I'm on my way

Jeg dro altså oppover til Trondheim på søndag. En benmargsprøve sto for tur. Egentlig var jeg ikke så veldig nervøs denne gangen. Legene hadde sagt på forhånd at vi ikke måtte ha så store forhåpninger til prøven. Cellene mine har ikke akkurat "våknet" til liv enda, så det var ikke så mange celler å se. Tror de sa at de kun så 15 stykker, og det er jo utrolig lite! Men det positive var at de 15 cellene de så var friske celler! De så ingen kreftceller. Det er så positivt som det kan bli enda i hvert fall! Derfor kjørte vi hjemover igjen på formiddagen på mandag. Jeg hadde vondt i hodet og følte meg litt ør. Jeg får alltid hangover etter narkose.

Så hva skjer nå? Planen er foreløpig at jeg skal få være hjemme i 2 uker, for så å komme oppover igjen for å ta en ny benmargsprøve. Det er for tidlig å si om jeg er i remisjon enda, men det får vi nok vite om to uker. Ååh, det blir så godt å få være hjemme en stund! De sa fra om at jeg måtte komme oppover kjappere om jeg får en kraftig økning i hvite blodceller, men vi må satse på at det ikke skjer. At jeg får være hjemme i to uker betyr altså at jeg kan:
1. Dra på Ulver-konserten på lørdag
2. Feire bursdagen min hjemme neste lørdag
Jeg er overlykkelig! Jeg håper virkelig at jeg klarer å holde meg frisk så jeg kan gjennomføre dette. Kjempebra timing spør du meg. Men som alltid tør jeg likevel ikke slippe jubelen løs.


Etter benmargsprøven om to uker får jeg nok vite litt om hva som kommer til å skje fremover. Jeg føler meg ganske stresset i og med at ingenting er planlagt. Jeg vil at de skal planlegge hvordan den neste transplantasjonen skal utføres. Det er jo helt klart at det må gjøres annerledes denne gangen, i og med at det ikke virket den første. Jeg er så redd for at de ikke vil gjøre det annerledes.
Legene snakket også om at de vil prøve "vidaza" medisinen igjen. Jeg er skeptisk. Den virket jo ikke sist gang vi prøvde den. Det var jo etter at jeg fikk den medisinen at sykdommen klikket helt og skøt fart. Jeg vil ikke at det skal skje igjen..
På den andre siden så skjønner jeg jo også hvorfor de ikke kan planlegge en transplantasjon når de ikke vet om jeg er i remisjon eller ikke.

Håper på å få en litt bedre oversikt over hva som skal skje etter den neste benmargsprøven, og jeg håper jeg er enig i planen! I mellomtiden skal jeg i hvert fall utnytte tiden godt mens jeg er hjemme.

reginerefwsf
(fra i fjor sommer)

Jeg elsker å bla igjennom "gamle" bilder. Det minner om en fin tid. Samtidig blir jeg trist fordi det føles ut som at den perioden av livet mitt er over. Se så fin jeg er i solbriller(ikke).

173 kommentarer

Jeg synes dette høres ut som gode nyheter jeg =) Håper virkelg du får en vellykket bursdagsfeiring =) Det fortjener du nå!

theanniken

26.mai.2009 kl.12:11

søt du va på bildet! =D

Ann-Charlotte

26.mai.2009 kl.12:11

Lykke til søta! Jeg krysser fingrene mine for deg! :D

Solveig

26.mai.2009 kl.12:12

Stå på, Regine! Jeg ser du har en sterk vilje, selv bare ved å lese bloggen din! Dette skal du klare, stå på! :-)

Maya

26.mai.2009 kl.12:13

Dette høres jo kjempebra ut Regine :D Kos deg hjemme i de 2 ukene og nyt konsert og bursdag fullt ut. Dette fortjener du såååå innmari masse:D

mj

26.mai.2009 kl.12:14

Dette var jo fabelaktige nyheter! :) Håper du får kose deg masse i de neste to ukene, krysser fingra for at alt går på skinner for deg framover! :)

Hild Frøya

26.mai.2009 kl.12:15

Så bra at du mest sannsynlig får feiret bursdagen din hjemme. Tenker masse på deg. Lykke til videre.

Eliese L.

26.mai.2009 kl.12:18

Så bra å høre gode nyheter! Kos deg med konsert, bursdag og sommer :]Lykke til videre!

♥ EVA -LEVER LIVET

26.mai.2009 kl.12:22

aaw, nå ble jeg glad :) Håper virkelig du kan feire bursdagen din hjemme ! Jeg håper virkelig ALT blir bra for deg Regine ! :D *hjerte*hihi^^Stå på videre ! Du er en sterk og herlig jente ! :) Masse lykke tiil videre ^^Btw, du er utrolig pen og liker bloggen din utrolig godt :)

hestiaverden

26.mai.2009 kl.12:24

SOM jeg unner deg en fin bursdgsfeiring! - og selvfølgelig Ulver konsert.Om en periode av livet er over, kommer det andre perioder som kan være like gode. Mennesker er hele tiden i drift, og sånn skal det være. Dette gjelder alle..friske, syke, gamle, unge... Hver dag er en unik mulighet som vi må ta best mulig vare på.Uansett så er jeg kjempeglad for at du har gitt lyd fra deg igjen og at resultatene fra Trondheim var så positive som de var. Så lenge kreftcellene glimrer med sitt fravær får vi bare alle håpe på at utviklingen fortsetter i riktig retning.-klem-

Gro

26.mai.2009 kl.12:25

Dette var virkelig gode nyheter! Det virker som at du er ei jente medtæl,så detta kommer du til å klare hvet du. Nå må du kose deg masse med familien og vennene dine. Sender deg og din familie mange lykkeønskninger:)

Andrea Desiree

26.mai.2009 kl.12:26

Gjett om jeg ble letta nå! Jeg leser bloggen din fast, og blir like letta hver gang jeg får vite at det går bra med deg. Håper du får en super bursdagsfeiring og konsert! Stå på videre :D

sylvia øyen

26.mai.2009 kl.12:27

nå har jeg sjekket bloggen noen ganger uten noen særlige nyheter!! også kommer dette!! så utrolig bra regine :) dette ble både skjelving i hendene og tårer i øynene! blir noen kjempefine to uker, med å ta en dag av gangen! kos deg på festival og å ha en forrykende fantastisk bursdag! det har du sååååå fortjent :) klem og klem og kos deg hjem :)

Juli

26.mai.2009 kl.12:30

Så flott å høre!! Nå ble jammen jeg kjempeglad og! Krysser fingre og tær og alt som er for deg og sender masse gode ønsker!Klem, til deg!Juli

Iben

26.mai.2009 kl.12:34

kul og rocka, du er virkelig en person jeg ser opp til, regine! :) er så glad på dine vegne at du får lov til å feire bursdagen din hjemme, og ikke på et sykehus med masse sykdom! :) kos deg på ulver-konserten!!! =D

INGER-BEATE

26.mai.2009 kl.12:34

DET FØLES SIKKERT SLIK FOR DEG NÅ ATT DEN PERIODEN I LIVET DITT ER OVER,MEN DET TRENGER IKKE Å VÆRE DET.NÅ ER DU SLITEN OG LEI AV SYKDOMMEN OG ALT DET VONDE DU MÅ IGJENNOM.HVEM SOM HELST KAN BLI LEI SEG OG MISTE MOTET AV Å GÅ IGJENOM SLIKE TING.JEG BEUNDRER MÅTEN DU VIRKER SOM DU TAKLER TING PÅ.NOEN OG EN HVER HAR NOE Å LÆRE AV DEG.HÅPER DU FÅR EN ALLE TIDERS 18 ÅRS DAG DEN 6.JUNI,IKKE SPAR PÅ NOE ;)KOS DEG MASSSSSE....STOR VARM KLEM :)

Anette

26.mai.2009 kl.12:37

Bildene dine (spesielt "dead girl walking") får meg til å tenke på en sang av CocoRosie, Werewolf heter den. Mystisk sang (litt psyko tekst)...Du var fin i solbriller;)

Line N - PandorasKrukke

26.mai.2009 kl.12:40

At de ikke ser noen kreftceller er jo bra! Med forsiktig optimisme så kan du jo nå kose deg glugg hjemme med familie og venner :) Håper hver dag blir god og at du slipper å føle deg slapp eller å ha vondter i kroppen!Klem fra Line

Stine

26.mai.2009 kl.12:47

Kos deg i "bailllbyyn" da :) Kjekt å slippe å feire bursdag på sykehuset tenker jeg ja :D

siljemarie

26.mai.2009 kl.12:56

heisann :- ) jeg ville bare fortelle deg at vi har hatt prosjekt på skolen om psykisk helse. vi hadde om ungdom som får kreft, og får den beskjeden om at de skal dø. vi hadde med deg i prosjektet og brukte litt av det du svarte på spørsmålene etter spørsmåls runden. ikke sånn skrive av, men sånn at vi skjønner hvordan det er for ungdommen, og hva den føler osv . jeg håper det her går greit :- ) vi fikk skikkelig positiv tilbake melding på prosejktet, men ikke fått noe karakter enda. jeg leste også opp det innelgget med overskriften jeg skal dø. jeg syns det var veldig tungt å stå å lese det, og måtte bite tennene sammen for ikke å begynne å gråte. Jeg håper virkelig at det her går greit for deg :- ) og lykke til videre ! : )

Aud-Karine

26.mai.2009 kl.13:00

ååh, det høres kjempe bra ut : ) du er nydelig, regine ; €

sirkeline

26.mai.2009 kl.13:00

Hei du flott jente! Nå krysser vi fingre og tær og ønsker deg en fin periode hjemme. Ha en fin dag. Klem

søtnosmamma

26.mai.2009 kl.13:06

Så bra!! :) Kos deg hjemme! Og hold deg frisk!

Christina F

26.mai.2009 kl.13:07

så godt med gode nynheter! nydelig var du på bildet og, og selvom DEN gode perioden i livet ditt er over tror jeg du skal få så innmai mange flere :) du kommer til å bli så frisk atte.. hjælp!

Randi

26.mai.2009 kl.13:10

Koslig å høre at du blir bedre :)

Kamillemor

26.mai.2009 kl.13:11

Så fint bilde av deg , vakre jente ! Vet du hvordan det er med Maria Andrea ? Ønsker deg masse lykke til fremover , du imponerer stadig, så håper jeg du får en fin bursdag og sommer ,uten sykdom :-)

marnaa

26.mai.2009 kl.13:18

stå på regine. jeg er virkelig stolt

camillaw

26.mai.2009 kl.13:18

Jeg synes bildet var kjempefint!:-)

Madeleine

26.mai.2009 kl.13:25

stå på! Beundrer deg mer enn du aner.

Silje Sund

26.mai.2009 kl.13:34

Herlig bilde Reggi :D

<3 AMANDA OPSAL

26.mai.2009 kl.13:35

Så bra at du er bedre! :-)Nydelig bilde også :-)

Kristin

26.mai.2009 kl.13:39

Utrolig flott å høre Regine!:) Heier på deg og tenker utrolig mye på deg! Krysser alle fingre for at dette går bra!♥

Ann

26.mai.2009 kl.13:39

Kjære Regine.Kan nesten kjenne redselen og smerten din, den må være fryktelig. Men vær sterk "jente" og hold motet oppe. Husk det finnes håp, og det skal du klamre deg til. Som mor selv tenker jeg mye på deg og din familie. Dere har nok mange tunge stunder. Men vi er mange som tenker på deg, og ønsker deg all mulig lykke til. Du er så fin ei jente. Hilsen Ann

Tordis

26.mai.2009 kl.13:44

Hei!Så bra! Dette var godt å lese. Skal se du vinner til slutt! Må også kommentere bildene dine, de er bare helt utrolig fine.Sist, men ikke minst: Hjertelig til lykke med 18-års dagen,lørdag!Håper du får en fin feiring!Hilsen fra en av de mange mødrene som følger med deg

linda-

26.mai.2009 kl.13:45

lykke til videre !:) håper du får feire bursdagen din hjemme :D

Maria Andrea

26.mai.2009 kl.13:53

Det jeg mente var at jeg ha vært behandlet for dette i snart to og et halvt år, men at jeg for fem måneder siden innså hvilken vei dette går. Jeg beklager at jeg gjorde meg litt uforstått, har bare hatt en del å tenke på. Jeg er jo ikke mer enn atten, så tankene om jeg kommer til å bli eldre, overskygger det meste av alle andre tanker (:

FrkMalin

26.mai.2009 kl.14:00

så kjekt å høyre at du kan få feire bursdagen din hjemme :)husker første gangen eg las bloggen din og det sto at du kanskje ikkje fekk oppleve din egen 18 års dag, noe som gjor meg veldig trist. Men nå vart eg kjempe gla på dine vegne :)Lykke til videre:)Pen du var på bildet, er det ditt ekte hår? :) :)

Ingvild

26.mai.2009 kl.14:03

Pena! Har lest bloggen din i over en måned og grått mange tårer. Så jeg satser egentlig på å se deg i solbriller igjen jeg ;) Herregud, Regine, du er så sterk og har så mange sterke sider som jeg gjerne vil stjele ;) Stå på (jeg vet du står på. så hold fast!!!, så snakkes vi før eller siden:D:D:D) Stor klem from a stranger!!! (Ingvild med andre ord....!)

Johan André

26.mai.2009 kl.14:04

Nydelig bilde! :) Kos deg masse på konserten!

Regine

26.mai.2009 kl.14:05

FrkMalin: Ja, det er mitt ekte hår, for bildet er fra i fjor sommer ;)

IRONMAID

26.mai.2009 kl.14:07

REGINE!!! Konge at du liker Iron Maiden!!! Vert på noen store konserter med dem?Jeg var i fjor sommer på Valle Hovin og i 2006 i Valhal! :)Konserten i fjor sommer er den beste eg noen gang har vert på da! Den var syk :DDu blir nok frisk igjen vettu :DHilsen Glenn (Ironmaid)

Regine

26.mai.2009 kl.14:08

IRONMAID: Jeg var på konserten i Trondheim i fjor sommer! Den var konge! ;D

Jeanette Larsen

26.mai.2009 kl.14:11

Så søtt bilde:)Dette var skikkelig gode nyheter da. Skjønner godt at du ikke vil ta for mange gleder på forskudd og få for store forhåpninger. Det er nok lurest det. Men jeg fortsetter å krysse fingrene for deg og håper at du får en flott tid hjemme!

lollipopnora

26.mai.2009 kl.14:16

Chek my blog; www.lollipopnora.blogg.no

mathilde

26.mai.2009 kl.14:17

Jeg føler at du gjør noe utrolig bra ut av hver eneste dag. Det er noe jeg virkelig beundrer deg for! Seriøst regine, du klarer dette !!

IRONMAID

26.mai.2009 kl.14:18

REGINE!!!Det er faktisk beste konserten jeg noen gang har vert på ja. En kompis av meg var i Oslo, men jeg liker personlig bedre Oslo :-)Heheheh, husker at det sto noen folk oppi en heisekran, og at Bruce Dickinson begynnte å snakke til dem, også spurte han de om at de kunne løste ned en palle med Øl.... :PEller når at han drev å jabba om Albatrossen de hadde leid inn som aldri kom.. Eller den aller beste var at Adrian Smith hadde stått i to dager å fiska, uten å få en eneste "fucking fish" :P

Anita

26.mai.2009 kl.14:18

Eheyy,det er jo gode nyheter jo,dette går jo riktig så bra,men skjønner at du ikke tør å slippe jubelen helt løs,da blir skuffelsen så stor om det ikke går helt som det skal..Men dette skal gå bra skal du se,stay strong:)

Regine

26.mai.2009 kl.14:21

IRONMAID: Haha, såpass. Har utrolig gode minner fra den konserten, ja. God musikk, gode venner - det kan ikke bli bedre enn det ;)

Anonym

26.mai.2009 kl.14:23

Synes det høres veldig bra ut dette jeg! Tro på legene, de er jo flinke. De tror på deg også. Alle tror på deg. Pent hår du har forresten. Bare at du ikke har det akkurat nå :)

IRONMAID

26.mai.2009 kl.14:28

Nei, er nok det beste man kan bedrive sommerferien sin til. Jeg var med dama mi, og en fire - fem venner. Sto helt fremme med scena ;)Er konge det når du er med i fanclubben. Vi sto med vaktene som delte ut vann, og jeg tok nesten på bassgitaren til Steve Harris... Minner for livet det :D

IRONMAID

26.mai.2009 kl.14:30

og btw, en jeg kjenner sto på scenen med Maiden.. For midt i konserten var det slik at noen vinnere av en konkuranse skulle bli med dem opp på scenen. Det må ha vert så sykt rått! Og han kompisen min som var i Tr. Heim, fikk tak i lua til Bruce.... :D

Regine

26.mai.2009 kl.14:35

Hehe, dæven det må ha vært kult!

Lisbeth

26.mai.2009 kl.14:36

Gode nyheter! Håper du får 2 fantastiske uker hjemme!

Hanne G.

26.mai.2009 kl.14:37

Hei,jeg har kommentert på bloggen din et par ganger før.I dag har jeg sjekka bloggen din TRE ganger, og tredje gangen så jeg de gode nyhetene. Jeg er veldig glad på dine vegne og håper det fortsetter oppover.Et spørsmål;Du skriver at du var i narkose - er det fordi de tok benmargsprøve? I så fall; hvorfor får du narkose nå, men ikke fikk det før? Har lest om de første gangene du tok det og det virker grusomt. Du er utrolig sterk (som ti tusen andre mennesker har sagt til deg flere ganger før) og jeg leser bloggen din så ofte jeg kan.Varme tanker fra Hanne (i Spania)-(nei, hehe, du kjenner meg ikke)

stina

26.mai.2009 kl.14:43

Supre nyheter !! :)

Maiken

26.mai.2009 kl.14:49

så utrolig gode nyheter! du får jo oppleve 18-årsdagen din! :D nå ble jeg kjempeglad!

Ingrid

26.mai.2009 kl.14:50

Så bra nyheter ! :) Fint bilde :)

Regine

26.mai.2009 kl.14:51

Hanne G: Det var fordi de skulle ta benmargsprøve ja. På barneavdelinger gjør de det i narkose, men på voksenavdelinger gjør de det ikke ;)

Hanne G.

26.mai.2009 kl.14:53

Får du fortsette på barneavdeling etter at du har fylt 18 da?Finnes det noen grunn i verden til at "voksne" (dvs. fylte 18 år) ikke skal få narkose?

Regine

26.mai.2009 kl.14:58

Det får jeg, ja! Heldigvis. Jeg tror ikke de har noen grunn til det, egentlig. De mener vel at voksne bør tåle det, dessuten er det jo litt styr når de må ha narkose. Men jeg mener absolutt at det burde vært valgfritt!

Maiken

26.mai.2009 kl.15:01

Herlig tshirt. Den kledde du ;D Krysser fingrene for Ulver-konsert.

Hanne G.

26.mai.2009 kl.15:01

Det syns jeg og, spesielt i en så nervøs situasjon for pasienten, både med tanke på hvordan testen blir og spesielt hvordan resultatet blir.Et annet spørsmål når jeg først er i gang ;) Selger du noen av maleriene dine også, eller kun foto for øyeblikket?

Lotte <3

26.mai.2009 kl.15:01

Åhh, så utrolig fint for deg!!Håper virkelig du ikke blir syk før du skal til Tr.heim, slik at du kan være hjemme og sånn. Lykke, lykke til!!

Regine

26.mai.2009 kl.15:05

Hanne G: Kun foto ;)

Yngvild

26.mai.2009 kl.15:11

Du både var og er flott :)Håpar du får det fint heime. Kryssar båda fingrar og tær for deg, dette må gå bra! :)

Kviskre

26.mai.2009 kl.15:14

Er så flott å lese :) Er innpå bloggen din flere ganger daglig i tilfelle oppdatering.. Hehe.. Håper du koser deg masse hjemme - og sørger for at kroppen din får den beste næringen den trenger. Uten mat og drikke, duger helten ikke..:) Stå på videre

26.mai.2009 kl.15:15

Hei Regine!Hva tenker du om helbredelse?

Bengt E.

26.mai.2009 kl.15:19

Hei Regine! Dette synes jeg er gode nyheter. Gifta har skylt vekk driten, og det er bra! :-) Krysser fingrene for remisjon om to uker. Hils foreldrene dine. Stor klem fra Bengt

Hanne G.

26.mai.2009 kl.15:20

Jeg veit ikke om du kan se mail og URL osv. til folk som kommenterer her (det kommer jo ikke opp på siden, men kanskje du ser det når du logger på), men poenget er at jeg også liker både foto og maling - forskjellen på oss er at mitt verk er primitivt og nesten trist (knegg) og ditt er inspirerende og profesjonelt.Hehe ;)

ceciliek.

26.mai.2009 kl.15:23

Så herlig! Det er ingenting som gjør meg så glad som å lese gode nyheter. Et lavt tall, men et lavt tall er bedre når det gjelder friske celler:) Håper du får en god tid hjemme og en fantastisk brusdag.Og du rocker solbriller, Regine :)

karl

26.mai.2009 kl.15:43

Kjempefint bilde:) stå på Regine, dette må bare Gå bra!Karl

Nina ^^

26.mai.2009 kl.15:45

så fint at ting går framover! : ) jeg er super glad på dine vegne, å vil foresten si at jeg har i dag kjøpt meg T-skjorte som haar dine øyne på ; D å jaa jeg skal spre det til alle jeg kjenner : P

Sophie

26.mai.2009 kl.15:50

Så bra med gode nyheter! Spør legene om det med transplantasjon og si hva du føler! du må få frem dine meninger i saken ;)Lykke til videre! tenker på deg! :D

mariannebn

26.mai.2009 kl.16:07

Bra at ting går fremmover! Og kjempe fint bilde, Regine :)

Lill-Helén

26.mai.2009 kl.16:15

Så sinnsykt godt å høre at ting begynner å gå din vei:)

Thomas Wiborg-Thune

26.mai.2009 kl.16:40

Nydelig bilde =DDu skal nok få tilbake den flammende hårmanken din skal du se!Lykke til videre ^^P

m

26.mai.2009 kl.16:52

hang in there, hang in there!

theresekristina

26.mai.2009 kl.16:59

Søtt bilde :)

Birgitte

26.mai.2009 kl.17:01

Håper virkelig du får en flott bursdag, og får det kjekt på konsert. Ønsker deg bare lykke til, jeg vet du kan klare det!Jeg har også et spørsmål som jeg håper du kan svare meg på. Sliter litt med helseangst. Hvilke symptomer fikk du på sykdommen? Jeg har også ofte vondt i hode og er slapp. Hadde nettopp influensa og har vondt i halsen. Det kan jo selvfølgelig være andre grunner, men jeg må inrømme at jeg blir bittelitt skremt. Lykke til!

Lene Therese

26.mai.2009 kl.17:06

Hei Regine. Nå har jeg ikke lest på bloggen din på veldig lenge, og jeg kunne ikke slutte å gråte da jeg leste at du har fått tilbakefall. Men jeg har troen på at du klarer dette. Du er en sterk jente! Livet er forferdelig urettferdig desverre. Ingen fortjener å ha det sånn som du og familien din har det nå. Ikke gi opp. Du er en nydelig jente, og jeg er sikker på at neste år ser jeg deg på en festival der du er lykkelig og frisk. Mirakler skjer. Du skal vite at jeg og familien min tenker mye pådeg og dine,og at vi krysser alt som er å krysse for at dette skal gå bra.

Mette F

26.mai.2009 kl.17:07

Wohooooooo:D Det var jo sinnsykt gode nyheter syns nå jeg:) Håper du får en helt knallbra konsert og super bursdagsfeiring!! Ett lite spørsmål bare. Er det mulig at du kan bli frisk av "bare" cellegift kuren eller er det helt utelukket?

Elise

26.mai.2009 kl.17:11

Hei!Lykke til! Haaper at formen er bra til ulver konserten og bursdagen din! Krysser fingre og taer! :)Har ett lite spm paa slutten her, haaper paa svar.Har lest bloggen din siden du startet, og eg lurer paa en ting ang vennene dine. Er de der for deg? Hjelper de deg gjennom denne tiden? Ser du de ofte? Grunnen til at eg lurer er fordi at eg har ikke sett at du har nevnt de:)

Ida

26.mai.2009 kl.17:22

Så søt! Du kommer til å bli frisk igjen du vet du, jeg føler det på meg! :)

Dyveke Winge

26.mai.2009 kl.17:27

ønsker deg det aller beste!!! I lys og kjærlighet. Måtte englene være med deg!Klem fra Dyveke Winge

Thea

26.mai.2009 kl.17:31

Dagen min ble mye bedre nå, når jeg så at det skjedde noe positivt her:) Det var på tide!! Håper du blir i form til å feire 18 årsdagen din, som en 18 årsdag skal feires! Dette går rette veien!!:) Skal krysse det som kan krysses, og sende stygge tanker til alle de fæle kreftcellene, så de ikke tørr å komme tilbake!:)

Jeanette

26.mai.2009 kl.17:32

godt å høre. får håpe alt ender godt for deg :)

Linn Inger

26.mai.2009 kl.17:33

De råeste solbrillene ever! You go girl, kick ass!

Ryllbert

26.mai.2009 kl.17:57

Så glad jeg ble for dette innlegget. Jeg skal innrømme jeg ble meget urolig i denne tidensom har vært mellom nå og siste innlegg.Fantastisk med de friske cellene:D Du må hilse til de og si bra jobba:DTror du du får kommet deg på musikklinjekonserten i morgen kl. 18.30i Braathallen, eller er det for tidlig å begi seg ut på slike arrangement?Hvertfall flott at det går bra:DDu ser faktisk meget fin ut i solbriller.

julie

26.mai.2009 kl.18:15

Glad for å høre du er blitt bedre !Lykke til :) du fortjener det mer enn jeg kan sette ord på !

MARITA GUNDERSEN

26.mai.2009 kl.18:22

krysser fingrene !ser ut som du får fylt 18 år nå :D

Anna Charlotte

26.mai.2009 kl.18:24

Lykke til da, Regine ! (:Kjempefint bilde av deg (:

marit

26.mai.2009 kl.18:36

Hei RegineLykke til, her krysses fingre og tær for deg de neste fjorten dagene!! Dette må gå bra!!!Flott bilde.

Elina

26.mai.2009 kl.18:42

Stå på videre og aldri gi opp :)Lurer på en ting, hva betyr remisjon ?

tore

26.mai.2009 kl.18:52

Hei Regine,Skulle gjerne hatt narkose når jeg tar benmargsprøve..... Må ha tatt en plass mellom 20 og 30 totalt. Blir ikke bedre etterhvert. Først lager det lyd når nåla går gjennom benet. Deretter skal margen (som ikke er flytende) dras opp i nåla. Jeg foretrekke å ta prøve i brystet (da kan jeg trene samme dag) fremfor hofta. Når prøven dras ut får du undertrykk i brystet. Det sies at dette kan sammenlignes med hjerteinfarkt... Jeg får nå en valium og to paralgin forte. Valiumen får jeg for at jeg ikke skal stikke av....Håper av hele mitt hjerte at du får oppleve den tvilsomme ære av å få ta mange flere benmargs prøver etter eget valg i årene fremover.....hilsen "pysa" tore

Regine

26.mai.2009 kl.18:57

Tore: Har tatt en del prøver uten narkose jeg også, tore! Det er kjempevondt. Jeg foretrekker å ta baki hofta. Brystbenet er kjempevondt. Skulle ønske du også fikk narkose. Går det an for deg å fortelle legene om det, i så fall gjøre et forsøk på at du kan få det i narkose da?

Tess

26.mai.2009 kl.18:59

Heia Regine:) Så bra at prøvene viste kun friske celler - kun det beste er godt nok;) Forstår godt at det må være frustrerende å ikke vite hva som er planene framover - håper at veien videre straks blir kartlagt så du kan motivere deg videre:) Dette SKAL gå bra! Og er jo utrolig bra at du ikke har blitt så dårlig som du ble forrige gang... Lykke til videre!

Regine

26.mai.2009 kl.19:00

Ryllbert: Jeg skulle gjerne ha kommet, men immunforsvaret mitt er nok for dårlig! :(Elina: Remisjon betyr at man har mindre enn 5% kreftceller i margen. Elise: Vennene mine er der for meg hele tiden og jeg har nevnt dem flere ganger.

Regine

26.mai.2009 kl.19:01

Mette F: Det er ikke mulig for meg å bli frisk av bare cellegift.Birgitte: Det har jeg nevnt flere ganger tidligere i bloggen, prøv og trykk på info under kategorier, så ser du ;)

Toneinger

26.mai.2009 kl.19:26

Håpe du held de frisk framover! følge mæ på bloggen din og tykjy du æ kjempetøff! Du va kjempesøt i solbriller, digge solbrillein dine:)

Ryllbert

26.mai.2009 kl.19:30

Kjiper'n. Immunforsvar altså! Vel, det er jo kjent at forsvaret har dårlig råd...åhh, jeg tok en militærvits! Åhh, den var vond. Tørr!Jaja, søstersen filmer hele dritten, så du får helt sikkert sett det en dag:D Lykke til med å ta det chill:D

(birr)

26.mai.2009 kl.19:35

Ha det kjempemorsomt dagene fremover!

Camilla

26.mai.2009 kl.19:36

Kjære Regine!Det å ha lest bloggen din har rørt meg til tårer. Du må nok være Norges sterkeste 17-åring! Du kjenner ikke meg, og jeg kjenner ikke deg, men DIN historie har virkelig grepet meg. Tenker på deg støtt og stadig og sender herved over et dryss med gode vibrasjoner.Håper du får være hjemme nå, og kost deg masse!Stå på fine jenta:DStor klem

Øivind

26.mai.2009 kl.19:48

Så utrolig bra! Kjempegode nyheter! Men jeg er ikke overrasket. Når man har så masse mental styrke som det du har, så går det meste.

Synne

26.mai.2009 kl.20:02

Deilig å vite at det går bra nå :) Håper det fortsetter denne veien. :) Lykke til videre, Regine!

Leady

26.mai.2009 kl.21:34

Du sier du ikke kan bli frisk av bare cellegift...men hva mer enn cellegift må til for å få deg frisk igjen da?Jeg er forøvrig helt overbevist om at du kommer deg igjennom sykdommen og blir frisk igjen!At de ikke ser kreftceller nå,er jo bare positivt.Hva sier legene til at de ikke ser syke celler da?Min mor døde av kreft.Da ho ble oppgitt av legene valgte ho og hennes nye mann å dra til Humlegaarden i Danmark.Der fikk ho noe medisin som ho skulle tavia sprøyter en gang om dagen.Mens ho gikk på dem(også etter ho kom hjem) frisknet ho til,de fant mindre av sykdommen i kroppen etc.Men så gav ho rett og slett opp sjøl,desverre.Slutta med medisinet fra Humlegaarden-å det gikk ikke mange mnd etter det før ho døde.Jeg har stor tro på alternativ medisin.Følger også med på bloggen til Espen Steen...kansje klinikken han har vert på hadde vert noe for deg også?Du er i tankene mine hele tiden.Stå på.Du har alt å vinne-ingenting å tape!

Sissel

26.mai.2009 kl.21:49

Jeg skal også på Ulver på lørdag! Gleeeeder meg!

Eirik Jørgensen

26.mai.2009 kl.21:50

jeg ønsker deg alt hell og lykke, regine! :-)

Catharina

26.mai.2009 kl.21:54

Hei RegineSå gode nyheter!Har sendt filmene til deg i dag. Ombestemmer meg angående retur av Sigur Ros-filmen. I og med at du har bursdag neste lørdag, kan det være din bursdagsgave fra meg. Sammen med filmen er det en vakker liten bok med noen veldig fine bilder fra Island. Tror du som fotoentusiast vil like mange av dem. Krysser fortsatt alt jeg har for deg!

Emilie

26.mai.2009 kl.22:14

Kjempe fint bilde av deg, Regine :)

Roger

26.mai.2009 kl.22:15

Den Sigur Ros-filmen (pluss bildene) er nydelig ja. Sees på Ulver!

Celine

26.mai.2009 kl.22:18

så fantastisk bra! :) koslig å høre at du er glad! håper det aldri går nedover igjen nå! og at du får en kjempefin 18årsdag neste helg! det fortjener du :) lykke til videre!

Sophie

26.mai.2009 kl.22:21

Tore: du er absolutt ingen pyse! vær stolt over deg selv og hva du faktisk gjennomgår for å bli frisk! Du er drit tøff og modig!!

En mor

26.mai.2009 kl.22:23

Kjære Regine!! Idag har jeg felt mange gledestårer på dine vegne!!! Er så utrolig glad for de lyspunktene du nå får. Kos deg på konsert og 6. juni skal jeg heise flagget for deg i Stavanger! Stå på og lykke til!

Sissel

26.mai.2009 kl.22:28

Kult bilde av deg forresten!

Veronica

26.mai.2009 kl.22:50

Stå på, Regine! Du er en stor livsinspirasjon, og jeg krysser fingrene mine for at dette skal gå din vei!

Jeanette

26.mai.2009 kl.22:58

Så bra at du får være hjemme en stund, og at du får feire bursdagen din hjemme!:)...Får virkelig håpe at alt ordner seg, Regine! :)Stå på! Lykke til!:D

Niklas

26.mai.2009 kl.23:00

Wow. Detta var jo gode nyehter. Så bra:D

whereisthelove

26.mai.2009 kl.23:47

Hei Regine! Jeg har fulgt med bloggen din en tid nå og vil bare si at selv om du ser på gamle bilder og tenker at den tiden er over, så trenger ikke det være en negativ ting.. Det kommer nye tider med mye bra og spennende utfordringer. Jeg er helt sikker på at du kommer til å bli bra igjen! Håper at du får en fantastisk 18-års dag! :)

Lisa Marie

26.mai.2009 kl.23:55

Virker som ting begynner å bli bra da :). Er så inspirerende å lese bloggen din! Fordi du er så positiv, sykdom eller ei - så inspirerer DU meg :D

Lisa

26.mai.2009 kl.23:58

Håper du får en fin bursdag! :) Likte t-skjorten din forresten. Fint å se at det er noen andre som liker "skikkelig" musikk, hehe.Kjenner deg jo ikke, men er ofte innom for å se om det står bra til med deg. Blir så imponert over styrken din.

ann

27.mai.2009 kl.00:03

krysser fingrene for deg Regine :-) Håper og tror at du får med deg både konsert og feiring av bursdagen din hjemme :-) Kos deg masse!

Jane

27.mai.2009 kl.00:16

Dette var det koseligste jeg har lest i dag :-) !! Stå på videre, Regine ! Du er et flott forbilde for veldig mange !! Kos deg hjemme, og pass deg for "basseluskene", så går det bra :-). Gledesklem er sendt.

Kristina Salanga

27.mai.2009 kl.00:23

Oj så flott å lese om deg igjen Regine! 15 friske celler er bedre enn ingen friske celler! Stå på!Samtidig så skjønner jeg (så langt det er mulig å skjønne dette for en som ikke har opplevd denne diagnosen selv....) at det er trasig å måtte vente i to uker for å få vite om behandlingsopplegget videre. Håper du får fine dager framover, og at du får en kjempefin bursdagsfeiring neste helg.Varme klemmer fra meg :-)

Bethina

27.mai.2009 kl.00:35

Hei!hehe, syns du var kjempe søt i solbriller og maiden t-skjorte jeg :D Jeg er stor fan av maiden selv, har du sett dem live? :)Lykke til, Regine!

Stiiine x3

27.mai.2009 kl.01:36

Dette er jo super nyheter =D Dette kommer du til å greie uten tvil!!!! =D Kjempe fint bilde av deg ^^ Du skal greie å oppleve de minnene på nytt ^^Stå på videre
Så godt å høre at det går bedre med deg! :)Håper du får fine dager fremover og at du får en super bursdagsfeiring! Det fortjener du virkelig :)Stor klem

Thea

27.mai.2009 kl.01:42

Vi er vel kanskje litt mer utsatt for sånne situasjoner, enn andre som lever et liv med shopping og fest... Sjeldent det går galt med folk der i "det livet" liksom..Alt går etter planen her ja, bare at det tar såå lang tid.. Så tommelen opp for oss begge nå!!:)

Cecilie

27.mai.2009 kl.02:06

Nydelig bilde!Dette kommer til å gå kjempe bra, føler det på meg! :)

Ina

27.mai.2009 kl.02:51

så at noen nevnte CocoRosie, hør på Bautiful Boys.. Antony er med på den.. mm.. Vakkert.. Jeg skal også se Ulver i sommer, men ikke før i August.. kos deg masse, å håper du får til å dra.. Ja.. det gjør du!

Trine

27.mai.2009 kl.02:59

Dette får vel tas som gode nyheter, Regine! Det gleder meg å høre at du får være hjemme en stund. Du må virkelig kose deg da så godt du kan.Stor klem.

Grethe Ohr

27.mai.2009 kl.07:17

Kjære Regine, dette var gode nyheter. Stå på, og ikke glem å lev i hverdagen:)

Jølle

27.mai.2009 kl.07:37

Må bare si til alle de som mener behandling i USA er "løsningen", at det er faktisk ikke så enkelt. Folk må sette seg litt inn i hvordan helsevesenet fungerer! I USA er det i praksis 100% privat. Sykehusene der er først og fremst til for å tjene penger til eierene/aksjonærene. Deretter kommer å få folk friske. Ja faktisk! Sånn er det! Derfor vil et amerikansk sykehus "alltid" ha noe mer "å tilby" sålenge du kan betale! Har du penger, så kan du få all den "behandlingen" du vil, selv om den sannsynligvis ikke hjelper, inkludert all verdens eksperimentell behandling i USA, for det tjener de gode penger på! I Norge er første punkt på lista å få deg frisk, og å tjene mest mulig penger på deg er ikke på listen i det hele tatt. Jeg sier ikke at det er perfekt i Norge, men at førsteprioriteten er ulik, er det ingen tvil om! (prøv å kom deg inn på et Amerikansk sykehus uten forsikringen iorden..say no more).

Einar

27.mai.2009 kl.08:38

Kjempebra å høre Regine-:) Lykke til videre-)

Regine

27.mai.2009 kl.09:17

Jølle: Når har noen nevnt noe om USA her? Jeg skal ha behandling i Norge først og fremst..

Lovise S.

27.mai.2009 kl.09:19

Har lest hvert tidligere blogginnlegg du har skrevet, og følger med på alle du skriver nå. Du skriver utrolig godt, bedre enn de fleste bøker jeg har lest. Jeg ønsker deg alt godt, og krysser alt jeg har for deg. Lykke til, og kos deg i "fritiden" din! :)

Leady

27.mai.2009 kl.09:48

Du sier du ikke kan bli frisk av bare cellegift...men hva mer enn cellegift må til for å få deg frisk igjen da?Jeg er forøvrig helt overbevist om at du kommer deg igjennom sykdommen og blir frisk igjen!At de ikke ser kreftceller nå,er jo bare positivt.Hva sier legene til at de ikke ser syke celler da?Min mor døde av kreft.Da ho ble oppgitt av legene valgte ho og hennes nye mann å dra til Humlegaarden i Danmark.Der fikk ho noe medisin som ho skulle ta via sprøyter en gang om dagen.Mens ho gikk på dem(også etter ho kom hjem) frisknet ho til,de fant mindre av sykdommen i kroppen etc.Men så gav ho rett og slett opp sjøl,desverre.Slutta med medisinet fra Humlegaarden-å det gikk ikke mange mnd etter det før ho døde.Jeg har stor tro på alternativ medisin.Følger også med på bloggen til Espen Steen...kansje klinikken han har vert på hadde vert noe for deg også?Du er i tankene mine hele tiden.Stå på.Du har alt å vinne-ingenting å tape!

Malin

27.mai.2009 kl.09:53

Så fint bilde:)Så bra du får feire bursdagen din hjemme da:)Lykke til videre med alt!

Christina

27.mai.2009 kl.10:39

Så herlig bilde! Jeg ønsker deg lykke til, det er godt å høre du får feire bursdagen din hjemme hvertfall :)

Hedda Øysteinsdotter

27.mai.2009 kl.11:04

Hei!:) Gleder meg på dine vegne Regine:) Nyt dagene dine hjemme! Super-diger-energi-bombe-klem på vei!:))

Tobias

27.mai.2009 kl.12:59

Ser ut som du blir 18 likevel Regine:)Neste mål burde vel ver å bli 19? Eller ka?:))Uansett, gratulerer me dagen som kjem;)

Benedicte Lindvik

27.mai.2009 kl.13:18

Lykke til^^ høres jo ut som gode nyheter da

saritha

27.mai.2009 kl.13:18

Lykke til. Jeg liker at du er så opptimistisk. Alle kunne lære litt fra deg. ^^

Regine

27.mai.2009 kl.13:32

Leady: Det står ganske klart og tydelig i innlegget at jeg må ha en ny transplantasjon ;)

Isabel

27.mai.2009 kl.13:40

Dette her er jo kjempeflott, Regine! (Y)Kos deg som best du kan hjemme!;D Nyt konsert&bursdagsfeiring.klem =)

Nora

27.mai.2009 kl.13:49

Så bra! Dette går riktig vei, Regine. Krysser fingrene XFantastisk bilde av deg, forresten. Og du kler briller! Hehe.

Sine Nomine

27.mai.2009 kl.14:02

Dette var positiv lesing, Regine. Så fint at behandlingen ser ut til å ha ønsket effekt. Resultatet kunne vel egentlig ikke vært bedre på det nåværende tidspunkt og det virker som om du har sluppet unna de verste bivirkningene denne gangen. Nå må du kose deg alt du kan i disse to ukene. Sender deg masse positive tanker om at det må fortsette i denne retningen. Stå på videre!

Therese

27.mai.2009 kl.14:48

Hei duu :)Det var jo kjempe søtt bilde da ;)Håper du blir frisk igjen :)Å jeg må bare si at jeg virkelig beundrer deg for å være så positiv og sterk. Keep It Up! :D

Merethe

27.mai.2009 kl.15:50

hei.. jeg vet du er syk og alt det, men egentlig er du bare en normal person? kan ikke si jeg liker bloggen din. handler om alt for mye kreft og sykdom. du kunne jo kanskje skrive om litt morsommere ting? og du oppdaterer nesten aldri. :/ greit, jeg forstår mye av dette er fordi du er syk da. menmen.God bedring!

Regine

27.mai.2009 kl.17:03

Merethe: Jeg har opprettet denne bloggen for å fortelle om min hverdag, og akkurat nå består den av mye sykdom, dessverre. Jeg kan ikke akkurat si at jeg er en normal person akkurat nå, men jeg skulle ønske jeg var det. Om du ikke liker å lese om kreft kan du lese en annen blogg. Hvorfor skulle jeg skrive om morsomme ting? Hva skulle det vært? Jeg skriver om hverdagen min som de fleste andre. Kommentaren din viser bare at du rett og slett ikke har peiling på hvordan det er å leve med kreft. Tror du virkelig jeg har en normal hverdag?

27.mai.2009 kl.17:15

Merethe - det bloggen handler om er jo sykdommen og hvordan Regine blir behandlet for det. Og jo, hun opdaterer ofte. Dersom du ønesker å lese en blogg som bare handler om morsomme ting så dreit du deg vel litt ut når du klikket deg inn på en blogg som handler om kreft, og hvordan det er å leve med sykdommen?

27.mai.2009 kl.17:26

Dagens "El Retardo"-pris går til Merethe. Gratulerer! :D

Aurora

27.mai.2009 kl.17:32

Hei Regine!Jeg har vært innom bloggen din mer enn et par ganger de siste månedene, men aldri skrevet kommentar. Det virker som om du er i bedre humør i disse dagene enn andre dager, det er bra! :) Jeg beundrer deg virkelig; alt fra måten du takler hverdagen din på til personligheten din. Hvor du henter energien, motet og styrken fra er et mysterium..Ønsker deg alt godt og god bedring fremover, STÅ PÅ! :)

sirkeline

27.mai.2009 kl.17:45

Stakkars deg Merethe, dette blir for vanskelig for deg å sette deg inn i. Du bør over på de 3 øverste på blogglisten! De skriver nok om ting som passer deg bedre. God bedring Regine, din hverdag er veldig annerledes enn for andre ungdommer for tiden, og det er nok ikke lett å forstå for alle tydeligvis... Du får heve deg over det, men kan skjønne at det er irriterende og ikke minst sårende... Klem

linn anett

27.mai.2009 kl.18:10

Så flott å høre at det hae gått litt oppåver ivertfall!Du fortjener virkelig deg beste Regine.Forresten, så var du veldig pen med de solbrillene ! ;)

Line

27.mai.2009 kl.18:33

Alle fingre krysset for; 1. bra bursdag2. remisjon3. vellykket transplantasjon4. frisk Regine!

Maren Melstveit

27.mai.2009 kl.19:48

Wow! Det er jo et steg i riktig retning vertfall =)

Line

27.mai.2009 kl.19:57

Så bra at det går riktig vei, selv om det går sakte. Jeg tror at dette kommer til å gå bra. Du var veldig søt på bildet. Det viser livsglede og bekymringsløs ungdom. :) Håper at livet ditt vil bli bekymringsløst igjen. Klem fra Line

Else

27.mai.2009 kl.20:09

Dra på konsert samt senere feire bursdag- Så flott, Regine. Jeg er kjemepglad for at du nå har det bra. Takk for alle de flotte bildene du deler med oss. Ser det er flere flinke fotografer i din familie!.Kooooooos deg alt du kan.

-Heidi-

27.mai.2009 kl.22:54

Krysser fingre for deg, og jeg er så imponert over hvor tøff du virker! Kos deg masse hjemme med familien din :))

Marta

27.mai.2009 kl.23:46

så bra at det va friske celler! :D ble veldig glad no! :D Håper og tror virkelig du får feiret bursdagen din, og dratt på konsert, då har du nådd et mål! :) lykke til videre Regine, du klarer det, det e eg overbevist om :)

Carma

28.mai.2009 kl.00:51

Hei Regine.Har fulgt med i spenning de siste dagene. Vært innom bloggen din flere ganger daglig, for å se om du har lagt ut noe. Det er jo tross alt gode nyheter du har fått, selv om fremtiden er usikker enda. Håper du få en fin bursdagfeiring med venner og familie, det fortjener du virkelig! Har virkelig tro på at du kommer til å overvinne dette.

Christina

28.mai.2009 kl.10:36

Åååh så gøy å lese dette!!! Er veldig glad på dine vegne!! :D Får satse på at alt går som det skal og du får det kjekt på konsert! Og ikke minst på 18 årsdagen din! :D Kjempe bra Regine!!:D

Emilie Waaler

28.mai.2009 kl.18:38

Syns det var utrolig positivt at du får feiret bursdagen din!Jeg leser bloggen din fast, men er litt dårlig til å kommentere :pSyns uannsett at du fortjener en utrolig bra feiring, og så vil jeg ønske deg lykke til videre med behandlingen :)

Mari

28.mai.2009 kl.18:52

Du har bursdag en dag før meg (:Håper du får en flott dag.

Camilla

28.mai.2009 kl.22:03

Jeg håper bursdagen din blir en dag, du kommer til å huske lenge. Jeg vil at alt skal bli bedre, og medisinen som du kanskje skal begynne på, blir posetivt og ikke negativt som det gjorde sist gang. Godt å høre at de ikke så noen giftceller. 15, er litt lite, men vips så har du så mye flere. Da jeg så bildene av deg som mindre, fikk jeg en merkelig følese av at jeg hadde sett deg og snakket med deg før. Jeg kjente nemelig en som het Regine,som jeg kjente da jeg var mindre, som var et par eldre enn meg. Men, så mistet vi kontakten fordi en av oss flyttet. Kanskje det er deg? Jeg vet ikke.. Fine bilder av barndommen, jeg skjønner hva du mener da du sier det er noe du har mistet

Maggis:)

28.mai.2009 kl.23:51

Jeg må bare si, er innom bloggen din ofte, og følger med på deg hele tia, men må bare si, også etter de bildene gjennom tidene du la ut nå, du er så UFATTELIG pen. Med eller uten hår, du er ordentlig vakker. hehe, er ikke lesbe el no altså, men føler at når noen ser sånn ut(uten å være rasshøll vel og merke) så burde de høre det masse:)

Anita

30.mai.2009 kl.05:50

Regine!! En liten alvorsprat her nå... : Du skriver : "Jeg elsker å bla igjennom "gamle" bilder. Det minner om en fin tid. Samtidig blir jeg trist fordi det føles ut som at den perioden av livet mitt er over. Se så fin jeg er i solbriller(ikke). " Du får det til å høres ut som om du har gitt opp!! Ikke gjør det! Jeg skjønner at du er sliten... jeg kan ikke sette meg inn i HVOR sliten og hvor mye dette påvirker deg, for jeg er jo ikke i situasjonen selv. Og gudene må vite at jeg 100% sikkert hadde vært innom den bølgedalen en del ganger om jeg hadde vært det... Du er ikke en som gir opp Regine!! Opp med haka, frem med blikket! :-)Stå på kjære du!Klem fra Anita

Embla

30.mai.2009 kl.12:48

Du er kjempefin, Regine! :) også i de solbrillene ;) Stå på! Dette klarer du! Tøffing!Klem fra meg

Rosa Helene / Tattoo artist

31.mai.2009 kl.16:09

, joda som Embia sier du er kjempe fin! Åååå, Iron Maiden elsker dem!!

Hans Martin

01.jun.2009 kl.00:24

Ser bare innom en tur siden du er lagret på favoritter i internetten min;)Jeg er sikker på at du er en favoritt i mange sine hjerter også. Håper legene og du får deg til å bli helt frisk igjen så fort som mulig.Ha en kjempefin pinse :)klæm

Maja

04.jun.2009 kl.08:10

Hei.Jeg vil bare si stå på!! Du virker som en utrolig flott og modig jente som tør å stå frem med en så alvorlig sykdom og la oss andre få et innblikk i hvordan livet som alvorlig kreftsyk er. Jeg ønsker deg alt det beste fremover! Nyt sommeren og have faith!

Caroline

25.jul.2009 kl.04:39

Iron Maiden ruler, måtte bare si det x]

Frida

16.nov.2009 kl.17:21

Du er en utrolig person, vakker er du og, uansett hvordan du ser ut :)

Skriv en ny kommentar

Regine

Regine

18, Kristiansund

Har fått diagnosen MDS/AML - her vil jeg beskrive hvordan det er å leve med/bli behandlet for det. Lurer du på noe? regine1000@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten