Wrong turn

Smertene mine er jammen ikke lette å få bukt med. Jeg har ikke hatt det noe særlig de siste dagene, og jeg har heller ikke klart å ha besøk. Jeg har kjempelyst til å ha besøk.. Kontaktsykepleieren var så snill at hun kom hjem til meg i går og ordnet med smertepumpe. Da måtte jeg ha en nål i mågen, noe som var utrolig ubehagelig. Det svei skikkelig, og jeg likte heller ikke å gå rundt å drasse på de svære greiene der. Huden min er utrolig ømfintlig, så jeg begynte bare å gråte når jeg trykte på knappen for å få mer smertestillende. Det var så vondt. Den hadde heller ingen effekt. Så jeg besluttet å ta den ut. Og i dag har jeg hatt forferdelige smerter igjen. Prøvde på nytt å ha på smerteplaster. Pluss at jeg tar Oxynorm. Morfinlignende tabletter. Kroppen min tåler så mye smertestillende at det er ikke nok å ta det de sier jeg skal ta. Frustrerende. Og nå føles det ut som at jeg har tatt for mye, for jeg er skikkelig susen i hodet og kvalm. Men smertene er i hvert fall borte.

Vet ikke helt hva jeg skal si om blodprøvene. De hvite er på vei oppover igjen, men legene i Trondheim vil at jeg skal fortsette med cellegiften en uke til før de skal vurdere videre plan. Jeg skjønner hvilken vei dette vil gå.

503 kommentarer

AINIS

22.okt.2009 kl.17:28

Huff, det gjør virkelig vondt å lese dette.. Vet ikke helt hva jeg skal si..

Kim

22.okt.2009 kl.17:28

=(

Silje Kristine

22.okt.2009 kl.17:32

Huff, det er skikkelig fælt å lese om dette! Jeg skulle ønske det var noe jeg kunne gjøre for å få deg frisk igjen. Det tror jeg absolutt alle leserne av bloggen din mener!

Nora Alexa

22.okt.2009 kl.17:36

Gud, så utrolig sterk du er. Hanskes med slike smerter hver dag. Ingen mennesker skal behøve å ha det sånn.

Guro

22.okt.2009 kl.17:37

Det gjør meg så vondt å høre hvordan du plages:( Skulle så inderlig ønske det var noe jeg kunne gjøre for deg! Sender deg en stor varm klem, og håper smertene blir bedre!!

theresekristina

22.okt.2009 kl.17:38

Det er grusomt å lese om ditta, og når berre det gjer vondt, så skjønna eg ikkje at du helde ut.. Det er så mange som tenke på deg, Regine og håpe at det skal ordne seg.

Catharina

22.okt.2009 kl.17:41

Hey! Etter en lang tid med bloggpause har jeg startet å blogge igjen. Det er lettere å blogge hvis du hjelper meg med å holde motivasjonen oppe :-) Ta en tur innom bloggen min!

Tine

22.okt.2009 kl.17:41

det er så urettferdig at du skal måtte ha så mye smerter, både fysisk og psykisk. Jeg håper for all del det bedrer seg for deg.

Vil bare fortelle at da jeg var og ga blod i dag(og meldte meg som benmargsdonor) lurte legen på hva som hadde fått meg på tanken til å gi blod. Jeg fortalte om deg, og hun visste med en gang hvem jeg snakket om. vi var begge enige om at du surrer i tankene våre veldig mye, jeg håper du snart vil få det lettere!

Vegard

22.okt.2009 kl.17:42

Tenker på deg!!

lise

22.okt.2009 kl.17:44

Kjære deg lille venn....livet er rått og brutalt og lynet slår ned der det aldri burde. Ingenting kan skrives ellers sies som kan rettferdiggjøre det som skjer med deg.

Kjære gud, gi Regine og hennes familie all den styrken de trenger for å å overvinne og seire over sykdommen, gi de mot og kraft til å stå i den uforklarelige og umenneskelig situasjonen de befinner seg i. Vern over og gi Regine alt hva tro, håp og kjærlighet innebærer.

Regine, jeg vet ikke om du tror eller ikke, og det er forsåvidt irrelevant, men i all vennlighet jeg ber for deg, og håper så inderlig at du seirer over dette. Vær så sterk du klarer....

t

22.okt.2009 kl.17:48

jeg har ikke ord.. tenk at her sitter jeg å klager over små bagateller, mens du, som er akkurat like gammel som meg, bare er nødt til å godta det verste av alt; at du har kreft og at det kanskje ikke vil gå din vei.

jeg håper VIRKELIG av hele mitt hjerte at ting snur seg for deg snart, Regine! Dette er så urettferdig som fy! Du ei utrolig sterk jente med et enormt pågangsmot! Ikke la deg knekke av denne dritten!

Sender deg en stor klem og håper på et innlegg igjen snart! Det er så mange som bryr seg og tenker på deg. Selv om det ikke hjelper så mye i det store og hele, så håper jeg det betyr litt for deg, slik at du klarer å holde motet oppe. Hadde jeg vært i dine sko, så er jeg sikker på at jeg hadde gravd meg under dyna og blitt der. Takk for at du er så åpen og deler et så viktig tema med resten av Norge. Det står respekt av deg!

22.okt.2009 kl.17:48

Skulle ønske situasjonen din var annerledes, rett og slett grusomt at du har det sånn...!! Tenker på deg Regine, ønsker deg alt godt og en nyhet fra legene som er positiv. ♥

AJ

22.okt.2009 kl.17:49

Jeg vet ikke helt hva jeg skal si Regine.. For meg hjalp det med en herlig blanding av forskjellige kvalmestillende intravenøst. Men det der vet jo du og de som behandler deg antakelig alt om hva som finnes.. Det du går igjennom nå kan ingen forestille seg hvordan føles.. Ingen fortjener å gå igjennom dette! Du er ualminnelig tapper Regine! Jeg håper du klarer å få litt hvile innimellom smertene. Jeg liker å tro at bra ting skjer med bra mennester, til slutt, uansett hva som skjer. Og du er definitivt et bra menneske!

klem

Maria

22.okt.2009 kl.17:49

Jeg har troen på deg. Håper dette går bra.

anonym

22.okt.2009 kl.17:49

jeg syntes så synd på deg regine.

du er utrolig tøff som hanskes med disse problemene uten og syte formye

av dem.

vi lesere på bloggen støtter deg!

Sunny

22.okt.2009 kl.17:50

Det er vondt å høre at du har det så vondt... og ikke kan hjelpe deg på noen måte... sikkert frustrerende for din familie og legene dine også. Det er bare å håpe og ønske på bedre tider. Skjønner det godt om du ikke tør ha håpet mer...men vi andre kan håpe for deg.

"tenker på deg klem"
Skulle ønske det var noe jeg kunne gjøre for deg Regine..

Elisabeth

22.okt.2009 kl.17:51

Du er så sterk. Skulle ønske det var noe jeg kunne gjøre for å hjelpe.

Tenker på deg Regine.

kinekline8

22.okt.2009 kl.17:52

Er helt sikker på at alt ender godt :)

Bare stå på å vær så sterk som du har vært hele veien.

Jeg tenker masse på deg regine :)

Sila69

22.okt.2009 kl.17:53

Så ubeskrivelig trist!! Ingen kan sette seg inn i hvordan du egentlig har det... Håper du snart får orden på smertestillende doseringen, slik at du slipper de tragiske og vonde smertene du har...

Lider med deg kjære deg og vet at du har det umenneskelig fælt nå!Håper dagene kan bli litt bedre for deg uten smerter, slik at du klarer å ta imot besøk av de nærmeste vennene dine hvis du ønsker det,

Stå på så godt du kan... Klem fra ei som gråter pga.deg.:(

Luna

22.okt.2009 kl.17:53

tenker på deg....

anonym

22.okt.2009 kl.17:54

Du er sterk. Tenker på deg ! Skulle ønske det var nåkke her i verden eg kunne gjort for deg !

22.okt.2009 kl.17:55

Livet er utrolig urettferdig, og det er det ingen tvil om. Ingen fortjener dette, ingen bør måtte gå gjennom dette. Regine, jeg håper med deg, og det vet jeg at tusenvis av andre gjør også.

Den mystiske M

22.okt.2009 kl.17:57

Vet ikke hva jeg skal skrive. Du har sikkert hørt det tusen ganger før men jeg tenker på deg jeg også. Du fortjener ikke å ha det vondt, ingen fortjener det.

Marte

22.okt.2009 kl.17:57

Å lese dette setter livet i perspektiv. Vi som er friske glemmer hvor heldige vi faktisk er. Vi klager over småting. Du må gjennom forferdelige smerter hver dag.

Det er så utrolig uretterdig at du ble rammet av dette. Jeg tror vi er mange der ute som lærer noe om livet av deg.

Sender mange gode klemmer- ikke gi opp!

Rita

22.okt.2009 kl.18:00

Du er en tapper jente Regine , tror du ved din blogg har lært mange å sette pris på livet.

Er ikke så lett å finne noen trøstende ord men tenker masse på deg.

Ellisiv

22.okt.2009 kl.18:00

Tenker på deg!

Caroline - din hverdagshelt

22.okt.2009 kl.18:01

Huff. Vondt å lese..

Arisia

22.okt.2009 kl.18:08

Uff. Jeg håper sterkt at du kommer deg igjennom dette, uansett hvor lite håp det er.

helene viktoria

22.okt.2009 kl.18:09

skulle ønske det var noe jeg kunne gjøre for å hjelpe deg! STÅ PÅ! dette klarer du <3

Malin ☆

22.okt.2009 kl.18:10

Tenker på deg, Regine!

helene viktoria

22.okt.2009 kl.18:10

skulle ønske det var noe jeg kunne gjøre for å hjelpe deg! STÅ PÅ! dette klarer du <3

kristin

22.okt.2009 kl.18:14

Tenker på deg....vanskelig å finne ord

Wenche

22.okt.2009 kl.18:17

Utrolig leit å høre at du har det så ille og mye smerter.

Finner ikke ord.

Tenker på deg og dine.

Iben

22.okt.2009 kl.18:18

Jeg skulle ønske smertene ville gå bort.

Fælt at du skal gå igjennom sånt. Du er utrolig sterk, selv om kroppen føler den sikkert vil gi opp.

Fortsett å kjemp! Kan ikke forestille meg smerten din...

Tenker masse på deg!! Håper du blir tatt god vare på!

Stå på :)

Ina

22.okt.2009 kl.18:21

Kjære Regine! Man ønsker å si så mye når man leser dine innlegg! Men likevel, det kjennes så meningsløst.. man ønsker å kunne si noe som "treffer deg", noe du kan finne styrke i og som kan hjelpe deg på et slags vis.. Jeg er fast leser av bloggen din og er innom flere ganger om dagen, likevel er dette første gangen jeg skriver, og jeg sliter med å finne ord.. Jeg tenker bare, når jeg leser alle de fine kommentarene du får, at jeg håper du finner en slags styrke i de! Vi er mange som tenker på deg her ute og ønsker deg alt godt, for det fortjener en fantastisk jente som deg! Tusen takk for at du deler din hverdag, gir så mye av deg selv og setter fokus på en viktig sak, du gjør virkelig en forskjell!

22.okt.2009 kl.18:25

sender en god klem til deg regine <3

Christina

22.okt.2009 kl.18:28

Huff det høres absolutt ikke noe bra ut!

Jeg vet at magesmertene antagelig er relatert til sykdomen men at de ikke finner ut av hva det er. Har du prøvd å snakke med noen? Det har vel vært litt tøft for deg generelt også siden det ikke har gått så bra. Man kan jo også få smerter et annet sted enn der man virkelig har vondt. Så kanskje å snakke med noen slik at du får ut litt følelser villet hjulpet? Har hørt det har hjulpet for andre :)

Håper det blir bedre for deg Regine!

Guro

22.okt.2009 kl.18:28

Jeg håper det går den beste veien for deg.

Naboene

22.okt.2009 kl.18:30

Vi tenker på deg og håper så inderlig at du skal få det bedre, Regine.

Ord blir så fattige. Kunne vi bare gjøre noe for deg. Håper at kvalmen vil gi seg og at du får en smertefri kveld.

Klem fra Wenche og Rune

Ida

22.okt.2009 kl.18:31

Jeg blir så glad hver gang jeg ser at bloggen din er oppdatert igjen og at du fortsatt orker, men så trist når jeg leser hvordan du har det. Håper legene på en eller annen måte får bukt med smertene dine, flotte Regine.

Marianne

22.okt.2009 kl.18:31

Jeg har ikke noe som helts grunnlag for å uttale meg

om noe som helst, men vil bare si at jeg synes du er jævlig tøff.

Du har gått gjennom langt mer tunge ting i løpet av det siste året

enn jeg har gjort i løpet av hele livet mitt. Du er en inspirasjonskilde for

mange, og virker som ei utrolig smart jente. Synes utrolig synd på

deg som må gå gjennom alt dette, livet er ikke rettferdig.

22.okt.2009 kl.18:38

Hei Regine.

Ta kontakt med Snåsa-Mannen. Kanskje han kan hjelpe deg! Ikke la noe være uprøvd, han utretter mirakler og jeg har sterk tro på ham!

Jeg tenker på deg flere ganger daglig, og hjertet mitt blør for deg!

La oss håpe på beste utfall, situasjonen din kan snu.

Varm klem

Tonje H

22.okt.2009 kl.18:38

Jeg kjenner det virkelig stikker i hjertet når jeg leser om dette. Hvordan du kan være så sterk at du deler dette med verden beundrer jeg deg helt sinsykt for. Hva skal jeg si? Du er i mine tanker hver aneste dag, og jeg krysser fingrene for deg hver eneste dag. Din styrke inspirerer meg.

Ole Holten

22.okt.2009 kl.18:43

Ord blir fattige.

Stå på og ikke gi opp.

Kan ikke annet enn å gi en verbal klem :-)

anne liv

22.okt.2009 kl.18:47

ord blir så fattige,det hjelper ikke hva man sier,du blir ikke bedre av det.og leve med slike smerter,nei det er så trist for deg,du er 18 år du skulle hatt det gøy du alt hva livet kan tilby så sitter du der og bare har vondt,nei dette gjør meg så lei meg regine.kunne vi bare tatt dine smerter vekk men vi kan ikke det eneste vi kan si er at vi tenker på deg og håper så inderlig du får det bedre.du er det tapreste mennesket jeg har hørt om du er modig som tør og skrive så mye om din sykdom.dette er bare trist.stoooor klem fra anne.

Kikka

22.okt.2009 kl.18:48

Jeg må bare spørre, for jeg lurer på det. Er det positivt eller negativt at de hvite blodcellene er på vei opp?

Ellers, stå på!

Camilla

22.okt.2009 kl.18:49

Trist å høre at du har det så vondt... Helt utrolig at du i det hele tatt orker å blogge i den tilstanden du er i. Jeg håper og tror at familien din støtter deg i disse vanskelige dagene. Stor klem og varme tanker fra meg :)

Charlotte

22.okt.2009 kl.18:49

Tenker masse på deg! Livet kan være så urettferdig! Men du virker veldig sterk,så dette går bra.

I Nina's verden♥

22.okt.2009 kl.18:50

tenker på deg regine! håper at du skal få endelig kvitt disse smertene..

22.okt.2009 kl.18:50

Trist å lese om hvordan du har det! Jeg håper det går bra til slutt!

Aldri skrevet her før, men er innom bloggen din stadigvekk, og jeg vil bare at du skal vite at jeg tenker på deg.

Jeg beundrer motet ditt, og styrken din! Man setter virkelig ting mer i perspektiv når man leser om hvordan du har det. Ingen fortjener å ha det sånn! Livet er urettferdig!

Chandii

22.okt.2009 kl.18:51

Tenker på deg Regine!!

Dette gjør vondt å lese :( men du må ikke gi opp motet, selv om det til tider kan være vanskelig..

Enda det hadde vært noe vi leserene kunne gjøre for deg!!

klem fra Chandii

♠ Tone Rose

22.okt.2009 kl.18:58

Så trist å lese, Regine! Tenker masse på deg jeg også. Har fulgt bloggen din en stund, og har også gått tilbake og lest meg fremover fra de første innleggene du la ut.

Sender over masse positive tanker og ønsker for deg. Skulle ønske jeg kunne gjort noe mer for deg enn bare å skrive en kommentar her. Men du er i tankene til mange i alle fall, og du har satt fokus på en viktig sak! Kjemp videre! Jeg beundrer virkelig styrken og utholdenheten du har vist frem til nå, og ikke minst de voksne og reflekterte tankene du har gjort deg og vist gjennom innleggene dine.

Klem fra TR.

Jenny Marie

22.okt.2009 kl.18:59

Jeg leser bloggen din hver eneste dag.. stå på! you go girl:)

Tove

22.okt.2009 kl.19:00

Kjære tapre Regine. Jeg beundrer deg. Du er så ufattelig tøff, og attpåtil klarer du å oppdatere bloggen din. Skulle så inderlig ønske det var noe man kunne gjøre for deg, men som vanlig blir det jo bare meningsløse ord. Jeg tenker på deg hele tiden, og håper at du snart skal få noen gode dager. Stor klem fra meg.

Monajenten

22.okt.2009 kl.19:00

Klem.

Helene

22.okt.2009 kl.19:02

Tenker på deg og ønsker deg alt godt!
huff :( stå på, regine :)

Violene

22.okt.2009 kl.19:19

Det er grusomt at livet skal kunne bli så smertefullt som dette. Jeg har fulgt deg gjennom bloggen lenge og hele tiden vært utrolig imponert over hvor mye styrke, verdighet, klokhet og pågangsmot du har vist gjennom sykdommen. Tror aldri noe menneske har gjort mer inntrykk på meg enn du har. Tenker på situasjonen din nå nesten hver time gjennom dagen.

wenche2.

22.okt.2009 kl.19:22

Kjæreste tapre Regine.

Du har nok ikke tatt for mye smertestillende.., men bivirkningene av morfinpreparatene er jo at man blir susete, og til tider kvalm. Det er så slitsomt at det skal være så vanskelig å finne rett smertelindring....,du burde slippe smertene, så du kanskje kan orke å ta imot de besøkene som du så gjerne vil ha..

en blanding av oksicodin og oksynorm,( ikke riktig stavet) er det noe? sukk, i min hjelpesløshet så vil jeg så gjerne hjelpe..Torsdagstankeklem.

22.okt.2009 kl.19:35

Siden Catta (http://cattadans.blogg.no) reklamerer på denne siden for at hun har begynt å blogge igjen, og ber Regine om å gi henne motivasjon til å fortsette å blogge, gikk jeg inn på Catta sin blogg for å se hva hun skriver om.

Jeg la igjen følgende melding på hennes blogg:

"Fant "reklame" for bloggen din på nettsiden til Regine Stokke. Gikk derfor inn på din side for å se hva du blogger om. Det må være forferdelig å ha det så travelt med skole, lekser og dans at du ikke har orket å skrive blogg på snart en måned.

Tror jeg går inn på bloggen til Regine igjen jeg."

Frustrerte heidi

22.okt.2009 kl.19:38

Man ønsker så mye når man leser din blogg, og ord blir liksom så fattige....det er mange som tenker på deg og som bryr seg om deg Regine...

Kristina Andersen

22.okt.2009 kl.19:41

Tenker masse på deg, Regine! Ord blir for små !

Stor klem fra meg

sirkeline

22.okt.2009 kl.19:43

Kreft er en helt for jævlig sykdom, som fører med seg så mye grusomt. Hvorfor får så mangen denne jævelskapen? Ser mange rundt meg lide i årevis med dette. Godt for oss at du blogger om dette, før eller siden skal vi antakelig gjennom dette selv, eller noen av våre nærmeste. Man blir så hjelpesløs. Og det er nesten ikke trøstende ord som hjelper. Men likevel, vi er mange som tenker og sender deg gode tanker. Varm klem til deg du vakre, ennå lille jente...

-- tone

22.okt.2009 kl.19:45

tenker på deg! stå på!

Tore på sporet

22.okt.2009 kl.19:52

blir så lei meg på dine vegne, men det er ikke annet jeg kan gjøre enn å ønske deg masse god bedring og håper alt ordner seg. du får ikke lov til å bare forsvinne fra oss. regine, du er den mest tapre jenta jeg vet om! stå på, du klarer det.
masse lykke til! Du skal klare det! Bare ha troen oppe, Regine!!

22.okt.2009 kl.20:05

er så vondt å lese om hvordan du plages, du fortjener det ikke i det hele tatt!

Åshild

22.okt.2009 kl.20:07

Dette er så vondt å lese, Regine. Sterke smerter er uutholdelig og desverre kan det være så vanskelig å finne passe medisinering. At du ikke orker å ha besøk gjør dagene tommere også. Den psykiske og fysiske smerten du gjennomlever nå er det ikke mulig å si noe fornuftig til. Det er bare så fælt at du skal ha det sånn!

Jeg tenker masse på deg og ønsker deg bedring og jeg fortsetter å heie på deg. Åshild

incoming

22.okt.2009 kl.20:08

Jeg vet ikke hva jeg kan skrive til deg Regine. Tenker på deg og bare håper dette kan værsåsnill å snu.

Dette er utrolig trist å lese. Tusen takk for at du oppdaterer oss om livet ditt.. Tusen takk for at du orker å dele dette med oss. Som du ser så setter vi alle så utrolig stor pris på deg!

Du er fantastisk!

Kunne ønske jeg kunne klemme deg og klemme deg og klemme deg.

Mari ♥

22.okt.2009 kl.20:10

Off, det gjør fryktlig vondt å lese dette.

Får helt vondt inni meg selv om jeg ikke kjenner deg.

Men jeg håper alt går bra med deg, fortsett og kjemp.

I følge bloggen din så høres det ut som du skal klare dette, og jeg og alle de andre i Norge som leser bloggen din har troen på deg! ♥

Linn32

22.okt.2009 kl.20:14

Tenker masse på deg Regine.

Stor klem

Catharina

22.okt.2009 kl.20:14

Det er grusomt å høre, Regine. Du må huske på at det alltid er mange som tenker på deg! :-)

Maiken - med I

22.okt.2009 kl.20:17

Kjære deg, Regine! Dette var fælt å høre om.
Må vi alle krysse fingrene og tenke på det beste!! :D GOOOOOD bedring.
klemmer fra en trofast leser!

Camilla :D

22.okt.2009 kl.20:18

Håper du blir bedre

Benedikte

22.okt.2009 kl.20:19

Jeg får bare lyst til å gi deg en stor klem. Jeg vet ikke hva jeg skal skrive, jeg tenker på deg.

22.okt.2009 kl.20:21

Tänker på dig.

Kram

Catharina

22.okt.2009 kl.20:22

Forresten, må skrive en liten melding til anonym som skrev til meg på bloggen min.. Jeg mente ABSOLUTT ikke noe vondt med å reklamere for bloggen. Jeg fikk hjelp av en venn med å sende ut beskjeder til alle på vennelista mi, og det var ikke jeg som postet beskjeden her på Regines blogg. Hvis jeg hadde gjort det alene, hadde jeg nok ikke postet det på denne måten her. Så, BEKLAGER så mye til både Regine, og alle andre! Det var absolutt ikke noe krenkende eller vondt ment..

Igjen; GOD BEDRING Regine. Det er mange som tenker på deg!

stina

22.okt.2009 kl.20:23

Tenker på deg..

Klara

22.okt.2009 kl.20:30

Tom for ord. Håper du finner livsglede i de helt små tingene innimellom alt det vonde, sånn at du kommer deg videre steg for steg. Fremtiden kjenner ingen. (selv om man dessverre kan ane hva som kommer).

God bedring.

Tenker på deg.

22.okt.2009 kl.20:36

Sender deg en klem.

Ord er såå fattige, Regine.

Jeg tenker på deg hver dag selv om jeg aldri har møtt deg.

Jeg gråter for deg.

Annelie.

Roy

22.okt.2009 kl.20:39

Stå på. Bruk den utrolige viljestyrken din til å se dit friheten ligger.

Hvis jeg får en datter engang så vet jeg hva hun skal hete... :)

Camilla

22.okt.2009 kl.20:43

Tanker til deg i kveld! :-)

Nanni

22.okt.2009 kl.20:43

Ord blir fattige. Jeg beundrer deg for at du deler.

Alt godt og en god klem gjennom pcskjermen fra Nanni

Annette Lill Hauge

22.okt.2009 kl.20:51

Du er så utrolig sterk Regine! Tenker masse på det og håper du blir bedre!

Karina

22.okt.2009 kl.20:52

Å være sterk

Å være sterk er ikke

å løpe raskt

å hoppe lengst eller

å løfte tyngst

Å være stor er ikke

alltid å vinne

alltid å ha rett eller

alltid å være best

Å være sterk er å

se lyset når det er mørkt

slåss for noe man tror på

selv om man ikke har flere

krefter igjen

og se sannheten i øynene selv om den er hard

Thea

22.okt.2009 kl.20:52

Liker ikke å lese dette altså... Kan du ikke legge litt mer press på legene, så de setter sammen noe medisinering som hjelper på smertene?

Du har vel nok å slite med, om ikke smertene skal være der også.. Om man blir litt avhengig av enkelte ting, er det bedre å ta det problemet senere, mener nå jeg da... Håper de finner ut noe lurt til neste uke... Tenker mye på deg om dagen, og håper på noen positive nyheter for deg snart!

mormor

22.okt.2009 kl.20:52

Om jeg bare kunne gjøre noe for deg....! Jeg skulle så gjerne ta fra deg noe av smerten og fortvilelsen du sliter med. Det er ikke annet å si enn at du må forsøke å holde ut. Dette kan fortsatt gå riktig vei vet du!

Marit H S.

22.okt.2009 kl.20:56

Jeg sitter her med tårer i øynene og stirrer ut av vinduet.. Ut i svart natt.. Og jeg tenker at livet er forbanna urettferdig når du må oppleve dette. Og jeg tenker på at alle vi som har lite å klage over i hverdagen, vi blir så hjelpesløse overfor dem som har det vondt.

For hva kan vi si? Hva kan vi gjøre? Er det noen av ordene som kan trøste deg nå? Jeg vet ikke.. Jeg håper du har gode og snille mennesker rundt deg som gjør sitt beste for deg hele tiden. Det fortjener du..

Og selv om det sannsynligvis ikke er den store trøsten, så er jeg en av kjempemange som sender deg flere tanker hver dag. Som virkelig virkelig håper at det kan skje et mirakel for deg Regine..

Varme klemmer fra Marit

christrj

22.okt.2009 kl.21:05

Ånei, det er så trist! Bestefaren min døde av kreft for noen uker siden. Jeg håper bare ikke det skjer med deg! <3

Bjørg

22.okt.2009 kl.21:06

Kjære Regine,

Jeg, og utrolig mange andre, tenker veldig ofte på deg. Jeg håper det gir deg noe glede midt oppe i alt det vanskelige du går gjennom. Du er en person som har skrevet deg inn i veldig manges hjerter. Det er rart å tenke på, og jeg håper du av og til kan dvele ved de millioner av varme og kjærlighetsfulle tankene som sendes til deg fra over alt har jeg inntrykk av. Jeg er overbevist om at du har fantastiske mennesker rundt deg, men du har også en hel hærskare av mennesker litt lenger unna som ikke slipper deg. Selv om du må gå gjennom dette alene, er du ikke alene.

Bjørg

Kristina

22.okt.2009 kl.21:07

Hei, Regine. Sender en varm klem og noen gode tanker til deg.

Tonje

22.okt.2009 kl.21:10

Kjære Regine...

Du har min dypeste medfølelse.. Kan aldri vite hvordan du har det, da vi alle mennesker er forskjellige. Men har vært pårørende..

Jeg har vært vitne til hvordan smertepumpe fungerer, og IKKE fungerer.. Men vår erfaring er at hvis du klarer å holde ut noen dager, og di får funnet den rette blandingen mellom smertestillende/kvalmestillende/beroliggende i den pumpa så er det ett fantastisk apparat til å ha kontroll med smertene. Det var iallefall vår erfaring.. Men tok noen dager før man fant den perfekte blanding mellom alle disse tusen medisinene man kan få...

Du er en fantastisk person Regine!

Varme tanker fra Tonje

s&b - Two of a Kind<3

22.okt.2009 kl.21:12

Hei! Besøk www.s2b.blogg.no

LiseA

22.okt.2009 kl.21:17

Jeg er så lei meg for alle smertene du har og for hvor hardt og ubarmhjertig denne sykdommen rammer deg. Jeg vet ikke hva jeg skal si, annet enn at jeg er lei meg for å høre hvor vondt du har det og at jeg er voldsomt imponert over deg. Jeg heier på deg, Regine.

Laila

22.okt.2009 kl.21:23

Hei Regine. Tenke på deg kvar dag, og er inne på bloggen fleire gonger om dagen for å sjå om deg. Lese bare det du skriv, ikkje alle kommentarer, og beundre deg som deler så masse med oss. Du er ein av dei tøffaste ungdommane eg veit om. Lykke til vidare i kampen. Vonar dei finn noko som kan dempe smertene dine. Klem.

22.okt.2009 kl.21:25

Jeg prøver å finne et ord som beskriver deg sånn jeg har blitt kjent med deg gjennom bloggen. Det er umulig. Du er ubeskrivelig. Du er utrolig. Du rører hele Norge med din historie og det er tusenvis som tenker på deg hver dag. Kunne bare ønske det var noe vi kunne gjøre..

Vær stolt av deg selv, vær stolt av ditt sinn, din styrke, din kropp.

Gina

22.okt.2009 kl.21:30

Tenker på deg hver dag Regine.

Malin

22.okt.2009 kl.21:31

Tänk om det fanns något man kunde göra... Blir så ledsen. Tänker på dej! Kramar!!!

ingrid

22.okt.2009 kl.21:31

Vondt å lese om deg nå. Krysser fortsatt fingrene for deg og håper på et mirakel.

marte

22.okt.2009 kl.21:32

Jeg vet heller ikke hva jeg skal si. Sender mange gode tanker og håper, håper, håper!

Lise Mette.

22.okt.2009 kl.21:32

Fortvilet over å høre at de ikke får bukt med smertene. Forferdelig at du skal ha det oppå alt annet. Er det ingen hjelp i å plassere smertepumpn i en vene / et kateter ved håndleddet eller noe annet sted? Sikkert tåpelig spørsmål. De profesjonelle har vel tenkt på det.

Det absurde i å lese denne bloggen for meg er at jeg faktisk henter styrke her hos deg Regine. Du har evnen til å få andre til å reflektere over seg selv og sitt liv. Vi har alle vårt og at du i din situasjon klarer å by på deg selv slik du gjør er intet mindre enn fantastisk.

Takk Regine. Alle mine tanker til deg og med et ønske om at du skal få en smertefri natt med masse søvn og våkne sterkere imorgen.

Lise Mette

malinhoel

22.okt.2009 kl.21:34

Tenker masse på deg og håper du klarer dette!

stor klem i fra meg!

Simon

22.okt.2009 kl.21:39

Hei kjære søte Regine!

Jeg er en gutt, 16 år og kristen. Jeg skal be for deg. Jeg skal be om at du skal bli frisk, jeg skal be om at Jesus skal ta godt vare på deg, holde deg i sine armer. Beskytte deg mot smerter, hjelpe deg rett og slett. Du fortjener slettes ikke å bære på disse smertene som du beskriver. Du fortjener det ikke! Vit at Gud elsker deg og bryr seg om deg. Han vil gjøre alt for å bare snakke til deg. Jeg skal be for deg Regine! Be om at du skal få fine dager, at du skal få håp, at du skal bli frisk, at ingenting skal knuse deg bare fordi du er syk. Jeg skal be for deg, det skal jeg virkelig. Jeg håper og skal be Gud styrke deg :)

Odaque

22.okt.2009 kl.21:41

I daga var jeg å fikk antibiotika mot streptokokker. Jeg har vært syk siden høstfereien, og er virkelig dritt lei. Men når jeg leser bloggen din skjønner jeg at der er jo egentlig ingen ting å syte for. Jeg blir jo frisk igjen, og trenger bare ta en ibux for å føle meg bedre. Jeg klarer ikke forestille meg hvordan du må ha det, men jeg håper smertene dine går over! Synes du er skikkelig tøff!

22.okt.2009 kl.21:42

Du er en sterk jente, Regine, som fortjener så mye bedre enn dette! Du må ikke gi opp håpet, dette skal du komme deg igjennom!!!!!! Du er sterk!

Bestemor

22.okt.2009 kl.21:42

Stå på Regine. Du har virkelig satt tingene i perspektiv. vi er mange som tenker på deg, og ber for deg. Håper på bedring, lille venn. Varme klemmer

Kristina

22.okt.2009 kl.21:42

Alle sammen!

Jeg ser mange skriver "ikke gi opp", "stå på" osv. Jeg skjønner at dere mener det godt, men dere må være klar over at det kan virke tungt for noen å få slike meldinger, da man er i en vond situasjon. Man kjenner seg selv best, og når man er syk går en gjennom mange ulike prosesser. Noen dager er verre enn andre, og når det kommer til stykket finner sin egen måte å takle sorgen på for å bearbeide følelser.

Bjørg

22.okt.2009 kl.21:43

Gje meg handa di ven, når det kveldar...

Jeg (i likhet med mange andre) skulle gjerne gitt deg ei hand å holde i.

Du er den tøffeste jeg har lest om, og jeg beundrer deg stort.

Som du ser er det veldig mange som tenker på deg, Regine, og ønsker deg alt godt.

Klem

Grethe

22.okt.2009 kl.21:52

Ord blir så fattige, Regine! Jeg kjenner en dyp smerte når jeg leser om din kamp. Du har allerede kjempet så hardt!

Og samtidig beundrer jeg deg for å gi SÅ mye til SÅ mange gjennom denne bloggen. Du er en dyktig skribent, fotograf, og du har vist en styrke og et mot som en bare må ta av seg hatten for!

Mitt inderlige ønske er at sykdommen må snu, selv om vi i dag leser mellom linjene at du tror det går nedover.

Ber for deg, og ønsker deg en smertefri og god natt!

Julie Susanne

22.okt.2009 kl.21:52

Det er helt forferdelig å lese dette her, jeg vet virkelig ikke hva jeg skal si... Stå på, du er utrolig sterk

Åsne

22.okt.2009 kl.21:52

Det er så grusomt å lese dette, føler så utrolig mye med deg! Jeg vet det ikke hjelper mye, men jeg sitter virkelig med tårer i øynene og skulle ønske det var NOE jeg kunne gjøre..

MANGE har deg i tankene, hold ut! Du er et utrolig sterkt menneske, som ikke fortjener dette..

Monica

22.okt.2009 kl.21:53

Kjære Regine:)

Har ikke ord som beskriver det jeg føler....:(

Tenker masse på deg om dagen.. håper de kan finne en mix med smertestillende som kan hjelpe deg, slik at du får noen gode stunder med familien din:)

Klem fra Monica

:)

22.okt.2009 kl.21:55

få så utrolig vondt inni meg når jeg leser dette! du er en tøff jente og jeg tror alle håper at det går fint med deg. stå på <3

Frances

22.okt.2009 kl.22:06

Du er en inspirasjon. Håper de får en god løsning for deg snart, slik at du slipper å ha smerter. Fatter ikke hvor du får styrken din fra. Jeg bøyer meg i beundring og håper du får bedre dager snart.

bente

22.okt.2009 kl.22:08

Jeg skulle så veldig ønske at jeg kunne gjøre noe for deg...

Siw- Veronica

22.okt.2009 kl.22:09

Så mange der ute føler med deg, de krysser alt for deg, og ønsker at det går den rette veien. Hvert ord du skriver gir meg en klump i halsen, jeg kan ikke forestille meg hvordan du har det. Alt jeg frykter er ingenting i motsetning til hva din hverdag er. Det er så leit å vite at her sitter jeg bak en skjerm, og det eneste jeg ønsker å gjøre, er å gi deg den største klemmen du kunne drømme om. Det ville ikke spilt noen rolle om vi kjente hverandre eller ikke, du fortjener ikke å lide på den måten du gjør. For en god tid tilbake, like etter jeg begynte å lese bloggen din, brant jeg veldig for å skrive en bok om deg. Jeg ønsket å sette meg inn i livssituasjonen din, kunne skrive om deg dag for dag, beskrive alle dine sanser, og følge deg. Men det ble vanskelig å følge opp, så jeg lot tanken bli liggende. Men den ligger der fortsatt. Hadde jeg bodd nærmere deg, ville jeg mest sannsynlig spurt om å få skrive om deg, følge deg og være hos deg. For selv om vi ikke kjenner hverandre, bryr jeg meg på en måte. Du har kanskje ikke kapasitet til å lese om meg, men jeg håper du kommer deg gjennom dette, at et mirakel skjer, at det vender om til det positive. Jeg kan på en måte forstå dine følelser allikevel, så tom, så nytteløs. Men husk, selv hva du måtte gå igjennom, er du et menneske, du er like mye verdt som alle andre, og du er ei vakker jente, med og uten hår. Jeg krysser alt for deg, Regine, jeg ønsker så inderlig for deg, din familie og dine venner at du kommer igjennom dette, at det snur, og at det en dag står på denne bloggen at du klarte deg, kom igjennom sterkere enn noen sinne. Jeg er ikke kristen, men jeg ber for deg, Regine.

Mvh Siw- Veronica

Sine Nomine

22.okt.2009 kl.22:10

Tenker mye på deg, Regine.

kavaleria

22.okt.2009 kl.22:10

Sender deg mine varmeste tanker og beste ønsker!

Lise Marie

22.okt.2009 kl.22:12

Kan ikke en gang prøve på å sette meg inn i din situasjon.

Du er så utrolig tøff, og en utrolig dyktig fotograf også :) sender deg masse gode tanker.

Lille

22.okt.2009 kl.22:13

Først en kommentar til Kristina:¨

Vet du, jeg synes det er passe arrogant å liksom komme med fasiten på hva Regine vil/trenger å høre. Jeg tror på bakgrunn av den klokskap hun har vist gjennom hele sin blogg, evner å ta dette som det det er ment som fra de som skriver "Stå på og ikke gi deg".

Vi har alle forskjellige måter å uttrykke oss på, for noen er disse kommentarene. Kanskje er det ment som en oppbacking av Regine,en måte å uttrykke omsorg og omtanke på.......tror du ikke det er det det er?

Synes det blir leit for de som er trofaste her inne at det kommer kommentarer på hva de skriver bare....

Regine, som jeg tenker på deg. Hadde tankene til alle her på bloggen hatt noen som helst helbredende kraft hadde du vært frisk for lenge siden.

Håper det blir funnet god smertelindring for deg fort så du slipper dette ved siden av sikkert tunge tanker og fortvilelse....

Håper natten gir deg god søvn...

Varme tanker og god klem.

NinaK

22.okt.2009 kl.22:14

Mine varmeste tanker går til deg Regine!

Maken til sterk og tøff jente skal man lete lenge etter.

Du gir så mye av deg selv i denne vanskelige tiden og setter ting i perspektiv for oss lesere. Håper du får noe igjen med bloggingen din, vi er mange som følger deg og tror at dette skal gå rette veien.Ta dag for dag, ønsker deg det aller beste!

Hanna

22.okt.2009 kl.22:23

Vet ikke hva jeg skal skrive, jeg kan ikke sette meg inn i din situasjon. Det er utrolig urettferdig at dette skulle skje Regine, mine varmeste tanker går til deg!

Du er så sterk og tøff, du er så flott! Tenker på deg regine, lykke til!

Stine Pettersen

22.okt.2009 kl.22:24

Vet ikke helt hva jeg skal si ! Jeg vil ihvertfall at du skal vite at du har flere tusener med folk som ber for deg og håper inderlig at du skal bli frisk.

Kristina

22.okt.2009 kl.22:30

Jeg er ikke intressert i noen form for diskusjon her inne. Jeg skrev det og skriver det igjen. Jeg vet at alt er ment godt. Jeg henviste bare til hva Regine tidligere har svart på slike meldinger. Jeg har fått med meg at hun synes det kan være frustrerende.

smr

22.okt.2009 kl.22:33

er så synd at unge mennesker skal lide sånn.. du har ikke fortjent dette! håper det går bra med deg og at du overvinner dette! tenker på deg..

22.okt.2009 kl.22:48

Tenker på deg og dine nærmeste!

22.okt.2009 kl.22:49

Tenker på deg og dine nærmeste!

Mvh Eve

JanE

22.okt.2009 kl.22:52

De varmeste hilsener til deg, Regine. Du har gjort et uutslettelig inntrykk gjennom bloggen din, med din ærlighet, åpenhet og pågangsmot. Det er bare så forferdelig at du skulle bli rammet av denne grusomme sykdommen. Håper du blir kvitt magesmertene og får mulighet til å ta imot besøk igjen snart.

Bente -Lise

22.okt.2009 kl.22:54

Kjære Regine, Ber for deg.

Hilde

22.okt.2009 kl.23:09

Vondt å høre om hvordan du har det. Tenker på deg.

fride

22.okt.2009 kl.23:14

du er ufattelig sterk! jeg liker å tro på kjærligheten, så jeg skal be kjærligheten gjøre deg bedre. vi tenker på deg alle sammen, selvom de fleste ikke vet hvordan det føles:) sender en klem

<3 camilla, life of pink

22.okt.2009 kl.23:18

det er så trist å høre at du ikke har det bra, jeg håper du blir frisk, å at alt blir bra med deg, det får vondt inni meg av å les åssen du har det. tror alle som leser bloggen din tenker på deg. å vill deg det beste :)

Mormor

22.okt.2009 kl.23:19

Hei Regine!

Er ofte inne på bloggen din. Følger med deg, tenker på deg, og ber om at du kan få oppleve livet!

Ikke bare sykdom.. Kjekt å sjå at så mange bryr seg om deg. Vi vil alle at smertene dine skal forsvinne, så prøv smertepumpen igjen, kanskje den virker bedre hvis du er litt tålmodig, og finner den rette blandingen, som en tidligere idag skrev. Nå skal jeg fortelle hva jeg har opplevd idag: Er mormor til 4, og idag var nr. 3 tre år, det er en gutt med stor G. Han prater godt, og mormor og morfar hadde kjøpt sykkel!! Pappa hadde masse arbeid med å sette sammen en flatpakket sykkel, men resultatet! Kjempefin liten sykkel med støttehjul, fiin presang, gutten satt trygt og godt på sykkelen med hjelm. Tøffaste gutten i byn! Klemmen som fulgte var noe av det beste en mormor kan ønske. En glad historie fra meg til deg! Sender klemmen videre til deg..!!

Catherine

22.okt.2009 kl.23:22

Ikke gi opp Regine.. Det er du som gir meg glede, fordi du er så utrolig beinhard og sterk!

ST

22.okt.2009 kl.23:33

Dette tror jeg ender godt! Når du selv noen ganger tviler, så husk at det er tusener som står bak deg og kan være sterke for deg. Ellers kan det nok være at magesmertene skriver seg fra dine følelser. Det er helt vanlig....

Thea

22.okt.2009 kl.23:37

Sender de varmeste tanker til deg, Regine! Tenker ofte på deg!

Eva

23.okt.2009 kl.00:00

Til Regine,

Jeg er en voksen dame som tenker mye på deg om dagene.

Tenner lys for deg, tenker på deg og familien din, og den kampen du kjemper nå.

Takk for at du deler.

KristinG

23.okt.2009 kl.00:01

<3 Varme tanker til deg, Regine.

Det er vondt å vite at du har så vondt.

Håper du har noen glimt med glede, smil og vakre øyeblikk.

Når du lever så nært liv og død som du gjør, blir du klokere enn oss alle.

Du deler dette så raust med oss, og med det, gir du oss et innblikk i

hva livet virkelig er. Du har forandret livet mitt, Regine, enda jeg er

tre ganger så gammel som deg. Og jeg trodde jeg hadde opplevd mye...

Du er SÅ unik og så vakker.

Måtte du holde ut noen steg til.

Stella

23.okt.2009 kl.00:06

Ina skriver det jeg tenker litt lenger opp på siden her. Det er vanskelig å finne de rette ordene, jeg prøver og prøver, men kommer liksom ikke av flekken. Mange sier at du er så sterk Regine, dette skal du klare! Og javisst er du dèt. Men du er også sårbar, forvilet og redd...og det har du lov til å være! Du opplever at en forferdelig sykdom tar over livet ditt og du er bare 18 år gammel. Jeg er så lei meg for at dette skjer deg, og skulle så inderlig ønske jeg kunne gjøre noe for å hjelpe deg.

Jeg slutter ikke å håpe eller tro Regine, men jeg har forståelse for at du finner det vanskelig til tider.

Jeg er ikke kristen, men jeg ber allikevel. Ber til energiene som omgir oss, eller noe sånt...ber for å slippe ut vonde tanker og slippe til gode tanker. Og du er med meg hver kveld når jeg sitter for meg selv og ber til noe jeg ikke vet hva er engang.

En stor varm klem til deg, tapre jente!

Kristina *S*

23.okt.2009 kl.00:15

Tenker mye på deg. Jeg slutter ikke å håpe for deg.

Varme klemmer fra meg.

(Flere har Kristina som nick her inne har jeg sett over tid, det er ikke meg altså, jeg signerer alltid med dette nick som jeg bruker her.)

Hilde

23.okt.2009 kl.00:19

Jeg håper og tror dette skal gå bra til slutt. Du er en utrolig sterk jente! Tenker på deg og sender deg en god klem i natten=)

yoshi:)

23.okt.2009 kl.00:50

Gud, så utrolig sterk du er. Hanskes med slike smerter hver dag. Ingen mennesker skal behøve å ha det sånn.

Rebella

23.okt.2009 kl.00:53

Jeg er så lei meg for deg, jeg aner ikke hva jeg skal si en gang, kjære deg:0 Hvis vi bare kunne fått vært med og delt smertene med deg, slik at du ikke fikk alt sammen, at det ble fordelt på oss alle som har kommet til å bry oss om deg gjennom denne bloggen. Herregud, jeg er så lei meg for det du går gjennom!

m

23.okt.2009 kl.00:54

Og her sitter jeg og whiner over at jeg er forkjøla og har litt feber og ikke klarer å bestemme meg for om jeg skal dra på skolen i morgen eller ikke... Fy faen.

Du får virkelig opp øynene til mange mennesker, tror jeg... Man burde ikke henge seg opp i bagateller, men heller nyte hvert sekund av livet - det er jo så skjørt, og man vet aldri når det ender!

Men jeg har troen på deg. Skal ikke si "STÅ PÅ!" eller noe, det siste du trenger er press. Men jeg har uansett troen på deg. At du faktisk orker å skrive blogginnlegg under slike omstendigheter sier en del!

PrincessHeaven

23.okt.2009 kl.01:26

Jeg håper og tror dette skal gå bra til slutt. Du er en utrolig sterk jente! Jeg har alltid en følelse på at ting ordner seg og det tror jeg det også gjør for deg.. utrolig tøft av deg og legge alt dette ut på bloggen.. Ønsker deg all lykke:) Varme klemmer til deg!

Maria

23.okt.2009 kl.01:40

Uansett hvordan dette ender, og jeg håper og tror selvfølgelig på det beste; prøv å tenke på hvor utrolig mange mennesker du inspirerer og engasjerer hver eneste dag. Du er et forbilde for så mange! Bloggen din er helt fantastisk! Selvfølgelig skjønner jeg at det ikke er dette du klarer å tenke på nå, og det du selvfølgelig skal tenke mest på nå er å bli frisk! Jeg ønsker så inderlig at det skal gå din vei! Du har så vanvittig kul stil, fantastiske bilder og evnen din til å skrive er en gave av de sjeldne! Tenker på deg hver eneste dag! og er innom bloggen din MINST en gang om dagen! Du er ei av de tøffeste damene jeg noen gang har hørt om! Skulle ønske jeg kunne gitt deg en klem, så jeg sender en virituell klem med store ønsker om at du snart blir frisk som en fisk!!

Monica

23.okt.2009 kl.02:41

Hei, veldig trist å lese, håper smertene dine avtar, slik at du kan føle deg nogenlunde frisk.

Vil bare si at med bloggen din så har du fått mange mennesker til å se anderledes på livet, du har utrettet noe med sykdommen din. du skal vite at det er mange som tenker på deg og føler med deg, selv om det er en mager trøst. ønsker deg alt godt og at du skal slippe så sterke smerter som nå.

Nina

23.okt.2009 kl.06:41

Så vond lesning:( Vet liksom ikke helt hva jeg kan skrive her for å få deg til å føle deg litt bedre. Men jeg syns du et utrolig sterk både fysisk og psykisk som klarer å holde ut sånne smerter og tanker og samtidig skrive ned dine innerste,dype tanker slik at alle vi kan lese de!!

Sender deg varme tanker <3

Psykologen

23.okt.2009 kl.06:58

Kjære Regine,

Unge som gamle - skoleelever , pappaer, mammaer og bestemødre er innom bloggen din hver dag, kanskje mange ganger om dagen. Vi er alle vitner og beskuere til din sterke livshistorie. Den viljesterke livskraften som du formidler i ord og bilder , er det få som vil kunne gjøre etter deg. Ikke en gang de store filmskaperne mestrer denne sjeldne og unike kunsten, Regine. Javisst har vi alle sittet på kino og blitt revet med i sterke historier om personer. Men du er ikke en fiktiv person, Regine. Bloggen din er ikke film. Livshistorien din er usminket ekte - du er ekte. Tvers igjennom.

Du har vist oss den sterke gleden et menneske kan oppleve bare ved å gjøre vanlige ting - som å shoppe, bake kake og være med venner. Dette er ikke selvfølgeligheter for en som opplever at livet henger i en tynn tråd. Disse perspektivene på livet er det få som har i din alder - naturlig nok. Allikevel evner du med din formidlingskraft å bevege horder av mennesker i alle aldre ut på det store åpne og ukjente havet sammen med deg. På dette store havet ser vi andre fra sidelinjen at du kjemper din livs kamp - en kamp om smertelindring og verdighet. Når vi ser en film kan vi akseptere at vi ikke kan gripe inn og endre handlingen. Når vi er på det store havet og betrakter din kamp som står om livet, kan vi ikke greie å akseptere at vi bare er tilskuere. På ulikt vis strekker vi ut hender, redningsbøyer og livbåter i følelsessterke håp at du skal se at vi er der. Vi vil så gjerne redde deg, Regine. Det er det som betyr noe nå, men vi har ikke en gang ordene som kan hjelpe. Som om ordene og språket vårt ikke strekker til. Livet er for sterkt for språket.

I all vår hjelpeløshet og ordmanngel, håper jeg at du kan kan lage deg et bilde i hodet. Et bilde hvor vi alle følger deg - hele veien. Som redningsklare hjelpere går vi med deg, men fra sidelinjen - men det er ikke noe vi heller vil enn å fjerne smerten din, støtte, oppmuntre og komme med forløsende ord. Du er så ekte, Regine.

Måtte du få smertefrie dager. Øyeblikk hvor du kan skifte fokus - ha besøk, se en film og finne deg en kjærlighet på pinne.

H

Lena

23.okt.2009 kl.08:12

Stå på Regine!

Tenker på deg.

Lena

Maya

23.okt.2009 kl.08:25

Kjære Regine

Jeg kan ikke sette meg inn 100% i hvordan du har det, men likevel skjønner jeg at du har en tøff tid nå. Jeg forstår det også slik at der ikke finnes mer å gjøre nå, så jeg håper for alt i verden at de i allfall klarer å gjøre deg smertefri.

Takk Regine for at du bruker av din tid på denne bloggen og vit at du har gjort en forskjell i manges liv. Du er ett forbilde, en motivator og har en kraft i deg som mange missunner.

Du skal vite at du og din familie er i tankene mine støtt og stadig :)

Klem

En nabo som heier på deg

23.okt.2009 kl.08:48

Tenker sånn på deg Regine, og krysser fingre og tær for at du får bedre dager snart. Og noen gode nyheter.

Stor klem

henriettekg

23.okt.2009 kl.08:49

Vi tenker på deg. Hvis medisiner noensinne skulle vært et økonomisk problem - si ifra på bloggen. Allle vi leserne dine er villig til å støtte deg så langt vi kan. Ikke vær sky for å si ifra, det er ikke du alene mot sykdommen. Alle vi står rett bak deg, vi skal ta deg imot FØR du faller.

Mette

23.okt.2009 kl.09:08

Bidrar jeg også mer enn gjerne hvis du trenger hjelp økonomisk Regine. Det er vel egentlig det eneste vi lesere kan gjøre for deg utenom å sende deg varme lykkeønskninger og håp om bedre tider. Du er bare helt unik Regine! Varm klem fra Mette

Tone

23.okt.2009 kl.09:32

Sender deg mange varme tanker og klemmer Regine!

Tone

Piiia

23.okt.2009 kl.09:34

Vet du, jeg vet ikke hvem du er (ennå), men jeg vet at når du blir frisk skal jeg ta deg med på en privat omvisning backstage på Akvariet i Bergen. Er du grei spanderer jeg kanskje en brus på deg og ;)

Det er tøft å lese om det du opplever, og jeg skal ikke engang prøve meg på å si at jeg vet hva du går gjennom, men det skjærer meg i hjertet når jeg tenker på de rundt deg. Har selv hatt et nært familiemedlem som ble tatt vekk fra meg (riktignok i en alder av 87, men dog.. Alt under tresifra er for tidlig)

Uansett, jeg håper virkelig du kommer deg. Hold motet oppe. Dette ordner seg skal du se (:

Klam klem fra Pia

Gro

23.okt.2009 kl.09:48

Psykologen greiede å uttrykke det jeg tror mange av oss føler. Virkelig en mann/kvinne av ord!

Det har vært litt kommentering ang. hva slags kommentarer osv. over her. Tror vi alle kan være enige i at det er veldig vanskelig å finne de rette ordene, når det egentlig ikke finnes noen ord! Tror og håper at Regine ser dette på den måten som psykologen beskriver det: "Som redningsklare hjelpere går vi med deg langs sidelinjen" Om vi uttrykker oss klossete innimellom så er det rett og slett i mangel av ord! Alle som en ønsker vi det umulige. Å gi deg verdens største klem, fjerne sykdom og smerte og gi deg det livet ei vakker 18 år gammel flott jente fortjener!

Følger med deg Regine

Klem

Heidi G.

23.okt.2009 kl.09:59

Det begynner å bli veldig vanskelig å finne ord, men jeg vil så gjerne vise at jeg er her, at jeg tenker på deg.

Vi er hundrevis, tusenvis som har blitt glad i deg, selv uten å kjenne deg på annen måte enn gjennom bloggen. Dine åpenhjertige, ærlige, levende og sterke innlegg setter store spor i meg, og jeg er sikker på at jeg kommer til å ha deg i hodet og hjertet mitt for alltid!

Alt jeg tenker, ønsker, håper.. er at du blir reddet fra denne forferdelige sykdommen.

Maria A.

23.okt.2009 kl.10:03

Thank you Regine! Du er en stor inspirasjon for oss alle! Jeg ber for deg og tenker på deg "every single day"

Hans Martin

23.okt.2009 kl.10:07

Det må være ekstremt hardt å gå igjennom dette i så lang tid.Er sykt hvor mye smerte mange mennesker må gå igjennom i livet enten det er en ung eller gammel..Jeg har ingen gud å tro på, men jeg tror på vitenskapen:) En naturfags-freak(joule), sa en gang: Energi kan hverken oppstå eller forsvinne.

Det tror jeg på.Jeg tror at sjelen er en energi, en liten gnist som aldri forsvinner helt.Nå er det bare å håpe at du får litt tid med bedre utsikter, så du får kommet deg helskinnet igjennom denne fæle sykdommen..Klem fra meg

onlyoneword

23.okt.2009 kl.10:25

Det er ikke noe godt å lese at du har det så vondt!:(

Klemmer<3

beate

23.okt.2009 kl.10:32

Kjære lille Regine.

Dette er helt fryktelig å lese om. Du burde slippe å ha så store smerter. Jeg vet ikke hva annet medisinerne kan tilby enn det du allerede får. Uansett er uelmepen med for store doser at det ofte går ut over noe annet. Det eneste jeg VET som kan virke smertelindrende er Hypnose. Det virker slik at smerteopplevelsen blir manipulert til å oppleves som noe annet. Veldig virksomt ved for eksempel tannbehandling/trekking av tenner.Om dette er noe som kan virke over tid, vet jeg ikke.

Uansett så ønsker jeg så inderlig at dagen i dag blir bedre enn dagen i går og at dagene som følger blir gode dager for deg. Vi er fryktelig mange som omslutter deg med våre gode tanker og håp. Hvil deg om du kan - og vær stolt av alt du er. Jeg er takknemlig for alt du gjør og har gjort for så mange, lille du.

Fløyelsklem fra meg

Arvin

23.okt.2009 kl.10:44

Hm, slenger meg på de andre (beklager uvitenheten):

Er det positivt eller negativt at de hvite blodcellene er på vei opp?

Uansett: lykke til videre!!!

23.okt.2009 kl.10:46

Regine Stokke, en av de mest fantastiske personene jeg vet om!

23.okt.2009 kl.10:47

Regine, you are amazing!

Joachim

23.okt.2009 kl.10:47

Uff, dette er så forferdelig trist å lese om Regine...! Men stå på, ikke gi opp, du har vært så sterk og vært en så stor motivasjon og inspirasjon for mange andre, så selv om det virker tungt så fortsett å prøv å tenk positivt og hold motivasjonen oppe!!

Tenker på deg...

Varme tanker og hilsener fra meg

23.okt.2009 kl.10:52

Tenker masse på deg .Du er en sterk jente. Stå på, gi ikke opp.

Sender deg masse gode og varme tanker.

Robert

23.okt.2009 kl.10:52

Du er så utrolig tapper.

Anonym

23.okt.2009 kl.11:00

Huff, utrolig vondt å lese. Jeg skulle ønske det var noe jeg kunne gjør for å hjelpe deg, men det er desverre lite jeg får gjort.

Bare så du vet det - den dagen jeg fyller atten skal jeg bli blodgiver. Og det er takket være deg, Regine. Stå på videre!

23.okt.2009 kl.11:05

Kjæreste Regine...

Jeg skulle så gjerne ha fjernet redselen din og smerten...

Klem Birgitte

Siw- Veronica

23.okt.2009 kl.11:19

Sv: Det skulle bare mangle, vi alle ønsker å lyse opp så godt vi kan med ord :) Hehe, ja, å skrive en bok vil nok bli vanskelig når jeg ikke kjenner deg, men som jeg nevnte, om jeg hadde kjent deg og bodd ved deg, ville jeg prøvd med din tillatelse :)

Gro

23.okt.2009 kl.11:33

Håper inderlig at du får noen fine dager lille venn. Tenker mye på deg og familien din.

Sender deg og dine mange varme tanker og klemmer.

sunny

23.okt.2009 kl.11:41

Den dagen Regine begynner å blogge om det som Catta blogger om så slutter jeg å lese bloggen hennes... og den dagen gleder jeg meg til for det betyr at Regine er frisk ;))

Kristoffer|

23.okt.2009 kl.11:45

Har fulgt med på alle innleggene dine og dette er første gang jeg skriver en kommentar, men vil du skal vite at du er en stor inspirasjon, og at det du har vært igjennom setter ting i perspektiv. Du er beinhard. Hilsen student 27 år...

Tone

23.okt.2009 kl.11:55

Kjære Regine!
Jeg har ikke ord.. Men jeg tenker masse på deg, og ønsker deg bare alt det beste, selv om det virker fjernt nå...
Store klemmer til deg!!

Kristina *S*

23.okt.2009 kl.11:56

Tenker på deg Regine. Det er ikke bare tomme ord, jeg gjor det virkelig. Dessverre er det lite jeg kan gjøre for at du skal føle hvor mye jeg bryr meg om deg. Men jeg tenker på deg veldig mye.

Og så går tankene mine til dine familie og nærmeste, som ser dine lidelser på nært hold. Dere må ha det fryktelig tøft alle sammen. Jeg har ikke ord for å beskrive den styrke du viser ved å greie å blogge så sterke innlegg når du er så syk. Du kan så mye, og jeg har sagt det før; det bor så mye fint inne i deg Regine. Du har talenter på så mange plan. Du skriver bedre enn de fleste forfattere, du tar de mest fantastiske bilder, og har en herlig personlighet som gjør det kompålett umulig å ikke bli glad i deg, å ikke følge deg i bloggen din.

Varme klemmer fra meg

Mette

23.okt.2009 kl.12:08

Regine er ei realistisk jente som vet hva som skal skje videre nå. Derfor vil jeg tro at hun trenger en form for trøst i forhold til hvordan hun har levd livet sitt og beriket mange med sine tanker og erfaringer. Kjære Regine, du er syk, så alvorlig syk nå at det skal et mirakel til for at du igjen skal bli den sprudlende vakre jenta du var for ikke lenge siden. Det mirkalet kan man hente hos Gud. Jeg vet at du egentlig ikke helt tror på det, men kjære Regine, når alt er prøvd så kan man vende seg til Ham som skapte deg. Det skader deg iallefall ikke. Jeg vil ikke at du skal gå å være redd for at livet ditt kanskje ikke varer så mye lenger, for i Herrens øyne er du en diamant som vil skinne til evig tid og hos Ham finnes det ingen smerte. Kjære Regine, det finnes mange gode ekte kristne mennesker som bare vil deg vel, og som vil legge sine hender på din syke kropp og be for deg. Det er bare å åpne munnen og si ja. Du har vært så sterk, du er sterk, og du er realist, la ingen ting være uprøvd for helbredelse ved bønn er et faktum for oss som virkelig har opplevd det. Ikke vær redd, jeg holder deg i hånden.

Cathrine

23.okt.2009 kl.12:40

Du er en nok en stor inspirasjon for mange, du får i allefall meg til å skjønne at man tar ting for gitt.

Virkelig sterkt å lese.

Stå på videre!

Catrine

23.okt.2009 kl.12:44

Kjære Regine,

Du er så vannvittig sterk, og å lese det du skriver beriker oss som følger deg, på alle måter. Fortsett å skrive så lenge du føler at det hjelper deg, og jeg kan love at du treffer manges hjerter på veien. Vi har alle noe å lære av deg.

Jeg sender mine varmeste tanker til deg.

Catrine.

stig

23.okt.2009 kl.12:49

Hei Regine!

Tenker på deg og din familie hver dag. Det er vondt å lese om alt det du må gjennomgå både psykisk og fysisk. Jeg er pappa selv og skjønner at dette er umenneskelig for din familie også. Håper legene på StOlavs nå får ut fingeren og tenker godt og kreativt i forhold til din behandling.

Er det noe nytt i forhold til jakten på et evtentuelt utenlandsk behandlende sykehus?

Håper inderlig på gode nyheter fra deg snart.

Når du blir frisk igjen så synes jeg du skal invitere alle som leser bloggen din til en stor fest et sted i Kristiansund for å feire! (Du må nok bestille et stor lokale :-) )

anne marie

23.okt.2009 kl.12:49

Varm klem til dere alle... Tenker mye på dere....

Catáshiina

23.okt.2009 kl.13:20

Ikke gi opp Regine!!! Kjemp videre!

Mala

23.okt.2009 kl.13:33

Du har blitt en del av hverdagen min, er her ofte for å se hvordan du har det. Du er i tankene mine hele tiden, uansett at vi kjenner ikke hverandre..

Sender tanker til deg, og dine og alle som sliter med noe.

Du er en sterk jente , det skal du vite , og du vet det nok.

Ikke gi opp, og vi skal ikke gi opp heller ..

En som ber for deg og håper du får det bedre

marie kristin

23.okt.2009 kl.13:36

Kjære Regine.

Eg har følgt bloggen din ei god stund, men har eigentleg aldri klart å legge igjen ein kommentar, for eg har liksom aldri klart å formulere meg godt nok.. Men i går kveld før eg la meg, så tenkte eg på deg og eg fann ut det skadar jo ikkje å legge igjen eit lite vink eller to. Så eg vil med dette seie at eg er utruleg imponert over kor sterk du er som, trass i smertene m.m, klarar å setje deg ned å fortelje oss her på blogg.no korleis det er, kva du tenkjer og føler.. At du klarar å sjå frykten og alt det vonde i augene. Du er eit førebilete for oss alle, du er så utruleg sterk..

Takk for at du set ting i perspektiv for oss. Vi mistar av og til det. Eg håpar du lever i mange, mange år framover. Du fortener det.

Mvh Marie Kristin

Lisbeth S

23.okt.2009 kl.13:36

Sender deg en god klem, og vil fortelle at jeg tenker på deg...

Sofie

23.okt.2009 kl.13:50

huff.... blir så trist når jeg leser dette...

Mitt høyeste ønske er at du skal bli frisk og ikke fortsette å være i så store smerter.. å se døden i øynene er ikke lett, jeg har selv vert i en slik situasjon ( ikke at den kan samenlignes med din ) og alt jeg ønsker er at du ikke skal være redd! det høres nok absurd ut, og jeg er ikke kristen men jeg vet at det er noe bedre. Uansett hva man tror å ikke tror på i dette livet..

En familievenn døde i fjor i ca 15.. han var konstatert død men det skjedde et "mirakel" eller kall det hva du vill.. Og det han så og det han følte, var "himmel". Et utrolig godt sted der alle smerter, sorger, bekymringer og all verdens beymring og byrder ble løftet bort og han svevde inn i et evig lys. Et sånn lys som man vanligvis ikke kan se på uten å bli blendet og som var så befriende og berologende at han klarte ikke å beskrive det.. Alt var godt.

Og han var ikke kristen i det hele tatt., så jeg vet.!

J

eg vet at det er noe godt uansett hva man tror, og du sier du vet hvilken vei dette går,.. hvis det skulle gå den veien du tror ( håper og ber og alt mulig annet for at det ikke skal gjør det) så ikke vær redd! du forsvinner ikke ut i et mørke, og de som sitter igjen vil alltid huske de gode minnene, alt det gode og hvor sinnsykt sterk og fantastisk du er!!

Du er elsket Regine! Har alltid vert det, og kommer ALLTID til å være det! Glem Aldri det!

Håper dette går rette veien og at du blir frisk igjen! Tenker på deg! Mange varme klemmer!

xxxx

kikki

23.okt.2009 kl.13:54

Du er skikkelig tøff som gir så mye av deg selv i en slik sårbar livssituasjon. Du motiverer meg! Tenker masse på deg og ønsker deg alt godt!

inger-beate

23.okt.2009 kl.14:06

kjære deg,det er vondt å høre hvordan du plages.att du orker å dele det med oss andre er helt utrolig.DU ER HELT UTROLIG !! god klem fra meg.ps:jeg har enda ikke gitt opp og håpe.du fortjener å oppleve litt gode ting nå ,etter alt det vonde du har opplevd.

Optimist!

23.okt.2009 kl.14:21

Du har fortsatt en sjanse. Folk har overlevd ganske stygge krefttilfeller før. Noen har vært like syke som deg.

Det høres ut som om du har flinke leger. De har allerede klart mye.

Linn

23.okt.2009 kl.14:33

Off, jeg får vondt i hele kroppen, tenk at noen har det så ille.

Jeg håper virkelig at du blir mye bedre, noen som er så unge skal ikke avslutte livet sitt slikt.

Du fortjener å leve, å bli frisk, slippe å ha den smerten du har nå. Ingen fortjener å ha det slik.

Jeg vil bare si lykke til videre, og håber så UTROLIG mye at du blir bedre!!! :)

Roy

23.okt.2009 kl.14:43

Hei Kjære Regine!

Mine ord blir som et støvkorn i en ørken, og en vanndråpe i en sjø, men jeg vil bare at du skal vite at jeg er her og tenker på deg. Skulle ønske jeg kunne avlaste deg med noen smertefrie dager!! Håper dine dager blir bedre fremover.

Stor klem fra Roy.

Tordis

23.okt.2009 kl.15:02

Kjære modige Regine!

Vi sliter alle med å uttrykke oss, alle vil vi så gjerne si noe klokt, noe varmende, noe trøstende. Si noe som kan gi deg litt lindring. Men vi finn ikke ord, derfor var det så godt å lese Psykologens lille tekst, det var jo akkurat dette vi alle ønska å si deg: "som redningsklare hjelpere går vi med deg langs sidelinjen". Tenk om alle vi som leser bloggen din kunne tatt og delt de smerte du har, mellom oss.....,..

Varme tanker og stor klem

Martine

23.okt.2009 kl.15:03

Takk for at du får meg til å tenke på hvor heldig jeg er. Det er ikke slemt ment, men noen ganger trenger mennesker en oppvekker for forstå hvor bra de faktisk har det. Du er min oppvekker. Og hadde det vært mulig å gjøre noe for å få deg frisk hadde jeg gjort det.

Takk for at du skriver denne bloggen

Kine

23.okt.2009 kl.15:08

tenker på deg!

Carolinee.

23.okt.2009 kl.15:11

Uff, jeg håper virkelig du blir frisk!

Jeg syntes forferdelig synd på deg.

Helt umenneskelig at sånne ting skjer, stå på!

Hvis det der hadde vært meg, hadde jeg nok vært liv redd!

Jeg håper virkelig det går bra, god bedring!

sunny

23.okt.2009 kl.15:21

Sofie...(13.50) er såååå enig med deg... Dette tror jeg fullt og helt på. Tror ikke på Gud. Livet og døden har ingenting med Gud å gjøre... Men dem som har hatt "nær døden opplevelse" sier det samme alle sammen. Ingen har vel lyst å dø, men den dagen jeg skal dø gruer jeg meg ikke til.

Wenche

23.okt.2009 kl.16:04

Tenker på deg til alle døgnets tider Regine.Hadde det bare hjelpt,

Til psykolgen må jeg si, du finner de rette ordene hver gang.

Er på en måte greit , når en føler at en blir forstått.

Jasmin

23.okt.2009 kl.16:05

Suns utrolig sund på deg!

Lykke til..

Cia

23.okt.2009 kl.16:06

Jeg skulle så indelig ønske at du fikk noen gode dager uten smerter eller annet ubehag. Jeg skulle ønske du hadde vært i form til å ha det fint sammen med venner og familie. Jeg skulle ønske en god film eller en god bok (lydbok?) kunne gitt deg en tankepause fra sykdommen. Jeg skulle ønske du kunne fått en smak av verdens beste kjærlighet på pinne... Jeg har tro på at du vil få bedre dager igjen når du oppnår bedre smertelindring og symptomlindring.

Kjipt at smertepumpa ikke funka for deg, men kjempebra at du har oppnådd smertelindring med tablettene! :) Du må nok regne med å bli litt kvalm og susen i hodet ved oppstart av nye medisiner eller ved opptrapping, men du kan sikkert få kvalmestillende medisin hvis du ikke allerede bruker det? Mer trøtt blir du kanskje også? Men det er vel ikke så ille å sove? Jeg synes egentlig det er ganske godt å sove. Vil også si at selv om smertepumpa ikke funka for deg denne gangen kan det godt hende at det funker bedre hvis du prøver det igjen en annen gang - kanskje det gjør mindre vondt f.eks å ha den på overarmen eller evt. intravenøst eller epiduralt - det finnes mange muligheter.

Jeg sender deg mange varme tanker og håper at du får en fin en kveld!

*Klem*

Line

23.okt.2009 kl.16:27

Jeg synes det er respektløst av de som skriver: lev til fullt den tiden du har igjen, det er trist at du snart skal dø og at det ikke er rettferdig og tragisk at livet skal ende så ungt. Skerpings folk, dette er ting dere ikke råder eller vet om faktisk vil skje med 100% sikkerhet og særlig oppmunterende med slik lesing kan det ikke være, tvert imot ganske demotiverende.

En ting jeg lurer på, som kan høres uvesentlig ut i en stor sammenheng , men som alikevell er viktig for livskvaliteten er matlysten i en slik situasjon. Klarer du å få i deg næring eller har matlyst i situasjonen som den er nå? Høres kanskje ut som et dumt og banalt spørsmål, men det har mye å si for å holde motet oppe å få i seg nok næring. Jeg synes du er ei megatøff og sterk dame!! Du har en stryke de færreste kan overgå.

Simma

23.okt.2009 kl.16:54

Jeg vet ikke hva jeg skal si for å gjøre en forskjell for deg.

Det jeg vet er at du er et utrolig menneske med helt utenomjordisk styrke. Jeg vil at du skal forsette å håpe, selv om ting ser mørke og forferdelige ut. Jeg vil at du skal få oppleve verden annerledes enn det du må nå. Du fortjener så mye mer. Det er så urettferdig at noe sånt skal skje med en jente som deg.

Jeg håper du vet at du gjør en forskjell i min hverdag, i mange andres hverdag. Den styrken du viser bare med ordene du skriver, bildene du tar.

Jeg ønsker deg alt godt, og håper virkelig at det kommer til å ordne seg. Det er håp, det er alltid håp. Vit at jeg håper for deg og din fremtid.

Jeg sender deg gode tanker.

Julie

23.okt.2009 kl.17:03

Syns virkelig synd på deg, og det er fælt å lese hvordan du har det. Ingen fortjener å ha det sånn. Håper det beste for deg!

Elisabeth

23.okt.2009 kl.17:04

Vet ikke hva jeg skal si, skulle bare så indelig ønske det var noe jeg kunne gjøre for deg! Alt jeg kan tilby er ei hytte ved Tyrifjorden for deg og din familie om dere skulle ønske å benytte dere av denne for å komme vekk og slappe av... Er bare en halv time å kjøre til nærmeste sykehus - og tenker masse på deg å sender masse goe tanker til ei knalltøff og helt utrolig flott jente! :-) Stoore klemmer fra Elisabeth og Espen :-)

Natalie

23.okt.2009 kl.17:07

: ' (

TO

23.okt.2009 kl.17:38

Tenker på deg, kjære Regine. Varm klem sendes deg på fredagskvelden.

Håper du får smertefrie dager.

<3 <3

Christine

23.okt.2009 kl.18:19

Tenker på deg, Regine!

Du fortjener ikke å gå gjennom dette og hvert fall ikke alene.

Du vet at det er mange som støtter deg!

Du må ikke gi opp håpet, for håpet er der enda!

Mange varme klemmer fra meg og jeg sender deg et stort håp om å bli frisk!

- Christine
Jeg beundrer deg, Regine!

Hold motet oppe og stå på!

Jeg gjør som "Simon" her, ber for deg. Jeg er helt enig i det han sa, og håper bare det hjelper!

Du er tøff, Regine.

anne liv

23.okt.2009 kl.18:21

syns så synd på deg regine,om vi bare kunne gjort deg frisk,jeg tenker så masse på deg dette er så urettferdig og vondt.kjenner det er vondt i hjertet når jeg tenker på hvordan du har det,jeg sa det og sier det igjen,ikke skal du sitte der og ha det vondt du er 18 år du skal leve utfolde deg være glad og frisk.hvorfor skjer sånt,du er så søt og så tapper.om det er noen trøst regine så vit at vi alle er med deg i tankene,vi håper du skal klare dette.stoooor klem fra anne.

Line

23.okt.2009 kl.18:29

Huff, livet er ikke lett. Håper smertene gir seg, og håper du fortsetter med å stå på! Du er en utrolig sterk person, og ikke gi opp! : )

Jenni

23.okt.2009 kl.18:45

Du er sterk. Jeg beundrer at du er så modig. Du må stå på. Du skal klare dette. Jeg er en svak person, jeg gråt bare jeg var på sykehuset i en uke. Today is a gift, Regine.

beate

23.okt.2009 kl.18:47

sender deg gode tankar, regine!

Mia

23.okt.2009 kl.19:17

Jeg blir så utrolig trist når du skriver om hvor vondt du har det! :(

Arnhild

23.okt.2009 kl.19:52

Du kommer til å klare det, Regine! Alt kommer til å gå bra! :)

Klemmer

mormor

23.okt.2009 kl.20:04

Kjære Regine, jeg har mine tanker hos deg på en fredags kveld. Får bare håpe at du har fått hjelp for dine magesmerrter, og at du og din familie får all den hjelp og støtte dere har behov for nå..

Heidi

23.okt.2009 kl.20:29

Kjære Regine.

Jeg har så vondt av deg, og føler meg så maktesløs. Vet ingenting jeg kan si eller gjøre for å gi deg styrke, eller ta vekk smerten din. Vil bare - som så mange andre - si at jeg tenker på deg og dine, og ønsker dere alt godt. Sender over litt positiv fredagsenergi, og håper på gode stunder og glimt av håp oppe i alt det vonde.

Klem fra meg.

ANNE

23.okt.2009 kl.20:29

Kjære tapre regine...Tenker på deg,skulle ønske jeg kunne gjøre noe for deg.Tenke masse på deg,,Klem fra Anne..

C.

23.okt.2009 kl.20:37

Til Line; synes heller du kan skjerpe deg selv, alle folkene som skriver inn her ønsker Regine bare alt vel, om de gir noen råd som kanskje ikke er særlig hjelpsomme for Regine så betyr ikke det at de er respektløse, kanskje de ikke vet helt hva de skal si men vil bare vise støtte og omtenksomhet likevel?

Anne K .F

23.okt.2009 kl.20:58

Tenker masse på deg i disse dager Regine. Det er grusomt å lese hvordan du lider - føler som mange her inne...finner ikke ord. Du er enestående Regine!

Varme klemmer...

Anne

Kirsti

23.okt.2009 kl.21:00

Dette er trist og urettferdig!

Jeg håper i det lengste for deg!

Vet ikke helt hva jeg skal skrive, men du skal vite at du har satt spor i meg!Du er ei sterk og flott jente!

<3

Nurse1

23.okt.2009 kl.21:04

Ta Oxycontin som depot smertelindring. Maracin(reisesyketbl) kan være en flott greie for å få bukt på svimmelhet og kvalme... Så tar du oxynorm ved smertetopper, og paracet 1g x 4 pr dag... Lykket til!!

A

23.okt.2009 kl.21:12

Takk for at du orker å skrive dette. Det er flott av deg å tørre å sette ord på noe så vanskelig som det du går igjenom, det gjør en stor forskjell. Du setter ting i perspektiv for så mange, du er inspirasjon for mange, mange mennesker hver eneste dag. Jeg har fulgt med bloggen din lenge, du er det tøffeste og ærligste mennesket jeg noensinne har hørt om. Arbeidet du gjør er flott, du er sterk og et forbilde for alle, syk eller frisk. Takk.

Og Regine, du klarer det, jeg bare vet det. En dag går du kreftfri ut av sykehuset, og kan gjøre akkurat det du vil.

Vi er mange som tenker på deg.

Pappa 37

23.okt.2009 kl.21:38

Du er så tapper, så tapper Regine.

Vi håper alle at smertene skal bli mindre hos deg, og vi håper alle at du skal komme deg helskinna gjennom dette. Det er nok tungt å holde på troen når du har så vodt, og er så syk, men troen er det mange andre som hjelper deg med. Vi tror.

Mange varme hilsener i fra en som beundrer deg og alt du får til.

Pappa 37

Linn Kathrine

23.okt.2009 kl.21:44

Jeg beundrer deg for i det hele tatt orke å skrive hva du går i gjennom.

Ord blir fattige, men føler med deg og tenker på deg selv om jeg ikke kjenner deg i rl.

Ida Caroline

23.okt.2009 kl.22:06

Jeg vil så gjerne at du skal komme deg gjennom dette, og jeg er nesten helt sikker på at du greier det. Veit jeg ikke kjenner deg, men ordene dine betyr så mye og jeg leser dem hver eneste dag! Hver gang jeg er usikker på hva jeg skal gjøre eller om jeg klarer og gjennom føre noe, tenker jeg: Hm, hva ville Regine gjort? Og hver gang jeg tenker det, kommer jeg fram til at du sikkert ville gjort ditt alle beste og stått på. Det står så mye respekt i at du vil/orker/tørr skrive om dette. Jeg håper at smertene forsvinner og ting blir bedre, jeg håper så inderlig.

Jeg beundrer deg så Regine, du aner ikke.

<3IdaCaroline,15

Julianne

23.okt.2009 kl.22:13

hei, søtesøtesøtesøte deg! jeg følger bloggen din veldig ofte og det her er helt utrolig trist og forferdelig at du skal ha disse smertene som mange sier har du gjort stor forsel i manges liv jeg synes du er drit tøff å jeg beundrer deg virkelig håper du forstår at hele Norge i hvertfall støtter det 100% jeg er så glad for at vi har blitt kjent med deg gjennom bloggen men lov meg en ting? kjemp til siste slutt jeg har fortsatt tro på at du vil leve et langt liv! alle tanker miliarder av klemmer til deg!!!!!!!!!!<3

Sajra

23.okt.2009 kl.22:20

Jeg må si at du er en utrolig sterk person!

Ønsker deg kun det aller beste!

cheetah

23.okt.2009 kl.22:22

Neineineineinei. :( Alle mine beste tanker til deg. Jeg tror på deg.

Eva

23.okt.2009 kl.22:27

Alle mine tankar går til deg, håpar du ikkje har det vondt og så håpar eg av heile meg at det skal snu og at du blir bra. Det gjer eit mektig inntrykk å lese bloggen din. Ingen tvil om at du er ein sterk person!

Ellen

23.okt.2009 kl.22:28

Tänker ofta på dig Regine. Kram.

magnill

23.okt.2009 kl.22:32

tenker på deg selvom jeg ikke kjenner deg<3

Thomas Wiborg-Thune

23.okt.2009 kl.22:32

Hold ut, Regine.

Hele Norge støtter deg =)

Anbefaler Deadwood (tv serie) forresten!

Britt

23.okt.2009 kl.22:48

Klem og håp fra meg til deg i denne tøffe tiden.

Jo

23.okt.2009 kl.22:49

"De hvite er på vei oppover igjen"

Er det bra eller dårlig mon tro?

Stå på!

23.okt.2009 kl.22:57

Regine, jeg har nettopp begynt å lese bloggen din, og må si at du virkelig er sterk og kreativ!

Hele norge støtter deg! :)

Stå på!

dette klarer du :D

Madelen

23.okt.2009 kl.23:00

Regine? Jeg vil bare takke deg får at du har gitt kreft et ansikt!

Tenker på deg! :)

Grethe

23.okt.2009 kl.23:08

Osynlig som en blommas doft

och fri, gudomligt fri,

så lämnar jag den jord, det stoft

man sagt jag skulle bli.

Jag rör mig, svävar fjärilslätt,

och lyckan saknar ord

tänk, hjärtat hade ändå rätt:

min själ blir aldrig jord.

Från världens land och stad och hus,

från livets korta dag

jag föds på nytt och fylls av ljus

till själens andetag,

varthän jag skulle det vet jag om

liksom jag vet till Vem,

som knappast behöver viska Kom

förrän Hans barn vill hem....

Sån är min enkla barnatro

- men medge den är ljus:

jag tror att en gång får jag bo

i himmelskt Fadershus.

Och utan ängslan då jag går

från välkänd jordisk värld

och härlig flygförmåga får

till själens himmelsfärd..

Så mycket jag vill tacka för,

så lite jag förstår.

Men hjärtats bön som ingen hör

högt ovan stjärnor når,

då sker det: där och här blir ett

och inget skiljer mer.

Vad ingen hört, vad ingen sett

nu själen hör och ser.

~Atle Burman~

Et av de fineste dikt jeg vet om, min sjel skal aldri dø!

Ber om en god natt for deg og dine! Og at livet kan kjennes bedre for dere!

Hanne G.

23.okt.2009 kl.23:35

Gir deg en klem i natten og ønsker at smertene dine forsvinner og at du får masse mot og håp tilbake.

Eirin

23.okt.2009 kl.23:37

Hei igjen Regine.. mitt innlegg her blir ikke så veldig annerledes enn alle de andre, men jeg ville likevel legge igjen et spor etter meg. Jeg kan ikke føle smerten din, men jeg føler med deg og håper at utviklingen vil snu til det positive! Du fortjener livet!

23.okt.2009 kl.23:38

Kjære Regine!

Ønsker deg smertefrie dager framover.Og må få si det var ei fantastisk fotoutstilling du hadde i Folkets hus i vår. Det var utrolig sterkt når jeg visste hvilken livssituasjon du var i.

En stor hilsen fra ei "på landet".

therese-Bergen

23.okt.2009 kl.23:44

Lille venn. Mange gode forslag fra mange forskjellige mennesker. Noe kan nok virke påtrengende og slitsomt, men alle ønsker deg alt godt.Når en blir så alvorlig syk er det vanskelig å tenke positive tanker om alt det en har fått oppleve, en vil så gjerne ha mer av livet. Ord som stå på og gi ikke opp er jo noe som du gjør hele tiden. Skulle ønske at det var så enkelt å kunne tenke seg frisk. Ville ikke vært mange i verden da som var syk.Masse varme tanker til deg og din familie.

Rebekka - meninger om alt

23.okt.2009 kl.23:59

ord blir fattige ! jeg skulle gjerne gjort alt, men er så lite jeg kan gjøre !
jeg følger bloggen din og ønsker deg bare lykke til og vil si at du virker som en utrolig sterk jente !!
jeg ønsker deg alt det beste og sender deg varme klemmer fra Bergen !!!!

Cath

24.okt.2009 kl.00:05

Livet er så urettferdig. Ingen ungdom skal måtte gjennomgå så mye smerter. Jeg har så lyst til å spørre deg om følgende Regine: Hva ville muntret deg opp og gjort dagene litt mer innholdsrik for deg? Hva ville du satt pris på at noen gjorde for deg? Hva ville du blitt glad for å få? De fleste av oss sitter jo foran pc'n og har lyst til å gjøre noe for deg, men ingen vet nok hva. Det er jo ofte den lille omtanken fra andre som gjør dagene enklere. Tror nok fort det blir slik at folk blir redde for å bry seg for mye eller at de ikke gjør noe fordi de føler at det er vanskelig. Og vanskelig er det. Forferdelig vanskelig. Tenker på deg konstant Regine og håper og tror og ber om at alt skal gå bra!

Kristina

24.okt.2009 kl.00:10

Line: Jeg er så enig med deg! Man kommer over mange snodige og til tider hodeløse meldiger her inne.

Naboen i Kantarellen 10

24.okt.2009 kl.00:11

Hei Regine !

Vi tenker mye på deg.. er innom bloggen din hver dag ! Når vi leser hvilken smerte du gjennomgår for tiden.. så blir det så vanskelig å finne de rette ordene ! Når legene i Trondheim kommer ut av tenkeboksen sin.. så håper vi alle at den videre behandlingen går i din favør nå !! Nå ser vi alle fram til dagen da smertene dine forsvinner.. og prøvene går i positiv retning. Med din unike styrke "rir du av denne stormen" skal du se !

Maiken

24.okt.2009 kl.00:26

Tenker på deg, Regine.

Du er sterk, hold motet oppe. Håper smertene dine forsvinner.

Du virker som ei super flott jente og jeg håper at alt tar en vending og at du blir mye bedre.

Oda

24.okt.2009 kl.00:33

Håper virkelig alt skal gå bra for deg, Regine!

Du fortjener en skikkelig opptur nå..!

Har forresten bestemt meg for å gi blod når jeg blir voksen, og det var på grunn av deg :)

tenker masse på deg.. lykke til videre!

TALEZORA

24.okt.2009 kl.00:41

SÅ STERK DU ER. VÆR STOLT AV DEG SELV ! ! ! ! !

Og tro meg når jeg sier at dette er noe jeg virkelig mener.

Erling

24.okt.2009 kl.00:41

Virkelig leit å høre hvor dårlig det går med deg nå. Jeg har opplevd mine kriser gjennom livet mitt men føler det blir bare småting i forhold til hvordan du har hatt det og har det nå. Jeg kjenner deg ikke men føler likevel at du betyr noe for meg! Ønsker deg alt godt, og håper inderlig du blir bedre snart

Mette

24.okt.2009 kl.00:46

Sender deg mange varme, helbredende tanker, lys og kjærlighet. Tenker på deg Regine!!!

Stor,god,medfølende klem fra Mette ♥

Bente -Lise

24.okt.2009 kl.02:04

Vi har alle på denne bloggen en fantastisk ting felles; Vi vil så gjerne det beste skal skje Regine! Som de forskjellige menneskene vi er, så forteller vi det på hver vår måte. Dette forstår nok Regine. Godt at folk ikke er frekk. Beroligende og lese psykologens innlegg. La oss respektere hverandre og holde på freden.

GUR :)

24.okt.2009 kl.02:32

Jeg ber for deg, Regine! Du er så tapper, og så sterk. Jeg beundrer deg masse! Stå på, Regine, ikke gi opp.

Lisa Marie Winther

24.okt.2009 kl.04:21

Takk for at du deler dette. Jeg føler med deg.

Marianne Emine

24.okt.2009 kl.05:33

Jeg vet liksom ikke helt hva jeg skal skrive. Men du skal vite at jeg beundrer deg, du er så sterk Regine. Du er virkelig ei jente å se opp til! Har så lyst til å gi deg en klem. Lykke til Regine, du fortjener virkelig livet. Varme klemmer og tanker fra Marianne Emine

Aina

24.okt.2009 kl.09:28

Kjære Regine.....vet ikke hva jeg skal skrive,annet enn at jeg fortsatt tenker på deg...

Mange klemmer fra Aina!

Espen

24.okt.2009 kl.10:28

Du er vælldi bra! Stå på :)

Marita

24.okt.2009 kl.11:37

Vondt å lese. Tenker mye på deg, du er bare ett år eldre enn meg, livet er så ufattelig urettferdig. Håper de snart får bukt med smertene.

Lykke til, Regine. Du fortjener så mye bedre.

mille

24.okt.2009 kl.11:43

Kjære Regine. Du går gjennom noe jeg ikke kan forestille meg, og med et slikt mot og slik styrke. Jeg vet at ord blir fattige, men jeg må si; du vet aldri helt sikkert hvordan det vil gå. Det kan hende du blir bedre etter cellegiften! Jeg kjenner en som mot alle odds ble bedre. Det gav meg et nytt håp i slike stunder. Prøv å få i deg litt næring også, litt nøtter eller annet.. jeg mener ikke å fortelle deg hva du skal gjøre. På ingen måte, men jeg får så vondt når jeg leser hvor trist du er. Håper inderlig smertene mildner snart. Tenker på deg.
Stå på :-) <3

AJ

24.okt.2009 kl.12:07

Sender deg noen tanker Regine.. Håper du har noen perioder innimellom smertebygene hvor du får litt hvile!

Silje

24.okt.2009 kl.12:10

Livet er urettferdig, blir så utrolig trist av å lese dette, greier ikke forestille meg hvordan du har det, når bare å lese om det får meg til å gråte, du er utrolig tøff. Håper virkelig det går bra med deg.

24.okt.2009 kl.12:28

nå gråter jeg : ( håper så at du blir frisk ! ♥ :) stå på !

Gro

24.okt.2009 kl.12:30

Tenker på deg hver dag, og håper så veldig på at ting skal snu for deg. Tøffe jenta, måtte du få bedre dager!

Linda

24.okt.2009 kl.13:50

Tenker på deg, skulle ønske jeg kunne gjort mer...

Else

24.okt.2009 kl.13:56

stå på regine!

Kristina *S*

24.okt.2009 kl.15:24

♥ ♥ ♥ Klemm til deg, tapre Regine ♥ ♥ ♥

Du er i mine tanker veldig ofte.

Varme klemmer fra meg.

LBP

24.okt.2009 kl.15:34

Du är så tapper och få stå ut med så mycket... Håller alla tummar här för dig. Det bara måste vända nu!!!

Kramar

en som også fortsatt håper

24.okt.2009 kl.15:52

Dere som lurer: "De hvite er på vei oppover" = kreftcellene øker.

Solfrid Therese

24.okt.2009 kl.15:58

Hei Regine. Gjør vondt å lese dette. Virkelig trist at du som er 18 år skal oppleve alt dette. Håper på mirakel her kjære deg. Stå på. Ikke gi opp !

mmmaria

24.okt.2009 kl.17:18

: (

Frances

24.okt.2009 kl.17:36

Tiden forvrenges og hver dag virker som en evighet. Er det noe vi kan gjøre for deg Regine? Si ifra, så tror jeg hele Norge trår til for deg. Håper dagene glir unna uten smerter. Håper at det er mulig å nyte små innslag av ting du liker.

Karoline

24.okt.2009 kl.17:39

Får skikkelig vondt når jeg leser dette!! Jeg blir så trist...vil ikke at du, som virker som et så utrolig fint menneske, må oppleve noe sånt ¨:'( Verden er så urettferdig..Du er utrolig stekt.

Tenker på deg

24.okt.2009 kl.18:02

Hei.

Jeg tenker litt på dette om du får tilstrekkelig oppfølging og behandling når du er hjemme. Jeg skjønner veldig godt at du vil være hjemme, og jeg regner med de følger deg opp fra alle kanter, siden kontaktsykepleieren var hjemme å ordnet med smertepumpe til deg, så virker det slik. Og jeg ser du skriver at du bruker smerteplaster og oxynorm ved behov, så det er ingen tvil om at du har heavye smerter...:-( Bare så synd de ikke finner noe som tar de bort.

Regner med at du er fulgt opp både av leger, sykepleiere og mest trolig så har du et tverrfaglig team i ryggen, med bl.a smerteteam. Så jeg håper du framover nå både får smertestillende og kvalmestillende som gir god effekt, men jeg tenker at du må jo få det også når du er hjemme. Skal tro om det er lettere for dem å justere rette doser både iforhold til smerter og kvalme, om du er en kort periode på sykehuset.

Livskvalitet er viktig, uansett hvor vi er i livet, så jeg håper du vil få hjelp til få bukt med smertene og kvalmen. Og at du også evt får beroligende medisiner hvis du har behov for det.

Din historie rører meg veldig, og jeg tenker på deg mange ganger om dagen. Håper du har det bedre i skrivende stund!

Kristin

24.okt.2009 kl.18:55

Hei Regine!

Som 18-åring er det veldig spesielt å lese om en jente som er like gammel som meg, men som sliter med kreft og lever et liv jeg ikke engang kan forestille meg. Jenter på vår alder pleier å bekymre seg om helt andre ting... At du deler historien din med andre syns jeg er kjempebra! Jeg får en stor klump i halsen av å lese om hvordan du har det, og samtidig kjenner jeg at jeg er stolt over deg, selv om jeg ikke kjenner deg.

Jeg håper ting går bedre for deg, selv ting er vanskelig nå. Fra meg får du mange lykkeønskninger og komplimenter for hvilken utrolig jente du er! Selv om livet ikke er hyggelig nå, og du ikke får gjort det du ønsker, kan du være utrolig stolt over denne bloggen, som jeg vet har rørt mange og gikk perspektiv for enda fler!

Mange hilsener fra Kristin :)

Kristine

24.okt.2009 kl.19:45

du er utrolig sterk. Jeg har troen på deg, og tror på at dette kommer til å gå bra! Ønsker deg masse lykke til framover. Ha troen på deg selv!!

Marie Wolla

24.okt.2009 kl.19:50

Herregud så jævlig!

Jeg får helt vondt av å lese.

Ønsker deg alt vel og tenker ofte på deg!

Vær sterk!

Kristine Bårdsen

24.okt.2009 kl.20:10

Det gjør vondt i meg å lese alt du skriver, jeg sitter her, tårevåt og lei meg. Håper for all del at du vinner over kreften! :( Be strong

Charlotte

24.okt.2009 kl.20:38

Er så vondt å lese bloggen din, får tårer i øynene hver gang jeg leser den...Urettferdig at slikt skal skje flotte og unge mennesker med hele fremtiden foran seg. Jeg håper så inderlig at du blir bedre og frisk! Kan ikke forestille meg hvordan jeg hadde levd hvis jeg hadde fått den diagnosen du har, du er tøff som står på!
Og at du har så mye smerter må være forferdelig å leve med. Håper legene snart finner ut hva som er galt med magesmertene...
Syns du er utrolig flink som skriver en veldig bra blogg og det må du fortsette med! Er inne og leser rett som det er.

Ønsker deg god bedring og håper du får en så god som mulig lørdagskveld! :-)

Hilde

24.okt.2009 kl.21:24

stå på! <3<3

Ragne Rognebær

24.okt.2009 kl.21:41

God klem til deg! Flott at du likevel klarer å komme inn hit og gi oppdatering, jeg tenker å deg hver dag og lurer på hvordan du har det.

Henriette Hodne

24.okt.2009 kl.22:32

håpe du e mye bedre.. at du klarer og stå på, slåss for dette!! Eg håbe sånn at du blir friske Regine! God klem til deg <3

Alt godt

24.okt.2009 kl.22:36

:storklem:

Nina

24.okt.2009 kl.23:20

Tapre Regine..Du er i mine tanker bestandig..varme klemmer<3

..

24.okt.2009 kl.23:35

www.victoriadjuvsland.blogg.no

Nathalie

24.okt.2009 kl.23:40

Ord blir fattige, som mange andre har sagt. Det mister sin betydning, og jeg får ikke formulert meg godt nok. Jeg vet at du kan klare det her, det vet jeg. Du er en så sterk jente, og du har klart dette så lenge. Bare hold ut, så blir alt bra. For '' if it's not okay, it's not the end ''

Jeg sender deg mange varme klemmer, og jeg ber for deg hver kveld. Kunne ønske det var noe jeg kunne gjort for at du kunne blitt frisk, så du kunne få opplevd alt det du burde få oppleve i en så ung alder.

Anbefaler:

24.okt.2009 kl.23:48

www.victoriadjuvsland.blogg.no

Anna

25.okt.2009 kl.00:17

Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive, i allefall at jeg beundrer styrken din og håper du kjemper like sterkt videre. Skjønner ikke hvorfor gode mennesker må oppleve en slik ulevelig smerte.

Jeg krysser fingre for at dette er noe du kommer deg igjennom - og det har jeg gjort fra du begynte å blogge om sykdommen. Det er så ufattelig mange som tenker på deg! Du gjør inntrykk på oss alle, iallefall på meg. Spesielt om hvor utrolig sårbart livet er.

Vær sterk Regine - dette er en kamp du vinner! :)

ANNE

25.okt.2009 kl.00:44

Kjære deg...Jeg har vanskelig for å pinne ord..Hva skal man si til en ung jente som går igjennom det du nå gjør.Håper du finner en litrn styrke i at vi er så mange som tenker på deg og ønsker deg alt godt..Håper smerteteamet kan hjelpe deg så du ikke har smerter..Jeg vil så gjerne at du skal vinne denne kampen,vi er mange som vil ta den med deg,ingen skal ta fra deg håpet.Jeg har sagt det før,sier det igjen du Regine gjør en forskjell.Du setter dype spor etter deg,du lærer meg å verdsette dagen..Det er midnatt nå,håper du sover godt ,at du har gode drømmer..MASSE GODE TANKER OG KLEMMER FRA ANNE...

Morten - 22 år

25.okt.2009 kl.00:58

Kom tilfeldig innom bloggen din idag, en sen lørdagskveld.

Du høres ut som en fantastisk jente. Du er helt spesiell. Intelligent, smart og tvers i gjennom et godt menneske. Kjemp videre. Vi kan ikke miste ei jente som deg. Familien din kan ikke miste deg. Jeg ber for deg, søte, søte, vakre jente!

Bloggen din gjør inntrykk. Sterke inntrykk. For en god rollemodell du er! Blir helt målløs av det du skriver. Du har fått min aller dypeste respekt, og du skal være stolt av deg selv! Familien din bør være stolt. Hvis jeg en gang får en datter med en promille av din snillhet, refleksjonsevne, forståelse, ydmykhet, skjønnhet, intelligens, "gøts", modighet, og oppegåendhet; er jeg verdens heldigste pappa.

Inderlige og varme hilsener, Morten 22 år.

ine

25.okt.2009 kl.01:09

Kjære Regine. Jeg blir så utrolig rørt av bloggen din!

Du er tvers igjennom et fantastisk menneske (føler nesten at jeg kjenner deg etter å ha lest bloggen din så lenge), og det er helt forferdelig at noe sånt skal skje med deg.

Det er litt vanskelig å finne riktige ord, men det er kanskje en trøst at det er så mange som tenker på deg og heier på deg! For det er det virkelig. Du har satt et spor i alle våre hjerter!

Masse klemmer til tapre deg!!

25.okt.2009 kl.01:58

Kjære vakre Regine-

jeg kjenner deg ikke, men bloggen din rører meg helt inn i hjerterota.

Dette livet er så urettferdig, men vi har alle våre kors å bære, vi skal alle dø..

Du er bare atten, og går igjennom noe ingen ungdommer skulle gå igjennom.

Jeg håper at ting vil snu, mirakler har skjedd før, men uansett har du satt spor i hjertene til tusenvis av mennesker. Du har gitt noe til så mange, og forhåpentligvis gir vi noe tilbake til deg.

Klarer du å se oss i ditt indre? Hvis vi kan være som tusener små lysglimt, små stjerner på nattehimmelen din, tilsammen lyser vi kanskje opp litt av mørket rundt deg?

Det er ikke først og fremst historien din som griper meg, det er fortellerstemmen din. Du skriver så vakkert, så presis men samtidig poetisk.

"Opium" er for eksempel en slående beskrivelse av å være fanget i en marerittaktig virkelighet. Utrolig godt skrevet.

Måtte alle gode krefter være på din side, Regine.

Og tusen takk for at du deler.

Rebella

25.okt.2009 kl.02:01

Herregud som jeg skulle ønske jeg kunne gjøre noe for å hjelpe deg i denne grusomt vonde situasjonen! Som jeg har fått med meg at mange har skrevet; ER det noe som helst vi kan få gjøre for deg, Regine?? Utover å bestemme oss for å bli benmargsdonorer og å støtte økonomisk? Et eller annet? Jeg blir helt desperat ved tanken på at du gjennomgår dette vonde, jeg ønsker av hele mitt hjerte at dette må ordne seg og at du igjen får gode dager, kreftfri og lykkelig♥ Du er konstant i tankene mine, kjære venn og tilgi meg om du føler det er respektløst, men jeg ber for deg hver dag.

jeanette

25.okt.2009 kl.02:36

Jeg tror du vil komme deg gjennom dette Regine. Du er så sterk! Du kommer til å fortelle om opplevelsen av sykdommen om litt, da du er blitt frisk og har vunnet kampen. Og vet du hvorfor? DU GA ALDRI OPP:)

Katrine

25.okt.2009 kl.04:36

*sende klem*

25.okt.2009 kl.09:54

Jag önskar alla andra

det bästa som jag vet.

Jag kan ju inte be för dem

i all min gudlöshet.

Men skulle jag försöka,

då tror jag att det kom:

"Låt inte någon finnas till,

som ingen tycker om!"

_

Om människor är ringa

och fattiga - än sen,

om bara de blir älskade,

åtminstone av en.

För rikedom och ära,

det låter kanske bra.

Men kärlek är i alla fall

det enda vi vill ha.

Stineab

25.okt.2009 kl.12:00

Jeg begynner nesten å gråte hver gang jeg leser innleggene dine. Jeg har ihvertfall tårer i øynene. Du er så utrolig sterk, håper at du blir frisk!

Hilsen

www.stineab.blogg.no

Victoria

25.okt.2009 kl.12:43

tenker på deg <3

isbil - marit & olivia

25.okt.2009 kl.13:32

ikke gi opp!!

Beathe

25.okt.2009 kl.13:43

Ikke gi opp!!!!

awe

25.okt.2009 kl.13:52

du skriver helt utrolig bra! blir avnligvis aldri rørt når jeg leser noe, men hver gang jeg leser innleggene dine blir jeg fuktig i øyenkroken!

Så på, regine, alle heier på deg :)

Ingrid

25.okt.2009 kl.14:01

Ikkje gje opp! Det er heilt sikkert vanskeleg, men ha trua! Det gjer så vondt å lese dette.. :-( tenker på deg ofte!

ERLEND MOEN - Vanlig gutteblogg

25.okt.2009 kl.14:14

Fy søren, du er ei utrulig sterk jenta! Stå på, detta klara du. :)

B.S.

25.okt.2009 kl.14:24

Det svenske diktet over er skrevet av Ana Greta Wide, beklager at jeg ikke skrev det med en gang.

B.S.

25.okt.2009 kl.14:25

Det svenske diktet over er skrevet av Anna Greta Wide, beklager at jeg ikke skrev det med en gang.

Thea Gjerstad

25.okt.2009 kl.15:36

Ja, livet ER urettferdig Regine. Jeg mistet selv min kjæreste, han hadde AML, for to år siden. Så jeg vet hvordan det er å leve rundt noen som har fått uker, måneder igjen. Etter denne dødsdommen, levde ØA som han het, i 9 måneder. Det eneste jeg kan gi deg av råd, er å gjøre akkurat det du vil. Det er ditt liv, og så lenge du lever skal du gjøre som du har lyst til! Og det er lov å være egoistisk, du SKAL være det. Jeg ønsker deg alt godt framover og tenk bare på hvor mange du inspirerer. Du hjelper oss friske til å innse hvor skjørt livet er, og at vi for all del må ta godt vare på oss selv. Og ikke bry oss om småting. Klem fra Thea i Molde http://oastiftelse.no/

Laila

25.okt.2009 kl.16:16

Søndagsklem!

Ida

25.okt.2009 kl.17:29

du er så sterk! og du er kjempe nydelig

Synnøve

25.okt.2009 kl.17:43

Klem til deg :-)

25.okt.2009 kl.17:55

Hur mår du..? Det går inte att föreställa sig hur du och din familj (och vänner förstås) har det. Kan inte göra mer än tänka på dig och hålla tummarna för att allt ska gå bra och du får bli frisk igen. Önskar jag kunde gör så mycket mer.

Måmga kramar

Heidi

25.okt.2009 kl.18:03

Hei Regine:) Jeg sender deg en god klem..:)

Jeg er stolt av deg, du virker som en utrolig flott person.

Hanne

25.okt.2009 kl.18:14

Tenker på deg daglig.

Kari Rasmussen

25.okt.2009 kl.18:48

Om det er noe jeg kan gjøre, stiller jeg opp! <3

AJ

25.okt.2009 kl.19:04

Thea: Leste den bloggen for en stund siden. En meget sterk historie! Håper det går bra med deg og familien til ØA! Ble det politi av deg? :)

Regine: Håper så inderlig at de klarer å justere medikamentene slik at du slipper de store smertene! Ta i mot det du kan få av help. klem

Caja

25.okt.2009 kl.19:20

Skulle ønske situasjonen for deg var annerledes.

Om det er noe jeg virkelig hater og frykter, så er det kreft. Unner ingen å gjennomgå det du gjør nå. Håper at ting blir bedre for deg. Tenker på deg!

Kaida -

25.okt.2009 kl.19:24

Jeg syns så synd på deg når jeg leser innlegget ditt ! Ingen fortsjener å gå rundt med sånne smerter hele tiden.

God bedring, for det blir sikkert bedre etter hvert ! Legene må jo finne en medisin eller smertestillende som gjør at du ikke har vondt lenger ;)

Stor klem ♥ ida

Tove

25.okt.2009 kl.19:25

Først til Thea Gjerstad: Fulgte med på bloggen til ØA, og har tenkt på deg flere ganger siden. Veldig sterk historie, ØA virket som en helt fantastisk gutt. Håper det går bra med deg :)

Så til deg Regine, håper så veldig du har noen gode dager innimellom. Skulle så gjerne ønske det var noe vi lesere kunne gjøre for deg. Dette er så urettferdig, men det vet du vel bedre enn noen andre.. Vet ikke hva jeg skal si, bare håper og håper så inderlig for deg.

Bestemor

25.okt.2009 kl.19:34

kjære Regine. Sender deg mange varme tanker og klemmer. vi er mange som tenker, og ber for deg.

Maja

25.okt.2009 kl.20:09

Jeg har ikke ord... Tenker på deg

Cath

25.okt.2009 kl.21:23

Jeg har tenkt å kjøpe t-skjorter på www.beltespenner.com for å støtte Regines sak og forskning på MDS. Det er fine gaver å gi bort samtidig som en støtter en god og kjempeviktig sak. Kjære Regine, jeg håper inderlig at dette skal gå bra for deg. Håper og tror at dette SKAL gå din vei!!

Åshild

25.okt.2009 kl.21:53

Jeg tenker på deg i kveld. Åshild

Sandra

25.okt.2009 kl.21:55

jeg vet du blir bedre! gode ting skjer med gode mennesker (sikkert nevnt mange ganger før, fordi folk bryr seg om og er glade i deg!) og du er et godt menneske!!!!

Dahlemamma

25.okt.2009 kl.22:11

Vil takke Psykologen for dine fine ord til Regine og oss andre; bildet du tegnet var så presist! Vi står her vi Regine; en stoor flokk av redningsmenn står her mer enn parate med en felles tanke i hodet: VI SKULLE SÅ GJERNE! Av og til finnes det liksom ikke ord og egentlig er det helt greit; for bak ordene vi likevel prøver å finne ligger det noe mye mye større. Vi er her Regine, DU er her hos oss, i dag, i morgen og alle dager som kommer.

for deg en gammel dame

25.okt.2009 kl.22:19

Psykologen glemte en liten ting .

DU gir OSS som leser sååå MYE mere enn vi kan gi deg tilbake.

Heia Regine .

Håper du har bedre kontroll på smertene nå .

sender en klem med vinden som streifer din sarte hud .

Ønnsker deg bedring

Martha

25.okt.2009 kl.22:36

Det gjer meg utrulig vondt å lese bloggen din..

Flaut å innrømme, men eg unngår stadig med vilje å lese bloggen din, eg vil så gjerne fortsette å sveve på den rosa skya mi der alt e bra og fint..vil ikkje innsjå at kreft kan hende kin som helst, ikkje berre gamle menneske..vil ikkje sjå alle smertene det medføre. Vil ikkje sjå elendigheta du leve i, slik at eg kan fortsette å leve det egoistiske og overfladiske livet mitt uten dårlig samvittighet, blir kvalm av meg sjøl noken gonga.

Håpe du blir bra, det fortjena du :)

waglipia

25.okt.2009 kl.23:18

Krysser fingra for deg, ingen fortjener en slik smerte! Du er sterk og vil klare det du blir nødt til å klare, dagen du håper skal komme, vill komme! Aldri gi opp uansett hvor meningsløst alt dette er. Det er et lys i tunnelen som du om ikke lenge vil møte, nyt de gode stundene du har og kjemp mot det vonde. Det er en mening med alt her i livet, og jeg er sikker på at døden er ikke en del av ditt liv her og nå! Reginemor du er ung og sterk, du vil klare dette! stå på alt du kan, det er nå det gjelds! Mine tanker er hos deg <3

Marius

25.okt.2009 kl.23:27

Kjære Regine.

Du er en tøffing, og det er noe vi alle ser her. Ingen fortjener og måtte lide på denne måten. Men dette er livets tunge, og forferdelige faktum. Men jeg vet, at kun de sterkeste av oss, kommer seirende ut, og det er deg det! :) Vi er alle glad i deg, og vil at alt skal gå bra.

Og det vet jeg det kommer til å gjøre for deg, in the end.

Håper kommentarene hjelper deg og fatte mot, for det er det eneste vi kan hjelpe deg med.

Men alltid husk, du er sterk nok og vil komme seirende ut! :)

Oslojente

26.okt.2009 kl.01:32

Kjære Regine
Jeg håper at du får bedre dager, og jeg håper at det skal skje et mirakel for deg snart. Du er enestående!

Psykologen

26.okt.2009 kl.06:13

Et lite "PS" til "For deg en gammel dame":

Jeg er så enig med deg at Regine har gitt oss svært mye. Dette har jeg prøvd å formidle i et tidligere innlegg, 18.10 under "Sometimes I cannot feel my face".

H

ingrid-urdal@hotmail.com

26.okt.2009 kl.06:32

Fælt å lesa om kossen du he d. eg ønske deg alt gått, å ber for at situasjonen din, som så mange andre dele, ska bedra seg snart. Får lyst t å komma å trøsta deg... bare sei hvis d e nåe eg kan jør, kå som helst. stå på, å ikje je opp! verden e ein fæl plass for nåen, å eg e kjempelei meg for at d skjedde me deg. å så e d så bra at du formidle koss du he d, for å minna åkke friske om kå fælt nåen he d, sånn at me bli mer fokusert på å hjelpa, både deg å andre så lide. ska fortsedda å huska på deg i bønnene mine....

Lisbeth

26.okt.2009 kl.07:26

Tenker på deg!

wenche2.

26.okt.2009 kl.07:42

Mandagstankeklem med inderlige ønsker om en smertefri dag for tapre skjønne du.

Lena

26.okt.2009 kl.09:28

Uff det er så trist så trist å lese igjennom bloggen din, jeg har ofte vært innom men ikke riktig vist hva jeg skulle skrive. Hva kan man liksom si til ei som har det så tøft som deg. *sukk*

Ingen ord streker nok til på en måte.. Jeg kan ikke si annet en at jeg tenker ofte på deg og syntes du er UTROLIG tøff. Du lever et liv som ingen skulle behøve å leve hverken ung eller gammel,men det at du er så ung gjør alt så mye mere urettferdig. Mine tanker går til deg ofte og det vil jeg at du skal vite, du har berørt mange mennesker med bloggen din..

Sender over en stor klem til deg Regine, skulle ønske jeg kunne holde rundt deg hardt og lenge og tatt vekk alle smerter..

Kirsten

26.okt.2009 kl.10:51

23.10 skrev Psykologen dette her inne: "På ulikt vis strekker vi ut hender, redningsbøyer og livbåter i følelsessterke håp at du skal se at vi er der. Vi vil så gjerne redde deg, Regine. Det er det som betyr noe nå, men vi har ikke en gang ordene som kan hjelpe. Som om ordene og språket vårt ikke strekker til. Livet er for sterkt for språket."

Jeg ville bare si at jeg ogsaa er en av disse som saa gjerne vil redde deg Regine og at livet er for sterkt for spraaket.. ord blir som for de fleste som har faat bli kjent med deg, fattige.. vi vil saa gjerne....

gode tanker fra en voksen dame fortsatt haaper at mine barn blir like sterke og vakre som deg og at de ogsaa vil klare og sette saa sterke spor etter seg som du har klart.
jeg får så vondt av å lese dette. hvorfor skal dette skje mennesker? du virker som en utrolig sterk person og det skal du ha! Skulle virkelig ønske at det gikk riktig vei for deg!

Sunniva

26.okt.2009 kl.13:17

Sender deg alt jeg har av kjærlighet og lys! Tenker så mye på deg. Skulle ønske jeg kunne ta all smerten din vekk for deg.

anne liv

26.okt.2009 kl.14:12

må få sende deg en klem regine,du er en sånn tapper jente.og å dele alt dette med oss,tørre og åpne seg slik for alle det står det respekt av.som jeg ønsker du skal bli frisk det ønsker vi alle for deg du har jammen fått nok av livets onde sider.håper du holder ut regine du er en flott og modig jente. klem fra anne.

Jo

26.okt.2009 kl.14:53

http://www.reginestokke.com/

Går disse pengene rett til deg, Regine?

26.okt.2009 kl.15:04

Jo: Pengene var ment å gå til en eventuell behandling for Regine i utlandet. Dersom dette ikke skulle bli aktuelt, går alle pengene til kreftforskning / forskning på MDS og AML, samt tilbud til unge kreftrammede.

Regine ble tilbudt mer behandling i Norge likevel ? selv om legene først sa at de ikke kunne gjøre mer for henne. Så behandling i utlandet ble derfor ikke aktuelt.

Ane

26.okt.2009 kl.15:21

Tenker mye på deg, Regine. Skulle ønske det var noe jeg kunne gjøre.

linda

26.okt.2009 kl.15:51

Jeg har tankene mine hos deg Regine. Jeg synes det er et dårlig tegn at du ikke skriver. Du er sikkert for syk og utmattet nå. Jeg ønsker deg bedre dager, uten smerter og med glimt av lys i den mørke tilværelsen din. Situasjonen kan snu og mirakelet vi alle venter på kan komme. Det har skjedd før. Hjertet mitt blør for deg, og familien din, du vakre tapre jente!

Jo

26.okt.2009 kl.15:54

"Regine ble tilbudt mer behandling i Norge likevel ? selv om legene først sa at de ikke kunne gjøre mer for henne. Så behandling i utlandet ble derfor ikke aktuelt."

OK - takk for info. Den informasjonen burde stå på websiden til reginestokke.com.

26.okt.2009 kl.16:03

Jo: Enig i at personene som står bak nettsiden og aksjonen kunne oppdatert mer løpende. Men jeg antar at alt holdes åpent, siden det ligger i sakens natur at det er vanskelig å forutse hva som vil skje. Premissene på nettsiden er uansett temmelig klare:

"Kommer det inn så mye penger at de dekker Regines behandling og det enda er penger igjen, eller om det verst tenkelige skulle skje og hun ikke trenger pengene , vil dette doneres til forskning på myelodysplastisk syndrom (MDS) som er Regines diagnose. Og bedre forhold på sykehus for kreftsyk ungdom og voksne."

Liv

26.okt.2009 kl.16:13

Følger med hver dag på bloggen din, og håper på en positiv beskjed. Synes dette er så forferdelig at jeg har ikke ord. Synes det er helt forferdelig at du skal ha så mye smerter, ja, jeg har som sagt ikke ord..

Selv om jeg ikke kjenner deg personlig, så føler jeg at jeg kjenner deg alikevel, fordi du er så åpen i bloggen din. Tenker på deg hver eneste dag, og tenker positive tanker for deg Regine.

Nå er det noen dager siden siste innlegg, men jeg håper at smertene har avtatt, og at du får slappet av ordentlig, så kreftene blir større og du blir sterkere.

Stor klem

hestiaverden

26.okt.2009 kl.16:53

I alle de vonde tankene er man mer ensom enn man skulle tro det var mulig. Både den syke og de som er nære har så mange følelser som lever sitt eget liv, og vi som tenker dem greier ikke alltid å sette ord på dem.

Kjære Regine-mor. Jeg kommer aldri til å slutte å tenke på deg, eller på dine pårørende. Som et vindpust vil du alltid være i mine tanker av og til - spesielt nå, når kreften har kommet inn i vårt hus også (uten sammenligning forøvrig - i vårt tilfelle er det snakk om en helt annen type kreft)

Jeg håper dere har greid å få stabilisert smertene. Jeg håper du har gode tider innimellom...

-Mange varme tanker sendes over fjorden..

-klem-

imkleiva.blogg.no

26.okt.2009 kl.16:58

Fin blogg :D

Bente -Lise

26.okt.2009 kl.17:34

Tenker på deg og dine, Regine - ber.

anne marie

26.okt.2009 kl.18:51

Ber for deg Regine kjære:)

julie

26.okt.2009 kl.20:04

Jeg håper og ber for deg Regine, du er sterk !

Sara

26.okt.2009 kl.20:20

Herregud, jeg sitter her og du er en fremmed for meg! Alikeveld gråter jeg litt for hvert eneste av innleggene dine, jeg gråter av å lese, du opplever alt jeg leser! Det er sinnsykt.. Og du er et forbilde for utrolig, utrolig mange.. Det skal jeg love deg.

Det er litt slikt med folk at vi leser hva du går igjennom, vi krysser fingrer og tær for deg.. Men alle glemmer liksom litt at dette kan skje hvem som helst.

Bestefaren min fikk kreft for en god stund tilbake, og vi fikk vite at han kom til å dø innen noen måneder. Jeg husker ikke hvilken kreft det var, men er ganske sikker på at det var ?lymfekreft. Uansett, etter mange doser og slikt fant dem en gift som fungerte og han ble kreftfri, hvertfall for en stund:) Den samme dagen fikk vi en ny dårlig beskjed, gammeltanta mi hadde nå kreft.. Vi krysser fingrer å tær!

Alle burde tenke over at det plutselig er dem selv som sitter der med kreft.

Intetgjør kreft!!!

Lykke til Regine, du er en av de sterkeste menneskene jeg vet om ! Stå på og vær ENDA sterkere.
Hele Norge er med deg! Du har gitt mange, i alle fall meg, et helt nytt syn og perspektiv på ting her i livet!

Hanna

26.okt.2009 kl.20:30

Du må være den tøffeste 18-åringen jeg veit om. Det er så mye jeg bare tar for gitt, men jeg skal virkelig begynne å sette mer pris på de små tingene. Stå på, og ikke gi opp håpet. Tenker på deg.

Pia Margrethe

26.okt.2009 kl.20:36

Jeg har lyst til å skrive noe fint, men kommer ikke på noe. Har lest en bok som handler om leukemi, Idas dans heter den. Jeg gråt igjennom hele boken. Jeg leste om bloggen din via en annen blogg, men det var ikke først idag jeg virkelig begynte å lese den. Jeg tror på deg, du er i mine tanker.

26.okt.2009 kl.20:40

god bedring Regine<3

26.okt.2009 kl.21:08

Tänker på dig och de dina.

Hoppas...

Carina

26.okt.2009 kl.21:18

Kjære Regine. Ingen ord vi kommer med kan gjøre smerten og sorgen din mindre. Det er d bare et mirakel som kan, eller kanskje cellegiften. Jeg tenker på deg hele tiden. Jeg håper du får litt "fri" i hodet ditt innimellom. Har selv vært dypt deprimert .Det var et helvete på jord. Det spilte ingen rolle hva jeg betydde for andre osv, jeg var i krise. Din sorg er en annen . Men jeg tror redselen og krisefølesen kan sammenlignes.Jeg er lei meg for at du har det sånn. Jeg er lei meg for at du er så alvorlig syk og jeg er lei meg for manglende bedring av sykdomsbildet. Jeg kommer til kort i å hjelpe deg. Jeg har bare et sånt behov for å si til deg at jeg vil ditt beste( at du overlever) og at jeg bryr meg om deg og at jeg ikke vil at det skulle bli sånn for deg. Ikke for noen andre heller for den saks skyld... Jeg er så glad for at du har en trygg og god familie som passer på deg og tar seg av deg, Skulle ønske det var noe som jeg kunne gjøre.

christel

26.okt.2009 kl.21:57

hei regine

Leser bloggen din hele veien for å se hvordan det står til med deg,har ikke lagt igjen en kommentar før,for jeg vet liksom ikke helt hva jeg skal skrive. men jeg sender deg all verdens varme tanker og ønsker deg god bedring:) Du er en person som kan forandre verden i mitt syn,få oss andre mennesker til å tenke annerledes og sette pris på det vi har:)

Cia

26.okt.2009 kl.22:11

Håper du får en god natt med fine drømmer.

Tenker på deg!

*Klem*

linn

26.okt.2009 kl.22:18

Hei ...!

Dritt kul blogg ass.. : D.

Jeg hadde blitt kjempe glad om du kunne skrive en eller flere komenntarer til min blogg og ..!

Det hadde vert veldig koselig for meg ... : D

Klem Linn

Ps: Min blogg er: www.linnziyndesdal.blogg.no

astrid

26.okt.2009 kl.22:19

håper det går bra med deg og at du får en fin kveld :)

Anonym

26.okt.2009 kl.22:24

Tårene triller for deg og alle tankene mine er hos deg :) <3

marit

26.okt.2009 kl.22:44

Kjære tapre Regine.

Sender deg mange varme og positive tanker. Føler så utrolig med deg. Ingen skulle behøve å måtte oppleve noe slikt.Du er ei så flott jente.

Ber for deg.

Klem

Hanne

26.okt.2009 kl.22:56

Der ligger hun

kald og forslått.

Der ligger hun

samler restene av krefter.

Der reiser hun seg opp

sterk igjen.

Hun sier stille

svakheten er min stryke.

Det var da jeg begynte og gråte

Dikt av Jan-Otto Fauske.

Tenker på deg skal du vite :) selv om jeg ikke kjenner deg og du ikke kjenner meg

Mona

26.okt.2009 kl.23:06

Jeg skulle ønske jeg kunne si noe som gjorde at du følte deg bedre, setninger som gjorde at du smiler, og blir lykkelig. Men jeg vet ikke hva jeg skal si, aner ikke. Jeg blir bare så utrolig lei meg når jeg leser at du ikke har det bra, du skal klare dette, det er så mange som støtter deg, som vil at du skal kjempe. For en stund siden leste jeg boken "idas dans", og jeg gråt hele boken, alle følelsene strømmer på.

Jeg håper så inderlig at du blir bedre, Kom igjen Regine, du er så tøff, dette skal du klare!!!

Tenker masse på deg og ber om at du skal bli bra.

Klem

Helene

26.okt.2009 kl.23:20

Kjære Regine. Jeg synes så utrolig synd på deg. Ingen skulle være nødt til å oppleve noe så forferdelig.

Du skal vite at jeg ber for deg - og alle andre med livstruende sykdommer. Hold motet oppe. Du er en fantastisk person, og du har mange som er glade i deg, og tenker på deg. Det gjør i alle fall jeg. Det er ikke tapt enda.

Jeg vil bare si at ved å skrive denne bloggen her, har du gjort en livsviktig jobb for å få folk engasjert i kreftsaker, og gitt folk et personlig innblikk i hvordan det virkelig er å ha slike forferdelige, livstruende sykdommer. Mange har blitt donoere, blodgivere og gitt pengegaver bare på grunn av deg. På den måten har de, på grunn av deg, reddet eller vil redde liv.

Du har reddet liv ved å skrive denne bloggen. Det er det ikke mange som har gjort gjennom livet sitt, og det har du gjort før du er tjue. Du har utrettet noe stort i livet ditt, og det er noe du må ta med deg, uansett hvordan dette går.

Klem Helene

Mariann

26.okt.2009 kl.23:32

Tenker på deg og dine, Regine. Klem

Silje

27.okt.2009 kl.09:46

herregud, sitter med tårer i øynene. så utrolig trist og vondt! :(

Solveig

27.okt.2009 kl.09:52

Styrkende tanker og klemmer til deg, Regine <3

Frances

27.okt.2009 kl.09:59

Vet ikke om du er i stand til å lese dette. Jeg frykter at det er et dårlig tegn, at du ikke har skrevet på mange dager nå. Håper så inderlig at du har det bra. Du må vite at vi er mange som tenker på deg og står ved siden av deg og støtter deg i vanskelige dager og netter. Vi ser deg, du vakre og begavede jenta, vi beundrer deg, vi ønsker deg smertefrie dager og netter. Vi vil at du skal være glad og stolt av deg selv, din kunst og skriving, din ærlighet og tapperhet, det du står for. Vi har rett og slett blitt veldig glade i deg. Kan like godt si det rett ut! Glad i deg! Jeg har tenkt å tenne et lys for deg kl 8 i kveld. Hvis alle som er innom bloggen i dag gjør det samme, så blir det et stort og vakkert lyshav som lyser opp din kveld, Regine.

ANNE

27.okt.2009 kl.10:03

Kjære deg..Tenker masse på deg,lurer på hvordan dagene dine re nå,hpre du har fått hjelp med smertene.Vi er mange som tenker på deg,ber og håper for deg.Husk det..Klem fra ANNE..

27.okt.2009 kl.10:19

Har du tatt noen høstbilder de siste dagene, Regine? Solen skinner så vakkert nå. VI vil gjerne se høsten gjennom ditt kamera!

Carina Elise

27.okt.2009 kl.11:05

Regine!

Tenker på deg hver dag, du er kjempe sterk! Håper virkelig smertene gir seg! Det gjør virkelig vondt å lese dette. Stå på <3 varme tanker

Aimée

27.okt.2009 kl.11:18

For å være ærlig er det ikke ofte jeg tar turen innom bloggen din. Rett og slett fordi du minner meg slik om søskenbarnet mitt som jeg mistet for noen år siden.

Jeg håper virkelig, innerst i hjertet at denne prosessen ikke blir så vond for deg. Jeg håper aller helst at du får leve. Det gjør meg så vondt å lese hvordan du har det, og jeg er så glad for alle som gjør alt de kan for at du har det bra.

Det gjør godt å se din styrke, for selv om ting kanskje virker håpløst til tider, står du der fremdeles sterk. Men det er lov å være redd Regine. Det er lov å grine. Det er lov å være svak enkelte dager.

Jeg vet at din blogg har endret livet til mange, og du kan være stolt over hva du har oppnådd ved den. For du har oppnådd ting. Du har fått folk til å gi blod, til å bli benmargdonorer, til å skrive seg opp på donorlister. Det kan du være stolt over. Du har oppnådd mye.

<3 håper tingene vil gå din vei fremover. De sier det ordner seg for snille jenter, og jeg håper virkelig dette stemmer i ditt tilfelle. Jeg håper du slipper å ha det så vondt.

Kristina *S*

27.okt.2009 kl.11:48

Formiddagen kommer med et lite solgløtt her. Igjen sitter jeg og tenker på en annen som sprer solskinn, deg Regine. Det er så utrolig trist å lese om stadige nedturer for deg som det har vært utover høsten i alle fall, ja du har jo vært syk mye lenger enn det vet jeg jo, og det er så urettferdig at du må kjempe den kampen du nå gjør Regine. Det er totalt meningsløst alt det dere må gå gjennom. En flott ung og veldig begavet jente på knappe 18 år fortjener ikke dette.

Tenker mye på deg og dine.

Varme klemmer fra meg

yvonneslilleverden

27.okt.2009 kl.12:13

Regine! Hvor er du? Det er lenge siden du har blogget nå... Jeg sjekker flere ganger om dagen, og blir like skuffet hver gang. Jeg blir bekymret for deg. Vær så snill, hvis du er i form - gi oss gjerne et hint om hvordan du har det. Vi er så mange som tenker på deg, ber for deg og er glad i deg!

En liten klem og en bønn fra Yvonne som beundrer deg så veldig mye <3

Reginach

27.okt.2009 kl.12:26

Heihei :) fin blogg.. ta en titt innom min :D

sirkeline

27.okt.2009 kl.12:28

Hei Regine! Hvor er du og hvordan går det med deg? Klem

Lille

27.okt.2009 kl.13:30

Tenker på deg.....:-)

27.okt.2009 kl.14:07

Håper at dagen i dag er litt bedre... Og håper at du snart blir bra nok til å få koselig besøk fra dem du er glad i! Det fortjener du virkelig.

Husk at du, uansett hvordan du føler deg, er betydningsfull og en unik person, du er rett og slett sjeldent talentfull, både til å skrive, uttrykke følelsene dine, fotografere og bare være!

Hilsen en av dine mange ukjente venner, som bryr seg om deg!

Sofia

27.okt.2009 kl.14:18

Jag tänker på dig varje, varje dag och väntar spänt på var inlägg du skriver. Ingen förtjänar att leva mer än du.

Masse klemmer

Helle

27.okt.2009 kl.14:29

STÅ PÅ !

Kristina

27.okt.2009 kl.14:48

Ja, la oss alle tenne ett lys for Regine kl 8 i kveld..

Elisabeth

27.okt.2009 kl.15:15

Tenker masse på deg å tenner et hav av lys for deg i kveld kl.8,

de tennes for å gi deg styrke om å kjempe videre! DU er unik!

Stoor Klem

Truls

27.okt.2009 kl.15:21

Er det noen som vet hvordan det går med Regine?

Truls

martherk

27.okt.2009 kl.15:33

Jeg lurer på det samme som Truls, blir bekymret når det går såpass med tid mellom hvert innlegg, er innom flere ganger daglig for å se.

På den andre siden skjønner jeg at hun ikke er i form til å skrive blogg hele tiden..

Sunny

27.okt.2009 kl.15:47

Jeg vet ikke hvordan du Regine har det... men jeg kan tenke meg at du ikke har det så bra når du ikke skriver og at du har helt andre ting å forholde seg til enn pc og blogging... ;(

Føler så med deg.. god klem

therese-bergen

27.okt.2009 kl.16:09

Tenker masse på deg og håper vi hører noe fra deg snart.

Maria

27.okt.2009 kl.16:27

Hva som enn skjer så håper jeg at du har det bra tross omstendighetene, og at du får det bra videre, om det blir langs livets landevei her nede, eller om det blir englesang høyt der oppe. Håper du klarer å stå på, og at kroppen din kvitter seg med alt som ikke hører hjemme der. Du er tapper og fortjener så inderlig en sjanse til å leve et langt og godt liv som frisk og rask!

God bedring, Regine!

Bente -Lise

27.okt.2009 kl.16:32

Håper du har det så bra som det går an i din situasjon. Klæm.

Else

27.okt.2009 kl.16:49

Jeg er så imponert over deg Regine. Tenke seg til at selv når du nå har så mye smerter fortsatt deler tanker og ord med dine venner her på bloggen din. Det er så sterkt å lese - og jeg føler

med deg, kjære Regine. Men husk håpet er ikke ute. Skulle ønske du ble smertefri og at du

fortsatt kan bli frisk. ( jeg har nettopp vært i Moskva - og tro meg jeg tenkte på deg der jeg gikk rundt omkring og så på all den kunst som menneskene klarer å formidle ). Det er så mange skjebner i verden - og vi som er friske må aldri i livet klage over noe som helst. Klem fra Else.

Laila

27.okt.2009 kl.16:49

Tenker på deg. Stor klem!

Merete

27.okt.2009 kl.16:50

Kjære Regine!

Sender deg en stor, varm klem!

AnnO

27.okt.2009 kl.17:18

tenker på deg

på hvor fantastisk flott jente du er

på fotografiene dine

på din sterke stemme gjennom ord, bilder og uttrykk

ønsker ALT for DEG

Stine

27.okt.2009 kl.17:26

Kjære Regine

Jeg tenker på deg, hver dag.

kinekline8

27.okt.2009 kl.17:28

Tenker på deg Regine (:

Hege

27.okt.2009 kl.17:37

Mine tanker går til deg og din familie og venner!

Tar oppfordringen og tenner et lys for deg kl 20!

Hegemor

27.okt.2009 kl.17:42

Kjære Regine

Vi tar oppfordringen om å tenne lys for deg i dag, tenker mye på deg og dine!

amandakaroline

27.okt.2009 kl.17:52

Det er så vondt å lese att du ikke har det bra, men jeg vill bare si att jeg beundrer hvor sterk du er!

sselma.blogg.no

27.okt.2009 kl.17:56

å herregud ;o

alt det fæle du har gått igjenom, på så kort tid er helt forferdelig!

jeg er bare 13 år, og skjønner ikke så mye av det du skriver. men jeg skjønner veldig godt at du har det fælt, og jeg ønsker deg god bedring! på innleggene under hvor du skriver ting som du har gjort som du liker å gjøre f.eks. å gå på tur i skogen med en venn eller to. for meg er det litt kjedelig, jeg vil heller sitte inne og være på pc'n eller spille fotball med vennene mine. men når jeg leser om din skogtur tenker jeg på hvor heldig jeg er, som kan gå ut når jeg vil, spille fotball når jeg vil og jeg trenger ikke tenke på å ta et halvt tonn medisiner hver dag. jeg er UTROLIG heldig og DU har lært meg å sette pris på hva jeg har! tusen takk for det, regine <3

jeg vil også tenne et lys for deg 20.00

klem <3

Rita

27.okt.2009 kl.18:27

Er bekymret for deg nå Regine...gått mange dager siden vi har hørt noe. Tankene mine er hos deg mange ganger om dagen.

Jeg vil også tenne et lys for deg i kveld kl. åtte

Rita

27.okt.2009 kl.18:40

Vil dele det fineste diktet jeg vet med alle dere, det er skrevet av en som heter Hans Olav Mørk.

VÅG Å VÆRE

Våg å være ærlig

våg å være fri

våg å føle det du gjør

si det du vil si.

Kanskje de som holder munn

er reddere enn deg?

Der hvor alt er gått i lås

må noen åpne vei.

*

Våg å være sårbar

ingen er av stein.

Våg å vise hvor du står,

stå på egne bein.

Sterk er den som ser seg om

og velger veien selv.

Kanskje de som gjør deg vondt

er svakest likevel?

*

Våg å være nykter

Våg å leve nå.

Syng, om det er det du vil -

gråt litt om du må.

Tiden er for kort til flukt,

bruk den mens du kan.

Noen trenger alt du er

og at du er sann!

Kari

27.okt.2009 kl.18:45

Eg tenkjer også mykje på deg, Regine! Sender sterke ønsker og gode tankar din veg!

Hedda Øysteinsdotter

27.okt.2009 kl.19:03

Tenker utrolig mye på deg Regine:)

Lena

27.okt.2009 kl.19:13

Tender ett lys kl 20 :00 ikveld. De varmeste hilsner og tanker til deg. Stå på!

Juliecaa ;)

27.okt.2009 kl.19:23

Stå på Regine !

Mistet noen i familien i kreft i dag ... :(

Men jeg vet du vil klare det !

Arli

27.okt.2009 kl.19:36

Tenner lys kl.20.00 i kveld, for deg Regine.

Tenker på deg og dine.

Tulla

27.okt.2009 kl.19:39

Hei har ikke sendt meld tildligere....men innom hver dag og leser...for en fantastisk jente du er...

ønsker deg alt godt....tenner lys for deg kl 20.00 ikveld

Silje

27.okt.2009 kl.19:43

Tenker på deg Regine, utrolig hvor sterk du er! vondt å lese at du ikke har det bra og at du har det vondt. ingen fortjener noe så fert som det du går igjennom!

tenner lys 20:00, bare for deg! <3

Elise

27.okt.2009 kl.20:01

Lys er tent.

Beudrer deg utrolig mye, og håper virkelig at du føler at du ikke har noe ugjort, ønsker deg all den lykke som finnes.

27.okt.2009 kl.20:07

BE TIL GUD OM HELBREDELSE!

Tove Mette

27.okt.2009 kl.20:08

Har nettopp "funnet" bloggen din. Mistet en god venn til kreft for to uker siden og du satt meg litt tilbake der med bloggen din. Og det er bra. Vi må aldri glemme å leve i nået. Si det du ønsker og gjør det du vil når du kan gjøre det. I morgen kan være for sent! Gled deg over livet Regine, når du klarer, husk at du betyr mye for mange og mange står bak deg i kampen for å komme tilbake til hverdagen! Lykke til!

Malin

27.okt.2009 kl.20:14

Kjære Regine!

Jeg håper virkelig det ordner seg for deg. Du er utrolig sterk!

Et fantastisk forbilde for mange :-)

Du fortjener det så inderlig, å bli frisk. Stå på!

therese-Bergen

27.okt.2009 kl.20:17

Det er vel noen her inne, noen venner kanskje som kjenner Regine. De kunne kanskje lagt ut en melding om hvordan det går md henne hvis de får lov til det selvfølgelig. Vi er alle så bekymret no. Tenker masse på deg og familien din.

en som også fortsatt håper

27.okt.2009 kl.20:24

har også tent et lys for deg Regine. håper selvfølgelig at det lyset symboliserer livet.

Kjersti

27.okt.2009 kl.20:27

Tenker på deg og dine!

Klem fra Kjersti

27.okt.2009 kl.20:35

Har også tent lys for deg i kveld, Regine. Mange gode tanker sender jeg deg. Håper du får en kveld og natt uten smerter og vondt. Stå på videre Regine. Vi er mange som vil stå sammen med deg i kampen din mot sykdommen!

stine

27.okt.2009 kl.20:52

håper på ett innleg av deg snart Regine.

tente lys i kveld, tenker mye på deg

Silje

27.okt.2009 kl.21:07

Til alle dere som sier at dere håper på et innlegg fra Regine. Vær så snill å ikke mas på henne om noe som helst. Jeg forstår at dere bryr dere og at dere bare vil hennes beste men husk at det er hennes valg om hun vil dele livet sitt med alle lesere. Det har vært hennes valg hele veien og om hun nå føler for å trekke seg tilbake fordi hun har nok med seg selv så skal hun få lov til det uten at folk maser på henne om oppdatteringer. Kommer det er innlegg fra henne så gjør det det og blir det stille fra henne så blir det stille. Uansett hva hun velger så respekterer vi det fordi dette i bunn og grunn er hennes liv og hennes kamp. Alt vi kan gjøre er å beundre henne fra avstand og sende gode tanker. Jeg håper på at det kan skje en endring til det bedre og jeg håper du ikke har store smerter... Tenker på deg Regine...

Marte

27.okt.2009 kl.21:10

Helt enig med Silje. Tenker på deg Regine.

Sunny

27.okt.2009 kl.21:15

Har så lyst å sende verdens største blomsterbukett til Regine fra oss som leser bloggen. Hun gir oss så mye og vi har så lyst til å gi henne noe tilbake. Men tror det blir litt vanskelig å organisere med pengeinnsamling... så det blir nok med tanken.... Så derfor sender jeg i tankene en gedigen blomsterbukett med all verdens vakre farger så du Regine har noe fint å se på når du ikke er i form til å komme deg ut i naturen ;)

Lisbeth

27.okt.2009 kl.21:32

Ser på lysene jeg har tent og håper og ber for deg Regine.

mormor

27.okt.2009 kl.21:47

Du kjære gode Regine, jeg tror på at mange tente lys for deg kl. 2000 i kveld. Jeg er ikke opptatt av kl 2000 derfor har mine lys vært tilegnet deg fra kl 1800. Kjære lille jente, hold ut og stå på. Håper at du følger med oss i kveld!

Jane

27.okt.2009 kl.22:08

Sender deg skinnet fra de tente lysene her og en varmende klem til deg i høstmørket, Regine. Håper alle lysene rundt om i Norge når deg, og gir deg styrke.

Bente -Lise

27.okt.2009 kl.22:35

Enig med Silje 21.07. Vi vil gi Regine ro og fred. Er det noe som er mulig for oss og gjøre så er det å respektere henne. Det at hun, for tiden, ikke skriver forteller også noe.. Sender de beste ønsker

Anniken.

27.okt.2009 kl.22:51

Det gjør meg så vondt å høre hvordan du plages:( Skulle så inderlig ønske det var noe jeg kunne gjøre for deg! håper smertene blir bedre!! Ber for deg.

bloggvenn

27.okt.2009 kl.22:56

Hei Regine . Klem og varme tanker til deg og familien din.

Malin

27.okt.2009 kl.23:08

håper du vet at mange folk tenker på deg og støtter deg selv om de ikke kjenner deg! du har et sterkt budskap og jeg krysser fingrene for deg!

Elise

27.okt.2009 kl.23:37

Jeg har ikke ord... Men jeg skal be for deg, måtte Gud helbrede deg fra denne sykdommen. Under har skjedd og skjer i Hans navn. Varme tanker til deg og familien din.

TO

28.okt.2009 kl.00:04

Tenker på deg, nydelige Regine <3 Vi må ikke mase på henne...

Intet nytt, er forhåpentligvis intet nytt..

Styrkeklemmer i natten.

Laila

28.okt.2009 kl.00:40

Kom tilbake kjære Regine, jeg er forferdelig redd for at det er ikke sånn, men jeg savner deg kjære Regine....Jeg håper og tror og ber for deg..... 'ber' for jeg er ikke kristen, men ønsker deg alt godt, kjære lille venn................

Laila

28.okt.2009 kl.00:43

Intet nytt er godt nytt, er det noe som heter, la oss håpe at det er sånnn..............

frøydis

28.okt.2009 kl.03:35

kjære regine, dette er utrolig sterkt og vondt å lese. hvorfor skal du måtte oppleve dette, det er så urettferdig som det kan få blitt.

hva skal man si når ingen ord strekker til for å uttrykke det man vil si?

det eneste jeg kan si er at jeg er med deg i tankene. selv om jeg aldri har møtt deg føler jeg at jeg kjenner deg. bloggen din har lært meg så masse, både på godt og vondt.

jeg tenker iallefall på deg hver eneste dag, og ber til gud om at han må hjelpe deg.

håper på gode nyheter snart.

tusen klemmer fra meg.

Izeta

28.okt.2009 kl.05:27

Uff jeg ble lei meg. Jeg ønsker deg alt godt i livet og jeg håper du for den hjelp du trenger :) Ikke gi opp bli sterk for oss bloggere :)

Mick

28.okt.2009 kl.09:41

Bare innom for å si at jeg tenker på deg.

Toril

28.okt.2009 kl.10:00

Har få gode ord å komme med nå, men mange varme tanker til Regine og familien.

Marit

28.okt.2009 kl.10:12

Du og familien din er også i mine tanker, varme hilsener fra meg.

Torunn

28.okt.2009 kl.10:35

Forferdelig at en så ung, pen jente skal behøve å gjennomgå noe slikt..

Anita

28.okt.2009 kl.10:47

Kjære søte Regine.

Ord blir fattige her.

En varm klem fra meg til deg.

Linda

28.okt.2009 kl.12:14

Jeg tenker på deg!

Malin Alise

28.okt.2009 kl.12:55

Tenker på deg og dine, og håper ting bedrer seg for deg snart.

Andrea Austnes

28.okt.2009 kl.13:21

Du og familien din er i mine tanker! Håper ting ordner seg for deg.. Klem til deg

Kara

28.okt.2009 kl.13:23

Du setter spor. Du har ikke levd så lenge, men i dine 18 år har du utrettet mer enn mange andre gjør i et langt liv. Du har levd mer enn mange andre gjør i et langt liv. Du våger der andre tier. Du er modig og sterk. Uansett utfall så har du ikke tapt. Du har vunnet.

Hei

28.okt.2009 kl.13:37

Jeg bor i Frankrike, men er ofte innom bloggen din. Jeg tenker på deg og sender deg gode vibber fra Paris...

Kristina *S*

28.okt.2009 kl.13:57

Både du og dine er i mine tanker kjære Regine. :-)

Varme klemmer fra meg

Monica

28.okt.2009 kl.14:13

Kjære søte Regine, jeg finner ikke de rette ordene, men vit at jeg tenker på deg og dine!

Mange gode tanker og positiv energi sendes fra meg til deg!

Monica Christine

28.okt.2009 kl.14:14

Jeg tenker på deg, Regine. Jeg håper og tror for din skyld og for din families skyld. Klem fra meg..

anne liv

28.okt.2009 kl.14:27

eb stor klem til den sterke og tapre regine,du er modig som tør og dele dette med oss.måtte du bli kvitt smertene dine regine,vi tenker på deg vi håper og tror du skal bli bedre.stooor klem fra anne

Cathrine

28.okt.2009 kl.14:32

Du er en beundringsverdig person, Regine.

Så ung og så moden. Så kreativ og så reflektert. Så kul og så pen.

Så tøff og så varm.

Mange varme tanker fra Finnmark.

Kirsten

28.okt.2009 kl.14:42

Kjære Regine

Mange tankehilsner fra en som har truffet deg på Barneklinikken, ansvarlig for hobbyverkstedet. Jeg har også en enorm beundring for deg, din familie og dine venner. Varme tanker sendes. Kirsten

Astrid

28.okt.2009 kl.14:55

Tenker på deg

Mathilde

28.okt.2009 kl.15:40

Jeg ville bare si tusen takk for at du er ett av mine forbilder og at jeg elsker bildene dine! skulle virkelig jeg hadde talent nok til å ta så vakre bilder som deg! håper det går bra med deg, hilsen mathilde

Victoria Djuvsland

28.okt.2009 kl.16:43

Kjære Regine! Du virker som en utrolig tøff og modig jente. Det er en litt lenger opp som har anbefalt bloggen min her og det syns jeg var rett og slett respektløst, men ikke noe jeg får gjort noe med. Du kan bare fjerne. Jeg er så utrolig lei for det, unnskyld! Tenker virkelig på deg og syns det er utrolig trist at du har det så vondt. Igjen, jeg er så utrolig lei for at noen hadde anbefalt bloggen min her. Hilsen Victoria.

Charlotte Anna

28.okt.2009 kl.17:02

Det er så ufattelig urettferdig! Tenker på deg, og ønsker deg lykke!

MBP.

28.okt.2009 kl.17:39

Stå på Regine, det er utrolig ille å lese om dette, og det får meg til å tenke på hvor heldig jeg er som er frisk. Jeg gjentar: STÅ PÅ!

Tina

28.okt.2009 kl.17:42

tenker på deg <3

Katrine

28.okt.2009 kl.18:06

Du er i tankene mine.

28.okt.2009 kl.18:10

Du må virkelig prøve å oppsøke en person som kan hile!

Det kan virke! Det er mange som har blitt friske fra hiling!

Vær så sill og prøv det!!! Du kan bli frisk igjen!

Anja

28.okt.2009 kl.18:45

Regine må få gjøre det hun vil, ikke hva andre vil at hun skal gjøre. Skjærp dere!

Hege

28.okt.2009 kl.18:49

Varme tanker til deg Regine. Måtte det snart komme bedre dager.

Klem

KONKURANSE

28.okt.2009 kl.19:25

HALLO ALLE SAMMEN, JEG HAR EN KONKURANSE/MINI-QUIZ PÅ BLOGGEN MIN FOR ALLE SOM HAR BLOGG, WWW.CHRISTELLL.BLOGG.NO

Fasit

28.okt.2009 kl.19:32

Til KONKURANSE (med en r): Dette er ikke noen spam side altså! Dette er en høyst personlig side om Regines liv. Synes du kan finne det for godt å ikke komme med slike innspill på en side som dette. Du kan poste reklamen din en annen plass enn her. Ta deg en tur på din lokale bunnpris. Der har de sånne oppslagstavler hvor man kan henge opp reklame. By the way så skrives konkurranse med to r'er. Kan være greit å ha det klart også kanskje...! ;)

28.okt.2009 kl.19:35

R.I.P

LiseA

28.okt.2009 kl.19:43

Hvordan er det med deg, Regine?

Anneerkul

28.okt.2009 kl.19:43

Det er så trist å lese om hverdagen din for tiden. Vet nesten ikke åssen jeg skal formulere meg, det er så vanskelig å snakke om slike ting. Jeg håper virkelig at du snart får noen gode nyheter, og at du kan starte et bedre liv. Masse lykke til :)

Mette

28.okt.2009 kl.19:54

Huff, blir så lei meg over at det er så mange ufølsomme personer der ute.

De kan virkelig ikke ha det godt med seg selv.

Å bruke denne bloggen til å reklamere for en konkuranse... da har man virkelig sunket dypt.

Marthe

28.okt.2009 kl.20:20

i carry your heart with me, i carry it in

my heart, i am never without it, anywhere

i go you go, my dear; and whatever is done

by only me is your doing, my darling.

Silje

28.okt.2009 kl.20:39

Til alle dere som kommer med forslag om healing osv... spar dere og Regine for dette. Det å få kommentarer som at the secret er løsningen på hele situasjonen eller at hun må bli kristen osv gir ikke håp og energi for henne. Det TAR energi å måtte høre om slike "løsninger". Respekter at hun ikke er kristen og at hun ikke tror på de alternative løsningene. Jeg vet faktisk hva jeg snakker om her... min far er uhelbredelig kreftsyk og hadde forsonet seg med at cellegift var det som kan forlenge livet hans. Det var tungt for han å erkjenne dette men det gikk... og så plutselig ringer det folk å sier at han kan bli helt frisk igjen av b12. Dette ville innebære å kjøpe aprikosekstrakter fra Sverige for flere tusen kr ettersom stoffet ikke er godkjent og tillat i Norge. Vi ble enige om å forkaste alle slike altenative usakelige forslag fra andre for etter å ha forsonet seg med at han i utgangspunktet var uhelbredelig syk så ble han bare mer deppa av å få slike "lettvinte" men sannsyneligvis ikke fungerende forslag kastet mot seg fra alle kanter.
Mitt budskap er dette: respekter at Regine har valgt å følge den behandlingen hun gjør. Respekter at hun har/ikke har noen religiøs overbevisning... Tenk på henne og forstå henne ut ifra den hun faktisk er, en moden reflektert men sliten jente som vil slippe å forsvare hvorfor hun ikke bare går til noen med varme hender for å bli frisk......

Jane

28.okt.2009 kl.20:50

Sender deg og din familie varme tanker. Klem

Linda

28.okt.2009 kl.20:53

Herregud, spar dere for alternative behandlinger, helbredelse ved bønn, konkurranser og annet dritt inne på denne bloggen! Og, by the way, lær dere å stave!!!

"R.I.P" tok virkelig kaka!!!!!! Forhåpentlig er dette en tulling som ikke skjønner hva bokstavene betyr...

Regine: Jeg håper du klarer å overse alt det usaklige som oversvømmer bloggen din. Måtte du få bedre dager. Vi er mange som tenker på deg og din familie.

Klem

Jo

28.okt.2009 kl.20:58

Linda,

Synd med slike innlegg, men f.eks. "KONKURRANSE" er 13 år og vet ikke bedre. Dette er Internett og man må bare lære seg å ignorere slikt.

<3 Happyface <3

28.okt.2009 kl.21:03

Jeg har blitt utfordter, og jeg utfordrer deg =)

Sjekk ut på profilen min hva den går ut på!

Helene

28.okt.2009 kl.21:41

Happyface - er du dum?

Ragnhild

28.okt.2009 kl.21:51

Tenke masse på deg Regine, sjekke bloggen din kvar einaste dag for å sjå om du har skreve noko nytt. Eg håpe virkelig at lite nytt er godt nytt. Ikkje føl deg pressa til å oppdatere oss som les bloggen din. Håpe du får bedre dagar, og at du ikkje har altfor store smerte.

Du og familien din er i mine tankar kvar einaste dag.

Marianne

28.okt.2009 kl.21:57

Tenker på deg Regine! <3

Håper du har noe godt nytt snart, nå har det vært nok nedover for deg!

Nå må det gå oppover snart!

Håpre du har bedre dager og at du føler deg litt bedre!

Lars-Thomas

28.okt.2009 kl.22:02

Ønsker deg alt godt, unner ingen å gå igjennom det du gjør. Stå på.

Malene

28.okt.2009 kl.22:06

Kjære Regine! Ord blir fattige i denne situasjonen.. Alt jeg kan si er at jeg tenker masse på deg, og sender varme tanker! Er det en som klarer dette, er det deg! Håper du blir snart frisk:)

ANNE

28.okt.2009 kl.22:22

Kjære Regine..Er bare en rask tur innom bloggen din for å si at jeg tenker på deg..Klem fra Anne

Lena

28.okt.2009 kl.22:35

Inte lätt att finna ord... Men vill i alla fall tala om att jag är väldigt imponerad av dig, och tänker mycket på dig och din familj.

Självklart håller jag tummarna också och hoppas på att du ska få något positivt besked snart. Det är du så förtjänt av..!

Kram

Mailén

28.okt.2009 kl.22:35

Kjære Regine!

Du er et enestående menneske, som har fått en altfor ufortjent skjebne!

Jeg håper at smertene ikke lenger er vonde og plagsomme, så du kan bruke all din energi på å kjempe og bli frisk!

Jeg heier på deg!!

Line

28.okt.2009 kl.22:43

Kjære, lille venn.

Ser du ikke har oppdatert på noen dager og jeg håper og tror jo selvfølgelig at dette er fordi du ikke orker. Ikke at jeg håper du ikke orker sånt, men du har andre ting å bry deg om. Det at du har tatt deg tiden til å oppdatere så mange mennesker, på godt og ondt, i disse tidene har betydd mye for alle oss. At du slipper oss inn, at du lar oss bli kjent med deg og sykdommen, at du lar oss sitte og krysse alt vi har, at du lar oss sitte og tenke på deg og nærmest be for deg. Vi er så mange som tenker på deg hele tiden og som vil av hele vårt hjerte at dette skal gå din vei. Du fortjener så mye mer - det er dessverre ofte slik at de beste går først...

Men Regine. Jeg håper du bruker dagene, ukene, månedene på deg selv og akkurat det du vil gjøre. Jeg håper du har masse tid med alle du elsker og er glad i. Jeg håper du vet at det er mange som bryr seg, er glad i deg og som har deg i tankene. Uanestt hva som skulle skje. Men jeg håper alt er bra med deg <3

eva

28.okt.2009 kl.22:54

Tenker på deg Regine...hver eneste dag.

Mariann

28.okt.2009 kl.23:07

Line skriver det jeg også tenker.

Varme tanker til deg Regine

Bente -Lise

28.okt.2009 kl.23:11

God bedring Regine.

leopardo

28.okt.2009 kl.23:15

Stå på, jente! du er utrolig sterk!!

Gi håp til våre barna!

28.okt.2009 kl.23:38

Fortsett å se fremover, du er utrolig sterk! Jeg ber for deg<3

martin

29.okt.2009 kl.00:06

Faen så mye dumt folk ytrer her... Selv om flertallet ser ut til å bestå av oppegående individer.

Håper det går bedre enn sist jeg hørte fra deg.

Eline

29.okt.2009 kl.00:32

Gleder meg til å se at du skriver her at du er bedre. For det håper og tror jeg på. Klem

Marte

31.okt.2009 kl.00:43

Tusen takk for at du orker å skrive på bloggen din. Det er en bragd, og jeg bøyer meg i støvet.

Jeg går ut i fra at du kjenner Pink Floyd godt. Jeg bare tror det :)

Sangen jeg elsker mest er "Comfortably Numb"- og den vil fra nå av alltid være Regine sin sang.

Marte

marit

31.okt.2009 kl.17:15

Verden er så urettferdig noen ganger! Dette er helt forferdelig å høre om, og jeg syntes du er utrolig tapper Regine. Du deler din skjebne med alle oss her ute, selv om du ikke selv har kontroll over den.

For meg og mange andre setter du ting i perspektiv. Allikevel tror jeg det er en liten trøst, i en situasjon som denne. Jeg tenker på deg daglig og håper virkelig at elendigheten snur snart. Du fortjener ikke dette!

Mia

31.okt.2009 kl.20:39

Hei

Ville bare si hvor mye jeg beundrer deg og hvor sterk du er.

Verden er urettferdig, og ingen burde behøve å ha det sånn!

Men som du sa har du mange fine minner å tenke tilbake på, og jeg er sikker på at du vil få mange fine minner i framtiden.

Stå på!

Ann Katrin

01.nov.2009 kl.13:53

Du er så sterk Regine, krysser fingrene for deg! Ønsker deg alt godt, stå på! :)

Mari Renate

02.nov.2009 kl.00:43

så triis og lese om deg regine..

tårene mine triller her eg sitter og leser om deg..

har fulgt bloggen din evig lenge, både på opp turer og nedturer!

fingrene mine er krysset får deg, der det e liv e de håp! det er fremdels håp..

eg har ikkje gjett opp håpe.. det har du og holde på.. (håpe)

ønsker deg så uendelig masse godt..

kan ikkje tenke meg ka du går igjennom en gang.. kor tøft du har det...!

men tenker på deg ofte...

Pearl

02.nov.2009 kl.11:15

Sender noen varme tanker til deg. Selv om det ikke kan hjelpe mot smerter og den forferdelige situasjonen, så vil du kanskje sette pris på å vite det!

Du er modig og du er sterk, Regine. Virkelig!

Nikoleta

02.nov.2009 kl.11:58

Sitte her og lese blogg innlegga dine , syns de e så ufatteleg urettferdig at ei så fin jente ska oppleve såkalt helvette pga kreft ...

De e faktisk veldig vondt og lese ditta here og , eg håpa verkele du blir frisk igjen alikevell om du meinar at de isje er meir håp for dette. De er også veldig kjekt å høre det at du blir me på konsertar og sann og har det kjekt og ikkje alltid tenker på at du har denne sjukdommen. Du er ei supersterk jente og de ska du vite ... Lykke til vidare og vi alle er her for deg vess du trenger hjelp eller noke :)

Karen

02.nov.2009 kl.20:59

Kjære Regine<3

gjennom alt du skriver her på bloggen er du sterk tross alt du må takle. Du virker som ei flott jente og skulle virkelig ønske at det var håp for at du skal bli helt frisk igjen, men slik du skriver virker det som om du på en måte har gitt opp å bli frisk i følge det du har skrevet her.

Når jeg en gang får barn håper jeg virkelig at de blir så sterke og modige som deg. Jeg ser virkelig opp til deg og at du har så mye mot.

en ting jeg vil du skal vite er at når jeg skal på konfirmasjonsundervisning pleier vi å tenne ett lys. Da skal jeg tenne det lyset for deg og be for deg.

Du er ei sterk jente<3

~Karen~

Luna

12.nov.2009 kl.19:35

Tenker på deg hver dag Regine. Har fulgt med på bloggen din i hele høst.Har blitt flinkere til å tenke over hva som er viktig her i livet og å sette pris på de små gleder i hverdagen. I dag har både min mann og jeg registrert oss som blodgivere. Håper du får noen gode, smertefrie dager sammen med dine kjære. Varm Klem

Linn

14.nov.2009 kl.10:49

Heei....!

Når jeg leser denne bloggen få r jeg tårer i øynene :(

Og jeg håper at all lykken er hos den akuratt NÅ...!!!!!

Jeg ønsker deg en god bedring og lykke til du må fortsette å kjempe

PS: Dette klarer du ..!!

Stor klem fra meg ...<3<3

Ada !!

16.nov.2009 kl.15:18

kjempe kjempe kjempe fin blogg <3

og god bedring ! <3<3

Hanna Maria Khalid

24.nov.2009 kl.12:51

Gir de deg morfin intramuskulert? Kanskj det kan hjelpe. 100ml

kristina

06.des.2009 kl.18:12

Rip Regine du rørte mange!<3 håper du har det bedre der du er nå!

hele dataen min klikket da jeg skulle skrive på innlegget ifra Elise fordi det var så mange kommentarer.

så derfor skriver jeg det her ..

- Kondolerer <3

kristina

06.des.2009 kl.18:23

Jeg skrev et inlegg før dette men det skjedde noe..

R.I.P. REGINE!<3 Kondolerer til familie og venner, og håper på at du har det bedre der du er nå enn de siste månedene ;(

Grunnen til at jeg skriver på dette inlegget er fordi hele dataen min klikket da jeg skulle kommentere på det siste innlegget fordi så mange folk hadde skrevet der! Det er nok utrolig mange som føler de har kjent Regine en stund, og jeg håper at hun visste det for det er så mange folk som har kommentert og har hvert fast leser.

Jeg hadde tårer som rant nedover kinnet når jeg leste bloggen, det er så sykt bra skrevet, og jeg tror alle som leser dette vil sette mer pris på livet! Jeg synes dette er så trist!! Jeg fikk vite dette igår, og da leste jeg fra den nederste og oppover, har også lest mere, jeg har også blitt medlem i facebookgruppen der vi vil at bloggen din skal bli til en bok og bli utgitt!

Du var nok et fantastisk menneske!

: (

14.feb.2010 kl.19:18

får tårer i øynene når jeg begynner å lese alt dette : (

lizan

17.feb.2010 kl.16:47

gud så trist hvil i fred :'(<3<3

Sondre

28.feb.2010 kl.10:14

<3 you Regine <3

Skriv en ny kommentar

Regine

18, Kristiansund

Har fått diagnosen MDS/AML - her vil jeg beskrive hvordan det er å leve med/bli behandlet for det. Lurer du på noe? regine1000@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten