A mask in the mirror

Tusen takk for alle kommentarer, setter pris på det! Beklager om jeg er krass enkelte ganger, ikke så lett når man er i dårlig humør gitt.. Humøret er litt bedre i dag, og formen og, kanskje? Jeg er litt usikker. Jeg håper det går den riktige veien. Festivalsjefen på raumarock lurte på om jeg ville bli hentet med hellikopter til festivalen. Haha, så sykt kult!. Blir så utrolig glad når det er mennesker som gjør så fine ting for meg. Jeg takket ja selv om jeg har flyskrekk. Det blir nok utrolig artig. For jeg har bestemt meg for at jeg skal på raumarock. Jeg skal, jeg skal.

Skal ta blodprøver igjen i morgen. Det krever litt planlegging når jeg skal borte, selv om det er bare for ei helg. Men sånn er det, så lenge jeg har sykdommen i kroppen får jeg aldri fri. Som regel får jeg bare 2-3 dager fri fra sykehuset. MEN - det er bedre enn å være innlagt. Må få blod før jeg drar, slik at formen kan bedres av den grunn også. Og kanskje jeg må ha blodplater, jeg vet ikke. Jeg håper de hvite ikke har steget. Angsten for det forsvinner aldri.. Jeg håper prøvene er bra både slik at jeg kan dra, og slik at jeg kan være i godt humør. Hadde ikke vært så kjekt om prøvene hadde vært skikkelig ille. Hadde nok ikke klart og slappet av da. Jeg trenger en opptur nå.


104 kommentarer

Sanne

05.aug.2009 kl.01:39

Håper det går din vei, Regine. Ønsker deg alt godt!Klem
Krysser fingrene for at prøvene er bra, og for at du får reist på Raumarock! Du fortjener, uten tvil, en stor opptur nå! :)Godt å lese at du har det litt bedre! Stor klem

Milla the unicorn

05.aug.2009 kl.01:46

håper du får en kjempefin opplevelse på Raumarock :) Klem!

theresekristina

05.aug.2009 kl.01:56

Skjønna godt at du trenge en opptur no. Du fortena det òg.

Kristina Salanga

05.aug.2009 kl.01:57

Åh så glad jeg blir på dine vegne Regine!! :-) Helikopter-transport til Raumarock da gitt! Ta med fotoapparat!! Og kos deg gløgg ihjel!!Men du, kan du være så snill å love meg noe? Kan du være så snill å ikke være så hard mot deg selv, og at du IKKE ber om unnskyldning for at du skriver om det du skriver i bloggen din? Det er da følelsene og dine opplevelser du skriver om, de kan du ikke legge lokk på og fortrenge om de er aldri så fæle. Dessverre. Og du skal i alle fall ikke ha dårlig samvittighet for at du skriver poster som opprører folk. Vi er glade i deg, men også bekymret for deg. Men det betyr ikke at du skal tilfredsstille dine lesere med bare positive innlegg, kjære deg. Har du det for jæ#€%, så har du lov å skrive det. Det er tross alt din blogg! Skal du skrive om det du går gjennom, kan du da ikke legge skjul på og glemme de tunge dagene? Om noen ikke takler å lese triste poster fra deg, så er det deres problem, og ikke ditt. Ja vi blir påvirket av det du skriver, men det takler de fleste av oss greit. Tror vi ofte skulle ønske vi kunne danne et stort kollektivt teppe og bære deg gjennom det du går gjennom Regine.Håper på at du får så bra blodprøvesvar som mulig, at du får overført det du evt måtte trenge av blodprodukter, og at du får kost deg noe borti natta på Raumarock!! Skal dit jeg også, og ser jeg deg, skal jeg komme bort å hilse på deg. :-)Varme klemmer fra meg :-)

Regine

05.aug.2009 kl.02:12

Takk for kommentarer :)Kristin: Kult, kom og hils på :)

cheetah

05.aug.2009 kl.02:23

Hei Regine :) Jeg har lest bloggen din lenge, men aldri turt å kommentere fordi jeg har vært redd for å si noe galt. Men jeg må si historien din rører meg. Jeg vet veldig lite om hvordan det er å være syk, men jeg skjønner jo at dette ikke er en enkel sak å leve med. Men jeg vil bare ønske deg lykke til, og jeg heier på deg og det har jeg gjort siden jeg kom over bloggen din for noen måneder siden. Håper du blir frisk til raumarock, dit skal jeg å :) Stefaren min jobber der, hehe!

cheetah

05.aug.2009 kl.02:24

frisk nok* til raumarock ;)

ST

05.aug.2009 kl.02:42

Dra på Raumarock om du på noen måte kan, og vær glad for all omtanke, gleder oss med deg. Kjør på, dette klarer du!

Mia

05.aug.2009 kl.03:15

Håper virkelig at du kommer deg på Raumarocken. Stå på Regine, du er tøff du!

Lexie

05.aug.2009 kl.03:20

Jeg har lest bloggen lenge, men ja.. kommenterer aldri. Egentlig fordi jeg aldri vet hvordan jeg skal si det. Jeg vet ikke hvordan det er å ha en alvorlig sykdom, men jeg vet hvordan det er å ha en kronisk sykdom. Og det er slitsomt å være syk, og selvfølgelig gir dette deg en deppafølelse som du er i all din rett til å ha! Uansett, ville jeg bare få sagt det.Håper du blir frisk nok til Raumarock!Stå på videre!

katrine

05.aug.2009 kl.03:28

Haaper du kommer deg til Raumarock og koser deg masse!

Rebella

05.aug.2009 kl.04:03

DU ER RÅ, JENTE!! Heia Regine - sender deg litt ekstra 'woosh' (haha, av mangel på bedre ord - energi, gjerne;p) slik at du skal komme deg på Raumarock'en i best mulig form♥ Du er beintøff!

L

05.aug.2009 kl.04:58

Hei ! Først må jeg si at jeg ikke er helt sikker på hva jeg skal skrive, er så mye jeg vil skrive til deg. Føst kan jeg vel si at jeg er utrolig glad for at du har denne bloggen, blir kanskje litt feil det også, men det jeg mener er at du forteller alle om diagnosen MDS/AML. Er ikke alle som veit helt hva det er. Å jeg sitter her med tårer i øynene. Du er virkerlig en jente med ett stort hjerte selvom jeg ikke kjenner deg, så føler jeg på en måte det uansett gjennom bloggen din. Jeg leser den hver eneste dag, første jeg gjør når jeg står opp på morgenen. Du er virkerlig en helt i mine øyne, du gir aldri opp. Stor respekt for det!. Jeg håper du koser deg på Raumarock søte deg!. Og tankene mine går til deg. Du er ei tøff jente, med ett hjerte av gull

Kjersti

05.aug.2009 kl.08:18

Lykke til med blodprøvene. Håper alt går bra og at du får dratt på Raumarock! :) Og så må jeg si at de bildene du poster, er bare kjempebra. Du har en evne til å velge bilder som passe utmerket til teksten du skriver / hvordan du føler deg / hva som skjer. Kjempeflink er du og det er gøy å se for en som også er glad i å fotografere!

Ingaplinga

05.aug.2009 kl.08:39

Håper prøvene er bra etter forholdet og at du får en fantastisk weekend på Raumarock ;DGleder meg til å se konsertbildene!Rock on!

monica

05.aug.2009 kl.08:43

Her kryssa æ fingran førr dæ, å ønska dæ en flott tur med helikopter til rocken....du e bare ett så flott mennenske:)

05.aug.2009 kl.09:55

Flotte bilder - likte godt dette med katten. Du som tar de? Krysser fingrene for at formen din er god nok til Raumarock!

Ragnhild

05.aug.2009 kl.10:18

Håper inderlig du kommer deg på Raumarock. Så bra at de ordner transport for deg, det finnes masse gode folk som støtter og tenker på deg.Takk for at du deler tanker og fine bilder med oss.

Karina Dale

05.aug.2009 kl.10:24

So bra at du e bedre humør idag! Men alle burde forstå at du he det vanskelig, so viss nåken reagera på humøre ditt, so må du ikkje bry dej!Kos dej på Raumarock, ej kryssa fingrane vidare for dej :)

Astrid

05.aug.2009 kl.10:26

Håper alt går fint og at du får en fantastisk tur til Raumarock! Lykke til Regine! Dette fortjener du!!

ANNE

05.aug.2009 kl.10:29

Kjære deg,,, s å godt å høre at du har det bedre,nå ble jeg glad...Kos deg på Raumarock...Klem fra Anne i Kr.sand

Hanne G.

05.aug.2009 kl.10:30

Lykke til med blodpröver i dag, faar du raskt svar?Klem fra Spania 8-)

christel

05.aug.2009 kl.10:48

lykke til:) håper du koser deg masse,fly i helikopter blir jo bare en helt syk opplevelse:D

Mathilde :)

05.aug.2009 kl.10:49

Det hørtes kjempegøy ut :DJeg håper du får dra, du trenger litt glede tror jeg^^

Henrietterr

05.aug.2009 kl.11:07

Det hørtes gøy ut ; D Håper du kommer til å kose deg der (:

Åse Marie

05.aug.2009 kl.11:42

Kos deg masse på Raumarock! *krysser fingrene for at du får dra og at formen blir fin* :) Masse bra artister som skal komme, så det blir nok veldig gøy! Vurderer å ta en tur selv, så hvis jeg ser deg skal jeg si hei:)

Åshild

05.aug.2009 kl.11:46

Dette var herlig å høre Regine! At du skal i helekopter og på Raumarock! Så flott at du får til dette, det trenger du nå! Håper det går greit på sykehuset med å få blod, og at blodprøvene blir bedre. Skjønner bekymringen for de hvite. Det er flott at veien fra senga til et helt annet sted noen ganger kan være kort. Selv om jeg vet at det ikke bare er så lett som det andre ser når man står ferdig fixet og klar for å være sosial. Og så kult at det er et helikopter som skal ta deg dit, da, fra senga til festival! Jeg ønsker deg lykke til og gleder meg veldig veldig mye for at du kommer deg avgårde til musikk og gode opplevelser!Hilsen fra Åshild

Moi

05.aug.2009 kl.11:50

Jeg krysser fingre og tær for at formen bare går oppover fra her, og ønsker deg en riktig god tur på festival! Helikopter og greier, så utrolig kult! Håper virkelig du får en flott opplevelse, og en strålende helg! Masse varme tanker

marchi

05.aug.2009 kl.11:51

Krysser fingrene for deg! God tur på festival, kos deg massemasse!

Sylvi

05.aug.2009 kl.11:56

Så fint bilde! Jeg ønsker deg gode tider!!

Tore på sporet

05.aug.2009 kl.12:07

kos deg på raumarock :-D

Amanda

05.aug.2009 kl.12:16

Så utrolig artig da! =) Håpe virkelig du får ei kjempe helg her, og at formen e bra! Ønske d alt d beste :)

Ingrid

05.aug.2009 kl.12:39

Hei Regine ! Du er en kjempe søt jente, du prøver å holde mote oppe, det syns jeg du greier veldig bra. Jeg har følgt bloggen din oppover og jeg syns du er en skikkelig fantastisk jente! Du er veldig flink å dele det du opplever med andre! Du er helt sykt flink til å skrive, formulere og få oss til å skjønne hva du faktisk går gjennom, selv om vi egenetlig ikkje har sjangs å skjønne hva du går gjennom. Jeg unner deg alt godt ! Håper du får en kjempe tur til Raumarock! Og du skal vite at du er døøøøds heldig som får sitte i helikopter, det er mange sine drømmer det! Og du får oppleve det !!! :) krysser både fingrer og tær for deg, Regine :)

Gro

05.aug.2009 kl.13:02

Kjære deg, du skal ikke beklage at du er litt krass innimellom. Du har all mulig grunn til det og det er fullt lovelig. nå må du kose deg masse,masse på turen din. Er så gla på dine vegne at du får være med på Raumarocken. Stor klem fra Gro.

sexandall

05.aug.2009 kl.13:22

Du virker som en ufattelig sterk person, liker bloggen din veldig godt :)Spennende bilde!

Carina

05.aug.2009 kl.13:29

Flott bilde! Du skal ikke beklage noenting!

Marit

05.aug.2009 kl.13:47

Så kult å bli hentet med helikopter da! Håper formen din blir bra nok;)

Token

05.aug.2009 kl.14:13

Regine,Har du i løpet av tiden fått tips om behandling i utlandet? Hva sier i såfall legene til det? Hvis det er alternativer, står det på økonomi?/Token

Maria Hådem

05.aug.2009 kl.14:52

Basim- Himlen har alt for mange engleBlade falder fra et træ udenfor dit vinduedagen er forbi og du lukker dine øjnejeg sidder ved din side der er så meget i mit sind nuhvor mon vi er i morgen mon du stadigvæk er hos mig nu,himlen har alt for mange engle og jeg har brug for dig hertiden er det bedste du kan gi' til mig hold fast forsvind ikke fra mig mere, tiden trækker alt ud af dig, jeg ved du kæmper hvis jeg ku' ville jeg bære dig overalt i mine hænderder' tusinde ord jeg ku' sige til dig ved ikke hvorfor jeg venter nejvis jeg bare ku' krybe ind og fjerne alt din cancer,når smerten trænger på og tvivlen den er nær ja hvis du går i stå, så er jeg lige her Denne sangen fikk meg til å tenke på deg!

Regine Stokke

05.aug.2009 kl.15:33

Ja, det er jeg som tar bildene :)Token: Atter en gang, nei. Hvorfor skal jeg få tilbud om behandling i utlandet når behandlingen pågår her..?

illusion

05.aug.2009 kl.16:20

fin blogg:)

Arisia

05.aug.2009 kl.17:02

Fine fine Regine! Håper sånn for deg!

Nina

05.aug.2009 kl.17:06

Hei :)Jeg ble så utrolig glad når jeg leste bloggen din nå :) Syns det er helt herlig at folk kan komme med tilbud om helikopter etc for at du skal få oppleve konsertene der ;) Bra jobba, Raumarock!!! Godt å lese at formen og humøret har steget litt og da selvfølgelig :D

Marianne

05.aug.2009 kl.17:17

Hei,jeg har fulgt med bloggen din, men aldri kommentert tidligere. Krysser fingrene for at du kommer deg på raumarock! og helikoptertur høres jo supert ut!!Masse fine bilder du har lagt ut:)Lykke til!:)

Chalten

05.aug.2009 kl.17:32

Håper virkelig det bare går bedre og bedre, du fortjener er kjempe stor opptur. Noe varig. Håper du får med deg dette, helikopter wow, det høres bra ut :)

Hanne

05.aug.2009 kl.17:42

Ønsker deg god bedring! Håper du kommer deg på Raumarock! ;)

Britt-Arnhild

05.aug.2009 kl.17:49

Jeg har fulgt bloggen din noen måneder nå Regine. Du er fantastisk til å skrive, fantastisk til å ta bilder, fantastisk til å møte livet dag for deg. Stå på! Vi er mange som følger deg.Nå gleder jeg meg til å høre fra helikopterturen :-)

Kristin.

05.aug.2009 kl.17:51

Kos deg masse på raumarock! :)Stå på, Regine!! Du er helt utrolig! :)

Line

05.aug.2009 kl.18:35

Når man befinner seg i en situasjon som din, så er det fult låvlig å være litt små bitter til tider.Og det tror jeg at de alle fleste leserene dine har full foreståelse for ^^Det er uansett alltid hyggelig å høre fra deg på bloggen din. Ekstra hyggelig var det i dag å lese at humøret ditt er sånn noenlunde godt og at du tydeligvis føler deg litt bedre.Jeg håper som de fleste andre at du kommer deg til Raumarock. Det vet jeg at du vil klare. Ikke værst med hellikoptertransport og greier! Jeg sier bare lykke til og god tur :DMå også få skryte av bildene dine. De du poster på bloggen din er så utrolig fine. Jeg likte spessielt godt det som er postet i dette innlegget, det med katten. Du er en dyktig fotograf, noe annet er det ikke å si om det.Vil ellers Ønske deg god bedring og jeg håper at du får en fin sommer videre ^_^Line.

Lisbeth

05.aug.2009 kl.18:38

Du trenger ikke beklage noen ting, Regine. Det skulle bare mangle!!! Det er fullt forståelig at humøret svinger når du er i den situasjonen du er i.Håper du får en fin helg på Raumarock. Hørtes jo veldig kult ut å kjøre helikopter dit, da!!! Lykke til med alt fremover!Klem fra meg

Rebekka

05.aug.2009 kl.19:08

Kjære Regine.Dagene blir lange når man er syk og bor på sykehus. Tror ikke folk klarer å sette seg inn i hvordan det er om man ikke har vært i samme situasjon. Vi bodde i tre år på sykehus da datteren vår fikk kreft da hun bare var syv år gammel. Da hun ble syk sa hun: Det var dumt at jeg fikk kreft da, men jeg unner ingen andre å få det heller. Hun ble så moden og reflekterte over ting som de på hennes alder ikke trengte å tenke på. Det ser jeg med deg også. Man blir nødt til å håndtere ting man ikke kan fatte at man er nødt til. Men jeg må bare si at jeg er helt imponert over hva du klarer å hente fram av styrke... Jeg har sett den (unskyld uttrykket) faens kreften på nært hold. Det må være lov å bli litt sint og forbannet innimellom. Men jeg er overbevist om at alt går bedre om man klarer å gjøre koselige ting. Og det syntes jeg du også er flink til... Livet kan ikke settes på vent. Man må leve så godt man kan midt oppi sykdommen.De små ting som alle tar for gitt blir så viktige. Tenkte på deg da jeg var ute å gikk tur i dag. Jeg gikk langs sjøen og kjente lukten av tang og tare, og en svak vind som rusket litt i håret. Man setter pris på slike ting på en helt annen måte når man har hatt lange sykehusopphold... Håper du snart er ute av senga igjen og kan kjenne lykken over å dra ut i naturen, komme deg på konserter, fotografere, treffe venner og familie... Og mest av alt ønsker jeg at du blir frisk!Tenker masse, masse på deg... Ønsker deg alt godt!

Ellen

05.aug.2009 kl.19:15

Må bare si at du er en utrolig dyktig fotograf, har aldri sett så bra dyreportretter.

lea

05.aug.2009 kl.19:17

KOS DEG SKIKKELIG! DET FORTJENER DU! :-D

Annie

05.aug.2009 kl.19:21

Du må få være i dårlig humør noen ganger, dette er jo din blogg, dine meninger, dine følelser :) Du fortjener å dra på konserten, og bli hentet med helikopter høres kjempekult ut! :D Dette fortjener du, kjempemye :D

Jeanette :)

05.aug.2009 kl.20:02

Godt at du føler deg litt bedre nå!!! Håper prøvene går riktige veien. OG IKKE MINST - AT DU FÅR DIN RAUMAROCK-WEEKEND !! :)

Line

05.aug.2009 kl.20:04

Jeg har lest bloggen din en stund nå og jeg må si at du er en kjempe tøff jente. Det er gripende å lese historien din og det får meg virkelig til å tenke på hvor mye man bør sette pris på de små enkle tingene i livet. Man kan aldri vite hva som skjer i morgen. Jeg håper du får reise på rauma rock, det fortjener du virkelig:-)ønsker deg all lykke!

Ragna

05.aug.2009 kl.20:29

Hei!Håpe alt jenge bra og at du fer reise på Raumarock! Og det e fult lov å ver krasse!

Blod

05.aug.2009 kl.21:02

Håper du drar på Raumarock. Oppfordrer alle til å melde seg som blodgivere og benmargsdonor.Bare les bloggen til Regine så ser dere hvem dere bl.annet kan hjelpe. For at Regine skal kunne få 1 pose med blodplater så trengs det 4 poser blod fra blodgivere. Det kan kanskje sette det litt i perspektiv og dere ser hvor nødvendig det er at vi alle stiller opp og gir litt blod.Lykke til videre, Regine.Klem fra Annelie

SOFIA

05.aug.2009 kl.21:18

Ønsker deg lykke til. Jeg håper det virkelig går bra med deg. Har fulgt deg her på bloggen helt siden april eller februar. ivertfall en stund. Og hver eneste gang du skriver om en opptur, blir jeg alltid glad på dine vegene. Håper det virkelig går din vei nå. Det fortjener du virkelig etter denne lange kampen, men husk: never give up!

Anonym95

05.aug.2009 kl.21:25

Ingen forventer at du skal være happy alltid Regine. Når du er i din situasjon er det lov å være litt krass til tider, det har vi full forståelse for! Håper du vil kose deg på Raumarock, det blir kjekt til deg det. Du fortjener en opptur nå!

Tove M. Langholm

05.aug.2009 kl.21:43

Krysser fingrene for at du kommer deg på Raumarock:) Lykke til med helikopter-turen;) Du er den tøffeste jenta jeg vet om:)

Wenche

05.aug.2009 kl.21:56

Alltid like godt å høre fra deg.Syns ikke du trenger å beklage noe som helst eg.Det går ikke ann for noen og være positive hele tiden. Iallefall ikke når en lever med en så alvorlig sykdom som du gjør.Der en ikke vet utfallet en gang. Ikke det minste at du har behov for å gi utrykk for dine følelser. Håper du får positive svar i morgen og at du kan fly avgårde til Raumarock.Masse lykke til.Tenker masse på deg, håper det ikke blir lenge til neste gang vi hører fra deg .Hilsen Wenche

Wenche

05.aug.2009 kl.21:57

Alltid like godt å høre fra deg.Syns ikke du trenger å beklage noe som helst eg.Det går ikke ann for noen og være positive hele tiden. Iallefall ikke når en lever med en så alvorlig sykdom som du gjør.Der en ikke vet utfallet en gang. Ikke det minste at du har behov for å gi utrykk for dine følelser. Håper du får positive svar i morgen og at du kan fly avgårde til Raumarock.Masse lykke til.Tenker masse på deg, håper det ikke blir lenge til neste gang vi hører fra deg .Hilsen Wenche

Wenche

05.aug.2009 kl.21:58

Alltid like godt å høre fra deg.Syns ikke du trenger å beklage noe som helst eg.Det går ikke ann for noen og være positive hele tiden. Iallefall ikke når en lever med en så alvorlig sykdom som du gjør.Der en ikke vet utfallet en gang. Ikke det minste at du har behov for å gi utrykk for dine følelser. Håper du får positive svar i morgen og at du kan fly avgårde til Raumarock.Masse lykke til.Tenker masse på deg, håper det ikke blir lenge til neste gang vi hører fra deg .Hilsen Wenche

miimmma

05.aug.2009 kl.22:15

Jeg synes ikke du er krass i det hele tatt, tvert imot er du veldig flink til å si fra på en grei måte når folk trår over streken i bloggen din, det har rett og slett imponert meg.Ha en god helikoptertur og konsert:)

Silje Helén

05.aug.2009 kl.22:21

Heier på deg, Regine - og jeg er enig med henne som sa at du IKKE skal si unnskyld for noe som helst du skriver her i bloggen din. Håper jeg ser deg på Raumarock! :)

linnpinnn

05.aug.2009 kl.22:28

krysser fingrene for at prøvene er bra..Du må kose deg masse på raumarocken:D det blir sikkert knall gøy:D

sirkeline

05.aug.2009 kl.22:42

God tur til Åndalsnes! Dette får du til! Fint at du deler opp og nedturene dine med oss, dette er hverdag for mange. Kos deg masse. KLem

Maren

05.aug.2009 kl.23:16

Hvis det blir RaumaRock på deg, så MÅ du se EL CUERO!!! Seriøst, de er det beste rockebandet "me litt køntrikrydder" i hele forbanna Norge. De er sinnsykt tighte på scenen, og hele gjengen er bare veldig fabelaktige sammen! Håper du er i bra nok form til å få sett de du vil i hvert fall ;)

Berit

05.aug.2009 kl.23:44

Hei RegineSyns IKKE du er krass og du også har lov til å være i dårlig humør som alle oss andre. Du har ingenting å si unnskyld for. Det er heller vi andre som har minimale bekymringer i forhold til deg som skulle sagt unnskyld for at vi syter for småtterier i hverdagen!MEN, håper så inderlig at prøvene er fine i morgen og at du får ei vellykka helg på Raumarocken. Du får glede deg til helikoptertur, blir spennende det skal du se, skal vinke til deg hvis jeg ser deg. Ønsker deg ei fortreffelig god helg med mange fine opplevelser. KOS DÆ!!

06.aug.2009 kl.00:14

MANGE GOE TANKA!!;))

Hilde

06.aug.2009 kl.00:16

Stå på!

turid

06.aug.2009 kl.00:23

Regine, du har ingenting å be om unnskyldning for. Skulle da bare mangle om du ikke er skikkelig trist og lei innimellom. Håper prøvene er så bra som de kan bli, og at du får en fin festival.

Lissy

06.aug.2009 kl.00:54

Jeg smiler litt når det kommer krasse komentarer fra deg.."det gnistrer fra sjelen din" og det er positivt!! Bra du får ut gruff også, det kan redusere stress..Ønsker deg alt godt, og håper du får det flott på Raumarock!!

FrkMalin

06.aug.2009 kl.09:08

Kos dg på raumarock :) håper du er kjempe frisk slik at du får en knall helg :)Eg elsker bildene du legger ut, hva type kamera bruker du?www.frkmlin.blogg.no

Mariann

06.aug.2009 kl.10:19

Hei Regine, du skal ikke beklage. Alle forstår, og føler med deg når du har dårlige dager. Og er kjempeglade på dine vegne når du smiler og er optimistisk. Krysser fingre og tær for at du får reise på Raumarock!

♥ KATRINE

06.aug.2009 kl.13:07

så fint bilde!stå på regine! håper du koser deg på festivalen. krysser fingrene for at prøvene er brae!

Nina Kristin

06.aug.2009 kl.13:09

Kos deg på Raumarock Regine! Jeg må si at jeg er veldig glad for å høre at de tar så godt vare på deg, gjengen i Raumarock, med festivalsjef Frode i spissen. Nyt synet av de Romsdalske fjell og fjorder fra helikopteret, til tross for flyskrekk ;) Gleder meg til å høre om helgen din, og ikke minst se bilder!

Kristina Salanga

06.aug.2009 kl.14:31

Hei Regine!Håper blodprøvene og formen er slik at du kan dra på Raumarock!! :-)Jeg skrev tidligere at jeg også skulle dit, og kom til å komme bort å snakke med deg om jeg så deg. Vel jeg kommer meg ikke på Raumarock likevel. Men influensaen er bare en bagatell, og ikke noe å klage over, så jeg skal ikke klage. Men jeg vil ikke ut i folkemengden og kanskje smitte andre.Nå håper jeg været holder seg så det blir en fin helikoptertur for deg, og at det ellers blir fint være for dere alle festivaldeltakerne. Gleder meg til å høre om hvordan du har hatt det!Kanskje får du tatt bilder også?Masse lykke til!Kjempestor cyber-klem fra meg :-)

Mia

06.aug.2009 kl.16:17

Kos deg på Raumarock! Du er den tøffeste personen jeg vet om :)

Eileen

06.aug.2009 kl.16:56

Håper virkelig det kommer til å ordne seg.Og du trenger ikke unnskylde deg for dårlig humør eller dårlige dager.Du har mer livsglede enn mange. :)
Du er en kjempe sterk person! håper prøvene går bra og at du får det supert på Raumarock! Du har kjempe fin blogg! Selv lagde vi vår egen igår.www.bestepusiine.blogg.noØnsker deg alt godt. STÅ PÅ!Hilsen - Cecilie, Jeanette, Veronica og Marit.

Silje

06.aug.2009 kl.20:07

Psalm 23: 1-4The Lord is my shepherd, I shall not be in want.He makes me lie down in green pastures,he leads me beside quiet waters,he restores my soul.He guides me in paths of righteousnessfor his name's sake.Even though I walk through the valley of the shadow of death,I will fear no evil,for you are with me;your rod and your staff,they comfort me. Fortsetter å be for deg, Regine. Du kommer deg gjennom dette.

Janne

06.aug.2009 kl.20:33

Kos deg på raumarock, du er en flott jente Regine:)

Eirin

06.aug.2009 kl.20:52

Håper du får dra på Raumarock, og at det blir ein super oppleving!!!Er verkeleg imponert av motet ditt!!Det er MANGE som har noko å lære av deg ;)Stå på =)

Hanne

06.aug.2009 kl.21:14

Håper virkelig at du får dra på Raumarock :) *Krysse fingrene * :)

Margrethe in The City

07.aug.2009 kl.00:04

Jeg har selv flyskrekk, men hadde min første hellikopter tur nå for ikke så lenge siden og det er noe av det beste jeg har gjort. Kjør på, du kommer ikke til å angre:) Jeg krysser fingrene mine for deg hver dag også i morgen når du skal ta prøver.

SOFSEN

07.aug.2009 kl.00:15

Jeg digger deg mer!!

SOFSEN

07.aug.2009 kl.00:42

Ja, haha, som om det er hva du bruker bloggen til? Hun har misforstått alt. At hun ikke kan legge seg flat i det minste?

Lene

07.aug.2009 kl.01:54

Håper du får en fin 'rocketur' :) KOS DEG!

Ellen

07.aug.2009 kl.02:00

Hei Regine. Jeg har skrevet til deg flere ganger tidligere. Jeg håper virkelig alt går fint med deg, av hele mitt hjerte. Du er utrolig sterk, og jeg beundrer deg for det. Jeg gjør som jeg alltid har gjort, krysser fingrer, tær, hender - alt som kan krysses for at du overvinner kreften. Elsker bildene dine og tekstene dine. Kos deg på raumarock, håper virkelig du får det fint.

Camilla

07.aug.2009 kl.03:31

Fint å høre at det finnes så snille mennesker som gjør slike fine ting for deg!!! :) Blir kjempeglad på dine vegne, du fortjener det så altfor masse. Håper virkelig blodprøvene er bra i morgen og at du får dratt :) Det fortjener du, spesielt etter at du ikke fikk møtt Metallica. Synes fortsatt det var veldig trist, Metallica betyr så sinnsykt mye for deg og som du skrev har de jo også betydd masse for deg.Utrolig kult at du blir kjørt i helikopter :D Jeg har selv flyskrekk, men uansett, blir nok stas!! :) Lykke til med blodprøvene!

Elena

07.aug.2009 kl.07:49

Kos deg masse på Raumarock ;)

Petter Smart

07.aug.2009 kl.10:17

Hørtes bra ut - kos deg med helikoptertur og Ramarock!

Mona

07.aug.2009 kl.10:37

krysser fingrene for deg!:) Ønsker deg alt godt

Susanna

07.aug.2009 kl.10:49

Stå på regine! Og hev deg over tull og tøys!Du er en smart jente, nytter ike å dvele over fjortisser ;)Sender deg varme og gode tanker!

Thea

07.aug.2009 kl.11:54

Ikke mange som ankommer raumarock i helikopter gitt:) Kjempemorsomt!!Blir ikke noe tur dit på oss, jeg greide å få influensa, så foreløbig sitter vi fast her nede.. Håper på å ta turen oppover i slutten på neste uke eller noe!Håper du får en kjekk helg, og kos deg masse!

KristinaN

08.aug.2009 kl.23:55

Håper helge blir en skikkelig opptur da! Kos deg :)

09.aug.2009 kl.04:11

Kos deg masse :)

Karianne

27.sep.2009 kl.19:32

Elsket bildet med katten !

Griffus

07.okt.2009 kl.20:02

Jævlig fett bilde!!! Trodde det var en rotte fram til jeg så en kommentar her der det stod at det var en katt :p

Lene Henriette

24.okt.2009 kl.21:46

ååå :) så fint bilde, pusen var skikkelig søt.

Vil være som anonym :-)

09.nov.2009 kl.10:27

Så utrolig fint bilde, Regine! :-) (Y)

Skriv en ny kommentar

Regine

Regine

18, Kristiansund

Har fått diagnosen MDS/AML - her vil jeg beskrive hvordan det er å leve med/bli behandlet for det. Lurer du på noe? regine1000@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten