En liten oppdatering

Er altså ferdig med vidaza-kuren nå. Har gått greit denne gangen! Det eneste jeg merker er at jeg er sliten og trøtt. Og litt vondt i magen. Men det henger vel med? Tusen takk for alle fine kommentarer på sist innlegg, det betyr masse! Mange av dere skriver jo nesten hele brev, og jeg setter stor pris på at dere tar dere tid til det, for det er jammen meg mange av dere som har mange kloke ord å komme med. Skulle gjerne svart alle og enhver, men det går jo bare ikke. Skal også svare på mailene dere har sendt snart, har bare ikke orka de siste dagene.

De siste dagene har jeg ikke gjort så mye spesielt. Jeg og Eli har bare sett ekstremt mange filmer. Vi var også ute og spiste en dag, det var kjempehyggelig! Blodprøvene er vel ikke så verst antar jeg. Blodprosenten og blodplatene holder seg, og immunforsvaret har steget litt. Men de hvite stiger jo også, og det er ikke bra. De vil jo bare stige jevnt og trutt. Er redd for at de skal "ta laus" slik som sist gang. Det ville vært en katastrofe. Det er skummelt. Ekkelt å se at de bare stiger og stiger. Planen er at kuren skal gjentas om to uker. Får håpe vi kan holde den planen. Det er vanskelig å si.

Jeg fikk en mail angående et gjesteinnlegg i dag. Hadde vært fint å gjenta det igjen. Teksten var veldig fin, og damen som skrev det hadde en gripende historie å komme med. Kanskje det blir i neste innlegg.

butterfly2

46 kommentarer

Gina

14.jul.2009 kl.01:17

god bedring :-)

Karina Dale

14.jul.2009 kl.01:18

Seriøst Regine, du e berre best!
Ej veit du kjøme til å klare dej berre fint, du kjøme til å leve ett longt og fantastisk liv, ej føle det på mej! Rett og slett fordi du e so sterk :)

Stå på, sende dej masse støtte, heia på dej! :)

theanniken

14.jul.2009 kl.01:19

Håper du koste deg awesome masse på Quarten =D ^^

God bedring, kose deg så masse som du kan og se ENDA flere filmer =)

^^

åshild

14.jul.2009 kl.01:21

Jeg tenker på deg! Jeg tenker på deg hver eneste dag Regine. Jeg gir aldri opp håpet om at du blir 100% frisk. Jeg vet du blir det. Du fortjener det til de grader! Fortsett å være like sterk. Du er et stort forbilde. Stå på, god bedring! :)

lina

14.jul.2009 kl.01:42

Hei! Har ett spørsmål, og skjønner godt om du ikke har tid til å svare osv : hvorfor er det farlig hvis de hvite stiger mye? Har en bror som hadde aplastisk anemi som liten, en sykdom som ligner litt på det du har (beinmargen produserer ikke hvite/røde blodceller og blodplater selv ) , så har liksom hørt litt om sånne ting før.. Derfor er jeg nysjerrig :)

Og forresten: Er innom bloggen din hver dag, kommenterer sjelden men sender deg noen varme tanker ganske ofte (vet ikke om du merker de men ;) ) , og jeg er så imponert over deg!

Regine

14.jul.2009 kl.01:51

Lina: Det er kreftcellene som øker.

Camilla

14.jul.2009 kl.03:05

Tenker masse paa deg Regine. Haaper de hvite cellene stikker sin veg snart!

Trine

14.jul.2009 kl.04:40

Tenker på deg, søte deg....

Stor klem..

Maria møring

14.jul.2009 kl.08:39

Hei Regine,

det er kjempeflott å lese at kuren du har tatt ikke knekker deg helt. Hører så mange fæle historier om de som er kjempedårlige av medisinene de tar. Så BRA at det ikke har skjedd med deg nå:) Heier på deg altså, håper du klarer å knekke denne fæle sykdommen.. Det er på tide at alle disse geniene rundt om i verden finner en kur på sykdommen snart! Vi har jo så mange kloke hoder rundt om kring, at dette burde jo snart skje, håper jeg da! "Evig" optimist:) Jeg håper du koser deg ellers og har det så kjekt som du overhodet klarer og orker!

Mange god-bedringsklemmer fra meg og lykke til med den andre kuren du forhåpentligvis skal ta!

INGER-BEATE

14.jul.2009 kl.08:43

det var jammen godt å høre fra deg igjen.selv om jeg ikke kjenner deg så føler jeg att jeg kjenner deg litt allikevel.du har virkelig gjort ett stort inntrykk på meg helt fra første gang jeg leste om deg.jeg har en datter på samme alder som deg og det gjør meg vondt å tenke på alt du må igjenom,men jeg beundrer deg for pågangsmotet og den positive innstillingen din.der har vi noe og lære noen og en hver av oss.masse lykke til videre.stor varm klem.

Hanne G.

14.jul.2009 kl.11:23

Hei,
fint at kuren gikk bra og vi haaper at den gaar minst like bra igjen om to uker! Kommer det an paa blodpröver osv, om du tar den igjen? Sorry norsken min og "ae", "ö" og "aa"-törke ;)

Elise

14.jul.2009 kl.11:34

Hei, Regine :-)
Utrolig imponert over deg! Håper alt går bra, og ønsker deg masse masse lykke til videre.

Nydelig bilde, forresten! Du som har tatt det? :)

theresekristina

14.jul.2009 kl.11:34

Eg er så imponert over deg! Tenke mykje på deg, Regine. Alt ordna seg nok.

Kristina Salanga

14.jul.2009 kl.11:58

Nydelige Regine, der var du igjen! Så flott kuren er over for denne gang. Håper at du føler deg bedre snart, det er nok kuren som gjør at du føler det som du føler. Ikke godt å føle seg kvalm og uggen og slapp. Håper cellene holder seg slik de skal og at kuren om to uker går bra.

Ønsker deg god bedring, og alt godt videre. Jeg sniker og følger med på bloggen din. :-)

Varme klemmer fra meg :-)

June

14.jul.2009 kl.12:42

Tusen takk for at du har utvida mitt perspektiv på livet ved å dele din kamp og ditt mot, og dermed gjort slik at eg set pris på eit A4-liv meir enn nokon gong. Eg tenkjer på deg stadig vekk, og i alle moglege samanhengar. Det fins ingen ord som er dekkande nok til å beskrive deg, men det trengs ikkje heller; du har tent så mange følelsar rundt om i så mange menneske.

Eg har lagt deg til i lista mi over bloggar eg følgjer, og lurer på om det er greitt for deg?
Vidare lurer eg på om det hadde vore OK dersom eg ein gong skreiv eit innlegg på bloggen min om deg, om eg då skulle klare å finne orda som kunne uttrykke det eg ønsker å seie. Visst du ikkje synest det er greit, let eg det så klart vere!

Ønsker deg ein million gode dagar :)

Marte

14.jul.2009 kl.13:33

Heei ;D
Det er så urettferdigt at noen må.....
Men du virker som ei kjempe søt jente! ;D

Monajenten

14.jul.2009 kl.13:34

Godt å høre fra deg, Regine. Jeg tenker på deg hver dag.

Wenche

14.jul.2009 kl.14:47

Bra å høre fra deg igjen.
Rart så engasjert en kan bli av en sak av en person en ikke kjenner. Men med din åpenhet og vilje til å dele dine erfaringer ,og tanker med oss føles det som om du er en god og nær venn. En en har kjent veldig lenge, og det kjennes godt . Godt og høre at du ikke har det alt for ille, håper den videre behandlingen går etter planen =0). Masse lykke til videre. Håper du får mange fine sommerdager fremover.
Mange flott bilder du gir oss . Takk for alt det gode du gir !!!!!!!

lina

14.jul.2009 kl.16:33

Takk for svar! Og aij, det høres ikke bra ut.. kreft er en drittsykdom rett og slett :(

14.jul.2009 kl.16:54

stå på !!!!!!!!

Monika:)

14.jul.2009 kl.19:11

Hei Regine :)

det er så godt å les bloggen din og følge med på det som skjer. ble så glad da jeg fikk se at du kom deg på quarten :) ingen ting er bedre enn ett ton med morro i hverdagen :)
jeg beundrer deg svært masse over hvor sterk og oppegående du er. god og nydelig pie virker det som du er :) alle di tankene du har rundt forkjellige ting er beundringsverdig. har alldri hørt om noen som er så bra som deg :)
Det kommer til og gå kjempe bra dette Regine :) du har mange som støtter deg og tenker på deg :D å du om dem :) å har mann det slik så er det så bra :)
Stå på vidre Regine :)

mange hilsener fra Monika

Stix

14.jul.2009 kl.19:51

Hopp og Hei Leverpostei.
Jeg og flere i Norway INC føler med deg og følger med på bloggen din å håper ting går den rette veien.
Håper vi sees 30. juli når 'the godfathers of heavy metal' står på scenen =)

Varme tanker og masse hilsen Stix - Norway INC, the Norwegian Metclub chapter

cdg - jenta med bollekinn

14.jul.2009 kl.20:58

tenker mye på deg, Regine! jeg føler på meg at du skal klare dette! :)

Christina J. Wangberg

14.jul.2009 kl.20:59

Du virker som en veldig søt jente. Synes det e trist at du e syk! Du har foresten en veldig fin blogg. God bedring :)

Astrid

14.jul.2009 kl.21:07

Stå på, Regine! Det er godt å høre/se at det er håp :-) Klem

Mina

14.jul.2009 kl.21:40

Er fast leser av deg nå. Du og Unsecreto's blogg er de som fenger meg mest. Dere begge skriver om såpass uvanelige ting som jeg interesserer meg i. Men du er favoritten så langt ;)

Hanne

14.jul.2009 kl.23:07

Det som imponerer meg med deg Regine, er hvor mye du gir av deg selv når du skriver. Jeg tror det er god terapi for deg å få følelser og tanker skrevet ned, men du skal også vite at du hjelper andre til å innse hva som er viktig her i livet med det arbeidet du legger ned i bloggen.

Jeg jobber med kreftpasienter til daglig, og må bare bøye meg i støvet når jeg ser hvilket mot mange av pasientene har. Evnen til å glede seg over "små" ting, og leve livet her og nå. En konsert, en kinotur, bursdagsfeiring sammen med venner, shopping- Ting som man til vanlig ofte tar som en selvfølge. Jeg bøyer meg også i støvet for deg, Regine.

Jeg håper du har hatt en fin sommer så langt, og at du føler at du har fått utnyttet den som best du kan når du har vært i form til det.

Keep up the good work:-)

Kamillemor .

14.jul.2009 kl.23:43

Ønsker deg alt det beste , riktig god bedring !
Du er en tøffing , dette klarer du !
Sender deg mange gode tanker !

idasma

14.jul.2009 kl.23:50

Jeg sier bare en ting, og jeg sier at jeg VET du klarer det gjennom det, for du er en utrolig tøff og sterk person. Tro meg du ser UTROLIG sprek ut forhold til folk jeg kjenner som har død av kreft. Tro meg, bare det at du ser sprek ut hjelper! Kjemp, ikke gi opp!

Ingrid Sofie

14.jul.2009 kl.23:55

Jeg vil bare si STÅ PÅ Regine! :) Du er ei utrolig flott jente (høres det hvertfall ut som), og du har gjort så mye fantastisk i livet ditt som vi andre ikke har gjort. Da tenker jeg på de flotte bildene du tar og hvordan du står på med blodgiving og slik :) Lykke til! Du må ikke miste håpet eller gi opp, du er en "fighter" som de sier på engelsk! :)

Guro

15.jul.2009 kl.00:19

Lykke til videre : )

Regine

15.jul.2009 kl.00:48

Camilla: Håper det er en skrivefeil, for da er jeg ille ute.

Hanne G: Det kommer an på blodprøver og sånt, ja. Om de hvite blodlegemene stiger mye og raskt kan det hende jeg må ha cellegift i mellom også.

Elise: Tusen takk! Ja, det er jeg som har tatt det ;)

June: Tusen takk! Det er greit ;)

Stix: Det håper jeg og :)

Tusen takk for alle kommentarer!

Jorunn

15.jul.2009 kl.01:26

Kjære Regine.
Tror ikke jeg har kommentert noen av innleggene dine før , men bloggen din den leser eg daglig!
Jeg har ikke turt og kommentert fordi jeg vet ikke hva jeg skal si,men nå har jeg en trang til å kommentere. Først av alt må jeg si at du er sterk, å fy fader du er en sterk jente. Alt du har gått gjennom og går gjennom, det er utrolig! Jeg beundrer deg, du er faktisk et forbilde for andre jenter som er syk eller som faktisk bare klager over en dritt ting. Jeg får tårer i øynene av å lese bloggen din noen ganger, det er sjeldent jeg tar noe spessielt til meg. Men du er helt utrolig! Du skal bli frisk! Jeg har mistet noen familiemedlemmer angåene vell ikke den samme sykheten , men noe lignende og det er forferdlig trist, men så vet jeg om flere som har klart seg!
Jeg ser nå at de ikke var så sterke som deg, du er så sterk at jeg har faktisk ikke ord for det! Ønsker deg alt det beste! selv om du ikke kjenner meg så føles det som om jeg kjenner deg, hvertfall inntrykket fra det du skriver her.
Du skal værtfall ta det med deg at du er sterk, jeg vet ikke om dette gir deg en liten rykk i munnviken, men håper nå det! Bare husk å ta med deg de fine ordene og ikke minst oppmuntrende, videre! Det er veldig viktig, jeg har forstått at det er mangen som støtter deg og det er jo bra!
Jeg skal ikke skriver mer nå, men ønsker deg alt det beste og ja , DU SKAL BLI FRISK! Stå på jente du er en unik person!

Regine

15.jul.2009 kl.01:34

Tusen takk for kommentaren, Jorunn! :)

Hanne G.

15.jul.2009 kl.11:19

Takk for at du tar deg tid til aa svare paa spörsmaala mine, haaper jeg ikke spör for mye.

Regine

15.jul.2009 kl.11:24

Ingen problem det :)

Espen

15.jul.2009 kl.22:45

Er litt engstelig for å skrive noe feil her av den grunn at jeg på ingen måte kan sette meg inn i din situasjon... men ville egentlig anbefale en bok som gjorde veldig sterkt inntrykk på meg og som handler om en 10 år gammel gutt som har leukemi og som skal dø.
Boken forteller om guttens siste dager som blir 12 fantastiske dager. gutten er smart og modig akkurat som deg, men uten ditt reelle håp om å leve videre som jeg inderlig håper og tror du får!:)
Boken er fransk og ble en bestselger i frankrike. den er oversatt til norsk og heter "Oscar og den rosa damen" Sjekk den ut på nettet og les den om du ønsker:) (veldig kort og lettlest)
God bedring! (høres jo ut som det går i riktig retning!)

Helene

16.jul.2009 kl.13:29

du er en kjempe flink fotograf!:) tenker på deg og ber for at du skal bli frisk:)

Therese HN

16.jul.2009 kl.18:37

Heihei :) Må bare skrive - syns du er fantastisk sterk ! Og beundrer deg rett og slett :)!
Syns det er rart å tenke på at du er like gammel som meg - skjønner liksom ikke at sånt kan skje - men det gjør det .
Og jeg håper at det går veldig bra med deg - og at du blir helt frisk - om ikke nå så ihvertfall engang! :)
Klem!

Solfrid

16.jul.2009 kl.19:43

Vet du hva, du er utrolig sterk og flott. Selv om du egentlig er syk klarer du å inspirere så mange, og gi oss et innblikk. Tusen takk for det Regine! Stå på og kjemp videre, og vit at MANGE heier på deg.

stinebmarie

16.jul.2009 kl.21:40

Jeg må virkelig si at du er en beintøff jente. Jeg ønsker deg alt mulig godt som det går ann å ønske.

Julie

16.jul.2009 kl.23:24

Stå på, Regine! Dette klarer du :)

Willand II

17.jul.2009 kl.01:19

Kjære Regine.
Hver eneste dag er jeg innom bloggen din for å se etter nytt. Jeg legger ikke skjul på at du streifer tankene mine ofte. Det du skriver og deler med folk gjør inntrykk. Du får fram så mange gode poeng på områder der folk fort kan bli trangsynte. Av hele mitt hjerte ønsker jeg at du blir frisk. Det er ikke bare et ønske, jeg har også min sterkeste tro på at du blir det. Jeg har sett mange forskjellige personligheter i mitt liv - og din vilje og ditt pågangsmot er enormt, og med det kjenner jeg en god følelse innvendig om at dette kommer til å gå bra.
Aldri gi opp, vakre menneske.

Yvonne

17.jul.2009 kl.10:09

Kjære vakre Regine!

Jeg er en fast leser av din blogg. Jeg har ikke skrevet kommentar til deg enda. Jeg vet ikke hvorfor, du får så mange kommentarer, og jeg har vel ikke villet gjenta det alle andre har sagt. Men DU har betydd mer for meg enn du aner. Du er en inspirasjon i måten man ser på livet og måten man lever på. Jeg lever etter livsmottoet "Lev livet levende", og med det mener jeg at man skal være til STEDE i livet sitt, både på godt og vondt. Du er et slikt menneske og du utstråler det gjennom hele bloggen din. Du er så fantastisk levende og du finner noe vakkert i absolutt alt. I absolutt alle blogger du skriver er det et snev av håp og optimisme, og i de aller fleste av dem er det bøtter og spann med håp og optimisme.

Du er en inspirasjon, du er en fighter og jeg er veldig sikker på at hvis noen skal klare dette så vil det være deg.

Jeg kommenterer aldri andres blogger i min egen, men i dag siterte jeg deg. Jeg mener at mange rundt meg har mye å lære av deg også, så jeg håper du tilgir meg dette. Du finner innlegget øverst på følgende link, http://yvonneslilleverden.blogspot.com/, så får du rope ut hvis du ikke ønsker å ha dette innlegget liggende.

Nå tar jeg sommerferie, så jeg får ikke sett innom bloggen din på noen uker, derfor sender jeg masse ønsker om solfylte og fine sommerdager, med god framgang på sykdommen din og med deg generelt!

Klem fra Yvonne

Thea

17.jul.2009 kl.21:48

du er fantastisk regine :D

Anne

05.aug.2009 kl.17:05

Hei Regine=)
Jeg er ofte innom bloggen din, og vil bare si at jeg tenker masse på deg. Du virker som en utrolig sterk person, og selv om jeg ikke kjenner deg så beundrer jeg deg. Du skriver så utrolig bra, og jeg elsker å lese bloggen din. Jeg håper og ber for at du skal bli frisk! =) og jeg har troen på at du gjør det, for du er sterk! Sender masse varme tanker til deg og til familien din, i denne vanskelige tiden

Skriv en ny kommentar

Regine

Regine

18, Kristiansund

Har fått diagnosen MDS/AML - her vil jeg beskrive hvordan det er å leve med/bli behandlet for det. Lurer du på noe? regine1000@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits
Blogglisten