Dårlige nyheter

Jeg skulle ønske at alt nytt var godt nytt, men slik er det ikke. På onsdag ble det tatt en benmargsprøve. Resultatet viste at det var for mange kreftceller igjen i benmargen. Cellegiftskuren har ikke hatt ønsket effekt. Det var ca 10-15% igjen, så nå ser det veldig dårlig ut. Det ble en veldig dramatisk dag for meg og min familie. Legen gråt, og det gjorde ikke akkurat ting bedre. Det virket som at alt håp var ute. Benmargen min produserer ikke nok selv enda til at jeg kan starte på en ny høydosekur. Da ville jeg ha dødd, sier legene. Derfor skal jeg begynne på en lavdose med cellegift i tablettform fra mandag av. To ganger har legene klart å bli kvitt kreftceller på den måten. Det sier litt. Sjansene er små. Likevel kan de holde det i sjakk, så kan kanskje benmargen komme seg litt, slik at jeg kan begynne på høydosekur igjen.

De sier vi ikke må miste håpet, men jeg vet ikke riktig om jeg greier å håpe så mye lenger. Jeg har håpt og håpt, trodd og trodd. Jeg har vært så positiv hele veien, men nå vet jeg ikke om jeg klarer det lenger. Ingenting ser ut til å virke, og jeg blir bare så fortvilet. Jeg er så redd. Det er ingenting jeg kan gjøre. Det er så forferdelig å se selv at jeg blir dårligere og dårligere uten at noe virker. Jeg vil ikke dø enda, men akkurat nå ser det svært mørkt ut.

638 kommentarer

SUSANNE

11.jun.2009 kl.23:34

Uff, det var trist å høre .. Men ikke gi opp, stå på :D

Mina Nystuen

11.jun.2009 kl.23:34

huff!! Håper virkelig alt kommer til å gå bra! Du virker som en fantastisk sterk person.

Ida

11.jun.2009 kl.23:34

uff, trist og lese dette. håper alt vell :)

♥ EVA -LEVER LIVET

11.jun.2009 kl.23:35

Uff, så utrolig leit Regine |: Ikke mist håpet selvom det ser mørkt ut ! Dette kommer til og gå bra
neeeeei ;( så trist å høyre ;( no vart eg skikkelig lei meg ;(kunne ønske eg berre kunne gi deg en kjempe god klem oxo vart du frisk! men eg har nok ikkje overnaturlige krefter desverre!Eg krysser fingrene mine Regine, KUN for deg!!!Du skal og MÅ klare det her! du skal bli gammal å grå før englane tar deg med til den vakre himmelen :)

Lene

11.jun.2009 kl.23:36

Dette var ikke nyheter vi ønsket å høre. Om det hjelper så er det mange som fortsetter å håpe. Vi kan holde håpet oppe til du greier det selv. Tenker masse på deg. Selv om jeg ikke kjenner seg så blir jeg veldig engasjert av den kampen du kjemper. Du er så sterk. Beundrer deg virkelig. Klem fra Lene

incoming

11.jun.2009 kl.23:37

Nå begynte jeg også å gråte :(Jeg håper dette skal gå Regine!!Du er så utrolig sterk, håper dette ordner seg.Vet ikke hva jeg kan skrive, annet enn at jeg tenker masse på deg!:/Sender en klem din vei Regine!!!!!!

Lill-Helén

11.jun.2009 kl.23:37

Alle forsøk er hvertfall et forsøk. Det er et mer håp for at det blir bedre, enn ingen. Jeg krysser fingrene for deg Regine.

AdibaSistah ©

11.jun.2009 kl.23:37

begynner å gråte når jeg leser dette.men du må ikke miste håpet!stå på, du klarer det!

Mille

11.jun.2009 kl.23:38

Trist å lese, Regine! Jeg ville bare legge igjen en hilsen for å be deg om å kjempe, ikke gi opp og stille deg opp mot dette. Det er lys i enden av tunnellen, noen har blitt kvitt kreftceller på denne måten før deg, og det vil si at det er en sjanse. Når det er en sjanse for at dette går bra, så må du for all del ikke gi deg. Det er nå du skal kjempe. Dette klarer du. Du har kommet så langt, så IKKE GI OPP HÅPET NÅ, kjære deg. Du er sterk. Fortsett å kjempe! Jeg beundrer deg!

Ellen : >

11.jun.2009 kl.23:38

Fortsett og forsøk å være positiv! Du er jo så sterk, dette klarer du!

Trine

11.jun.2009 kl.23:38

ALDRI, ALDRI, ALDRI GI OPP, REGINE! Uansett hvor mørkt ting ser ut, aldri mist håpet! Stå på, din tøffing. Du er sterk, du er flott, du er verdt så uendelig mye for så mange mennesker. Stay positive!

Lena

11.jun.2009 kl.23:39

Fordi om det bare har gått bra to ganger, kan jo du være den tredje;)Klem i natten, tenker og sender nytt mot til deg!

Marte.S

11.jun.2009 kl.23:39

Følger bloggen din i ny å ne.. å dette var... vell.. ikke gode nyheter som du skriver... vet ikke hva jeg skal si... kanksje best å ikke si noe...

M

11.jun.2009 kl.23:40

Føler, etter å ha lest bloggen din jevnlig over en god periode, at jeg kjenner deg. Det er ett godt bekjennskap føler jeg! Har ikke latt høre fra meg før nå! Håper du kjemer til siste slutt!

C. OLSEN

11.jun.2009 kl.23:40

Utrolig trist å lese! Ikke gi opp! Sikker på du kan klare det : )
Nei, så trist å høre :(

Cath

11.jun.2009 kl.23:40

Jeg blir alltid på gråten når jeg leser bloggen din, Regine.Det er så forferdelig når man får høre om mennesker som ikke har levd halve livet sitt engang og får høre sånt!Jeg kjenner deg ikke, men måten du beskriver ting på får meg virkelig til å føle at du er et utrolig godt menneske og jeg vil du skal leve til du blir gammel og grå for det skal vi alle!

Vittra

11.jun.2009 kl.23:41

Jeg vet ikke om det betyr noe for deg, Regine, men jeg har deg med i bønnene og tankene mine. Som dem sier, så må du ikke gi opp. Krysser fingrene for at dette går bra og for alt du vet så kan du være tredje tilfelle som de medisinene har funket for. =0)Du er ufattelig sterk, Regine! Og du har mer oppgaver her på jorden tror jeg, så du skal ingen steder ennå! Du har forandret tankegangen til flertallet i Norge, og du skal gjøre mer. Stå på, Regine! Du av alle greier dette!

Lisbeth

11.jun.2009 kl.23:42

Uff, Regine. Nå ble jeg utrolig trist og lei meg... Kan ikke sette meg inn i hvordan du må ha det akkurat nå. Skjønner at det er vanskelig å holde oppe håpet, men det er enda en sjanse. Du skal bare klare dette. Jeg nekter å gå med på noe annet. Håper du blir tatt vare på av alle du har rundt deg - både av helsepersonell, familie og venner. Varme klemmer og støttende tanker til deg.

mirsada

11.jun.2009 kl.23:43

Regine du må ikke gi opp. Vi tenker alle sammen på deg og håper på det beste.

Lovecandlelight

11.jun.2009 kl.23:43

Dette var ikke gode nyheter, du må ikke gi opp håpet!

Marte isabella <3

11.jun.2009 kl.23:43

du er en sterk person! du er alltid med i mine tanker og bønner før jeg legger meg, så ikke gi opp håpet! du kan klare dette, bare stå på og ikke gi opp håpet, selvom alt ser mørkt ut nå kan det alikavell bli bedre vet du! så bare stå på, Regine!

Marlene

11.jun.2009 kl.23:44

Det var veldig trist å høre! Men du må ikke gi opp håpet. Alt kan skje! :)

Tonje

11.jun.2009 kl.23:44

Faen!! Ønsker og håper så inderlig at dette skal snu!!! Det er fremdeles en sjanse, husk det. For tidlig å gi opp enda. Er det noe du vil vi skal gjøre??! Anything. Mange klemmer

Linn31

11.jun.2009 kl.23:45

Vil bare sende deg en kjempeklem! Jeg kan ikke forestille meg hvordan du har det, men jeg syntes uansett du er en tøff jente. Det er lov å bli redd, og det er lov å miste motet. Men husk at du har dagen her og nå. En liten trøst kanskje, men man vet aldri hva som skal skje, og man vet aldri når man ikke får leve lenger... selv ikke som 100% frisk. Håper du klarer komme deg litt ovenpå igjen. Jeg er hellig overbevisst om at et positivt sinn avler en sunnere kropp. Jeg håper virkelig ting kan gå din vei igjen. Syntes du virker som en utrolig flott ung jente!

Arisia

11.jun.2009 kl.23:46

Håper på det beste for deg...

Einar

11.jun.2009 kl.23:46

Uff triste nyheter da Regine. La oss tro at denne tablettkuren hjelper deg. Uansett lykke til. Fortsett å kjempe!!!!!!

Jane

11.jun.2009 kl.23:47

Hei Regine. Du er en beundringsverdig jente det står stor respekt av !! Det er når det er mørkest, vi skal se fremover igjen ! Kjemp MOT kreften, ikke vær redd den, sa de til meg da jeg var syk. Forsøk det du og, du har mye mer styrke enn du er klar over ! Det skjønner alle som følger bloggen din. Hold motet oppe, kjære deg ! Varm klem fra Jane.

Line

11.jun.2009 kl.23:47

Ikke gi opp håpet! Lett å si for meg og alle andre, og jeg kan ikke forestille meg hvor maktesløs du må føle deg når du får slike nyheter, men ikke gi opp håpet!

11.jun.2009 kl.23:48

Jeg har lest hele bloggen din. Og det gjør vondt og lese det her. Min mor har hatt livmorskreft, min bestemor har hatt brystkreft. Kanskje ikke så rellevant, men..Jeg klarer ikke å sette ord på hvor mye jeg håper på at du skal få leve ett like langt liv som oss andre. Håper du klarer dette, Regine. Håper så inderlig at du skal få det som før, det fortjener du mer enn noen andre. Og i løpet av mitt liv, har jeg gjennomgått mye som egentlig skulle ha gått galt, derfor satser jeg på at du klarer deg fint. Du er sterk, vet du..

Kristin Rødsand

11.jun.2009 kl.23:48

Sender en god klem, alt mitt håp og alle mine gode tanker fra meg til deg, Regine!

Camilla

11.jun.2009 kl.23:48

så utrolig trist å høre deg si dette. jeg vet du har hørt det før men du må bare fortsette og tro på deg selv. du må tro, håpe og medvirke, det er tingen som hjelper nå. ikke legge deg ned og rotne bort på dit eget rom. snakk med folk, åpne deg for følelser og tanker. jeg fortsår deg utrolig godt når du sier at du har prøvd så godt du kan. men du må bare ikke gi opp for det. utrolig trist å høre slike beskjeder selvfølgelig, selv for oss leserne. men du skal vite at alle er med deg, og vil alltid være.jeg tror du kan klare dette!

Ida

11.jun.2009 kl.23:48

ikke gi opp! dette greier du! :) liker bloggen din kjempe godt

Nanna

11.jun.2009 kl.23:48

Utrolig trist å høre, men ikke gi opp håpet enda! Jeg skal be for deg hver eneste dag. Kanskje du ikke er personlig kristen, men jeg som er det, skal gjøre det som kanskje kan hjelpe deg (hvertfall i min tro).

Ann-Charlotte

11.jun.2009 kl.23:49

Dette var veldig leit å høre.. Kan ikke forestille meg den situasjonen du er i nå...Skulle ønske det var noe jeg kunne si for å muntre deg...Kan ikke si noe annet enn alle vi her på blogg har blitt veldig glad i deg!

Aud-Karine

11.jun.2009 kl.23:50

Utrolig trist å høre : / Men ikke gi opp håpet, ha motet oppe. Dette skal gå bra.

Tina

11.jun.2009 kl.23:50

Du må aldri gi opp, kjære deg! Du fortjener livet like mye som alle andre!

hestiaverden

11.jun.2009 kl.23:51

Kjære Regine. Dette var trist... -og det vet du at vi synes. Jeg skulle ønske jeg fant ord som kunne hjelpe og trøste, men av og til blir ordene fattige når tankene blir så vonde. Man blir sliten av å tenke positive tanker hele tiden, av å prøve å se det gode, av å håpe....Du har lov til å være liten og redd, trist og sint.. Det tar for mange krefter å alltid være sterk. Disse kreftene har kroppen din bruk for til å fortsette å kjempe mot sykdommen. Kroppen din vil nemlig fortsette å kjempe, selv om du tillater deg å miste håpet et øyeblikk. Kanskje ser det lysere ut i morgen.... Vi er mange som fortsetter å håpe, selv om det ser håpløst ut akkurat nå..-klem-

Malene

11.jun.2009 kl.23:51

Likte ikke den overskriften der. Værtfall ikke innholdet i dette innlegget. Du må ikke gi opp enda Regine, mirakler skjer! En så flott jente som deg, fortjener ikke å måtte gå gjennom det her.
Kjempe trist å høre =( Eg krysser fingrer og tær for at du snart skal bli bedre, stå på videre Regine =D Du er så fantastisk sterk og dette skal du overvinne =D Lykke til videre vakre Regine =D

Malin

11.jun.2009 kl.23:54

Nei, huffa meg! Er på gråten jeg nå. Du må IKKE gi opp, Regine! Du sa legene har fått det til to ganger før, alle gode ting er 3 vet du! Du må ikke gi opp håpet, det må gå bra med deg!Ønsker deg alt lykke til videre, dette skal gå!

Eva

11.jun.2009 kl.23:57

Ikke gi opp Regine! Selv om veien er en lang, dumpete oppoverbakke føler jeg at du kommer til å klare dette. Du har allerede trosset alt og du lever enda, så klart du skal leve enda lenger. Jeg syns virkelig dette var grusomt å høre, men igjen, du fikk beskjed om at du nok ikke ville bli 18 engang, nå er du det og du er ett levende bevis på at alt er mulig. Takk igjen for at vi får følge deg på veien din. Jeg tror du skal klare dette. Sender gode tanker.

Hilde

11.jun.2009 kl.23:59

Så utrolig trist!! Stå på Regine!!

Helene

11.jun.2009 kl.23:59

Faens kreftceller!!!!! Kan ikke fatte å begripe at det finnes en så utrolig jævelig sykdom! Faen, faen, faen!Jeg gråter og er forbanna på samme tid. Dette fortjener du virkelig ikke! Jeg skulle ønske jeg kunne gjøre noe for å hjelpe deg. Husk på at det er bedre at det er 2 personer denne tablettkuren har fungert for - Det er ikke det samme som 0. Alle mennesker er forskjellige og ingen sykdomsforløp trenger å være like. Dette kan og SKAL funke for deg!Sender mange tanker til deg og dine nærmeste. *Samtidig sender jeg et realt spark til de jævla kreftcellene i kroppen din. Se til helvete og kom dere vekk!!!!!!!!!!!!!!!*

Karoline Madeleine

11.jun.2009 kl.23:59

Ikke gi opp, Regine. Kreft er så utrolig urettferdig. Jeg vet likevel at du kommer til å klare det. Bare stå på hele veien, og tenk at hver eneste nye sjanse er et stort lyspunkt. Det må være noe mer lærerne kan gjøre. Bare du blir bra igjen, så bryr jeg meg ikke om noe annet. Selv om jeg ikke kjenner deg, så berører dette hjertet mitt, blir så trist ;/

Wenche

12.jun.2009 kl.00:02

Dette var utrolig trist å lese, Regine. Åh, som jeg hadde unnet deg en lettere vei i dette her. Kan bare ane litt av hvor tøft dette må være for deg og familien din. Skulle ønske det var noe man kunne gjøre for å lette byrden for deg. Men vit at når det er noen som håper og tror for deg også når du selv ikke helt orker det. Jeg er også blant dem som ber, og jeg tenker på deg mange ganger daglig. Jeg nekter å tro at mirakler ikke kan skje. - Selv om jeg skal innrømme at de gjerne hadde inntruffet litt tidligere, så du hadde sluppet å gå gjennom dette her. Tusen takk for at du deler med oss - også i tider når fortvilelsen river i deg. Og tusen takk for at du er den du er. Tror virkelig ikke vet hvor mye du har betydd for så mange - både folk du kjenner og oss som faktisk ikke har truffet deg. (Selv om det kjennes som vi kjenner deg fordi du er så ærlig og deg selv når du skriver).

Sine Nomine

12.jun.2009 kl.00:03

Nå ble jeg veldig trist. Jeg kan ane hvilken avmakt du må føle nå, og det er lov å være fortvilet og redd. Men ikke gi opp håpet! Selv om kuren du skal gjennom nå kun har hjulpet to personer tidligere, er jo to personer flere enn ingen. Det er mao. en liten sjanse for at det skal gå bra. Eidem fikk vel også i sin tid dødsdommen... Jeg har så stor respekt for deg og alt du har fått til. Det er mange som ikke oppnår brøkdelen av den innsikten du besitter selv om de blir 80 eller 90 år. Igjen Regine, ikke gi opp håpet! Sender deg mange positive tanker.

Maria

12.jun.2009 kl.00:03

"You cannot prevent the birds of sorrow from flying over your head, but you can prevent them from building nests in your hair..."Ikke gi opp håpet, det er noe av det kjæreste en kan ha

12.jun.2009 kl.00:04

Det er lov å gi opp håpet innimellom, det er ikke noe galt i det, noen ganger blir det for mye. Ikke få skyldfølelse for det. Det er helt normalt! Alle trenger pauser, kanskje vanskelig å ta pauser fra tankene du bærer med deg, men jeg får litt inntrykk av at du føler du har et ansvar for å holde deg selv oppe, og det har du jo på en måte, men du har og lov til å være lei og ta en pause fra å være så sterk hele tiden. Det er viktig å være positiv, men noen ganger blir det for mye og da har man lov å sette seg ned å være trist og lei og be om hjelp for å komme seg opp igjen når man er klar for det. Håpet venter på deg til du er klar igjen:)

nina j.

12.jun.2009 kl.00:06

Spiser du mye Omega3? det hjelper!! :):) God bedring og lykke til. Dette greier du fint! Ikke mist håpet, uansett.

Therese

12.jun.2009 kl.00:07

Ikke så kjekt at en lege begynner å gråte, syns ikke det var så proft gjort, selvom jeg forstår at det er nok ikke lett for en lege å fortelle sånt.Jeg håper ting bedrer seg igjen, forstår du ikke vil håpe mer, men håpet og troen er ALT du har som kan gjøre deg kampklar. Krysser fingrene for deg :)

theanniken

12.jun.2009 kl.00:07

Dette var skikkelig trist å høre =( Det er kjipt når ting ikke går som det skal. Men ikke gi opp! Hold håpet oppe enda, om tablettene har virket før, så virker dem nå! Ikke gi opp håpet! Alle her støtter deg og håper med deg at ting skal snu seg oppned og alt skal virke. Jeg håper for deg og med deg =)

Huff :(

12.jun.2009 kl.00:07

Regine...Jeg har jevnlig lest bloggen din, og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har "opplevd" maken til sterk person! Jeg får frysninger og tårer i øynene av å lese det du skriver Regine! Denne nyheten fikk meg til å begynne å gråte... jeg skjønner ikke hvorfor verden skal være så urettferdig... det er ingen som fortjener å gå gjennom livet på den måten du gjør, og måtte takle alt du gjør Regine... og ALLER MINST på din alder... Du har hele livet foran deg... du er nå i din beste alder... men du må gå gjennom dagene med så mange tanker, gleder, nedturer og frykt, om jeg kan si det på den måten... Du må ikke miste håpet, du må ikke slutte å tro! Du kommer deg gjennom dette Regine... du er en sterk person, og det er MANGE som sitter med håp for deg nå og krysser alt av fingre... Jeg unner deg virkelig ingenting annet enn at du kommer deg gjennom dette og blir frisk! Sender alt av tanker over til deg!Lykke til videre Regine! Vi har troen på deg! Vit det!

Marte

12.jun.2009 kl.00:09

Tenker på deg.. Du er ei knalltøff jente ! :)

Lise

12.jun.2009 kl.00:10

:( det var utrolig trist å høre! Men alt håp er jo ikke ute! Jeg krysser både tær, fingre, hårstrå u name it! For deg! Du fortjener å få leve. Det beviser du gang på gang gjennom bloggen din.

Vibece

12.jun.2009 kl.00:10

Vet liksom ikke hva man skal si. Det var ihvertfall ikke dette jeg ville lese. Men, det er lov å bli litt oppgitt i blant. Du er et menneske med masse følelser og av og til kan det bare bli for mye. Håper virkelig at denne lavdose-tablettkuren vil hjelpe slik at du kan komme deg over på "rett" behandling igjen. Huff....så utrolig trist og samtidig irriterende å lese dette altså...krysser alt for at dette skal fungere.

Lillebeth

12.jun.2009 kl.00:11

Dette var leit å høre, og av og til vet man ikke helt hva man skal si. Det er helt umulig for oss som er friske å skjønne hvilken kamp du kjemper, og jeg skjønner at du føler at nå mister du motet. Men det er håp enda - ikke gi opp, Regine.

12.jun.2009 kl.00:11

beklager, men, omega3?? hjelper på hva da? humøret?? vet du hva du skal gjøre om du går deg vill i skogen? Legge kabal, da kommer det noen å hjelper deg.

Guro

12.jun.2009 kl.00:12

Jeg fikk seriøst grøssninger nedover begge armene - og ryggen min nå. Det er bare altfor ille ..

Merete S

12.jun.2009 kl.00:13

Jeg kjenner deg kun gjennom den fantastiske bloggen din. Jeg er ikke religiøs, men jeg skal be til Gud om at du får all den styrken du trenger når jeg legger meg i kveld!

Cecilie

12.jun.2009 kl.00:13

Kanskje er det håpet som kan gjøre at legene kan klare å bli kvitt disse sleipe kreftcellene på denne måten nå.....?Vit at vi håper for deg om du ikke klarer.Dette skal gå, rett og slett.En stor styrkeklem sendes din vei!

Anne

12.jun.2009 kl.00:14

Å kjære Regine..Hva sier man i en slik situasjon Regine?? Jeg - og helt sikkert alle som følger din kamp mot kreften her på bloggen din føler med deg og din familie...Du klarer utrolig nok å samle tankene og skrive et gripende og veldig trist innlegg her på bloggen din tross den tunge beskjeden du nå har fått..Jeg kan forestille meg at du er veldig sårbar og "hudløs" nå, men samtidig er du så utrolig sterk Regine...og du må ikke gi opp håpet....Legene ønsker jo å forsette behandlingen og det er jo noe...Jeg håper inderlig at du finner din indre styrke til å holde ut..........-Klem

Benedikte Bullshit

12.jun.2009 kl.00:14

Huffda Regine.. Men det skal gå bra! Bare håp å tro!

♥ KATRINE

12.jun.2009 kl.00:15

uffda! stå på, regine!

Higi

12.jun.2009 kl.00:15

Jeg får lyst til å skrive noe oppmuntrende og medfølende, men ingen ord som kan beskrive det du antakelig føler nå, kommer frem.Jeg kan bare gi deg mine varme tanker og ønske deg lykke til. Du er et stort forbilde og burde være stolt av deg selv. Er det noen som fortjener å leve, så er det deg.

Ida K

12.jun.2009 kl.00:16

Dette synes jeg var utrolig trist å høre. Håper virkelig at alt vil gå bra.

Miss Twistah

12.jun.2009 kl.00:17

Hei.For all del, IKKE mist håpet. Jeg har ei tante som har levd med uhelbredelig kreft i år nå, og med 7 tilbakefall som legene nærmest har gitt opp, har hun fortsatt mot. Tar en dag om gangen. Jeg regner med at du gjør det sammme, på tross av mye berg - go- dal bane turer, må du bare gripe det du har og se på alt det fine du har her og nå, og vite at du har omtrent samtlige av bloggerne her og sikkert mange fler, i ryggen.Vi er alle her med deg!Stor "tenker på deg" klem fra twista aka. trine.

Lars Georg

12.jun.2009 kl.00:17

off så trist, håper på det beste for deg

Ryllbert

12.jun.2009 kl.00:17

Det er sikkert veldig vanskelig, og du er sikkert klar over det, men ikke tenk på det.Se bort ifra det, drit i det, hva som nå skal til. Uansett hvor mye dritt denne forpulte kreftenslenger i trynet ditt, så skal du konstant gi den fingern. Ikke la den herse med deg.Dette klarer du! Jeg har trua. Alle har trua. Null føkkings stress.

Mina

12.jun.2009 kl.00:18

Vær så snill å ikke gi opp!! Du kan definitivt klare dette!!! Vit at vi er mange som tenker på deg!!! LYKKE, LYKKE til!!! KJEMP!!

Annelie

12.jun.2009 kl.00:20

Önskan om hopp, från Sverige.

Kristine

12.jun.2009 kl.00:20

Skulle gjort alt jeg kunne for å hjelpe deg! Jeg ble lei meg og tårene trillet da jeg leste dette, STÅ PÅ, og ikke gi opp det å være positiv, - det kan bære deg langt! Vet ikke hva som kan sies for å få deg til å tro, men jeg har troen! STÅ PÅ!

Eva

12.jun.2009 kl.00:21

Stå på Regine!! Ikke mist håpet-vi krysser fingrene for deg!:)

Theresa

12.jun.2009 kl.00:22

Det var nesten litt vondt å lese dette. Jeg kjenner deg ikke, aner ikke hva du tenker og for alt jeg vet kan du og jeg være kjempelike eller helt ulike. Det jeg vet er at det du trenger håp, du trenger støtte og du trenger noe som gjør deg frisk. Jeg tenkte jeg skulle bidra med en sang. En sang jeg syns er veldig sterk, og det aller sterkeste er teksten. Den har gitt meg ganske mye, og jeg håper at du også kan støtte deg bittelitt til den. Legger ved adressen til videoen, og til sangteksten.http://www.youtube.com/watch?v=713Tpd5-m2E http://www.sing365.com/music/lyric.nsf/Invincible-lyrics-Muse/94F685CC389B20F54825718C00104CA1Hele Norge tenker på deg Regine, kjemp for livet som du til de grader fortjener! Husk at du er et fantastisk menneske.

Heidi

12.jun.2009 kl.00:22

stå på, ikke gi opp. Dette kan du klare. Håper bare på det beste, og du virker som en bra person! Håper så indelig på at du kommer det over og forbi.

Luft

12.jun.2009 kl.00:23

Livet er ikke rettferdig.Skulle gjerne byttet plass med deg.

Der det er håp er det liv

12.jun.2009 kl.00:24

Regine, dette går bra bare du ikke gir opp. Stå på, kjemp!Vi er her å kjemper med deg, vi backer deg opp, vi tror på deg.Dette går bra, det gjør det, det SKAL det!

Lene

12.jun.2009 kl.00:24

Vet ikke hva jeg skal skrive for å prøve å få deg på bedre humør, men det viktigste er å ALDRI gi opp! Tenk positive tanker! Vet det er tusen ganger enklere å si det, enn å være i dine sko nettopp nå, men ingenting blir bedre av å gi opp! Tenker masse på deg, og ønsker av hele mitt hjerte at den nye kuren virker:-)Stor klem fra Lene.

Ranette

12.jun.2009 kl.00:25

VI støtte dæ.VI tenke på dæ.Vi gir IKKE opp håpet om dæ:)

Rebekka

12.jun.2009 kl.00:32

I uker nå har jeg skrevet det samme til deg hver gang jeg har kommentert. "Ikke gi opp håpet", eller "stå på!".Selv om alt virker både tomt og meningsløst for deg akkurat nå, er det slik du må tenke. Ikke gi opp håpet, uansett hva. Du er ett av de sterkeste menneskene jeg noen gang har hørt om, og jeg vet at du kommer til å klare dette! STÅ PÅ!Klem fra Rebekka.

Reginda Theresa.

12.jun.2009 kl.00:33

kjære Regine! ikke gi opp, du fortjenner bedere en og gi opp. Du har greid det så langt og da greier du det litt lenger. Er stolt av deg, jente!

Unni

12.jun.2009 kl.00:35

Ikke gi opp!! Vi får håpe dette går bra tilslutt...Tenker masse på deg!! Og håper alt snur seg til det beste og at du får leve videre og bli gammel og grå :o)Klem

Ingrid

12.jun.2009 kl.00:37

Vet ikke helt hva jeg skal si, jeg har vært sint og lei meg i hele dag fordi jeg kom opp i eksamen. Det er jo bare en filleting i forhold til hva du må gå gjennom av opp-og nedturer! Jeg håper så inderlig at den kuren funker for deg! Tenk positivt, jeg tror det hjelper! Selvom det sikkert er kjempe vanskelig..

Ida Helene

12.jun.2009 kl.00:38

Hei Regine.Du er en stor inspirasjonskilde for oss alle sammen, og du er nok modigere enn alle som har kommentert her til sammen.Jeg kan ikke forestille meg hvordan du har og har hatt det. Men jeg vet at mennesker sliter med forskjellige ting, enten det er sykdom, psykiske problemer eller traumer, og uansett hva man sliter med, så fortjener alle å ha det bra. Det er fryktelig urettferdig at man skal måtte slite med dette, samtidig som man ikke ønsker andre den samme smerten istedet.Du er en sterk jente, og uansett hvordan det går, så har du betydd mye for oss som følger bloggen din. Jeg håper at du er stolt av deg selv, for det vet jeg at det er utrolig mange som er av deg også!Stå på Regine, vi tenker på deg.

Linda

12.jun.2009 kl.00:42

Du må ikke gi opp. Du må aldri gi opp. Du har en uendelig kraft i deg som hjelper deg videre. Lytt til den. Alt er mulig i denne verden og det skjer mirakler hver eneste dag. Tenker ofte på deg og ønsker det ALT godt.

L Lawliet

12.jun.2009 kl.00:42

Huff, ting ordner seg for deg skal du se. Du er en tøff person og jeg har gjennom hele veien beundret deg og motet ditt. Du er fantastisk og jeg skulle ønske jeg kjente deg. Det hadde virkelig vært stort. God bedring, lykke til, prosit og alt det der.Vi krysser fingrene for deg : )- Hannah (www.livingindarkness.blogg.no)

Roald

12.jun.2009 kl.00:48

Forferdelig triste nyheter, Regine, og nå gråter jeg også for din skyld.Skjønner utmerket godt at du er fortvilet og redd. Men ALT håp er dog ikke ute. Du får klamre deg til dette halmstrået og ikke gi opp! Mirakler har skjedd før, selv om det kanskje er vanskeligere å tro på det nå.Jeg fortsetter med det jeg har gjort hittil - tenner lys og ber for deg. Håper du har fått filmene.Klem fra Roald

Anette

12.jun.2009 kl.00:48

Stå på Regine! Du er så utrolig sterk, og har vært gjennom så mye at dette skal du klare. Jeg har lært så utrolig mye av deg, som for eksempel og ikke klage over små bagateller, og jeg beundrer ditt store pågangsmot. Jeg heier på deg, og krysser alle fingrene for deg :)

Julie

12.jun.2009 kl.00:50

Det kommer til å gå bra! Jeg vet det kommer til å gå bra! Alt vil løse seg - vit med meg.

Marte

12.jun.2009 kl.00:58

Du er så sterk! Du må virkelig bare stå på videre, og du har mange mennsker som tenker og bryr seg om deg! På grunn av deg har mange flere fått øyne opp for kreftsaker og at bagateller ikke er like store som et liv! Motet ditt kan ingen ta fra deg og du er virkelig en flott person. Håper at alt ordner seg for din del :)

Anita

12.jun.2009 kl.00:58

Jeg synes ikke du må gi opp håpet! Lykke til.

stina

12.jun.2009 kl.00:58

Skjønner at du er redd, men ikke mist håpet kjære deg. Tenker masse på deg - du er modig!

Caroline

12.jun.2009 kl.01:01

Hei Regine.Jeg har flugt med bloggen din en stund og synes det er veldig trist å lese alt det vonde du har opplevd. Jeg du er en fantastisk sterk jente som har holdt seg oppegående og positiv. Det er likevel en tanke har slått meg på de siste innleggene dine hvor du skriver at du sliter med tankene dine. Får du psykologisk hjelp på noe nivå? Hørt om mange som snakker med prester og psykologer, får du noe slikt, sånn at du slipper å gå rundt med alle disse tankene alene?Håper virkelig at lavdosekuren fungerer så bra at det blir holdt i sjakk en stund til, slik at du kan bli frisk og få oppleve russetiden din sammen med vennene dine!Lykke til!

Nanni

12.jun.2009 kl.01:02

Regine, jeg har skrevet til deg før at jeg ber for deg, jeg.. Så det gjør jeg igjen i kveld/natt. Hvil deg, samle styrke.Alt godt ønskes deg fra Nanni ~

Synne

12.jun.2009 kl.01:05

Regine.. dette var vondt å lese.. Selvom jeg ikke kjenner deg,føler jeg alikevel att jeg gjør det, fordi jeg leser bloggen din .. å har blitt såpass "kjent" med deg, via den.. jeg synes det er helt fært, å skrive adr idag, å se hva som møter meg.. Håper virkelig legene finner på noe annet,for å få reddet deg! Det er ikke riktig att ei så sterk ,ung jente skal dø av kreft! det er så urettferdig! Men ,jeg sitter med den følelsen ,av att du blir frisk ! Att det kommer en mirakelkur! å den følelsen gir jeg apselutt ikke slipp på! :) Lykke til ,Regine !dette går bra!

kathinka

12.jun.2009 kl.01:06

Vær sterk!

Carina

12.jun.2009 kl.01:08

Faen! dette var skuffende! Jeg håper ting endrer seg, sånn at du atter får leve sånn du gjorde før du ble syk.

Espen HK

12.jun.2009 kl.01:09

Dette får meg kanskje til å virke som en kald og følelsesløs person, men eg ville bare introdusere en liten tanke, i tilfelle den ikkje har blitt tenkt enno:Har du tenkt over ka det faktisk innebærer hvis du gir opp? Eller hvis du tror du kommer til å dø? Då e det jo kjørt, då. Ingen vei tilbake, og alt e bare over. E det noe å forberede seg til? Man har jo liksom ikkje særlig mulighet til å bli skuffet om man tror man vil overleve, men ender opp i den andre enden av skalaen.Du kan håpe, ikkje for å holde motet oppe eller gjøre hverdagen din bedre eller deg friskere eller for å virke sterkere både i virkelige livet og her på bloggen, men fordi at det e det eneste som gir deg en grunn til å være. Om ikkje for de emosjonelle grunnene, så kanskje for de logiske?Vet ikkje om du husker at eg har skrevet om min far her før. Han tenkte sånn, tenkte sånn så lenge det fortsatt var håp om at han kom til å overleve. Han hadde en evne til å se logisk på det og ta hensyn til andre før han la til det emosjonelle for sin egen del som eg ikkje har sett hos noen andre, og for han så holdt det han gående. Kun dager etter å ha fått vite at han hadde kreft, fortsatt uvitende om hvor alvorlig det var men smertelig klar over at han hadde gått 6mnd med kreft uten å behandle, troppet han opp i klasserommet på skolen for å fortelle 6.klassingene i klassen min om at han var blitt syk og at han kunne svare på spørsmål der og da heller enn at eg fikk de seinere. Det gjorde han fordi han skjønte kordan en klasse 6.klassinger ville renne meg ned i spørsmål om de fikk vite at min far hadde kreft, og at det ville gå hardt utover meg. Det at han selv var i en posisjon der svært mange tar en uke hjemme under dynen skulle ikkje ha noe å si.Samtidig så fikk jo han beskjeden om at han faktisk kom til å dø av kreften en god stund før han faktisk døde, men han brøt heller ikkje sammen av den grunn. Det var jo så mye koselig som kunne oppleves også fra en sykeseng, og han flørtet med sykepleierne og vitset med oss som kom på besøk. Eg fikk ta med Playstation inn og gruse han i FIFA, og på kveldene så vi dokumentarer om Deep Purple. Han gråt ikkje en gang mens vi var på besøk. Då hadde han bedre ting å gjøre på.Som sagt e det bare en tanke, og kanskje e det en følelsesløs en. Men kanskje burde den tenkes, bare kanskje.(i tilfelle du ikkje husker min fortelling om min far og ble nysgjerrig, så har eg et innlegg her: http://bgosl.blogg.no/1231168526_mannen_som_gjorde_meg.html)

Nina

12.jun.2009 kl.01:10

Kjære deg. dette var ikke nyheter du ville høre. Det er vel ikke så mye vi kan si eller gjøre for å hjelpe deg eller forstå. Men det er riktig som legene sier. IKKE GI OPP! du er sterk og har kommet så langt. Lykke til videre. :) bare gjør som du gjør, dag for dag. det er vakkert. jeg vet det er småe sjanser men du KAN klare det. hold motet oppe Regine. det er fortsatt noe som kan gjøres.håpet er der!!

Linn

12.jun.2009 kl.01:11

Ble veldig lei meg på dine vegne nå, og jeg vet ikke hva jeg skal si annet enn at jeg HÅPER på et mirakel. Du er en så sterk jente og fortjener å leve videre. Det er utrolig urettferdig at noen skal oppleve sånt, både for deg og familien din. Men hold på håpet, søte deg.

Marte

12.jun.2009 kl.01:12

Hvis flere mennesker hadde vært like sterk som deg, ville verden vært et bedre sted. Dette klarer du, Regine! Det er så utrolig trist å lese at ting ikke blir bedre og jeg håper så inderlig du kan skrive "jeg er på bedringens vei" som overskrift på et av blogginnleggene dine snart.

Aase

12.jun.2009 kl.01:12

Kjære Regine.Du har en store påkjenning nå.Er man langt nede er det bare en vei, og det er oppover.Så lenge du får medisin er det håp, ikke oppgi håpet.Du er så utrolig sterk, med nye medsiner klarer du dette.Jeg fikk en så inderlig følelse av at dette klarer du, og at dette går bra. Vi har vært oppi lignende med vår datter,Det var bryst kreft. Når vi fikk nye medisiner moblivisert vi alle krefter på at det skulle gå bra, og det hjalp oss videre, det var melinger bra ikke bra, Nye medisiner. Håp ! Stå på Regine !!!! Jeg skal be for at dette skal gå bra for deg.

Karina

12.jun.2009 kl.01:12

Skjønner godt at du føler deg liten og redd i en slik situasjon. Men.. Ikke gi opp, dette skal du klare. Alt ordner seg for snille jenter! :)I jobben min møter jeg ofte mennesker som er på slutten av sin kamp mot kreft. De aller fleste har da fått en ro over seg og er komfortabel med å gå bort. Merker på innleggene dine at du ikke er komfortabel med tanken enda og det er bra! Ikke gi opp, fortsett å kjemp. Det er den beste medisin du kan ha i kampen mot denne urettferdige sykdommen. Og etter hva jeg har lest tidligere så er ikke du typen som gir opp. Må si at jeg er imponert over hvor flink du er til å leve i nuet, carpe diem kjære deg. Det er du jammen flink til!

Iselin Dyveke

12.jun.2009 kl.01:14

Hvis ikke du klarer å tenke positivt akkurat nå, Regine, så skal jeg gjøre det for deg. Jeg har også håpt og håpt, og trodd og trodd helt siden jeg begynnte å lese bloggen din. Jeg har blitt glad hver gang du har hatt gode nyheter, og vært trist vær gang du har kommet med dårlige. Men jeg har absolutt ikke gitt opp håpet! Dette vet jeg at du kommer deg igjennom! Du som er så sterk! Ikke gi opp håpet, det har i hvertfall ikke jeg!! Stå på! :)

Ragnhild

12.jun.2009 kl.01:14

nå synes jeg du var litt hard her Espen. det er viktig å kunne gi uttrykk for følelsene sine. det er ikke naturlig og aldri være sur og lei. det er lov og ha opp og ned perioder i livet ihvertfall når man er i en sånn situasjon som Regine. Regine jeg ønsker deg alt godt for jeg gir ikke slipp på tanken om at du kan bli frisk. tenk på alle familie og venner, de er der for deg.

en mor

12.jun.2009 kl.01:14

Kjære Regine. Dette gjør vondt,,, aller mest for deg, dine nærmeste, familie og venner... men også for meg og alle andre som har fulgt bloggen din. Regine du er ei sterk jente. Mobiliser alt av den gode energien du har i deg! Grip dagen og lev...Ord blir fattige i natten nå. Jeg tror du har så mye fightervilje at dette kan gå bra. Har deg i tankene mine hele tida...... Stå på..... Kjempekos fra Anne

Catherine

12.jun.2009 kl.01:17

jeg får fysisk vodt i magen Regine, kjenner det så godt..Det er fortsatt håp regine, akkuratt som legene sier !

St

12.jun.2009 kl.01:17

Det er nå du må holde fokus. Dette er slett ikke til å gi opp. Alle gode tanker og all god energi.

☆Rebella☆

12.jun.2009 kl.01:21

Jeg er så lei meg, jeg har ikke ord engang. Samtidig vil jeg si noe, vil jeg gjøre noe - jeg vil klemme deg, jeg vil rase mot kreften din og skremme den ut av kroppen din, for den har IKKE EN DRITT å gjøre i en 18 år gammel jentes kropp!!!!! Jeg har så vondt av deg og familien din for dette - det hele er så forferdelig vondt at det er nesten over min fatteevne - INGEN kan forstå hvordan du føler dette, samtidig er det så mange av oss som føler det med deg, hvis du skjønner hva jeg mener - og det er ingen andre enn DIN fortjeneste, Regine! Du har gjort så enormt mye for å sette dette på kartet, har påvirket så sykt mange - langt, langt, langt utover blogg.no's grenser. Du er en sann inspirasjon i hverdagen, og jeg har lært så mye av deg, av styrken og fokuset ditt. Det her får bare enkelt og greit ikke lov til å ta mer av deg! Jeg skulle så INDERLIG gjerne visst å si noe som kunne løfte humøret ditt, som kunne gi deg håp og styrke, gjort og sagt noe som hadde hjulpet, men jeg, som så mange andre, faller sørgelig gjennom - men når du ligger der nede, som du gjør nå med denne tunge, overskyggende beskjeden du har fått - vær så snill å åpne en glipe, et lite hull, inn til deg hvor vi kan få skinne inn med alt av kjærlighet, gode tanker, bønner og helbredelse til deg, Regine - la oss få være og beholde det håpet du ikke klarer å holde fast på selv akkurat nå (det vil nok komme tilbake), ved at du vet hvor mye vi faktisk bryr oss om deg. Bare ta imot♥Jeg kommer bare til å be enda mer enn jeg har gjort - jeg skulle så uendelig gjerne ha gjort mer for å hjelpe deg, vakre Regine. Du er så verdifull, skjønne skatt! Verdens beste klemmer til deg og familien din♥

12.jun.2009 kl.01:21

Du skal se du blir den tredje!! Masser av lykke til, dette klarer du!

I

12.jun.2009 kl.01:27

Tenkte meg dette! Jeg ventet og ventet på gode nyheter på bloggen din i hele går.. Men siden ingenting nytt kom begynte jeg å bli litt redd.. :( Jævla dritt sykdom! Kroppen din er i skikkelig krig, bare dumt man ikke kan sende inn småe menneske-soldater som kan kjempe for deg istedetfor bullshit cellegiftcrap -.- Tenkte på deg i hele går.. håpa på at du og familien feiret at det var derfor du ikke skrev noe, men selvfølgelig kan det ikke være det ;( Men krigen er enda ikke over og du må enda ikke gi deg helt!Det går kanskje sakte framover men så lenge det går framover er det vel det som telles mest :)

Tess

12.jun.2009 kl.01:31

Uff... vet ikke hva jeg skal si!! Var jo ikke dette du skulle få høre - du skulle jo få gode nyheter!! Regine - du må huske at du er et menneske - det hadde vært umenneskelig å aldri føle seg liten, redd og svak i den situasjonen du har vært i nå en god stund! Men aldri gi opp håpet - ALDRI! Du har gitt så mye til så mange rundt om kring i Norges land - nå må du være flink å ta i mot all støtte og all oppmuntring - og de som står deg nærmest må gi deg styrke og pågangsmot! Ikke glem sjansene for å bli frisk er der fremdeles - prosentene og sjansene er kanskje små statistisk sett, men noen må jo være den positive prosentdelen i statistikken også! Du SKAL være den! Du er beinsterk...

Mette F

12.jun.2009 kl.01:32

Hmmmh... alt du må tåle... det må da gå an at kroppen din begynner å virke bedre igjen slik at du blir klar for en ny høydosekur?? Dette var ikke gode nyheter nei, men det har gått bra to ganger, og da gåt det jo bra igjen! Du med ditt pågangsmot har alle forutsetninger for å klare dette her! En som velger å kjempe stiller så mye sterkere enn en som bare legger seg ned å gir opp! Jeg krysser fingrene igjen for gode nyheter!

12.jun.2009 kl.01:33

Du har lov og være sliten og redd... Tenker på deg og ber for deg hver eneste dag!Stå på og gi alt!klem

jarl

12.jun.2009 kl.01:35

Tenker på deg hver dag! Ikke gi opp!!!

Preben

12.jun.2009 kl.01:44

Nei og nei! Bare overskriften gjorde at vi ikke likte dette!Vet ikke helt hva man skal si.. Men vi håper virkelig du blir den 3 som dette fungerer for! Noe annet kan jo ikke være aktuellt!Dessuten er det, som flere skriver her, lov til å bli litt "oppgitt",lei, redd og sint.. La de rundt deg ta vare på deg, og ta en liten pause fra det meste.. Ingen kan forvente at du skal være positiv hele tiden, at du har vært det hele tiden er beundringsverdig! Men du har lov til å ikke være bare være glad og positiv du også! Vi håper virkelig dette ordner seg Regine!

Høst

12.jun.2009 kl.01:45

Legene har ikke gitt deg opp og det er et godt tegn :)

MaritaChristine

12.jun.2009 kl.01:53

Ikke mist motet!Du skal greie dette, mange som er her for deg!

Hanne

12.jun.2009 kl.02:10

Hei Regine. Jeg har fulgt med på bloggen din en god stund nå, og selv om jeg bare kjenner deg via bloggen her, så må jeg bare få si at du har blitt en enorm inspirasjonskilde for meg, og helt sikkert for veldig mange andre også. Jeg føler på en måte at jeg ikke har noen rett til å skrive her, at dette ikke er noe jeg har noe med. Men jeg har blitt utrolig engasjert og revet med i kampen din, og jeg klarer bare ikke la være. Jeg vet egentlig ikke hva jeg kan si som ikke allerede har blitt sagt, eller hva jeg kan si for å muntre deg opp nå som det kanskje er som værst, men må i likhet med de mange andre som bryr seg om deg få si at jeg beundrer deg og ser opp til deg. Du er et forbilde på så utrolig mange måter. Alle mulige måter! Det var utrolig trist å høre at nyhetene var slik de var. Det virker som om at du har mistet litt motet, noe som jo ikke er rart etter å ha fått en slik beskjed. Ingen kan forstå hvordan du har det, eller si til deg hvordan du skal takle disse nyhetene på med mindre man har vært der selv. Likevel tillater jeg meg å si at jeg håper av hele mitt hjerte at du ikke gir opp, uansett hvor mørkt det kan kjennes ut for deg akkurat nå. Ikke gi deg. Ikke nå. Aldri. Det er ikke over! Vi kjemper med deg alle mann. Jeg krysser fingrene mine hver dag for deg, og det skal jeg fortsette med helt til du blir frisk igjen. Jeg sender deg verdens beste klem fylt med heder, tro, håp og nytt mot. Fortsett den gode jobben du har bedrevet så langt! Du gjør meg stolt :)

shoppie

12.jun.2009 kl.02:24

Jeg vil bare klemme deg og si at jeg tenker på deg. sender deg alle mine varme tanker og håper at du kan kjenne all den godheten rundt deg av folk som bryr seg og som følger med deg som bare vil deg godt.

Elisabeth Angelica

12.jun.2009 kl.02:28

uff, så leeit!:/men Regine, håld håpet oppee.. så skal du se at alt blir bedre til slutt!!:)

Karina Dale

12.jun.2009 kl.02:53

Kjemp til siste slutt Regine! Ej veit du kan klare det, sterke jenta! Ej tenke på dej, å kryssa alt som går an å krysse på at du blir bedre. Ej nekta å godta nåke anna!

Trine

12.jun.2009 kl.02:54

uff, dette var trist, men jeg håper det blir bedre. Jeg skjønner at det er vanskelig å tro og håpe, men det er nok en vei ut av dett. En GOD vei. Jeg sender deg masse varme og gode klemmer, Regine. Jeg tenker på deg....Ikke gi opp håpet, kjære Regine! I motgang blir man sterkere!Klem fra Trine

Camilla

12.jun.2009 kl.03:19

Tenker paa deg Regine... og skriver under paa det Hanne over her skriver, synes det var flott sagt. Du gjoer oss alle stolt Regine : )Jeg skulle onske det var noe alle vi ukjente som foelger deg kunne gjoere... er det det? Er sikker paa at vi er mange som ville gjort hva som helst for deg, lite eller stort, for at du skal bli glad.

Ellen's blogg.

12.jun.2009 kl.03:23

Utrolig trist!Sender deg mine varmeste tanker!Ikke gi opp!Håper det beste for deg!Vennelig hilsen,Ellen:)

Helene

12.jun.2009 kl.03:25

Aldri gi opp håpet.Håper alt går bra med deg!
Dette var utrolig trist! Det var jo ikke dette vi hadde håpet på .. Ikke gi opp håpet, Regine! Du er så sterk!! Og du er virkelig et flott menneske som overhode ikke fortjener alt det vonde som skjer deg! Tenker masse på deg og jeg sender mine varmeste tanker til deg og din familie!! Don't give up!!! Stor klem

Tonje

12.jun.2009 kl.04:50

Du vil ikke dø, og du skal ikke dø enda, Regine. Det er bare sånn, det! Verden trenger sånne som deg, med din styrke og refleksjon. Du blir værende, så du blir nok nummer tre som reddes av en slik lavdosekur! :o) Håper du finner styrke og støtte i alle kommentarene du får,- slik at du får mobilisert alt du har inni deg til en ny kur med det som skal gi deg livet tilbake.

Kristine

12.jun.2009 kl.05:47

Stå på ! Om du har kjempet så lenge som du har nå så syns jeg du skal fortsette ! Du virker sterk, å jeg tror du kan klare å kjempe deg gjennom dette, eller jeg håper det (: Selvom det ser mørkt ut så må du huske at det fort kan snu helt om, kanskje du om noen uker får høre at det har funket, og at nå kan du begynne på høydosekuren og at alt blir bedre ((: Jeg håper alt går bra ! :)

Victoria

12.jun.2009 kl.05:48

Så utrolig trist å høre! Krysser alt som går an å krysse, for at du skal bli bra igjen! Ikke gi opp håpet, dette klarer du.

Charlotte

12.jun.2009 kl.06:21

Du er så sterk, Regine. Helt utrolig. Vi er mange som tenker på deg. Aldri gi opp kampen og aldri mist håpet!

Anne

12.jun.2009 kl.06:44

Det var ikke kjekt å høre. Ikke mist motet, det kommer til å gå bra. Du er en sterk person, og du må bare ikke gi opp håpet

Gudrun Johanne

12.jun.2009 kl.06:46

Du må ikke gi opp håpet!

linnpinnn

12.jun.2009 kl.07:34

ikke gi opp! det går bra til slutt....

Kristin

12.jun.2009 kl.07:53

Regine, du burde se på The Secret. Det kommer til å hjelpe deg.

Gro

12.jun.2009 kl.07:54

Jeg har troen på deg.

ANNE

12.jun.2009 kl.07:58

Kjære Regine,,Nå ble jeg veldig lei meg,Kunne ønske jeg kunne gjøre noe for deg,Jeg ber og håper for deg....Jeg håper så inderlig at tablettkuren skal gi ønsket virkning.Håper du kjenner støtte og varme fra alle oss som skriver og leser bloggen din.Du har mange som er glad i deg og som vil deg alt godt...Stå på og husk at håpet kan ingen ta fra deg...Stor klem og gode ønsker fra Anne.

Hild Frøya

12.jun.2009 kl.08:09

Huff.. Jeg skulle ønske det var noe jeg kunne gjøre. Kunne ønske jeg hadde en mirakelkur, eller at jeg visste presis hva jeg skulle si for å få deg til å føle deg bedre. Men jeg har stor tro på deg, og på at dette skal gå bra. Stå på Regine. Ikke gi opp. Vi støtter deg hele veien.

Linn Reneè

12.jun.2009 kl.08:11

Ikkje gje opp håpe Regine! Vi støtte deg heile veien.

Kim

12.jun.2009 kl.08:15

Stå på. Jeg har fulgt bloggen din en god stund og er utrolig imponert over deg, og hvordan du har taklet dette. Jeg krysser alle fingre for deg, og ønsker av hele mitt hjerte at du skal bli frisk.

A

12.jun.2009 kl.08:18

Det var utrolig triste nyheter. tenker mye på deg !Vet du når dere evt finner ut om den nye kuren funker og har legene sagt hvor lenge du har igjen ?du er i tankene på mange. Ikke opp !

Vilde

12.jun.2009 kl.08:31

Nå ble jeg ordentlig lei meg. Jeg håper så inderlig at det går bra med deg! Du er så sterk, og du har en personelighet man blir så glad i. Du er jordnær og bestemt, også så real! Håper på det aller beste for deg, Regine.

sunny

12.jun.2009 kl.08:33

2 har blitt friske før.. Du er den 3!!

yvonne

12.jun.2009 kl.08:37

Skickar massor med styrkekramar till dig Regine, tänker ofta på dig.

Cecilie

12.jun.2009 kl.08:37

Stå på!! Kjemp videre! Dette klarer du! Jeg tenker ofte på deg, og sender deg varme tanker!

Britt

12.jun.2009 kl.08:42

Kjære, kjære Regine!Dette var tunge "nyheter" å våkne opp til. Skjønner godt at du og familien din må ha det helt forferdelig!Det er vel ikke mye vi andre rundt deg kan si for å trøste, men du vet at vi er mange som tenker på deg hele tiden.Jeg er sikker på at legene vil gjøre alt som står i deres makt til å redde deg, og vi får håpe at medisinene virker!Oppfordrer igjen alle som leser bloggen til å sende noen kroner til Regines støttekonto.Det er kanskje nå hun kan trenge det!Ønsker deg og familien alt godt videre og lykke til med behandlingen!Stor klem fra Britt

Trine

12.jun.2009 kl.08:59

Det var ikke dette jeg hadde håpet å lese... :( Har fulgt bloggen din lenge nå, og hadde håpet på gode nyheter i går! Jeg skjønner deg veldig godt når du sier at det ikke er lett å holde motet oppe. Det er veldig lett for alle oss som leser bloggen å heie på deg og si at du må tenke positivt, for vi føler ikke sykdommen på kroppen slik du gjør. Men håper at du på en eller annen måte (på bloggen eller blant venner/familie) finner støtte slik at du kommer deg gjennom dette. Jeg sender masse positiv energi din vei, og vet at mange gjør det samme. Stå på, gjør så godt du kan. :DMange klemmer fra Trine

anno

12.jun.2009 kl.08:59

tenker på deg regine vanskelig og si noe som trøster...det er så menningsløst og trist , men oppi alt det triste er det håp og håpe må du aldri miste..tenker på alt det gode du har lært oss alle som følger med her . om mot og håp og gleder og sorger,,,det er ikke lett og håpe når ting ser mørkt ut , men tro kan flytte fjell...det har skjedd før og vil skje igjen..mitt håp er først g fremst at du får troen og håpet igjen...at familie og venner verner om deg,at folk tar til seg det du skriver og slutter og klage over bagateler...og det største ønske mitt er at du blir frisk og kan ta masse nye bilder gå på kaffe og bare kose deg..det burde ikke være sånn ,,den kreften skal vekk....stå på regine skrik og hyl grin og ras fra deg ..så du kan reise deg igjen med nytt mot.....

Elisabeth

12.jun.2009 kl.09:00

Kjære deg! Det var triste nyheter du kom med i dag. Men jeg må få takke deg for den fine bloggen din! Jeg setter stor pris på å lese den og følge med hva som skjer. Imens håper jeg på at du blir bedre, selv om det ser mørkt ut akkurat nå, kansje det snur snart igen? Jeg håper det:-)

karl

12.jun.2009 kl.09:06

kjære deg, ikke gi opp nå, sender masse varme tanker.Håper virkelig at du skal klare dette!!!!Karl

monica

12.jun.2009 kl.09:13

Ikke gi opp søte deg... sender deg mange varme tanker og krysser alt jeg har for at ting skal gå oppover igjen.... masse lykke til og ikke mist håpet.. mange klemmer

En nabo som heier på deg

12.jun.2009 kl.09:20

Dette var triste nyheter Regine. Og jeg skjønner du havnet i kjelleren, og at alt kanskje ser mørkt ut nå. Men du må prøve å hente frem styrken din igjen. Den som vi alle beundrer så mye. Hent den frem, og KJEMP! Du skal for pokker ikke dø ennå. Du har mange år igjen ennå du. Jeg heier masse på deg, og er innom bloggen din flere ganger daglig. Gleder meg til innlegget om at du en dag er helt frisk. -For det innlegget SKAL komme. Noe annet er helt uaktuellt. ;) -----------------~DET HOLDER~Dersom du tror at du ikke orker mere. Så greier du det allikevel.EN time til....Og enda en.. --------------------Kjenner jeg blir litt forbanna på råd om Omega3 osv..

Mari Schjølberg

12.jun.2009 kl.09:23

Uff, ikke gi opp Regine!!

theresekristina

12.jun.2009 kl.09:26

Herlighet, så trist å lese.. Men du må ikkje gje opp Regine! Det er fortsatt veldig mange som har trua på at du blir frisk. Ha håp!

Susanne Kingswick

12.jun.2009 kl.09:29

Så trist!Stå på og ikke gi opp.

Caroline

12.jun.2009 kl.09:29

Å nei! :( Ikke gi opp Regine! Psyken virker inn på fysikken, vær sterk og tro. Det må gå bra. Har du hørt noe mer fra sykehusene i utlandet?

Lise

12.jun.2009 kl.09:30

Trist å lese Regine. Men jeg har tro på at dette kommer til å ordne seg! Ikke gi opp!

Lise Mette

12.jun.2009 kl.09:35

Hei Regine.Fantastiske, flotte jente. Jeg beundrer deg og henter styrke fra deg. Skulle ønske jeg kunne gi deg noe av min egen kraft. Leste et innlegg her fra Maiken om et par bøker hvor hovedpersonen var oppgitt som uhelbredelig av legene. En av bøkene heter "I morgen var jeg alltid en løve." Boka er selvbiografisk og forfatteren, Arnhild Lauveng, lever i beste velgående og har utdannet seg til psykolog. Hun bør være det beste eksempel på at ingenting er umulig. (Selv om det her er snakk om to vidt forskjellige sykdommer)Hvis du, som jeg henter overskudd og energi fra lesning, anbefaler jeg "Drømmehjerte" og "Senor Peregrino" av Cecilia Samartin. Håper noen av vennene til Regine leser dette og stikker innom bokhandelen en tur før de drar innom Regine neste gang.Til SOFIE anbefaler jeg Siri Hustvedts bok "Det jeg elsket" Om ikke du kjenner deg igjen i en av karakterene, så tror jeg kanskje dine omgivelser definitivt gjør det.

12.jun.2009 kl.09:37

Jeg ber for deg. Jesus døde for deg, Regine, husk det!

Ann Kristin

12.jun.2009 kl.09:44

Får tårer i øynene av å lese dette! Ikke gi opp Regine! Du er sterk og du klarer det! Tenker masse på deg!

Camilla

12.jun.2009 kl.09:49

Det er lov til å være redd, liten og sårbar også. Vi mennesker har et helt spekter av følelser, og det er ikke bare den lykkelige og glade delen av spekteret som er den riktige. Å kunne spille på og være i alle følelser er det som gir helhet og perspektiv. Det er lettere for andre å si at dette går bra, dette klarer du og at du vil leve lenge - nesten litt naivt tenker jeg. For det går ikke alltid bra selv om vi alle vil at det skal gå bra. Men du er fortsatt her og selv om det ser mørkt ut er ikke utfallet gitt ennå.Det er få ting som er mer drenerende enn usikkerhet og uforutsigbarhet. Du lever midt i det og det ser ut til at du må gjøre det en stund til ennå. Ingenting jeg sier eller gjør endrer situasjonen din, men jeg heier i hvert fall på deg! Din styrke er formidabel, og der du tar den fra er det mer å hente enn du aner!

Tore på sporet

12.jun.2009 kl.09:50

du må ikke gi opp! jeg er sikker på at du får den behandlinga du trenger! de legene i utlandet har en løsning, jeg vet det bare! ikke gi opp, regine :-)

bhdk

12.jun.2009 kl.09:50

Regine, du må ikke gi opp nå. Du har kjempet så lenge, ikke gi opp. Du er en sterk og posetiv jente, og du klarer dette! Lykke til.

Veronica Kjellgren

12.jun.2009 kl.09:50

Hej!Jag tänker på dig & hoppas det sker något som lindrar din sorg & sjukdom. Jag läser här varje dag & känner så innerligt med dig & din familj.Ha det nu så bra du bara kan & sköt om dig. Kämpa & lev varje dag!//Veronica

charlotte

12.jun.2009 kl.09:54

Hei Regine,Jeg kan bare forestille meg hvor redd du må være nå og det er ikke noe rart. Det her er jo rett og slett umennneskelig for deg å gå igjennom. Du har lenge vært sterk og optimistisk takket være persoligheten din. Den er der fortsatt, du er her fortsatt og det er fortsatt håp. Du må ta deg tid til å være redd og få ut følelsene dine, da tror jeg blir det lettere å være positiv etterpå. Du må få ut det umenneskelige presset du er utsatt for på en eller annen måte.Ingen i verden fortjener å oppleve det du gjør.Du må ikke gi opp regine, mann deg opp og hjelp kroppen din til å bli frisk. Kampen mot kreft er lang, skulle ønske det var noe jeg kunne gjøre for deg :)Følger deg på veien Regine, på veien for å bli frisk

Sanna

12.jun.2009 kl.09:57

Hold på håpet Regine- det at det har funket på to er iallefall mer enn på 0! Jeg tror på deg!

Gro

12.jun.2009 kl.10:06

Kjære deg Regine. Dette var veldig vondt å lese, og du har vært utrolig flink til å tenke positivt.Det er ikke alle som hadde klart det like godt skal jeg si deg.Du MÅ bare ikke gi opp. Det er så mange som sender deg positive tanker ,og det er det slutter vi ikke med hvet du.Sender deg og din familie en stor klem og mange gode tanker.

hestiaverden

12.jun.2009 kl.10:07

En sang kan sette ord på mye man ikke får fram, og akkurat nå er det en jeg ikke får ut av hodet.. For en gangs skyld verken heavy eller noe annet rart...La den ut på bloggen min slik at du kan høre den om du vil..-klem-

Charlotte

12.jun.2009 kl.10:07

uff, så utrolig trist å høre! Stå på! Du virker som en sterk jente med masse mot!

Jorunn

12.jun.2009 kl.10:09

Forferdelig trist å høre Regine. Men jeg har ikke gitt deg opp, og du må ikke gi opp du heller. Du er sterk!! ;)

Enda en nabo som heier på deg

12.jun.2009 kl.10:11

Vi føler slik med deg og familien din, Regine.Tenker på deg hele tiden og ønsker deg alt godt fremover. Dette SKAL gå bra til slutt. Massevis av gode klemmer

Ina Marlene

12.jun.2009 kl.10:17

Regine, du må ikke gi opp håpet !Mitt inntrykk av deg sier at du er ei sterk jente som ikke gir opp så lett. Jeg vet du kan klare det :)

MYLDRA

12.jun.2009 kl.10:20

You go girl!! Jeg har ingen gode råd å gi, tror ikke det er det du ønsker heller. Å få en slik grusomhet presentert er så tøft at ingen som har vært der kan forstå det. Jeg er en av dem. Du har gitt meg en påminnelse om at jeg må ta vare på nuet og være takknemlig for det jeg faktisk har. Du er faktisk en ressurs oppi all elendigheten. Men i denne situasjonen du er i nå er vel ikke det ditt fokus.Jeg ønsker deg fortsatt lykke til, og planlegger å lese bloggen din i flere år fremover!BTW: Synes folk skal spare seg for "gode råd" som omega 3 og The secret.

mummimamma

12.jun.2009 kl.10:25

Dette tror jeg du greier Regine! Stå på og ikke gi deg, selv om det er kjempevanskelig! Det er ingen rundt deg som har gitt opp håpet enda, hvorfor skal du være den første? Med litt håp, litt flaks og masse støtte tror jeg nok alt ordner seg :)

inakristianseen

12.jun.2009 kl.10:26

Du kan ikke gi opp nå! Du har jo fått dårlige nyheter flere ganger, men du har stått på, og det må du fortsette med! Jeg håper virkelig at du blir frisk igjen, og jeg tror du blir frisk. STÅ PÅ ! Dette klarer du, Regine.

Heidi

12.jun.2009 kl.10:28

"Når du har gått akkurat så langt at du ikke orker å gå et skritt til, da har du gått akkurat halvveis av hva du klarer."Grønlandske ordtakStå på, Regine. Gi aldri opp! Jeg er overbevist om at mot, psykisk styrke og positive tanker er med på å gi energi til det fysiske, dvs. at jo mer mot, styrke og positivitet man klarer å ha, jo større sjanse for å bli frisk. Det er derfor viktig å ikke gi opp eller miste håpet. Så langt har du vist enormt mot, styrke og positivitet, så jeg er overbevist om at du har det som trengs for å bli frisk. Det er helt menneskelig å være lei seg for dårlige beskjeder fra legene, men lov meg at du henter deg inn igjen og drar frem alt du har av mot, styrke og positivitet slik at du vinner denne kampen! Du SKAL vinne denne kampen!

siwert ;*

12.jun.2009 kl.10:31

Trist å høre =/ Men ikke mist håpe!:) Dette klarer du :) ønsker deg alt vel!

lena

12.jun.2009 kl.10:32

Dette fortjener du ikke!!Vi er mange som tenker på deg nå.Du må ALDRI gi opp,Regine! Du er en fighter!Dette skal gå bra.Klem

Monica

12.jun.2009 kl.10:32

Ikke mist håpet... jeg skal iallfall fortsette å håpe og tru.Tenker veldig mye på deg!

Marita Alise^^

12.jun.2009 kl.10:33

Det var trist å høre:( Men ikke gi opp enda! Aldri gi opp!! Du kan klare det.

hege202

12.jun.2009 kl.10:45

så lenge det er LIV er der HÅPklemmer hardt og lenge på deg i tankene.

Anette

12.jun.2009 kl.10:46

Detta var forferdelig å lese!!!! Fikk en ganske stor klump i halsen og våte øyer her jeg sitter.Men Regine, IKKE MIST MOTET!! Ikke mist HÅPET!! Det er ikke forseint! Jeg skjønner at det er kjempevanskelig, eller.. jeg klarer jo virkelig ikke å forestille meg hvordan din situasjon er.. men alt jeg vil si Regine, er IKKE mist håpet og motet! Jeg kommer iallfall aldri til miste håpet og motet for deg, jeg tenker masse på deg hver eneste dag! *sender masse positive tanker og vibrasjoner over til deg* Masse masse klemmer:o)

enda en nabo

12.jun.2009 kl.10:46

Tenker på deg og dine nå. Jeg leser bloggen din titt og ofte og det pågangsmotet du har er det ikke mange som har. Så stå på Regine, dette skal du klare. Som sagt tidligere så er alle gode ting tre.Ønsker deg fortsatt lykke til..

Linn

12.jun.2009 kl.10:50

Det kommer til å gå bra. Beundrer deg virkelig, for det er ikke lett det du går igjennom. Selvom jeg ikke kjenner deg så er det forferdelig trist... Men holdt humøret oppe. Da blir alt mye lettere :) Klem Linn

Marianne

12.jun.2009 kl.10:57

Det gjør så vondt å høre dette. Jeg føler det blir feil å si at "det går nok bra skal du se". Så enkelt er det ikke med kreft, det er en evig kamp. Men jeg føler du har stått på med stort mot i denne kampen, og jeg håper virkelig ikke du gir opp. Det er når det føles tyngst at ting bare kan bli bedre. Jeg tror det ligger noe i det at motstand gjør oss sterkere. Jeg forstår veldig godt at du er sliten, det har du også veldig god grunn til. Men ikke gi deg. Du vil leve, og du fortjener å leve. Fortsett kampen med den stå-på viljen du har hatt til nå. Det kan bli bedre, og den sjansen er verdt å kjempe for :) Klem.

Charlotte

12.jun.2009 kl.11:03

Du er den sterkeste personen jeg vet om! Ikke gi opp håpet! Tenk på alle som tenker på deg og følger kampen din. Vi vil at du skal seire, og det skal du! Fortsett å tro på at dette kommer til å gå bra! Jeg har troa på deg fortsatt! :)

Kristin

12.jun.2009 kl.11:09

Dette var utrolig trist å høre, Regine! Jeg håper du klarer å ha det så best som mulig, du har en god familie og mange venner rundt deg som er glad i deg. Livet er skjørt, og ikke minst urettferdig. Ved å skrive denne bloggen får du iallfall meg til å sette mer pris på livet. Hva er vel en dårlig eksamens karakter, eller dårlig vær på sommeren, når du på kun 18 år sitter med kreft. Livet er så forbanna urettferdig, at jeg til tider ikke helt skjønner vitsen. Du virker som en utrolig bra og reflektert person, og jeg håper så inderlig, inderlig at du snart vil få en positiv nyhet snart. Det fortjener du. Takk for at du også har valgt å dele denne tøffe tilværelsen med oss lesere, det setter jeg utrolig stor pris på. Masse lykke til videre, Regine. Du har en stå-på-vilje som jeg bare kunne drømt om! Klem.

Elin

12.jun.2009 kl.11:10

Trist å lese Regine, god bedring! Ønsker deg og din familie alt godt! Og husk det er mange andre som tror og håper!

vegard dølmo

12.jun.2009 kl.11:13

Hei Regine.Første gang jeg skriver her men har lest bloggen din lenge og blitt bare mer og mer imponert over deg og din fantastiske evne til å håpe,til å se bortenfor på en måte.Fortsett med det,skjønner det kan være vanskelig,men du klarer det!!Jeg for min del fortsetter og be for deg!god bedring.

Silje

12.jun.2009 kl.11:15

Dette var triste nyheter Regine, men du har trosset legenes påstander før! Du feiret akkurat din 18 årsdag, til tross for at legene ikke trodde det ville gå. Dette er en ny utfordring! Og om noen klarer dette så er det deg! Jeg har så stor tro på deg! Jeg leser bloggen din hver dag, og jeg føler at jeg nesten kjenner deg. Og jeg tror virkelig du klarer dette. Så aldri gi opp

Nora

12.jun.2009 kl.11:17

Kunne ønske jeg kunne hjelpe deg. Du fortjener det beste. Jeg har troen på deg!

Johanna

12.jun.2009 kl.11:21

Kjære Regine, detta var ikkje dei nyhetene me hadde håpa på... Forstår godt at du er redd og at alt følest vanskelig - det skulle berre mangle for det er heilt umenneskelig tøfft og urettferdig det du no må gjennomgå. Men tenk på alt det du har stått imot, du har kjempa ein lang kamp heilt sida august og jammen har du vist deg å vere langt tøffare enn toget!! Du er så sterk og måten du deler historia di med alle oss andre står det så stor respekt av at du skulle hatt gullmedalje! DU er virkelig ei beundringsverdig jente! Det er lov å miste motet når alt går imot deg på denne måten - du må berre nytte deg av vennene og familien rundt deg til å hjelpe deg opp att og finne tilbake til håpet, styrken og motet! For det er der nok, det berre treng ein liten pause for å lade batteria. Du har mange som stiller opp for deg og vil gjere kva som helst for at du skal føle deg bedre!Eg kryssar alt som kryssast kan for at lavdosen med cellegift vil hjelpe! Stå på, Regine! Ikkje gi opp motet og håpet, og tillat deg sjølv å vere redd og fortvila ei stund, for det er etter nedturar ein merkar kor gode oppturane og det positive er!Så lenge det er LIV er det HÅP! Sender mine varmaste tankar til deg og dine nærmaste!

Hanne

12.jun.2009 kl.11:23

Regine, dette var utrolig trist å lese! Hold motet oppe. Jeg skal be for deg:)

Christiane

12.jun.2009 kl.11:25

Kjære Regine!Det er lov å være trist, det er lov og gråte og det er lov å rope ut at dette "ER HELT JÆVELIG!"!Men det er også viktig å smile når noen gir deg en klem, le når noe er morsomt og nyte gode venner...Du virker som om du er veldig flink til begge deler. Det er grusomt at en ung jente som deg skal oppleve så mye trist og fælt, og det finnes en hel verden her ute som beundrer deg for det.Jeg er ikke religiøs, men jeg tror på tankers kraft. Alle de som tenker på deg, og sender deg varm, positiv energi. Om du ikke kjenner det, så skal du vite at det er der. Så mye positiv og kjærlig energi må vel kunne oppnå gode resultater? Jeg håper virkelig at du får det livet du ønsker. Uansett har du allerede gjort verden til et litt bedre sted!Vi heier på deg, og sender deg masse kjærlighet!

Susanne

12.jun.2009 kl.11:40

Ting ordner seg for snille,flinke og herlige jenter som deg! Du har i alle fall støtten til alle som vet om deg. Tenk så masse fint du har skapt, fotografier, malerier.. En så herlig, klok, kreativ og skjønn person som deg fortjener å leve. Jeg har troen.

Victoria

12.jun.2009 kl.11:43

Regine! Har fulgt med på deg siden du startet bloggen, har aldri skrevet til deg! Men har sendt deg så mange tanker og tårer har trillet. Dette klarer du, du har bevist hvor sterk du er før! Jeg tenker hvertfall så masse på deg og sender deg hundrevis av gode tanker. Du er virkelig en flott person =) Dette får du til.

Xfile

12.jun.2009 kl.11:44

S veeeeldig trist å lese,Regine,men du må ikke gi opp,dette SKAL du klare..Jeg tenker på deg flere ganger hver eneste dag,og krysser alt for at dette skal gå bra..Du er så tapper,kjære deg,du må ikke gi opp nå..Skjønner at veien for å bli frisk er lang,og det blir mye opp-turer og nedturer..Men til slutt blir du frisk..STÅ PÅ,SNUPPA:)

Hilde

12.jun.2009 kl.11:49

de e veldi vanskeli, men ikkje gi opp! Stå på som du har gjort. har trua på dej,tenke på dej, håpe du blir frisk av kreften snart..! :)

Dagny Helén

12.jun.2009 kl.11:49

Ikke gi opp, det er ikke over! Har det gått to ganger før, kan det jo gå igjen. Det viktige er å ikke gi opp håpet, selv om det kanskje kan være det "letteste". Stå på, vi ønsker deg alt godt.

pandanita

12.jun.2009 kl.11:50

HUFF, utrolig trist å høre dette :(Håper virkelig du blir bra igjen! Ønsker deg alt godt fremover!

IRONMAID

12.jun.2009 kl.11:57

Nå ble jeg utrolig trist Regine :(Jeg har virkelig tenkt på deg de siste dagene... :(Men jeg får virkelig håpe at du klarer dette!

Therese

12.jun.2009 kl.11:58

Ord blir så fattige og små....vet ikke hva jeg skal si...annet enn at jeg tenker mye på deg, har lest bloggen din en god stund, nå.Du har lært meg så mye om å ta vare på dagen og livet som vi har i øyeblikket!Tusen takk (selv om situasjonen din er fullstendig meningsløs...)Lykke til videre, det kan fort gå godt!

Åse Marie

12.jun.2009 kl.12:00

Huff, nå sitter jeg her med frysninger over hele meg. Ønsker deg all hell og lykke til videre. Stå på, og ikke mist håpet selv om det ser mørkt ut! Uten håp har man ingenting. Du er med i mine bønner!

Silje

12.jun.2009 kl.12:02

Dette var trist, Men husk det kan snu seg når enn minst venter det!!Ofte når det kommer en dårlig nyhet, kommer det som regel en bra en etterpå! Er mange som håper,tror å ber for at du skal bli frisk!! Du er ei nydelig jente, som fortjener det beste! Jeg kjenner deg ikke men utifra det jeg leser og bildene jeg ser av deg, virker du utrolig god og jordnær. Stå på!!

Christine

12.jun.2009 kl.12:02

Skjønner at det er lite jeg kan si for å hjelpe deg nå, men jeg tenker på deg og ønsker deg alt vel!

Jan-Eirik

12.jun.2009 kl.12:09

Hei Regine! Når jeg leste dette ble jeg utrolig trist. Jeg skulle ønske at jeg på en eller annen måte kunne hjelpe deg. Men etter hvert så har jeg egentlig innsett at det ikke er så alt for mye jeg kan gjøre. Men ett par småting har jeg alike vel gjort.- Jeg har blitt blodgiver. Så hver gang jeg er hjemme fra sjøen er jeg inne på sykehuset for å gi blod. (Pappa og mamma har også begynnt å gi blod)Også gleder jeg meg over det livet jeg har for hver dag.. Og jeg har sluttet å bli sinna for småting. Så egentlig, alt i alt er det vel du som har hjulpet meg mest!

:)

12.jun.2009 kl.12:11

Så utrolig trist å høre, Regine. Men uansett; aldri gi opp håpet! Jeg krysser fingrene for deg, og håper og tror at alt skal gå bra til slutt. Du er en så utrolig stor inspirasjon, vennen! :)

Håvard

12.jun.2009 kl.12:14

Ikke gi opp! Uansett..

Sigrid

12.jun.2009 kl.12:14

IKKE gi opp! Håper det går bra :)

Jeanette Larsen

12.jun.2009 kl.12:17

Jeg vet at det må være utrolig vanskelig, men du må virkelig ikke gi opp håpet, Regine! Prøv å gå inn i deg selv å finn det siste lille som er igjen av håp og krefter i deg.

Silje :)

12.jun.2009 kl.12:25

jeg har seriøst bedd for deg den siste uken å det er FAKTA! Jeg vil virkelig ikke at du skal gå bort enda, jeg vet du ikke kjenner meg å sånt. men jeg føler at jeg kjenner deg på en underlig måte. Men sikkert fordi alle vi er en del av livet ditt pga. bloggen din. Men alldri gi opp håpet Regine, allt kommer til å fikse seg til slutt :) Jeg har tro på deg , du er et sterkt menneske :)

Annette

12.jun.2009 kl.12:28

Min samboer hadde kreft spredd i hele kroppen. Han har sagt til meg i ettertid at han tror det var hans positivitet og det at han ikke prøvde å tenke så altfor mye på sykdommen sin, men tok hver dag som den kom. Han er fast bestemt på at alt dette holdt ham oppe. Dette er selvfølgelig veldig lett for meg å si, jeg har jo ikke vært i en sånn situasjon, men ikke gi opp håpet, kjære Regine. Jeg tror håp og tro er noe av det viktigste vi mennesker bærer med oss, og at bare disse to tingene i seg selv kan hjelpe en langt på vei. Ønsker deg alt godt og at alt skal gå din vei! Lykke til med alt Regine:)

Silje

12.jun.2009 kl.12:29

STÅ PÅ Regine :) Du er en sterk person, og jeg vet at du kommer deg gjennom dette :)

Linn

12.jun.2009 kl.12:33

Det var kjempetrist å høre!:( Jeg følger bloggen din daglig, og jeg klikker meg inn hver eneste dag for å lest oppdateringer om deg..Når jeg først kom over bloggen din så tenkte jeg at det skal eg utrolig sterk person til for å klare å sette ord på alt dette! Du er utrolig! Jeg satte meg en kveld og leste hvert eneste ord du har skrevet her, og det hjalp meg til å få et nytt perspektiv på livet..takk! Bloggen din har hjulpet meg masse! Men, dette er ikke om meg.Kjempetrist å lese overskriften i dag, og jeg kjente tårene med en gang! Du fortjener ikke dette her, det er det ingen som gjør. Ord bli fattige, jeg for min del blir redd for å si noe galt. Jeg krysser fingrene for deg, og tenker masse på deg! Ikke gi opp håpet, du klarer det her også! Alle gode ting er tre! Stå på kjære deg, det er et håp i ALT!!! Håper at du, til tross for alt, har en fin dag i dag. *sender deg en stooooooor klem fra nord*

tinaerlandsen

12.jun.2009 kl.12:37

Ikke gi opp håpet! Dette skal du greie! Nå har du greid deg så langt, da kan du ikke gi opp. Det finnes alltid håp der ute! Skjønner dette ikke er enkelt, og at veien er lang og vanskelig å se. Men vi tror på deg! Det må du og gjøre! Masse lykke til. Klemmer fra meg!

Marit

12.jun.2009 kl.12:39

Jeg sitter her med tårer i øynene. Håper virkelig at det skal skje noe stort snart slik at du skal komme deg helskinnet ut av dette. Ingen fortjener å måtte sitte igjen med den følelsen du helt sikkert sitter igjen med nå, og hvertfall ikke i en alder av 18 år. Jeg krysser alt som kan krysses for deg.

.

12.jun.2009 kl.12:42

hold motet oppe ! du er ei sterk jente :)

Susann

12.jun.2009 kl.12:45

Du kommer til å klare det! Du må bare ha trua! Prøv å smile, det kommer til å gå fint. Du er sterkere enn du tror : )

randi q

12.jun.2009 kl.12:47

Sitter på jobben og kjenner jeg får problemer med å konsentrere meg. Du har rørt noe i veldig mange mennesker, unge og gamle. Håper du klarer å samle litt krefter og fortsette kampen jeg inderlig håper du vinner...!! lykke, lykke til ♥

Kamilla

12.jun.2009 kl.12:50

Hei Regine! Det var forferdelig og høre. Det går nok ikke an og sette seg inn i din situasjon, det er så uvirkelig. Men det SKAL gå bra Regine! Stor Klem!

Kristin

12.jun.2009 kl.12:54

Uff, så trist å høre...

Vilde

12.jun.2009 kl.12:59

Det må jo være helt fælt for deg å høre .. Du er en aldeles sterk person Regine som har holdt ut lenge . Fortsett å holde ut !

K

12.jun.2009 kl.13:02

Dette var kjempetrist nytt. Jeg hadde trodd (og tror fortsatt) at det skulle komme bedre tider for deg nå. Men vet du hva? Jeg tror dette ordner seg, jeg gjør helt ærlig det. Man skulle tro at i et så høyteknologisk land, så kunne man kurere alle slags sykdommer, men den gang ei... Men som sagt så har jeg troen på deg. Jeg har en sykdom selv, og synes det er kjempetrist, men det kan jo ikke måle seg mot det du opplever, da! Det virker bare som en bagatell i forhold...Jeg har troen, håper det smitter over på deg :)*Hilsen-en-som-tror-at-alt-ordner-seg* STOR KLEM! :)Lykke til!

Ida

12.jun.2009 kl.13:02

Du må jo ikke gi opp da. Selv om legene ikke kan hjelpe deg med cellegift betyr det ikke at du ikke klarer det. Prøv leger i utlandet eller andre medisiner. Jeg har hatt mange i familien som døde av kreft. Prøv å finne natur medisin på nettet. evt ring snåsamannen (spøker ikke). Lykke til og stå på!

Knut

12.jun.2009 kl.13:04

Dette var veldig trist å høre..Men du må prøve å være like sterk som du har vært til nå.Vil du skal vite at bloggen din,har vært med å styrke meg og fått meg til å slutte å henge meg opp i bagateller.Et så sterk,varm og inteligent medmennske som du,må man lete lenge etter.Takker for inspirasjonen,krysser fingrene og ønsker deg masse lykke til!!

Marte

12.jun.2009 kl.13:12

HeiDette var leit å høre. Men ikke mist håpet, det er håp så lenge det er liv. Jeg krysser fingrene for deg=)Du har klart deg så lenge nå, du er utrolig sterk jente. En jente som jeg ser opp til. Legene sier mye rart, men det viser seg gang på gang at de kan ta feil. Denne gangen krysser jeg fingrene for at de har feil=)Keep fighting girl. Dette skal gå bra=)

Hans Martin

12.jun.2009 kl.13:15

Husk at alle her tenker på deg.Når du er redd,når du tar medisin, når du våkner eller sovner så er det altid noen her som tenker på deg og ønsker deg frisk.Tenk på det i helgen du:)Klem:)

Kristin

12.jun.2009 kl.13:30

Ikke gi opp Regine.. STÅ PÅ!!!!!

Julie

12.jun.2009 kl.13:35

Hei Regine! Jeg har lest bloggen din i mange måneder nå og har vært veldig beveget av din historie. Jeg har de siste ukene håpet og håpet at du skulle få oppleve 6. juni og 18-års dagen din! Gratulerer så mye med dagen som var får jeg si! :) Så ut som en kjempe hyggelig bursdagsfeiring du hadde med venninnene dine. I går leste jeg det siste innlegget ditt om de dårlige nyhetene. Det er trist å lese at du, som har holdt motet og humøret oppe i så mange måneder, begynner å miste håpet. Jeg håper virkelig du ikke gjør det helt! Jeg håper så inderlig at du blir helt frisk! Og jeg heier på deg, Regine! :) Du skal klare dette, det tror jeg med hele kroppen at du skal! :) Jeg skal fortsette og heie og lese bloggen din! Dessuten har jeg tenk mye på å bli organdonor i det siste og etter å lest bloggen din har jeg bestemt meg for at det skal jeg bli :) Stor klem fra Julie! :)

Teiting

12.jun.2009 kl.13:39

Tror det her er første gang jeg har begynt å sippe av en blogg.

Susanne

12.jun.2009 kl.13:40

Huff, dette var trist å høre :( Men det er fremdeles håp! Vi er mange som tenker på deg, og håper at du blir frisk.

Sandra

12.jun.2009 kl.13:41

Kjære Regine!:) Du må huske en ting. Du må ikke gi opp. Du er så sterk, og har hele tiden stått på at dette skal du klare, og det mener jeg du fortsatt bør gjøre! Du gjør en forskjell for alle oss lesere. Du gir oss et perspektiv på livet på en annen måte. Vær så snill, ikke gi opp håpet! Vis oss at å håpe og tro på at du kan bli frisk faktisk nytter! Jeg tenker på deg og gir ikke opp tanken om at du skal bli frisk!

Fezo

12.jun.2009 kl.13:44

Dette var utrolig trist å lese :( Jeg ble skikkelig trist når jeg leste innlegget ditt. Vet liksom ikke helt hva jeg skal si, håper du fortsatt holder håpet, fordi jeg tror nok det også er med på å gi deg liv. Men nei, dette var utrolig trist å lese, får helt vondt i meg. Skulle virkelig ønske du ble frisk, og håper fortsatt på at du blir helt frisk igjen. Bare ikke gi opp, du vet aldri hva morgendagen bringer. Klem til deg!

Eva

12.jun.2009 kl.13:44

Jeg vet ikke hva jeg skal si... får så vondt i hjertet mitt. tenker veldig mye på DEG.

Kristin

12.jun.2009 kl.13:45

Går innom bloggen din hver dag for å lese nytt og i går var det ikke lett å skulle lese innlegget ditt. Dette må være en tøff kamp og jeg krysser alt som krysses kan for at du skal bli frisk. Du har allerede kommet så langt og du skal trosse legene og bli nummer 3 som den tablettkuren virker på! Det er mange som tenker på deg, det er en fattig trøst - Det er REGINES kamp og ingen kan ta kampen for deg:( Nyt tiden med de omkring deg, ikke tenk på at du skal være så sterk eller ha så mye håp. Det er lov å være trist og fullt forståelig. DU skal bli frisk! De kreftcellene har å forsvinne, det fortjener du virkelig. Det er alltid håp, alltid. Det finne mange tilfeller hvor mennesker har blitt friske med dårlige odds.

Anne

12.jun.2009 kl.13:45

Vet du hva Regine, hvis det er én person i verden som kan klare dette, så er det deg. Ikke mist håpet, det kan være det viktigste du har! Mange tanker til deg i dag.

Kjerstin

12.jun.2009 kl.13:49

Uff, så trist, blir så leei meeeg..

irmelin

12.jun.2009 kl.13:54

Hold motet oppe Regine.. Du har mange som støtter deg bak ryggen.. Dette klarer du..Masse lykke til

< 3M a r i

12.jun.2009 kl.14:10

Så utrolig trist! Ikke mist håpet,det er mangen som støtter deg bak ryggen! Vi har troen på deg! Masse lykke til!:)

håvard

12.jun.2009 kl.14:10

Ikke mist håpet!Du er sterk, dette skal gå bra!

line

12.jun.2009 kl.14:12

Tenker på deg..

Birgitte

12.jun.2009 kl.14:13

Det var triste nyheter. Men, du må ikke gi opp! Mange gode tanker til deg.

Stine

12.jun.2009 kl.14:16

Ush, dette var trist å lese! Men stå på og hold ut, du virker som en utrolig sterk person! Ønsker deg alt godt! :)

Annie

12.jun.2009 kl.14:18

Uff, virkelig trist å høre :( men håper alt sammen går bra, du er virkelig sterk, ser så inderlig opp til deg! Kjønner at du blir lei, men håper ikke du mister motet, du har kjempet lenge, og håper du vil fortsette, så ser du nok at du blir bra etterhvert :) Krysser fingrene for deg, fremdeles

Heidi

12.jun.2009 kl.14:19

Du må ikke gi opp, Regine!! Vi heier på deg og du er sterk! Jeg håper av hele mitt hjerte at du snart blir frisk igjen!

Nasra

12.jun.2009 kl.14:20

Uff, så utrolig leit Regine |: Ikke mist håpet selvom det ser mørkt ut ! Dette kommer til og gå bra

Nasra

12.jun.2009 kl.14:20

Uff, så utrolig leit Regine |: Ikke mist håpet selvom det ser mørkt ut ! Dette kommer til og gå bra!

Nasra

12.jun.2009 kl.14:21

Uff, så utrolig leit Regine |: Ikke mist håpet selvom det ser mørkt ut ! Dette kommer til og gå bra

Lone

12.jun.2009 kl.14:21

så utrolig trist. men ikke gi opp

Mariell

12.jun.2009 kl.14:21

Neiognei..!! Huff.. Dette var ikke noe greit å høre Regine! :/ Du er utrolig sterk. Selv om du tenker de tankene nå, og det skjønner jeg, så har du så masse i deg. Hent det frem, og føl hvor sterk du egentlig ER! Prøv å ta en dag av gangen.. Heh..Lettere sagt en gjort, tenker du. Ja, det er det..men det er noe sant i det også :) Huff, tenker på deg!

L

12.jun.2009 kl.14:30

Som alle andre her skriver, ble jeg også forferdelig trist av å lese den dårlige nyheten. Du må vel kanskje bli lei av å høre av alle at du er en så fantastisk og sterk person. Skjønner at det er vanskelig å være sterk nå - det er faktisk ikke menneskelig å være så sterk i en sånn situasjon. Sykdom er jo noe vi mennesker ikke kan råde over, så når folk skriver "stå på, dette klarer du!" så kan det kanskje virke som sykdommen er noe du styrer selv. Jeg vet ikke hva du tenker om slike kommentarer, men det er jo i den aller godeste mening at folk skriver det! Det slo meg bare når jeg leste nedover kommentarfeltet. Livet er jo det skjøreste vi har, og det vi holder sterkest ved. Jeg skjønner at det er vanskelig å holde håpet oppe i en slik situasjon, men om det hjelper er vi utrolig mange som håper for deg. Du setter så mange viktige tanker i hodene på oss som leser bloggen din, og jeg vil takke for det. Det er rart hvor mange det er som føler de "kjenner deg" uten å ha møtt deg - men du er så ærlig i bloggen din, at det kanskje ikke er så rart likevel. Det sies at kreft er en ensom sykdom, og det kan jeg tro på. Vil likevel si takk for at du skildrer livet med sykdommen så godt.Jeg ønsker deg virkelig alt det beste, Regine. Og jeg håper så indelig at lavdosekuren tar knekken på nok kreftceller til at du kan starte på høydosekuren igjen. De beste ønsker fra meg!En gladsang: Empire of the sun - walking on a dreamDu fortjener det beste.

Hanne

12.jun.2009 kl.14:30

Dette var fæle nyheter. Men gi aldri opp håpet. Jeg vet om folk som har blitt fortalt de skal dø, men som fortsatt lever den dag i dag, mange år etter de ble fortalt dette. Så gi aldri opp håpet! Jeg tror på deg. Du er en ufattelig sterk jente, som ikke fortjener annet enn godt. Tenker på deg!

Therese

12.jun.2009 kl.14:35

"Many of life's failures are people who did not realize how close they were to success when they gave up." Thomas Edison Stå på, Regine! Dette vil plutselig snu, det vil komme bedre dager og før eller siden vil du bli helt frisk! Jeg er imponert over deg!God bedring!http://www.motivatingquotes.com/

Mathias

12.jun.2009 kl.14:36

Du er et utrolig sterkt menneske. Jeg tror at det er på tide at noen faktisk blogger om noe som er alvorlig og som ikke handler om "dagen outfit" og at man har kjøpt, gjort og skyte på seg sitt fantatiske livet. Det har du gjort. Vi har åpnet øynene og sett at alt er ikke som Ida Wulff sine bloggfester og sydenturer. Det er et tilfelle mange kan gå gjennom å være syk eller miste en nærme, det er faktisk veldig få som har det skikkelig bra sånn som de fleste på topplisten har som lever livet uten beskymringer. Du fortjener den oppmerksomheten du får, og det å kunne leve videre.Lykke til og stå på! Jeg tror det er mange som vil det beste for deg.

Johanne

12.jun.2009 kl.14:36

regine, jeg gråter. herregud så urettferdig!!!!!!!!! jeg hater kreft. det burde ikke finnes kreft! fy faen. jeg er så sint, men sinne hjelper vel ikke. bortsett fra at min måte å takle sorg på ofte er å bli rasende og prøve å finne noen å legge skylden på. jeg er så lei meg, så lei meg. selv om jeg ikke kjenner deg, har jeg fulgt med på bloggen din lenge, i både opp- og nedturer.jeg har tro, regine. på at du kommer til å klare dette. du virker så sterk. ikke gi opp håpet!tenker på deg. masse klemmer fra nesodden, oslo.

Andrea

12.jun.2009 kl.14:37

Uff dette var ikke bra.Men ALDRI gi opp håpet, du er sterk, og jeg vil og velger og tro at du klarer deg!bare prøv å vær sterk fysisk og psykisk!!du klarer det

Anette Louise olsen : D

12.jun.2009 kl.14:48

åh, så leit Regine.. Legen gråt, ja det var vell egentlig litt umotiverende av han da! greit, jeg gråter selv, men du trenger motivasjon. og om tiden ikke er så knapp, så må du HUSKE på at du må glede deg over tiden som er nå, og ikke fremtiden. *lev i nået*men dette skal gå bra, du er i de beste hender! og du har tusenvis av persner som krysser fingrene sine for deg! : D

mariannebn

12.jun.2009 kl.14:52

Ikke mist håpet, Regine! Du greier det!

anncathrin

12.jun.2009 kl.14:54

Trist og høre :/ Men jeg vet du er sterk Regine, og du klarer det. Uansett hvor ''dumt'' det er, så må du håpe. det gjør vi. Og jeg har tro på deg ! Håper alt går din vei nå(L)

12.jun.2009 kl.14:57

Dette gjør meg vondt, Regine. Tenker på deg og dine.Er ikke spesielt kristen, men skal be for deg.Krysser alt jeg har for et mirakel!!!

en som har vært igjennom noe av det samme

12.jun.2009 kl.15:09

kjære,kjære deg.

Kaja Amalie

12.jun.2009 kl.15:10

Ikke mist håpet Regine! Selv om det ser mørkt ut nå! Jeg skal krysse fingrene for deg!Lykke til videre!

cilla

12.jun.2009 kl.15:12

Jeg fikk frysninger bare av å lese overskriften og når jeg leser vidre strigråt jeg. Jeg føler sånn med deg Regine.Ord er fattige nå. Synes du er knalltøff som deler disse sensitive og private tingene med hele Norges land.Du har lov å vær sårbar,redd og bekymring for å dø.Helt naturlig. Men vi må bare håpe på det beste. Klem:)

Heidi

12.jun.2009 kl.15:15

Jeg håper med hver celle i kroppen min på at dette må gå bra. Det SKAL gå bra, Regine! Gråt hvis du føler for å gråte, og smil hvis du føler for å smile. Men håpet har du uansett.

Maria

12.jun.2009 kl.15:19

Ikke gi opp håpet, Regine! Det er det sterkeste du har. For en tid tilbake visste du heller ikke om du noen gang fikk oppleve 18-års-dagen din, og det fikk du. Alt kan gjennomføres med en dose håp og tro. Dette vil gå din vei, det er jeg helt sikker på! Bare stå på.Hundre tusen klemmer

Line

12.jun.2009 kl.15:26

Selv om du har holdt ut lenge nå Regine, og du er sikkert utrolig lei og sliten så vill jeg at du skal holde håpet oppe. Jeg tror på deg!

Hilde

12.jun.2009 kl.15:30

Huff .. det var en dårlig ny het!.... jeg kjenner deg ikke regine! men leser bloggen DIN VÆR dag*!!å føles som om jeg kjenner deg!...Du er utrolig sterk! jeg vil u skal holde håpe oppe!!...Ønsker deg masse lykke til Videre Regine!!!Håper ting blir bedre ! å at du blir HELT frisk i gjen! du fortjener det virkelig!

martherk

12.jun.2009 kl.15:30

Kjære søte, fantastiske Regine.Dette var det verste jeg har lest i dag.. Jeg hadde slik en tro på at du ble frisk nå. Iallefall bedre..Jeg skal fortsette å håpe å be for deg, du skal bli frisk!!Ikke gi opp håpet selv om det ser mørkt ut akkurat nå. Nyt livet til det fulle, vi er mange som sender tanker til deg. Vi trodde ikke du kom til å oppleve attenårsdagen din, men det gjorde du og du gjorde det med stil!Du klarer dette!!Hilsen Marthe.

jenny louise

12.jun.2009 kl.15:31

man skal aldri gi opp håpet. lykke til videre!

Maria

12.jun.2009 kl.15:34

Så lenge det er LIV er det håp, Regine. Og det er sant.Det er mulig å overleve dette!Det er MANGE som støtter deg i dette. Lykke til, jeg vet du kommer til å klare det. Ikke gi opp.Hilsen Maria, 24.

Guro

12.jun.2009 kl.15:39

Jeg skjønner at du har mistet håpet, men du må ikke slutte å tro på at dette kan gå bra! Krysser alt jeg har for at cellegifta fungerer, for hvem vet, kanskje dette blir 3 gang cellegift i tablettform funker : ) Lykke til videre!

12.jun.2009 kl.15:44

vi må aldri slutte og håpe, men det kan være veldig vanskelig til tider. lykke til videre. klem fra meg.

Pernille

12.jun.2009 kl.15:49

Det går sikkert bra :') Jeg føler med deg :') Lykke til videre^^

susann

12.jun.2009 kl.15:49

Utrolig trist å lese! Men du må bare stå på, du må ikke gi opp! MASSE MASSE lykke til! Klem

Live

12.jun.2009 kl.15:51

Ikke gi opp! Du skal nok komme deg gjennom dette. Lykke til videre!

Tone

12.jun.2009 kl.15:52

utrolig trist å høre Regine. men har fortsatt et håp om at alt skal ordne seg, det bør du også ha ! for dette skal gå bra. ikke gi opp ! du er kjempe modig synes jeg.

Ingrid

12.jun.2009 kl.15:59

ikke gi opp håpet! du kan klare det, men du må fortsette å tro. du er ei sterk jente. stå på!

turid

12.jun.2009 kl.16:00

neii!! nå begynner jeg seriøst å grine :( jeg sitter å tenker på mine problemer fortiden og så ser jeg dine - nei herregud....du er en utrolig sterk person og du må ikke gi opp! værsåsnill

Andrea Adorable : ' >

12.jun.2009 kl.16:07

Uff, veldig trist! - Men ikke gi opp håpet da :)

Charlie

12.jun.2009 kl.16:08

Tro, håp, kjemp og IKKE gi opp, Regine!!! Vi er så mange som heier på deg, og har deg i våre tanker!

Kristine

12.jun.2009 kl.16:13

Du klarer det, Regine!!! Stå på:)

HiLDE

12.jun.2009 kl.16:25

jeg krysser fingrene for deg regine, du er en utrolig sterk jente, og jeg håper sykdommen snart sier farvel for godt. Ikke gi deg, det finnes nok fortsatt håp!

Ida

12.jun.2009 kl.16:29

Æsj så surt! Men ikke la disse dårlige nyhetene ta knekken på deg. Vær så snill å se lyst på det! Jeg vet du kan for du har som du sier, klart å vær positiv så lenge og det er ganske så fantastisk av deg. Tenk positivt! Det skal i hvertfall jeg. Jeg ønsker deg alt hell!

Anita

12.jun.2009 kl.16:29

du kan ikke gi opp enda! dette skal du klare, bare vent å se.. vi er så mange som heier på deg, du må prøve! veldig lett for oss å si, men prøv! for vennene dine, familien og ikke minst for din egen skyld!

kristin Natalie

12.jun.2009 kl.16:35

Det går bra Regine ! du er utrolig sterk og når jeg leser bloggen din får jeg alltid tårer i øynene og det får meg til å tenke .Håper alt godt for deg ! gleder meg til å se flere bursdagsbilder i årene fremover på bloggen din :-D

Ellinor

12.jun.2009 kl.16:35

NEI ! Du får ikke gi opp !!!!!!!Jeg og alle de andre som leser bloggen din vil støtte deg ogjeg kommer til og gråte visst du gir opp...Bestefaren min har kreft nå og ligger i bergen for kur ...de har opperert han 3 ganger men det danner seg bare nytt kreft vev : (Mamma sier han sikkert ikke kommer til og overleve før konfirmasjonen min og det er et år til.. Jeg lover deg at jeg skal alltid tenke på deg ! Du kommer ALDRI til å bli glemt i norge ,europa eller verden ! Stoooor klem fra ei som ser opp til deg ! - Ellinor

Heidi:-)

12.jun.2009 kl.16:37

Hei Regine!Dette var jo trist å lese... Dette skulle du fått slippe å oppleve, men ikke gi opp!!! Vi har mange eksempler på at mennesker klarer det utrolige. Jeg er sikker på at du er en av de som er i stand til nettopp det!Du er så flott, og framstår så ærlig og sterk, jeg blir helt ydmyk av å lese bloggen din og artiklene i avisene osv. Akkurat nå kommer morsfølelsen fram, og jeg skulle ønske jeg kunne hjelpe deg!!!I alle fall, lykke til!!! Og som sagt, ikke gi opp!Klem:-)

Nina

12.jun.2009 kl.16:38

Hei Regine.Jeg skjønner at det ser mørkt ut, og føles urettferdig og håpløst....Men jeg håper du finner igjen den positive innstillingen du har hatt hele veien, for jeg trur på hjerne-sinn, kropp og sjel... Jeg har trua på deg, og det er det MANGE andre her inne som har og:)Syns du har vært ufatterlig sterk igjennom alt sammen og du er en stor inspirasjon for alle oss som følger bloggen din jevnlig :)Fortsett å kjemp med nebb og klør, vi støtter deg alle sammen her inne!!!Klem fra Nina.

Veronica

12.jun.2009 kl.16:39

Jeg har aldri hatt kreft, men allikevel liker jeg å se for meg kreftceller som slemme soldater med dårlige våpen.. Og cellegifta som snille soldater med gode våpen som ødelegger alle de slemme. Regine, jeg er innom bloggen din HVER dag, og jeg vet langt inne i meg selv at dette skal gå bra. Jeg håper det så veldig! Det er ikke over før det over, du er ikke død før du er død. Så lenge du lever, er det håp. Aldri mist håpet, Regine. Jeg tenker på deg, ber for deg og håper. I de stundene der du er tom for håp, skal jeg håpe for deg. Alle vi her inne skal det. Helt til du klarer det selv igjen, og fortsatt etter det. Du er sterk, Regine. Og du har mye å gjøre her på jorda. Gud har ingen rett til å ta deg fra jorda, du som er så veldig inspirerende. Og jeg liker å tro at han ikke gjør det heller. :)

Violaine

12.jun.2009 kl.16:45

Leste dette i går natt og tenker veldig på deg, Regine. Ønsker inderlig det måtte skje et under her. Gud velsigne deg.

Linn Inger

12.jun.2009 kl.16:47

Dette var ikke noe særlig. Dritt! Skulle ønske livet kunne være lettere, det er jo så urettferdig!Ber for deg.Du skal vite at selv om det ser mørkt ut, så føler jeg på meg at dette skal gå bra. Dette kommer du igjennom. Du er så sterk! Du må huske at det er lov å vise "svakhet" også, det er lov å gråte. Det betyr ikke at du blir mindre sterk. Jeg er full av beundring.Stor klem fra meg

Helene

12.jun.2009 kl.16:48

så trist å høre!MEN STÅ PÅ IKKE GI DEG!din sak er noe jeg virkelig brenner for.

SILJE

12.jun.2009 kl.16:53

håper virkelig det blir bedre, men uansett er det viktig at du ikke mister håpet !

:-)

12.jun.2009 kl.17:02

still hope

bloggvenn

12.jun.2009 kl.17:03

Stakkars deg, dette var leit og skjønner godt at du er redd og lei deg. Det fins få ord til trøst men jeg ønsker så inderlig at du skal klare dette.Klem

Lisa

12.jun.2009 kl.17:05

Triste nyheter! Ikke gi opp håpet! Der det er liv er det håp. Stå på vidrere. Mange som tenker på deg å ønsker deg alt godt! Vit at du er en utrolig sterk jente! Mange beundrere deg for din styrke! Du er en fantastisk jente! krysser alle fingre får at du skal bli frisk. Sender deg mange gode tanker!Stå på, dette klarer du! :)

hell og lykke

12.jun.2009 kl.17:06

hold motet oppe

12.jun.2009 kl.17:12

Det er lov å være fortvilet nå! Men menneskene er så rart skrudd sammen,- vi mestrer de utfordringene vi får. jeg har tro på at du etterhvert ikke er så redd, og at håpet kommer tilbake. Jeg vil ikke at du skal være så redd, vennen!Stãrke mãnniskor dom bõjs inte, dom bryts och brister....Og så blir du sterk igjen!Stay in!

Ida

12.jun.2009 kl.17:18

å gud. jeg vet ikke hva jeg skal si, bare fortsett og kjempe. du er sterk! dette klarer du

julianne

12.jun.2009 kl.17:25

du kommer til og overleve, ikke gi opp.

Anette

12.jun.2009 kl.17:25

huff!! Håper virkelig alt kommer til å gå bra! Du virker som en fantastisk sterk person.

Kristina Andersen

12.jun.2009 kl.17:27

Regine, vet ikke hva jeg skal si. Ord blir for små. Sitter her med tårer i øynene! sender så mange tanker tildeg!!

Madeleine

12.jun.2009 kl.17:28

Ikke gi opp Regine! Så sterk som du er så kommeer du til å klare deg! Jeg har tro på deg! Lykke til vidre, dette skal gå så bra så :)

Mona

12.jun.2009 kl.17:28

Mange gode, varme klemmer til deg, Regine!

Christina

12.jun.2009 kl.17:32

Trist å høre Regine! Men dette klarer du, så sterk jeg har fått inntrykk av at du er, tror jeg at du klarer dette!!

Marte Kristine

12.jun.2009 kl.17:34

Jeg er ordløs. Dette kan umulig være lett for hverken deg eller dine nære, men jeg synes du er en utrolig sterk jente! Den styrken du har er ubeskrivelig, og du må bare fortsette å kjempe slik du har gjort. Jeg krysser fingrene for deg!

Line N - PandorasKrukke

12.jun.2009 kl.17:36

Regine,Det var vondt å lese innlegget ditt! Det er lite og si akkurat nå.. Men jeg vil likevel sende deg noen ord, mange gode tanker og styrkende klemmer kjære deg. Må si det samme som noen over.. Når kuren har hjulpet to, så er alle gode ting tre! Håper inderlig at du er denne tredje personen Regine! Du har vist mot og styrke over lang tid nå og jeg forstår at dette var en tøff vegg og møte, men hent fram styrken din og sloss videre! Ord er fattige nå, men hvis de kan hjelpe så er det det minste jeg kan gjøre for deg!KlemPS: Ikke gi opp håpet, det er nå det er viktigst å ta vare på!

Akå.

12.jun.2009 kl.17:38

Ord kan ikke beskrive hva du går igjennom.Men ikke gi opp håpet :)Lykke til.

Linn

12.jun.2009 kl.17:40

du er i mine bønner,regine. det skal du vite! stå på! du virker som ei kjempeflott jente!

Gutt

12.jun.2009 kl.17:47

Uff, kjempedumt!, virkelig trist å høre. Men som legene sier, ikke mist håpet, selv om det helt sikkert er vanskelig. Stå på!

beate

12.jun.2009 kl.17:49

måtte gråte nå.. tenker masse på deg!ikke gi opp håpet!

Stine Solberg

12.jun.2009 kl.17:53

Dette var utrolig trist, Regine. Men du må ikke gi opp! Når det har skjedd to ganger før, kan det skje igjen. Jeg håper så inderlig du kan bli helt frisk igjen!

marlene

12.jun.2009 kl.17:56

Jeg har akkurat lest et innlegg skrevet av ei jente med utrolig mye vett i hodet, ei jente som har opplevd mer enn en gjennomsnittlig ungdom på sin alde og som er tøffere enn toget. Jeg ønsker og tror at denne jenta kommer til å være den tredje personen som blir kvitt kreftcellene med en lavintensiv kur! Lykke til

Elise

12.jun.2009 kl.17:58

ikke gi opp. du er en veldig sterk jente. hold ut! jeg har troen på deg.

K

12.jun.2009 kl.17:58

ikke gi opp håpet, jeg vet du klarer det ! vær sterk

Else

12.jun.2009 kl.18:00

Nei og nei. Dette var vondt å høre. Jeg kjenner at tårene bare kommer for jeg synes det er så leit å vite at du nå selvsagt er redd.Men håpet er ikke ute - husk det. Har så lyst å holde rundt deg, men vet du er heldig som har dine kjære rundt deg. Hils til mamma og pappa og søstera di.Varm klem fra Else

Christine

12.jun.2009 kl.18:02

Uff, så trist å lese dette:/

Maria

12.jun.2009 kl.18:16

nei, nå fikk jeg vondt inni meg. du har holdt ut så lenge, ikke gi deg enda! håper virkelig du klarer deg Regine..

Janine

12.jun.2009 kl.18:20

Ikke gi opp! Du virker som en utrolig sterk og fantastisk jente. Det er utrolig vondt å lese det du skriver, og det krever nok virkelig mye mot til å gå igjennom det du gjør. Ha troen på at du skal klare dette, for det gjør du!

Isabell Veronica

12.jun.2009 kl.18:22

:(

Jeanette

12.jun.2009 kl.18:25

Så forferdelig Regine!:(Håper virkelig ikke at alt håp er ute!Håper at lavdosekuren kan gjøre så du kan få høydosekur igjen etterhvert slik at du blir frisk...Skjønner at det ikke kan være særlig lett for deg å være positiv lenger...Fortsett å kjempe Regine!Du fortjener kun det beste, og det er livet!

Marthe

12.jun.2009 kl.18:27

jeg har en god magefølelse, om det kan gi et lite håp for deg! Ønsker deg det beste! Å håper du kan kjempe den kampen og ikke gi opp! Du virker som en utrolig flott og sterk jente!

Marthe Fosse

12.jun.2009 kl.18:28

Får nesten tårer her jeg sitter og leser bloggen din, du må være ei utrolig sterk og flott jente! Stå på videre og ikke gi opp!

Camilla

12.jun.2009 kl.18:35

Kjære RegineJeg sitter her og tårker tårer. Jeg ble veldig lei meg på dine vegne. Min familie og jeg har fulgt saken din, siden i starten av dette året. Mamma begynte faktisk å snufse litt hun å. Vi føler oss så nær deg, selvom vi engentlig ikke er det. Jeg er takknemelig at du har skriver denne bloggen, det har lært meg å kjenne, det har lært meg at man skal være glad for at man er frisk, og at man ikke skal syte for alt mulig. Jeg er så vannvittig stolt av deg. Jeg har engentlig ikke ord nok, for hvor takknemelig jeg er. Jeg hadde ingen anelse, om hvordan det er å ha kreft i en så ung alder. Jeg beundrer deg stort. Men, jeg snufser for deg nå og skal tenke masse på deg, hver dag fremover og håper så indelig sterkt at de pillene skal hjelpe deg, så du kan starte med stordose igjen, og kunne leve lenger, om ikke du blir kjempe gammel, men får et par år til. Jeg er nemelig stolt av deg, du har holdt ut så lenge allerede. Du må prøve å holde mote opp, selvom det er en mørk tid foran deg. Du må klare og komme deg godt oppå fjelltoppen, der det er fint, der du er frisk og der du kan være med venner/familie, om ikke toppen, men nesten.Jeg blir takknemelig om du vil svare meg på mail. Jeg tror mailen min la deg til ved en feil. Om du fikk en forespørsel med Milla...osv Men, jeg må stille spørsmålet.. Hvordan har du det engentlig? Langt inni deg selv Krysser fingerne, alle mann i familien og skal tenke på deg!En stor og varm klem fra meg. Om den ikke helbreder deg, skal den kjennes god og kjærlig. Det er det denne klemmen skal gjøre.

stinee

12.jun.2009 kl.18:36

STÅ PÅÅ REGINE, du fortjener det beste !

Ingvill :)

12.jun.2009 kl.18:40

For vår og din egen skyld, IKKE mist motet

Hilde

12.jun.2009 kl.18:41

stå på!

Camilla

12.jun.2009 kl.18:43

Hei Regine!Jeg har fulgt din blogg hele veien, og du virker utrolig sterk og positiv. Du må ikke gi opp, selv om det virker umulig noen ganger.Hilsen Camilla;)

ann

12.jun.2009 kl.18:47

Stå på Regine! Sender deg gode tanker og masse energi. Jeg heier på deg av hele mitt hjerte! Masse klemmer...

BEATE

12.jun.2009 kl.19:09

stå på Regine!

Thea

12.jun.2009 kl.19:14

Stå på Regine og ikke gi opp! Krysser fingrene for deg.Jeg vet du klarer det=)

Runar

12.jun.2009 kl.19:17

Ikke gi opp! Du må prøve å bevare roen og kjempe deg igjennom dette. De som er rundt deg vil være med å gi deg styrke til å bli kvitt denne helt forferdelige sykdommen.Du får ikke lov til å gi opp!

♪Katrine

12.jun.2009 kl.19:21

Vi skal også dø, Regine. Men vi ber alt vi kan for deg fordi det er uhørt at du som er så ung og flott kanskje må dø så altfor tidlig. Du fortjener ikke sånne nyheter. Jeg skjønner at du ser mørkt på dette nå, og at det kan være vanskelig å tenke positivt. Men du skal huske på at når du ikke gjør det, så gjør veldig mange andre det. Vi skal hele tiden tenke positivt og sende positive tanker til deg, Regine. Du fortjener alt godt og vi støtter deg! Glem aldri det :) Lykke til med altaltalt!

Ingrid

12.jun.2009 kl.19:25

keep up your good mood! Du er en fantastisk inspirasjon for alle! STØTTER DEG, og lykke til! :-)

Maren

12.jun.2009 kl.19:26

Huff, så utrolig trist å lese. Men ikke gi opp, prøv å ha troen:)Du er en utrolig sterk jente, Regine, og det hadde ikke overrasket meg om du hadde klart å komme deg gjennom dette! Jeg vil bare si tusen takk for at du er så åpen om denne alvorlige sykdommen og hvordan det preger deg i din hverdag og gjennom behandlinger. Du gir oss andre utrolig mye inspirasjon og kunnskap om hvordan dette virkelig er. Du har hjulpet så utrolig mange, og gitt oss et helt nytt perspektiv på livet- og dette vil jeg takke deg så utrolig mye for:)Ønsker deg det aller, aller beste, Regine! :)

Emilie

12.jun.2009 kl.19:34

Regine, jeg blir så rørt av å lese det du skriver! du gir meg virkelig et helt spesielt perspektiv på ting, og du er virkelig den siste som fortjener dette. jeg ønsker deg lykke til, og har troen på at du fortsatt kan klare det! du må bare ikke slutte å håpe.

Astrid

12.jun.2009 kl.19:34

Hei på deg kjære Regine! Gi deg selv ett par dager til å fordøye dette... Du er ingen maskin og må få tid til å bearbeide disse beskjedene du får... Når du har fått tid til det,da er du klar for kamp igjen:)!!!! Stå på lille venn!!!! Stor klem

Lena

12.jun.2009 kl.19:35

Herregud... Nå sitter jeg å gråter.... Dette SKAL gå bra!!!!Vet ikke hva jeg skal si... Hva er det å si...??Lykke til, Regine!

Hilde Alexandersson

12.jun.2009 kl.19:40

Det siste man mister Regine er Håpet.... Slutt aldrig og tro på att du ska bli frisk.... Jeg har lest "veien til Kalsvogna". Hun hadde alltid tron å att det skulle GÅ bra.... Vet att det ikke er lett og har selv aldrig hver i samme situation som du... Ska hålle alle tummarna som det heter i Sverige... Du er best. Alle mine tanker hos deg.Klem Hilde i Timrå/Sverige

May Elin

12.jun.2009 kl.19:48

ønsker deg alt godt! ikke gi opp håpet! håpet kan man komme langt med! :) god bedring

anne marthe

12.jun.2009 kl.19:50

så trist :/, god bedring ! (-:

Liv I

12.jun.2009 kl.19:56

DU må, aldri, aldri gi opp! Stå på, ønsker deg lykke til videre:-)

Guro

12.jun.2009 kl.19:57

Det er utrolig hvordan du greier å sette ord på følelsene dine. Frykten din. Det er så fantastisk og så forferdelig å lese på samme tid. Et helt bloggnorge er blitt glad i deg, Regine. Det er flere tusen unge og voksne som sitter rundt om i det ganske land, og ønsker av hele sitt hjerte at du skal bli frisk igjen. Jeg er et av de menneskene. Lykke til, Regine. Og vi får satse på at etter denne nedturen, vil det komme en opptur.

Lillemeg

12.jun.2009 kl.20:01

kom igjen du klarer dette ! For et utrolig trist innlegg. Håper du blir bedre !

12.jun.2009 kl.20:07

Jeg har lest at du ikke har en tro på Jesus, men han er der og han elsker deg. Han skulle bare ønske at du ville slippe han inn i hjerte ditt! For deg høres kanskje dette banalt ut, men det er en virkelighet og et håp! Jeg skal forsette å be for deg, be om at du må bli frisk og at du må få kjenne at du trenger jesus i ditt liv:)

NinaK

12.jun.2009 kl.20:09

Kjære Regine. Kan forstå din fortvilelse og nedtur akkurat nå. Du har lov å reagere og du har lov å få ut tanker, redsel og følelser. Om en liten stund har du nok en gang fått tilbake håpet, troen og fighter-instinktet. Denne kampen SKAL du vinne! En god klem fra meg!

Ellen

12.jun.2009 kl.20:10

Kjære Regine!Dette var vondt å lese.Skjønner at du er livredd nå. Ta dagene fremover til hjelp,la det siste sjokket blekne litt.Hent frem håp,tro og kjempekreftene dine igjen."Hvis du skal komme deg igjennom helvete, fortsett å gå!"Sir Winston ChurchillØnsker deg masse lykke til,en god og varm klem til deg fra Ellen

Idun

12.jun.2009 kl.20:10

Det her var kjempetrist å høre, men jeg tror virkelig at det kommer til å gå bra. Masser av lykke til, og uansett hva du gjør, ikke gjem deg under dynen, tenk positivt! Tenker på deg.

Helle

12.jun.2009 kl.20:14

Du må bare fortsette kjempe, Regine. Det er fordi du ikke har gitt opp at du har kommet så langt, og mange ville nok bare gitt opp. Det er derfor jeg vil at du skal fortsette å kjempe, som den sterke jenta du er helt til det ikke er noen mulighet igjen - og det er nesten alltid en mulighet. Din styrke har også inspirert andre mennesker verden over, og du er den som har fått oss, da spesiellt i norge, til å åpne opp øynene for slike ødeleggende sykdommer. Du må huske på at de fleste av oss ville aldri i hele verden gitt penger, osv til en person vi ikke kjenner, og som vi aldri har møtt før, eller hatt noen form for kontakt med.Jeg tror mye av grunnen til dette er fordi vi har sett hvor sterk du er, og at vi har hatt lyst til å hjelpe deg på alle måter vidre, slik at du kan fortsette med å hjelpe personer vidre.Jeg vil også at du skal slutte å tenke på sykdommen din, uansett hvor vannsklig det er, og bare tenke på deg selv som person, dine følelser, og dine behov. Du burde gjøre ting du virkelig vil, og tilbringe tiden med personer som virkelig betyr noe. Det at legene kan gi tegn til at det ikke er noe mer å gjøre betyr ikke at det ikke er det. De har tatt feil før, vis dem at de tar feil denne gangen og ved å kjempe deg gjennom en ny kur, og bli frisk.Jeg tror du kommer til å klare deg fint, Regine, og jeg håper med hele mitt hjerte at du ikke gir opp, og at du fortsetter å være glad, og posetiv. Husk at livet er det du selv gjør det til, så gjør det til noe du selv vil at det skal være.Lykke til, og masse gratulasjoner med dagen som var.MVH Helle

Cecilie

12.jun.2009 kl.20:34

Du må abslolutt ikke slutte å håpe, Regine!Det kan se mørkt ut, men det kommer til å ordne seg, det vet jeg!!Du er så utrolig sterk og dette skal du klare!

Sunniva Selena

12.jun.2009 kl.20:40

Varm klem.

Hilde

12.jun.2009 kl.20:41

Huff, jeg kjente det langt inne når jeg leste innlegget. Du er en sterk person, og du må ikke gi opp håpet!Jeg ber for deg med hele mitt hjerte om at dette skal gå bra, for det skal det jo!Stor klem :)

Amalie

12.jun.2009 kl.20:43

Nå begynner jeg å gråte også. Det var et kjempetrist innlegg, Regine. Men om det er noen som klarer å kjempe seg gjennom denne sykdommen så er det deg. Du er helt utrolig sterk, og jeg vet du kommer deg gjennom dette. Du er flink til å sette ord på følelsene dine. Jeg er helt sikker på at du vil klare det, og det må du være også! Du må aldri slutte å håpe!

12.jun.2009 kl.20:49

så leit!!! husk så lenge d er håp kan du være heldig! ta en dag av gangen. selv om d er vanskelig, prøv å sett deg små ting du kan se frem til.

JennyWilhelmsen

12.jun.2009 kl.20:51

Dette var ikke akkurat dte vi hadde lyst til å høre, for å si det mildt...Men du er sterk, jeg vet at du kan komme deg i gjennom dette! Du er så sterk...Men selvom dette har blitt sagt mange ganger, kan det ikke bli sagt ofte nok: det finnes ALLTID håp - selvom det ser mørkt ut

Veronica

12.jun.2009 kl.20:52

Utrolig trist å høre. Men kjære deg, aldri gi opp! Kjemp, kjemp så hardt du bare klarer. Ingen kan si at dem vet hvordan du har det, for det er det ingen i hele verden som vet. Det er forståelig om alle negative tanker presser deg ned og at du blir psykisk sliten. Alle forstår det. Det du må fokusere på er alt det positive som har skjedd. Du har blitt 18 år, du har familie og venner rundt deg. Og sist, men ikke minst, så har du fortsatt en sjanse for å slå denne jævlige sykdommen! Kjemp!

Lise

12.jun.2009 kl.20:52

Kjære, søte Regine. Det er mange rundt om i landet som er imponert over din styrke, din åpenhet, dine talenter og ditt engasjement. Like mange er nok nå hos deg i tankene sine. Du har rørt så mange, og vil nok fortsette å gjøre det i all fremtid. Jeg ber om at mirakler kommer din vei nå. Du fortjener virkelig det. Klem

Liv Artemis

12.jun.2009 kl.20:56

Kjære, kjære deg! Jeg klarer nok ikke å tenke meg i det hele tatt hvordan dette er for deg, eller på noen måte sette meg inn i din situasjon. Det jeg kan er derimot å sende mange mange tanker til deg. Det må være helt, helt, helt forfærdelig grusomme nyheter å få! IKKE MIST HÅPET! Du er sterk og du må kjempe deg frem uansett og ALDRI gi opp. Se så mange det er som bryr seg om deg og hvor mange som ønsker deg gratulere med dagen og god bedring! Vi bryr oss virkelig om deg og ønsker deg så utrolig godt!Ufattelig stoor klem fra meg!

Andreas

12.jun.2009 kl.21:04

Ikke gi opp! Du kommer til å overleve!

Tina

12.jun.2009 kl.21:09

Vet du, jeg har virkelig troen på deg jeg, selv om ting kanskje ikke ser så lyst ut nå. Noe sier meg likevel at du vil klare deg. Du har vist at du er utrolig sterk. Ikke gi opp, og du skal vite det er mange som tenker på deg.

Fiona

12.jun.2009 kl.21:10

Kjære Regine Stokke.Jeg gråter for deg akkuratt nå, Regine.Det er merkelig hvor knyttet man blir til deg når man leser bloggen din, og jeg syns det er utrolig det du har fått til med den hittil.Jeg tror ingen av oss kan skjønne hvordan det er, men jeg håper virkelig du har mange rundt deg som støtter deg gjennom det hele.Det tror jeg du har, og der er du ihvertfall heldig.Jeg kan ikke forestille meg at du.. ja.. forsvinner.Det klarer jeg ikke.Men jeg håper du lever hver dag som om det skulle vært den siste, for jeg er nemlig faktisk sikker på at det i seg selv vil være en god medisin!Jeg tror på at mennesker kan helbredes av å ha det godt.

Siw C

12.jun.2009 kl.21:14

Hei Regine!Jeg har bare lyst til å si det samme som ei tidligere har sagt til deg: Prøv å ha et positivt sinn (du har jo vært utrolig positiv hele tiden, og jeg skjønner godt at du får down-perioder-- egentlig har jeg ikke skjønt hvordan du har klart å være oppegående i denne tiden. Beundringsverdig!!!) I mitt hode betyr det å ha et positivt sinn, å forsøke å få frem all den positivitet og kraft man har og la kroppen kjempe mot den "helsikes" kreften (sammen med medisinen, selvsagt). Ikke gi opp- da gir også cellene som kroppen består av opp! Tenker på deg!

Kristine

12.jun.2009 kl.21:16

lykke til regine. du er et fantastisk menneske

lina

12.jun.2009 kl.21:17

Jeg er enig med de som sier at du skal tenke positivt, men samtidig må du tillate deg selv å slippe til de vonde tankene innimellom.. Du er for smart til å tro at alt alltid ordner seg - jeg mener IKKE at du skal tenke det verste, men jeg skjønner veldig godt hvis du gjør det innimellom.. Jeg hadde ikke klart å holde motet oppe hele tiden hadde jeg vært i din situasjon! Når det er sagt håper jeg virkelig at dette bare er sånn "ned før det går opp", og at de dumme kreftcellene snart gir opp!

Sigrid

12.jun.2009 kl.21:21

Så trist å høre, Regine! Men ikke gi opp håpet! Du skal vite at du har en beundringsverdig styrke, og vi er mange som beundrer deg og heier på deg! Stå på og ikke gi opp, dette klarer du! Ønsker deg alt godt og håper og tror at dette vil gå bra!

Stine

12.jun.2009 kl.21:22

Så leit å høre! Men ikke gi opp!

Hege

12.jun.2009 kl.21:27

Jeg gråter for deg min venn.Men føler meg veldig sterk i troen på at dette vil du klare. Stå på Regine, detta klarer du!!!!Store klemmer uansett når du vil trenge dem, jeg er her og deler dem gladelig ut.

Ellen Cathrine

12.jun.2009 kl.21:27

Hold ut. selv om det er veldig vanskelig. prøv å kjempe så godt du kan. trist å høre.. håper du ikke gir opp!

Sophie & Kim

12.jun.2009 kl.21:33

Ikke gi opp! Aldri gi opp.. Det er fortsatt muligheter! Vi ønsker deg god bedring og lykke til, vi har tro på at dette går bra

Are A

12.jun.2009 kl.21:33

Kjære Regine.Ønsker deg alt godt!Jeg tror og håper vi møtes en gang... DET hadde vært meg en ære!

Rebecca

12.jun.2009 kl.21:34

du eså utrolig sterk.. du må bare holde ut selv om det e vanskielig ja!

Therese HN

12.jun.2009 kl.21:44

Du må ikke gi opp håpet Regine! Det er vi mange som ikke vil at du skal gjøre! Det finnes fremdeles håp, og vi er mange som håper med deg :)!Og jeg beundrer fortsatt motet ditt, du er utrolig sterk, og jeg håper du vet dette! Håper så at du er en av de heldige som klarer deg! :DKlemklem ^^

A Carousel Of Style

12.jun.2009 kl.21:48

IKKE GI OPP! POSITIVE TANKER HAR MER MAKT EN DU TROR.

Ida Sneve

12.jun.2009 kl.21:56

Jeg tenker på deg hver eneste dag, å vet noe kommer til å skje snart . VI alle har enda håpet oppe, å ber for deg !

Maria81

12.jun.2009 kl.21:57

Jeg forstår at du er redd. Jeg er redd for å dø jeg og, hver dag. Så får man et budskap som gjør at man føler seg enda nærmere døden. Hva gjør man da. Legger seg ned og dør? Nei, vet du, da dør man faktisk. Håper og tror? Ja, positive tanker, masse positive tanker. Ber? Tja, jeg ville ha bedd nå. Selv om du ikke tror. DU får andre til å sette mer pris på livet. DU har utrettet noe, men INGEN fortjener å dø, enten det er 18 år, 30 år, 4 år.. Man skal leve et langt lykkelig liv først. Det er ikke noen mening med at du skal være syk. Jeg ønsker deg alt godt.

Caroline

12.jun.2009 kl.21:58

Stå på Regine!!! Jeg tenker på deg...selv om jeg ikke kjenner deg... Du har en enorm styrke som klarer å skrive om alt som skjer med deg og tankene dine!! Du er ei flott jente...ikke mist håpet!!!KLEM!!

Mia

12.jun.2009 kl.22:00

Huff, Regine.. Jeg skulle ønske du slapp dette. Du fortjener det ikke. Men som sagt, ikke mist håpet selv om det ser mørkt ut! Tenker på deg hver dag! Kjemp videre. Dette skal du klare!

Trine (:

12.jun.2009 kl.22:02

Du fortjener virkelig ikke dette regine!Livsgleden din er enorm , og viljen til å leve videre må du aldri miste. For det er i den stund du mister livsgnisten og håpet at du virkelig dør.Jeg krysser fingrer og det som går for deg :) Dette skal gå bra !

Helle

12.jun.2009 kl.22:04

Ikke gi opp håpet! Du må kjempe videre! Tenker på deg og din familie. Du klarer dette!

Kristina

12.jun.2009 kl.22:08

det var trist og høre!Sier som alle andre: ikke gi opp, du kan klare det!!

12.jun.2009 kl.22:09

Det er viktig å huske at å være lege bare er et yrke - de er ikke allvitere de heller! Selvfølgelig har de kunnskap og erfaringer, men ingen pasienter er like og derfor er ingenting sikkert!! Vi fikk vite at alt håp var ute for min far og at han hadde maks to uker igjen, så dårlig var han av kreft. Det er 9 mnd siden, og nå er formen god og han planlegger å pusse opp huset (selv).(legene forstår lite - men la de gruble :)) Håpet er ALDRI ute! Lykke til Regine!Ps: noe å prøve? http://www.ldn.no/

Wenche

12.jun.2009 kl.22:14

Når jeg tenker på følelsen jeg fikk når jeg leste overskriften og innlegge ditt, da er det jo ikke vanskelig og forstå at du er redd og føler at du har lyst bare å gi opp. Det er både lov og helt naturlig , men ikke dvel for mye og lenge ved det. Tenk på alle som er glad i deg " reis "deg og fortsett og kjemp som du har gjort til nå.Da tenker jeg du får nok en "opptur", noe du fortjener. Vi er mange som føler med deg og dine. Stå på videre Regine, krysser fingrene for deg.Du har vist at du har kamp lyst, fort sett med det.

sirkeline

12.jun.2009 kl.22:23

Jeg er lei meg nå. Og forstår redselen din. Blir vanskelig å finne ord akkurat nå, men jeg håper og tror du har et godt støtteapparat rundt deg. Noen å holde i hånden. Bruk også bloggen din, tror det hjelper, det er mange flotte mennesker her inne, og selv om ingen av oss får deg frisk igjen, vet du at du har vekket noe i oss alle. Vansklig å tenke positivt nå Regine, det har jeg full forståelse for, men vær så snill å ikke gi opp, gjør ting du orker og vit at mange er veldig glad i deg, både kjente og ukjente. Stor og varm nattaklem fra meg.

Maren

12.jun.2009 kl.22:23

Hei hei, jeg leser bloggen din hver dag, og jeg er like imponert hver eneste gang jeg leser om deg og ditt liv som kreftsyk. Jeg kan ikke i min villeste fantasi sette meg inn i hvor fælt dette må være for deg, men var det ikke slik at de satte "dødsdom" på deg og sa du ikke kom til å bli 18 en gang? vell nå er du 18, og de siste ukene virker det som om du har holdt deg relativt frisk og oppegående. Er ikke dette bra tegn? Du har vert så sterk, og kjempet når alt var imot dine odds.Og se hvoran det har gått!Det har gått supert til nå ikke sant? Kjemp litt mer så klarer du det. Du kan vinne over sykdommen! Ikke gi opp!

Susann

12.jun.2009 kl.22:27

Håper alt går bra med deg til slutt, Regine. Og stå på! har fulgt med bloggen din ei god stund, å har blitt glad når du får gode nyheter, å trist når du har fått dårlige! Du fortjene masse meir enn detta, bare ikkje gje opp!

Monica

12.jun.2009 kl.22:29

Regine, du må ikke gi opp håpet! Ble utrolig trist da jeg leste dette. Det er vanskelig å sette seg inn i hvordan du har det, men det må være helt fælt. Husk at du har så utrolig mange som bryr seg om deg, folk du kjenner og kanskje folk du ikke vet hvem er. Men at du skriver om hvordan du har det på bloggen vekker så mye i mange folk - husk at det er mange her på blogg.no som støtter deg uansett hva!

marit

12.jun.2009 kl.22:31

Kjære Regine.Jeg føler så med deg men ikke gi opp håpet Regine!!! Du har jo hatt noen fine uker nå og jeg håper og tror at det skal du få igjen. Kjemp videre kjære deg.Mange positive tanker og klemmer fra Marit

Carina

12.jun.2009 kl.22:34

Kjære Regine. Vi vet ikke hvordan dette vil gå. Det vi derimot vet, er at vi er mange som ønsker deg frisk. Livet er hverken rettferdig eller urettferdig. Livet bare er. Du er et usedvanelig menneske. Vi blir så glade i deg. Fordi du har et fantastisk mot. Og fordi du er så raus med å by på deg selv. Du er helt sikkert en høyt elsket datter og søster også. Skulle så ønske det var noe jeg kunne gjøre for å gjøre livet godt for deg. Det er nok en følelse jeg deler med mange. Vi får satse på at tablettkuren virker. Eller så får vi håpe på at noe annet kan virke. Livet er ikke over før vi slutter å puste. At du blir motløs forståes godt. Men motet kommer nok tilbake skal du se. Jeg tenker på deg . Jeg håper sammen med deg og alle de andre.

Christina Bringebæret

12.jun.2009 kl.22:36

Jeg vet ikke hva jeg skal si. Dette er forferdelig. Jeg vil så gjerne hjelpe. Jeg kjenner ett dusin healere i Norge. Jeg vet at de sender lys til deg nå. Og norge håper med deg. Og mister du håpet, skal vi håpe FOR deg. Stor klem.

Nora

12.jun.2009 kl.22:44

Jeg har skrevet lange og lengre innlegg til deg her før, selv om jeg ikke kjenner deg. Historien har rørt meg dypt, Regine, og jeg tenker ofte på deg, og hvor heldige mange av oss er. Jeg kan ikke engang forestille meg hvor forferdelig du og din familie har det. Men allikevel må man ikke gi opp, og det har du bevist at du ikke gjør! Vi alle heier på deg og ønsker deg alt godt og god bedring. Håper det ordner seg. Klem fra Nesodden

Ida

12.jun.2009 kl.22:49

Dette klarer du, Regine! Ikke mist håpet!!

Elise

12.jun.2009 kl.22:51

Regine :) ditte her va ufattelig triste nyheter, men som du sei, det he virka på 2 stk før, ikkje tenk på dei det ikkje he virka på, men sjå at det har virka på folk før, koffor skal ikkje da du vær den neste? :) Ej e sikker på at du kjem til å klare ditte her! Med så god støtte som det ser ut til at du he fra venna å familie skal du klare å komme dej igjennom dinne tida da ting ser mørkere ut også. Ej vil berre sei at ej veit ka syn du he på religion, men ej tar dej med i bønnene mine likevel å håpe at om du ikkje sette pris på det, i allefall akseptera det :) Ej tenke masse på dej Regine, vi trenge ej jente som dej her så derfor må kroppen din komme gjennom den lille mørke stien som føre fram til en frisk kropp og ei lang framtid :) Du e unik Regine - med et hjerte av gull !

Elise

12.jun.2009 kl.22:56

Regine :) ditte her va ufattelig triste nyheter, men som du sei, det he virka på 2 stk før, ikkje tenk på dei det ikkje he virka på, men sjå at det har virka på folk før, koffor skal ikkje da du vær den neste? :) Ej e sikker på at du kjem til å klare ditte her! Med så god støtte som det ser ut til at du he fra venna å familie skal du klare å komme dej igjennom dinne tida da ting ser mørkere ut også.Ej vil berre sei at ej veit ka syn du he på religion, men ej tar dej med i bønnene mine likevel å håpe at om du ikkje sette pris på det, i allefall akseptera det :) Ej tenke masse på dej Regine, vi trenge ej jente som dej her så derfor må kroppen din komme gjennom den lille mørke stien som føre fram til en frisk kropp og ei lang framtid :)Du e unik Regine - med et hjerte av gull !

Janne

12.jun.2009 kl.22:57

Jeg kan ikke på noen måte sette meg inn i hvordan du og familien din har det. Hvordan dere må vente på svar om behandlingen hjelper eller ikke, det er jo helt umennesklig. Mine tanker går til deg å dine, og jeg håper med hele mitt hjerte at svaret på neste prøve slår den andre veien.

amanda

12.jun.2009 kl.22:58

Regine, du er en så sterk jente, ikke gi opp. Det er alltid et lys i enden av tunnelen, selv om tunnelen noen ganger er litt lang. Vi er med deg, Regine, vi tenker masse på deg, og positive tanker har større kraft enn vi tror :- )

kathrine

12.jun.2009 kl.22:58

Ikkje gi deg Regine. Du er sterk!!

Linn

12.jun.2009 kl.23:00

REGINE!! Ikke gi opp, det er det værste man kan gjøre i en slik situasjon, har du håpet kan du være reddet, hold deg så aktiv som mulig å prøve å finne noe positivt å fokusere tankene på! DETTE KLARER DU!! :o)

A

12.jun.2009 kl.23:07

Det er så forjævlig å tenke på hvor hardt livet er. Syns utrolig synd på deg og familien din som blir slengt i berg og dalbane mellom håp og håpløshet. Husk bare at ingenting er tapt før det er tapt! Ord blir litt korte i sammenhenger som dette, men jeg ville bare legge igjen noen ord hvor jeg ønsker deg lykke og at alt går bra!!

Stjerne

12.jun.2009 kl.23:07

Dette var trist lesning.. Men man skal aldri gi opp. "Den som gir seg er en dritt" :PIkke gi deg, du klarer dette!

12.jun.2009 kl.23:10

åh, så utrolig trist ! :-/

Linda

12.jun.2009 kl.23:12

har fulgt med på deg lenge, men aldri skrevet noe. Men jeg føler med deg, din familie dine venner og alle her på bloggen. Vi har jo begynt å bli kjente med deg via bloggen din alle sammen og vi har sett hvor tøff og positiv du har vært hele veien. Håper virkelig dette snur seg og går din vei. utrolig trist å lese dette her.....Stå på,Regine, detta klarer du :-)

12.jun.2009 kl.23:17

Har lest bloggen din lenge og må bare si at du er helt utrolig. Jeg synes det er svært stort av deg at du har vært så positiv hele veien og ikke gitt opp håpet!! Hadde jeg vært i din situasjon hadde jeg aldri i verden klart å være så sterk som deg. Du er helt utrolig. Man blir vell også sterkere kanskje i en slik situasjon som du er i. Du kan ikke gi opp håpet Regine! Jeg blir fryktelig trist og lei meg når du skriver at det er dårlig nytt fra riksen osv. Jeg skulle ønske det var noe jeg kunne gjøre, for dette fortjener ikke du. Håper du fortsetter å være positiv! :)

Ingrid

12.jun.2009 kl.23:22

Du er ein av dei mest fantastiske menneska eg har høyrt om, det er ikkje mange som tør å leggje ut alt, når dei har ein sånn sjukdom, som du har gjort. Det er mange tusen der ute i heila Noreg, som tenkjer på deg, og krysser fingra for at alt går din veg. Eg er ikkje religiøs, men eg sender deg all verdas tankar, gode og positive tankar. Det er sjangsar for at det virkar på deg, og det er akkurat det du skal tenkje på. Eg veit ikkje korleis du har det, eg kan ikkje tenka meg det heller, eg skal ikkje sei at eg forstår. Mor til bestevenninna mi har kreft, og det er ikkje lett i det heile, eg greier ikkje å snakke med ho om det, for eg veit ikkje kva eg skal seie eller korleis eg skal oppføre meg. Hvis du har tid og/eller lyst til å fortelje litt om korleis ein skal oppføre seg rundt nokon med kreft eller pårørande, så hadde det vore utruleg bra. Eg får tårer i augonkrogen når eg les dette innlegget, alle som har lest bloggen din, vil ditt besta og føler dei kjenn deg. Eg, meg sjølv, har veldig lyst å berre klemma deg og sei at alt går bra, at alt ordne seg og du kjem til å bli frisk. Når sånne ting skjer, så har eg sjølv vansklegheitar for å innsjå fakta. Eg fortel meg sjølv at det ikkje er sant, og at det berre er eit mareritt. Men du Regine, du har gjort det beste ut av kreften, om eg kan sei det sånn. Du har brukt sjukdomen din for det den er verdt, fortalt folk om det. Fått folk til å donere blod og gi pengar. Støtte kreftforeninga. Du har solgt bileter til eit fond som skal hjelpe andre som har denne sjukdomen. Eg veit ikkje kva meir eg skal sei, anna enn at du er eit utruleg menneske. Du er viljesterk, men du innser sannheita og benektar ikkje fakta. Du delar tankane dine med oss, og du lyg ikkje om sjukdomen. Du tør faktisk leggje ut bileter av deg. Og mest av alt, du set utruleg stor pris på dei tinga me undervurderar i kvardagen. Du har fått meg til å innsjå at ein kan ikkje kjøpe lykke, eit nytt skopar er ingenting i forhold til ein jentekveld eller ein fin middag med familien. Eg har sjølv vore på sjukehus, ein gong i over to månadar, og det var det verste eg har vore med på. Ein går glipp av så mykje, og når eg kom heim, hadde eg ikkje energi til å gjere det eg hadde lyst til. Eg samanliknar ikkje, misforstå meg rett, men eg veit at sjukehus er heilt forferdeleg. Sjukepleiarane er flotte, men det er heilt for jævlig å vera innestengt i fleire månadar. Eg unnar ingen det, spesielt ikkje deg. Eg følte eg ikkje var god nok for nokon, når eg ikkje var der med dei og når eg ikkje orka noko. Men det er ein bra ting ved det, du merkar veldig fort kven som er skikkelege venar og kven som ikkje er det. Gode venar er der for deg uansett, held rundt deg når du har det vondt. Avogtil så er det faktisk ikkje godt nok med ein god bedring melding. Det er faktisk godt nok når ein ven kjem i stunder du har det fælt, og set på favorittfilmen din og gjer deg ein sjokolade. Noko som får deg på andre tankar. Men ein treng og nokon som får deg til å innsjå sanninga. Dei fleste som les bloggen din, reknar eg med, send gode tankar til deg kvar gong du seier du er til behandling. Ei venninna av meg, kjøpte ein genser av deg. Og du får mange positive tankar kvar gong ho går med den. God bedring, hald motet oppe og fortsett å vær så snill som du er. Mange er glad i deg og vil ditt aller besta. Du er blitt ein landskjenning. Ein av dei få som er faktisk kjend for å ha oppnådd noko bra, av noko dårleg. Eg er glad du har delt historia di med oss, og god bedring igjen! Stor klem sendt avgårde!

Christina

12.jun.2009 kl.23:24

Du har møtt motgang etter motgang, men du har stått mot det! Du viser at din styrke og ditt mot driver deg framover, så vær så snill, gi ikke opp nå :) håper du vil få bedre nyheter nå i nærmeste framtid. Tenker på deg!

Kaia

12.jun.2009 kl.23:26

Har aldri før i mitt liv kommentert en blogg, men dette er det sørgeligste jeg har lest, og jeg kommer til å be til Gud kun for deg i kveld. For ditt liv! Du er den tapreste jeg har lest om, er så utrolig fint av deg og sette søkelyset på dette temaet! Jeg mistet bestefaren min til kreft, og har alltid hatt en sterk følelse for dette temaet. Stå på jente! Mirakler har skjedd mange ganger før!

Bine

12.jun.2009 kl.23:27

Dette var trist å lese :-( Og utrolig vondt for deg og dine nærmeste.. Det er lite, men det er et håp, og vi får klamre oss til det! Krysser fingrer for deg, Regine!Kos deg med dine i helga, fokuser på håpet, vær sterk og stå på. *Mange klemmer herfra*

Caroline

12.jun.2009 kl.23:28

Det var ikke dette jeg håpet å få se, når jeg skrev inn blogg adressen din. men likevel, du har kjempet så mye, at du ikke må gi opp nå. ikke slutt å håp, alle oss håper med deg! vi krysser fingrer våre for deg Regine, kryss fingerene for deg selv du også. Det er ikke over, før det virkelig er det. Du klarer dette, det er jeg sikker på. Alle tankene mine går til deg..

Nina

12.jun.2009 kl.23:40

Lykke til, Regine. Jeg vet du kommer til å klare deg fint, du er ei utrolig sterk jente! Vi tenker på deg :)

cathy

12.jun.2009 kl.23:44

gjennom din blogg har du vist en utrolig styrke, og gitt oss lesere en stor tankevekker! av alt hva du gjør må du ALDRI gi opp. styrken kan redde deg, det du har vært igjennom er umenneskelig , men du har kjempet. Den styrken må du forsette å bruke , tenk hvis den redder deg til slutt. Håper virkelig det går din vei til slutt , du fortjener så sterkt å få oppleve mer enn 18 år. du SKAL klare det , stå på !

Per Erik

12.jun.2009 kl.23:47

Du klarer dette Regine :-)Fantastisk å lese om hvor åpen du er mot resten av oss som følger med deg hver eneste dag, vit at mange mange i hele landet bryr seg veldig mye om hvordan du har det.Får lyst til å slenge armene omkring deg og bare klemme deg veldig godt.Du klarer dette Regine, du er jo bittelitt spesiell :-)

anita

12.jun.2009 kl.23:54

Lykke t Regine !! Krysse fingra for dæ :) Herre e første gongen æ skriv ein komentar på ein blogg, æ sitt igjæn med så masse tanka kvar gong æ e innom bloggen din å les innlæggan din, du får mæ t å sjønn kor sjørt live egentle e, å kor vanskeli ting plutselig kainn bli !!.. Å æ vill egentli takk dæ for at du dele herre me oss.. !! Tankan går t dæ å familien din.. Det e fortsatt håp, å vi tænke masse på dåkk..

Malena

12.jun.2009 kl.23:59

Vær sterk. fortsett på denne måten. IKKE gi opp!

Karin

13.jun.2009 kl.00:02

Du har grepet så mange ved din åpenhet og måte å formidle på. Du viser oss at livet er så skjørt -det er ikke rart du er både redd og fortvilet når beskjedene er så brutale. Bruk alle du har rundt deg til å hente all den styrke du trenger for å kjempe videre. Vi er mange som tenker på deg og dine nærmeste. Sender deg (og dine) gode varme tanker.

Johanneee

13.jun.2009 kl.00:05

Hei.Jeg vet det er lite jeg kan si nå som vil muntre deg opp. Jeg skal ikke be deg om å holde motet og håpet oppe, jeg skjønner at det er vanskelig. Jeg vil bare si at jeg tenker så utrolig mye på deg og jeg ønsker deg masse lykke til! Det er rett og slett ikke til å forstå, jeg skjønner du er redd, det ville jeg også vært! Det er MENNESKELIG å være redd og fortvilet i en sånn situasjon som dette! Jeg syns du er en kjempe inspirasjonskilde for meg (og sikkert for mange andre) og jeg er utrolig stolt av deg! :)Masse klemmer fra Johanne :)

Pingvin

13.jun.2009 kl.00:21

Det var trist å lese. Du må ikke miste håpet, selvom det er vanskelig etter en slik beskjed. Ønsker deg alt godt.

ceci

13.jun.2009 kl.00:22

skulle virkelig ønske jeg kunne hjelpe deg, syndes så synd på deg og familien din! ikke mist håpet regine

superstine

13.jun.2009 kl.00:24

Det var veldig trist å høre, Regine. Men du må ikke gi opp nå! Både du, jeg og alle andre som leser bloggen din vet at du er ei sterk jente, og vi vil alle at du skal klare dette. Og selv om du forståelig nok mister litt håpet når du får en sånn beskjed, så vit at mange andre håper for deg. Det er helt menneskelig å være svak innimellom, og det er mye å takle. Men vi håper for deg, vi ber for deg og vi føler med deg. Stå på videre, jeg vet at du klarer dette!

Tonje

13.jun.2009 kl.00:35

Stå på Regine! Vi alle heier på deg. Føler med deg, og håper at dette vil ordne seg. Sender varme hilsner og tanker til deg og dine. Stå på !

Lisa Lykke

13.jun.2009 kl.00:37

Kjæreste Regine, du må ikke slutte å håpe. Du er slik en vakker, reflektert, og ikke minst modig jente - og det til tross for din unge alder. Du må fortsatt holde hardt på håpet og kampvilja. Jeg tror ikke disse kvalitetetene du har er noe du har fått gjennom sykdommen din, jeg tror kommer fra din indre styrke. Jeg leser dine tanker med en blanding av tristhet og glede; tristhet fordi kreft er slik en livsgift jeg ikke unner noen, men glede fordi du skriver så inkluderende, du deler uten begrensninger. Du gir av deg selv, til meg som er fremmed og til andre. Det er spesielt å få slippe inn i et annet menneskes tanker, og du er nydelig. Du har mye skjønnhet i deg, i ordene dine og i kunsten du lager, takk for at du deler dette med oss andre.Du må ikke gi opp håpet, for det handler ikke om å vente på et mirakel, men å fortsatt kjempe når det ikke er lett. Jeg håper, og tror at du blir frisk Regine. Dette ender godt, jeg har tro.Alle mine varmeste klemmer

laila ring jakobsen

13.jun.2009 kl.00:45

Kjære Regine.Gi aldri opp håpet.Vi lever så lenge det går blod igjennom oss,synger ei viss dame.Håper de kommer igang fort med den lavdosekuren,hvorfor må det vente til mandag?Gud,jeg ber om at du må gi denne jenta et tegn så hun ikke mister motet.Hun må få overleve,alt annet er urettferdig.Hvorfor ser du ikke at hun trenger styrke fra deg,Gi henne det.Regine,jeg ber for deg i denne natt at ting må snu.At det ser litt lysere ut imåra.Tenker masse på deg.Kjemp for livet,du er elsket av mange.Klæm fra ei bæstemor.

Tina

13.jun.2009 kl.00:47

Håper det kommer til å gå fint med deg. Eg håper det og eg skal kryssa fingrande for det!God bedring seier eg :)

Christina

13.jun.2009 kl.00:47

Kjemp for livet Regine!

Terese

13.jun.2009 kl.00:49

Jeg har fulgt med på bloggen din lenge, og dette var en forferdelig å høre. Ikke gi opp, du er sterk og beundringsverdig. ønsker deg alt godt!

Soon an angel

13.jun.2009 kl.00:52

Stå på Regine, kjemp imot - ikke gi opp. Hadde jeg kunne gjøre det, ville jeg gitt deg livet mitt. Desverre lar det seg ikke gjøre.

disippelen

13.jun.2009 kl.00:58

Det var leit å høre.Har du tatt i mot Jesus Kristus??Han er eneste veien til frelse! Ta imot han, og du får evig liv. Du må tro med hjerte og bekjenne med munnen at Jesus er din herre og frelser!! Han døde på Golgata for deg og meg!!Oppsøk en menighet, gå på et bønnemøte, så kan de be for deg og du kommer nærmere Jesus! Jeg ber for deg!! Halleluja!

Anna

13.jun.2009 kl.01:01

men usch vad hemskt :'( jag önskar ändå att allt går bra för dig.. men det är inte lätt att hålla hoppet uppe om till o med läkaren gråter :'(

Emira

13.jun.2009 kl.01:03

Jeg ønsker og håper så inderlig at du får leve, Regine.. Av hele mitt hjerte! Tenker på deg og familien din nå i kveld..

SOFSEN

13.jun.2009 kl.01:03

Disippelen:Han dæva kanskje, men hvor ble han av? Jeg har ikke merka noe særlig til han. Det er kanskje noen der ute som BURDE miste håpet.Amen.

Anne Guro

13.jun.2009 kl.01:04

Verden trenger flere som deg, ikke mist håpe kjære deg!!Tenker på deg

JK

13.jun.2009 kl.01:11

oi, stakkar . men jeg ber for deg

Kristina Salanga

13.jun.2009 kl.01:11

Å nei, det var ikke dette jeg håpet å lese på bloggen din Regine-mor. (snufs) Jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal si som ikke er allerede sagt av andre her før. Det finnes så mage ordtak og andre "lure ting" en sikket kan si nå, men ord blir ofte forferdelig hule og tomme i en slik situasjon.....Jeg håper når du får summet deg etter denne beskjeden fra legene, at du orker på igjen og kjemper det du kan. For du er en fighter, det har du bevist i denne bloggen. Og de som kjenner deg privat vet det de også og har gitt uttrykk for det i bloggen av og til har jeg sett. Så skal vi stå på sidelinjen alle de av oss som du ikke kjenner og som ikke kjenner deg, og heie på deg og støtte så godt vi kan. Så lenge legene ikke har sagt alt håp er ute, så er det ikke det. Fy søren for en berg og dalbane livet ditt må føles som. Ene dagen føler du deg...ja...noenlunde, men slett ikke frisk, og plutselig så får du en slik beskjed....Kjemp Regine. Kjemp med det du makter. Vi skal kjempe med deg. Takk for at du berører og beriker så mange menneskers hjerter med din klokhet, modenhet og innsikt. Og ærlighet. Du er tøff. Bruk det for alt det er verdt. Varm klem fra meg

Frida

13.jun.2009 kl.01:16

off regine! i synst så synn på d i! og i synst det e så utroli uretferdig at det e nåkken som for kreft her i verden, ingen fortjene det, det e klart! men åå :(håpe du vill føle d bedre etterhvert! stor klem fra frida:)!!!!

Mjau

13.jun.2009 kl.01:26

Stå på, flotte jente! Du har inspirert så mange, og du har mange som "heier" på deg. Håper du ikke mister motet, kjemp så lenge du kan! Så skal du ikke se bort i fra at du blir frisk. Det er iallefall masse positiv engergi som går fra alle oss som følger med bloggen din, den håper jeg er godt for noe. Håper å høre snart at du er klar for ny transplantasjon, og videre om dagen da du erklæres frisk.Du er et fint menneske, og vi er alle glade i deg (selv om mange av oss -inkludert meg, ikke en gang har møtt deg) Du rører ved så mange, du betyr så mye. Du er viktig! I mine øyne er du selve symbolet på håp. Ikke gi opp, kjemp med alle krefter du eier!Stor klem

<3

13.jun.2009 kl.01:28

"A lost battle is a battle one thinks one has lost." - Sartre. Ikke gi opp håpet, det er nok utrolig vanskelig, men håper du finner styrke til å ta et siste oppgjør mot denne hærsens kreften!

Cecilie

13.jun.2009 kl.01:37

Stå på og kjemp videre Regine! Jeg krysser fingrene for deg og ønsker at du skal bli frisk=) Du fortjener det så inderlig fordi du er så god!

Anna :)

13.jun.2009 kl.01:41

Du greier å slå denne sykdommen ned i støvlene, Regine! Stå på, ikke mist håpet så går det sikkert bra! Jeg heier på deg :)

disippelen

13.jun.2009 kl.01:47

SOFSEN skrev:"Han dæva kanskje, men hvor ble han av? Jeg har ikke merka noe særlig til han. Det er kanskje noen der ute som BURDE miste håpet."Jesus er i Himmelen, og sitter ved Guds høyre hånd!!Grunnen til at du ikke har merket noe til han, er kanskje den at du ikke har tatt imot han?? Dersom du tar imot Jesus, får du Den Hellige Ånd i ditt hjerte! Jo nærmere du kommer Jesus, jo mer kjenner du til ånden!! Etterhvert blir du åndsdøpt og taler i tunger!! Halleluja!! Jeg har den hellige ånd i meg, og da har jeg en adresse til paradis!!Og Jesus er ikke religion!! Vi må få bort religion. Dette er SANNHET!!

Lise

13.jun.2009 kl.01:49

Dette skal bli en solskinnshistorie...ja det skal det!..Kroppen din er ung og sterk..du har mer krutt enn de som er eldre enn deg, med samme diagnose, vil jeg tro..Skulle ønske du kunne bruke noen av pengene som er samlet inn, til deg og familien din...til noe som kunne gi deg nye krefter...ett eller annet...:)Tenker masse på deg og dine, hold motet oppe!:)

SOFSEN

13.jun.2009 kl.02:03

Disippelen: Hvis dette er et forsøk på å være morsom, ser jeg ikke helt humoren.

Bethina

13.jun.2009 kl.02:08

Ånei! Jeg har fulgt med på bloggen din fra begynnelsen og blir alltid lei meg når du har dårlige nyheter :( Men du har kommet deg gjennom så mye allerede så jeg har ingen tvil om at du klarer dette også!Ikk gi opp, stå på, du er helt rå!

13.jun.2009 kl.02:10

Kjære deg, jeg synes så synd på deg. Men du må ikke gi opp. Prøv å holde motet oppe enda litt lenger. Dette kan jo funke!! Stå på!!

disippelen

13.jun.2009 kl.02:11

SOFSEN: Nei, dette er ikke et forsøk på å være morsomt. Jeg forteller deg bare sannheten!! Gud velsigne deg!!

minne

13.jun.2009 kl.02:45

Ikke mist håpet! Stå på :)du er et FANTASTISK forbilde får mange! Ønsker deg alt godt!

Nadia

13.jun.2009 kl.03:00

Ikke mist håpet Regine, for det har ikke vi! :)

anki

13.jun.2009 kl.03:03

alle synes du virker så tøff......men du er helt sikkert akkurat like svak og vettskremt som vi ville vært i samme situasjon.noen ganger når jeg leser dette så får jeg nesten vondt,.jeg håper du av og til tillater deg og være svak.at du bare kryper sammen til noen du stoler på og hyler og forbanner denne verden som kan være så forferdelig urettferdig.styrke er styrke.....men noen ganger må man vise hvor svak man er også. du er ei ung jente som er redd for og dø.....du har lov til og være hysterisk....selv om det ikke hjelper.men uten styrken din har du ikke vært der du er idag.........så stå på store sterke vakre svake regine..........måtte alt gå bra for deg!!!

Roald

13.jun.2009 kl.05:29

Det er sørgelig at denne bloggen, som skal være til støtte for Regine, nå har utviklet seg til en religionskrig! Regine har det sikkert så vanskelig nå, og er så redd og alene med sin angst, at vi andre neppe er i nærheten av å forstå det.disippelen: Hvis din forutsetning for å be for Regine er at hun må ta imot Jesus, så finn deg et annet forum. "Døm ikke andre, for med den samme målestokk som du dømmer, skal du selv bli dømt". Han som sa det, het Jesus. Syns du skal tenke over hva dette innebærer!Sofsen: Jeg vet at du er en god venn som støtter Regine, men ved å komme med krenkende bemerkninger av andre menneskers tro, oppnår du det motsatte. Det er verken Gud, Kristus eller religionen det er noe galt med. Det er menneskers tankeløshet og holdninger samt utøvelsen av religionen som er problemet.Hver kveld tenner jeg et lys og ber for Regine selv. Jeg håper at alle andre troende, kristen eller muslim, kan gjøre det samme uten å stille krav til Regine, for dét er i kjærlighetens ånd.Til dere som ikke tror, vil jeg si. Be likevel, for hva har vi å tape? Hvis ikke kjærlighet, omsorg og gode tanker er i stand til å forandre verden, eller snu noe negativt til noe godt, hva er det da? Vi ønsker da alle at Regine skal bli frisk. Men gode intensjoner krever vel også handling dersom vi skal lykkes?Jeg syns ikke verken Regine eller hennes familie fortjener denne drittkastinga som dukker opp på dette forumet til stadighet. Derfor håper jeg, kjære Regine, at min kommentar kan være til støtte for deg. Mitt største problem i livet har ikke vært å tro på Gud, men å få Gud til å tro på meg. Og jeg jobber stadig med det, hver eneste dag!

Sarah

13.jun.2009 kl.07:49

Jeg er helt enig med Roald,ta dritt-kastinga ett annet sted!!! Kjære Regine.Skal ikke påstå at jeg hvet hvordan du har det for det hvet vell ingen som ikke har vært i din situasjon.Men det er hjerteskjærende og helt forferdelig og jeg synes også det er grusomt å se på at mange som kommenterer her på bloggen har glemt at du faktisk bare er 18år. Selvfølgelig er du redd og lei! Hvem ville ikke vært det? Jeg gikk forbi St. Olav i går og hadde lyst til å gå inn å bare gi deg en stor klem,sitte ved din side og bare være der for deg for å vise min støtte.Jeg må også si at jeg tenker ofte på foreldrene dine og den håløse, fortvilte situasjonen de befinner seg i. Det å se barna sine syke og redde er en grusom følelse og man ønsker med hele sitt hjerte at man kan bytte plass med de. Jeg er mor selv og hvet at man gjerne vil gjøre alt for barna sine. Så kjære,Regine.. Er det noe vi kan gjøre for deg? Hva som helst?! Vi er mange som tenker på deg og din familie og ber om at du skal bli frisk. Finn styrke til å kjempe vidre. Vi håper tro virkelig kan flytte fjell! Stooooor klem fra Sarah.

Roald

13.jun.2009 kl.08:21

Sarah: Takk for at det finnes mennesker som deg.Takk til alle dere andre også som skriver varmende ord til Regine.

Anne

13.jun.2009 kl.08:53

jeg syns ikke påtvinging av religion hører hjemme i slike situasjoner.

13.jun.2009 kl.09:25

Ønsker deg alt godt videre! Du er ei utrolig jente!

Mariann

13.jun.2009 kl.09:47

Kjære Regine..det eneste jeg kan si er at jeg føler sterkt med deg og familien din. Jeg skjønner at det er vanskelig å ha håp, du er en realistisk jente. Har deg i tankene mine, og håper for deg. Ønsker deg gode dager, Regine.

Lena

13.jun.2009 kl.09:51

Dette var helt forferdelig. Jeg har både smilt og felt en tåre for deg imens jeg har fulgt bloggen din. Det å komme så tett inn i tankene til en som er syk har vært utrolig lærerikt og veldig følelsesladd. Det må være forferdelig å være deg, jeg hadde ikke taklet å sitte i en slik situasjon selv. Det eneste man kan gjøre nå er å krysse fingrene for deg og håpe på at alt går bra. Varme tanker til deg og familien din! Klem

Anita

13.jun.2009 kl.10:24

Stå på Regine. Sender alle gode tanker til deg. Tenk positivt, tenk på alle som elsker deg - du har utrolig mange mennesker rundt om i landet som tenker på deg, ber for deg, gjør hva de kan for deg

Kris

13.jun.2009 kl.10:33

Hang in there! Har fulgt deg litt og virkelig virkelig håper at du holder ut. Livet rett og slett er ikke rettferdig og utrolig ting kan skje siste øyeblikk. Datteren min har ALL og jeg vet det er ikke det samme som du har gått gjennom men vi har lært at livet er kjært - se opp å den blå himmelen og si at idag er en fin dag. Det som kommer imorgen kommer imorgen. Det er såååå lett for oss å si ord - som betyr nok ikke nok i disse dager - men hold ut. Det er ikke din tid ennå - du har kommet såååå utrolig langt - du har mye igjen. Mange mange mange mennesker er bak deg - med masse kjærlighet og gode positiv tanker - vi kan tenkte litt for deg - lade batterine dine litt!!!!!!!!!

EA

13.jun.2009 kl.10:46

Hei Regine,Ikke gi deg på oppløpet. Du må bare kjempe/stå på videre, for etter avsluttet tabelettkur som du starter med nå på mandag, så kommer du til å skrive følgende:Dette er tredje gangen at legene har klart å bli kvitt RESTERENDE kreftceller med cellegift av lavdose i tablettform. De har jo klart det to ganger før, så derfor sier vi at alle gode ting, er tre. Lykke til Regine,DU BLIR FRISK IGJEN.mvhEdgar

Lena.Y.A

13.jun.2009 kl.10:49

Gi ikke opp Regine. Under KAN skje. Klem

marie

13.jun.2009 kl.11:01

Ikke gi opp ! jeg tenker på deg !

Helene

13.jun.2009 kl.11:43

åuff.. ord er fattige nå. Ikke gi opp håpet! Vi er mange mennesker som heier på deg.Stor klem

Petra

13.jun.2009 kl.11:46

å, nei . det var veldig trist å høre, og jeg kjente en stor klump i halsen, når jeg leste dette.Men jeg tror at det kommer til å gå bra til slutt, jeg har det på følelsen. Så ikke gi opp Regine, mirakler skjer . ;)Lykke til !

kristine

13.jun.2009 kl.11:52

jeg håper virkelig det går bra for deg regine! Du fortjener det så utrolig mye,det å bli friskere !

Karolina

13.jun.2009 kl.11:52

:( Dette klarer du! Du MÅ IKKE gi opp, tenk fortsatt positivt så vil alt gå bra :)

Kine

13.jun.2009 kl.12:07

Du må ikke gi opp Regine! Jeg VET at du blir frisk igjen, det tar bare litt lengre tid! Vær tålmodig!Du har så mange som bryr seg om deg, og tenker på deg!

LH

13.jun.2009 kl.12:09

Ras, vær sint, vær fortvilet, gråt - få det ut og ikke steng følelsene inne. Det er umenneskelig å hele tiden kjempe i mot fortvilelsen og redselen. Det handler ikke om å være sterk hele tiden. Så går du med musesteg videre, og en dag, kanskje langt der fremme så er du i mål. Det kan enda gå bra, Regine. Det må det.

www.selinewj.blogg.no

13.jun.2009 kl.12:20

Hei :) Jeg syntes det var kjempe trist og høre. Men du MÅ være posetiv hele veien, du kommer ikke til og dø. Du må tenke at du kommer til og bli bedre for deg. Du har sikkert mange som er glad i deg :) Klem www.selinewj.blogg.no

anniken h

13.jun.2009 kl.12:27

i motbakker går det alltid oppover!!!!

Stine Marie

13.jun.2009 kl.13:00

Jeg vet ikke hva jeg skal si, jeg vet ikke hva du vil høre. Jeg kan ikke bare si at du skal måtte være positiv, fordi jeg vet det ikke er går. MEN jeg kan si at det er mange med meg og andre som er fortvilet over at de ikke kan hjelpe deg og si det riktige, MEN vit at det er mange som bryr seg(og det tror jeg du vet). Vi er mange som føler med deg!

Vilde

13.jun.2009 kl.13:01

ikke gi opp håpet, regine. alt kommer til å gå bra.

disippelen

13.jun.2009 kl.13:01

Roald skrev:"Hvis din forutsetning for å be for Regine er at hun må ta imot Jesus, så finn deg et annet forum. "Døm ikke andre, for med den samme målestokk som du dømmer, skal du selv bli dømt". Han som sa det, het Jesus. Syns du skal tenke over hva dette innebærer!"Altså, min forutsetning for å be for Regine er ikke bare at hun må ta imot Jesus, men at hun skal bli frisk!!! Det var ikke min hensikt å dømme andre, og jeg føler ikke jeg har dømt andre. Jeg forkynner bare det glade budskap. Jeg vet ikke hvorvidt Regine har tatt imot Jesus, det kan godt være!! Hvis jeg ikke har det håper jeg hun gjør det. Det er en himmel å vinne og et helvete å unnfri, dette gjelder ALLE mennesker!! Det er ikke min hensikt å dømme noen, kun forkynne evangeliet. Anne skrev: "jeg syns ikke påtvinging av religion hører hjemme i slike situasjoner."JO, det er jo nettop i slike situasjoner det du kaller religion hører hjemme. Det er IKKE religion, det er sannhet.. Det er alt det andre som er religion.. Det ER viktig å forkynne evangeliet i en slik stund. La den hellige ånd komme og helbrede deg, Regine. Det har skjedd med mange mennesker tidligere. Mennesker har blitt bragt tilbake fra dødens kant!! Og enhver som påkaller Herrens navn SKAL bli velsignet. Når man er døden nær, er det ekstra viktig at eventuelt ufrelste tar IMOT Jesus Kristus, slik at man kommer til himmelen og slipper evig pine i Helvete. Men jeg gjentar: Det er ikke min hensikt å dømme noen, for alt jeg vet, har Regine tatt imot Jesus. Kanskje er hun til og med er åndsdøpt.

Cia

13.jun.2009 kl.13:02

Ønsker deg lykke til med lavdosekuren. Om kuren ikke gjør deg frisk, så kan den vel ihvertfall utsette sykdomsutviklingen? Det er jo også positivt :) Jeg vet at målet ditt er å bli helt frisk, men veien frem til det er fortsatt lang. Derfor tror jeg det er bra å ha noe å se frem til som ikke ligger så langt frem i tid. Godt å ha noen små mål på veien. Du har jo hatt det hittil - som din søsters konfirmasjon, Ulver-konserten og din 18-års dag:) Er det noe spesielt du gleder deg til, eller har lyst til å oppleve i sommer?Tenker på deg! *Klem*

LH

13.jun.2009 kl.13:06

Jeg synes disippelen (og vedkommendes evt.meddebatentter) skal finne seg et annet fora å diskutere på. Dette blir for smakløst.

disippelen

13.jun.2009 kl.13:13

"Jeg synes disippelen (og vedkommendes evt.meddebatentter) skal finne seg et annet fora å diskutere på. Dette blir for smakløst."Dette er IKKE smakløst!! Det er om å gjøre at flest mulig kommer til himmelen!! Jeg skal ikke la meg rikke av djevel og demoner..

13.jun.2009 kl.13:16

åhhh alltid må det dukke opp idioter, begynne med det frelser pisset der nå passet dårlig .stikk å be, syke jævel,,

Elise

13.jun.2009 kl.13:17

Jeg skulle det var noe jeg kunne si.Ønsker deg alt godt, og håper virkelig du blir frisk. Du virker som en fantastisk person, og jeg ville ikke unt min verste fiende denne forferdelige sykdommen. Har mistet flere i familien min til forskjellige krefttyper, og sjangsene er store for at jeg vil få det en gang i livet. Så jeg forstår deler av det du går gjennom, og familien din. Lykke til, det mener jeg virkelig.

disippelen

13.jun.2009 kl.13:17

"åhhh alltid må det dukke opp idioter, begynne med det frelser pisset der nå passet dårlig .stikk å be, syke jævel,,"Jeg er ikke en idiot, men det kan se ut som om du er besatt av demoner... Jeg ber!! Halleluja!

Regine

13.jun.2009 kl.13:18

Tusen takk for alle kommentarer! Jeg leser alle sammen, men har dessverre ikke mulighet til å svare alle, det håper jeg dere forstår. Men jeg setter stor pris på alle sammen. Hestiaverden: Skal sjekke ut den sangen på bloggen din. Tusen takk.Mange spør om jeg har noen å snakke med. Jeg får ingenting ut av å prate med psykolog. Jeg har pratet to ganger med sykehusprest, og det har hjulpet veldig. Men jeg syns det er mer enn bra nok å sortere tankene mine selv. Og til disippelen: Jeg ønsker ikke at noen skal påtvinge meg noen religion. Det er det verste jeg vet. Jeg respekterer alle troende, men jeg respekterer ikke at noen prøver å prakke på meg religion. Det er flott at du tror at jeg vil bli helbredet ved hjelp av den hellige ånd, men det tror dessverre ikke jeg. Derfor er det usmakelig at du sier at jeg kommer til og pines i helvetet fordi jeg ikke tror. Stikk et annet sted og forkynn. Det passer ikke inn her.Cia: Ja, jeg har vel fortsatt ting jeg håper på å få oppleve, men jeg tar en dag av gangen. Akkurat nå går det ikke an å planlegge noe. Jeg er glad bare jeg får være ute med venner og sånt. Det er mer enn nok.Mange spør om det er noe de kan gjøre for meg. Setter pris på det, men det er mer enn nok at dere skriver støttende ord på denne bloggen :)

Lisa

13.jun.2009 kl.13:18

Synd :(Men stå på Regine, alle støtter deg !

disippelen

13.jun.2009 kl.13:26

Regine skrev:"Derfor er det usmakelig at du sier at jeg kommer til og pines i helvetet fordi jeg ikke tror."Det har jeg ikke sagt!! Jeg visste ikke at du ikke trodde. Det jeg gjør er bare å forkynne evangeliet, der det står at alle som tror på han skal komme til himmelen. Jeg dømmer ikke deg, jeg sier derfor ikke at du kommer til å komme til helvete, det er det bare Vår Herre som kan avgjøre. Fint at du har snakket med sykehusprester, men det er desverre prester idag som ikke tror på Gud.. Håper du tar imot Jesus. Du sier at du ikke ønsker at noen skal påtvinge deg noen religion. Jeg påtvinger ikke "religion" for Jesus er ikke religion. Han er sannhet!! Ifølge Jesus skal vi gå ut og gjøre alle til hans disipler, da ser jeg ikke noe galt i å utføre oppdraget. Jeg fortsetter selvsagt å be for deg!!

Hanna

13.jun.2009 kl.13:34

Kjære Regine! Den sterkeste jenta i Norge. Dette var forferdelig trist å høre, jeg har tenkt på deg, og håpet at dette skulle gå bra, jeg har krysset fingrene kun for deg, og det fortsetter jeg så absolutt med. Det er urettferdig at en så vakker, snill og god jente som deg skal ha det sånn her. Jeg kan ikke annet enn å tenke masse på deg, og å krysse fingrene KUN for deg, REGINE STOKKE!!

13.jun.2009 kl.13:35

Stryke klem från Sverige

Maria

13.jun.2009 kl.13:40

Som du ser Regine, alle er her for deg og støtter deg :) Noen litt gale som han ovenfor, men resten av oss er helt vanlige folk som tenker på deg flere ganger om dagen og venter på gode nyheter... :)Vi har ikke gitt opp deg.

disippelen

13.jun.2009 kl.13:46

"Noen litt gale som han ovenfor, men resten av oss er helt vanlige folk som tenker på deg flere ganger om dagen og venter på gode nyheter... :)"Mulig det er meg du sikter til.. Problemet idag er at det er menigheter som har sluttet å forkynne evangeliet om Jesus!! Vi som forkynner evangeliet blir dermed sett på som gale.. Halleluja, shabbadabbagandus!! Må Gud være med deg, Regine!!

Lena .

13.jun.2009 kl.13:56

uff, det var trist og høre :/ men ikke gi opp, stå på vidre, du er en sterk person ! Vi alle støtter deg

LENA HOLM

13.jun.2009 kl.14:08

Kjære deg Regine!Jeg må si at jeg fikk helt gåsehud når jeg leste dette innlegget og at tårene presset seg på. Det så fælt å lese om at du ikke har det noe bra og at det er dårlig nyheter som kommer løpende til deg istedenfor gode nyheter. Jeg ønsker så absolutt alt det beste for deg og du må bare fortsette å være den glade og positive jenta vi kjenner via bloggen din, selvom du så klart skal få lov til å være lei deg du som oss. Lykke lykke til så masse videre og husk at det kan hende den lavdose kuren funker en tredje gang ;) STÅ PÅ KJÆRE DEG, vi alle støtter deg og tenker masse på deg!!Klem Lena

Susanne

13.jun.2009 kl.14:10

Ikke gi opp kjære deg :( Stå på! Tenker masse og støtter deg. MANGE klemmer fra meg

Avhopperen

13.jun.2009 kl.14:14

Disippelen: Du lever i en boble som på sikt kommer til å få deg nedenom og hjem. Jeg er selv vokst opp i en såkalt "menighet" med himmel og helvete, djevler og demoner som skremselspropaganda. Nå har jeg meldt meg ut, blitt avvist og endelig- jeg er i stand til å tenke selv.Det du gjør mot Regine er utilgivelig. Du forkynner ikke kjærlighet, du prøver å skremme ei jente til "sannheten". Heldigvis ser Regine ut ttil å ta det fint,på tross av din helbredelsesreklame. Ikke alle hadde tatt det like bra- vær forsiktig hva du lover til syke folk- det er helt syykt!Sorry, Regine, noen av oss tar til vett etter hvert- jeg er glad du tar det så fint.Ikke meningen å gi han disippelen (fra helvete?) så mye oppmerksomhet, men jeg ble bare så kvalm og provosert.Jeg tror at hvis Gud finnes, så passer han på alle menneskene han har skapt- enten om de tror eller ei ;) Uansett, du er modig. Ønsker deg virkelig ALT godt og lykke til med den nye kuren.

Elisa

13.jun.2009 kl.14:14

Kjære Regine. Jeg er veldig lei meg på dine vegne over de dårlige nyhetene du fikk. Men ike gi opp. Du har utrolig, utrolig mange som støtter deg, inkludert folk du ikke engang vet om, som bare leser og ikke kommenterer...Ditt mot, din styrke og din kamp har imponert mange, hvorav de fleste (inkludert meg) ikke har noen mulighet for å forstå hvordan du egentlig har det. Tusen takk for ærligheten din, takk for at du også har satt ord på dødsfrykt, og vist tanker som mange andre burde tenkt, men ikke gjør, fordi de ikke trenger å tenke på det. Jeg håper du vet at du har lov å ha øyeblikk der du ikke føler for å kjempe mer, der du er lei og sliten. Men vit også at jeg og mange andre heier på deg, ber for deg, og følger med på hvordan du har det... Og vi vil se de øyeblikkene gå over, og gnisten for å kjempe komme tilbake!Og om han som skrev over meg, ikke bruk energien din på han. Det er alltid noen som utnytter situasjoner på andres bekostning, og som ikke skjønner at det sitter en person med et beldig virkelig liv, og veldig virkelige følelser. Jeg ber for deg, håper det er greit? Når denne personen sier at det bare kan skje om du blir kristen, så er det blank løgn. Så beklager for at han sa det.Så igjen, håper vi snart ser den sterke, kjempende Regine Stokke!Stor klem fra Australia :)

Catharina

13.jun.2009 kl.14:17

Kjære gode, vakre RegineSom så mange andre, kom tårene også hos meg da jeg leste bloggen din i går.Men det er ikke over med dette. Hold fast i viljen din til å leve, og ikke gi deg over.Men tillat deg samtidig å være svak. Regine kan ikke være sterk hele tiden. Skrik, gråt, bann. Men fortsett å kjempe!Vi er så mange som er glad i deg (uten å ha møtt deg), og som ikke vil gi slipp på deg.

Rita

13.jun.2009 kl.14:37

Å Regine, dette var trist å lese! Men ikke mist HÅPET! En mer fantastisk person enn deg, finnes nok ikke, så du skal ikke dø så ung..Du skal klare dette, det bare vet jeg : )

Mona

13.jun.2009 kl.14:41

Nå har jeg fulgt deg lenge uten å skrive, men nå må jeg bare skrive noen ord til deg.Ingen som ikke har opplevd det samme som deg kan forstå hva du går gjennom nå, det vi forestiller oss er nok ikke i nærheten av dine følelser/tanker/redsel og uro :o( Ord blir fattige i en sånn situasjon, men jeg håper så inderlig at du blir det tredje personen som medisinen fungerer på. Det fortjener du... Og frem til du får svar på dette så må du prøve å nyte livet mest mulig, og lov meg å ikke mist håpet selv om alt ser svart ut. "Mister man håpet har man ingenting", er mitt livsmotto.Tenker ufattelig mye på deg Regine! God klem

Hanne G.

13.jun.2009 kl.14:49

Dette var trist..Håper du forteller oss hva som skjer videre.Masse lykke til.

Maylinn

13.jun.2009 kl.14:50

ååh kjære deg! Jeg vil bare si at det kunne vært verre, så sterk som du er så klarer du og holde håper oppe! Ikke gi opp! Aldri gi opp!

disippelen

13.jun.2009 kl.15:13

Avhopperen:Jeg leser hva du skriver, men er desverre ikke enig med deg. Vi må forkynne Guds ord utifra hvordan det er formulert. Jeg ønsker Regine alt godt, og ber for henne!!

Chalten

13.jun.2009 kl.15:21

Du har virkelig vært sterk og positiv gjennom det hele, og det var utrolig trist å lese denne nyheten. Jeg hadde virkelig håpet at ting så lysere ut. Men om det er to som har blitt bedre, er det jo håp for at du blir den tredje. Det er alltid håp. Jeg har tro på deg Regine, stå på videre :)

Silje-Iren

13.jun.2009 kl.15:35

Stå på, Regine! Ønsker deg alt godt.

Marion Emilie

13.jun.2009 kl.15:45

Ikke mist håpet nå bare fordi det ser mørkt ut.. Det er nå du trenger motet og kreftene!

Nasra

13.jun.2009 kl.16:03

Neeei ;( så trist å høre ;( Nå ble jeg skikkelig lei meg ;(Skulle ønske jeg bare kunne gi deg en kjempe god klem og så ble du frisk, men jeg har nok ikke overnaturlige krefter desverre!Jeg krysser fingrene mine Regine, KUN for deg!!!Du skal og MÅ klare det her! Du skal bli gammel å grå før englene tar deg med til den vakre himmelen :)

Nasra

13.jun.2009 kl.16:03

Neeei ;( så trist å høre ;( Nå ble jeg skikkelig lei meg ;(Skulle ønske jeg bare kunne gi deg en kjempe god klem og så ble du frisk, men jeg har nok ikke overnaturlige krefter desverre!Jeg krysser fingrene mine Regine, KUN for deg!!!Du skal og MÅ klare det her! Du skal bli gammel å grå før englene tar deg med til den vakre himmelen.

Nasra

13.jun.2009 kl.16:03

Neeei ;( så trist å høre ;( Nå ble jeg skikkelig lei meg ;(Skulle ønske jeg bare kunne gi deg en kjempe god klem og så ble du frisk, men jeg har nok ikke overnaturlige krefter desverre!Jeg krysser fingrene mine Regine, KUN for deg!!!Du skal og MÅ klare det her! Du skal bli gammel å grå før englene tar deg med til den vakre himmelen :)

Kiki

13.jun.2009 kl.16:04

Disippelen: det er jo flott at du har et sterkt forhold til Jesus, men nå har Regine gitt uttrykk for at hun ikke er interessert i å ta imot Jesus, og da synes jeg det er utrolig usmakelig at du fortsetter å presse dette emnet i en blog hun har opprettet for å takle sykdommen sin og det faktum at hun kanskje ikke har lenge igjen. Det er like feil å angripe et menneskes valgte mangel på tro, som det er å ikke respektere et menneskes trossyn. For all del, be for Regine. Men kristendom handler da ikke bare om å spre det bibelske budskapet, men også om respekt for andre mennesker og deres ønsker. Regine har bedt deg om å ta forkynnelsen din ett annet sted, og det synes jeg du skal ta hensyn til.

Mari

13.jun.2009 kl.16:06

Dette skal du klare Regine! Du har hatt mange nedturer og noen oppturer, men ikke glem at det fortsatt kan være lys i tunnelen=) Jeg ønsker deg masse lykke til:)

lene a

13.jun.2009 kl.16:09

kjære regine! jeg håper så inderlig at du blir den tredje, føler dypt med deg og du har gjort en forskjell her i verden! du skal være fornøyd meg deg selv vakre menneske. ikke gi opp enda, selv om det ser mørkt ut nå. kjemp regine! jeg sender deg masse varme tanker,lykke og håp. lene

Anette

13.jun.2009 kl.16:15

Sterke Regine! stå på, håper det kommer lysere tider for deg! det fortjener du ! håper du slipper alt det vonde snart, og at du kan bli frisk! varme tanker! Anette

malin

13.jun.2009 kl.16:17

Keep figthting :)Det er mange som kjemper med deg :)

Tanny

13.jun.2009 kl.16:22

Jeg syns så synd på deg

Marte

13.jun.2009 kl.16:28

Kjære Regine.Du har fått meg til å komme på ting ved livet som jeg helt hadde glemt. At vi skal sette pris på det vi har, øyeblikkene, det positive, fraværet av det negative, og livet i seg selv. Jeg er ti år eldre enn deg, og har den siste tiden trodd at jeg er i en håpløs situasjon. Bloggen din har fått meg til å innse hvor feil jeg har tatt. Du har fått meg til å innse at jeg fremdeles har det privilegiet å styre mitt eget liv, fordi jeg er frisk.Selv om jeg ikke kan forestille meg hva du gjennomgår akkurat nå, vil jeg gjerne fortelle deg dette: Jeg føler absolutt på meg at du vil komme deg gjennom dette og bli frisk igjen. Du kommer til å få tilbake det privilegiet du fortjener så mye mer enn meg: Å styre ditt eget liv hundre prosent. Jeg tror at du kommer til å fortsette å leve, og være det flotte mennesket vi alle ser at du er. Din eksistens kommer til å fortsette å gjøre verden godt. Viktigst av alt: Du kommer til å leve videre og ha det godt, og det med innsikter mange av oss andre kanskje aldri kommer til å få.Du byr på deg selv i en sårbar og utrolig vanskelig situasjon, og du skal vite at det betyr så utrolig mye. Du har allerede påvirket og gjort verden godt, og du kommer til å fortsette med det i mange, mange år til.

Marthe

13.jun.2009 kl.16:36

Så utrolig trist å høre! Du er så sterk og vakker, Regine, håper alt går bra! Jeg ønsker deg alt godt.

Tonje J

13.jun.2009 kl.16:41

Jeg har vansker for å finne ord, men vit at jeg har troen på deg. Jeg tror alt blir å gå bra. Du må ikke miste håpet!

Nina

13.jun.2009 kl.16:45

Jeg fikk vite om bloggen din så sent som i går kveld, og har nettopp lest igjennom det meste. jeg syns utrolig synd på deg og blir rørt og lei meg av å lese alt du går igjennom. ikke gi opp håpet enda, dette skal du klare! jeg har etter å ha lest blogger og artikler om kreft, valgt å gi blod til nettopp dere. vil også jobbe som kreftsykepleier, for jeg vil så gjerne hjelpe alle der ute med kreft. det må være verdens værste sykdom som jeg virkelig hater! men glem ikke, mange kommer ut av det levende - og det skal også DU klare!!

Julie

13.jun.2009 kl.16:54

uff, så trist :/ du kommer deg nok gjennom det ! ikke gi opp håpet uansett.

Jeanette :)

13.jun.2009 kl.16:55

Kjære RegineLeste bloggen din igår, og greide ikke å skrive da - for jeg ble så lei meg på dine vegne! Slaget er ikke tapt ennå! Jeg har fremdeles troen på at du blir frisk, og sender deg tanker hver dag som jeg håper kan være med å hjelpe. Håper at du greier å holde motet oppe selv om alt er tungt og mørkt nå. Hilsen JeanetteTil disippelen: Skulle ønske at slike som deg (les religiøse) kunne forstå at "halleluja-språk" virker MOT SIN HENSIKT på oss andre. Du har tydligvis gode tanker, ønsker og intensjoner. Ikke drep virkningen av det gode ved å drive halleluja-propaganda...

Cathrine

13.jun.2009 kl.16:58

Jeg blir helt på gråten hver gang jeg leser bloggen din og jeg tenker en del på deg. ikke gi opp, stå på (L)

s - t

13.jun.2009 kl.17:02

Kan ikke si annet enn stå på. Tenker på deg.

disippelen

13.jun.2009 kl.17:12

"Det er like feil å angripe et menneskes valgte mangel på tro, som det er å ikke respektere et menneskes trossyn. For all del, be for Regine. Men kristendom handler da ikke bare om å spre det bibelske budskapet, men også om respekt for andre mennesker og deres ønsker. Regine har bedt deg om å ta forkynnelsen din ett annet sted, og det synes jeg du skal ta hensyn til."Jeg føler det er min oppgave som troende å spre det glade budskap, derfor valgte jeg å si dette. Jeg mener jeg respekterer andre mennesker, og jeg respekterer Regine for hennes livssyn, uansett hva det måtte være.. Jeg har selv følt Den Hellige Ånd på kroppen, og VET at dette er veien til lykke og evig liv!! Skal jeg ikke få lov til å snakke om det?? Ja, jeg skal ta hensyn til Regines ønske om å ta forkynnelsen et annet sted!!

SOFSEN

13.jun.2009 kl.17:16

Roald: Jeg har vokst opp i Bibelbelte og er rimelig lei av mennesker som skal prakke sin religion over på andre. Jeg syns oppriktig synd på Regine som må høre på slikt tull, når hun sier hun ikke er religiøs. Kan ikke folk bare respektere det??

silje

13.jun.2009 kl.17:36

kjære regine: enkelte ting er det bare ikke opp til oss å bestemme, men det er alltids noe vi kan gjøre. jeg tror det egentlig går mest ut på det å leve i nuet, ikke tenke så mye på for- og framtid. skjønner at det er vanskelig, men noen ganger, slik som nå, så kanskje det er det som får oss til å føle oss mest vel. vet ikke hva annet jeg kan si, følte bare at du kunne trenge noen ord for å få deg til å heve hodet litt igjen. vær stolt, regine! hva vil DU gjøre AKKURAT NÅ?

kristoffer

13.jun.2009 kl.17:43

Har lymfekreft jeg, ska te oslo å få ny beinmarg snart. vet hvordan du har det. har det sånn selv. god bedring

Amy

13.jun.2009 kl.17:44

Det her var utrolig trist å høre, Regine :( Jeg håper virkelig du fortsetter å håpe og tro, uansett hva! Jeg har værtfall tro! Jeg vet at man mister håp når ingenting ser ut til å hjelpe, men jeg håper virkelig du fortsetter å håpe, og at noe skal funke! Dette fortjener du ikke! Masse gode tanker til deg Regine, og lykke til videre!!

Preben

13.jun.2009 kl.17:49

Det er helt utrolig, at enkelte bare må komme med et smakløst budskap.. skal tro om det er en viss Pedersen i forkledning som er her å skriver.. Møtt jesus og bli helbredet ja.. Skulle gjerne hatt noen medisinske BEVIS på at det har skjedd! Pedersen har jo egen hjemmeside, uten at jeg skal reklamere for den.. Men folk av det slaget kan vel "møtes" der og skrive bullshit istedet!:)Håper du har gode dager,Regine! Og at det kommer mange mange flere av samme sorten isåfall!

disippelen

13.jun.2009 kl.17:59

Det er IKKE min hensikt å være smakløs!! BEKLAGER hvis noen føler seg tråkket på!! Amen!

LinaMaria

13.jun.2009 kl.17:59

Jeg er innom bloggen din hver dag, og i det siste har det vært så deilig å se at du har hatt så mange fine dager, at ting har blitt bedre, det har vært fremgang. Og jeg ble utrolig lei meg da jeg leste denne overskriften. Selvom jeg aldri har møtt deg, vet jeg at du er en utrolig sterk jente. Hold motet oppe. Jeg tenker masse på deg og håper at alle våre tanker kan gjøre et under. Tenk masse positive tanker og vit at alle vi som leser bloggen din tenker masse på deg og ønsker deg alt godt. Bli frisk!

Hedda Øysteinsdotter

13.jun.2009 kl.18:31

Kjære vakre jenta:) Egoistisk sett så angrer jeg på at jeg begynte å følge med på bloggen din...det gjør så vannvittig inntrykk!! Men...jeg er også evig taknemlig for at jeg gjorde det, du beriker min hverdag med dine tanker:) Impulsivt klaska jeg hånda i bordet og ropte høy NEI, da jeg så dette innlegget:( Øsj! Men Regine, du er så spesiell, så jeg har oppriktig tro på at dette skal ende godt!:) Hallo,noe annet er fullstendig uaktuelt! Skulle så ønske jeg hadde ordene som gjorde deg rolig, jeg orker ikke tanken på at du er redd nemlig! Jeg føler så med deg og familien din, at jeg nesten blir sprø:/ Takk for at du deler tanker og følelser med så mange du ikke aner hvem er, du er et stort lite menneske! :) Sender deg den største,varmeste og beste klemmen jeg noen gang har gitt fra meg:)

13.jun.2009 kl.18:39

...Kjære deg!Ikke gi opp !!! Jeg beundrer deg sååå mye! Du er et kjempe bra forbilde formange der ute. Skjønner at du syns det er vanskelig og mørkt som du sier, men ikke gi opp. Det er fortsatt ett håp!Det er veldig mange her,som jeg ser, som syns du er en sterk og tålmodig jente! Jeg må si jeg er enig!!!Klem fra Tina

Regine

13.jun.2009 kl.18:58

Tusen takk for alle kommentarer. Jeg syns vi ikke skal gi denne "disippelen" mer oppmerksomhet, det er vel det han/hun er ute etter. Selvfølgelig er det greit at folk ber for meg. Det setter jeg stor pris på.

Victoria

13.jun.2009 kl.19:18

Du virker sterk. Veldig sterk. Et av de tapreste menneskene jeg noen gang har hørt om, og jeg kjenner deg ikke en gang. Du virker som et fantastisk menneske, og jeg er ganske så sikker på at du får som fortjent for det en dag. Det kan virke veldig mørkt nå, men ting vil bli bedre. Jeg ønsker deg alt godt, for det fortjener du virkelig.Klem.

Marie Faksvåg

13.jun.2009 kl.19:47

Kjære Regine!Det var så tungt å lese siste nyheter etter benmargsprøven. Tenker på deg og din familie og håper på at du kan få effekt av tablettbehandlingen du skal starte på.Varme tanker og klem fra Marie

Marita

13.jun.2009 kl.19:56

Hei Regine. Mange sier at håpet reddet dem. Så ikke gi opp, uansett hvor mørkt det ser ut. Det skjer mirakler i verden, du kan være en av de heldige når det ser som mørkest ut. Jeg kan ikke sette meg inn i din situasjon. Men jeg er selv i en tung periode i livet etter tapet av kjæresten min. Vet at det er tungt å ha håp når alt ser som svartest ut... Stor klem fra Marita.

Martine

13.jun.2009 kl.20:07

Ikke gi opp, du er sterk nok til å klare det her!! håper virkelig alt ordner seg for deg!

Liten meg

13.jun.2009 kl.20:08

Kjære Regine..Jeg har fulgt bloggen din i lang lang tid. Du er ei tøff jente. Sterk og modig.Jeg beundrer din styrke, jente. Du fortjener det beste, og jeg er sikker på at du vinner denne kampen. Ikke gi opp Regine. Er med og støtter deg.Leser bloggen din og tenker på deg. Hold on, be strong.....
Du er råtøff Regine! Jeg beundrer deg. Dette SKAL gå bra!!

Kristin

13.jun.2009 kl.20:18

Uff! Så trist å lese! Ønsker deg alt godt Regine! Vit at jeg heier på deg, tenker på deg, og håper alt går bra med deg!Stoooooor klem fra Kristin.

Cathrine

13.jun.2009 kl.20:23

Nei,dette SKAL IKKE gå sånn!!! Bare vent, og vær positiv! Det SKAL snu seg kjære deg!!!!!!!Men du må ikke gi opp vennen, IKKE GI OPP!!!Les boka "Hemmeligheten", og følg rådene der! Den har hjulpet meg en masse! :)Ønsker deg og dine alt godt! :)

Helene

13.jun.2009 kl.20:41

Utrolig trist å hære Regine! Men alt kan skje, fortsett å vere positiv, selv om det sikkert er vanskelig:) tenker på deg og dine, og håper det går bra til slutt!

13.jun.2009 kl.20:48

ikke gi opp! Du kan bli den tredje:)

Silje

13.jun.2009 kl.21:07

IKKE mist håpet!

Lise-Lotte

13.jun.2009 kl.21:24

STÅ PÅ! Du greier det!=)

Emilie

13.jun.2009 kl.21:32

Håper og håper og håper for deg! Tenker masse på deg, stå på jente! Du blir nummer tre, det håper og tror vi alle sammen!

...

13.jun.2009 kl.22:16

Hold ut, jeg vet du klarer det. Du er en veldig sterk person. Prøv å fokuser på det posetive og det fine du har i livet, så skal nok dette gå bra.

monika

13.jun.2009 kl.22:34

:-( så utrolig trist og høre!sender deg mange gode tanker! ikke gi opp kjære deg.

Maria

13.jun.2009 kl.22:40

Det var utrolig trist å lese dette. Du kjenner ikke meg, men jeg har fulgt med deg en stund, og syns du virker som en sterk jente med masse mot og vilje. Stå på og fortsett å kjempe!Jeg kan ikke gjøre annet enn å krysse alt jeg har, og håpe på at det går bra!Mange klemmer fra ei som bryr seg

Linn Marit

13.jun.2009 kl.22:44

Tenker på deg jeg Regine! Ikke gi opp håpet!!

Anneerkul

13.jun.2009 kl.22:50

Du er så sterk, Regine. Du må ikke gi opp håpet! Jeg skal krysse alt jeg eier for deg :)

Marte Christina

13.jun.2009 kl.23:04

Stå på Regine, du er en sterk og nydelig jente.. livet er utrolig urettferdigjeg tenker på deg !

Stine

13.jun.2009 kl.23:17

Jeg beundrer deg veldig for motet ditt Regine!Holdt ut,jeg skal be for deg!

Silje

13.jun.2009 kl.23:30

Utrolig rørende blogg! Jeg beundrer så styrken og motet ditt!All verdens gode ønskninger og tanker til deg!Ønsker deg alt godt! Gode klemmer

Thomas Wiborg-Thune

13.jun.2009 kl.23:31

Føler med deg, skulle ønske jeg kunne hjulpet.Hold ut!

Sattajärrvi

13.jun.2009 kl.23:36

D går bra Regine, d går bra :)

Ida

14.jun.2009 kl.00:07

Dette skal gå bra Regine. Jeg vet det er mange her som ønsker deg kun det beste for deg, og jeg vet at det er mange som krysser fingrene for deg - Jeg er en av dem.Du (som alle oss de andre) håper at du skal bli helt frisk. Og det skal du også bli, men stien er ennå lang å gå. Men ikke gi opp! Det er bra at du setter dine egne små mål, så du har noe du kan se fram til. Jeg vet du kan klare dette - du er en sterk og flott jente! Flott jente, både med og uten hår.Jeg tenker på deg. Det gjør jeg faktisk. Måtte alt gå bra med deg, Regine.Klem.

Kathrine (:

14.jun.2009 kl.01:02

Dette går bra, Regine. Ikke gi opp håpet, du kommer deg gjennom dette. Du kan bli nummer tre som legene har klart å redde på denne måten. Du må bare tro. du er med i bønnene mine :)

Silje Helene

14.jun.2009 kl.01:04

Dette var kjempe trist å lese.. Men dette skal gå bra, veitu. Lykke til, Regine! Ikke gi opp håpet. Ta frem igjen styrken din og kjemp. Tenk på alt det positive i livet ditt, la det bekjempe sykdommen.Jeg kjenner deg ikke, men alikevel unner jeg deg alt godt! Tenker ofte på deg og lurer på hvordan det går. Det er så trist at så alvorlige ting skal ramme unge mennesker.Stå på, Regine!

Henriette

14.jun.2009 kl.02:21

du virker sterk, så ikke gi opp!

Mariell

14.jun.2009 kl.10:09

Jaja, det var jo synd, det. Men ærlig talt, det er veldig mange fler enn "Regine Stokke" som har kreft. Skjønner ikke hva dere ser i denne bloggen. Gleder meg til du dæver, da blir bloggen borte, og jeg slipper å høre alt bablet om deg. Det er flere enn deg her i verden. Det er ikke så synd på deg, som du skal ha det til. Du burde heller bruke den siste tida de på familie, ikke være på nett, og få tilhengere som synes synd på deg, noe som er helt feil. Det er ikke synd på deg. Alle skal dø, du dør nå. Men du er faen ikke den eneste. Du syter og syter. "Legene sier ditten, legene sier datten". Skaff deg noe mer intressangt å skive om, hvis du absolutt skal bruke tiden in på det før du dæver. Men herregud, du kaster bort tiden din. Du er bare en stygg liten unge som ikke gjør annet enn å syte, tror det er syd på henne, og at hun er den eneste som "lider". Du er stygg, ekkel og selvopptatt. Jeg får lyst til å spy, når jeg ser deg uten hodet tildekket. Sett noe så kvalmt som Regine Stokke uten hår? Det topper jo hele greia.

bergitnymoen

14.jun.2009 kl.10:23

uff , håper det går deg alt vell .. stå på ! :-)

Robert

14.jun.2009 kl.10:50

Forferdelig trist å høre :( Men du må ikke gi opp. Det er det viktigste. Stå på!

Hedda

14.jun.2009 kl.11:35

nå ble jeg trist! du må stå på, og ikke gi opp håpet.

Eirin

14.jun.2009 kl.13:06

Åå ord blir så fattige, vet ikke hva en skal si. Men du må bare prøve å tviholde på håpet og prøv å vær sterk, selv så svart det kan se ut.. Vi alle krysser fingrer med deg, og håper med deg! Lykke til Regine!

fanta90.blogg.no

14.jun.2009 kl.13:07

så trist:( men stå på!, ikke gi opp! :)

anonym!;)

14.jun.2009 kl.13:11

Jeg vet ikke hva jeg skal skrive! for det er så uvirkelig, verden er urettferdig!;-(skjønner ikke hvorfor det må være sånn..! og ingenting jeg skriver hjelper nå.. men - ønsker deg alt godt- følger bloggen din!og krysse fingrene for at ting ordner seg, og at man tar en dag av gangen!

Elisabeth

14.jun.2009 kl.13:38

Enig med mariell.. Du burde finne på noe i stedet for å syte og sånt. Du kan kanskje overleve, men du kan og dø.. hvem vett ??

Annette Lill

14.jun.2009 kl.14:42

Kjenner jeg blir utrolig lei meg av å lese de stygge kommentarene du får Regine. Kan ikke skjønne hva de som skriver stygt om deg, tenker på! Ikke bry deg om dem! Du virker som ei utrolig flott og sterk jente. Stå på! Krysser fingrene for deg!!

Miss t

14.jun.2009 kl.14:45

Du er i mine tanker kjære deg. Det kommer til å gå bra =)

Ida-Susann og Karoline :-)

14.jun.2009 kl.15:29

Utrolig trist, men du skal vite at vi alle tenker på deg. Fortsett å stå på, det kommer til å bli bra igjen :-) Synd å se at det er så mange som skriver stygge ting. De vet ikke hvordan du har det, ingen kan vite det. Vi ønsker deg alt det beste!

Tisselur

14.jun.2009 kl.15:37

Det kommer til å gå bra :]

Bob

14.jun.2009 kl.15:37

Mariell og Elisabeth: Jeg håper dere blir solgt som prostituerte til et avsidesliggende u-land, hvor dere blir sett på som så mindreverdige at dere blir plassert i et harem for hunder! Snart føder dere valper... Stå fram med fullt navn, er dere snille. Såfremt foreldrene deres faktisk orket å inkludere dere i familiene sine, altså.

Nina

14.jun.2009 kl.15:39

Hei Regine!Har aldri skrevet innlegg hos deg, men har fulgt deg gjennom hele bloggen din for det.. Fulgt deg på både opp og nedturer :) Det er synd at kreften din har kommet tilbake og legene ikke vet hva som skjer videre. Jeg får så vondt inni meg av det.. Synes at alle leger skal kunne redde unge mennesker.. Det er så urettferidig! Vil at du skal få leve lenger! Få oppleve hele livet! Men vi må håpe på det beste! Jeg vet det er veldig veldig vanskelig, men hold hodet høyt og tenke at dette skal du klare! Det vet jeg at du klarer! Hvis du vil så kan du bare sende en mail hvis du trenger noen å prate med.. Er hjelpepleier og har hjulpet mennesker i de verste situasjoner.. Og jeg synes du er en kjempe flott jente! Du har så mange fin og flotte kvaliteter! Det er bare å sende en mail hvis du vil snakke med noen :) jeg er her for deg selvom du ikke kjenner meg.. men det er jo mulig å bli kjent med hverandre :) Jeg håper virkelig at det går bra med deg.. Er innom her hver dag får å se om du har skrevet no nytt :) Håper du har det noenlunde bra :) koos og kleem fra Nina :)

14.jun.2009 kl.16:22

Du må ikke gi opp håpet Regine, aldri gi deg!

a

14.jun.2009 kl.17:47

uff , så trist ! jeg begynte å gråte da jeg leste dette ... det er veldig synn på deg, jeg håper du blir frisk ! det er bra du er positiv ,du virker kjempesnill også. det burde vere noe som gjorde slik du ble frisk det er så uretferdig for de som har kreft. men jeg og mange andre håper på det beste. jeg kjenner deg ikke men jeg ville gjort veldig mye for og hjelpe deg :) Håper stert du blir frisk !kos og klem ;¤

Annie Anie

14.jun.2009 kl.18:21

Vet at utrolig mange har kommentert og at du antakeligvis ikke leser alt. Men ta til deg det flesteparten skriver, alle ønsker deg alt godt og god bedring. Aldri gi opp, aldri, - bestem deg for å kjempe!

Milla

14.jun.2009 kl.18:44

Ikke mist håpet, Regine! Du må stå på, og jobbe like hardt som du har gjort til nå. Du er så utrolig tapper, og et stort forbilde for så mange. Lykke til videre, ikke gi opp!

Caja

14.jun.2009 kl.18:48

IKKE gi opp! Stå på videre selv om det er vanskeligere enn det har vært. Selv om kanskje sjangsene er små må du ikke miste håpet. Stå på og kjemp videre. Du er et fantastisk forbilde!

xmailenx@blogg.no

14.jun.2009 kl.19:44

Jeg blir lei meg av å lese.Håper du blir frisk,dette klarer du nokk.Livet er ikke lett. :/

Celine

14.jun.2009 kl.20:19

neineinei! dette SKAL du klare! nesten hele norge krysser fingerne for deg!

Anne

14.jun.2009 kl.21:08

Ikke hør på de negative kommentarene, det er bare folk som er usikre og ulykkelige og lar det gå utover andre.Ikke gi opp, og husk at hele Norge ber for deg.Lykke til videre!

Olaf Nielsen

14.jun.2009 kl.21:10

Kjære Regine.NEI å nei :-C.Dette var ikke det jeg ønsket å få høre.Jeg føler SÅ utrolig mye med deg, skulle gjerne bytta plass med deg, har jo fått 30 år mere enn deg, MEN dette MÅ bare gå bra tilslutt.STÅ PÅ alt du kan, så skal vi gjøre det vi kan.Du er i mine tanker hver dag selv om jeg ikke skriver her hver dag.Håper du har gode venner du kan prate med, av egenerfaring er det bedre når du har noen som kan lytte til deg og bare være der for DEG.STOOOOR possitiv varm bli bra klem fra Olaf :-)

Cecilie

14.jun.2009 kl.21:11

Stå på Regine! Må være utrolig slitsomt det her, men ikke mist håpet. Jeg tenker masse på deg.

Olaf Nielsen

14.jun.2009 kl.21:23

Til Mariell og Elisabeth: Hvis dere ikke har noe godt og si, så HOLD KJEFT. Bruk hue og TENK.... DET KUNNE VÆRT DERE. Skamm dere.Måtte familiene deres ( hvis dere har noen) finne ut hvor SYKE deres BARN egentlig er :-((((((

Guro

14.jun.2009 kl.21:33

Håper du ikkje tek til deg det visse personar presterer å uttale seg om i kommentarfeltet ditt! Det viser bare enda meir kor sterk du er når du trosser alt det negative og går offentleg med alle følelsane dine sjølv om dei møter mange idiotiske kommentarar på vegen! Håper du finn den trua som skal til, for verda treng slike menneske som deg! Ærleg talt, er det ikkje lov å ha en blogg som ikkje handlar om brunkrem, shopping og extensions?! No kjenner eg meg megaprovosert! Her har vi ein blogg med meiningsfyllt innhald, der ei 18 år gammal jente fortel om sin kvardag - meinar dykk at fordi dette er ein kvardag med mykje motgang så burde ho ikkje få fortelje om den? Om de vil lese bloggen eller ikkje får vere opp til dykk sjølv! Eg les sjølv bloggen til Regine med jamne mellomrom, og eg har ikkje sett noko "syting" som de kallar det! Eg har sett ei jente med mykje pågangsmot som vil informere om ein sjukdom og som vil bruke sjukdommen sin til å gjere tema som blodgiving aktuelle! Stå på, Regine, du er sterk! Dette klarer du!

camilla

14.jun.2009 kl.21:38

jeg får nesten tårer i øynene. jeg kjenner det i kroppenjeg håper du blir frisk. stå på.

.

14.jun.2009 kl.22:11

STÅ PÅ! dette klarer du :- ) !

Solveig

14.jun.2009 kl.22:30

Kjære Regine.Det var trist å lese om deg i dag. Å du har lov til å tenke tanken om å gi opp. Men innerst inne er du og din familie så godt lagd at jeg tror du alikevel vil fortsette å kjempe. Etter noen dager vil nok tankene dine igjen snu og du er igjen klar for å kjempe. Skjønner frustrasjonen din så altfor godt.Stå på Regine, man må aldri slutte å håpe, om ting ser aldri så mørkt ut. Sender deg en stor klem, du virker som ei flott jente. Stå på.......

Susann

14.jun.2009 kl.23:12

Huff, dette var trist! Vi får satse på at du er den tredje personen lavdosekuren fungerer på!:) Tenker masse på deg! Stå på, og ikke gi opp håpet!:)

Sara

14.jun.2009 kl.23:13

Du er ikke borte enda, så det er en liten sjanse igjen selv om det ser mørkt ut. Men husk at alt kan skje, og den lille prosenten som holder deg i livet er der enda, og kan fremdeles redde deg. Men du burde IKKE instille deg på at det ikke kommer til å gå din og din families vei. Men heller, som alle de andre her sier, fortsett å vær så positiv som du har vist deg å være!Mange klemmer

Pia

14.jun.2009 kl.23:50

Stå på Regine, du fortjener bare det beste her i verden. Du er en sterk person! håper på det beste og krysser fingrene for deg !

Marte

14.jun.2009 kl.23:59

Grusomt trist! Hold ut, kjære deg. Du SKAL klare det. Jeg skal be for deg, så får du litt hjelp på veien, enten du er kristen eller ei

Tiril

15.jun.2009 kl.00:14

Det var utrolig å trist å høre.. blir så lei meg :( men jeg VET du kommer til å overleve kreften. VARME VARME tanker til deg, Regine

Kristine

15.jun.2009 kl.00:58

Det er vonde ord å få beskjed om, men så lenge det er håp er det verd å kjempe! Fortsett med den positive instillingen for så å ta ett steg om gang, dag for dag, mer kan du ikke gjøre. Du er fantastisk sterk, tenk det. Ønsker deg alt godt, og varme tanker sendes over fra meg til deg!

mj

15.jun.2009 kl.01:22

faenfaenfaen! veit ikke hva jeg skal si. tenker masse på deg, håper og tror det vil gå bra tilslutt.

Sindre N. Viulsrød

15.jun.2009 kl.01:32

Det er enkelte alternative medisiner som eksisterer her i Norge, imorteres fra England tror jeg. Aner selv ikke hvordan man kan få tilgang til det, men har hørt at det er to leger i Norge som har gått på kuren og blitt friske.Jeg har en nabo/venn av min far som nå har fått dødsdommen, men har begynt på denne kuren og har bestemt seg for å overleve. Husk uansett at mirakeler hender. Vær sterk.

Dreo

15.jun.2009 kl.08:53

Hei Regine.Tror aldri jeg har kommentert på bloggen din før. Har bare lest den uten å legge igjen noen spor etter meg. Men etter dette innlegget føler jeg at det er på tide å gi lyd fra seg. Jeg vet ikke hva jeg skal si, for jeg vet at det er ingenting noen kan si for at du skal føle deg bedre. Jeg kan ikke si jeg føler med deg, for jeg har nok aldri følt det slik du gjør akkurat nå. Men jeg kan si jeg tenker på deg. Det føles litt rart. Jeg vet ikke hvem du er, men likevel er denne beskjeden trist å få. Stå på, Regine. Gjør det du kan for å overvinne helvetet. Tenker på deg !- Varme tanker fra èn nordmøring til en annen.

aileen

15.jun.2009 kl.10:05

dette var utrolig trist! jeg vet ikkke hva jeg skal si for jeg syns dette er så utrolig trist men jeg vet ikke hva jeg skal si som kan gjøre deg bedre!men stå på ! du virker som ei jente med bein i nesa ! jeg krysser allt av fingre og tær for deg og tankene mine går til deg ! lykke til og håper ALLT går bra !

Thea

15.jun.2009 kl.11:24

stå på regine! du er en sterk jente, dette klarer du!

sara

15.jun.2009 kl.12:39

åå, jeg får alltid tårer i øynene av å lese innleggene dine!Det er sterke innlegg, Regine. Men skrift kan jo ikke sammenlignes med hva du går igjennom.Bestefar har også kreft, han har bare tatt to cellegifter enda og vi vet ikke hvordan resultatet blir.Jeg VET at det vil gå bra med deg og bestefar! Så dårlig karma finnes ikke. Har du ikke tenkt på AMERIKA/utlandet da? Hvis penger er problemet så fikses nok det, jeg er helt sikker på at hele norge er villig til å spytte i litt penger for en ung jente som deg.LYKKE TIL!:)

Magdalena

15.jun.2009 kl.12:56

Tenker mye på deg Regine

Rikke

15.jun.2009 kl.15:53

Jeg er sikker på at når du er ferdig med kuren er det tre ganger !

Marthe Marie

15.jun.2009 kl.19:59

du skal ikke gå fra oss enda Regine

T o n j e

15.jun.2009 kl.22:20

Masse masse lykke til! Jeg tror det vil gå bra alt sammen jeg! :D

Victoria

15.jun.2009 kl.22:36

Du, sterke, sterke menneske! Ditt mot imponerer meg. Du er et forbilde! Jeg merker at du er skapt med så masse talenter du må få utnytte, blant annet å male, skrive, ta bilder osv. Du kommer til å gjøre det stort, i alle disse årene i resten av ditt liv som kommer. Gud velsigne deg. Stå på. Ha tro, det har hvertfall jeg :) Gode, varme tanker fra meg...

Camilla Risa

15.jun.2009 kl.23:59

off! håper du blir bedre.Når jeg leste dette satt jeg nesten på gråten. Utrolig! Her satt jeg og bloggen om hvor skjipt og tøfft livet mitt er. Men det er ikke noe iforhold til deg. !! ikke gi opp. Jeg holdt på å gi opp når moren min hadde brystkreft. Hver gang jeg la meg bad jeg til gud. Jeg er ikke kristen. Men jeg var redd. Jeg var bare 7 år. Ting gikk bedre. Du må bare ha troen på deg selv. Ikke gi opp !! :D jeg tror på deg!!! ;)

Camilla Risa

16.jun.2009 kl.00:00

blogger*

Stina Nilsen

16.jun.2009 kl.00:19

får alltid tårer i øyene når jeg leser bloggen din, selv hvor positiv du selv er. syntes dette innlegget var utrolig trist. ikke mist håpet! håper så inderlig at du overvinner denne kreften. HÅPER STORT FOR DEG - Stina.

Elise Skjervagen

16.jun.2009 kl.00:27

Aldri gi opp håpet! Du er sterk, Regine! God bedring.. Ønsker deg ALT godt..

TME

16.jun.2009 kl.19:43

Stå på! Du må ikke miste håpet!

Lotte <3

16.jun.2009 kl.22:00

Dette er forferdelig trist å lese...Jeg har alltid hatt, og vil fortsatt ha tro på at dette vil gå bra, men jeg forstår veldig godt at du tviler. Jeg er mektig imponert over hvor positivt du har klart å se på dette, og jeg er overbevist om at denne holdningen vil hjelpe deg videre.Lykke til, du fortjener ikke dette!

Kristina

17.jun.2009 kl.02:22

Ikke mist motet, Regine! Det er det mest verdifulle du har akkurat nå! Du SKAL klare dette her! Du er sterk, du er modig! Du har lov til å være redd, det ville hvem som helst vært.Men håper, håper, håper at du klarer å håpe enda på at dette skal gå bra. Jeg tenker på deg hver dag! Klemmer herfra!

JUNE S

17.jun.2009 kl.10:00

Jeg tror det hjelper og tro og håpe, ikke mist den positive egenskapen du har hatt med deg. Jeg tror holdning og tanker hjelper på motet! :) Stå på, jeg beundrer motet ditt i så fall!

Metallian

17.jun.2009 kl.15:32

Æsj, at jeg aldri lærer å holde meg unna slike blogger, nå er jeg på grensa til sippete her. Positive tanker sendes din vei.

Lisa Marie

17.jun.2009 kl.17:54

Huff da=/ Det kommer til å ordne seg vet du ;D. Du fortjener så absolutt å fortsette å leve:)

17.jun.2009 kl.21:35

Ikke gi opp! Du er en kjempesterk person som har vært gjennom mye og det er klart at ting kan føles håpløst når du får slike beskjeder. Men du må fortsette å tenke positivt akkurat som du har klart så langt! Vi heier på deg! :-)

Charlotte

17.jun.2009 kl.22:38

håper så inderlig at det fikser seg for deg! stå på!

Marius Yaaaaiks!!

18.jun.2009 kl.07:48

Jeg vet jeg er både blond og dum, til tider.. men i min verden dør ikke unge mennesker.. Men du klarte vekke tanken min, kraftig.. For dette var noe veldig annet enn glamour kjøret som er på blogg.no - trist at det må være slik, og selv om folk er fremmede stort sett, håper jeg at over 600 kommentarer hjelper litt på, du er ikke alene om å syns den situiasjonen sucks.Små sjanser eller ikke, håpet er ikke helt ute, du må bare holde fast i det.. =) Lykke tilOg jah... Takk for en mental oppvekker i hverdagen.. =)

Jessica

18.jun.2009 kl.19:39

ALDRI gi opp håpet! Fordi du kommer til å leve et godt liv til du blir gammel og grå! Så ALDRI mist håpet!

Thea Elíse

18.jun.2009 kl.22:07

Nei! Du må fortsette å håpe, Regine! Aldri gi opp!

Ina

18.jun.2009 kl.22:33

som sikkert alle skriver: stå på og ikke mist troen. Jeg vil skrive det samme, men bare husk: det er ikke bare du som har gått igjennom dette, og alle dør ikke. ikke halvparten kanskje? stå på, og alddri mist håpet UANSETT. lykke til videre (:

Lena

21.jun.2009 kl.00:42

Jeg skjønner at du ikke orker å tenke bare positivt lenger, og det er lov. Det er mange andre som håper og tror for deg til at du kan gråte ut og tenke negativt, få ut alt du virkelig føler! Håper virkelig du klarer deg, rart det der, men jeg bryr meg virkelig om deg, jeg blir lei meg når jeg ser at ting går nedover og glad når ting går oppover! Store klemmer :)

Lene

22.jun.2009 kl.06:39

Ikke mist motet kjære deg. du er virkelig et beundringsverdig menneske! du virker såm en utrolig sterk jente, og jeg håper og tror at du vil overvinne dette! Vit at veldig manges tanker går til deg.

Ingrid

22.jun.2009 kl.17:28

Ikke mist motet! Du er tapper jente.Du er et forbilde for meg som er syk og har vært på sykehus i 8-9 uker. Du er nok et forbilde for mange andre også. Jeg krysser fingrene mine for deg

Malene

23.jun.2009 kl.16:58

Ikke mist motet!Jeg får tårer i øynene av å lese bloggen din, men klarer ikke stoppe.Du er utrolig talentfull, til å male og ta bilder. Krysser fingrene for deg!

Anna

23.jun.2009 kl.18:39

Til ALLE dere som har skrevet noe negativt så langt øyet mitt rekker nedover denne siden: LEGG DERE.Dette er noe av det tøffeste jeg har sett, og det er SÅ VANVTITTIG mye creds i det Regine gjør.Vi kjenner henne ikke, allikevel rører hun oss på en måte som er nesten utrolig. Det sier mye om deg, Regine. Ikke kreften din, men deg. DU er den som skriver. Du ER.Jeg kan ikke forestille meg hvordan det er å være deg, ikke skal jeg prøve heller.Om du skal gi opp eller ikke...hva er riktig å gjøre? Det riktige er å slippe å ha det vondt. Regner med at det er en ganske så ufortjent situasjon du befinner deg i tillegg.Jeg håper du klarer å fortsette å skrive, du berører så mange hjerter og følelser. Jeg tror det du gjør er veldig veldig viktig. For veldig mange mennesker, av mange forskjellige grunner.Jeg ser veldig opp til deg, og sjekker bloggen din hver dag for å se om det er noe nytt.Når alt dette er over og du kan slappe av, er det første du skal gjøre å kjenne etter og forstå hvor mye din røst har beveget oss andre. Det er godt gjort! For Norge er et sært land...Keep us up to date, jeg elsker at du er så menneskelig!All lykke!

Cathrine

23.jun.2009 kl.22:18

La aldri kreften få ta deg Regine. Tenker på deg og føler med deg så gæli. Du er så altfor ung og har så utrolig mye å oppleve enda. Stå på vær sterk og aldri gi deg. Klem Cathrine

Celine Simonsen

24.jun.2009 kl.01:22

Kjære RegineJeg vil først og fremst si at jeg beundrer deg utrolig mye. Du holder deg selv sterk og tror det fortsatt er håp. DET ER ALLTID HÅP! Du er en utrolig sterk jente , iallefall dobbelt så sterk som jeg noengang hadde hvert hvis jeg hadde fått kreft eller en venn eller familiemedlem hadde fått det. Men vet du hva? Det hjelper ikke og lese igjennom masse triste kommentarer , jeg vil at du skal vite at det er mange folk og faste lesere på den fantastiske bloggen din som beundrer deg kjempemye og håper hver dag at det går bra med deg i likhet med meg. Du er en unik personen , og som sagt: Jeg beundrer deg SÅ mye! Go , girl! - Celine Simonsen

Malene

24.jun.2009 kl.10:00

Kjempe trist å høre, men du må aldri miste håpet!kjemp videre!

Hanne :)

24.jun.2009 kl.20:01

Jeg synes så synd på deg. Du er virkelig en flott person, så jeg syns at du skal kjempe videre. Det er du verd!

Susanne R.

24.jun.2009 kl.23:16

Jeg fikk tårer i øynene nå.. Det er så utrolig urettferdig!Jeg ønsker deg alt godt, Regine! Ikke gi opp!

Cecilie Marie

25.jun.2009 kl.14:50

Hei Regine. Jeg fikk kjempe vondt inni meg når jeg leste dette. Jeg vil bare si til deg at ikke gi deg, Dette klarer du. Jeg tror du kommer til og klare deg igjennom dette Regine. Du er en kjempe sterk jente, du må ikke miste håpet. Jeg har vært igjennom dette her selv og jeg er helt frisk nå. Jeg bare veit at du klarer deg igjennom dette søta. Du er en utrolig herlig jente Jeg håper alt går bra Regine. Jeg ønsker deg alt godt Ikke gi opp Regine du fortjener og leve til du blir gammel.

Ingrid

25.jun.2009 kl.23:24

Hei Regine. Jeg kjenner deg ikke, dette er første gang jeg har lest bloggen din. Ikke fordi jeg var ute etter spenning eller noe å lese på, men fordi DU fortjener å bli hørt. Du fortjener å sutre og skrike. Du fortjener å sparke i stykker alt som er rundt deg, røske opp rosebed, skrike og slå uten konsekvenser. Du fortjener alt det, og det imponerer meg så enormt at du holder hodet kaldt:) At du prøver å holde motet oppe. Jeg synes du er utrolig sterk. ikke gi opp, hvis du gir opp, så har du tapt. Uansett om det bare er dårlige nyheter på vei, så har du vunnet hvis du greier å holde motet oppe til siste slutt. Det virker som du er en "dette klarer jeg-jente". Fortsett med det uansett om det er det siste du sier, så vil kanskje ikke det du frykter aller mest være så grusomt. Men hva vet jeg. jeg er ikke i din situsasjon. Jeg aner ikke hvordan du har det. Men du virker ihvertfall helt fantastisk:) Huff, nå griner jeg...Håper, håper, håper du vinner over dette Regine:) men det har du foresten allerede gjort...jeg sender mine varmeste tanker til deg!!!! Skal be for deg i natt, selv om jeg egentlig ikke er kristen. Lykke til videre! Lykke til!

Gingi

27.jun.2009 kl.11:22

Bare stå på selv om det ser mørkt ut. Dette klarer du.

Helle =)

27.jun.2009 kl.20:41

Hei Regine,Jeg kan bare forestille meg hvor redd du må være nå og det er ikke noe rart. Det her er jo rett og slett umennneskelig for deg å gå igjennom. Du har lenge vært sterk og optimistisk takket være persoligheten din. Den er der fortsatt, du er her fortsatt og det er fortsatt håp. Du må ta deg tid til å være redd og få ut følelsene dine, da tror jeg blir det lettere å være positiv etterpå. Du må få ut det umenneskelige presset du er utsatt for på en eller annen måte.Ingen i verden fortjener å oppleve det du gjør.Du må ikke gi opp regine, mann deg opp og hjelp kroppen din til å bli frisk. Kampen mot kreft er lang, skulle ønske det var noe jeg kunne gjøre for deg :)Følger deg på veien Regine, på veien for å bli frisk

Tina

27.jun.2009 kl.22:02

Den siste tiden har jeg burnet gjennom alle sesongene av Prison Break, hvor hver episode er atter håpløshet. Hver episode har de guttene en pistol til hodet. Men gang på gang løser det seg på sekundet fordi de ikke gir opp. Jeg håper indelig det løser seg for deg også. Tilhørighet, trygghet og tro tror jeg er de viktigste faktorene i livet. Du mangler den tryggheten av at ting kommer til å gå bra, alt virker sikkert håpløst og uforutsigbart, men ikke mist troen på en bedre framtid, troen på at det kan gå bra også. Da har du ihvertfall to av de viktigste faktorene i livet. =)

Anonym

29.jun.2009 kl.12:29

jeg tipper du er et stort forbilde for MANGE andre, du går gjennom så mye og alikevell står du oppreist fremdeles, jeg er imponert! Jeg er helt sikker på at alle som kjenner deg er utrolig stolt over deg. Uansett hvor vanskelig det er, blir ingen ting bedre av og gi opp!

Nora

29.jun.2009 kl.12:56

Ikke gi opp. Det høres ut som du er ein svært sterk person. Foressten, veldi inntresannt å lese bloggen din :D

Helle

29.jun.2009 kl.20:35

Jeg skjønner ikke hvorfor du ikke topper alle blogg lister !! Alle som er på toppen er fake bærter som gjør alt for å få plass på toppen... Du skriver om livet ditt når du har en dødelig sykdom, noe som er så vakkert når du kjemper så hard for å få leve !! også har du de meste kommentarene jeg noengang har sett.Jeg ønsker deg all hell og lykke i livet også skal jeg krysse alle fingre og tær for deg : ) God sommer og lykke til : *

Anna

04.jul.2009 kl.17:48

Ikke gi opp, snakker nok for alle når jeg sier det! Stå på !

Synne

06.jul.2009 kl.00:27

Jeg beundrer deg langt inni sjelen min, en så sterk person som deg. Du kan klare alt bare ved å tenke, tro og håpe. Jeg kjenner deg ikke, og synes det er litt trist-ville lært mye av deg, ville hjulpet meg. Jeg takker deg for at du er i hverdagen min, gjennom bloggen din. ikke mist håpet, ikke slutt å tro, jeg har tro på deg, jeg har håp til deg. ikke gi opp, for det har ikke vi.

Hanna Elise

14.jul.2009 kl.19:18

utrolig trist, Regine!lykke til videre, ikke gi opp!

juliemg

28.jul.2009 kl.00:00

jeg beundrer deg virklig regine! jeg føler at jeg får tårer i øyene. Ønsker deg alt vell.

hege

29.jul.2009 kl.02:48

det er med livet, som med et teater.det kommer ikke ann på hvor langt det er, men hvor fargerikt:-)du må tenke positivt, uansett!

Pernille

30.jul.2009 kl.23:14

Ikke gi opp!

fridasky

31.aug.2009 kl.10:56

dette kommer til å gå bra:) du skal ikke forlate livet enda... derfor blir du frisk, alt du skal gjøre er å ikke gi opp.. skjønner du ønsker det, men det er ikke en mulighet, tenk på sommerfugler, blomster, sol og is, positive ting, det hjelper, det hjalp til meg da jeg var syk.. har en helt annen historie enn deg, men d å tenke positivt hjelper alltid:)lykke til kjære, dette klarer du:)

Skriv en ny kommentar

Regine

Regine

18, Kristiansund

Har fått diagnosen MDS/AML - her vil jeg beskrive hvordan det er å leve med/bli behandlet for det. Lurer du på noe? regine1000@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten