Key to the gate

I kveld reiser jeg til Trondheim igjen, så på onsdagsmorgenen venter nok en benmargsprøve. Nå er det slutt på moroa, og det er tid for å innse realitetene. Det er nå det kommer til å dukke opp mange spørsmål og ting vi må ta stilling til. Det gjør meg veldig usikker når legene ikke engang veit hva som skal skje fremover. Det ligger kanskje i kortene at jeg må ha enda en kur for å få meg helt i remisjon, men det vet vi heller ingenting om før vi får svaret på prøven.
Og hva skjer etter det? Skal jeg få donorlymfocytter? Skal de prøve Vidaza igjen? Får jeg en ny transplantasjon, i så fall, hvor og hvordan? Hva om det er jeg som må velge hva jeg vil, hvordan skal jeg klare det?

Det at fremtiden er såpass usikker sliter utrolig mye psykisk, selv om jeg sjeldent viser det. Det slo meg i går at det er ingen som har spurt meg om hvordan jeg egentlig har det. Kanskje fordi folk er redde for at jeg ikke vil ha et slikt spørsmål. Kanskje fordi jeg virker så glad og fornøyd også. Kanskje hadde jeg bare svart at jeg har det helt fint også.
Ikke misforstå, jeg er glad og har det fint, men jeg sliter også en del med tankene mine. Jeg prøver hele tiden å fortrenge dem, skyve de bort. Det klarer jeg også helt fint enkelte ganger, men de er der alltid, jeg kjenner at de er der. Når jeg ignorerer dem såpass er det akkurat som at det bare bygger seg opp en slik gedigen frustrasjon og redsel. En dag sprekker det og alt kommer frem.

I går var jeg på café med Anne Marthe og vi ruslet en tur rundt i byen. Det var utrolig koselig. Samtidig begynte tankene å spinne. Slike ting burde jeg gjort ofte. Jeg burde hatt den friheten som alle andre har, kunne gjøre hva jeg vil selv til en hver tid. Men det kan jeg ikke. Det er nå jeg burde vært frisk. Det skulle vært nå jeg hadde begynt på det nye livet mitt. I stedet for, må jeg leve med denne usikkerheten på nytt, og gå inn i en risikofull behandling. Det hjelper heller ikke at en viss lege på rikshospitalet fortalte meg at jeg er uhelbredelig. Jeg tenker på det hver dag. Er det egentlig noen som tror at jeg kommer til å bli frisk?

cimg1323

265 kommentarer

StineHelene

09.jun.2009 kl.12:04

Jeg har troen på deg. Kjemp videre!

silje clausen

09.jun.2009 kl.12:10

Jeg blir inponert over hvor sterk du er. Du er helt utrolig!!
Aldri gi opp!

09.jun.2009 kl.12:12

lykke til ,regine

Chalten

09.jun.2009 kl.12:16

Tanker som skyves bort vil vel bygge seg opp. Klart jeg har tro på at du blir frisk. Det er alltid håp. Du er utrolig sterk og inspirerene. Stå på videre Regine :)

Maren Helene

09.jun.2009 kl.12:17

Aldri gi opp Regine!
For noen måneder siden sa du at du ikke visste om du ville få oppleve 18-årsdagen din. Og selvfølgelig kunne man ikke vite det, men se nå! Du er 18! :) Jeg er sikker på at dette kommer til å gå bra, vær bare like sterk som du har vært til nå.
Stor klem til deg :)

Nora

09.jun.2009 kl.12:17

Jeg har troen på deg. Aldri gi opp håpet! Du er sterk.

Nina

09.jun.2009 kl.12:17

Hei Regine.
At du nå sitter med sånne tanker er helt naturlig når man er i din situasjon,og til og med ett sunnhets tegn. Det viser bare at du er reflektert og ikke fornekter din egen sykdom.
Bare det ikke tar overhånd og alt bare blir mørkt så syns jeg det må være lov å la tankene fly.
Husk, du er IKKE alene, bare tenk på hvor mange som jevnlig følger bloggen din i tillegg til venner og familie :)
Keep on fighting, I have fate in you.
Stor klem fra Nina.

Silje

09.jun.2009 kl.12:17

Helt siden jeg begynte å følge bloggen din har jeg merket at du er en kjemper uten like. Det tror jeg nok de fleste andre har sett også. Du kommer deg igjennom dette, det er jeg sikker på. Det er ikke din tid ennå, Regine.

Geir

09.jun.2009 kl.12:20

Det handler ikke om å tro at man blir bedre, men å vite :)
Du er frisk! Besøkene på sykehuset er bare en langtekkelig formalitet for å konstatere at du er frisk :)
Før du veit ordet av det springer du på ei gresskledd slette og tenker ikke en gang på at du har vært syk :)

KATRINE

09.jun.2009 kl.12:20

jeg har troen på deg! kjemp videre, regine :-)

Solveig Sarpsborg.

09.jun.2009 kl.12:22

Jeg følger deg på bloggen og beundrer din styrke og pågansmot. Du er så ærlig og mer moden enn mange godt voksne.Du sier at dette er psykisk slitsomt og klart det er, finn deg en faglig god samtalepartner som du kan dele dine innerste tanker med.Tenker ofte på deg og øsnker deg en for
satt bedring.At du er så positiv er en stor styrke likeså at du kan glede deg.

Aud-Karine

09.jun.2009 kl.12:24

Jeg har troen på deg , Regine ! : )
stå på !

katti

09.jun.2009 kl.12:26

regine. eg har stor tro på deg. eg vet du e i en vanskelig situasjon, men eg har stor tro på deg, du e sterk. forsett så skal det gå bra, ta et skritt om gangen. stå på dette klare du. lykke til i livet. Gud være med deg.

Willy Wartburg

09.jun.2009 kl.12:28

Jeg er så heldig å være i besittelse av en tidsmaskin, jeg reiste 5 år frem i tid og da var fortsatt bloggen din aktiv, du var frisk som en fisk og det vonde hadde du begynt å legge bak deg.

Så hold ut, hilsen en som har vært i fremtiden ;-) (Eventuelt en som er overbevist om at alt går bra med deg)

Hild Frøya

09.jun.2009 kl.12:33

Jeg tror du kommer til å bli frisk. Jeg tenker masse på deg, og det vet jeg at mange andre gjør også. Jeg tror at hvis man vil noe sterkt nok, så skjer det. Og det er så mange som vil at du skal bli frisk Regine. Dette klarer du. Du er sterk..

anita

09.jun.2009 kl.12:35

Jeg har troen på at du blir frisk:)

Christina F

09.jun.2009 kl.12:35

jeg VET at du kommer til å bli frisk. jeg forstår inderlig godt tankene som presser seg på, men ALDRI slipp tanken, du SKAL bli frisk. du er ikke som gjennomsnittet, du er unik, ingen er som deg, ingen kan fortelle hva slags krefter underbevisstheten din har, du er magisk. han troen regine!

F r i d a P e t r i n e

09.jun.2009 kl.12:38

Jeg har tro på at du blir frisk, ikke at jeg vet så mye om verken behandlingen eller kan si så mye om sykdommen. Men hver gang jeg har lest bloggen din, har jeg ihvertfall hatt den følelsen av at det skal bli deilig å lese den når du er frisk. Aldri "om" men når.

Jeg kan ikke forestille meg hvordan du føler det akkurat nå, men har selv slitt med depresjoner og vonde tanker, det som hjalp meg veldig var å snakke meg gjennom mye av det med en venninne, noen ganger skrev vi mailer til hverandre, og vi snakket mest på msn, (har bestandig synes det har vært vanskelig å snakke "face to face"). Møtte henne på nettet så hadde ikke ofte det problemet, uten henne vet jeg ikke hva jeg hadde gjort.

kanskje burde du stikke hull i boblen å snakke med noen? La det flyte, få ut alle tankene, det er INGEN som kommer til å tenke noe verre om deg.

F r i d a P e t r i n e

09.jun.2009 kl.12:39

Kjemp videre! vi er her for deg

Anine

09.jun.2009 kl.12:42

Jeg tror tror tror Regine! Du må ikke gi opp! Du skal ikke bry deg om at noen sier at du ikke
kan bli frisk, for det skal du. Jeg vet at du skal bli frisk. Ikke tvil, selv om det er lett for meg å si.
Du skal bli frisk!

Sanna

09.jun.2009 kl.12:43

Regine- jeg tenker på deg og skjønner at du går igjennom noe som er knapt forståelig for de fleste. Jeg synes du er både modig og tøff! Jeg er enig med Solveig i at det kan være lurt å finne en samtalepartner (om du ikke har det allerede) som du kan sortere ut tankene dine med. På et eller annet vis så kan det hjelpe deg litt iallefall. Jeg tror du kommer til å bli frisk! Overleger kan mye, men de er mennesker de også- altså kan de også ta feil her i livet. Det er mye med menneskekroppen man ikke forstår- samtidig som jeg tror at hvis man kjemper slik som du gjør så kan det gi kroppen mer styrke til å bli frisk sammen med riktig behandling.
Jeg har tro på at det går rett vei for deg denne gangen! Lykke til Regine- tenker på deg!

MissKristin

09.jun.2009 kl.12:45

Jeg har troa på deg! og vet at du kommer til å klare dette! ;)

Benedicte

09.jun.2009 kl.12:53

Hold fast på alt positivt! :-)

fotokonkurranse på min blogg;
www.bamk.blogg.no

Marit

09.jun.2009 kl.12:57

Jeg tror du kommer til å bli helt frisk igjen. Jeg er overbevist!

Ragnhild

09.jun.2009 kl.12:59

hei. dette må være vanskelig. jeg kan nok ikke forstå. Jeg er redd for og si det ene eller det andre men jeg tror håpet på å bli frisk kan hjelpe deg. og den ståpåviljen du har vist, er dine beste muligheter. du skal knekke kreften!
Men jeg har troen på deg du har kommet så langt (bursdagen din) hvorfor ikke fortsette! håper du har noen å snakke ut med, det er viktig. lykke til kjære deg. hver dag skjer det mirakler og gode ting hvorfor skulle ikke du klare deg. fingers crossed;)

mj

09.jun.2009 kl.13:00

Jeg tror alle vi som leser denne bloggen og har sett viljestyrken du er i besittelse av, har klokketro på at du blir frisk. Dette skal du komme gjennom, det er jeg helt sikker på!

Det er utrolig vanskelig å holde hodet over vannet når ting går det så til de grader imot, men jeg tror det er viktig å prøve å holde de vonde tankene lengst mulig unna. Innimellom må man selvfølgelig ta det hele innover seg, men når man skal kjempe er det viktig å la de verste følelesene bare prelle av. Vi har ikke noen annen måte å stå opp imot sånne umenneskelige påkjenninger enn å tilpasse oss og være litt umenneskelig selv, sånn i kampens hete.

Selv er jeg kronisk syk og vil kanskje aldri bli bra igjen. Om fem år er du helt frisk og kan ta fatt på livet igjen akkurat der du slapp! Du kommer til å bli helt frisk:)

Ragna

09.jun.2009 kl.13:01

Aldri gi opp! Ej he so stor trua på dej! Du e et av dei sterkaste mennska ej veiit!
Tenke på, håpe og ber for dej kvar dag.

Helene

09.jun.2009 kl.13:02

Du lever videre.

Nina

09.jun.2009 kl.13:02

Vi er her for deg Regine.

Lisbeth

09.jun.2009 kl.13:05

Jeg har god tro på deg og at du kan bli helt frisk igjen! Feiringen av 18-årsdagen din er et symbol på det :-) Det klarte du!! Jeg skjønner veldig godt at tankene begynner å spinne og at det er mye spenning knyttet til det som skal skje fremover nå. Men du får nok både god hjelp og god informasjon, og jeg tror at det rette valget ndg behandling blir tatt. Husk at du har mange som tenker på deg hele tiden og at du ikke trenger å være alene.

Du kommer til å få mange bursdager, kafebesøk og tid sammen med venner og familie i fremtiden. Det bare bestemmer jeg her og nå!!!! :-)

Hold på alt positivt, og ikke vær redd for å skriv akkurat slik du føler det! Vet at det har vært noen merkelige kommentarer fra enkelte til tider, men ikke la det legge bånd på deg og det du ønsker å skrive.

Klemmer fra meg.

09.jun.2009 kl.13:05

Jeg har absolutt troen på at du kommer til å blir frisk! Ikke gi opp. Du er kjempe sterk!! Fortsett sånn! Jeg følger med deg hver dag, og tenker masse på deg!!

Marita

09.jun.2009 kl.13:05

Du kan ikke ha det lett. Sender deg gode klemmer. Er selv i en vanskelig periode etter at kjæresten min døde, så vet hvordan det er når folk ikke lenger spør hvordan det egentlig går. Tenker masse på deg, lykke til!:)

Line

09.jun.2009 kl.13:10

Du er sterk, og det er mange som har troen på deg! Og best av alt, jeg føler at innerst inne har du troen selv også! Det er det som er viktig! Ikke gi opp, dette klarer du, og det skal gå bra!

cluli

09.jun.2009 kl.13:10

Selvfølgelig blir du frisk igjen!!! Ikke tenk tanker på noe annet engang!!!
Det er så mange her ute som støtter deg, og det er ikke tvil i meg; Du kommer til å klare deg!!! :o)

Caroline

09.jun.2009 kl.13:14

Klart vi har troen på deg og at dette skal gå bra! Det SKAL gå bra! :) Tenk det!

Maren

09.jun.2009 kl.13:15

Jeg tror du kommer til å bli frisk Regie. Jeg tror du klarer det. Du har kommet deg så langt, da skal du klare deg litt til også :)
Stå på, ikke gi opp :)

Linn

09.jun.2009 kl.13:17

Tenker på deg hver dag. Jeg vet ikke hvordan det er, men jeg forstår deg. Du vil være positiv, men du er samtidig ikke sikker. Men den styrken du har vist, gjør deg unik. Og så langt har ting gått mye bedre enn forventet, det sier jo litt. Prøv å tenke positivt, men det er samtidig ikke galt å vise følelser.

Uansett har jeg troen på deg. Jeg har tro på at du kan komme deg gjennom dette. Glem han som sa du var uhelbredelig, du har allerede kommet deg gjennom 18-årsdagen din, og du var til og med i god form. Og som jeg skrev der, stråler du av energi på bildene! Du har en verden i ryggen, husk det.

IM

09.jun.2009 kl.13:26

Tenker på deg hver dag Regine. Og jeg vet innerst inne at dette klarer du. Jeg har sett folk som ikke har klart det, og med dem har jeg også tenkt at "du stakkar klarer det nok ikke". Men fra første gangen jeg så deg så har jeg visst at du fikser dette, selv om kampen blir lang og tung. Med oppturer og nedturer.

Legger ut kontaktadresse (i håp om at den ikke blir missbrukt) om du ønsker noen å snakke med, om alt :-D

gkarlsvik@yahoo.no

Maria Isabell

09.jun.2009 kl.13:31

Jeg tror så absolutt du kommer til å overleve! Med den viljestyrken du har er alt mulig :) Jeg er imponert (og sjokkert) over hvor høyt du klarer å holde hodet! Jeg blir flau over at jeg var deprimert for en stund siden når jeg ser hvordan du har det. Stå på Regine, jeg har troen på deg og livet ditt

Heidi

09.jun.2009 kl.13:33

Du er en fighter, og du kommer deg garantert gjennom dette - koste hva det koste vil! Det er helt lov å ha tanker lik de du har, det er lov å være redd. Hvem ville ikke vært det? Forskjellen mellom deg og mange andre er måten du takler redsel og vonde tanker på. Fotografi virker som er en slags terapi for deg, og det kjenner jeg meg veldig igjen i. Ikke mist troen på at du blir frisk, for det blir du! :)

selma

09.jun.2009 kl.13:33

såklart blir du frisk, bare du holder troen oppe. aldri gi opp.

Julianne:

09.jun.2009 kl.13:39

selfølgelig kommer du til og bli frisk se bare på hvor lenge du har klart dette her og hvor mange som støtter deg både de som leser bloggen og familien din, tenk på alt du har klart regine, du har blitt transplantert, du har tatt maaaange benmargsprøver, du har gått på cellegift osv, alt dette har du klart med glans og du er så positv, når man eer i en sånn situasjon som deg er det lov og være lei seg... du tar fantastiske bilder, folk blir glad av og se deg selv om de ikke kjenner deg og selv om man bare ser deg på et bilde.. du er kjempe pen uten hår. og det begynner jo så smått og vokse ut igjen,du har opplevd 18års dagen din, og du er til så stor innspirasjon for andre som har det sånn som deg, og for de som ikke har det. du har opprettet en støttekonto og du gjør så mye bra. en så bra jente som deg er sterk, og kommer til og klare dette.

Marthe

09.jun.2009 kl.13:55

Hei Regine!
Etter at jeg har fulgt med på bloggen din, lest alle innleggene, føler jeg på en måte at jeg begynner å kjenne deg. Du er en UTROLIG sterk person! Du har troen, og det er veldig viktig at du ikke mister den. Jeg tenker på deg hver dag, og er innom bloggen din flere ganger om dagen.
Det er ingen tvil om hvem som leder kampen mot kreften. Det er deg, jente! Jeg vet at du klarer å ro i land dette. Lykke til !

Pernille Sørensen

09.jun.2009 kl.14:01

selvfølgelig blir du frisk! Det er jeg helt sikker på!

Thomas Dragsnes

09.jun.2009 kl.14:05

Hvor hardt det enn kan føles, så er jeg helt sikker på at du vil klare deg gjennom dette. Du har motivasjonen i orden, og det er nettopp det som skal til.

Sist men ikke minst, så har du en uendelig rekke mennesker som støtter deg i din sak. - Kjemp for deg selv og for alle de andre som elsker deg. Dette klarer du!

Tone

09.jun.2009 kl.14:15

http://tonesis.blogg.no/1244475365_reklame_da_liks.html

Christine

09.jun.2009 kl.14:25

Det må være slitsomt å ikke vite hva som skjer...

Marianne

09.jun.2009 kl.14:29

Første gangen jeg er innom her, og jeg må si at jeg er imponert!
Føles det bedre når du får "skrevet" det av deg??

Åshild

09.jun.2009 kl.14:32

Alle tror på deg, tror på at du vil bli frisk. Og det er veldig bra, du får respons som har til hensikt å muntre deg opp. Det er godt at noen kan tro for en når ens egen tro svikter. Samtidig tenker jeg at du ikke blir helt møtt på de tankene du har om framtid, usikkerhet, liv og død. De vanskelige tankene. Kanskje kan bare den som har vært igjennom lignende situasjoner forstå noe av dette. Dette som river i sjelen, river av redsel. Jeg skjønner så godt om du er livredd. Livredd og selvvalt optimist. Du kan være begge deler samtidig. Du er så sterk, men du må også ha lov å kjenne deg svak, skjør og redd, inni deg. Det er jo en helt vanvittig utrygg situasjon du er i, alt er så vanvittig lite forutsigbart. Ikke rart om du har masse redsel i deg. Det er det jeg ville si. At du kan være både livredd og verdens største optimist med håp, samtidig. Hilsen fra Åshild

ylva

09.jun.2009 kl.14:34

selvfølgelig blir du frisk! har godt trua på deg regine,kjemp!

Sofie

09.jun.2009 kl.14:35

Jeg tror du kommer til å bli frisk!! Det kommer alltid til å komme tunge tider og jeg kan ikke begynne å forstå hvor tungt du må ha det med å ikke vite hvordan det kommer til å gå og hva som skjer videre. Jeg tror den beste måten å hanskes me tanker og følelser er å skrive dem ned, male dem, få de ut på en god måte. Det er bedre å gå gjennom dem, og bearbeide dem enn å prøve å skyve dem bort, for de kommer ikke til å gå bort.. Snu vanskelige ting til noe positivt, ivertfall prøv selv om det kan høres håpløst ut.. Du har ingenting å tape,..

Men det viktigeste er at du ikke gir opp! Kjemp videre og overvinn dette, for det kan du! Vi er med deg og støtter deg så utrolig mye! Dette kan du klare!! Go Regine!!!

I

julie

09.jun.2009 kl.14:40

Jeg både tror og håper at du kommer til å bli frisk, regine! Du må bare ha troen selv, og aldri gi opp! Stå på, dette kommer du deg gjennom!

Lina

09.jun.2009 kl.14:42

Jeg kan ikke si at jeg forstår hvordan du har det, for jeg har aldri opplevd noe sånt selv. Ikke kjenner jeg deg utenom bloggen heller, så jeg kan ikke uttale meg om så mye mer enn det jeg får inntrykk av her.
Men det jeg KAN si, og virkelig håper at du leser, er at du virker så ufattelig sterk. Jeg tenker sånn at om det er noen som klarer seg gjennom noe sånt, så er det deg. Derfor både håper og tror jeg at denne sykdommen en gang bare er et vondt kapittel du kan legge bak deg, og gå videre. En ting er sikkert; du har styrken til å klare det. Lykke til i Trondheim, kjære Regine, du er fantastisk! Jeg tror du klarer å ta de rette valgene du kan komme til å stå ovenfor:)

Sandra

09.jun.2009 kl.14:42

Jeg har virkelig troen på at du kommer til å klare dette! Etter å ha lest alle innleggene dine ser jeg at du har mye styrke. Bruk den til å klare det, jeg har troen på deg jeg, som alle andre =)

pandanita

09.jun.2009 kl.14:43

Ja, jeg tror du kommer til å bli frisk :)

09.jun.2009 kl.14:45

Hei:) Jeg kjenner egentlig ikke deg og du kjenner ihvertfall ikke meg! Din blogg har rørt meg helt siden første stund. Jeg tror ikke at jeg hadde klart å vært så sterk som deg dersom jeg var så alvorlig syk. Men jeg tror det har mye å si at man ikke "gir opp livet, mister livsgnisten." En i familien min døde nettopp derfor, hun ga helt opp da hun fikk kreft, bare lå i sengen hele tiden osv.. Legene sa at det ikke akkurat hjelper så veldig det.

Selvfølgelig må dette slite psykisk på deg, sliter nesten psykisk selv jeg bare av å lese bloggen din. Det er veldig sterkt dette, og døden er jo noe alle frykter..

Jeg tror at du vil klare deg, men du må fortsette å være sterk!! Når det gjelder psykisk burde du kanskje snakke mer om ting du tenker på osv, det hjelper litt. Kan jo hende du gjør det da for alt jeg vet :) Uansett, masse lykketil med benmargsprøven din imorgen=)

Brian

09.jun.2009 kl.14:48

Om legen på Rikshospitalet sa dette, bør man ikke legge vekt på, for leger har tatt feil før og vil gjøre det igjen.

Og bevares - jeg forstår utmerket at det ikke er så enkelt å når fremtiden virker usikker. Men bare det at du fortsatt skriver denne bloggen, Regine, er bevis nok i seg selv på at det er en mening med dette. For slik er det med oss alle - hadde vi sett oss selv slik vi virkelig er, hadde vi sett en bitteliten planet i et enormt univers der det bor knøttsmå mennesker i et støvfnugg av tid i evigheten. I bunn og grunn er vi så små, så uendelig små, og hva er vel 100 år i forhold til milliarder...

Men likevel er det en mening med at vi lever her; en mening som de færreste av oss egentlig forstår. Det er en mening med at solen skinner og regnet fosser ned; det er en mening med smil og tårer. En mening som til tider kan synes å være uforståelig og meningsløs, men som likevel er der. Hvis man kommer for sent til båten til Roskilde-festivalen, kan man bli frustrert og forbannet, men kanskje møter man ei jente eller en gutt på grunn av dette; en person man aldri hadde møtt ellers... Det er mange varme kjærlighetsforhold som har begynt med forsinkede båter eller busser.

Hvordan hadde livene våre vært hvis ikke det som skjer, hadde skjedd? Det vet ingen. Men at det er en mening med det som skjer, er det ingen tvil om; en brikke i et stort puslespill som livene våre er bygget opp av. Iblant er det umulig å se meningen der og da, men når vi en dag blir gamle og grå, og etter å ha feiret 90-årsdagen vår ser tilbake på livene våre, vil vi forstå dette puslespillet litt bedre.

Ønsker deg lykke til videre, Regine, og håper virkelig alt ordner seg for deg; jeg har sagt det før, men jeg sier det gjerne om igjen: Håper virkelig alt ordner seg for deg.
Jeg skjønner at det ikke er så enkelt når fremtiden virker såpass usikker, men hvis du en kveld ser på stjernene som lyser opp den mørke himmelhvelvningen og tenker på hvor stort universet vårt er, og at dette universet kanskje bare er et støvfnugg i et annet univers, kan det muligens bli litt enklere å akseptere at det som skjer - det skjer.

Selv holdt jeg på å dø i en bilulykke som 13-åring, og livet mitt kunne ha gitt en svensk grevling hikke; uhell her og uhell der. Livet mitt ville etter alt å dømme ha sett helt annerledes ut dersom en bilfører hadde kjørt litt saktere den regnvåte junimorgenen for en del år siden, og fått tid til å bremse - en tung bil i full fart mot en uoppmerksom 13-åring på skoleveien gir dårlige odds. Greit nok, jeg kunne ha vært bitter og tenkt "hva om ikke det hadde skjedd", men ville det ha hjulpet? Hva om jeg i stedet hadde blitt drept i en annen bilulykke noen år senere? Hva om...?

Som sagt ønsker jeg deg lykke til videre, og håper alt ordner seg for deg. Men det å fundere på "hva som kunne ha vært", gir i bunn og grunn ingen svar, for ingen av oss aner på hva som virkelig ville ha skjedd. Ting kunne ha vært bedre, men ting kunne også ha vært mye verre.

Det som er vesentlig nå, er at du skriver denne bloggen og at du fortsatt kan smile. Og det er en mening med dette, Regine. Lykke til videre, og ta godt vare på deg selv, så kommer sikkert alt til å ordne seg uten at det er nødvendig å bekymre seg for fremtiden. Det som skjer - det skjer, og til tross for at regnet aldri synes å ta slutt, kan solstrålene dukke opp når vi minst venter det.

sirkeline

09.jun.2009 kl.14:49

Kjære jenta mi! Jeg må bare kalle deg det, jeg er 48år og mor til to selv og klarer nok å sette meg i en mors situasjon nå. Kanskje ikke helt din, men skjønner at du har mange tanker som du i din alder ikke burde hatt i hele tatt. Dette må være en situasjon som til tider kan være uholdbar, mørk og depressiv. Du gjør nok rett i å "glemme" og være en av venninnene, feste, gjøre ting som 18 åringer gjør, og tenke som om du ikke var syk. Jeg har jo ikke vært i din situasjon, men tror jeg kan klare å kjenne på frykten og uvissheten du bærer inni deg. I tillegg har og får du fysiske plager. Det er dessverre mange som får kreft, og kommer til å få kreft i dag. Ser ut til at ingen er forskånet, møter det enten selv eller i nær venne/familiekrets. Dette er derfor noe vi alle må forholde oss til. Du er flink til å sette ord på mye rundt dette, antakelig til hjelp for deg selv, og til hjelp for alle oss andre. Vi trenger det. Anbefaler deg å lese boken til Anbjørg Sætre Håtun. (Kanskje du har lest den?).Tenker masse på deg. Lykke til i morgen. Klem

Marita

09.jun.2009 kl.14:50

Ja, jeg tror du kommer til og bli frisk !
Du er utrolig sterk, det vet jeg ;)
Kjemp vidre.

Stine Solberg

09.jun.2009 kl.14:52

Jeg har troen på deg! Jeg VET du kommer til å bli frisk! :)

Roald

09.jun.2009 kl.14:58

Regine, har sendt deg en mail. Sjekk postkassen din!

Hilsen Roald.

Anine

09.jun.2009 kl.15:01

Hei regine :D jeg har sendt kommentarer før , men er i tvil om du har fått de,
Jeg skjønner godt at du må ha det vanskelig. jeg tror helt innerst inne at du kommer til og bli frisk

kari rasmussen

09.jun.2009 kl.15:03

masse lykke til i trondheim regine..
jeg krysser fingrene og tenker på deg/dere.

May

09.jun.2009 kl.15:03

For et utrolig illustrativt bilde. Det kunne nesten stått for seg selv uten tekst og sagt like mye om hvordan du føler det akkurat nå. Sterkt!

Stå på videre!

Ryllbert

09.jun.2009 kl.15:19

Det høres kanskje rart ut, og jeg er kanskje feil person til å si det, men om du vil prate så er jeg her, om du vil jeg skal spørre de spørsmålene vi tror du ikke vil høre, så kan jeg det.

Jeg tror du blir frisk. Hjelper kanskje lite å høre dette fra meg, som ikke er lege, og som ikke har noen medisinsk erfaring, bortsett fra at cetylpyridinchlorid er pyrisept, men jeg tror du blir frisk.
Vi må jo ut og ta oss en skikkelig utepils også. Å sitte ute og drikke boksøl er vel ikke helt korrekt...

Lotte <3

09.jun.2009 kl.15:40

Hei!
Jeg vil bare si at jeg tror jeg forstår litt av usikerheten din rundt hva du skal velge, hvis det blir opp til deg.
tingen er det at, jeg er blind, og jeg har fått muligheten itl å prøve å oppere slik at jeg kan se igjen. Det valget vil på en måte avgjøret hele fremtida mi, selvsagt ikek i samme grad som det ditt valg kan bety, men allike vel. Jeg tenker på det valget svært ofte, og derfor tror jeg at jeg forstår deg litt.
Ikek missforstå, jeg sammenligner ikke din sykdom med det å være blind, det er ingen tvil om hvems valg som vil avgjøre mest!
men ville bare si at jeg tror jeg forstår deg litt, allikevel.
eg ønsker deg alt godt, og jeg tror du vil bli frisk og leve et langt liv. Inshallah.

mariannebn

09.jun.2009 kl.15:41

Jeg har troen på deg, Regine!

Gro

09.jun.2009 kl.15:54

Stå på videre, dette kommer til å gå bra!
You rock my world!

Radio dude

09.jun.2009 kl.15:58

Lykke til i Trondheim, Regine!
Krysser fingrene!

Marianne

09.jun.2009 kl.16:02

Lykke til med prøvene :)
Husk; du har fått et slag i ansiktet før, men se hvor langt du har kommet nå.
Du har opplevd mye du ikke trodde du skulle få oppleve, så hvorfor skal du ikke
kunne klare det igjen ? Tror mye av det ligger i viljestyrken din jeg. Du vil virkelig leve,
og så lenge du har den tanken med deg tror jeg nok det er store muligheter for at
ting ordner seg for deg. Fortsett å vær den sterke og smarte jenta du er, så når du langt !

Klem fra meg.

Merethe

09.jun.2009 kl.16:05

Håper du overlever.

emilie

09.jun.2009 kl.16:10

du er så utrolig sterk, at dette kommer du til å klare! jeg håper virkelig at alt fikser seg for deg, både for din del og for dine nærmeste!

Trine

09.jun.2009 kl.16:21

Jeg ville bli overrasket om du ikke blir frisk. Jeg tror du blir helt frisk, Regine. Jeg har en følelse på at dette vil gå bra, og venter hele tiden på et innlegg hvor du skriver at alt har gått bra og at du er frisk. For det er dette som kommer til å skje, så lenge du ikke mister troen. Jeg tror aldri i livet at du vil miste troen på dette. Du har kommet så langt som dette, og ikke faen om du skal gi opp nå! Du klarer dette , Regine. Du har så utrolig mange støttespillere som er der for deg uansett. Alle vi lesere også. All støtte og lykke til fra meg .

Andrea

09.jun.2009 kl.16:24

Ja, det tror jeg, du er sterk!

Rose Nødseth

09.jun.2009 kl.16:29

Ikkje gi opp håpet, du er sterk!
"Dreams come true. Without that possibility, nature would not incite us to have them."
sa John Updike.
VI HAR TRO PÅ DEG!

Ane

09.jun.2009 kl.16:30

jeg tror du overvinner hele dritten, helt seriøst!!

inakristianseen

09.jun.2009 kl.16:32

Helt siden jeg leste bloggen din, hørte om deg osv for første gang har jeg tenkt " Denne jenta bare VET jeg at kan overvinne kreften" Du er virkelig sterk, og jeg misunner deg for det. Jeg ønsker deg virkelig lykke til, og sier bare en ting; ALDRI gi opp. Hvis du bruker alle krefter du har nå, til å holde ut, vil du bli belønnet med hele livet senere. LYKKE TIL, REGINE!

Ida

09.jun.2009 kl.16:36

Herregud så fine bilder. Det er sjelden jeg ser på bilder og _føler_ noe. Bilder bruker bare å være til pynt, men dine utstråler så mye! Jeg ser så mye smerte og usikkerhet i bildene dine, men likevel er skjønnhet en stor del av dem. Jeg blir alltid like glad når jeg ser optimisme i motivene :)

Gleder meg til å se mange flere bilder, jeg er sikker på at du kommer til å bli et av Norges største talenter innen fotografi og maleri.

Ei jente fra nordmøre

09.jun.2009 kl.16:40

Hei Regine! :)

At du sitter med mange utfordrende tanker nå er ikke vanskelig for noen å forstå. Du er utrolig tapper og har vist så mye livsglede gjennom hele denne prosessen, at det overhodet ikke er merkelig at tunge tanker vil slippe til. Du er i en svært sårbar og spesiell situasjon, jeg kan igrunn ikke se for meg hvordan du har det.

Kanskje kan det være en liten trøst at jeg tror mange av oss innimellom føler det samme; føler oss små og maktesløse i det store livet, det kan være vanskelig å se rasjonalitet når alt til syvende og sist baseres på tilfeldigheter og flaks/uflaks. Poenget mitt er at det må være lov å være redd og lei seg, uansett hvilken situasjon man er i.. og du, av alle, har i allefall lov til det.

Når dette er sagt, er jeg OVERBEVIST om at du - med din konstruktive innstilling og enorme styrke har det beste utgangspunktet for å knuse denne sykdommen. Du har kommet så utrolig langt i forhold til de første spådommene, jeg tror ikke det stopper her.

Om du synes det er vanskelig å tro på fremtiden, håper jeg at det kan hjelpe litt å vite at vi er en hel nasjon som tenker på deg og vil så ingerlig at dette går din veg!!! Masse masse lykke til i den kommende tida. ALT ER MULIG! Vi har ikke gitt deg opp!!

En stor posjon positiv og styrkende energi overføres herved! *pjuuiofff* :)

Thomas Wiborg-Thune

09.jun.2009 kl.16:41

Ja!

Det er mange som tror at du blir frisk, og jeg er en av de.

Lykke til i Trondhjem =)

Martha

09.jun.2009 kl.16:50

Jeg tror du blir frisk etterhvert, jeg ( -:

Rita

09.jun.2009 kl.16:55

Selvfølgelig skal du bli frisk igjen, Regine!

Stå på videre :)

Sunniva Selena

09.jun.2009 kl.16:58

Jeg har troen på deg! Sammen med mange andre!
Du skal bli frisk! Takk for at du deler dine tanker, takk for din åpenhet, takk for at du er du!
Tvi tvi!

Ida

09.jun.2009 kl.16:58

Jeg er helt sikker på at du blir frisk! :) lykke til videre, dette greier du!:)

Wenche

09.jun.2009 kl.17:01

Det er ikke vanskelig og skjønne at du har dine tunge tanker og stunder i den situasjonen du er i. Må jo nesten føles som om en lever i et vakum av mange usikkre tanker og spørsmål. Det at ingen har spurt deg hvordan du egentlig har det, tror eg henger sammen med at vi på en måte er "fjerne bekjente". Vi tenker at det du har innerst inne det deler - og snakker du med dine nærmeste om. Syns jo det er så fantastisk alt det du likevel deler med oss.

Vi oppfatter nok deg som ei utrolig flott og sterk jente, men skjønner at du har dine stunder du. Usikkerhet i forhold til tingene kan jo ta motet fra hvem som helst. Men du fremstår som en skikkelig fighter, derfor er du der du er nå uten hadde du kanskje ikke blitt 18 år.

Fortsett som du har begynt så er jeg sikker på at du vinner =0) Du er i våre tanker hele tiden.

Stå på . Masse lykke til !!!!!!!!!!!!

Hanne

09.jun.2009 kl.17:04

Det trøster deg muligens ikke, men jeg må få si, at jeg ser at du blir frisk.. helt sant.. det skjer i tolvte time, men det kommer til å ordne seg.. vær sterk, allt som ikke dreper deg gjør deg sterkere, du kommer til å være et svært vist menneske til tross for din unge alder etter dette !!

Iselin

09.jun.2009 kl.17:09

At du føler det sånn er ikke noe rart i det hele tatt. Tror de fleste forstår at du har det sånn, og at de føler med deg, selv om de ikke spør om hvordan du egentlig har det. Hvis du virker glad så vil de kanskje ikke ødelegge dagen din med slike spørsmål. Vit at folk bryr seg om deg for det. Kjenner deg jo ikke, men forstår at du har en bra familie og gode venner rundt deg. Klem

Anette Louise

09.jun.2009 kl.17:11

jeg har mange ganger tenkt på hvordan du har det. jeg gjør det ofte, fordet om at jeg ikke kjenner deg. men poenget mitt er at det er nok mange som bruker VELDIG mye tid på å TENKE på hvordan du har det uten å spørre deg. Kanskje fordi vi er redd for at det skal såre deg..
men kanksje det hjelper om du skriver litt speifikt om HVA du tenker på, og hvorfor. så vet folk hva du kunne tenkt deg å blir spurt om eller ha svar på : ))

Victoria Gullinger

09.jun.2009 kl.17:17

Hej Regine!
Jo, jag tror på dig och att du skall bli frisk.
När jag ser fotografierna på dig och läser det du skriver så kan jag inte tro annat än att du skall bli frisk.
Hur skulle vi här på jorden klara oss utan dig?
Både jag och min man följer dig på din blogg.
Vi har haft många cancer (krefta) i våra familjer. Många har klarat sig bra och överlevt. Min äldste son hade cancer när han var 11 och har själv barn nu och mår fint.
Min väninnas man hade cancer vid 17 år och är i min ålder i dag ca 55 år. Så du ser, det finns alltid hopp hur illa det än ser ut.
Vi håller tummarna och hoppas det går bra i morgon.
Kram

caroline

09.jun.2009 kl.17:17

Jeg tror du blir frisk! :)

Nina^^

09.jun.2009 kl.17:19

JEg må bare få sagt d! jeg tror, og håper at du blir frisk.. jeg har deg egentlig i tankene hele tiden og jeg tror d kommer til å gå bra! oppdater oss fra Tr.heim da : )
xoxo Nina

Guro

09.jun.2009 kl.17:20

I believe in you : )

Roald

09.jun.2009 kl.17:21

Hei Regine!
Filmene er på vei. Rakk å få dem med posten i dag, så vidt det var. Nå kan du glede deg til 30 timer med film. Pakken bør være fremme til torsdag eller fredag. Skulle det være noe så ring. Always at your service, you know!

Forøvrig. Lykke til i Trondheim. Dette kommer til å gå som fot i hose skal du se :) Tenker på deg, og ber for deg. Du behøver ikke å tro på det, som jeg har sagt før, for det hjelper uansett!

XOXO Roald.

Wilde

09.jun.2009 kl.17:24

Jeg tror på deg, dette klarer du! Kjemp videre og masse lykke til i Trondheim! :)

Lillan

09.jun.2009 kl.17:31

Jeg har virkelig troen på at du kommer til å bli helt frisk. Jeg har den troen ganske sterkt faktisk. Nå er jeg jo ikke lege, men jeg synes det virker som om legene ikke heller vet hva de snakker om når det kommer til kreft.

Noen får diagnosen "kreft i et tidlig stadie" med kjempe gode prognoser og har plutselig bare promille sjanse for å overleve bare 3 - 4 mnd etter. Mens andre, som deg selv, viser kreften og legene fingeren og blir på "mirakuløst vis" friske igjen. Noen får tilbakefall, andre ikke. Jeg synes det er så rart at de i det hele tatt opererer med statistikk når det kommer til kreft, for jeg opplever til stadighet at dette er fryktelig individuelt.

Skjønner godt at du blir tidvis deprimert av dette. Det er mange som bare hadde gravet seg ned og forsvunnet inn i sitt sinns mørke i din situasjon. Ikke bare det at du er ung og alvorlig syk, men du føler deg frisk og har et sterkt ønske om å leve livet til det fulle. Det er sol ute, du har nettop fyllt 18 år. I tillegg har vel alle mennesker et visst behov om å vite hva som skjer i neste måned, eller i morra for den saks skyld. Man trenger den tryggheten og stabiliteten i livet.

Jeg synes du skal prøve å være flinkere til å ta det opp selv. Mange tør kanskje ikke å spørre hvordan du egentlig har det enten fordi de bare regner med at du prater om det om du har behovet, eller kanskje fordi de ikke vet hvordan de skal takle det... Uansett er det vondt å føle seg alene når man er omringet av mennesker. Håper du klarer å finne noen som du liker å prate med, og som virkelig hører deg. Jeg tror i hvert fall det er mange her inne som bryr seg veldig om deg - uansett hvor dystre tanker du måtte ha en dag. Jeg er en av de. Dessuten så synes jeg at du uttrykker sinnstemningene dine veldig bra gjennom bildene dine. De sier mer enn 1000 ord, ikke sant?

Jeg tenker på deg daglig, og ønsker deg alt det beste. Jeg er sikker på at du kommer deg gjennom dette, og at du på en rar måte kommer til å være glad for denne tiden i etterkant. Grunnen er at jeg tror du kommer til å vokse veldig som menneske og at dette kommer til å inspirere deg i kunsten i livet fremover.

Stor virtuell klem fra Lillan (har skrevet i bloggen din før, men det er en stund siden. Jeg ramlet over bloggen din gjennom VG da du skrev at du skulle dø. Har lest hele bloggen din og følger med hver dag. Selv om du sikkert ikke har lagt merke til meg en gang, så har du fått en plass i hjertet mitt!)

Hilde

09.jun.2009 kl.17:35

Alle varme tanker til deg, du er modig!

Tiril

09.jun.2009 kl.17:39

Hallo, selv når du var langt nede så klarte du deg og nå går jo ting i positiv retning! Du kommer til å frisk, regine :) legene vet ikke alltid best når det kommer til spørsmålet om man er helbredelig eller ikke. De har lett for å trekke sin egen konklusjon og tror bare på det vitenskapelige. Men vi har sett mirkaler skje og det er nok ditt tilfelle. Mange varme tanker til deg. Stå på, dette klarer du! og husk: Det som ikke dreper deg gjør deg sterkere. Og det synes jeg passer veldig godt i ditt tilfelle. Kreften har ikke tatt livet av deg enda så det har gjort deg sterkere, derfor er du utrolig sterk nå. Du kommer til å bli frisk. Klemklem

Cecilie

09.jun.2009 kl.17:42

Jeg har troen på deg, og det er det mange andre som har også! Ten at du fikk beskjed om at du antagligvis ikke kom til å bli 18! Mense på deg, du har blitt 18!:) Du må prøve å sakke om følesene dine, det kan bli mye enklere for folk rundt deg å forstå hvordan du har det! Vet det ikke er lett, men prøv. Vi er mange som tror o er ganske sikkre på at du klarer deg! Lykke ti

theresekristina

09.jun.2009 kl.17:43

Eg har trua på at du blir frisk! :)

skrivekrampe

09.jun.2009 kl.17:45

Vi alle tror på deg! :)

Ms North

09.jun.2009 kl.17:46

Herregud, det skulle jo bare mangle om du ikke tenkte sånn noen ganger.. Verden er desverre sinnsykt urettferdig... Det er jo bare bra at du har vært så flink og sterk og ignorert disse tankene.
- & det er maaaange som blir helt friske, så hvorfor skulle ikke du være en av dem? Du er jo ung og sterk og (virker for det meste) positiv, det er det viktigste og det beste du kan gjøre i situasjonen din:)
Ikke gi opp, føler heller ikke at du kommer til å gjøre det, sånn som du virker.

SOFSEN

09.jun.2009 kl.17:49

Jeg er OVERBEVIST om at du blir frisk! Noe annet er IKKE noe alternativ! Du skal bli frisk, og sånn er det. Du har f.eks sagt at nesten ingen får være hjemme under den behandlingen du har hatt den siste tiden, men at du har vært bra nok til det. Visse leger sa du ikke kom til å få oppleve 18årsdagen din. Visse leger sa du ikke burde planlegge. Men hva har skjedd? Jo, du har både fått vært hjemme - noe som viser hvilket mirakel du er, du har fått oppleve 18årsdagen din, du har vært på Ulver-konsert og opplevd mye innenfor din interesse for fotografi. Du har vist dem, Regine! Og du skal vise dem enda en gang!

Jeg har forresten spurt hvordan du egentlig har det 8-) Og jeg spør fordi jeg vil høre det egentlige svaret. Ikke fordi jeg er høflig :) Det er jeg nemlig ikke. Haha. Okei, litt, da. Litt folkeskikk har jeg da, i motsetning til mange andre... Haha, you know what I mean...

Regine - dette skal gå så bra!

sofie

09.jun.2009 kl.17:58

hei!

Jeg husker første gangen jeg var innom bloggen din, det var fordi noen hadde linket til bloggen din.

Jeg føler at du bruker sykdommen din til å få empati, til å få gaver, til å få penger, til å fordeler. Du virker som en veldig egoistisk person. I begynnelsen tenkte jeg at det var vanlig blant alle som var dødssyke, at det var slik man ble, når man nærmest fikk en dødsdom over seg, og jeg lot være å kommentere dette da. Men, siden da har jeg møtt andre i lignende situasjon, og jeg ble overrasket over hvor ulik deg, de var. De var overhodet ikke ego, de hadde absolutt livsvilje, og ønsket at alt skulle ordne seg, de fortalte andre når de hadde det vondt, men de lagde ikke en farsott ut av det, eller krevde at folk skulle sende penger til DEM.

Du og din familie åpnet en konto, du fikk støtte fra Beltespenner, dette er penger som går direkte til DEG. Hadde det ikke vært bedre om dere hadde bedt folk i stedet om å samle inn penger til kreftforeningen, slik at man kommer frem til en kur mot kreft, slik at ALLE får nytte av disse pengene...

I stedet så krever du at du skal få spesialbehandling. Hva med alle andre som lider av kreft, hvorfor skal du få sååååå mye fordeler, og de ikke? Burde du ikke ha bedt de samme menneskene om å ha arrangert et lignende opplegg for andre med en dødelig sykdom.

Din mangel på innsikt provoserer meg. Du oppfører deg som en bortskjemt person. Ja, du er syk, ja du kan potesielt dø, men det betyr ikke at du automatisk er fraskrevet enhver innsikt, og evne til logisk tenknig.

Jeg håper for all del at du blir bedre, at det kommer til å ordne seg.

Marie

09.jun.2009 kl.17:59

Jeg tror det! Du er en kjemper. Legene kjemper. Alle håper! :-)
Lykke til med ukene som kommer!!!

Marie

09.jun.2009 kl.18:04

"Kjære" sofie, hvem du nå enn måtte være!

Hva er det som får deg til å skrive noe slik? Jeg kjenner ikke Regine personlig, men hun virker som en av de mest reflekterte 18 åringer jeg vet om. Hun tenker ikke bare på seg selv, hun tenker også på alle andre, siden et evt restbeløp av pengene skal gå til forskning på sykdommen, det gjør hun SAMTIDIG som hun kjemper for sitt eget liv.

Det gjør ikke en person som "har mangel på innsikt".
Det gjør ikke en "bortskjemt" person.
Det gjør en person med logisk tenking,

Tvert i mot hva du skriver.
Tenk deg om en gang til før du buser ut med påstander og kommentarer som du ikke har reflektert over en eneste gang.

Lille meg

09.jun.2009 kl.18:05

Selfølgelig blir du frisk! :) har hatt det på følelsen helt sinden jeg begynnte å lese bloggen din , Stå på Regine! du er absolutt sterk nok til å overvinne sykdommen

Marie

09.jun.2009 kl.18:11

Stå på, alle har troen på deg!

Einar

09.jun.2009 kl.18:19

Stå på Regine! Dette klarer du helt sikkert-:)))))))

Tonje

09.jun.2009 kl.18:19

På grunn av din styrke, Regine, er jeg ikke i tvil om at du kommer til å bli frisk! Jeg har tro på at mennesket har så mange krefter å mobilisere dersom livsviljen er der, at det kan slå ut en hvilken som helst "uhelbredelig" sykdom. Hvilken forklaring finnes det ellers på at folk som har fått dødsdom av legene lever i år etter år etter år? Du er så sterk, Regine. Du har så mye i deg- det er så mye LIV i deg, at deg vil vi ikke miste. Så sånn er det med den saken! ;o)

Skjønner godt at du sliter med tankene rundt dette- det er en situasjon det er umulig for meg å sette meg inn i. Ønsker deg all mulig lykke til i morgen- skal sende deg gode tanker!

En 100% smittefri klem fra Bergen ;o)

mylittleblossom

09.jun.2009 kl.18:22

Hvordan har du det egentlig Regine..?

Marte Kristine

09.jun.2009 kl.18:25

Hei Regine :) Nå har jeg lest gjennom hele bloggen din, og må si at jeg synes du skriver utrolig bra! Du virker så utrolig sterk, og jeg virkelig beundrer deg som takler dette så bra, og klarer å skrive om det på den måten du gjør. Hele tiden mens jeg leste tenkte jeg bare, du trenger ikke bekymre deg, du kommer til å bli helt bra. Og det mener jeg fortsatt. Stå på Regine, dette klarer du!! :)

Og til "Sofie" Hvordan kan du si noe sånt, hvordan får du deg til å skrive noe sånt? Kjenner jeg blir så sint at jeg blir kvalm, og får lyst til å grine. Regine har på ingen måte krevd noe som helst spesialbehandling, skjønner ikke hvor du får det fra, har du i det hele tatt lest bloggen? DIN mangel på innsikt provoserer meg! For det er DU som mangler innsikt her!

Belinda Svensli

09.jun.2009 kl.18:30

Jeg har troen på at du kommer til å bli helt 100 % frisk en eller annen dag! Stå på og vær sterk, slik som du har vært hittil, så klarer du det nok!!
Jeg har troen på deg, Regine!:)

marina jeanette

09.jun.2009 kl.18:33

Dette klarer du Regine, jeg vet du blir frisk :)

Thea

09.jun.2009 kl.18:44

Jeg tror at du vil bli helt frisk om du selv tror på det.
Jeg tror du kommer til å se tilbake på dette som en sterk og livserfaren ung kvinne.
Men din familie, venner, de som behandler deg på sykehusene og vi som leser bloggen din kan tro og håpe alt godt for deg, men om du selv gir opp og ikke har troen på å bli frisk, så vil ikke noe av troen fra andre ha noe å si. Du har fremtiden din i dine egene hender. Lykke til! :)

Madeleine

09.jun.2009 kl.18:52

Selvsagt blir du frisk! Jeg er helt sikker på at du får oppleve mange mange mange år til:)!!!

Mia

09.jun.2009 kl.18:54

Du blir frisk, Regine :)
Tenker masse på deg.

Kari/Hestia

09.jun.2009 kl.18:58

Kjære Regine.
Om jeg hadde møtt deg, ville jeg spurt hvordan du egentlig har det.....
På bloggen er jeg redd for å spørre. Ikke fordi jeg er redd for svaret ditt, men fordi jeg har sett enkelte kommentarer så hinsides forståelse og innsikt. Derfor syns jeg det er opp til deg hva du vil legge ut i det offentlige rom.
Denne såre forvirringen av håp og tro, nederlag og redsel, svart og hvitt og alle farger imellom. Det er ikke alle som har levd nok til å greie å ta innover seg dette. Og ikke minst denne redselen for å måtte velge, og kanskje velge feil. Det er så vanskelig, og det involverer så mange og så mye.
Bevisst skriver jeg at man må ha LEVD NOK. Ikke levd lenge nok. Alder gir ingen garantier for forståelse. Det er ikke sikkert at jeg forstår nok, og jeg tror nok Sofsen, feks, som kunne vært min datter, forstår mer enn meg.
Ingen kan være sterke hele tiden, derfor ønsket jeg at du fikk en sorgløs dag på fødselsdagen din. At du for noen timer kunne glemme prøver, behandling og leger. Nå tror jo jeg at det også finnes gode og dårlige leger, og det er nok ikke alle som tenker over hva de sier.. Den endelige sannheten kjenner jo ikke de heller. Husk at de baserer sine uttalelser på tidligere pasienter, tidligere hendelser og dårlige prognoser.
De har aldri møtt REGINE før!
Du er unik, og JA, jeg har troen på deg!
Lykke til i Trondheim. Tenker på dere

-klem-

Wenche

09.jun.2009 kl.19:04

Sofie du må sette deg skikkelig inn i saker før du uttaler deg. Du kan jo ikke lest alt eller er det bare det at du ikke skjønner det. Feks hva/ hvem pengene skal gå til. Virker nesten som du tror de går rett i lomma på Regine. DET GJØR DE SLETTES IKKE !!!!!!!!
Skjerp deg Sofie, les bedre .

Turid

09.jun.2009 kl.19:07

Sterk lesning dette her. Hudløst.

Angående bestemme videre behandling, så skjønner jeg at det er veldig vanskelig både for deg og legene, men de har vel uansett større muligheter for å foreta et det mest fornuftige valget. Synes ikke de skal legge den byrden over på deg. Diskuter gjerne de ulike mulighetene, men prøv å tving de til å fortelle hvilken løsning de ville ha valgt om de sto i dine sko. Med den 'dommen' du har fått så er det om å gjøre å snu oddsene i din favør, helt sikker kan man aldri bli, men prøve det må man.

Og livsvilje og -mot teller også helt sikkert inn - det ser vi jo et klart bevis på nå, at du fortsett i aller høyeste grad er til stede, at du har feiret bursdag, vært på konsert, gjort alt dette som for noen måneder siden var utenkelig. Stå på videre. Men ta tid til å trekke pusten innimellom.

Stor klem og varme tanker

Kari/Hestia

09.jun.2009 kl.19:08

Bare til opplysning.. Det var ikke Regine som opprettet konto, det var ikke Regine som kontaktet pressen, det var heller ikke Regine som kontaktet "Beltespenner".
Ingen kan hjelpe alle, men alle kan hjelpe noen.Hver enkelt velger selv hvem de vil hjelpe og hvordan....

sabellas

09.jun.2009 kl.19:14

Klart du blir frisk! Du har jo kjempet mot alle odds så langt! Klart du klarer dette! Du er så sterk, og det er så mange som tror på deg! Dette klarer du!

Kristin

09.jun.2009 kl.19:27

Jeg tror at du kommer til å bli frisk :)

Ida Christine

09.jun.2009 kl.19:31

Du kommer til å bli frisk :)

Julianne

09.jun.2009 kl.19:34

Jeg tror det er en mening med alt som skjer. Og du har overlevd denne farlige sykdommen så langt og vært så sterk, så da må meninga være at du skal overleve hele sykdommen. Lykke til Regine(:

Veronica Oterhals

09.jun.2009 kl.19:41

Bare se alle kommentarene du får fra folk som kansje aldri har møtt deg, men som tenker på deg hver dag og som følger bloggen din for å følge med på hvordan det går med den sterke og gode Regine som vi alle føler vi kjenner via bloggen!:) Det er så mange som tenker på deg og vi gleder oss til du blir frisk!

Kristine

09.jun.2009 kl.19:43

Med ditt pågangsmot tror JEG at du blir frisk! Lykke til med dette : )

Aurora

09.jun.2009 kl.19:54

vi tror på deg :) Du klarer dette. Stay strong

Helene

09.jun.2009 kl.19:58

Hei, Regine. Krysser fingrene for at alt går bra i tiden fremover. Det var fint å høre at du hadde en super bursdagsfeiring.

Dette har du sikkert forklart før, men jeg merket jeg ble litt nysgjerrig da jeg leste:

"Skal jeg få donorlymfocytter? Skal de prøve Vidaza igjen? Får jeg en ny transplantasjon, i så fall, hvor og hvordan?"

Er det mulig å spørre om du kan forklare hva dette er, hvordan det foregår og hva slags effekt som forventes? Men du trenger ikke svare hvis dette blir en belastning for deg....

STÅ PÅ VIDERE!! Jeg har troen på at alt blir bra!

Ida

09.jun.2009 kl.19:59

Ja Regine, jeg tror du blir frisk :)

sofie

09.jun.2009 kl.20:03

Jepp, ser at noen blir litt "provosert" over det jeg skriver, og det er egentlig bra, fordi det viser at dere er enige med meg, men dere er redd for å si det, enten i frykt for å såre Regine, eller fordi dere tror at hvis dere innrømmer det, så gjør det dere til "dårlige" mennesker. Men, det jeg sier er sant.

Jeg håper for alt i verden at Regine blir bra. Hun er en ung jente, med et sterkt pågangsmot, sterk livsvilje og ikke minst mange talenter. Jeg håper at hun får opplevd sin hundrede bursdag, et langt liv med mye suksess og glede.

Det jeg ikke liker med denne bloggen, og Regines oppførsel i det siste, er at det har blitt en blogg om "meg, meg, meg, jeg er syk, jeg fortjener nå masse gaver, masse sympati, masse fordeler", osv. Nå vil kanskje noen si at siden det er Regines blogg, så er det kanskje naturlig at hun skriver om "meg, meg, og atter meg". Men, det er gjennom bloggen hennes at jeg skjønner at hun får svært mange fordeler, som andre med en slik sykdom, eller en annen dødelig sykdom ikke får.

Hun har brukt sin nyvunne popularitet til å få folk til å gi henne flere tusen kroner. Hun kunne i stedet oppfordret folk til å gi penger til kreftforeningen, på den måten vil pengene komme alle til gode. Jeg blir provosert over måten Regine oppfører deg, hun virker som om hun har null innsikt i at det sitter andre mennesker med en liknende sykdom, som ønsker like sterkt, om ikke enda sterkere enn henne å få lov til å leve lengre. Hvorfor skal Regine få spesialbehandling?

Hun sa at legene her i Norge er så dååårlige, og derfor vil hun dra til utlandet. Dette var begrunnelsen for at hun skulle samle inn penger. Leger i Norge er på nivå med leger i utlandet, utdannelsen vår er den samme. Hun fikk et nei fra legen i USA om videre behandling, så hva gjør hun nå med pengene?

Kanskje hun kunne oppfordret folk til å samle penger inn til kreftforeningen, i stedet for å be folk om å sette dette på hennes konto. Regine er ikke den eneste med en dødelig sykdom. Jeg har i det siste møtt mange med en dødelig sykdom. De har et sterkt pågangsmot, men de krever ikke spesialbehanling. I stedet vil de for alt i verden unngå det. De ønsker ikke å bli berømte pga sin sykdom, de ønsker å bli behandlet som alle andre. Hvis det er noe syke mennesker ikke ønsker, så er det å bli spesielbehanlet. De ønsker at folk skal gi penger til forskning, slik at vi en dag skal finne en kur mot kreft. De ønsker ikke ekstra penger, bare fordi de har blitt syke. Litt ekstra omtanke--ja.

Det at Regine har brukt sykdommen til å bli berømt er i mine øyne litt sært. Om Regine nå, følte behov for å sette tankene sine ned på papiret/nettet, så kunne hun i det minste ha brukt litt tid på å oppfordret folk til å gi penger til andre. Åpnet kanskje en stiftelse som gir liknende gaver(besøk av fotballspillere/kino/penger/gaver) til andre med kreftsykdommer, i stedet for å ta alt selv, og være fryktelig ego.

Jeg skjønner at man kan bli litt ego når man er syk, selv når folk blir utslått med influensa, så blir folk litt kravstore, men man kan vise litt innsikt, og prøve å tenke på andre....

Maria

09.jun.2009 kl.20:04

IKKE BRY DEG OM ÈN LEGE! Fokuser på de som overlever denne sykdommen :)

Wenche

09.jun.2009 kl.20:15

Takk for at du er så ærlig når du skriver, Regine! Både om det som gleder deg og det som er helt ubærelig tungt. Tror det er helt umulig for oss andre virkelig å forstå hvor tøft det må være å ha dette spøkelset og denne usikkerheten over seg til enhver tid.
Desto mer imponert over hvordan du klarer å leve i dette, uten bare å fortrenge fortvilelsen.
Jeg håper og ber og heier på deg. Og tenker at om det er én som virkelig skal kunne klare det, så må det være deg! Dessuten er det en fullstendig umulig tanke å tenke at et fantastisk menneske som du skulle kunne forsvinne fra oss. Det får du bare ikke lov til! ;-)

Har ellers lurt på om du har vurdert å ha en liten "sekretær" som kunne ha administrert bloggen din litt, slik at du slapp å lese meldingene fra noen av disse uvitende dustene som forviller seg inn på bloggen din i blant. En ting er at meningene deres er helt på bærtur, en annen ting er at de bruker bloggen din til å såre og markedsføre sin uvitenhet. Har forresten lurt på hva de tenkte at du skulle skrive om her på bloggen, de som synes du skriver mye om din situasjon...
Fortsett å være deg selv og vit at alle vi andre er på en annen planet enn disse unntakene.

Ønsker deg alt, alt godt og masse lykke til med tida som står foran. Mange gode tanker til deg midt i usikkerheten, frykten og tøffe behandlinger som står foran.

cilla

09.jun.2009 kl.20:18

Hei Regine. Jeg håper,tror og ber for deg at du blir frisk til slutt. Masse lykke til fremover. Vi følger med deg. Ps, klærne vi kjøpte var knallfine:))

:)

09.jun.2009 kl.20:20

Sofie, jeg mener det, skjerp deg!
En jente som faktisk ligger dødssjuk trenger oppmuntringer..
Å sammenligne kreft med en vanlig influensa er virkelig litt å ta i syntes jeg...

Regine er ikke ego i det hele tatt, hun tenker ikke bare på seg selv, les innleggende ordentlig, å ikke les det du vil lese, så tror jeg du skjønner litt mer..
Det er sikkert flere her i landet som ligger kreftsyke som får sånne fordeler som Reginge får, det er bare det at dem sikkert ikke vil snakke så mye om det over mediene..

Det med pengene har hun også skrevet noe om, det går ikke direkte til henne..

Regine, du er en sterk person som fortjener det beste, du klarer deg gjennom dette, du er sterk! :D

Silje

09.jun.2009 kl.20:28

Hei Regine! Jeg vil bare si at du er ei utrolig sterk jente, noe jeg beundrer deg for. Du har klart å kjempet helt fram til nå, og jeg vet du vil klare å fullføre. Stå på, aldri gi opp. Det er umulig å sette meg selv i din situasjon, men jeg har stor tro på at dette klarer du. Lov meg at du aldri gir opp. Jeg leser bloggen din daglig for å oppdatere meg, håper legene vil gi deg et positivt svar så fort som mulig. Stor klem fra Silje : )

Lisbeth

09.jun.2009 kl.20:50

Sofie:

Har du hørt om "å kjempe for livet"? De aller fleste ville gjort hva som helst for å redde sitt eget liv. Noen velger kanskje å ta legens ord for gitt og gi mer eller mindre opp, andre kjemper videre og nekter å gi opp - og det er akkurat dette Regine har gjort. Grunnen til at hun har blitt "populær" er fordi hun har blitt et ansikt på nettopp alle de som kjemper samme kamp som henne. P.g.a. Regine har flere meldt seg som blodgivere og benmargsdonorer. Mennesker har også lært hva det innebærer å ha mds/aml. Hun har også sagt flere ganger at pengene kommer til å gå til videre kreftforskning hvis det ble avgjort at hun ikke skulle til utlandet.

Jeg er i hvertfall av den oppfatning at jeg ALDRI skal dømme noens handlinger for å redde sitt eget liv. Det er jo ikke akkurat som om hun setter andres liv i fare...?? Hva hadde du, Sofie, gjort hvis legene her til lands hadde sagt at du kom til å dø, at det ikke var noe mer som kunne gjøres her i landet, at du fikk greie på at det var en mulighet i utlandet men at du ikke hadde penger? Jo, du hadde nok gjort alt du kunne for å redde livet ditt - instinkt kalles det...

I tillegg har jo også alle andre kreftpasienter en mulighet til å gjøre noe av det samme, selv om ikke dette er noe alle orker/velger å gjøre.

Vibece

09.jun.2009 kl.20:58

Til "Sofie" over her. Hvor mange ganger har ikke Regine nevnt at pengene går ikke til henne, men til organisasjonene hun er med å støtte?! At det går an å være så ufølsom og kald som du er nå??

Til deg Regine: jeg har tro på at du klarer deg :) Du har kommet så langt nå, du har fått oppleve 18-årsdagen din, og mere skal det bli. Jeg har tro på at du blir frisk jeg!
Stå på videre, og for all del, overse slike kommentarer som Sofie kommer med. Du har gjort en kjempejobb for kfretforeningen, og til og med jeg tok endelig det skrittet å melde meg som blodgiver etter å ha fulgt bloggen din :)
Så du inspirerer mange med det du gjør og ikke minst med pågangsmotet ditt.

Kjemp videre med alt du har :)

Susanne

09.jun.2009 kl.21:06

Mange varme klemmer til deg Regine :) Tror ikke vi lesere kan forså hvor sterk og modig du er. Jeg ser opp til deg på alle mulige måter, og beundrer hvor sterk du er. Stå på og hold ut.

Helene

09.jun.2009 kl.21:06

Flere feil i innlegget ditt, Sofie!

Hun har ikke sagt at norske leger er så dåååårlige. Hun har heller oppfordret oss som lesere til å ikke være irriterte på de norske legene og at de har gjort det de kunne.

Hun har ikke null innsikt i at det er flere som har denne sykdommen. Hun har tilbudt sin hjelp til flere med kreft. Ikke alle som har overskudd til det i den situasjonen...

Regine har ikke brukt sykdommen for å bli berømt. Hun startet å skrive blogg for å få ned sine egne tanker og fortvilelser. Bloggen ble etterhvert populær og media ble interessert. Denne "berømmelsen" har i hvertfall fått flere til å bli blodgivere og donorer - så hun har antakelig reddet liv allerede.

"meg, meg, meg, jeg er syk, jeg fortjener nå masse gaver, masse sympati, masse fordeler", Kjenner ikke Regine igjen i dette, akkurat... Hun har vel aldri sagt at hun fortjener dette mer enn andre?

Som Lisbeth sier: Hun kjemper jo faen meg for livet!! Og folk har selv valgt å gi penger - hun har ikke krevd noe som helst. I tillegg viser hun stor empati ovenfor andre. Er det noen som ikke har empati, er det nok deg, Sofie.

Hun tør jo snart ikke skrive om hun har en dårlig dag eller om det er noe hun er redd for pga slike som deg.

Og hva hadde du gjort hvis du ikke hadde penger nok til å redde barnet ditt for eksempel. Hadde du stått og sett på og latt det dø? Eller kanskje tatt sjansen på å opprette en støttekonto??

Uansett: Mitt forslag til deg siden du er så engasjert: Gjør en innsats for alle de kreftpasientene som du føler fortjener det, da. Opprett din egen støttekonto for dem.

Sara

09.jun.2009 kl.21:12

Noen ganger tror jeg ikke folk leser innleggene til Regine, men irriterer seg på at hun får så mange støttende kommentarer... Misunnelse, kalles vel det...

Ikke la Regine svi for at mange støtter henne og blir engasjert! Og for all del ikke forveksle alle kommentarene hun får med hennes egne ord.

Jeg oppfordrer alle til å lese HELE bloggen til Regine og prøver å sette seg inn i situasjonen - later som om det er en selv som opplever dette.

Regines historie har i hvertfall gjort at jeg har blitt mer engasjert i kreftsaken generelt. Hadde det ikke vært for henne, hadde jeg nok fortsatt å leve mitt problemfrie, overfladiske, uvitende liv...

Hege : )

09.jun.2009 kl.21:16

Jeg har alltid trodd og tror fremdeles at du kommer til å bli helt frisk.
Jeg tror ikke på så mye, men dette er noe jeg virkelig tror på!

St

09.jun.2009 kl.21:17

Full støtte til deg, Regine, i din strid!

L.

09.jun.2009 kl.21:20

Skikkelig empatisk av deg, Sofie, å kalle en kreftpasient for bortskjemt, egoistisk, empatiløs og sutrete. Way to go!! La oss sparke dem som ligger nede!

Stå på Regine! Jeg har troen på at alt går bra! Det er maaaaaaaaange solskinnshistorier der ute!! Mange som har blitt gitt opp, men som har blitt helt friske! Ikke fokuser på den ene legen. De sa vel også at det så dårlig ut i forhold til at du skulle få oppleve 18-årsdagen din, men det gikk jo!!!!

Ona

09.jun.2009 kl.21:21

Du virker som en fighter. Stå på, bli frisk og lev livet (:!

Iselin

09.jun.2009 kl.21:24

Regine: Ikke bry deg om hun der Sofie. Tror de aller fleste her synes at hun er skikkelig usaklig, teit og ufølsom. DU er så utrolig mye bedre menneske enn slike altså.

Thomas

09.jun.2009 kl.21:27

Du er så fantastisk tøff, og ikke minst ærlig mot deg selv.
Jeg bøyer med i støvet for deg.

Britt

09.jun.2009 kl.21:30

Sofie: Nok en gang blir bloggen til Regine infisert med negative kommentarer av en selvopptatt, selvhøytidelig og bedrevitende person som ikke vet hva hun snakker om! Snakk om å være selvopptatt!!! Det er i alle fall denne "Sofie". Du bør holde seg for god til å komme med slike innlegg. Hva er det hun ønsker å oppnå? Sammenligne influensa og kreft? Du synes Regine skal vise litt innsikt og prøve å tenke på andre.... Det synes jeg sannelig du skal gjøre også. For det er det Regine gjør! Du bør holde fingrene borte fra tastauret og finne på noe annet! Har du ikke noe hyggelig å si til andre, kan du holde munn!

Kjære Regine: Tenker på deg og ønsker deg lykke til i Trondheim! Det er lov til å fortelle hvordan du har det, og vi er mange som følger deg og andre som er i din situasjon.
Varme hilsner fra Britt

lindaღ

09.jun.2009 kl.21:40

veldig imponert over hvor sterk du er Regine. helt utrolig! stå på videre :D

Kristina Salanga

09.jun.2009 kl.23:30

Du er et fantastisk menneske Regine. Og selvransakelse, som man gjerne gjør når man er alvorlig syk, krever både mot og styrke. Jeg opplever deg som om du har begge deler. Du kommer langt med å være ærlig - å si det som det er. Når det er tungt, si det. Når noe er gledelig, si det. Du har en styrke der Regine, å sette ord på følelser i en veldig vanskelig situasjon som de aller fleste er forskånet fra å komme i. Ikke rart at tankekverna går, og du lurer på framtida. Uansett hva som skjer, så viser du en utrolig styrke, men også sårbarhet. Men å vise sårbarhet er også en styrke.
Jeg ønsker deg alt godt videre. Bruk stå på viljen din, og ikke døm deg selv for hardt om der kommer dager som føles som dritt. Du er sterk, og vi er mange som heier på deg og støtter deg.

Dessverre vil det i en åpen blogg komme kommentarer av det ufine slaget. Det må du heve deg høyt over. Virkelig altså. Du og de aller fleste som er her inne er på et helt annet nivå enn tapere som må bruke syke folks blogg for å få oppmerksonhet. Det er så lett å være stor i kjeften når en sitter godt gjemt bak en skjerm og hakke løs på deg (og andre bloggere som får gjennomgå.) De uvitende og ondskapsfulle hadde nok ikke vært like tøffe i trynet om de stod ansikt til ansikt med deg (eller andre bloggere som får stygge og ondskapsfulle meldinger.) Stå på Regine.

Klem fra meg.

Marte

09.jun.2009 kl.23:32

Eg har trua på deg, åg eg trur at du blir frisk!

Line

09.jun.2009 kl.23:33

Jeg tror på deg Regine! Vi alle tror på deg ;)

Lis A

09.jun.2009 kl.23:40

hei Regine
det er jo helt forståelig at du har mye vonde og tøffe tanker og følelser som sliter inni deg nå når du er i den alvorlige situasjonen du er i. Det ville vært unaturlig om du ikke hadde det. Alle som er i livstruende situasjoner enten det er en alvorlig ulykke,et terrorangrep,alvorlig sykdom,krigshandlinger eller hva det måtte være så er det helt menneskelig at man reagerer psykisk. Og da er det viktig at man får satt ord på det man tenker og føler, enten det er til en venn,en i familien,en fagperson eller en annen person man stoler på. Det er ikke uten grunn at mennesker som har vært innvolvert i livstruende situasjoner (f.eks et overfall) blir tilbudt krisehjelp. Og du er i en konstant livstruende situasjon akkurat nå og dermed hadde det sikkert gjort deg godt å få noen å prate med om de vonde tankene og følelsene. Du er jo allerede i gang med å uttrykke mye av det du føler på, da tenker jeg på både det du skrive i bloggen din og gjennom fotografiene dine og bildene du maler. Og det er fine måter å uttrykke tanker på,men det kan nok være godt for deg å få en person å prate med som svarer deg tilbake og som du kn reflektere sammen med. Og det er ikke alltid at det er like enkelt å gjøre sammen med sine nærmeste,så kanskje hadde du hatt godt av å få en person "utenfor" å prate med,en sykepleier,psykolog el. som bare er "din" og som du kan uttrykke det du trenger til.
Jeg har tro på at du vil bli frisk Regine, leger kan ta feil og selv om en lege ga deg dødsdom så betyr ikke det at det stemmer, prognosene var kanskje veldig dårlige da,men prognoser kan endre seg og det jobber du og legene i Trondheim med nå.
Masse lykke til i morgen!!

Maiken

09.jun.2009 kl.23:50

Jeg holder på å lese en bok nå. Av Arnhild Lauveng, den heter Unyttig som en rose. Har lest en bok av henne før også, som heter I morgen var jeg alltid en løve. Begge disse bøkene handler om da hun var -pasient-, på grunn av at hun hadde fått diagnosen schizofren (ikke at jeg sammenligner kreft og schizofreni). Da var det leger som fortalte henne at hun aldri kom til å bli frisk igjen. I dag er hun frisk og er utdannet psykolog!! Altså, ikke bry deg om en/noen leger - som sier at du aldri kan bli frisk. Alt er faktisk mulig! Selv om det kanskje virker vanskelig å tro på noe slikt, så prøv... vet ikke om dette hjalp noe jeg. Men jeg tror du kan bli frisk:), og det er det mange andre som tror også.

Janne

09.jun.2009 kl.23:50

Leger har ikke alltid rett. Menneskekroppen gjør stadig uforklarlige ting på egenhånd, hvorfor skal ikke din kjempe med deg.Ønsker deg lykke til i Tr.heim å håper du får litt svar på hva den nærmeste framtid vil bringe. Det er lov til å ikke være like sterk hele tiden. Du inspirer meg til å sette pris på livet, helsa og hverdagen, at jeg faktisk kan gå på jobben, vaske huset, sitte i kø, vi er mange som har mye å lære av deg. Janne

Knut Kjøl

09.jun.2009 kl.23:55

Denne sofie-personen er en psykopat full av misunnelse og overopptatt av penger, penger, peeengeer. Makan til mangel på sosial intelligens skal man lete lenge.
Dette er en person med marginal innsikt i andres følelser.
Spiller Burzum og heier på deg her i soppland på Dale...

marit

09.jun.2009 kl.23:55

Kjære Regine
Ønsker deg alt godt og lykke til i morgen!!!! Gratulerer med vel overstått bursdagsfeiring!!
Så godt å høre at du koste deg masse,masse.
Mange positive tanker og klemmer fra en mamma til tre gutter som også har fått prøve den vonde kreftsykdommen.
Stå på Regine, dette må gå bra!

Regine

09.jun.2009 kl.23:55

Tusen takk for alle støttende kommentarer! Det hjelper meg utrolig i slike stunder :) Ellers så syns jeg bare alle skal ignorere Sofie, stakkars, tenk å ha så lite innsikt angående ting da. For det er jo nettopp oppmerksomhet hun er ute etter, så ikke bry dere om det. Men setter pris på at dere vil beskytte meg ;)

Jeg skulle gjerne ha svart på alle og enhver kommentar, men det er rett og slett for mange, men dere skal vite at jeg leser ALLE kommentarene jeg får og setter stor pris på dem. Jeg vet i hvert fall at dere som er faste lesere vet at støttekontoen ikke ble opprettet av meg, og at pengene vil gå til kreftsyke og forskning dersom en ny transplantasjon vil utføres her i Norge. Jeg føler likevel at jeg må svare denne Sofie, slik at andre ikke henger seg på, eller tror på det hun sier.

Kjære uvitne Sofie: Du tar så feil, så feil. Når har jeg opprettet en støttekonto? Aldri! Det var det noen andre som gjorde, noen jeg ikke kjenner, men folk som engasjerer seg. De startet den slik at jeg fikk penger til behandling i utlandet fordi de hadde sagt ja til videre behandling og det ble jeg kjempeglad for, men andre leger i Norge tok saken i egne hender. Når behandlingen startet her mente jeg at pengene heller burde gå til forskning og til å bedre forholdene for unge og voksne kreftsyke. Jeg har ikke brukt ei krone av støttekontoen på meg selv, og det vil jeg heller ikke gjøre med mindre jeg må til utlandet for å få behandling, legene i USA sa nemlig JA og ikke nei. Men nå holder jeg på med behandling i Norge og det ser ut til at behandlingen vil fortsette her, men det er det ingen garanti for enda, så fortsatt kan jeg ha bruk for pengene til egen behandling. I mellomtiden har jeg dessuten brukt penger til å hjelpe andre kreftsyke, men jeg har valgt å ikke skrive om dette fordi jeg ikke vil framstå som noen helt. Med andre ord; Du dreit deg ut. Jeg har aldri sagt at legene i Norge er dårlige heller, for det er de ikke. Jeg syns du burde lese min historie før du kommenterer slik som du gjør, for jeg blir oppriktig lei meg av at du skriver som du gjør, og det er mulig det er det som er meningen og. Jeg vet ikke. Det finns mange syke personer ute i verden. Jeg har aldri brukt denne bloggen til å få gaver heller, det har jeg aldri oppfordret til. Jeg oppfordrer derimot andre til å hjelpe andre i vanskelige situasjoner, bli blodgivere og bli donorer. Og det er faktisk dokumentert at det har blitt flere blodgivere og donorer etter at jeg har oppfordret til det. Jeg får forresten ingen fordeler etter at media har kontaktet meg. Kanskje noen har sendt gaver, men det skjer også med andre kreftsyke. Ikke bare meg. Jeg er verken bortskjemt eller mangler innsikt, det er det nemlig du som gjør. Dessuten er det kjempemange andre kreftsyke som har egne støttekontoer. Jeg kan nevne flere om du vil.

Ser at det er flere som foreslår at jeg burde gå til psykolog, men det er ikke noe for meg. En fagperson vil aldri kunne forstå. Det har jeg erfart, men jeg har pratet med en sykehusprest to ganger, og det har hjulpet meg veldig.

Og til dere som skriver at dere har meldt dere som blodgivere; Kjempebra! Dere redder liv.

Tusen takk for at dere oppmuntrer meg når humøret ikke er på topp, det betyr mer enn det aner, og som sagt, jeg leser ALLE kommentarer. Setter også pris på at enkelte tilbyr seg å snakke med meg ;)

Marianne: Ja, det føles bedre når jeg får skrive ut om tankene mine ;)

Sirkeline: Tusen takk for kommentar, den boken har jeg lest litt av, jeg fikk den i gave en gang. Den er kjempebra, og har nok også hjulpet meg til å bli mer positiv.

Ryllbert: Klart vi må ta en utepils! Håper jeg får hjem etter benmargsprøven, jeg vet ikke, men om jeg får det skal vi ta en utepils!!

Lillian: Jeg burde sikkert vært flinkere til det, jeg vet at det er vanskelig for de rundt meg å spørre også. Og jeg er også redd for å skrive om det her, fordi jeg får også negative tilbakemeldinger.

Sofsen: Ja, du har jo spurt, og jeg setter stor pris på det! Du er en god samtalepartner. Har så lyst å møte deg igjen, håper vi får muligheten til det ;)

Kari/Hestia: Tusen takk for det, og du har rett i det du sier. Det er ikke alltid enkelt å legge ut tankene mine i det offentlige rom. Det er derfor det har blitt bare mindre og mindre innlegg om tankene mine etter at jeg fikk så mange lesere.

Helene: Jeg kan prøve å forklare det kort. Donorlymfocytter kan være med på å sparke ut kreftcellene. Det er en del av immunforsvaret som kan skape en reaksjon. Og disse cellene ville jeg selvfølgelig fått fra donoren. Men det er ikke så veldig stor sjanse for at det virker, men det kan gjøre det og har virket på noen. Vidaza er en medisin som kan være med på å modne cellene mer, og kan virke på noen pasienter med MDS. Den kan ikke kurere, men den kan være med på å slå ned kreftcellene den og. Ofte blir den brukt hos eldre pasienter som ikke er i stand til å klare seg igjennom en transplantasjon ? altså at den fungerer som livsforlengende behandling. En ny transplantasjon må til for at jeg skal bli frisk, da mottar jeg ny benmargs fra en donor. Det vil si at jeg får et nytt blodsystem ? et nytt immunforsvar. Hvis jeg skal få en ny transplantasjon bør den gjøres på en annen måte enn den forrige siden den forrige ikke virket. Alternativene kan være andre cellegifter og eventuelt stråling i forkant.

Wenche: Det hadde kanskje vært en idé, ja.

Huff, dette ble et langt innlegg. Beklager om jeg har oversett noen spørsmål!

Hannemor

09.jun.2009 kl.23:58

Du er i tankene mine hver dag, Regine...jeg kan på ingen måte forestille meg hvordan det er å leve det livet du gjør med alt det som er vondt, vanskelig og skremmende - og jeg beundrer deg for den måten du takler skjebnen din på... Det gjør meg glad når jeg leser at du har gode opplevelser med familie og venner, og hjertet mitt gråter med deg når du skriver om de tunge, vonde tankene og frykten for det som venter. Du er ei flott, sterk, reflektert og fornuftig jente, og jeg ønsker av hele mitt hjerte at du en dag skal kunne tenke tilbake på denne perioden av livet ditt som en erfaring som har gjort deg til et sterkere menneske. Jeg ønsker av hele mitt hjerte at kroppen din kjemper kampen og seirer over sykdommen, og at du en dag skal kunne skrive i bloggen din at du er frisk.

"Ingen vet hva morgendagen bringer" - kanskje en klisje, men også ord fylt av visdom som jeg ser at du har innsikt i. Du har lært meg at livet, det er her og nå, og at vi må benytte de dagene vi får tildelt på en måte som gir vår tilværelse mening. Du har, i en alder av 18 år, Regine, utrettet mye mer for dine medmennesker enn mange noen gang kommer til å gjøre i løpet av et langt liv. Det er beundringsverdig og viser nok en gang hvilken flott person du er.

Jeg ønsker deg lykke, lykke til med forestående prøver og påfølgende avgjørelser. Måtte du finne styrke i deg til å gjøre de valgene du føler er de rette.

Du er i tankene mine!

Gunhild R

10.jun.2009 kl.00:34

Lykke til i Trondheim og ellers i alle dager fremover. Jeg tror du blir frisk. Du er fantasktisk reflektert og så flink å formulere deg. Jeg tenker på deg hver dag, selv om jeg ikke kjenner deg utenom gjennom bloggen din, og media. Jeg anbefaler alle jeg kjenner å lese bloggen din. Det kan man lære mye av:-)

Alice

10.jun.2009 kl.00:35

Jeg krysser alt som kan krysses for at du skal bli frisk, Regine. Stå på!

Annette Lill

10.jun.2009 kl.00:52

Stå på Regine, det her klarer du!

Anne

10.jun.2009 kl.01:01

Kjære Regine!
Igjen har du vist hvor unik du er!
Som du vet er det å bli rammet av kreft en ensom sykdom og man vet aldri hvordan man vil reagere på behandling, hva sklags senskader og hvordan man vil fungere etter endt behandling...Det er veldig inviduellt...Det psykiske er nok veldig vesentlig i tilleg til behandlingen...så du må ikke gi opp Regine.Jeg vet inderlig hvor mye du ønsker å være som alle andre 18 åringer.....
Jeg ønsker deg lykke til i dagene som kommer.....Ikke la kreften- og alt det den fører med seg ta knekken på den flotte personligheten din Regine

Martin

10.jun.2009 kl.01:02

Sofie (som er så tøff at du, utover bruken av et fornavn som deles av flere enn det finnes kakelakker, står fram som anonym): Gå bort. Vekk. Om du skal uttale deg om noe, så kan du i det minste ha peiling på hva du snakker om. Den eneste fremtiden du måtte ha, er å være FrPs fremtidige statsministerhåp.

Regine: Gleder meg til å se deg igjen, og det snart. Tror ikke jeg får sove før jeg får høre hva prøven i morra har å si, men som du vet, så er jeg sikker på at dette skal ordne seg.

Tiril

10.jun.2009 kl.01:15

Jeg har troen på at håp og styrke kan utrette mye her i livet, så stå på frøken - jeg har VIRKELIG trua på deg, og den må ikke du miste !!

Hedda Øysteinsdotter

10.jun.2009 kl.01:20

Utrolig bra Regine!:) Sofie er ikke verd energien til noen! Du skal bli frisk Regine, ingen tvil i min sjel!:) Lykke til med prøven! God natt klem fra meg til deg:)

Baard

10.jun.2009 kl.02:45

.All all hell og lykke til deg.Når vi alle tenker på deg vil det gå bra. Gode positive tanker fra oss alle er god medisin.Ta alle disse gode tankene med deg i ditt hjerte. Klem: VI TROR PÅ DEG!!
Under kan du lese om en lidelse du kan være glad du ikke har..min bror har den.og andre.........

Dette er en lidelse som er grotesk fordi den ikke bare skader en person men alle rundt personen som lider av den,fordi personen velger å spre disse "bakterier".

Den medisinske definisjon av psykopater er:

Mennesker med avvikende atferdsmønster basert på et psykopati er arvelig betinget, men milljøavhengig for utvikling.

Internasjonale kjennetegn og definisjoner for psykopater. (Wels 1988).

A . Ekstrem egosentrisitet. (det sentrele kjennetegn) Konkurrerende, aggressive og fiendtlige.

B. Overveldende behov for å styre andre.

C. Behov for å ydmyke andre og sette dem i forlegenhet, særlig i andres nærvær.

D . Bare ren nytteinteresse av andre. Ikke anvendelige mennesker ignoreres.

E. Storhetsfølelse som viser seg ved:

Total mangel på kjaerlighet til andre.

Et absolutt behov for å dominere i alle forhold.

F. Fanatisk behov for å "gi igjen". Planlegger nøye og gjennomfører hevnaksjoner mot "fiender".

G . Behov for hele tiden å ha kontroll over sine omgivelser. Dominere og tvinge igjennom sin mening og sin vilje. Koste hva det koste vil.

H. Lyver systematisk og bryter regler og normer.
.........................................................................................................................................
Jeg vet hva det vil si å vokse opp med et slikt menneske i min familie.....men det gode med det er at jeg har lært å gjenkjenne dem nå.....både gjennom skrift,tale og agering.

Så vær glad Regine for at du er en sterk jente med tro og på livet og ingen annen lidelse.

- Mari ..

10.jun.2009 kl.03:13

Har troen på deg, Regine! Det er mange som tenker på deg, ber for deg, håper at dette skal gå bra og at du skal bli frisk igjen! Masse lykke til i Trondheim. Vi heier på deg :)

Lisa Marie

10.jun.2009 kl.04:04

FØØRST, vil jeg bare si at kjempe fint bilde! Og det med tanker, jeg har psykiske problemer selv, men ditt tilfelle er forskjellig i fra mitt. Jeg syntes du virker som ei utrolig sterk jente, jeg hadde nok tvilsomt greid å laget en blogg eller snakket med folk om det samme hadde skjedd med meg. Jeg beundrer deg som person og ikke bare slik du håndterer din situasjon. Jeg krysser alt jeg kan krysse for din skyld. Og om du må finne svarene selv, så er de innerst inne og du finner de når du selv er klar for svarene :).

fiona

10.jun.2009 kl.07:39

Klart du blir frisk!

sirkeline

10.jun.2009 kl.08:29

Stakkars Sofie. Dette må være et ynkelig lite mennesker. Hun kommer aldri til å bli annerledes, denne egoismen og mangel på empati bor i henne. Skjønner at det provoserer, gjør det med meg også, men ærlig talt, denne type mennesker svever ut i atmosfæren for meg. God bedring Sofie.

Siri

10.jun.2009 kl.09:26

Jeg har TROEN på deg! Aldri gi opp, du er så sterk!

Lisa

10.jun.2009 kl.09:27

Lykke til og god bedring, Regine!!!

Det er gripende å lese det du skriver.. jeg har også tenket på det med spørsmålet: hvordan har du det? det er blitt slik i samfunnet at man ikke spør om det.. en ser bare på folk og tar det for gitt, at om de smiler er de glade eller gråter de, er de triste.. men, bak alle ansikter er det noe mer.. som ingen tørr grave i.. jeg fikk spørsmålet når jeg var i praksis i barneverntjenesten: er det noen som pleide å spørre deg hvordan du har det? jeg måtte bare svare.. nei.. det er sjelden iallefall.. fortell gjerne om hvordan du har det.. og vi har full forståelse når du sier at du har tunge dager.. det verste for et menneske er å gå i uvisse.. og det er akkurat det du gjør.. tenker på deg!!!

klem! :)

Jeanette :)

10.jun.2009 kl.09:36

Kjære Regine :)

Har lest hele "remsa" her nå. Det er utrolig godt å se/lese alle de varme og gode innleggene til deg. DU FORTJENER DEM VIRKELIG!

Jeg har oppriktig tro på at du kommer deg igjen! At du blir frisk. Du har "kraften" - for å beskrive hva jeg føler om deg når jeg leser det du skriver. Stå på - og husk alle oss som hver dag (ja, jeg er faktisk flere ganger om dagen !) er innom bloggen din.

Og det er godt å høre at du greier å heve deg over ignorante sulliker. Jeg tror at når mennesker byr på seg selv utover det som er vanlig - så kommer alltid de misunnelige, de sneversynte og de tåpelige på banen. Kanskje det er den gode gamle janteloven som trer inn...?

At du bruker nettet/bloggen din som en slags terapi er bra for deg, og gir oss andre et innblikk i din (OG ANDRES) situvasjon, tanker og følelser. Og det skal "vi andre" være takknemlige for. Det utvider vår horisont og det har vi godt av! Og så blir vi nesten kjent med deg da :).

Og til slutt, ikke minst et innblikk i hvordan norsk helsevesen fungerer for en "aktiv bruker".

Stå på Regine. Prøv å holde motet oppe.

Jeg tenker på deg hver dag!

Hilsen Jeanette

PS, har du lest "The Secret" / Hemmeligheten?
Det er interessant bok, og essensen i den er at man kan tenke seg dit man vil. Innstill hjernen på det du ønsker mest, lev som om du har oppnådd det - og det vil komme.

FrkMalin

10.jun.2009 kl.10:17

eg er like inmponert over kor strek du er IDAG som første gangen eg las bloggen din :)
Eg krysser fingrene for deg kvar dag :)
Sjønner godt at det er vanskelig å gå rundt å tenke masse heile tida, man er jo faktisk alvorlig sjuk, og da er man ikkje gla 24/7.
Det trur eg alle sjønner og har forståelse for!
Lykke til i tr.heim ;)

marte

10.jun.2009 kl.10:38

Lykke til på sykehuset, håper det de skal gjøre blir vellykket.
Du har lov til å være deprimert, jeg er det av og til jeg og, og jeg har ikke kreft. Det er menneskelig. Dust av legen å si det sånn da, det holder vel å si at du er syk, at det er veldig vanskelig, men at de skal gjøre det de kan for deg!
Skal sende mange gode tanker til deg!

Johanna

10.jun.2009 kl.10:47

Masse lykke til på sykehuset! Aldri gi opp!

Helene

10.jun.2009 kl.11:03

Tusen takk for at du svarte på spørsmålet mitt! Da får vi håpe på en ny transplantasjon slik at du blir helt frisk igjen!

Lykke til! Jeg tenker mye på deg!

Mr. Hunk

10.jun.2009 kl.11:27

Kan du ikke bare dø :s ? det er bare jævla irriterende at du går rundt å klager snakker om sykdommen din hele tida

Marte Kristine

10.jun.2009 kl.11:43

Mr. Hunk: Hvorfor bruker du tiden din på å lese bloggen hvis du blir så irritert?

Hanne G.

10.jun.2009 kl.13:11

Hei hvordan har det gått med prøven i dag?
Hilsen fra Spania.

Kristin

10.jun.2009 kl.13:11

Du må ha masse lykke til! ALdri gi opp! Du er så sterk! Beundrer deg for det!

Blir alltid like fascinert av bildene dine btw!

Anne

10.jun.2009 kl.13:20

Når får du vite resultatet på prøven?

Malin Sophie.<3

10.jun.2009 kl.13:21

Jeg har stoor tro på at det går bra. Hele norge, kanskje verden, kjemper for deg. Du må klare det, sånn er det bare. Og du er utrolig flink med bilder! De er super-fine

Karina

10.jun.2009 kl.14:54

Du er så strekt Regine!
Du fortjener sinnsykt å være på topplisten!

Gro

10.jun.2009 kl.14:59

Detta skal gå bra Regine. Sender deg mange gode tanker. Ikke gi opp.
Stor klem fra Gro

Tonje

10.jun.2009 kl.15:03

Jeg hat troen på deg, Regine. Alt kommer til å bli bra. Du kommer til å bli frisk, det vet jeg. Fortsett å være sterk, ikke gi opp håpet. En dag vil livet ditt være akkurat så perfekt som du fortjener at det er.

lissy

10.jun.2009 kl.15:05

Haha... Stakkars deg Sofie...... det er jo ikke noe annet å si... er det mulig å prate så mye piss... samt å komme med så mange beskyldninger og anklagelser uten å vite en dritt... det virker som om du tar ting ut ifra løse luften og vrir det til noe negativt.. totalt latterlige argumenter du kommer med.. tror du regine på forhånd så for seg at denne bloggen skulle bli sååå populær og få så mange lesere? neppe..og du har vel kanskje fått med deg at støttekontoen ikke går rett i regines lomme?? hvorfor er det forresten så innmari galt om hun hadde fått noen kroner?? hva med alle de andre bloggerne som tjener massevis av penger på å skrive om sminke, slanking og selvbruning.. har de fortjent det?regine er rammet av en fryktelig sykdom, og derfor kan du ikke unne henne noe som helst??! skjønner meg faen ikke på deg.. her har vi en ung, klok og sympatisk jente som fikk dødsdommen og som nå kjemper for livet.. og du bruker ord som egoistisk og selvopptatt?????? dettte henger ikke på greip. jeg er rett og slett sjokkert.. nesten så jeg håper det er en latterlig dårlig spøk. for din del håper jeg det...du burde virkelig få deg en innføring i logisk tekning..sympati og medfølelse er tydeligvis ukjente begreper for deg.. jeg trodde nesten ikke at det fantes mennesker som deg, men tok visst feil gitt.. eneste logiske forklaringen jeg har på oppførselen din er at du rett og slett er misunnelig på all oppmerksomheten regine får.. noe som igjen tyder på at du mangler nettopp oppmerksomhet og annerkjennelse fra andre mennesker i ditt eget liv. god bedring! grow up er du snill!

Kkkristine

10.jun.2009 kl.15:11

Jeg trur du kommer til å bli frisk. Jeg kan ikke fatte at du ikke skal bli det. Hilsen et menneske med lik musikksmak og forståelse.

Lill

10.jun.2009 kl.15:21

:D Stå på Regine!
~En liten hilsen fra vestfold/Nøtterøy
Lill

Forresten, her er et dikt som jeg synes høres litt fint ut:

Two roads diverged in a yellow wood,
And sorry I could not travel both
And be one traveler, long I stood
And looked down one as far as I could
To where it bent in the undergrowth;
Then took the other, as just as fair,
And having perhaps the better claim,
Because it was grassy and wanted wear;
Though as for that the passing there
Had worn them really about the same,
And both that morning equally lay
In leaves no step had trodden black.
Oh, I kept the first for another day!
Yet knowing how way leads on to way,
I doubted if I should ever come back.
I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I-
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference. -Robert Frost

:D stå på!

Lill

Jane

10.jun.2009 kl.15:48

Stå på Regine ! Er det noen som kan klare dette, MÅ det være du :) ! Håper du ser bort fra de negative komentarene !!! IKKE la deg knekke av enkeltpersoners (f.eks Sofie) kommentarer. Desverre kan jeg ikke være donor, selv om jeg vil, har sjekket. Har hatt kreft selv, og da vil de ikke bruke meg :-(. Lykke til videre !! Smittefri klem er sendt :-)

ANNE

10.jun.2009 kl.15:51

Kjære Regine...Tenker masse på deg,forstår godt ta du har det vanskelig.Det er tøffe tider du står i.Jeg kan ikke annet enn å håpe og ønske alt godt for deg ...Anne

Mari Oakcountry

10.jun.2009 kl.16:08

Jeg har tro på deg Regine ! jeg misunner den styrken du har, hvor alt kommer fra. skjønner godt at du har det vanskelig, det er tøft, men husk på hvor mange som tenker på deg og bryr seg om deg, ønsker deg alt godt, og håper og tror at det vil bli bedre !

Martin

10.jun.2009 kl.16:11

Selvfølgelig har jeg troa på at du kan bli frisk.. Uten tro er det ikke håp, og uten håp er det ikke liv... Ikke mist troa, ikke mist håpet!
Og enig med deg.. denne sofie er bare ute etter oppmerksomhet hun strengt tatt ikke fortjener.
Tankene vil komme, selv vi som er ferdig med behandlig og er erklært symptomfrie vil fortsatt ha mange tanker og frykt , så at du har det er ikke noe rart. Og hver og en må behandle de på sin måte. At du har snakket med en sjukehusprest høres lurt ut, ofte alt en trenger er en litt sjelesorg og samle med noen. Stå på videre, jeg skal ha deg med videre i mine tanker og bønner !

Martin H

10.jun.2009 kl.16:17

Mr. Hunk: Kan ikke du gjøre det i stedet? Du tar opp plass, og bruker opp oksygen, ditt oppmerksomhetssyke avskum.

Benedicte :)

10.jun.2009 kl.16:45

Jeg både tror og håper :) Du kommer til å bli frisk!

Rebekka

10.jun.2009 kl.17:05

Jeg har virkelig troen på deg, Regine! STÅ PÅ !

10.jun.2009 kl.17:07

Jeg har troen på deg, dette klarer du!!

10.jun.2009 kl.17:08

Yess, klart du blir frisk :-)

Wenche

10.jun.2009 kl.17:17

Ønsker deg masse lykke til de neste dagene.=0)

Jeg er enige med deg i det du sier angående Sofie, men det er så utrolig provoserende lesing at det nesten ikke går an og ikke å engasjere seg. Men dumt å bruke energien sin på slike negative ting.
Ha det godt , krysser fingrene for deg de neste dagene.

Annlaug :)

10.jun.2009 kl.17:31

Jeg har troen på deg! Jeg har fulgt med på bloggen din helt siden jeg fikk høre om den, og har alltid hatt en tro og et håp inni meg om at "denne jenta skal klare det!" Jeg tror fortsatt like mye på at du skal klare deg, og jeg ønsker deg bare lykke til videre med fremtia, som helt sikkert blir en lang fremtid!

Bente

10.jun.2009 kl.17:55

Jeg vet at du blir frisk!

Ribekka

10.jun.2009 kl.18:27

du e utruli tøff som tørr å dele så mykje. du kjempe en hard kamp og det ekje mange som kunne ha snakke så åpenlyst om sjukdomen sin. mange velge å skyve dissa temane under teppe, du e tøff, eg ønske deg alt godt!

Amanda

10.jun.2009 kl.18:34

jeg tror du blir frisk!!! med den styrken du har og all den støtten får du det til, bare se fremover! du er en sterk person og jeg tror du kan få til hva du enn vil! lykke til!

Rannveig

10.jun.2009 kl.19:03

Regine, du er antagelig den sterkeste 18åringen jeg vet om. Og når du skriver at du har mange dystre tanker og følelser som du ofte skyver bort, ta deg tid til å kjenne på de, erkjenne de. Uansett hvor smertefullt det er, så er de en del av deg. La ikke dette bygge seg opp som en stor storm sky rundt deg, som vil ekspoldere. Det vil dra deg lengre ned enn nødvendig. Jeg forstår om du føler et behov for å kanskje skjerme de rundt deg mht til dette, men gjør du dem en tjeneste? Eller gjør du deg selv en bjørnetjeneste?
For å dra tråden sammen litt; å la seg "falle litt sammen" er også å vise styrke, men det gir styrke også. Det gjør godt å få "blåst ut" en gang i blandt. Mye bedre enn å falle fullstendig sammen :) Håper dette ike blir et forvirrende virrvarr, eller misforstått, det er godt ment. Du må jo ta vare på deg selv i alt dette, ikke alle andre. Dette handler om deg.

Ellers vil jeg si til Baard, at innleget om psykopati skjønner jeg ikke. Hvorfor være glad for å ikke ha denne personlighetsforstyrrelsen?? De vet ikke hva det vil si å være "menneskelig", noe som til tider må være nesten en fordel. Slipper mange følelsesmessige ulemper.. (ikke misforstå dette). Det er menneskene RUNDT psykopater vi skal være glade vi ikke er. Det er de rundt psykopatene som lider, ikke psykopaten selv!!!!

Stå på Regine, ta vare på DEG SELV :)

Ida Bebida

10.jun.2009 kl.19:07

Ja, jeg tror du kan bli frisk!! :D

Gratulerer så mye med dagen som var! Det er helt fantastisk at du fikk oppleve 18-årsdagen. Nå er det bare å sette seg nye mål! STÅ PÅ og lykke til :-)

Jonas

10.jun.2009 kl.19:40

Lykke til i morgen!

To rid the disease :)

Linda

10.jun.2009 kl.19:43

Du er sterk. Du har pågangsmot. Du har viljen. Du har støtten. Du har livet! Og jeg har en helt enorm tro på at du kan klare å bekjempe denne sykdommen! Det er noe over deg som gjør at jeg vet at du kan klare det! En aura over deg som er så sterk at du får meg til å tro at du kommer til å være her om 1 år - om 5 år - om 10 år - så lenge du vil! For du har styrken og støtten til å klare dette! Aldri tvil på det! Og husk at du har ingenting å tape på å kjempe!!!

Lykke til, Regine! Vit at du klarer det!

En ting til!

10.jun.2009 kl.19:46

Don't accept the facts! Change the facts!

Mariann

10.jun.2009 kl.19:46

Du skriver så utrolig godt og beskrivende Regine. Og det er ikke vanskelig å forstå at det må være vanskelig å forsøke å holde et positivt fokus til enhver tid.

Du kan ikke annet enn å være deg selv. Du har lov til å være trist, og du har lov til å være glad. Akkurat som alle andre.

Ja, jeg har tro på deg. Du er tøff, og du er sterk. Og du har håp.

Tenker på deg!

linda

10.jun.2009 kl.20:21

jeg tror du kan bli frisk. ha troen du også :) lykke til, tenker på deg i blant!

Millie

10.jun.2009 kl.20:29

Jeg er sikker på at dette kommer til å gå veldig fint, og uansett hva de finner ut, er de fortsatt innstilt på å hjelpe deg hundre prosent for at du skal bli frisk.

Angående tankene dine, hvordan er det de utarter seg? Er det frykten for hvordan ting blir, er det nysgjerrighet på framtiden eller er det rett og slett en blanding av mye? Selvfølgelig, jeg kan jo skjønne at du er både engstelig og bekymret, det ville enhver vært i din situasjon, men jeg regner så klart med at du har noe positivt å fylle tankene dine med også. Jeg klarer ikke å sette meg inn i din situasjon, men jeg kjenner meg igjen som pårørende til en som er kreftsyk. Jeg mistet morfaren min til lungekreft for to år siden (du hører sikkert hele tiden om folk som vet om eller kjenner noen som har kreft, og du er nok rimelig lei av å høre det, men jeg forteller likevel), og har liksom aldri kommet over det. Jeg, fra min side, føler at det ikke ble gjort nok for å redde ham. Det ser ut til at kreft er noe som går i familien min, spesielt livmorhalskreft, så for å i hvertfall _prøve å forsikre meg, har jeg meldt meg på et HPVprogram her i Bergen. Jeg bare håper at det funker.

Så. Siden ingen andre spør deg om det; Hvordan har _du det oppi alt dette? Hva tenker du, og hva er det du føler du ikke får sagt?

Caroline

10.jun.2009 kl.20:42

Lykke til!

Tine B.

10.jun.2009 kl.20:48

Det er ikke så lett for mennesker rundt å stille de tunge spørsmålene. Man vet aldri hvilke reaksjoner man får. Selv mistet jeg moren min rett før jeg fylte 15 år. Det var jeg som fant henne etter en overdose heroin i leiligheten vår. I løpet av de første 2 årene var det ingen som turte å snakke om det med meg og når jeg ser tilbake på det nå kan jeg godt forstå det, men det gjorde faktisk perioden mye tyngre. Det er ikke lett å forklare hvordan man har det når man er i en uvanlig situasjon, men man viser faktisk at man bryr seg og det kan gjøre det lettere om den som har opplevd noe vondt :-)

Jeg håper du slipper å ta noen vanskelige valg alene. Virker som om du har en veldig solid og god støtte i familie og venner, så jeg har all tro på at du kommer til å klare deg gjennom dette! Jeg har ofte hørt at jeg er naiv fordi jeg er så godtroende, men jeg velger å sende deg mange gode tanker og håpe at de hjelper deg. Du er allerede det sterkeste mennesket jeg vet om og du skal være stolt over at du ikke har latt deg knekke :-)

Varme klemmer og gode tanker sendes herved fra Tromsø.

Ida Kornelia

10.jun.2009 kl.21:11

Du er en tøff og sterk jente Regine. Tenker masse på deg. Dette skal du klare.

Klem fra Ida

Linda

10.jun.2009 kl.21:12

Hej!!
Följer din blogg härifrån Skåne i Sveerige.
Tänker inte skriva som alla andra att jag tror att du blir frisk.
Den enda som kämpar för att bli frisk är du. Vad vi andra kan göra här bakom våra dataskärmar är att skicka positiv energi och våra tankar till dig. Du verkar vara en stark tjej! Lev vidare.
Kram

Britt

10.jun.2009 kl.21:17

Kjære Regine!
Har vært innom bloggen din noen ganger i dag... Tenker så mye på deg og hvordan du og familien din har det nå når dere er tilbake i Trondheim.
Hvordan er det med deg? Har du tatt noen nye prøver? Jeg ønsker så inderlig at du får positive resultater!
Det er så flott at mange har meldt seg som blodgivere og benmargsdonorer. Og mange av disse har gjort dette takket være deg:) Hadde jeg vært yngre, skulle jeg gjort det samme. Det er så urettferdig at unge mennesker blir rammet av denne sykdommen!
God bedring og lykke til videre både til deg og alle dere andre som er i samme situasjon!
Vennlig hilsen Britt

charlie

10.jun.2009 kl.22:10

HEI. kan du gjøre meg en stor tjeneste og svare på noen spørsmål på bloggen min?
jeg har eksamen, og skal ha om blogging 8)
takk på forhånd!

http://posteipoesi.blogspot.com/2009/06/once-we-were-anarchists.html

og forresten vil jeg at du skal vite at du setter store eksempler for meg og får meg til å se annerledes på livet, faren min er også veldig sjuk, så jeg veit det der med sjukdom og familie.
beundrer det faktum at du er så sterk, og tar så fantastiske bilder.
:)

10.jun.2009 kl.22:12

Du er sterk som klarer å stenge slike tanker ut ei det hele tatt! Dessuten må du ikke gi deg, jeg har bare fulgt med på denne bloggen en liten stund, men i de nesten alle innleggene har jeg lest om ei forhåpningsfull og glad jente. Jeg tror det er takket være denne glade og sterke siden at du klarer å stenge noen av de tankene ute, at du kan være så positiv, trivelig og lett å like:D Ikke gi opp! Du kommer nok til å klare deg!!

BirgitteLouise

10.jun.2009 kl.22:33

Hei... fikk ikke Bengt Eidem også beskjed fra legene om at de ikke kunne hjelpe ham? Og se på ham i dag :o) Det kan hende kampen din blir lang, men det er ikke tvil i min sjel om at du kommer seirende ut av den!!! Klem

Gro

10.jun.2009 kl.22:56

JEG tror! Og håper så inderlig, Regine!!

Nina

10.jun.2009 kl.22:59

Det er utrolig å følge bloggen din. Du er en så åpen og ærlig jente og du virker sterk og veldig reflektert.
Det er lov å være bekymret og lei seg av og til, men ikke la det overskygge for den flotte jenta du er. Dette skal du klare, dette vil du klare!
Om du møter hindringer på veien skal du overvinne de også!
Gled deg over små øyeblikk i hverdagen, det er noe vi alle må bli flinkere til.
Du er en stor inspirasjonskilde for meg og alle de andre som følger bloggen din. Vi har alle noe å lære av deg.
Dette skal du klare Regine! :o)

Lone

10.jun.2009 kl.23:49

JEG tror!!!!!!!! Bare hold ut Regine, dette klarer du! Det venter deg et godt liv på den andre siden...I remisjon :)) Så kan gjøre alle de tingene du har lyst til å gjøre igjen, uten å tenke at morgendagen, eller neste uke, eller neste år ikke kommer!! For de kommer vettu, bare ikke mist troen! Gratulerer med dagen forresten, fint at du hadde så fin(e) feiring(er) :)) Stor klem

jente21år

11.jun.2009 kl.00:51

Hei Regine=) Ville bare si at selv om jeg virkelig ikke vet hvordan det er å ha kreft, så forstår jeg deg, at du får alle disse tankene i hodet ditt, det er vanlig det. Jeg vil bare si til deg at alle menneskene i verden vil gå gjennom problemer/kamp og konflikter som man må komme seg igjennom i livet. Men alle har sine veier å gå, og man opplever det på sin måte. Sånn er livet bare, det er ikke perfekt dessverre. Men en ting jeg har lært meg e rå sette pris på det jeg har og heller fokusere på det enn det jeg ikke har. Har også lært å stå på mine egne bein og ha tro på meg selv. Jeg skjønner at du er lei deg for du ikke kan leve som "alle" andre i din alder, det forstår jeg virkelig. Men husk at alle mennesker har ikke et perfekt liv som det ser ut til. Alle har, eller kommer til å få noe sorg i livet sitt., Men det handler om å stå oppreist og være positiv, å komme seg videre, å kjempe, å ikke gi opp, ikke la andre såre deg, elsk deg selv for den du er, aldri aldri aldriii sammenlign deg med andre! For du er DU, og Gud har skapt Deg som du er, og det er unikt=) En annen ting jeg vil si til deg er at ikke stol helt på legene, de er mennesker de også. De kan også gjøre feil, og det er bevist ! Det er mange som har blitt friske av sykdommer de har , når legene har sagt at de ikke har sjangs. Så tro på deg selv og ikke hør på andre. Har du prøvd noe alternativ behandling? Som healing? Jeg stoler ikke på medisner vet du, jeg tror det bare gjør deg verre. Hvis du skal bli frisk så er det psykologisk, tro på deg selv, ha et mål i livet ditt og fullfør det! Jeg ser allerede hvor langt du har kommet, det er kjempe bra! Du er en sterk jente, forbli slik=)! Takk for at du deler dine tanker med oss, du er en veldig spesiell person=) Og dine bilder er kjempe fine, du kommer til å bli en kjempe proff fotograf i fremtiden, bare vent å se;) Hvis du vil snakke så er det bare å si ifra, så gir jeg deg mailen min=) ta vare så lenge, god natt=)

en mor

11.jun.2009 kl.00:56

kjære Regine

Ser ditt nye innlegg nå. Har ikke lest gjennom alle kommentarene. Jeg tror du blir frisk!!!!!!!!!!!Tøffe jente. Klart du strever.... Du er sterk stå på!!!!!!!!!! Har ikke ord på hva jeg vil si og mener om deg;))) Hvordan du har det??? Hvem kan forestille seg det?? Klarer du å sette ord på det? Kjære Regine, jeg kom på jobb i dag... ble møtt med ett spørsmål(hvem e Regine) Jeg ber alle mine facebook venner bli medlem i gruppa hvem som støtter deg!!! Ble helt satt ut tenk at de e nogen i dette landet som ikke har gørt om deg:) Rørte meg langt inni hjerteroen å lese om din bursdagsfeiring!!! Regine... Grip dagen og mulighetene den gir:)

Camilla

11.jun.2009 kl.01:02

Hei :)
jeg syntes du er en så sterk person, jeg unner deg for det! jeg håper virkelig det ordner seg! det mener jeg virkelig. og at ting fikser seg, du er sterk så bare stå på, du kommer til å innse at det var vært det! Jeg er også veldig glad for at jeg ser hvor mange som bryr seg! ønsker deg alt godt videre Regine :-)! husk, du har mange som støtter deg uansett!

Stine Sundberg

11.jun.2009 kl.01:26

Jeg tror virkelig du klarer det, du har vist at du er sterk Regine!
Når den dagen der at alt det som har bygget seg opp av redsel, ekploderer ut, må du for all del ikke gi opp! Det er de STERKE som blir frisk igjen!
Jeg tror du er en av de heldige som blir frisk igjen, føler det på meg. Ikke la det legen fortalte deg svekke deg, den legen er bare et menneske (jada med utdannelse) men hva så? Du klarer dette, det er jeg sikker på!

M

11.jun.2009 kl.01:41

Så lenge det er liv er det håp! Du er en kjemper! Jeg håper du blir helt frisk!

ane.

11.jun.2009 kl.01:47

Du er så fantastisk sterk, og jeg "skjønner" godt at det
er vanskelig med disse tankene. Selvfølgelig kan jeg ikke skjønne det, men jeg kan kanskje prøve å se for meg din situasjon og jeg
støtter deg virkelig veldig mye. Jeg har bare en ting å si, og det er at du må fortsette å prøve å ikke gi opp! det er sikkert utrolig vanskelig til tider, men jeg tror du klarer å stå på.
Livet byr på mange vanskelige valg og ting, og jeg synes veldig synd på deg, men ikke gi opp! jeg har virkelig troen på det, og jeg tror det kommer til å gå bra! du er så fantastisk sterk!
lykke til, masse klemmer og støtte fra Ane! :D

sofie

11.jun.2009 kl.02:01

Jeg ser at noen her ble provosert over det jeg skrev. Ut fra min erfaring har jeg lært at folk ofte blir sterkt provosert/reagerer så kraftig fordi de gjenkjenner seg igjen i det den andre personen skrev. Men, siden situasjonen er litt spesiell, så tør de ikke å innrømme det, eller så går de til et kraftig angrep. Enkel psykologi.

Mitt mål med de to foregående innleggene var å sette spørsmålstegn over Regines blogg/oppførsel. Jeg har sett svært mange kreftsyke, døende mennesker, som har et like sterkt, om ikke sterkere livsmot enn Regine, og de får ikke engang halvparten av den støtten som Regine får, rett og slett fordi de ikke er like ressurssterke som Regine. Dette synes jeg er litt urettferdig, og det var det som var meningen med innleggene mine. Jeg ønsket at Regine i kraft av sin popularitet/blogg skulle få folk til å samle inn penger/gaver til andre.

Jeg ser at Regine nå kjemper en kamp for livet sitt, og jeg vil derfor heretter ikke diskutere dette mer på bloggen hennes, av respekt for Regine og hennes livssituasjon som må være fryktelig vanskelig. Kjære Regine, jeg håper virkelig at du blir helt frisk. Jeg ser frem til den dagen jeg kan lese på bloggen din at du er blitt kreftfri.

Klem

Roald

11.jun.2009 kl.02:56

sofie: Jeg bryter nå med et tidligere råd jeg har gitt til Regine. Nemlig å la kommentarer som dine stå uimotsagt, fordi sånne kommentarer taler for seg selv. Men nå har du jaggu klart å provosere selv meg!

Jeg vet ikke hva slags psykolog du er. Men jeg trenger ingen lærebok i psykologi for å forstå at du nå bare prøver å pynte på den dritten som kommer ut av deg! Det tragiske er at du ikke har forstått det av deg selv, men pga. at du blir fortalt det av andre har på bloggen.

Jeg er kreftsyk selv, men jeg må si at jeg synes mer synd i deg enn alle disse kreftsyke, døende menneskene du har vært i kontakt med, og det tror jeg faktisk Regine også gjør!

Dette kommentarfeltet er for normale mennesker med empati for andre. Så gjør oss den tjenesten å finne et annet forum å slenge dritt på!

linnpinnn

11.jun.2009 kl.08:47

DU BLIR FRISK REGINE... VI HAR ALLE TROEN PÅ DEG.
ikke gi opp tulla du har mange mange år igjen å oppleve ting.
Bare tenk på alt du allerede har klart å få igang,i da en alder av 17 år. Du er fantastisk.. viljesterk og skikkelig god jente.
Mannen til mi tante har nå fått den forfærdelige beskjeden om at de ikke kan gjøre mere for han... grusomt. Derfor gir det oss håp når du er så sterk som du er.
Masse lykke til i fremtiden,dette klarer du..
by the way Gratulerer så masse med dagen som har vært.

Jeanette :)

11.jun.2009 kl.08:48

Roald: Utrolig bra sagt. Kunne neppe kommmentert "Sofie" bedre selv!

Sofie: "gå i skammekroken", Gjør leksa di bedre. Med det mener jeg å gå inn på sidene som gjelder Regines støttekonto m.m. Du er velformulert/skriver bra, så du greier sikkert å lese - at formålet ikke kun er Regine, men KREFTSAKEN.
Og gjør alle en tjeneste, ikke skriv mere her. Lytt til Roalds råd.

Roald

11.jun.2009 kl.09:43

Jeanette: Tusen takk for tilliten! Hadde enda denne stakkars "sofie" skrevet en unnskyldning, men det har hun jo ikke skjønt. I stedet for utgir hun seg som psykolog og de kreftsykes reddende engel. Ganske lett å gjennomskue, spør du meg.

Til dere andre: Jeg synes virkelig at vi skal slutte å kommentere denne "sofie". Jeg syns ikke vakre, tapre og modige Regine fortjener å få kommentarfeltet sitt infisert av dette mennesket.

Jeg syns heller vi bør tilgi henne, for det kan da ikke være annet enn tankeløshet og sjalusi som ligger bak. Så ondskapsfulle kan da ikke mennesker være?

Marlene

11.jun.2009 kl.11:03

Ønsker deg all lykke Regine! :)

Sofie er klart ute etter oppmerksomhet. "Det jeg sier er sant". Og babbelet om at vi blir provosert fordi vi vet hun har rett eller at vi er enig men egentlig ikke tør å si ifra. Psykologi liksom. Elendig psykologi - ja helt klart.
Nesten så jeg måtte le, le over hvor langt folk går bare for oppmerksonheten. Men egentlig er det bare trist. Regine fortjener ikke slik dritt.
Du sier hun er egoistisk for at hun tar imot gaver og penger andre mennesker VELGER å GI HENNE. Hun har hverken stjelt eller lurt til seg noe. Hun tar imot fordi hun kjemper for livet sitt!!

Stå på Regine! :)

Lisbeth

11.jun.2009 kl.11:40

Sofie, du skriver at folk som blir provosert ofte kjenner seg igjen i det personen skrev... Ja, det var jo du som først ble provosert av bloggen til Regine, så da må vel dette gjelde deg også??? Nå var det kanskje ikke så enkel psykologi lenger... Herregud, så latterlig!

Du skal ikke legge ord i munnen på verken meg eller de andre som skriver støttende kommentarer til Regine! Jeg skriver akkurat det jeg mener. Hadde jeg ment noe annet, hadde jeg heller latt være å skrive noe som helst. Og det er vel egentlig det du skulle gjort.

Nei, alle er ikke like ressurssterke som Regine når de er i denne situasjonen, men det skal vel ikke Regine svi for! Hun skal gjøre akkurat det hun klarer for å bli frisk.

Utrolig ufølsomt å skrive slike kommentarer og å fyre opp under en slik debatt akkurat nå, som Regine står midt oppi en meget spent periode i forhod til denne viktige beinmargsprøven. Du hadde virkelig ikke behøvd å komme innom for å skrive den siste kommentaren. Vi skjønte poenget ditt den første gangen, og reaksjonene du fikk er, selv om du innbiller deg noe annet, helt riktige. Vi blir provosert over deg fordi du er en ufølsom liten dritt - ABSOLUTT ikke fordi vi er enige! Hvis du fremdeles går rundt og tror noe annet bør vel du gå til psykolog og sjekke om du lider av personlighetsforstyrrelser. Folk med personlighetsforstyrrelser har ofte en tendens til å "vite" hva andre tenker og mener...

Vær så snill å hold deg unna denne bloggen nå, og gjør heller noe for å hjelpe alle de andre som du føler fortjener det mer.

Stå på Regine! Vi er spente på resultatet av prøven og håper på det aller, aller beste!!!

Mange klemmer!!! Du er ikke alene!!

Lisbeth

11.jun.2009 kl.11:47

Beklager forresten at jeg fortsatte å kommentere "Sofie". Man bør vel helst bare overse slike kommentarer og fokusere på det som er viktig her inne, men jeg ble bare så sint og lei meg...

Men får håpe at hun følger sitt eget råd og holder seg borte fra bloggens kommentarfelt fremover, selv om denne "av respekt fra Regine"-kommentaren kunne hun nesten ha spart seg. Av respekt for Regine burde hun vel i utgangspunktet ikke ha skrevet slikt piss...

Glem Sofie - Husk Regine!!

Ingrid

11.jun.2009 kl.14:12

Tror ikke du skal backe opp påstandene dine med psykologi, Sofie. Emnet er nok mye mer sammensatt, komplekst og nyansert enn som så.

Hilsen en som faktisk jobber som psykolog...

Stå på videre, Regine. Ikke bry deg om negative kommentarer, men heller fokuser på de positive - De er det jo absolutt flest av! Det er utrolig hva du selv kan utrette ved å ha troen på at det går bra! Du er sterk og flott!

Annika

11.jun.2009 kl.15:00

masse masse lykketil med alt fremover frøken:)

Wenche

11.jun.2009 kl.15:16

Håper du har det bra Regine =0) Ser frem til å høre fra deg igjen . Tenker mye på deg og dine.

Roald er så enig så enig med deg. Du har min fulle støtte på alle punkt. Håper det går bra med deg, og at du har det så bra som du kan i din situasjon.

Varm klem til dere begge ! =0)

Camilla

11.jun.2009 kl.15:20

Må bare si at du er en utrolig oppmuntring, stå på! :)
Jeg bare lurte på hvordan dere fant ut at du var syk? Hadde du noen symtomer og var på sykehuset og fikk påvist sykdommen? Eller ble det oppdaget ved en tilfeldighet?
Hadde satt pris på svar :) Og som sagt, stå på, dette greier du!

stina

11.jun.2009 kl.16:32

Hei Regine

Håper alt står bra til. Jeg har tenkt så mye på deg nå i forbindelse med benmargsprøven. Håper du får en bedre erfaring med prøvetagningen denne gangen. Nå har jeg aldri tatt en slik prøve, så jeg vet ikke hvordan det er.
Men jeg vet hvordan det er å grue seg til "neste gang" når "andre ganger" har vært vonde.

Ellers må jeg få skrive hvor flott det er at du får skrevet ned hvordan du har det her på bloggen. Stå på videre!

Christina

11.jun.2009 kl.16:42

Lykke til i kampen Regine! Det er en kamp jeg tror å håper du vil vinne!!!

Sofie: Det er nok ikke bare du som møter folk som er syke her i verden... Det virker som om du ikke har forstått at folk tar valg! Regine skrev et innelgg i bloggen sin om at hun var syk, folk har reagert på dette, flere og flere har deltar på innleggene i bloggen hennes, så klart alle vil hjelpe folk med slike sykdommer! Og når du sier at du tolker det at vi som blir provosert av dine kommentarer er enig i deg... da tar du grundig feil! Det er du som er egosentrisk her!

Lykke til atter en gang Regine! Jeg heier på deg!

bhdk

11.jun.2009 kl.17:33

Først, må jeg bare si at jeg er sykt imponert over deg at du har klart å kjempet deg gjenom alt dette. Har fulgt med bloggen din når jeg selv har vært innlogget, og jeg fatter ikke hvordan du har klart det. Jeg håper virkelig du blir ordentlig frisk og får oppleve alt du vil, for det fortjener du. Håper du blir frisk igjen, og at alle rundt deg støtter deg fult ut slik du beskriver det! Tror det er flere enn meg som har troen på deg Regine, håper det beste for deg! :) Lykke til.

Regine

11.jun.2009 kl.19:04

jeg håper så inderlig at du blir frisk.
vit at vi står bak deg og støtter deg!
lykke til, jeg heier på deg :)

S V B

11.jun.2009 kl.19:09

Hei Regine!

Jeg må bare si at jeg har fulgt med på bloggen din i mange uker og jeg er kjempeinponert. Du er en utrolig modig, sterk og tøff jente. Du har blitt et stort forbilde for meg og jeg tenker mye på deg. Jeg skjønner at det må være vanskelig for deg å være i en situasjon som denne, men du takler det utrolig bra. Jeg har virkelig troen på at du klarer dette! Og en ting til: Har du lest en bok som heter Idas dans av Gunnhild Corwin? Det er en veldig fin bok og handler om en like gammel jente som deg med leukemi. Jeg anbefaler den på det sterkeste. Husk at du ikke er den eneste, det er mange som støtter og tenker på deg. Lykke til videre Regine! =)

mmmaria

11.jun.2009 kl.19:31

jeg håper det går bra med deg Regine! jeg har også lest noen kommentarer av "Sofie", jeg vil bare si at jeg ikke trodde det var mulig å eie så lite respekt overfor andre mennesker. hun kaller deg egoistisk,men jeg vil vel heller kalle henne egoistisk som faktisk klandrer deg fordi du ønsker inderlig sterkt å bli frisk. jeg skjønner ikke hvordan hun våger å oppføre seg sånn rett og slett. Jeg ønsker deg all lykke videre!

11.jun.2009 kl.19:57

Sofie: Om du hadde hatt litt mefølelse og respekt for andre, hadde du ikke skrevet noe her inne i det hele tatt. Jeg blir flau på dine vegne. Din oppførsel er skremmende lik de symptomen på en viss diagnose som ble lagt inn her... (les psykopat/sosiopat).

Regine: Lykke til videre. Jeg følger med på bloggen din:) Imponert over deg!

Stor klem til deg

lisaaa

11.jun.2009 kl.20:00

Stå på ! Jege r sikker på at du blir helt frisk !!!

Nabben

11.jun.2009 kl.20:08

hei, vil minde på dagens innlegg på bloggen min, dette er noe alle burde få med seg
skremmende hvordan dagens samfunn er blitt ! *bruk to min av livet ditt på dette*

Vigdis

11.jun.2009 kl.21:21

Kjære Regine!
Nå har jeg lest ganske mye på bloggen din, så jeg synes jeg kjenner deg ganske godt. Jeg, som er mye eldre enn deg, bøyer meg i respekt for den innsikt, livsvilje og omtanke du viser.
Jeg synes det var fantastisk å lese om 18-årsdagen din (også i Dagbladet). Men det er én ting jeg ikke finner noe svar på her: Hvilke planer har du for 19-årsdagen? Jeg tror den blir enda bedre enn 18-årsdagen :-)

Nathalie

11.jun.2009 kl.21:35

Hei Regine!
Jeg må innrømme at jeg ikke har lest mye av bloggen din før. Jeg tilbringer ganske liten tid på internett til vanlig, men grunnet grusomt vær bestemte jeg meg for å lese litt blogger. Jeg er imponert over at du deler så mye av deg selv med andre. Og jeg synes det er veldig stort av deg å svare på alle spørsmålene når det gjelder sykdommen din. For jeg vet at det er mange som lurer på ting, men kanskje ikke tør å spørre noen face-to-face. Og jeg er en av dem.

Jeg synes det er veldig vanskelig å forholde meg til slike ting, og velger derfor å spørre om minst mulig. Jeg synes det er vanskelig å sette meg inn i din situasjon, men jeg tror jeg hadde villet at folk skulle spørre meg rett ut om det de lurte på, for så å oppføre seg normalt rundt meg.

Jeg skjønner veldig godt at du ikke kan svare på alle kommentarer, og det tror jeg de fleste skjønner. Så det er ikke noe du trenger å unnskylde.

Jeg vil også si at jeg kjenner mange som har hatt kreft, og samtlige har blitt friske. Eller det vil si.. en av dem vet jeg ikke om blir frisk, men hun holder sykdommen i sjakk, og virker ikke syk utvendig på noen måte.

Jeg skjønner hvis du ikke får tid til å svare, men jeg lurte på om du vet om behandlingen din har gjort framskritt? Jeg håper at du har det bra, og at folk gir deg en pause til å tenke på andre ting av og til. Det fortjener du!

michelle

11.jun.2009 kl.21:41

LYKKE TIL!! YOU CAN DO IT.

Sara

11.jun.2009 kl.22:02

Jeg beundrer deg, og har virkelig tro på at dette skal gå bra!
Stå på videre Regine!

johannehollevik

11.jun.2009 kl.22:04

Du er mitt idol! Du er bentøff, jeg håper virkelig at du blir frisk. Alt det du har skrevet om i denne bloggen krever mot og indre styrke, det har du masse av. Denne bloggen står det stor respekt for!

JEG ØNSKER DEG MASSE LYKKE TIL VIDERE, KRYSSER FINGRE, TÆR OG ALT JEG HAR!
Regine Stokke, du er supertøff!

Anonym

11.jun.2009 kl.22:09

Kjære kjære Regine! Klart blir du frisk! Du er så sterk. Beundrer deg og ditt pågangsmot.

Christina

11.jun.2009 kl.22:31

Du er en så sterk jente, at å tro noe annet enn at du blir frisk ville bare vært dumt! Jeg og veldig mange andre, har troen på deg :) Gratulerer med dagen som var forresten!

11.jun.2009 kl.22:36

Jeg har troen på at du blir frisk : ) ! Du er jo sterk, så den kampen her trur jeg og håper jeg du klarer : ) Gratulerer med dagen som var : )

frisk som en fisk

12.jun.2009 kl.13:27

jeg tror du blir frisk som en fisk! drikk mye grønn te:)

Herdis

12.jun.2009 kl.17:19

Jeg håper og tror du blir frisk.
Du er utrolig sterk!
Stå på. :)

12.jun.2009 kl.19:03

du kommer til å bli frisk, bare fortsett å kjemp og stå på! du er utrolig :)

FrkKoffein

13.jun.2009 kl.20:33

Du betyr mye for mange der ute, og de er glad i deg. Du må aldri gi opp håpet og jeg vet det er demotiverende å få dårlige nyheter. Jeg tenker på deg og krysser fingrene for at du blir frisk! =)

Anna

15.jun.2009 kl.19:57

Du er så utrolig sterk, du må ikke gi opp.
Ha troen på at du vil bli frisk selv også.
Jeg får krysse fingrene for at du blir helt frisk.
Stå på ! :)

AstridKM - fiori.blogg.no

15.jun.2009 kl.23:05

Jeg tror virkelig at du blir frisk. Jeg tror, håper og ønsker at du får et mye lengre liv fylt av glede og lykke! :)

Eirin

17.jun.2009 kl.02:36

jeg tror på deg regine.

Marie

06.jul.2009 kl.17:15

Jeg kan ikke si at jeg vet hvordan det er å være alvorlig syk. Jeg kan heller ikke si at jeg kan sette meg inn i det helt, men jeg vet at det er kjempeslitsomt, tungt og vanskelig å måtte konsentrere seg om ikke å tenke negativt og stenge ute deler av seg selv, og ens tanker, uansett hva det gjelder. Jeg tror du kan greie det meste vis du kjemper med alt ditt mot og din styke. Lykke til :-)

Skriv en ny kommentar

Regine

Regine

18, Kristiansund

Har fått diagnosen MDS/AML - her vil jeg beskrive hvordan det er å leve med/bli behandlet for det. Lurer du på noe? regine1000@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits
Blogglisten