Dead to the world

Jeg har ikke så veldig mye å si. Formen har vært elendig de siste dagene. Har knapt orket besøk. Medisinen ødelegger meg. Blodprøvene går til helvete også. Immunforsvaret er bra, men hva hjelper vel det når alt det andre er dårlig..
Lurer på hva som skjer fremover. Jeg blir helt ødelagt av å ta blodprøver og sitte å vente på svar. Alltid dårlige nyheter. Hater ventetiden, og skuffelsen når svarene kommer. Da blir hele dagen borte, helt til jeg klarer å hente meg inn til neste skuffelse kommer. Ensom for tia. Jeg er redd for at jeg kommer til å dø snart. Jeg orker ikke tanken.

Inhentet av virkeligheten på nytt. Sorte tanker preger dagen. Gråten presser på. Jeg vil leve normalt. Være frisk. At det aldri skal bli min tur er ikke noe jeg kan godta.

401 kommentarer

Celina Robertsen

27.07.2009 kl.01:30

Ble lei meg av å lese det innlegget :(Håper det kommer til å gå bra med deg, Regine (L)

Trine

27.07.2009 kl.01:30

Kjære Regine.Jeg skjønner dette er tungt. Men jeg håper du fremdeles klarer å tenke på de gode tingene. Du virker jo knallsterk. Vi er mange som tenker på deg. Jeg håper ting går bedre. Vi må krysse fingre for det. Jeg har i alle fall troen på deg, kjære Regina.Stor klem i natten fra Trine

Linda

27.07.2009 kl.01:31

Så utrolig trist å høre :/ Kjenner jeg blir ordenlig trist og lei meg når jeg leser dette inlegget. Det er ikke rettferdig. Håper så inderlig at du blir frisk, det fortjener du. Du er sterk, stå på! www.ltb.blogg.no :)Linda

Karina Dale

27.07.2009 kl.01:35

Stå på Regine, uansett kor tongt det e! Veit ej ikkje he rett til å sei det,for ej e ikkje i din situasjon, men ej he trua på at du kan klare det!

aminda

27.07.2009 kl.01:37

jeg vet du vil klare det !

Anne

27.07.2009 kl.01:37

Utrolig trist, Regine :/ Jeg håper for din, og familien's del at det kommer noe positivt på blodprøvene snart! Jeg håper at du blir frisk, og kan leve livet ditt videre! Stå på videre, og ikke gi opp! Det er nok lettere og si for meg, enn å kanskje klare å ta det innover deg.. Jeg håper på å snart lese gode nyheter om sykdommen din! - Anne.

Hilde Røed :D

27.07.2009 kl.01:37

Huff..tror nesten ikke jeg har lest bloggen din en eneste gang uten om å begynne å gråte. Når jeg leser bloggen din får det meg til å tenke på hvo godt jeg egentlig har det. Håper du blir bedre:D Du er ei sterk jente og vil klare deg lenge :D

27.07.2009 kl.01:39

Ikke vær lei deg! Du har opplevd så mye godt i livet, og hvis det skulle skje at du dør snart, så har du sjansen til å si ha det. Hadde det ikke vært verre og havnet i en trafikkulykke uten å få si ha det og uten og fått kjempet?Jeg ønsker så inderlig at du skal bli frisk at all kreften må forsvinne fra kroppen din. Jeg må innrømme at jeg har vært misunnelig på deg pga all oppmerksomheten og alle vennene og menneskene i rundt deg som er så snille mot deg.Det er ikke meningen å gi deg dårlig samvittighet. Jeg vil bare at du skal føle deg mindre deprimert og være takknemlig for alt du har fått i livet.(Selv om jeg tror du allerede er takknemlig.)Jeg skulle ønske for en stakket stund at jeg var en stor bamse som holdt labbene rundt deg og kunne si til deg at at vil bli bra, bare du sovner slik at jeg kunne ta kreften mens du sov denne natten.Mvh Ingvild E

Therese

27.07.2009 kl.01:42

Jeg krysser fingrene for deg !!!

katrine

27.07.2009 kl.01:43

*sender deg en stor klem*

Regine

27.07.2009 kl.01:44

Takk for kommentarer!Ingvild E: Syns det ble litt dumt sagt, det første du sa. Jeg har opplevd utrolig mye vondt, og det hadde vært mye bedre og havnet i en trafikkulykke.

Line

27.07.2009 kl.01:50

Jeg håper virkelig at dette ordner seg for deg!

susann

27.07.2009 kl.01:51

Har så lyst å kommentere, men vet ikke hva jeg skal si. Du er en knalltøff jente, håper alt går den rette veien snart!

Jorid

27.07.2009 kl.01:58

Jeg tenker på deg og jeg vet at det kommer til og skje noe. Tårene presser på og tankene om hvor sinnsykt urettferdig livet er når jeg leser dine innlegg, presser på. At verden kan være så ond, at den vil ei 18 år gammel jente noe så fryktelig, er så vondt. Jeg skulle ønske jeg kunne gjøre noe annnet enn og bare vise at jeg bryr meg via ord. Håper du skjønner at jeg bryr meg om deg og jeg vet at det er en million folk som ønsker deg alt godt! Du fortjener ikke dette!Lykke til vidre, Regine, lykken kommer snart!

mari elvira

27.07.2009 kl.02:01

Fy søren så fælt du har det! Kan ikke tenke meg til det, blir så lei meg av å lese!!Kan ikke gjøre annet enn å si stå på!:(

Maria Naustdal

27.07.2009 kl.02:01

håper alt går bra med deg , regine !

SIRI

27.07.2009 kl.02:04

Kjære, Regine. Blir oppriktig lei meg her jeg sitter. Du må vite at du og dine tanker, meninger, opplevelser og ord har betydd mye for så mange mennesker. Det har i alle fall forandret min tankegang. Jeg prøver så godt jeg kan og ikke ta livet for gitt og la vær å syte over små, ubetydelige ting. Du er utrolig sterk som sitter og skriver så åpent, og prøver å hjelpe andre folk som har det vondt. Ønsker deg alt godt videre!Hilsen Siri. :)

Eline

27.07.2009 kl.02:06

Jeg og mange fler ønsker deg lykke til fremover. Man må nesten bare sette seg ned å tenke at når det er så mye negativt, så må det snart komme noe positivt. Jeg vet at det er litt anderledes som du har det, men men.Dette klarer du, bare å stå på.Mange, deriblant meg, håper alt kommer til å gå bra med deg.VI KRYSSER FINGRENE!

Linda

27.07.2009 kl.02:09

Jeg håper virkelig du kommer deg gjennom dette. Det er grusomt at noen så unge, eller noen i det hele tatt skal trenge å oppleve noe så forferdelig.

miahm.

27.07.2009 kl.02:17

Jeg er vel kanskje en av dine faste lesere, men tror ikke jeg har kommentert noe mer enn 1 gang. jeg vet liksom ikke hva jeg skal si. du er så sterk, jeg beundrer deg virkelig for det. tror aldri jeg hadde taklet det du går igjennom. og jeg håper oppriktig at du kommer deg igjennom dette. klem :)

Kristine

27.07.2009 kl.02:17

jeg håper virkelig at det kommer til å gå bra med deg! hvis det hjelper vil jeg bare fortelle deg at du har gjort så mye for oss unge, du har tatt oss gjennom sykdommen din, og det kommet du til å gjøre fram til du e frisk. du har fått oss til å forstå at kreft ikke bare er for gamle folk, men at det også kan skje med unge. jeg sitter ofte å tenker på deg, jeg håper virkelig at det går bedre med deg etter hvert. stå på, Regine, du er viktig!

Hode mitt

27.07.2009 kl.02:20

Kjære Regine!Æ ønske dæ så inderlig inderlig alt vel. Og æ håpe virkelig at dette går din vei. Det gjør vondt langt inn i hjerte å "se" korsen du har det nu og æ vet at det e så lite æ kan gjøre før å ta bort de følelsan du har akurrat nu. Men æ håpe at du ved å få flotte og støttanes kommentara føle dæ litt bedre og at dagen tel slutt ikkje ble så ille :o)Ikkje gi opp, behold motet og håpe.FAITH makes things possible...not easy.

marte h.

27.07.2009 kl.02:23

kjære regine. huff, dette var triste nyheter. jeg kjenner deg ikke, men er det likevel noe jeg kan gjøre for deg? du trenger kanskje noe annet å tenke på akkurat nå, er det noen bøker, dvder eller liknende jeg kan sende deg?

Silje

27.07.2009 kl.02:24

Hei Regine!Da velger jeg å skrive her igjen, jeg da. Jeg liker at du deler dette på bloggen din. Jeg tror det er innmari bra for deg selv å publisere ord om ensomheten, utålmodigheten, håpløsheten og motløsheten.Jeg synes det ville vært kjipt å lytte til de som vil "hjelpe" deg til å forstå at det finnes verre situasjoner, som trafikkulykker og sånt. Det blir bare utrolig dumt. Det har ikke rot i din virkelighet. Det nytter ikke å flykte.Vær her og nå. Din smerte er reell. Det nytter ikke å flykte til en annen situasjon, tenke på noe som er verre, eller sammenligne seg med noe som ikke finnes. Det tar bare utrolig mye lengre tid å komme til enighet med seg selv, og anerkjenne sin egen situasjon for det den er hvis alt man gjør er å stikke av inni hodet sitt.Jeg tror det er en ressurs at du våger å kjenne på det som er vanskelig i ditt liv. Her og nå er reellt. Dårlige prøver. Dårlig form. Lite lys. Ensomhet. Dykk nedi det. Du har lov. Det er smerte vi lærer av her i livet. Det er ingenting vi mennesker er flinkere på enn å reflektere rundt det vanskelige. En god prøve, et godt resultat, gir hurrameghei lykke der og da, den er til å leve på en stund, men den forvandler ikke måten å tenke på. Den gir bare håp.Men når vi vokser som mennesker er det gjerne når vi har lært noe nytt, når tankene forvandles og vi blir mer i kontakt med selve livet. Enten vi er dypt nede eller høyt oppe. Jeg beundrer mennesker som våger å stå midt oppi det. De som våger det, er de sterkeste folka. De som kommer til å tåle det som ligger foran.Du er en sånn. Jeg digger det!Jeg heier på deg! Vær i det! Din verden står der for å ta i mot dårlige vibber fra deg på dine crappy dager. Din verden står der for å ta i mot jubelrop når du når nye høyder. Vær i alt.Be all that you can be.KLemmer fra en fremmed/Silje

filmanbefaler

27.07.2009 kl.02:30

Huff :( Så trist å lese! Håper det er en mulighet for å bli frisk igjen, og at du kan leve normalt! :-) Har du vanskligheter med å finne ut vilken film du vil se på en lørdagskveld du bare vil kose deg med sofaen og potetgullposen? Skjekk ut bloggen min for å se om du kanskje finner en film du vil like? Ha ellers en fin kveld!

mormor

27.07.2009 kl.02:44

Kjære du! Nå har du det vanskelig og det har du lov til. Det skal ikke være slik at ei ung jente må kjempe for livet sitt som du gjør nå. Jeg håper inderlig at medisinene etterhvert vil virke positivt så du igjen kan se bedring. Kjemp videre Renate, du vil klare det!

Knut Kjøl

27.07.2009 kl.02:50

Hei Regine... jeez man, dette var leit å høre. Jeg har fulgt bloggen din i sommer. Helt siden jeg hørte om situasjonen din... Bor på dale, sopp city, ikke å langt unna deg tror jeg. Så bilder av naboen min Silje her på bloggen ihvertfall :) Anyway: jeg ville bare si at jeg heier og håper på deg... og at smaken din innen musikk er innmari sinnsvakt bra!!! Samma med filmene og bøkene du leser... nesten blåkopi av bokhylla mi. Stor respekt der!!! Jeg og katta mi er natteravner også... fint på dale om natta :[ Jeg er musiker... gitarist, og etter at den nye veien kom så er det coolt å sykle oppi ødemaarka og sitte og spille inni skogen om natta. Av og til kommer dyrene fram og lurer på hvilken låt jeg spiller... visste du at pinnsvin liker Metallica? Håper dette får deg til å smile og at det starter en nice liten butterfly effect som gjør deg frisk... du er ihvertfall umåtelig sterk. Jeg er stolt av deg!Krysser fingre og tær for deg. Ha ei god natt Regine!Knut

Jon Arild Aanestad

27.07.2009 kl.02:59

Trist å høre. Jeg ber for deg og håper at ting snur snart. Men jeg ville bare si at jeg er virkelig imponert over hvordan du takler situasjonen. Virkelig en tankevekker, tviler på at jeg hadde klart å vært like sterk, håper du klarer å holde oppe motet, beholde styrken! Positive tanker er viktig! Ønsker deg god bedring! Fingers crossed and hands folded:)

Camilla

27.07.2009 kl.02:59

Kjaere deg Regine... Ja, dette er vanskelig. Jeg vil si "ikke gi opp" og "staa paa videre", jeg vil virkelig det, men jeg vet ikke om det hjelper deg noe... Men jeg haaper og ber og tror paa deg, jeg haaper og haaper og haaper og det kommer jeg til aa fortsette med. Jeg har troen paa deg Regine, at etter alt dette forferdelige og vanskelige saa skal du igjen bli frisk og glad igjen - en vakker dag!

Kathrine (-:

27.07.2009 kl.03:00

Åhh, Regine! Ikke mist håpet. Du var kommet så langt. Og du skal komme deg lenger! Jeg vet du klarer dette, du kommer deg gjennom det. Selvom livet kan virke helt ufattelig urettferdig og tungt så er du den sterkeste, og tøffeste jenta jeg har hørt om på lenge. Dessuten er du ekstremt pen! Du er virkelig et forbilde og en inspirasjon for meg. Jeg ønsker deg ALT godt, Regine, og jeg ber for deg hver dag. "Legg din vei i Herrens hånd. Stol på Han, så griper Han inn" En veldig fin sang, kanskje ikke helt din stil, men hvertfall "Jesus take the wheel" den er utrolig fin. Ikke no halleluja-sang, altså. Stå på, du er en inspirasjon for mange!Klem fra Kathrine

SiwOrTrue

27.07.2009 kl.03:06

Ikke gi opp

Tillam0r

27.07.2009 kl.03:27

STÅ PÅ, REGINE!

vilde

27.07.2009 kl.03:34

"At det aldri skal bli min tur er ikke noe jeg kan godta."Ikke godta det, bare for all del: Ikke gjør det! Du må tro og håpe, og prøve å finne en indre styrke. Om du tror på Gud/ånder eller noe lignende, kan du be eller snakke til de. Jeg er ikke religiøs, men når jeg er i en av mine syke perioder føler jeg at det hjelper å be til Gud eller hva det nå enn jeg ber til, selvom det kanskje ikke finnes noen der ute, så føler jeg at det hjelper meg, at noe er der og gir meg styrke. Og jeg klarer meg jo! Det vil du også gjøre. Beklager, at jeg spammer med kommentarer nå, men jeg håper virkelig at du klarer dette! Det er ikke din tur enda. God bedring, stå på! Aldri slutt å håpe, mister du håpet helt, mister du alt. Ikke gi opp :/

Amalie

27.07.2009 kl.06:15

Kjære, Regine. Jeg tenker på deg hver eneste dag, og det vet jeg det er mange der ute som gjør. Jeg har lært så mye fra deg, og beundrer deg for den sterke personen du er. Noen ganger skal du selvfølgelig få lov til å være lei deg, det blir jeg også når jeg leser dette innlegget. Du er i tankene mine!Jeg fikk hele familien min til å kjøpe klærne dine, som går til støttekontoen din. Jeg ønsker deg alt godt. Stor klem fra Amalie

Ingrid

27.07.2009 kl.07:10

Hei Regine.Skulle ønske det var noe jeg kunne gjøre for deg. Har fulgt bloggen din i noen månder nå. Tenker på deg og heier på deg. Du er en utrolig sterk og flott person. Mirakler har skjedd før!

Cathrine

27.07.2009 kl.07:14

Hei Regine!Blir nesten litt tom for ord når jeg leser...livet SKAL IKKE være sååå urettferdig! Kjempe videre,selvom jeg skjønner at det er fryktelig vanskelig!!!Vi er helt fremmemde mennesker her som tenker, håper og krysser det alt vi har for at du skal komme deg igjennom dette!Lykke til!!! KJEMP!!!

Hege

27.07.2009 kl.07:19

Jeg vet ikke hva jeg skal si. Det er helt umulig å sette seg inn i situasjonen din og de dagene du går gjennom, så jeg kan ikke si at jeg skjønner hvordan du har det. Jeg vet hvordan jeg har det de gangene jeg virkelig har det forferdelig vondt, og skjønner at det ikke er noenting i forhold til hva du utsettes for av påkjenninger. Hver eneste dag.Jeg tenker på deg hver dag. Det betyr helt sikkert ikke noe for deg, men jeg tror det gjør meg til et bedre menneske i mitt liv og min hverdag. Men jeg skulle ønske det var noe jeg kunne gjøre som hadde betydning for deg og ditt liv også. Føler meg så utrolig hjelpesløs og fattig, men gir ikke opp tanken om at situasjonen kan snu og at du kan bli bedre. Vi kan ikke gi opp!!Stor klem

Trine

27.07.2009 kl.07:19

Kjære RegineDu har all rett til å være lei deg! Det hadde jeg også vært om jeg hadde vært i din situasjon. At en har hatt et godt liv gjør ikke at det er OK å dø i ung alder (men jeg håper veldig mye på at det ikke skal skje med deg). Ønsker deg masse lykke til, håper det skjer et mirakel snart så det blir din tur å være frisk og rask. Det fortjener du! Klem fra Trine :)

takeit

27.07.2009 kl.07:55

Regine, jeg har følgt med på bloggen din veldig lenge, og jeg tenker på deg ofte! Når jeg leste dette ble jeg fylt med tårer, livet er så sinnsykt urettferdig. Du må ikke miste håpet, håp er det viktigste som finnes. Jeg ber om at Gud må gripe inn og at du skal bli frisk. Jeg bryr meg kjempe mye om deg, selv om jeg ikke kjenner deg, og det er en ganske spesiell følelse. Jeg håper så inderlig at du blir frisk, ingen fortjener å gå igjennom det du gjør nå. klem fra meg :)

Gro

27.07.2009 kl.08:20

Kjære deg Regine. detta var vondt å lese. bare jeg kunne gjort noe for og kunne hjelpe deg. ei ung jente som deg skal ikke ha det så vondt. det er sikkert veldig vanskelig, men prøv å stå på vidre og ikke gi deg. Ord blir så fattige men jeg ønsker deg alt godt vidre. Tenker stadig på deg. stor klem til deg og familien din fra Gro.

Caroline

27.07.2009 kl.08:41

Hei Regine!Jeg vet at jeg overhodet ikke kan sette meg inn i din situasjon, derfor sender jeg deg bare en stor god klem!

Karina

27.07.2009 kl.09:01

Hei!Har fulgt med på bloggen din en stund nå, men sjeldent skrevet inn noe tidligere. Men nå fikk jeg ånden over meg. Må innrømme at jeg er noe bekymret for deg nå. Ikke for din helsetilstand, men din mentale tilstand. Jeg jobber som innen helsevesenet og er ofte i kontakt med personer som har fått kreft. Som oftest er det personer som har langtkommende krefttilstander og som jeg følger over tid. Det jeg får en følelse av når jeg leser bloggen din er at det er mulig du begynner å få ett behov for å snakke med noen som er mer "proffesjonell" enn bare dine venner og familie. Det er ofte at en har verdens beste støtte i dem rundt en, men at en etter hvert kan føle at det er vanskelig å "plage" dem med alle tanker og følelser som foregår i deg titt og ofte. Jeg er ikke kristen (sjølveste antikrist selv egentlig...), men jeg har ofte satt mine pasienter i kontkakt med diakon. Dette fordi de har en utdanning som innebærer det å lytte og bearbeide følelser. Men hvis du synes det blir for drøyt med diakon kan det kanskje være noen på sjukehuset eller i kommunen som vet om noen du kan prate med. Det er lov til å si; " jeg er sint, forbanna, vil ikke dø. Faen!" ! Du SKAL være sint, du SKAL ha lov til dette. Hvis du ikke er sint vil det bety at du har latt kreften få lov til å herje med deg. Jeg synes det er utrolig godt å se at du fremdeles har krefter til å kjempe! Håper du får noen å snakke med, tror det vil hjelpe.

Anine

27.07.2009 kl.09:02

Du skal heller ikke godta at det er din tur snart. For det skal det ikke være. Du skal bli frisk.

incoming

27.07.2009 kl.09:31

Jeg vil så gjerne klemme deg akkurat nå, og ikke slippe deg før det kun er latter som kommer ut av munnen din!Jeg kunne ønske det var noe jeg kunne gjøre for å få deg til å føle deg bedre.Er det noe jeg kan gjøre?!Jeg tenker på deg Regine!!

Line

27.07.2009 kl.09:35

Tenker på deg.....

Ann Kristin

27.07.2009 kl.09:40

Tenker masse på deg Regine!

Maylinn

27.07.2009 kl.09:41

Huff jeg fryktet et sånt innlegg, Regine. Jeg tenker seriøst på deg hver eneste dag, flere ganger om dagen. Jeg er sikkert inne på bloggen din 20 ganger om dagen!Jeg har hele tiden følt på meg at dette kommer til å gå bra, og jeg føler det fortsatt! DU MÅ IKKE GI OPP! DU er så sterk, og du har mye mer og gi! Tenk på hvis du løper og du er kjempe sliten, man har alltid mye mer og gi enn man tror! SÅ selv om du er sliten, tenk på at du har i hvertfall 60% mer og gi! Ikke gi opp, det er ikke for sent! Tenk positive tanker, selv om det ikke er så lett. Ønsker deg alt av lykke, jeg vet at jeg og mange andre der ute har lært så mye av deg om det å være et menneske og det at menneskelivet er fryktelig skjørt. Mange varme klemmer til deg

Annelie

27.07.2009 kl.09:46

Har läst din blogg länge nu utan att kommentera. Ville bara skicka en kram, och hoppas att den värmer i mörkret.

Lina

27.07.2009 kl.10:01

Jeg skulle ønske jeg kunne si noe som plutselig gjorde alt bedre, men sånn makt har jeg ikke, desverre. Jeg ber for deg Regine, og håper inderlig at dette snur seg snart!

Karina

27.07.2009 kl.10:04

Kjære Regine. Ble virkelig lei meg nå jeg gikk inn på bloggen din i dag. Føler sterkt med deg. Du må bare prøve å trekke til deg de possitive tingene som dukker opp i hverdagen. Gjør du det, vil hverdagen bli lettere. Har selv vært langt nede psykisk, og vet hvor vanskelig slike tunge dager er. Du skal vite en ting. Du er ikke alene, vi er MAAAnge som føler med deg og som vil ditt beste. IKKE mist motet! Du må holde på viljestyrken din så lenge du klarer.Bli sint på kreften og tenk at den IKKE skal få vinne. Tror og vet at det er viktig å ha den innstillingen når man har fått kreft. Viktig å ikke gi opp.Klem fra en som tenker kjempe masse på deg

Lene-Therese

27.07.2009 kl.10:13

Stor medfølelse........Håper ting snur snart!! Skal be for deg :)

Kenneth P. Angvik

27.07.2009 kl.10:21

Kjære Regine,Jeg og min samboer har følgt deg nesten hver dag fra bloggen din, jeg har opplevd kreftens styrke tett innpå meg og kjenner igjen mye av det du skriver selv om bare du selv vet best hvordan det føles.Det er vanskelig å ordlegge seg, det sier du selv. Det er vanskelig å oppmuntre med slike resultater og selvsagt vanskelig å finne glede. Virker på meg som du bruker bloggen din ofte og jeg håper det hjelper deg tross alt. Vi følger med deg og håper for deg. Skulle ønske det fantes en medisin som kunne gjøre deg frisk NÅ, det hadde du fortjent og de rundt deg!Husk på Regine at du ikke er alene selv om følelsen er der, prøv å tenk på noe hyggelig og press det vonde bort om klarer.Føler vi kjenner deg selv om vi ikke gjør det men nå måtte jeg bare skrive noen ord.Prøv å hold hodet oppe og vit at det er mange som tenker på deg og vil deg alt godt.Klemz:-)

Heidi:o)

27.07.2009 kl.10:39

Hei igjen Regine!Stå på videre, ikke gi opp! Du er kanskje lei av å høre disse ordene, men likevel...Ville bare sende deg masse gode, varme tanker og klemmer! Lykke til videre!Klem fra Heidi:o)

NinaK

27.07.2009 kl.10:45

Sender deg et dikt som jeg fant på nettet av Malene_90; http://www.skrivebua.no/index.html?skrivebua.cgi?a=lesbidrag&bnr=240415Tro!Når du føleralt håp er ute,tro på den gode skjebne.Når du følerjeg er sviktetTro på karmaNår du følerIngen ting går som det skaltro på deg selv.så når du følerat døren stenges,gå rundt.

Willy

27.07.2009 kl.10:53

Du burde lese boken "the secret" En bok om det å få til det man tror på via tankevirksomhet! tror man så indelig på noe, kan selv de største mirakler skje! Dette klarer du Regine, du er verdens sterkeste!

CHARLOTTE

27.07.2009 kl.10:59

Så trist å lese dette, du fortjener så mye mye bedre enn dette. Etter alt du har vært gjennom så burde den fæle sykdommen gi slipp på deg, du har opplevd mer enn nok! Håper alt fikser seg for deg en vakker dag, du fortjener mer enn alle å bli frisk og leve et normalt liv. Jeg er klar over at det er utrolig vanskelig, men stå på det er det eneste du kan gjøre. Mange varme tanker fra meg:)

Mia

27.07.2009 kl.11:05

Å lese bloggen din er en slags skjerpings til meg selv. Du setter perspektiv på ting. Her sitter jeg og gråter for at broren min har flyttet til Trondheim og at bestevenninen min drar til USA for et år - men det er jo ingenting i forhold til hva du må igjennom! Jeg håper alt det beste for deg, du virker som en fantastisk person Regine :D

Moi

27.07.2009 kl.11:18

Dette er ikke det du fortjener. Du fortjener å bli frisk, at alt skal gå på skinner fra her uten mer dritt imellom. Du fortjener ikke mer dritt. Du har aldri fortjent det, så fantastisk som du er! Men uansett hvor mørkt det ser ut, kommer hvertfall aldri jeg til å slutte å håpe og tro at du blir bedre. I mitt hode blir du enda frisk. Jeg håper du ikke slipper den tanken selv. Ikke gi opp sterke deg.:/ Alle varme tanker fra meg.

Jenta 123

27.07.2009 kl.11:21

Lev for dagen i dag! Du har livet fremdels.Selv om jeg ikke kan skjønne hvor jævlig du har det, så du har lov- å være sint, lei, deg frustret, skrike faen til helvete, bli sint på den forbannakreften. Drittsykdom- FLOTTE JENTE!

Malin

27.07.2009 kl.11:27

Du er forbildet mitt ;)STÅ PÅ JENTE! Det her skal du klare deg i gjennom!

Cia

27.07.2009 kl.11:30

Føler med deg nå. Det må være tungt å føle at formen ikke er bra, samtidig som blodprøvene ikke er bra. Men cellegiften kan vel være årsaken til at formen er elendig? Hvis jeg husker rett så økte legene dosen?Jeg er litt uenig med de som sier "ikke gi opp" "bli sint" osv. Noen ganger tror jeg man får mer fred inni seg hvis man aksepterer istedet for å kjempe imot. Jeg tror det kan være bra å gi litt slipp og stole på at legene gjør alt de kan for at man skal bli frisk, eller for at man skal få være her så lenge som mulig og ha det best mulig den tiden. Man kan ikke tenke seg frisk, men man kan prøve å gjøre det beste ut av situasjonen.Forstår godt at ventetiden på prøvesvar er grusom, og at det kan føles som verden raser sammen når svarene ikke er som man haddde håpet. Har du noen leger eller sykepleiere å prate med? Noen som kan gi deg noen svar på alle de spørsmålene du sikkert har? Hvis jeg ikke husker feil, skrev du en gang at det var bra for deg å prate med en prest? Er det mulig å få noen flere samtaler med denne presten? Du har sikkert utrolig mange tanker i hodet nå. Det kan sikkert føles godt å få sortert tankene litt. Hvis man får satt ord på det som føles vanskelig, kan det bidra til at man føler seg roligere.Hvis du ikke er i form til å dra på Metallica konserten, kan du kanskje samle noen venner og se en Metallica konsert på DVD? Det kan jo også bli en fin opplevelse? :)Jeg sender deg mange varme tanker! *Klem*

Karolina

27.07.2009 kl.11:44

Jeg ble trist av å lese denne meldingen. Men stå på! Ønsker at du blir mye bedre i form enn det du er nå, dette klarer du!

Hans Martin

27.07.2009 kl.11:51

Er tungt når nesten alt går imot i så lang tid..Håper du får en fin dag, og ikke tenker for mye trist og føler deg ensom..Husk at om du ikke klarer besøk og sånt så er det mange som tenker på deg her!Synes du skal se en komedie og le alt vondt av deg.dum og dummere er verdens beste film til sånt:)klem fra i :)

Ann Kristin

27.07.2009 kl.11:53

Nå vet jeg ikke hvor stor tro du har på slikt (for å være helt ærlig er jeg en smule usikker selv), men jeg har prøvd å sendt litt god energi din vei, så jeg har blitt helt ør i hodet.Håper denne dagen bringer glede inn i livet ditt. Ikke mist motet, du er en alt for vakker person til å forlate verden enda.Sender gode tanker og ønsker om bedring:)

Miss t

27.07.2009 kl.12:01

Tenker på deg.

Siv Annette

27.07.2009 kl.12:03

Jeg tenker på deg, og sender deg styrke. For du klarer det, denne gangen også.

Hege

27.07.2009 kl.12:06

Først vil jeg si at jeg tenker på deg Regine, hver dag..Også vil jeg også kommentere det innlegget til Ingvild lengere oppe på siden her..En har såvidt startet på livet når en er 18 år:(.. Uansett hvor mye enn har opplevd eller ikke er da ikke enklere å måtte innse at en kansje skal dø.. Jeg får grøssninger bare jeg prøver å sette meg inn i Regines situasjon.. Min kjære pappa er 53 år og har slitt med kreft helvete i over 2 år, uvissheten om han kansje ikke skal klare seg spiser meg opp, og ikke minst han.. Så hadde jeg kunnet velge så hadde jeg mye heller villet miste han i en bil ulykke, bare for å slippe å se hva dette gjør med han.. måtte bare få sagt det, for det innlegget kunne du spart deg for.. Tenk om du var i Regines situasjon..

Mariann

27.07.2009 kl.12:16

Jeg kan bare si at jeg håper av hele mitt hjerte at dette skal snu, og du vil føle deg bedre snart Regine...jeg føler så utrolig med deg, og jeg tenker på deg, hver dag.

Annie

27.07.2009 kl.12:17

Uff, jeg forstår deg godt, men alikevell håper jeg at alt vender brått om og at du kan leve et helt normalt liv uten beskymringer! Håper alt godt vil begynne for deg snart :)

Katrine S

27.07.2009 kl.12:22

Var enig med at det Ingvild E sa var litt dumt sagt. Når man har kreft så blir det jo som om du går og venter på å dø. Så alle i familien og vennene er lei seg fra de får vite om sykdommen og helt til leeeeeeenge etter at vedkommende dør. Men i en bilulykke kan man huske de fine minnene fra f.eks dagen før, uten beskymringer. Betsemoren min mistet søsteren sin på den måten. Dette skjedde for tre år siden. De hadde hatt en koselig dag på byen, og da bestemor kom hjem satt pappa, tårevåt i stolen, og sa: "Tante Unni er død"... Hun kunne knapt tro det.. De hadde jo vært sammen bare en liten stund før. Da hadde hun blitt påkjørt over et GANGFELT! At noen kan være så.. Gah, jeg blir så irritert!Men jeg håper det går bedre fremover for deg, Regine. Med en alvorlig sykdom følger det oppturer og nedturer. Så jeg håper virkelig dette bare var en liten nedtur for deg, og at det er noe som vil gi deg en opptur snart : )Best wishes

Hanne G.

27.07.2009 kl.12:26

Kjaere Regine..!Vil sende deg en stor klem. Tenker paa deg hver eneste dag.Er du i daarlig form fordi du fikk dobbel dose Vidaza? Haaper kuren gir dobbelt saa gode resultater snart. Klem, igjen.

Julie

27.07.2009 kl.12:26

Regine du fortjener bare det beste!

Åshild

27.07.2009 kl.12:28

Regine! Du er så modig! Du er så ærlig! Du er så ekte! Og du er desverre så ensom inni deg med det du opplever nå fordi det ikke er mulig for folk rundt deg å forstå det. Det er ett og slett ikke mulig å forstå, tror jeg. Kan bare si at jeg skjønner veldig godt hvor dritt lei og frustrert man kan bli av å tilbringe tid på sykehus når det blir over tid. Det er pyton. Og den vonde ensomme følelsen som kommer når man må kjenne inni seg at ting går feil vei, ja den er veldig sår. Jeg tenker på deg og håper i det lengste at ting skal snu og gå din vei. Åshild

STINE

27.07.2009 kl.12:35

Du som har vært gjennom så mye annet klarer dette også! Stå på, vi har alle troa på deg! =D

VyanMica

27.07.2009 kl.12:35

Jeg gråter, for jeg kunne så inderlig ønske jeg kunne gjøre noe for å hjelpe deg. Livet er så utrolig utrolig urettferdig! Det skulle vert meg i stedet. Ikke en ung, vakker, fantastisk jente som deg.. Sender deg alt jeg har av krefter og positiv energi, og en stor varm klemmm... Mica

Nille

27.07.2009 kl.12:43

Regine! Tusen takk for at du deler tankene dine med oss som leser bloggen din. Vil bare sende deg en god bedring klem! Og HÅP om at du blir frisk!

Eva

27.07.2009 kl.13:01

Du er i tankene mine hver dag Regine. Takk for at du deler tankene dine med oss og viser oss hvor heldige vi er. Jeg får ikke sagt hvor ille jeg syns det er at du må gå gjennom det du gjør, at noen, hvem som helst, må gå gjennom det du og så mange andre gjør. Sender deg mange gode tanker og energi, jeg vil så gjerne at du skal bli frisk!

Marita

27.07.2009 kl.13:12

Ville bare si at jeg tenker på deg hver eneste dag, og håper at dette skal ordne seg. Er innom bloggen din ofte og leser. Man vet liksom ikke helt hva man skal si, for det er ikke så mye som hjelper deg uansett. Men jeg ønsker deg alt det beste, og håper at sykdommen blir borte fra kroppen din. Klem fra Marita

Kari

27.07.2009 kl.13:16

Håp, unge dame! Tro, unge dame! Du må tro på at du skal klare det! Jeg vet det er vanskelig, men lov meg at du ikke gir opp.....Til det er alt du har å miste for stort, og at verden skal miste deg er ikke mulig!Du er en ressurs som vi trenger videre.Stol på din positivitet.Jeg stoler på deg, og jeg tenker vakre tanker for deg :o)STOR klem fra Kari*

helene

27.07.2009 kl.13:20

Du fortjener alt det beste. Ikke gi opp håpet, vær sterk!

Linn Inger

27.07.2009 kl.13:20

Tankene mine går til deg!

Guro

27.07.2009 kl.13:26

Jævlig trist. Jeg tror på mirakler, og spesielt tror jeg på det for deg.

Lisa

27.07.2009 kl.13:28

Tenker på deg, Regine. Ord blir så ufattelig utilstrekkelige. Man vet ikke hva man skal si.

Malin

27.07.2009 kl.13:35

Trist og lese innlegget ditt:( Gå til tankefeltterapi! moren min er utdannet det, så får du vekk de triste tankene og det hjelper deg utrolig mye!! det finnes sikkert en i nærheten av der du bor! tankefeltterapi høres veldig usansynlig ut, men det er sant! lykke til videre!! :)

Maren Elise

27.07.2009 kl.13:40

Hei kjære deg.Mange gode tanker til deg. Håper du finner ting som kan muntre deg opp i alle de tunge stundene, om det er musikk, en film, foto eller noe helt annet. God bedring, og aldri gi opp! En god klem fra ei som ikke kjenner deg.

Anonym

27.07.2009 kl.13:41

Du kan få lov til å leve for meg

Margrethe

27.07.2009 kl.13:42

Jeg kan absolutt ikke sette meg inn i situasjonen, men jeg kan ikke være innpå denne bloggen uten på kommentere hos deg. Jeg syns du er så sterk og at du fortsatt står oppreist med hodet hevet er helt utrolig. Jeg syns du er en fantastisk jente og du fortjener absolutt bedre. Tenker på deg og krysser alt jeg har for at blodprøvene skal være bedre neste gang.

Line N - PandorasKrukke

27.07.2009 kl.13:44

Det er vondt å lese om smerten din. Jeg vet ikke hvordan det er å ha kreft, men jeg vet hvordan det er å være syk og hvordan det er å være ensom i sykdommen sin. Generelt så sliter vel de fleste med ensomhetsfølelsen av og til, den er vond. Men i sykdom så blir alt satt så på spissen. Alle følelser er så mye sterkere, både smertene og gledene. Man kjører berg-og dalbane følelsesmessig hver dag. På gode dager greier man å distansere seg litt fra sin egen smerte og nyte alle små/store gleder, men tankene streifer likevel smerten. På vonde dager så kan alt bare være grusomt, til og med gledene man hadde dagen før. Det ville vært rart om du ikke skulle kjenne på alle disse følelsene Regine. Det du går igjennom er vanskelig å forstå for folk som er friske. Jeg skal ikke skryte på meg at jeg forstår alt du går igjennom, men jeg kjenner meg igjen i noe av det du beskriver. Jeg vil ikke skrive mange tomme ord til deg, men husk at jeg og mange av de som følger bloggen din prøver å følge deg på veien. Så godt det går an når man ikke er rammet av denne forferdelige sykdommen.. Vi er mange som veldig gjerne skulle bært noen av bekymringene dine for deg og gitt deg litt avlastning på veien.Jeg håper at dagen kan endre seg og gi deg litt glede og at du greier å hente fram styrken din. Den vi alle er blitt så godt kjent med gjennom denne bloggen. Jeg er så glad for at du fremdeles deler alle dine oppturer og nedturer med oss. Det er en gave Regine og jeg sier tusen takk!Du er et fantastisk menneske, vakker og så utrolig sterk!Mange klemmer fra meg

Anna

27.07.2009 kl.13:57

Inte konstigt att du mår dåligt. Du verkar vara en så positiv , kraftfull person, men den andra sidan måste ju få finnas också.Tänker som flera andra att den större cellgiftskuren kanske gör att du mår sämre nu? Att cellgifterna påverkar det fysiska måendet är ju nästan regel? Kanske gör de också sitt til för det psykiska? Känner så väl igen detta att det är som (värre än) att vänta på en dom vid varje provsvar. Några siffror på ett papper som betyder allt. Rädsla blandat med ett litet hopp som ändå finns där. Och besvikelsen, ångesten, när det inte är bra! Och om man är känslomässigt på botten känns allt som inte säger 100% bra egentligen dåligt. (för mig har det känts så) Som så många andra blir jag ledsen när jag läser ditt inlägg! Det är så fel att du ska behöva ha de här tankarna, att du har det så här! Vi tänker mycket på dig. Till och med i sömnen. I natt drömde jag om dig. Vi önskar och hoppas att du kommer att få bra besked snart!kramar AnnaPs, Kan inte heller låta bli att förundras litet över Ingvild. Jag tror inte att man ka jämföra lidande på det sättet, vilken mening är det att jämföra? Och vem är domare? Tacksamhet är en bra känsla, men har väl ingenting med sorgen över att befinna sig i en oerhört svår situation att göra? Både tacksamhet, lycka och hopp finns ju parallellt med ångest, oro och sorg. De utesluter ju inte varann. Ds

Hild Frøya

27.07.2009 kl.14:02

Dette var trist å høre Regine. Det å holde motet oppe kan var vanskelig når man føler at hele verden går deg imot. men vi er med deg og kjemper Regine, vi tenker på deg hver dag.

A

27.07.2009 kl.14:07

"Face your fear. Accept your wore. It is what it is." Det er jo ingen bedre måte å si det på en dette? Du er utrolig sterk og jeg tror alle vi lesere er innom her hver dag fordi vi beundrer deg uendelig mye. Alle får sine kort i livet, og det handler om hvordan man spiller dem. Vil man se livet som noe positivt og prise seg over alt det gode, eller tynge ned dagene med negative tanker og klandre livet for hvorfor akkurat enselv har blitt tildelt den sjebnen?... Jeg beundrer deg utrolig mye og du gir meg styrke til å være positiv og ikke la noe knekke meg, Ikke slutt med det.

marit

27.07.2009 kl.14:10

Kjære RegineForstår din frustrasjon,redsel og ensomhet. Du har lov til å være redd og sint nå. Men kjære deg Regine. IKKE GI OPP HÅPET!!! Dobbel dose med Vidaza er vel med på å gjøre deg så elendig. Prøv om du klarer å ta tak i de bittesmå gledene du klarer akkurat nå.Du er ei SÅ FLOTT jente som fortjener det beste. Tenker og føler med deg og håper og ber om at dette snart må snu til det bedre!!!Har vært igjennom en kreftbehandling selv så jeg kjenner meg igjen i noe av det du skriver...Mange varme og positive klemmer fra marit

Synne

27.07.2009 kl.14:15

Kjære ukjente Regine, jeg sender deg positive tanker, og håper at du finner ro til å hente deg litt inn igjen.Klem.....

27.07.2009 kl.14:27

Det var en tøff oppdatering å lese, Regine. Du har hatt nedturer MANGE ganger før, og reist deg gang på gang på gang. Det er så imponerende det du og familien har fått til i de enorme oppoverbakkene dere har vært nødt til å forsere. Jeg håper og krysser fingrene for at du reiser deg igjen denne gangen også. Klem fra Bengt

Anette :o)

27.07.2009 kl.14:32

:o( Jeg håper så inderlig at du blir bedre snart! At du bare er dårlig nå pga medisinene, også blir du bedre igjen! Du fortjener det mer enn noen! Ikke gi opp, og ikke la de mørke tankene ta over! Skjønner at det sikkert er kjempevanskelig! Jeg krysser alt jeg har for deg og håper for alt i verden at du føler deg mye bedre snart! Masse klemmer fra meg.

Mathillde

27.07.2009 kl.14:44

Kjære Regine, kjemp . Gjør det og ikke gi opp! Jeg kjenner deg ikke, men ikke gi opp. Ikke tenk på at du kommer til å dø. prøv å ikke tenke på det. Jeg vet det ikke er lett, men prøv. Jeg vet at du har det vanskleig nå, men IKKE gi opp.. For all del. Håper virkelig at du blir bedre snart. Som en annen sa her, jeg krysser alt jeg har for deg. Lykke til, og jeg tenker faktisk masse på deg, Regine!

Mick

27.07.2009 kl.14:55

Har ingenting lurt å si. Men jeg leser bloggen din og tenker på deg hver dag. Håper du får hodet over vannet igjen om ikke lenge, og finner styrken til å kjempe videre.

Geir Stenkløv

27.07.2009 kl.14:58

Det er lett å bli beveget av en dame som deg. Du er tøff, selv om du kanskje ikke føler det slik. Du gir mange av dine lesere et unikt innblikk i tanker og følelser som du erfarer. Men vi forblir lesere, du lever det. God bedring og ikke gi opp.Takk for god lærdom i det du skriver. Hilsen Geir S

Janne

27.07.2009 kl.14:58

Stå på! Kan nok aldri skjønne det om jeg ikke får samme sykdommen selv, men fortsett å tenke positivt! Det kan gjøre utrolig mye, faktisk! Håper virkelig, VIRKELIG at ting går bra for deg, det fortjener du!Store klemmer

Robin

27.07.2009 kl.15:08

Ikke godta noe som helst. Kjemp videre, finn noe å glede deg over og hold fast ved det. Vi vet at du er sterk, det har du vist flere ganger. Dette klarer du å overkomme!

27.07.2009 kl.15:13

kjenner tårene triller her jeg sitter:( men jeg har en følelse av at du kommer til å bli frisk

Linn

27.07.2009 kl.15:15

Jeg er mildt sagt imponert over din viljestyrke og hvor sterk du er Regine. Skjønner også at det ikke er lett å holde hodet oppe med så mye motgang på en gang. Du er en inspirasjon for meg og for mange når det kommer til det å leve å sette pris på det og de man har rundt seg i livet. Du har virkelig satt dine spor i meg. Sender masse gode tanker til deg og håper du føler deg bedre:)Varme klemmer fra meg.

bloggvenn

27.07.2009 kl.15:31

Heia dette var trist, tenker på deg og får bare håpe at dette bare er en nedtur før oppturen, ikke gi opp, men skjønner at du har det tungt...Jeg blir lei meg av å lese noen av innleggene som har dukket opp på bloggen din, så egoistiske og lite medfølende, så blir jeg glad når jeg tenker på deg og det du står for. Du gjør livet bedre for mange av oss og vi er mange som virkelig bryr oss. Vi ønsker så inderlig at det skal gå din vei nå- Klem

Xfile

27.07.2009 kl.15:38

Trist å høre men Jeg har tro på deg,du skal klare dette,jeg vet det,stå på kjære deg,ikke gi opp.. Du er for verdigfull til det.. klem

27.07.2009 kl.15:43

Det er noe mer der ute, det er en mening med livet. Vi er en liten del av noe større vi aldri kan forklare som levende vesener på jorden.

Marit Kristin

27.07.2009 kl.15:49

Tenke på deg!

Molly M

27.07.2009 kl.15:58

Kjære Reginejeg synes så inderlig synd på deg. Og det er trist at du skal måtte lese slike kommentarer som Ingvild E har postet. Din angst og smerte er det bare du som kjenner. Jeg tenker på deg.

Anne "ukjent"

27.07.2009 kl.15:58

Tenker på deg Regine... Klemmer og gode tanker, håper inderlig du får gode nyheter snart...

sirkeline

27.07.2009 kl.16:03

Tenker masse på deg. Du har brukt deg selv mye en lang periode nå, kroppen er sliten og medtatt etter behandlingene. Antar det er naturlig/normalt at du nå reagerer både psykisk og fysisk. Hvil, og prøv å ta frem positive tanker... vanskelig, men vær så snill. Skjønner du er redd, kjenn på det, men ikke la det ta overhånd. Ord blir fattige nå, men vit at vi er mange som tenker masse på deg. Varm klem fra meg

Violain

27.07.2009 kl.16:14

Det er hjerteskjærende å lese det du skriver, Regine.Å ville leve er vel det aller dypeste sunne menneskelig instinkt, så det er helt naturlig at alt i deg blir i fullt opprør på alle mulige måter når selve livet ditt føles truet.Er også vondt å lese det du skriver om ensomhet (som jeg skjønner desverre er veldig normal blant kreftpasienter og andre alvorlig syke). Siden jeg selv ikke er så psykisk robust har jeg opplevd dyp angst og eksistensiell ensomhet uten å være livstruende syk, og det er en grusom opplevelse. Jeg vet litt om følelsen av å leve i et mareritt - men det spesielle marerittet med å være livstruende syk i ung alder kan jeg nok likevel ikke klare å forestille meg.Mitt inntrykk av deg ellers er at du er utrolig psykisk sterk oppi alt dette og mer moden og klok enn svært mange som er mye eldre og har mye lengre utdannelse enn deg. (Hvilket også er en av grunnene til at denne bloggen er så spesiell).

Ellen Cathrine

27.07.2009 kl.16:15

Stå på Regine. Kjemp imot selv om det ikke er så enkelt. Prøv å tenk positiv. Du virker som en kjempegod og snill jente. Tenker på deg.

Milla

27.07.2009 kl.16:17

Ta imot Jesus, veien til evig liv i himmelen sammen med vår gode barmhjertige far. Det er min sjelefred.

May-Linn

27.07.2009 kl.16:22

Kjære deg, kjære deg. Du er helt utrolig sterk. Du klarer det. Du vet innerst inne at du klarer det. Du vet at du gang på gang har overrasket med en positiv holdning, selv om den svekkes av dårlige nyheter, men du vet du klarer det. Du vet det.

camillaaaaa

27.07.2009 kl.16:26

som mange andre sier, får håpe alt går bra! du er veldig sterk, så stå på.

Guro

27.07.2009 kl.16:28

Tenker mye på deg. Bli frisk!

Heidi

27.07.2009 kl.16:30

Jeg skulle ønske jeg kunne gitt deg en stor klem - og si at alt ordner seg. Du er så flink, og jeg er mektig inponert. Ikke gi deg nå Regine, du er så utrolig sterk og du ikke alene. Vi kjemper med deg. Du klarer det.

linnpinnn

27.07.2009 kl.16:47

ikke gi opp regine. det kommer til å ordne seg. vi har troen på deg alle sammen:D

Linn

27.07.2009 kl.16:47

Du er så spesiell, hvordan du takler alt sammen. Da jeg først begynte å lese bloggen din hadde jeg ingen anelse om at noen kunne være så sterk som deg. Skal ikke komme med klisjeer, men jeg tenker på deg hver dag og håper for deg, som så mange andre her!

Maiken/maikols.blogg.no

27.07.2009 kl.16:50

gråten presser på her nå. værsåsnill å ikke gi opp, regine! uansett hvor hardt det enn er, stå imot det. du er så sterk. jeg har troen på deg enda!

sol

27.07.2009 kl.16:52

Urk, så kjipt med dårlige news...Pyton. -Og sterk meg i ræven..åffer skal vi alltid være så sterke.? Må være sterk, sterk sterk..Det er litt av problemet med samfunnet i dag, at vi alltid skal være så sterke..Nei, vettu hva Regine..Jeg håper du har noen rundt deg du kan være svak med..Som du kan legge deg inntil og få litt trøst av..Det er slitsomt å være sterk hele tiden..Så jeg sender deg en klem..Du vet aldri, i morgen kan være en mye bedre dag..Vi får satse på det...

Monica

27.07.2009 kl.17:00

Hei regine.. utrolig tungt å lese bloggen din blir så urolig trist uten å engang ha møtt deg! Du gjør veldig inntrykk på mennesker. Ingen skulle behøve å gå igjennom noe sånt...Men nå må du bare bli forbanna på denna sjukdommen...SKIKKELIG forbanna og bestem deg for å banke den flat! Etter som jeg skjønner er du ei veldig sterk jente, så detta vil du få til:) sender masse gode tanker og krysser alt jeg har for at ting snur nå.. det fortjener du!Stor klem fra Monica

Tuva

27.07.2009 kl.17:07

IKKE GI OPP!

Crispo Lawliet <3

27.07.2009 kl.17:08

Å herre, fikk blanke øyer når jeg leste det. Virkelig, du er fantastisk. Hadde aldri greid å holde motet oppe så lenge som du har gjort det. Skjønner at du vil leve for det er så mye fint du fremdeles kan oppleve. Håper formen din blir bedre..^^

marchi

27.07.2009 kl.17:09

Åh så utrolig trist å lese dette. Du er virkelig tøff! Håper det snart går bedre og at du klarer å ta knekken på denne sykdommen. Jenker på deg selv om jeg ikke kjenner deg. Men føler jeg kjenner deg litt likevel gjennom bloggen. Stå på Regine! Varme tanker og klemmer sendes til deg. Ikke gi opp!

Ida Kristin

27.07.2009 kl.17:09

Selv om det er tøft akkurat nå, blir det bedre. Det er tøft nå fordi du venter på en god dag som skal bli veldig bra. Og den kommer. Bare vent og se..;)

Kamilla

27.07.2009 kl.17:27

Tenker på deg, selv om jeg ikke kjenner deg... tror det er veldig mange som gjør det samme! Husk at det er utrolig mange som føler med deg og som vil du skal klare dette her:)

Maria

27.07.2009 kl.17:40

Så lenge det er liv er det håp. Jeg har troen på deg :)

Josefine

27.07.2009 kl.17:42

Dette klarer du Regine!Du må ikke gi opp. Jeg håper på det beste, virkelig..

Thomas Wiborg-Thune

27.07.2009 kl.17:45

Ikke gi opp håpet, vet det er forferdlig hardt, men hold ut!Hele Norge vil deg vel =)

Jona

27.07.2009 kl.17:50

Trist å lese at du har det dårlig! Det er tøft å kjempe hele tiden, slitsomt og tungt. Du er utrolig sterk virker det som, men snart burde det bli din tur til å ha det bra og leve normalt. Glad du ikke kan godta at det ikke er det! Man må prøve å ikke gi opp. Lykke til!Varme klemmer til deg.

Ingrid

27.07.2009 kl.17:53

Huff, dette var ikke bra, Regine!Men fortsett å kjempe, tenk på alt du har å leve for! Familien, vennene, bekjente og oss, vi som leser bloggen din.Du har klart deg til nå, tenk at du kan klare deg litt til!Ta det med ro, og finn styrke gjennom støtte fra familie og venner, ikke gi opp håpet selv om det er hardt!Vi vil deg alt vel :)

Einar

27.07.2009 kl.17:58

Huff. Ikke bra dette . KJEMP VIDERE!!!!! Masse klemmer-:))))

Tore på sporet

27.07.2009 kl.18:05

er sikker på at gråten presser like hos meg her jeg sitter. i hvert fall har jeg så mye medlidelse at det ikke skulle vært mulig! du er en person som virkelig må få lov til å leve videre! du skal ikke dø, regine. jeg har håp for deg :-)

Ine

27.07.2009 kl.18:15

Hei Regine.Jeg har lest bloggen din helt siden 'starten', og jeg ble forbanna lei meg nå. Det er helt forferdelig hva du går gjennom, det er vel ikke noe verre. Jeg håper du greier å holde motet oppe, og trekke frem de minste små positive detaljer. Lykke til:) Jeg tenker på deg!

Sara

27.07.2009 kl.18:16

Jeg krysser fingrene mine for at det skal gå bra med deg, det fortjener du.

Mia

27.07.2009 kl.18:18

Uff trist og lese, Jeg forstår at det ikke er lett, og at et sted går grensa for å stå på 100% hele tiden og.. Men du, lykke til :) så håper jeg at det er din tur til å få de svarene du vil ha snart! :)

anne marie

27.07.2009 kl.18:23

Hold motet oppe, det er det som gjør deg sterk gjennom dette, kroppen blir svekket av negative tanker. Tenk positivt, tenk på de fantastiske folkene nær deg som støtter deg, både kjente og ukjente. Selv om ikke alle er hod deg alltid så har du dem alikevell rundt deg. Du har mange flotte mennesker rundt deg, og det er disse menneskene som gjør deg til den fantastiske jenta du er. Hold god på livet og tenk positive tanker. Selv om du ikke er glad så hjelper det på kroppen at du smiler, da blir du glad til slutt, selv på triste grå dager. Alle har sånne dager, det er lov det. Ikke la det bli langvarig, smilet og gleden gjør deg sterk. Så SMIL til verden, så smiler den ti,l deg, kanskje du blir belønnet også.Anbefaler at du ser THE SECRET, kjempe bra film om hvordan du kan få alt du ønsker.

marthe.

27.07.2009 kl.18:31

Fysøren for et forferdelig innlegg. Jeg gråter for deg, atter en gang. Du fortjener så sykt mye bedre enn dette. Ingen fortjener det uansett..Jeg håper så inderlig at du klarer kampen. Vi er iallefall mange som tenker på deg, ber for deg og støtter deg. Lykke til videre, Regine.

27.07.2009 kl.18:47

Beundrer motet ditt, Regine. Jeg har tro på at du vil klare det. Tenker mye på deg etter å fulgt bloggen i lang tid..stå på videre

Sunny

27.07.2009 kl.18:56

Det svenske Anna skrev var kloke ord... hun er nok en voksen dame med livserfaring! (i motsetning til Ingvil.... hun er nok veldig ung... prøver å si noe positivt og så blir det bare feil)Du har lov å føle deg nedfor i den tilstanden du er i nå... en må ikke være sterk bestandig. god klem

madeleine

27.07.2009 kl.19:06

God bedring!klem

monica s

27.07.2009 kl.19:11

Kjære Regine!Sender mange varme tanka til deg! Trur nok at ingen som ikkje he prøvd å være kreftsjuk sjøl, kan forstå hva det innebærer.styrkeklemma frå sunnmøre til deg.

Ole S.

27.07.2009 kl.19:12

Du er ei fantastisk tapper jente Regine. Ikke gi opp !! Dette vil gå bra. Forstår at du både lider og mister mot, men IKKE gi opp. Er bare så sikker på at du greier denne kammpen En kjempeklem til deg ihvertfall :-)

Ellen

27.07.2009 kl.19:24

Hoppas pa det bästa! Kämpa pa Regine, jag vet att du är stark! kram

Anni Rosa

27.07.2009 kl.19:27

Nå ble jeg veldig lei meg.. Håper du vet hvor mange som føler de står sammen med deg i dette! Ber for deg hver kveld. Du fortjener alt det vakreste! Sender gode tanker, kraft og styrke til deg og dine. Og litt glitter og magi på toppen av det hele

amalie

27.07.2009 kl.19:32

hei. du virker som en veldig sterk jente! tror ikke jeg hadde hatt de samme kreftene som deg om jeg selv hadde havnet i en slik situasjon. sender de beste tankene til deg :) håper du snart kan begynne å gå mot bedringens vei! trist å høre at prøvene og testene bare viser negative ting :( klemz

anne viola

27.07.2009 kl.19:36

du har lov til å synes synd på deg selv, Regine. det du går igjennom får voksne menn til å gråte. (ikke at det er noen forskjell på unge jenter og voksne menn når det kommer til stykket, men allikevel)det finnes kanskje ingen lindrende ord akkurat nå, for situasjonen din er usikker. men jeg håper med deg, og livet er bare akkurat nå, ikke i fremtiden.vi skal alle dø, det er det eneste som er sikkert. jeg håper du blir frisk, kjære venn. tenker på deg.

Jeanette :)

27.07.2009 kl.19:39

Uff.... :(Jeg håper og håper fremdeles at det snur seg og at prøvene dine blir bedre! Prøv å ikke å ikke gi opp! Skjønner at det virker umulig nå når alt er tilsynelatende svart.. men likevel - prøv. Vi vil ikke miste deg vettu. Når du føler deg ensom, tenk på alle oss som har deg i tankene - hver dag. Alle som er her inne, bryr seg om deg selv om vi bare er navn på siden din. Klem fra Jeanette

mona malvik

27.07.2009 kl.19:44

stå på :-)

Maria

27.07.2009 kl.19:45

Jeg har fulgt med på bloggen din, og jeg blir så utrolig rørt av det du skriver! Jeg følte jeg måtte si noe, men det er vanskelig å skrive en kommentar her som du ikke har hørt 100 ganger før, og som kan bety noe for deg. Derfor skrev jeg et personlig dikt til deg. Jeg er ingen dikter, men du inspirerer meg.KreftEn kraft. En ond kraft som ikke skal være der.Sniker seg inn, uten at du merker det.En kraft -Som stjeler dine krefter.Du vil kjempe imot! Du vil ha livet tilbake!Kraft mot Kraft, kan du vinne mot kreft?Jeg vet du har det i deg. Kraften til å vinne over kreften.Du har en tøff periode nå, men jeg føler på meg at du kommer til å leve lenge og fortsette å inspirere oss gjennom bloggen din, og dine vakre fotografier. Vær stolt av deg selv. Jeg er stolt av deg.Mange gode tanker og lykkeønsker fra meg.

June

27.07.2009 kl.20:03

Dersom Gud fins, og eg hadde vore han, hadde eg gjeve deg livet tilbake pluss alt det beste som fins i verda for å kompensere for det du har mista til sjukdomen.Trur, ønsker og håpar av heile mitt hjarte for deg

Kristina Salanga

27.07.2009 kl.20:14

Åååhhh...skjønne Regine.....jeg gråter for deg. :-( Jeg synes uendelig synd på deg. Jeg vet du ikke fisker etter medlidenthet og alt det der, men det er ikke mulig å lese bloggen din over ti, uten å føle en enorm maktesløshet og håpløshet på vegne av deg. Det er oppriktig trist å lese hvor tungt du har det. Skulle ønske jeg kunne gitt deg en klem. Det hadde ikke gjort ting bedre da men. Det er jo ikke noe rart at alt er svart når blodprøvene går fra verre til enda verre, og du ikke vet om det vil snu, og at du heller ikke vet hva som venter rundt neste sving må være en forferdelig opplevelse.Jeg synes ord blir så tomme. Det er så lite trøst i å skrive at du ikke må miste håpet. Du sitter jo der og føler at alt er håpløst, noe som slett ikke er noe rart.Som mange andre sier i kommentarene sine til denne posten: vi er veldig glade i deg og vil ikke miste deg. Du betyr veldig mye for hver enkelt av oss som følger deg, selv om vi for deg er bare navn og diverse kallenavn på en skjerm, og ikke ansikter du ser.Skulle ønske jeg kunne hjelpe deg med din ensomhet. En ting er å være ensom i betydningen av å være alene. Sånn fysisk altså. En annen ting er å føle seg ensom, fordi en gjennomgår noe som er så tøft, at en føler at en er helt alene, og er redd for at det skal gå galt. Redd for å bli sykere, redd for å dø. Den ensomheten høres forferdelig smertefull ut.....Jeg skal fortsette å følge deg, og sende de aller beste ønsker og varme tanker, med ønske om at du skal klare dette slaget her Regine. Kreften skal ikke få ta deg fra oss, det håper jeg på. De beste ønsker, og mange mange varme klemmer fra meg.{{{{{{ klemmm }}}}}}(Var i tvil om jeg skulle poste dette, er jo ikke så mye oppmuntrende jeg har å komme med akkurat. Men jeg føler oppriktig med deg selv om jeg ikke aner hvordan du føler det og har det akkurat nå, og jeg ville bare fortelle deg at du betyr mye for meg, og at jeg tenker mye på deg og sjekker bloggen din hver dag.)

Luna

27.07.2009 kl.20:17

Jeg vil bare sende deg en god lang varm klem, og si at jeg tenker ofte på deg!jeg ønsker at du fortsetter å håpe sammen med oss!?vanskelig å vite hva man skal si til ei jente som har preget ens hverdag så mye som du har, utenatt du selv vet det...jeg ønsker deg alt godt Regine!ta vare på deg selv!klem...

Fashion by Maria Alexandra

27.07.2009 kl.20:29

fryktelig vondt å lese om, nå som det virket som alt gikk mye bedre... :(*sender mange klemmer*

Cecilie

27.07.2009 kl.20:30

Stå på Regine, ikke gi opp nå!Jeg heier på deg.

Stine i Mexico

27.07.2009 kl.20:32

Dette var utrolig trist å høre, Regine. Vet ikke helt hva jeg skal si.. Håper det kommer til å gå bra!

Cecilie

27.07.2009 kl.20:34

Ber for deg, tenker paa deg og haaper for deg!

ida

27.07.2009 kl.20:40

Tenk positivt! Ikke bruk krefter på å være redd, bruk krefter på å spise deg feit, se morsomme filmer, snakke med venner og familie og høre på bra musikk. og sist men ikke minst IKKE GI OPP! Lev som om det var din siste dag, men drøm som om du lever for allitd ;)

Marie

27.07.2009 kl.20:41

Uff, jeg syntes så synd på deg.Jeg har vært syk i 3 dager, men nå er jeg frisk igjen, men stakkars deg har vært syk så lenge og med en mye mer alvorlig sykdom. Ønsker deg masse god bedring, og jeg håper alt går bra med deg :)

Heidi Viktoria

27.07.2009 kl.20:42

Utrolig trist å høre. Tenker på deg og krysser alt jeg har å krysse! Dette klarer du, Regine! Varme tanker fra Heidi Viktoria

Ragnhild

27.07.2009 kl.20:44

Kjære Regine. Tenker masse på deg og ønsker alt godt for deg. Tankene mine går også til din familie.God bedring.

Sunshine:D

27.07.2009 kl.20:55

Hei Regine!:) Oppi alt det triste, er du veldig sterk syns eg. Du har ein heilt fantastisk blogg, og formidler tankene dine på ein god og ærlig måte. Vi har såååå masse å lære av deg!Eg vil be for deg! Du tar veldig gode bilder, hvilket kamera har du?

Rebella

27.07.2009 kl.21:01

Jeg er bare så jævlig lei meg på dine vegne, det er så altfor forbanna vondt at du skal slite sånn:((( Jeg finner ikke annet å si, jeg er bare så sinnsykt lei meg med deg og for deg:(

Hanne

27.07.2009 kl.21:03

Vit at vi er mange som tenker på deg, som beundrer deg, og som krysser fingrene for deg. Av de innleggene jeg har lest på bloggen din (jeg kjenner deg jo egentlig kun gjennom bloggen) , så er dette det innlegget som har gjort sterkest inntrykk på meg. Du er dønn ærlig, og det står det jaggu respekt av!

anne lise

27.07.2009 kl.21:11

Kjære RegineJeg har fulgt med deg i hele sykdomsperioden din.Det er så utrolig trist når alvorlig sykdom rammer unge mennsker, å at du i din alder skal ha slike bekymringer. Slik skal det ikke være,men desverre kan man ikke velge det viktigste i livet, sykdom og helse. Jeg kjenner veldig godt til sykdommen du har- og føler veldig med deg og hele din familie, men prøv å ikke miste trua på "en bedre dag i morgen".Du er en utrolig sterk og ressursterk jente,det kommer godt med i den tunge kampen du nå har. Ønsker alt godt for deg, Regine. Varm klem.

Maja

27.07.2009 kl.21:12

Sier bare som flere her inne. Det er lov å kjenne på disse følelsene, de skal ikke alltid dyttes bort. Det hjelper å gå ned i kjelleren, synes nå i hvert fall jeg. Likevel var det veldig tungt å lese innlegget ditt i dag, det er bare så innmari vondt og trist. Stor trøsteklem....

Jeanette

27.07.2009 kl.21:13

Kjære, kjære Regine.Jeg tenker på deg!

Maren-Sofie

27.07.2009 kl.21:21

Regine, jeg veit ikke jeg.. Veit ikke hva jeg skal skrive.Finner ikke et helvetes banneord som letter på trykket en gang.Jeg er så lei meg :(Du er i tankene mine hele tida.

Ole-Marius

27.07.2009 kl.21:34

Varme tanker fra meg!

beate

27.07.2009 kl.21:35

Ikke gi opp håpet! Håpet er den beste medisinen! Jeg håper sammen med deg ! :)

astrid katrine

27.07.2009 kl.21:56

hei :) har fyllt med på bloggen din ei stund å eg må sei eg blir trist av å lesa detta her.. håpe at du blir bedre å at du kan holda håpet oppe! det e ofta håpet som redde deg t syvende og sist! eg vett kje om at du e kristen elle har nogen forhold t religion, men eg ber for deg, og hvis du finne noge trøst i det, så gå påå google å søk på Rudi myntevik - verdens håp

Kari Anne

27.07.2009 kl.21:57

Nydelige, Regine. Hva skal man skrive som kommentar i et slikt innlegg? Jeg får vondt. Veldig vondt. Har ikke lyst at noen, ikke du, skal oppleve dette her. Du fortjener det ikke. Hvorfor skal det skje deg? Jeg følger bloggen din. Og tenker på deg, hver dag. Krysser fingrene mine for deg. God klem fra Kari Anne og lille Sander :-)

Catie90

27.07.2009 kl.22:01

Jeg ble virkelig lei meg når jeg leste dette. Jeg har fulgt med på bloggen din i lang tid nå, og håper så inderlig at du skal bli bra igjen!

Mimi:)

27.07.2009 kl.22:13

vanskeli å vite hva jeg skal skrive. men syns ufattelig synd på deg og synes du er utrolig sterk som orker å holde denne ærlige og åpenhjertige bloggen gående når du har det såpass tøft. respekt! stå på og aldri gi opp!

monica

27.07.2009 kl.22:14

Blir så rørt av å lese bloggen din...du får virkelig satt ord på ting...sender alle mulige gode tanker, og bønner om håp...klem fra nord

Astrid

27.07.2009 kl.22:24

Uff, Regine, dette var trist. Jeg og mange med meg håper virkelig det snur snart. Tenker på deg! Uansett, ikke mist motet selv om det ser håpløst ut. Klem fra Astrid

Helene

27.07.2009 kl.22:32

væ, det var fælt å lese :/

Ann-Kristin

27.07.2009 kl.22:39

Du er ikke alene Regine, men forstår at du føler deg ensom. Livet er vel egentlig ensomt og det å være syk er i hvert fall ensomt, men du er ikke alene. Jeg vet du ser hvor mange det er av oss som følger med deg og som strekker hendene mot deg. Du har sikkert også flere nære du kan holde i hånden. Forstår allikevel at din sorg over sykdommen er ensom. Klart du fortjener bedre - det er bare så inderlig urettferdig!! Råd er ikke lett å gi, men jeg gjør et forsøk allikevel.Vet ikke hvor mye du orker å ta inn? Bare det at du skriver som du gjør, viser at du gjør masse. Klarer du å fjerne deg fra boldprøvesvarene og fokusere på noe som engasjerer deg utover sykdommen, hadde det kanskje vært godt for deg og sannsynligvis viktig for å få ork til å kjempe videre. Det er det du mange ganger er vært så god til og som er din enorme styrke slik jeg ser det. God klem fra meg.

Vanessa

27.07.2009 kl.22:40

Jeg blir så trist av å lese dette. Du vet, den verden vi lever i er en rar verden, med at folk får alvorlige sykdommer selv om de ikke fortjener det, og all vold, krangler og død.Jeg tror ikke noen kan si at det kommer til å ordne seg uten å være 100% sikker. Vel vis man kunne se inn i framtiden så kunne man jo det. Jeg vet ikke hvordan du har det, jeg kunne ikke uansett tenke meg det eller sette deg i din posisjon, jeg kjenner deg ikke og jeg vet ikke hvem du er, men jeg vil bare si at jeg tror på deg. Du er en survivor enten du vet det eller ei.Men jeg er sikker på at mange tror på deg, både de som kjenner deg og de som ikke kjenner deg, jeg er sikker på at de tror og håper på at framtiden vil bli lys for deg.

Sattajärrvi

27.07.2009 kl.22:45

Krysse fingranj. du fortjene livet ;)

Hannemor

27.07.2009 kl.22:51

Det er slike blogg-innlegg jeg frykter hver gang jeg titter innom, for jeg ønsker så inderlig at du skal oppleve bedring snart og ikke dårligere dager...men jeg er likevel glad for at du tar deg tid og bruker krefter på å skrive innlegg i bloggen din selvom formen din er dårlig. Kanskje er det en form for "terapi" å skrive av seg noe av det forferdelige du bærer på...bruk skriving for det det er verdt, Regine...Jeg vet at ingenting kan ta vekk frykten og angsten du bærer i deg når du opplever at sykdommen gjør deg svakere - det er så vondt å vite at du har det vondt...Jeg ønsker av hele mitt hjerte at du skal bli frisk igjen!

Renate

27.07.2009 kl.22:51

Kjære Regine. Er vel ingen ord som kan rettferdiggjøre dette her, jeg sitter med tårer i øynene når jeg leser det.. Har fulgt bloggen din lenge, og fått ett inntrykk av at du både er tøff og ei skikkelig fighter girl.. Du har stått på, kjempet deg gjennom en hverdan som er tøffere enn mange andre. Dette er ikke tidspunktet for å gi opp iallefall. Du må stå på, dette skal du komme deg igjennom! Jeg tenker på deg, og det ser jeg det er mange andre som gjør også. Klem frameg, en klem til en av de som trenger det og fortjener det mest.

Gro

27.07.2009 kl.22:54

Kjære Regine, ikke gi opp. Du er en kjempeflott jente. Du har vært utrolig flink til å leve hverdagene, se og sette pris på de små tingene i hverdagen som vi andre har lett for å overse. Du har så mye å gi. Bildene dine er så flotte. Du ser form og farger. Du ser så mye som mange ikke ser. Du er en formidler i ord og bilder. Du må fortsette å sloss! Din evne til ikke å gi opp og å sloss har gitt deg mange gode opplevelser og dager. Fortsett! Vi er mange som tenker på deg.Gro

tine

27.07.2009 kl.23:02

ikke gi opp kjære deg. Husk du er ikke alene, du er ei utrolig flott jente og det er utrolig mange som tenker på deg !! Stå på og vi krysser fingrene !

Cathrine

27.07.2009 kl.23:09

Beundrer deg mye for ditt pågangsmot og for ditt mot til å dele dine innerste tanker, din frykt og dine følelser med alle oss. Ord blir så fattige... men sender mange varme tanker til deg, og håper inderlig at du blir frisk! Tror styrken din er et av dine sterkeste kort i denne tunge kampen. Er ikke mulig å vite hvordan det er for deg å leve med sykdommen din og alt som følger. Men gjennom bloggen din har vi fått et innblikk i hvordan du har det og i ditt liv. Jeg lærer mye av å lese det du skriver og håper det hjelper deg å ha denne bloggen. Tenker på deg og håper ting går din vei snart.

sofiedidriksen

27.07.2009 kl.23:17

Lykke til videre!

Vanja

27.07.2009 kl.23:21

Det er én som kan gjøre mørket om til lys, det er Jesus. Han kan helbrede hele kroppen din for kreft. Jeg har selv opplevd å se folk blitt helbreda. Ingenting er umulig for Jesus. Be til Ham, og slipp Han inn i hjertet ditt. "Sannelig, våre sykdommer har han tatt på seg, og våre piner har han båret. Men vi aktet ham for plaget, slått av Gud og gjort elendig. Men han ble såret for våre overtredelser, knust for våre misgjerninger. Straffen lå på ham, for at vi skulle ha fred, og ved hans sår har vi fått legedom" Jesaja 53, 4-5. En video fra Disneyland i juni dette året. Et par kristne folk ber for tilfeldige ungdommer, og de blir momentant helbreda. Det viser hvor stor Gud er. Jeg har selv opplevd å se sånne ting med mine egne øyne, så det er ikke tull.http://www.youtube.com/watch?v=Rpdoge4KSugØnsker deg alt godt, og håper så utrolig inderlig at ting snur og at du blir helt frisk igjen! Det fortjener du!!

Sofie

27.07.2009 kl.23:25

DU ER ALDRI ALENE!!! det er så utrolig mange som tenker på deg og bryr seg og elsker deg! Glem aldri det!! Uansett hva som skjer, så må du ikke miste deg selv til sykdommen.. En jeg kjenner var alltid så utadvent, koslig, snil pratsom,. En dag var han og badet, stupte rett nedi og knakk nakken og ble lam. Etter den dagen var han aldri den samme igjenn, det var som om han forsvannt. MEn du må ikke gå der han går! Ikke forsvinn, du er for viktig, her, nå. Jeg personlig tror på himmelen. Vet ikke om det er den kristne himmelen men en himmel er det i vertfall. Jeg tror menneske er for avansert til å forsvinne. Og det smerter meg å lese av du er redd for å dø, og tror du kommer til å forsvinne. Jeg tror ikke det. Det er du for unik til. Du har vell sett Ringenes Herre? I den siste forteller Gandalf om livet etter døden. Om ikke den religiøse himmelen er noe du tror på så synes jeg dette høres ut som et vidunderlig sted, som jeg heller foretrekker enn noe annet religiøst sted.. I min verden og min forestilling av "slutten" så kommer vi alle til et sted som dette. Du også, der vi møter alle dem vi har mistet før. Håper du finner noe ro eller tilfredstillelse i det som sies. Legger til link til deg :) http://www.youtube.com/watch?v=r-3U52TcWmE&feature=relatedOg jeg skulle ønske jeg var Gud i dette øyeblikket! For noe er så blodig urettferdig, nemlig det at du er syk og at du ikke har blitt frisk! Vit at jeg ber for deg, og tenker på deg mye! Jeg skal krysse alt jeg har for deg og prøve å se om jeg kan trekke noen tråder der oppe i himmelen sånn i tilfelle det kan gjøre deg frisk! ;) Vær sterk Regine! Du er en fantastisk person, som ivertfall har forandret mitt liv

Wenche

27.07.2009 kl.23:28

Å lese bloggen din, setter ting i perspektiv.. og det føles helt feil :( Det er ikke slik jeg vil sette ting i perspektiv. På din bekostning :( Jeg krysser alle fingre og tær for deg. Jeg kjenner deg ikke, men jeg VIL at du skal bli frisk. Jeg håper og tror! Hold motet oppe - selv om det selvfølgelig føles helt umulig akkurat nå. Du er sterk!

Elena

27.07.2009 kl.23:32

uff, dette var ikke noe gøy å lese. Trist. Det skal gå bra, det går nok bra, det må gå bra!;) Du er sterk, og dette klarer du fint :)

Karoline

27.07.2009 kl.23:33

Håper alt ordner seg for deg og at du blir frisk! Vær sterk og ha håp. Tenker på deg.

Vanessa Johansen

27.07.2009 kl.23:58

Stå på, det kommer til å gå bra :-) Du får sikkert bedre nyheter etterhvert :-) Og du er sterk! :D

åse

28.07.2009 kl.00:09

STÅ PÅ !

Silje

28.07.2009 kl.00:13

jeg vil sende gode tanker til deg i denne vanskelige tiden. ikke mist håpet kjære snille vakre deg!! du har hatt negative stunder men så går det opp igjen. og du kan gjøre gøye ting som konserter grilling. tenk på alle de fine stundene du har hatt. kanskje kan du lage fotoalbum når du blir litt bedre eller se på bilder og mimre litt. det hjelper alltid meg litt når jeg har det vanskelig. dessutten får jeg meg en god latter når jeg ser på de fine frisyrene og klærne jeg har brukt opp gjennom tidene.

28.07.2009 kl.00:19

Hei...finnes det ikke noen beroligende medisiner du kan få? Bare for en liten stund, til du kommer deg på bena igjen...? Så du slipper å være så fryktelig redd hele tiden.....Klem B

Kris

28.07.2009 kl.00:26

DU HAR KOMMET SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ LANGT!!!!!Du har såååå lov å føle sånn som du gjør. Det er helt utrolig og ingen av oss kan egentlig vet noe om det bortsett fra de få som har vært gjennom dette. Du har til og med hatt krefter å gi datteren min råd - Melissa - og det takker jeg så mye for. Du har såååå mye å gi ennå - prøv å finne den lille solglimt og finne litt krefter og ta opp kampen igjen. DETTE KAN IKKE SLÅ DEG!!!! Der er sååååå mange som tenker på deg - prøver å gi deg krefter - og vi vet at det er ikke nok. Holdt ut i dette mørke tid vennen - prøv litt til så godt du kan. Verden står ved dine føtter når dette er ferdig skal jeg love deg!!! Klemmer og krefter, Kris

Pia

28.07.2009 kl.00:33

Dette gjør meg trist å lese, kjære, kjære Regine! Selv om jeg ikke kjenner deg, føles det som om jeg gjør det. Jeg tenker ofte på deg.. Det er mange som bryr seg om deg. Det går ikke ann å ikke bry seg etter å ha lest bloggen din! De er enda mer priviligert, de som får kjenne deg skikkelig! Jeg setter utrolig stor pris på å få "lov til" å følge deg via denne bloggen, takk for at du deler alt dette med oss. Vi er mange som gleder oss med deg i de gode periodene, og sørger med deg i de som er dårligere. Du er så utrolig sterk! Men det er også godt å ikke være sterk noen ganger. Man lærer av sine erfaringer, å du lar oss lære så mye av dine! Jeg håper på det beste for deg! *Klem*PS. Anna hadde et utrolig bra og velskrevet innlegg:)

Trine

28.07.2009 kl.00:34

Å Regine, dette er så trist å lese.. Har sjekket innom bloggen din flere ganger hver dag, og fryktet at du ikke hadde det bra siden det ikke kom noen nye innlegg. Håper så inderlig du kan bli bedre og at du slipper å forlate oss!! Det fortjener du ikke, og du har lov til å være forbanna, sint og lei deg. Vi krysser fingrene for at du kan bekjempe dette!! Stor klem fra en fast leser:)

stina

28.07.2009 kl.00:35

Skjønner at du er lei, men ikke mist motet. Snart blir det bedre for deg.

Mari.

28.07.2009 kl.00:54

Skulle så ønske at det var noe jeg kunne gjort for deg, Regine! Hva som helst! Du er så fantastisk vakker og sterk, og du fortjener det aller beste! Mange mørke, snikende tanker kommer når man helst ikke vil ha de! Det er ikke så lett å prøve å tenke positivt i en slik situasjon heller! Jeg håper av hele mitt hjerte at du vil føle deg bedre snart, og at du vil få mer krefter til å kjempe videre! Tenker på deg hver dag! Du er min inspirasjon! Ikke gi opp, kjære deg!!

ANNE

28.07.2009 kl.00:56

Kjære Regine....Forstår at du er lei,sint og redd...det er viktig å tillate seg å kjenne på det som er vondt også.Jeg føler at uansett så blir ord litt fattig nå,men jeg håper og tror at du kjenner varmen og støtten fra oss alle som tenker på deg og som vil deg bare vel.Jeg ber og ønsker av hele mitt hjerte at du skal få gode nyheter.Kjemp videre ,du er sånn ei flott og reflektert ung jente at jeg føler meg ydmyk som får lov til å bli kjent med deg gjennom denne bloggen.Du gjør en forskjell for meg og mange andre.Skulle ønske at jeg kunne gi deg en god varm klem ,sender en til deg nå,,hilsen fra Anne i kr.sand

pernille

28.07.2009 kl.00:56

Dette klarer du! Du må! Bare ha tror og håp! Jeg vet du klarer det, uten tvil! Det er bare nå du føler dette, du skal bli bra!!

marte

28.07.2009 kl.00:59

Kjære RenateHver gang jeg finner et nytt innlegg i bloggen din blir jeg så glad, fordi det betyr at du lever og at du i det minste har litt energi. Jeg er deg evig takknemlig for at du deler tankene dine med oss, både de positive når du har en fin dag, og de tyngre når verden er helt svart. Jeg kjenner deg jo egentlig ikke engang, men allikevel er jeg utrolig lei meg for at du kanskje vil forsvinne fra oss. Det er ikke lett å vite hva man skal svare på en slik post, men jeg vil vel bare uttrykke hvor takknemlig jeg er for alt du har lært meg, for at du endrer perspektivet mitt, og for at jeg har fått ta del i din kamp. Jeg ønsker deg god bedring, og håper at du får mange flere fine stunder med de du er glad i i mange år fremover.

Jane

28.07.2009 kl.01:01

Du må kjempe videre, Regine! Dette klarer du, du er en meget sterk jente - det har jeg skjønt etter å ha fulgt bloggen din.Tenker på deg.

Anna

28.07.2009 kl.01:01

stakkars, huff synes virkelig synd på deg. aner ikke hvordan det er å ha en sånn sykdom men må være helt grusomt. føler med deg på en måte. men dette skal du klare regine, stå på å tenk positivt. har du hørt om boken " the secret " ? den bør du begynne å lese, det står om folk som f.eks tenker seg friske på en måte. de tenker at " jeg er frisk " å ser for seg selv helt friske gå ut av sykehuset å sånt. vet om en dame som hadde brystkreft for en liten tid tilbake, hun begynte å lese denne boken å tenke seg frisk, en måned senere hun gikk ut av sykehuset var hun helt frisk, dette er helt helt sant det kan jeg garantere deg. men det jeg skulle fram til var, ikke gi opp regine. alt skal ordne seg til slutt for deg! :)

Synnøve S

28.07.2009 kl.01:04

Kjære Regine, du er en utrolig sterk og vakker person . Stå på ! Hold motet oppe! "...remind us that the strongest oaks grow strong in contrary winds and diamonds are made under pressure"

AE

28.07.2009 kl.01:16

God bedring, Regine!! Håper at dagene fremover blir bedre!! Klemmer til deg.

kb

28.07.2009 kl.01:40

Stå på Regine! Du er en sterk jente, bare bit tennene sammen.Ønsker deg alt lykke, og håper ting bedrer seg for deg.Masse, masse klemmer til deg - du har hele Norge, om ikke fler bak deg.

Pia Susanne

28.07.2009 kl.01:51

Det er ingenting og godta Regine, det er ikke din tur enda! Du skal overleve, du er en sterk jente, du klarer deg gjennom dette. Det vet jeg.

Anonym

28.07.2009 kl.02:16

LES KOMMENTAR nr.229 PÅ INNLEGGET DITT KALT DAGBOK ELLER NOE :)

Veronicah<3

28.07.2009 kl.03:04

Du kjenner meg ikke, og jeg kjenner ikke deg.men, jeg får en klump i halsen av tristhet av og lese detteDu virker som en god person, ikke gi opp =)

Camilla

28.07.2009 kl.03:41

ingen ord kan rettferdiggjøre dette her, men jeg ønsker deg virkelig alt godt! jeg leser bloggen hver eneste dag. kjemp videre, og måtte viljen, styrken og ikke minst hjertet ditt seire.

sofieelise

28.07.2009 kl.05:37

Det er når jeg leser sånne innlegg som dette at ord blir knappe. Er innom bloggen din hver dag, og det gjør meg utrolig vondt å si dette, det bør rett å slett ikke være lovt. At folk skal lure på om du er død, å seriøst mene det, om du ikke oppdaterer.. Det er grusomt. Har en god vennine med en mor som har kreft, men det kan ikke sammenlignes med å være atten, å faktisk sitte i den situasjonen selv. Jeg vil så gjerne redde deg, ta deg med ut, så kan du få gjøre alt du har lyst til. Ikke tenke på blodprøver, cellegift, eller fremtiden. Mens du sitter der på sykehuset og bekymrer deg for døden kan jeg skrive denne komentaren og fortsette med livet mitt som jeg alltid gjør - men i dag kommer det til å være noe annerledes. Ette dette innlegget ble jeg trist, å jeg er så heldig at trist er jeg ikke så ofte. I dag kommer du virkelig til å være i tankene mine mer enn det du pleier, jeg er ikke kristen, men jeg skal faktisk be for deg. Er det ett ønske jeg har nå er det at du skal bli frisk. Det hadde virkelig gjort meg godt. Best wished.

hestiaverden

28.07.2009 kl.07:17

Jeg er bare en av alle de som stadig tenker på deg. Vi skulle så gjerne tatt noe av byrdene for deg. Det er bare så synd at det ikke fungerer slik. Vi håper, tror, ber og gråter.. Men den største kampen er din og din families. Jeg har sittet slik og ventet - ikke på langt nær i en så ille situasjon som din, men nok til å kjenne igjen den kalde følelsen av oppgitthet. Ikke meg. Ikke nå....Man holder fast i alle halmstrå - og innimellom slipper man taket og gir opp litt. Utfallet har vært forskjellig for oss. Det gikk ikke bra en gang, og det ser ut til å gå bra en annen gang. Uansett utfall blir man aldri den samme mer etter å ha sittet på et venterom i sitt eget liv.Tenker på dere og lurer av og til på hvordan verden kan være så urettferdig.-klem-

Wenche

28.07.2009 kl.07:21

Vanskeligt å finne ord.Må bare slutte meg til det Bengt skrev, det var så dekkene. Om han er den Bengt jeg tror , vet han bedre enn noen hva du og din famile går gjennom.Krysser fingrene nok en gang for deg.Varm klem Wenche

Siri

28.07.2009 kl.09:35

Du er så ufattelig sterk! Ikke gi opp, dette SKAL du klare!

benedicte

28.07.2009 kl.11:47

Jeg er virkelig lei meg på dine veier. Leser bloggen hver dag (når du blogger). Jeg er en jente på 14 år som har latt meg innspirere av deg. Visst jeg husker rett fikk du sykommen etter du hadde lest om den og fryktet og få den lenge. -Du begynte og kjenne etter på symtomene til de stemte og var dermed blitt rammet av sykdommen. jeg er ikke spesielt kristen eller noe, men jeg tror på det at alt som skjer, skjer med en mening. Så du kommer til og klare disse tunge tiene. Meningen er du skal komme deg gjennom det du frykter mest. Så jeg vill bare si at du ikke må gi opp ! du inspirerer mange med denne bloggen. Jeg tror på deg med hele mitt hjertet. Da en vennine av meg fikk diabetes for noen år siden ble jeg redd for å få det, Jeg leste mye om det, og kjente etter på syntomene hele tiden. Var redd for at noe feilte meg også. Så jeg ble faktisk syk, gikk med feber, spydde til tider, følte meg helt elendig over lang tid. Trodde jeg hade diabetes fordi jeg hadde syntomene, ''jeg trodde jeg hadde syntomene '' . Til slutt ble foreldrene mine veldig beskymret, så vi dro til lege. Jeg snakket med hun, og i det jeg skulle ta blodprøve for å sjekke gikk det opp for meg at det var pysisk inni hode jeg var blitt skremt. Du har også hjolpet meg med dette, så STÅ PÅ , ikke gi opp uansett hvor mørkt det ser ut, for det er alltid et lys inni tunnelen, du må bare være tolmodig.

HILDE - Enjoying the summer

28.07.2009 kl.11:51

Stå på! Jeg har troen på deg, og håper med hele mitt hjerte at dette går riktige veien :)Klemmer fra Hilde

28.07.2009 kl.12:23

Du har hatt dårlige dager før!, det du har klart tidligere klarer du igjen!

janne kaldvansvik

28.07.2009 kl.12:34

Livet er urettferdig, og den som sier at alt har en mening, ja den har ikke opplevd annet enn lykke i livet.Jeg kjenner jeg har tårer i øynene. Det er så urettferdig at du, og alle andre, må oppleve noe så forferdelig! Stå på Regine, dette skal du klare!!

Jennifer

28.07.2009 kl.12:43

har ikke mer å si enn... jeg er lei for det :( lei for at du har det sånn.. Det er engler rundt deg som passer på deg.(er og forbanna på hun Ingvild som kommenterte blandt de første her.., tenk å si noe sånt...)

amanda

28.07.2009 kl.12:59

selvom jeg ikke kjenner deg, kjenner jeg at jeg får en klump i halsen da jeg leser dette innlegget. Det er nå jeg ikke har peiling på hva jeg skal si, hva som er rett å si, og hjva som er galt.det eneste jeg kan si er at jeg føler med deg, regine. Du er en utrolig tøff og sterk jente som jeg ser opp til, og jeg håper du klarer deg! Gjennom alle innleggene har jeg hatt en følelse av at du skal klare deg, selv på de innleggene hvor det er triste nyheter. Men, denne følelsen har jeg nå, inni meg, og egentlig er jeg sikker på at det komnmertil å gå bra. Det går bra, du har så mange som støtter deg, Regine. Du er en tøff jente, stå på!

Joachim

28.07.2009 kl.13:32

Hei Regine :)Du er et fantastisk menneske, sellom du har kreft så er det mange som bryr seg om deg.Jeg syntes du er en søt jente, og bloggen din er fantastisk!Hadebrada!

akf

28.07.2009 kl.14:22

Du bør iallefall ikke føle deg alene. Alles tanker er på deg:)

28.07.2009 kl.14:39

Håper det går bra med deg Regine. Tenker på deg og håper du snart føler deg bedre...*krysser fingrene*

Thea-Louise

28.07.2009 kl.14:49

Stå på Regine, jeg vet du kan klare dette! Du er utrolig sterk og jeg ser opptil deg!

Maria

28.07.2009 kl.15:52

Eg ser at du er trøtt Men eg kan ikkje gå alle skritta for deg Du må gå de sjøl Men eg ve gå med deg Eg ve gå med deg Eg ser du har det vondt Men eg kan ikkje grina alle tårene for deg Du må grina de sjøl Men eg ve grina med deg Eg ser du vil gi opp Men eg kan ikkje leva livet for deg Du må leva det sjøl Men eg ve leva med deg Eg ser du er redd Men eg kan ikkje gå I døden for deg Du må smake han sjøl Men eg gjer død til liv for deg Eg gjer død til liv for deg Eg har gjort død til liv for deg

Line

28.07.2009 kl.16:05

Det er så urettferdig. Du er så bra! Sender deg en klem med masse håp.

Ane

28.07.2009 kl.16:13

Du må aldri gi opp ihvertfall! Du fortjener virkelig å leve. Ingen fortjener noe annet. Hadde det bare vært noe jeg kunne gjort.. :/ På starten da jeg la merke til bloggen din, gråt jeg fordi jeg ville så gjerne hjelpe deg. Men jeg visste ikke hva jeg kunne gjøre.. Alt håp til deg, Regine!

Therese

28.07.2009 kl.17:16

Kjære Regine. Alle mine tanker går til deg. Krysser fingre og tær for deg :-)

JanE

28.07.2009 kl.17:33

Du er et av de flotteste og modigste mennesker jeg vet om, det er utrolig sterkt og rørende å lese bloggen din. Håper så inderlig at det snart går bedre med deg og at du blir frisk.

Monica

28.07.2009 kl.17:36

Hei på deg.Jeg har fulgt bloggen din ett par måneder nå og jeg må si du er en fantastisk tøff jente. jeg kan ikke sette meg inn i hvordan du har det men jeg "ser" du har det tøft. Det er lett for oss å si at du skal tenke positivt. Men en ting skal du vite og det er at vi er flere hundre mennesker som støtter deg og krysser fingre og tær for at det skal gå bra med deg. Du skal få lov til å gi uttrykk for dine følelser om de er gode eller dårlige. Jeg vet for min del at det av og til hjelper og få skrevet ned "all dritten" jeg føler.De beste klemmer fra meg til deg.Stå på videre

Trine F,

28.07.2009 kl.17:38

Hei, Regine !Du har allerede fått massevis av kommentarer, men jeg sender en likevel. Det finnes nok ikke ord som dekker opp det du føler akkurat nå. Det er du som er ekspert på ditt liv - og det er bare du som vet hvordan ting føles for deg. Det er du som er i dine sko - ikke alle andre. Dette er det viktig at man skjønner, og derfor er det så bra at du setter ord på det du opplever - både det positive og det negative. Da er det lettere for andre å forstå. Det er veldig bra at du deler tankene dine her på bloggen. Det skal mye mot og styrke til for å dele sine innerste tanker om noe så nært og vanskelig. Klem fra Trine

28.07.2009 kl.17:44

Livet har lært meg så mye...Mine to barn mistet pappan sin når de var små..Jeg syntes han døde altfor tidlig, bare noen og tredve år..Hans liv var alt for kort...noen dør i mors liv, noen som barn, noen fyller 100 år!!!Det føles så urettferdig!! Uansett, livet sett i stort perspektiv er utrolig kort..Bevar håpet,Regine ,men husk, du er sterk når du tillater deg å være svak..Uansett hva som skjer, vi kommer etter ALLE sammen...Vi klarer bare ikke alle å sette ord på det sånn som du gjør..Takk for at du har lært oss noe om det...Ord blir fattige, jeg har min "lille" barnetro i behold,og jeg ber en stille bønn til Gud om at du får være her sammen med oss leeeenge til...

Sunny

28.07.2009 kl.18:01

Benedicte"Visst jeg husker rett fikk du sykommen etter du hadde lest om den og fryktet og få den lenge.-Du begynte og kjenne etter på symtomene til de stemte og var dermed blitt rammet av sykdommen. !En får ikke en sykdom av å lese om den!

Charlotte

28.07.2009 kl.18:24

Verden er tilfeldig og urettferdig, ekstremt urettferdig! Ingen fortjener å være i den situasjonen som du er i, men aldri gi opp!

Maren

28.07.2009 kl.20:15

Du må ikke gi opp håpet nå, uansett hvor urettferdig det føles. Det vil bli din tur til å være frisk snart. Intill videre må du bare stå på, utansett hvor håpløst det føles. Det alltid et bittelitelys i mørket.

marianne

28.07.2009 kl.20:19

Jeg tenker på deg Regine!Kunne ønske det var noe jeg kunne gjøre for deg!

Heidi

28.07.2009 kl.20:33

Krysser fingrene for deg, og håper virkelig dette vil gå bra :)

Karoline

28.07.2009 kl.20:43

Så utrolig trist å lese ;-( Verden er ikke rettferdig..Men du kan jo tenke slik på det: Det er i motbakker det går oppover. Stå på videre! Jeg har tro på at du kan greie dette.

Sabrina

28.07.2009 kl.20:57

Hang in there honey!Så lenge det finns liv finns det håp! Du skall kjempe igennom dette!

Mick

28.07.2009 kl.21:01

Jeg beklager, men jeg må bare. Det er så provoserende å lese kommentarer som går ut på at om du gjør "sånn og sånn" så ordner alt seg. Det gjelder ikke bare her, det gjelder alle som har alvorlige eller kroniske sykdommer. Jeg følger flere slike blogger. En gjenganger er "tro på jesus", "kutt ut karbohydrater", "kutt ut kjøtt", "drikk denne juicen som koster 400,- pr liter", "les boka om the secret". Ja, for det er jo bare å tenke hardt nok, og å ønske det nok, så blir man bra? NEI, det funker ikke sånn. Dersom det hadde vært noe som funket, ville Regine og alle andre gjort det så snart de fikk beskjeden om at de er syke. Vis litt respekt, hold humbuget for dere selv.

ST

28.07.2009 kl.21:12

Stå på, Regine! Dette er ikke nytt, hold deg til livstroen og staheten din. :)

Maiken

28.07.2009 kl.21:48

Har lest bloggen din en del ganger! Utrolig bra blogg, den beste bloggen jeg noen gang har lest, den gir mening, og folk får vite noe de kanskje ikke vet fra før og hvordan det er å ha en alvorlig sykdom!Dette innlegget var trist! Men stå på! :-)

Carina

28.07.2009 kl.21:56

Ord blir fattige..........jeg kan ikke annet gjøre enn å håpe sammen med deg. God bedring Regine!

Espen

28.07.2009 kl.21:57

Det var vondt å lese, Regine. Ord blir fattige, derfor skal jeg nøye meg med å skrive at du aldri må gi opp, det er det siste som hjelper, og det veit du :)Så, til dere "Hengi deg til Jesus"-mennesker som kommenterer: FRASTÅ FRA Å GJØRE DET! Jeg er kristen, jeg skal bli prest, men ikke prøv å døm Regine ved å fortelle at hun må gjøre det for å unngå noe dere har blitt lært av diverse provokatører at kalles fortapelse. Døm ikke andre, det er det siste en kristen skal gjøre, og det første en kristen bør lære.

L.M.

28.07.2009 kl.22:04

Mange klemmer og varme tanker til deg Regine. Hold ut. Heier på deg og tenker på deg hver dag.Lise Mette

Lillebeth

28.07.2009 kl.22:36

Jeg tenker på deg hver dag, Regine, og jeg håper virkelig at det snur for deg snart.God bedring, og en varm klem.

Hege

28.07.2009 kl.23:12

Kjære, kjære deg Regine.Det du gjennomgår nå er ufattelig vanskelig, og du har lov til å være motløs og alt. Det er naturlig at du føler det sånn. Håper virkelig du har folk rundt deg som tar seg av deg på best mulig måte. Og ensom, ja det er ensomt å vanskelig å være deg å ha det så vanskelig å leve i uvissheten og særlig når man ikke ser lyset i tunnelen. Jeg ber om at du skal få bedre dager og at lyset kommer på igjen, vi er veldig mange som tenker på deg og ville gjort hva det skulle være for å hjelpe deg. Varme tanker, bønner og klemmer fra Trondheim...

Anne

28.07.2009 kl.23:17

Jeg vil bare du skal huske at det ikke er noen verdens ting som tilsier at det er umulig for deg å bli frisk. Tvert imot - deT er i aller høyeste grad mulig! Du har allerede sprengt prognosene én gang, og sannsynligheten er ikke mindre for at du skal gjøre det igjen. Skjønner du? Du er ung og psykisk sterk, helt klart, og dette er SVÆRT gode kort å ha på hånden. Det er godt mulig jeg er manipulert av alt mediestyret rundt deg, og det faktum at du har overlevd ting som en ikke hadde trodd du skulle, men i mine øyne har du rett og slett oppnådd en slags udødelighetsfaktor. Du overlever, sånn er det bare. Noe annet er for meg utenkelig, det blir sånn "Næh, Regine, hun er det ikke vits i å bekymre seg for. Hun klarer seg alltid." Jeg er sterk i troen på at du faktisk gjør det.Du er min helt.

Karine

28.07.2009 kl.23:24

Stå på Regine, det kommer til å gå bra.

Christian

28.07.2009 kl.23:25

Er innom støtt og stadig for å se hvordan det går med deg. Håper du klarer å komme deg på konserten for det hadde vært rått! :) Men helsa først, så klart. Metallica kommer sikkert tilbake og da er du nok med oss andre gale musikkfans og rocker løs. :)

t.o

28.07.2009 kl.23:51

tenker på deg..

Jenny Louise

29.07.2009 kl.00:07

Håper det snur til det positive og stå på, vi er alle sammen med deg og håper det beste!

Kim Norheim

29.07.2009 kl.00:25

Uff :( Håper nå inderlig at det blir bra igjen :)

Lisa

29.07.2009 kl.00:31

Stå på, du klarer dette! Mange som tenker på deg, regine :)

agnethe

29.07.2009 kl.00:47

Kanksje det ikke hjelper å høre, men vit at jeg å mange andre tenker på deg!

birgitte

29.07.2009 kl.00:47

skulle ønske jeg kunne gjøre noe som kunne gjøre deg frisk.jeg krysser fingrene mine for at det går bra tilslutt! stå på Regine

annaanil

29.07.2009 kl.00:56

Jeg vil så gjærne si noe, noe trøstende, noe som kan hjelpe. Men jeg aner jo egentlig ikke hvordan du virkelig har det.. Her sitter jeg og surfer litt på nettet, mens du kjemper for livet. Jeg vil deg så gjærne godt! Men mine ord virker så overfladiske. Hva kan jeg si? Stå på, du klarer det? Skulle ønske jeg kunne dele mine krefter med deg. Gi deg en del av livet jeg har forran meg.

Karen

29.07.2009 kl.00:59

jeg har lest bloggen din i hele dag, etter at jeg oppdaget den helt random når jeg var inne på blogg.no fordet jeg kjedet meg. de andre bloggene jeg har lest, om mote, enkle liv, med konkurasser om å få bli deres nye Bff og alt det der, er noe som var intresangt i noen minutter, som jeg leser fort igjennom og hopper over uintresange innlegg og som jeg glemmer minutter etter på. Men med din blogg har jeg i dag lest hvert eneste innlegg. Du har hatt utrolig mange oppturer og ned turer, at du får feire bursdagen din og gå på konserte, og du virker så positiv å glad i innleggene dine, og så må du ta en blodprøve og det kommer et dårlig svar, og så et positiv og så et negativt, Jeg syns det er utrolig at du klarer det. Håper du holder ut dette og blir frisk, slik at du kan være slik positiv og glad hele tiden, for jeg liker virkelig de inleggene der du virker nesten bekymrings fri, selv om du har sykdomen i bakhode hele tiden. Jeg har egentlig ikke hatt noen person som jeg har sett opp til før, men i dag har jeg fått det. Du gjør ting for andre og står på, selv om ting virker mørkt. Jeg har troen på deg og tror du kommer til å klare deg, for uansett om du har fått dårlige nyheter så har du klart deg, og holder motet oppe. Det at du har dårlige dager, og innlegg der du ser mørkt på ting skjønner jeg 100 prosent, men det fantastiske er at gjerne allerede i neste innlegg, virker du både 100 ganger mere positiv og friskere.Håper alt blir bra.Ønsker deg masse gode nyheter til deg og familien din.

Henriette K.

29.07.2009 kl.01:25

Hei Regine. Huff,jeg blir lei meg når du skriver dette... Ingen fortjener det du går gjennom.. Virkelig.. Jeg synes du er en utrolig sterk jente, som tør å skrive om hva du går gjennom, hva du føler og hvordan du har det. Dine følelser, opplevelser og tanker. HVER dag. Jeg beundrer ditt mot. Jeg beundrer deg for å være ærlig, for å verdsette livet, for å være positiv, og for å være den du er. Regine, du er et forbilde for meg. Og derfor beundrer jeg deg. Jeg ønsker deg lykke til, og du gir aldri opp. Du skal klare å vinne over dette! Ikke gi opp Regine. Uansett hvor dårlig det ser ut.

Linn31

29.07.2009 kl.01:40

Tenk at du fikk oppleve 18 årsdagen din! Det trodde du ikke i mai. Du må tro! Jeg er ikke relgiøs, men ikke mist motet. Du har betydd mer i en alder av 18 enn mange gjør gjennom et helt liv. Du har gjort noe med meg og mange med meg. Dette tror jeg ikke er noe plaster på såret for din del, men jeg håper du kan ta det til deg, så du fortsatt tør håpe.... Jeg håper virkelig ting går litt mer din vei snart, og at du kan sitte her om et år og se tilbake på alle de kloke innleggene dine her. Stor klem****

høhøh, ikke i bruk

29.07.2009 kl.01:49

Jeg pleier ikke å be så ofte. Men idag skal jeg gjøre det. For deg Regine. Alt vil gå bra til slutt :)

Anita N Kildahl

29.07.2009 kl.01:51

Gir deg en lang og god klem... :)

sasha

29.07.2009 kl.02:17

åh, blir så trist av å lese dette, men stå på! Jeg vet du kommer til å klare det!Ikke gi opp!

incoming

29.07.2009 kl.02:37

Jeg håper du skriver litt her snart!Tenker på deg, og sender deg MANGE MANGE klemmer!

dorthelieee

29.07.2009 kl.05:03

ikke gi opp, vennen

Silje

29.07.2009 kl.06:15

STÅ PÅ alt du kan! Titter innom bloggen din daglig, og har gjort det i flere måneder!.Ikke gi opp.. Du er en fantastisk sterk og flott person Regine! Dette klarer du!

lykkelus.blogg.no

29.07.2009 kl.10:42

Fikk tårer i øynene når jeg las dette. Og jeg håper, håper inderli at alle de som skriver til deg er en liten støtte. Ikke gi opp, for du er en sterk jente som kan klare dette. Og av og til har det vist seg at det er de psykisk sterke som vinner og overlever disse skumle sykdommene. Stå på, og tenke på muntre tider. Det er vanskli, for det vet eg ( vil ikke si va jeg har slitt med, for jeg er ikke like modig som deg), men for meg hjalp det å sette meg små mål, noen gullerøtter i veien min. Håper du og imunforsvaret fortsetter og kjempe. God bedring.

elisabeth

29.07.2009 kl.10:50

du kommer til å klare dg fint.. bare tenk det som en dårlig dag.. du kommer ikke til å dø, men du kan det viss du gir opp osv. da dør du, men det gjorde du ikke:)derfor er det bra,.. men husk en ting, ikke skyv følelsene dine til side, det gjør alt bare værre. bare behold dem, og kjenn på dem.. selv om det e vondt, så er det en viktig erfaring!ønsker dg varme tanker !klem fra elisabeth

Tonje

29.07.2009 kl.10:56

Kjære Regine,Tenker masse på deg. Du virker som ei sterk jente, så dette skal gå bra. Mange klemmer til deg : )

Audun S

29.07.2009 kl.12:33

Tenker fortsatt på deg, Regine. Du er utrolig tøff!Og til dere som går til angrep på Ingvild over her. Det er ganske tydelig at det ikke var vondt ment, men et forsøk på å få til en positiv vinkling. Hun lyktes åpenbart ikke, og det kom litt dumt frem, men hensikten var sikkert god. Stå på videre Regine, ikke la dem knekke deg.

K.

29.07.2009 kl.12:59

Kjære Regine,Jeg har fulgt bloggen din nå siden du startet å skrive. Jeg har grått med deg og gledet meg med deg. Jeg har heldigvis aldri hatt kreft eller annen alvorlig sykdom, men en langt fra rosenrød og gylden barndom har likevel gitt meg et rikt utvalg utfordringer å måtte bearbeide og komme meg gjennom. Jeg fant at det hjalp å snakke med andre som hadde opplevd det samme som meg. Som vet hva det ville si å ha ravnsvarte dager og mørke tanker. Som forstår hvor du kommer fra og hva du går igjennom ? uten at du trenger å forklare. For som du sier ? ikke alle følelser lar seg beskrive. Noen må dessverre oppleves for å kunne forstås?Jeg fikk anbefalt en sang av Anne Grete Preus mens jeg hadde det som vanskeligst. Det er riktignok ikke toppen av VG-listen, men for meg ble teksten veldig beskrivende for hvordan jeg hadde det. Fortvilelsen, håpet og ikke minst ønsket om en helt normal hverdag. Legger ved teksten her og ønsker deg alt godt videre.Stor klem fra en stor liten pikeSommerfuglvingerI vår tidfinns så mye viten og teknologiAt til og med væretkan man nøyaktig forutsiMen vitenskapens sikre metodeblir hjelpeløs teoriFor det som så ut til å blistorm og tunge skyerDet ble en fin og stille solskinnsdagTakket være et vindpustfra en sommerfugls tilfeldige vingeslagSommerfuglvinger kan forandre altgjøre salt til søtt og varmt til kaldtNår elva blir for striog får for mange bråe svingerskulle jeg ønske Gud haddeskapt meg med sommerfuglvinger.Her går jegi vinterens blåklokkelengtende hvittfanden er rausog drømmene kjennes litt slittEn havner så lett på villstråmed for mye livsappetittjeg lengter etter lystfra en medvinds pust i nakkeneller en fin og stille solskinnsdagtakket være et vindpustfra en sommerfugls tilfeldige vingeslagSommerfuglvinger kan forandre altgjøre salt til søtt og varmt til kaldtNår elva blir for striog får for mange bråe svingerskulle jeg ønske Gud haddeskapt meg med sommerfuglvinger.

Mona

29.07.2009 kl.13:34

Hei Regine! Jeg vet at du blir drittlei nedturer,jeg vet du blir redd og alene,jeg vet du er redd for å dø,men jeg kan ikke forestille meg hvordan du har det.Det eneste jeg kan gjøre for deg er å sende positive tanker og energi til deg.Tenker på deg hver dag og er alltid innom bloggen din.Stå på Regine! Kjemp i mot tunge tanker..skyv det vekk og grip fatt i det som er positivt,uansett hvor lite det er.Gå en millimeter av gangen,det holder det!

Sigrunnnn

29.07.2009 kl.13:50

åh, jeg synes så synn på deg.

Silje

29.07.2009 kl.13:54

Du vikrer som en sterk jente. Jeg ble veldig trist og lei meg når jeg leste dette, fordi jeg syntes at ingen fortjener det slik. Håper du blir frisk og rask igjen. Lykke til!:)

Sandra

29.07.2009 kl.14:00

Jeg blir så rørt av å lese bloggen din! Du virker som ei utrolig sterk jente, og jeg håper du klarer å holde deg sterk i tiden framover. Du skal vite at vi er mange som tenker på deg, og ber for deg. Ønsker deg alt godt!

Mathilde

29.07.2009 kl.14:12

Jeg tenker på deg flere ganger daglig, og jeg går rundt og håper og håper på at det skal gå rette veien for deg snart. Jeg har på meg buksa med øynene og mottoet ditt på nå, og pengene jeg brukte på denne buksa, er de beste pengene jeg har brukt i mitt liv. Jeg syns det er helt sykt urettferdig at du må gjennom dette, og jeg har egentlig ikke ord for hvor utrolig masse jeg ser opp til deg. Du er så ufattelig sterk og jeg tror ikke det er mange andre som hadde holdt ut dette løpet enn deg. Jeg føler på meg at det kommer til å gå bra, og det må gå bra. Det er ikke slutt her vet du! Du har klart det så langt, og du klarer det resten av veien også!! Lykke til, Regine!

Hanne<3

29.07.2009 kl.14:39

Du må ikke gi opp! Du er et stort forbilde for mange, inkludert meg! Få vet hva du går igjennom og det er vanskelig for oss å forestille oss det helvete. Selvfølgelig er det lov for deg å føle deg svak, men for meg virker du som en utrolig sterk jente! Du fikk vite at du kanskje ikke ville komme til å få oppleve din 18 års dag - men 18 år har du blitt! Du har vært med på festivaler til tross for sykdommen, og dette viser at du er sterk! Du har oppnådd så utrolig mye, og jeg er sikker på at du kommer til å knuse den jævla sykdommen og oppnå enda mer! Lykke til, Regine!

....

29.07.2009 kl.14:50

http://www.nettby.no/user/diary_entry.php?id=30960439&user_id=480516

Hilde

29.07.2009 kl.15:35

Hei Regine.Vet nesten ikke hva jeg skal si.. Ord blir så fattige i denne sammenhengen. Utrolig trist å lese. Vet ikke hva jeg skal skrive. Håper virkelig at du blir frisk igjen. Har trua på deg, du er ei sterk jente, Regine! :)

Hege

29.07.2009 kl.15:36

Hei Regine,Man vet ikke helt hva man skal si. Du må bare tenke at du skal lov å deppe når det kommer dårlige nyheter. Det er så jævlig slitsomt å skulle være så forbanna sterk hele tida! Jeg håper av hele mitt hjerte at miraklenes tid ikke er forbi, og at du blir frisk en dag. Virkelig. Også ville jeg ha lest innlegget til Knut en gang til, det var fint syns jeg. Jeg hadde i alle fall aldri trodd at pinnsvin likte Metallica! :D Carpe Omnius

Kristin Godli Johannessen

29.07.2009 kl.15:49

Hei Regine!Vet ikke helt hva jeg skal si, følger med på din kamp mot kreften og krysser fingrene for at det går din vei. Håper du får noen gode nyheter snart. De blodprøveresultatene du kom med her var jo ikke så gale, det. Håper det stabiliserer seg helt for så å gå nedover så du kommer i remisjon. Stå på, tøffe jente!

Hilde

29.07.2009 kl.16:05

Jeg blir så trist av å lese dette. Håper og tror at du vil få det bra! du er den sterkeste personen jeg vet om!

Roald

29.07.2009 kl.16:16

Vil bare minne deg på at også jeg tenker på deg, Regine. Håper på at det må snu for deg snart. Det er så mange som bryr seg.Klem fra Roald.

Kamilla

29.07.2009 kl.16:26

du må ikke gi opp håpet, regine. jeg tror på deg !

Julie

29.07.2009 kl.16:47

Aldri tenk vonde tanker, du kommer til å bli frisk!

Maja

29.07.2009 kl.16:48

huff, dette var ikke morsom lesing. du må ikke gi opp!

SiljeM

29.07.2009 kl.17:00

Har ikke klart å skrive noe før nå, selv om jeg har lest innleggene dine mange ganger. Hver gang gråter jeg. Du rører noe i meg, og selv om jeg ikke har noen trøstende ord å komme med, fordi jeg aldri direkte kan sette meg inn i din situasjon, så vil jeg gjerne si at jeg innser at man skal ta vare på de små øyeblikk, de nære ting og la bagateller være bagateller.. Så kjære deg, håper du bekjemper kreftsykdommen. Fortsett å stå på og inspirere de rundt deg. Alt du gjør betyr uendelig mye for dine kjære. -Silje

marenmalvik

29.07.2009 kl.17:42

jeg har virkelig troen på at du skal klare deg gjennom dette Regine! Du skrev jo for en god stund tilbake at du håpet at du fikk oppleve 18 årsdagen din, og det fikk du. Det må jo være en mening med det? :-) (håper det ikke ble oppfattet på feil måte) men du er sterk, og du skal fint klare å overvinne denne sykdommen! Håper vi snart får lese at du har fått positive prøvesvar igjen :-) STÅ PÅ!

Ida

29.07.2009 kl.17:59

jeg støtter deg , regine ! Jeg har troen på deg, dette kan du klare !!!

Rikke

29.07.2009 kl.18:01

Du klarer dette regine!!!!

Jeg

29.07.2009 kl.18:28

Håp, det lille ordet. Et lite ord kan likevel være så stort. Tro, det lille ordet. Lite ord, men stor betydning.Har man dette, kan man klare seg gjennom alt!og jeg vet at du klarer det her!

mj

29.07.2009 kl.18:36

tenker på deg!

Wenche

29.07.2009 kl.18:52

Dette var skikkelig vondt å lese, Regine. Kan bare ane hvor tungt du har det for tida. Kjenner jeg kan bli helt rasende på denne urettferdige verden, som lar deg gå gjennom så mye vondt. Det å mobilisere håp for så å skuffes gang på gang må være en marerittets berg- og dalbane. Men midt i alt: Du aner ikke hvor mye jeg beundrer deg for hvordan du har klart det så langt, ved å leve livet etter beste evne uten å fortrenge eller forvrenge den brutale virkeligheten du lever i. Imponert også over hvor ærlig du orker å være. Det viser en enorm styrke midt i at du sikkert føler deg redd og skjelvende som et aspeløv. Nå syns jeg virkelig det skulle være nok av det vonde. Du har fått så uendelig mye mer enn du skulle. Tenker på deg mange ganger om dagen og håper og ber om at du skal få bli frisk. Varme tanker og ønsker om at du skal få litt fri fra det mørke.

Turpin

29.07.2009 kl.19:31

Ikke gi deg... Du er sterk.

-

29.07.2009 kl.20:36

Ikke gi opp, dette klarer du. ikke lett for oss som ikke har vært gjennom det å si slikt.vit at det er mange som bryr seg om deg og ønsker deg all hell i denne tunge tiden.

Chalten

29.07.2009 kl.20:40

Dette var ufattelig triste nyheter jeg ikke ville høre. Håper virkelig ting snur seg igjen, og at du føler deg bedre, får nytt håp og blir frisk. Masse lykke til Regine.

synne

29.07.2009 kl.20:44

syns det er så vanskelig å vite hva jeg skal si. det var utrolig trist. jeg ble trist av å lese det. håper ting går bra selv om du syns ting er tungt nå. man må bare tro og håpe så skal det gå bra.

Hans Petter, Haugesund

29.07.2009 kl.21:03

Stå på, ikke gi deg! Ikke lett å sette seg inn i hvordan du har det nå, men vi er mange som tenker på deg og ønsker deg det beste.

Kristin

29.07.2009 kl.21:48

Kjære Regine!Livet har dessverre mange utfordringer. Du har fått en skikkelig tung motbakke å gå tidlig i livet ditt. Alikevell er du flink til å se flotte og gode øyeblikk i din hverdag. Du deler dem med venner, du tar vare på dem med foto og du er så raus at du deler dem med oss.Jeg har fulgt med bloggen din over lengre tid, og jeg er takknemlig over at det finnes så åpne mennesker som deg - som deler en så tung hverdag som du har, som gir oss perspektiv på hva det er som betyr noe, som gir oss et spark i baken over at vi ikke bør syte over små ting ;) og som viser en livsglede og livsstyrke som er fantastisk å få ta del i!Slik som jeg "ser" deg her inne (det inntrykket du gir) er du ei herlig jente med en flott utstråling.Jeg sender deg mange varme tanker nå som du har det så tøft, og håper inderlig at du snart får noen hyggelige beskjeder.God klem fra Kristin

I

29.07.2009 kl.21:57

Vi sender alle gode tanker og ønsker til deg.Håper dagen bringer gode nyheter og nytt mot.Lykke til og alt godt!

Therese

29.07.2009 kl.22:05

Ikke gi opp, ALDRI gi opp. Bare stå på og legg de negative tankene vekk, selv om det er det som nesten er det vanskligste. Jeg har troa på deg og jeg tror du har en stor framtid forran deg! :)

rachel

29.07.2009 kl.22:10

kjære regine, vi er mange som håper og ber for deg! ønsker deg alt godt og krysser fingrene for at du klarer dette. vi støtter deg, alle sammen :)

christina

29.07.2009 kl.22:31

er også litt uenig med det ingvild e sa. å vite at man snart kan dø må vel være utrolig tungt, både for deg,regine og din familie. å si hade er aldri lett, spesielt ikke i et slikt tilfelle!du virker utrolig sterk, regine, så ikke mist håpet. jeg har blitt fast leser på bloggen din, sammen med moren min, og vi er her inne omtrent hver dag! vi krysser fingrene våre for at alt vil ordne seg for deg! vi er mange som tenker på deg!

Sejla.

29.07.2009 kl.22:41

håper det går bra med deg, for du er så søt, også er du veldig ung, for ung til å dø. jeg krysser fingre og tær og alt for at det skal gå bra med deg!

MOONCHILD

29.07.2009 kl.22:54

Never give up, and good luck will find you!!!

Irene

29.07.2009 kl.22:56

Kjære deg .... Forresten bra du svarte på kommentaren fra IngvildE, den var for dum og hun har til og med vært misunnelig på oppmerksomheten du har fått? Snakker om å være ung og dum....!Håper så inderlig dette er en kneik som snart vil gi oppoverbakker på alle måter. Ingen av oss som ikke har vært borte i noe tilsvarende vet hva du gjennomgår, og håper du har mange du kan snakke med og få lettet litt av tanker ...Fryktet et slikt innlegg, men håper det går bra og at i neste innlegg skal du på Metallica konsert!Mange klemmer

Jane

29.07.2009 kl.23:18

Hei igjen Regine. Ikke gi opp håpet ! AV motbør blir man sterk, og du har mye styrke og vilje i deg! Hold motet oppe, Regine. Varm klem herfra.

Karoline

29.07.2009 kl.23:30

Uff, jeg får helt vondt. Men bare hold motet oppe! Du er sterk!

Maria

30.07.2009 kl.00:12

Hvordan går det med deg nå..?

Charlotte

30.07.2009 kl.00:23

Tenker på deg og ber om at det vil gå bedre med deg snart kjære kjære Regine!

Thea

30.07.2009 kl.00:36

trist å lese dette Regine.. Håper du finner lysten og motivasjonen til å kjempe videre, selv om det føles meningsløst enkelte dager..Håper på bedre dager, og bedre blodprøve-resultater snart!

Lisbeth

30.07.2009 kl.00:43

Kjære Regine! Uff, jeg blir så fryktelig lei meg og synes så fryktelig synd på deg. Det er på en måte helt ufattelig og utenkelig at du, den flotte jenta som vi alle føler vi kjenner så godt nå, har denne skrekkelige sykdommen som kan ødelegge så mye. Det er så fælt å tenke på at du har det så vondt nå. Merker det stikker til i mage og bryst når jeg leser de siste innleggene du har skrevet.MEN!!!!!! Du lever!! Og ingenting er avgjort. Alle mennesker er ulike, unike. Alle mennesker har en mulighet. Vi driter i statistikker. Historie er historie. Det som skal skje med deg er ikke avgjort enda! Du skal leve videre, Regine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Store, varme, trøstende klemmer fra meg.

Kristina Andersen

30.07.2009 kl.00:44

Tenker masse på deg!

Marte, Oslo

30.07.2009 kl.00:52

Regine. Mange har oppsummert alt jeg egentlig vil si deg, men jeg poster allikevel. Jeg vil bare så gjerne vise min anerkjennelse til det faktum at ingen som har vært i din situasjon kan sette seg inn i hva du opplever nå. Hva du føler. Hvordan det egentlig er. Jeg forstår at du føler deg ensom. Jeg håper likevel det hjelper at så mange har blitt berørt av deg og din historie og alt du deler. At så mange håper at du kommer deg over den råtøffe motbakken du har møtt i så ung alder. Jeg håper så inderlig at du blir frisk, at du klarer deg og får leve videre. Det kan godt skje. Det kan absolutt være det som skjer. Men jeg forstår at du blir helt utslitt i å være i din situasjon. At uvissheten må være uutholdelig. Noe man ikke kan forestille seg når man ikke selv står oppe i den. Ikke glem at du kan bli frisk. Ikke glem at vi er så mange som håper alt vi kan for deg. Jeg tenker så ofte på deg, selv om jeg ikke kjenner deg, og jeg synes det er så urettferdig at du ikke kan være like fri som meg; som alle friske. Du SKAL bli frisk.

Linda

30.07.2009 kl.00:57

Blir lei meg når jeg leser dette.. Jeg håper virkelig at du blir frisk, for du fortjener ikke dette i det hele tatt..Så skal jeg tenke positive tanker med deg!

Christian

30.07.2009 kl.01:17

Skal du på Metallica i morgen? Kos deg :D

ANNE

30.07.2009 kl.01:22

kjære regine...Uil bare si at jeg tenker masse på deg.Håper du snart får gode nyheter

Anonym

30.07.2009 kl.01:29

Jeg leste en bok av Jodi Picoult som minnet meg veldig om deg. Eller den fikk meg til å tenke på deg ihvertfall. Den heter My Sister's Keeper. Slutten forklarer alt. Jeg anbefaler den virkelig.

Meg

30.07.2009 kl.02:02

Stakkars deg!Jeg vet at du kan klare deg gjennom dette hvis du vil :)Du er kjempepen med parykk som jeg så på noen andre bilder!Stå på , you go girl!

Caroline

30.07.2009 kl.03:00

Heisann:)Lykke til fremover:)ønsker deg alt godt:)Stå på:D

ANNE

30.07.2009 kl.10:37

God morgen Regine...Håper du har hatt en god natt..Lurer veldig på hvordan det går med deg,ønsker deg alt godt,,Varme hilsner fra Anne i Kr.Sand

Tess

30.07.2009 kl.10:38

Tenker på deg og sender deg ekstra krefter til å kunne slå tilbake kreften... fanden heller!!!! Livet er så ubegripelig urettferdig...

Jennifer

30.07.2009 kl.11:03

håper en engel har gitt deg krefter og styrke idag. slik at du orker å dra på metallica-konserten :) Han en fin dag uansett vennen!

Victoria Gullinger

30.07.2009 kl.12:05

Hej igen!Vi är många som följer dig här på din blogg. Många som tänker på dig och håller tummarna för dig. Du är en mycket söt och klok tjej. Många skriver att du är stark, ja det är du nog, men även om man är stark har man sina svaga stunder. Det är tillåtet och vi förstår dig.Sänder dig många varma tankar och önskar dig allt gott.En jättekramVictoria

Arnhild

30.07.2009 kl.13:04

Hei! :-) Eg har ikkje lest bloggen din så lenge, men søstra mi sa eg måtte gjør d, å eg må sei at no når eg har lest alt du har skreve, så får eg bare intrykk av at du e ikkje den personen som gir opp så lett! Å d e bra :-) Eg kjenner liksom d at eg blir stolt over deg, du e så sterk! Og eg veit at e d nån som fortjene å ha d bra, så e d deg. Eg veit at du komme te å få d bra te slutt, for du komme te å bli frisk! Eg gir ikkje opp håpet på d, d ska du vite. God bedring, å masse klemma! :-)

Kristina Salanga

30.07.2009 kl.13:12

Ville bare igjen si at jeg tenker mye på deg Regine.Mange mange varme klemmer fra meg.

Heidi

30.07.2009 kl.13:13

Hei!Første gangen jeg leser bloggen din nå, og den er utrolig gripende.Du virker som ei sterk jente, vil ønske deg lykke til og god bedring :) Skal krysse fingrene for deg!Klem fra Heidi

Silje Helen

30.07.2009 kl.13:20

Jeg får helt vondt inni meg når jeg leser dette! Du fortjener så inderlig livet som alle andre.. Jeg skjønner tårene presser på.. selv hadde jeg ikke vist hva jeg skulle gjøre i en slik situasjon..Du er sterk..Jeg beundrer styrken din..Jeg ber for at du skal klare deg gjennom dette..Kan tenke meg du er redd, føler deg hjelpesløs..Du lærer andre å sette pris på livet..Du er unik.. Husk, der det fins liv, fins det håp! Lykke til skjønne jente..

Ingrid

30.07.2009 kl.14:00

Ikke gi opp, Regine, selv om det ser aldri så mørkt ut. Selv om det er uutholdelig vondt. Selv om hjertet nesten sprenger av redsel. Ikke gi opp. Du er sterk.

Annelise

30.07.2009 kl.14:15

Hei Regine :)Dette er første gang jeg leser denne bloggen, og den gjør et stort inntrykk på meg. Selv om jeg ikke kjenner deg vet jeg at du KAN klare det om du bare holder motet oppe! Og fokusere på de tingene som er positivt i livet ditt. Jeg er jo ikke i din situasjon, og kan ikke sette meg inn i hvordan det er, men jeg er bombesikker på at det er noe positivt i ditt liv og - venner rundt deg, familie som støtter deg, koselige ord, klemmer, sanger, denne bloggen.. :) Men jeg skjønner at det er vanskelig å tenke på den måten når man er midt oppi det.. Men i stedet for å være engstelig og redd for hva som kanskje kan komme til å skje senere, live in the moment og gjør det beste ut av det! Jeg ønsker deg lykke til Regine - alt det beste ønskes til deg.

FrkMalin

30.07.2009 kl.14:17

Nå vart eg skikkelig lei meg Regine :(Dette skal ikkje skje jo, du skal vere FRISK å rask slik som vi andre på din alder!! Verden er urettferidg!! Eg håper det snart snur for deg og slik at vi kan sjå det stråle fra øre til øre :)Lykke til søte deg, tenke masse på deg :)

anne marie

30.07.2009 kl.15:43

Det Ingvild skrev ble helt feil. Så dere som skriver slikt, tenk dere om to ganger. Hun trenger støtte, ikke misunnelse og medlidelse

Britt

30.07.2009 kl.15:48

Kjære deg, gode Regine!Ser på bloggen til Maren-Sofie at du har kommentert at du er for syk til å dra på Metallica-konserten. Det er forferdelig trist og leit!Skjønner at det er vanskelig å være deg nå med mange vonde tanker, venting og kanskje ubehagelige medisiner som gir deg bivirkninger og plager. Det er en vanskelig kamp du og familien din skal gjennom.Du vet vi er mange som tenker på deg, men det er dessverre ikke noe vi får gjort uten å skrive noen ord som vi håper er trøstende og vise at vi er mange som tenker på deg. Igjen ønsker jeg at du har vilje og styrke til å komme gjennom denne bøygen også!Lykke til, god bedring og alt godt ønskes deg og familien din fra Britt

vakkertmareritt

30.07.2009 kl.16:53

hei=)det er trist at slike forferdelige sykdommer skal oppstå. Jeg har funnet et slagt...vet ikke hva jeg skal si. Et brev. Om en jente som hadde leukemi. Hun skriver om hvordan hun taklet det. Hva man skal oppleve osv. jeg vet ikke om du vil lese det. Om det er bra eller dårlig for deg og lese det. Hun skriver om hvordan hun takler dødsdommen. Det er et ganske sterkt innlegg det også...jeg legger ut linken hvis du er interessert. du får selv avgjøre om du vil lese det :)http://vakkertmareritt.blogg.no/1248902762_s_vondt_s_ensomt_og_s.html

Vanja

30.07.2009 kl.17:15

Venninne, vi skal alle dø en dag.Deg har jeg aldri kjent. Men du er her.Jeg føler deg. Jeg ser deg i kupèen.Her lytter du til togets hammerslagurolig, spent, en flamme under sneen.Uppsala-sletten lå med nakne trær.Og kanskje nordlys. Stjerner så du falle.Du var den ensomste av alle.Venninne, vi skal alle dø engang.Men noe lever alltid, drømmen, gløden.Den røde, røde smerten i din sanghar gjort ditt hjerte sterkere en døden.Ønsker deg alt det beste ! håper du blir frisk og at du satte pris på diktet ( Inger Hagerup )

Charlotte, 17

30.07.2009 kl.17:47

Verden er så utrolig urettferdig! Og det skjer så mye trist og vondt hver dag og hele tiden. I det siste har jeg tenkt mer og mer på hvor heldig jeg er som lever og er frisk. Ønsker deg alt godt, og håper du får et langt og lykkelig liv!

Thomas

30.07.2009 kl.18:41

Faen, du er jævla tøff.Ordene "Jeg er redd for at jeg kommer til å dø snart" er skremmende.Ting blir ikke mer ekte enn dette....

Hilde, Tromsø

30.07.2009 kl.19:19

Hei Regine!Jeg ville bare legge igjen en hilsen til deg - en sterk, flott, fantastisk, sjarmerende, søt, morsom, fin, dyktig og tøff jente, som har påvirket MANGE med bloggen sin! Kom tilfeldigvis over den i begynnelsen av juni, og leste alt fra begynnelsen og følger med deg den dag i dag.Det er sterkt å lese om hverdagen din og hva du har vært gjennom, og jeg får ofte tårer i øynene når jeg leser det du skriver. Du tar også helt fantastisk nydelige bilder!! Du er en kjempeflott jente som inspirerer og påvirker mange! Du har inspirert meg til å bli blodgiver (selv om jeg er livredd blodprøver og sprøyter), til å nyte hver dag og ikke klage over de små bagatellene. Jeg beundrer deg, Regine. Du er bare 18 år, og har vært gjennom så sinnsykt mye motgang, men likevel gir du ikke opp håpet. Du er så tøff og sterk! Stå på Regine! Ikke gi opp. Aldri. Det fins alltid håp! Jeg ønsker kun det beste for deg, og håper du blir frisk fort!!!Sender deg gode tanker hver dag. Hilsen Hilde fra Tromsø :)

anne marie

30.07.2009 kl.20:00

Klem og varme tanker.......

Wenche

30.07.2009 kl.20:10

Tenker masse på deg. Håper at det går oppover,at ting er begynt å snu selvom det er små, små skritt.Varme tanker , og en klem fra Wenche

Carina

30.07.2009 kl.21:35

Stå på, og aldri gi opp! Troen flytter fjell!

30.07.2009 kl.21:53

Hei! Ville bare si at du må ikke miste motet! Stå på! Dette klarer du. Flere hundre, nei tusner støtter deg! Du er virkelig inspirerende. Ønsker deg hel og lykke framover!

Monajenten

30.07.2009 kl.22:24

Jeg håper du er her Regine. Tenker på deg hver dag.Klem.

Pernille

30.07.2009 kl.22:59

Så leit å høre! Håper nyhetene blir litt mer positive fremover. Tenker på deg!

Åshild

30.07.2009 kl.23:07

Hei Regine!De som tror at bare du er sterk nok og positiv nok og holder håpet nok oppe, så vil du bli frisk, de har desverre skjønt veldig lite av hva alvorlig livstruende sykdom handler om. De som tror de kan sende deg krefter til å overvinne kreften med, de har misforstått totalt.Det er jo nettopp når kroppen ikke lystrer at den er syk. Det er nettopp når kroppen ikke vil det du selv vil, at sykdom er alvorlig. Det er når verken tankekraft, vilje, styrke, mot, positivisme eller medisiner kan få kroppen friskere, at sykdom er livsfarlig. Alvorlig livstruende sykdom kan ikke "tenkes" bort. Kreft kan ikke "villes" bort. Hadde det vært så enkelt så hadde du og jeg og mange andre vært friske for lenge si. Det er ingen tvil om at da hadde du, sterke, flotte, kreative, modige Regine vært frisk for lenge si!Og heldigvis har de aller fleste som skriver her forstått dette!Jeg tenker masse på deg og heier på deg! Hilsen fra Åshild

Mari

30.07.2009 kl.23:11

Jeg vet du klarer det:) Hold hode hevet!

Hilde

30.07.2009 kl.23:30

Må bare kommentere innlegget ditt, Åshild:Selvfølgelig kan ingen (dessverre) sende Regine krefter slik at hun kan overvinne kreften.. MEN hvis du mener at det å være positiv og det og holde motet oppe ikke hjelper, så vet neimen ikke jeg. Mange kunne sikkert "lagt seg ned og dødd", dersom de hadde fått ei slik alvorlig diagnose, som Regine har fått. Men hun er sterk, hun er tapper og hun er positiv! Og det hjelper, ikke i den forstand at kreften forsvinner, men jeg er sikker på at det hjelper henne til å takle alt dette bedre.Synes du kunne spart deg for den øverste kommentaren der. Alle vet jo at hun ikke kan bli frisk ved å sende henne krefter, men det hadde vært strålende om det var slik det fungerte. Ellers håper jeg at du blir frisk, Regine. Selv om det ser mørkt ut akkurat nå, så kan det endre seg. Du fortjener virkelig å leve lengere. Du er ei modig jente! Ønsker deg all lykke til videre :) Er stadig innom å leser bloggen din, og du er veldig flink :o)

Thea

31.07.2009 kl.00:01

Lenge siden jeg har sjekket bloggen din nå ser jeg.. skjønner godt at du ikke greier å være kjempepositiv og sterk hele tiden, selv om jeg ikke kan forstå situasjonen din.. Men jeg håper virkelig at de du har rundt deg er sterk for deg, når du ikke greier å være det selv innimellom! Men stå på Regine, det er mange som håper for deg, om ikke annet.. Så dumt at du ikke fikk dratt på konserten da!! Men vi satser på at du får mulighet til det senere! Vi satser på å reise oppover(nedover?? eier ikke retningsans:p) på mandag/tirsdag, spørs litt på når vi får klarsignal til å dra. Men vi skal si fra når vi er på Nordmøre.. Vi kan ordne konsert for deg på Goma vi:p nå er riktignok ikke Preben ekspert på noe i nærheten av Metallica men...:)

Margrethe

31.07.2009 kl.00:07

Så utrulig trist å lese hvordan du har det. Så urettferdig. Kjenner jeg får vondt inni meg. Kan ikke forestille meg hvordan du har det.Livet er så urettferdig. Håper så inderlig du blir frisk. Mange gode tanker sendes til deg. Godklem.

Voilá

31.07.2009 kl.00:34

Off. Får vondt av deg.. Du er virkelig sterk! Det skal du ha! God bedring :-)

Mette F

31.07.2009 kl.00:53

Vet du Regine! Nå har jeg vondt langt inne i meg på dine vegne! Har fulgt utviklingen gjennom bloggen din. Smilt når du har smilt og vært nedfor når du har fått dårlige nyheter. Gjennom alt du har opplevd og skrevet om har du alikevel stort sett vist ett sterkt ansikt utad og å høre deg gi opp slik ryster meg dypt! Kansje først nå jeg forstår mer av hva du egentlig går igjennom selv om man aldri fullt ut kan forstå uten å være i samme situasjonen selv!Jeg vil bare si at uansett hvor tøft og vanskelig du har det finnes det alltid ett håp! Så lenge hjertet ditt slår finnes det ett håp!! Det gjør det Regine! Se tilbake og tenk igjennom alt som har skjedd. Du trodde ikke du ville oppleve 18 års dagen din, men her er du! Du har fortsatt mulighet til å se 19 års dagen din, 20 års dagen din, ja til og med 90 års dagen din! Dersom det finnes rettferdighet i verden er det eneste logiske at du kommer deg dit. Det er så vanskelig å si noe trøstende. Ord er så fattige i en slik sammenheng. Mitt dypeste ønske for deg er at du skal bli frisk så du kan bli en kjent fotograf eller hva du vil, og bli en 100 år gammel litt sprø dame med hus i skogen og 19 katter. Jeg har troen på at dette er mulig! (at du blir frisk altså, det med kattene og sånn må du finne ut av selv når du kommer så langt..). Jeg mener at så lenge det er liv er det håp! Det er en utslitt frase, men som alle gamle ordtak har det kommet til av en grunn. Sterke vakre Regine! Jeg sender deg en trøstende klem og fortsetter (som alle andre her inne) å krysse fingrene for deg!Mette

m

31.07.2009 kl.01:00

Sender deg masse varme tanker Regine. Og håper alt går bra med deg. Husk, mirakler har skjedd før, og de kan skje igjen.Bloggen din har jeg fulgt med i mange, mange måneder, men aldri kommentert før. Har aldri funnet de rette ordene å skrive, men du skal vite at mange tanker har gått til deg alikavell. Du er sterk Regine. Håper på å få snart høre fra deg igjen! :)

Stine

31.07.2009 kl.01:13

Hei Regine =) Vet du hva? Jeg har lest alle innleggene dine på bloggen, men har faktisk ikke kommentert ett eneste ett, noe jeg virkelig skammer meg over. Men dette innlegget rørte noe ved meg. Jeg kjenner at tårene triller nedover kinnene mine og blir rett og slett sint og så oppgitt over hvor ufattelig urettferdig livet er. Jeg vet ingenting om hva du går gjennom nå og kan heller ikke på noen måte forestille meg det. Men en ting jeg vil du skal vite, er at jeg tenker på deg! For deg er jeg en totalt fremmed person, men du aner ikke hvor mye jeg vil at du skal bli frisk og få leve et normalt liv igjen.. " Dypt i mørket mellom stjernene, midt i den ytterste ensomhet, er menneskehjertene alltid sammen.." Så selv om jeg ikke vet stort om deg enn sykdommen og det som står på bloggen, så er jeg på en måte her for deg. Sammen med så mange andre som følger bloggen din og som tenker på deg hver dag.Klem fra Stine

IsabelleNatalie

31.07.2009 kl.03:51

sjekk ut videoblogg på isabellenatalie.blogg.no

Katrine

31.07.2009 kl.03:59

Det eneste hun ønsket seg var en solskinnsdagSkyfri himmel, en problemfri timei gode venners lagNykter, men svimmel. Jeg tenker på deg, Regine. Du må love meg at du ikke gir opp, for du inspirerer meg til å holde ut.Du er vakker. God bedring. Dette greier du.

Helene

31.07.2009 kl.04:04

Utrolig trist å lese. Og så utrolig synd at du gikk glipp av konserten i dag. Men vil du skal vite at selveste James Hetfield dedikerte Nothing Else Matters til deg :-) Håper det er et lite plaster på såret. Ellers god bedring fra oss i Norway, Inc :-) Stå på Helene

Anne Marte

31.07.2009 kl.04:44

Jeg kjenner deg ikke. Men jeg synes du virker som et fantastisk flott menneske.Jeg synes det er flott at du vil dele dine tanker med oss.Jeg tror vi alle har godt av å lese dette. I Norge er vi flinke til å ta ting for gitt. Jeg vet ikke helt hvordan utsiktene dine er, men jeg ønsker deg lykke til og ønsker deg og dine alt godt.

hanne

31.07.2009 kl.06:21

Leste bloggen din først i dag. Fikk tårer i øynene, ingen aner hva du faktisk går igjennom. Jeg kan tenke meg at du føler deg på det laveste når du får dårlig svar på blod prøvene osv, off. MEN du må holde mote oppe! ikke gi opp! ikke tenk nå er alt over, for det kan henne det går helt fint selv om det kanskje ikke virker sånn. du virker som en utrolig sterk person. du deler jo tankene dine me hele norge mm. og jeg har trua på deg. selv om jeg ikke kjenner deg, men jeg vedder på at alt kommer til å ordne seg til slutt!! jeg bare håper og tror du kommer til å overleve! foresten, du er en utrolig nydelig jente! HÅPER DU LESER DETTE! for jeg har en vennine, hu fikk kreft i foten. det var en utrolig øm tid for alle, MEN vet du hva, hun overlevde kreften tilslutt, me en fot mindre, men i dag, er hun akuatt som før! så, bevis på at det er håp :) LYKKE TIL, HAR TRUA PÅ DEG! :)

incoming

31.07.2009 kl.08:32

Jeg håper du skriver snart! :/Det er lenge siden.Tenker på deg..!mange varme klemmer!

Hannemor

31.07.2009 kl.09:06

ANNE

31.07.2009 kl.09:49

Kjære Regine...Tenker masse på deg...Klem fra Anne

31.07.2009 kl.10:05

Hei RegineTenk at selveste James Hatfield hadde dedikert en sang til deg! Det hadde jo selvfølgelig vært så utrolig mye bedre å kunne vært på konserten, men tenk - nå vet virkelig "ALLE" hvem du er og hvor flott og tapper du er!! Aldri aldri aldri gi opp!!!!!!!Stor varm klem fra BOg til deg Hilde: Dersom du hadde vært inne på bloggen til Åshild og lest littegrann, så ville du visst at hun har fullstendig ryggdekning for det hun skriver!! Hun er alvorlig syk selv, og har vært det i mange år. Ikke gjør det til et poeng å kritisere bare for å kritisere!

Hilde

31.07.2009 kl.11:16

Til Anne: Utrolig trist å høre at hun er alvorlig syk selv, men når folk skriver slik til Regine, så er det jo for at folk er lyst å hjelpe henne, gjøre alt for at hun faktisk kan bli frisk. Det kan være ønsketenking at det ville ha hjulpet, selv om det ikke er slik. Da er det litt idiotisk at noen må skrive: "De som tror de kan sende deg krefter til å overvinne kreften med, de har misforstått totalt." Folk skriver det jo tross alt ikke for å være slemme, det er for de ønsker henne alt vel!

anno

31.07.2009 kl.11:29

kjære regine...ønsker deg alt godt...det ønsker vi vel alle som skriver her..skjønner at du ikke har det lett, kreft er en jævelig sykdom som ingen skulle hatt..det er så vanskelig og skrive noen trøstene ord når ting ikke ser bra ut...men ting kan snu aldri aldri glem det ...du er det første jeg tenker på når jeg våkner og det siste jeg tenker på om kvelden...krysser alt som krysses kan...håpper det snart kommer et inlnleg om åssen du hadde det på konserten,,,håpper du fikk reise og ønsker deg det beste...klem fra en av mange som tenker på deg.....

Marit

31.07.2009 kl.12:44

"Det kommer alltid et øyeblikk da du må handle, på tross av din frykt, og hoppe ut i det ukjente."Helene Lerner-Robbins Du har hatt mange slike øyeblikk, og du må bare fortsette å hoppe videre. Stå på Regine, og ikke gi opp kampen enda!

Maren-Sofie

31.07.2009 kl.12:59

Reginen..Hikka du i gårkveld? For jeg har nemlig hørt at man får hikke om noen tenker veldig hardt på en.. Du? Jeg var på Metallica i går, og jeg tenkte så utrolig mye på deg. Jeg skulle så veldig ønske du hadde vært der, men jeg håpte vel på en eller annen måte at jeg kunne telepatere hele konserten til deg, ellerno.. Hm. Det her ble teit. Men ja.Jeg veit egentlig ikke hva mer jeg skal skrive nå, vil vel egentlig bare si at jeg tenker på deg veldig, veldig mye. Åh, som jeg håper du får en opptur snart..Mange-gode-klemmer fra Maren-Sofie og vofsen

kine

31.07.2009 kl.13:00

stå på og tenk positivt =)Håper det går bedre snart

elise -

31.07.2009 kl.14:28

uff, jeg kjenner tårene presse på her også.stå på!

Hanne G.

31.07.2009 kl.14:42

Hei, hvordan går det?

Silje

31.07.2009 kl.15:14

Salme 56: 14For du har berget mitt liv fra døden, og fridd min fot fra å snuble. Så kan jeg vandre for Guds åsyn i livets lys.

31.07.2009 kl.15:29

Det er trist å høre om sykdommen din regine ! men, man må vell bare tenke positivt og ikke ta en sorg på forskudd. stå på regine , selv om det er mye motgang !

annelise

31.07.2009 kl.15:42

Hei!Jeg vil bare kommentere på Åshilds innlegg, for jeg tror det bl.a. var rettet mot det jeg sa. Jeg forstår veldig veldig godt at det er vanskelig, og jeg kan ikke sette meg inn i situasjonen. Men én ting jeg vet er at negativitet har aldri hjulpet noen. Jeg må ha vært én av de aller mest negative personene på jorda da jeg var yngre - og jeg led jo ikke av noen alvorlig sykdom. men levde likevel i et helvete siden jeg tenkte som jeg tenkte - jeg ødela alt for meg selv uten å skjønne at jeg gjorde det. (men ja, jeg vet at kreft er noe annet, dette er bare et eksempel på hva tanker gjør med en) så ja, det er ekstremt vanskelig med negative tanker, og å gå over til å tenke positivt i stedet. Tanker kan være noe av det mest ødeleggende man har.Men folk som tidligere omtrent har fått en dødsdom av legene har plutselig blitt friske - fordi de ikke mister håpet, og, som du, Regine, har skrevet i headeren din, aksepterer hva som er - it is what it is. Èn av disse hørte jeg om for bare et par dager siden. Navnet hennes er Brandon Bays. Hun fikk plutselig vite at hun hadde en stor svulst i kroppen, og det var ikke mye håp for henne. Men hun nektet å opereres, og ville heller fjerne svulsten selv. Dette klarte hun på under syv uker. Legene kunne ikke tro det de så. Hun klarte dette ved å prøve å finne ut årsaken til hvorfor svulsten hadde kommet in the first place. Hun har senere hjulpet folk over hele verden, og har skrevet en bok som heter "The Journey". Jeg har ikke lest den, men andre anbefaler den på det sterkeste.Dette er ikke noe forsøk på å kritisere noen, jeg vil bare bringe håp. Og ønsker dere begge to all mulig lykke dere kan få! Jeg tror på dere :)Og Regine, jeg håper du føler deg bedre nå!

Maria <3

31.07.2009 kl.15:59

Tenker på deg.. ønsker deg all lykke! jeg kan ikke forestille meg hvordan du har det.. du er så tapper!

søtnosmamma

31.07.2009 kl.16:49

Som annelise skriver så hjelper det og være positiv! Selv om Åshild her selv er alvorlig syk, så vil ikke det si at det hun sier er det riktige! Det å ha håp og tro kan være avgjørende både for livskvaliteten og hvor lenge en lever når man er syk, uhelbredelig eller helbredelig!! Og det er kjempe flott at mange av oss sender styrketanker til (deg) Regine og ber! Det er jo bare så bra at vi er så mange som bryr oss, bare det må jo være en god følelse når en ellers føler at alt går i mot en og er langt nede psykisk. Så jeg tenker de fleste av oss som er innom bloggen din ofte for å se om der er noen oppdatering fortsetter og sende styrketanker til deg, og at du holder håpet oppe! Klemmer fra meg!

sirkeline

31.07.2009 kl.18:52

Tror ikke dette er bloggen for diskusjoner og meninger om hva som evt fører til at man kan overvinne ulike sykdommer, Regine er alvorlig syk og inne i en periode som er tung akkurat nå. Hun må gjøre det hun føler er riktig for seg selv i samråd med de som behandler henne og er rundt henne. Men at vi er mange som vil henne alt vel, og tenker masse på henne er sikkert. Ord blir liksom fattige og det er vanskelig å vite hva man skal si uten at det sårer. God bedring, og alt godt. Varm klem, du fine jente.

Åshild

31.07.2009 kl.20:39

Jeg er helt enig i at dette ikke er bloggen eller tiden for diskusjoner om hvordan man ev. kan overvinne sykdommer. Det var aldri min mening å starte en diskusjon slik det har blitt her nå. Min mening med innlegget jeg skrev var å støtte Regine og uttrykke at det ikke er opp til hennes psyke og/eller innsats om sykdommen forverres. Jeg er enig med alle i at det å tenke positivt, være sterk og å fokusere på gode ting er bra og kan bidra til at tilværelsen blir best mulig enten man er frisk eller syk. Jeg håper denne diskusjonen kan avsluttes med dette. Jeg ønsker deg Regine mot og bedring og alt godt! Hilsen fra Åshild

Violaina

31.07.2009 kl.20:45

Jeg tenker på deg og din situasjon, Regine, selv om det er fra et sted langt utenfra hvor jeg til tross for denne sterke bloggen snaut kan ane en brøkdel av hva du går gjennom.Det jeg vet er at du ei fantastisk ung kvinne som så utrolig fortjener å leve og blomstre (og hadde du vært mindre fantastisk hadde du uansett fortjent det samme, ingen burde oppleve det du opplever så ung.)No man is an island, Entire of itself. Each is a piece of the continent, A part of the main. If a clod be washed away by the sea, Europe is the less. As well as if a promontory were. As well as if a manner of thine own Or of thine friend's were. Each man's death diminishes me, For I am involved in mankind. Therefore, send not to know For whom the bell tolls, It tolls for thee.

linnlinea

31.07.2009 kl.20:53

stå på!!tårene presser på,du får det frem som om vi er "med" deg,det er så ekte..det er ekte det sjer,å det sjer med deg..takk for at du vil dele dette me leserene dine..det er mange som heier på deg,JEG HEIER PÅ DEG!!!som du skrive du har en god familie og gode venner:) jeg kan ikkje sette meg inn i hvordan du har det,men jeg mener det stå på:)

Tove

31.07.2009 kl.20:54

Håper på alt det beste for deg Regine...Følger bloggen din med håp og tro på at det skal gå bra med deg...Du er utrolig sterk oppi det hele synes jeg...Lykke til og god bedring !

Andrea

31.07.2009 kl.21:39

jeg har ikke kommentert på din blogg før, men det må jeg si, jeg fikk tårer i øynene av dette innlegget. Håper virkelig det ordner seg, du er sterk! stå på!god bedring !

Sunniva Alves

31.07.2009 kl.21:58

Hei :) Jeg har nettopp begynt å lese bloggen din, og jeg skjønner at dette er veldig tungt. jeg er 14 år, og har prøvd å google dette. Kall meg dum, men kan man overvinne dette? Eller kommer du til å gå bort uansett? (alle går jo bort, men du skjønner) Jeg spør fordi jeg lurer, og jeg vet ikke om det ble litt frekt å spørre om dette. Eller, det ble kanskje det? Du trenger ikke å svare meg! Men jeg ønsker deg alt godt, og selvom vi ikke kjenner hverandre, så vil jeg gjøre alt for at du skal bli frisk! Jeg bidrar med hva som helst!

Kamilla

31.07.2009 kl.22:14

Håper du fikk kommet deg på Metallica i går, og at alt går bra med deg. Du fortjener virkelig ikke dette.

Ida

31.07.2009 kl.22:29

Jeg ber for deg Regine! Håper alt går bra!Men en ting jeg lurer på, har du noen gang besøkt en healer, altså gått på kur med healer?Bestemoren min ble healet, hun var lam!!!Du må bare ha håpet oppe, prøv alt, uansett vei det går!

Elise

31.07.2009 kl.22:36

Herregud så urettferdig at du skal gå gjennom dette! Men husk at du ikkje e aleine!Du e ei utrulig sterk jente, og eg har trua på at du kan klare det!:)Utrulig trist at dette skulle skje med deg, og at det skjer med nokken i det heile tatt..Eg fekk tårer i augene, og tenker på deg og dine nærmeste..bere vent å sjå, om ei stund sitter du sikkert å skrive om at du har overvunnet kreften og er blitt frisk! Eg leser på bloggen din, og følger med, og må sei du er ei utrulig sterk jente.En slektning av meg fekk kreft då ho va mindre.. det såg ganske ille ut ei stund, legane hadde gitt opp og det såg ut som at alt håp var ute. Men ho hadde trua sjøl, ho ville leve og vinne over kreften. Idag er ho hundre prosent friskmeldt, men går til årlig sjekk. OG regine! Eg veit du vil klare dette! Bere stå på, og forsett og ver så positiv.Eg beundra deg høgt!God bedring!:)

Julie

31.07.2009 kl.22:38

Kjære Regine.Ikke gi deg! Du er et utrolig sterkt menneske og jeg beundrer deg virkelig. Ingen fortjener å gå gjennom det du gjør, og jeg håper at du blir bedre. Husk alltid at du har tusenvis av "fans" rundt i Norge som tenker på deg. Jeg håper du får den støtten du trenger nå fra familie og venner, og at du vil kunne leve et godt liv i lang tid fremover! Du fortjener det beste!

mannyf

31.07.2009 kl.22:50

Kjære Regine.Du er sterk og jeg synes det er veldig domt at du må gå igjennnom dette. Jeg håper du en dag blir helt frisk :)

Åse

31.07.2009 kl.23:13

Oi, det er første gang jeg leser bloggen din Regine. Du er fantastisk sterk, og dette skal gå bra! Tenker på deg, og ønsker deg alt godt!klem fra Åse

Kristina Salanga

31.07.2009 kl.23:57

Tenker på deg, kjære du.Varme klemmer fra meg

Nina

01.08.2009 kl.00:07

Hei Regine.Jeg som MANGE andre her følger bloggen din jevnlig og jeg må si du er ett imponerende menneske :) Ikke mange hadde klart å dele slike tanker med "alle".Trur alle svarene du har fått her taler for seg: Det er mange som tenker på deg og sender deg varme tanker, klemmer etc.Følger meg inn i rekkene jeg og kan bare si at du er i mine tanker og.Varme tanker fra meg :)

Sofie M

01.08.2009 kl.00:10

Utrolig trist å høre, men du må ikke gi opp nå, Regine! Du har vært sterk hele tiden og kjempet det igjennom alt. Du kan ikke gi opp nå. Jeg ber for deg, og håper alt ordner seg!Sender gode tanker til deg!

Maren

01.08.2009 kl.00:40

I en slik sammenheng er det vanskelig å finne ord som er støttende nok. Men du må vite at det er så mange som heier på deg, du kan ikke la deg knekke nå! Kjemp, kjemp, kjemp.

Ebbert

01.08.2009 kl.02:01

I know it's gonna be alright

Elisabeth

01.08.2009 kl.21:36

så utrolig sterkt skrevet! fikk tårer i øynene når jeg leste det. håper ting blir bedre! dette klarer du. jeg vet du klarer det! mange gode og varme tanker og klemmer fra meg til deg! håper du har en fin kveld i kveld i allefall!

Marthe

04.08.2009 kl.22:31

stå på ! jeg vet du kan klare det, du er ufattelig sterk... ønsker deg lykke til viderefra ei som følger bloggen din støtt og stadi.

Ingrid

06.08.2009 kl.18:21

Det eneste du fortjener nå regine, er at alt går din vei! Jeg blir så utrolig lei meg når jeg leser hva du går igjennom, og det fortjener du virkelig ikke! Stå på kjære deg, jeg krysser fingrene for at du klarer dette! Du er så sterk.

silje

08.08.2009 kl.22:32

Har veldig lyst til å kommentere, men vet liksom ikke hva jeg skal si.Du virker som en knalltøff jente og jeg krysser fingrene for deg ! det gjør jeg virkelig.

Martine

13.08.2009 kl.16:09

Du har klart deg så langt, å du kommer til å klare det lenger!Jeg syns du er tøff, og sterk! leser bloggen din, og alt du skriver er utrolig bra! du har opplevd mye mer enn de fleste, og du har mye mer å leve av! noe negativt er kanskje ikke greit å høre, men du må tenke at hvis du får det negative nå, så blir det positivt senere :)

Lotte Amalie

16.08.2009 kl.14:38

Jeg har lest bloggen din sånn ca. helt siden du startet den, både jeg og mamma.Vi nevner deg fra tid til annen og sitter begge og håper på at det skal kunne komme noe godt ut av all kjempinga di. Jeg mener det bestandig kommer noe godt ut av alt, absolutt alt.Det er ikke bestandig helt kjempestore fantastiske ting som skjer, men noe som oppmuntrer enn, det har jeg fullt ut troa på. Jeg snakker av erfaring, for har vært igjennom utrolig masse selv.Dessuten virker du som et fantastisk menneske, så til slutt skjer det som er til det beste for deg. Denne setninga blir nok bare utrolig random, siden alle sier det, men likevel: stå på. Håper av hele mitt hjerte på det aller beste for deg.Q: Overskriften din på dette innlegget, "Dead to the World", er det en Nightwish-låt du tenker på da? :-)Bare lurer, i og med at Nightwish er mitt absolutte favorittband, og jeg har fått med meg at du har en god musikksmak!

henriette.

21.08.2009 kl.21:43

aww. utrolig trist, du må bare stå på og jeg håper du blir bedre,tror at du klarer det :)

Øyvind

12.10.2013 kl.22:26

Har lest litt rundt på denne bloggen og både innlegg og kommentarer, fantastisk både hvordan Regine blogget så lenge og så personlig, og hvor mange som lot seg engasjere...

...men reagerer veldig sterkt på alle som spammer råd de ikke har grunnlag for, enten det er horden av folk som pusher "The Secret" (seriøst, får dere betalt eller noe?) eller mer ekstreme tilfeller, som hun i denne tråden som viser til en kvinne som bokstavelig talt virker å anbefale folk å nekte å ta imot kreftbehandling (et like livsfarlig råd som å spise fluesopp eller hoppe utfor 20 meter høye stup).

Vet det sikkert er godt ment, men føler likevel det er veldig unødvendig å spamme slike ting på en blogg som dette, spesielt når en ikke kan backe det opp med annet enn intetsigende flokser som at "dette har hjulpet mange" eller "det skader ikke å prøve". Kreftbehandlere jobber hardt for å finne kurer og behandlingsmåter for sykdommen, og de nøler ikke med å ta til seg nye ting når de oppdager at de fungerer. Har selv mistet flere til kreft, det er en grusom sykdom og det er faktisk ikke bare å vifte med en tryllestav eller "tenke postivit", og vips, så er du frisk igjen.

Skriv en ny kommentar

Regine

Regine

22, Kristiansund

Har fått diagnosen MDS/AML - her vil jeg beskrive hvordan det er å leve med/bli behandlet for det. Lurer du på noe? regine1000@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten