Vidaza i dag

Kom hjem fra Quart på fredag. Som sagt så var det helt utrolig! Kjempeartig at jeg fikk oppleve det. Formen min var ganske bra også, jeg klarte de aller fleste tingene jeg ønsket. Dro på konserter, shopping, utesteder osv. Har ikke vært så aktiv siden i fjor sommer tenker jeg. Ganske utrolig å tenke på. Quart ble definitivt event of the year, eller til og med event of the life i følge meg og Eli.

Blodprøvene viser tegn til forverring. Immunforsvaret synker, mens de hvite blodlegemene stiger. Ikke bra, men det er sånn sykdommen er. Vi vet jo fra før av at benmargen er full av kreft også. Legene i Trondheim mente det var mest fornuftig å starte opp med Vidaza i dag. Den kan virke, og hvis den gjør det vil det være den enkleste måten også. Hvis den ikke virker må de sette i gang med andre tiltak. Risikofulle tiltak. Det er bare å vente å se. Ekspertene fra andre land mener også at det er det som er det riktige. Noe som er positivt er at blodplatene har kommet i gang. Man må ta med seg alt som er positivt. Selvfølgelig så må det jo være sånn når noe er bra må noe annet bli dårlig igjen. Man kan vel aldri få både i pose og sekk. Formen er ikke like bra nå som den var på Quart heller. Kan tenke meg at det er en liten reaksjon på at jeg har vært så aktiv. Det tar på. Jeg har lav blodprosent også, og i skrivende øyeblikk sitter jeg på sykehuset og får blod.

Ellers syns jeg det var utrolig kult av Norway Inc. å gi meg billetter til den kommende Metallica-konserten i Oslo. De ville spandere billetter, reise og opphold. Er det ikke utrolig? Jeg og Eli har planlagt å dra. Jeg gleder meg litt forsiktig. Det er jo ikke sikkert det går. Det kan jo hende at behandlingen kommer i veien, eller at formen er laber. Jeg håper alt jeg kan på at det kan gå i orden!

Ble ganske overrasket over at folk kjente meg igjen på Quart - til og med da jeg hadde på meg parykk! Var ganske greit å gjemme seg bak parykken egentlig, var ikke noen folk som glana eller noe. Følte meg som en vanlig ungdom for en gangs skyld. Fikk flyktet litt fra virkeligheten. Var så utrolig stort for meg å få ta bilder av stjernene under konsertene. Det er ikke mange som får muligheten til det. Kjempekjekt at dere likte bildene jeg tok. Var bare et fåtall jeg viste frem, men det går da grenser for hvor mange konsertbilder jeg skal legge ut. Mange spør hvilket kamera jeg bruker. Det heter Nikon D70. Bildene fra Quart er ikke særlig redigert, men bildebehandlingsprogrammet jeg bruker er Adobe Photoshop.

Glemte forresten å nevne at det er to auksjoner på gang på qxl. Det er Kristiansund kamera klubb som står bak. Inntektene skal gå til støttekontoen! Tusen takk!
http://www.qxl.no/accdb/viewitem.asp?AuctionNr=574244484&ComeFromMyPages=1
http://www.qxl.no/accdb/viewitem.asp?AuctionNr=574244268&ComeFromMyPages=1

img0293

dsc0149

116 kommentarer

amindaafp

06.jul.2009 kl.13:16

håper det beste for deg !

sandrae

06.jul.2009 kl.13:39

uffda , men det er bare å forkusere på det positive . håper det blir bedre å går bra med deg :-)

Camilla

06.jul.2009 kl.14:10

Så fint gjort av de å gi deg billetter :D Den konserten skal jeg også på, tror det blir KJEMPEBRA :) Ellers må jeg bare få si at det er fint å høre at du har hatt det fint :) Du kledde også parykken din kjempegodt! :)Håper vidazaen funker og at alt går som du håper :) Jeg tror alt kommer til å gå bra, jeg :)

Hanne G.

06.jul.2009 kl.14:21

Hva innebaerer Vidaza-kuren?Har du slutta med lavdosekuren i pilleform da?Önsker deg som vanlig lykke til!Ser at dere har hatt det fint paa Quart og det er bra! :)

elise

06.jul.2009 kl.14:21

ønsker deg hell og lykke :D håper du kommer deg på metallica konsert og god sommer videre :)

Ingrid Elisabeth

06.jul.2009 kl.14:24

Godt å høre at du hadde det kjekt på Quart, så håper jeg du kommer deg på Metallica-konserten også :o)

Regine

06.jul.2009 kl.14:25

Hanne G: Jeg har ikke fått lavdosekur i pilleform. Fikk intravenøst. Med Vidaza er det det samme formålet som med andre kurer.

Hanne G.

06.jul.2009 kl.14:36

Ok da har jeg lest feil; trodde du starta paa lavdosekur i pilleform etter at du slutta paa höydosekuren for ikke saa lenge siden. Saa det er en annen form for cellegift? Masse lykke til med denne kuren. Jeg er innom bloggen din nesten hver dag for aa se om det er noe nytt.Bildene dine er forresten helt FANTASTISKE! :-O Dagbladet trenger en som deg, baade som fotograf og til aa kommentere konserter ;) Tommel opp.

Katrine

06.jul.2009 kl.14:52

Det er så fint å lese om de flotte dagene dine, Regine! Fokuser på de bra tingene, så skal du se det går oppover igjen snart, får vi tro og håpe :D

Linn Jones

06.jul.2009 kl.14:59

Fint å lese at du har hatt det kjekt! Men jeg syntes det er merkelig å lese at formen er verre. For du ser så frisk ut! Hadde jeg sett deg på gaten hadde jeg ikke tenk at du var syk! Jeg tror det er livsgnisten du har (som er virkelig fantastisk) som presser seg igjennom og gjør at du ser ut som du er frisk om en fisk!

Nina

06.jul.2009 kl.15:12

Hei :)Bildene du tar er jo bare helt råe!! Du er jammen flink til å ta og redigere bilder ;)Så kult at du fikk billetter til Metallica, jeg digger de. Håper virkelig formen stiger og behandlingen virker så du får dratt å sett de :)Ønsker deg en god sommer videre, Regine :)
Så bra at du koste deg på Quarten! Noen ganger er det deilig å rømme litt bort fra virkeligheten .. Masse fine bilder du tok!Trist at formen din er verre! Håper virkelig at dette skal ordne seg for deg! Du fortjener å ha det bra. Du ser iallfall utrolig godt ut, til tross for situasjonen! Denne livsgnisten du har, er ubeskrivelig! Du gløder nærmest! Du er vakker, Regine - Og ikke minst ufattelig sterk! Krysser fingre og tær for deg, og tenker på deg! Klem :)

Tore på sporet

06.jul.2009 kl.15:23

det er så artig og flott å vite at du fikk oppleve både 18 års dagen din óg quart! noe helt annet enn jeg hadde trodd tidligere i år. men du er så sterk at dette klarer du også! jeg følger så spent med at jeg blir i ekstase hver gang du skriver et nytt innlegg, siden jeg får høre oppdatering på hvordan det går med deg. du er så pen og kul, regine! stå på!

06.jul.2009 kl.15:34

så flott at du har kost deg på quart! du er så sterk!

Lisbeth

06.jul.2009 kl.15:35

Fint å se bildene fra Quarten! Ser ut som om du hadde det fantastisk!Håper på at behandlingen i tiden fremover virker som den skal og bør!!! Det høres ut som om legene velger det beste for deg, og det er godt å høre at de forhører seg med leger i utlandet og står på videre. Masse lykke til! Sender deg mange gode klemmer og gode tanker. Sender deg også en mental Slash-gitarsolo for å gi deg styrke! ;-)Klem fra meg.

Maria A.

06.jul.2009 kl.15:38

Hei! Jeg er fotograf selv og jeg må si at du og din blogg er min hverdagens inspirasjon....Jeg bare elsker dine bilder og ber bestandig for at du får leve maaaaaaaaaange år. Stå på Regine!!!...du er en utrolig flott menneske. Stoor klem fra Maria

Ingrid

06.jul.2009 kl.15:39

du er utrolig pen!

Regine

06.jul.2009 kl.15:40

Hanne G: Det er en annen form for cellegift, ja ;) Må ha flere doser av den for at den kan ha effekt. Forholdsvis ny på markedet.Tusen takk for kommentarer, dere er utrolige :)

Roald

06.jul.2009 kl.15:43

Kjære Regine.Kjempebra at du fikk kost deg skikkelig på Quart! Ikke akkurat like koselig det du skriver om sykdommen din, men det er jo bra at du føler deg i så pass god form som du gjør, og at legene ikke har gitt deg opp. Håper at behandlingen kan få deg i remisjon, og at du kan få ny transplantasjon.Veldig hyggelig at du har fått billetter og tur til Metallica-konserten. Det er virkelig mange snille mennesker der ute som tenker på deg og ønsker deg det beste. Jeg er sikker på at du kommer deg på denne konserten også.Du er så utrolig flott med parykken på bildet! Ser jo helt ut som naturlig hår. Jeg synes absolutt at du skal bruke den dersom du føler deg bedre med den. Det er jo mye vanskeligere for en jente å miste håret enn for en gutt.Tenker på deg hver dag og håper på det beste for deg!Klem fra Roald.

Anette (17)

06.jul.2009 kl.15:45

så bra at du fikk en avkobling fra virkeligheten, det var sikkert veldig godt for deg, og vell fortjent!håper Vidaza kuren hjelper, krysser nok en gang fingrene for deg! XX det gjør sikkert susen

Eirin

06.jul.2009 kl.16:05

Så flott at du har kost deg masse på Quarten:D Og at du er i form til å komme deg på Metallica konserten! Så håper vi på at Vidaza-kuren hjelper! :D

Stjerne

06.jul.2009 kl.16:23

Så kjempebra at du har kosa deg fælt der nede! :) Kjempefine bilder også :)Krysser fingrene for deg! Håper alt det beste.. :)

Camilla

06.jul.2009 kl.16:39

Hei, hei:) Ser ut som du har hatt det veldig fint på Quarten, og det er kjempe godt å se! Jeg håper indelig for din skyld at Vidaza hjelper deg(: Så ikke dere må sette i gang med alvorlige risikabre greier. Takk for at du svarte på hva slags kamera du bruker, jeg syns nemelig at bildene du tar blir veldig klare. Jeg er på utsikk etter et slikt kamera. Jeg bruker også Adobe Photoshop(jeg kan ikke såå mye, ikke det grunnleggende engang).. Vet du om en norsk nettside hvor du kan lære Ps, jeg syns det er litt vanskelig med de engelsk, er så komplisert ^^Jeg håper også at du er i form og at ikke behandlingen ikke kommer iveien for Metallica konserten. Hadegodr Regine ^^!

Jan Erik

06.jul.2009 kl.17:01

Camilla:Du kan prøve å lære deg Paint.NET. Det er et enklere og gratis fotoredigerings program. Når du behersker Paint.NET skal det ikke mye til å lære seg PS PRO.

Jan Erik

06.jul.2009 kl.17:07

Vi i Norway Inc. håper virkelig du blir frisk nok til å komme på konserten.Mange som vil treffe deg. Og mange som bryr seg. Jeg får flere hendvendelser fra våre medlemmer om hvordan de skal donere, og hvordan formen din er osv. - Henvender de hit til bloggen din, støttegrupper på Facebook.Jeg håper behandlingen hjelper. Og håper vi sees i køen for å se Metallica i Oslo!Jan Erik H,Admin. Norway Inc.

Guro

06.jul.2009 kl.17:13

Må bare si du ser helt fantastisk ut! Jeg kunne ikke se du hadde parykk, og det er jo bare kjempe flott! :-D Ser ut som det går veldig mye bedre med deg! Og det er vel bra?! :D

Suzanne

06.jul.2009 kl.17:36

Du er jo bare utrolig søt! Både med og uten parykk. Glad for alt det gode som skjer med deg :)

Maria

06.jul.2009 kl.18:13

Gud så pen du er :) Ønsker deg alt godt!

Trine

06.jul.2009 kl.18:27

Det er fint å lese om hvor bra du har hatt det på Quarten. Bildene dine er også fantastisk bra! Håper Vidazaen virker som den skal, tenker masse på deg :D

Elena

06.jul.2009 kl.18:27

Håper på alt det beste, du fortjener det :)

Marie

06.jul.2009 kl.18:48

Godt å se et nytt innlegg på bloggen!Det er utrolig kjett, men man må prøve å fokusere pådet positive selv om det kanskje ikke alltid er like lett.Håper ting blir bedre for deg, og at du får reist på Metallica!

Sandra

06.jul.2009 kl.18:52

Hei=) det så ut som du koste deg på festival! Likte bildene dine veldig godt. Jeg og venninnene mine leste bloggen din i går. Pratet om at flere har meldt seg som blodgiver og at du er sterk. Det er vi stolte av alle sammen!Stå på Regine!:) Vi har tro på deg!

Anna

06.jul.2009 kl.19:04

Regine, förlåt mig, men nu kommer jag vara litet negativ.Jag har en lapp på mitt skrivbord. Där står det ungefär. Om det fungerar - Laga det inte. Om det inte fungerar - Gör något annorlunda.De tvära kasten i din behandling gör mig litet nervös. Det går så snabbt att döma ut de behandlingar du provat. Visserligen är det säkert bråttom, men kroppen måste ju få sin tid att bekänna färg. Och man ska inte backa på att tänka och utvärdera. Det som gör mig ännu mer nervös är att du väl redan provat Vidaza och att du bröt det efter 14 dagar för att kuren inte verkade ha effekt? Hur tänker man när man startar en kur som inte fungerat, igen? Jag tyckte att dina resultat efter FLAG-kuren 10-15 % kreftceller verkade ganska bra. Tyr hade ju vid en första anblick 8-16,5 kreftceller i benmärgen efter första FLAG, vid senare granskning visade det sig att många av de omogna cellerna var normala celler i regeneration(proformer). Det finns också en ytterligare beprövad FLAG-kur mot AML och MDS som heter IDA-FLAG (Idarubricin, Fludarabin, ARA-C, G-CSF) Känner ingen som fått den, men hört en del gott om den. Jag hoppas så att jag har fel och att Vidazan fungerar denna gång (kanske har ni mer tid på er nu?) Men jag blir litet orolig att dina läkare kanske bara agerar i panik.

Giddy

06.jul.2009 kl.19:06

Er så glad for at vi i Norway Inc faktisk har fått gitt deg biletter dit:) Blir virkelig stolt av å være medlem av det norske chapteret!Ellers så er det fantastisk å høre at du har hatt det flott, noe jeg håper du også vil få fremover og ikke minst på konserten! Du får prøve å fokusere på det positive, selv når det virker umulig!Tonje

Chalten

06.jul.2009 kl.19:54

kjempe fint at du fikk sponset tur :) Håper virkelig du får muligheten til å dra. Lykke til

Gina

06.jul.2009 kl.19:56

Hei søte:)Det er bra at du får gratis billett og opphold til Metallica konserten, det fortjener du!:)Håper at formen din blir bedre og bedre og at kroppen din kommer seg nå som du begynner på Vidaza.Klemmer fra Porsgrunn

Elisabeth

06.jul.2009 kl.19:58

Hei Regine!Har lest bloggen din en stund nå, og tenkte det var på sin plass å kommentere siden du akkurat har vært på besøk i hjembyen min. Jeg håper(og det virker som) du hadde fin uke på Quarten:)Har tenkt utrolig mye på deg de siste månedene, det er nesten litt skummelt at en person jeg ikke har møtt før kan påvirke livet mitt så mye som du har gjort. Det du skriver har fått meg til å tenke, og det har påvirket valgene mine til daglig. Jeg vil bare takke deg for at du deler livet og kampen din med oss lesere. Du aner ikke hvor mye bloggen din betyr for meg!Stor klem fra meg, som håper du fortsetter å blogge selv etter du har blitt frisk.

mj

06.jul.2009 kl.20:17

Herlig å høre at du fikk kose deg skikkelig på quarten! Det fortjente du! Lykke til med videre behandling, og nok en gang: den der positiviteten din er helt utrolig.

Violaina

06.jul.2009 kl.20:18

Jeg vet så lite om musikk så da jeg så overskriften "Vidaza i dag" trodde jeg det var et nytt band du skrev om - før jeg skjønte det var en kreftkur (som jeg nå husker du har skrevet om før også).Litt komisk forveksling, men det trist at det er den hverdagen du nå igjen møter.Du ser så flott og frisk og opplagt på alle bilder ut at det er vanskelig å skjønne at kroppen din skal være full av kreft.Vedr. bilder så hadde jeg bestilt noen fra utstillings-sida di som nå er kommet. Er kjempefornøyd med dem! Oppfordrer alle andre også til å bestille (eller ønske bildene i gaver om dere ikke har penger selv).Alle de beste ønsker, Regine. Du er en helt fantastisk person!

06.jul.2009 kl.20:38

Hei Regine. Jeg leser din blogg med spenning og ser hvordan det er med deg dag for dag.Sender hilsen fra Palermo hvor jeg for tiden oppholder meg. Jeg har hatt en uke i Cefalu ( badeferie)sammen med Odd , min sònn Per Terje og hans familie fòrst - fòr vi dro hit til Palermo. Tenker pè deg. Lykke til Regine. Varm klem fra Else.

Jorunn

06.jul.2009 kl.20:42

Hei Regine, jeg er så glad for at du koste deg på Quarten, og jeg ønsker deg alt godt fremover!!

rosaeple - nora chahed

06.jul.2009 kl.20:59

Du er kjempe vakker! Jeg beundrer deg kjempe mye!

Helene

06.jul.2009 kl.21:07

Hei!Det går ein dokumentar akkurat no som heiter "Teenagers Fighting Cancer" på Channel 4 i England. Tenkte du kanskje ville vert interesert i han. Meina dokumentaren kjem på Channel 4 sine nettsider i kveld (channel 4 on demand).Stå på! :)

Sara

06.jul.2009 kl.21:36

Heisann!Jeg heter Sara, og har lest bloggen din en god stund. Men jeg har ikke kommentert før nå. Jeg vil bare si at jeg beundrer deg, og at du er en stor inspirasjon for så mange. Du får folk til å tenke seg om, og lager oppmerksomhet rundt noe som folk ikke en gang klarer å sette seg inn i. Jeg er svært dårlig med ord, men jeg ville bare si dette. For du fortjener å høre det. Jeg håper du hadde det fint på quart festivalen. Og jeg krysser mine fingre for deg. :)Stå på.. ;D

Josefine

06.jul.2009 kl.21:41

Så pen du er Regine! Jeg ønsker deg lykke til videre.Håper så inderlig det beste skjer! TENKER PÅ DEG!

06.jul.2009 kl.21:49

Hvor kjøpte du parykkene dine? er det sånn at du limer dem på eller noe, eller bare tar du dem av og på hver dag?

Ida

06.jul.2009 kl.22:48

Lykke til videre. Jeg ønsker deg alt godt! :)

St

06.jul.2009 kl.23:22

Dette vil nok svinge litt, men det du har vært med på og prestert, er meget lovende. Du har et fantastisk sterkt fokus, og dette har gått utrolig bra. Bare å stå på, livsgleden din er så sterk.

Thomas Wiborg-Thune

06.jul.2009 kl.23:22

Herlig å høre at du hadde det fett på Quarten =)All lykke til videre!

Raymond

06.jul.2009 kl.23:44

Nydelig at du fikk billettene fra chapteret ja : D , ble så glad når jeg fikk mail p åfacebook om at vi planla å gi deg hotell og konsert i Oslo 30 juli :D , du kommer til å få det kjempe gøy, det er jeg sikker på !

Lise

06.jul.2009 kl.23:46

Du er så pen :)

Camilla

06.jul.2009 kl.23:51

Stå på! Heier på deg:)

Camilla

06.jul.2009 kl.23:57

Stå på! Heier på deg:)

Manne

07.jul.2009 kl.00:39

Det er så hyggelig å se at du lever livet på tross av sykdom, det gir mange andre håp i vanskelige stunder:)

annieflower

07.jul.2009 kl.00:41

Ja du er vakker:) bra du ble godt tatt i mot på Quart. Så utrolig herlig at du fikk billetter til Metalica konsert:) håper du får anledning til å dra, det blir nok en kjempe opplevelse.Så pen og sund du ser ut:) du stråler Regine, forsett å være den fantastiske livsglade jenta du er:)

Lena

07.jul.2009 kl.00:45

Hei, hei. Så bra at noe er bra, jeg velger å høre mest på det;) Knallbra at du hadde en fin tur, og det er mer i vente vettu;)Klem

Catharina

07.jul.2009 kl.00:53

Kjære Regine!Du imponerer veldig som fotograf. Quart-bildene dine er helt topp! Ønsker deg inderlig lykke til med ny kur. Måten du har greid å nyte denne sommeren på, bør være lærdom for oss alle i hvordan man bør sette pris på øyeblikket.Varme tanker til deg;-)

Andy pandy

07.jul.2009 kl.00:54

Jeg synes du ser skikkelig sterk og sunn ut! Ønsker deg lykke til videre med behandlingen!

Christian

07.jul.2009 kl.00:54

Hei, hei! Ser at andre fra chapteret kom før meg. Jan Erik er en luring. :D At du får oppleve konserten er noe alle i chapteret unner deg og du vil ikke bli skuffet. Forhåpentligvis gir det deg nok et lysglimt å strekke deg til. Utrolig hva ting kan gjøre, selv om du bare tenker på det. Det har jeg erfart noen ganger selv. Så jeg håper at det ikke krasjer med noe og du får ha en god konsert om jeg ikke legger igjen en ny kommentar før det. :D

Regine

07.jul.2009 kl.01:07

Roald: Kjekt at du følger med! Tenker på deg også, håper du har det bra! Har sett noen av filmene du sendte, kjempebra :) Akkurat nå er det en venninne av meg som låner noen. Anna: Svarer på mail senere ;)Anonym: Parykkene var det en frisør i Trondheim som ordnet til meg. Han heter Per, ikke at det sier deg så mye. Det er ekte hår, og er parykker som man bare kan ta av og på, trenger ikke lime på. Det går også an å feste med tape om de sitter dårlig. Den ene er ganske spesiell, den jeg har på på bildet. Veldig ekte og spesiell "hette", var visst ikke ofte han hadde sånne. Tusen takk for alle andre kommentarer :)

Ane

07.jul.2009 kl.03:12

Så gøy at du får opphold og billetter til metallica konserten, da! :) Håper alt står bra til med deg. Du fortjener det beste!

Julie

07.jul.2009 kl.03:22

Veldig bra at du kom deg på Quarten, da :-) Håper alt det beste for deg!

Camilla

07.jul.2009 kl.03:34

Hei Regine, saa bra at du har kost deg paa festival. Det saa jo helt toppers ut!Masse lykke til med videre behandling, haaper Vidaza tar knekken paa kreften. Sender mange positive tanker til deg og negative tanker til kreftcellene!

Trine

07.jul.2009 kl.04:13

Tenker på deg. Herlig å høre at du har hatt det bra! ta med alt det positive du kan!Nydelig bilde av deg, virkelig. Du så riktig så flott ut der.

☆Rebella☆

07.jul.2009 kl.07:30

Jeg har bare lyst til å gi deg en kjempegod klem, vakreste:D Du er alltid med i tankene mine og bønnene mine:) Du fortjener virkelig alt godt her i verden - satt nett og tenkte på det isted; TENK så mye du faktisk har gjort for kreftsaken på så kort tid!!! Det er virkelig helt fantastisk:D Haha, du er jo faktisk en aldri så liten kjendis der folk gjenkjenner deg på blant annet Quarten - du betyr virkelig enormt mye for så mange av oss som ikke engang har møtt deg 'live' - du har nå truffet oss likevel;)TAKK TAKK TAKK for at du er så unik som du faktisk er, Regine!Jeg tenker ekstra på deg nå mtp behandlingen du nå er satt på♥

Volbeatfan

07.jul.2009 kl.07:40

Jeg er utrolig glad på dine vegne! ..at du fikk med deg festivalen og så mye ut av Quartuka di! :D

Heidi G.

07.jul.2009 kl.12:11

Jeg blir så glad hver gang jeg hører du får gjort noe du har lengtet etter eller drømt om. Det blir milepæler, og jeg tror hver milepæl gir enda litt mer styrke enn det du allerede har. Håper denne ekstra styrken er med på å hjelpe deg videre, slik at du blir frisk igjen. I likhet med mange andre synes jeg du tar fantastisk bra bilder. Glad du deler en del av dem med oss her på bloggen. Må ha vært stor stas å få fotokreditering på Quart og stå foran gjerdet og ta bilder. Resultatet ble i alle fall veldig bra, synes jeg. Lykke til med den nye behandlingen, også krysser jeg fingra for at du er i fin form når Metallica spiller. Var på konsert med dem i fjor, og det var en helt fantastisk opplevelse. Har elsket Metallica siden jeg var jentunge, men det ble ikke konsert før jeg var godt voksen. Ubeskrivelig herlig å se/høre dem live.Også vil jeg bare gi et tips til Camilla som skrev langt opp i kommentarrekka her. Hun lurte på nettsteder hvor man kan lære mer Photoshop, som ikke er engelskspråklig. Jeg vil tipse henne (og deg, Regine, om du ikke kjenner til nettstedet fra før) om: www.moderskeppet.se På nettstedet finner dere video-guider, tips, triks, blogging, steg-for-steg, øvelsesoppgaver osv. Gutta som driver nettstedet lever og ånder for Photoshop - og å få kunnskapen ut til folk på en forståelig og inspirerende måte. Nettstedet anbefales på det sterkeste for alle som liker Photoshop.

Iselin

07.jul.2009 kl.12:43

Håper virkelig ting ordner seg for deg altså..Uansett - så fint at du hadde en super uke på Quarten :)

Thea

07.jul.2009 kl.13:08

Jeg syns du skal gi deg selv ett skikkelig klapp på skuldra! Det er utrolig, alt det du har fått til de siste mnd! Tenk hvis du bare hadde godtatt situasjonen... Jeg tror du er en person som kan leve noen tiår kun på vilje:)Og ikke minst, bra at quarten levde opp til forventningene dine:)hmm...Vidaza har de prøvd før,uten resultat? Tror de at det har en annen virkning denne gangen da?Hos oss er det litt berg-og dalbane-dager for tiden, men satser på at ting blir mer stabilt snart.. Men vi nyter fortsatt dagene hjemme, så jeg skal værtfall ikke klage!

Guro

07.jul.2009 kl.13:33

Så bra at du fikk dra! -og at du koste deg. Skikkelig kult hvis du får dra på Metallica-konserten også :)
Hei Nattbladet her. Hyggelig å høre om Quart-festivalen. Vi i Nattbladet er store musikkfans, og lurer på om du vil anmelde noen av artistene som deltok. Det har nemlig vært stor kritikk av kvartfestivalen i år, og vi i Nattbladet skal sende politiet en anmeldelse. Nattbladet har ihvertfall sikret seg billetter til Muse-konserten, som gjør av vi endelig kan bli tatt seriøst i vår musikkavdeling. Nattbladet ønsker deg en fin dag, og lykke til fremover. Nattbladet ønsker også å sette inn en kommentar på din blogg. Værsågod

Thea

07.jul.2009 kl.15:45

så utruli snilt :)

Iselin dyveke

07.jul.2009 kl.17:14

Å du er så nydelig pen, Regine. Både med og uten parykk:) Så kjempe utrolig kjekt at du fikk med deg Quart`n :) Jeg var på den forige metallica-konserten i oslo (Den som var i juni). Håper ikke behandlingen kommer i veien for din. Kjøpte meg foresten enda en "Regine-bukse" i går :) De er så deilige å gå med.. Nå har jeg 3. Fortsatt god bedring og god sommer videre :)

ronja

07.jul.2009 kl.17:47

du sletter alle kommentarer som ikke omhandler positivitet. hmm. jaja

Irene

07.jul.2009 kl.18:13

Så utrolig bra du koste deg på Quarten :) Lykke til på den kuren du skal ta nå. Nå syns du kanskje jeg virker litt drittunge osv, men det er litt urettferdig at du får så mange gratisbilletter osv selvom du selvfølgelig fortjener det så er det litt kjipt at man må være en profilert blogger for å få sånne ting. Jeg skal uansett se Metallica, så er ikke det. Håper du koser deg, kanskje jeg ser deg der. Håper det :)

Regine

07.jul.2009 kl.18:38

Thea: De har prøvd før ja, uten og lykkes, men må som regel ha fler for å ha effekt. De har tro på den i hvert fall. De tør ikke gi meg høydose.Heidi: Takk for tips!Irene: Hvorfor er det så urettferdig at jeg får gratisbilletter? Det sier bare litt om hvordan folk bryr seg og ønsker å gjøre for meg i denne vanskelige tiden. Det er bedre å hjelpe en en ingen. og ronja: Jeg gidder ikke å ha fæle og negative kommentarer på bloggen min. Det passer seg ikke. Ikke besøk bloggen min om du er så lei av meg, gå en annen plass og sleng dritt. Tusen takk for alle andre kommentarer, setter pris på det :)

Jan Erik

07.jul.2009 kl.19:26

Irene!Er det urettferdig at vi sørger for at Regine får en litt bedre sommer med en tur til oslo og billetter til Metallica sammen med en venn?Jeg har jobbet mye for å få tak i disse billettene til Regine fordi jeg mener Regine fortjener å ha det litt moro og se Metallica igjen. Det er snakk om opplevelser og minner - Ikke at hun skal FÅ alt mulig. Det har ingenting med at hun har vært i avisen, er en blogger eller noe sånt å gjøre. Det er rett og slett fordi jeg ønsket å gjøre noe for Regine, som helt klart fortjener det.Skam deg som mener det er urettferdig.

Irene

07.jul.2009 kl.19:58

Jeg unner da Regine for all del den opplevelsen. Er ikke det der er snakk om. Men det er ikke sikkert dere hadde visst om henne om ikke det nettopp var for aviser. Jeg syns bare at flere i samme situasjon også fortjener sånne muligheter. Men virkelig Regine, du fortjener det og jeg håper du koser deg og får oppleve masse mer i fremtiden. Jeg har nemlig tro på at du skal bli frisk. Men det med profilerte bloggere var vel retta mer mot noen andre. Unødvendig å si det her, skjønner det. Men vi alle gjør vel feil. Så ikke klikk i vinkel selvom. Lykke til videre Regine :)

Therese H.N

07.jul.2009 kl.20:30

Håpe på at du er i god nok form til å dra på Metallica konserten når den kommer da :D Blir sikkert sykt artig det å - blir heilt misunnelig jeg. De Metallica billettene blei jo solgt fra billettservice på mindre enn 30 min liksom :oMen du får kose deg og jeg krysser fingre og alt som kan krysses for at du blir bedre - i det minste til konserten! ^^Good luck :D
sv: Tusen takk for kommentar! Er veldig lettet for at det ikke er den sykdommen, men på en annen side så håper jeg at de finner ut av hva det kan være!At det er noe forbigående kan det jo være, men det er ikke godt å si! Veldig frustrerende å ikke vite hva det er, men ..Tusen takk for det!Hvordan går det med deg? Om jeg får spørre. Veldig spent på hvordan denne kuren virker. Håper at den funker som den skal og at du snart vil bli bedre! Du har så mye i deg, både med fotografier, malerier og som den helskjønne jenta du er! Du har forandret manges syn på livet, også mitt nok engang! Jeg er stolt av deg, for at du klarer å prøve å være så positiv og for den styrken du viser at du har gjennom innleggene dine, bildene du tar og måten du beskriver dine tanker og følelser på! Tusen takk for at du ikke gir opp, Regine - Du gir håp til oss alle, og vi håper at det skal gå så bra med deg!

Thea

07.jul.2009 kl.21:41

Håper virkelig det fungerer denne gangen da! Og det er kanskje greit at ikke noe er uprøvd! Om man kan se sånn på det..Forresten, så syns jeg du kan finne deg en festival i Bergen også, kan ordne plass å bo vi:) Nesten garantert smittefritt hus;)

Maren-Sofie

07.jul.2009 kl.22:21

Regine! SÅ UTROLIG godt å høre at Quart'en var en bra opplevelse, er det noen som fortjener gode opplevelser, så er det da jammen meg DEG!Jeg håper virkelig du får med deg Metallica også, siste konserten var helt rå, jeg krysser fingre for at du kommer deg nedover til den neste. Kanskje vi sees :)Tenker på deg hver dag, vi snakker mye om deg i familien min. Vi alle ønsker deg alt godt, og håper så inderlig alt skal gå bra! De veit hvor viktig du og din historie er for meg, så her om dagen kom søstern min og mannen hennes i matchende Regine-tskjorter :)Varme-tanke-klemmer fra Maren-Sofie

07.jul.2009 kl.23:18

go girl!!go!

Jeanette Larsen

07.jul.2009 kl.23:40

Det gleder meg å få høre at du har fått nytet livet ditt. Jeg ble så glad nå.Jeg har sånn tro på at det skal gå bra med deg, Regine. Virkelig. Jeg håper og tenker masse på deg.

Hilde

08.jul.2009 kl.00:07

Håper det beste for deg - og det er kjempebra at du fikk dra på quart, får håpe metallica også går i boks! Håper virkelig du klarer det her, det tror jeg du gjør.Du er veldig, veldig søt med parykk!

monica

08.jul.2009 kl.01:32

så nydeleg du er! :D

08.jul.2009 kl.01:41

Du er nydelig!

Mariann

08.jul.2009 kl.09:09

Tenker mye på deg Regine. Utrolig at du klarer å fokusere på det positive og glede deg så sterkt over disse opplevelsene!Krysser fingre og tær for at du skal ha fremgang med behandlingen du får. Kose deg så godt du kan iallefall, håper inderlig du er frisk nok for Metallica.

the big book

08.jul.2009 kl.14:02

UTROLIG kult at du kalte bloggen din Sinober! Og støtte til de og håper du bli frisk!Jeg har vært på sinober hytta ;] har du?Jeg har spørrerunde på bloggen min nå! ;DSjekke ut; thebigbook.blogg.no

Annette Lill Hauge

08.jul.2009 kl.17:56

Så bra at du hadde det så bra på Quarten :-) Stå på!

Ronja Gujord

08.jul.2009 kl.19:55

Så morsomt! Har sagt det tusen ganger før men føler jeg ikke får sagt det nok - du er utrolig tøff og for et pågangsmot! Få personer som har den viljestyrken du har i den situasjonen du er i. Håper selvfølgelig det beste for deg :) Stå på!

ronny

08.jul.2009 kl.21:58

denne blogen å komentarene begynner å bli litt vel sukker søt. Men fortsatt intressang..

John

08.jul.2009 kl.22:05

Vært innom å titta litt iblandt, intressant å lese du er flink til å skrive, synd med alle de slitsome komentarene.

ANNE

08.jul.2009 kl.23:31

Kjære deg---Så glad for at du hadde det gøy på quarten,den fortjente du virkelig..Jeg håper og ber om at dette skal gå din veg..Klem fra Anne i Kr,Sand

Kathrine

08.jul.2009 kl.23:53

Hei Regine.Dumpet innom bloggen din via via en annen blogg...Det er noen ganger man plutselig får en 'reality check'Noen gager ser jeg mine egne såkalte problemer bli fulstendig ubetydelige og jeg skjønner at det kan lønne seg å ta et skritt tilbake og betrakte livet sitt litt ... vel.. jeg fikk en sånn nå etter å ha lest litt om deg og det du har å stri med.Ønsker deg gode dager!Hilsen Kathrine

Roald

09.jul.2009 kl.00:09

Ronny: Det heter "bloggen og kommentarene" ikke "blogen å komentarene". Sukkersøt skrives i ett ord. Ordet "intressang" finnes ikke i norsk språk, men derimot "interessant". Det uttales omtrent slik du skriver det. Bli ferdig på barneskolen før du kommenterer på andres blogger. Da har forhåpentligvis din forståelse også økt såpass at til og med du fatter hva denne bloggen dreier seg om. Kan hende blir det interessant for oss andre å lese dine kommentarer da.

En småbarnspappa på 37

09.jul.2009 kl.00:10

Utrolig kule bilder i fra festivalen.Noe annet med vi som må stå halvveis bak miksepulten. Blir ikke rare bildene av det :-)Men ok... Stå på. Håper du kommer deg, selv om formen nå ikke er så bra. Du vet jo at det kan gå opp og ned. Jeg håper du kommer deg over denne kneika også. Du har et enormt pågangsmot, og du har en fotointeresse som smitter... :-)

Irene

09.jul.2009 kl.01:28

SV: Hadde jeg vært rik så hadde jeg ikke hatt noe problem med å gi billetter, men jeg er ikke rik. Men det som irriterer meg er at alle tror jeg er frekk mot deg. Det var overhodet ikke frekt ment eller noe sånt. Kunne kanskje ordlagt meg litt annerledes. Du skjønner sikkert poenget mitt, du er jo ikke dum

Irene

09.jul.2009 kl.01:37

SV: Det kan jeg godt forstå at de ikke har lyst til. Men forhåpentligvis så vil din sak kaste lys på flere. Hvem vet. Støttekontoen er jo en ganske god ting. Håper du ikke er sur på meg eller noe, jeg er ikke så veldig flink til å ordlegge meg til tider. Men men

Irene

09.jul.2009 kl.01:49

SV: Nei nei, jeg forstår det. Bare litt lei av andre som tydeligvis har missforstått det jeg mente. Du fortjener for all del alle mulige opplevelser du kan få :)

Irene

09.jul.2009 kl.01:56

SV: Jeg forstår jo de som reagerer sånn også da. Ha en fin ferie du også og masse lykke til med behandlingen :)

Roald

09.jul.2009 kl.02:10

Kjære Regine.Først. Håper du ikke ble alt for sur pga. min kommentar til Ronny. Man blir jo litt irritert en gang i blant når ikke folk kan vise mer respekt og forståelse. Jeg kan jo ha en litt "skarp penn" noen ganger. Jeg beklager - slett gjerne kommentaren dersom den er støtende.Tusen takk for din kommentar og for at du tenker på meg en gang i blant. Jeg har det jo egentlig ikke så aller verst for tiden. Legene sier i hvert fall at kreften er borte. Men jeg har fått en del nerveskader i føttene og hendene pga. cellegiften. Skal til utredning 22. juli vedrørende dette.Glad for at du likte filmene. Tenkte det kan være bra å ha noe å beskjeftige seg med når de vonde tankene kommer. Det går ikke en dag uten at jeg tenker på deg, Regine, og jeg lurer jo litt på hvordan du egentlig har det. Hvis det er noe jeg kan gjøre for deg eller stå til tjeneste med, ikke nøl med å sende meg en mail.God bedring og tusen klemmer fra Roald.

Tordis

09.jul.2009 kl.08:27

Hei Regine!Virkelig hyggelig å høre at du hadde det så fint på Quarten... kjempefine bilder du fikk tatt :-)Gjør meg vondt å høre at formen ikke er helt god. Men gi ikke opp, stå på, kjemp videre! Du vinner til slutt, det er jeg helt sikker på!! God bedring!!

Mats

09.jul.2009 kl.11:00

stakk innom for å be deg besøke kostholdsbloggen min. trenger sårt lesere... leser du min, leser jeg din!gjør meg glad. besøk: www.nt.blogg.no

søtnosmamma

09.jul.2009 kl.12:35

Stå på Regine! Klem fra meg!!

Stina

09.jul.2009 kl.14:30

Herlige bilder fra Quarten - kjempebra at du kom deg dit og hadde noen kjempefine dager der!Masse masse lykke til med videre behandling også - håper INDERLIG at det går din vei nå!Bare av ren nysgjerrighet, har du kjæreste? Er du sammen med Martin?Lykke lykke til!

lily

09.jul.2009 kl.20:03

Haha, du sto rett foran meg på Slash og jeg skjønte ikke at det var deg fordi du hadde parykk. Såeh, den funka nok.

10.jul.2009 kl.18:00

jeg ber for deg, selvom du ikke er kristen så ville jeg bare at du skulle vite det :)og du kommer til å bli frisk igjen !

Eilin Cecilie

10.jul.2009 kl.23:11

Håper virkelig du får tatt turen å sett på Metallica! De er vidunderlige. Må være mitt yndlings band! Stå på nå!

Tonje

11.jul.2009 kl.16:57

så utrolig pen utstråling du har :) beundrer deg kjempe masset for motet ditt ! stå på :)

karoline

11.jul.2009 kl.21:29

Elsker bloggen din, :) jeg har konkurranse, skjekk den ut?:)

17.jul.2009 kl.12:38

Du er så pen, og skriver så bra! Husk at alt går fint til slutt, på en måte eller en annen måte ;)

MetallicaPelle

17.jul.2009 kl.15:44

Håper på å få møtt deg!Lykke til!PelleNorway, Inc.

Bipolar Bear

29.jul.2009 kl.11:02

Du har en gripende blogg med fantastiske bilder Regine! Tenk hvor ufattelig sterk du er når du har kommet deg igjennom dette, jeg har ikke mulighet til å forstå situasjonen din 100%, men jeg er helt sikker på at du er en fighter. Har fått inntrykk av at imellom en fighter og kreft vinner førstnevte! Må også si du ser nydelig ut med det håret, hadde ikke tenkt over at du var i din situajson engang :) Du ser jo helt frisk ut! Stå på!

Connie

11.aug.2009 kl.15:37

DU ER NYDELIG, rett og slett

Frida

16.nov.2009 kl.18:29

VELDIG ekte parykk! :)

Skriv en ny kommentar

Regine

Regine

18, Kristiansund

Har fått diagnosen MDS/AML - her vil jeg beskrive hvordan det er å leve med/bli behandlet for det. Lurer du på noe? regine1000@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten