Written in water

Det er ingen forandringer egentlig. De hvite har sunket enda litt mer. Vidazaen har virkelig hatt effekt denne gangen. Er veldig glad for at den har hatt effekt i hvert fall. Jeg må jo slite så mye om dagen, så da er det fint at jeg for noe igjen for det. Jeg er veldig dårlig for tiden. Folk sier "vær positiv, og gjør det du vil". Det er ikke enkelt å være i godt humør når det eneste jeg gjør på for tiden er å ligge i sengen min. Nesten. Jeg er sliten hele tiden. Jeg hviler og hviler, men blir aldri uthvilt. Hver eneste dag er en byrde. Kroppen klarer knapt bære meg. De eneste gangene jeg har det bra er når jeg sover, for da slipper jeg å føle noe. Å være så kraftig redusert gjør noe med psyken. Jeg er deprimert hver eneste dag. Jeg håper virkelig at formen kan ta seg opp igjen, for dette orker jeg ikke stort lengre.

dsc1113

152 kommentarer

eiirin.blogg.no

03.aug.2009 kl.18:28

førstemann :)

mariannebn

03.aug.2009 kl.18:28

hold hodet høyt, og vit at alle er her for deg. du klarer det!

karianne

03.aug.2009 kl.18:29

jeg hater at dette skjer med deg. du skal klare deg. og jeg vet du kan.

Lisa K. Røste

03.aug.2009 kl.18:29

Ønsker deg alt godt Regine!

eiirin.blogg.no

03.aug.2009 kl.18:29

glemte å skrive at ALLE håper du klarer deg

Annka

03.aug.2009 kl.18:30

Du er tøff Regine! Er inne og leser flere ganger om dagen, venter spent paa posetive oppdateringer fra deg!

tinaballerina

03.aug.2009 kl.18:30

Håper du snart føler deg bedre. :)

Elena

03.aug.2009 kl.18:31

STÅ PÅ! You can do it ;)

Trine

03.aug.2009 kl.18:31

Tenker på deg...

Everydaylove

03.aug.2009 kl.18:33

Eiirin: ja der hadde du flaks! Jeezz...kjenner jeg blir litt opprørt når folk ikke har antenner altså...Kjære vakre Regine...Det er vanskelig å finne ord som trøster for det er svært få som kan i det hele tatt prøve å forestille seg din hverdag, din sjebne og din krig. Men vi er mange soldater rundt deg, klare til å gjøre en innsats når du trenger det.En arme med fattig skyts i form av våpen, men sterke i form av omtanke, ønske om en god fremtid for deg og lykkelige dager med rosa følelser i stedet for blå.Hva kan man si, annet enn at vi er mange bak deg som ønsker kun det beste for deg. Skulle ønske jeg var en liten fe med tryllestøv...Varme klemmer...
Du er så tøff og dette kommer du garantert igjen om :-) Håper du føler deg bedre snart og ha en fin uke og bli bedre :-)

eiirin.blogg.no

03.aug.2009 kl.18:35

everydaylove : hva?

Henrietterr

03.aug.2009 kl.18:36

Håper virkelig du blir bedre!

Hanne

03.aug.2009 kl.18:39

Jeg håper du blir bedre! Ingen fortjener det du går gjennom ..

Kjerring

03.aug.2009 kl.18:43

Det er så leit å lese hvordan du har det for tiden.Skulle så inderlig ønske det var noe jeg kunne gjøre for deg. Jeg bor bare et steinkast unna deg, så det er bare å si ifra. Heier på deg, og håper virkelig det kommer bedre dager snart.

Maiken

03.aug.2009 kl.18:46

for meg som er frisk er det vanskelig å forestille seg hva du går gjennom, så det er vanskelig å finne riktige ord å si til deg. håper bare du blir frisk! jeg har troa på deg :)

turid

03.aug.2009 kl.18:46

Skjønner at du har det tøft. Men jeg vil tenke litt høyt. Husk at nå har du vært dårlig pga bivirkninger at medisinen. Nå virker den, det må vel bety at det kommer bedre dager nå. Og ikke minst - at det virker gjør at du har større sjanser til å bli helt frisk igjen. Og tenk på alt du har opplevd i sommer. Du har allerede gjort spådommer til skamme, og det vil du gjøre igjen. Jeg tror ikke at man blir frisk av å 'tro og være positiv' Men at det kan være en medvirkende årsak til at man orker en kur til - den kuren som er den som skal til for å gjøre deg frisk. Så sånn sett er det viktig at man ikke gir opp. Men av og til skjønner jeg at du må koble ut så godt du kan. La andre ordne opp og bare flyte med for å samle litt krefter. Men du må ikke synke så dypt og langt at du ikke kommer deg opp igjen. Tenker masse på deg.

Regine Stokke

03.aug.2009 kl.18:52

Turid: Skjønner at du ikke mener det negativt, men jeg har vært helt elendig i flere uker nå. Ja jeg har opplevd quart-festivalen. Men bare for at jeg har opplevd det, skal jeg gå rundt å være glad hele tiden da? Det er umulig å være glad når man har det slik som jeg, og om medisinen virker slik at jeg kan få en ny transplantasjon, det vet vi tross alt ikke enda. Jeg må få lov til å ha nedturer jeg også.

Siri

03.aug.2009 kl.18:57

Å, kjære, Regine... Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal si..(Så ikke si noe da vell, tenker du/noen kanskje, men jeg har ikke samvittighet til å la være å skrive noe som helst.) Dette er bare så urettferdig, og jeg håper så utrolig mye at du klarer å holde motet oppe så mye som mulig, du er ei helt fantastisk jente som jeg virkelig ser opp til og som jeg absolutt ikke synst fortener å gå gjennom det du går gjennom. Ønsker at ting ordner seg for deg. Varme hilsner fra Siri...

Jan Erik Haglund

03.aug.2009 kl.19:00

Klart det. Nedturer må til...Når kroppen ikke er frisk, du går glipp av konserten og M&G'en og alt det der er det ikke rart du blir litt nedstemt og deprimert. Folk støtter deg i alt. Vel og bra det egentlig, men jeg tror noen av kommentarene like godt aldri skulle vært skrevet.Slik som jeg ser det, og slik jeg ville opplevd det her ville jeg ikke ønsket kommentarer på dette blogginnlegget. Mener ikke å være brysk her, men det er slik jeg ville følt det.Jeg syntes det er vanskelig å kommentere innleggene dine fordi jeg selv ikke har opplevd noe lignende og fordi jeg ikke kjenner deg spesielt godt. Men jeg prøver. Jeg prøver så godt jeg kan og støtte deg. Jeg prøver å få folk til å forstå at de må gjøre noe.Hvilket jeg til en viss grad har oppnådd.Men, Regine. Håper du snart føler deg bedre. Håper du sover godt når du sover, så du får hvile litt. JEG håper ihvertfall at det som stod i et innlegg lenger opp her stemmer. At hvis du føler deg dårlig nå er det bare fordi medisinene virker.

♥ KATRINE

03.aug.2009 kl.19:04

jeg ønsker deg alt godt, regine!

lola

03.aug.2009 kl.19:05

jeg sier bare stakkars deg. Minner meg om IDAS DANS, hardu lest den boken? kjempe bra bok. for de fleste er den nok trist, men jeg tror faktisk at den hadde vert motiverende for deg, i din situasjon. LES DEN!

MiaT

03.aug.2009 kl.19:06

Du er i tankene Regine. Ønsker deg all lykke!

Regine

03.aug.2009 kl.19:09

Jan Erik: Takk for kommentar. Jeg er helt enig.

Ingrid<3<3

03.aug.2009 kl.19:16

Jeg ønsker deg godt Regine!

Å

03.aug.2009 kl.19:19

lola: Nei, den boka er ikke trist for de FLESTE - den er ufattelig trist for ALLE som har det minste snev av empati. Hvordan i all verden kan du anbefale ei bok om ei jente som dør av kreft til en person som selv er syk? Hvordan kan du i det hele tatt tro at det kan være motiverende å lese om noen som taper mot kreften når en selv kjemper den samme kampen???

Anne

03.aug.2009 kl.19:28

Hvis du ikke ønsker respons fatter jeg ikke hvorfor du legger det ut på nett?

Linda

03.aug.2009 kl.19:41

Veldig trist å lese dette inlegget. Jeg vet liksom ikke hva jeg skal si, annet enn at du må forstsette å prøve! Men jeg skjønner jo at du blir sliten, og at det kan være veldig tungt. Du hadde så virkelig fortjent å bli frisk :/ Ønsker deg all lykke videre!www.ltb.blogg.no :) Linda

Hedda

03.aug.2009 kl.19:47

Blir så satt ut av innleggene dine, like mye hver gang. Lever hele tiden i trua på at du blir bedre, og blir like skuffet hver gang det kommer et slikt innlegg. Har ikke noe erfaringer på området ditt, så jeg har vel ingenting å råde deg til å gjøre, annet enn å fortsette å være sterk og kjempe deg gjennom det. Det er vel ikke stort annet å gjøre heller. Tenker mye på deg. Lykke til videre!

Naboer som tenker på deg

03.aug.2009 kl.19:52

Hei Regine.Vil bare si at vi tenker på deg og håper så inderlig at situasjonen snart snur seg til det bedre. Ingen som ikke har kjent på depresjon etc vet hva du går gjennom og det ville være merkelig om du oppe i dette bare skulle være glad og fornøyd hele tiden. Er det noen som skal "ha lov" til å få utløp for frustrasjon, sinne og fortvilelse så må deg være deg Regine. Føler oss sikre på at det snart går den riktige veien og at alt blir bra tilslutt. Riktig god bedring fra oss, Regine.Varme tanker

theresekristina

03.aug.2009 kl.20:00

Tenke mykje på deg, Regine. Skjønna godt at du er deppa, og det har du egentlig all grunn til å ver. Men eg veit det kjem til snu, og at du får bedre daga. Håpe dei bedre dagane kjem snart, for det fortena du. Og det mena eg av heile mitt hjerte. Du er så nydelig, Regine. Eg kjenne deg jo ikkje, men du virka nydelig på innsida òg. Du virka som ei fantastisk jente, som er tvers gjennom god. Du fortena ikkje anna enn å ha det bra. Stå på!

Marit

03.aug.2009 kl.20:11

Stå på og tenk på alle som er der for deg! :)

Sine Nomine

03.aug.2009 kl.20:14

Du er utsatt for et umenneskelig press, og til tross for dette har du så mange ganger vist et utrolig pågangsmot. Du har vært så positiv og du er blitt et forbilde for mange. Når du nå blir liggende og er dårlig, er det helt forståelig at du blir motløs og deprimert. Det er fint at medisinen virker, men det har tydeligvis sin pris. Håper de hvite blodcellene forsetter å synke og at du snart er på beina igjen. Takk for at du deler både opp- og nedturer med oss. Jeg leser bloggen din hver dag, og heier på deg.

Lillebeth

03.aug.2009 kl.20:16

Det er leit og vondt å lese at du har det så ille om dagen, og hjertet mitt blør for deg. Det er så lite jeg kan gjøre annet enn å ønske deg lykke til. Og så kan jeg sende deg en virtuell klem.

Rebella

03.aug.2009 kl.20:17

Vakre, tapre Regine, jeg krysser ABSOLUTT alt for at du må få bedre dager enn dette, for selvom jeg selvsagt ikke kan si at jeg skjønner hvordan du føler det, forstår jeg at det må være helt forferdelig tungt og depressivt å ha det slik som dagene dine er nå:(( Du fortjener virkelig alt godt og jeg håper med hele meg at den schtøgge kreften sparkes ut av kroppen din for godt, slik at du på nytt virkelig kan få NYTE livet, slik du burde♥ Jeg føler så inderlig med deg og skulle så gjerne fått gjort noe for å virkelig hjelpe deg - jeg føler meg så hjelpeløs, så jeg kan bare tenke meg hvordan familien og vennene dine føler det, og hvordan du må slite med å holde humøret oppe når utsiktene og dagene dine er så mørke - det er liksom ingen verdens ting jeg kan si som virkelig kan hjelpe deg, og det er grusomt å liksom skulle godta - hvor mye verre må det da ikke være for deg midt oppi alt, som ikke kan gjøre stort mer enn du allerede gjør? Jeg skulle så jævlig gjerne tatt av smertene og tankene dine, det er så forbaska urettferdig at du har det slik:( Selv om det nok har så lite å si for situasjonen din, tenker jeg på deg hver bidige dag, du er så ofte i tankene mine i løpet av dagen. Jeg beundrer deg noe grenseløst, Regine! Jeg er så lei meg for deg♥

Eva

03.aug.2009 kl.20:18

En stoooooooooor klem fra Oslo til deg. Det er lov å være trist og lei i din situasjon. Men som du ser er det mange som ønsker deg GOD BEDRING!!!!! Håper du snart har det bedre, jeg unner det ALT GODT!!

turid

03.aug.2009 kl.20:20

Regine, selvsagt får du lov til å ha nedturer. (tenkte bare å prøve å vise de små positive glimtene som har vært)Tror ingen som ikke selv er i samme situasjon har mulighet til å begripe hva du går gjennom.

murmeluppa☪

03.aug.2009 kl.20:21

Tenker på deg... tro det eller ei, så sitter det en vilt fremmed ...jente, på over 30 år, langt langt unna deg og faktisk *tenker* på deg....håper du har det bra og at ting går din vei...Jeg har ingenting å komme med...jeg kan ikke snu en depresjon, jeg kan ikke motivere deg...jeg tror ikke noen andre enn du og deg kan klare det, for det er kun du og deg som vet hva du virkelig går igjennom. Men jeg har sett mennesker tappet for krefter, og jeg er ikke dummere enn at jeg skjønner det må være helt forferdelig, særlig kanskje, for ei flott jente på din alder!La deg selv føle, kjenne påg gråte, drit i å være sterk HELE tiden, man er sterk når man tør kjenne på tårene og det vonde og...når man tør å erkjenne at idag er jeg faktisk helt nede... det er den eneste veien opp igjen! La deg selv føle som du gjør, men prøv å unngå å gi opp...bare fortell deg selv, at *nå* er du sliten, *nå* er du lei....bare ikke gi opp! ¨å være svak er å være sterk, å være deprimert er å være tøff nok til å tørre kjenne etter... det betyr ikke at du har gitt opp!! Bare ikke gi opp! ta en dag ad gangen, plutselig en morgen våkner du og kjenner at du føler deg bedre....helt plutselig! Det kan skje imorgen, det kan skje om en uke... poenget er vel, pakket inn i mange ord:At den dagen kommer, og du vil elske den følelsen det gir deg :)-kanskje særlig fordi du har det som du har det nå!Jeg er så lei all den "tenk positivt" mantraen jeg hører overalt...ikke bare til deg, men til meg og til alle på en dårlig dag/periode... føl det du føler, la det flomme! Ikke anstreng deg for å vise noe du ikke kan stå for i hjertet ditt! -samtidig, ikke gi opp! en dårlig dag, er IKKE det samme som å gi seg! (Det er ikke en dårlig uke, mnd, år heller!)Å gi opp, er når du ikke føler lenger....da har du gitt opp! Sørg for å føle, uansett hva, bare FØL! *klem*

Line

03.aug.2009 kl.20:28

Stakkars deg. Det er så fælt å være i dårlig form. Skjønner godt at du blir deprimert. Håper at du har mange fine mennesker rundt deg som kan varte deg opp og stelle med deg. Stor klem fra Line.

Kristina Salanga

03.aug.2009 kl.20:40

Kjære Regine.Jeg håper som andre har skrevet, at den dårlige formen din skyldes medisiner og behandling som du må ha. Du kjemper jo ditt livs tøffeste kamp. Er jo ikke noe rart at du føler deg deprimert og nedfor når kroppen føles helt på bånn nivå og enda verre enn det. Utrolig trist å høre at du føler deg helt tappet for all energi og at du føler kroppen knapt klarer å bære deg. :-( Det er lov å ha nedturer og å si det som det er. Har en det pyton, ja så har en jammen lov å gi uttrykk for det også. En ting er at kroppen din reagerer på medisiner. En annen ting er at du (og dine nærmeste) lever i det uvisse. Du vet jo ikke hva som vil skje videre. Jeg tror ikke at folk som ikke har opplevd den uvissheten i sitt liv, virkelig følt den på kroppen, det å ikke vite om behandling framover og hva den eventuelt blir, skjønner deg akkurat nå, Regine vennen. Derfor blir mange kommentarer fra oss som kommenterer blogen din nokså.......meningsløse. Godt ment, men meningsløse.Jeg synes dine tanker og påfølgende blogginnlegg må møtes med respekt, for de fleste som leser bloggen din skjønner ikke en brøkdel av hva du går gjennom. Noen skjønner, fordi de har hatt kreft eller annen truende sykdom selv. Men de fleste skjønner ikke.Men jeg tror også at alle som skriver kommentarer, ønsker deg alt godt, og virkelig heier på deg og følger deg med oppriktig medfølelse. Men av og til så kan de kanskje bli litt for mye "tenk positivt, ikke gi deg nå" kommentarer. Det er sikkert godt ment. Men et helt og fullstendig menneske, som opplever både gode men også mindre gode perioder som syk, så blir det innmari travelt å hele tiden skulle være sååå positiv og hele tiden såååå optimistisk!!! Slik er ikke vi mennesker skrudd sammen, at vi klarer riktig alt, uten å ta oss en tur i kjelleren mentalt en gang i blant. Det er ikke godt når en er i kjelleren forresten, der er det nokså mørkt og ensomt. Men det er vel dessverre en del av det å være alvorlig syk. (For ordens skyld: Med gode perioder mener jeg for eksempel når prøver viser tegn til bedring av sykdom, og en kan glede seg over at det ser lysere ut, og en har håp om at ting snur. Men det er jo aldri godt å være syk, uansett hvordan en snur og vender på akkurat det da....litt viktig å få dette presisert føler jeg.)Jeg er utrolig takknemlig for at du tar av dine smått tilmålte krefter til å dele med oss hvordan det går med deg. Vi er mange som oppriktig føler med deg, om enn på en veldig hjelpeløs avstand og hjelpeløs måte. Men vi er i alle fall mange som ønsker deg alt vel, og som følger deg videre.Varme klemmer fra meg

Nanni

03.aug.2009 kl.20:43

Ikke lett å kommentere det du skriver, for det er sterkt kost... Jeg vil bare si at jeg tenker på deg og ber for deg.Klem

Tone

03.aug.2009 kl.20:47

Kjære, kjære Regine, eg føler så inderlig med deg.Utruleg vondt at du skal ha det sånn, livet er jammen urettferdig.Uansett kva eg seier, så skjønar eg at det ikkje vil få deg til å føle deg betre.Tenker mykje på deg om dagane, og håpar og ber for deg.Mange klemmer og tankar fra Tone.

aurora

03.aug.2009 kl.20:48

Jeg fryser på ryggen av innleggene dine, Regine. Jeg kan ikke annet enn å bøye meg i støvet for den livskraft og visdom du besitter. Du er utrolig. Skulle ønske jeg kunne bære litt av den smerten du går igjennom- det hadde vært noe! Hadde med glede gjort det, for å lette litt av den byrden du bærer på. Sender masse klemmer og varme tanker din vei, og håper og tror at dette går fremover. Hilsen nordmøring, 33 år.

Juliane

03.aug.2009 kl.20:49

Håper det går bedre med deg snart. Det er skikkelig dumt at det skal være sånn for noen. Klemmer

Hanne G.

03.aug.2009 kl.21:20

Hei,har ikke noe bedre å si enn at jeg tenker på deg hver dag og håper at du snart blir bedre. Beklager at jeg ikke har noe mer konstruktivt å produsere.. Sov godt i natt :)Varme tanker fra Spania.

Charlotte

03.aug.2009 kl.21:24

Kjære Regine, ikke mist troen på at du kommer deg gjennom dette. Du er så sterk! Sender deg mange varme tanker. Du skal vite at vi er mange som tenker på deg. :)

03.aug.2009 kl.21:24

lola: synes kommentaren din var temmelig upassende! Kan vel ikke være så veldig motiverende å lese en bok som ei jente som dør av kreft i en slik situasjon. Regine: Der hvor du er nå kan ingen som er friske forestille seg hvordan det er å være. Det er ikke enkelt å "holde motet opp" og "stå på" slik som mange skriver. Jeg ønsker deg alt godt i kampen som du dessverre må kjempe, Regine. Måtte du vinne den. Denne sykdommen sliter ut mennesker, og gjør det vanskelig å ha livsgnist tilbake. I tillegg til den psykiske belastningen det er både for deg og din familie. Tro meg, jeg vet hva du snakker om. Jeg ønsker deg alt godt.

Cecilie

03.aug.2009 kl.21:37

Kjære Regine.Som det er sagt tidligere her er det ikke lett å vite hva man skal si til deg. Har ikke noen erfaring selv på dette området, men jeg vet åssen det er at folk sier at du må tenke på det bra. det er ikke lett, og som du har sagt her er det lov for alle at man skal ha det tøft og er lei det. Kan ikke forestille eg åssen du har det, men jeg har respekt for deg. Jeg syns veldig synd på deg, som må gå igjennom denne dritten, men jeg syns du er veldig flink og tapper (hvis det er det riktise ordet og er sikker på at det ikke bare er jeg som syns. Det er like trist, tungt og fælt å lese hvorden du har dte og hva du går igjennom. Syns veldig synd på deg! Du er et godt menneske og du skulle ikke gått igjennom dette.Prøv å snakke med folk rundt deg, vet det ikke er lett, men det er kanskje verdt er forsøk.Jeg har trua på deg Regine, dette klarer du! Stå på og kjemp så godt du kan mot denne dritten. Som også er sagt tidligere tenk på alt du har fått oppnådd siden du fikk den eskjeden om at du skulle dø. Men se på deg nå, du lever. Du har det vodt og det er mye smerter ute og går. Nok en gang, stå på. Jeg tenker på deg! Hilsen Cecilie

Wenche

03.aug.2009 kl.21:51

Utrolig vondt å lese det du skriver, Regine!Du har opplevd mer vondt enn noen annen 18-åring jeg vet om, tror jeg. Det er det naturligste av alle ting at man blir deprimert av så ekstreme belastninger som du utsettes for. Det siste du skal tenke på er at du burde tenke positivt osv. Vi vet alle, som har fulgt deg en stund, at du har den evnen mer enn de fleste her på jord. - Så når du forteller at du har det så kjipt som du har det, så er det rett og slett fordi tilværelsen er ekstrem. Ønsker deg all den hvile og flukt du kan få fra det som er så beintøft akkurat nå. Og så håper og ber jeg om at du skal få våkne opp til en tydelig bedring snart. - Helt uavhengig av hva du orker å tro og håpe.Varme tanker fraWenche

Julie - TH FAN

03.aug.2009 kl.21:57

Ønsker deg alt godt, Regine.Virkelig!

Catta

03.aug.2009 kl.21:58

Jeg håper du blir bedre igjen snart!

Martine

03.aug.2009 kl.22:05

Uff Regine - jeg visste ikke at du var så dårlig at du holdt sengen nå.. Håper du får en opptur og føler deg bedre snart - tror du virkelig trenger det nå! Krysser fingrene og tenker på deg!

Nina

03.aug.2009 kl.22:31

Hei Regine.Huff, det er vondt å lese at du nå er "sengeliggende", trøtt og slapp hele tiden :(Håper det er pga at medisinene virker :)Jeg tenker på deg og håper virkelig at formen blir bedre snart.

mormor

03.aug.2009 kl.22:31

Du er sliten nå, etter å ha vært syk så lenge og kjempet så mange kamper. Regine, husk at det kan komme bedre dager etter dette. Vidazaen har effekt og det er slett ikke noe dårlig tegn! Stå på jente så vil du vinne denne kampen til slutt.

kamelon

03.aug.2009 kl.22:32

Kjære Regine. Tusen takk for at du deler din situasjon med oss andre. Tror du har lært mange av oss at vi ikke skal ta livet for gitt, vi som er så heldige at vi er friske og ikke vet hva alvorlig sykdom er.Du utviser en styrke som er unik. Bildene av deg viser en jente som stråler av energi og optimisme. Du viser oss dine lysglimt, der du opplever positive ting. Du ser jo helt fantastisk ut, både med og uten parykk.Derfor er det ikke så rart at mange ber deg "nyte dagen" og "stå på".Tror det er vanskelig for mange å skjønne hvor syk du egentlig er. Det blir vanskelig å forstå at du faktisk er sengeliggende og ikke orker noe.Skulle ønske at det var mulig å gjøre noe for deg, Regine.En ting er sikkert, og det er at skal noen klare den kampen du kjemper, så er det deg.De beste ønsker, og lykke til Regine.

Anne L

03.aug.2009 kl.22:37

Forstår godt at du er sliten og deperimert. Det må nå være lov å sette de ordene på papiret også.Det er lov å være sliten når en har kjempet den kampen som du har gjort.Fint at du har det bra når du sover og at du får sove.Skulle ønske at en kunne sende noen krefter over til deg :) men gode tanker virker kanskje ?hvem vet ?De beste ønsker og tanker fra meg !

martha

03.aug.2009 kl.22:39

God bedring, håper du snart blir bedre.

Lars

03.aug.2009 kl.22:45

Nå har jeg ikke vært i helt samme situasjon som deg, Regine, men en som kan ligne litt... Uansett, så er det klart at det blir nedturer. Det er helt normalt, og ikke tenk på at det kanskje av noen forventes at du alltid skal holde motet oppe og være positiv hele tiden. Bare DU vet hvordan du har det nå, og folk borde ikke blande seg alt for mye inn i hvordan du takler dette her. Dette (egentlig ganske klisje-teite) ordtaket har hjulpet meg litt i min situasjon (det har nok kanskje litt med hvem som sa det til meg men alikevel,) "Det er i motbakke det går oppover"Hilsen fra Lars :)

pondus

03.aug.2009 kl.22:50

kjemp videre du flotte jente.Dette klarer du!tenker på deg.Pondus.

Emilie

03.aug.2009 kl.22:54

jeg aner ikke hva man sier til et menneske i din situasjon. så jeg kan bare si det som det er at jeg synes så fryktelig fryktelig synd på deg! og jeg håper av hele mitt hjerte at du blir frisk :)

Tine

03.aug.2009 kl.22:57

Tenker på deg Regine ......! Vi er mange som tenker på deg. Det er nok en fattig trøst, men husk det er mange der ute som så inderlig håper at du skal få en opptur snart ......Sov godt du flotte jente!

Åshild

03.aug.2009 kl.22:59

Som støttemedlem for SKB fant jeg frem til bloggen din som jeg har fulgt med, men ikke kommentert. Jeg synes du har truffet meg så med din ærlige skildring av hverdagen, hvor du tillater deg både å kjenne på sorg og sinne, men ikke minst skjønnhet og glede. Det er vondt at noen som er så ung skal ta stilling til så mye alvorlig, men du kommer så fantastisk styrket ut og blir et mye helere menneske. Min sønn som er 23 og befal i forsvaret, stod med et gjeng rekrutter foran siste inspurten i en øvelse. De skulle over et fjell og de var slitne, hadde gnagsår, var sultne og umotiverte. Da sa han til dem: "kom igjen gutter, nå går det bare en veg og det er oppover" synes det er et så flott "bilde" som jeg vil gi til deg og ønske deg alt godt på vegen videre:) Klem fra Åshild i Lofoten

Åse Marie

03.aug.2009 kl.23:06

Kjære Regine, Ord kan ikke gjøre d godt, og ord kan heller ikke gjøre deg frisk.. men gode ord er uansett godt å ta med seg på veien. Jeg kjenner deg ikke personlig, og har heller ikke møtt deg, men følger med bloggen din og du er med i mine bønner, hver dag!Jeg skjønner at det ikke er lett å være positiv, alt tærer på humør og styrken din.. men håper du finner "trøst" i de positive ordene og kommentarene folk legger igjen på bloggen din. Jeg håper du finner styrke til å kjempe videre. Sender masse gode ord og tanker din vei.

Silje Kristine

03.aug.2009 kl.23:07

Tenker på deg! Ingen som er så sterk som deg!Jeg vet at dette ikke kan være lett for deg, og jeg kan ikke forestille meg hvordan det er å være deg. Jeg vet ikke om jeg hadde vært sterk nok til å klare det. Håper du orker å lese en bok, se film og slik da:) Jeg vet ikke om det hjelper, men bare du får tiden til å gå fremover. Legene sa før bursdagen din? La oss vise dem at de tar feil!

Anett

03.aug.2009 kl.23:08

stå på, dette klarer du! Tror ikke det er noen av oss som klarer å forestille seg hvor tøft du har det. Du er utrolig tøff, og tror også du er UTROLIG sterk. Jeg krysser alt jeg har for at du skal bli frisk ! Verden er urettferdig:(

sirkeline

03.aug.2009 kl.23:13

Tror ingen som kommenterer på bloggen din Regine skriver noe som er vondt ment, det er bare så vanskelig å finne ord. Jeg blir iallefall rørt av at det finnes så mange som legger igjen fine kommentarer og virkelig vil deg alt godt. Ord blir fattige når noen er så syk som du er akkurat nå. Tro meg når jeg sier at du er i tankene mine mange ganger om dagen, jeg kjenner deg ikke annet enn gjennom bloggen din. Sov godt i natt, vi må ha troen på at dette går rette veien. Klem

mj

03.aug.2009 kl.23:13

Det er lov å være sint, lei seg og deprimert. Det er klart det er vanskelig, nesten uutholdelig. Husk bare at du er her fremdeles, Regine, du lever! Og det skal du fortsette med.Tenker på deg!

The secret

03.aug.2009 kl.23:14

Hei Regine. Jeg har lest bloggen din mange ganger, og fulgt med på framskritt og tilbakegang. Jeg vil ikke høres flåsete eller uvitende ut, for jeg føler virkelig med deg, til tross for at jeg er et forholdsvis friskt menneske. Jeg mener at det psykiske spiller større rolle enn man tror - men det er vanskelig å ha et lett sinn i din situasjon. Jeg vet iallefall at filmen the secret + boka gjør meg i godt humør og får virkelig varmen til å dirre i kroppen. Jeg håper du kan ta deg tid til å lese boka eller se filmen. Har troen på deg:) Kjemp videre.

sirkeline

03.aug.2009 kl.23:21

Tror ingen som kommenterer på bloggen din Regine skriver noe som er vondt ment, det er bare så vanskelig å finne ord. Jeg blir iallefall rørt av at det finnes så mange som legger igjen fine kommentarer og virkelig vil deg alt godt. Ord blir fattige når noen er så syk som du er akkurat nå. Tro meg når jeg sier at du er i tankene mine mange ganger om dagen, jeg kjenner deg ikke annet enn gjennom bloggen din. Sov godt i natt, vi må ha troen på at dette går rette veien. Klem

sirkeline

03.aug.2009 kl.23:23

Tror ingen som kommenterer på bloggen din Regine skriver noe som er vondt ment, det er bare så vanskelig å finne ord. Jeg blir iallefall rørt av at det finnes så mange som legger igjen fine kommentarer og virkelig vil deg alt godt. Ord blir fattige når noen er så syk som du er akkurat nå. Tro meg når jeg sier at du er i tankene mine mange ganger om dagen, jeg kjenner deg ikke annet enn gjennom bloggen din. Sov godt i natt, vi må ha troen på at dette går rette veien. Klem

Linda

03.aug.2009 kl.23:36

Åh, jeg gråter med deg.. det gjør så vondt å lese dette.. stå på regine, vi heier på deg!! Kjemp videre! :D

kine

03.aug.2009 kl.23:36

uff, vet ikke hva jeg skal si jeg.. Er jo ikke så mye mer å si en ntenk positivt. Men jeg tror virkelig du vil klare deg og overvinne dette beistet som har kommet over deg. Og har jo fulgt med deg en stund nå å ser at det går opp og ned. Så nå som det har vært nede en stund skal det nok gå opp snart igjen =) Det gleder jeg meg til :) Ha en fin natt =)

Trine

03.aug.2009 kl.23:43

Jeg beundrer motet ditt like mye som jeg beundrer svakhetene dine, om man kan kalle det det.. Det at du er deprimert og har nedturer er jo helt naturlig, spesielt i din situasjon! Du har lov til å være så deprimert du bare vil, fordi det du har vært igjennom og opplever er tøffere enn du skulle måtte tåle! Tenker mye på deg, og har tro på at du har styrke til å komme deg gjennom dette! Klem

Silje

04.aug.2009 kl.00:07

Sender deg en STOR klem og varme tanker.

ANNE

04.aug.2009 kl.00:12

Kjære Deg...Selvfølgeøig har du lov til å være lei deg,du er bare et menneske,og det er viktig å kjenne på det som er vondt.Jeg håperog tror at du vil føle deg lettere..Tenker masse på deg og gleder meg sammen med deg over at blodprøvene igjen er litt bedre,Ønsker deg en god natt og at du får en fin dag i morgen..Klem fra Anne------

Bjørg

04.aug.2009 kl.00:14

Vil bare "gi deg en klem", og ønske deg alt godt. Du er tøff, Regine!

Tore på sporet

04.aug.2009 kl.00:16

stå på regine! alle følger med deg og vil at det skal gå bra med deg. du er en så sterk og tøff jente!

betsi

04.aug.2009 kl.00:34

Regine!Nå sitter jeg her oppløst i tårer. Oppløst i tårer over at du må gå gjennom dette og måten du takler dette på. Du er så sterk. Utrolig! Jeg har en følelse av at du klarer dette her! Bare litt til jævelskap nå så er du der snart..!Smerte er midlertidig. Du er for alltid!

lina

04.aug.2009 kl.01:14

Jeg synes som mange andre, at dette er et vanskelig innlegg å kommentere : men alikevel føler jeg at jeg vil prøve. Ved å følge med på bloggen din har jeg "sett" mange sider av deg. Stort sett har du vist deg som en tøff, optimistisk jente som har klart å holde motet oppe i en situasjon der veldig mange andre ville gitt opp. At du nå føler deg nede, og at du deler det med oss rører meg veldig. Jeg synes du fortsatt er like modig, du er så flink til å sette ord på følelsene dine - selv om jeg aldri har vært i en situasjon som den vanskelige situasjonen du er i nå, føler jeg at jeg får en innsikt som jeg har god nytte av. Jeg tenker på deg hver eneste dag, og ønsker at det skal gå bra med deg av hele mitt hjerte! Men Regine: tusen takk for at du deler ting med oss på bloggen din. For meg betyr det litt, og jeg føler at du viser meg og de andre leserene dine en tillit som det betyr mye å ha. Jeg håper du snart føler deg bedre, og at du ikke minst BLIR bedre.

Mariell

04.aug.2009 kl.01:16

Stakkars deg Regine!! Dette var trist å lese :( Jeg syns det er helt utrolig hvordan du klarer å skrive og gi så mye av deg selv. Du er beintøff! Du er på bunnen nå, og har det helt forferdelig og vondt, og allikevel bruker du krefter på å skrive her..Jeg har selv en sykdom som gjør at jeg ikke har så mye krefter. Ligger for det meste i sengen med muskelsmerter og kraftløshet. Det er ikke lett å være positiv når man ikke strekker til, og ikke klarer å gjøre annet enn å ligge. Det å være så hemma når man egentlig bare vil opp være normal og frisk, er veldig deprimerenes, og det er ikke rart at du har nedtur når kreftene ikke er der. Det er jo veldig bra at blodprøvene viser bedring, og at cellegiften hjelper, men synd at den slår deg så ut :/Jeg skjønner hva du mener med det at det er bedre å sove. Da får man fred fra tankene som sliten deg ut innvendig, og man er borte en god stund, så døgnet går litt fortere.. Håper du ikke tror at jeg tror jeg skjønner akkurat hvordan du har det. For det gjør jeg ikke. Jeg vet ikke hvordan det er å få cellegift for n.te gang, være kreftsyk, og å være deg..Men jeg vet hvordan tankene kommer når man er syk, og jeg mener det er feil å ignorer dem. Du har lov nå Regine, å være der du er. Du er jo bare et menneske, og det hadde vært umennskelig å ikke reagere i den situasjonen du er i. Jeg håper det beste for deg Regine... Gleder meg til du skriver at det går bedre med deg :)Varme klemmer fra Mariell

sara

04.aug.2009 kl.01:29

du virker som ei utrolig sterk jente, som sikkert alle har merket. og jeg håper du kommer deg gjennom dette enda sterkere.men jeg lurer på, hvordan er det for deg nå som svineinfluensa "går rundt omkring" ? må du være ekstra forsiktig med hygene osv, eller kan du ikke gå ut ? sikkert dumt spørsmål, men ser at "vanlige" folk blir skikkelig syke av influensen, så lurte bare på hva du, med kreft, gjør...

Thomas

04.aug.2009 kl.01:56

Takk for at du deler noen av dine tanker. Jeg setter jeg stor pris på. Spar dine krefter. Sov - la kroppen kjempe kampen, og gi hode litt fri... Så skal du se at de gode blodprøvene faktisk betyr noe veldig godt :) Igjen takk.

Anders

04.aug.2009 kl.02:02

håper både for din og dine nærmeste at du blir så frisk at du i det minste kan leve et tilnærmet normalt liv...

Maren

04.aug.2009 kl.02:03

Stå på, Regine! Jeg tenker på deg hver dag, og er også konstant i begeistring over din styrke og ditt mot! Ikke mist det, du skal se du får igjen for det til slutt! Jeg sender gode tanker og en god, god klem.

ST

04.aug.2009 kl.02:27

Stå på! Dette klarer du!

clouded

04.aug.2009 kl.02:58

Når man henger etter fingertuppene utenfor stupet, er det umenneskelig slitsomt å holde seg oppe, enten til man klarer heise seg opp selv, eller at det kommer hjelp utenfra.Ensom og livredd,, og inn til margen sliten.Vi er mange som henger her, og det er mange som prøver nå frem tidsnok til oss.Måtte vi ha litt krefter å ta ut mens vi venter. Ønsker deg en god natts søvn og en vakker soloppgang!

Jan-H

04.aug.2009 kl.03:14

Du er inspirerende. Aldri gi opp! Om du har litt tid til overs, les gjerne om en annen som inspirerte.http://fredrikstave.blogspot.com/

Camilla

04.aug.2009 kl.03:32

Hei Regine. Jeg vaager meg paa et aldri saa lite "hurra" for at Vidazaen virker. Haaper og tror at det er et tydelig tegn paa at det gaar i riktig retning. Samtidig er det trist aa hoere at du er i elendig form og saa sliten... Haaper du snart kan foele deg litt uthvilt og faa energi - at du snart har klatret nok og naadd toppen av motbakken.Tenker paa deg...

Yvonne

04.aug.2009 kl.04:13

Hold fast, kjære Regine. Skritt for skritt, dag for dag. Du kommer til å klare dette. Det tror jeg helt oppriktig!:)

katrine

04.aug.2009 kl.04:15

Du er et forbilde. Vi har tro paa deg alle sammen. Sender enda en klem og oensker deg alt godt.

04.aug.2009 kl.07:05

Hej! Jag beundrar dig jättemycket... och jag hoppas du snart blir bättre. Tänker på dig... Kram Annett från sverige

Hild Frøya

04.aug.2009 kl.08:32

Jeg ser virkelig opp til deg Regine. Du setter virkelig livet i perspektiv. Skulle ønske jeg kunne gi deg litt energi, men det er jo ikke så lett. Håper bat alle kommentarene og støtteerklæringene du får hjelper deg litt opp. Vi kjemper med deg Regine.

Mariann

04.aug.2009 kl.08:34

Varme tanker fra meg Regine.Klem Mariann

Iselin

04.aug.2009 kl.09:05

Jeg skjønner at du har det utrolig tøft, derfor skal jeg ikke si banale ting som "stå på", "dette klarer du" osv. Det eneste jeg kan si er at jeg tenker på deg, og hvis det var noe jeg kunne gjøre for deg hadde jeg gjort det.Det er så vondt å lese at du er dårlig.

Trine

04.aug.2009 kl.09:43

Jeg håper du blir bedre igjen snart!Stor klem fra Trine

Ellen

04.aug.2009 kl.10:04

Selv om jeg ikke kjenner deg, kunne jeg ønske at jeg kunne vært oss deg og bare holdt rundt deg.. Fortsett å kjempe, Regine. Klem fra Ellen :)

Sanne Sofie

04.aug.2009 kl.10:05

du har gitt opp livet du nå regine.jeg vet det er vanskelig å ikke gi opp, og det er veldig få som klarer det. og det ser ut som du har gitt opp...

Rusten

04.aug.2009 kl.10:17

Jeg skjønner godt at du ikke blogger for å få mest mulig lesere men din blogg er vel den eneste i landet som faktisk lærer leserne noe, nemlig innsikt og en forståelse av hva livet egentlig går ut på.Takk for at du er med på å utvide min personlige horisont.Ser fram til at du har en post med tittelen; Friskmeldt!Stå på Regine. Din indre drivkraft og livsvilje er også en viktig medisin. Og drivkraft, det har du til fulle!

Jeanette :)

04.aug.2009 kl.10:29

"ONDT SKAL ONDT FORDRIVE" er det et ordtak som heter. Og nå håper jeg at det er akkurat det som skjer med deg! At medisinen kverker all guffa!.. og at det er derfor du føler deg så elendig. Håper at du kvikner til igjen SNART og føler deg bedre, og at resultatene fortsetter å gå den riktige veien :). Som en annen lenger opp i rekka her skrev så håper jeg at søvnen din er god når du sover slik at du ikke har det vondt da også.Tenker på deg, klem fra Jeanette

Rusten

04.aug.2009 kl.10:34

Kom over støttekampanjen her;http://www.beltespenner.com/oscommerce/bannersider/regine.phpJeg spør deg rett ut.Hva kan en skikkelig behandling i utlandet koste? 1 million? 10 millioner? Aner du hva prisen kan komme på?ALLE som leser din blogg bør kunne klare å spøtte i fra 100 til 5000 hver. Skjønner at 5000,- er mye for de fleste men alle klarer litt.Hva kan VI som leser din blogg gjøre? Noen av leserne her som tar utfordringen til en kronerulling eller skal vi heller spare være kjære hundrelapper og la Regine seile sin egen sjø?Finnes det en konto man kan sette inn penger på?

Hege

04.aug.2009 kl.10:47

Hei Regine ! Har fulgt med siden din en stund nå..Har ikke ville kommentert noe til deg før nå. Har blitt litt satt ut av alle kommentarene om at du må stå på, ikke gi opp, vær sterk osv...osv. Skjønner at alle kun vil ditt beste men når man er så syk som du er så er det kanskje ikke de ordene du har aller mest lyst å høre.eller ?? Har bare lyst til å gi deg en god klem og si at jeg håper du blir frisk snart :) klem

Rusten

04.aug.2009 kl.10:54

Klemmer er flott det Hege. Tror hun har fått et par millioner av dem nå. Men nå trenger Regine spenn. Millioner av spenn. Ikke klemmer.Kjøpte nettopp denne jeg;http://www.beltespenner.com/oscommerce/regine-stokke-hettegenser-p-2537.html

Kristiansunder

04.aug.2009 kl.11:25

dette har "tatt meg" så mye at j valgte å umiddelbart følge oppfordringen fra Rusten. har kjøpt meg 2 skjorter selv nå og samtidig lagt ut en oppfordring her;http://fagmann.no/go/html-page/lenkeguide-over-nettsteder-husforum-og-byggebloggerHåper det hjelper deg til at enda flere nå kjøper til støtte for din kamp. Jo raskere jo bedre. Lykke til Regine!

Astri-25

04.aug.2009 kl.11:39

Jeg leser bloggen din jevnlig, Regine. Selvsagt håper jeg på positive opplysninger. Selvagt liker jeg å lese om de dagene du har det bra. Men det jeg setter så stor pris på er at du tør å være ærlig, at du gir oss hele bildet. Du er så tøff, og du gir leserne dine så mye! Tusen takk!!Ønsker deg alt godt. Ønsker deg hvile. Ønsker at du får kreftene og den fine formen tilbake.Ellers er det bra om vi som skriver kommentarer her skriver først og fremst for å oppmuntre Regine, og ikke for å rakke ned på hverandre=)

Mona

04.aug.2009 kl.12:16

Sender deg mange gode vibber og håper du snart føler deg bedre, Regine! Tenker på deg! Varm klem

Linn

04.aug.2009 kl.12:24

Kjære Regine!Tusen takk! Du er virkelig et fantastisk menneske. Tusen hjertelig takk for en utrolig flott blogg. Noe så enormt lærerikt! Jeg kom tilfeldigvis innom bloggen din i går, og jeg ble fanget av din sterke historie. Jeg leste alt fra første til siste innlegg. Det var timer med tårer, nedstemthet, oppstemthet, sinne, sorg, glede, håp, fortvilelse og urettferdighet. Jeg får alle disse følelsene av å lese bloggen din. Vet du, det skulle bare mangle om ikke DU følte på depresjoner og motløshet. Jeg skulle så gjerne ha hjulpet deg. Skulle ønske jeg hadde en tryllestav!! Men du, det er en ting jeg tenker på. Hva med å ta kontakt med sykehuspresten i Trondheim igjen. Jeg forsto at det var veldig god hjelp for deg å snakke med han.Uansett, jeg kommer til å følge bloggen din videre. Og jeg ønsker deg alt godt videre i kampen du kjemper. Den kampen er jeg sikker på at DU vinner !!!Masse klemmer fra Linn

Monica

04.aug.2009 kl.12:35

Jeg føler med deg Regine. Du må få ha down perioder du også.. Håper du snart føler deg litt bedre og at du får en skikkelig god natt søvn.klemmer fra meg i Bergen

FrkMalin

04.aug.2009 kl.12:42

Er ikkje nåke kjekt å lese om alt det vonde du går gjennom!du er virkelig blitt en del av mitt liv, eg går rundt å tenker på deg ofte! "har regine det bra" "hva gjør hun, hva tenker hun" .Alt det får man svar på i bloggen din! å det gjør vondt å se deg lide sann som du gjør!Eg håper du blir bedre framover :)Lykke til søta :)

Linn Inger

04.aug.2009 kl.12:44

Jeg vet ikke hva jeg kan si for at du skal føle deg bedre... Men da jeg var syk satte jeg pris på at folk ikke sa "stakkars deg" og så på meg med store triste øyne. Da følte jeg alltid at jeg måtte unnskylde meg, le litt og si at "det går jo bra..." eller noe liknende. Slik at ikke de som spurte skulle bli lei seg. Det er jo helt på trynet!! Det er best å være ærlig. "Det er for jævlig!" kan en heller si, for det er jo faktisk akkurat det det er. Tenker på deg!Stor klem

Annie

04.aug.2009 kl.13:08

Det er ikke lett det der, og jeg vet egentlig ikke hva jeg skal si :S Tror alle sammen vet at du prøver .. Håper ihvertfall formen din blir bedre snart, så du slipper å gå sliten hele tiden :)

Theodora

04.aug.2009 kl.13:08

Det er så trist det kan få blitt at du skal ha det sånn, Regine. Jeg kan bare håpe med deg at ting må bli bedre.Til Rusten: REGINES STØTTEKONTO: 3930.01.61107Regine har imidlertid gitt beskjed om det økonomiske for hennes del er ordnet på andre måter, så pengene vil gå til forskning og støttetiltak for kreftrammede unge i Norge.Forøvrig finnes det også en facebookside, hvor man kan kjøpe bilder Regine har fotografert og overskuddet går til støttekontoen hennes.Selv har jeg kjøpt og fått levert to flotte bilder jeg er glad for å ha.http://www.facebook.com/group.php?gid=70963793247#/photo_search.php?oid=70963793247&view=all

Regine

04.aug.2009 kl.13:11

Pengene skal gå til forskning og andre kreftsyke fordi jeg for tiden får behandling her i Norge. Her trenger man ikke betale for behandling..

04.aug.2009 kl.13:12

Skulle ønske jeg kunne finne noen ord som hadde hjulpet å høre. Men det er så vanskelg, spesielt når jeg ikke klarer å forestille meg hvordan du har det. http://www.goear.com/listenwin.php?v=b4c964e

Eirin

04.aug.2009 kl.13:14

Regine, ALLE er her for deg. Du har tusenhvis av lesere som BARE tenker på DEG . For det er enkelt for oss og si at du klarer deg, men vi MENER det ! ALLE krysser ALT for DEG. Du SKAL overleve dennekampen regine ! Tenk på alle du kan få støtte av , det er jo hundretusner , ikke nok med familie og venner , simpelthen ALLE leser bloggen din, og (hvertfall de jeg har lest) alle på topplisten har reklamert for DIN blogg, for at du skal få ALL den støtten og hjelpen som du kan få ! Ville gjærne hatt en motgift så du hadde blitt frisk på null komma niks ! Regine, stå på, selv om det kan være vanskelig iblandt , tenk på alle som blir lei seg for deg, VI VET AT DU SKAL KLARE DEG !

Lene

04.aug.2009 kl.14:28

du klarer deg! du er sterk, stå på jente!

Gunnhild C.

04.aug.2009 kl.14:39

Det er nå vi ser hvor sterk du er. Når du er helt nedi møkka, og allikevel lar oss få vite hvordan du har det. Det kreves også krefter å bli forbannet på noen av de kommentarene du får. :)Heia deg!Ikke glem at det ikke er noen virkning uten bivirkning. Det funker også motsatt: Ingen bivirkning uten virkning.Ønsker deg gode dager.Gunnhild C.

Natalie

04.aug.2009 kl.14:39

Du har SÅ rett i å være sliten og drittlei situasjonen du er i.Det er ikke rettferdig at du må gå gjennom dette. Du fortjener ikke dette, INGEN fortjener dette.Selv om du har en styrke vi andre bare kan drømme om, er en sliten psyke virkelig en hard battle.Hold hodet hevet så godt du kan (selv om det er sengeliggende;), og husk at det kommer bedre dager!

Stine

04.aug.2009 kl.15:35

Kjære flotte Regine. Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal skrive. For jeg, som ingen andre, kan sette seg inn i akkurat din situasjon. Jeg kjenner deg ikke, men har fulgt med bloggen din daglig siden desember. Og en ting har jeg sett: Du ER sterk Regine! Livet er jævlig av og til, det er lett å gi opp og føle at alt er bare meningsløst. Hvem har vel ikke følt det sånn? Bare husk at for hver jævlige dag man har gjennom et helt liv, så har man så mange flere gode. Lev for de gode dagene Regine! Jeg vet du vil klare dette. Jeg tenker på deg hver dag og prøver å sende varme og gode tanker oppover mot deg.

Leva

04.aug.2009 kl.15:57

Hei Regine! Går ikke en dag utenom at jeg er innom bloggen din, og mange ganger om dagen er tankene hos deg. ror jeg vet noe om håpløsheten, depresjonen og ikke minst "alle" som mener du skal tenke positivt. En har da vel knapt krefter til å tenke - mye ramler inn i hodet av seg selv. Jeg har vært der selv. En måte som funket for meg, var at jeg satte meg ett mål for dagen. Ikke stort, ikke mye - nok å skrive en blogg - svare på to innlegg, se en hel episode av et tv-program og tvinge seg til å forvise tunge tanker de 30 minuttene det varte! Skrev opp hvert mål jeg nådde- slik at jeg kunne bevise for meg selv at "noe" klarte jeg. et var viktig for meg, men vet ikke om det funker for deg... Sender deg gode tanker her:-----------------

Lotte

04.aug.2009 kl.16:20

Vi håper også, Regine, for deg og med deg. Håper at dette bare er reaksjoner på medisiner som virker, og som vil gjøre deg frisk med tida.You GO, girl!

Gro

04.aug.2009 kl.16:32

kjære Regine. jeg er så tom for ord, men jeg ønsker deg mange gode dager du gode jente. stor klem fra mor til fire.

Jane

04.aug.2009 kl.16:44

Vil bare si at jeg håper du snart får bedre dager,Regine. Bølgedaler kommer, og er helt normalt i situasjonen du er i. Sender varme tanker om bedring, og at du finner styrke igjen.

t.o

04.aug.2009 kl.17:01

du er i mine tanker hver eneste dag. håper inderlig at du får det bedre snart, det fortjener du !! varm klem fra meg

Carina

04.aug.2009 kl.17:01

kjære tappre jente.Dager som du har nå, er vonde.Når kroppen er syk følger hodet etter. Da blir en deprimert. Forstår at du ikke har stort overskudd. Det er egentlig ikke mer å si om den saken. Jeg ønsker deg god bedring.

Knut Olaf

04.aug.2009 kl.17:36

Stå på. Ta vare på deg selv !

Christina

04.aug.2009 kl.17:57

Stå på! ikke syntes synd på deg selv, du har i det minste en sykdom det finnes behandling for. Tenk på de med parkinsons f.eks. Jeg vet du kommer til å klare deg heeelt fint :) Du skal ikke dø.

Cia

04.aug.2009 kl.18:10

Jeg tror det beste er å følge kroppens signaler. Hvis du er sliten, er det best å hvile. Hvis du orker å gjøre noe du har lyst til, gjør du det. Du vet best hva som er best for deg akkurat nå. Hvis jeg var i din situasjon ville jeg tatt vare på de gode dagene, og gjort bra ting da. På de dårlige dagene ville jeg prøvd å sove mest mulig. Når livet er tungt er det faktisk ganske godt å sove. Selv om dagen i dag er tung, kan dagen i morgen bli bedre :)"Det er mitt liv på godt og vondt. Det er bare jeg som opplever livets vekslende situasjoner. Ingen andre enn jeg selv kan leve mitt liv, ha mine gleder og mine sorger! Selv i de sammenhenger som jeg ikke personlig kan hjelpe for inntreffer, er det jeg , og ingen annen, som befinner meg her og må treffe avgjørelsen med tanke på hvordan jeg skal takle det inntrufne."-Søren Kierkegaard*Klem*

Merete

04.aug.2009 kl.18:17

Jeg heier på deg! Heia heia! Sjokolade gjør godt for depresjon! (= serotonin og mitt beste sykepleietips til deg!) Heiaheia!!!Klem fra ukjent Merete

Rusten

04.aug.2009 kl.18:46

Hei igjen Regine og takk for opplysningen.Det er flott at du nå får behandling i Norge. Hva denne innebærer aner jeg ikke, men er den like god og revolusjonerende som den i for eks USA?Ikke det at norsk helsevesen er så elendig men at det er verdens beste er vel å overdrive. Det er en kjent sak at USA er ledende. Også Sverige er langt foran Norge på de fleste områder.Du, i din alder og situasjon, bør ha tilgang på den beste behandlinsformen man kan oppdrive. Uavhengig av hvor og pris.Så jeg spør igjen.Hva vil en behandling i utlandet (fortrinnsvis USA) koste?Siden Staten tydeligvis ikke har råd må vi - folket - ta oss råd!

Regine

04.aug.2009 kl.19:19

Rusten: Usa og Norge har akkurat det samme tilbudet når det gjelder behandling av leukemi....

Melissa

04.aug.2009 kl.19:20

Ønsker det alt godt, kjempemasse lykke til. Følger med deg her på bloggen! Så stolt over hvor sterk du er :)

amy

04.aug.2009 kl.19:26

Regine. Du klarer dette her, du som er så sterk ! :) Et tips for å føle deg bedre; les gjennom alle de flotte kommentarene du får her på bloggen og spis is ! :) Klem klem

Mia

04.aug.2009 kl.19:39

Du er den tøffeste personen jeg vet om! Stå på :D

silje

04.aug.2009 kl.19:46

huff vet ikke hva jeg skal si. men jeg er her og du har mange som er der for deg. bare hold ut dette er kampen. du er sterk regine. !! formen kommer seg etterhvert skal du se. fingers crossed:)

Lena

04.aug.2009 kl.19:52

Klem

bloggvenn

04.aug.2009 kl.19:57

HEIA har vært borte noen dager og ikke hatt tilgang til nett, men jeg har tenkt på hvordan du har det. Fint at de hvite holder et lavere nivå men ille at du er i så dårlig form. Det er tungt å føle seg så elendig som du tydeligvis gjør. Klart du har lov til å være nedfor og at du tenker at dette orker du ikke stort mere av, Vil bare si at jeg tenker på deg og skulle ønske vi på sidelinjen kunne få avlastet deg litt, gått noen av de tunge " skrittene " for deg. Stor klem til deg.

Mizzy

04.aug.2009 kl.20:18

Utrolig fint bilde, Regine:-) Du er DYKTIG! Selvfølgelig har du lov å være deppa, og du har lov til å tenke på deg selv akkurat så mye du vil. For det er DU som dessverre opplever denne berg og dalbanen. Jeg ønsker deg alt godt, og heier på deg:-)

anne marie

04.aug.2009 kl.20:23

Kjære Regine.... Jeg følger kampen din fra sidelinjen... jeg kan ane litt om hvordan du og dere har det og kjenner det gjør vondt langt inn i hjertet mitt.... Men det er verdt å klare dagene.... verdt å kjempe for å overleve.... Jeg vet du er tøff.... det skinner gjennom.... og det at du skriver også på de dårlige dagene viser din evne til å finne styrke selv når det føles som om du ikke har mer å gi... Det er vanskelig for de som ikke har vært oppi noe lignende å skjønne dobbeltheten.... det å være glad, men samtidig alltid ha i bakhodet realitetene en lever under.... Slitenheten som gnager uten at en kan forklare helt hvorfor.... den bare er der fordi en lever under et så vanvittig press.... Når min kjære SK døde var jeg glad for at han fikk slippe alt det fæle han måtte gjennom.... men jeg savner han så inderlig hele tiden... Oppi det hele er jeg takknemlig for at vi gjorde alt vi kunne for at han skulle overleve.... Du gjør alt du kan for å overleve Regine og jeg håper så veldig du får nettopp det... og at du senere kan se tilbake på denne tiden og vite at du gjorde det du måtte..... og være stolt over alt du klarte i tillegg.... Jeg bøyer meg i støvet for alt du fikk gjort tidligere i sommer... Det er mildt sagt imponerende med tanke på hva du står midt oppi!!! De beste ønsker om bedre dager sender jeg deg og dine!!Klem am

Torunn Hegge

04.aug.2009 kl.20:41

Stå på og ikke gi opp håpet! Jeg beundrer deg virkelig Regine! Har fulgt med på bloggen din siden i fjor en gang, fra før du kom på topplisten. Og det er mer en en gang jeg har måttet felle noen tårer da jeg har lest det du har skrevet. Synes det er utrolig tøft gjort av deg at du skriver blogg om noe så viktig som dette. Du skal vite at vi er utrolig mange som tenker på og heier på deg!

Vilde W.

04.aug.2009 kl.21:30

Jeg har ikke ord for hvor synd jeg faktisk syns i deg.

Jente 26

04.aug.2009 kl.22:16

Først vil jeg si at jeg er utrolig imponert over deg, hvor sterk og utholdene du er!! For to år siden kjempet jeg selv en kamp for livet, men i det jeg og legene forsto hvor ille det egentlig kunne ha gått var det nesten helt klart at det kom til å gå bra. Kan virkelig ikke forestille meg hvordan det er å kjempe en kamp hvor utfallet er så uvisst. Syns virkelig synd på deg, og håper inderlig at det går bra. Kampviljen din kommer kanskje fra håpet om hvor bra det kan gå? Er helt sikker på at dersom dette går bra, vil du få et fantastisk og rikt liv. Du kommer til å sette pris på hver dag, på en helt annen måte en andre mennesker. Fortsett å kjemp så godt du kan! Husker hvordan det er å være sliten av sykehus, hvordan man en dag ikke engang orker plaster etter blodprøven pga smerter ved å fjerne det igjen, hvordan en klem er et ork, eller avisen slitsom å i det hele tatt å tenke på! Uansett, masse lykke til videre i behandlingen din!!!

Irene

04.aug.2009 kl.22:59

Hei Regineinatt har jeg sendt hilsen til deg på nattønske :) tenker masse på deg, tenker faktisk på deg opp til flere ganger om dagen. håper du får mye energi til å gjøre det du vil gjøre. Hilsen Irene

Mathilde

04.aug.2009 kl.23:23

jeg har nesten ikke ord igjen, men jeg vil gjerne si så masse som mulig for å gi deg litt glede på en vond dag. Det er egentlig ikke så veldig masse jeg kan si som står på utsiden og bare leser om det, men du skal vite at jeg tenker sykt masse på deg! Jeg håper så inderlig alt order seg for deg snart, slik at du kan være frisk og gjøre alt du ønsker å gjøre. Du har så mange år foran deg, og du fortjener å smile hver eneste dag! du er en fantastisk person, oog jeg ønsker deg virkelig lykke til !

sol

04.aug.2009 kl.23:41

Føkkings kreft....At unge mennesker skal gjennom slikt er utrolig kjipt, og det er umulig å finne mening i det..Kanskje på ett plan vil det senere i livet gi deg en styrke som kommer til å ta deg lengre enn du aner. Jeg håper det. Og tror på det. For jeg tror at du kommer til å vinne denne kampen Regine. Håper at stormen er over snart. Du fortjener alt. Jeg må jo bare slenge meg på klemme.-koret. Sender deg bøtter og spann med fresh energi. (Jeg har også tenkt at det kan til tider være en negativ opplevelse for deg å ha kommentarfeltet aktivert, men samtidig, så ser jeg at det er så mye fin støtte å hente her at det har sikkert flerepositive sider enn negative. Håper det..)

Thea

04.aug.2009 kl.23:44

Stå på Regine! Jeg tenker masse på deg, og sender over gode tanker !

marit

04.aug.2009 kl.23:53

Kjære Regine.Du er sliten og lei nå Regine. Ikke vanskelig å forstå det.Har følt noe av den trøttheten du beskriver da jeg også har fått noe av den giften. Men det blir bedre Regine. Prøv å tenk at den hjelper deg!Du er ei utrolig flott og sterk jente. Beundrer deg veldig .Dette må og skal gå bra!!! Det fortjener du virkelig.Sender deg mange,mange positiver tanker og klemmer.Mvh marit

Lise

04.aug.2009 kl.23:58

Jeg tenker på deg hver eneste dag, Regine. Jeg håper så inderlig at du blir frisk og at dagene dine raskt blir lettere å komme seg gjennom.

Mari

05.aug.2009 kl.00:11

Tenker på deg, og sender deg masse varme tanker og klemmer! Håper du føler deg bedre igjen snart!

Linn Pinn Sukkerspinn

05.aug.2009 kl.00:12

Kjedelig å høre at ei så flott jente fra nabokommunen min sliter med slike harde tak. Du har vært sterk og jeg beundrer virkelig pågangsmotet ditt. Selv om du har det tungt nå.. så syns jeg fortsatt du er sterk!! Tenker på deg.

metallicatrollet

05.aug.2009 kl.21:38

Jeg beundrer deg for motet ditt, for åpenheten din, og ja. Kan umulig sette meg inn i din tilstand, har prøvd, blir bare fylt av apati og sorg. Du har all min medfølelse! Virkelig!

Malin Sophie.<3

07.aug.2009 kl.23:25

Nobody said life will be easy. They just promised it will be worth it.Og Regine, selvom jeg ikke kjenner deg er jeg stolt av hvor sterk du har vært, hvor sterk du er, og hvor sterk du vil fortsette å være. Du er herlig, og har virkelig gjort inntrykk på meg, og sikkert ufattelig mange andre.

Arnfinn

17.nov.2009 kl.08:37

Hei Regine. Vil bare si: bruk tiden din som det føles riktig for deg Og husk at du har en nasjon

i ryggen Mange. har lært og kommer til å lære av dine ord tegninger og tanker.Ta vare på deg sjøl.

Skriv en ny kommentar

Regine

Regine

18, Kristiansund

Har fått diagnosen MDS/AML - her vil jeg beskrive hvordan det er å leve med/bli behandlet for det. Lurer du på noe? regine1000@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten