattelig, og jeg har ikke visst hva jeg skulle gjort eller sagt som kunne oppmuntret deg. Hva sier man til en som kjemper sitt livs kamp?

Etter å ha lest litt gjennom kommentarene her på bloggen er det ikke vanskelig å se at det er utrolig mange som ser opp til deg - jeg inkludert! Hvor mange er det som klarer å oppnå dette? - ikke mange. Du har utrettet mer enn du aner, Regine.

Uansett hvordan utviklingen videre vil bli, så tror og håper jeg du får en fin jul i år også.

Mange varme tanker fra Oda.

- og slik Espen skrev lenger oppe: "Du ække ei bok ennå!"

<3

Even

09.11.2009 kl.17:24

Regine, se her:

http://www.dagbladet.no/2009/11/09/nyheter/kreftbehandling/kreft/innenriks/helse/8947466/

Kan dette være noe som går an å prøve, selv om det er på et tidlig stadie?

Jente 26

09.11.2009 kl.17:41

Jeg blir så rørt når du bruker tid på bloggen din midt oppi smerte, sykehusopphold og alt du går gjennom daglig. At du bruker av din lille energi til å oppdatere oss lesere. Håper virkelig du får like mye igjen for det som vi får glede. hadde kanskje vært fint å feire julen når du har en god periode, og heller bli nødt til å feire to ganger, he he;-) håper virkelig du får en fin adventstid og jul.

Bare får å gi deg litt håp, en mann i familien har kreft, prostata. han har blitt gitt noen få uker igjen å leve mange ganger nå de siste åra. nå har legene sluttet å spå på han. han har noen dårlige perioder, men de gode kommer alltid etterpå og varer lenger enn de dårlige. dette er en veldig gammel mann, men dersom du skulle oppleve det samme som han er jo mulighetene for å bli frisk der også, siden du er så ung.

Ønsker deg alt godt, og håper det kommer mange gode dager nå, og at medisinene virker. Lykke til

Frk. Speilvendt

09.11.2009 kl.17:43

Jeg gikk tur i skogen i dag. Gikk forbi et skilt som det sto "Sinober 8,5 km" på. Da måtte jeg smile. Tenkte på deg selvfølgelig. Jeg vil aldri glemme deg, du har gjort inntrykk. Har sendt inn bilde - et smil og et lys til deg!

silje

09.11.2009 kl.17:44

jeg håper virkelig DU får gjort bloggen din til en bok, og at den kan få hjelpe folk i framtiden som trenger støtte og som kan bruke din styrke, dine god og dårlige dager som motivasjon til å kanskje komme gjennom et personlig helvette. kampen du har kjempet har vært umenneskelig, og jeg håper virkelig at du skal få oppleve julen i all sin prakt!

stå på Regine:) du er en støtte og en inspirasjon til så mange, og du har vist at det nytter! ønsker deg en hell og lykke i tiden som kommer.

miley

09.11.2009 kl.17:56

Rørende lesning. Uansett hvordan dette ender, har du satt spor i mange sinn. Du har gitt og gir mye av deg selv Regine. Takk for det. Håper at du får noen fine uker framover mot jul. Fint å strekke seg mot noe, se fram til noe. Klem

Stine

09.11.2009 kl.18:03

Du rører meg så utrolig mye med den ufattelige situasjonen du er blitt tvingt inn i. Ingen fortjener noe sånt! Du er så utrolig sterk Regine. Jeg kan ikke tenke meg hvor hardt du må ha det nå... Nyt dagene, nyt livet (noe jeg vet du også gjør), og den boka du skriver om: KJØR PÅ! Det vil være et utrolig fint tiltak både for å informere andre om hvordan det er å ha kreft, å hvordan du har hatt det gjennom hele denne vanskelige prosessen! Jeg ønsker deg alt godt og håper det går rette veien for deg!

Stine

09.11.2009 kl.18:09

Sender alle mine varmeste tanker og klemmer. Tenker på deg hver eneste dag, du har virkelig satt ditt spor i min måte å tenke på, selv om du nok ikke vet det selv. Slik tipper jeg mange har det. Denne bloggen er god lesning for alle, du virker som en svært intelligent, kretiv og søt ung kvinne. Ønsker deg alt godt!!

Silje Kristine

09.11.2009 kl.18:23

Er utrolig trist å lese dette du skriver! Har nesten ikke ord.

Ønsker deg alt godt !

Alt godt

09.11.2009 kl.18:24

No har eg sendt inn mitt bilde. Stor klem frå meg til deg!

A.Timbi

09.11.2009 kl.18:27

Hei Regine !

Så godt å lese du har kost deg litt med familien og bakt kake osv.

Blir glad av å lese slikt.

Utrolig trist at du tenker på at du kanskje ikke klarer deg til jul.

jeg går rundt å gleder meg til jul.. kan bare forestiller meg hvor vondt det er å ikke vite om man lever i jula.

Jeg lurte på om du hadde lest om den nye metoden for kreftbehandlig ?

Jeg tenkte på deg med engang jeg leste om det.

Forskere ved NTNU og en annen skole har funnet ut at man kan behandle de onde kreftcellene ved å sprenge dem intaviøst.

Altså gå inn intraviøst og sprenge dem.

Noe lignende.

Har du hørt om den ?

Kan du prøve den eller er det for sent for ditt tilfelle før den settes i kraft ?

tenk om du kunne prøve den og bli frisk ?

Jeg tenker såå mye på deg Regine.

Masse varme klemmer fra meg.

Thea

09.11.2009 kl.18:34

hvis noen ikke vil gi ut bloggen din som bok er det virkelig noe galt med dem!

09.11.2009 kl.18:36

Lykke til! synes du takler det fantastisk! Finnes det et liv etter døden fortjener du et liv på roser ;)

Benedicte lovely

09.11.2009 kl.18:41

Deilig å høre du har en så god familie:o) Lykke til videre med alt sammen

Julie

09.11.2009 kl.19:11

Den boken hadde jeg løpt til bokhandelen for å kjøpe! Ønsker deg all lykke til , og håper det ordner seg for deg! ønsker deg all lykke !

Maria Ryggvik

09.11.2009 kl.19:15

Det er så utrolig trist, men jeg er virkelig glad på dine vegne at du har en så fin familie som stiller opp. Lykke til videre og stå på! Jeg og mine venner krysser fingrene for deg!!

Mia

09.11.2009 kl.19:37

Jeg skulle ønske jeg kunne si noe, men akkurat nå ble det vanskelig å formulere følelsene sine. Du skal vite at utrolig mange tenker på deg, og håper det beste hver dag. Jeg blir så varm inni meg når jeg leser om de gode dagene dine. Enkeltes små bagateller i hverdagen kunne man godt blitt foruten når man ser hvilken livsnyter du er. Det oser virkelig respekt av deg, Regine. Jeg håper alle dine drømmer går i oppfyllelse, og at julen i år blir den beste for deg!

Hans Petter

09.11.2009 kl.19:39

Hei Regine!

Godt å høre at du har en sånn god familie rundt deg, det er viktig. Faren min ble syk for en stund siden og det var da jeg kom over bloggen din. Han går på livsforlengende medisiner, og klarer seg ganske bra. Bloggen din har vært tøff å lese, men har til de grader åpnet øynene mine for hva som er viktig her i livet.

Ønsker deg alt godt, og selv om jeg ikke kjenner deg skulle du fått en stor klem av meg.

Jorunn

09.11.2009 kl.19:40

Du er ei fantastisk jente. Litt rart at du påvirker måten min å tenke på selv om jeg ikke kjenner deg i det hele tatt men fortsatt preger du hverdagen min. Jeg begynte å lese bloggen din sent, men jeg har lest alt. Begynte fra starten av som en bok, og ja, den bør virkelig gis ut. Du har vert et godt forbilde, og jeg har bastemt meg for å bli bloddonor pga deg. Å stikke en liten nål i armen min kan redde liv, det er ikke noe du tenker på hver dag. Nå vil jeg ønske deg lykke til videre og jeg håper av hele mitt hjerte at mertestillende hjelper og at du i allefall vil være uten smerter. Jeg håper du får oppleve jula i år. Du er heldig som har en så fin familie og har hatt hjelp av gode leger.

Sender deg all hell og lykke. du er ett flott menneske. lykke til videre :)

Pappa 37

09.11.2009 kl.19:47

Den boken kommer ut gjennom et forlag en vakker dag. Det er jeg overbevist om.

Jeg skal kjøpe den, og håper på en herlig blanding av dine tekster, fortellinger, en gjenfortelling av mange innlegg og svar i fra bloggen din + mange flotte oppslag, som presenterer dine flotte fotografier.

Det ville blitt en drømmebok :-) Dikt, tanker, blogg debatter, innlegg og fotografier.

Det tror jeg blir en levende bok som vil bli lest av mange, mange mennesker.

Thea

09.11.2009 kl.19:52

Håper virkelig bok-prosjektet kan bli noe av. Uansett. Bloggen din har virkelig betydd mye for mange, og du har virkelig fått folk til å åpne øynene.

laila

09.11.2009 kl.20:08

Jeg håper denne intravinøsen vil virker positivt på deg og at det ikke ødelegger blodverdiene dine!!

Jeg erglad for at du har en så sterk og støttende familie, det har alt og si, for du trenger jo den beste støtten du kan!!

Jeg tror nok at en bok om deg ville være perfekt, og ikke minst ville den være fin for mange andre som går gjennom det samme som deg, at de kan kjenne seg igjen. Du gir så mye mening til så mange! Du er viktig!

klem.

Wenche

09.11.2009 kl.20:17

Fantastisk om det kan bli bok, Regine! Og det blir det. Det er jeg helt sikker på. Denne har betydd SÅ mye for mange allerede, og langt, langt flere skal få lov til å bli kjent med det flotte, ærlige, livskjempende mennesket Regine.

Glad for å høre at du får ha noen gode stunder sammen med familien og venner.

Håper og ber om at du må få slippe de verste smertene og få mange flere gode glimt av det som er livgivende for deg i tida som kommer.

Bærer deg med meg på innsiden av meg hver dag.

Varme tanker til deg.

Wenche

karoline kalland

09.11.2009 kl.20:19

Kjære Regine.

Jeg er fast leser på bloggen din, og syntes det er helt fryktelig det du går igjennom, men igjen gir du ikke opp. Du beundrer alle oss lesere, og det er helt utrolig hvor sterk du er. Ikke gi opp, stå på å kjemp.

Om bloggen din blir utgitt i bok vil jeg nok tippe at bøkene fort forsvinner i bokbutikkene. Jeg ville kjøpt den.

Du er ei fantastisk jente, og jeg ønsker deg god bedring! Jeg håper på et mirakel, noe mange gjør.

Charlotte K.

09.11.2009 kl.20:22

Åh, jeg håper på et mirakel for deg Regine. Må også si jeg synes det er en kjempe god idé å gjøre om bloggen til en bok. Du skriver utrolig bra! Alle gode ønsker til deg.

Ane :)

09.11.2009 kl.20:23

Hei Regine!

Jeg blir så utrolig trist.... Du har stått på og vært så sterk! Det er kanskje det de aller fleste ville gjort i din situasjon, men det er nok ikke mange som kan sette seg inn i den...

Om jeg kunne fått et eneste ønske oppfylt, så ville det være at du skulle bli frisk! Jeg håper så inderlig at du skal få oppleve julen i år også...

Bloggen din i bokformat er en super idè! Jeg er sikker på at det vil la seg gjøre :)

Stå på Regine, du har aldri fått deg selv til å gi opp - og jeg kommer ikke til å gi opp håpet om at du en dag skal bli frisk!

Klem

09.11.2009 kl.20:24

kjære Regine!

jeg er en 14 år gammel jente som syns du er en utrolig sterk jente. jeg beundrer deg for at du i det hele tatt klarer dette. jeg skal ikke skrive at jeg ikke hadde det, for du har jo ikke noe valg. jeg leser bloggen din, å tenker hele tiden at jeg skal skrive en liten hilsen til deg, men jeg har rett å slett ikke klart det, for jeg har ikke visst hva jeg skal si. redd for å faktisk si noe feil.. jeg har opplevd kreft i familien min, å det har ikke vært enkelt, så jeg kan tenke meg hva familien din og ikke minst du går igjennom. men på samme måte så kan jeg ikke det, for jeg vet ikke mye om kreft å sånn, jeg kan si så mye jeg vil at jeg kan tenke meg hvordan du har det, men egentlig kan jeg ikke det, det er kun du som kan det. livet er veldig veldig urettferdig! jeg leser noen dager at du har det litt bedre, å da blir jeg så glad, mens andre dager så har du det vondt, å da blir jeg så trist. jeg klarer nesten ikke å lese, jeg har faktisk begynnt å grine av å lese noen innlegg.. selv om jeg ikke kjenner deg. jeg ønsker at du skal bli bedre, jeg vet det ser mørkt ut, men et håp er det vell alltid, håper jeg!

du skriver at du vil at bloggen din skal komme ut i et bokformat, det ville vært kjæmpe fint. jeg skal kjøpe boken da! (:

jeg håper virkelig at cellegiften har hjelpt litt, så du kan bli litt bedre. å stå på, jeg vet det ikke er lett, men gjør så godt du kan, noe jeg vet du gjør. jeg har så lyst å bare komme på besøk til deg å gi den en god klem, når jeg leser enkelte innlegg.

å husk Regine, jeg syns du er en fantastiskutroligsterk jente!

hilsen karina..

Rebekka

09.11.2009 kl.20:28

eg ber for deg <3

sylvia øyen

09.11.2009 kl.20:33

du er noe av det flotteste jeg vet om på denne jord!! stooooooor klem

Silje

09.11.2009 kl.20:49

Å lese bloggen din får virkelig en person til å tenke seg om! du er et fantastisk menneske som faktisk tar deg tid og krefter til å sette deg ned og skrive dette til oss og omverden!

Hver dag, hver måned er en gave, og du skal få MANGE slike, du fortjener millioner!

Det at bloggen din kan bli bok syns jeg er en kjempeidè, jeg ville helt klart ha kjøpt den!

RitaBK

09.11.2009 kl.20:56

Kjære Regine!

Jeg er så takknemlig for at jeg har fått lov til å ta del i dine tanker - 10.1000 takk for det!

Ja, jeg har også tipset mange andre om bloggen.

Supert med en "bloggbok" - den skal jeg kjøpe og den skal få meg til å tenke på deg.

Tenner et lys for deg i kveld også. ( og et lys for Marthe)

Nyt dagene med dine kjære, stor og varm klem fra meg.

Jorunn

09.11.2009 kl.21:02

tenker på deg <3 aldri gi opp og tenk på dette: it will always be okey at the end, if it's not okey, it's not the end <3

Frances

09.11.2009 kl.21:13

Jeg lurer på hva redsel egentlig er for noe. Må redselen bare aksepteres som en del av situasjonen, eller kan den overvinnes? Jeg har lært at før i tiden, så ble man redd for livsfarer som løver eller skumle mennesker som ville drepe en, og at det utløste fluktreaksjonen, adrenalin osv som kunne redde livet ditt. Det ville være dumt å stå der foran løven og si "nå skal jeg bare finne ro og fred". Har den fortsatt samme nytteverdi nå, tror du, f.eks. at man mobiliserer seg mot kreften? Eller er det en unyttig følelse som bare kommer inn og overtar og ødelegger alt annet i livet, som kreften selv.

Som du ser, så forstår jeg ikke "fear" i det hele tatt og ville gjerne vite mer. Finnes det også fear of fear, og fear of fear of fear? Og hva med fear of thinking and talking about fear? De fleste av oss som følger med deg på din vei, Regine, kan ikke forstå det du nå opplever med mindre de har opplevd det selv. Selv har jeg ikke følt ekte redsel for livet. Helst vil jeg sky unna hele temaet, det er vel omtrent det skumleste ting som finnes, i dette livet. Jeg spør dette med den storste respekt for deg og din situasjon og håper spørsmålene ikke virker naive eller ufølsomme.

Du opplever fear i den ekte, originale versjonen og må Face your Fear på mange måter. Det har du gjort hele tiden siden du fikk diagnosen. Face your Fear - kampen er antakeligvis ikke lettere enn kampen mot kreften. Kanskje den er værre. Vi andre kan bare tenke oss, vi kan ikke følge med deg der, dessverre. Det er bare du som eier din fear. Lykke til.

Tror venner, familie, film og sjokoladefondant er antakeligvis veldig gode medisiner for dette, og kanskje det finnes ingen egentlig kur. Det ville være fint å få litt hjelp av psykologen, hvis han/hun er der, til å forstå dette.

Therese

09.11.2009 kl.21:15

Jeg får vondt av å lese dette.. Du er så sterk, du står på og vil ikke gi opp ..! Jeg har lest bloggen din en god stund, og den får meg virkelig til å tenke over hva som faktisk betyr noe her i livet..

takk skal du ha !

Stå på videre

Lisbeth

09.11.2009 kl.21:24

Jeg tror du skal leve jeg, og at du skal være med på å gi ut boka di selv, når du har blitt frisk. Du har alt for mye ugjort her i verden vettu....vi trenger sånne som deg. Har lyst til å holde godt, godt rundt deg. Har skrevet kommentar bare en gang før, men er inne på bloggen din flere ganger hver dag.

Varme klemmer og gode ønsker :o)

Rebecca

09.11.2009 kl.21:38

Jeg er innom bloggen din flere ganger om dagen, men kommenterer aldri. "en kommentar blant mange" - tenker jeg, men i dag tenkte jeg en gang til. Det må da være en grunn til at du fortsetter å blogge? Som du sier selv: så mange har blitt rørt av bloggen din - og det er helt sant. Jeg gråter når jeg leser det du skriver - enda jeg ikke kjenner deg. Jeg synes det er så trist, så fantastisk trist, og det får meg til å tenke at jeg må bli flinkere til å verdsette det jeg har her i livet.

Jeg håper virkelig at svarene fra sykehuset er positive, og at ting bedrer seg. Jeg kan ikke se for meg at du ikke skal bli frisk og leve opp, og være med på å publisere boka di, hvor siste kapittel skal være en avhandling om hvordan det føles å ha blitt frisk.

Det er så urettferdig at ei så fantastisk jente som du ikke skal ha de samme mulighetene som alle andre, og at noe så selvfølgelig som det å feire jul kanskje ikke skal kunne skje.

Regnie, jeg håper du smiler når du får plakaten din i posten - jeg er jenta med krøllene :-)

Og jeg skal løpe til nærmeste bokhandel når boka di kommer, og jeg skal reise til Kristiansund for å få den signert.

Mailin

09.11.2009 kl.21:43

du får ikke lov til og gå bort! : (

Stå på!

ønsker deg alt godt altså...

Kristina

09.11.2009 kl.21:54

Din viljestyrke og din livsglede inspirerar

Ane :)

09.11.2009 kl.21:56

Hei Regine!

Jeg blir så utrolig trist.... Du har stått på og vært så sterk! Det er kanskje det de aller fleste ville gjort i din situasjon, men det er nok ikke mange som kan sette seg inn i den...

Om jeg kunne fått et eneste ønske oppfylt, så ville det være at du skulle bli frisk! Jeg håper så inderlig at du skal få oppleve julen i år også...

Bloggen din i bokformat er en super idè! Jeg er sikker på at det vil la seg gjøre :)

Stå på Regine, du har aldri fått deg selv til å gi opp - og jeg kommer ikke til å gi opp håpet om at du en dag skal bli frisk!

Klem

Sprøtt, jeg skrev denne kommentaren tidligere. Høres kanskje teit ut, men jeg var nettopp ute, og så et stjerneskudd på himmelen - så jeg ønsket at du skulle bli frisk!:-)

Astrid

09.11.2009 kl.21:56

En STOR klem til deg. Du er fantastisk! Jeg finner ikke ord. Du bidrar, og alt du HAR gjort blir husket - jeg håper virkelig du klarer dette. Tenker på deg, og sender alle varme tanker jeg kan!

Torill

09.11.2009 kl.22:19

Senest i går tenkte jeg å skrive et innlegg der jeg ville si at uansett hvordan det måtte gå med deg til slutt så fortjener bloggen din et lengre liv enn blogger flest. Jeg mener det blir en perfekt bok med alle de flotte bildene og ordene dine. Ikke bare vi som er på nett og leser har godt av å høre din sterke historie. Tenker på dere og håper du får oppleve julen sammen med familien din.

Jorunn

09.11.2009 kl.22:21

Du er fantastisk nydelig Regine!

Karoline

09.11.2009 kl.22:39

Du er mitt forbilde.

therese kristina

09.11.2009 kl.22:39

Håpe virkelig bloggen din kjem ut i bokformat, for det er mange som kan lære mykje av deg. Eg er innom bloggen din fleire ganga om dagen, og håpe sterkt at du har skrivd ett nytt innlegg. Men eg veit det er hardt for deg, og du skal virkelig ikkje prioritere bloggen din framfor alt. Eg seie berre at bloggen din betyr mykje for mange, og at det er mange som tenke på deg. Du er fantastisk, Regine. Og det mena eg virkelig.

Mari

09.11.2009 kl.22:54

Regine, jeg håper så inderlig at du kommer deg gjennom dette her, og får publisert boken selv. Jeg håper så utrolig at dette skal gå bra, og jeg tenker mye på deg så ofte jeg kan. Det er sterkt å lese om fantastiske deg, som har fått denne forferdelige diagnosen.

Jeg håper du klarer dette, Regine. Jeg klarer ikke sette meg inn i din situasjon, og kan derfor ikke si at du skal kjempe, for jeg aner ikke hvor tungt det er. Men jeg har jo lest at du kjemper så godt du kan, og du har jo ikke gitt opp.

Dette har du sikkert hørt før, men du er så ufattelig klok. En 17-åring skal ikke behøve å gå gjennom det du nå gjør. Ingen mennesker i det hele tatt fortjener det.

Jeg håper du klarer dette, det gjør jeg virkelig.

Klem fra Oslo.

Dame fra "landet"

09.11.2009 kl.22:57

Jeg blir sååå glad hver gang du har skrevet noe på bloggen din!

Den boka som du planlegger, bør bli en del av pensum til f.eks sykepleierutdanningen her i landet. Ønsker deg så fine dager som det går an framover! Du er ei sjelden, fantastisk jente!

Meg

09.11.2009 kl.23:16

Er det flere enn meg som tenker at det og ønske, sende gode tanker, lys, varme og alt som er godt til noen kan få folk bedre? Er det ikke noen som har en ide om noe litt alternativt? Må da være mere man kan prøve? Vi er såmange som følger dene bloggen, tenker på henne, ønsker henne bedre. Hva om man går sammen? Konsentrerer seg og prøve sende noe godt!? Beklager om jeg tramper noen på tærne med og skrive dette. Bare lurer på om det er noe man kan gjøre? Dette er så fælt! Jeg prøver sende alt jeg kan av godhet til deg. Ønsker deg lykke til med allt!! Skulle ønske jeg kunne hjelpe deg på en måte.

Hilde

09.11.2009 kl.23:31

Hei

Er ikke hver dag jeg legger igjen kommentarer på blogger, men her føler jeg det er på sin plass. Er jo heller ikke hver dag jeg er inne på en blogg som din. En utrolig sterk og flott blogg, som virkelig gir "oss andre" noe å bryne på.

Selv om det ikke er lett, er det jo viktig for alle, frisk eller syk, å gjøre vårt beste for å nyte hvert øyeblikk av dagene våre. Plutselig er det for sent, og det klarer du å fortelle på en så flott, men ulidelig trist måte! Jeg klarer selvfølgelig ikke å sette meg inn i din situasjon. Det er det ingen andre som kan, for alle er forskjellige. Men allikevel ville jeg bare legge igjen noen spor, med ønske om alt det beste for deg i tiden du har igjen. Tusen takk for en tankevekker, og ikke minst ønsker jeg deg virkelig alt godt!!

Monica

09.11.2009 kl.23:32

Hei Regine:) Hørte om bloggen din gjennom en venninne av meg på skolen i dag, forelesningen ble helt unødvendig å følge med på etter jeg startet å lese historien din. Først vil jeg si at jeg beundrer deg ekstremt mye for at du vil dele alt dette med oss, Men også fordi du setter lys på hvordan det er å være ung og kreftsyk. Andre vil kjenne seg igjen i det du skriver og føle at dem ikke er alene. Du er så ærlig Regine, og det du skriver kommer rett og slett rett fra leveren. Du legger ikke skjul på noen ting. Etter å ha lest gjennom alle blogg innleggene dine, vet jeg at jeg skal se til deg her hver dag, og tenker på deg gjør jeg. Du motiverer meg som fremtidig sykepleier til å virkelig se bak det ytre, men fortsatt fokusere på håp. Du vet, der det er lys er det håp:) Håper du får en bedre periode snart og at kreften lar deg være smertefri for en stund. Med din ærlighet og vilje er du et flott forbilde for både friske og syke unge mennesker. Hilsen Monica :)

amanda

10.11.2009 kl.00:17

du er fantastisk vi kjøper boka garantert når den kommer ut. du er fantasisk Regine...

Claus

10.11.2009 kl.00:23

Du er så utrolig søt Regine:), dyp medfølese fra Oslo

Takk for at du gir oss innsikt og kunnskap!

Charlotte

10.11.2009 kl.00:38

Kjære vakre Regine <3
Du er en fantastisk jente. Ett fantastisk menneske.
Jeg ber til Vårherre om at Han vil utføre et mirakel.
Husk at du aldri er alene. Du har familie og venner. Men du har også Guds engler rundt deg, du kan bare ikke se dem. De passer også på deg <3
Du er et vidunderlig menneske.
Du er vakker.
<3

Karoline

10.11.2009 kl.00:40

Kjære Regine.

Jeg har i kveld lest igjennom alle innleggene på bloggen din. Jeg har grått og smilt, ledd og gispet, tørket tårer fra latter og sorg. Jeg er så lei meg på dine vegne. Er det noen som ikke fortjente dette, så er det deg.

Jeg aner ikke hva du går igjennom. Ingen som ikke har gått igjennom det selv kan på langt nær forstå det. Men jeg har den medfølelsen jeg klarer å ha, og jeg ser deg. Jeg ser deg gjennom sykdommen, jenta bak diagnosen. Jenta som elsker fotografi, musikk, film og fjernsyn... Og jeg hører stemmen din, stemmen din som forteller om det forferdelige du går igjennom, som familien din og vennene dine går igjennom. Jeg unner ingen det. Ingen. Men du takler det så bra. Jeg skjønner at det ikke føles sånn av og til, men du gjør det. Du lever livet, på tross av smertene, sykdommen, motgangen. Du lever et liv verdt å leve, og skulle det ikke gå veien for deg(dog tror og håper jeg inderlig at du blir frisk), vil jeg at du skal vite at den arven du etterlater deg, er verdt så mye for så mange mennesker. Alle vi som har lest bloggen din og lagt igjen kommentarer, bryr seg så inderlig om deg. Du setter følelser i sving som mange ikke visste at de hadde. Og alle de som får en kreftdiagnose vil få hjelp fra denne bloggen, ærligheten din, åpenheten din, varmen og kjærligheten din.

Jeg vet du er sliten, jeg skjønner det (i alle fall så godt jeg kan). Men ikke gi opp. Vi er her alle sammen, vi støtter deg, vi gjør alt det lille vi kan for å hjelpe deg. Kjære Regine, hold deg fast i livet med nebb og klør, ta ett skritt av gangen. Dette klarer du.

Vi har ikke råd til å tro noe annet.

Vi har ikke råd til å miste deg.

Regine, du vil forandre verden, du har allerede begynt.

Tusen takk for at du er du, og for at du er så sterk som du er.

Lykke til, kjære Regine.

THEA

10.11.2009 kl.00:42

bok planen din er utrolig bra, kommer seff til å kjøpe den. Jeg tror å håper det blir en fin jul, jeg er så glad for at du sier s¨å mye flott om fam din, det at du har folk som er så fantastiske rundt deg er jeg så glad for på dine vegne. tenker på deg støtt.

Rafiq Charania

10.11.2009 kl.00:46

Du sendte oss i blogg.no mail idag. Jeg svarte kort. Vil også fortelle alle her. Vi skal beholde bloggen din så lenge blogg.no eksisterer. Vi har fulgt med på deg og vil gjerne at dine ønsker oppfylles!

Hanne

10.11.2009 kl.00:57

Hei!

Jeg har nettopp lest igjennom store deler av bloggen din og du har virkelig vekket mange sterke følelser i meg. Du er nok til enorm inspirasjon for utrolig mange mennesker. Inkludert meg selv. Jeg håper virkelig du får en fin tid sammen med familie og venner fremover.. Og ønsker deg lykke til!

Mari

10.11.2009 kl.01:24

Fantastiske jenta!

Jeg håper at det skjer et mirakel! Virkelig. Og selvfølgelig at du får oppleve jula med familien din. Vi er mange som håper og ønsker for deg. Vi kan aldri sette oss ordentlig inn i hvordan du egentlig har det, men vi kan støtte deg på veien. Jeg håper du vet hvor viktig du er for oss alle, og hvor mye vi bryr oss om deg. Selv flesteparten av oss ikke kjenner deg personlig, føles det som om du er en venn. Et medmenneske som er rammet av en forferdelig sykdom, og som vi alle ønsker alt godt. Jeg håper på et "Christmas miracle". Jeg håper med hele mitt hjerte at du skal få lov til å bli frisk, og det vet jeg at det er på tusenvis av andre mennesker som håper med meg.

Stor klem fra Mari, med ønske om en smertefri og frisk framtid for deg. Fordi du fortjener det!

Lise

10.11.2009 kl.01:47

jeg kan ikke sette meg inn i hvordan du har det nå, så jeg kan ikke si at jeg skjønner deg. det gjør ingen, ingen andre enn de som har det som deg.

men jeg vil sende deg mange tanker, tanker ikke bare fra meg; men familien og vennene mine også. vi tenker på deg. dette er fryktelig, og som du sier: vi er fremmtiden, vi må jobbe får å få slutt på dette. du har allerede started fremtiden, du har hjulper oss andre med å tenke på hva virkeligheten er. jeg vet om mange som har støttet kreftforeninger og alt i området rundt der for å støtte og hjelpe samfunnet mot dette. jeg har selv støttet.

Du har preget mange tusen hjem, Regine. du har truffet oss alle i hjerterota.

Bare ved å være deg selv har du truffet oss med en kjærlighetspil som virkelig har satt sine spor ved å ta vare på verden vi lever i.

dette fortjener ingen, og vi er takknemmelig for den du er, og har gjort dette for oss.

nå er vi her med deg, og sender mange tusener av tanker til deg hver dag, selv om vi skulle gjort å så mye mer. et ønske ingen kan gjennomføres.

du er en solstråle og du skal være stolt av deg selv. du kommer alltid til å være i våre hjerter.

du er en skinnende stjerne, i går, idag, i morgen - for alltid

10.11.2009 kl.01:57

Tusen takk for at du deler dine innerste tanker med oss. Du er ei tøff jente, som jeg ønsker alt det beste for.

Lykke til med behandlingene.

Jeg skal tenke på deg og "sende" deg masse positiv energi.

Stor klem fra Eva

10.11.2009 kl.07:25

Jeg gråter for deg og ber fortsatt om at du må bli frisk, Regine. Og jeg ber for at du og familien din må få noen gode dager, spesielt i julen. Dere har nok alle lært nå å glede dere over de timene som er gode.

Det gjør vondt inni meg å tenke på hva det sikkert har kostet for en 18-åring som så gjerne vil leve, å taste inn ordene "etter min død". Jeg har enorm respekt for din åpenhet. Jeg ønsker deg så inderlig en god dag i dag.

Hilsen en godt voksen dame

stellashines

10.11.2009 kl.08:54

Jeg beundrer deg så veldig! Bloggen din forandrer tanker jeg har om livet hver gang jeg leser den. Du er en så sterk & nydelig jente, jeg skulle ønske jeg kunne ta bort bare en liten del av smerten du opplever, hadde det vært i min makt skulle jeg tatt vekk alt. Og fantastisk ide med en bok, den vil treffe mange hjerter, akkurat som denne bloggen gjør.

Og jeg håper så inderlig(noe jeg tidligere har opplevd) at når mange mennesker tenker & ønsker samme ting så går det i oppfyllelse. Og det er så mange av oss som daglig sender deg de varmeste tanker & ønsker Regine, om at du mot alle odds skal bli helt frisk. Så la oss bevise at tankens kraft & vilje kan gjøre det mulig, la oss alle tenke det samme...

Masse ønskeklemmer & lykke sendes deg Regine.

Ps. Ps. I love you er en vakker sår film, den gjorde inntrykk på meg og.

Solfrid Therese

10.11.2009 kl.09:52

Tenker på deg :)

Tove

10.11.2009 kl.09:57

Du er så fantastisk! Godt å høre at du har familien rundt deg, jeg tenker på dere alle.

Og skulle bloggen din komme ut i bokformat (håpehåpe), så har du en sikker kjøper i meg. :)

gerda

10.11.2009 kl.10:13

Kjære Regine.

Håper det gjør godt for deg at så mange skriver kommentarar, for jeg er sikker på at ALLE vil ditt aller beste, men at det ikke er lett å uttrykke det med ord. Her kommer et dikt av Olav H. Hauge som jeg synes er nydelig:

Det er den draumen me ber på

Det er den draumen me ber på

at noko vedunderleg skal skje,

at det må skje

at tidi skal opna seg

at hjarta skal opna seg

at dører skal opna seg

at berget skal opna seg

at kjeldor skal springa-

at draumen skal opna seg

at me ei morgonstund skal glida inn

på ein våg me ikkje har visst um

Varm klem.

GSC

10.11.2009 kl.10:49

Hvis du trenger hjelp til bokprosjektet ditt, bare rop.

Og hvis du orker, sett deg ned og skriv stikkord om dine tanker og meninger om hvordan boken skal se ut, hva den skal inneholde, hvilke kommentarer som er viktig for deg ...

Og så kan du øve deg på boksignering. Jeg bestiller herved et signert eksemplar :)

Annika

10.11.2009 kl.10:50

jeg ønsker deg god bedring! det er så synd dette her, du virker som en så god jente oxo skjer dette med deg .. ikke rettferdig! tror ikke jeg har kommentert på bloggen din før men jeg har lest den hver dag så lenge jeg har vært inne i denne blogg verden! du skriver kjempe bra og jeg er enig med deg. det hadde vært bra om denne bloggen ble gjort om til en bok. jeg ville kjøpt den uten tvil..!

har jeg skrevet om deg på bloggen min, så hadde vært koselig om du tok en tur innom :)

www.dancingbeauty.blogg.no

T.V.

10.11.2009 kl.10:54

Regine,

Du er nydelig.

Sender deg de beste tanker og ønsker om bedre dager.

Marte

10.11.2009 kl.11:51

Tenker masse på deg. Ønsker meg at du skal få oppleve denne julen også, og at den kan bli fin for deg. Godt å høre at du ikke har disse sterke smertene nå. Jeg sender deg masse gode tanker, og håper at et mirakel skal skje :) Du er fantastisk! Du er unik

Lina

10.11.2009 kl.12:17

Skal du lage bok, ikke glem å ta med de nydelige fotoene du har tatt av natur og ting..*klem

anne

10.11.2009 kl.12:20

God ide med boken! Den skal jeg kjøpe og gi bort til venner som kanskje trenger en oppvekker. Er det noe som har hjulpet meg til å leve sannere og bedre det siste året, så er det bloggen din, Regine. Jeg har akkurat fått en liten datter, og takket være deg klarer jeg i blant å la hverdagsbekymringene fare og bare være tilstede i øyeblikket med henne. Du er en viktig stemme. Jeg håper frykten ikke spiser opp dagene dine. Dødsangsten er en tyv. Men selv du må kjenne på den, der du er nå er det skummelt og vondt å være. Du er den modigste og klokeste unge jenta jeg har vært borti, og jeg tar meg selv i å tenke hva du kunne ha drevet det til om du hadde fått leve litt lenger. Jeg håper jeg ikke er for direkte nå? Jeg synes bare det blir så håpløst med alle som snakker om et mirakel her inne. Man kan ikke regne med et mirakel selvom du fortjener det.

Du hadde nok blitt noen vi kunne ha regnet med, Regine. Men det er du jo allerede. Du har skrevet deg selv inn i historiebøkene. Jeg vil gjerne takke deg for at du har vært så ærlig. Jeg føler at jeg har fått kikke inn i tankene dine i blant, og det er mørkt der - men det er også veldig skjønt.

Nå våkner datteren min, bare noen uker gammel. Ønsker deg gode dager.

<3 Kristin

10.11.2009 kl.12:23

Du er i mine tanker! <3

Mona

10.11.2009 kl.14:04

Du er den tøffeste jenta i gata'! Sååå utrolig åpen og ærlig. Vi andre har mye å lære deg.

Hold motet oppe og ha tro på at det skal snu igjen. Etter regn kommer alltid sol, og nå må solen snart lyse på deg, vakre jenta. Brenner lys for deg hver dag. Ikke gi opp!!!

Gunn

10.11.2009 kl.14:22

Hei Regine.

Jeg har fulgt med på bloggen din en stund og jeg er imponert over din åpenhet og vilje til å dele dine tanker med oss. Det er en sterk historie, som har helt klart fått meg til å tenke annerledes. Du er i mine tanker hver dag og jeg heier på deg!! Jeg har virkelig tro på at dette kan bli en god bok! Jeg håper blodverdiene dine blir bedre og at du får oppleve julen. Mange gode ønsker til deg Regine!

albertine

10.11.2009 kl.14:30

tenker på deg Regine, du er baare så tøff! Gleder meg allerede til å kjøpe boken din :)

Lene

10.11.2009 kl.14:44

Kjære Regine, jeg er så imponert over din styrke og evne til å være takknemlig for den tiden du har fått etter at du ble syk. Jeg vet ikke om jeg hadde greid å se sånn på det om det var meg. Du er et fantastisk menneske, og jeg håper så inderlig at du får feire jul sammen med dine kjære.
Jeg håper også at drømmen om bloggen i bokform blir til virkelighet; jeg skulle kjøpe den og lese din historie, og det tror jeg vi er mange som kom til å gjøre.
Tenker på deg.

Christina

10.11.2009 kl.15:20

Det e helt forferdelig det du må oppleve. Leser ofte bloggen din å tenker mye på dæ. E så flott at du deler in historie med bloggverden. Desverre e livet urettferdig. Håper virkelig du får oppleve julen.

Ta vare på dæ skjøl!

Margrethe.

10.11.2009 kl.15:29

Hva er Mds / aml ? Mange har sikkert spurt om det før men jeg har ikke funnet svar!

Arnfinn

10.11.2009 kl.16:01

Det som du gjør kommer til å leve mye lengre en noen av oss som lever her på jorden i dag.Du skaper engasjement og omtanke. Og det lever evig, Lykke til med Julefeiringa og ta vare på deg sjøl

Maria

10.11.2009 kl.16:14

Jeg vet du får høre dette fra mange, men jeg føler likevel at du må høre det en gang til. Du skriver helt fantstisk! Du er en utrolig sterk jente og hvis du gir ut denne bloggen som en bok kommer det til å bli en bestselger og jeg vet den kan hjelpe mange andre!

Jeg ønsker deg masse lykke til med alt!

tine

10.11.2009 kl.17:09

Du er i tankene mine hver dag......ønsker deg bare alt godt.

Jeanett

10.11.2009 kl.17:19

Jeg er innom bloggen din hver dag..Håper du nyter hver dag til det fulle..et stort smil til deg fra meg..

Berit

10.11.2009 kl.18:03

Vil bare sende deg en varm og god klem i kveld...

Rebekkast

10.11.2009 kl.18:22

Regine du er virkelig en tøffing. Kjemp, stå på, dette klarer du:) Jeg har selv hatt ALL det er jo en mildere form for laukemi og jeg takker høyere makter for at jeg ikke har fått tilbakefall. føler med deg og familien din, Regine. Får å få opp energien anbefaler jeg deg og bestille kraftige vitaminer fra utlandet, det var det som hjalp meg. Masse lykke til, Dette klarer du:)

Nina

10.11.2009 kl.18:47

Hei Regine

Så godt å høre at du har fått litt energi og ikke har fullt så mye smerter. Jeg beundrer deg virkelig. Livet er ikke rettferdig. Tenker på deg hver dag kjære, fine, tøffe Regine, du er så flott!

Sender deg en stor og varm klem!

Aurora

10.11.2009 kl.18:57

Du har sikkert svart på dette mange ganger før, men jeg lurer på:

Når var det du fikk diagnosen? Var det et år siden, eller har du alltid levd med sykdommen?

Jeg beundrer deg!

Kari

10.11.2009 kl.19:01

Kjære Regine, jeg har lest bloggen din en god stund men ikke kommentert før nå. Det er lett å tenke at alt er sagt her, og det er vanskelig å finne ord. Men du har skrevet at du blir glad for hvert eneste ord, så her kommer mine små ord med et inderlig håp om bedring for deg! Jeg tenker på deg hver dag og håper du får mange mange mange gode dager fortsatt! Du skal være så stolt av det valget du gjorde da du begynte å skrive så åpent om hva du går gjennom. Selv har jeg blitt forferdelig trist av å lese bloggen din, men samtidig så mye flinkere til å sette pris på hverdagen, alle jeg er glad i og de små tingene som utgjør selve livet.

Det er så dypt urettferdig at sykdommen skulle ramme deg så hardt. Men jeg er så takknemlig for det jeg lærer av deg. Tusen takk. En varm hilsen til deg og familien din fra nok en stor beundrer - som definitivt vil kjøpe boken din :-)

Linn

10.11.2009 kl.19:15

Vær sterk. Verdsett hver dag slik som du har gjort. Tro meg- du har fått mye mer ut av livet ditt enn hva mange andre mennesker har klart på en hel livs lengde. Vær glad. Det kommer til å gå bra tilslutt... Og vit dette at det kommer til å være veldig mange mennesker som vil være villig til å få utgitt bloggen din i bokform.. Og enda flere som vil lese den... Du er i tankene til oss alle.

Ragni

10.11.2009 kl.19:27

Ord blir knappe etter å ha lest de triste og tunge nyhetene du har fått den siste tiden. STÅ PÅ!

Ida

10.11.2009 kl.20:09

Jeg har fulgt bloggen din lenge, og beundrer styrken din, beundrer det at du deler dine tanker og følelser omkring sykdommen med oss. Du får meg, og så utrolig mange andre til å se på problemer på en annen måte, til å blåse i bagatellene og til å få perspektiv på ting. For oss som har opplevd sykdommen på noen måte, blir det lettere å sette seg inn i, men fremdeles ikke lett å forstå. For hvem kan vel forstå følelsene til et annet menneske? Det jeg har lært av deg, Regine, er at man ikke skal ta NOE for gitt. Jeg har lært at vi skal sette pris på hvert øyeblikk vi får være her, og hvert øyeblikk vi får være lykkelige. Jeg har så mye, mye mer jeg vil si, men finner liksom ikke helt ordene. Ville bare at du skulle vite, som så mange har fortalt deg, at du gjør en stor forskjell for mange ved å skrive denne bloggen. Du er helt utrolig sterk, selv om du kanskje ikke føler det sånn bestandig selv. Mitt julegaveønske i år er at du får ei fantastisk jul sammen med familien din, Regine! Du er en stor inspirasjon for alle.

Aina Johnsen

10.11.2009 kl.20:16

Hei. Skulle bare si at jeg har fulgt med på bloggen din en stund. Jeg synes at din situasjon er veldig synd. Det er absolutt ingen som fortjener noe slikt.. Flere ganger når jeg leser innleggene dine så tenker jeg: dette kunne ha vært meg! Det kunne ha vært hvem som helst. Men det er så utrolig trist når det rammer. Håper det kommer til å gå bra med deg, unner deg alt godt. Du virker som ei kjempehyggelig jente, som faktisk setter pris på livet i forhold til mange andre. En ting som jeg ble litt sjokkert over. På lørdagskvelden satt jeg og leste på alle innleggene dine fra 2008, og da tenkte jeg at dette må det bli bok av! og nå leste jeg nettopp at du faktisk har lyst til at det skal bli gitt ut. Jeg håper virkelig det blir gitt ut. Det kunne ha fått flere til å sette mer pris på livet sitt... Denne bloggen her lærer meg utrolig mye.. Og ikke nok med det: Du er også utrolig god til å skrive! - Og formulere deg! Stå på:)

kaja

10.11.2009 kl.20:31

du gir håp !

Marit Serine!

10.11.2009 kl.20:54

Regine! Jeg har vert fast leser av bloggen din sinnsykt lenge...Tror faktisk jeg leste den fra et av dine første innlegg.. Du er en skikkelig beundringsverdig jente, som jeg setter stor pris på! Jeg tror du hjelper veldig mange med denne bloggen, og det er veldig sterkt å lese om sykdommen din.

Allikevel ble jeg litt overraska over dette innlegget! :

Du, Regine, som alltid har vert så sterk og flott, du må virkelig ikke finne på å gi opp nå!

Du skriver om din død, og det er veldig forståelig at du gjør dette nå når du er så langt nede..Men jeg håper virkelig du står på og kjemper! Ikke gi deg Regine! Du kan klare dette, selv om det føles håpløst. Du kan overleve dette her!

Jeg går på en kristen internatskole, og er selv kristen. (Ikke sykt konservativ hyperkristen, but anyways)

Jeg pleier å ta deg med i bønnene mine, og jeg skal huske på deg hver gang jeg ber. Du fortjener virkelig et av Guds mirakler! Og jeg håper virkelig at du skal komme deg gjennom dette, å få et normalt liv igjen. Jeg håper og tror. Skulle ønske du kunne tro litt på dette også!

Ikke gi opp kjære Regine. Håpet er ikke ute enda!

Du må bare kjempe, og la den positive energien fra hjertet ditt ta over sykdommen.

Mange klemmer fra Marit Serine <3 www.mashe.blogg.no

WORLD OF DRAMA

10.11.2009 kl.20:56

ååå, regine, du er så fantastisk! du er utrolig sterk, jeg beundrer deg virkelig for det. Du er en super jente, som fortjener alt godt! <3

håper dette prosjektet funker <3

Eirin

10.11.2009 kl.21:05

Eg har tenkt det fleire gongar at dette du skriv må bli ei bok! Vart så glad når eg ser at du tenkjer i same bane!! =)

Håper bileteprosjektet vert ein suksess!! =)

Heidi

10.11.2009 kl.21:15

Hei :)

Jeg kjenner deg ikke, men jeg er innom bloggen din hver dag. Du skriver så utrolig bra og jeg er sikker på at veldig veldig mange kommer til å kjøpe boken din. Inkludert meg. Du rører utrolig mange hjerter med det du skriver og jeg har grått mange ganger når jeg har lest her. Jeg kan aldri se for meg hva du og familien din går gjennom.. Alt jeg vil er at du skal komme deg igjennom dette og bli frisk igjen.

Husk at det finnes alltid en sjanse.

Maia

10.11.2009 kl.21:28

Du skal leve Regine.

Du fortjener ikke å dø i en alder av 18! Etter alt som du har hvert i gjenommlever du fortsatt og er super sterk ! Håper virkelig du får oppleve julen og resten av livet til du blir gammel.

Klem Maia : )

hB

10.11.2009 kl.21:36

Kjære Regine,

Du har satt dine spor i så mange allerede, og med en bokutgivelse av bloggen din, samt at den kommer til å eksistere her i fremtiden, kommer du til å sette så mange flere spor i så mange flere mennesker. Det er viktige spor, du har gjort en innsats for å sette kreft blant unge på dagsordenen, du har inspirert mange til å bruke dagene og livet sitt til noe godt, du har invitert oss inn i det innerste i deg selv - der både gode og dårlige dager har funnet sted.

Jeg forstår det som om du virkelig lever dine siste uker nå, og jeg håper det er gode dager blant disse. Som mange andre tenker jeg hver dag på deg, gråter over skjebnen din og sender varme tanker til familien din. Regine, du er fantastisk, du er livsklok og du er en stor inspirasjon. Jeg skulle ønske jeg kunne fortelle deg at ferden fremover blir god og at destinasjonen er et vakkert sted. Det kan jeg ikke. Men jeg kan fortelle deg at du kommer til å være med oss i ånden, i tankene og i handlinger. Og på skrift. Og vi er så mange, så mange som kommer til å ønske deg tilbake og minnes over din åpenhet og evne til å skape nærhet på skjermen mens vi blar i boka di.

Regine, tusen takk for dine spor. Jeg vil fortelle historien om deg til mine barn og jeg vil kjøpe boka di til alle jeg kjenner og jeg vil tenke på deg - litt hver dag, og da vil jeg tenke på et fantastisk vakkert og menneske med en utrolig visdom og innsikt.

Som mange andre, håper jeg også at du får feire jul med familien din i år. Jeg håper du kan kjenne julestemningen og julefreden senke seg over deg bare et øyeblikk eller to. Jeg håper juledagene kan være preget av en samlet familie i ro.

Mange varme tanker,

hB

Lill

10.11.2009 kl.21:51

Kjære, vakre Regine!

Jeg beundrer deg og ditt mot, din styrke og din sårbarhet. Dine flotte, vakre bilder. Dine refleksjoner over livet. Alt.

Det er med tårer og smil jeg leser bloggen din. At du ønsker den utgitt i bokform syns jeg er en fantastisk. Jeg tenkte faktisk på det tidligere i dag, denne bloggen kan bare ikke "forsvinne" i cyberspace, den er for verdifull til det.

Du er for verdifull til det.

Jeg skal kjøpe boken, og den skal jeg lese sammen med min lille datter når hun blir større. Hun skal vite hvem Regine Stokke var.

Jeg håper at du vil fortsette å ha god effekt av behandlingen du får nå og jeg håper virkelig du får feire julen sammen med den flotte familien din.

Igjen, jeg beundrer deg, Regine. Og jeg gråter for deg.

Eirin

10.11.2009 kl.21:57

Jeg har lest bloggen din lenge og jeg må ærlig innrømme at du er en skikkelig tøff jente! Håper at du kommer deg gjennom det :)

:)

10.11.2009 kl.22:38

jeg ber for deg : )

Charlotte

10.11.2009 kl.22:44

Hvis du har noen kristne venner, eller kjenner noen. Be dem om å be for deg, flere ganger. At de er og holder hendene på deg, og du kan bli helbredet. Det har skjedd uffatelig mange ganger, at folk har blitt kvitt kreft og lignende. Jeg vil at du skal bli frisk!

Trine

10.11.2009 kl.22:52

Du har satt spor hos mange, og du vil ikke bli glemt! Jeg skal kjøpe boken din!:) Håper fortsatt på et lite mirakel for deg, kjære Regine!!

Wigertstil

10.11.2009 kl.22:52

Jeg vil også at du skal bli frisk!!

Camilla

10.11.2009 kl.23:08

du er på alle måter en fantastisk jente, jeg får tårer i øynene av å lese dette.

:)

10.11.2009 kl.23:14

Jeg syns det er så forferdelig trist at du skal måtte gå gjennom dette. Mange hadde taklet dette mye verre enn deg, og det vil jeg at du skal tenke på. Måten du skriver er utrolig rørende, og jeg klarer nesten ikke å la vær å gråte. Håper dagene framover blir bedre, og at du klarer å finne lyspunkt ved dem. Det har du vært veldig flink til til nå. Ønsker så gjerne at du skal bli frisk, og jeg kommer ikke til å slutte å tro eller håpe på det.

Stå på videre, jeg ønsker deg og familien din alt godt. Ser frem til et nytt blogginnlegg.

Ingrid :)

Frances

10.11.2009 kl.23:16

Håper at energien holder og smertene er under kontroll, slik at du kan ha mange gode dager denne uka. Så godt at du er fornøyd med den medisinske behandlingen du har fått, for det hadde vært surt hvis du ikke var det. Og at du er fornøyd med din egen innsats og livsvilje! Du fortjener virkelig en gullmedalje synes jeg.

Lisbeth

10.11.2009 kl.23:37

Jeg vil bare gi deg en god klem!! Tente forresten lys for deg i kirka sist søndag..

christer

10.11.2009 kl.23:45

Har lest vært enkelt innlegg du har skrevet å jeg må innrømme at mange av innleggene har resultert i tårer, hadde jeg hadd så mye makt at jeg har fått deg frisk. Hadde du vært frisk nå!

Kjære deg Regine du skriver skikkelig bra og det er rørende det du skriver og utrolig tøft av deg å dele din historie med oss. Jeg skal skrive et innlegg om deg på bloggen min nå!

Mange klemmer fra Christer : )

kim endal

10.11.2009 kl.23:56

Heisann

Dette er et tilbud til deres elever, som kunne tenke seg å sitte Hårmodell=)

Vi søker masse hår modeller, til prøve examen til våres Elever. Og tilbudet er Gratis, det er ink. klipp, pleie av håret og styling.

Håper dere vil ta dette videre til elevene deres

Vi trenger modeller til

Torsdag den 12. nov- Bobb, kl. 09.00Jente klipp

fredag den 13.nov - Permanent kl 09. jente/ dame klipp

Mandag den 16.nov - kort herreklipp kl 09. Gutt

Tirsdag den 17.nov - Fri form kl 09.30( det er en kombinasjons klipp, for oss frisører) men det er en klippeteknikk som friøsøren bruker, men resultatet er kundens ønske. men bør ha hår ned til haken eller lengre^^, normal og ofte brukt. jente klipp

Onsdag den 18. nov - Økende Lengder kl. 10.00( fjær klipp, oppklipp) det er en klipp som gir mer volium, struktur, og mer liv i håret=) en normal og ofte brukt klipp. Jente klipp

Torsdag den 19. nov - Farge modell kl. 10 ( den fargen du ønsker, bare minst 2 toner lysere eller mørkere=) jente modell, ønskes der.

Fredag den 20. nov. kl. 8.00 har vi en Nytt forsøks dag, for frisørene som ikke fikk modeller den evt dagen de manglet.

Hørtest dette her interesangt ut?

ring direkte til Skolen. på tlf 22056640 og sett deg opp time

Velkommen til Adam og Eva Skolen, på enden av Galleriet( grønland) eller bak Meny på Grønland, eller Ved Nith, ligger i samme bygg.

Adressen er Tøyenbekken 21.

Bob.jpg

kort herreklipp.jpg

permanent.jpg

økende lengder.jpg

Christina

11.11.2009 kl.00:04

Tenker på deg.

Sine Nomine

11.11.2009 kl.00:06

Tenker på deg. Håper du har noen fine dager innimellom.

11.11.2009 kl.00:44

Regine, du skriver så ærlig og fint! Aldri før har en fremed persons historie gjort meg så vemodig, men samtidig så glad. Det å se hvor utrolig tapper og flott du er, gir meg og garantert mange med meg, håp og motivasjon.

Det med boken du håper kommer ut, jeg kommer garantert til å kjøpe den.

Alle gode tanker fra nylig fast leser!

<3

Marichris

11.11.2009 kl.01:01

Du er bare så enestående. Tårene mine renner for deg atter en gang. Fantastiske jente.

Yvonne

11.11.2009 kl.01:30

Vil bare sende deg varme tanker. Har lest bloggen din til og fra en stund, og du rører ved mange, Regine. Dine utfordringer får mine dagligdagse bekymringer til å bli ubetydelige, og på en annen side viser det meg at jeg skal glede meg over de små, ubetydelige tingene.

En av mine nærmeste var gjennom en lignende prosess som deg for noen år siden, og i den forbindelse kom vi over et dikt, eller et vers eller verselinje om du vil, som var "godt"...

"Ingen som er blitt elsket, vil noensinne dø, men leve videre gjennom hjertene og livene til menneskene som har elsket dem."

Håper du har gode stunder innimellom, sender deg og dine varme tanker.

silje

11.11.2009 kl.01:51

kjære regine. så merkelig livet er. vi er alle det samme, men så forskjellige liv vi får.

men vi er alle det samme.

maria

11.11.2009 kl.01:54

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Erlend

11.11.2009 kl.02:13

Stå på!

Lise

11.11.2009 kl.02:26

Jeg har nå lest gjennom hele bloggen din.. Vet liksom ikke helt hva jeg skal si...

Ønsker deg lykke til videre og håper å få lese MYE mer fra deg!

Line

11.11.2009 kl.06:01

Vet liksom ikke helt hva jeg skal si....

Tenker på deg Regine, og ønsker deg det beste.. Ord blir fattige i denne sammenheng.

wenche2.

11.11.2009 kl.07:05

Onsdagstankeklemmer til store, lille vakre Regine.

11.11.2009 kl.08:34

Lyst til å spørre deg om noe, Regine.

Heldigvis har du hatt positiv opplevelse med norsk helsevesen i den forstand at du har fått god hjelp av flinke leger i forbindelse med selve sykdommen din. Iallefall hvis jeg har forstått deg riktig. Men: Hvordan synes du at det norske helsevesen møter den følelsesmessige delen? Angsten/frykten du og din familie går igjennom må være formidabel. Får man hjelp og oppfølging på den biten?

Mange av oss som leser bloggen din vil møte denne sykdommen og frykten selv i fremtiden. Enten om det rammer oss selv, eller noen som står oss nær. Så dette angår oss alle.

Jeg ønsker deg alt godt! Virkelig.

Vil være som anonym :-)

11.11.2009 kl.08:52

http://sunflowersamurai.wordpress.com/

Lina

11.11.2009 kl.08:55

Til kim endal

10.nov.2009 kl.23:56

Hva i alle tider har en håreklame med kampanjetilbud for klipp,føning og permantent i en blogg for ei som med vondt mot har mistet alt håret sitt i kreft?? Noen av innleggene i bloggen til Regine handler om den harde opplevelsen av å miste alt håret og dermed føle seg uattraktiv (selv om hun er pen både med og uten år mener jeg).

Kim. Er du dum eller bare veldig,veldig oppmerksom eller kanskje er du ond?

Dette var bare totalt upassende sted å poste inn frisørreklame altså, totaltbom!! Det finnes nok av klær og moteblogger der du er velkommen, men tenk deg om neste gang du har tenkt å klippe håret til Regine.

Vil være som anonym :-)

11.11.2009 kl.09:24

http://djsalex.blogg.no/

Vil være som anonym :-)

11.11.2009 kl.09:33

http://djsalex.blogg.no/

I.L.

11.11.2009 kl.10:53

Åh, du er så bra Regine! Jeg skal fortsette å be for deg.

Grete M

11.11.2009 kl.11:09

(Tror det må ha vært en feiltagelse at innlegget til Kim Endal kom inn på denne bloggen. Utifra måten det skrives på så virker det som om dette er en reklame som er distrubert ut til flere blogger på en gang, og trolig ikke ment som et innlegg til Regine)

Kjære Regine, sender det en god klem <3 tenker på deg du fantastiske jente <3

Kristin

11.11.2009 kl.11:57

Klem til deg, Regine!

Tone-Lise - 17 år & mamma

11.11.2009 kl.12:57

Hei Regine.

Leser bloggen din hver dag (sjekker om du har skrevet noe nytt), er utrolig interessert og føler med deg. Pappa har hatt blodkreft, så jeg vet noen lunde hvor fælt han hadde det. Dette er 6 år siden og han er frisk den dag i dag.

Er så sterkt å lese det du skriver. Har ikke ord. Vet ikke hva annet jeg skal si. Føler med deg, og tenker på deg. Du er sterk!

Tone-Lise

Regine

11.11.2009 kl.13:04

Takk for kommentarer :)

For de som ikke vet hva mds/aml er så er det bare å trykke på "info" under kategorier. Er ikke verre. Og for å finne ut hvor lenge jeg har hatt diagnosen er det bare å bla i arkivet. Selvfølgelig har jeg ikke hatt det hele livet.

Marit Serine: Syns rett og slett kommentaren din var utrolig sårende. Ikke våg deg å si at jeg har gitt opp. Det er det verste jeg hører. Jeg har ingen kontroll over denne sykdommen. Du skriver som om det er opp til meg. Benmargen min er ødelagt og vil ikke produsere friske celler. Jeg tåler ikke kraftig cellegift, derfor må jeg bare få små doser slik at jeg kan forlenge livet mitt. Alle vet at jeg kommer til å dø snart, men det er ikke min feil. Jeg ga uansett aldri opp.

Anonym: Man får ulike tilbud når det gjelder den følelsesmessige biten. Ønsker man å snakke med noen, enten det er helsepersonell, sykehusprester eller psykologer så får man det. Jeg har bare ikke hatt behov for å snakke med noen, derfor har jeg takket nei. Vi har forresten en veldig hyggelig sykepleier å prate med og :)

Kim Endal: Hehe..

Marte

11.11.2009 kl.13:30

Tenker masse på deg Regine :)

L

11.11.2009 kl.13:34

Synes kommentaren til Marit Serine var helt håpløs! Dette er jo selvfølgelig ikke noe Regine har kontroll over - "ta den positive energien fra hjertet og la den ta over sykdommen", selvfølgelig er ikke dette noe som bare kan gjøres! Det virker som det er mange som tror at det bare er å "stå på, så ordner det seg" - synes dette er helt håpløse kommentarer. Skjønner at du synes det er sårende Regine, og jeg tror dessverre bare det er personer som ikke vet hva de skal si, men som likevel slenger inn en kommentar til deg. Jeg er helt sikker på at de ønsker det beste, men sånne korttenkte kommentarer kunne de faktisk spart seg for. Ingen skal få lov til å si at du ikke har kjempet eller har gitt opp. Det vet vi alle at du ikke har. Det er dessverre ikke slik at et menneske kan bestemme over hva kroppen foretar seg, det er ikke så enkelt. Selvfølgelig har ikke Regine kontroll over denne sykdommen! Hun gjør det hun kan for å leve med den, så godt hun kan. Håper folk tenker seg om før de poster flere slike kommentarer.

L

11.11.2009 kl.13:35

Synes kommentaren til Marit Serine var helt håpløs! Dette er jo selvfølgelig ikke noe Regine har kontroll over - "ta den positive energien fra hjertet og la den ta over sykdommen", selvfølgelig er ikke dette noe som bare kan gjøres! Det virker som det er mange som tror at det bare er å "stå på, så ordner det seg" - synes dette er helt håpløse kommentarer. Skjønner at du synes det er sårende Regine, og jeg tror dessverre bare det er personer som ikke vet hva de skal si, men som likevel slenger inn en kommentar til deg. Jeg er helt sikker på at de ønsker det beste, men sånne korttenkte kommentarer kunne de faktisk spart seg for. Ingen skal få lov til å si at du ikke har kjempet eller har gitt opp. Det vet vi alle at ikke stemmer. Det er dessverre ikke slik at et menneske kan bestemme over hva kroppen foretar seg, det er ikke så enkelt. Selvfølgelig har ikke Regine kontroll over denne sykdommen! Hun gjør det hun kan for å leve med den, så godt hun kan. Håper folk tenker seg om før de poster flere slike kommentarer.

Marthe

11.11.2009 kl.13:43

Kjære Regine! Du er fantastisk. Jeg er sikker på at du har utgjort en stor forandring i livene og tankene til folk. Du kommer til å bli husket av mange lenge etter din død, som jeg virkelig, virkelig håper blir lenge til! Du fortjener en fantastisk jul, og det fortjener du å få i mange år framover. Håper det skjer et julemirakel, for det fortjener du virkelig. Du er en nydelig og sterk person!

Stor klem fra Marthe

Regine

11.11.2009 kl.13:44

L: Tusen takk for forståelsen :)

Bjørg

11.11.2009 kl.13:50

Nei, ingen skal beskylde deg for å gi opp, Regine! Du har virkelig gjort ditt beste, både med å prøve ny behandling, og leve livet. Og som du skriver, det er ikke du som bestemmer utfallet av sykdommen din.

Ser at enkelte hevder du blir frisk ved å tro på Gud, eller ved bønn. Det provoserer meg. Da min sønn fikk leukemi (blodkreft) som 6-åring (som jeg fortalte i en mail til deg tidligere), var det også folk som ville be for ham. Jeg lot dem selvfølgelig få lov til det, selv om jeg ikke står i statskirka, og og min tro er minimal. Men jeg ville nok ikke satset på bønn som behandling. Det var cellegiftbehandlingen som gjorde sønnen min frisk!

Hadde det vært så enkelt, at bare folk er kristne og tror, og at de ber om å bli friske, så blir de friske, ja da hadde det vært enkelt. Men sykdom (og død) rammer kristne mennesker også.

Tenker på deg Regine, og ønsker deg alt godt.

Tove

11.11.2009 kl.14:13

Er bare nødt til å hive meg på denne. Ble selv veldig provosert av kommentaren til Marit Serine, og synes det er utrolig bra at du sier fra, Regine. I utgangspunktet var det sikkert godt ment, men man kan ikke tenke seg frisk! I såfall hadde du nok vært frisk for lenge siden, så hardt som du har kjempet. Enkelte ting er man bare nødt til å godta, selv om det skjærer langt inni hjerterota. Personlig håper jeg jo selvsagt enda på et mirakel for deg, men at du har innsett hvordan dette dessverre ser ut til å ende, har jeg stor forståelse og respekt for.

Varm klem fra Tove

Mari

11.11.2009 kl.15:01

Kjære Regine!

Fortsatt kan vi jo alle håpe og drømme om mirakler, - men noen ganger må man bare innse at det vil ikke skje. Og det til tross for at man er veldig sterk, står på og aldri gir opp, slik som du har gjort, og gjør fortsatt. Og det skjer dessverre av og til, uansett hvor mye man tenker positivt, ber til Gud eller Allah, prøver healere eller hva det nå er, alt sammen. Og en skal være utrolig sterk for å innse, og takle dette, - og det gjør du nå, det viser du gjennom bloggen din. Selv om jeg skjønner at du har mørke stunder og tunge tanker som ingen av oss kan forstå. Heller ikke jeg, selv om jeg også har en alvorlig kreftdiagnose.

Jeg har gått til behandling i halvannet år, og er ikke ferdig behandlet, men legene gir meg fortsatt håp om at jeg kan bli frisk (nå ja, sånn noenlunde i alle fall). Jeg tror i alle fall på det, og orker vel egentlig ikke å forholde meg til at jeg kan dø av dette innen få år. Jeg tror ikke på noe liv etter døden, - verken i himmel eller i helvete, - eller som spøkelse eller hva det nå er folk tror på. Og det synes jeg er helt greitt, - det skremmer meg ikke. Det som skremmer meg aller mest, er hva min eventuelle død vil medføre for mine nærmeste, - mine foreldre, venner, min mann og aller mest for barna mine - jeg har tre barn under 12 år. Og en sorg over det jeg evt. vil gå glipp av i livet. Kanskje føler du noe av det samme, det vet jeg ikke. Selv om jeg er dobbelt så gammel som deg, føler jeg jeg er for ung til å dø nå. Men uansett så er din styrke, mot og evne til å se og gjøre positive ting i hverdagen til tross for den håpløse situasjonen en inspirasjonskilde til meg, og det gir meg også styrke og bedre evne til å takle hverdagen. Det er likevel "lov" (og nødvendig og naturlig) også til å ha og kjenne på de mørke tankene, men helst må de ikke ta overhånd for lange stunder i alle fall.

Så tusen takk Regine, for at du orker å dele dine tanker og følelser med oss, og for ditt mot til å takle situasjonen. Det er forresten ikke bare du, men også f.eks. Maren Sofie og Thea som du har linker til fra din blogg (så takk til dere også om dere leser dette).

Jeg håper du er sånn noenlunde smertefri nå Regine, og orker å glede deg over små ting i hverdagen, som filmer, evt. (lyd)bøker, musikk, venner og famiie. Jeg leste en gang at en person (husker ikke hvem) som visste hun/han skulle dø sa til sine nærmeste: "Sørg ikke over at jeg dør, men gled dere over at jeg har levd!". Det er noe i det... Selv om jeg og mange med meg kommer selvsagt til å sørge, så tror jeg det er viktig å se hva du har bidratt med til at mange har fått det bedre med seg selv. Det er viktig å kunne glede seg over det. Og så får vi håpe legevitenskapen kommer enda lenger med behandling av kreftsykdom (og annet) slik at enda flere overlever slike diagnoser i framtiden, og helst uten for mange bivirkninger.

Hilsen Mari

Eirik Gjendemsjø.

11.11.2009 kl.15:15

Jeg vil kjøpe boken din! Men jeg tror faktisk du er ment til å leve og at du er et vidundermenneske. Så kanskje det vil komme en bok om det istedet? Ikke gi opp enda. Jeg har ihvertfall sendt inn et bildet til hun damen! :)

Tina

11.11.2009 kl.15:18

Jeg tenker på deg ofte, fordi selv om jeg ikke kjenner deg bryr jeg meg svært. Jeg blir så trist av at du ikke har det bra om dagaene, du er ei utrolig tøff jente som skriver om alt dette her på bloggen din. Jeg beundrer deg svært og det tror jeg ikke er den eneste som gjør.

Sine Nomine

11.11.2009 kl.15:21

Jeg er overrasket over at det er så mange som virkelig mener at man kan tenke seg frisk når det gjelder alvorlig sykdom og at det bare er "å kjempe" slik at det går over. For meg blir dette en slags "kardemommeaktig" virkelighetsforståelse, som man må være veldig ung eller naiv for å tro ordentlig på. Hvis man ser seg litt omkring, oppdager man jo med en gang at verden ikke er slik. Når det gjelder alvorlig sykdom, er det nok heller snakk om flaks og ikke flaks. At det er Regine som er rammet av denne forferdelige sykdommen og ikke jeg, skyldes rett og slett at Regine har vært uheldig og jeg har vært heldig. Det er ikke alltid det er mulig å gjøre så mye selv. Det man derimot kan gjøre noe med, er å fylle de dagene man har på en fornuftig og meningsfull måte. Og der skårer du, Regine, mange hakk over det de fleste kan forestille seg. Personlig har jeg aldri opplevd en så moden og reflektert 18-åring som deg. Du klarer rett og slett å fokusere på noe positivt, selv om virkeligheten ser totalt svart ut. I hvert eneste innlegg blir jeg like imponert over hvor godt du klarer å uttrykke deg; du er så presis, både nøktern og følsom på samme tid, og du nekter aldri å se realitetene i øynene. Det kreves et stort mot for å gi så mye av deg selv som du gjør. Jeg tenker mye på deg og håper du også har noen fine dager. Og takk for at du skriver denne bloggen som minner meg på hvor tilfeldig og skjørt livet egentlig er.

Bella

11.11.2009 kl.15:54

Jeg håper på et mirakel hver eneste dag, akkurat som alle andre. Jeg skulle så inderlig ønske jeg kunne gjøre noe for å hjelpe deg! Men jeg er ikke noen lege og ikke kan jeg mye om kreft heller. Men det jeg kan gjøre er å kjøpe boken din, jeg skal kommer over legeskrekken min og begynne å gi blod! Jeg føler at jeg skylder mennesker dette. Du har lært meg veldig mye, og jeg føler at jeg ser ting på en annen måte.

Jeg syns det er trist at folk sier du har gitt opp, for det er jo selvfølgelig ikke slik. Alle mennesker har da et ønske om å leve, er det ikke det som driver oss da? Hvordan kan man da si at du har gitt opp? Jeg har aldri hørt om noen som kjemper så hardt som deg. I tillegg deler du historien din med halve Norge. Jeg syns det er utrolig modig gjort. Jeg tror mange syns det er vondt å lese om den direkte frykten du har for at dette skal gå galt. Det er ikke mange mennesker som klarer å sette ord på så store følelser. Og du skriver de rett fra hjertet. Kanskje mange syns det er overveldende og at det er tøft å lese setninger som sier "jeg skal dø". Jeg syns det er vondt. Du skriver så ærlig, og realiteten i det du skriver er en oppvekker for mange. Det er i hvertfall det for meg.

Jeg skulle ønske jeg kunne si noe som fikk deg til å føle deg bedre! Jeg beundrer deg, og jeg tenker på deg hver dag Regine.

Klem

11.11.2009 kl.16:26

stå på Regine<3 Tenker på deg.

Klem

malin

11.11.2009 kl.16:37

Stå på kjære deg Regine <3
tenke på deg og ønska deg alt godt!

....

11.11.2009 kl.16:38

Hei <3 når jeg leser bloggen din begynner jeg nesten å gråte! du skriver rett fra levra og jeg har lært masse om livet etter at jeg begynte å¨lese denne bbloggen ! jeg ønsker deg lykke til videre vi a lltid huske deg! stooore klemmer fra meg <33

esikkamulise

11.11.2009 kl.16:59

Jeg ønsker deg all den lykke det er mulig å få! INGEN fortjener dette, jeg håper virkelig du får sjansen til å opplevejula, det er så mange som ønsker deg det beste. Og du? nyt livet alt du kan nå, det er din siste sjanse oppfyll drømmene dine! <3

Henriette

11.11.2009 kl.17:05

Kjære Regine! Du er en inspirasjon for alle! Du greier å sette ord på følelsene dine og du virker som et fantastisk menneske! Midt oppe i alt dette tenker du på andre, og du tenker positivt, du er helt fantastisk! Jeg har lest bloggen din lenge, og håper å få fortsette med det langt inn i fremtiden! For du skal leve Regine! Skulle virkelig ønkse jeg kjente deg og at det var noe jeg kunne gjøre! Jeg tenker ofte på deg, jeg har bare lyst til å holde rundt deg og si at det går bra! Du er en tøff jente som slett ikke fortjener dette! Det kommer ikke til å bli noe problem og få lagd bok ut av bloggen din! Du er ekstremt flink til å skrive og jeg kommer til å kjøpe mange eksemplarer!! God bedring Regine! Uansett hva som skjer, vil jeg alltid huske deg! Stor klem

ANNE

11.11.2009 kl.17:36

Kjære Regine,Ingen kan si at du har gitt opp men du er ikke herre over sykdommen din,hardt og brutalt er det,MEN du har kjempet og prøvd og det står det stor respekt av.Å få en alvorlig kreftdiagnose må være noe av det mest brutale som finnes,hver enkelt finner sin måte å prøve å takle det på tror jeg.Jeg sier tror for jeg er nå engang så heldig at jeg er frisk.Og det er jeg virkelig glad for.Og du Regine har hjulpet meg til å virkelig være takknemlig for livet,og det er jeg deg evig takknemlig for.En gang i fremtiden vil legevitenskapen kurere ditt tilfelle for å si det slik.Jeg har nå en bekjent som fikk konstantert tumor i 3 vitale organer.Legene her i Norge hadde kun lindrende behandling å tilby.Hun er nå under behandling i Beirut med genterapi.Og resultatene så langt ser

lovende ut.

.Dette er jo en behandlingsform som ennå ikke er godkjent i Norge,men kanskje en gang i fremtiden..Jeg jobber selv i helsevesenet så jeg er egentlig litt skeptisk til alternativ,men dette blir interessant å følge.Legen i Norge har reist ned til dette sykehuset for å hente informasjon.Håper at du ikke blir støtt av at jeg skiver dette .Det er jo så langt bra resultat og det viser oss at mye skjer innen den medisinske forskning både i Norge og i utlandet.Om det nå blir slik at du taper ampen mot kreften er du allikavel en vinner Regine.Du har gjort en sp utrolig stor forskjell for så mange og gir oss så mye ved din ærlige og ekte væremåte..Tusen takk...Håper du har gode dager og kan kose deg med det du liker best..Håper du får oppleve en fin julefeiring...Så langt ha en fin kveld..mange gode fanker og klemmer fra Anne..

Benedicte

11.11.2009 kl.17:45

Jeg tenker på deg svært ofte, Regine. Og jeg føler med deg så best jeg kan. Dette er bare ord, og kan ikke gjøre noen ting, men du må vite at du gir meg (og mange, mange andre) veldig mye i måten du skriver på og alt det motet du viser. Stå på, Regine! Du virker som en fantastisk jente med så utrolig mange kloke ord til ettertanke. Lykke til! Varme klemmer fra Benedicte.

11.11.2009 kl.17:56

Jeg synes det er utrolig fint av deg å dele følelsene og opplevelsene dine her på bloggen. Har ikke ord på hva jeg skal si, det er vel lite som trøster nå uansett. men du har virkelig gjort alt du kan, Regine. Dette er ikke noe du kan kontrollere lenger. du har kjempet lenge og er sikkert veldig sliten. Hvorfor måtte dette skje med akkurat deg? ingen skulle måtte gå gjennom noe sånt, særlig ikke så ung! Jeg skjønner at du innser at enden er nær, ubegripelige tanker som en 18åring aldri skulle måtte tenke. men du ble jo faktisk 18, enda legene var skeptiske. Uansett hvordan dette skulle ende, så har du lenge vært veldig viktig for utrolig mange mennesker. noe som vil vare. Du vil bli husket lenge. Og jeg håper virkelig at du nyter dagene og ukene fremover med dine aller nærmeste, gjør ting som kan få deg til å tenke på litt andre ting enn alt det triste. Så skal alle vi tenke på deg hver eneste dag og håpe, håpe alt vi kan for at dette kan gå bra. Du er en inspirasjon for veldig mange, og jeg håper du skjønner hvor mye folk setter pris på at du deler dette med oss. Håper også at bloggen kan utgis som bok, det var en kjempe god idè. Du er fantastisk.

Ane Østnes

11.11.2009 kl.18:08

Jeg tenker masse på deg! Du er sterk, det kan jeg bare ikke slutte å si...! Skulle ønske jeg hadde evnene dine, jeg. Du er ei jente jeg beundrer veldig. Virkelig.

Det med at bloggen kan utgis som bok, wow... jeg mener, en utrolig idé. Du er flott, Regine. Du hjelper meg å holde meg oppe også. Du får meg til å tenke igjennom det jeg bør tenke igjennom. Du er ei enestående jente, virkelig.

- Ane :-)

Erle

11.11.2009 kl.18:11

Hei. Leste på bloggen din for første gang nå. Fy faen så mye drit du må ha gått igjenom Regine. Kunne virkerlig ønske jeg kunne gjøre noe for deg. Klem fra meg.

anne liv

11.11.2009 kl.18:28

en stor klem til den sterke og modige regine.stå på vi tenker på deg ,du er tapper vakker og sterk.klem fra anne.

11.11.2009 kl.18:43

BER FOR DEG!

Og bare ønsker å si det at Gud alltid er for deg og elsker deg med sin ufattelige og uendelige kjærlighet uansett hva som skjer! Men du skal også vite det at du står ovenfor et valg om det så skulle være slutten eller ikke. Jeg har tro på at du kan bli frisk og ber for deg! :)

Et bibelvers:

Joh.14:1-6

"La ikke hjertet bli grepet av angst. Tro på Gud og tro på meg!

I min Fars hus er det mange rom. Var det ikke slik, hadde jeg da sagt dere at jeg går og vil gjøre i stand et sted for dere?

Og når jeg har gått og gjort i stand et sted for dere, vil jeg komme tilbake og ta dere til meg, så dere skal være der jeg er. Og dit jeg går, vet dere veien.»

Tomas sier til ham: «Herre, vi vet ikke hvor du går. Hvordan kan vi da vite veien?» Jesus sier: «Jeg er veien, sannheten og livet.

Ingen kommer til Far uten ved meg."

Lena

11.11.2009 kl.18:56

Du är mycket mänsklig, Regine, men väldigt stark som orkar dela med dig av allt detta!

Hur hanterar man sådant här på "ett bra sätt"? Vad ÄR "ett bra sätt"..? Det enda som väl kan vara "bra" är väl att kämpa och inte ge upp, och det har du ju verkligen gjort!!! Man vet ju inte hur man själv skulle gjort när man inte varit eller är där. Det är ju omöjligt att sätta sig in i din situation.

Men det finns mycket hos dig att beundra och se upp till. Du skriver och formulerar dig fantastiskt bra, du orkar dela med dig. Du tar dig tid och ork att svara på frågor. Du är en underbar fotograf, dikten du skrev för ett tag sedan var underbart bra (och sorglig). Du kan även måla vackra bilder.

Att ge ut bloggen som bok är en väldigt bra idé! Du har så många läsare. Jag läser din blogg flera gånger om dagen även om jag inte kommenterar så ofta. Det verkar finnas många som gör så. Vet inte om du har någon räknare över antal läsare - men det måste vara många.

Du har påverkat så många, både när det gäller blodgivning/benmärgsdonation och när det gäller vardagen. Även jag har minskat gnällande över småsaker, de är ju ingenting jämfört med din situation.

Självklart hoppas jag (som alla andra) fortfarande på en mirakelvändning... och att du kan signera boken åt oss i stället. Men om det nu ändå inte blir så - du har lämnat så många fler spår än många lyckats med efter ett långt liv.

Du kommer att leva vidare i så mångas minnen och hjärtan, du kommer aldrig att glömmas bort.

Önskar att jag kunde göra något, men vad..? Det enda jag bidragit med är ett foto...

Den stora anstormning av bilder speglar väl hur gärna alla vill göra något, och detta är något som du sagt att du blev glad av :-)

Många kramar till dig och din underbara familj - som jag håller tummar och hoppas så mycket på att du får fira jul med.

Karoline Madeleine

11.11.2009 kl.19:03

Jeg blir så utrolig trist når jeg leser dette, du fortjener virkelig å leve! Ikke gi opp, selv om det sikkert er ufattelig vanskelig.

Ingvild

11.11.2009 kl.19:04

Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, men jeg har fulgt bloggen din en stund, og følte jeg ville vise at jeg tenker på deg. Du vekker en medmenneskelighet i mennesker somvi ikke helt visste vi hadde. Det at du tør å dele historien din med oss, er helt fantastisk beundringsverdig. Jeg håper du vet hvor mye du har forandret folks liv, hvertfall mitt. Så uansett hva som skjer, er du i våre tanker og bønner. :)

Wenche

11.11.2009 kl.19:10

Hei Regine.

Håper du får en smertefri og bra kveld og natt :-)

Mine tanker er hos deg og familien din.

Hege-C.

11.11.2009 kl.19:15

Måtte ett mirakel skje nettopp DEG!:) Du har vært igjennom mye. Får helt vondt inne i meg av å lese alt du har opplevd.

Mannen min (31 år) fikk lymfekreft første gang i 2006, og har hatt to tilbakefall etter det. Med andre ord fått diagnosen tre ganger på tre år. Han ble benmargstransplantert nå i sommer, med broren som donor, og vi krysser fingrene for at dette skal bli velykket!

Du er i våre tanker!!:)

Kari

11.11.2009 kl.19:34

Hei Regine:)

Jeg garanterer deg at hvis du får gitt ut bloggen din i bokform, så vet jeg hva jeg skal gi bort i gave til mine venner! Mer ekte,varmt og følelsesladet lesestoff tror jeg ikke finnes!! Du er kjempeflink til å skrive, og husk at du må ha med mange av de fantastiske bildene dine i boken!

Ønsker det alt godt og en smertefri hverdag!

AJ

11.11.2009 kl.19:54

Håper du klarer å overse de enkle løsningene enkelte foreslår Regine.. De kommer nok fra noen som mener det veldig godt, men som kanskje ikke har livserfaring til å sette seg inn i situasjonen din... Det kan nok være vanskelig å forestille seg situasjonen din for de som ikke har hatt kreftsykdom selv eller hatt kreftsykdom i nær familie. Kreft er heller ikke en sykdom, men en samling med utrolig mange forskjellige sykdommer. Enkelte som blir rammet av kreft blir kurert etter en liten operasjon som knapt lager arr, andre opplever å måtte gå på cellegift og/eller strålebehandling i lang tid - kanskje over flere år med alle bivirkninger det medfører. Noen som blir erklært friske opplever tilbakefall, noe som oppleves som blodig urettferdig etter å ha kjempet en hard kamp og vunnet.

Vi har sett hvordan du har kjempet og prøvd å utnytte livet til det maksimale, og ingen skal si at du har gitt opp! Du er ei vanvittig flott jente Regine. Jeg har troen på deg, uansett hva som skjer framover!

Beate Karterud

11.11.2009 kl.20:09

En klem til deg!

siri jasmine

11.11.2009 kl.20:17

Hei Regine

Jeg er også av de som er innom bloggen din flere ganger for dagen. Jeg så dette innlegget like etter at du la det ut, men har ikke kommentert det da jeg måtte la det synke litt inn. Og veie ordene mine litt...Blir så lei meg, men også sint! Tenker kanskje du også blir veldig sint innimellom..kanskje..Livet er så urettferdig. Så j...urettferdig:( Livet er det. Har en del tanker om det, men synes det er vanskelig å ordlegge meg her. Kanskje jeg sender deg en mail..

Vil i allefall takke deg for at du med bloggen din har hjulpet meg i en vanskelig situasjon. Jeg ble nesten drept i ei alvorlig trafikkulykke i fjor, ble hardt skadd og var på sykehus mesteparten av fjoråret. Livet etter har vært grusomt tungt, men bloggen din gir meg bakkekontakt igjen når jeg holder på å gi opp. Så takk..

Varm klem fra Siri

Limte inn her noe av det jeg skrev på bloggen min rett etter at du la ut dette innl:

Igjen har jeg lest Regines blogg..en utrolig trist blogg. Alikevel gir den så mye godt. Man tenker annerledes, mer reflektert over livet, etter å ha lest tankene hennes. Jeg synes livet er utrolig vanskelig pga skadene mine, men jeg kommer ikke til å dø. Jeg overlevde ulykken min og kan faktisk kun bli bedre. Alikevel er det utrolig vanskelig når jeg må slite meg gjennom hverdagene og ikke har den friheten jeg fysisk hadde før. Men jeg kan kjempe, og kjempe.. og kanskje oppnå å komme delvis der jeg var før. Regine kan ikke styre skjebnen sin på noen måte. Det er usigelig trist..særlig også siden hun bare er tenåring. Det er så urettferdig. Det burde selvfølgelig være en lov med aldersgrense for slike skjebner, men slik fungerer det jo ikke.

Nå ser det ut som det går mot slutten, og det er bare så rart og fælt og lese en døende jentes tanker. Sterkt. Meget sterkt. Jeg tenker på henne hver dag, slik mange av de som følger bloggen hennes, og håper og ber om at neste gang jeg leser, da står det JIPPI eller noe, at nå går det rette veien og det mirakuløst ser ut til at hun kan bli frisk. Naturlig man tenker slik. Og rett synes jeg. Man skal aldri slutte håpe. Samtidig skjønner man jo hvilken vei det går..

Huff...virkelig trist..

MG

11.11.2009 kl.20:39

Jeg ble så utrolig trist når jegg leste dette... Stakkar<'3 Fint du har en familie som støtter deg :] Kjemp videre :]

Mona

11.11.2009 kl.20:45

Kjære Regine.

Jeg beundrer deg, hvordan du klarer å sette ord på tankene dine og måten du formidler det til oss som leser.

Lise 25

11.11.2009 kl.21:24

Hei Regine!

Dette er kanskje litt snålt.. men jeg drømte om deg i natt! Jeg kjenner deg ikke, og har aldri møtt deg, men drømte faktisk om deg.

Jeg drømte at jeg var på besøk hos deg, og du var i veldig bra form. Vi satt bare å prata og lo sammen, så plutselig så jeg på mobilen at eks-kjæresten din som het Roy ringte (aner ikke hvor det kom fra, men... hehe) Og du ville ikke svare, men jeg fikk deg til slutt til å ta den. Det han lurte på var om du hadde noen bordkort dere to fikk i et bryllup dere hadde vært i. (litt fancy bordkort av noe slag).... Vet ikke hva han skulle med de, men du hadde de liggende på bordet ditt, men sa likevel at du ikke hadde de, for du ville beholde dem selv.

Hahahh... heeeelt meningsløst! Men det sier vel mye om hvor stort intrykk du har hatt på meg. Det har du virkelig.. Tenker masse på deg, og håper så inderlig at du blir frisk! Jeg heier på deg!

Klem, Lise

<3 sandraelise

11.11.2009 kl.21:31

Det er rett å slett trist å lese bloggen din ,jeg føler meg ''heldig'' for å ikke ha den diagnosen og jeg synest forferdelig synd i deg ! :( Jeg ønsker deg god bedring med diagnosen din og jeg håper du klarer å overleve deg gjennom den ! lykke til å håper du lever like lenge som en ''normal'' person ! Synest synd på deg

Archer

11.11.2009 kl.21:42

Stå på, jente! Tenner lys for deg!

Kristin

11.11.2009 kl.21:43

Du fortjener ikke dette, Regine! Mine tanker og støtte går til deg. Ønsker deg alt godt framover, og ikke minst: mange flere minnerike år. Du er ei sterk jente, med mye livsmot, og det at du velger å dele denne kampen med oss andre er beundringsverdig. Denne kampen er du ikke alene om. Familie og venner spiller på ditt lag, og vi står på sidelinjen og heie på deg.

----------------------------------------

Du skriver forresten en kjempefin blogg, og om en bok i framtiden skulle komme ut, er det sikkert og visst at jeg skal lese den!

Klemmer

- What dosen't kill you, only makes you stronger!

Ann-Kristin

11.11.2009 kl.21:43

Kjære Regine - flotte nydelige jente! Så deilig å lese at du klarer å balansere medisineringen sånn passe bra og at du har noen fine stunder med familie og venner! Forstår godt at en bok basert på denne bloggen er en kjempe ide og den bare må realiseres. Det er så mye å lære for alle. Det er viktig, tror jeg, for oss mennesker i den "moderne" verden å forstå at vi ennå ikke kontrollerer liv eller død, og at vi er ydmyke i forhold til det. Det er så lett å glemme i alt det hverdagslige. Det er der du så flott minner oss på det og takk for det! I dagens samfunn blir vi pumpet ørene fulle av at bare vi spiser det og det så vil vi unngå mange forskjellige sykdommer og leve lenge. Jeg tror ikke det er så enkelt. Jeg tror mye av det som skjer oss av sykdom ligger i genene eller en feil oppstått på gennivå og det er lite vi kan gjøre med det. Derfor er medisinsk behandling og fremskritt det vi kan håpe og tro på. I hverfall er det slik for meg. Stor klem til deg Regine - du står for en forskjell!

LRA

11.11.2009 kl.21:50

Jeg tenke mye på deg i natt, så jeg fikk ikke sove helt, for det så trist at man bare må tenke på dette og i natt sendte jeg deg mange tanker for jeg får deg ikke ut av hodet...det er for sterkt til å forlate tankene mine.

Astrid Therese-Bergen

11.11.2009 kl.21:53

Hei du lille skjønne jente.. Dine foreldre må være så stolte av deg. Du skriver så fint,åpent og ærlig om livet ditt. At du klarer å dele dette med så mange beundrer jeg deg for. Den åpenheten din om sykdommen og følelsene dine rundt dette står det stor respekt av. Jeg har selv barn på din alder og tenker så priviligert de er som kan få være friske. Jeg tenker på dine foreldre som lider sammen med deg. Må jo være så vondt også for de å gå igjennom dette. Livet er så skjørt, en vet aldri når sykdom og død kan ramme oss eller våre nærmeste. Derfor alle: Grip dagen idag for en vet aldri hva morgendagen bringer. Her har vi alle noe å lære av Regine.

Ønsker deg alt godt og håper at du kan få mulighet til å nyte livet ditt slik det er blitt uten for mye smerter.

Stor klem fra meg til en fantastisk flott jente som aldri gir opp :-)

Karoline

11.11.2009 kl.22:20

Du er en fin jente ! Tenker på deg.

Kristina

11.11.2009 kl.22:29

Det gjør meg vondt langt inne i hjertet å lese det du skriver.. Du er flink som klarer å stå på så godt!
Tente et lys for deg nå - Står for håp!

Meteora

11.11.2009 kl.23:02

Regine! Dette blir kanskje bare en kommentar av mange, men jeg føler likevel behov for å si noe til deg. Jeg har flugt bloggen din hele det siste året, og lest alt du har skrevet. Dette er første gang jeg legger igjen en kommentar. Nå lurer jeg på hvorfor jeg ikke har gjort det før. Det har vært sterk lesing, mye å fordøye. Det er helt meningsløst, det som skjer med deg. Så urettferdig. Finner ikke andre ord. Jeg håper det en gang i fremtiden vil komme en kur, og da skal du vite det Regine, at du var med på å åpne folks øyne!

Beundrer din styrke og ditt mot. Din evne til å se det positive, selv når det er som mørkest. Din evne til å kjempe videre, for er det noe jeg vet, så er det at du aldri vil gi deg. Du vil kjempe til siste slutt. Du får meg til å se annerledes på livet, til å nyte dagene som jeg er så heldig at jeg får. Du har gjort meg bevisst på at hver dag er noe spesielt, og at jeg ikke har noen garanti for at det vil kommer flere. Vi vet aldri hva som skjer. En dag er det våres tur også.

Håper du får annledning til å oppleve julaften, som du så gjerne vil. At du får gode dager sammen med familie og venner, og at du slipper smertene. Jeg tenker på deg, og håper enda på et mirakel, jeg klarer ikke å la være.

Else Randi

11.11.2009 kl.23:03

Det er utolig å lese bloggen din! Du har et sånt mot og et håp! Det er utrolig! At du klarer å finne noen små lyspunkter, det tror jeg ikke at er mange i din situasjon som hadde klart! Stå på!

Kristine

11.11.2009 kl.23:06

Hei Regine.

Her er bloggen til en i sverige med samme sykdom som deg:

http://mds-draculla.blogspot.com/

Karina

11.11.2009 kl.23:08

Tenker på deg!

Marit Serine!

11.11.2009 kl.23:16

Jeg unnskylder virkelig for at jeg såret deg! Jeg mente selvfølgelig ikke kommentaren min på den måten, og jeg sa ikke at du hadde gitt opp, men at jeg håpet du ikke gjør det.

Jeg vet såklart at det ikke er opp til deg, eller at det går ann å "helbrede" bare med hjelp av bønn..

Når "vi kristne" sier at vi skal be for folk, så er det fordi de fleste føler at det er godt at folk ber for de, og at folk tenker på de.. Jeg håper virkelig ikke du følte dette støtende!

Jeg har selv en venninne som har hatt leukemi, og som har blitt behandla i Amerika og overlevd, selv om sjangsene var minimale. Hun var nesten ikke ved bevisshet før alt plutselig snudde, og hun ble mye bedre. Så det jeg mente var at selv om det ser veldig mørkt ut nå, så er det håp. Kanskje finner legene en løsning før det er for sent for deg!

Jeg unnskylder nok en gang for dette! Syns du er verdens sterkeste jente, som klarer å gå gjennom dette, og fortelle din historie til så mange. Jeg hadde aldri klart det. Og jeg hadde sikkert gidd opp veldig fort viss jeg hadde fått en slik diagnose.

Håper du forstår hvor lei meg jeg er for at kommentaren min såret deg, og håper du kan tilgi meg for dette.

Klem fra Marit Serine. Mashe.blogg.no

Victoria

11.11.2009 kl.23:18

Stå på! du er ei stek jente! Klem Victoria og Charlotte!

<3

Vilde

11.11.2009 kl.23:23

dette er så forferdelig hinsides trist og urettferdig. har fulgt med bloggen din helt fra starten, og trodde aldri denne dagen ville komme. får fortsette å håpe på et mirakel! du er ei utrolig sterk jente, og du fortjener virkelig livet.

Hanne

11.11.2009 kl.23:44

Kjære Regine.

Jeg er utrolig lei meg for at dette ser mørkt ut. Og jeg kan ikke forestille meg hva du må tenke, og føle, og gå igjennom akkurat nå. Det må være ensomt. Er det noe du ønsker deg? (annet enn å bli frisk?) Noen du vil møte? Noe du vil oppleve? Er det noe vi kan gjøre? Jeg er bombesikker på at alle som leser denne fantastiske, genuine og unike bloggen vil gjøre alt de kan for at du skal få noen lysglimt nå som det er fryktelig vanskelig..

Mvh,

Nordmøring

Ada Sunniva

11.11.2009 kl.23:51

Hei Regine. Jeg må si meg enig med Marit Serine, eller enig og enig, Jeg synes du virker så en tøff jente. Og jeg må ærlig si at jeg hadde aldri klart det. Både jeg og Marit ber for deg ofte, og vi håper og tror du kommer til å overleve! Vi ber for deg. Du er en sterk jente og du er tøffere enn det 50% av de som har skrevet noe her er! Både jeg og Marit Serine har hatt venniner som har overlevd leukemi, min vennine sier værtfall det at det er ikke lett. Men bare stå på Regine, vi er her å backer deg opp 100% . Du er en kjempe stor inspirasjon til oss " svake " . Og jeg vil faktisk takke deg for denne utrolig flotte og fine bloggen! jeg er en av dine faste lesere, og har lest bloggen din fra innlegg 1 til nå! Stå på Regine. Du er knall tøff!

tonje<3

11.11.2009 kl.23:52

håper det er NOE som virker! gud, dette var utrolig trist å lese ;s

du er bare 18 år gammel, du har jo hele livet foran deg.

god bedring!

mona

12.11.2009 kl.00:02

kjære regine....

Jeg tenker så ufattelig mye på deg, helt spesielt, kjenner deg jo ikke.... men uansett så tenker jeg på deg vær dag, lurer på om du har smerter akkurat nå, du fortjener alle tanker, det er god å tenke på deg, det er trist å tenke på deg, å det er en glede å tenke på deg, jeg gråter når jeg tenker på deg, jeg smiler når jeg tenker på deg, får det ikke mer blandet enn det:-).... du er så utrolig spesiell og vakker;-) håper så inderlig du får feire jul i år også, jeg vil så gjerne det, vil så gjerne tenke på deg på julaften å vite du er den dagen den lykkeligste jenta ever;-)

masse tanker og klemmer sendes til deg....

vilde

12.11.2009 kl.00:12

11.nov 2008 kl 18.33, på ditt første innlegg har du skrevet, "det går bra tilslutt" :-) det synes jeg er fine ord.... 1 år siden faktisk, håper du selv også går tilbake å leser hva du har skrevet, når du er langt nede, det vil nok gjøre litt godt...:-)

Marte

12.11.2009 kl.00:19

Herrigud, jeg har så vanskelig for å sette ord på følelsene mine og jeg blir helt imponert over flink du er til å skrive! : )

Hege

12.11.2009 kl.00:30

Tenker på deg Regine.

Marie koren

12.11.2009 kl.00:58

jeg bøyer meg i støvet for deg!!!!!!!!!

anitalarsen

12.11.2009 kl.04:56

Jeg har lest litt nedover bloggen din nå, og jeg skal si deg det går virkelig inn på meg det du skriver. Jeg sitter igjen med en klump i hele meg og er glad jeg slipper å gå gjennom det du går gjennom. Jeg hadde ikke unnet min verste fiende det en gang. Kjæresten til min mor fikk vite at kreften var tilbake for et par uker siden, men det er heldigvis slik at så lenge han ikke får noen som helst form for influensa(svin eller vanlig) så overlever nok han mest sannsynlig, og jeg er enda mer glad for det nå enn før jeg leste dette. Jeg håper bloggen blir utgitt som bok, da skal jeg lese den med en gang.

Mine beste ønsker for både deg og de som vil sitte igjen med sorgen.

Sol

12.11.2009 kl.05:20

Jeg håper legene finner en kjempekur som gir deg hele livet tilbake igjen.

At du blir vinner i denne kampen, slik som du er vinner i kraft av den du er.

Tenker masse gode tanker og sender over til deg og din familie.

Lykke til og ha en god og smertefri natt.

Camilla N

12.11.2009 kl.08:13

Jeg prøver så godt jeg kan å sette meg inn i situasjonen din, men må si det er utrolig vanskelig. Tror ingen kan klare det 100% med mindre de har vært der selv.
Uansett, jeg ønsker deg alt godt, og jeg heier på deg.

Lisbeth

12.11.2009 kl.08:58

Jeg håper virkelig du blir bedre ! :-) det fortjener du etter alt du har gått igjennom.

Anette

12.11.2009 kl.09:12

Roses are red,

Violets are blue,

Sugar is sweet;

And so are you.

VIKTIG !

12.11.2009 kl.10:13

Jeg vil veldig gjerne at du skal ta kontakt med denne personen her:

John K. Stakseng. (Karuna Reiki Healing Master)

Telefon: 95917840

E-mail: jokri-st@online.no

Han er utrolig hyggelig og vet mer enn de fleste. Han har kjennskap til livet etter døden, er en meget dyktig healer og kan ha kontakt med de døde. Det her er en helt seriøs sak. Han kan fortelle deg mye som du vil ha nytte av å få vite. Han sendte fjernhealing til datteren til tremenningen min som led av kreft, på 13 år. Hun hadde det så utrolig vondt på slutten, men etter at han begynte å heale henne, så forsvant smertene og hun fikk en mye mindre smertefull død. Det koster selvsagt litt penger, men jeg anbefaler det IKKE uten grunn!

En mamma

12.11.2009 kl.10:21

Du er så skjønn at jeg blir helt "avstandsglad" i deg!

Trude Tvillingmamma

12.11.2009 kl.10:44

Sender mine tanker og største håp i din retning.

12.11.2009 kl.11:55

Du er så sterk. Stå på, flotte jente! :)

Anna

12.11.2009 kl.12:27

Jeg vet ikke hva jeg skal si, det er vel ingenting jeg kan si heller! Men jeg synes det er utrolig tøft gjort av deg å skrive denne bloggen! Å vis du klarer å få den gitt ut i bok form, skal du vite det at det er mange som ville kjøpt den. Fortsett å stå på, og du skal vite det at det er mange som leser bloggen din og ønsker deg alt godt!

Jeg sender deg masse varme tanke, og ønsker deg det beste!

Mvh Anna

Berit

12.11.2009 kl.12:34

Sender deg en varm tanke i dag også....

inger-beate

12.11.2009 kl.12:38

hei regine.jeg kan love deg att hvis bloggen din blir gitt ut i bokform skal jeg kjøpe en til meg selv og en til alle jeg er glad i fordi din historie er så sterk og gjør så inntrykk.du kan få folk til å få ett annet syn på livet og ta bedre vare på de personene de er glad i.jeg er 40 år men ser allikevel opp til deg og måten du takler ting på.det att du utleverer deg selv og deler alt dette med oss står det virkelig respekt av.hvis noen sier att du har gitt opp vet de ikke hva de snakker om.du fighter jo som bare det.bare så utrolig trist att det er vanskelig å vinne denne kampen.forbaska dritt sykdom.det gjør meg så sint.men mitt høyeste ønske for deg nå er att du slipper å ha det vondt og att du får feira jul med familien din.nyt hvert sekund.gjør hvert minutt om til en fest og unn deg apsolutt alt.varm klem til deg og dine.

Malene Birkeland

12.11.2009 kl.13:22

Du fortjener å leve, Regine! God bedring og god jul - for den skal du oppleve i år også.

Juliane

12.11.2009 kl.13:40

Jeg synes det er flott ide å gi ut bloggen din i bokformat. Den vil garantert gi kreftkampen og personen bak en slik sykdom et ansikt. Din innsikt og tanker vil skape etteranke, og refleksjoner hos oss. Det gjør det jo allerede nå. Se bare på hvor mange som er engasjert og bryr seg. Du har allerede satt dype spor. Som min kloke mor pleier og si det er mening med alt, og alt til sin tid. Jeg håper av hele mitt hjerte at du får feiret jul i år også. Varm klem fra meg

-BesteMamman!-MammaBlogg OSV-

12.11.2009 kl.14:04

Hei. Skal du sar dø??? tenk å hvite det da :( :( Håper du får oppleve din siste jul <3 Jeg ønsker deg LYKKE TIL OG ALT GODT !

12.11.2009 kl.14:18

Har du tenkt å prøve alternativ behandling... ? Healing osv... vet ikke om du er i mot det eller ikke men, du har ingenting å tape på det :) !

GSC

12.11.2009 kl.14:28

NÅ MÅ DERE SNART SLUTTE Å MASE OM HEALING, GUDSTRO, ALTERNATIV MED.

TROR DERE VIRKELIG IKKE AT ET OPPEGÅENDE, REFLEKTERT MENNESKE SOM REGINE HAR TENKT PÅ, OG TATT STILLING TIL DETTE FOR LENGE SIDEN?

STØTT REGINE I HENNES MODIGE VALG. HUN KJENNER SIN SYKDOM OG TILSTAND BEST!

12.11.2009 kl.14:43

Gunnhild Corwin, er det virkelig deg som skriver?

Jeg har lest boken din, og har hatt så utrolig mange tanker rundt dette. Du av mange vet nok hvordan dette er, og derfor ser jeg opp til det du skriver.!

Lykke til begge to, dere er for meg noen å se opp til..

12.11.2009 kl.14:51

Jeg skjønner at dere prøver å støtte/trøste Regine, men det er ikke sikkert det hjelper.

Hun kjenner son sagt sykdommen sin best, og vet hvordan dette er. Legene vet også hva som kan hjelpe Regine, så det er ikke vits i å gi tios osv..

Tror Regine mest av alt treger støtte i det hun velger og går igjennom.

Jeg vil si at hun skal stå på selv om jeg vet at det ikke er så mye å gjøre..

Stine Marie

12.11.2009 kl.14:53

Ønsker deg alt godt.

Jeg skal hvertfall kjøpe boken hvis den kommer ut! :)

Honesy2

12.11.2009 kl.14:55

Lov meg at du ser på denne.

http://www.youtube.com/watch?v=4JoKuLZpvWo&feature=related

randi q

12.11.2009 kl.15:09

Hei, enig med "En mamma"...blir avstandsglad i dæ :)

Lena

12.11.2009 kl.15:11

Tenker på deg, sender deg og familien varme klemmer.

Merete

12.11.2009 kl.16:04

Kjære, kjære Regine!

Sender deg nok en god, varm klem! Du er fantastisk! Takk for at du deler med oss! Du setter ord på mye som jeg kjenner på som pårørende. Tusen takk!

TO

12.11.2009 kl.16:18

Kjære Regine <3

Varme tanker og klem til deg og dine.

ida-christine

12.11.2009 kl.16:59

tenker på deg!!

Lisbeth Å

12.11.2009 kl.17:49

Lykke til Regine. Jeg tenker mye på deg enda jeg aldri har møtt deg. Du er ei fantastisk jente og jeg ønsker deg alt godt videre. Måtte du slippe å ha vondt.

Varm klem.

Marlene

12.11.2009 kl.17:53

Kjære Regine

Jeg vil så gjerne gjøre noe for deg <3 Har du noen ønsker du vil oppleve? Tror vi alle her har lyst å gi deg noe, for du har gitt oss lesere så utrolig mye! Hvem liker du best å høre på når du hører på musikk? Når boken din kommer ut jaa da skal jeg iallefall kjøpe den! Å skal anbefale den til alle jeg kjenner! For din historie har påvirket mange liv. Tror mange bestemmer livets vei ut av din historie. Som å bli forsker. Jeg håpe du får oppleve jula i år! Å det tror jeg nok du får! :D Tenker masse på deg og håper virkelig du slipper å ha sterke smerter! Klem fra Marlene

stine

12.11.2009 kl.18:00

Er en stnd siden du har vært her innpå no ? Håper virkelig du fortsatt er her <3 Masse gode og varme klemmer <3

Elisabeth

12.11.2009 kl.18:23

Tenker på deg....

Marte

12.11.2009 kl.18:27

Tenker på deg regine <3

Stine?

12.11.2009 kl.18:36

Gud, det som har skjedd, er helt ubeskrivelig fælt..

Jeg har lest bloggen din siden vinteren i fjor, og er innom her hver dag. Den dagen bloggen blir til bokform, skal jeg være en av de første ute til å kjøpe den. Siden, det er din drøm, og den drømmen skal blogg-leserne dine sørge for at kommer til live.

Du har vært flink gjennom alt du har gått igjennom, og du har taklet det bra. Men hvordan skal man takle det når man skjønner at livet snart er over. Det du har er en helt menneskelig tankegang, ved siden av at det som er skjedd er helt umenneskelig. ''/

Jeg tenker på deg hele tiden, og håper og ber til skjebnen om at du kommer deg gjennom dette.

Lykke til videre, Regine ~

Synne

12.11.2009 kl.19:05

Sender bare en klem, jeg, det er ikke så mye å si, det meste er vel sagt mange ganger.

Guro

12.11.2009 kl.19:38

Kjære Regine,

Du er med meg i tankene hver dag. Jeg håper smertene dine blir holdt i sjakk, og at du har krefter til å være med familien eller ha besøk av venner. Jeg håper du klarer å lukke ørene for tullete og lite gjennomtenkte kommentarer fra endel folk, de vet bare ikke bedre. Og kjære Regine, du har definitvt ikke gitt opp, som du sier- dette er ikke noe du selv styrer.

Jeg beundrer deg for den du er og måten du takler dette på. Kommer det ut en bok, så skal jeg kjøpe den.

Måtte du ha gode dager nå, uten smerter og med koselig besøk av gode venner.

Klem fra meg

AMANDA DRESH

12.11.2009 kl.20:20

jeg ber for deg Regine, stå på!!

jeg har ikke ord, sitter her med tårer i øynene.

du er en fantastisk jente!

Birgit

12.11.2009 kl.20:33

Du er en utrolig sterk person! Sånn som du klarer å blogge om det akuratt som andre klarer å blogge om mote og sminke, det er utrolig! Du er utrolig! Vær sterk, kjemp for livet! Mirakler skjer hver dag! Min far fikk hjerneblødning, og han fikk bare diabetses og noen andre mindre " problemer".

Uansett, jeg ønsker deg god bedring og så skal jeg be for deg og din familie og alle i din situsjon!

Vær sterk og kjemp!

Mange hilsener og varme klemmer!

Ingerid

12.11.2009 kl.20:35

Sier det samme som GSC over her; SLUTT MED MASET OM HEALING, HELBEREDELSE VED BØNN OSV. SKJØNNER DERE IKKE ALVORET I DETTE??

( Og om du virkelig er Idas mor, som jeg tror, må jeg si at du også hadde en utrolig sterk og reflektert datter. )

Regine; måtte det bare være noe jeg kunne si eller gjøre som gjorde dagen din litt lettere. Du har en styrke som jeg beundrer, og ingen skal kunne si at du har gitt opp! Du er beundrelsesverdig!!

Silje Marita Ü

12.11.2009 kl.20:40

Du greier og oppleve julaften!

Bare stå på! Heier på deg! Du har en utrolig styrke! Og hadde det gått ann og gjøre noe som gjorde deg frisk på flekken hadde sikkert alle vi som leste bloggen din gjort det!

Amaliest

12.11.2009 kl.20:41

føler meg så hjelpesløs når du skriver dette.

Det er urettferdig!

Har du hørt om en intravenøs medisin fra Afrika mot kreft?

Vet om ei som ble mye bedre av det, tror hun er den eneste i norge som har prøvd det, men det funker.

amalieste@hotmail.com

Susanne Renø -

12.11.2009 kl.21:06

Jeg har laget ett innlegg om deg på bloggen min, les igjenom det? er det greit at jeg har det der?:$ ønsker deg alt godt, håper du får oppleve julen i hvertfall, å håper du får mange mange mange fine år !:) du er den sterkeste personen jeg vet om til nå.. jeg vedder på at du er et stort forbilde for de som har kreft, både eldre å yngre.. stå på, don't let this hell win!

Aase

12.11.2009 kl.21:35

Kjære Regine !

Jeg har lest bloggen din fra det sto om deg i Dagbladet.

Jeg føler så inderlig med deg og din familie, vi har vært opp i det samme med vår datter.

Hvorfor skal sånne flotte sterke jenter som deg få noe så fryktelig.

Det som har hendt før er at når ting er på det værste, kan det uten at noen hvet hvorfor plutselig snu seg. Jeg kjenner følelsene kommer i meg når du skriver du vil utgi bok, kansje det er du som utgir denne, det er det ingen som hvet.

De samme følelsene som jeg hadde når vår datter bestemte at det skulle opprettes et Legat etter henne. Hun var som deg en utrolig sterk jente. (anettandersenslegat.no)

Du har ikke oppgitt kampen! tvert i mot det du som er sterk, kreften er overlatt til leger og hvilken medisiner som hjelper, du er den sterke som venter på at legene kan finne den rette medisin som kan hjelpe deg.

Regine jeg ønsker deg alt alt godt !

Hilsen en mor !

cornelia

12.11.2009 kl.21:59

Du er helt unik, du har min største beundring. Ber forsatt for deg om styrke for dagwn , nytt håp for i morgen. Stor klem fra Cornelia.

12.11.2009 kl.22:06

Kreft er noe jævli som bare kommer og tar deg, helt uventet, som regn på en solskinnsdag. Det invaderer kroppen din, du føler deg drept innvendig, ingenting fungerer som det skal. Du føler noe er galt, og drar derfor til mr.Doktor. Der får du beskjeden som du ville ha gjort alt i verden for å unngå "Vi må desverre informere om at du har fått kreft." Ordene henger igjen i hodtet på deg, som et ekko uten stopp. Medisinene begynner og tære på kroppen, du blir svakere og svakere. Det er plutselig ikke så lett å henge med de andre lenger, de er for raske, for sterke, ja, kanskje de til og med unngår deg. Redd for å bli smittet, enda det ikke er mulig. Hvis man begynner å falle utenfor vennegjengen, er det vanskelig og komme inn igjen. Du vet ikke hva du skal si, og blir stående og lytte til de andres "interesange" samtaler. Så begynner håret og falle av, tjafs etter tjafs. Det ligger igjen hår over alt, og man må oppsøke en parykklager. Alle vil jo se det, du vet, at du har parykk. Kanskje ikke med en gang, men etter hvert vil det begynne og demre for de. Du er ikke lenger den du var. Når denne sykdommen intreffer er det eneste du kan gjøre å se fremover. Gjør det du ønsker å gjøre, få noe ut av livet. Gjør du det kommer du deg videre, du beholder vennene dine. Hvis du konsentrerer deg om skolen henger du også med der. Man føler seg slapp, men det setter ingen stopper for hva man selv kan tvinige seg til å få til. Setter du deg mål så går det bra. Du må uansett ikke gi opp, ALDRIG! Så vil du se at livet kommer på rett kjør igjen, og alt blir bra :- )

-Hilsen jente som kom seg igjennom den fæle tiden.

12.11.2009 kl.22:12

Jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal si. Jeg mangler ord. Jeg kjenner deg ikke, jeg har bare lest bloggen din. Syntes det er utrolig tøft gjort av deg å fortelle din historie. Du setter spor i alle menneskene som leser hva du skriver. Du er veldig flink til å uttrykke deg, og sette ord på opplevelsene dine. Jeg skulle som alle andre her, ønske at ting var annerledes for deg. Jeg er imponert av ærligheten din. Du setter ord på følelser som virker så fjerne for mange andre. Du tar oss med i livet ditt. Jeg er glad for at jeg fant bloggen din. Takk, Regine.

Mamma 51

12.11.2009 kl.22:39

Kjære Regine.En stor beundring leser jeg bloggen din igjen Du er et sterk kraftfull ung jente vi alle mennesker må se opp til.Ja ,Gud veit andre plasser du henter krefter fra enn Jesus Kristus.Må få lov å dele dette Bibelverset med deg Salig er den som har fått sin overtredelse forlatt og sin synd skjult. Salme32.1. Jeg ber for deg.Håper at du får en god natte søvn ........

En som beundrer deg

12.11.2009 kl.22:39

Du er en person mange ser opp til. Din styrke og vilje er meget meget stor, og meget meget sjelden. Du skal vite at det er utrolig mange der ute, inkludert meg, som bli påvirket av din situasjon, endrer mening og holdning til livet, og ser noe annet enn de en gang så.
Hadde jeg hatt muligheten til å tenne alle verdens lys for deg, hadde jeg gjort det.

Wenche

12.11.2009 kl.22:46

Takk for at du deler så mye!

Tenker på deg og håper på det beste:)

Klem, Wenche.

ANNE

12.11.2009 kl.23:11

Kjære Regine..Sender en klem,håper dagen i dag har vært fin for deg.Håper du har krefter til å kose deg med familien din,Tenker på deg..Klem

Andrea

12.11.2009 kl.23:37

jeg tenker på deg, håper for deg og tror på deg.

M.Cooper

13.11.2009 kl.00:25

kjære Regine. Jeg vet ikke riktig hva jeg skal skrive, er vanskelig å si noe uten at det høres irriterende klisjèaktig ut. Jeg har så innderlig lyst til at dette skal gå bra. Jeg har en god følelse, krysser alle fingre og tær for deg. Mange gode tanker, Melissa

♥ Leyla ♥

13.11.2009 kl.00:49

Du er sterk, og veldig beundrene. Tenker på deg :)

Siriii

13.11.2009 kl.01:26

Oppdater :/ vil vite hvordan du har det!

13.11.2009 kl.01:33

tenker på deg jeg Regine..... Er det noe endringer?

Mai-Britt

13.11.2009 kl.02:26

Kjære Regine..

Sender ett hav av varme klemmer og boinker i bøtter og spann.. Topper med en stooor rosa sky full av energi.

Det var spesielt for oss at du bidro til Grethes Kamp. 1000 takk for det, snuppemor.. Skal forsøke å gjøre gjengjeld.. på en eller annen måte... om det er mulig..

Klem klem klem klem klem til deg og alle dine...

13.11.2009 kl.08:12

Kjære Regine,

vil bare si at det står stor respekt for måten du har måttet se døden i hvitøyet, og taklet det så bra. Vet du har skrevet tidligere at du ikke har det, fordi du ikke har noe valg o.l men det du må gå igjennom krever stor styrke fra deg fysisk, men sannsynligivs mye mye mer psykisk. Vil du skal vite at tankene min handler om deg, og andre med kreft eller andre sykdommer hver dag. Har fulgt med på bloggen din en stund, og det er sjelden det ikke triller en tåre når jeg leser.

Ønsker deg og dine alt godt for fremtiden. <3

Heidi G.

13.11.2009 kl.09:37

Titter innom for å si at du er i mine tanker, og vil ønske deg en fin dag. :)

En oppfordring til dere som ber om oppdateringer:

Husk at Regine er alvorlig syk, og at hun selv må få bestemme når hun orker eller har lyst til å oppdatere. Det hun sliter med er ikke som å være hjemme med en lett omgangssjuke eller forkjølelse der man orker spille, skrive, lese, se TV osv. Jeg tror det blir slitsomt for henne om folk maser. Hun sloss som en helt for livet sitt, og da synes jeg det er frekt å kreve at hun skal "underholde" dere med info. Vi ønsker alle vite hvordan det går med henne (sånn blir det jo når man engasjerer seg i et annet menneske), men må ha respekt for Regine og hennes situasjon, og la henne få skrive når det passer henne. Og for de som ikke har fått det med seg, så skriver hun innimellom svar og oppdateringer i kommentarfeltet, så det kan være greit å følge med der for de som ønsker status.

karl

13.11.2009 kl.10:09

regine, denne sangen har gitt meg mye støtte i mørke stunder, tenker på deg når jeg hører den. teksten er veldig fin selv om musikken kanskje er litt "cheesy"

Let your soul be your pilot

Let your soul guide you

He'll guide you well

When you're down and they're counting

When your secrets all found out

When your troubles take to mounting

When the map you have leads you to doubt

When there's no information

And the compass turns to nowhere that you know well

Let your soul be your pilot

Let your soul guide you

He'll guide you well

When the doctors failed to heal you

When no medicine chest can make you well

When no counsel leads to comfort

When there are no more lies they can tell

No more useless information

And the compass spins

The compass spins between heaven and hell

Let your soul be your pilot

Let your soul guide you

He'll guide you well

And your eyes turn towards the window pane

To the lights upon the hill

The distance seems so strange to you now

And the dark room seems so still

Let your pain be my sorrow

Let your tears be my tears too

Let your courage be my model

That the north you find will be true

When there's no information

And the compass turns to nowhere that you know well

Let your soul be your pilot

Let your soul guide you

Let your soul guide you

Let your soul guide you upon your way...

karl

13.11.2009 kl.10:14

sting, forresten:) håper du får en god dag. tenker på deg.

Regine

13.11.2009 kl.10:24

Takk til dere som forstår at hverken alternativ behandling, healing eller bønn kommer til å fungere. Takk til dere som forstår at jeg ikke har energi til å oppdatere bloggen hele tiden.

Synd med de som kun følger denne bloggen som en spenningsroman..

voksen spl.student

13.11.2009 kl.10:37

Tenker på deg :-)

Ønsker at du får en fin og smertefri helg sammen med dine nærmeste.

Til dere som "maser" om healing og alt. behandling og oppdateringer, til dere som tror at bønn og ord fra bibelen gjør Regine frisk ; SKAM DERE!!!!

Tone H.

13.11.2009 kl.10:38

Sender deg og dine varme tanker og gode klemmer, også i dag. Tenker masse på deg Regine, selv om jeg ikke kjenner deg!

Grethe

13.11.2009 kl.11:01

VUGGEVISE av Jens Gundersen

'

Vinden rider høyt på sky

over hav og land og by.

Stormen raser tung og hvit,

sorg og død kom ikke hit!

Noen kommer noen går,

noen dør i livets vår.

Stjerner lyser hvite.

'

Hvor du går på sti og vei

følger mange etter deg.

Sørg for at det alltid gror

blomster i ditt plogjerns spor.

Noen kommer noen går,

noen dør i livets vår.

Stjerner lyser hvite.

'

Kanskje at du engang får

myrtekransen i ditt hår.

Kanskje etter dagens dåd

får ditt hår en sølvertråd.

Noen kommer noen går,

noen dør i livets vår.

Stjerner lyser hvite.

'

Livet vever på sin vev,

hva du gjorde, tenkte, skrev,

alle ting i veven står

livets skyttel går og går.

Noen kommer noen går,

noen dør i livets vår.

Stjerner lyser hvite.

'

Dette diktet får meg til å tenke på deg, Regine. Av flere grunner. Den midterste linjen i refrenget. Kanskje det skjer med deg. Da vil du lyse som en hvit stjerne lenge, lenge etter din død.

Stormen raser tung og hvit, sorg og død kom ikke hit. Dere er midt i stormen, og dere er redde for at sorg og død skal bli resultatet.

Av alle svarene her i bloggen kan du være sikker på at mange følger etter deg på den veien du har gått opp! Og vær du trygg: Det vil gro i dine plogjerns spor!

Så kommer et vers om myrtekrans og sølvfarget hår. Kanskje du ikke rekker å stifte familie eller få grått hår. Selv om vi så inderlig ønsker det for deg! At du skal få et langt og godt liv!

Så vil livsveven gå sin gang, og alt det fine du har gjort, tenkt og skrevet, og fremdeles gjør, tenker og skriver, det vil bli stående i veven.

Ønsker deg mange, mange gode dager, Regine, med de hjemme, besteforeldre og venner, alle de du er glad i!

Hilsen en som fortsatt håper!

Kristina *S*

13.11.2009 kl.11:21

Har deg og dine i tankene mine veldig ofte.

Varme klemmer fra meg

Marte

13.11.2009 kl.11:32

tenker på deg og ønsker meg at du skal få en fin helg. <3

ANNE

13.11.2009 kl.11:39

Hei Regine..vil bare ønske at du får en fin helg sammen med dine.Håper at du ikke har smerter og at du kan kose deg litt med famikien din.Du skal ikke tenke på at du må oppdatere bloggen din,skriv når du føler for det,Vi er uansett her og tenker masse på deg..Klem fra meg..

Linda

13.11.2009 kl.11:46

Kjære Regine, som så mange andre følger jeg din blogg med beundring, for en utrolig styrke og personlighet du har! Hver dag er en seier for den enorme kampen du kjemper mot kreften. Mange ønsker nok å hjelpe alt de kan, men denne jobben har du gjort selv Regine og hver dag er det også du som tar kampen. Alle som bryr seg, støtter, heier og ønsker alt vi makter og håper det gjør noe godt for deg, vi mener alle så godt. Når du nå har mye smerter og er så sliten, så sliten, er det så feil at noen ønsker at du skal tenke på andre-oss ukjente-men de mener ikke vondt...de vet bare ikke hva dette handler om...

Selv glemmer jeg lett det "vanlige og normale" når kampen krever alt, men det ser jeg ikke hos deg-du er så flink!

Håper at dagen bringer noen inntrykk og opplevelser for deg, små eller store, som en forsterker på at idag vant du igjen. Små ting i hverdagen kan gi stor glede og etter hva jeg har lært av deg, vet du å gripe alt. Hvor du tar det fra, vet jeg ikke, men jeg bøyer meg i dyp respekt og beundring...

Tenker på deg...heier på deg!

Linda

Thea

13.11.2009 kl.11:54

Jeg er litt uenig med deg Regine, ang forrige innlegg! (kun for å kverulere litt, man er da ikke nordmøring for ingenting!!) Mulig at du ikke takler det så mye bedre enn andre ville gjort, MEN du har gjort mye bra, selv i den situasjonen du er i.. Ikke alle ville greid det samme! Selv har jeg hatt mer enn nok med meg selv siden jeg fikk en (mindre alvorlig) diagnose. Mens du har fått folk til å bli blodgivere og beinmargsdonor osv!

Tusen takk for kommentaren, det er litt rart at en person man ikke har møtt, kan prege tankene på en sånn måte!

Kjenner jeg blir litt oppgitt over kommentarer her som "ta i mot gud/jesus/den hellige ånd osv, og du vil bli frisk!" Ett lite tips til dere:Kom tilbake til realiteten.. Hadde de "høyrere makter" bestemt, skulle vel ingen blitt syk i det hele tatt da kanskje??

jp

13.11.2009 kl.12:01

Hei Tenker utrolig mye på deg,Forstår godt at du ikke har krefter til å blogge hele tiden.For meg er det en lettelse når du har vært innom , da vet jeg enda at du er her.Du er så flink ,og du må ha det så tøft, at jeg tror ingen av alle disse som kommenterer (Teite kommentarer) skjønner hva du går i gjennom før man selv hadde opplevd det, man kan ikke forestlille seg , for det ville ha vært annderledes da også. uannsett du er i mine tanker ,og jeg håper på det sterkeste at du blir bedre.

mvh jp.

Britt Jansen

13.11.2009 kl.12:19

Kjære skjønne Regine - som mor og bestemor er det vondt å akseptere at ei ung flott jente får en sånn forferdelig sykdom og må lide slik som du gjør ... Ingen vet hva morgendagen bringer oss - hverken av gleder eller sorger. Jeg vil at du skal vite at uansett hva som skjer med deg så har du ikke levd forgjeves! Ved din væremåte og ærlighet har du lært oss andre ufattelig mye - du har lært oss takknemlighet for alt vi tar som en selvfølge - først og fremst god helse, venner, familie, og alle små ting i hverdagen - som en liten tur på fjellet en solskinnsdag - eller i regnvær, ... du har også vist oss hvor viktig det er å ta vare på alle vi er glad i rundt oss - vi selvopptatte mennesker er så flink til å syte og klage - på uvesentlige ting som lekser og jobb og alt vi skal rekke - du har lært oss å sette pris på alt vi har istedefor å være lei oss for alt vi ikke har ... Takk kjære Regine !! Jeg tror du har klart noe som andre ikke klarer i ett langt liv - du har simpelten gjort mange av oss til bedre mennesker - vit at vi er mange som kan takke deg for det -Tusen takk for at du finns til - Du er STOR !

Av hele mitt hjerte ønsker jeg deg og dine alt godt -

God klem fra ei mor/bestemor

Lily

13.11.2009 kl.12:21

Varme tanker til deg!

Mette

13.11.2009 kl.12:27

Kjære Regine,

Vil bare si at jeg tenker på deg og håper du får en så bra helg som mulig uten for mye smerter og at du får kost deg med familie og venner:D Stor klem fra Vestlandet :)

Sara

13.11.2009 kl.12:29

Regine, Ønsker deg alt godt og jeg håper du i det minste opplever julen.

Dessverre er livet urettferdig, men det er viktig å gjøre best mulig ut av det.

Du er ei fantastisk jente og ett forbilde for mange.

Stå på :) .

Klem

kristin

13.11.2009 kl.12:30

Sender mange varme klemmer til deg, tenker på deg hele tiden <3

Støtter deg i alt du tenker og gjør i denne tunge tiden!!

Lillebeth

13.11.2009 kl.12:39

Sender varme tanker og godhelg-vibber til deg.

Frances

13.11.2009 kl.12:45

Regine, det er synd at du skal bli plaget eller såret eller irritert av hensynsløse kommentarer på din egen blogg. Det er en unødvendig belastning for deg, synes jeg. Da ville det kanskje være bedre å kuttet ut bloggen og skrive heller ting ned på en lapp, der du sitter eller ligger i senga eller stolen. Vi som har lært å kjenne og beundre deg og bli glad i deg, vil bare det beste for deg, og forventer ikke at du fortsetter med bloggen. Kanskje du kunne gå over til en annen form for å skrive ned din historie nå, som kan komme i boka di? Og så har du epost til dem som står deg nærmest og som du ønsker kontakt med. Alle forstår vel at du må rasjonere kreftene dine nå og prioritere. Venter med glede på boka di, du er en enestående øyeblikk-knipser, skribent og fotograf. Forresten, jeg har samlet litt på flere av de fine diktene som er sendt til deg og synes de er flotte og gir god trøst. Noen vet hvordan de skal si det. Tenker på deg og tenker hver dag på alt jeg, vi, har å være takknemlig for, selv om det kan virke umåtelig tungt og vanskelig noen ganger, pga sykdom og smerte.

En tenåringsmor

13.11.2009 kl.12:56

Kjære Regine. Håper du og dine nærmeste får en fin helg uten at du har store smerter!

Tenker mye på deg og det er det mange andre her ute som gjør også.

Ingen kan fatte, som ikke har kjent det på kroppen selv hva du og dine må gjennom!

Ønsker dere bare gode dager.

Klem

mormor

13.11.2009 kl.13:11

Kjære Regine. Jeg er så enig med deg i hvordan mange benytter/ utnytter bloggen din! Det burde vært unødvendig at du må si ifra gjentatte ganger. Jeg kan ikke sette meg inn i hva du og dine gjennomlever i denne fasen, men mitt inderlige ønske er at du ikke har store smerter som forverrer det hele. Ha ei så god helg som mulig med din familie!

Lille

13.11.2009 kl.13:15

Hei kjære Regine...

Tenker så ofte på deg og hvordan du og dine rundt deg har det.

Dere er jammen meg i en ekstrem situasjon,man må oppleve den vil jeg tro før man aner noe om hvordan dere har det

Jeg synes også det er respektløst ovenfor deg med alle henvendelser om healing osv. Du har jo så mange ganger fortalt hvor du har ditt ståsted og det bør respekteres. Samtidig såvelger jeg åtro at disse rådene kun er velmenende og at de som kommer med de ikke tenker over at det faktisk kan såre deg selvom de mener det godt.

Så tenker jeg videre at det er ikke du som skal "forstå deg ihjel" nå, andre må forstå deg. Det er jo din blogg som vi får være gjester på. Uansett hvor lyst man har til å komme med råd man selvmener er gode MÅ man ha respekt for dine valg om dette.

Var på jobb i går kveld (er sykepleier), og da tenkte jeg på deg.

Vi har en gammel mann som er sliten og mett av dage. Han spurte meg i går hvorfor han ikke bare kan få dønå.

Han føler seg ferdig med livet i en alder av 94 år.

Da tenkte jeg på din kamp for livet.....du er så ung og ønsker ikke noe annet enn å få leve....han er så gammel og ønsker bare å dø.....

Så er det sånn akkurat nå at han blir i livet mens du kanskje må forlate det.....

Hvor er rettferdigheten....

Takk for at du lar oss være gjester i ditt liv og i din kamp.

Håper den varmen som så mange her inne viser overskygger de kommentarene som provoserer deg.

Alltid glad for oppdatering fra deg, men la oppdateringene komme når DU kjenner det er riktig.

Vi har ikke noe krav på noe som helst fra deg.

Vi som er genuint opptatt av at du skal ha det best mulig har deg med oss i hjerte uansett....

Sender deg varme tanker.......

En mamma

13.11.2009 kl.13:25

Kjære Regine.

Har ikke skrevet her før nå. Du har utrettet mere på et år enn mange gjør på et helt liv. Du har satt dype spor etter deg. Du har lært mange her at livet og helsen ikke er en selvfølge.

Du har også vist hvor viktig det er å være åpen.

Til tross for den fryktelige sykdommen du har så klarer du å gi av deg selv.

Jeg har jobbet med alvorlige syke og må si at jeg er imponert over din styrke. Bare det at du klarer å sette ord på at du skal dø. Ja det er brutalt og ærlig. Mange skyver det unna og vil ikke innse.

Flere her nevner at det kanskje er hjelp å få andre steder. Jeg vet at legene her i dette landet samarbeider med andre leger i verden og utveksler kunnskaper og erfaring. Jeg vet ikke bare utifra yrkes erfaring men også da min pappa var alvorlig syk at de gjorde allt.

Ta hensyn til deg selv og bruk kreftene på å være med dine kjære. De er tross allt det viktigste.

Mitt høyeste ønske nå er at du får så gode dager som mulig og god hjelp mot smertene.. Og at du får feire julen.

Mange gode klemmer til deg og dine.

Tone H.

13.11.2009 kl.14:20

Jeg har lagt ut en link til bloggen din på min Facebook side, håper det er ok.

Nyt helgen med familien så godt du kan!

Varme klemmer fra Tone.

Klara

13.11.2009 kl.14:40

Jeg henter selv innspirasjon i bloggen din til å fortsette min egen kamp. Lenge har jeg trodd at legene ikke ville gi meg ett håp. Men på onsdag kom telefonen om at jeg får lov å beholde håpet i den tiden som kommer meg i møte. Åshild (som la ut gjesteinnlegg) er også en av mine store inspirasjonskilder (vi er i nesten samme situasjon).

Du er inspirerende for andre som er i en vanskelig situasjon. Jeg håper du har så gode dager som du kan nå. Og at du bruker tiden til det DU vil bruke tiden til. Også får vi andre glede oss over de dagene du vil bruke energi på oppdatere bloggen.

lisa kristin

13.11.2009 kl.15:18

ønsker deg alt godt, du er sterk !

Robert

13.11.2009 kl.15:57

Jeg vet dette høres litt domt ut, men du kunne kanskje prøvd å oppsøke en god healer ? for å komme i kontakt med en god healer gå inn på www.mystisk.no hadde ikke skadet å prøve =) må bare ha god tro på det selv :) Hang in there !!

Marichris

13.11.2009 kl.15:59

Måtte bare en tur innom for å ønske deg en god helg. Håper den blir fantastisk.. Gjør så godt å se at du kjemper så mye som du gjør. Jeg tror det var stå på viljen til min unge mor som gjorde at hun seiret over sin kreft og holdt ut med utallige behandlinger... Klem.

anne liv

13.11.2009 kl.16:00

vil bare gi deg en stor klem regine du er vakker og modig.måtte det gå din vei,vi håper alle på det.stooor klem fra anne.

jannicke

13.11.2009 kl.16:14

Håper dette går bra. Sender deg varme tanker:) Stå på!

heidi

13.11.2009 kl.16:45

Vil bare ønske deg fine stunder med familien. Tenker på deg.

Hilde

13.11.2009 kl.17:05

Kjære Regine!

Er fast leser av bloggen din, men har ikke lagt igjen så mange spor egentlig, da ord blir så fattige i denne sammenhengen..

Var utrolig trist å lese innleggene dine.. Livet er så ufattelig urettferdig! At en så ung, og flott jente som deg skal få en slik farlig sykdom. Du er jo bare 18 år, og livet har så vidt begynt. Men blir glad over å lese alt du har fått opplevd det siste året.

Må si at du skriver utrolig bra, og at det er tøft av deg å legge ut hele sykdomshistorien, for hvem som helst. Men det får iallefall meg til å reflektere over livet, og tenke at vi klager altfor mye. Alt blir jo bare bagateller sammenlignet med det smertehelvete og den usikkerheten du nå går igjennom..

Du er ei utrolig sterk jente, som klarer deg gjennom nedtur etter nedtur.. Dumt det ikke finnes en vidunderkur som kan gjøre deg frisk...

Varme tanker går til deg og din familie. God bedring!

Klem fra meg.

Marie

13.11.2009 kl.17:14

At du enda orker å oppdatere bloggen synes jeg er imponerende!

Du har kjempet! Du har levd!

Du kjemper og du lever!

Med oppturer og nedturer.

Du har delt.

Du har inspirert og engasjert.

Vi er mange som håper det beste for deg,

og mange som er lei oss når det ikke ser ut til å gå slik vi ønsker!

Vit at vi er mange som vet at du har gjort alt du kan,

men at det ikke alltid er nok til å overvinne kreften.

Det er en så fæl sykdom.

Jeg heier på at du får oppleve denne julen med familien din.

Jeg heier på at du får mange gode stunder fremover!

Carolinee

13.11.2009 kl.17:28

Ønsker deg alt godt! Du er virkelig sterk og har stått på ! :)

Ville bare vise deg en blogg... ; Fredrikstave.blogspot.com

Han startet bloggen sin som en motvekt mot rykter når han fikk kreft, og det endte med at både folk som kjente han godt og som ikke kjente han i det hele tatt fulgte med på den. Fredrik døde for to år siden og ble bare 18 år, men lever forsatt videre i utrolig mange sine hjerter. Han var en sterk gutt - like sterk som det du er! og du må aldri gi opp, uansett hvor tungt det kan være til tider. stå på!

Varme tanker fra Caroline :)

Wenche

13.11.2009 kl.17:39

Tenker mye på deg og dine Regine.

Håper plakaten Mariann Johansen har satt igang å lage kan bli et symbol på den respekten vi har for deg .Og en stor takk til deg for alt det du har lært oss ved og dele alle de vonde tingene du dessverre har måttet gjennom gå.

Heier på deg Regine.

Go helgeklem fra Wenche.

Berit

13.11.2009 kl.17:44

Sender deg alle mine varme tanke med ønske om dager uten smerte og angst.

z.

13.11.2009 kl.17:53

Du har ikke vurdert å se litt på alternative "behandlinger". Jeg vet ikke om jeg ville gått så langt som å kalle det for behandling, men jeg vet av erfaring at man slapper av og kobler ut på et helt annet plan. Og noen ganger klarer de å få deg til å tenke i baner du ikke klarer å se uten veiledning.

bente - jenta som faktisk bryr seg om andre

13.11.2009 kl.17:55

ikke gi deg, stå på alt du greier, jeg er sikker på at du vil få den hjelpen du trenger og tilslutt blir det som før igjen , det er ikke rett ferdig du skal dø, det er ikke rettferdig du skal ha kreft det er ikke rettferdig du skal ha vondt, jeg er sikker på det er mange som tenner lys og gråter en tåre for deg, jeg er så sikker så sikker at ingen i hele verden synest det er rettferdig at en 17 år gammel jente skal dø. og jeg er også sikker på at det sitter flere milioner rundt her og tenker

hun jenten er jammen tøff, tenk på alt hun går igjennom. tenk hvor sterk du er Regine.

jeg synest iallefall du er veldig tøff, jeg vet ikke hvordan jeg skulle takla det om jeg hadde kreft !

bra du har gode venner og famile som støtter deg, godt og ha !

STÅÅÅPÅÅÅ REGINE !

z.

13.11.2009 kl.17:57

Beklager, jeg så ikke hva du hadde kommentert om akkurat dette lenger oppe.

Det viktigste er at det er godt ment.

Benedicthe

13.11.2009 kl.18:59

jeg beundrer din stå på vilje Regine. Du er så sterk, og jeg håper virkelig du får oppleve julefeiring igjen.. om det blir bok av bloggen din, så kan jeg med garanti si at jeg kommer til å kjøpe den.

tenker på deg hverdag.. lykketil videre med behandlingen..

Millamolly

13.11.2009 kl.19:00

Du er fantastisk flink til og ordlegge deg.

Mirakler skjer hele tiden, dette skal du klare! Gleder meg til å lese bloggen din i mange år fremover. Stoooor klem fra meg til deg.

Ine

13.11.2009 kl.19:02

Jeg synes det er utrolig flott at bildeprosjektet har kommet i gang.Jeg sendte selvfølgelig inn bilde med en gang, fordi jeg tenker på deg hver dag, og det har jeg gjort helt siden du startet bloggen. Jeg håper du greier å få noen positive glimt i løpet av dagene som går, uansett hvor små glimtene er, så husk at de er viktige! Et lite smil f.eks:) Jeg sender seg tusen glimt hvertfall! :)

tonjeekse.blogg.no

13.11.2009 kl.19:05

Jeg blir helt rørt av og lese bloggen din.. Jeg håper drømmen din om at bloggen kommer ut i bok blir realisert. Hold deg sterk!

Kristina

13.11.2009 kl.19:08

Hei Regine.

Du virker til å være en utrolig nydelig jente, med flott personlighet.

Jeg håper virkelig det blir en bok om deg. Du er en jente som vil bli husket, historien har rørt mange hjerter.

Uansett, stå på Regine, det vet jeg du gjør, men likevel:) Jeg skal ta deg med i tankene og jeg håper virkelig de finner en kur for deg!

Klem fra Kristina

Christine

13.11.2009 kl.19:09

Hei :) Jeg ble tipset om å lese bloggen din,for den er så rørende og fin,har felt tårer for deg, for jaggu er verden uretferdi. du er et helt utrolig menneske, og det pågangsmotet du har skal man leite lenge etter, er mange som ser opp til deg <3 ,mine tanker sendes til deg og vit at du har berørt så mange mennesker <3 du skal være stolt av deg selv

Natalie

13.11.2009 kl.19:36

Jeg vet bare om en ting som kan funke, og det er å spise kjernen til fersken. Det samker pyton!! men der er det en gift mot kreft som bare kreftceller kan åpne! ; ) stå på videre i livet!!

Anne

13.11.2009 kl.19:46

spar meg for kommentarer som Natalie ovenfor her skriver.
Ønsker deg gode dager, kjære Regine. Du er fantastisk.

Anonym

13.11.2009 kl.20:34

Anne: Tror du at du kan bestemme hva folk kommenterer? Typisk deg.. Samme som du dreiv med hos Maren-Sofie

Hannah

13.11.2009 kl.20:42

førstegang jeg leser bloggen din og jeg må bare si at du er en utrolig sterk og tøff jente!

Dette har virkelig åpnet øynene mine og lært meg å sette pris på hva jeg har i livet..

Ønsker deg alt det beste fremover! Og jeg skal fortsette å følge bloggen din:)

stå på!!!:)

Bente -Lise

13.11.2009 kl.21:28

FOLKENS; alle kan vi bidra med noe positivt; VED VIRKELIG Å LYTTE TIL REGINES ØNSKER FOR DENNE BLOGGEN iallefall, nemlig la være og skrive det som bare vil gi henne dårlig energi! VI VIL JO BARE DET BESTE FOR HENNE - Hva Regine til enhvertid kan klare og hva som er bra for henne er det kun hun som kan føle! Forresten, hvem mener at noen vil gi opp livet!? Vi må vise vilje til at bloggen blir preget av fred.

hestiaverden

13.11.2009 kl.21:42

Hver gang jeg ser du har kommentert, blir jeg om mulig enda mer imponert over deg. Du betyr mye for mange mennesker som du ikke kjenner, og vi blir glade av å se at du orker å lese blogg og å skrive noen linjer. I din situasjon er det så mye annet å bruke tiden på. Håper du er i såpass bra form at du får en fin helg sammen med familie og venner.

-klem-

TO

13.11.2009 kl.21:58

Anonym: Forsiktig med hva du sier, den Anne er ikke henne du sikter til.

Varme tanker til deg, Regine <3

cathrine

13.11.2009 kl.22:13

Du virker som en fantastisk sterk og flott jente. En av mine nærmeste har vært kreftsyk det siste året, og jeg har derfor ikke orket å lese bloggen din så mye fordi det har blitt for tøft, men nå, har jeg faktisk funnet ut at det du skriver hjelper. Jeg kjenner det så igjen, og jeg vet nok ikke hvor vondt og tøft det faktisk er, men jeg vet veldig, veldig godt hvor forferdelig denne prosessen er. Og jeg kan sette meg inn i hvor jævlig du må ha det. Jeg har virkelig blitt inspirert av deg, jeg syns du er kjempevakker og at du klarer å være så positiv er veldig beundringsverdig. Å være positiv i en sånn situasjon er veldig viktig tror jeg. Du fortjener det beste Regine. Jeg vet at jeg komme til å kjøpe boken hvis bloggen din blir utgitt i bokformat. Fortsett å kjempe, lykke til!

Maja

13.11.2009 kl.22:19

Jeg leser bloggen din regelmessig. Jeg er rett og slett tom for ord. Det er med stor smerter jeg har lest de siste innleggene dine... Tenker masse på deg og din familie... Takk for denne flotte bloggen som sikkert har forandret livet til mange.

Karethe

13.11.2009 kl.22:29

Gode tanker sendes din vei Regine:)

ingrid

13.11.2009 kl.22:55

Tenker på deg!

ane

13.11.2009 kl.23:00

Tro meg, jeg vet hva kreft kan bringe med seg og du har nok fått det ganske ille. Men du takler det bra, Jeg skal ikke komme her å si at du skal tenke positivt fordi jeg vet hvor vanskelig det er, men jeg ser at du virkelig prøver så godt du kan! Jeg tenker ofte på deg.

Guro

13.11.2009 kl.23:26

Å være i den situasjonen du er i forandrer sikkert livsperspektivet fullstendig. Du lærer å leve i øyeblikket. Synd at sånne drastiske ting må skje før folk forstår at man skal nyte hvær dag som om den var den sisste. Du kan tenke på dette: Det er nå du virkelig lever!

Jeg skjønner at det er lett å misste alt håp. Hvis du ser at det bare går en vei, kan du prøve å forestille deg at det finnes mer enn det livet du kjenner i dag.

Varme tanker til deg og familien. Håper du blir frisk:-)

Kristine i

13.11.2009 kl.23:26

Stå på!!!! du er en sterk jente!

:)

13.11.2009 kl.23:29

Stå på Regine:)

Lisbeth Å

13.11.2009 kl.23:34

Jeg kjøpte et stort hvitt kubbelys i dag som jeg brenner for deg. Tenker mye på deg og din familie og kan bare håpe at du slipper å ha så mye vondt. Ønsker deg en god natt og en best mulig helg.

Klem

I

13.11.2009 kl.23:36

Stå på videre, du virker som ei sterk jente. håper du blir frisk, det fortjener du virkelig. Bloggen din rører meg utrolig! <3

Malin

13.11.2009 kl.23:45

Jeg beundrer deg Regine. Du skriver så åpent om sykdommen din, og på en måte som rører alle(Du er en fantastisk skribent!). Det er vanskelig å finne på noe fornuftig å si. Historien din gjør at en ser på livet på en helt annen måte. Man lærer å sette pris på hver enkelt dag man får oppleve, og at man ikke skal ta noe for gitt. Jeg er klar over at det sikkert er mange som har skrevet det samme som meg før, men det er jo fordi det er sannheten. Du virker som enn flott jente Regine, og jeg ønsker deg alt godt. Masse varme tanker fra meg. Vit at du er en inspirasjon for mange, også meg :)

Kristina *S*

13.11.2009 kl.23:45

Lå i sengen og tenkte på deg og dine, og ville bare stå opp og komme og skrive noen linjer til deg. Jeg tenker masse på deg og dine. Jeg håper jeg er blitt et bedre menneske av å lese bloggen din. Du har i alle fall gjort uslettelig inntrykk på meg, og jeg håper det vil manifestere seg i mine grunnholdninger og verdier. Du har rørt ved hjertet mitt, som ved så mange andres.

Mange varme klemmer fra meg

christinejacobsen93

14.11.2009 kl.00:01

Stå på regine !

14.11.2009 kl.00:02

Tänker mycket på dig och hoppas att du har det så bra som det går att ha det och att du slipper ha ont.

Hoppas förstås på en mirakelvändning också...

kram

Linn

14.11.2009 kl.00:39

stå på Regine! du er fantastisk=) jeg har full forståelse. syns det er veldig hyggelig at du fortsatt orker og oppdatere bloggen innimellom:) jeg er sikker på at mange har fått hjelp av dette! du er sterk!=)

14.11.2009 kl.01:16

kan du ikke kontakte snåsamannen?? han har jo helbredet kjempemange. jeg tror virkelig på det, og det ville ikke skade å prøve..

87 modell

14.11.2009 kl.01:31

Hei!

Nå er det lenge mellom hver gang du setter inn et nytt innlegg her, men tenker på deg å dine. Dette er for jævlig må jeg si, de beste skal alltid bli rammet først!

Mange tanker til deg å dine Regine:)

Klemmer fra en utflyttet Kristiansunder

Trebarnsmamma

14.11.2009 kl.01:37

Kan bara säga att det är helt upp till dig när du väljer att uppdatera. Förstår inte varför folk tjatar... Själv är jag så glad för varje livstecken, om än så bara i kommentarer. Jag har hittat din fina kollektion med kläder och tänkte beställa byxor och kanske linne också. Min äldsta dotter, som är jämngammal med dig, kanske vill ha byxorna när hon får se dem, men det är OK, då får jag beställa en gång till ;-)

Jag kan inte släppa tanken på hur svårt du måste ha det och av en slump lyckades jag hitta Radio Kristiansund. Jag vet att det inte hjälper dig, men på något konstigt sätt känner jag samhörighet med dig när jag lyssnar på musiken och tänker att kanske i denna stund - just nu, så lyssnar vi på samma musik. Det är verkligen bra musik på Radio Kristiansund! Önskar att du får vara fri från de svåra smärtorna och att du får ha dina nära och kära hos dig i de svåra stunderna!!!

En stor kram från en som är född den syttende mai :-)

Christina

14.11.2009 kl.01:50

Sender deg en hel masse varme hilsner!

Jeg syntes virkelig du er ei modig jente på alle måter...

Kim

14.11.2009 kl.02:07

Klart den må ut i bokform. Det hadde vært supert og laget en slags bok ut av det ja :)

Jeg skal i alle fall kjøpe den hvis den kommer :) Lover

14.11.2009 kl.03:12

ønsker deg all lykke og styrke fremover.. tenker på deg<3 dette klarer du..

Hanna

14.11.2009 kl.08:20

Tusen hilsener og lykke til!

Mariann

14.11.2009 kl.09:21

Tenker på deg, ønsker deg og dine en fin helg.

Malin

14.11.2009 kl.09:58

Du er en utrolig sterk jente, Regine. Det er helt fantastisk at du har motet til å skrive denne bloggen. Det hadde vært veldig fint om den kom ut i bokform. Takk for at du inspirerer utrolig mange mennesker! God bedring. Jeg tenker på deg hele tiden.

miss sophie

14.11.2009 kl.10:41

tenker på deg, Regine!

Lena

14.11.2009 kl.11:58

sender klem;)

Aina

14.11.2009 kl.12:14

Regine....vil bare si at jeg tenker på deg,som vanlig;)

Beundrer deg....håper du får en fin jul sammen med familien din.

Vet ikke hva jeg skal skrive,siden alt sikkert virker helt meningsløst....

Men du betyr så utrolig mye for mange,og håper at du vet det!!

Mange klemmer fra Aina!

PS:Har du forresten lest boka "P.S I Love you!" ? Nydelig bok....

Grethe

14.11.2009 kl.12:15

Vil bare ønske deg en god helg, Regine, med dem du er glad i! Håper du er i form til å glede deg over gode øyeblikk!

:) Grethe

Benne

14.11.2009 kl.12:29

det virker som om du er ei utrolig sterk jente regine. Tror det er veldig mange her ute som setter pris på denne fantastiske bloggen. Håper ikke den kommer ut på bokform, jeg håper du skal blogge videre på denne bloggen om alt det fantastiske du skal oppleve i livets løp:)

Maren

14.11.2009 kl.12:35

Regine! du er ufattelig vakker, både innvendig og utvendig!

jeg tenker på deg hver eneste dag. du er nødt til å bli frisk, stå på og ikke gi deg. tusenvis av mennesker holder med deg, ber for deg og støtter deg. det er utrolig deilig å se så mange som bryr seg om deg og som skriver og støtter. Du er helten min, Regine!

<3

artants

14.11.2009 kl.12:44

Håper du får feire jul i maange år til, Regine!

Du er en sterk kvinne.

janke91

14.11.2009 kl.12:45

Du aner ikke hvor mye jeg ønsker at du skal greie å overvinne dette, du fortjener det virkelig og det er forferdelig trist å lese hva du skriver. Alle burde få oppleve julaften som 18åring.

Det er så mange som bryr seg om deg, og du skal vite at mange sender sine tanker til deg.

Hold motet oppe, vi krysser fingrene for deg <3

Kikka

14.11.2009 kl.13:00

Regine, noen tror på mirakler, andre ikke. De skjer, men de skjer sjeldent, og ikke av en overnaturlig grunn. Kanskje noen har rett i det at det hjelper å være positiv. Men hvordan i svarte f er det mulig å være positiv i en situasjon som din? Jeg vet, som mange andre her vet, at du har kjempet hardt for å få det livet du ville ha, du har kjempet som en gud. Så nå er du ferdig med å kjempe, men det du ikke må glemme er at det sitter mange 1000 mennesker rundt om i Norge, som håper og ønsker at du skal bli frisk, også når de vet hvor liten sjansen er. Nettopp fordi de har hørt om at mirakler har skjedd før. Om det kanskje ikke gjør deg frisk, så er det godt å høre at du fremdeles, sammen med alle oss, ønsker og håper. Det ville ikke vært alle i samme situasjon som din, som hadde klart det. Stå på, og husk at du har gjort en forskjell for veldig mange mennesker.

Uansett hva som skjer med deg, søte lille frøken, så er du i tankene til alle oss lesere.

Mange klemmer

emmifemi

14.11.2009 kl.13:04

jeg blir veldig lei meg når jeg leser om dette og jeg synes du er kjempe modig !!

jeg håper alt går over til slutt ( kreften )

Det er kjempe trist å lese så god besring elsklin <3<3<3

du må ha det kjempe fint!!!

Mita

14.11.2009 kl.13:14

Ååå, jeg blir så sint å lese som skriver at du HAR kjempet.. Du kjemper fortsatt, du har ikke gitt opp, og du aner ikke hvor høyt jeg beundrer deg.

Grete M

14.11.2009 kl.14:39

Noen sterke, vakre ord til en meget sterk og vakker jente!

'Gabriellas sång'.

Det är nu som livet är mitt

jag har fått en stund här på jorden

och min längtan har fört mig hit

det jag saknat och det jag fått.

Det är ändå vägen jag valt

min förtröstan långt bort om orden,

som har visat en liten bit

av den himmel jag aldrig nått.

Jag vill känna att jag lever

all den tid jag har, ska jag leva som jag vill.

Jag vill känna att jag lever

veta att jag räcker till.

Jag har aldrig glömt vem jag var

jag har bara låtit det sova,

kanske hade jag inget val

bara viljan att finnas kvar.

Jag vill leva lycklig

för att jag är jag

kunna vara stark och fri

se hur natten går mot dag

jag är här

och mitt liv är bara mitt,

och den himmel jag trodde fanns

ska jag hitta där nånstans.

Jag vill känna att jag levt mitt liv!

Hanne

14.11.2009 kl.14:39

IKKE GI OPP NÅ !

Camilla Lien

14.11.2009 kl.14:47

Du er utrolig sterk Regine, helt utrolig. Håper at du får oppleve julen i år også, og at et mirakel skjer slik at du blir frisk. Husk at det er mange som tenker på deg, og ønsker deg det aller beste. Sender deg varme tanker og ønsker om at ting skal bli bedre for deg. Vær stolt av deg selv, du er en fantastisk jente :)

14.11.2009 kl.15:28

Beundrer deg usedvanelig mye.

Vær stolt av deg selv, og ikke gi opp håpet.

AJ

14.11.2009 kl.16:19

Sender deg noen varme tanker fra bartebyen! :)

Ellen og Erik

14.11.2009 kl.16:20

Kjære Regine:)

Vi prater mye om deg og tenker på deg. Dette er en grusom virkelighet!

Ønsker deg alt godt og håper på et mirakel.

Klem til deg fra to Trondheimstudenter

Ine stene

14.11.2009 kl.16:25

stå på! leser bloggen din ofte, du er en sterk jente og dette klarer du!

du er en inspirasjon for så mange, håper bloggen din kommer som bok, det ville solgt masse.

it will always be okey at the end, if it's not okey, it's not the end <3

det er alltid håp, du skal få feire julaften sammen med dine nermeste, du må ikke gi opp enda du har kjempet så lenge. det er så mange som ser opp til deg,

jeg har virkelig fått ett inntrykk av deg, jeg har grått smilt og ledd, du er en herlig jente. ikke glem at det er ikke slutten .

klem!

Lena

14.11.2009 kl.16:37

Ønsker deg og dine en fin lørdags kveld.

Go klem fra Lena

anonym

14.11.2009 kl.16:57

Ikke gi opp, stå på!

Tenker på deg <3

Christine

14.11.2009 kl.17:24

håper du har det fint ...

Mamma

14.11.2009 kl.17:25

Varme og gode tanker til deg Regine og din familie.

Håper at dere får slappet litt av og koset dere sammen i helga.

Til dere som sier IKKE GI OPP. Det er ikke sånn denne sykdommen er, Regine kan ikke styre denne sykdommen , kreftcellene tar sine egene veier. Legene har ikke mer behandling, Ja hva da?

Det hadde vært enkelt om man kunne stå på, så ble det bedre, slik er det desverre ikke.

Det er det som kjennetegner alvorlig sykdom.

Hadde det vært så enkelt, vet vi at Regine hadde villet leve.

God klem fra en prøvet mamma.

Elisabeth

14.11.2009 kl.17:40

Du er en modig jente, Regine. Du blogger og står på så fullt når du er syk! Tenner et lys for deg og ønske deg en god bedring, du fortjener det virkelig. Tenk at akkurat DU har fått denne sykdommen, det hadde jeg ikke tenkt. God bedring, du klarer dette! Ikke la bloggingen falle for mye for deg, for alle vet hvordan du har det nå..

=)

Christine

14.11.2009 kl.17:41

Tenker masse på deg Regine.

Håper du får en ok lørdagskveld.

Klem fra meg..

Line

14.11.2009 kl.17:51

http://sinober.blogg.no/

Gå inn på bloggen hennes og kommenter, det fortjener hun rett og slett! :-)

Fin blogg!

Kristine

14.11.2009 kl.17:55

DIN BLOGG RULER mens, voe sin SUGER!!!!!!!!!!!!! ;-) ;-)

Mona

14.11.2009 kl.18:12

Tenker på deg og håper du har en god helg.

Tk

14.11.2009 kl.18:27

Sv. Mamma:

Vi som sier "IKKE GI OPP" mener bare godt med det vi sier.. Vi undervurderer ikke Regine på noen slags måte, vi prøver bare å oppmuntre henne så godt vi kan. Ord kan dessverre ikke kurere hennes sykdom, men av og til kan noen oppmuntrende og fine ord (forhåpentligvis) hjelpe bittelitt på formen, og gi Regine bittelitt mer håp og krefter til å fortsette å kjempe. Hvor det er liv er det håp.

Regine har gått igjennom utrolig mye, og jeg ønsker henne og hennes familie alt godt i verden! Jeg har også gått gjennom mye tungt med alt fra sykdom og død i familien de siste to årene, så dermed vet jeg også en del om hvor mye psyken kan spille inn. Jeg mener selvklart ikke at med nok håp og stå-på-vilje kan Regine bli frisk over natta, da ville hun som du sier vært frisk allerede.. MEN psyken har virkelig stor makt, og kan gi kroppen hennes krefter nok til å kjempe litt ekstra.. Det er derfor mange av oss lesere aldri slutter å skrive kommentarer som "ikke gi opp", "dette klarer du Regine", og "stå på!". Jeg kan ikke se hvordan det kan være så ille?

Jeg ønsker deg Regine og hele din familie lykke til, jeg krysser fingrene for dere hver dag!

Lille

14.11.2009 kl.18:34

Til TK : du skriver det jeg tenker....

Det er så synd at noen skal rive ifra hverandre andres innlegg og ikke prøve å forstå tanken bak.

INGEN tviler på at Regine står på og har stått på hele tiden. ALLE skjønner at det ikke er det som vil avgjøre om hun blir frisk eller ikke.MEN, det er faktisk sånn at om man slutter å "stå på" og gir opp så tolker kroppen det signalet og kjemper ikke like mye.

Har sett det så mange ganger,psyken har virkelig mye å si.

Det brenner to lys på bordet mitt nå og de er til Regine og hennes familie...

Varme tanker....

T

14.11.2009 kl.19:15

Ønsker deg det beste! Tenker masse på deg. Første gang jeg skriver her, har jo lyst å hjelpe deg, men hva skal en gjøre...? Jeg har akkurat blitt blodgiver, og neste gang jeg skal gi blod, skal jeg høre om jeg kan bli benmargsdonor. Mange varme tanker til deg og din familie!

Hilde

14.11.2009 kl.19:30

Jeg tenker på deg og håper med deg at du får oppleve en fredfull jul sammen med dine.

Erik

14.11.2009 kl.19:37

Helt fantastisk innlegg:D:D Det får en virkelig til å tenke. Takk for at du delte dette med omverden. Jeg håper virkelig at bloggen din blir gitt ut i bokformat, og jeg håper vikelig at du lever lenge nok til å se

24. desember i år også:):)

Elin w

14.11.2009 kl.19:41

Vet virkelig ikke hva jeg skal si, men følte jeg måtte si noe.. Det er for jævlig.. Lykke masse til med dette, du er sterk!

Lise

14.11.2009 kl.20:04

Kan ikke forestille meg hva du, og dine nære, har gått og går igjennom! :( Tenker på deg!!

Pia

14.11.2009 kl.20:09

Jeg har ikke ord. Jeg vet ikke engang om du kommer til å lese denne kommentaren...

Jeg vil bare si, selv om du har hørt det en million ganger før, at du er en sann inspirasjon. Du har virkelig satt spor hos mange folk, og "made a difference". Bloggen din i bokform er en god idè. Jeg tror den kan hjelpe også andre som er kreftsyke. Du er en av de sterkeste personene jeg vet om.

etomtum

14.11.2009 kl.20:12

Jeg vil bare ønske deg god bedring, du gir ikke opp og du er et stort og bra forbilde. Stå på!

LiseA

14.11.2009 kl.20:41

Jeg tenker på deg og på dine nærmeste hver eneste dag. Livet er så skjørt, så uforutsigbart og hver dag er en gave, slik sangen sier. Vi får et ulikt antall av de, vi mennesker her på jorden, og ingen av oss vet hvor mange.

Jeg ønsker deg alt godt, jeg takker deg for å ha fått tatt del i livet ditt den tiden du har hatt denne bloggen. Jeg ønsker styrke til deg og dine.

Alt godt, Regine

Lise

Dorthe

14.11.2009 kl.20:46

Mitt lys brenner for deg og er et av mange i lyshavet av "mykji lys og mykji varme" som sendes deg i kveld. Sender deg en dose universell morskjærlighet og ønsker deg og dine en best mulig helg :).

Vanja

14.11.2009 kl.20:48

Tom for ord. :(

Sender positive tanker og en megastor varm klem til deg Regine. Og til din familie.

Lei meg for deg.

TB

14.11.2009 kl.21:06

Sv. TK og Lille med flere

Hvordan tror dere det er for Regine å lese at hun skal "stå på" ? "Ikke gi opp"? "Dette klarer du"?

Hva tror dere hun gjør???? Hva skal hun klare??? Mange har opplevd sykdom og "tunge" ting, men alle takler det på sin måte, respekter at Regine har sin!! Er det noen som har prøvd å være positiv, så er det jammen Regine! Om dere har lest hele bloggen til Regine, så hadde kanskje ikke disse kommentarene blitt skrevet?! Skjønner at dere mener det godt, men disse ordene er neppe oppmuntrende og tror ikke det hjelper på formen til Regine? Regine er et av de sterkeste menneskene jeg vet om og hun har absolutt ikke gitt opp!!! Spar oss for disse kommentarene!!!!!

Er ikke intr. i å starte noen diskusjon her, Regine fortjener bedre!

Regine: tenker på deg...flere ganger om dagen. :-)

Maria

14.11.2009 kl.21:49

Jeg har lest bloggen din veldig lenge nå, og jeg har både blitt glad og trist på dine vegner.. Jeg har utsatt å skrive noe i kommentarfeltet, og selv om du kanskje ikke legger merke til at jeg skriver det her betyr det noe for meg. Jeg har egentlig ventet på den dagen, den dagen der du kom til å skrive at du endelig er blitt frisk, at legene har funnet en kur og at ett mirakel har hendt. Kanskje det aldri skjer, men du har i alle fall aldri gitt opp. Derfor vil jeg skrive til deg, for du har faktisk endret mitt syn på livet. Jeg er selv kronisk syk og jeg kjenner til deprisjonen som følger med å ikke orke, ikke ha krefter til å gjøre de tingene du vil - og jeg kjenner den deprisjonen med å føle "Skal jeg aldri bli frisk? Skal jeg aldri orke noe igjen?" Du har betydd utrolig mye for meg i den forstand at du endrer mitt syn på min egen sykdom, ja jeg er syk men jeg er ikke døende. Jeg må ikke si hade til livet mitt helt, og det ga meg også mot til å kjempe meg igjennom vanskelige tider der jeg er veldig dårlig.

Du har og du gjør en forskjell! Det må du vite. Og aldri gi opp. Du betyr mye for veldig mange.

Malin Krå Simonsen

14.11.2009 kl.22:09

Kjære Regine! Jeg tenker mye på deg og er utrolig trist på dine veier! Jeg kunne så ønske at et mirakel eller noe kunne hjelpe deg! Du er den sterkeste jenta jeg vet om. Jeg tenker på deg.

Madeleine

14.11.2009 kl.22:29

Kjære Regine,

du er en stor inspirasjon for alle! Jeg har fulgt med på bloggen din en stund nå, og jeg er så utrolig imponert over deg! Du har fått meg til å se ting i perspektiv - til å stoppe opp i hverdagen og tenke på tingene som faktisk betyr noe. Tusen takk for det!

Tenker masse på deg, Regine!

Klem Madeleine

silje søyland amundsen

14.11.2009 kl.22:35

god bedring Regine. Det må være forferdelig for deg. Det er bra familien din støtter deg, og ikke minst venner!

Marte

14.11.2009 kl.22:45

tenker masse på deg regine! håper det går bra med deg. klem

.Rikke Sofie

14.11.2009 kl.23:03

Jeg tenker på deg, og håper al godt til deg og din familie<3

Jeg har ikke ord:(, Vil så inderlig at det skal gå bra med deg.

Stine

14.11.2009 kl.23:06

Jeg tenker på deg og håper boken din blir utgitt for det er et stort og viktig tema. Ønsker deg alt vell, håper det går bra med deg, virker som du takler det bra, men hva vet vell jeg? Støtter deg og håper/ønsker deg alt vell :)

IdaCelinè

14.11.2009 kl.23:08

Jeg tenker på deg vær eneste dag ! Du er så utrolig sterk! Kjemp videre jenta mi <3 Jeg tenker på deg vær dag !

Sunniva

14.11.2009 kl.23:10

Vær snill og si at du fortsatt er i live? Tenker ofte på deg, kjære Regine :)

Kattatrynet

14.11.2009 kl.23:16

Syns det er tragisk at noen får deg til å føle det sånn at det er som en spenningsroman!! ;o(

Da har de problemer!!

Men det er en anna ting også som er veldig veldig trist og leit, det er at medmenneskelighet blir forvekslet med noe negativt....

Satt å leste litt i kommentarene, og der dukker det opp at dem som ønska deg Regine ALT vell, enten med tanker, bønn, healing eller gode ord på veien eller tent ett lys eller noe....

- At dem som har "brukt" bønn eller healing, burde skamme seg????

Hvor ble det av takknemligheten blandt oss mennesker, for det som heter OMTANKE??

Jeg er blandt dem som har "sendt" deg "healing" ENE OG ALENE av medmenneskelig kjærlighet.... For du rører meg langt i sjela... Men så blir man hogga hånda av den grunn....

Det er utrolig sårende... For det er såååå sinnsykt godt ment !!

Kjære Regine, beklager på mitt dypeste om jeg har tråkka på tærne på noe som helst måte!!

Men hvert ord jeg har lagt inn er 110% godt ment, og skulle varme deg......

Ønsker deg alt det beste den tiden du har igjen c",)

Varm hilsen fra Cat

FayNatalie

14.11.2009 kl.23:23

Tenker masse på deg, Regine! Jeg ønsker deg alt godt!

Regine

14.11.2009 kl.23:42

Takk for kommentarer.

De som ikke forstår at "ikke gi opp" er slitsomt å høre på forstår ikke så veldig mye. Psyken min bestemmer ingen ting, og ingen skal uttale seg om jeg har riktig innstilling eller ikke.

frida-

14.11.2009 kl.23:43

Ikke bekymre deg om den bokformat-greia: Siden jeg oppdaget bloggen din har jeg blitt så rørt at jeg har gått gjennom arkivet og skrevet ned alt i ett Word-dokument, vi krysser fingrene for at den blir utgitt...

Sunny

14.11.2009 kl.23:55

En av grunnene til at vi ser opp til deg og mener du er en kjempesterk person, selv om du kanskje ikke føler deg sånn, er at du til tross for at du har en sånn alvorlig sykdom, holder oss leserne orientert om sykdommen din på en lettlest og rett frem måte. Du deler dine interesser med oss, som de flotte bildene du tar og musikken du liker. Om du ikke hadde hatt denne sykdommen, tror jeg aldri du ville ha skrevet og lagt ut bilder av de siste klær-innkjøpene eller sminken din ;)...Selv om du får noen utrolige dumme og sårende kommentarer så har du ikke sluttet å hold oss orientert. Derfor beundrer vi deg som den personen du er... !!

Å se sannheten i øynene er ikke å gi opp....

Vi håper alle på ett mirakel,

Imens tenker vi alle masse på deg og ønsker deg alt godt!

klem fra Molde

Kristina

14.11.2009 kl.23:58

Du føler det du føler, Regine. INGEN skal dømme deg for noe. Hvis noen gjør det, er de ikke verd å høre på!

Tenker masse på deg!

Klem fra Kristina

Cathrine

15.11.2009 kl.00:18

Skulle ønske jeg kunne sagt noe , men som mange andre nevner.. er det vanskelig å komme frem til det rette å si, å bruke de rette ordene..

håper du føler deg bra, ser etter hver dag på bloggen din nå, for å se om det har skjedd noen forandringer i det siste.. Skulle bare ønske du slapp å gå igjennom disse smertene..

jeg synes du er utrolig sterk.. og jeg synes du gjør noe veldig bra ved å fortelle om hva du går igjennom..

.. Boka, den blir jeg garantert å kjøpe, du har nok mange rundt deg som kan være til hjelp for å realisere denne drømmen din..

håper du føler deg bedre.. du har utroli mange som tenker på deg, å ønsker deg alt godt.. !

nå ble jeg liksom litt tom for ord, som sagt.. det er vanskelig å skal formulere seg rett.. skulle bare ønske det var noe jeg kunne gjøre..

Jeg krysser fingrene mine for deg, husk.. mirakler kan skje, det er viktig å huske på at man ikke må gi opp..

Og jeg merker raskt, at du har ikke helt gitt opp, noe som jeg beundrer deg veldig for.

Maria

15.11.2009 kl.01:34

Stå på!

Utrolig mange som tenker på deg Regine.

Du virker som en utrolig sterk person, beundrer deg for det. Går nok bra til slutt!

Monica

15.11.2009 kl.01:42

Dette er første kommentar fra meg, men har fulgt bloggen din over lenger tid.

Jeg kan ikke si noe som ikke har blitt sagt før.. jeg kan ikke gjøre annet enn å sende deg gode tanker.

Og, jeg er vel en av dem som hadde tenkt å skrive ikke gi opp- vær sterk... men når du forklarer hvorfor du ikke vil høre det, så gir det meg en helt annen synsvinkel en det jeg hadde tidligere. Kanskje for de ordene er litt "klisjè " og derfor lett å si, om du skjønner hva jeg mener.

Det er en av grunnene til at du engasjerer folk tror jeg- at du ser ting fra en annen side og som gir folk litt å tenke på. -og noen får seg en liten aha-opplevelse. Det fikk jeg.

Og det vil jeg takke deg for, Regine, for at du åpner øynene mine og får meg til å tenke selv.

Bloggen din- ja den er jeg innom flere ganger om dagen for å se etter oppdateringer, for det er sånn når man har fulgt noen som har skrevet om seg selv en stund-så blir man liksom "kjent" med dem. Men jeg blir ikke skuffet om det ikke er nytt innlegg.. jeg bare håper at du ikke er så syk at du ikke orker å skrive, men bruker tiden din på det som er viktig for deg.

Håper jeg ikke har sagt noe galt her.. eller at du føler deg støtt.. for poenget mitt med denne kommentaren er at jeg takker deg for å gi meg ikke bare en, men flere tankevekkere med det du skriver.(og bildene dine)

Jeg håper av hele mitt hjerte at du kommer deg helskinnet gjennom dette, selv om det er "out of our hands."

Jeg skulle skrevet så veldig mye mer, men jeg tror jeg ikke gjør det denne gangen.

Takk for oppmerksomheten.

God bedring, Regine.

Ida

15.11.2009 kl.02:18

Kjäre Regine,

mä bare fä si at jeg synes du er en beundringsverdig person! Du har kjempet sä hardt du kan mot denne sykdommen, og du har aldri gitt opp kampen. Dette er ikke noe vi mennesker rär over, og ingen kan si at du har gitt opp eller at du kunne ha ungätt dette!

Selv om det ser ut som livet ditt närmer seg slutten skal du vite at du har utgjort en stor forskjell i mange andre menneskers liv og at du vil ikke forlate denne verden uten ä ha satt spor etter deg.

Ida

15.11.2009 kl.02:39

Venter spent på oppdateringer om hvordan der går med deg, Regine! :)

Frode

15.11.2009 kl.02:52

Skal ikke si annet enn at jeg har fryktet "å ikke oppleve mer" mye i mitt liv. Din blogg har tatt den frykten helt vekk. Jeg har tenkt på alt jeg ikke skal oppleve, uansett hvor lenge jeg lever, men bloggen din har satt alt på plass. Døden i seg selv har jeg aldri fryktet, enten kommer man til et bedre sted, eller så vet man ikke at man har levd - som om man aldri ble født.

Jeg tror at når øyeblikket nærmer seg går livet i revy, og revyen fortsetter som i en drøm. Tenk bare på når man sover, så varer en gjennomsnittlig drøm i 7 minutter - men den oppleves som timer. I døden kan man leve et helt liv eller en evighet på ett sekund - det håper og tror jeg.

Jeg tenker på deg!

15.11.2009 kl.03:15

Tenker på deg hver dag...og selv om jeg ikke vet om jeg tror på noe, så ber jeg for deg. Og selv om ingen vet hva man skal håpe eller tro i denne situasjonen - så håper jeg med deg.

Du beriker oss med dine ord, Regine...Jeg har respekt og håp for deg herfra og til månen og tilbake igjen...

Du er en blomst som jeg vil se vokse.

Andrea

15.11.2009 kl.03:40

det eneste jeg ønsker meg til jul er at du skal få oppleve den

Camilla Oslo

15.11.2009 kl.08:30

Tenker på deg, Regine!

Guro

15.11.2009 kl.10:04

signerer Andrea over her. Jeg håper inderlig du får oppleve julen, og at det blir en jul uten for mye smerter.

Du er med i tankene mine store deler av dagen, og du har fått meg til å sette mer pris over de små ting. Håper dagen i dag blir en bra en, uten smerter og med mennesker rundt deg som du har det bra med:))

Varme klemmer fra en som så gjerne skulle ha gjort noe for deg, tapre Regine.

Merethe

15.11.2009 kl.10:09

Hei Regine

Du har fått en stor plass i hjertet mitt, og det går ikke en enste dag uten at jeg tenker på deg og dine kjære.

Ville bare at du skulle vite det...

ANNE

15.11.2009 kl.10:55

Kjære Regine...Håper du får en fin søndag,og at du ikke har smerter.Idag skinner sola i Kr.Sand ..koselig å se den igjen.Du er i mine tanker..Klem fra Anne..

H

15.11.2009 kl.11:22

Jeg har ikke ord.. håper du får en fredfull tid fremover, håper du får hvile og at du ikke har smerter, selv om jeg vet at du har det. Du har berørt mange hundre mennesker, og vi tenker på deg hver dag. Du er stor, ett stort forbilde for meg i allefall, mistet ett kjært familiemedlem av det samme, det å innrømme og er ærlig på det mest skremmende området i livet, er sterkt og stort. Tårene triller her jeg sitter, tror alle kommer med trøstende ord og forslag fordi du er umistelig. Vi vil jo ikke miste deg. Og det er ok å ha ett håp når man ikke vil miste noen.

Jeg har ikke ord som kan trøste eller stoppe noe, jeg er virkelig lei meg for deg Regine. Men jeg vil alikevel ha ett håp, og håper at du skal bli frisk. Jeg har skjønt alvoret, men ett håp slukkes ikke før det er over.

Håper helgen din har vært fin sammen med familien din.

me

15.11.2009 kl.12:04

Ønsker deg alt godt.

Klem

Wenche og Rune

15.11.2009 kl.12:11

Vi tenker på deg, Regine....

Hedda Øysteinsdotter

15.11.2009 kl.12:44

Tenker masse på deg Regine!:)

regine

15.11.2009 kl.12:48

stå på, regine !!! (heter også regine..)

du fortjener foresten 1.plassen , du er en så stor inspirasjon :)

Tk

15.11.2009 kl.12:52

Sv. TB med flere.

Kjære Regine.. Selvfølgelig mener ingen av oss å fortelle deg hvordan du skal føle deg, eller hvordan du skal reagere, hvilken innstilling du skal ha, eller noe annet. Og selvfølgelig dømmer vi deg ikke - vi viser deg respekt. Det eneste vi prøver å gjøre er å vise vår støtte ved å forsøke å gi deg oppmuntrende kommentarer som "stå på" og lignende.. Jeg beklager om dette blir oppfattet på en annen måte enn jeg ønsker, jeg har aldri ment NOE vondt med kommentarene mine! Og jeg er sikker på at andre som har gitt lignende kommentarer heller ikke har ment noe vondt med det..

Når jeg har skrevet "stå på" eller "ikke gi opp" har jeg aldri ment å insinuere at du har sluttet å stå på eller at du HAR gitt opp. Det er bare ment som oppmuntrende kommentarer, men jeg beklager som sagt veldig dersom dette blir oppfattet annerledes. Jeg beundrer Regine utrolig mye! Har selv hatt leukemi, og jeg forsøker bare å skrive oppmuntrende kommentarer jeg selv ville satt pris på under min verste sykdomsperiode.. Men såklart forstår jeg også at ikke alle ønsker det samme, og alle reagerer på ulike måter.. Håper dere forstår at det aldri aldri var vondt ment!

Til TB: jeg ønsker heller ikke starte noen form for diskusjon, det vill vært respektløst. Men jeg må få talt min sak, for jeg ønsker ikke å bli fremstilt som et slemt menneske som bare skriver dømmende kommentarer (som flere utrolig nok gjør), når alt jeg prøver å gjøre er å vise min støtte..

Ønsker deg alt godt Regine! Jeg synes er et utrolig menneske!

Kristine O'Neill , mitt liv.

15.11.2009 kl.12:58

Denne bloggen MÅ komme i bokformat , du skriver så utrolig bra ! Jeg støtter deg !

ada

15.11.2009 kl.13:18

hvordan er formen din idag

?

15.11.2009 kl.13:40

De aller fleste som komenterer her gjør det i beste mening, mange er unge og har ikke noen erfaring med dødsyke mennesker, uansett om noe kan virke støtende så er det ment i beste mening det er jeg sikker på så kan man heller mene at det er tull, dumt sårende eller bra.

Når en har en bogg som dette og åpner seg helt kan en ikke gradere seg mot upassende komentarer. Bedre men mange gode noen dumme, enn INGEN I DET HELE TATT. Jeg er sikker på at alle mener det de skriver som positivt, og så får man se på mangfoldet av ulike fantastiske individ som prøver å si noe for å være støttende . Ellers bør det ligge en liste over hva som bør sies og ikke ønskes sagt.

15.11.2009 kl.13:50

Du skriver at ikke gi opp er slitsomt å høre, men hva ønsker en dødsyk som ønsker å oppleve julen å høre da??.om en da får høre unge folk si" ikke gi opp" du skal oppleve denne julen også er det feil da? jeg tror jo det er for å støtte deg ikke for noen annnen grunn. Jeg lurer på hva du synes er støttende? Vi tenker alle på deg og synes du er fantastisk det er derfror vi komenterer og prøver å komme med det den enkelte mener er støttende ord. Håper du har en smertefri flott søndag med de du skulle ønske å tilbringe den med.

Anne

15.11.2009 kl.13:53

Du er svært nærtagende nå, og bør legge ut en liste over hva som er lov å skrive da...

Susanne

15.11.2009 kl.13:58

Helt enig med Anne, jeg er redd for å skrive for å si noe feil. Derfor skriver jeg aldri, men er innom ofte, ...

Gina

15.11.2009 kl.14:01

Hei, håper du fikk postkortet mitt, og mange undskyldninger hvis det var en creeapy opplevelse.

Bok høres ut som en genial ide! Jeg har full tro på at det blir en bok som man finner under juletrærne til neste år. Jeg ønsker meg den allerede.

Britt

15.11.2009 kl.14:04

Folk må ikkje være redde for å si noe gode ord til deg, da er vell mye av meningen med blogga vekke. Du er en reflektert jente som klarer å lese gjennom linjene.

Stella

15.11.2009 kl.14:09

Tenker på deg, Regine! Hver dag, mnge ganger om dagen. Ønsker deg alt godt!

Klem

Renate

15.11.2009 kl.14:12

Hva skal man si da? Når folk sier ikke gi opp og stå på så er det jo ikke ment slemt. Det betyr jo ikke at du har gitt opp eller ikke har håp, men at hvis den dagen kommer - at du føler kreftene ikke holder lenger, så tenk på alle som støtter deg, tenker på deg og håper det beste for deg!

Nå blir sikkert denne kommentaren også tatt på feil måte, men det får så være.. Vet ikke hva annet jeg kan si.

KAJA

15.11.2009 kl.14:22

HELT ENIG MED Renate.

BEATE

15.11.2009 kl.14:23

Fortell oss hva en i din situasjon ønsker å høre? Hvilke komentarer er det du mener når du sier." TAKK for fine komentarer"?. Jeg ønsker kun å støtte deg sånn som alle andre her på bloggen. Jeg og merker veldig det derre blir redd for å si noe feil blir nervøs over hva som er aksept og ikke. Har hørt at dødsyke blir lei seg for at venner og folk de kjenner svikter, men kan forstå det også om en skal gå på nåler og være redd for å si noe galt hele tiden. At en tenker da at der er bedre å være passiv. ang Bokplanen din så er jeg enig med Gina; ønsker meg den jeg også, hva om den innehold noe om hvordan en bør være og ikke være, komentarer du har følt på som støtende osv.

Marte

15.11.2009 kl.14:25

tenker mye på deg! sender deg gode varme og friske tanker :)

Trine

15.11.2009 kl.14:26

Om Regine sier det er slitsomt med disse kommentarene(stå på, ikke gi opp +++), hvorfor i all verden må de skrives da???? Det er da mye annet som kan skrives for å oppmuntre og vise at vi bryr oss om henne. Og Regine har aldri skrevet at hun tror det er gjort i verste mening. Kan vi ikke bare respektere hennes ønsker? Enkelt og greit? Å spørre etter en liste over hva som er "lov" til å skrive, blir for dumt!!! Hva med å lese bloggen og kommentarene til Regine, der står det meste.

Anne: Regine er ikke nærtagende, men veldig sårbar ;-)

mormor

15.11.2009 kl.14:38

La Regine selv bestemme hva hun liker å høre/ lese eller ikke! Hvorfor fortsette å kverulere over hva hun sier at hun ikke ønsker i bloggen sin? Respekter hennes ønske, eller la vær å kommenter her!

Til deg Renate, håper at du fortsatt har noen gode stunder.

camilla

15.11.2009 kl.14:39

I dag var første gangen jeg leste bloggen din, du skriver utrolig bra! Jeg håper og ønsker at legene/ forskere skal finne noe som kurer sykdommer, noe nytt og bedre. Håper du blir frisk. du virker som en veldig sterk jente. Forsett med den brae skrivingen!:)

Grethe

15.11.2009 kl.14:42

Det er vel ikke slik at Regine tror og føler at noen mener noe vondt med å skrive "stå på" eller "ikke gi opp". Det er vel heller slik at det nesten virker mot sin hensikt, Regine kan ikke selv gjøre noe fra eller til, hun kan stå på eller ikke, hun kan gi opp eller ikke - det vil ikke ha noen innvirkning på utfallet av sykdommen hennes. Jeg er sikker på at Regine forstår veldig godt at ingen mener noe vondt med å skrive "stå på" og "ikke gi opp". Samtidig har hun mange ganger bedt om forståelse for at dette føles ganske malplassert for henne nå. Og det krever det kanskje en god porsjon empati for å forstå?

Regine - her er sannsynligvis unge og barn helt ned i 12-13-årsalderen som skriver til deg, de greier ikke velge de riktige ordene. For dem føles "stå på" som det riktige å si. Kanskje du i neste innlegg eksplisitt ber om forståelse for at det er vanskelig og leit for deg å lese alle "stå-på"-kommentarene? Kanskje du slipper så mange av dem da?

Regine, jeg kunne vært din mor. Men du skal vite at jenta Regine fra Ålesund har utgjort en stor forskjell for meg. Selvfølgelig det faktum at ei ung og livsglad jente ser ut til å få oppleve bare 1/4 av det livet hun egentlig fortjener, men også din måte å håndtere ditt liv på. At du nå er i en situasjon som ikke tillater deg å gjøre annet enn å prøve å henge med, det forstår jeg. Jeg vet lite om hvordan dagene dine er akkurat nå. Men jeg har fulgt deg siden du begynte å blogge, og du har imponert meg mer enn én gang...

1/4 av livet - tidsmessig - men jeg tror jammen at du har fått ut av den fjerdedelen mer enn mange får ut av et helt liv. Det er sannsynligvis bare en mager trøst for deg, men jeg ville skrive det likevel, for jeg tror det er sant. I det minste kan det faktum kanskje vekke andre som surfer gjennom livet uten å stoppe opp.

I klasse med "fred på jord" er nå et av mine høyeste ønsker at du får oppleve julen, og får en så fin som mulig førjulstid med dine kjære, og de med deg. Med smerter og frykt på avstand.

Klem fra Grethe

Anita

15.11.2009 kl.15:06

En varm klem fra ei som tenker mye på deg.

Håper dagen i dag er uten smerter, og at du kan nyte de "gode" stundene du har.

Klem

Gro

15.11.2009 kl.15:14

Kjære Regine

Jeg skulle ønske jeg kunne spre litt glede til deg, ta bort din frykt, og gi deg fred og trygghet.

Du har rørt meg, og mange med meg, veldig. Du er ei flott jente som fortjener og få medgang og oppleve lysere dager! Ordene blir så fattige, det er vanskelig å finne de rette ordene, men vit at du betyr så mye for så mange, og så mange bryr seg om deg og sender deg varme tanker og god energi.

Klem fra Gro

Sofie

15.11.2009 kl.15:16

Du er helt utrolig.

Et skikkelig forbilde for andre. :)

trine

15.11.2009 kl.15:34

Jeg ser det er noen dager siden du har skrevet nå, og det gjør meg veldig nervøs !

Håper du har det bra...

mvh trine

Eileen

15.11.2009 kl.15:42

Dette klarer du Regine. STÅ PÅ! Jeg vet at du klarer å overvinne dette så lett som ingenting, du har holdt ut så lenge, bare litt til nå. Vi er så mange som heier på deg - dette er ikke slutten, men en begynnelse på resten av livet ditt, det er jeg sikker på. Kreft er en horribel sykdom, men det er mange som overvinner den! God bedring, varme klemmer fra østlandet.

mormor

15.11.2009 kl.15:50

Eileen kl 1542. Har du ikke fått med deg noe av det som står på bloggen? Regine gjentar og gjentar at det sårer henne når noen ber henne stå på osv. Det som skjer i kroppen hennes er utenfor hennes kontroll, og blir ikke bedre om hun "står på" som du oppfordrer henne til, SKJERP DEG!

Johanna :)

15.11.2009 kl.15:51

nå er det noen dager siden du har oppdatert, ! begynner å bli redd

Halala Amini

15.11.2009 kl.15:58

ikke gi opp

Grethe 58

15.11.2009 kl.16:05

Ser at det er en Grethe til her i kommentarene, beklager hvis jeg egentlig er nr. 2 til å skrive her! Skal heretter kalle meg Grethe 58. Det er meg som ble enke på grunn av leukemi (ALL) da jeg var 25. Også meg som har satt inn dikt av bl. a. Atle Burman, og som foreslo å lage bok. Hadde lengre kommentarer i oktober.

Kjære Regine! Jeg tenker så ofte på deg! Du skulle ikke tenke på om du får oppleve julen, men hvilket studium du skulle velge! Av og til tenker jeg: Hvordan var den friske Regine? Du har vel skrevet her på bloggen at et A4-liv virket ganske håpløst, og nå ville du vært lykkelig om du fikk det! Sykdom og andre alvorlige hendelser gjør noe med oss. Det endrer perspektivet, og vi får et helt annet syn på livet. Det kan være brutalt, men faktum. Nå sitter du med en livserfaring som nesten ingen under 20 har, mange på 70 har fremdeles ikke kommet så langt!

Du har nok alltid vært utrustet med en meget god porsjon vett og forstand (for å si det litt banalt), men din innsikt nå overgår den de fleste av oss lesere sitter inne med. Men så mye denne innsikten koster deg!

Håper du ikke har smerter nå, i hvertfall ikke mye! og jeg håper at du har krefter til å glede deg over øyeblikkene med gode opplevelser! Julefeiring står også på min ønskeliste for deg!

Fortsetter å be. Håper på alt godt for deg og dine! :)

Lotte

15.11.2009 kl.16:19

Trine 15.nov.2009 kl.15:34 og Johanna 15.nov.2009 kl.15:51: Regine la inn en kommentar på dette innlegget i går kveld, kl 23:42 hvor hun bl.a. takker for kommentarer.
-
Grethe 15.nov.2009 kl.14:42: Regine kommer fra _Kristiansund_
-
Synes det er ekstremt egoistisk av folk å mase om oppdateringer og hvordan det går, når alt de ønsker er å tilfredsstille sin egen NYSGJERRIGHET (det skinner klart og tydelig igjennom)
-
Synes også dere kan drite i å bruke dette kommentarfeltet til å diskutere hva som er "lov" og "ikke lov" å skrive for å oppmuntre Regine... Om dere faktisk leser og tenker over det hun skriver, vil det nok falle seg naturlig å kommentere deretter.
-
Ser også at det er mange som spør om alt mulig, som dere vil få svar på om dere bare gidder å lete litt i tidligere bloggposter og kommentarer.
-
Nå håper jeg ikke at denne kommentaren også vekker harme hos de av dere som liker å kverulere. Har fulgt med på denne bloggen lenge, og bitt meg merke i visse tendenser som ikke nødvendigvis er oppbyggende for bloggforfatteren...
-
Vi som leser denne bloggen ønsker å VISE VÅR STØTTE, ikke sant? Det er fint lite vi får gjort for at jævelskapen av en sykdom skal dra tilbake til helvete, men at vi er her, og at vi viser at vi bryr oss, er vel hele poenget..!
-
TAKK til deg, Regine, som orker å innvie hele Norge i det du går igjennom. Du gir oss mye.

supersalget

15.11.2009 kl.16:20

God bedring!

Gry

15.11.2009 kl.16:45

Kjære deg Regine. dette er så ufattelig trist å lese. At ei sånn stå på jente som deg skal bli rammet av dette og at prognosene er så dårlige er bare så urettferdig som det kan være. Håper du og familien har mange gode timer om dagene og at du slipper å ha fysiske smerter.

Tenker på deg og din familie mange ganger om dagen.

Varme bamseklemmer til deg og dine.

Gry

susanne

15.11.2009 kl.16:51

Hei Regine :)

jeg vil bare skrive at du er utrolig modig!

jeg tenker ofte på deg og din situasjon, og tårene bare triller.

ønsker deg alt godt :-)

Regine

15.11.2009 kl.16:53

Takk Lotte, du skriver akkurat det jeg tenker. Er så mange som elsker å kverulere her inne, men heldigvis kommer flertallet med gode kommentarer!

Synne

15.11.2009 kl.16:56

Lotte, kunne ikke vært mer enig!

God klem til deg, Regine!

Ellen Marie

15.11.2009 kl.17:03

Jeg skal kjøpe boka, når den blir utgitt, for det blir den garantert.

Jeg skal sette den med forsiden fram på bokhylla når jeg ikke leser den for tusende gang.

Jeg skal gi mer penger til forskning på forskjellige sykdommer. Jeg leste bloggen første

gang i dag og skal bli fast leser. Det er så urettferdig at noen må bli så syke og bøte med livet.

på linken er det en sak om Regine på dagbladet.no.

Den står litt om diagnosen lenger ned på siden og dere bør lese den.

Jeg håper du har det bra.

EM<3...!

15.11.2009 kl.17:22

Er du dø? det er lenge siden du har blogget!

Hilde

15.11.2009 kl.17:28

veldig enig med Lotte! Mange kommentarer fra folk her inne som en kan lure på hvordan mennesker som står bak de er...Iallfall satt jeg og tenkte litt her i dag, er det noe du ønsker deg Regine? Tenker på julemat, bakst eller noe? sikker på foreldrene dine har nok å tenke på fra før, så kanskje en kunne bidra med noe? siden jeg bor i nærheten er det ikke noe problem, så si fra viss jeg kan glede deg med noe godt i førjulstiden:-) Klem

Hilde

15.11.2009 kl.17:32

du som spør om hun er død, fy deg, les teksten ett par hakk opp så ser du at hun var inne her kl 16.53 !!!!!!

Magnus

15.11.2009 kl.17:55

VÆR STERK REGINE!

sissel

15.11.2009 kl.17:58

God bedring Regine.

THIV

15.11.2009 kl.18:01

GOD BEDRING REGINE!

stå på, mirakelet er rett rundt hjørnet!

Kornelia

15.11.2009 kl.18:05

Jeg synes veldig synd på deg, Regine :( Ønsker deg alt av lykke og hell!

Bloggen din er super, og jeg har virkelig troen på at dette kommer til å bli en fantastisk bok.

Jeg ber for deg, og håper du har det bra her og nå.

Håper du får feire jul i år! Stå på!!

Sworsk

15.11.2009 kl.18:12

Hm, masse dustekommentarer, osv, og aggresjon over nettopp det. Regine og dere andre må nok innse at hvis man åpner opp for umodererte kommentarer så får man alskens idiotinnspill. Det hjelper ikke å klage over det heller. Dette er internett.

Så mitt forslag er: Enten moderer bloggen (forhåpentligvis uaktuelt), eller ignorer fjottene. Det er enkelt - man flytter ganske enkelt fokus til neste kommentar.

<3 til Regine - håper ønsket ditt om bokform av bloggen blir til virkelighet.

Eileen

15.11.2009 kl.18:28

Det var da absolutt ikke meningen å insinuere at Regina ikke har kjempet og stått på, eller at det er det eneste som skal til for å kvitte seg med en alvorlig diagnose som kreft er.

Men det kan ofte være vanskelig å vite hva en skal si til noen som er i slik en horribel situasjon.

Man vil jo gjerne virke positiv.....

Var ment godt og oppbyggende, ikke noe annet.

Så at noen nevnte å hjelpe til med julebakst osv, det var en fin idè. Hva om de som bor nær Kristiansund kunne samlet seg og bakt og stelt til jul for Regine og familien. Hadde kanskje vært til god hjelp for dem i en vanskelig tid. Viktig å hjelpe til der man kan, selv om det blir så altfor lite i den store sammenheng.

Varme klemmer fra østlandet.

A32

15.11.2009 kl.18:32

Mhhh, syns mye av diskusjonen her inne er iferd med å spore helt av og å bli vel kranglete.

Husk at denne bloggen er bare Regine sin, ingen andres - hun har delt med oss friske som syke hvordan det er å være tenåring med alvorlig sykdom, så alvorlig at det vil koste henne livet. Tenke seg til å ikke vite om hun vil oppleve julafen i år eller ikke, forstår noen hvordan det må føles? Jeg gjør det ikke for jeg har heldigvis aldri vært så syk, og jeg tror ikke at noen som ikke er dødssyk vet hva det vil si.

Når det gjelder hva som skal være lov å skrive eller ikke så tror jeg dette handler om å vise forståelse og medmenneskelighet. Dersom vi skal bestemme hva andre skal skrive for å vise sin neste omtanke så er vi dessverre litt ute å kjøre om dere spør meg. Jeg liker å si at dersom du ønsker å si noe og gjøre en forskjell for noen så sett deg litt på ande siden av bordet...litt inn i den andre personen sine ønsker og behov - og gi og gjør noe utfra det, kun slik viser vi respekt og omtanke.

Selv om man mener det aller beste med å si IKKE GI OPP og STÅ PÅ osv så er det nok utrolig slitsomt for Regine å høre hele tiden. Man kan jo tenke seg selv om man var i Regines sted å hele tiden få høre dette....det virker nok mot sin hensikt etterhvert, spesielt når det er helt utenfor Regine's kontroll. Sykdommen vil fortsette å herje Regine uanset hvor mye hun står på og kjemper. Likefullt som jeg har sagt til Regine i et innlegg her tidligere; om Regine velger å gi opp så er det ikke noen her sin rett til å dømme Regine etter hvordan hun forholder seg til sykdommen sin. Hun har kjempet og slitt i over et år med dette uvesenet, og vil fortsatt måtte gjøre det fremover - og det i visshet om at sykdommen vil vinne til slutt! Det bør vi ta hensyn til når vi skriver til Regine her, og til andre for den saks skyld.

Jeg håper vi alle kan respektere Regine sine ønsker fremover og ikke belemre henne med hva vi selv ønsker og mener Regine bør gjøre...hun har vist til fulle at det som angår henne har hun full kontroll på og tar de valg som hun mener tjener seg selv og sine nærmeste best. Lat oss ta det innover oss og gjør dagene fremover for Regine så positive og omtenksomme som mulig. Hvordan? Ved å vise at vi bryr oss, ved å sende bilde av oss selv til hun som kjører dette "bildeprosjektet", ved å respektere Regine sine ønsker og behov.

Lat oss gjøre tiden fremover så god som vi kan for Regine...støtte henne, vise at vi bryr oss - ved å være voksne og redelige. Og ved å tenke på hvordan vi ville andre skulle forholdt seg til oss, om det var vi som var alvorlig syk. Da hadde jeg nok blitt forbannet av å fått spørsmål om "er du fortsatt i live"?

Regine: Du er en unik og fanastisk jente som har gjort mye mer enn det mange andre gjør gjennom et langt, langt liv! Du har som jeg har sagt til deg tidligere, lært både unge og voksne om hva det vil si å leve - du en jente på 18 år! Du har fått mange til å bli blodgivere og benmargsdonorer, du har fått mange av bortskjemde ungdommer og voksne til å forstå at det er livet vi lever her og nå, og at det er ingen selvfølge.

Jeg er stum av respekt for deg Regine! Veldig få når så langt opp på den listen som du gjør -du har satt spor Regine... vit det!

Håper virkelig det bkprosjektet også lar seg bli noe av - slik at enda flere kan lære om hvilket fantastisk menneske du er!

Tenker på deg - og håper du har det godt ilag med dine nærmeste!

A

hB

15.11.2009 kl.18:38

Kjære Regine,

Fint at du klarer å se over alle de kommentarene som ikke gir deg noe. Som du sier er flertallet heldigvis fine, gode kommentarer.

Håper du har lysglimt innimellom alle dine tunge stunder.

Til dere som spør om hva i alle dager dere kan skrive når dere ikke kan si "ikke gi opp" eller "stå på" og lignende. Det er ganske enkelt: Dere kan skrive at dere tenker på Regine, dere kan skrive at dere sender en klem, eller dere kan skrive at dere håper hun får oppleve julen i år også. Det er fine kommentarer som jeg tror Regine setter pris på (correct me if I'm wrong, Regine.). Dette er blodig alvor, dette handler om ei jente som høyst sannsynlig kommer til å dø av kreft, kanskje ganske snart, ei jente som har kjempet for livet og som fremdeles kjemper sin kamp. Derfor er det viktig å ikke tro at Regine bare kan "stå på" slik at hun blir frisk. Kanskje ikke helt lett å forstå for alle? Men veldig viktig å forstå hvis man skal kommentere.

Mange tanker fra

hB

Lisbeth Å

15.11.2009 kl.18:38

Hei Regine.

Vil få ønske deg en fin Søndagskveld.Det er mange som vil deg bare godt,og jeg synes du er ei fantastisk jente.

Varm klem fra en Mor.

Guro

15.11.2009 kl.18:45

A32:

Du sier det jeg tenker:) Flott skrevet:)

Vis empati for Regine, prøv å sette dere inn i hennes livssituasjon (så godt det går ann å sette seg inn i noe så alvorlig).

VI må desverre akseptere at Regine har en særdeles alvrolig sykdom , en sykdom legene hennes vet de ikke kan vinne. Da kan dere kanskje tenke dere hvor vondt det må være at folk mener hun kan bli kurert av positive tanker, healing, bønn, eller så enkelt som å ikke gi opp.. så lett er ikke verden desverre. Tror ikke det er noen som tenker at dere som skreiver dette mener det slemt, men det er etter min mening en smule lite gjennomtenkt og vitner om at man ikke lytter på hva Regnine skriver.

Vis Regine at dere tenker på henne, uten at dere føler dere må komme med kurer eller løsningen.

Hadde det vært så enkelt, så ville ikke Regine ligget i smerter hjemme og drømt om kjærlighet på pinne.

Varme klemmer og tanker til deg Regnine.

Regine

15.11.2009 kl.18:56

Tusen takk for støtte fra dere siste her. Blir imponert over hvor mye dere faktisk forstår. Jeg skal prøve å skrive et nytt innlegg snart, men jeg må ha energi til det. Det er heller ikke noe nytt, så. Er bare veldig, veldig sliten.

Grethe

15.11.2009 kl.18:57

Ok, flere Grethe'er her, jeg er i såfall Grethe 40. Og beklager at jeg bommet mtp Ålesund/Kristiansund... Det var litt dumt, men betyr vel ikke all verden. Håper du får ei ok natt, Regine.

Elisabeth

15.11.2009 kl.19:20

Jeg skal be for deg !.

Du må fortsette å kjempe kjære Regine ,Ikke gi opp når du har kommet så langt ..

Stå på og jeg håper du får oppleve jul,nyttår og 2010 og mange år etter !.

Men jeg vet a du kan klare det , du er sterk.En stor inspirasjon :)

Åshild

15.11.2009 kl.19:21

Regine! Jeg tenker på deg hver dag.

Her er et perspektiv på liv og død som jeg leste i en dødsannonse en gang og har tenkt på ofte siden:

"She isn`t dead,

she isn`t alive,

she is awakened

from the dream of life"

Alle gode tanker til deg. Hilsen fra Åshild som heier på deg, alltid.

SH

15.11.2009 kl.19:21

Regine.. Jeg klarer ikke å beskrive dette med ord men TAKK. Takk for at du har skrevet denne bloggen så mange (inkludert meg ) har skjønt at dette er alvor. Det er seriøst og trist. Jeg klarer ikke åp la være å gråte når jeg leser denne bloggen.. Du er poisitiv og modig og det er jeg imponert over. Jeg støtter deg av hele mitt hjerte og håper bloggen blir til en bok som den helt sikkert blir, og jeg garanterer deg at jeg kommer til å kjøpe den !

Mega klem fra SH, 14 år gammel jente som ønsker deg alt det beste,Regine ! <3

15.11.2009 kl.19:25

Men kjære vene, slutt og skrive "stå på, jeg vet at du klarer dette"! Hvordan i alle dager "vet" noen det? Skjønner dere ikke at det ikke er snakk om at Regine skal "klare" noe som helst, hun kan ikke påvirke dette! Skjønner dere ikke hvor utrolig vondt det kan være for Regine å lese sånt, selv om hun skjønner at det ikke er vondt ment? Tankeløst!

Lisbeth S.

15.11.2009 kl.19:27

Hei, Regine.

Jeg gir deg en klem! Jeg tenker mye på deg.

15.11.2009 kl.19:30

Kjære Regine! Tenker på deg hver eneste dag!!

Håper du har gode stunder inimellom.

Sender varme tanker og gode klemmer til deg og dine nærmeste

Mamma 42

15.11.2009 kl.20:00

Omtanke til deg og din familie.

Milla

15.11.2009 kl.20:03

Lykke til! Sender deg en klem!

hanne

15.11.2009 kl.20:16

Håper alt blir bedre , du fortjener det ikkje !

DARKNEZ

15.11.2009 kl.20:30

Du er ganske tøff, og står for det du vil.

Du er en søt og posetiv jente

GOD BEDRING

moniq

15.11.2009 kl.20:38

tenker på deg Regine å familen din <3<3<3

sirkeline

15.11.2009 kl.20:41

Kjære dere. La ikke dette bli en "krangleblogg". Men Regine, det er forferdelig vanskelig for friske personer/spes unge som kanskje har opplevd at en influensa,er som å være døden nær, å forstå det å virkelig se døden inn i øynene, føle at kroppen svinner hen, og som du sier er veldig veldig sliten..De fleste her vil deg BARE vel, men velger kanskje feil ord fordi det rett og slett blir for vanskelig. Tenker mye på deg, du fine jente. Klem

Iben

15.11.2009 kl.20:51

God bedring, Regine! :) du er så sterk! du gir oss så mye. Jeg ser på livet fra en helt annen side etter av å ha vært fast leser av bloggen din helt siden du startet i vinter 2008.

Masse klemmer fra meg.

Silje

15.11.2009 kl.21:04

Hei Regine!

Nå håper jeg du snart legger ut nytt innlegg på bloggen. Sjekker bloggen din daglig, og syns det begynner å bli alt for lenge siden du har skrevet noe.. Du er virkelig en inspirasjon, og du virker som ei fantastisk jente. Du er så tøff og sterk, og bloggen din er meget rørende. Jeg ønsker deg alt godt, og håper du får en god tid fremover. Masse klemmer fra Stavanger

mormor

15.11.2009 kl.21:16

Kjære Regine. Jeg forstår at du er veldig sliten. Ikke anstreng deg for å tilfredsstille alle nysgjerrige mennesker på bloggen din. Jeg ser at det er noen som ikke helt forstår hvilken situasjon du er i, men tilskriv det at det er veldig mange unge mennesker her. Alle vil deg bare vel, det er jeg ganske sikker på. Vær den du er og den du makter å være! Vi er alle glade i deg!

En mamma

15.11.2009 kl.21:16

Ærlig talt. Regine må få slippe krav om at hun til enhver tid skal skrive i bloggen sin. Så dårlig som hun er så har hun andre ting å tenke på.

Tenker på deg Regine og bruk tiden på deg selv og det du klarer og føler for.

Grethe 58

15.11.2009 kl.21:19

Hallo Silje!

Kan du være så snill å lese en del av det som er skrevet her i dag og tidligere! Dette er akkurat den slags kommentarer som Regine ikke ønsker! Vi som er så heldige å få innblikk i Regines tanker, skylder henne å respektere hennes ønske om å slippe slike kommentarer + Stå på! Det er det minste vi kan gi tilbake for alt det hun gir oss!

Anniken

15.11.2009 kl.21:25

Hei regine!

Synest det er litt vansli å vite helt hva jeg skal skrive. Men du er en tapper jente som mange burde lære av. En jente som er sterk og tapper , en som ikke gir opp! Det er inspirasjon!Stå på Regine!

Bjørg

15.11.2009 kl.21:27

Til Silje, og andre som maser om et nytt innlegg:

Ser dere ikke at Regine skriver at hun er sliten, og at hun kommer til å skrive når hun har krefter til det? Hvis det er en spenningsroman dere er ute etter, så gå på biblioteket!

Mange har oppskrift på livreddende behandling. Sånn var det også da sønnen min ble kreftsyk, seks år gammel. Det er jo bare å skifte blod, fikk vi høre. Så enkelt var det ikke. Men takket være lang forskning, og cellegift som sønnen min reagerte riktig på, så ble han frisk.

Men det kunne være utrolig slitsomt at folk fortalte oss om behandlingsmetoder de hadde lest om for 10-15 år siden, og som de var SIKRE på ble brukt også i dag.

Jeg er takknemlig for at sønnen min i dag er en voksen mann. Håper du kan være like heldig, Regine (ikke at du skal bli mann da ;-)

(Inter)Nettklem

pimpernell

15.11.2009 kl.21:29

Kjære, kjære Regine! Nå håper jeg virkelig at du har det bra, og ikke har blitt sykere!

Kjenner deg ikke, men tenker på deg hver dag og snakker om deg til alle! Håper virkelig at dette ordner seg! Du er en så flott, sterk og nydelig jente! Ord blir litt fattig, og man vet egentlig ikke hva man skal si, slik at det kan hjelpe og trøste deg i hverdagen! Men, som sagt tenker på deg hver eneste dag!

Og til dere som snakker om healing, bønn, og alternativ behandling!!! Hadde dette funket så hadde vel Regine, og andre i lignende situasjoner gjort det for å bli bra?? Og godt ut offentlig med det!! Min personlige mening er at de få som har gjort det er så pr kåte atte hjelp, og at den egentlige behandlingen (fra sykehus) plutselig hjalp! Så slutt opp med dere!!

F.eks bønn? Hva F*** tror dere det hjelper for?? Skam seg!

Og en ting til, dere som "maser" om at Regine skal oppdatere.... Hvordan kan dere mase på det?? Har dere ikke lest bloggen hennes nok til å forstå at hun faktisk er veldig dårlig? Når man ligger såpass nede som det hun gjør nå så har man ikke energi til å tenke på å blogge, eller informere alle andre om hvordan det egentlig står til !!

Kristine

15.11.2009 kl.21:31

Kjære Regine!

Tenker på deg hver dag, og håper du har hatt en god dag idag:-)

Lotte: jeg kunne ikke sagt det bedre selv!

De som ikke har noe skikkelig å si, burde la være å lese/skrive her inne.

Klem fra meg i vest.

Anette Loves

15.11.2009 kl.21:41

jeg faar en utrolig stor klump i halsen naar jeg leser bloggen din..

Jeg har fulgt den et par maaneder naa, og er liksom helt med i hverdagen din, jeg klarer bare ikke sette meg inn i at du kan do nesten naarsomhelst..

Lotte

15.11.2009 kl.21:55

IKKE GI OPP

Heidi

15.11.2009 kl.22:02

Kjære Regine

Jeg tror du er i mine tanker sånn ca 20 ganger hver dag. Hver gang jeg tenker på deg og på den situasjonen du er i, ser jeg verden med nye øyne.. Så skjørt og sårbart alt er! Så opphengt vi mennesker er av meningsløse ting. Hva som betyr noe er menneskene vi er glade i- de som er glade i oss. Naturen! Barndommen...Som du sa i et tidligere innlegg, Regine: "Tenk om jeg hadde vært frisk! Tenk hvor fantastisk jeg ville hatt det da!. Jeg tror dessverre at friske mennesker ikke tenker at de har det så fantastisk.Egentlig er vi vel litt redde alle sammen... for at sykdom, ulykker og avvisning skal ramme oss. Ingen har noen garanti. Men mest av alt tror jeg vi er lite ydmyke og takknemlige. Vi tar nemlig livet, familien og vennene for gitt. Det er vel slik at det må noe trist og leit til for at skal åpne øynene. Takk for at du hjelper meg å åpne øynene, Regine. Takk for at du gir så mye av deg selv. Både dine kunsteriske evner og av dine vakre tanker. Du er bare et menneske, Regine. Men du er et vakkert menneske. Håper smertene dine er blitt mindre og at du har en fin tid med familien. Kanskje jeg kommer med et nytt filmtips snart :-)

Klem fra meg

anne

15.11.2009 kl.22:03

hei igjen, Regine. Håper du får noen gode glimt og gode stunder oppi all slitenheten. Tenker på deg hver dag:)

H

15.11.2009 kl.22:08

Geez, Lotte... sett deg inn i saken før du kommenterer.

hanne

15.11.2009 kl.22:14

hei regine.. jeg har vært på bloggen din ofte i det siste men ikke kommentert noe særlig.. blir liksom bare en kommentar av så sykt mange, men vit at grunnen er ikke at jeg ser på dette som en spenningsroman.. finner ingen underholdningsverdi av den slags, men det er tøfft å logge inn hær.. man blir grepet på en vond måte, jeg eiger ingen ord kjære regine.. det finns ikke ord som kan trøste eller beskrive utettferdigheten..å jeg er deg evig evig takknemmelig fordi du viser meg alle verdiene ved livet..

mange gode klemmer fra Hanne

Frances

15.11.2009 kl.22:18

Stjernene er så fine i kveld. De upassende blogginnleggene betyr lite i det store bildet synes jeg. Det er veldig synd at du må lese ting som opprører deg. Du burde slippe å slite med det i tillegg til din enorme utfordring (som de fleste av oss lesere aner lite om, hvis vi er ærlige).

Jeg ser et bilde der du er sammen med dine nærmeste og de gir deg all den kjærlighet, varme og støtte du trenger nå. Det er et fint bilde, en ytterst trist om vemodig situasjon som likevel skinner av kjærlighet.

Sunny

15.11.2009 kl.22:18

ser på nyhetskanalen nå om at 5 kreftpasienter er døde som følge av å "tenke seg frisk"... er det ikke det det er som mange anbefaler her inne? The Secret? har ikke lest den men det er vel det det handler om....

Carma

15.11.2009 kl.22:24

kjære Regine

Håper du klarer å se forbi de mange irriterede og tankeløse innleggene som enkelte tar seg frihet til å legge igjen på bloggen DIN. Det er klin umulig for meg å sette meg inn i din situasjon, foruten at jeg vet det må være utrolig tøft både fysisk og psykisk. Håper uansett av hele mitt hjerte at du og dine får den hjelp og støtte dere trenger nå. Jeg skulle gjerne ofret alle mine juledager resten av livet, hvis du får oppleve julen 2009! Og når det gjelder boken din, så skal den få hedersplassen i bokhylla mi.

Stor klem fra ei som aldri kommer til å nå deg opp til anklene engang...

Amanda

15.11.2009 kl.22:44

God bedring, håper det går fint med deg! :)

Ola K.

15.11.2009 kl.22:45

Kjære Regine!

Jeg ønsker bare å takke deg for det du gir og har gitt gjennom bloggen din! Det betyr utrolig mye! Jeg har fulgt deg en lang stund.

Din modighet, ærlighet og åpenhet er imponerende. Tenker på og føler med deg.

Vennlig hilsen

Ola Klafstad

Silje Angelica

15.11.2009 kl.22:46

Alle tanker går til deg og din familie Regine. Håper det skjer ett mirakel snart. Og det fortjener du virkelig.

Tenker masse på deg, og mest sannsynlig får du bloggen din som du ønsker i ett bokformat!

Du er en veldig sterk jente.

Klem

Mariann

15.11.2009 kl.22:47

Tenker på deg Regine.

15.11.2009 kl.22:50

Kanskje vi møtes i døden....hvem vet....livet og døden er forunderlig...like sikkert som vi alle er født skal vi alle dø....kanskje får vi noen svar da......du er en av de det skal bli stort å møte.....

Pappa 37

15.11.2009 kl.22:50

Jeg håper du fokuserer på de aller fleste kommentarene her inne, som er ment i positiv retning.

Jeg kan bare snakke for meg selv. Jeg følger deg jevnlig.

Jeg følger deg av ulike grunner. Man lærer mye av bloggen din. Både om det å ha kreft, og hvordan det er å ha kreft i nær familie.

Jeg følger bloggen din, forde det har vært en motivasjonsfaktor til å bli blodgiver.

Jeg følger bloggen din, forde det er gøy å lese om musikken du har omtalt.

Jeg følger den forde jeg er mektig imponert over alle bildene dine. Det er rett og slett en utrolig bra fotoblogg.

Jeg følger bloggen din, forde jeg føler at Regine er et utrolig varmt og godt menneske, som jeg vil alt godt.

Derfor titter jeg innom i kveld også.

Pappa 37

Lotte

15.11.2009 kl.22:54

Ser det er flere Lotte her inne også... Følte bare for å påpeke at jeg (Lotte 15.nov.2009 kl.16:19) ikke er den samme som Lotte 15.nov.2009 kl.21:55. Noen ganger burde man kanskje hatt egen konto på blogg.no for å unngå sånt.

Ida

15.11.2009 kl.23:11

Kjære Regine;) Jeg synes det er en fantastisk ide å gjøre bloggen om til bokformat, Jeg beundrer deg for dine reflekterte sider. Du tar fantastiske bilder og skriver utrolig åpent og BRA, de som har blitt kjent med deg er heldig. Jeg synes det er stor å skrive til deg for første gang! Jeg har lyst å gi deg et dikt som jeg har laget til deg:

Å gi av deg selv er en stor gave, du beriker andres liv.

Regine du kan så mange flotte ting, kule bilder fine motiv alt dette kreative som du skaper og får til. Måtte du få krefter til å gjøre det du vil, og måtte du og din fam få mange,mange flere fine stunder til.

stor klem fra Ida

Lise

15.11.2009 kl.23:16

Jeg har lest en bok som handler om hvordan sinnet kan heale kroppen (Matthew Manning). Det var eksempler på bla kreftsyke som hadde blitt friske eller forlenget livet sitt kraftig.

Det var også en som døde av skrekk fordi han fikk dødsdommen ved en feil. Obduksjonen viste at han ikke hadde fått tilbakefall likevel. Legene trodde kanskje han hadde dødd pga den stress-situasjonen han var i.

Det jeg ville si er at jeg ofte tenkte på deg mens jeg las, og jeg måtte bare smile, for du gjorde/gjør alt etter boka:)) Du brukte/bruker dine kreative sider, koser deg med venner, du skriver ned de vonde tankene du har rundt situasjonen din..Alt dette mm reduserer stress, og ifølge den boka så er det bare stressnivået du kan gjøre noe med selv. Det sto også at det er viktig å være realistisk i forhold til sykdommen, og ikke lure seg selv. Aggresiv sykdom kan man ikke "tenke" seg frisk av, og jeg syntes det var bra at det sto det i boka. Det gjorde den mer seriøs og pålitelig for meg. Jeg er veldig sikker på at du gjør det du kan og mer til! Det liker jeg, takk for det!! :)) Jula kommer med stormskritt nå, og jeg håper du har energi å "posjonere ut", sånn at du får kost deg med familien:)

Emilie

15.11.2009 kl.23:17

du er utrolig sterk.

Tk

15.11.2009 kl.23:33

Regine, kjære deg.. Jeg mente ALDRI noe vondt med "stå på!" og lignende kommentarer. Jeg "oppdaget" bloggen din for relativt kort tid siden, og har ikke lest så mye av den enda - men jeg leser så mye jeg kan nå når jeg har muligheten. Har selv hatt leukemi, og jeg blir imponert over måten du skriver og deler denne perioden i livet ditt med resten av oss. Du har mot! Men siden jeg er "ny", visste jeg dessverre ikke godt nok at du ikke ønsket kommentarer som "stå på" , "ikke gi opp", etc. Men nå vet jeg det, og jeg skal heretter forsøke å skrive oppmuntrende kommentarer ved å bruke helt andre ord!

Vær snill og prøv å forstå at mange av dem som skriver kommentarer som "stå på" osv kanskje er nye lesere, slik som jeg var/er, og at de kanskje ikke har fått med seg at du ikke synes noe om slike kommentarer.. De mener det godt!!

<3 god bedring, kjære deg!

Anna

15.11.2009 kl.23:48

Det er vondt å lese dette, det føles på en møte som om jeg kjenner deg. Jeg har lest bloggen din lenge nå og har lagt ned både tårer og tanker til deg, det er vel ikke stort mye mere man kan gjøre. jeg beundrer deg for at du har stått på så lenge, og jeg er sikker på at folk kommer til å lese din historie etter din død.

du er sterk. fortsett slik. God bedring.

nita

15.11.2009 kl.23:58

regine. oppdaget bloggen din tilfeldig igår. den styrken du viser gjennom å dele din historie gjør dypt inntrykk. varme tanker til deg.

kjersti

16.11.2009 kl.00:19

Jeg sender deg et fjærlett strøk over hånden, måtte du få sove trygt og godt i natt, Regine.

Kjersti

Evia

16.11.2009 kl.02:00

Måtte du få noen gode og herlige stunder med dine kjære fremover.

Håper ikke du føler at bloggen er noe du "må" bruke dyrebar tid på. De fleste av oss forstår godt at andre aspekter av livet ditt er mye viktigere å bruke energi og tid på.

Ønsker deg og dine nære mange fredfulle, varme dager.

Bamseklem til deg, Regine!

Bente -Lise

16.11.2009 kl.02:23

Kjære deg Regine, Jeg har vist bloggen din til en venninne som er på besøk. Hun er imponert over hva en ung jente som deg, med din livssituasjon, har klart å produsere i form av denne bloggen! - Vi ønsker deg gode dager.

LexieV - FJORTIZZZH :D

16.11.2009 kl.03:17

Har lest bloggen veldig lenge. Synes dette er fryktelig trist, og håper enda at det skal gå en annen vei enn det det gjør nå, men uansett, Regine: Jeg håper du får gode dager med oppturer og fine tanker, jeg håper du får litt energi i kroppen, og litt ekstra tid! Vanskelig å finne de riktige ordene- men uansett- du er en utrolig sterk jente, som er en utrolig inspirasjon for mange! Håper på mange gode dager for deg og dine nermeste.

Tenker på deg ofte- og håper du får fine dager fremover.

Hilsen Lexie

Marita S

16.11.2009 kl.03:21

Hei Regine!

Din blogg er noe av det vakreste jeg har lest! (misforstå meg rett) Det du går gjennom er IKKE rettferdig! Virker så urealistisk.. Du har åpnet øynene mine på en ny måte, det finnes virkelig ingen garantier her på jord..! Føler jeg har lært masse av deg, blandt annet å sette mer pris på livet. Som du selv erfarer, så er det ikke alle som får leve det slik en vil, de som kan det bør gripe den kjangsen med begge hender! Jeg vil takke deg for at du skriver denne bloggen så ærlig, det er kanskje ikke alltid like lett.. Jeg beundrer deg for alt du har gått gjennom, en kan bare gjøre sitt beste, og det trur jeg VIRKELIG du har gjort! ingen kan iallefall si noe annet!!

Håper du får den julefeiringen du ønsker i år også, det fortjener du!

Klem fra ei som kommer til å kjøpe boken din :)

Rebella

16.11.2009 kl.04:41

Bare en god, god klem i natten, fantastiske menneske♥ Jeg tenker på deg hver bidige dag, og ber om at du og familien får så gode dager som overhodet mulig. Du fortjener virkelig ALT godt, kjære deg, og jeg er så lei meg for urettferdigheten.

♥ Eli

16.11.2009 kl.08:05

Du er ei kjempeflott jente Regine <3

Lille

16.11.2009 kl.08:47

Har akkurat kommet hjem fra nattevakt og vil bare sende deg noen tanker før jeg legger meg...

Håper du får sove godt om natten og oppleve stunder i løpet av dagen med mer energi.

Å har du ekstra energi så ikke føl at du må bruke den på et innlegg på bloggen, gjør det som gir deg mest glede.

Du har gitt såååå mye av deg selv gjennom bloggen din både med ord og bilder i lang tid, nå er det vår tur til å gi tilbake.

Måtte dagen oppleves god for deg...

Varme tanker og gode klemmer sendes din vei.....

Kris

16.11.2009 kl.09:37

Håper inderlig at du har hatt en smertefri natt. Tenker på deg hele tiden. Ha den alle beste dag du kan ha idag med familien din!!!! Håper at dere får gjøre litt ting og tang for å få tankene litt bort fra hverdagen. <3<3<3 Varme klemmer fra alle oss!!!

Ingvild

16.11.2009 kl.09:45

Tårene triller! Ønsker deg alt godt, Regine!

Klem

16.11.2009 kl.09:51

spent på hvordan det har gått med deg de siste dagene. håper inderlig det i det minste er litt bedre!

Rasputin

16.11.2009 kl.10:07

J finner det jævla provoserende at "homsebloggerne" disser bloggen din akkurat som om du blogger for å få lesere. Noe du så absolutt ikke gjør!

Hvem de er? - bare sjekk topplisten på blogglisten og se homseblogger på topp 25.

Molde...

Jeg er 40 år.

16.11.2009 kl.10:15

Hva har jeg gjort som betyr mye for mange? Ingenting!

>Du er 18. Hva har du gjort? Mer enn de fleste igjennom et helt liv!

Det er iallefall noe å være svært stolt av. Du har utrettet noe som har betydning.

Tenk heller på det Regine, for du har grunn til å være stolt av deg selv!

Eirik Nilsen

16.11.2009 kl.10:42

Hei Regine.

Det er utrolig sterkt å lese bliggen din, og gjør meg veldig trist på dine vegne.

Ser hvor mye du har kjempet, og stått på over så lang tid. Og så få vite av legene, at de ikke kan gjøre noe mer.

Da er det imponerende og se hvor mye du klarer å få ned av fantastiske og velvalgte ord, her på bloggen, samtidig som du har en familie du er sammen med.

Den jævelskapen som raser i kroppen din, og som ikke ser ut som den vil forsvinne, er bare så fortvilende.

Du har gjort så veldig mye, og gitt så utrolig mye av deg selv her inne, at du rører langt inn i sjela til folk, meg inkludert. Og også langt utover landets grenser.

Har fulgt deg veldig lenge her nå, og jeg må si at du er en virkelig stor inspirasjon, som alle burde følge.

Tenker masse på deg, Regine.

HelleG

16.11.2009 kl.11:34

Kjære Regine, jeg vil så gjerne få lov til å takke deg.

Takk for at du har åpnet øynene mine. Så jeg bedre kan se hva som er viktig i livet. Så jeg bedre kan forstå verdien av å dyrke det gode. Så jeg velger å bruke tiden min på de menneskene som av hjertet er viktige for meg. Så jeg velger å leve livet mitt i dag, i stedet for å vente til i morgen. Takk Regine. De spor du setter, det du har startet tar ikke slutt. Slik vil du for alltid leve videre, i alt det gode vi gjør.

Kristine Nordstrand

16.11.2009 kl.11:40

las bloggen din før, men har heilt ærlig ikkje lest den på evigheta. men eg skal virkelig sette meg ned og lese gjennom alt. og om du gir ut bok, lova eg deg at eg blir en av mangen som kommer til å lese den. du er så utrulig tøff, og eg syns ikkje du fortjena å gå gjennom alt du gjer.

eg ønska deg alt godt, Regine :-) <3

16.11.2009 kl.11:51

Gode stunder

Jeg har mistet tre av mine nærmeste i kreft. I alle tre tilfellene forsto vi etterhvert at det ikke var noe håp om å overleve kreften.

Dermed ble tiden definert: Vi skulle gjøre det beste ut av dagene som var.

Til tross for det vonde har vi som er igjen mange gode minner om fine dager og opplevelser sammen med den syke. For oss alle var det nok lettere å avfinne oss med klare meldinger, enn stadig nye håp.

Mine nære som var syke avfant seg med situasjonen sin og hadde mange gode stunder etter at de fikk vite at de snart skulle dø. Håpet besto i å få flest mulig gode dager- og så en brå slutt til slutt.

Slik gikk det også stort sett, og den ene feiret(!) da han fikk beskjed om at det bare var dager igjen av hans liv. Han nådde målet om mange gode dager og få dårlige!

Med ønske om gode dager.

C.

16.11.2009 kl.12:04

Hei Regine, en fast leser av bloggen din fra England her. Håper du ikke har det vondt og at sykdommen lar deg få oppleve jula og nyttår.

Irene

16.11.2009 kl.12:14

*tenker på deg*

Merete

16.11.2009 kl.12:22

Kjære Regine!

For en flott ide å gi ut bloggen i bokformat, jeg blir i hvertfall en av kjøperne!:)

Michelle

16.11.2009 kl.13:13

Kjære Regine!

Ord blir så utrolig fattige i en slik situasjon som dette. Ser det er noen dager siden du har oppdtert, men jeg håper alikavel det går fint med deg. Så fint som det kan i en tid som dette!

Jeg tenker på deg hver eneste dag,og tenner lys for deg om kvelden.

Du er en sterk jente, og jeg beundrer deg virkelig for denne bloggen. Du står frem og forteller andre om din situasjon, kanskje det kan være til en trøst for andre?!

Jeg vil hvertfall at du skal vite at vi er mange her ute som tenker masse på deg.

Stå på Regine :)

Stor klem <3

VIVIAN

16.11.2009 kl.13:35

OFF..REGINE !

du skriver så fint..

jeg har bett til gud mangen ganger og ønsker deg

god bedring ! jeg tenner lys for deg mesten hver kveld !

stå på og du må vite at vi er mangen som tenker på deg !!!

Kristina *S*

16.11.2009 kl.13:48

Tenker på deg og dine Regine.

Varme klemmer fra meg

Ann Marit

16.11.2009 kl.14:23

heisann......

Nå er jeg innom å kikker hver eneste dag, jeg legger merke til at du ikke har skrevet noe etter den 8 Nov. og jeg forstår vel at du har nok med deg og dine. Om du er innom å leser regine så ønsker jeg deg og dine gode og fredfulle dager fremover.

I dyp respekt

En hilsen fra meg

Birgitte

16.11.2009 kl.14:35

Hei Regine. Det du har gått gjennom, og det du går gjennom nå påvirker utrolig mange mennesker på en positiv måte. Du aner ikke hva du får oss friske mennesker til å føle og tenke og tro. Du skaper en illusjon for oss om hvordan det er for deg, familien din og vennene dine. Det er utrolig flott, for bare etter å ha lest litt av bloggen din får jeg en mye bedre forståelse for hvordan jeg ville følt det dersom min beste venninne hadde vært i din situsasjon. Du setter ting som vi ellers ikke tenker over i perspektiv og gir oss en del av ditt liv. Og at du i det hele tatt orker å sitte å skrive om dine plager og triste situsjoner er beundringsverdig! Du gleder mange mennesker på den måten at vi får en ny forståelse og opplevelse av hva som skjer med de som lider av samme type kreft, og du knuser våre hjerter med dine dystre tider. Du har satt deg selv inn i media, men ikke på en dårlig måte. Du hjelper andre mennesker til å innse at dette ikke er noe å tulle me, eller gjøre narr av. Du fortjener virkelig det beste av det beste, og det håper jeg du forstår. Jeg ser her på bloggen din at utrolig mange er 100% enig med meg når jeg sier det. Jeg håper du får leve så lenge som mulig slik at du kan fortsette å leve livet, utnytte mest mulig tid med familie og venner, og sist av alt: dele din siste stund med resten av norge! Du har en helt fantastisk personlighet Regine, det vet vi alle!

♥ ,danja

16.11.2009 kl.15:19

du er sterk! tenker på deg å ønsker deg det beste !

klemm.

16.11.2009 kl.15:21

<3

helene

16.11.2009 kl.15:25

hei,hei Regine

jeg tror du kansje er den sterkeste og tøffe jenta jeg har hørt om!

jeg tror det nemlig ikke er så mange som hadde tørt og snakke om at de skulle dø når man er så ung. hadde det vært jeg som hadde opplevd og få en sånn sykdom så hadde jeg nok gråtet og vært nedafor hele tiden. du er en tøff jente som tørr og innse at du skal dø:)

stor klem<3

16.11.2009 kl.15:31

jeg tenker på deg hver dag, flere ganger om dagen og håper på at et mirakel skal skje og at du blir frisk! Jeg forteller ALLE jeg kjenner om bloggen din, de sier at de skal se på den alle sammen. Her om dagen leste jeg den høyt for moren min, hun begynte nesten å gråte... Det gjorde jeg også første gang jeg leste den. Mamma sa bare at det skulle vært ulovelig at så unge folk som deg, og gamle også, egentlig alle, skal bli syke. Det er utrolig uretferdig at noe sånt skulle skje med deg.

Jeg ønsker deg masse god bedring, å håper på et julemirakel! Det er juleønsket mitt i år! <3

Camilla Marita

16.11.2009 kl.15:43

<3

student

16.11.2009 kl.15:47

Jeg har bedt for deg i dag om at du skal bli frisk.

Camilla

16.11.2009 kl.15:51

Håper du har en bra dag i dag, Regine!

Klemmer fra Camilla i Trondheim

♥odaapoda.blogg.no

16.11.2009 kl.16:03

Jeg fikk en liten klump i halsen når jeg leste alt dette! Unner deg alt godt!

Anna

16.11.2009 kl.16:04

Gud velsigne deg, Regine.

Jeg ber for deg.

B i r d s h i t

16.11.2009 kl.16:06

Ønsker deg alt godt Regine. Skal be for deg.

Klem Birgitte

Ina

16.11.2009 kl.16:07

Takk for du vil dele livet ditt med oss. Jeg tenker på deg og din familie og ønsker deg/dere godt.

Enig med mange her at det nytter ikke å si GI OPP eller STÅ PÅ. For det vil ikke hjelpe eller løse problemer. Det er sykdommen som styrer henne, ikke hun. Det er bare kroppen som bestemmer, ikke vi. Men medisiner kan kanskje hjelpe litt, hos andre hjelper det ikke.

Dere bør tenke litt over hva livet innebær. Noen får kreft og er heldig som får leve, andre ikke. Man kan aldri vite hva som skje med en.

Jeg er selv synshemmet og synet mitt vil bli verre og det finnes ingen behandling. samme måte som regines sykdommen som ikke kan kureres. Jeg har aksepterert at jeg er synshemmet. Man har opp- og nedturer hele livet. Man må sette pris på livet når man er friske, syke, funksjommet eller annet.

Jeg håper du skal få oppleve julen iår også med familien din.

AL

16.11.2009 kl.16:23

Regine, takk for at du deler ditt liv, dine tanker og opplevelser. Jeg leser av og til fra bloggen din til mine barn, de tenker på deg og har gjennom din blogg lært å sette litt mer pris på livet, lært at det finnes flere realiteter enn deres beskyttede liv.

Masse tanker om energi og glede sendes deg

klem fra 3-barnsmor

Julie

16.11.2009 kl.16:42

Du er en sterk jente, Du er virkelig et flott menneske !

Thea S.

16.11.2009 kl.16:49

håper du får hell med deg! du er sterk, og jeg ønsker deg masse god bedring!<33

Tilla og Feliciaa (L)

16.11.2009 kl.16:57

Hei så fin blogg du har fant deg via www.haawt.blogg.no:D

: - )synnøve

16.11.2009 kl.17:04

Takk for at du vil dele alt dette med oss! Du er ei fantastisk jente,stå på Regine! Vi er mange som tenker på deg, og ber for deg hver dag!

THIV

16.11.2009 kl.17:08

Det kommer til å gå bra, har en veldig good feeling der! Prøv å gjør det beste ut av dagen ihvertfall, hva mer kan jeg si. Uansett er du en strålende jente som alltid gjør noe godt ut av det verste!!!!!! Jeg har tenkt de siste dagene på deg, og jeg blir veldig bekymret innimellom, jeg håper det kommer en oppdatering så vi får vite om hvordan tilstanden din er!!!

renatems

16.11.2009 kl.17:14

Du skriver skikkelig bra : )

Håper virkelig du får oppleve julaften i år også ; )

sandrabratteng

16.11.2009 kl.17:21

hei Regine, jeg vet at jeg ikke kjenner deg, men jeg føler virkelig med deg , jeg fikk tårer i øynene mine når jeg leste de 2 siste innleggene , du fortjener virkelig og få oppleve julaften i år , og det håper jeg virkelig at du får.

Jeg kommer til og be alle jentene i klassen min til og lese bloggen din ,

Og vis bloggen din blir ut til en bok, ville jeg virkelig kjøpt den, et barn fortjener ikke og dø , men livet er uretferdig, jeg vet at du og alle dine nermeste har det veldig tøft nå , alle opplever død en gang i livet, jeg synes så fryktelig synd på deg, jeg håper du får det bra.

Jeg ønsker alle dine nermeste lykke til i fremtiden og jeg håper de klarer seg, slik som jeg håper du også skal klare deg, kansje det kan skje et mirakel ?

Jeg vet at jeg ikke kjenner deg, men jeg bare følte for og skrive noe til deg <3

- Sandra Bratteng

Christine <3

16.11.2009 kl.17:30

¤Klem¤

Elise

16.11.2009 kl.17:31

du er en flott jente, vær stolt av deg selv :-)

Stine-Mari

16.11.2009 kl.17:31

DU FORTJENER ALT GODT REGINE <33

ber for at alt går fint og husk mirakler skjer!

har fulgt med på bloggen din siden dag 1, det har skjedd så mye og denne bloggen trenger en lykkelig slutt.

anni

16.11.2009 kl.17:53

Kjære Regine. Jeg er en jente på 14 år som har lest bloggen din en stund og ville bare si noen ord til deg..

Du er en fantastisk flott jente som fortjener mange mange år til! Ingen fortjener å gå gjennom noe slikt som du går gjennom nå. Du er enda sterk og det viser du tydelig. DU SKAL IKKE DØD! Du skal overkjempe kreften og leve i mange år til slik du fortjener. Du skal leve til du har stiftet egen familie, fått barnebarn og alle andre ting du har lyst til å gjøre skal du få gjøre. Fortsett og kjemp og vis at du er sterk - det hjelper utrolig mye. Når du orker så vær sammen med de du er glad i, som får deg i bedre humør og som letter hverdagen litt. Etter å ha lest bloggen din har jeg lært å sette pris på de små tingene i hverdagen, for det er det det handler om. Man vet aldri når det hele snus på hodet, men det vet vel du alt om. Du fortjener alt godt! Tenker på deg hver dag.... Også må vi huske på at mirakler skjer! Ønsker deg lykke til videre, Regine!

Når boken din kommer ut skal jeg kjøpe den! Og som sagt: helst med autograf!

Mange varme tanker fra Anni <3

anni

16.11.2009 kl.17:56

Og til sist, vær stolt av deg selv! For det bør du!:)

Mia

16.11.2009 kl.18:16

Tenker på deg, Regine <3

feja78

16.11.2009 kl.18:49

Utrolig sterk lesning den bloggen din. Det er helt uforståelig at du skal måtte gå gjennom noe slikt. Håper at legene tar feil og at det skjer et mirakel med deg.

Veronica

16.11.2009 kl.18:57

Når man tenker på alt det du må gjennomgå i en så ung alder viser bare hvor urettferdig verden er! Men du er sterk Regine, og du kjemper imot. Gir deg ikke. Jeg føler med vær dag for å få med meg hva som skjer med deg og i tillegg at du blogger om dette er veldig tøft og kan i tillegg hjelpe mange som også ikke har det bra. Du er modig!! Stå på.

Uansett om dagene er mørke kan alt skje! Alle ønsker nok at et mirakel skal skje. Men uansett hva som vil skje kommer dette til å bli en bok. En meget bra bok! Som viser både oppturer og nedturer! Men jeg ønsker deg all lykke framover. Husk: du fortjener virkelig det beste!

ingeborg

16.11.2009 kl.19:05

Hei jeg syns så synd på deg !!!

Du er kjempe flink til å ta bilder også !!!

Og jeg ønser deg såå mye lykke til deg som mulig for du har vist at du fortener det masse Og det gjør du !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mange varme hilsner Her oppê ^^ du Fortjener det !!!!

freeaks

16.11.2009 kl.19:16

god bedring!

aina

16.11.2009 kl.19:16

Kjære deg Stine Marie,du ønsker at denne boggen får en lykkelig slutt?????Du har vel skjønt at det ikke er en bok du leser???Dette er virkelighet!!Vi ønsker alle at det skal gå bra med Regine,men tenk dere om før dere kommenterer....

Beklager,måtte bare få det ut!!!

Tenker på deg Regine...

Mange klemmer fra Aina!

Heidi

16.11.2009 kl.19:19

Hei Regine.

Jeg håper du har en fin dag. Vil bare at du skal vite at jeg tenker på deg og dine. Jeg slutter ikke å håpe på bedring for deg. Jeg nekter å gi opp håpet. Vet at du har det tøft, så jeg vil være sterk for deg. Lev hvert sekund, nyt hvert øyeblikk. Du nydelige, tøffe, sårbare, flotte jente. Vær stolt av deg selv. Du gjør en forskjell for veldig mange av oss - hele tiden. Jeg tenker på deg mange ganger gjennom dagen. Stooor styrkeklem fra meg.

Silje♥

16.11.2009 kl.19:28

Du er en kjempe sterk jente som jeg unner alt godt i livet! Stå på Regine!♥

renathe

16.11.2009 kl.19:32

Hei Regine!

Jeg håper på det beste for deg og dine. Jeg har ikke lest bloggen din så lenge men den er utrolig rørende. Ikke gi opp jente. Utrolig stolt over deg og jeg skal kjøpe bokformatet, hvis det kommer ut.

Mange klemmer fra Renathe

frida-

16.11.2009 kl.19:39

Er du her, kjære?

Laila

16.11.2009 kl.19:48

Klem

Karoline

16.11.2009 kl.19:54

Her kommer en komentar som du sikkert har fått 10000000...osv av før.

Kjemp videre!

Du er ikke ferdig ennå!

Ikke gi opp!

skulle bare ønske at jeg kunne gjøre noe mer for deg, enn å skrive en liten komentar som tar noen få sekunder for meg hvor jeg skriver at du skal kjempe for noe som varer så lenge som livet.

Men det er vel alt jeg kan gjøre...

rop...nei BRØL hvis du trenger hjelp med noe!

Og prøv så godt som du kan, og håpe og tro at du kan bli frisk, for det kan du!

Selv om jeg bare er en dråpe i havet, håper jeg du kan høre meg, og vite at jeg mener alt jeg skriver.

Marichris

16.11.2009 kl.19:59

Så bra å se at du stikker innom her innimellom. Håper helgen din var fantastisk og at uken blir enda bedre. Klem fra en fremmed som tenker på deg hver dag.

Mari.

Christin Andrea Solberg

16.11.2009 kl.20:06

Du er en utrolig sterk jente, Regine. Håper du lever lenge, det fortjener du. Jeg unner deg alt godt :*

Rose

16.11.2009 kl.20:07

Hei igjen Regine.

Jeg ønsker deg lykke til og vet noenlunde hvor hard kampen din er.

Stolt av deg, for at du holder oss oppdatert.

Vi er utrolig mange som bryr oss om deg!

Klem fra en som er symptom fri.

Tone H.

16.11.2009 kl.20:18

Kjære Regine, sender deg en varm klem, og mange gode tanker i dag også!

Tone H.

Grethe 58

16.11.2009 kl.20:21

Kjære Regine!

Har lyst til å sende deg et par briller som filtrerer bort de kommentarene som du ikke setter så pris på! De er nok skrevet av unge mennesker som ser opp til deg og beundrer deg for ditt mot og din styrke og din evne til å stå på! Og så vil de så gjerne sende deg en hilsen med ønske om fortsatt mot og styrke. I aller beste mening.

Har tenkt en del på hva vi gjør med språket vårt for tiden. Er det ikke ganske vanlig å komme med følgende: Det var sååå flaut at jeg trodde jeg skulle dø! En del av oss bruker et av våre mest alvorlige ord og baker det inn i et dagligdags uttrykk. Da kan det kanskje være vanskelig å ta inn over seg det faktum at en ung jente frykter at døden nærmer seg.

Du skriver at du er sliten, Regine, dette er tungt. Ufattelig tungt for deg, søsteren din, foreldrene dine og alle de andre som er glade i deg. Til og med vi som bare kjenner deg gjennom bloggen, kjenner at det er vondt, og vi skulle så inderlig gjerne sett at sykdommen kunne snu. Ønsker å sende deg krefter i denne vanskelige tiden!

Håper du får en god natt :)!

En som ønsker det beste for deg

Frances

16.11.2009 kl.20:21

Hvordan er det mulig å bli så stolt av og glad i noen man ikke har truffet engang? Du gjør et dypt inntrykk og endrer manges liv Regine.

Bass

16.11.2009 kl.20:45

Regine,-

Kjære deg,-

Hvordan har du det?

Wenche

16.11.2009 kl.21:09

Tenker på deg <3

Håper dagene er smertefri <3 <3 <3

Linda Aa B

16.11.2009 kl.21:13

Lurer bare veldig på hvordan det går med deg Regine? Tenker masse på deg og håper du har fine dager innimellom. Klem

.

16.11.2009 kl.21:20

Du er ei så vakker jente som verden ikke har råd til å miste ! Jeg er overbevist på at det alt ordner seg :)

Hanne

16.11.2009 kl.21:34

Kjære vakre Regine!

Jeg har aldri lagt igjen kommentar til deg, men jeg har fulgt bloggen din lenge. Du er til stor inspirasjon for så mange mennesker. For noen dager siden meldte jeg meg som blodgiver. Jeg skal også melde meg som beinmargsdonor. Hvem vet, kanskje jeg en dag kan redde et liv? Det vil i tilfelle være takket være deg, Regine!!

Jeg håper du kan få fine stunder framover, sammen med de du er glad i! Jeg er ikke religiøs, men hver gang jeg ser et stjerneskudd, sender videre en kjedemail eller ser en ønskebrønn, så går alle mine ønsker til deg! Du fortjener den beste juleaften noensinne!

Jeg håper du tar inn over deg hvor mye du faktisk betyr for alle disse menneskene som leser bloggen din. Du har iallefall gjort et uutslettelig inntrykk på meg, og jeg kommer aldri til å glemme deg!

Jeg ønsker deg gode, smertefrie dager, og jeg håper at du og familien får en fredelig jul sammen.

Gro

16.11.2009 kl.21:36

Jeg vil ønske deg gode dager med familie og venner. Jeg kommer til å kjøpe boken om denne bloggen kommer på trykk og jeg skal fortelle historien din til mine barn. Det er så veldig trist at du må gå igjennom dette. Jeg tenker på deg hver dag.

Med vennlig hilsen Gro

Andrea

16.11.2009 kl.21:39

Regine. Du er en utrolig sterk jente, som jeg virkelig ser opp til!

sissel

16.11.2009 kl.22:04

KJÆRE REGINE......Jeg ønsker å dele noen bibelvers med deg...det er garantert sikker at det hjelper.I samme stund kom disiplene til Jesus og sa:Hvem er den største i himlenes rike? Og han kalte et lite barn til seg og stilte det midt i blandt dem.Og sa :SANNELIG sier jeg eder: UTEN at I omvender eder og blir som barn, kommer I ingenlunde inn i himmelens rike: Derfor, den som gjør seg liten som dette barn, han er den største i himlens rike:Og den som tar i mot ett sådant barn for mitt navns skyld,tar i mot meg......MATTUS EVANGELIET 18,1-5.

gina

16.11.2009 kl.22:13

I dag fikk bloggen din meg til å gråte. Historien din er som et slag i magen, som et hjerte knust i to. For noen uker siden oppdaget jeg det store bildet av deg på skolen. Det var vakkert, Regine. Du er og vil bli et forbilde for mange...

en jente som tenker på deg

16.11.2009 kl.22:15

hei . eg vil bare si først at eg tenker på deg Regine eg kjenner deg ikke men, eg vet hvordan det er. den kjæreste personen eg viste om døde av denne sykdommen. eg vet hvordan du har det. MEN DU SKAL KLARE DETTE !! alle skal hjelpe deg til å klare dette .. du er sterk du vil klare det. det er utrolig mange som støtter deg . eg ber for deg kvar dag . ! du er et forbilde for mange. du er en flott person som fortjener og leve . STÅ PÅ ! klem <3<3

Tilde

16.11.2009 kl.22:34

Stå på, Regine! du er en flott person :)

Kristin

16.11.2009 kl.22:41

Kommer også til å kjøpe boka! Du kjemper så tappert. Sender deg mange tanker.

MALIN

16.11.2009 kl.22:46

en tåre feller jeg for deg<,3

Renathe

16.11.2009 kl.22:51

Hei kjære Regine.

Jeg tenker på deg flere ganger om dagen, jeg beundrer deg for din ståpåvilje, og er evig takknemlig for at du har valgt å dele dine tanker med oss som leser bloggen din.

Du har gjort en forskjell i mitt liv, jeg setter enda mer pris på livet mitt, og har blitt flinkere til å leve her og nå, du er et eksempel på hvor fort livet kan snu. Det kan skje med alle.

Å gi ut denne bloggen i bokformat er en veldig god ide, jeg er en av mange som kommer til å kjøpe boken, lese den, og ta den frem igjen ved flere anledninger.

Håper du har det så bra som mulig, og at du kommer til å få oppleve julen i år, det fortjener du virkelig. Jeg har blitt glad i deg, og det uten å ha truffet deg, du har gjort et stort inntrykk på meg, Regine. Jeg ønsker deg alt godt videre. Jeg har tent lys for deg i kveld. Mange klemmer fra meg!

Malin

16.11.2009 kl.22:51

Kjære Regine.

Jeg må skrive igjen, for jeg har tenkt på deg hver eneste dag etter at jeg begynte å lese bloggen din. Jeg må si igjen hvor mye jeg beundrer deg for motet ditt. Tusen takk. Du er en vakker person, og jeg ønsker deg og dine en tid med fred og gode dager. Takk, Regine!

Tanker og klemmer

Seastar

16.11.2009 kl.23:02

Jeg tenker ofte på deg regine. Deg og familien din. Kommer definitivt til å kjøpe boken din. Og da skal den være autografert. :-)

Ikke mist håpet, Regine. Med det med deg, kommer du langt. Jeg og resten av bloggnorge krysser fingrene for deg. Alt skal gå bra!

Iselin, 16 år & gravid

17.11.2009 kl.09:19

Min pappa døde av kreft, så eg har en viss innsikt i ka det gjer med en. Det er heilt forferdelig, og du fortjena det ikkje. Eg unna absolutt ingen å få kreft eller å miste nære og kjære av kreft. Men en ting skal eg fortelle deg, kjære Regine. Det såg kjempemørkt ut for pappaen min da han fikk vite at han hadde svulst på hjernen og legen sa rett ut: du kjem ikkje til å leve over sommaren. Han levde i 9 heile år etter det, fordi han var sterk og kjempa imot det. Han ville ikkje dø ifra datrene sine, han ville oppleve meir av oppveksten vår, det var han bestemt på. Det var en som fikk den samme nyheten den samme våren som pappa, svulsten hans hadde ikkje spredt seg i nærheten så mykje som det svulsten til pappa hadde, men han døde 8 år før pappa, fordi han ikkje var sterk nok og gav opp.

Du må virkelig ikkje miste motet, sjølv om eg og alle andre forstår at det er vanskelig. Men en ting eg òg forstår; når du sjølv føle at det er nok, så er det nok. Det er det berre du som veit, for det kjem dessverre ofte til et punkt der det faktisk ikkje går meir. Bruk absolutt all din tid med familien din og dei du virkelig elska, det er ALT som betyr noke. Eg tenke mykje på deg og sende deg mine varmaste tanka. Eg håpa virkelig du kjem med den boka di, for di histore røre så utrulig mange. Uansett korleis det enda, så er det ei meining med det, det vil du sjå.

kristin

17.11.2009 kl.10:33

kommentar til karoline.Du har virkelig ikke forstått hva dette dreier seg om du?

måtte bare spørre.Hallo!!!

I wish you well

17.11.2009 kl.13:48

Hei Regine,

Naa som legene har gitt deg opp igjen, tror du kanskje det aa dra til USA hadde vaert noe og provd den kreft klinikken i Houston (?) Det hoeres veldig ut som du ikke har krefter til den lange reisen, men jeg vil bare saa inderlig at ting skal snu. Selv om legene i Norge har provd det beste de kan, saa taper du ingenting paa aa proeve et annet sted...man vet aldri...har hoert saa mange historier om folk som har dratt til utlandet og ved et mirakel har ting snudd.. Du er jo et mirakel i seg selv og jeg haaper du vurderer dette

dashing

18.11.2009 kl.19:34

Du er en fantastisk sterk jente, Regine. Du skal vite at jeg tenker på deg hver dag, noe jeg neppe er alene om. Dersom bloggen din kommer som bok, skal du vite at jeg er en av dem som kommer til å kjøpe den.

Mine beste ønsker til deg og de som kommer til å sitte igjen. Håper du klarer å holde ut så lenge som mulig!

PS. Jeg gråter hver gang jeg er inne på bloggen din...

Elisabeth

19.11.2009 kl.13:13

jeg har lest nedover på bloggen din og syntes veldig synd på deg..å jeg kommer til å kjøpe den boka og jeg støtter deg ! :) håper du blir bedre

julielarsen

21.11.2009 kl.18:44

Du er en fantastisk person, Regine!

Jeg beundrer virkelig måten du klarer å være positiv på, under alt dette. Jeg tenker på deg hver eneste dag, og blir både lei meg og glad av tanken. Glad på den måten at du ikke gir opp, mister motet. Lei meg på den måten at ting har gått den veien de har gått. Tårer samler seg i øyekroken når jeg leser bloggen din, jeg støtter deg!

Og om den boka kommer ut, så er det minste jeg kan gjøre å kjøpe den. Og det skal jeg gjøre uten tvil.

Så ikke gi opp, vær sterk!

Ønsker deg alt godt, og jeg tenker på deg..

Nina=)

22.11.2009 kl.23:54

sendt inn bidrag til prosjektet! det er det minste jeg kan gjøre.

ayane(=^ェ^=)

24.11.2009 kl.01:09

leste et par setninger i innlegget ditt, og nå både griner og banner jeg. det er helt galt at du skal dø. det er ikke no riktig ved det og det burde faen ikke skje.

marita

24.11.2009 kl.18:07

HeiI

Prøvde å sende en kommentar på det siste innlegget ditt, men det går ikke. Ser at det ikke er noen kommanterer der etter 23.11... så jeg vil bare teste om det funker her.

Uansett, tenker på deg Regine!

MELINA

25.11.2009 kl.11:11

Ja, kommentar feltet paa innlegget over er fullt. Tror det stoppet paa 2000 eller noe..saa folkens hvis dere vil legge inn noe er det mulig i alle de andre innleggene til Regine, saa langt det ikke er kommet til 2000 ennaa.. Jeg er som de fleste av dere svaaert engstelig over statusen til Regine.. vet at hun kjemper med hele sitt hjerte..og vit at vi kjemper med deg !

Marichris

26.11.2009 kl.08:18

Hei på deg Regine.. Bare innom en tur for å sende en klem. Håper dagen din i dag blir god

Grethe 58

26.11.2009 kl.12:28

Kjære Regine!

Ønsker deg lykke til med fakkeltogdagen! Håper du er i form til å glede deg over den! Da blir det Regine Stokke og Barack Obama som får fakkeltog nå før jul! Jeg smiler ved tanken, men kjenner samtidig på smerten over at du er så syk!

Du skulle vel heller sittet ut dette året og hele det neste og skrevet norsk stil og gjort matteinnleveringer, om du bare kunne sluppet denne fæle sykdommen! Ikke noe av det som oppleves kjipt eller forferdelig for friske oppegående mennesker tåler å sammenlignes med hvordan du har det nå.

Og så er du allikevel i stand til å ha gode stunder med dem du er glad i, og i tillegg evner du å uttrykke takknemlighet over det!

I ærbødig beundring og takknemlighet for at jeg har fått ta del i din kamp for livet! Jeg kommer aldri til å glemme deg, Regine!

Varme tanker fra Grethe

Pudderludder

26.11.2009 kl.18:50

<3

Emilie :-D

29.11.2009 kl.22:27

Du er virkelig en kjemper, Fortsett slik , EG håper virkelig du får oppleve jul i år i gjen !! <3

tanya

01.12.2009 kl.20:57

hei! jeg ville bare si at det er utrolig trist og lese alt det du skriver og jeg syns det er tøft at du faktsikt skriver om det, og ikke bare holder det inni deg! :) jeg begynte å gråte da jeg leste innleggene dine for jeg syntes det er så utrolig trist å tenke på at man kommer til å dø hvert øyeblikk nå! jeg vet jeg ikke kjenner deg men jeg syns du er en strek jente, og jeg skulle ønske du faktisk overlevde og det håper jeg egentlig du gjør! og det fakkeltoget som folk hadde for deg , skulle jeg faktisk ønske jeg var med på selv men jeg bor liksom i moss så det er litt vanskelig! menmen. kompisen min fikk kreft i november/desember i fjor, og jeg takla det like ille da, men han overlevde da! men jeg ville bare si at du er en utrolig sterk jente, og jeg syns du er tøff som går igjennom dette og jeg HÅPER VIRKELIG du får oppleve jul i år også!!!!! <3

pinkpirates.blogg.no

01.12.2009 kl.21:18

Du skriver så nydelig! Jeg er nesten på gråten jeg...<3

Fortsett å kjempe :)

Julie

04.12.2009 kl.01:13

Vil bære sei at det e førfærdeli at det endt som det gjorde. Åsså vil eg sei at ho e/va verkeli ei flott jenta ho regine. Som har delt så mye med omværden om hennes privatliv. Og dåkk såm har skreve stygge kommentara og ord burde fanme SKJÆMMES. Dåkk sku ha vært anmeldt!!

Ann-Karin

04.12.2009 kl.08:14

Kjære Regine.

Jeg kjente deg ikke, men føler allikevel ditt bekjentskap med din åpenhet i bloggen din. Nå ønsker jeg at du får hvile i fred fra alle smerter og ubehag. Håper dine siste ønsker går i oppfylelse å at bloggen din blir gitt ut i bokformat. Mine tanker går videre til din kjære familie og dine gode venner.

SuperMeg!

05.12.2009 kl.11:02

Kommer dere til og slette bloggen?

Laila og Birgitte

05.12.2009 kl.15:33

kjære regine.

vi tenker mye på smerten du har hatt, du fortjener absolutt ikke dette. det var utrolig leit at du døde. du virker som ett fantastisk menneske.

r.i.p

07.12.2009 kl.13:52

Kvil i fred Regine. du he gitt håp til mange sjuke som slit med kreften. Pappaen min hadde kreft, men han vann over den. Karina som va på radio på grunn av din død, hadde kreft og vann over den. Huska når vi fekk vite at ho hadde kreft, kom som ett skjokk på alle.. Vi ba om at ho skulle overleve, og ho vann over den. Desverre vann ikkje du over den, men du e den størst kjemparen ej veit om, og ej ser opp til dej <3 Kvil ifred, so håpe ej at bloggen blir om til ei bok, då skal ej kjøpe den. <3 Hels alle kjendte da.

hege :D

07.12.2009 kl.22:45

rip. Vet det er feil inlegg, men pcen klikker fordi det er så mange inlegg i den andre.

Vil si at Regine har vert en sterk jente.

Kondolerer til familie, venne og bekjente.

Nina

07.12.2009 kl.23:29

Jeg elsker denne bloggen hver så snill skaff dennne bloggen i bok format ! <3

En del av mitt hjerte er borte nå Regine.. du var et fantastisk menneske som vil bli husket i evig tid <3 skulle ønske jeg var like god som deg !

RIP REGINE JEG VIL ALLTID SAVNE DEG :(

Yvonne Weldingh

19.05.2010 kl.09:59

Hvil i fred, Regine <3

Julie

22.05.2010 kl.18:06

Du var en fantastisk jente...! Vi møtes igjen i himmelen...! Tenker på deg hver dag

Samantha

22.10.2011 kl.14:35

RIP Regine, Du er i himmelen :) Vi møtes en dag, fordi du er mitt forbilde :) Før jeg kjøpte boken din var jeg veldig ufornøyd med meg selv. Men du har lært meg å sette pris på livet <3

Maria

24.03.2013 kl.07:19

Sleep in peace!

Skriv en ny kommentar

Regine

Regine

21, Kristiansund

Har fått diagnosen MDS/AML - her vil jeg beskrive hvordan det er å leve med/bli behandlet for det. Lurer du på noe? regine1000@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten