Abandoned

Formen har vært ganske laber i det siste. Jeg trodde at blodprøvene var skikkelig ille. Men det var de heldigvis ikke! Bra prøver er det ikke, men bra til å være på nåværende tidspunkt vil jeg påstå. De hvite har ikke steget så mye siden torsdag, og det er bra! Derfor mente legene at jeg sikkert ikke trenger cellegift før de gir vidaza igjen likevel, og det er bra. Vidaza skal jeg få på lørdag igjen, i dobbel dose, siden jeg tålte dette ganske bra.
Blodstatus er som følgende:
Hb: 10,7
Trombocytter: 38
Nøytrofile: 1,47
Leukocytter: 8,7
(Nei, jeg forventer ikke at alle skal forstå dette.)

Om litt over en uke er det Metallica-konsert. Jeg tør så vidt å glede meg. Flybilletter og hotell er bestilt. Går dette da? Og det blir litt skummelt å reise på egenhånd selv om Eli skal være med og. Mamma og pappa har jo vært med meg overalt siden jeg ble syk! Men det skal bli godt å gjøre noe på egen hånd også for en gangs skyld. Jeg er 18 år, og jeg har alltid likt å være uavhengig. Sykdommen har jo ikke akkurat lagt til rette for det. Hvis konserten går i orden blir jeg overlykkelig, det eneste jeg er redd for er å få svineinfluensa. Hadde ikke det vært typisk liksom..

I dag var jeg og Eli ute og spiste. Jeg syns det var på sin plass. Blodprøvene hadde ikke blitt så mye verre, og det ser ut til at jeg slipper cellegifta de egentlig skulle gi meg. Noe må man jo unne seg i disse dager. Det var kjempegod mat.
Senere dro vi hjem til meg og spilte mario kart og så på film.

cimg1893

cimg1892

124 kommentarer

Malin ☆

22.jul.2009 kl.00:58

Håper du kommer deg på konsert :)

Anne

22.jul.2009 kl.01:00

haha! jo, svineinfluensa hadde vært fortjent Regine! herlig galgenhumor, det skal du ha! :)

Line

22.jul.2009 kl.01:00

Lykke til Regine!Håper du virkelig kommer på metallica konserten ! Du fortjener det!Lykke til videre, jeg tror på deg ! :)

Annette Lill Hauge

22.jul.2009 kl.01:00

Utrolig viktig å kunne kose seg med god mat og venner av og til!Håper du kommer deg på Metallica-konserten :-) Stå på!

Lena

22.jul.2009 kl.01:01

Metallica konsert har jeg på "to do" listen min. fikk ikke billetter til konserten i Bergen.så jeg må nok vente til vi har råd å reise på sparket. Håper du kommer deg på konsert ihvertfall!kos deg masse!

F r i d a P e t r i n e

22.jul.2009 kl.01:03

Hjelpe meg Regine, om det der ikke er søsteren din så har du en tvilling utenom familien O: Det er bra at blodprøvene var bedre enn forventet, det fortjener du! Samme med Metallica konserten, håper det går i orden!! :D

Regine

22.jul.2009 kl.01:03

Takk for kommentarer :)Anne: Galgenhumor må man ha ;)Missmartypants: Ser ikke ut til at Metallica gir seg med det samme, så sjansen byr seg nok når du har råd! :)

Regine

22.jul.2009 kl.01:03

Frida: Det er ikke søsteren min nei, men bestevenninna :p

Charlotte

22.jul.2009 kl.01:06

håper på metallica konsert da :-Dskal krysse fingrene for deg :)

Kristina Salanga

22.jul.2009 kl.01:09

Så flott at blodprøvene var bedre enn du ventet, og at du sipper cellegift! Håper Vidaza i dobbel dose hjelper godt.Ja galgenhumor må man ha. Nå tør jeg ikke ta i bruk det så mye på nettet, og helst ikke ironi heller, da masse av kommunikasjonen kommer vekk. Den non-verbale kommuniasjonen som kroppspråk og ansiktsuttrykk blant annet. Lett å bli misforstått.Men det eneste "svinske" du skal borti nå Regine, er at du skal ha det svinaktig kult på Metallica konsert! ;-)Ser nydelig ut det dere spiste på bildene i denne posten forresten! Ble helt sulten her jeg nå! :-) Men det er vel best å krype opp i sengehalmen. Er litt sånn natteravn jeg....Ha en så bra dag som du kan i morgen Regine.Tenker masse på deg, og ønsker deg alt godt videre.Varm klem fra meg! :-)

Regine

22.jul.2009 kl.01:11

Kristin: Litt skummelt å bruke ironi på nett av og til, ja. Ikke så artig å bli misforstått ;pIkke rart du blir sulten av bildene, det blir jeg og! Natteravn er jeg og, håper du fortsatt får en fin sommer :)

Ida Helene

22.jul.2009 kl.01:14

Jammenjøss! Dere to ligna :)

Silje Helen

22.jul.2009 kl.01:15

Du å bestevenninna de lignet en del! :)) Krysser fingrene for konserten :D Håper alt skal gå bra for deg fremover!

Roald

22.jul.2009 kl.01:17

Hei Regine.Bortsett fra Hb og trombocytter var mine blodverdier atskillig lavere på det verste, om det kan være noen trøst. Håper du kommer deg på konserten, men med et såpass dårlig immunforsvar får du passe deg ekstra godt for infeksjonssykdommer. Tenker på deg som vanlig.Klem fra Roald.

Regine

22.jul.2009 kl.01:19

Hehe, mange som syns at vi ligner!Roald: Takk! :) Men immunforsvaret mitt er jo bra! Har ikke hatt så bra siden april jo ;)

Karina Dale

22.jul.2009 kl.01:21

Du fe berre håpe at immunforsvaret ditt helde sej! Ka grensa for isolasjon e? Den va 0,5 på nøytrofile med mej, e det samme me dej?

Regine

22.jul.2009 kl.01:25

Karina: Blir ikke isolert jeg. Er hjemme for det meste, og ikke på sykehus. Var på Ulver-konsert uten immunforsvar i det hele tatt faktisk :)

Roald

22.jul.2009 kl.01:36

Sorry Regine, så det nå. Leukocyttene er jo innenfor normalområdet faktisk. Men ingen grunn til å være uforsiktig av den grunn. Blingsa litt, jeg. Det er blodplatene dine som er veldig lave. Min verdi lå på ca. 80 på det laveste. Hadde masse problemer med neseblod, det ville ikke stoppe (koagulere). Fikk satt inn en vap (veneport) over høyre pupp. Jeg så ut som jeg hadde vært i krigen etterpå pga. indre blødninger. Halve brystet var blått og svart.

Regine

22.jul.2009 kl.01:41

Roald: Såpass ja. De hvite er ikke så bra da. De er for høye til å være meg. Men immunforsvaret er jo bra da, blitt på normalnivå nå, helt på grensa. Hører mange får problemer med blødninger pga lave trombocytter, men har faktisk aldri hatt problemer med det. Heldigvis :)

Sissel Kruse Larsen

22.jul.2009 kl.01:50

Hei, jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive, men har veldig lyst å fortelle deg at jeg beundrer deg stort. Jeg har lest bloggen din siden i vinter, og følger med på hvordan det går med deg. Fantastisk at du er i så god form, og strålende at du har fått gjort så mye du har hatt lyst til i sommer!Selv er jeg frisk og har alltid vært det, men først etter å ha lest din blogg har jeg virkelig begynt å sette pris på det. Tusen takk for at du lærer oss som leser den å sette pris på livet.Jeg har tenkt mye på hva jeg ville gjort om jeg fikk en alvorlig sykdom, og det er iallefall helt sikkert at jeg ikke ville hatt like mye mot og styrke som deg. Du er ufattelig sterk og et stort forbilde! Bare det du har gjort for kreftsaken ved å samle inn penger, for ungdommer med kreft ved å være et ansikt utad, og for alle oss som ikke setter nok pris på livet - er helt utrolig. Du er en skinnende stjerne på himmelen!Jeg håper du får reist på Metallica-konserten og at du får en sommer så god som mulig. Krysser fingrene og heier veldig på deg!Klem fra Sissel (som er fra Kristiansund, men du ikke kjenner)

Roald

22.jul.2009 kl.01:52

Ønsker deg i hvert fall god bedring, Regine. Nå er det loppekassa for meg. Skal på sykehuset i morgen til nevrologisk undersøkelse. Har kanskje nevnt det før; jeg har fått nerveskader pga. cellegifta, og det er ekkelt. Men ingen grunn til å klage egentlig. Alternativet er verre, men man håper jo alltid at legene skal komme opp med en mirakelkur.Sweet dreams!

hestiaverden

22.jul.2009 kl.02:01

Nydelig bilde av deg, vennen.Metallica er et mål i sikte - og så gjelder det å finne neste mål. Håper dine dager er så gode som overhode mulig. Det blir nok mange vonde tanker innimellom, derfor er jeg veldig glad for at det skjer positive ting rundt deg. Det blir som å hoppe fra stein til stein på stranden og prøve å unngå å havne i vannet. Krysser fingrene for at du og familien din har gode støttespillere de gangene det røyner på. Varme tanker sendes over fjorden til dere.-klem-
Så fine bilder av dere! Dere ligner jo skikkelig :pFortsatt masse god bedring og lykke til, Regine! Tenker på deg og heier på deg! :)

Linn Jones

22.jul.2009 kl.02:29

Eli er søsteren din sant? For dere var kliss like! :D

(birr)

22.jul.2009 kl.02:42

så utrolig godt du kler parykk^^du er kjempesøt regine.

ST

22.jul.2009 kl.03:15

Strålende. Keep up the good "work"...

Katrine

22.jul.2009 kl.04:02

Haaper du kommer deg paa konsert, for det fortjener du! :)

Preben

22.jul.2009 kl.04:05

Måtte le litt av den svineinfluensa-kommentaren! Hold deg unna Nord-Trøndelag, så går det nok bra:)Satser på at du holder deg frisk og kommer deg på konsert! Bare husk å komme deg hjem igjen til helga etter;)

22.jul.2009 kl.04:34

Hurra, saa bra at resultatene er bedre enn fryktet Regine! Haaper det blir Metallica konsert paa deg : )

Wenche

22.jul.2009 kl.07:29

Fint å høre at ting er litt bedre enn forventet. Det er små skritt i riktig retning =0)Det at du gjør de tingene du kan og har lyst gir deg jo litt innputt og det er en god ting !Du har nådd de mål du har satt deg de siste mnd, ingen grunn til å tro at det skal gå denne gang. Er sikker på at det blir Metallicakonsert på dere. Det er veldig fortjent, og uten foreldrer det er eg mer skeptisk til he,he,he. -0)Det er jo helt utrolig så like dere er, ikke rart dere er bestevenniner .Masse Lykke til videre med alt.Krysser fingrene for deg som alltid! ! !

Heidi G.

22.jul.2009 kl.08:48

Godt å se optimismen din skinne.Du kommer til å få det helt knall på Metallica-konserten. De gutta leverer - alltid!

astrid katrine

22.jul.2009 kl.08:52

håpe du får reisa på metallica :) og at du blir frisk, men metallica i fuste omgang ^^

Malin

22.jul.2009 kl.09:25

Håper du får det kjempefint på konsert.

Lill

22.jul.2009 kl.09:28

:D hei! håper du får det bra på konsert! Hihi, mariokart er morro, men du burde teste ut little big planet :D. Hva slags film så du på?

Ann-Kristin

22.jul.2009 kl.09:41

Fantastisk gode resultater. Skjønner godt at du vil feire det! Med kreftsykdom selv og til tider svakt immunforsvar, forstår jeg din bekymring. Min erfaring er at blir jeg dårlig, så er det når jeg minst venter det. Må jo leve og gjøre ting en setter pris på - og det er du veldig god på - og det er det aller aller viktigste. Life is the magic you create, shit is the things that happens to you!

christine

22.jul.2009 kl.10:40

håper virkelig du får dratt :)

Espen

22.jul.2009 kl.10:57

Godt aa lese at det gaar bedre! Kos deg med konserten. Sender gode tanker fra Roma :)

marnaa

22.jul.2009 kl.11:24

du er så søt Regine :)

Hanne

22.jul.2009 kl.11:36

Håper du kommer deg på konsert : ) det hadde du virkelig fortjent !

♥ KATRINE

22.jul.2009 kl.11:54

hørtes koselig ut!du får kose deg mye på konserten! herlige bilder :-)

Maiken/maikols.blogg.no

22.jul.2009 kl.11:56

håper virkelig du kommer deg på konserten! det fortjener du! :)

kari rasmussen

22.jul.2009 kl.12:04

Krysser fingrene for at du kommer deg på konsert!

22.jul.2009 kl.12:07

Lykke til! Du er nydelig

Regine

22.jul.2009 kl.12:16

Takk for kommentarer!Linn Jones: Nei, vi er ikke søsken. Lill: Så på The Butterfly Effect ;)

Rebella

22.jul.2009 kl.12:25

Den maten så så god ut at jeg kjenner jeg la på meg 2kg bare av å se på den! Ellers håper jeg inderlig du holder deg frisk nok til å kunne gå på den konserten; kunne få dra ut litt alene, du har nok godt av det og behov for det, det skjønner jeg:) Jeg tenker så mye på deg, alltid, og jeg fortsetter å be for deg, der får du 'unnskylde' meg, for jeg vet at du ikke tror på det selv - i det minste vet du at det er gjort i aller beste mening, og jeg håper det ikke føles respektløst for deg. Ha en fantastisk fin dag, håper du blir positivt overrasket videre (føles så rart å si det, for jeg er redd for at du tenker 'fantastisk dag? - vet du ikke hva jeg sliter med, eller?!' - jeg er redd for å trå over grenser, si noe feil - men vit at alt er i den beste mening, jeg ønsker kun godt for deg, og at du skal ha det bra♥ KJEMPEgod klem!

Gina

22.jul.2009 kl.12:27

Hei:)Jeg håper du har det bra og koser deg masse på konserten:) Maten så kjempegod ut:)

Lill

22.jul.2009 kl.12:29

Ihh, den filmen har jeg lyst å se! ^^ Har hørt om den, men ikke sett den ennå.

Ingrid

22.jul.2009 kl.12:45

Krysser fingre og tær dor at du kommer deg på konserten. :)

Ingrid Elisabeth

22.jul.2009 kl.13:22

Håper virkelig du kommer deg på konsert, det hadde du fortjent.Jeg fikk skikkelig lyst å dra på Mona Lisa og spise nå, lenge siden jeg har vært der.Lykke til videre :)

sirkeline

22.jul.2009 kl.13:47

Så godt å se deg igjen, vært på ferie jeg. Du ser fabelaktig flott ut, kan ikke tro at du er kreftsyk.. Du er flink til å nyte livet, og det er noe jeg synes alle skal bli bedre på, inkl. meg selv. Ha en fin dag Regine. Med ditt pågangsmot kommer du deg på mange konserter framover. Klem

Max

22.jul.2009 kl.15:34

Hej! Dina värden såg ju rätt bra ut trots allt. Personligen blir jag lite nyfiken på hur mycket blaster du har i blodet. När fick du senast transfusioner av trombocyter och röttblod? Max

Marthe Klausen

22.jul.2009 kl.15:47

Jeg utfordrer deg: http://mcdk.blogg.no/1248266998_jeg_har_blitt_utforde.htmlhåper det går bra med deg Regine:)

Marthe Klausen

22.jul.2009 kl.15:47

Jeg utfordrer deg: http://mcdk.blogg.no/1248266998_jeg_har_blitt_utforde.htmlhåper det går bra med deg Regine:)

Martine

22.jul.2009 kl.16:29

Krysser fingrene for at du får med deg Metallica. Redd for svineinfluensa? Da er vi to, jeg er livredd for det. Bare fordi immunforsvaret mitt er dårlig.

Jenny Louise

22.jul.2009 kl.16:51

Håper du kommer på konsert!!!!:) Det var et skikkelig fint bilde av deg!:)

Howie

22.jul.2009 kl.18:44

Har en utfordring til deg! skriv HOWIE i panna, ta bilde av det og legg det ut, eller sendt til haavardsagmoen@hotmail.com! Hvis 50 stykker gjør dette skal jeg skrive linken til bloggen til samtlige med sprittusj på hele kroppen og løpe naken over brua i Drammen, tro meg, det kommer i avisa! EKSTRA creds for kreativitet! Hiv dere på og send videre ;) Love Howie

anonym

22.jul.2009 kl.19:53

Veldig pent bilde Regine , hvordan fester du parykken egentlig ? :)

Carina

22.jul.2009 kl.21:06

Hva skjønnhet er for meg? Du!!!!

Ronja

22.jul.2009 kl.21:12

Håper du kommer deg på konsert :D Metallica er helt rå live!

Tine

22.jul.2009 kl.21:51

Du kjem deg på konsert!!!!!!! Det MÅ du :) Lukka til!Helsing exkreftpasient :)

Freddy

22.jul.2009 kl.22:04

du har ein fantastisk fin og viktig blogg!

Raymond

22.jul.2009 kl.22:06

Du skal på konsert Regine :) møte oss i Met club : D (Norwegian INC)

Oda

22.jul.2009 kl.22:22

Kjempesøte og fine bilder :)

Christine

22.jul.2009 kl.23:43

Bra at hb'n ikke er så lav. Sliter selv med lav hb, og man blir så utrolig sliten av det.. Håper det forbedrer seg :)

Trine

22.jul.2009 kl.23:54

Håper du kommer deg på konsert!! Følger med deg, du har en meget sterk og bra blogg. Som sier noe om deg som person! Stå på Regine!!:)

line marie

23.jul.2009 kl.00:06

jeg begynner aa graate naar jeg leser bloggen din, jeg kan ikke fatte at du greier aa vere saa sterk med den sykdommen og alt, og naa som jeg har lest bloggen har jeg funnet ut at jeg ikke skal klage paa hvordan jeg ser ut og hvor fet jeg er og alt, jeg skal si til meg selv at jeg er heldig som slipper sykdommer og alt det faenskapet der, lykke til sier jeg bare, jeg bare vet du kommer til aa bli frisk :)

turid

23.jul.2009 kl.00:23

fint å høre at blodverdiene var bedre enn fryktet. Her gjelder det å samle plusspoeng. Håper du slipper unne svineinfluensaen. Hadde jo vært maks uflaks det nå - og håper du kommer deg avgårde på konsert.Du er en stadig påminnelse til oss alle om at vi må leve livet mens vi har det. Håper du kan fortsette ditt innholdsrike liv i mange friske år framover.

Chalten

23.jul.2009 kl.00:35

Jeg er utrolig glad for at de ikke var så negative. Håper virkelig alt holder seg bra, slik at du får dra på metallica konserten. :)

Therese HN

23.jul.2009 kl.02:25

Det er bra du unner deg noe god mat! Gjør det oftere ;) Og jeg er så utrolig misunnelig på metallica konserten som du skal på! Skulle ønske jeg hadde fått skaffa meg billetter til den - men likevel så må jeg si at du fortjener den så utrolig også! Håper alt går bra :)HAVE FUN! ^^

Lise-Tove

23.jul.2009 kl.08:31

Hei du!Skal du på Metallica konsert! Da vet jeg om en her hjemme som litt missunnelig på de billettene dine..... Eskil har prøvd og få tak i billetter to uker nå, han har mulighet men ikke for 2000 kr pr... det er litt vel dyrt.Så bra at prøvene ikke var så værst. Håper formen din tar seg opp snart.Du får hade skikkelig kult på konsert!!!!!!!!!!

metallicatrollet

23.jul.2009 kl.13:39

Håper du kommer deg på konsert. :) I såfall skal jeg se etter deg. ;)

Anita

23.jul.2009 kl.13:42

Flott blogg du har :)) Du må kose deg på konsert :) Vel fortjent! Leste også innlegget ditt om folk som klager.. Er ikke sikker de mener noe med det, noen har desverre ikke evnen til å tenke seg om. Du skal bare la det gå inn ett øre - og ut ett annet, det er utrolig deilig av og til :) Og jeg er sikker på du kommer til å vinne over dette, selvom du tenker "hva vet vel du?" bare så du vet det ;) Vi får satse på svineinfluensa holder seg borte ja!! Du er ei tapper jente, stå på videre ;) Klemmer til deg!

Margrethe

23.jul.2009 kl.14:57

Jeg håper med alt jeg har at konserten går i boks for deg :) Det fortjener du.

Malene

23.jul.2009 kl.15:10

Håper du får med deg konserten og har det storartet! Det fortjener du! Du er forresten nydelig!

marte

23.jul.2009 kl.15:17

Som alle andre, så håper jeg du kommer deg på konserten! :-)) Det fortjener du masse! Lykke til, Regine! :-)

Melissa Catherine Moen

23.jul.2009 kl.15:24

Heihei :)Håper alt blir bedre til slutt! Du har så bra innstilling på dette!! :):)Men jeg lurte på når du bruker parykken din, er det ubehagelig? For den første jeg fikk var ikke ekte og jeg takler den ikke.Men har bestilt en ekte en, og bare lurer på hva du syntes om din? :):)Du ser kjempe bra og ut forresten! :)

Silje

23.jul.2009 kl.20:09

Du er så utrolig flink! Stå på :)

Margrethe

23.jul.2009 kl.20:28

Håper virkelig du kommer deg på konserten, det blir et minne verdt å ta med seg :)Jeg skal også på konserten og jeg gleder meg utrolig mye, men du, av alle, må være den som fortjener en slik opplevelse aller mest, med tanke på alt du går igjennom. Lykke til!

23.jul.2009 kl.21:52

Første gang jeg kommenterer her. Har fulgt bloggen din lenge nå. Tenk om jeg kunne vært så modig, tøff (eh det er vel samme sak....), utholdende, tålmodig og optimistisk som deg i hverdagen. Du lærer meg å sette pris på livet (selv når det til tider er trist,grått , kjedelig og tungt). Og så til slutt: den maten så fantastisk god ut du - tror nesten jeg reiser til den retauranten du har kjøpt den - hvem er det?. Var den like god som den ser ut til? Tror nesten jeg mnå gå i skapet å finne meg noe godt....Krysser fingrer (skrives det sånn? vel, samma det...) og tær for deg iallefall. Håper du kommer deg på konsert (selv om jeg ikke helt har samma musikk smaken).Har lyst til å gi deg en god klem. Du virker som en super jente, som jeg skulle ønske jeg kjente.

Elise

23.jul.2009 kl.23:44

lykke til! Haaper du kommer deg til Metallica konserten:Deg har forresten utfordret deg paa bloggen min, ta en titt hvis du vil ta imot utfordringen:) den er under innlegget "Eg har blitt utfordret".

Veronica S

24.jul.2009 kl.00:03

Skal krysse fingrene for deg at du kommer deg på konserten;) Synes du er kjempetøff som reiser alene;)Maten så kjempegod ut da, ble veldig sulten nå:)

HANNA

24.jul.2009 kl.00:32

hei du :) jeg har nylig begynt å lese bloggen din, også spurte en om hva slags sykdom du har, er det kreft? for da jeg nevnte mds så mente hun at det var noe medfødt? ;/ Så hvis du gidder å bare skrive kort hva det er, eller noen andre som har vært fast leser av deg, så hadde det vært fint.klemmer

Regine

24.jul.2009 kl.01:08

Rebella: Syns du alltid kommer med koslige kommentarer jeg, du sier ikke noe feil i det hele tatt :)Lill: Du bør se den, den er ganske bra ;)Max: Sist gang de sjekket hadde jeg 15-20% blaster i blodet. Sist gang jeg fikk trombocytter er vel over 3 uker siden, og blod fikk jeg for en uke siden tror jeg.Martine: Er redd for det ja, det rammer jo hardere de som er syk fra før av, og særlig de med nedsatt immunforsvar. Håper vi klarer å holde oss unna :)Anonym: Jeg bare har den på, jeg. Den passer akkurat, så trenger ikke tape eller noe ;)Lise-Tove: Litt dyrt det, ja. Det kommer vel flere sjanser! Anonym 2: Maten var like god som den så ut! Skikkelig god, den restauranten er bare helt super. Den heter Mona Lisa ;)Hanna: Jeg har blodkreft. Et myelodysplastisk syndrom som har utviklet seg til akutt myelogen leukemi. Det er IKKE medfødt. Var jo frisk for et år siden. Hvis du leter litt i bloggen kan du finne info om det.

24.jul.2009 kl.01:15

Håper du kommer deg på konsert!! :) Du fortjener det virkelig. Er fast følger av bloggen din, og blir tydelig berørt av det du skriver. Håper du blir frisk! Mange gode varme klemmer.

vegard

24.jul.2009 kl.01:19

Kjempe bra at du og eli koser dere! Men en ting skal være sikkert! du skulle heller være på megadeth! hehe! Ha en fin tur på konsert! Kos dere kjempe mye!!!

Maja

24.jul.2009 kl.02:03

Du er helt fantastisk. Skikkelig stå-på-menneske! Ville egentlig bare si at jeg ønsker deg alt godt! Jeg skal ikke sitte her, 15 år, veldig uviten, og med litt for mye brunkrem og si at alt kommer til å ordne seg for deg. Men for what it's worth, så tror jeg virkelig det! Kos deg på konserten!!!

Emilie

24.jul.2009 kl.02:19

du er så tapper og positiv :)Jeg håper virkelig alt ordner seg for deg. Du får kose deg masse på konsert!

Veronicah<3

24.jul.2009 kl.03:09

Hei, jeg heter Veronica og er 15 år. (Du trenger virkelig ikke lese dette, det ble litt mye :P )Fant bloggen din på google ved et uhell.. og datt fort inn i det du skrev, til og begynne med skjønte jeg ikke hvilken diagnose du hadde fått, men skjønte den var alvorlig. jeg leste litt, og bladde igjennom bloggen din fra nederste side. det er vondt og se en så ung og pen jente få en slik diagnose... Det gjør vondt. og jeg kjenner jeg får en klmp i halsen av og lese og bla igjennom alt dette. Jeg ville bare si du er sterk, pen, og veldig positiv. jeg vil du skal fortsette og håpe, og håper virkelig du kommer levene ut av det :) Men etter og ha lest alt dette her, så tror jeg virkelig du klaerer det! :) - Jeg vet virkelig ikke hvordan du har det. Men, jeg har også følt smerte, alle har vell det. Jeg vil si unnsklyd, for mange ganger, har jeg ønsket og selv være i en slik situvasjon. I 2005 døde pappa,og to år senre mistet jeg bestefaren min, og mistet mange venner osv.. Når jeg leser dette, blir jeg sur på meg selv, tenk, du som har det slik, du kjemper virkelig, mens jeg som har helse, omtrent har gitt opp. Men, jeg er på din side, og jeg håper virkelig at du blir frisk som en fisk, etter det jeg har sett er du en som fortjener det livet du har fått! Ha en fin dag videre =) Vennlig hilsen Veronica :)

Rebekka

24.jul.2009 kl.10:25

Så bra at blodprøvene ikke var så ille. Lykke til videre! Ber for deg :)

Hanne G.

24.jul.2009 kl.11:36

Vil bare önske deg masse lykke til med Vidaza i morgen!Jeg vil fortelle deg at pga. DEG har jeg bestemt meg for aa dra til legen og forhöre meg om blodgivning. Har time paa tirsdag etter jobb. Herregud for en pyse jeg er, egentlig. Her finnes det folk hvis liv avhenger av nytt blod, ogsaa har vi pingler som meg som tenker paa det i noen maaneder för vi i det hele tatt tar steget og gir noen liter.. Du er en inspirasjon, og takket vaere deg kommer noen her i Spania til aa faa sjansen til aa faa blodet de trenger.

Mariann

24.jul.2009 kl.11:47

Hei Regine, så flott å se at du ser glad ut! Lykke til med ny omgang behandling, og hold fast ved at du skal på konsert. Klem fra meg

Marthe

24.jul.2009 kl.12:20

Åh, håper virkelig alt kommer til å gå rett for deg! Jeg vet ikke hva jeg skal si, men jeg har lest bloggen din fra begynnelsen av - og du er et fantastisk menneske. Håper du kommer deg på Metallicakonserten!

Synnøve Berg

24.jul.2009 kl.15:48

Heldige deg som skal på Metallica konsert :)Håper det går bra da! ;)

Jan Erik Haglund

24.jul.2009 kl.16:25

Klart det blir Metallica konsert på deg Regine!Ingen tvil om det! Vi skal passe godt på deg. Ring meg når du er i Oslo du.Vi følger dere fra og til Hotellet dersom dere ikke velger og ta Taxi fra og til - Så lenge det er i god tid før kl 18 når billettene må hentes. Står i køen jeg vet du. Skal jo stå på railen med flagget vårt.Sees i Oslo! Husk, ring meg!Jan Erik H.Norway Inc.

Christiane

24.jul.2009 kl.19:26

ikke gi deg. stå på!

Zero size 0

24.jul.2009 kl.20:38

Jeg er en av mange som har bladd gjennom bloggen din i dag, og jeg ser du bruker parykk.Å når jeg så deg nedover på eldre innlegg uten hår, jeg ble speacless, det er kanskje av noe av det vakkreste jeg har sett. Du var rett og slett helt nydelig! Syk eller ikke, du er en av 20000 jenter som kler og være uten hår. Stå på, du skaper historie!

Cristina Waldorf

24.jul.2009 kl.21:55

hei! du ligger på vennelisten min her på blogg.no, derfor vil jeg bare informere om at cristinawaldorf.blogg.no nå skal slettes. ønsker du fortsatt å lese bloggen min, besøk meg på cristinawaldorf.blogspot.com :) hadde vært koselig om du la igjen en hilsen på sistnevnte link slik at jeg fortsatt kan finne bloggen din :)

Ragnhild

24.jul.2009 kl.22:15

Hei. Du skriver så utrolig bra og de fine bildene du tar. Godt å se at du kan kose deg og så håper jeg at du kommer deg på konsertenEn rose fra vennskapens have får du av meg i gave.Den er til for å gjøre deg glad , fordi mange vil at du skal ha det bra.God bedring fortsatt.

Julie

24.jul.2009 kl.23:35

Hei Regine!I kveld har jeg lest gjennom hele bloggen din! Du er ei fantastisk flott jente. Jeg krysser fingre og tær for at du snart skal få bli frisk. Jeg håper og tror at du blir det! :)

Petter

25.jul.2009 kl.00:07

Hei, følger med på bloggen din innimellom og ønsker deg alt godt!Håper du kommer deg på konserten, jeg var på konserten i Bergen ifjor og den var kjempebra:-) Du kan glede deg!

Naesblogg.no just do it ;*-

25.jul.2009 kl.00:21

Heisann! i morra lager jeg en video hvor jeg svarer på en spørsmåls runde!Så jeg lurte på om du kunne stille et spørsmål til meg? klikk på navnet mitt så ser du et innlegg hvor det står som overskrift: spørsmåls runde! Hadde vært fint om du kunne komentert/stillt et spørsmål:) Tusen takk!
Håper virkelig du er så bra at du kan reise på Metallica konsert :)Det fortjenre du så virkelig :)Har alri vert på en slik stooor konsert nåken gang trur eg ikkje, eller jo vr på Millencollin konsert på Rockefeller en gang :)var digg :)Ellers har det kun blitt små koserter stort sett :)Lykke til :)

Ingvild

25.jul.2009 kl.01:31

Håper du kommer deg på konserten, var på konsert med de i Danmark på mandag og de var sinnsykt bra. Du har virkelig noe å se fram til! :)Var forresten et skikkelig fint bilde av deg! :)

Jan Erik Haglund

25.jul.2009 kl.10:11

Du vant! Du vant!

Helene

25.jul.2009 kl.15:28

Svineinfluensan er jo egentlig ikke så farlig i seg selv, men det er kanskje noe annet for deg kan jeg tenke meg. Håper du får dratt på konserten og kost deg masse! :)

Maria

25.jul.2009 kl.17:58

du er nydelig

Sunniva

25.jul.2009 kl.18:25

Håper du kommer på den konserten, det fortjener du

Karina Nyhus

25.jul.2009 kl.22:36

Ah, Mario kart! Det er elskbart... :)Maten så god ut!! *Sulten*...Håper du kommer deg på konsert, lykke til og stå på, det går nok bra! :)

Lene:)

25.jul.2009 kl.23:44

Bra blogg du har! Utrulig å lese om kvardagen din! Stå på! Håper du kommer deg på konserten! :-)Skal sjøl på Metallica i Oslo på torsdag! ..Må kose deg vertfall! :-)

26.jul.2009 kl.03:47

oooj dere likner

Nina

26.jul.2009 kl.10:08

Håper da virkelig formen "stiger såpass" at du får kommet deg på Metallica konserten :)For da kan du legge ut fine bilder så vi som ikke fikk billetter kan få se og nyte ;)Og svine influensa...., nei den syns jeg noen andre kan få... hehe...

blerina

26.jul.2009 kl.16:29

kansje du ikke er den rette personen å spørre? men hvor farlig er svineinfluensa egentlig?? Er veldig stolt av deg!

Maja

26.jul.2009 kl.21:08

Så flotte bilder:) Det er heldigvis ikke lenge til svineinfluensa-vaksinenen kommer nå da...Håper virkelig at du kommer deg på konsert. Kan godt skjønne moren og faren din at de vil følge med deg overalt, og det er sikkert litt tøft for dem å slippe deg nå. Tenker mye både på deg og dine foreldre....Klem

retrocupcake

26.jul.2009 kl.22:00

Hei Regine! =)Er en stund siden jeg har kommentert her på bloggen din nå, men har fulgt med jevnlig på bloggen din =),,,Håper det går bra med vidaza kuren, at du snart blir bedre snart og at du får dratt på Metallica konserten!:D....Skjønner godt at det kan være litt skummelt å reise på egenhånd, når du ikke har gjort det siden du ble syk...Men det går nok bra =) og helt alene er du jo ikke når du drar med en venninne!=)Jeg har akkurat vært 3 dager i London, helt alene, er første gangen jeg har dratt alene til utlandet, og det gikk faktisk utmerket bra! =)....Lykke til med alt! =)Du er så flink til å dele dine tanker med oss her på bloggen din=)stå på videre!=)

vilde

27.jul.2009 kl.03:31

Så pen du er! :-) Stå på, du klarer dette. Selvom det ikke føles sånn eller du har noen tro på det, så kan vilje, tro og håpr gjøre mye. Jeg skjønner at det er vanskelig, men jeg har vært alvorlig syk og legene sier jeg ikke ville vært den jeg er idag om ikke det var for håpet. Bare si til deg selv at "jeg skal ikke dø, jeg vil gjøre...." en gang om dagen. Det virker kanskje meningsløst, men kanskje etter en stund vil det virke. :-) Vil bare prøve å hjelpe! Syns så utrolig synd i deg. :-/

Fanny

28.jul.2009 kl.21:26

DU er vakker !

Rose

01.aug.2009 kl.01:02

Kjære Regine.Nå var det over 20 dager siden jeg var på besøk til deg i bloggen. Jeg beundrer din stahet og ditt mot! Jeg har vært der, men husker svert lite fra det. Jeg er så uendelig glad for at du fikk være på din egen utstilling og krysser alt jeg kan krysse for deg slik at du kan komme deg på Metallica konserten.Ønsker at du får tak i ett par sanger som er helende og kraftig følerlsemessig.Kamelot - AbandonedConception - Silent CryingDe trøster meg til stadig vekk.Lykke til Regine, vi heier på deg!Klemmer fra Rose & Kenneth

tone

02.aug.2009 kl.06:25

du e sinnsykt pen.

Therese Nyberg

04.aug.2009 kl.20:33

Utfordringen! :)1.Gå inn på mine bilder/mapper på datamaskinen din.2.Velg den 6 mappen.3.Velg det 6 bilde.4.Sett inn bilde på bloggen å forklar litt om det.5.Link til personen som ga deg beskjed om utfordringen.6.Inviter 4 nye, link og gi beskjed om utfordringen til dem.Therese :)http://teezer84.blogg.no

Vanja

04.aug.2009 kl.22:44

Hei Regine.Tiiter innom her hos deg igjen. Ikke så ofte jeg er her, men jeg tenker ofte på deg og håper at ting går rette veien.Har kjøpt meg 2 fine t-skjorter med flott og veldig sann tekst bakpå, og to fine øyne nederst på venstre side foran. :) Beundrer deg stadig like mye, er utrolig glad du fikk med deg Quart festivalen, det var SÅ utrolig fortjent.Til slutt et visdomsord jeg har lest en eller annen plass: "Det er greit å tape et og annet slag så lenge man vinner krigen".(Det er jo bra at iaffal Leuckocyttene oppfører seg ordentlig.) *galgenhumor*Klem med masse energi på vei til deg Regine.

<3 A N I T A

09.aug.2009 kl.05:41

Nam, den maten så herlig ut!

Thea

09.aug.2009 kl.18:07

Du er SKIKKELIG pen! =)lykke til!

sara

09.aug.2009 kl.20:14

fiine bilder ;-))

LRA

01.nov.2009 kl.17:40

Du og vennina di er jo prikk like. Det har jeg sett på alle bildene. På et bilde trodde jeg du hadde fått håret tilbake, men da jeg så bildet en gang til var det vennina di.

Skriv en ny kommentar

Regine

Regine

18, Kristiansund

Har fått diagnosen MDS/AML - her vil jeg beskrive hvordan det er å leve med/bli behandlet for det. Lurer du på noe? regine1000@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten