The eye of every storm

Da har jeg fått kommet meg hjem igjen. Benmargen er blitt litt bedre. Det er ikke lengre AML-celler det er mye av, men heller myelodysplasi-celler. De er mindre agressive. Men jeg tror ikke det har minket noe i prosent, det er heller det at cellene har forandret seg. Det er også fler av de friske cellene. Jeg skal fortsette på vidaza. Jeg må nok gå på det en lang stund fremover. Kanskje til og med et år sa legen...

Jeg vet ikke hva jeg tenker om veien videre. Jeg har lyst til å bli frisk, men jeg orker ikke å bare sitte her et helt år liksom. Helst har jeg lyst til å bli frisk med en gang, men det går ikke. Jeg vet jo heller ikke om jeg noen sinne kommer til å bli det. Jeg har nok en tøff tid i vente.

Men herregud, jeg er jo kjempeglad for at det har blitt bedre! Jeg har bare litt splittede følelser angående fremtiden.. Jeg vil så gjerne gjøre så mye. Leve normalt. Sliter med depresjoner og jeg vet ikke helt hvordan jeg skal klare å motivere meg selv til å stå på.

181 kommentarer

Silje

09.sep.2009 kl.20:29

Stå på! Du har kommet så langt!

Heidi

09.sep.2009 kl.20:32

Stå på :) Du virker som ei veldig sterk jente!

Gunhild R

09.sep.2009 kl.20:34

Dette er jo egentlig gode nyheter. Men jeg forstår at du er lei. Husk vi er mange som tenker på deg og ønsker deg alt godt videre i ventetiden frem til du blir frisk!

Silje Sund

09.sep.2009 kl.20:37

åå, det var utrolig godt å høre Reggi:)

Hanna<3

09.sep.2009 kl.20:38

Stå på! ;-)

Helle

09.sep.2009 kl.20:38

Du har hele livet ditt foran deg hvis du kommer deg gjennom dette. Livet er lengre enn du tror. Forskjellige land, kulturer og musikere løper ikke fra deg. Ta den tiden du trenger på å bli frisk, også kan du bruke resten av ditt lange liv til å gjøre akkurat hva du vil, oppleve akkurat det du vil oppleve. Stå på, Regine. God bedring og lykke til videre. Du har så å si hele Norge i ryggen.

Kristin natalie

09.sep.2009 kl.20:39

Du har kommet langt nå. Utrolig koselig å høre at ting går bedre. Stå på :-)

09.sep.2009 kl.20:40

Det var kjempegodt å høre! :) Jeg håper denne gode nyheten motiverer deg ihvertfall litt. Skjønner at du er lei, men vær så snill og fortsett og kjemp. Jeg har fortsatt troen på deg :)

Karina Dale

09.sep.2009 kl.20:41

Endelig ei lita forbedring, det e bra Regine! Stå på, ej he trua på dej!!

Susanne

09.sep.2009 kl.20:41

Så bra å høre- nå ble jeg virkelig glad!! Stå på Regine- tenker på deg!

Lise

09.sep.2009 kl.20:42

Gode nyheter Regine! Du er i live, og det er nok utrolig kjipt at du ikke kan delta paa alle tingene andre kan. Men haapet lever..og tiden foran deg er toeff. Vi kommer alltid til aa stoette deg!! Etter anbefaling fra deg har jeg naa sett 2 sesonger av serien True Blood, og er TOTALT hekta! Faar helt fnatt naar jeg tenker paa at jeg ikke har fler episoder igjen aa se :P Men naa har jeg lastet ned sesong 1 av "Six feet under"..har bare sett sporadiske episoder. Og det er den samme fyren som har laget true blood visstnok! Sett den da??

Stor klem :D

Hilde

09.sep.2009 kl.20:42

Dette er positivt! Forstår at det fortsatt er en lang vei å gå, men dette kan være et tegn på at nedturen er over. Motivasjonen vil komme og gå, men venner og familie vil hjelpe deg opp og frem. Du er en fantastisk jente, så reflektert og modig. Jeg er sikker på at du vil klare deg fint!

Lillebeth

09.sep.2009 kl.20:44

Så mange ganger jeg har sjekket etter oppdatering i dag, og der kom den endelig. Og det var jo "gode" nyheter.

Jeg forstår at du ikke klarer å motivere deg, men vi mennesker har en iboende evne i oss som gjør at vi kjemper videre. Det er flåsete sagt, men du klarer helt sikkert å mobilisere krefter til å stå på videre, Regine. Du må det.

Jo

09.sep.2009 kl.20:47

De sa at du ikke skulle få se 18-årsdagen din, men nå snakker legene om ett år frem i tid? Det er jo et kjempegodt tegn vel? For meg høres det ut som at du må kjempe i ett år til eller noe i den duren, før du blir frisk! Håper at det er sånn i alle fall, og at du er over det verste.

Kine Marlene

09.sep.2009 kl.20:50

Du har kommet så langt nå, Regine! Jeg husker når du tidlig på året ikke visste om du kom til å leve til du ble 18, men det gjorde du med glans! Du er så sterk, og du vil bli bedre! Stå på alt du kan, du har et langt liv foran deg med masse glede! Jeg tror på at du vil bli frisk igjen!

Ole Johan

09.sep.2009 kl.20:51

Hei, det høres jo ut som om det er noe bra på gang og at medisinen har en positiv effekt på deg. Forstår deg så godt at du ønsker og bli frisk med engang, men ting går rette veien nå, og med din vilje tror jeg dette skal gå veldig bra. Synes det er flott at legene planlegger og skisserer ting som er lagt med "år" i fremtiden... det i seg selv må jo være ett godt tegn..

Stå på videre!

Sandra

09.sep.2009 kl.20:54

Hei Regine:) Jeg har troen på deg! Og det gleder meg at du har fått en mer hyggelig beskjed denne gangen!

Jeg vet ikke hvor mye du orker, eller ikke orker om dagen, men om det er noe du har lyst til å gjøre kan du eventuelt lære deg å strikke eller sy, feks strikke mønstrete gode sokker til vinteren kommer:) Så kan du både gi de bort i gave og bruke de selv når den kalde vinteren kommer! Det er deilig og sitte med strikketøyet når man ser en film for eksempel! Jeg er veldig glad for at du nå har fått en liten glede. Du fortjener det!

Jeg gleder meg forresten veldig til du legger ut et nytt bilde av de fine du har tatt selv! det er fantastisk inspirasjon og følelsesladede tanker som kommer ut av dem!

Stor klem til deg:)

Sabrina

09.sep.2009 kl.20:59

Så bra att det blivit bedre!! Kämpa på bare, det er mange som tenker på deg.

Stå på!

Regine

09.sep.2009 kl.21:00

Takk for kommentarer!

Lise: True Blood er kjempebra :) Har ikke sett så mye på six feet under, men kan jo sikkert sjekke det ut engang.

Jo: Det er ingen som vet om jeg blir frisk, men hvis jeg kommer så langt og kan bli det er jeg ikke over det verste. Det er det verste som står igjen.

Bass

09.sep.2009 kl.21:05

Enig med Sandra! Vi lengter etter bildene dine...de er så flotte!! Forstår godt at du har mixed feelings nå: " er deppa, men bør liksom være ordentlig glad..."

Hvis du greier å ta en dag av gangen, kjære deg. Ikke tenke for langt fram. Lag deg milepæler og se bare fram til de. Det er en skikkelig livskunst det - av de aller vanskeligste...

Og du Regine - ? Hils Eli!!

Klem

sol

09.sep.2009 kl.21:05

Gode nyheter på tross.. På min vei her på jorden har jeg ofte opplevd at mennesker går gjennom umenneskelige utfordringer. Og når de sitter midt oppe i dem, så aner de ikke hvordan de skal komme gjennom dem. Men så bare skjer det. Plutselig er man på den andre siden. Kreftene til å gå gjennom det hele bare kommer. Og jeg er sikker på at når du tror at du ikke har mer igjen å ta av, så bare finner du mer.

Det er ikke så enkelt å ta en dag av gangen heller. Men dette ene øyeblikket er alt som finnes, når man tenker på det. I den største krise, så er det en gave å kunne ta en dag av gangen, selv om det ikke er enkle dager.

Jeg håper du får flere gode nyheter, de vil gi deg styrke..

Og alt du har lyst til å gjøre, det kommer. Jeg føler det på meg..

Jeg heiser flagget for gode nyheter...

Thea B

09.sep.2009 kl.21:06

det var bra å lese :) jeg syns du skal lese noen av de gamle innleggene hvor du skriver så positivit om at dette skal du klare! Du er virkelig en stor inspirasjon for alle. I tillegg kan du sette deg et mål for noe du vil neste sommer, som å dra på festivalene?? STÅ PÅ, jeg tror på deg!

Linn

09.sep.2009 kl.21:07

Blir veldig glad når jeg ser at du er bedre og faktisk kan tenke litt fremover. Kanskje det er de positive tankene som hjelper? Håper så sterkt at du blir frisk!! :)

jea

09.sep.2009 kl.21:09

Kjære Regine!

Det gleder meg å høre litt godt nytt!

Jeg skjønner at du syns det er tungt og at veien kanskje føles håpløs, men du MÅ kjempe med nebb og klør, selv når du føler det ikke er mer å hente!

Får du hjelp til å bearbeide tankene dine? av fagfolk? det er kanskje lurt å få hjelp av f.eks en psykolog med tanke på depresjonen du føler!

Tenker masse på deg og ønsker deg alt godt!!KLEM

Heidi

09.sep.2009 kl.21:14

Hei Regine.

Jeg er så glad på dine vegne, men forstår også veldig godt den usikkerheten du gir uttrykk for. Det er lov å bli sliten, og du kan ikke mobilisere og være i fight - modus konstant du heller. Tenk om du får overskudd til å ta noen nye bilder, gå på en konsert eller høre på nyutgivelser. Kanskje du kan dele en pizza med venner?

Gå med små steg nå - og ta imot de varme tankene og oppmuntringene som strømmer inn på den sjønne, vakre, jævlige, brutale men aller mest imponerende bloggen din.

Du er en utrolig person - stå på videre.

Forskeren

09.sep.2009 kl.21:15

Du er tøff, jeg har stor tro på at du klarer å stå veien ut. Jeg kjenner til mennesker som har gått over 5 år på medisiner nå og som endelig har fått livet sitt tilbake, adoptert barn, startet opp på nytt. Selv om veien er ufattelig og umenneskelig tøff så finnes det noe å kjempe for!

anita

09.sep.2009 kl.21:16

SÅ flott at det går ir iktig retning, da, Regine! Du skal bli frisk! Det har alle som leser bloggen din bestemt seg for:)

Lykke til på veien.

09.sep.2009 kl.21:17

Stå på! Det her kommer til å gå så bra! :-) Jeg har hvertfall stor tro på deg! :-) Stor klem fra Veronika

Anne K .Fjellheim

09.sep.2009 kl.21:21

Kjære Regine...

Skjønner at du begynner å bli utålmodig nå og er lei av å være syk, klart man blir preget.....men det var jo "gode" nyheter du fikk i dag...det er ikke noe hokus pokus desverre...Å ikke kunne planlegge og leve livet slik man ønsker på linje med folk flest er ikke særlig nei, men DU og livet ditt er like verdifullt. Vet at ord ikke strekker til, men håper kommentarene og oppmuntringene her inne kan bidra til at du kommer deg litt ovenpå....da blir forhåpningvis dagene lettere

La veien blir til mens du går.....

Klem fra meg:-)

Ingrid

09.sep.2009 kl.21:21

Så fint at det går oppover!

Har fulgt med på bloggen din en stund, og det du skriver er veldig sterkt. Det er selvfølgelig andre som opplever det samme som deg, men det at du tør og klarer å skrive om det på denne måten gjør at det er flere som kan forstå hvordan det faktisk er.

Du er en sterk jente, og jeg håper det går riktig vei. Lykke til videre, og god bedring :)

Ida Otilie

09.sep.2009 kl.21:25

Stå på, Regine. Bra at det er gode nyheter. Håper det fortsetter sånn :-)

Dette kommer til å gå bra. Vi alle har tro på deg og vi støtter deg 100% Det du trenger å gjøre nå er og prøve og kose deg!

Carina

09.sep.2009 kl.21:29

Hurra! dette var da gode nyheter selv om du må ta tiden til hjelp! Forstår at du er utålmodig etter å se resultater i rask fart, for nå er du nok lei. Men du blir bra, for det må du! Så godt at vidazaen virker! hadde de noen nye planer også?

LiseA

09.sep.2009 kl.21:31

Det er bedring og det er jo fantastisk! Jeg er veldig glad på dine vegne!

At du sliter med depresjoner forstår jeg. Jeg håper ( og tror) du har kompetente fagfolk å snakke med. Livet farer av og til slik med oss ( som du så alt for godt kjenner til) at vi kan ha veldig godt av å møte profesjonelle fagfolk som vi kan legge fra oss ting hos og som kan hjelpe oss til å se frem. Dette kan være et veldig bra supplement til venner og familie. Ønsker deg alt godt og så ønsker jeg deg bøtter og spann fylt med enda mer styrke og masse masse hell og lykke.

Einar

09.sep.2009 kl.21:32

Kjempebra at det har blitt en bedring. Lykke til videre-:))))

Ramaskrik

09.sep.2009 kl.21:38

Krysser fingrene for deg, og håper at det går bedre en du noen gang hadde turt å håpe :)))

Linnea

09.sep.2009 kl.21:40

Kjære Regine.

Er det en mulighet for å treffe andre i samme situasjon? Hvordan er opplegg med skole etc/ kan du delta eller må du være mest mulig forsiktig?

Kan godt forstå du er deprimert jeg, helt vanlig i en slik situasjon- det er ikke alltid livet er rettferdig, men hva kan man gjøre. Bite tennene sammen å kjempe videre, lett å si men av og til vanskelig i praksis- likevel, fokuser på ting som gjør deg glad.

All lykke ønskes deg. Mvh fra meg.

Hilde

09.sep.2009 kl.21:41

<3 Så flott, dette var jo virkelig gode nyheter! Fortsett å sett pris på de mange små (store) gleder i hverdagen, det virker det som du er flink til! Musikk, fotografering, baking, lage god mat, tv-serier, filmer, samvær med familie og venner.... Prøv å ta en dag av gangen ja, det er nok det som er "cluet"... men selvfølgelig... hva vet vel jeg om dette!! jeg har selv aldri vært livstruende syk... selvfølgelig skal du ta deg tid til å kjenne på de vonde følelsene også, det kommer du naturligvis ikke utenom... Men håper du klarer å fortsette å legge litt planer, og se frem mot ting... Jeg har virkelig en god følelse når det gjelder deg, Regine. Ser at veien er lang å gå, du har fått opplevd altfor mye tøft på altfor kort tid. Ber om (og tror på) at du en dag blir erklært helt frisk, hvor flink blir ikke du da til å sette pris på livet!? Du får ta det som det kommer, de neste dagene syns jeg du bare skal nyyte det faktum at vidazaen har hatt virkning... Tenker hvertfall utrolig masse på deg! og det ser jeg at jeg ikke er alene om... Mange klemmer fra meg<3

Rikke

09.sep.2009 kl.21:44

Stå på Regine! stay strong :)

MBF

09.sep.2009 kl.21:51

åh korr bra å høre at ting ikke har blitt værre.... :) forstår godt at det må være kjempevanskelig å holde motivasjonen oppe, men du har klart mange tøffe tak , å jeg er sikker på at du finner krefter laaangt dær inne til å streve deg gjennom den kampen du har framfor deg. Må være hælig å få prøvesvar som er forandret litt til det bedre.. føler så stærkt med deg, å skulle ønske det var noe jeg kunne si for å hjelpe deg til komme litt unna de tunge mørke tankene og følelsene.... Må bare si at jeg virkelig ser opp til deg... Ufattelig tøff, og sterk ja, det er du... Stå på Regine, gi ikke opp... Det er virkelig et lys i enden av tunnelen, jeg vet du kan nå det.... ;))

Kjersti

09.sep.2009 kl.21:54

Så godt å høre at det går fremover!!!

Stå på videre. Vi er mange som tenker på deg!

09.sep.2009 kl.21:59

Tapre Regine..Igjen tusen takk for at du orker å dele med oss.

Ja, du har en lang kamp igjen foran deg..,finnes det en lokal ungdomsgruppe i kreftforeningen der du bor? ( UG)

Vi hadde god hjelp, støtte og meningsfulle treff med mennesker som hadde hatt eller hadde kreft, også med fagfolk som hadde jobbet mye med kreftsyk ungdom. Men du må selvfølgelig finne de steder og de mennesker som kan hjelpe deg i kampen videre...Varme tanker fra Wenche2.

Wenche

09.sep.2009 kl.21:59

Endelig et aldri så lite positivt tegn. La oss håpe at du nå har vært på bunn, og heretter er på vei oppover igjen. Om det går tregt fremover er det tross alt bedre enn at det blir verre.

At du er lei er jo ikke det minste rart, etter over ett år med denne sykdommen. Det er beundringsverdig at du har klaret være så positiv så lenge , og at du har gjort alt det du har.

Ønsker deg lykke til videre. Heier på deg Regine.

Stor god klem.

Morten

09.sep.2009 kl.22:03

Stå på Regine! Du har vært så tøff så utrolig lenge nå. Jeg har fulgt med bloggen din nesten siden starten og hvordan du har klart å være så beinhard så lenge er for meg en gåte. Men det har du klart! Du har vært steintøff og du har alt å vinne!

Jeg har en kampsportklubb og når du blir frisk så skal du få gratis kampsporttrening resten av livet! :o)

Lise

09.sep.2009 kl.22:04

Stå på! Du klarer dette :D

Theresa

09.sep.2009 kl.22:09

Det er utrolig tungt å være i en situasjon, antakeligvis noe av det tungeste et menneske kan oppleve. Følelsen av at håpet renner ut, å få gode nyheter og dårlige nyheter om hverandre og leve i forvirrelse og frykt hver eneste dag. Og alle forstår hvor tungt du har det, hvor tungt du har hatt det og hvor tungt det kan bli fremover.

Men hold tankene festet på fremtiden. Bestem deg for at EN DAG skal du bli frisk, leve livet og oppleve alle de tingene du ikke får oppleve nå. Tenk at en dag skal du ta igjen på sykdommen, sparke sykdommen i rumpa og bare leve. Tenk fremover, fest tankene på et mål, selv i de tyngste stunder er det håp og tro på at det skal, at det MÅ bli bedre!

Hele Norge ønsker deg alt det beste og håper på at du blir frisk, og en dag skal det skje! Så lykke til, og så sender jeg de varmeste tanker til deg.

Hilsen Theresa som tenker på deg.

Kjersti Gisholt Gustavsen

09.sep.2009 kl.22:12

så godt å høre at ting er blitt bedre. Forstår at det er vanskelig å gå sånn og vente, da en ikke vet om du blir helt frisk, men du er sterk. Stå på Regine!

Linn Jones

09.sep.2009 kl.22:12

Jeg har ikke kreft men har vært syk de to siste årene, uten mulighet til å jobbe og vært på sykehus mange ganger. Det er veldig deprimerende og ofte vil man gi opp. Men man kan ikke det. Men man har lov til å ha dårlige dager. Tenke at, denne dagen suger og den kan suge resten av dagen, men i morgen, da skal det bli en fin dag.

09.sep.2009 kl.22:12

FANTASTISK REGINE!!!!!

Endelig noe positivt igjen! Nå går det rette veien, har jeg tro på!

Stå på, og vær tøff gjennom den vanskelige tiden! Tenk.. legen snakker 1 år frem i tid!!! Bare det er jo et positivt tegn!!

Skynd deg å bli frisk nå :)Så du kan leve livet DITT igjen! Lykke til på den bratte og svingete veien! Husk.. Du klarer det!

Silje :)

09.sep.2009 kl.22:15

Aldri mist motet, det har aldri hjulpet noen :)

Maria

09.sep.2009 kl.22:15

du klarer det! jeg vet du kommer til å klare alt du bare vil

TRULTEMOR

09.sep.2009 kl.22:16

09.09.09 - la oss håpe at dette er dagen for vendepunktet!

Arve

09.sep.2009 kl.22:18

Små steg i riktig retning det der høres det ut som - og det er bra! Hold fast i lyspunktene! :)

09.sep.2009 kl.22:23

Kjære Regine! Jeg skjønner veldig godt at du både er sliten, lei og deprimert. MEN dette kan jo være gode nyheter og starten på det som skal bli resten av ditt liv. Tenk hvis du blir 90 år - i den sammenheng er ikke 1 år lenge... Men... som sagt: skjønner godt følelsen din. Uansett må jo dette bety at legene ikke tror du trenger å se døden i hvitøyet på en lang stund...?

Uff, vanskelig å uttrykke det jeg mener, merker jeg. Håper du forstår hva jeg mener og at det ikke ble for dumt og overflatisk. Jeg sender uansett mange tanker og klemmer!

Hild Frøya

09.sep.2009 kl.22:23

Du er kjempesterk, og vi står bak deg alle sammen. Små små skritt, så går dette din vei. Det er jeg helt sikker på.. Lykke til videre.

hestiaverden

09.sep.2009 kl.22:34

Kjære Reginemor..

