Angry chair

Heisann! Mange som blir litt bekymret når jeg ikke har oppdatert på en stund. Jeg er i hvert fall i "god" behold. Cellegiftskuren startet på mandag og ble avsluttet i dag. Har følt meg ganske utmattet de siste dagene. I skrivende stund har jeg også bittelitt feber. Verker litt i kroppen og har vondt i magen. Tror nok det er cellegifta som gjør det. Blodverdiene er ikke så verst. Det vil si at de er brae til å være meg, men hos andre ville det jo vært katastrofalt. Immunforsvaret har steget, og det kom litt som en overraskelse. Regner med at verdiene vil synke nå fremover pga cellegifta. Måtte være på sykehuset i 5 timer i dag. Først blodprøver, deretter kvalmestillende og cellegift. Etter det måtte jeg har to poser med blod. Til slutt tok jeg ultralyd av hjertet for å sjekke at alt var ok. Jeg var helt utslitt etterpå og måtte ta det med ro resten av dagen.

På torsdag var to kjekke jenter fra dagbladet innom. De holder på å skrive et portrett om meg som skal komme i dagbladet FREDAG neste fredag(26.juni). Grunnen til at jeg takket ja var fordi at det hørtes ut som et veldig bra intervju. Spørsmålene var veldig personlig, og jeg føler at jeg fikk frem litt hvem jeg er og hva jeg mener. Det var det som var meningen også. Gleder meg til å se resultatet. Det var veldig annerledes enn de andre intervjuene, da fokuserte de jo bare på bloggen og på sykdommen min. Tror det kommer til å bli veldig fint.

Jeg har så smått begynt og planlagt quart-festivalen. Jeg håper så inderlig jeg kan dra! Jeg kan ikke si garantert om jeg kan eller ikke, det avhenger både av formen min og behandlingen. Håper vi kan finne frem til en løsning slik at jeg kan dra. Festivalsjefen har lovd to pass og hotellrom til meg, og det er jo helt utrolig! Hvis det blir så blir det min kjære venninne Eli Ann som blir med. Jeg tør så vidt å glede meg. Tenk å se Slash live! For ikke å snakke om Marilyn Manson.

Sliter litt med å besvare alle mail jeg får, prøver i hvert fall så godt jeg kan!

dsc1329

128 kommentarer

Hannah

19.jun.2009 kl.22:30

Hva synes du om MINE tegneferdigheter?
Jeg har tegnet på et bilde skjønner du (:

Lise

19.jun.2009 kl.22:31

Håper og krysser fingrene for at du kommer deg på Quartn, Regine!:) Ellers får du ha en så strålende sommer som du kan!:) Det fortjener du!

- Mari ..

19.jun.2009 kl.22:32

Godt å se tegn fra deg, Regine! Stå på og masse lykke til videre, vakre jente :)

19.jun.2009 kl.22:33

Masse lykke til videre!

sirkeline

19.jun.2009 kl.22:35

Tøffe behandlinger du er gjennom. Håper og tror på deg Regine. Sitter og slapper av jeg, og ser på NRK 1 fra Rådhusplassen... slå på du og. Natta og sov godt, drøm om noe godt som har skjedd, det pleier jeg når jeg er deppa... Slå av alle vonde tanker innimellom.

kris

19.jun.2009 kl.22:36

DU skal til Kvarten - det er bare sånn! Du har kommet så langt og gått gjennom så mye - det blir en flott tur!!!! Må si det at det var godt å se noen ord fra deg!!! ;)

Stine M. Rasch

19.jun.2009 kl.22:37

Håper du kommer deg på quart-festivalen, det tror jeg du vil og du fortjener det så innderlig:)
Lykke til videre, håper at kuren virker bra denne gangen :)
Gått og høre fra deg igjen :)

Malin ☆

19.jun.2009 kl.22:42

Gleder meg til å lese Magasinet, er så myemye bedre å lese personlige reportasjer!
Håper du kommer deg på Hove :)

silje

19.jun.2009 kl.22:43

Manson er flott live, så det blir bra ;)

Lise-Tove

19.jun.2009 kl.22:45

Kom deg til Quarten sier jeg bare!!!!
Jeg krysser fortsatt alt jeg har for at dette skal gå bra. Tenker masse på deg. Sarah snakker også masse om deg. Hun har malt et bilde til til deg, det skal du få når vi kommer oppover i sommer.

Satser på at du ikke blir så innmari dårlig form av disse kurene.

Klem

mormor

19.jun.2009 kl.22:45

Der er du jo Regine, akkurat som jeg har ventet på! Skjønner at du er sliten nå, men stå på videre! Quart - festivalen er inne rekkevidde! Mormora som er fra Hitra har kost seg med konsert på Rådhusplassen ikveld, mye bra der! Du vil bekjempe denne sykdommen, det er jeg sikker på! Masse klemmer fra ei mormor.

mj

19.jun.2009 kl.22:51

så flott å høre at ting går bedre! lykke til videre i behandlinga. krysser fingra for quarten!

disippelen

19.jun.2009 kl.23:07

Gud velsigne deg!!

ann

19.jun.2009 kl.23:10

nå har jeg virkelig ventet på at du skulle skrive noen ord igjen... Blir som mange andre bekymret når det ikke er noen "ruslasjon" her. Sender mange positive tanker til deg- og håper at du får benyttet billettene til Quart-festivalen- det tror jeg du vil! Klem

Chalten

19.jun.2009 kl.23:13

Det ville nok vært helt fantastisk på quarten. Har så lyst å se placebo! Håper du får dra :)

Jane

19.jun.2009 kl.23:16

Det er så godt å lese at det ser ut til å gå fremover !! Du er sterk, og sterkere blir du :-). Festivalen ser ut til å være innen rekkevidde. Fortsatt god bedring,kos deg i helgen og hent nye krefter ! Klem

astrid katrine

19.jun.2009 kl.23:16

håpe du får reisa! har deg i tankane å krysse fingrane :)

Besta

19.jun.2009 kl.23:19

En stoor besta klem til den tapreste jenta!

Jeanette :)

19.jun.2009 kl.23:29

Kjære Regine,

Puh.. godt å høre fra deg!! Og godt å iallefall få inntrykk av at du er ved godt mot! Jeg er glad for at du har kommet deg etter den dårlige nyheten for noen dager siden, og at du responderer på kuren du nå går gjennom.

Håper også at kommende dager blir bra og gir positive resultater.

Håper du får en god helg og at formen lader seg opp til
festivalform :).

Som du sikkert skjønner er det en som HÅPER PÅ ALT GODT, TROR DET GÅR BRA OG TENKER MASSE PÅ DEG som skriver her.

God helg.

Hilsen Jeanette

Thea

19.jun.2009 kl.23:32

Kjekt å se litt "liv" igjen på bloggen din, selv om jeg skjønner veldig godt at det ikke alltid er krefter og energi til å skrive her!
Håper du får en fin helg, og kommer deg på Quart-festivalen..:) Når er den egentlig?

Birujiito

19.jun.2009 kl.23:39

Jeg krysser fingrene for at du får deg til Quart!

Thea

19.jun.2009 kl.23:40

Forresten, måtte jo tilføye det ang dagbladet.. Kanskje kjekt å få fokuset over på noe annet enn bare bloggen også, selv om den er veldig godt skrevet selvsagt.. Men jeg tror du er en person mye fornuftig å fortelle! Så på fredag blir 3 gangen jeg kjøper dagbladet, og de forrige gangene var det også fordi du var med.. Nye ting skal man alltid oppleve:)

Carina

19.jun.2009 kl.23:42

For et flott fotografi! Er d noe sted man kan kjøpe fotografiene dine?
Fortsatt god bedring!

Anne K .Fjellheim

19.jun.2009 kl.23:44

Hei Regine ..godt å høre fra deg igjen....:-))
Klart det er Cellegifta som gjør deg kvalm og gir deg verksmerter, og at du har feber...det betyr jo igjen at kroppen din jobber for å ta knekken på kreften....Viktig at du hviler og prøver å finne en indre ro slik at du er sterk nok til å holde ut videre behandling....Det tror jeg du allerede vet:-))

Hva syns du om at så mange "ukjente" mennesker bryr seg om deg og er veldig opptatt av hvordan det står til med deg? Er det en fordel for deg i din kamp?
-Klem-

Roald

19.jun.2009 kl.23:46

Kjære Regine.
Godt å høre fra deg igjen, og at du er i "god behold", som du skriver. Nå får du samle krefter så du kommer deg på Quarten. Noe annet kommer ikke på tale! Ønsker deg i hvert fall god bedring og lykke til.

Klem fra Roald.

Wenche

19.jun.2009 kl.23:46

Kjekt å høre fra deg igjen.Ingen tvil om at det du skriver engasjerer oss.
Du er så utrolig flink , har mål og ønsker samtidig som du er realistisk . Det tror jeg er viktig, godt å ha noe og se frem til. Skjønner at du er gjennom tøffe tak , du må ha masse lykke til.
Tenker masse på deg og familien din , krysser fingrene nok en gang =0)

19.jun.2009 kl.23:52

Da må man helt klart kjøpe Dagbladet :o) Godt å høre ifra deg, og enda bedre at du er i brukbar form :o) Selvfølgelig skal du på Quart`n og du skal ha "the time of your life" - ikke tvil i min sjel :o) Stooooor klem fra Birgitte i Trondheim (si endelig ifra om det er noe jeg kan gjøre for deg - hva som helst!)

Ingrid :D

19.jun.2009 kl.23:56

Som fast lesar av både bloggen din og magasinet, så gler eg meg mykje til intervjuet. Sjølvsagt kjem du deg på quart, og du ska ha den beste tida du har hatt på lenge. Kjekt å endeleg høyra noko frå deg, tenkar det er fleire der ute som har vore bekymra for at du ikkje har gjedd ein lyd frå deg på ei stund. Men, detta greie du!! God bedring og lukka te framover! Nyt livet til de fulle fem, du forten det mest av alle!

Ironmaid

20.jun.2009 kl.00:03

Slash er virkelig til å annbefale Regine ! :)
Har sett han en gang, sykeste gitaristen som finnes :I

Anine

20.jun.2009 kl.00:21

Hei ! : )) oj , du er himla heldig som skal se marilyn marlon :) Bra at det står bra til med deg :D eg vett at dette klarer du ! har hatt stor tro at du overlever dette fra første stund !:DSTÅ PÅ!! ALDRI GI OPP.

stina

20.jun.2009 kl.00:26

Skjønner at du er sliten etter dagen din ja. God bedring så lenge.
Quarten høres supert ut, krysser fingre og tær for at du kommer deg avgårde! :)

Vebjqrn

20.jun.2009 kl.00:26

Håpar du får reist på Quart ;-)

Charlotte

20.jun.2009 kl.00:55

Håper vireklig du får muligheten til å dra på quart festivalen :) Det fortjener du :D

Annette Lill

20.jun.2009 kl.01:07

Godt å høre fra deg! Håper virkelig du får dra på Quart-festivalen :-)

Jeanette

20.jun.2009 kl.01:20

Håper virkelig du får dratt på Quart-festivalen!:D

Herdis

20.jun.2009 kl.01:21

Hei!
Supert å høre fra deg, jeg har kikket tidligere i dag også. :)
Så bra at det går bra med deg, håper alt ordner seg for deg.
Likte bildet ditt. :D

Maylinn

20.jun.2009 kl.01:31

SÅ utrolig gøy at du kanskje kommer til Kristiansand:D Jeg bor der! håper du får dratt, jeg skal også dra, håper jeg!

Fay-Reni Paulsen

20.jun.2009 kl.01:48

Hei. Jeg ville bare si at jeg synes du er helt utrolig tøff som skriver om dette. Det kan ikke være helt lett for deg. Har en venninne som hadde en mor som døde i dag av kreft, var bare helt uvirkelig. Stå på. Dette klarer du.

Mvh. Fay-Reni Paulsen

Trine

20.jun.2009 kl.03:35

Godt å høre fra deg, Regine. Høres da bra ut da...
Stå på. Prøv å kos deg innimellom da..
Klem fra meg..

hell og lykke

20.jun.2009 kl.03:55

Flott å høre fra deg igjen regine:)Hell og lykke videre

St

20.jun.2009 kl.07:39

Flott utvikling! Gleder meg med deg! Bare behold troen, fokuset og humøret.

Hans Martin

20.jun.2009 kl.08:36

Synes du har vært skikkelig flink nå, og kroppen din er jo kjempesterk!Ønsker deg en en fin helg og at du kommer deg fort!

Øyvind

20.jun.2009 kl.09:21

Gleder meg til å lese intervjuet ditt i Magasinet =)

Lykke til videre, og jeg krysser fingrene for at du kommer deg på Quart =)

Line

20.jun.2009 kl.09:44

Gleder meg også til å lese om deg, i magasinet neste fredag :D
lykke til (;

Gro

20.jun.2009 kl.10:19

hei på deg.Så fint å se at du er i farta da! Klart du skal glede deg til festivalen. tror det er viktig for alle å ha noe å se fram til. Så får vi bare håpe og krysse fingre på at du orker å dra dit.
skal kjøpe magasinet og lese om deg ja. Kos deg masse i helga da. klem fra Gro

Nina

20.jun.2009 kl.10:19

Hei igjen... :)
Så godt å lese at det etter forholdene går bra med deg :)
Liker å lese bloggen din, fordi du er så reflektert og skriver rett fra hjertet :)
Håper virkelig du får dratt til Quarts festivalen i år, det fortjener du nå.
Stå på, kjære Regine.
Klem fra meg.

theresekristina

20.jun.2009 kl.10:39

Håpe virkelig du får reist dit. Stå på, Regine!

Mariann

20.jun.2009 kl.11:00

Fint bilde:-) Klart du skal på Quart'en, krysser fingre og tær for deg og ønsker deg en fin helg.

Elena

20.jun.2009 kl.11:02

HVA? Kommer SLASH til Quarten? Oi! Dit vil jeg også! *krysser fingrene for at du er i form til å reise og se Slash* :) Det gjør du nok!

karl

20.jun.2009 kl.11:12

Du skal På Quart, Regine, Hilsen Kristiansander:)

20.jun.2009 kl.11:53

Håper du kommer deg på Quarten!! :-)
Er en glede om du kommer til Kr.sand ! :D
Klem Kr.sands jente :-)

Silje

20.jun.2009 kl.11:58

Du har klart alle utfordringer så langt, så Quarten får du sikkert blitt med på! :-)

Gutt

20.jun.2009 kl.12:14

Håper det får riktig vei !

Hilde

20.jun.2009 kl.13:05

Lykke til videre Regine !!
Jeg krysser fingrene for at du får deg til Quart!

Hanne G.

20.jun.2009 kl.14:01

Fint å "høre" fra deg igjen!

Jeg skal få ordna det slik at noen i Norge kjøper Dagbladet for meg neste fredag så jeg kan lese om deg neste gang jeg er i Norge. Vi får kjøpt Dagbladet her i Spania og, men uten ekstra bilag.

Ha en fin helg, og alt krysses for at du kommer deg til Quart! Var der selv en gang, den sommeren jeg flytta til Spania.. 2000 var det.

Kristina Salanga

20.jun.2009 kl.15:10

Så kjekt å høre fra deg igjen Regine.

Kjempeklem fra meg :-)

Nasra

20.jun.2009 kl.15:17

Godt å se tegn fra deg, Regine! Stå på og masse lykke til videre, vakre jente :)

Nasra

20.jun.2009 kl.15:17

Godt å se tegn fra deg, Regine! Stå på og masse lykke til videre, vakre jente. :)

Nasra

20.jun.2009 kl.15:17

Godt å se tegn fra deg, Regine! Stå på og masse lykke til videre, vakre jente :)

Thea

20.jun.2009 kl.15:47

krysser fingrene for at du får dratt Regine, festivallivet er alltid herlig :D

Thea

20.jun.2009 kl.15:49

Skal krysse fingrene og sende noen gode tanker til immunforsvar og slike ting, så du kommer deg avgårde! Var der for to år siden vi, og det er jo bare ufattelig gøy! Skulle gjerne vært der i år også, men akkurat nå er jeg kjempefornøyd med å bare være hjemme:)
Syns i grunn de andre avisartikkelene av deg har vært bra også jeg, så denne må jo bli kjempebra! I tillegg skal jeg selv gå inn på Prix eller noe å kjøpe det selv, så fredag blir en super dag tror jeg!:) Håper du også får noen fine dager fremover, og ha en riktig god helg:)

Synne

20.jun.2009 kl.17:48

Høres bra ut. :) Du kommer deg nok til Quarten skal du se! Ha en god helg videre, og kos deg masse. Stå på.

Julie Johansen

20.jun.2009 kl.18:16

Stå på! Også krysser vi fingrene for at du kommer deg på Quart :D

tove trygvesdatter elvelund

20.jun.2009 kl.18:33

godt å høre i fra deg igjen. stå på så kjem du på festivalen.

Anneerkul

20.jun.2009 kl.19:01

Jeg håper virkelig du får dratt på festival, det fortjener du :)

Mia

20.jun.2009 kl.19:07

Om du drar på Quart burde du få med deg Jason Bonham sammen med Slash :D

Christina

20.jun.2009 kl.22:50

Lykke til videre! Håper du får dra på festival :)

Tine<3

20.jun.2009 kl.22:55

Ønsker deg alt godt, Regine!

Jenny

20.jun.2009 kl.23:14

Huff, mamma går også på cellegift nå. Hun har fått tilbake brystkreften og de får det ikke bort. Ikke noe morsomt. Hun blir sliten, kvalm og orker ingenting av cellegiften, ja, du veit hvordan det er. Håper du kommer deg på Quarten da i allefall, det hadde sikkert vært fint for deg! Ha en fin dag videre! Ønsker deg alt godt, og lykke til :)

Anita

20.jun.2009 kl.23:53

Hei.
Nokon burde stramme opp Beltespenner.com! Eg har bestilt og betalt eit par singlet og har gleda meg til å vise dei fram i sommar. Dette er to mnd sidan og eg har enda ikkje fått pakken...
Saka er god og pengane kjem nok fram dit dei skal, men eg kunne tenkje meg å vise at eg støttar, og gjerne reklamere for å få andre til å gjere det same.
*sukk*

Mia

21.jun.2009 kl.01:26

Det va godt å høre fra deg igjen, Regine :)
Jeg krysser fingrene for at du får dratt på festival, og at du får en fin opplevelse! Ønsker deg alt godt videre også :) Stor klem fra meg :)

KristinaN

21.jun.2009 kl.01:55

Det blir super kos med Quart festival da ;D

Rebella

21.jun.2009 kl.08:13

Å så godt det var å lese dette innlegget - bort fra at du er veldig utslitt etter den røffe behandlingen kroppen din har gått gjennom spesielt den siste uken, men at du har fått et så bra og personlig intervju og ikke MINST at du har det kuleste målet å strekke deg mot; en knallopplevelse på Quartfestivalen! Så herlig at de har ordnet med hotellrom og pass, jeg blir så glad når jeg hører om slikt:-D ALL god bedring, fremdeles bønnene mine, klemmene mine, tanker og helbredelse fra meg♥ Du er GOD, du!

Nasra

21.jun.2009 kl.12:33

Håper du kommer deg på quart-festivalen, det tror jeg du vil og du fortjener det så innderlig:)
Lykke til videre, håper at kuren virker bra denne gangen :)
Godt og høre fra deg igjen :)

Nasra

21.jun.2009 kl.12:33

Håper du kommer deg på quart-festivalen, det tror jeg du vil og du fortjener det så innderlig:)
Lykke til videre, håper at kuren virker bra denne gangen :)
Gått og høre fra deg igjen :).

Lisbeth S.

21.jun.2009 kl.12:34

Det var fint å lese et innlegg fra deg igjen! Selvfølgelig skal du på quarten...!!! :-)

(PS: Gjett om jeg har vært forelska i Slash, da... herreguuuud!!! Hihihi... Må sies at det er for en del år siden, da...)

tinaerlandsen

21.jun.2009 kl.13:54

Håper virkelig du får reist til quartfestivalen! Det unner jeg deg :) God sommer, og ha en fin dag!

Keth

21.jun.2009 kl.13:57

Synes du fortjener å reise til quart! Håper du er frisk nok til å reise :)

RJ

21.jun.2009 kl.17:48

Du er en flott jente, Regine!! Krysser fingre og tær for at det løser seg med festivalen:) Det fortjener du, så sterk som du er:)

Karolina Grzybowski

21.jun.2009 kl.18:50

Du skal reise,! :D
fint bilde også ;o

Boy

21.jun.2009 kl.19:01

Jeg ber for deg og håper alt går bra, ikke sikkert at du bryr deg, eller at du akkurat ser min kommentar, men jeg ønsker deg alt godt og en god sommer ; )

Lotte <3

21.jun.2009 kl.19:24

Så bra at det går bra!
Håper virkelig du får dra på quart, det vil sikkert bli utrolig gøy å få tankene litt på andre steder også!

Maiken/maikols.blogg.no

21.jun.2009 kl.20:24

selvfølgelig skal du få oppleve quart :D

ANNE

21.jun.2009 kl.20:57

Kjære regine..Håper alt går din vei..håper at du skal få oppleve quarten,det er bare et eventyr.Jeg bor i Kristiansand,under quarten bobbler byen av liv,og det er nesten alltid fint vær under festivalen.Du må gjerne komme på besøk til oss,stå på videre .Alle gode ønsker til deg fra meg fra solfylte Kristiansand...

Line

21.jun.2009 kl.21:12

Håper du kommer deg på Quarten Regine! Stå på og kjemp videre!! Stor klem!

Kristine

21.jun.2009 kl.22:16

Du må oppleve quart!
Jeg skal på festival selv og gleder meg noe sykt, da kan jeg jo bare tenke meg hvordan det er for deg. For meg er det krise om jeg ikke finner en matchende topp, men for deg, nei...huff!
Du må klare å dra!

Lykketil!

Helena

21.jun.2009 kl.22:17

Du er ei utrolig tøff jente ! leste om deg i avisa og jeg begynte å grine. Det var trist og det var leit , men alikavel ser du lyset i den utrolig mørke tunellen . stå på alle heier på deg :)

Thomas Wiborg-Thune

21.jun.2009 kl.23:17

Så bra at du er i god behold =)

Quarten blir fet i år, langt bedre enn i fjor. Gled deg!

Christine

21.jun.2009 kl.23:35

Godt å høre fra deg :D

ingrid

21.jun.2009 kl.23:41

hei Regine.
Jeg kom akkurat innom bloggen din og startet å lese et stykke nedover. Blir sittende med tårer i øyekroken. Den historien du forteller er så utrolig vakker. ikke misforstå meg, det er ikke vakkert at du er syk og har det vanskelig, men at du deler historien din med alle oss som kommer innom og ikke en gang kjenner deg. Det er utrolig hjelpsomt for andre som også sliter med sykdom.

Uansett, jeg ønsker deg alt godt og ber til gud om at du må blir frisk. Lykke til videre !

Jorun

22.jun.2009 kl.00:21

Stå på, Regine, du er kjempetøff!!

Fiona

22.jun.2009 kl.00:24

Angry Chair.. Alice in Chains fan?
Håper virkelig du kommer deg på Quarten! Manson er konge live - og det kan bekreftes!
Håper på det beste for deg.

Caroline

22.jun.2009 kl.01:02

Håper du kan dra på Quarten, og at det blir en minnerik opplevelse for deg! : ) Ønsker deg masse lykke til, og håper det går bra med deg! :)

Leni

22.jun.2009 kl.01:24

I can not wait to read about you in Magasinet! :)

PrinsesseVictoria -.^

22.jun.2009 kl.02:41

jeg ønsker deg en virkelig god bedring, jeg håper på det beste for det og krysser både fingrer og tær for at du skal bli frisk ! du har så mange år igjen å leve, så jeg håper du blir frisk. sender mange varme tanker til deg

Nerid

22.jun.2009 kl.09:00

Quartfestivalen og Kristiansand tar deg imot med åpne armer! Håper du får tatt turen, Regine!

cilla

22.jun.2009 kl.12:56

Gleder meg masse til å lese magasinet på fredag. Godt at d vart liv igjen på bloggen din. Håper og tror at du kommer deg på quartn. Klem Cilla :)

Nasra

22.jun.2009 kl.12:57

Godt å høre fra deg! Stå på, Regine. Du fortjener alt godt!

Nasra

22.jun.2009 kl.12:57

Godt å høre fra deg! Stå på, Regine. Du fortjener alt godt!!

Iselin

22.jun.2009 kl.13:14

Håper virkelig ting ordner seg.. Det fortjener du så sinnsykt mye.

kristine=)

22.jun.2009 kl.14:40

hei regine=)
jeg har ikke kometert her før men jeg har lest en del
på bloggen din=)
jeg vill bare si at du er ei knall tøff jente,
og du skriver utrolig bra=)
jeg har hatt mange tårer i øynene når jeg har lest
på bloggen din,det er helt utrolig allt det du går gjennom,
dette fortjener du absoliutt ikke..
det at du greier å smile og være possetiv oppi allt
er utrolig flott=)

håper ting vill gå bedre får deg,det fortjener du virkelig=)
stå på,alldrig gji opp=)

klem fra kristine=)

Aida

22.jun.2009 kl.15:22

Lykketil Regine, du må bli frisk, kan ikke se noe annet. Du er flink! Æ har trua på dæ! Du må bare bli frisk.... Tenke på dæ! Stor klem.....

Johanna

22.jun.2009 kl.16:18

Lykke til! Håper du får med deg Quart, det fortjener du! :)

Mariell

22.jun.2009 kl.18:12

Det her klare du Regine !
Glede meg til å lese i magasinet.
Du er sterk :))

laila ring jakobsen

22.jun.2009 kl.19:39

Kjære Regine.lykke til på quartn.Klart du skal dit,du våg å ikke fære altså.Å kos dæ kjæmpemasse der,å m de du evnt skal dra m.D blir minner dere vil huske.klæm t en supertøff jente fra ei bestemor.

bloggvenn

22.jun.2009 kl.21:07

Hei det bildet likte jeg " konge på haugen", han har full kontroll og oversikt der han sitter på lyktestolpen. Det er sånn jeg ser deg en sterk, stolt og klok jente.
Håper du kommer deg på festival. Klem

Matilde

22.jun.2009 kl.21:09

Synes det er ille at et menneske skal ha det sånn som du har det, men du virker som en sterk person og det er bra! Ønsker deg alt godt og håper du kommer på quart-festivalen!:D

Karoline rlh

22.jun.2009 kl.21:17

Kult bilde ü

Besøk min nye blogg: www.newstyle.blogg.no
http://www.facebook.com/group.php?gid=227581745376 hadde vært fint om du tok deg en tur innom denne gruppen. Den er laget for å samle inn pengestøtte til min 5 år gamle tremenning Steinar-Andre slik at familien kan få muligheten til å besøke han i Sverige når han skal dit på alternativ behandling i høst. Han har hatt kreft siden 2007 og cellegiften kan ikke kurere kreften, den bare holder svulsten i sjakk. Så eg spør deg pent om du ikke kunne skrevet en liten setning og ambefale folk å besøke støttegruppen til lille Steinar-Andre!

HannaJøssing

22.jun.2009 kl.23:31

Jeg vedder på at du ikke dør :-)

incoming

23.jun.2009 kl.01:00

tenker på deg!!! :)
Tenkte bare jeg skulle si det! :D
God natt Regine!
Håper ting går litt bedre, jeg venter spent på oppdatering!

kleeeem!

Nattizbabe

23.jun.2009 kl.01:33

Ønsker deg lykke til, og håper du får se Marilyn Manson :)

Ida

23.jun.2009 kl.02:56

Hei!
Da har jeg grunn til å kjøpe Dagbladet på fredagen. Skal bli spennende og lese.
Håper formen bedrer seg så du får kommet deg på Quart-festivalen, og få sett favorittene live!:-)
Ønsker deg lykke til og god bedring fremover, Regine!

Klem fra Ida :-)

Rebella

23.jun.2009 kl.03:10

Du er nydelig:) Tenker alltid på deg og ber for deg♥

Silje

23.jun.2009 kl.04:20

Hei regine! :)
Æ syns du e ei tøff jente som faktisk står fram å forklare dæ te heile verden om kos du virkeli har d fortia, æ har lest bloggen din å du e utroli flink te å skriv kolles du har d forhold te sykdommen din å bildan din e utroli fin! Sjer rett å slett proft ut. Sjett filman av dæ, ene filmen nevne du blant anna d me håre, ikke tenk på d vennen :) Sjønne du sefølgeli tenke på d, men d æ ska fram te e at du e fin utn hår å! Du e ei kjempe nydli jente som fortjene alt godt :) Æ kjenne dæ ikke, men sia den dan æ lest bloggen din så har æ tenkt på dæ heiletia. Masse varme klemma te dæ regine :) HOLDT MOTE OPP REGINE !! herre klare du :)

Jannicke

23.jun.2009 kl.04:21

Heihei! Syns du er utrolig tøff hvis du greier å svare på alle disse kommentarene. Hehe. Jeg mer eller mindre bare snublet over bloggen din jeg, også kom jeg til å tenke på en dokumentar jeg så på nrk her om dagen om døgnrytme. Yes, I know it sounds crasy, but hear me out.. Det handlet om hvordan mennesker responderer på sin indre, biologiske klokke altså døgnrytmen. I tråd med det så intervjuet de en fransk dame med tykktarmskreft som hadde spredt seg til leveren, og som hadde begynt å få cellegiftbehandling i takt med døgnrytmen sin. Det de hadde oppdaget etter dette "eksperimentet" var at av å gi pasienten behandling på den måten gjorde at det var en betydelig mindre del av det friske cellevevet som ble påvirket av cellegiften, og dobbelt så mye av det syke cellevevet som cellegiften virket på. Hun følte seg ikke noe særlig dårlig etter behandlingene og kreften trakk seg også litt tilbake. Du har kanskje hørt om det eller sett det, men du finner dokumentaren på http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/506422, og ca 20 min ut i dokumentaren handler det litt om det jeg nettopp har beskrevet ;)

Linn Therese

23.jun.2009 kl.11:05

Håpar du får reise! :)

23.jun.2009 kl.12:55

du er den sterkeste, vakreste og modigste jenta jeg vet om Regine!

Line

23.jun.2009 kl.18:00

Hei Regine! Ville bare si at jeg synes du er en utrolig sterk og flink jente. Det at du klarer å svare alle spørsmålene ang. sykdommen din er utrolig beundringsverdig. Du lærer andre mennesker å sette ting i et større perspektiv. Jeg blir veldig tankefull når jeg leser bloggen din, jeg begynner å tenke over at livet er faktisk ikke en selvfølge. Du er veldig flink,stå på Regine!

23.jun.2009 kl.18:51

lever du?? :( Håper det!! Du er den beste jenta i blogg verden

Timbi

23.jun.2009 kl.19:34

Håper alt er bra med deg Regine. Men dette vil gå bra vet du =)
Ha en riktig god dag!

Ane

23.jun.2009 kl.22:09

Venter på oppdatering fra deg Regine

ANNE

23.jun.2009 kl.23:50

Kjære Regine..Jeg har nettopp kommet hjem fas en fantastisk fin St.Hans feiring.Tenker hvor heldig jeg er som får være frisk,det er ingen selvfølge,,livet er skjørt.Lev livet mens du har det...Tenker på deg Regine som m gjennom alt dette vonde,det er ikke rettferdig..Håper og ber om at du skal klare dette.Jeg håper at du ikke blir så dårlig av behandlingen og at du klarer å holde motet oppe.Sender deg mange gode tanker ,håper at støtten fra alle de som leser bloggen din er med på å løfte deg frem og gi deg støtte..Hilsen fra Anne i Kr.Sand.

Hedda Øysteinsdotter

24.jun.2009 kl.00:50

Ville egentlig bare sende en klem jeg:)

kuuuse.blogg.no - Morten

24.jun.2009 kl.01:32

Lykke til videre:)

Sara

24.jun.2009 kl.23:52

Alice In Chains - Angry Chair? :D

Celine

27.jun.2009 kl.12:27

leste artikkelen om deg i går :) veldig bra altså!

06.jul.2009 kl.02:15

Du er en av de sterkeste personene jeg har hørt om. Helt utrolig at du takler sykdommen så bra, du er positiv og slikt. Tror det også teller en del for å si det sånn:) Stå på Regine

Skriv en ny kommentar

Regine

Regine

18, Kristiansund

Har fått diagnosen MDS/AML - her vil jeg beskrive hvordan det er å leve med/bli behandlet for det. Lurer du på noe? regine1000@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits
Blogglisten