Made of glass

Blodverdiene i dag var omtrent like som sist onsdag. De er stabile. Immunforsvaret har blitt bedre. Heldigvis ikke noen kraftig forverring i følge blodet. Det er vanskelig å vite hva man skal gjøre med meg. Legene må virkelig vri hodene sine og diskutere fram og tilbake. Hva kan jeg tåle? Hva har best effekt? Man må liksom finne en middelvei, men det er ikke alltid så enkelt. Jeg må ha noe som har effekt, samtidig som at jeg må tåle det. Det ble litt endringer i planen siden immunforsvaret mitt har blitt bedre. Det ble ingen tablettkur i dag, derimot skal jeg starte på en cellegift som heter cytosar i morgen. Den skal jeg få intravenøst i fire dager. Etter samtalen med legen i dag ble jeg mer positiv. Det høres ut som om dette har bedre sjans for og lykkes. Vi vet at cytosaren slår det ned, bare ikke hvor mye, men uansett vil det ha en viss effekt(tror jeg). Det høres så mye mer sikkert ut enn tablettkuren, men det er vanskelig å vite.
Cytosar hadde i hvert fall en bra effekt på meg i høst, men da fikk jeg den i større doser. Forhåpentligvis kan den ha positiv effekt nå også.

Livet er så skjørt. Man går rundt og tror at man er udødelig. Dessverre er det jo ikke sånn. Døden er vanskelig å forholde seg til for alle. Jeg kan ikke komme på noen som er komfortabel med å dø. Men hva hadde vært best, å leve evig, eller å dø en gang? Jeg tror ikke det hadde vært så bra å leve evig heller. Det er jo uansett ikke et relevant spørsmål, bare litt tankespinn. Døden er noe vi alle må forholde oss til en eller annen gang, ung eller gammel. Vi må alle gjennom den samme prosessen. Frykter man døden like mye når man er gammel? Eller er det bare naturlig å tenke at man har levd livet sitt og at det er greit? Uansett så tror jeg det er mer skremmende å forholde seg til det når man er ung. Men jeg har i hvert fall oppnådd mye i livet føler jeg, og det er bedre det enn å være gammel å ikke ha fått noe ut av livet sitt. Tenk å se tilbake på livet sitt å tenke "hva har jeg egentlig fått utrettet?" Det må være en fæl følelse.. Jeg skulle så gjerne fått utrettet mer, det vet jeg at jeg hadde kommet til og gjort og om jeg hadde blitt frisk. Jeg kunne gjort så mye. Opplevd ting, bidratt med noe. Vel, vi får bare krysse fingrene som det så fint heter. Selv om jeg må si at
helbredelse virker ganske uoppnåelig.

made of glass

218 kommentarer

Esolum

15.jun.2009 kl.13:12

Ser du har en bra blogg og skriver bra!
Ha en fortsatt fin dag og ta gjerne en tur innom min blogg også! (trenger tips til feriested i sommer) ;*

Susanne Jæger

15.jun.2009 kl.13:15

Håper det går bra da :)
Lykke til!

Nora Alexandra

15.jun.2009 kl.13:15

Esolum: Fy faen, tenk å skrive en sånn idiotisk drittkommentar på et slikt innlegg. Patetisk!

Så utrolig flott at det har blitt lagt litt mer kull på det svake bålet. Lykke til!

Gunhild

15.jun.2009 kl.13:15

Lykke til, Regine!
Synes ikke noen unge skal oppleve å bli så alvorlig syk som du er, om det ikke var noen garanti for at man blir frisk...
God bedring, krysser fingrene for deg!

Lene

15.jun.2009 kl.13:18

Så bra at imunforsvaret var litt bedre!!! Og jeg håper veldig på at cellegiftkuren har ønsket effekt:-)

Jeg vet ikke heller hva som ville vært best, tanken på evig liv høres utenkelig forlokkende ut, men det kommer jo an på hvilket liv en har. 25 for alltid og frisk som en fisk, eller 125 liggende på sykehus... Spennende, men vanskelig tankespinn...
Håper du har en fin dag!

Trine

15.jun.2009 kl.13:19

Jeg ble så glad da jeg leste dette innlegget. Det er bra at legene følger deg skikkelig opp og virkelig prøver å finne den beste behandlingen for deg. Ønsker deg lykke til med den nye cellegiftbehandlingen! Gleder meg til å lese flere positive nyheter :D

Marlene

15.jun.2009 kl.13:19

Du skriver fantastisk bra. Lykke til med den nye behandlingen!

<3 Eva Kristine

15.jun.2009 kl.13:21

Lykke til ! :)

Janne

15.jun.2009 kl.13:29

Jeg har tenkt på det samme som deg...er en like redd døden når en blir gammel. Og jeg trur det variere veldig. Min ene bestemor var klar da tiden kom. Hun hadde fått oppleve og gjort en masse. Og hun følte seg klar...
Men hun jeg fortsatt har igjen er livredd.
Så er nok henne jeg har arvet.

MEN...det er godt å lese at legene nå tar dette alvorlig. Og følger deg riktig opp.
Så krysser vi alle fingrene for at den rette behandlingen kommer;)

Ha en fin dag

Kristina Andersen

15.jun.2009 kl.13:29

Tenker på deg Regine!

15.jun.2009 kl.13:31

masse lykke til Regine:) Håper og tror at dette gradvis vil snu i en positiv retning!

silje

15.jun.2009 kl.13:36

det du snakket om i dette innlegget minte meg til tider om arne næss. har du sett filmen loop? den kan anbefales, tror kanskje du kan komme til å like den!

marg

15.jun.2009 kl.13:36

Ikke en gang har jeg møtt noen som er så sterk psykisk som deg! Det beundrer jeg! Følger med deg skal du vite!

Vittra

15.jun.2009 kl.13:39

Jeg kjenner jeg ble kjempe lettet når jeg hørte at immunforsvaret ditt har blitt litt sterkere. Ang å bidra med noe, så tro meg, du har bidratt med masse! Og la alle vi som er faste lesere av bloggen din, følge deg i prosessen er jo helt unikt og det lærer oss MYE!
Du har samlet inn masse penger til kreftforskning. Du er jo enestående.

Fortsetter å be for deg og ha deg i tankene mine! =0)

15.jun.2009 kl.13:42

Lykke til Regine! Du har ett pågangsmot som er ekstremt beundringsverdig! Det er så godt å se at du alltid prøver å være positiv, selvom det ikke alltid er like lett.. Du er ett forbilde for mange! Tenker masse på deg, stå på :)

Tore

15.jun.2009 kl.13:42

huff, som jeg har sagt hundre ganger før så må du ikke gi opp regine! dette skal vi klare :-)

Frida

15.jun.2009 kl.13:43

Du skriver så utrolig bra Regine! : )
flink er du også! klem fra frida

hestiaverden

15.jun.2009 kl.13:48

Denne evige balansegangen mellom effekt og tolleranse... Som en dans på slak line...
Ganske uoppnåelig er ikke det samme som umulig, så foreløbig er det ikke annet å gjøre enn å vente og se. En fasit hadde vært bra for både deg og legene.
Holdninger til døden og følelser rundt det, varierer fra menneske til menneske. Man kan ikke si at det er værre for noen å dø enn for andre - jeg har egentlig ikke talerett engang, men jeg har sett mye forskjellig. Mennesker på nesten hundre år kan også være redde, spesielt de som har lite familie. Jeg har sittet i timesvis og prøvd å trøste, prøvd å gi ro og trygghet. Det hender at det virker, men ikke alltid.
Men selv om gamle mennesker kan være like redde som unge, er det unektelig mer urettferdig å få den tunge beskjeden når man er ung. Som du sier - det er så mye man skulle gjort, så mange veier man ennå ikke har gått...
Du har allerede bidratt med så mye. Du kommer til å gi oss enda mer,det er jeg sikker på. Like sikker som jeg er på at livet er skjørt!

-klem-

Aud-Karine

15.jun.2009 kl.13:50

Godt å høre at immunforsvaret er blitt sterkere.
Stå på, og lykke til :)

// vaskekost //

15.jun.2009 kl.13:51

Lykke til, Regine. Dette klarer du!

Jeanette Larsen

15.jun.2009 kl.13:54

Jeg ble veldig provosert når jeg så kommentaren til esolum, men jeg får bare ta meg sammen og ignorere det.
Jeg skjønner godt at helbredelse kan føleles uoppnåelig nå, Regine. Du har vært gjennom så utrolig mange oppturer og nedturerer at jeg blir svimmel bare av å tenke på det. Jeg har likevel troen og håpet om at du kan bli frisk! Tenker utrolig mye på deg, men er ikke så flink til å sette ord på tankene mine ved å kommentere. Jeg vet liksom ikke helt hva jeg skal si. Men du skal ihvertfall vite at jeg tenker på deg!:)

Silje

15.jun.2009 kl.13:57

Jeg er ganske sikker på at alle vi som leser bloggen din krysser det som kan krysses for at dette skal gå bra. LYKKE TIL!!!

Esolum

15.jun.2009 kl.13:59

beklager så mye.. ikke meningen å virke ego eller noe. :-/

Håper du får en fortsatt fin dag!

Silje

15.jun.2009 kl.14:03

jeg skal si deg en ting regine. du har oppnådd masse som du sikkert ikke er klar over engang! du har gjort noe med livet mitt. og helt sikkert til flere mennesker. jeg har lest bloggen din fra starten av, men aldri kommentert så mye. bare følte jeg måtte nå. jeg har ikke hatt det så lett i livet, ting har gått veldig mye opp og ned med meg, pga ting som har skjedd rundt meg hjemme osv. og jeg syntes fryktelig synd på meg selv, og selvfølgelig må man ikke ha kreft for å ha det vanskelig, men det jeg prøver å si; etter jeg har lest om deg. jeg har tatt meg sammen. jeg begynte å smile igjen for ca et halvt år siden pga deg! jeg skjønte at jeg ikke kunne holde på slik lenger, heller bite i det sure eple og hive meg ut til verden. Det var ikke lett, men nå føler jeg at jeg har det bra for første gang på åtte år.. og du aner ikke hvor takkmenlig jeg er!! hadde det ikke vært for deg.
er ikke takknemlig for at du ikke har det bra, det er helt forferdelig, men for at du har skrevet om hvor viktig det er å ta vare på livet. Jeg sier nesten med garanti at du også har hjulpet andre på den måten. Jeg syntes du er helt fantastisk, og jeg vil være evig takknemlig!
som du sier, hva hadde jeg vært godt for hvis jeg ikke hadde oppnådd noe i livet?
Vel, du har gitt meg sjangsen. takk!

Maria

15.jun.2009 kl.14:12

Lykke til, Regine! Jeg tenker mye på deg, og du gir oss mye gjennom dine ord!

Lisbeth

15.jun.2009 kl.14:24

Godt å høre at immunforsvaret ditt tar seg opp og at du skal i gang med en kur som det er knyttet mer håp til.

Tanker om døden er noe alle tenker på iblant, og det er svært vanskelig å forholde seg til og forstå for alle og enhver. Dessverre har du måtte tenke på dette i en mye større grad enn normalt for en 18-åring. Det må være utrolig tøft. Jeg klarer ikke å forestille meg det.

Håper kuren funker som den skal og at du i fremtiden ikke behøver å tenke på døden før du er gammel og grå :-)

Ragnhild Stokke

15.jun.2009 kl.14:30

For venninnen min som har kreft for tredje gang så det skikkelig tungt ut, men nå er hun nesten tilnermet frisk! Og alle gangene hun har greid seg igjennom det før!
Jeg er sikker på at DU også vil klare deg, selv om det virker tungt nå. For det er en mening med livet DITT, og det tar ikke slutt enda. Ikke før om 80 år. Du vil klare dette!
-Lykke til:) Alle tanker til deg!! Klem Ragnhild

Line

15.jun.2009 kl.14:36

Du skriver så utrolig bra, Regine!
Jeg ser virkelig opp til deg, su er så ufattelig mye sterkere enn folk flest!

Christine

15.jun.2009 kl.14:48

Håper at det blir bedre :)

cilla

15.jun.2009 kl.14:52

Dette var gode nyheter. Merker også at du er mer oppesen nå. Kjempebra. Tenker mye på deg og din fam. Datter mi skal snart på samme avdeling på St. Olavs. Kontroll og mr. Hun har så lyst å treffe deg;)

Eirin

15.jun.2009 kl.14:56

Vel da skjer det hvertfall noe konkret Regine, det er jo kjempe flott!
Så håper vi at denne kuren vil gi en positiv effekt!:D
Det er vel naturlig å tenke tanker rundt døden, og at heldbredelse på dette tidspunktet føles uoppnåelig for deg, men som du skriver vi krysser fingrene og håper for alt i verden på det! Og du VIL få utrettet mer enn det du allerede har gjort, for du har utrettet utrolig masse vel å dele dine tanker på bloggen, og jeg tror du har hjulpet andre syke til å kjempe videre ved å se på hvor utrolig stek du er!

Maren

15.jun.2009 kl.15:10

Ikke gi opp håpet! Det utrolig viktig at du fortsatt er poitiv og har livsglede!
Kjenner en som hadde kreft, og han overlevde, and so will you!

Lykke til videre (=

Cia

15.jun.2009 kl.15:12

Så bra at blodverdiene er stabile :) Legene virker flinke. Jeg stoler på at de gir deg den cellegiften de mener fungerer best for deg nå.

Dine refleksjoner om livet og døden er interessante. Jeg tror livet blir mer verdifullt når vi vet at vi en gang skal dø. Som du sier skal vi alle dø en gang. Det er egentlig litt rart at vi ikke tenker mer på døden, og prater mer om døden. Den er jo en naturlig avslutning på alt liv. Mitt håp for en god død er at jeg vet at de jeg er glad i klarer seg uten meg, selv om de vil savne meg og minnes meg. Også ønsker jeg god lindrende behandling. Heldigvis er dette noe legene har blitt veldig gode på, og det er trygt å vite. Selv om jeg har gjort meg slike tanker har jeg ingen planer om å dø på lenge enda :) Og det skal ikke du heller!

Du har allerede utrettet mer enn de fleste utretter i løpet av et langt liv. Og du fortsetter å bidra selv om du for tiden er på sykeuset. Du betyr mye for mange. Du er en fantastisk flott person Regine!

Også elsker jeg bildene dine! Du fanger motivet på en helt spesiell måte. Du har et utrolig blikk for motiver som formidler noe. Dine bilder er ikke bare et vakkert bilde, de er mye mer. Det er fotokunst som formidler noe, og som setter igang tankeprosesser. Du er utrolig talentfull, og en utrolig dyktig fotograf. Gleder meg til å se flere av bildene dine.

*Klem*

15.jun.2009 kl.15:22

Du er helt fantastisk. Du rører noe i mange... Jeg heier på deg Regine! Tenker, håper og tror på deg. Du har mer å utrette her på jorden, Regine. Det er jeg sikker på. Stå på!

Lillebeth

15.jun.2009 kl.15:22

Så bra, Regine.

Ingrid

15.jun.2009 kl.15:26

Jeg sier bare en ting...deg står det respekt av! Lykke til videre, vit at mange tenker på deg, både kjente og ukjente!

Merete

15.jun.2009 kl.15:29

Tenk på alle solskinnshistorer og mirakler der personer har blitt friske av alvorlig, langtkommen kreft. De har hatt slike stunder som du har nå. De trodde det ikke var håp. Følelsen av håpløshet er ikke noe bevis for at det ikke er håp!! Jeg er sikker på at all den gode energien du, vennene dine, familien din og alle blogglesere sender ut - den kommer i retur til deg i form av helberedelse. Noe av energien treffer dessuten en dyktig lege i Trondheim midt i hodet, slik at han klekker ut en genial behandlingsplan...
Hilsen lille meg som daglig sender min dose positive tanker om deg til Universet (den nye typen stråleterapi...? he-he)

Christina

15.jun.2009 kl.15:30

Det var godt å høre at det går noe bedre nå. Jeg tenker på deg!

Lena

15.jun.2009 kl.15:34

Så fint at immuneforsvaret er blitt bedre, det er jo positivt!!!! Jeg ble kjempeglad;) Ha en fortsatt fin dag;)
Klem

Charlotte

15.jun.2009 kl.15:34

Du er virkelig et beundringsverdig menneske:) Helt klart mitt største forbilde(i tillegg til min mamma selvsagt;).)

Klem fra en fast og trofast leser.

Stine Rasch

15.jun.2009 kl.15:43

Der er så utrolig flott og høre at du blir bedre :)
Jeg tror at du kommer til å bli helt frisk en dag, bare legene finner ut hvordan.
Lykke til og god bedring :)

linnpinnn

15.jun.2009 kl.15:57

Masse lykke til i morgen regine:D
krysser alt jeg haar av kryssbare ledd å lemmer for deg:D

Ingrid

15.jun.2009 kl.16:08

Ber for deg. Det må du vite.

Xfile

15.jun.2009 kl.16:13

Så supert at imunforsvaret er bedre da:) Jeg for min del hadde ikke villet hatt evig liv,(Tenk hvor masse mennesker det ville blitt her da)vi blir født å så dør vi,sånn er det,men livet er urettferdig så mange ganger,og tar fra oss engler som er så alt for ung til å møte døden ennå..Jeg er 27 år,har aldri hatt jobb,er u-gift og har ikke utrettet så mye her livet som jeg synes at jeg burde..Jeg har fått to barn,å det er vel det som er meningen med mitt liv,at jeg skulle få to barn,oppfostre dem så godt jeg kan,å hjelpe dem ut i livet på beste måte..Livet er ikke lett i dag,det er mange skjebner,men DU SKAL BLI FRISK,stå på,og lykke til..Du er bare helt suuuuper...:-)

mmmaria

15.jun.2009 kl.16:13

tenker på deg og ønsker deg alt godt!

15.jun.2009 kl.16:20

Vakre jente, jeg håper så INDERLIG at det går bra med deg, at du kommer deg styrket og frisk ut av dette - du fortjener bare ALT godt her på jorden♥

Thea Pernille

15.jun.2009 kl.16:26

skulle ønske det var slik at vi kunne bytte plass. Virker som om du har så mye å leve for!

Anette Louise olsen : D

15.jun.2009 kl.16:30

du blir sikkert frisk en dag, får mange barn, og lever et lykkelig liv. kuren vil sikkert vise helbredninger! : D

Johanne

15.jun.2009 kl.16:33

For en gledelig nyhet! ;D
selv sitter jeg å gråter over en ussel liten eksamenskarakter.. huff, meget usselt
jeg har troa på deg Regine!! :D

Hanna

15.jun.2009 kl.16:41

Nora Alexandra: Helt enig med deg!! ; Esolum: Fy faen, sorry meg, men når jeg leste den komentaren, klikka jeg! Tenk at du tør å skrive noe sånt som det. Jeg sitter igjen med en tanke; vet du hva som egentlig har skjedd med Regine? Eller slang du bare en kort komentar her, uten å lese bloggen hennes?
Ingen hadde nok skrevet det, tenkt bare på seg selv og sin kjære kjæreste hvis den hadde visst hvilken situasjon Regine er i.

Regine; Kjære kjære deg!! Du gode jente, dette er så bra, jeg begynte å gråte når jeg leste dette, det er fantastisk at legene gjør noe mer! Jeg er så utrolig glad på dine vegne.

STÅ PÅ!!!!! :)

Violaina

15.jun.2009 kl.16:43

Du skriver så vakkert og modent, Regine. Vi er alle skjøre glassdukker.For min del synes jeg også det er mye sant i dette ordtaket: "Av livet har vi ingenting å kreve, det er kun livet som krever av oss"

Men håper fortsatt at du faktisk skal overleve sykdommen -"mot alle odds".

Har opplevd en gang i min familie at en eldre person var veldig vondt syk - noe helt annet enn kreft - og fikk etter en del mas fra familien utskrevet noen tabletter som legene ikke hadde noe tro på. Men de virket fanastisk bra og personen ble så mye bedre at både vi i familien og de i helsevesenet følte det som et lite under hadde skjedd.

KATRINE

15.jun.2009 kl.16:49

håper det går bra, krysser fingra!
lykke til, regine! :-)

theresekristina

15.jun.2009 kl.17:00

Håpe det går bra!

Line

15.jun.2009 kl.17:01

bra reggis ! (; ehm, hvis du er sterkere enn folk flest, ville du da tålt kommentarer fra folk ?
Men du er jo som alle andre uansett! Om du er sterk eller svak spilles ikke noe rolle...
Vær glad for det du har, reggis... Det er flere enn deg som lider... Fattige mennesker som rike mennesker, unge mennesker som gamle mennesker osv... Ikke bare deg, men jeg håper at du klarer deg lenge med kreften eller overvinner den. Du vet godt at du kan vinne over kreften eller dø. Det er en rar situasjon for å si sånn. Men det er jo du som velger om du vil leve eller dø. Bra at du valgte å ville å leve ! =D

Vær sterk, vær tålmodig... Den tiden kommer med hjelp når du trenger det... Vær tålmodig, jente... På meg virker det som om du er fortvilet, forbanna, utålmodig.. jaah, sånn er verden! Ka hadde du forventet deg ellers? Ta den tiden med hjelp, skal du se... Så blir du sikkert frisk ! :)

klemmer fra en ukjent venn du aldri har kjent.

Regine

15.jun.2009 kl.17:10

Tusen takk for kommentarer! Det er ganske interessant å diskutere slike ting egentlig. Jeg tror kanskje døden blir mindre fryktet om man prater mer om det slik at det blir mer naturlig. Eller?

Silje: Den har jeg ikke sett, nei. Hva handler den om?

Line: Skal det være en spøk? Jeg velger ikke om jeg vil leve eller dø. Dummeste jeg har hørt på lenge.

Thale

15.jun.2009 kl.17:12

så fint med litt gode nyheter! men Regine. Du har bidratt med noe, og du har utrettet mye. De aller fleste som leser din historie får åpnet øynene sine litt. du setter ord på ting som er vanskelige. det hjelper mange.

God Klem

Wenche

15.jun.2009 kl.17:12

Så bra at du fikk litt positive tilbakemeldinger , selvom tingene fortsatt er usikre.Det virker jo som om de gjøre det de kan for deg og det er jo en god ting. Håper den videre behandlingen hjelper deg.
Er enig med deg i at det ikke er særlig mange som er komfortable med tanke på døden. Det er ubehagelig både og snakke om og tenke på, det er nok derfor vi skjelden gjør det. Det er vondt å tenke på at vi kan / skal miste noen, og ingen vil ha det vondt.
Men nå krysser vi fingrene får deg og din videre behandling. Med ditt mot og din vilje kommer du langt Regine . Stå på videre.
Varm hilsen Wenche

Wenche

15.jun.2009 kl.17:18

Jeg tror du har helt rett i at om vi prater mer om døden blir det mindre frykt. Det hjelper som oftes å snakke om ting vi frykter.Da får en høre ulike sider som ofte gjør det lettere å forstå.Du har et veldig viktigt punkt der Regine.

Xfile

15.jun.2009 kl.17:26

Line..For en raring du er..Du kan da ikke mene det der?? Kan da ikke velge om man skal leve eller dø..Da tror jeg det hadde vært folksomt her gitt,å Regine ville hatt et fantastisk liv..Hun kjemper for noe som kanskje kan ta livet av henne,så kommer du med det der..Jaja,bra at ikke alle er like..Meeeen...Ikke hør på sånne "folk" Regine...Stay strong girl:)

Birujiito

15.jun.2009 kl.17:53

Masse lykke til!

Isabell Pettersen

15.jun.2009 kl.18:02

Døden virker jo så langt unna hvis man er ung og frisk, kanskje derfor det virker så fjernt og man til tider kan føle seg udødelig.

Jeg heier virkelig på deg! Du fortjener virkelig å bli frisk, jeg kunne aldri sett for meg det du har vært igjennom, men det kan umulig ha vært lett. Det er beundringsverdig at du har en så positiv instilling til tross for alle de dålige nyhetene og det tunge tiden. Stå på!

heartsong

15.jun.2009 kl.18:03

Lykke til

Sara

15.jun.2009 kl.18:07

Line: Reggis?????? WTF?

:)

15.jun.2009 kl.18:13

Line:
"Men det er jo du som velger om du vil leve eller dø."
Hva faen?! Det må være det dummeste jeg har hørt i hele mitt liv, jeg mener det..
Man velger ikke sånt vettu..

Regine;
Du kommer til å klare deg igjennom dette, jeg håper det, det virker som om du har så mye mer å gi;)
Stå på :D Du fortjener et langt og lykkelig liv :)

Signe

15.jun.2009 kl.18:14

Jeg fikk tårer i øynene da jeg leste det siste avsnittet! Du får ha lykke til med medisinering og alt som følger med Regine! God bedring

:)

15.jun.2009 kl.18:15

eller, man kan velge...
Men ikke akkurat i denne situasjonen som hun er i..

Og reggis, hva snakker du om?

Thomas Wiborg-Thune

15.jun.2009 kl.18:17

Er vanskelig å skrive noe som kanskje kan få deg i bedre humør. Du vet ikke hvem jeg er, jeg har heller aldri møtt deg.

Men jeg blir jo enormt imponert og rørt over historien din og skulle så gjerne ha hjulpet.

Så på videre, dette _skal_ gå bra!

Dum vita est, spes est.

Lise

15.jun.2009 kl.18:20

Dødsangsten/livsinstinktet er vel en av de sterkeste instinktene vi har, og det må vel være der for å opprettholde livet på jorda...Jeg prøver å tenke at livet er en fest (skikkelig bondefest(:), og at noen drar hjem (dør) før andre, og at det er kjedelig å dra når festen er i full gang..det hadde vært bedre å dra når det begynner å dabbe av.. Men det er jo bare selve oppbruddet som er kjedelig...når du er hjemme er det bare godt å få ta av seg skoene osv..
Det er sånn jeg tenker noen ganger, men jeg er jo like redd for å dø som alle andre..
Jeg synes det er bra du setter ord på tankene rundt døden, vi har alle godt av å snakke litt om det innimellom:) Lykke til med den nye kuren!

TrinePernille

15.jun.2009 kl.18:38

Jeg er en person som er svært redd for døden, men en ting sier jeg til meg selv, at jeg skal oppleve.. mye! Flyskrekk er det jeg sliter mest med, men jeg MÅ bare fly for å oppleve verden! Samme som at du kommer til å oppleve å utrette så utrolig mye mer, uansett hva som skjer! Men dette var gode nyheter! Håper og krysser alt jeg har for at det kommer enda flere gode nyheter =)

Tine B.

15.jun.2009 kl.18:51

Åh, Trapt med Made of Glass er en av mine favorittlåter :-) Det måtte jeg bare få med, hehe.

Livet er veldig skjørt og jeg priser meg lykkelig for hver dag jeg får være her på jorden. Etter å ha fulgt bloggen din og etter at jeg leste om den 16 år gamle jenta som ble drept i Sverige nettopp har det slått meg at jeg skal leve livet fullt ut :-) Så jeg vil takke deg for at du deler din hverdag med meg.

Varme tanker og klemmer fra Tine :-)

Einar

15.jun.2009 kl.19:13

Masse lykke til med den nye kuren Regine-:) Har tro på at dette lykkes for deg-:)))))

Ingrid

15.jun.2009 kl.19:15

Om jeg ikke tar helt feil, bruker Line "reggis" som et slags kallenavn for Regine :)

Irene

15.jun.2009 kl.19:16

JEG HEIER PÅ DEG REGINE!!

Anine

15.jun.2009 kl.19:25

Regine kor bra med at immunsvaret hva blitt bedre :) dette klarer du! vær positiv

Eva

15.jun.2009 kl.19:29

At noen er så rause som deg, kan vi andre være taknemlige for! Det er stort å lese det du skriver. 18 år og så god til å uttrykke dine tanker. Jeg har blitt "hekta på" bloggen din. Du virker som en fantastisk jente!! Jeg kan føle det på meg at du vil klare dette!! Jeg følger med deg og krysser alt jeg har!! TUSEN TAKK FOR RAUSHETEN DIN. Og hils din kjære familie og si at det nok mange som føler med dere alle 4! Klem fra en mamma ;o))

anonym:)

15.jun.2009 kl.19:32

Regine
15.jun.2009 kl.17:10

Tusen takk for kommentarer! Det er ganske interessant å diskutere slike ting egentlig. Jeg tror kanskje døden blir mindre fryktet om man prater mer om det slik at det blir mer naturlig. Eller?

Det er veldig viktig å diskutere hva det egentlig er.Jeg har vært nære på flere ganger, og mest da jeg var i 20 åra bare fordi alt jeg skulle gjøre skulle gjøres værst:) En gang nektet jeg på sykehus etter sykdom og overlevde med nød og neppe, og det bare fordi jeg ikke liker sykehus.Behandlingen var enkel om jeg hadde dratt dit.Det jeg kan si om døden er at jeg ikke er så redd den lengre.det er en forferdelig tanke, men når alt kommer til alt så skjer det nok uten at vi vet det eller at man er så sliten at det bare ikke bryr seg. Men du har en god sjanse uansett statistikk til å overleve tror jeg.Dette er en hard sykdom, og grunnen til at overlevelsesprosenten ikke har vært høy er kanskje også fordi statistikken og tanken på den har vært deprimerende for de syke sånn at det har tæret på hele veien. Vel det er min mening:) Ønsker deg en fin kveld!

charlotte

15.jun.2009 kl.19:36

Vet liksom ikke hva mer jeg skal si som ikke allerede har blitt sagt over meg her, men sender deg gode tanker og en varm klem så du vet at jeg tenker på deg!

Jane

15.jun.2009 kl.19:37

Hei igjen Regine. Det høres positivt i dag, og det er kjempebra ! Ang det å utrette noe her i livet, så mener jeg du har utrettet mye for mange !! Man trenger sånne som deg :-). Lykke til med videre behandling! Og takk for at du deler dine tanker. Varm klem :-)

Mali

15.jun.2009 kl.19:43

Jeg heier på deg Regine!

Anne K .Fjellheim

15.jun.2009 kl.19:59

Kjære Regine:-))
Du har helt rett i at livet er skjørt....og døden er noe de aller fleste frykter..kansje ikke selve døden ,men for å forlate selve livet!
Livet er så kjært..Men døden er en naturlig del av livet, men det er situasjonen rundt som gjør så vondt...Som i ditt tilfelle...
Du har nådd ut til mange Regine...mest av alt fordi du er den du er....Du har gitt så mye av deg selv....Håper du også har fått like mye/ eller ihvertfall noe tilbake!?
Det finnes et liv etter kreften....lykke til videre i behandlingen Regine.

Motgang er kilden til styrke.

15.jun.2009 kl.19:59

Håper det kommer til å går bra med deg :)
Alle heier på deg og støtter deg, og ønsker deg alt vel.
Det er alltid ett håp, det må du aldri glemme.
Og en ting...du har virkelig klart å utrette noe!
Stå på videre!

natalie

15.jun.2009 kl.20:05

du har utrettet noe stort allerede, regine. du har fremmet kreftsaken, menneskeverd, håp og optimisme, og det står det stor respekt av. lykke til med alt! :D

Tonje

15.jun.2009 kl.20:07

Godt å høre at immunforsvaret er stabilt! Masse lykke til med start på ny kur i morgen! Du er tøff, du er en fighter!! :) Og resten av tiden får du prøve å kose deg med de små tingene. Det har jeg begynt å gjort etter å lest bloggen din. God klem!:)

mj

15.jun.2009 kl.20:13

så utrolig flott at det endelig var litt gode nyheter! stå på videre, og husk at vi er utrolig mange som heier på deg.

audrey

15.jun.2009 kl.20:26

Då eg leste dette innlegget kom eg til å tenke på denne songen:

http://www.youtube.com/watch?v=fORAPkfVV_A

Kanskje kan det hjelpe litt å høyre den? Musikk generelt kan iallefall ofte vere redninga, synes eg. Håper du klarer å nyte alle augeblinka og halde hodet over vatnet uansett. Lukke til!

Lille snille tante

15.jun.2009 kl.20:33

Du skriver utrolig godt og vakkert, Regine, følger deg fra bloggen din, og håper du blir helt bra igjen. Tenker på deg og alt du går gjennom nå. Stoor klem på vegen videre! Stoor klem (jeg var heldig selv og ble selv frisk fra kreft da jeg var 19 år)

Linn

15.jun.2009 kl.20:46

Fine ord.

Jeg tror som oftest de eldre er litt mer vant med tanken, og det er nettopp derfor din situasjon er så urettferdig. Men at du ikke har utrettet noe, synes jeg ikke er riktig. Du har gjort en viktig sak for kreftsaken. Stå på! Jeg håper det beste for deg :) Og jeg tror du kan klare det. Lykke til!
Lykke til med den nye cellegift kuren, du kommer deg nok hellskinnet gjennom den og blir frisk. Krysser fingrer og tær for deg =D

Benedikte Refstie

15.jun.2009 kl.21:02

Har hørt om flere som har blitt helbret av kreft og andre dødlige sykdommer! helbredelse er ikke uopnålig :)

Annbjørg

15.jun.2009 kl.21:21

Lykke til, Regine:) Du har ett så stort pågangsmot og du må vite at jeg tenker på deg og håper alt blir bra og gi ikke opp håpet, fordi kreft kan helbredes :)

Bente

15.jun.2009 kl.21:35

Kjære søte du :=)
Fant ut om bloggen din først nå i dag. Jeg har sitti og lest rubb og stubb om kampen din. Har klump i halsen og tårer i øya!! Du er noe av det tapreste jeg har vært borti! Makan til flott jente skal man lete lenge etter. Du gir så mye av deg selv,og er en vannvittig insprasjon til å gjøre noe for andre mennesker. Du kommer virkelig til å være med i tankene mine framover. Jeg håper og tror at du kommer til å vinne denne kampen, Stå på Regine :=) :=)
Klem fra Bente!!

NinaK

15.jun.2009 kl.21:48

Så godt å lese at du er kommet deg ovenpå igjen! Du er en helt fantastisk jente!
Ønsker deg alt det beste!
Utrolig flotte bilder du har tatt! klem

En mamma

15.jun.2009 kl.21:49

Regine, jeg har fulgt bloggen din en tid,og forstår dine tanker om døden,din redsel for ikke å ha fått utrettet nok. Vet du,du har fått utrettet veldig mye i ditt unge liv,som det å få andre til å tenke på skjørheten i livet,hvor takknemlig vi skal være for at vi av og til kun har en simpel hodepine,at du har fått mange til å engasjere seg innen donorgiving, du tar mange flotte bilder,de er et minnesmerke over at Regine finnes,Regine skal finnes om hun enn dør,hvilket jeg har stor tro på at du IKKE gjør. Det er positivt å lese om dine tanker som hjelper deg å oppretholde livet ditt. Du gir deg selv positive tanker som igjen gir deg energi til å holde ut,kjempe og leve!!! Jeg har også fått med meg at du ikke tror på et liv videre utover det vi lever her, det er opp til hver enkelt hva man tror på,men jeg har fått erfare at det slett ikke er slutt om man dør i dette livet vi er i nå. Ha tro på at du skal leve Regine,stå på ,det er lov å være nede,men likevel oppe ,om du skjønner meg!!! Stå på !! klem fra en mamma

Anna <3

15.jun.2009 kl.22:24

Stå på! Du har dette håpet inni deg som aldri slutter å gløde. du er sterk, positiv og modig! det er fantastisk. Lykke til videre! du fortjener all den oppmerksomheten du får av alle disse folkene.
Alle heier på deg!
Hilsen Anna.

Skog og Hughes

15.jun.2009 kl.22:28

Queen sin siste sang: "Who whants to live forever?"
- Den sangen sier mer en 1000 ord, spesielt fordi Freddie Mercury viste at han snart skulle dø.

Jeg ønsker deg all lykke til og håper cellegiften går bra!:)

Eirny

15.jun.2009 kl.22:29

du har en utrolig bra blogg regine:) livet er skjørt- søsteren min ble bare 16år, skutt og drept av kjæresten! En skal leve livet fullt uansett, en vet ikke hva som skjer i morgen, både friske og syke:( stå på . du er utrolig flink og sterk og jeg respekterer deg:)

Verdal`n

15.jun.2009 kl.22:29

Prøv å kontakt "Snåsakaill`n". Program om ham på tv2 nå. Han har hjulpet utrolig mange, og er dønn seriøs!
Du er beundringsverdig sterk og reflektert, ønsker deg alt godt!

Mariann

15.jun.2009 kl.22:41

Regine du er enestående, en sjelden diamant. Det stråler av bloggen din; tankene dine, ordene dine og ikke minst bildene.

Lev livet ditt, følg hjertet - og hold fast ved håpet.

I.L.

15.jun.2009 kl.22:46

Kjære Regine. Det må være utrolig, ubeskrivelig, uforståelig, uutholdelig å ha det sånn som du akkurat nå. Jeg vet med meg selv at det skal ikke så mye til for å slite enormt med fæle tanker man har i hodet. Noen dager (spesielt på kveldene) føler jeg at situasjonen er fullstendig håpløs. Selv om jeg vanligvis har mye håp, virker det i disse situasjoner som ingenting kan fikse hvordan jeg har det. Men så går disse dagene over igjen, og nytt håp spirer inn i meg. Det føles så godt! Ofte kommer tvilen og de vonde tankene om og om igjen. Og jeg skal ikke prøve å si hvordan du har det, men jeg vet at du nå har det veldig vanskelig! Jeg vet ikke akkurat hvilke tanker du sliter med, men jeg skjønner etter egne erfaringer med sykdom - at du har det ubeskrivelig tøft nå. Du vet ikke hva fremtiden bringer og har så UTROLIG lyst til å oppleve mer og leve lenger. ALDRI mist håpet, kjære deg. Det finnes en i himmelen som tenker på deg og er mer glad i deg enn ord kan beskrive. Jeg ber for deg. Lykke til og aldri mist motet.

Thea Louise

15.jun.2009 kl.22:53

Hei Regine.
Jeg har lest bloggen din mye og syntes du er ei utrolig sterk og modig
jente som går igjennom alt dette.
Du syntes kansje det er dumt at jeg sier dette , men hva med å prøve
healing, det kunne kansje gått om du tror på sånt - vet ikke jeg .
Men er verdt forsøket .
Hilsen Thea - STÅ PÅ !

Karro

15.jun.2009 kl.22:55

Prøv å oppsøk SNåsamannen! Han kan helbrede kreft!

Nina

15.jun.2009 kl.22:59

Hei...
Jeg har fulgt med bloggen din en stund nå,og det har alltid vært inspirerende å lese den.
Når jeg leser bloggen din glemmer man alle "hverdags problemene" vi alle har.
Kjenner jeg får en vond klump i halsen av de to siste innleggende dine, og jeg vet ikke hva jeg kan skrive her for å få deg til å føle deg litt bedre :(
Annet enn at du er i mine tanker og jeg håper du finner litt "trøst" og masse glede av å lese alle de varme, fine kommentarene alle sammen legger igjen til deg :)
Varm klem fra Nina.

Anna

15.jun.2009 kl.23:08

Kjære Regine. Har hørt om bloggen din før, men det var først i dag at jeg tok meg tid til å lese den skikkelig. Og jeg gråt. Ikke fordi du er syk og har det vondt, men fordi du er slik en fantastisk person. Jeg gråt fordi det er så urettferdig. Men jeg gråt og fordi det finnes håp.

Forresten så har du utrettet noe. Du har fått meg og mange, mange andre til å innse hvor godt vi har det og til å snakke om døden og alt dette som er så vanskelig å snakke om. Du viser et utrolig engasjement og en pågangsvilje som jeg misunner.

Jeg tror på deg Regine, og jeg heier på deg.

camilla

15.jun.2009 kl.23:11

Hei Regine, jeg er fast leser av din rørende blogg. hadde litt lyst til å ta opp det med døden, siden du forteller at det ser ganske mørkt ut nå. Jeg har ligget 2 år med en alvorlig sykdom selv, så vet det med å være redd for døden.

Jeg forstår utrolig godt at du er redd for å dø, det hadde alle vært hvis de hadde hatt samme sykdom som deg. det er ingen hemmelighet. Men måten du forteller om den som er så åpent har jeg aldri hørt før. Det er utrolig!
Jeg tror alle er redd døden og at den virkelig er farlig og det er den. Men som du selv skriver at hvis man sitter og er gammel og snart skal dø og at man da ikke er redd, er nok fordi man har levet livet fullt ut og opplevet mye, mens unge har så mye mer de skal igjennom.
Døden er ett tema det er veldig vanskelig å diskutere, men jeg tror faktisk det hjelper og prate litt om den. For den skal hende alle.
Faktisk kan den hende alle når som heldst. Og som du skriver, det er ikke mange som tenker på døden hver dag for han/hun er så frisk, men det kan jo hende dem og ? Alle kan få en brå død plutselig.
Uheldigivs har du måttet leve med den i tankene dine den siste tiden, noe som jeg kjønner er ufattelig tøft.
Så lev livet, Regine. For døden kan hende hvem som heldst , når som heldst.

Som du sikkert har hørt før, ikke gi opp. Du taper ikke noe på det.
Jeg heier på deg, og tror det kommer til å gå bra.
Krysser fingrene for deg . :-)
lykke til !

Jeg er en voksen dame, og jeg sier ikke dette for å skremme deg på noen måte, men for å se døden på en annen måte. Den kan hende alle, så det er viktig å leve livet mens man kan. Det er jeg sikker på at du gjør.

Siv

15.jun.2009 kl.23:11

Jeg har faktisk tro på at du kommer til å bli helt frisk :) ikke noe jeg sier for å få deg til å føle deg bedre, men en følelse jeg har... Du må bare ikke miste håpet selv så vet jeg du kommer til å bli frisk. Veien er selvfølgelig lang og tung, men en dag kommer alt håpet, medisinene og alt det til å være værd det.. =)

Thea

15.jun.2009 kl.23:19

Hei.Tusen takk for en hyggelig kommentar.(jeg liker de lange, så det er bare bra at du var litt "pratsom") På en måte har disse ukene gått fort, men også uendelige sakte.. Men de ukene er snart historie uansett:) Også hjelper det å lese sånne nyheter som du kom med nå! Man må bare bli i litt bedre humør da:)
Jeg tenker litt på en ting.. Norge er jo blitt ett ganske gjerrig land etterhvert, og cellegift og slik er jo ikke akkurat billig har jeg fått inntrykk av. Så det må jo bety at legene virkelig tror at du kan bli helt frisk igjen? Og ingenting kan bli bedre enn det! Dessuten virker du som en person som har for mye å gjøre, til at du bare kan avslutte ting nå! Så jeg velger å tro akkurat det:)
(husker du forresten det Preben skrev om Pedersen og tanten sin? den samme tanta sa det engang at "hedninger" var de vanskeligste å bli kvitt, så der er jo enda noe positivt!;)

15.jun.2009 kl.23:55

hei, kjempe flott det du skriver:) Om døden tenker jeg, at vi som menesker naturlig har en frykt for dn, en frykt for det ukjente.. eg har selv ingen dødelig sykdom elle noe som tilsier at jeg ikke skal leve til jeg er veldig gammel.. Men ingen kjenner dagen, eller timen.. og heldigvis for det!! Jeg ser på døden som en forfremmelse til herligheten, til det livet vi er her på jorden for å få oppleve- nemlig livet med Jesus! Det SOM er skremmende med å dø, er tanken på alt jeg ville gått glipp av,som å se barna gifte seg, få barn ol.. Men den dagen jeg står i det himelskekor vil dette ikke være en bekymring lenger! så selv om jeg ber om helbredelse for deg Regine og håper du blir frisk- skulle jeg onske du kunne fått blitt kjent med min frelser:)
Lykke til kjære Regine og Guds velsignelse til deg og din familie!

Maren

16.jun.2009 kl.00:03

Jeg tror at når man er gammel, så har livet passert som en dag, og døden kommer som en natt. Man blir trøtt, og man vil legge seg for å sove. Man er sliten, rett og slett :) Du er ikke ferdig med dagen din, Regine, og mirakler finnes. Jeg tror dette kommer til å gå bra! Vet du har møtt utrolig (!!) med motstand til tider, men ikke la det skremme deg.. Jeg krysser fingrer, og håper - og tror. Ønsker deg masse lykke til,
og sender deg en stor motivasjonsklem!

Camilla

16.jun.2009 kl.00:25

Du er så sterk, Regine. Og du gjør så mye fint.
Jeg beundrer deg, virkelig.
Du må ikke miste håpet. Alt kommer til å ordne seg:)
Tenker masse på deg. Lykke til!
Klem

hell og lykke

16.jun.2009 kl.02:56

lykke til regine, hold motet oppe, du virker uannsett som en helt fantastisk person

inabsentiadei

16.jun.2009 kl.06:43

Døden er vanskelig å forholde seg til.
At man skal opphøre å eksistere kan være en skremmende tanke.
Men jeg pleier å tenke at universet eksisterte i milliarder av år før jeg ble født. Det plager meg ikke at jeg ikke eksisterte da.
Universet kommer til å fortsette å eksistere etter at jeg er død.
Hvorfor skal det plage meg noe mer at jeg ikke kommer til å eksistere da?

Hvis det gav noen mening.

tove trygvesdatter elvelund

16.jun.2009 kl.09:06

med din styrke og tro vil hjelpe deg. det var et nydelig bilde du hadde malt og bildene dine er skjønne. stå på videre, mine tanker er til deg i denne vanskelig tid. jeg som er snart 54 år har meniger om å dø, men synes det er vanskelig når unge mennesker behøver å ha slike tanker. du er veldig flink til å sette ord på dine tanker og du hjelper mange andre i samme situasjon. flott gjort Regine og stå på videre. tove :)

Synnøve

16.jun.2009 kl.09:33

Heihei. krysser fingre og tær for deg Regine, du er fantastisk!! Synes fotografiene dine er så fantastiske, går det an å kjøpe dem? Skulle gjerne hatt noen av dine bilder på veggen min :-)
Synnøve

Leneeeee ;*

16.jun.2009 kl.10:21

Håper alt går bra med deg!
Lykke til ! :)

Elena

16.jun.2009 kl.11:22

GOOD LUCK, Regine ;)

St

16.jun.2009 kl.11:40

Dine tanker er gjennomtenkte og reflekterte. Beundringsverdig. Men du må bare fortsette å holde fokus og mobilisere. Dette kommer til å gå veien. Kramar.

Nasra

16.jun.2009 kl.12:31

Du skriver utrolig godt og vakkert, Regine, følger deg fra bloggen din, og håper du blir helt bra igjen. Tenker på deg og alt du går gjennom nå. Stoor klem på vegen videre! Stoor klem!

Nasra

16.jun.2009 kl.12:31

Du skriver utrolig godt og vakkert, Regine, følger deg fra bloggen din, og håper du blir helt bra igjen. Tenker på deg og alt du går gjennom nå. Stoor klem på vegen videre! Stoor klem!!

Musikkbloggen

16.jun.2009 kl.12:59

Bloggsangen: http://www.youtube.com/watch?v=LHPEbp3eUwk

Check it out!!

Britt

16.jun.2009 kl.13:01

du er virkelig beundringverdig, og er et forbilde for mange! du er en fantastisk person!
ønsker deg masse lykke til og alt det beste videre

jatte

16.jun.2009 kl.13:21

Så flott at du kan begynne på en ny cellegift kur som kan fungere godt :)
OG motet og positiviteten din er ditt aller beste hjelpemiddel nå, din "medisin" til og bli bedre :)
Gi ALDRI opp og håpe Regine :)

En god klem og varme tanker sender jeg deg,
Klem Jannicke :)

sirkeline

16.jun.2009 kl.13:22

Å så flott da, nå ble jeg glad. Alle positive nyheter er gode nyheter, og du klarer også tydligvis å glede deg over dem. Er så glad at jeg har fått blitt "kjent" med deg, du har virkelig beriket mitt liv. Ei flott jente, som jeg er mer enn gammel nok til å være moren til, du er utrolig reflektert og dyp til å være bare 18.
Døden vil jeg også tro er problematisk å forholde seg til når man er ung. Min kjære svigerfar døde i helgen, nesten 90 år gammel. Han var veldig "mett av dage" og ønsket ihvertfall de to siste årene sine å dø. Han var overhode ikke redd for døden, og lo når jeg stilte det spørsmålet, hva var det å være redd for liksom... En kollega av meg fryktet den heller ikke, han visste at han kom til noe som var enda bedre, sa han, han var en kristen mann og sterk i troen sin. Kjenner selv at jeg nå etter å fått barn ikke frykter døden så sterkt som jeg gjorde, men at jeg nå er mer redd for å dø fra mine barn. Frykten for å måtte forlate dem er nok større enn selve døden. Men som 18 åring blir det nok andre tanker rundt det. Men snakk åpent om det, gi rom for frykten og snakk gjerne mye med de som ikke frykter den. Som sagt, glad for at jeg liksom kjenner deg, varm klem og ha en fin dag.

Mona

16.jun.2009 kl.13:38

Du er bare helt fantastisk:) Fine bilder du har tatt å greier:) Kanskje du vil ta bilde av meg og Frank når vi kommer til kr.sund om ikke så lenge:)
Håper å høre fra deg snart;) Tenker på deg å kryser fingrene:)
Stoooor klem fra Mona:)

-Hilde

16.jun.2009 kl.14:39

Du har en utrolig historie!
Prøvd med healer? Snåsamannen kanskje? Det kan jo ikke skade!
Håper det beste for deg :-)

Silje w

16.jun.2009 kl.14:46

Jeg ber får deg ! =)

hillevi

16.jun.2009 kl.15:55

Du e den finaste kreftkrigaren eg veit om!
Lykke til!

Heidi

16.jun.2009 kl.16:07

Krysser fingrene for at alt går bra med behandlingen XXX
Historien din er kjempeinspirerende for meg, og jeg har tenkt masse på deg. Leser bloggen din jevnlig, og har blitt veldig engasjert i din situasjon. Begynte å gråte første gang jeg leste bloggen din, det virker så urettferdig at noe slikt skal skje med en jente som deg! Du er kjempesterk, og jeg vet du kommer deg gjennom sykdommen. Håper du finner litt av den styrken i alle som støtter deg og følger med deg:)

Ine

16.jun.2009 kl.18:04

Det er flott du er så klar i forhold til tankene om døden. Jeg har troen på at positive holdninger gjør noe med kroppen, slik at du kommer deg gjennom dette, og det greier du! Du må over en veldig bratt skråning, men jeg vet at du kan klare det! :) Jeg sender deg tanker hver dag! Evig mye lykke til fremover

Pia

16.jun.2009 kl.18:18

Hei Regine:) Vil bare fortelle hvor mye jeg ser opp til deg, og at jeg virkelig håper at dette går bra!:D Jeg klarer ikke å slutte å tenke på deg og dine, å hvor utrolig inspirerende det er at selv når du er midt oppi dette, og til tider er så sliten at du ikke kan stå å smøre deg en brødskive, fortsatt finner styrken til å blogge og fortelle om hvordan du har det, og for å oppfordre folk til å melde seg som donor!:)Du gjør en kjempejobb!

Dessuten så må jeg få tilføye at du er en helt fantastisk fotograf!:D

Jeg krysser fingrene for deg Regine! Dette skal nok gå bra!

Hannah

16.jun.2009 kl.18:21

Kjære deg, de siste dagene må ha vært tøffe for deg... Særlig da du var hos legen og etterpå. Likevel må du holde fast på det håpet som er der! For det er fortsatt en mulighet for at du skal bli frisk, selv om det virker vanskelig. Du må ikke gi opp (og det tror jeg heller ikke du kommer til å gjøre)! Tenker på deg og ønsker deg alt godt! Du skal bli frisk igjen!!! Stor klem

bv

16.jun.2009 kl.19:10

Kjære Regine!

Har fulgt bloggen din en stund, og må si at det er en enestående prestasjon av deg å dele tankene og følelsene dine på den måten. Du er en veldig tapper jente. Du får oss til å se hva som er viktig i livet, og ikke tenke så mye på bagteller og overfladiske ting som vi har altfor lett for å gjøre. Du viser oss hva det vil si å være menneske. Du har utrettet mye allerede på den måten.

Håper og tror at du skal blir frisk, og at du skal beholde motet og styrken din. Vi er så mange som er glad i deg etter å ha lest bloggen din, og ønsker så veldig at det skal gå bra for deg!

Varme tenker og gode ønsker til deg Regine!

gunlaug :- D

16.jun.2009 kl.19:29

fra den første setningen på bloggen din, har jeg vært betattt. jeg beundrer deg så utrolig. du er virkelig helt utrolig. jeg ser meg selv i speilet, og øænsker: hvorfor har ikke jeg den samme livsfilosofien til regine? hvorfor er ikke alle som hun- hun som klarer å overveldene frykten hennes?

regine, du er saving grace :-D

Else

16.jun.2009 kl.20:00

Ja, du har dype tanker, Regine. Du sier du tror døden blir mindre fryktet om man prater om det. Men det er bare en ting vi vet: : AT DØDEN ER EN DEL AV LIVET - TIL ALLE. Og frykten er det som vi må prøve å bekjempe - for selve døden - den er intet.Men det er nok naturlig at man er redd for det ukjente. Men jeg tenker som deg,Regine at livet er en vandring- og ikke en transport-strekning.Fortiden er forbi, fremtiden har ingen fått, man eier bare dagen i dag - og den må man ta vare på. Og det man har lyst til å gjøre kan man ikke vente med : men lev som man ønsker.
"Døden er intet", sier også den greske forfatter Kazantzakis " det er det livet som er. Den eneste virkelige død er den du dør hver dag ved at du ikke lever ". Og du Regine, du lever så inderlig og er så glødende opptatt av så mye. Jeg har sagt det før: det blir noe stort av deg ( og en ting til : du skriver så fantastisk bra selv nå som du er sliten av sykdommen ). Håper det ikke er lenge til du er helt frisk igjen !

Maiken

16.jun.2009 kl.21:16

kjære regine. dette skal du klare! jeg har utrolig stor tro på deg! du er helt utrolig. jeg er så stolt av deg.

Kristine

16.jun.2009 kl.21:23

Du skriver så utrolig bra Regine, jeg griner av annenhvert innlegg!
Du skal vite det at bloggen din betyr masse for mange!
Hvordan klarer du å holde ut med alt? Ikke det at du skal gi opp assa! Du er utrolig sterk, og virker som et godt menneske!
Bare ved å lese bloggen din så føler jeg at jeg kjenner deg!

Har du lest boken Ida`s dans?
Det har jeg, handler om en jente med leukemi. Jeg synes denne bloggen er like bra, til og med bedre!
Fortsett å blogge!

Kristine

16.jun.2009 kl.21:24

Du skriver så utrolig bra Regine, jeg griner av annenhvert innlegg!
Du skal vite det at bloggen din betyr masse for mange!
Hvordan klarer du å holde ut med alt? Ikke det at du skal gi opp assa! Du er utrolig sterk, og virker som et godt menneske!
Bare ved å lese bloggen din så føler jeg at jeg kjenner deg!

Har du lest boken Ida`s dans?
Det har jeg, handler om en jente med leukemi. Jeg synes denne bloggen er like bra, til og med bedre!
Fortsett å blogge!

ingrid bn

16.jun.2009 kl.21:44

Jeg støtter deg regine.
Jeg syns du er en kjempe klok å voksen til å bare være 17 år.
Jeg tror alle har noe å lære av deg, du er så tapper å nydelig jeg og flere
støtter deg 100 prosent. Jeg vet at du ikke kommer til å gi opp, å vi trenger
en liten oppvekker på at det finnes folk der ute som lider, å det tenker ikke vi
som bor i norge så mye på. Alle sammen har noe å lære av deg regine, å du må
vite at jeg støtter deg gjennom alt du går igjennom. Hold håpet oppe !
Hilsen en som støtter deg å håper alt godt om deg. Lykke til !

- Ingrid

Lotte <3

16.jun.2009 kl.22:17

Så flott at du helelr kan begynne på denen kuren!
Jeg må igjen si jeg er utrolig imponert over din stayer-evne. Du er et forbilde for meg, og garrantert mange andre!
Lykke til med kuren, du fortjener å leve et langt, godt og sunt liv!

Leva

16.jun.2009 kl.23:01

Hei Regine! Så lenge siden sist jeg skrev en hilsen til deg, men jeg følger med. Som du vet, så er jeg "ferdigbehandlet", tror jeg. Var på en sjekk for en uke siden, men har vært litt uheldig, tror jeg, med enkelte leger. Kledde av meg og ble klemt på, ja det ser bra ut det, vi sees om et halv år. Jeg ville de skulle tatt en blodprøve, en mammografi, en ultralyd,- følte jeg ble holdt litt for narr. Ja jeg er vel ei tøff jente utenpå, men jeg liker ikke arrogante leger. Kjenner på frykten - ofte! Leser bloggen din for å få litt styrke innimellom - du er ei klok og god jente. Håper du får noen gode dager framover...

tore

16.jun.2009 kl.23:07

Hei Regine,

Var innom Arizona Cancer Center i fjor sommer, 6 år etter at jeg selv var pasient der med kml. Der ble jeg fortalt av min tidligere lege at flere av pasientene nå fikk omega-3 fettsyrer (dvs tran) sammen med cellegift. Grunnen til dette var som følger. Cellegift dreper kreftceller via oksidativt stress. Kreft celler fra pasienter med mye omega-3 fettsyrer i kreftcellene blir mer mottakelig for oksidativt stress, dette fordi at omega-3 fettsyrene oksiderer svært lett. Når omega-3 fettsyrer oksiderer blir disse harske og vil skade cellene. Dvs at kreftcellene med omega-3 i teorien skulle drepes lettere av cellegift. Du kan spørre legen din om han vet noe mer om dette. Det kan umulig være skadelig å drikke tran uansett.

Har fulgt med bloggen din de siste månedene og krysser alle fingre for at du skal komme gjennom dette. Gi aldri opp!

mvh
tore

Carina

16.jun.2009 kl.23:09

Kjære Regine!
Tror du har rett i at det ikke finnes mange som er komfortable med å dø. Min farmor levde til hun var 93, men enda var hun ikke klar. Men det kan jo finnes de som tar det lettere enn andre. Selv har jeg alltid vært redd for døden. Etter at jeg fikk barn er jeg mer redd for at de skal dø, enn at jeg selv gjør det.

Jeg skal ikke si til deg at du sikkert blir frisk.Personlig blir jeg alltid så irritert når folk oppmuntrer og sier sånt når de slettes ikke vet. Forstår jo at det er i beste mening men.... Vi vet jo ikke! .Men du skal vite at det er ingenting jeg ønsker mer.!
Synes du er sånnt et nydelig menneske både utenpå og inni, og jeg ønsker deg og familien det beste.

Jeg håper denne behandlingen du skal ha nå virkelig virker! Jeg ble så glad da jeg leste innlegget ditt, for jeg ble så håpefull av det. Også kjenner jeg at jeg har lyst til å få forklart for deg at jeg beundrer deg så veldig. Du er jo så tapper! Og så klok....
Også må jeg jo også si at jeg tenker sånn på familien din også. Særlig mammaen din. Hun må jo være så fortvilet og stolt på samme tid. Dette er sterke saker dere går igjennom sammen.

Jeg tenker på deg veldig mye, og ber til den allmektige om at vi får ha deg her på jorden. Du er ung. Du er noens unge, søster , venn og kjæreste. Du beriker manges liv gjennom bloggen din. Du gjør oss oppmerksomme på en del av livet som vi ofte fortrenger. Vi er alle laget av glass. Takk for at du er så raus og for at du orker å dele med oss... God klem til den nydeligste av alle

Hedda Øysteinsdotter

16.jun.2009 kl.23:14

Hei kjære Regine!:) Da gleder jeg meg med,krysser fingre og tær og har stoor tro på at dette blir knallbra!:)) Svære klemmer er på vei fra meg!:)

Helene

17.jun.2009 kl.01:38

Helbredelse i Guds navn funker fjell!
Prøv det, kanskje du blir overasket!

Send mail hvis du vil=)

I. Elisabeth

17.jun.2009 kl.02:05

Går når jeg leste innleggene. . Ønsker deg god bedring, og krysser fingrene for at alt går bra fort

Ida Sneve

17.jun.2009 kl.03:12

Krysser fingrene Regine :)

JUNE S

17.jun.2009 kl.09:44

oj, det bilde var sinnykt fint! jeg leser teksten snart, elsker tekstene dine, jeg må bare komme meg til nærmeste klasserom så jeg ikke får fravær :)

JUNE S

17.jun.2009 kl.09:55

Jeg må si lykkelykke til! Jeg vil prøve å gjøre noe for å hjelpe deg. Har meldt meg inn i gruppen på facebook, fikk invitasjon fra omtenksomme Sofie Frøysaa! Så skal jeg tenke som det knaker, for jeg vil veldig gjerne hjelpe deg!

aileen

17.jun.2009 kl.11:08

håpe det går bra ! får tårer i øynene nårjeg leser på siden din ! tankene mine går til deg !

Erlend Kristensen

17.jun.2009 kl.11:41

Hei!
Takker for (igjen) for at du er så åpen om dette!
Du åpner folks øyne om virkeligheten og det som venter oss alle.. som alle forsøker å se bort i fra..
Ingen kan virkelig leve før de kan dø skikkelig..
Ingen kan dør fredfullt uten at de kan leve skikkelig.
- Veldig få innser dette... og lever som de skal leve evig.
Å tro at man lever evig er som å ta sine næreste for gitt til den dagen man mister dem.
Man bryr som om ting som er helt uessensielt... som f.eks fremtiden og tro og håp.

Ingen som tror og håper er lykkelige.. fordi alle VET at fremtiden er usikker.

Men de som lever NÅ.. ung eller gammel... tror eller håper ikke.. de ER...
For NUET er alt vi virkelig kan være helt sikre på at vi har.
Alt annet er bare sansynlighetsberegning og fomling.

Du kan ikke både se fremover og være tilstedet her og nå samtidig.
Så vi må velge....
Nå eller aldri :)

Jeg håper alle kan forstå dette...
Ung eller gammel.
Frisk eller syk.
Rik eller fattig.

Vi må ta vare på det vi har... nå.. ellers kan det være for sent.

Ønsker at alle innser dette nå.

Marianne

17.jun.2009 kl.12:09

Jeg skjønner at dere reagerer på kommentaren til Esolum,
men dere må se det på en annen måte og. Den kommentaren ble rettet til Regine.
Nå vet jeg ikke hvordan hun tok den kommentaren, men hadde jeg vært i hennes
situasjon tror jeg faktisk det kunne vært godt med litt usaklige spørsmål i blant.
Spørsmål som rettes til Regine, som en vanlig jente, og ikke spørsmål til henne
fordi hun er kreftpasient. Skjønner at den kanskje ikke passet helt til innlegget, og
at det siste hun gidder å bry seg med nå er feriesteder i Norge, men jeg tror helt ærlig
at han ikke mente noe vondt med det.

ida amalie

17.jun.2009 kl.12:12

stå på :D

17.jun.2009 kl.12:20

Kjære Regine.

Så fint at immunforsvaret ditt er blitt bedre og at du kan få medisin som har hjulpet deg før. Da jeg fikk cellegift, lå immunforsvaret mitt omtrent helt brakk til slutt. Men jeg fikk en sprøyte (kostet vissnok 13000) som fikk immunforsvaret opp. Etter noen dager var verdiene nesten for høye. Vet ikke om du har hørt om denne sprøyta før; jeg husker dessverre ikke navnet nå. Men dersom det er immunforsvaret ditt som forhindrer legene i å gi deg høydose cytostatika, syns jeg du skal nevne dette for legen din. Bare et velment tips. Syns du fimene er bra, forresten?

-klem-

Kari

17.jun.2009 kl.13:10

Hei Regine.

Det er trist å høre at det ikke går så bra, men jeg håper virkelig du klarer å stå på videre.
Jeg har gått gjennom noe nyere forskning, og har funnet noe småtteri som kanskje kan hjelpe deg litt. Men helst da i samråd med legen(e) din.

Har du AML subtype M2 and M4 kan deltanoiden 1,25-dihydroxyvitamin D3 (Kanskje også med med "carnosic acid" fra f.eks. rosmarin) hjelpe med å drepe kreftcellene mtp cellegiften du får. Kan eventuelt også gi bedre resultat for andre subtyper.

Melatoninnivået ditt kan være svært viktig, og dette opprettholder du ved å ha en god døgnrytme; sove om natten/våken om dagen. I tillegg har lysnivået der du sover mye å si, så gjør soverommet ditt så mørkt som overhodet mulig når du sover.

Når det gjelder "alternativ medisin" har all reell forskning så langt egentlig avvist at det fungerer, og i mange tilfeller kan det skade deg mer ved at det ødelegger effekten av medisinen du får, eller ved at det du gjør/får i seg selv er skadelig, og også ved at det tømmer pengepunger som kunne vært brukt til noe bedre.

Er det noe ekstra du lurer på som du ikke føler leger vil sette seg riktig inn så hjelper jeg gjerne. Men som sagt, alt du gjør bør være i samråd med leger.

Lykke til

Kristina Salanga

17.jun.2009 kl.13:48

Du er ofte i tankene mine Regine.
Kjempeklem fra meg.

Hanne

17.jun.2009 kl.13:50

Hei Regine!
Jeg må bare si at du er virkelig flink til å få frem hva du mener:) Jeg håper også at du får positiv respens av cellegiften som kommer!
Det er veldig bra at man er så positiv som du er,det hjelper veldig!!!!
Vi sees sikkert på avdelinga, vi skal dit neste uke!
Hilsen Hanne, Thor Kenneth og Thea Marie!
Lykke til videre:)

Silje

17.jun.2009 kl.13:55

Hei Regine!

Jeg har lest bloggen din en stund og synes du er en kjempe bra jente! Du skriver godt og det virker som det er mange som bryr seg om deg!
Det som ligger på hjertet mitt er at jeg skulle ønske for deg at du trodde på Jesus! Jeg er selv kristen (går i indremisjonen, med beina godt plantet på bakken...) og pleier sjelden å forkynne så veldig konkret for noen, men nå har jeg tenkt på det så lenge at jeg bare måtte...!
Å være kristen er ikke nødvendigvis så korny som mange skal ha det til... Det betyr strengt tatt å tro på Gud, at han sendte Jesus til jorden, og at han måtte dø på korset slik at vi kan bli rene og få komme inn i Himmelen når det en gang måtte bli tid for det...! Det eneste som egentlig trengs, er å tro! Jesus kan hjelpe oss gjennom alle ting, alt fra hverdagslige greier til alvorlige krefsykdommer! Han har ikke lovet at livet skal være en dans på roser, men han har sagt at han alltid vil være med! Det opplever jeg til stadighet...
Som sykepleier på sykehuset opplever jeg både at folk blir helt friske fra sykdommer de er rammet av, men desverre også at noen dør! Jeg opplever også at noen etter plutselige ulykker og skader kan bli utskrevt uten noen mèn, men desverre også at noen dør... Ingen vet, bortsett fra Gud vet hvor lenge vi har på jorden. Derfor, egentlig uavhengig av om du blir kvitt sykdommen eller ikke vil jeg på det varmeste råde deg til å gi Jesus en sjanse! Han kan helbrede, Han vil går sammen med deg og han vil definitivt stå å vente når du en gang kommer til Himmelen, dersom du velger å tro på han! Jesus kan tilby en fullkommen evighet, med en frisk kropp og ingen smerte! Dette tror jeg er aktuelt for alle mennesker!

Dette innlegget er bare ment som gode tanker for deg, og håper ikke du oppfatter det som påtrengende... Hvis du vil at jeg skal huske på deg når jeg ber er det bare å gi en lyd:)

Lykke til, Regine! Guds fred!

Hans Martin

17.jun.2009 kl.14:17

Jeg tror alle har en livsgnist inni seg.Den kan være Gud,den kan bare være en gnist:) Det viktigste er at den er der og at man har håp og tro på en eller annen måte. Jeg tror mange er enige i at alle mennesker har en sjel.Min teori er at sjelen er der som en slags energi inni oss.Dem som har lest leksa si vet at: Energi kan hverken oppstå eller forsvinne, den bare er der i all evighet.Går energien ut av noen/noe så havner den en ny plass. Vel, dette er min tro foreløpig:) Håper det ikke var for dypt lesestoff for noen,hehe.

Roald

17.jun.2009 kl.15:03

Kjære Regine.

Det ble noe tull ved postingen av kommentaren min. Poster derfor denne på nytt.

Så fint at immunforsvaret ditt er blitt bedre og at du kan få medisin som har hjulpet deg før. Da jeg fikk cellegift, lå immunforsvaret mitt omtrent helt brakk til slutt. Men jeg fikk en sprøyte (kostet vissnok 13000) som fikk immunforsvaret opp. Etter noen dager var verdiene nesten for høye. Vet ikke om du har hørt om denne sprøyta før; jeg husker dessverre ikke navnet nå. Men dersom det er immunforsvaret ditt som forhindrer legene i å gi deg høydose cytostatika, syns jeg du skal nevne dette for legen din. Bare et velment tips. Syns du filmene er bra, forresten?

Klem fra Roald.

Stine

17.jun.2009 kl.16:42

Stå på, Regine! Dette klarer du :-)

Lisa Marie

17.jun.2009 kl.18:00

Du kommer til å utrette store ting :D

Therese H.N

17.jun.2009 kl.19:08

Kjempe bra at immunforsvaret ditt har kommet seg litt da! ^^ Og håper virkelig den cellegiften skal fungere :)
Lykke til - og ikke mist motet ditt! :D
-Det er så beundringsverdig :)
Klem^^

silfide

17.jun.2009 kl.19:48

Bloggen din er veldig bra skrevet! Jeg håper alt går bra med deg...du fortjener det. Tenk på alt det du har skrevet på denne bloggen som har påvirket andre mennesker til å nyte hvert minutt, sekund av livet! Du har virkelig fått noe ut av livet, og du vill gjøre mye mer i fremmtiden også, det er jeg sikker på! Fortsett å kjempe.
L-E-V... tre bokstaver satt sammen til noe som kalles et ord. Et ord er visst noe som skal bety noe. Hva betyr lev? Betyr det at hjertet ditt fortsatt slår? Eller at mann kan komme seg gjennom en hverdag?
For meg betyr lev å gjøre så mye mann kann ut av det man har...

lisakarina

17.jun.2009 kl.19:56

Stå på¨Regine !
Jeg synes og håper virkelig at du blir frisk .
Hvis det finnes en gud burde han la deg leve ! stå på !
ikke mist motet !
Hilsen LisaKarina fast leser av bloggen

Jannekake

17.jun.2009 kl.19:56

Så bra! Regine, jeg sier det igjen.. Jeg har tro på deg! Virkelig, jeg er helt seriøst overbevist om at du sakte men sikkert vil bli helt frisk igjen. Det ser kanskje mørkt ut, men så ser du jo igjen hva som har skjedd nå, nemlig noe positivt. Jeg er sikker på at det sakte men sikkert vil bli mer stabilt, så du kan kjøre på med høydosekur igjen snart, og tilslutt drepe jævelskapen.

Lykke til, kjære deg. Tenk positivt, uansett hvor mørkt det ser ut. Jeg er overbevist om at det er den eneste måten å vinne på. !

Ingrid

17.jun.2009 kl.19:59

Til "Silje" - Så utrolig bra innlegg som er kjempeviktig! Gud velsigne deg.

Idun

17.jun.2009 kl.20:02

ikke glem alle de som støtter deg, Regine! Det var et veldig fint bilde forresten :)

Anne K .Fjellheim

17.jun.2009 kl.20:24

Håper det går noenlunde greit med deg om dagen Regine.....

Merethe

17.jun.2009 kl.21:09

I dag ble jeg skuffet over en 5'er på en muntlig eksamen, siden jeg følte at 6'eren ikke var langt unna. Og når jeg nå sitter å leser det du skriver, føler jeg meg så ufattelig dum! Takk for at du er den du er, takk for at du deler tankene dine med meg og takk for at du ikke mister håpet, og ikke minst, takk for at du får MEG til å tenke. Mine tanker går til deg og dine. Jeg har en tro om at livet ikke er over selvom man dør, man går bare over i en ny fase. Jeg kan ikke betegne meg som kristen, men jeg har allikevel en tro, en følelse, av at det er noe mer som skal skje.. Jeg kjenner deg ikke, men allikevel vil jeg si at du er et fantastisk menneske! Fortsett å være den du er :) Jeg vet ikke om du leser alt dette, men jeg mener hvert ord jeg skriver. Varme klemmer fra en 19 år gammel jente, som lærer hver dag hun lever...

Frøken Maria

17.jun.2009 kl.22:10

Du er sterk.

Rebekka

18.jun.2009 kl.01:20

Jeg har fulgt bloggen din et par måneder nå og jeg beundrer deg noe helt enormt mye ! Du virker som en helt fantastisk person som virkelig fortjener å bli frisk ! Virker som det er de som fortjener det minst, som blir mest syk .. I alle fall blant meg og mine.
Men uansett hvor mørkt det ser ut, så må du ikke gi opp ! Du har utrolig mange som ser opp til deg :)
Lykke til videre med behandlingene :) Jeg ber for deg :)

Karoline

18.jun.2009 kl.01:50

Du er utrolig sterk og det er imponerende og følge med på her. Du er inspirerende for mange. Stå på, du skal klare kampen!
Så det med døden.. det skremmer selvfølgelig! Det er vanskelig å snakke om. Men jeg tror at livet er ikke helt random, jeg tror at det var en der oppe som skapte oss. Han vil oss ikke noe vondt men vil være med oss igjennom alt. Det er bare å tro. Selvom man ikke alltid er sikker. Ingen mennesker kan si at noe er sikkert. Men våg å tro. Jeg ber for deg hver dag! Du er amazing :) stå på og jeg krysser alt jeg har på kroppen som kan krysses!!

SOFSEN

18.jun.2009 kl.03:07

Du er den beste jeg vet om!

Cathrine Strøm

18.jun.2009 kl.09:00

tenke på dæ!! å følge kampen din... bli like imponert hver gang du skriv. så reflektert.. du fortjene virkelig alt godt i livet... krysse alt æ har for at akkurat DU ska klar og kjemp den kampen her.. å VINN!!! god klem

Gro

18.jun.2009 kl.11:15

Hei Regine

Jeg har fulgt med i bloggen din men aldri skrevet til deg før.

Jeg håper at jeg engang, om 10, 20, 30 år, leser et intervju med Regine Stokke, jenta som beseiret kreften som 18 åring, og som forteller hvilket godt liv hun har hatt i årene etterpå!

Du fremstår så modig og sterk, og langt mer reflektert enn en 18 åring burde ha behov for.

Jeg krysser alt jeg har av fingre, og ønsker deg masse lykke til med ny kur!

Kari

18.jun.2009 kl.11:37

Til Roald:

Immunostimulerende midler bør helst ikke gis til pasienter med myeloid leukemi og/eller MDS. Kan gjøre ting verre.

Sunniva

18.jun.2009 kl.16:04

I natt igjen så drømte jeg at vi var på stor shopping på bunnpris i kr.sund! Det er alltid like morsomt å møte på deg i drømmene! Vi satt på butikkgolvet å spiste godteri mens vi såg på film! Det var gøy det! :D Har trua på at det går bra jeg Regine. Som du ser, du var redd for at du ikke ble 18 år. Det har du jo blitt nå. Et mål er nådd, og jeg tror du vil nå mange fler. Varme tanker fra meg!

Anniken

18.jun.2009 kl.16:24

Du er virkelig en sterk person! Måten du klarer å beskrive alt som skjer med deg, og i det hele tatt at du faktisk skriver ned alt som skjer med deg er utrolig! Hvert innlegg er sterkt å lese, men du framstår så sterk og modig. Det er utrolig at du fikk oppleve din 18-års dag, og nå får vi alle krysse fingra for at det går bra med deg! Du fortjener det så virkelig

Solveig

18.jun.2009 kl.17:24

Har akkurat lest innlegget av deg i bladet "Våre barn" utgitt av støtteforeningen for kreftsyke barn, og jeg må si at jeg kjente klumpen i halsen når jeg leste om deg. Det er utrolig godt gjort av deg å stå frem og fortelle om deg selv til verden - du aner ikke hvor mange du hjelper.
Jeg har selv opplevd å være søster til ei jente med laukemi. Mange av tingene du skriver i bloggen din kjenner jeg igjen; ord, hendelser og isolasjon. Det er ikke mange år siden vi som familie levde livet som om det var en dans på roser.. Så opplevde vi at minstejenta ble syk. Hele verden forandrer seg - både på vondt og godt..
Jeg ønsker deg så utrolig masse lykke til! Og håper dere får en kjempefin sommer.

Varme tanker fra meg og også min familie.

Rebekka

18.jun.2009 kl.17:59

Hei Regine! Skjønner så altfor godt hva du snakker om!
Sliter også med å bli frisk fra kreft. Ble frisk fra lungekreft, men så spredde det seg til hodet.
Dagene kan være temmelig tunge og lange inne på et sykehus. Bra at det fins slike som Mads!
Det er også veldig hjelp i å vite at folk overalt ber for en.
Håper virkelig det går godt med deg!!! Du er tøff! Bildene dine også:)

Stor klem fra meg!

Roald

18.jun.2009 kl.18:45

Til Kari: Takker for opplysningen. Hadde jo mistanke om akkurat det du skriver, for legene må vel allerede ha vurdert det, får man tro. Jeg hadde en coecumcancer, og det er jo en helt annen type kreft. Men følelsene blir tross alt de samme. Grunnen til det jeg skrev, kommer fra et inderlig ønske om å kunne hjelpe Regine på en eller annen måte. Dessverre oppdager vi så altfor ofte vår maktesløshet når vi står overfor alvorlige sykdommer som Regines.

Regine, tenker på deg hver dag. Blir bekymret når det blir litt stille fra deg og du ikke kommenterer, men kjempeglad hver gang det kommer et nytt innlegg, selv om ikke alt er like positivt. Tror det er mange som føler det slik her på bloggen din. Håper formen din er bra, tross alt, og at cytosaren må få en positiv effekt som sist. Skjønner at du er realistisk, men du må ikke kaste ethvert håp på båten, kjære deg!

Tusen klemmer fra Roald.

Ragna

18.jun.2009 kl.18:54

Du he utretta so utruligt masse allereie!
Du e et av dei største forbilda mine.
Og ej trur du kjeme til å utrette so utruligt mykje meir!
He trua på dej.

Anna

18.jun.2009 kl.19:32

Regine, Kari, Roald mfl.. Om immunstimulerande medicin: G-CSF eller neupogen kan trigga cancercellerna vid MDS och AML(fast det är omtvistat det också). Det är paradoxalt nog därför man använder det innan cellgifterna i
Nopho-AML 2004. Cancercellerna kommer i rörelse, delar sig, blir hungriga och får i sig mer cytostatika. Så är tanken ialla fall om jag förstått det rätt. Sen ger man det efter SCT i en del fall för att få de nya cellerna att "fästa bättre"
Hoppas det är så bra som det går med dig Regine! Vi tänker på dig varje dag! //Kram Anna

Ingunn

18.jun.2009 kl.20:03

Hei Regine

Jeg ser på Schrødingers katt på NRK nå. Der er det ei dame som har kreft i endetarmen og i leveren. Hun tålte dårlig cellegift de ga henne, og fikk derfor cellegift til spesielle tider på døgnet hvor de friske cellene i kroppen var lite aktive. Dermed tok cellegiften mest av de syke cellene, og ikke de friske. Damen ble bedre etter dette. Kanskje dette er noe for deg?

Anna

18.jun.2009 kl.20:14

Hei Regine!

Det er helt forferdelig tragisk at noen blir rammet av kreft, jeg har mistet 6 stk i familien pga kreft.
For en stund siden så jeg på Schrøningens Katt 8eller ossen det skrives).
Da handlet det litt om kreft og en lege fra Frankrike.
Han ga håp til de som det ikke kunne gjøres noe mere med.
Han gav noe av det samme medikamentet som er i cellegift men han ga det på andre tidspunkter.
Han ga de da de friske cellene var minsk mulig aktive, pga cellegift dreper også friske blodceller.
Noe som skaper bivirkninger som kvalme,sløvhet osv.
Har du hørt om den måten?
Damen som hadde prøvd det (hun hadde blitt ''dødsdømt'').
Ble faktisk frisk!
Under behandlinger var hun ikke kvalm, men levde som et vanlig menneske.
Og isdetet for og være på sykehuset i 5 dager fikk hun med seg en pumpe hjem.

Har du hørt om dette?

Det er jo sikkert forskjellig fra kreft til kreft,

Jeg håper deg det beste og ber for deg,
Husk at det kan gå bra!
Ikke la noen ta fra deg håpet, la det være der hele tiden.
Selv da det ser som svartest ut.
God bedring og la Gud gjøre deg frisk!

Anne K .Fjellheim

18.jun.2009 kl.20:59

Jeg henger meg på det Roald skriver ,- det er mange som bryr seg om deg!!
Jeg har på følesen av at dagene er tunge og tankene så vonde.....
Kjære Regine - mist ikke håpet!

Mariann

18.jun.2009 kl.21:02

Kjære Regine, blir bekymret for deg når du ikke skriver.. Tenker masse på deg.

Varme klemmer og positive tanker sendes nordover til deg!

Matilde : D

18.jun.2009 kl.22:01

Jeg er ikke redd for å dø. Selv om jeg er ung, så er jeg ikke redd for det. Jeg er ikke redd for å dø, men jeg er redd for at jeg skal ha det vondt når jeg dør....

Lykke til Regine! Jeg hadde ikke klart å være like sterk som du er!

Sol

18.jun.2009 kl.22:22

Kjære vakre regine.

Vi følger med deg....Mange har vi noen med kreft rundt oss. Det er en skummel sykdom. og en vi alle er redde for. Jeg kjenner ingen som ikke frykter at den skal ramme oss. Når andre er syke, så er det også med på å åpne våre hjerter, slik bloggen din åpner hjertet til mange som leser den.
Det vi som ikke er syke kan bidra med, er forhåpentligvis støtte og kjærlighet. Og det er krefter som gjør godt.

Du er med meg.

Og tusen takk for de nydelige bildene. Art from the soul.

Lys og varme fra Sol.

St

18.jun.2009 kl.23:13

Helbredelse er faktisk fullt mulig, Regine. Det er veldig mange eksempler på det. Ditt fokus er så sterkt og du har en slik strålende vilje. Stå på, hold fokus, fortsett å være positiv! Du er enestående!

Malene

19.jun.2009 kl.00:02

Krysser fingrene for deg Regine, hilsen ei fra Kristiansund!

Lars

19.jun.2009 kl.00:09

Lykke til Regine.

Og Erlend Solum fra Heimdal som legger igjen usmakelig melding .. Skjerpings.

Sjekk denne som støtter:

http://www.beltespenner.com/oscommerce/regine-stokke-tshirt-p-2532.html

Aina

19.jun.2009 kl.08:13

Regine nå må du oppdatere for folk begynner å bli bekymret. Er det noen som kjenner Regine her som vet hvordan det går med hun ?

Silje Kristin

19.jun.2009 kl.10:49

Hei:)
Jeg så deg forige helg, du så kjempe bra ut :)
Håper alt går kjempe bra med deg: )

Sara

19.jun.2009 kl.11:28

Ikke mas på Regine, da... Hun oppdaterer når hun kan.

Oda

19.jun.2009 kl.11:33

Liker bloggen din. Og musikken din. Og bildene dine. ha en fin dag :)

Nas

19.jun.2009 kl.12:09

Lykke til, Regine!
Synes ikke noen unge skal oppleve å bli så alvorlig syk som du er, om det ikke var noen garanti for at man blir frisk...
God bedring, krysser fingrene for deg!

Anette Louise

19.jun.2009 kl.13:13

håper at du klarer deg, går ut ifra at du er travel nå som du ikke har skrevet på flere dager, men jeg håper uansett at det går bra med deg.

men som en kommenterte ovenfor, ta å oppsøk SNÅSAMANNEN! jeg må innrømme at jeg er skeptisk til slike "merakelmenn" men han kan HELBREDE KREFT!

HAN KAN DET!

VÆR SÅ SNILL Å PRØV DET OM DU HAR KREFTER, DU VIL TJENE PÅ DET!

19.jun.2009 kl.13:19

god bedring!

disippelen

19.jun.2009 kl.13:57

SHABBADABBAGANDUS!!! Ta imot JESUS KRISTUS av Nasaret NÅ!!! Det er en himmel å vinne og et helvete å unnfri!!!

Sara

19.jun.2009 kl.14:07

Disippelen er avslørt - kan umulig være kristen sånn som "han" terroriserer Regine... Sikkert bare en tulling som ønsker oppmerksomhet...

Hold kjeft, for faen!!

Julia

19.jun.2009 kl.14:11

ja, og han gjør ikke akkurat at folk ønsker å bli kristne... han skremmer heller folk bort fra det slik han holder på med sine "shabbadabba"-utrop... høres jo bare helt dust ut for oss "vanlige folk".

L

19.jun.2009 kl.14:33

Absolutt alle bør avstå fra å kommentere innleggene til disippelen. For noen mennesker er all oppmerksomhet bra, også den negative. Så vedkommende oppnår det h*n ønsker - h*n higer etter respons.
Og hver gang noen svarer så er det som å hive ved på et bål.

Kari

19.jun.2009 kl.14:55

Anna: Har du noe nyere litteratur å referere til? Min gjennomgang i pubmed og medline har ikke gitt noe konklusjon når det gjelder r-metHuG-CSF i f.eks. Neupogen. Jeg vil gjerne bli motbevist! (Beklager dersom noen der ute synes jeg går utenfor tema eller maser nå, men jeg prøver bare å få inn all nyttig kunnskap og være oppdatert på det nyeste..)

stina

19.jun.2009 kl.17:13

vakkert :)

Maria

19.jun.2009 kl.17:29

Du skriver bra!
Lykke til med behandlingen :)

Lisbeth

19.jun.2009 kl.17:30

L: Enig!!

Anna

19.jun.2009 kl.18:23

Precis som Kari så känner jag att det inte riktigt är rätt forum, men svarar ändå Kari kort: Sök på IDA-FLAG eller på denna länk http://clincancerres.aacrjournals.org/cgi/reprint/1/2/169

Sen hittade jag en väldigt positiv studie om tidigt återfall efter SCT, visserligen "bara" gällande AML (MDS ger ju tyvärr en mer komplicerad bild) men ändå: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17278259?log$=activity

Regine, hoppas att du mår okej efter senaste kuren! Som någon skrev här ovanför. Man blir orolig när du inte skrivit på ett tag!
Håller tummarna hårt. Kram Anna

19.jun.2009 kl.18:55

Jeg har virkelig blitt inspirert av din sterke personlighet. Lykke til med alt. Tenker på hvor sterk du må være, som har levd med dette så lenge. Du er en helt utrolig person - Jeg ønsker deg alt godt

Sine Nomine

19.jun.2009 kl.20:07

Tenker på deg, Regine. Håper det går bra med behandlingen og at du ikke får bivirkninger. Skal tenne et lys for deg i kveld.

Overstyrmann

19.jun.2009 kl.20:12

Jeg har fulgt sykdommen din litt på nettet, betalt inn noen kroner da jeg leste om det første gangen, og må nok betale inn mer. Hadde lagret linken og var innpå igjen. Så nå sitter jeg her, en voksen mann og gråter i styrhuset på en Offshore båt i Nordsjøen. Du er så ung og tapper. Jeg er imponert over viljen din, styrken din, og hva du gir av deg selv.

Du er et stort menneske og setter dine tydelige spor, spor i betong, som ikke blir visket ut..

Lykke til Regine!

S

Anna

19.jun.2009 kl.20:53

Kari, vi ska väl inte diskutera detta på Regines blogg egentligen, men du kan dels tex söka pubmed på "IDA-FLAG" eller denna länk
http://clincancerres.aacrjournals.org/cgi/content/abstract/1/2/169

Regine när jag var ute och letade för att svara Kari hittade jag denna länk som kanske kan ge litet hopp igen?
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17278259?log$=activity

Du har varit med om så mycket de senaste månaderna, skulle vara märkligt om inte både hoppet och orken svek ibland. Hoppas i alla fall att du har det så bra som det går! Och hoppas du skriver något litet snart. Som någon skrivit tidigare, man blir orolig för hur du har det när du inte skrivit på ett tag.

Håller tummarna. Hårt! Kramar Anna

Alexandra

19.jun.2009 kl.21:28

Du e unik og en flott jente- Blair i Gossip Girl ligner litt på deg:)Bare du er mye mer ekte:) Den dumme sykdommen slipper taket snart og du kommmer styrket ut av det:) Fortsett å tenk positivt og vær sterk. Mirakler skjer faktisk:)

19.jun.2009 kl.21:37

Nu testar jag för tredje gången. Svarar Kari först. En länk
http://clincancerres.aacrjournals.org/cgi/content/abstract/1/2/169
Eller sök på tex IDA-FLAG.

Regine. Vi tänker på dig! Hoppas du orkar stå på! Så mycket som du varit med om sista månaderna är det inte konstigt om både orken och hoppet tryter ibland, men du kan fixa det här!
Hittade en positiv länk när jag letade för att svara Kari http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17278259?log$=activity

Kram Anna

isbil92

19.jun.2009 kl.21:42

Hei! Jeg har ikke lest alt du har skrivd og jeg har heller ikke fått med meg alt. Jeg bare lurer på noe.. Hvilke kreft har du elr hvor har du kreft? Har du vondt? Bestemor fikk blodkreft for ikke så veldig lenge siden. Hun har heldigvis ikke vondt, men hun blir veldig dårlig etter cellegifta hun tar og hun kan ikke være i nærheten av andre mennesker omtrent etter hun har tatt cellegift. Hun har aldri drikke eller røyka så jeg syns det her er så urettferdig. Til og med du som er så ung.. Åh, jeg får tårer i øynene. Jeg håper virkelig at du klarer dette. Du virker som en veldig sterk person. Jeg ønsker deg all lykke videre i livet :)

19.jun.2009 kl.22:36

Det var inte meningen att skicka tre inlägg:O Förlåt!

Matilde

22.jun.2009 kl.21:16

Jeg tror det er en mening i alt, og kanskje er meningen med det som har skjedd med deg at du skal fortelle mennesker at de må lære å sette pris på livet, og ikke ta noe for gitt. Jeg sitter å leser innleggene dine, og jeg tenker at jeg bør sette mye mer pris på livet. Som jeg leste i en av kommentarene her, Mirakler kan skje, bare vær sterk og behold håpet. Du har mange som støtter deg og ber om at du skal bli bra.

Mariannebm

06.jul.2009 kl.11:27

Jeg må bare si at jeg synes du skriver utrolig bra, det er å lett å lese og å skjønne alt. Du er nok en av de beste bloggerene jeg vet om, med tanke på hvor flink du er med de riktige ordene og alt.
Stå på Regine! jeg digger deg!

Oda

06.jul.2009 kl.22:26

For et utrolig bra bildet! Elsker stilen din. Du er utrolig talentfull!
Ønsker deg alt godt og god bedring. Håper virkelig at du en dag blir fullstendig frisk!

Skriv en ny kommentar

Regine

Regine

18, Kristiansund

Har fått diagnosen MDS/AML - her vil jeg beskrive hvordan det er å leve med/bli behandlet for det. Lurer du på noe? regine1000@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits
Blogglisten