Når kroppen er sliten blir tankene også slitne. Det er umulig å være positiv hele tiden. Av og til virker det så langt fram og så langt opp til målet. Da er det viktig å huske at alle de små skrittene i riktig retning fører deg nærmere målet.

Varme tanker sendes over en stormfull fjord

-klem-

09.sep.2009 kl.22:34

Stå på Regine, dette skal du klare! Vi er mange som tenker på deg, og jeg føler på meg at dette skal gå bra!

Lykke til, jeg skal tenke på deg og be for deg.

STOR klem

Sunniva

09.sep.2009 kl.22:40

Regine, se på dette framskrittet! Du må fortsette å håpe. Jeg håper inderlig at livet ordner seg for deg :-) Det er så bra du har så mange drømmer. You know, dreams are hard to follow, but don't let anyone or anything tear the away! Når jeg startet å lese bloggen din sa du at du bare ønsket å fylle 18. Det var noe du trodde bare ville forbli en drøm! Tenk at du fortsatt lever, og at du fortsatt har et håp. Jeg vet mye om depesjoner, og jeg kan love deg at depresjonene er noe du kan få jobbet med, og kanskje til og med bli helt frisk fra. Jeg ønsker deg alt godt, og jeg vet at du er utslitt. Hvorfor nettopp deg? Jeg tror ikke det er noen grunn for det. Du er til inspirasjon for så mange, og jeg blir lei meg fordi du er så sliten. Everythings gonna be all right, everythings gonna be all right. For det løser seg, det gjør det alltid! Keep on working. Husk navnet på bloggen din. Det trenger du mer enn noensinne!

Varme tanker fra Sunniva.

I Nina's verden♥

09.sep.2009 kl.22:40

supert å høre! lykke til videre..

annieflower

09.sep.2009 kl.22:48

Er ikke alltid bedring går i det tempoet du vil. Men det er jo en liten bedring. Du får ta et skritt av gangen . Stå på å vær den fantastisk jenta du er. Forstett å vær sterk og hold fast.
Lykke til videre, vi er mange her som tenker på deg:)

Sunniva

09.sep.2009 kl.22:51

jeg laget et innlegg til deg på bloggen min. Håper du blir glad for det, og at det kan gi deg et lite lys i det store mørket.

www.sunnii.wordpress.com

Sov godt. Det fortjener du!

09.sep.2009 kl.22:52

Du er ei vakker jente.

Heidi:o)

09.sep.2009 kl.22:53

Så flott, Regine!

Godt å tenke på at det endelig ble en god nyhet!!! -Men skjønner også godt at det er vanskelig...

Skjønner også utålmodigheten din, men bruk tida di riktig! Tenk på deg selv, og gjør de meningsfulle aktivitetene du orker å gjennomføre. Du er ei flink, kreativ jente! Ta bilder, skriv, les, se film... Kort sagt, gjør alt du er god til, og liker! Følger med deg, lykke til med fortsettelsen!!!

God-bedring-klem fra Heidi:o)

Emmy

09.sep.2009 kl.23:01

For under et halvår siden fikk du beskjed om at du skulle dø, nå har det endret seg til snakk om behandling et år frem i tid. Å, jeg forstår at det ikke er noe å juble over akkurat, men gurimalla for en jordflateforskyvning i prognoser! Jeg håper du på en måte orker å være stolt midt oppi det hele, over at du faktisk har kjempet og gjenvunnet et godt håp. Når du har kommet deg fra dødsdommen til det helt reelle håpet, er det virkelig mulighet for at du kommer deg fra det reelle håpet til friskmelding! Du vet sikkert mer enn noen av oss hva du snakker om når du sier at du har det verste igjen. Men nå, etter de siste utredningene, virker det som du har fått tent håpet om at du faktisk klarer deg gjennom hele denne djevelskapen, og jeg håper det kan skubbe deg gjennom tornene.

Tenker på deg, håper for deg og føler meg priviligert som har fått følge deg så langt. Håper på å kunne følge veien mot bedring også!

Miss t

09.sep.2009 kl.23:12

Deilig å høre <3

Lisa

09.sep.2009 kl.23:15

Synes overskriften din passer så godt til hvordan du beskriver situasjonen din. The eye of the storm.... I stormens øye er alt helt surrealistisk. Det er stille, stille i motsetning til alt som stormer rundt. Du kan ikke bevege seg utenfor, for da blir du fortært. Men stormen vil løye en dag. Hvordan livet ditt ser ut når den løyer er usikkert. Samme hvor mye vi som leser bloggen din vil at du skal bli frisk, må du LEVE med usikkerheten, den lammende redselen for at kreften ikke slipper taket. Angst og vonde tanker. Og angst fører ofte til depresjon. Er det rart at du ser svart på livet nå? Ikke i det hele tatt.... Det du beskriver er helt naturlige symptomer i forhold til det du går gjennom. Men Regine; tenk om? Tenk om den slipper taket?? Tør du å tenke det nå? Våger du å si til deg selv: Ja, jeg SKAL fortsette å kjempe, for meg selv, for mine nærmeste, for vennene mine, for verden! Verden trenger deg! Jeg vet du ikke er kristen, men jeg vil likevel minne deg på noen ord som står i Salmene i Bibelen, kanskje gir det mening for deg.

En Davids-salme.

Herren er min hyrde jeg mangler ingen ting.

Han lar meg ligge i grønne enger;

han fører meg til vann der jeg finner hvile,

og gir meg ny kraft.

Han leder meg på de rette stier

for sitt navns skyld.

Selv om jeg går i dødsskyggens dal,

frykter jeg ikke for noe vondt.

For du er med meg.

Din kjepp og din stav, de trøster meg.

Stå på Regine, kjemp!

Lillian

09.sep.2009 kl.23:21

Stå på, Regine! Kjemp så godt du bare kan. Du er sterk! :)

Irene

09.sep.2009 kl.23:33

Godt å høre at vidaza trolig bidrar til litt bedring for deg. Men det må ha vært litt av en utladning når du har gått og ventet på svar. Jeg håper derfor at du sover nå og får samlet litt krefter... Del tankene dine med dine nærmeste og "ta" av styrken til de rundt deg. Ikke være redd for å la de rundt deg hjelpe deg opp igjen. La de få hjelpe deg med å bære det tunge, så blir kanskje det du bærer på bittelitt lettere! Å dele glede er dobbel glede, og å dele sorg er halv sorg... Og sammen skaper man håp! Og før du vet ordet av det er du ute og går tur, føler deg sterk og kjenner at du har samlet flere krefter til å kjempe videre og nyte de gode øyeblikkene, som fortsatt kommer til å komme til deg!

Pappa 37

09.sep.2009 kl.23:33

Stå på Regine! Dette er jo gode nyeter.

Skjønner at det er veldig tøft. Skjønner at det er vanskelig å se for seg fremtiden. Kanskje enda ett år med medesiner, at du vil bli frisk nå osv...

Jeg skjønner det veldig godt. jeg er jo ikke deg, så jeg skjønner det ikke så godt som deg selv, men jeg aner.

Du må bare kjempe på. Tenk om det ender med at du lever et liv så langt som en tjukk bok.

Da blir dette noen kapitler av ditt liv, og blir du frisk, så kan du ha mange, lange og spennende kapitler igjen av din egen bok.

Jeg tror på deg! Jeg tror du fikser dette.

Som Grethe Waits fikk høre i fra den kjente astronauten, da hun fikk kreft... oversatt til godt norsk: "Du vinner over denna dritten".... og det tror jeg pokker meg du også gjør.

Jeg tror du vinner Regine.

Bjørg

09.sep.2009 kl.23:45

Min kommentar "drukner" vel blant alle de andre gladmeldingene, men jeg må nesten skrive det likevel: Det var jo akkurat dette jeg nevnte i en tidligere kommentar, at jeg så inderlig håpet at prøvene dine skulle være bedre enn du fryktet :-) Så flott, Regine, at det ser litt lysere ut nå!

Nett- (og natta-) klem

jente 29

09.sep.2009 kl.23:46

KJÆRE SØTE DEG!

Tenker så utrolig masse på deg, og krysser alt jeg har for at du blir frisk en vakker dag! Skjønner så godt at du blir sliten og lei og uvissheten er vond. Jeg er en jente på 29 år som lever med en kronisk sykdom, som angriper meg mer og mer, vet veldig godt hvordan det er og leve i uvisshet. Men denne bloggen handler om DEG og du har all min støtte og jeg kan ikke si annet enn- STÅ PÅ og kjemp alt du orker :-) Mange klemmer til deg fra meg, God natt...

suprhelene

09.sep.2009 kl.23:56

Åh så fint å høre!

Nå følte jeg at jeg ble glad på dine vegne :)

Har vært spent helt siden du skrev at du skulle ta benmargsprøve, og jeg håpet at det var noen gode nyheter du fikk, og det fikk du! :)

Du fortjener det så sterk og fin jente du er! :)

Jeg skulle gjerne ha gjort noe for å gjøre deg helt frisk så du kan leve livet, men det kan jeg desverre ikke..

Du skal vite at det er mange som bryr seg om deg, og som støtter deg opp selv om det er gjennom internett :)

Jeg synes du virker så sterk, jeg vet ikke om jeg hadde klart å gå gjennom noe som det her. Alle er ikke sterke hele tiden, det er noe vi mennesker må huske på :)

Skjønner veldig godt du er deprimert når du ikke vet hvordan framtiden din blir, eller om du får noen. Håper virkelig du får en fin framtid, for det fortjener du virkelig!

Du har en fin måte å sette ord på det du føler, og det hjelper mye når du er i en sånn situasjon som dette at du får ut det du føler inni deg :)

Sjekker bloggen din ganske ofte!

Den er så fin, og intressant å lese! :)

Mariann

09.sep.2009 kl.23:59

Dette var jo gode nyheter, men og utsikter til en tøff kamp/behandling mot sykdommen.

Jeg tror, Regine, at du må ta utgangspunkt i din egen situasjon og fokusere på hvert lite fremskritt du gjør i livet ditt. Klarer du det tror du? Jeg vet det høres flåsete ut, men jeg tror ikke det hjelper deg å sammenligne seg med friske venner - selv om jeg forstår deg når du gjør det.

Dagene som kommer og går, de er selve livet. Skjønner godt at du har tunge stunder, deprimerte stunder. Men er du alltid deprimert? I hvilke situasjoner er det at du har det bedre, og kan du oppsøke disse litt oftere tror du?

Kjenn etter hva som gir deg energi, situasjonen til tross. Litt mer energi enn normalt, iallefall. Hva gjør du i de situasjonene?

God klem fra meg, og varme tanker

anne

10.sep.2009 kl.00:00

Dette var gode nyheter, Regine. Jeg vet at du klarer det! Og selvom du ikke orker annet enn å se på tv innimellom: Det finnes mange fine DVD-bokser der ute. Og filmer. Du kan på en måte studere film for deg selv. Et år med filmhistorie! Det kommer godt med senere, det:)

Linn Marit

10.sep.2009 kl.00:12

Skjønner godt at motivasjonen blir litt trykt ned etter så lang tid, og at du blir deprimert.. Klarer ikke å tenke meg hvordan jeg selv skulle klart å holde det gående like lenge som det du har gjort. Beundrer virkelig pågangsmotet ditt, og viljestyrken. Du virker så utrolig sterk!

Stå på Regine, så skal jeg krysse alle fingre og tær for deg!

beate

10.sep.2009 kl.00:26

varme tankar og gode ønsker til ei tydeleg sterk jente. ønsker deg alt bra!

10.sep.2009 kl.00:27

Sender deg ein tanke i natta.

Linn

10.sep.2009 kl.00:37

Jeg må si jeg skjemmes litt..

Følger bloggen din daglig og har lagt deg til som en blogger jeg følger fast. Er innom for å sjekke hver dag. Grunnen til at jeg skjemmes litt, er nok fordi jeg gir meg selv lov å kjenne på mine egne vondter og problemer - alt som følger med mine sykdommer. HELT TIL jeg leser bloggen din - og Maren-Sofie sin.. Da ser jeg at jeg bare bør holde kjeft, ikke syns noe synd på meg selv. Jeg får en vekker HVER ENESTE gang jeg leser bloggene deres! Hva har jeg å klage over egentlig?

Du gir fantastisk mye av deg selv, virker som ei utrolig jente! Aldri om du får gi opp! Du skal vite at du virkelig gjør en forskjell for andre når du skriver denne bloggen, kjente som ukjente! Du går gjennom noe som er helt jævlig, du vet ikke hvor ting bærer, men likevel klarer du det utroligste.

Du er et lyspunkt i min hverdag. Jeg lærer for hver dag som går (av deg og M-S) at livet ikke alltid er en selvfølge, jeg må sette mer pris på dagene jeg har som er gode. Selv om de til tider ofte kan være litt sjeldne, så innser jeg takket være deg/dere at jeg må ta tak i disse gode dagene, og ikke bare sove dem bort..

Carpe Diem - Grip Dagen! Du er fantastisk <3

tonjelol

10.sep.2009 kl.00:56

Bloggen din rører meg, og gir meg frysninger hver gang jeg leser. Du er så sterk !

Stå på !

Stine

10.sep.2009 kl.01:08

Jeg kan ikke engang sette meg inn i hvordan du maa ha det, men du maa prove aa ta alle smaa fremskritt som noe positivt! Du har vaert utrolig sterk hele veien Regine, og du har helt klart lov til aa fole deg motlos noen ganger, men du faar aldri lov til aa gi opp! Det nekter jeg deg!! >)

En dag, om det er om en uke, en mnd, et aar eller ti, saa skal du vaere frisk igjen aa leve ut alle de drommene du har! Det maa du bestandig ha tro paa, uansett hva!

Vi er mange som stotter deg, og haaper paa en rask bedring, men vi er med deg igjennom tankene og bloggen din uansett hvor lang eller kort tid denne veien vil ta!

Glem aldri det!! Sender deg masse varme tanker, og en rikelig dose med paagangsmot!>)

Elisabeth

10.sep.2009 kl.01:29

Tror du er den sterkeste jenta i denne byen jeg, Regine :) Skjønner godt at du ikke klarer å være positiv hele tiden, men syns du klarer deg kjempe godt jeg! Og det var godt å høre at du er bedre nå! Lykke til videre!

PS : Jeg stjal oppskrifta på skumkaka, håper det er greit;)

Belinda

10.sep.2009 kl.01:39

Selv om det er en liten seier, så er det jo fortsatt en seier!

Velger å tolke det positivt, selv om det ikke er alt jeg forstår av de ulike celletypene. Krysser fingre og tær for at Vidazaen fortsatt knekker de "slemme" cellene og at du vil merke bedring etterhvert.

Mange klemmer og tanker til deg og familien:)

Camilla

10.sep.2009 kl.03:00

Jubler for hvert skritt i riktig retning! Lykke til videre Regine, haaper du faar hjelp til baade det fysiske og psykiske ved aa vaere syk... Vi tenker paa deg og heier!

Hans Martin

10.sep.2009 kl.08:02

Hei.Jeg kan ikke noe om dette jeg,men det høres ut som det går ganske bra nå da:) Du får prøve å kose deg og gjøre det du liker de dagene du er i god form, og holde mesteparten av depresjonene unna.Da er det du kanskje tenker at det er det lett for meg å si;) Tenkte å gi deg en god start på dagen ved å gi deg dette klippet da.

http://filter.start.no/?id=2034

Kan jo hende du har sett det før, men jeg tar sjansen, for her tar det av:) Ha en fin dag!

turid

10.sep.2009 kl.08:33

Regine - relativt gode nyheter er nå i hvertfall bedre enn ingen gode nyheter. Skjønner selvsagt at dette er beintøft, helt sinnsykt, men grip fast i de lyspunktene du kan.

Så lenge det faktisk er en mulighet for at dette kan virke så må du bare fortsette å ha tro på det.

Er det ingenting 'fornuftig' du kan fylle dagene med som du orker å gjøre? Lese bøker, høre på lydbøker, se enda mer film. Redigere bilder i Photoshop? tenke litt på å skrive en bok kanskje? Du er veldig flink med ord, særlig mtp hvor ung du er, du er veldig reflektert. Håper det viser seg å gå fortere, det er jo helt sikkert vanskelig for legene å forutsi også.

Fatt mot så godt du kan. Ønsker deg alt godt.

Siw Christina

10.sep.2009 kl.08:47

Stå på :) Du fortjener alt godt :)!

Cecilie

10.sep.2009 kl.08:51

Jeg har fulgt bloggen din en stund nå, og selvom det i seg selv kanskje ikke er motiverende, kan det hende det hjelper å vite at du motiverer mange andre. Du har i ung alder gjort noe få mennesker klarer i løpet av et langt liv; å gjøre en forskjell langt utenfor din egen krets.

Tenker på deg, krysser fingre og tær for deg og tar lærdom av din styrke. Alle gode tanker din vei!

Line

10.sep.2009 kl.09:19

Det er håp! Det er flott! Jeg skjønner veldig godt at du blir deprimert og synes at det går lang tid! Et helt år! Det er jo kjempelenge! Håper at formen din blir bedre snart iallfall, slik at du kan bruke tiden til noe du har lyst til, og ikke bare være dårlig.

Lykke til.

Klem fra Line

Tove

10.sep.2009 kl.09:54

Du er i stormens øye nå, men alle stormer løyer og det gjør vel denne også, om ikke lenge lever du i frisk bris. Det er helt normalt at du går inn og ut av depresjonen så føft som du har hatt det lenge, men jeg leser litt mer optimisme mellom linjene dine i dag enn sist uke. Se det positive i vurderingen av helsen din, du skal behandles videre det vil si at legen har tro på at dette skal gå rett vei - om veien føles lang kan jeg forstå det. For å klare å gå den lange veien må du kanskje sette deg små delmål. Som om at dagen i morgen skal være god, eller at i løpet av neste uke skal jeg oppleve .............Det tror jeg er veien til mestring. Du kan ikke sette livet på vent et år. Snakk med vennene dine om hva de kan gjøre for deg eller sammen med deg nå, for at du skal kunne delta i hverdagen nå . Tenker mye på deg og ønsker deg det beste Hilsen Tove

Tone

10.sep.2009 kl.10:07

Det er jo egentlig kjempegode nyheter!! Men jeg forstår godt at det ikke er morsomt å høre likevel... Jeg kan virkelig ikke fatte hvor tøft det må være å være deg, men jeg blir utrolig imponert over deg! Ønsker deg alt godt!!

Elena

10.sep.2009 kl.10:19

Dette er jo kjempe gode nyheter! :)

Chalten

10.sep.2009 kl.10:32

Du har kommet saa langt Regine, fortsett kampen. du har flyttet grenser som tidligere var umulig. staa paa :)

Mick

10.sep.2009 kl.10:55

Det var gode nyheter. :)

Jeg har vært hjemme i snart 7 år pga sykdom, føler meg isolert fra venner og fremmede, og orker ikke delta på så mye. Det tok en stund, men jeg klarte å skru ned "forventningene" til hvordan hverdagen min skal være. Og så fant jeg små gleder i ting jeg kunne gjøre hjemme. Film og tv blir kjedelig i lengden, men nå ser jeg kun på det jeg virkelig vil se. Da blir det gøy igjen. Sper på med enkle ting av husarbeid, lager kort og scrapper, leser ulike fagbøker selv om jeg ikke må... det føles bra å lære nye ting selv om det ikke er noen papirer å få på hva jeg har lært.

Om jeg ikke orker noen ting, skrur jeg musikken på høyt og lukker øynene. Drømmer meg bort til hvordan livet vil bli når jeg blir frisk. NÅR. Ikke hvis. Usikkerheten er det verste. Det er ikke så ille å vente på en dag 5 år frem i tid, bare jeg kunne fått en konkret dato å forholde meg til.

Heidi G.

10.sep.2009 kl.11:02

Takk og lov for noen gode nyheter, Regine! Utrolig godt å høre. :) Håper dette gir deg litt ekstra gnist i den kampen du kjemper.

Husk at museskritt går også fremover. Så langt har du motbevist legenes verste spådommer, og hele deg skriker etter livets rett, også når du har det veldig tøft og er sliten og deprimert. Du har vært gjennom ekstremt tøffe tak, tøffere enn noen av oss kan forstå, fordi få av oss har opplevd noe lignende selv. Men jeg kan godt forstå at det kan være vanskelig å målsette seg på det du skal igjennom fremover, spesielt fordi det er så mange usikkerhetsmomenter, og det faktum at du ikke har noen idé om hvor lang tid det kan ta å bli frisk. Det er alltid lettere å stålsette seg om man ser et mål der fremme. Du vet hva som er målet ditt, men aner ikke når (eller om) du kommer deg dit. Noe sånt kan knekke den sterkeste, det er ikke vanskelig å forstå. Men slik jeg kjenner deg fra bloggen, er jeg overbevist om at du aldri slutter å sloss for å få lov til å leve lenge, uansett hvor tøft det blir. Fordi du er den du er, er jeg sikker på at du har en god sjanse for å komme til målet ditt - å blir frisk og leve et normalt liv.

Ønsker deg alt det beste - og krysser fingre for deg hver eneste dag! :)

Hanne G.

10.sep.2009 kl.11:34

Dette var gode nyheter! Jeg forstår at det er utrolig vanskelig å kjempe en kamp når du ikke engang vet sikkert at det virker. All innsatsen, tiden, slitet.. Du har motet inni deg, og viljen til å stå på, selv om du innimellom er langt nede. Jeg håper du har mange rundt deg som støtter deg og er sammen med deg hele veien.

Stor klem og masse lykkeønsker fra Spania!

KristinG

10.sep.2009 kl.12:18

Girlpower! :)

Violena

10.sep.2009 kl.12:22

Jeg er ikke optimistisk av natur, og siden du var dårlig i dagene før prøvetakingen fryktet jeg det verste. Derfor felte jeg nå noen gledestårer da jeg leste det faktisk var framgang i beinmargen din.

Skjønner at situasjonen din fortsatt er så alvorlig at det finnes masse ting det er naturlig å bli deprimert og skremt av. Har lest bloggen din fra før beinmargstransplantasjonen og leste også sk sin, så vet du har en kjempetøff vei foran deg om du skal bli frisk. Men mitt inntrykk av deg er at du har utrolig mye styrke og ressurser i deg også når du naturlig nok er sliten av sykdom, så jeg er sikker på at du vil klare å gjøre din del av det som skal til. Så får vi bare be om at alle gode makter må stå deg bi når det gjelder den delen du ikke styrer over.

Og jeg håper jo også den den fysiske formen din snart tar seg opp litt igjen, sånn at du kan male, fotografere, ha besøk av venner osv. for det vil vel kunne være til god hjelp for å komme gjennom månedene framover.

Hanne K

10.sep.2009 kl.12:28

Ønsker deg masse lykke til fremover og gode dager!

Rebekka

10.sep.2009 kl.12:44

Så bra du har blitt bedre!! Stå på videre! Husk på at Jesus elsker deg! :)

Psykolog

10.sep.2009 kl.13:03

Regine!

Leste innlegget ditt i morres, og har tenkt på deg i hele dag. Jeg ble veldig glad når jeg leste innlegget ditt, men skjønner også hvis du er utålmodig - denne ventetiden er jo den verste. Og - dette betyr jo enda mer ventetid. Likevel, ventetid er likevel ikke så dumt - det er iallefall bedre enn alternativet, hvis du hadde fått en uhyggelig beskjed og ikke hatt noe mer å vente på.

Likevel - du sier du er deprimert. Selvfølgelig, noe annet ville vært umenneskelig.Og du har en tøff tid i vente. Men tenk likevel; i april fikk du beskjed om at det ikke var noe å gjøre. I september får du beskjed om nye Viadakur(er), og et tidsløp på minst et år! I april skrev du at du var usikker på om du ville oppleve 18-årsdagen. Jeg synes du har kommet deg så langt, Regine. I april stod du "alene", iallefall i forhold til idag, hvor du har et stor andel av Norges befolkning med deg - som støtter deg, tenker på deg og synes du er en utrolig inspirerende, flott person. Du har gjort mye for oss også! Du er flink til å få andre til å se ting i perspektiv - når depresive tanker slå inn, så tenk litt på det.

Karina

10.sep.2009 kl.14:02

Så godt å høre at det har gått litt bedre med deg. Du er ei sterk jente. Neste gang du er i Trondheim, vil jeg anbefalle seg å ta kontakt med Bengt Eidem. Han har hatt to omganger med kreft, og vet hva det vil si å kjempe i mot sykdommen

ina

10.sep.2009 kl.14:20

Så utrolig bra!!! Det er jo den beste beskjeden det, at det går i riktig retning! Selv om det ikke har beveget seg så mye. Håper tiden fremover blir bedre for deg. Nå når du vet at Vidaza kanskje har noe for seg:-) Tenker på deg hver dag. Håper du blir frisk igjen!

Karima

10.sep.2009 kl.15:22

Åh, jeg håper det fortsetter sånn, og at du blir gradvis bedre. Selv om det skulle ta ett år. Ett år er ikke mye i den store sammenhengen, og du må bare kjempe videre! Uansett hva som vil skje tror jeg du får masse igjen for å prøve og holde deg selv positiv og se fremover, selv om det kan virke helt håpløst og du har null energi. Fokusér på de små tingene i hverdagen som gleder deg og som er bra. Får du noe som helst psykologhjelp? Kognitiv terapi anbefales, jeg tror det vil hjelpe deg med depresjonen og tankene og følelsene du har rundt alt som skjer. Det burde absolutt ikke være som du har det, at en ung jente som deg skal bruke all tid på å være syk og ikke vite hva som skjer og ikke kunne gjøre det "alle andre" kan. Men, ikke for å være slem, men sånn er det. Og da burde du prøve å akseptere at ting er som de er, i stedet for å bruke energi på å være i opprør mot det (mentalt). Skjønner det er veldig vanskelig. Likevel, prøv å bruk det du har av energi på det som er bra, som gir deg noe, ikke det som tapper deg for energi (negative tanker), men f.eks. se film med venner, fotografering og hva du nå ellers måtte like. Du er syk, du har lov til, og kan med god samvittighet å gjøre hver dag til en fest om du vil. Sykdommen hemmer deg, men noe kan du gjøre, tenk på hva du kan, og ikke hva du ikke kan. Du kan skrive, du skriver jo her, kjempebra. Og du kan lese, se filmer, høre musikk, synge, skravle med noen på Skype i timesvis, og masse annet. Mange ting som andre ikke har tid til i hektiske jobb og studiedager. Du kan virkelig fordype deg i noe, studere noe som interesser deg, bruke tid på å utvikle deg selv mentalt og tankemessig. Du vokser jo enormt på dette her. Selv om du ikke har valgt det selv og helt sikkert bare vil være en vanlig jente, så er det dessverre bare sånn det er. Dessverre :( Jeg skulle ønske jeg kunne ta det bort for deg. Men siden det er som det er, gjør det beste ut av situasjonen. Det er mitt tips. Jeg unnskylder på forhånd hvis det virker støtende på deg, jeg har full forståelse for at du ikke vil akseptere situasjonen... prøver bare å endre tankemønsteret littegrann :) Ønsker deg alt godt og lykke til videre ~

10.sep.2009 kl.15:28

Prøv å tenk at sånn du hadde det før, sånn kan du få det igjen! For det kan du jo, bare du tror på det selv :)

jegSTØTTERdeg

10.sep.2009 kl.15:39

fint å høre :-)

tore

10.sep.2009 kl.15:48

Gratulerer med fantastiske resultater. Et år er bra. Et år kan bli til to. Det er kanskje nok tid til at du små perioder kan glemme at du er syk. Sitter selv på åttende året med kml. Fikk 2 generasjon av min super medisin i fjor og den virker 100 ganger bedre enn den gamle. Eter medisin hver dag og tar fortsatt blodprøver 1 gang per mnd. Medisinen koster 50 k per mnd og jeg håper nå i mitt stille sinn at frp ikke vinner valget.....

Lykke til videre! Er innom bloggen din med jevne mellomrom selv om det noen ganger er sterkt og vekker minner.

mvh

tore

Annette Lill Hauge

10.sep.2009 kl.16:26

Stå på! Dette skal du klare :-)

Silje

10.sep.2009 kl.16:43

Om du må gå på det 1 år te så håpe æ at det bli nå posetift ut av det såfall :)

Har trua på at det går mot bedringens vei æ no, bare det å ha trua jølpe veldi masse :)

Men sjønne det at det ikke e så lett for dæ å tenk posetift :(

Krysse fingran på at du bli frisk regine :)

Uansett korr lang ti det vil ta så ska du bli frisk te slutt..

Kreft fortjene ingen.. Syns så synd på dåkk som har det.. Mamma`n min har lymfekreft :S tøft det å ja..

Masse varme klemma te dæ regine :)

Følle me bloggen din :)

Sofie

10.sep.2009 kl.17:14

Kjære regine! Du har fått et år til!! i fjor på denne tiden så viste du ikke om du ble 18 en gang og nå har du blitt det og mere til! Dette går rett vei! :D

Kjenn på den følelsen og smaken av å vinne en liten, men i det hele, en utrolig betydelig seier! :D La det gå inpå deg og ta det som et bevis på at du er en utrolig fighter som bør være fantastisk stolt av seg selv som ikke gir opp i situasjoner mange ville lagt seg ned og gitt opp alt håp! men ikke du! Du kjemper og må fortsette å holde liv i håpet du har om å en dag bli frisk! Tenk på alt du har klart å leve gjennom! Du er fantastisk du! Viss jeg kunne så ville jeg lagt meg ned forrand dine føtter i ære for at du er så tøff og så utholdene som du er! Du har lært meg og jeg tørr å si mange andre også, hva som er viktig her i livet og du er en fantastisk inspirasjons kilde for mange mennesker,. Og du er elsket! Glem aldri det!!

Jeg skal krysse alt jeg har for deg og håper og ber om at du skal bli 100% frisk igjen! Mange gode ønsker og varme klemmer fra Sofie :D

LinaMaria

10.sep.2009 kl.17:14

Jeg vil bare si at jeg er veldig glad for at ting er bedre, og at jeg VET at du kommer til å klare det her. Se hvor langt du har kommet! Fortsett kampen. Jeg håper vi som kommenterer kan hjelpe deg til å holde motivasjonen din oppe! Fortsett med det du elsker å gjøre, ta bilder, lag god mat, vær sammen med de du er glad i, og prøv å legg vekk tankene en gang i blant :) Dette har jeg selvfølgelig ingen erfaring med, men jeg håper at du får det til! Blir lei meg når jeg ser at det går så mye på psyken din, men det er så absolutt forståelig! Men vi er her alle sammen for deg, og vi tenker masse på deg! Lykke til videre Regine! Jeg gleder meg til du blir frisk!

Camilla

10.sep.2009 kl.17:46

Stå på! Kjempe bra at du er bedre. Du virker som en veldig sterk jente, så dette klarer du!

Bengt E.

10.sep.2009 kl.18:01

Wow! En lege som trekker opp perspektiver i ett helt år, 365 dager, fremover. Det er helt vilt bra. Skjønner at det ikke er gøy hvis de dagene blir fylt med smerte og sofaligging, men la oss krysse fingrene for at det blir MANGE MANGE gode dager det neste året, og at dette er et skritt i riktig retning for KANSKJE å bli kvitt denne sykdommen???? Krysser fingrene! Vi som følger deg og heier på deg, vi tillater oss å håpe!

Lykke til, Regine.
Stå på videre, du er kommet så langt. Ikke gi opp nå, du er et stort forbilde for kjempe mange!

Lykke til videre Regine!

Hanne

10.sep.2009 kl.18:05

Stå på !

Jeg kan ikke få si nok hvor mye jeg beundrer ditt pågangs mot og vilje til å leve.

Kan ikke forestille meg hvordan du har det, men jeg krysser fingrene og tærne, alt kommer til å gå bra, det er jeg 10001 % sikker på!

Har hatt et familie medlem som hadde kreft. Det var veldig tøft og vanskelig å komme i den situvasjonen. Jeg trodde aldri at noen så nærme meg skulle få sykdommen, så det ble litt vanskelig å komme over det, men alt gikk bra til slutt.

'

Jeg tror bare det med å prøve å være positiv så går det meste bedre. Selv om alle slags dumme statistikker sier det er liten sjanse osv.

Skal ikke du la deg stoppe!

Håper deg alt vel, og btw du har awesome musikk smak !

Lina

10.sep.2009 kl.18:32

Så bra med gode nyheter!!! Har selv hatt leukemi (ALL) to ganger, og brukt mange år på behandling. Det er dritt. Og tungt. Men så utrolig verdt det på den andre siden! Håper at du klarer å holde kamplysten oppe, husk hvor mye du har å kjempe for! Krysser alt jeg har for deg :)

anita

10.sep.2009 kl.18:48

Du har jo alle leserne dine, Regine! Vi støtter deg :-)

Forresten, to spm: hvor mange sesonger er det av True Blood + har du sett alle? :D

bv

10.sep.2009 kl.19:01

Så godt å høre noe positivt! Blir veldig glad på dine vegne. Ikke noe rart om du er sliten og lei selvfølgelig.Men nå har du nytt håp om bedring, siden medisinen har virket. Det er jo utrolig bra det.

Håper du vil finne styrke til å fortsette videre, og at du får all hjelp og støtte du trenger fra de rundt deg. Vi fortsetter å følge deg, og håpe og be for deg videre. Så mye lykke til med alt, håper du vil føle deg bedre og få mer overskudd fremover.

Alle gode ønsker sendes deg!

Luna

10.sep.2009 kl.19:02

så gode nyheter da du!!!

legene har gitt deg et håp da!!!?

nei nå ble jeg glad!!

hold ut, du kan godt få underholde meg et år,

skriv en bok, jeg kjøper den lett, for du er

så utrolig god med ord!!!

stå på jente!!

jeg har troa på deg!!!

klem:)

Amund

10.sep.2009 kl.19:41

hei. liten hilsen fra Australia igjen..

Håper inderlig at det kommer til å gå med deg.

Har noen forslag om ting som kan få tida til å gå da:)

Litteratur. Har en liste over bøker jeg selv har tenkt å lese og tenkte jeg kunne tipse deg om noe:) (er ikke så mye av en leseperson selv, men dette er i hvertfall det jeg har lyst til å lese selv da..)

- Friedrich Nietzsche - Übermensch

- -"- - The will to power

- -"- - The Antichrist

- Sigmiund Freud - the enterpretation of dreams

- -"- - Sivilisation and its discontents

- -"- - Beyond the pleasure principle

- -"- - Three essays about the theory of sexuality

- -"- - Studies on hysteria

- Machiavelli - Fyrsten (The Prince)

- Carl Marx - Det kommunistiske manifest

- Bibelen

- Koranen

Dette er ikke akkurat lett lesning, men masse tøft stoff som man kan sette fast intelektuelle bedrevitere med:P

Noen band som også burde vært anbefalt i samme slengen..

Skriver bare black/ viking metal band som jeg tror du liker her.. (Kan godt hende du har hørt disse banda før, men skriver det ned bare sånn i tilfelle)

-Amon Amarth

-Bathory

-Windir

-Ragnarok

-Carpathian Forest

-1349

-Aura Noir

-Arcturus

Til slutt vil jeg bare hilse god bedring og så må du hilse eli:)

hilsen Amund:)

Julianne

10.sep.2009 kl.19:42

du er så utrolig søt og tøff person, du kommer til og bli frisk jeg tenker ofte på deg og nevner ofte til mamma " tenk på regine stokke, hun er ikke død ennå hun er skikkelig tøff" du er en så utrolig flott inspirasjon for andre! og det ordner seg for deg det er jeg sikker på !!!! du er utrolig tøff og fint at du får litt gode nyheter :) keep fighting det ordner seg :)

Anne K .Fjellheim

10.sep.2009 kl.19:53

Du vet vel om at du er verdifull,

at du er viktig her og nå.

At du er elsket for din egen skyld,

for ingen annen er som du.

sirkeline

10.sep.2009 kl.19:54

Positive nyheter Regine, men skjønner deg i forhold til uvissheten og alt du har lyst til men ikke kan enda... Men nå må du nyte dagene, og spesielt de gode hvor du er opplagt og føler at formen tilsier det. Vi bør alle være litt flinkere til det. Ingen i dag bør ta fremtiden for gitt. ingen av oss har noen garanti for hva morgendagen bringer. Glad på dine vegne. Tenn noen levende lys, kryp i sofaen med et blad el en god bok og kos deg litt. Hent fram noe positivt. Klem, til deg du fine jente!

Stine

10.sep.2009 kl.20:49

Jeg håper ikke du tar dette negativt, for jeg håper du fortsetter å kjempe! Du får goe nyheter, og det er bra!

Før mamma ble syk, var hun deprimert og hadde angst, vi har lest dagboken hennes og hun hadde selvmordstanker. Dette har jeg aldri snakket med andre enn mine søstre om. Når hun fikk kreft, var det som om det skjedde noe med henne, jeg har aldri sett henne ha så lyst til å leve noen gang! Men legene gjorde en stor feil, mamma ble så syk at eneste måten hun kunne bli frisk på var ved et mirakel... Og hvor ofte skjer de? Mamma kjempet, og legene var sjokkerte at hun enda levde i April i år. hun skulle bli frisk! Det var hun helt bestemt på. Legne ga opp og mamma begynte å gå til healer, bruke naturmedisin, tantene og onklene mine kontaktet helaere, andre leger, men ingen kunne gjøre noe. Mamma ville gjøre alt for å få en til sjangse, til å nyte livet. Mamma døde i år, 19 Juni, med meg og alle søstrene mine rundt meg.

Livet er verdt å kjempe for, og jeg vet hvor mye smerter du går igjennom, jeg har ikke følt det men jeg har sett hva det gjør med et menneske... Og jeg beundrer deg Regine. Ikke mist håpet nå! Du har kjempet, kommet så langt, oppnådd så mye.... Livet er verdt å kjempe for. Uansett om det noen dager ser mørkt ut, så kommer det en lys dag snart.

Du får behandlinger, gode nyheter... Bruk det til å få mer motivasjon... Jeg skjønner deg så godt! å "sveve" mellom himmel og død, det må være så skummelt! å være redd for å begynne å håpe på at det er en sjangs, at man blir frisk.. Redd for at det ikke går som man vil.

Jeg håper så dette går din vei Regine...

- Miriam Gundersen..

10.sep.2009 kl.20:52

Stakkar " /

God bedring : )

Silje:D

10.sep.2009 kl.21:05

Jeg syntes du er kjempe sterk som blogger om livet ditt og er såppas positiv som du er nå!:D Stå på!

tankeromdetmeste

10.sep.2009 kl.21:08

Stå på Regine! Du er så fin og så utrolig flott!

Anonym 16

10.sep.2009 kl.21:20

Kjempe gode nyheter! Jeg fortsetter å følge bloggen din!

Stå på, dette vil du klare!

Du er ett fantastisk menneske!

Rakel og Molly

10.sep.2009 kl.21:49

Hei!

Så bra det går litt bedre med deg!

Jeg kan ikke forestille meg hvordan du må ha det, så jeg føler alt jeg kan si blir for lite, men prøv å tenke positivt! du har komt langt!

Janne

10.sep.2009 kl.22:08

Ikke gi opp håpet nå som du har kommet halvveis!! :) Som en før meg sa: Livet er som en tykk bok. Sykdommen er bare noen kapitler, og etter disse kapitlene kommer mange spennende og gode kapitler! :) Stå på!

:)

10.sep.2009 kl.22:13

Du er så modig! Stå på videre! Ta dag for dag og fortsett å fokusere på det positive :) Dette skal du klare! Du imponerer meg!

Thea

10.sep.2009 kl.23:33

Nå ble jeg egentlig veldig glad:) Jeg har hatt store forhåpninger (igjen) til disse resultatene! Og man skal jo sette pris på hvert minste positive ting! Og nå går det jo rette veien!!?

Skjønner veldig godt at framtidsplanene ikke er noe å rope hurra for.. Det tar for mye tid, man kan ikke leve som vanlig osv... men det viktigste er jo, å bli helt frisk igjen!

Lotte

10.sep.2009 kl.23:49

Ville bare si at jeg synes Stine (10.sep.2009 kl.20:49) hadde en veldig fin kommentar over her.

Og så vil jeg si til deg, Regine; Vi heier på deg og livet ditt! I dag også.

Litt av noen følelser du må sitte med nå... helt ubegripelig for enhver som ikke har vært i en liknende situasjon..

Ble så grepet på jobb i dag, av en nylig utgitt bok av og om Espen Simonsen og kona hans Tone, som tapte kampen mot kreften i fjor. "Sammen til verdens ende ? en kjærlighetshistorie"

Tenker på alle som kjemper mot denne grusomme sykdommen, og alle det angår. Ikke bare den som har sykdommen, men alle pårørende også.

Aner ikke om det vil være enda mer depressivt for deg å ta del i andres krefthistorier i tillegg til din egen, men ville bare fremheve denne boka som et viktig, tankevekkende, engasjerende og kanskje utviklende bidrag i den norske bokhøsten. Tenker på verdien av livet. Hva vi faktisk har, alle vi som er friske. Og hva du forhåpentligvis vil klare å kjempe deg tilbake til. Du er sterk, og hvis jeg har forstått det riktig, var beskjeden du fikk i Trondheim tross alt forholdsvis positiv.

Heldigvis er det mange som kommer seg gjennom det og får livet tilbake. Jeg håper så inderlig at du blir en del av denne positive statistikken. Du har så uendelig mye å bidra med. Vi - Norge, Kristiansund, Atlanten, bloggverdenen, familien din, vennene dine, alle som engasjerer seg for og med deg - har ikke råd til å miste deg.

Håper du kommer deg gjennom depresjonene, og er klar for å ta opp kampen igjen!

Alt godt!

11.sep.2009 kl.05:13

Håper virkelig det går bra. Virkelig.

GSC

11.sep.2009 kl.09:28

Jeg forstår at du er sliten og lei. Lang tid med sykdom og uvisshet er utmattende. Nå har du hatt vilje og evne til å se positivt på dagene. Kanskje du skulle unne deg en tur ned i kjelleren. Noen ganger trenger vi å hvile litt i gørra for å kunne klatre opp igjen. Kanskje vil det gjøre deg godt å sortere litt. Hva er bra og hva er dritt? Deretter kan du lettere velge å fokusere på det som er bra. Vi som sitter på gjerdet ser at det er mye positivt her. Legene planlegger et helt år fremover. Det er positivt! At veien videre kan bli tung vet du. Men tenk på alt et flotte som også ligger og venter på deg. Jeg vet jo at dette er lettere sagt enn gjort. Men vi har trua på deg. Og fingre og tær permanent krysset. God tur videre :)

Ann Kristin

11.sep.2009 kl.10:20

Hei Regine:)

Jeg vet dette kan virke som kvakksalveri, men tørr jeg foreslå at du kan lese litt om vitamin B17? Det er et vitamin som finnes i forskjellige fruktkjerner. Det er ikke godkjent som legemiddel, rett og slett fordi det fungerer mot kreft.

Les gjerne om det (dette er en godhjertet anbefaling, jeg tjener jo ingenting på det), men sjekk med leger om dette er forenelig med medisin du går på fra før:)

ST

11.sep.2009 kl.11:48

Alt du tenker, er fullstendig normalt og etter forventningene. Dvs., du takler dette utrolig godt. Alle gode tanker. Dette går bra.

Laila

11.sep.2009 kl.12:08

Jeg håper av hele mitt hjerte at du blir frisk igjen Regine! Du er så flott ei jente.

Mona

11.sep.2009 kl.12:35

Du er så sterk og du har vært så sterk heletiden, ikke gi opp nå!!!! Jeg ønsker deg alt godt og krysse fingrene for deg!:)

Frances

11.sep.2009 kl.13:45

Wow, jeg er så glad for at beinmargen har bedret seg! Får inderlig håpe det er mer enn "eye og the storm," men signaliserer at ting har virkelig snudd. Behandlingen og din egen innsats har gitt deg en gave, tid. Hvis du orker, Regine, så vil vi gjerne se en bok el.l. med dine helt fantastiske bilder og funderinger fra deg om livet, på godt og vondt. Det du har vært gjennom og kommer til å gå gjennom. Skjønnhet, musikk, venner, familie, medisin, uvisshet, sykdom og helse, styrke og svakhet, å miste motet, å få igjen motet og ha det moro igjen. Jeg vet at mange ville sette enorm pris på det! Det ville hjelpe mange med det de selv sliter med.

Monika

11.sep.2009 kl.16:39

det var godt å høre ! :D

du har kommet så langt, så ikke gi opp.

du har mange som støtter deg , og jeg er en av dem:)

Ellen MKK

11.sep.2009 kl.16:58

Kjære Regine.

Blir både glad å lei meg på dine vegne.

Skjønner du har det vanskelig akkurat nå.Du er nok veldig glad for det positive som skjer ang. sykdommen din,men kropp og sjei henger sammen og det er ikke lett å tenke for deg nå at selv om du har lyst å leve og kjempe for en framtid vil det ta tid både for kroppen og sjelen din å bli helt frisk.Men du kan ikke gi opp,du har kjempet og tatt så mange skritt både gode og dårlige.Men vi vet ikke hva som bringer oss i livet verken i øyeblikket eller imorgen.Så jeg håper du, Regine kan finne håp og motivasjon i dagene fremover,med hjelp fra familie,venner,psykologer,leger,helsepersonell og noen gode hjelpere.Se på oss som følger deg her inne som dine hjepere,vi ønsker alle at du skal klare deg å leve videre og tilslutt seire over kreften din.

Bli frisk i en "fei" er dessverre ikke realistisk nå.Men nå er det helg,håper du får besøk i helgen,av Eli kanskje,så du/ dere kan lage noe god mat,se film og bare slappe av sammen.Unner deg alt godt,

Stå på ikke mist motet.

God helg klem fra mor/bestemor.

mia

11.sep.2009 kl.17:09

Du må se for deg selv om 5 år. Tenk deg hvor du er å hva du gjør. se for deg at alt er blitt akkurat sånn som du drømmer om! om du tenker på det i tiden fremover, om du hele tiden ser lyset i enden av tunellen, vil dagene kansje være litt lysere. jeg vet du vil komme igjennom dette, fordi du er så sterk. bare tenk hvor mye du har vært igjennom, du klarer dette Regine! Du skal bli frisk:)

Synne

11.sep.2009 kl.18:13

Stå på!

Du virker som en veldig sterk jente, så dette klarer du:)
meld deg inn på konkurranse på min blogg!

doit

11.sep.2009 kl.20:21

framtiden burde være motivasjonen din! for den skal du ha, den er alltid din egen, uansett!

den kan ingen ta fra deg, verken mennesker, tanker eller sykdom.

den eneste som kan ta den fra deg er deg selv, og værsåsnill regine! ikke gjør det!

du fortjener livet, hvis noen gjør det, så er det deg! du må kjempe, du må være sterk.

det er en grunn til at du er på 10.plass over mest leste blogger, det er fordi det er mennesker her ute som bryr seg om deg, vil vite hvordan du har det, og følger deg på veien! de er der for deg. vær sterk, fortsett å kjempe. for vi er her for deg.

KARIANNE

11.sep.2009 kl.20:32

hei regine! Jeg er nødt til å innrømme at jeg tenker på deg veldig ofte, og jeg ønsker så veldig at du en gang skal bli frisk. jeg leser "the secret" nå for tiden, og da jeg kom på sidene som handler om helse, tenkte jeg på deg. "dette burde regine lese" tenkte jeg. SÅ, hvis du i det hele tatt har krefter så burde du lese den.

Kine

11.sep.2009 kl.23:46

Det var godt å høre! Jeg blir så rørt over alt du skriver. Du er ei utrolig inspirerende jente, og et forbilde for oss alle! Takket være deg skal jeg melde meg opp som blodgiver så snart jeg er gammel nok, og har allerede bekreftet at jeg er villig til å være donor dersom noe skulle skje meg. Tenker på deg Regine, og ønsker deg alt vel. Forsett og kjemp, du er et fantastisk menneske, og det mener jeg virkelig. Verden trenger slike som deg.

Thomas Wiborg-Thune

12.sep.2009 kl.02:57

Hei!

Du skal vite at du betyr enormt mye for enormt mange mennesker.

Ikke bare andre unge som har kreft, men også "mannen i gata" som virkelig får opp øya når han leser om hverdagen din.

Du er en inspirasjon for tusener, Regine, det skal du være stolt av!

Tone

12.sep.2009 kl.12:33

Hei Regine. Datteren min fikk for 10 år siden en diagnose med fryktelige utsikter. Sykdommen er ekstremt sjelden og jeg forstod det slik på legene at av de 10 som var diagnostert de siste 10 årene var kun en i live. I dag er hun helt medisin- og symptomfri og det ser ut som om hun har blitt helt frisk. Så undere skjer inniblant selv med veldig dårlige prognoser! Jeg synes du er fantastisk tapper og flink! Klem

Sissel HK

12.sep.2009 kl.12:54

Kjære Regine. Jeg tror du vil oppdage at det er mer styrke i deg enn du tror. Du er et ungt menneske. I deg er en iboende kraft for overlevelse. Det er ikke meningen at du skal dø nå. Dette er en prosess som herder deg, og fyller deg med erfaring, som du vil reflektere over, og bruke til noe positivt en gang i fremtiden. Det er vondt, jeg vet det av egen erfaring. Grusomt. Det hadde nesten vært rart om du ikke hadde blitt deprimert - med en slik kamp som du kjemper i en fase av livet der folk flest er temmelig ubekymret opptatt med sitt. En slik kamp gjør deg fort voksen. Det er ubarmhjertig, og man kan stille spørsmål ved meningen med det: Hvorfor akkurat du, og hvorfor akkurat nå? Kjemp, Regine! Vær seig, og nyt hvert gode øyeblikk, for positive tanker styrker immunforsvaret ditt! Spis sunt, alliér sinn med kropp mot onden, og tenk langsiktig - som et maraton der det gjelder å posjonere kreftene jevnt utover, holde en rytme som kan vare lenge. For du kan klare det! Gjennom alt du skriver her, viser det at du er ei jente med spesielle evner. Jeg vet det er vanskelig, men ikke la tungsinnet ta deg. Vi følger med deg her, Regine! Håper du tar den massive støtten innover deg. Sissel.

Anne

12.sep.2009 kl.13:14

Jeg beundrer deg og alt du gjør og står for.

Kort og ærlig sagt.

Masse lykke til!

Rebekka har ny blogg igjen

12.sep.2009 kl.17:25

En venninne tipset meg om denne bloggen, og det er jeg utrolig glad for at hun gjorde! Det er utrolig modig og beundringsverdig å blogge om en så alvorlig og personlig ting. Nå har jeg lest gjennom mange av innleggene dine, og du skriver godt og fint. Du aner ikke hvor mye jeg ønsker at alt vil gå deg godt!! Jeg har selv hatt kreft (selv om jeg ikke husker det) og jeg har også følt på kroppen det å være pårørende. Håper at alt vil gå bra, og STÅ PÅ!

Hedda

12.sep.2009 kl.17:45

SÅ bra me enderlig noe positivt..........

Dette skal gå bra..........!!!!!!!

Håper du har "hjelp" rundt deg ang. depresjonen....Ikke rart om du blir det..........MEN du er heilt utrulig flott.......

Klem...... <3

Breiflabben

12.sep.2009 kl.18:44

Hei Regine,

jeg har kommet til bloggen din da jeg så at det var flere som hadde link til deg rundt om.

Jeg har begynt å lese litt av dine innlegg og skal prøve å følge med i din utvikling som jeg håper og tror blir bedre og bedre.

Kan ikke være lett å være positiv alltid og jeg forstår at det kan lure depresive tanker i bakgrunnen.

På meg så virker i hvert fall du som ei grepa ungjente som vil ta til seg det livet som byr seg og få mye positivt ut av det.

Hva mer kan jeg si enn at du må stå på med ungdommelig mot og lyst på livet. Du opplever jo at det er mange som tenker på deg.

Håper du får en riktig så fin helg :-)

Hilsen Flabben.

kine

12.sep.2009 kl.19:28

Ikke gi opp kjære deg. Du har klart det så langt, og du skal klare deg helt til dette beiste er vekk...

Husk, du er ikke alene :)

Stine

12.sep.2009 kl.22:13

Ikke gi opp! Det går fremover nå ser du! Kjempe bra :) Håper du får

noen å snakke med ang. depresjonen din. Ønsker deg alt godt!

Thea

12.sep.2009 kl.23:29

så bra at du har blitt bedre!

stå på, du klarer det! :-D

lykke til!

Vanja

13.sep.2009 kl.01:00

Hva er det du snakker om Regine ?

Du har halve Norge som støtter deg og som leser bloggen din !

Du skal bli frisk, Du skal bli bedre!

Du har mye igjen enda! bare stå på !

13.sep.2009 kl.01:59

Hver eneste morgen: tenk på en positiv ting du kan klare å gjøre i dag! Ikke noe stort! Har du en dårlig dag kan det være bare å ta en dusj, eller se en film. Tenk over når du legger deg, om du klarte å nå målet ditt! Men husk: sett små mål, som du klarer å nå!

Caroline

13.sep.2009 kl.05:08

synes du har fått utrolig mange fine svar i dette innlegget <3 jeg har bare skumlest gjennom kommentarene,men jeg må si meg spesielt enig med de to siste kommentarene her! du må bare stå på og sett små mål som du klarer å nå! tror det kan gjøre deg enda sterkere enn det du allerede er. du er virkelig ei beundringsverdig jente, og jeg har utrolig stor tro på deg! stå på Regine <3 you`ll reach the top!

paddyy

13.sep.2009 kl.10:24

BLI MED I EDHARDY KONKURRANSEN PÅ BLOGGENMIN !!

Rose

13.sep.2009 kl.11:05

Er så glad for at din stahet og din livsvilje er så stor.

Stå på. Aldri gi deg.

Klem fra Rose

13.sep.2009 kl.13:35

Det er greit, du trenger ikke være glad fordi om du fikk gode nyheter, det er fremdeles mye usikkerhet rundt deg og fremtiden din, og du har sikkert ikke klart å ta det positive inn over deg enda. Jeg skal være glad for deg, så kan du bli glad når du orker, men akkurat nå behøver du ikke være glad, selv om du føler at andre og kansje deg selv også, forventer det av deg. Føl alle følelsene du har i deg akkurat nå, skal skal jeg gå rundt å være glad for deg frem til du er klar for det selv. Klem.

laila

13.sep.2009 kl.14:44

det er flott å høre at det går i positiv retning, at du er litt bedre. Samtidig så skjønner jeg at du sitter med de følelsene du gjør, du vil helst at ting skal gå fortere, du er sliten, du vil helst vite alt du vil høre akkurat nå. Dessverre er det ikke sånn, man må nok bare ta en dag av gangen...

Det er tungt å slite med depresjon, og derfor ekstra viktig å å klare å holde motivasjonen opp. Du må kun ta en dag av gangen regine, det er den dagen vi lever i,og det er kun en dag av gangen vi trenger å fylle og å komme oss gjennom. Ta vare på dagen du lever i, og se etter de små gledene som dukker opp gjennom dagen. Ta vare på dem, fokuser på dem. Om vi alle klarer å bli flinkere til å se etter de små lysglimt som kommer til oss, og bli flinkere til å holde fast ved det, så vil vi etterhvert klare å se at det er de tingene som betyr noe.

se etter smil, gode ord,en fin natur,et godt samhold,en hyggelig tlf samtale, tid med familie og venner.

klem

Ingrid

13.sep.2009 kl.16:29

Stå på ! Dette skal gå bra :)
Stå på , du er modig !

Positive lille meg... :)

13.sep.2009 kl.16:54

1. Latter og positivitet kan styrke immunforsvar, og man skiller ut endorfiner. I tidligere tider, kanskje også nå (?) hadde man "latterrom" på sykehus, for å lette stemning men også for å redusere bruk av smertestillende og forkorte sykdomstid. Muligens noe alternativt, men det finnes pasienter som hevder de har helbredet seg selv med latter. Så i det kommende året burde du se alle de komediene du kommer over, finne din humor, ellers prøve å le av alt.

Skrevet bøker om emnet....kveldslektyre?

2. Om det er noen som jeg lett kan forstå vil være deprimert er det folk som sliter med en kropp som jobber mot sitt eget hode. Du vil mer enn kroppen din tillater deg.

Men allikevel, prøv å se degselv som frisk. Kjenn hvordan den følelsen er, prøv å visualiser alt du skal gjøre da, hvem du vil være, hva du vil bidra med...hvem du vil berøre med din livsglede. Jeg vet at om man er positiv vil eventuelle skuffelser bli større. Og noen sier sikkert at man bør være realistisk. Jeg sier fuck that, du er i live nå, hvorfor ikke se det beste i livet. Hver dag, hvert minutt kan være en gave... Feeling is what you get for thinking the way you do- Marilyn Savant (smart dame;)).

3.

Det er mye vi ikke forstår om hjernen kropp forbindelsen, let etter mirakuløse recoveries, les om hva andre har gjort for å kvitte seg med kreft. Jeg sier ikke slutt med medisiner, for all del, det er de som til nå har forlenget livet ditt. Men i tillegg, kan det ikke skade å gjøre alt du kan ift stryrke immunforsvar etc (tenker kosthold, vitaminer, helsekost-ligg unna alkohol).

4.

Kvantefysikk??

Finnes det noe mer mellom lagene? Kan det være mulig at tanker eller hendelser kan påvirke? Isåfall har du en vannvittig stor støttegruppe som sender deg bli frisk tanker. Sjekk ut "what the bleep do we know-down the rabbit hole" (dokumentar).

Alt dette er på siden av den medisinske delen, og jeg mener ikke å hevde at noe av det funker. Men på samme måte, tror man på noe kan det ha en gitt placebo effekt. Jeg tror det er en grunn til at du fremdeles er med oss. Det er ikke naivt og tro, eller ville leve... Gjør alt som står i din makt, og når du er sliten legg deg ned å tenk på all energien du vil få senere. Stå ut stormen, du er sterk nok. Vis alle...

Store støtteklemmer fra genklumpen.

Thea

13.sep.2009 kl.17:20

Blir litt bekymret når det går noen dager mellom jeg ser tegn etter deg her, Men jeg regner med at alt går greit?

Håper kampviljen din er på plass igjen Regine!

Torild

13.sep.2009 kl.22:02

Må bare be deg om å stå på, aldri gi opp håpet. Skjønner det er tøfft innimellom, men har fulgt deg på siden din og må si at jeg beundrer deg for det du er.

Thomas Dragsnes

13.sep.2009 kl.22:23

Du skrev tidligere i år at du hadde fått beskjed om å dø. Døde du før bursdagen din? Nei. Sykt viktig å tenke positivt hele tiden, selv om det er ubeskrivelig hardt. Det er alltid lys i enden av tunnelen. Alltid.

Hanne

13.sep.2009 kl.23:55

Har vært innom bloggen din av og til, og hver gang får jeg meg en ordentlig oppkvikker. Jeg, og helt sikkert mange andre, setter altfor liten pris på selve livet. Takk for at du klarer å få meg til å sette pris på alt rundt meg :) MASSE lykke til videre. Det virker kanskje så lett for oss lesere og skrive "stå på, dette klarer du", for det er nok vanskelig å tenke seg til hvordan du har det. Men jeg håper med hele mitt hjerte at du ikke gir opp, og står på videre som den sterke jenta du er! Husk at håp og positivitet er alt :) store klemmer

od@

13.sep.2009 kl.23:55

kjempefin blogg!:) fint å se at du har blitt bedre.. stå på videre!

julie

14.sep.2009 kl.10:56

stå på. Jeg syntes kjempe synd på deg. skjønner ikke hvordan du klarer det. jeg har vært gjennom mye vanskelig jeg og( sykdommer) . Men det kan ikke sammenlignes med sånn du har har det.. Jeg skjønte ikke hvordan jeg skulle komme meg gjennom apiseforstyrrelser, men klarte det med hjelp. Det har gjort meg mye sterkere.

Du er kjempe sterk! jeg er helt sikker på at du kommer til å komme deg gjennom det. Stå på. Alt gjør deg sterkere!

14.sep.2009 kl.11:28

Du over meg. Lol.

14.sep.2009 kl.23:09

<3

14.sep.2009 kl.23:40

Lykke til! :))

Charlotte

15.sep.2009 kl.00:09

fint å se at det er blitt litt bedre. stå på :) masse lykke til!

Tonje Figenschau

17.sep.2009 kl.21:32

Kjempebra blogg :)

Nina

19.sep.2009 kl.11:23

Stå på videre, godt at du er bedre og håper det fortsetter den veien!

Lykke til

Ingrid

20.sep.2009 kl.00:46

Hey regine! synes utrlog synd på deg som må ligge i sengen hele dagen...tenkte jeg skulle muntre deg opp litt med et par musikk- og filmtips:)

Har du hørt om first aid kit? det er en svensk duo av to søstre på 15 og 16 år...og de lager sykt bra musikk. vet ikke helt om det er din stil, men de kjører ihvertfall noe som er nokså originalt, den beste låta deres er our own pretty ways og kanskje you're not coming home tonight...hør på førstnevne først, hvis ikke tror du de er mislykka countryartister og forkaster dem helt...

Og hvis du ikke gjør det allerede, så hør masse på the killers. de er offesielt yndlingsbandet mitt, og if i'm feeling down så hører jeg alltid på dem...betse sanger blir nok:

Romeo and Juliet

Losing Touch

This river is wild

exitlude (og enterlude)

sam's town

read my mind

Lista kan fortsette og fortsette, men de er nok kremen, ja... Også har jeg en forkjærlighet for svenske, sære "ungdomms"-filmer...se "smala sussie" hvis du vil le deg passe skakk og sitte igjen med en litt trist følelse...den handler kort og godt om en liten, sær bygd, en tynn forsvunnet jente og broren hennes, en forstyrret videoutleier og en politimester avhengig av godt og blandet...

En annen film som har printet seg fast i hodet mitt er "tjenare kungen"...mener å huske at det handler om ei jente i svergie som vil starte punkeband også går det som det går...

Håper du ikke mister motet, og hvis du føler deg litt bedre så kan du kose deg med noen av mine underholdningsperler:)

28.sep.2009 kl.00:52

Blir overrasket over hvordan du holder ut i denne situasjonen! Vet du kommer til å klare det, du er sterk. Fortsett slik, jeg ønsker deg alt godt! :)

www.amandaska.blogg.no

16.nov.2009 kl.20:23

Wow!

Du er så utolig sterk, og du må bare stå på helt til du blir frisk!!

Det er utrolig! ;o =D <3<3

Ønsker deg alt vell og alt godt! ;*

Skriv en ny kommentar

Regine

Regine

18, Kristiansund

Har fått diagnosen MDS/AML - her vil jeg beskrive hvordan det er å leve med/bli behandlet for det. Lurer du på noe? regine1000@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten