Svar på spørsmål - del 2

Bedre sent enn aldri. Her kommer endelig svarene på spørsmålsrunden - del 2 ;)

Tonje spør:
Jeg lurte på noe som hadde med sykdommen din å gjøre, og jeg skjønner godt dersom du ikke vil svare på det. Men jeg lurte på hvilke symptomer du fikk helt i starten? Hva var det som fikk deg til å dra til legen? Ønsker deg alt godt fremover, dette kommer du til å klare.
Svar: Først var jeg utrolig svimmel, hadde øresus og følte meg bare rar. Senere fikk jeg en kraftig influensa mitt på sommeren. Deretter en bihulebetennelse. Jeg hadde ekstrem hodepine over mange uker, mange urinveisinfeksjoner og en halsbetennelse. Jeg var så slapp at jeg holdt på å besvime mange ganger. Mange ganger klarte jeg ikke holde meg oppreist. Når jeg skulle lage meg frokost måtte jeg ha en stol å sitte på, for jeg klarte ikke stå. Rett før det ble oppdaget hadde jeg også en del blåmerker på føttene, og jeg hadde blødninger i tannkjøttet. Jeg gikk til legen uttallige mange ganger i løpet av denne tiden, men ingenting ble funnet ut.

Eirin spør:
Hva er transplantasjon? Hva gjør det å hva gjør legene? Hvordan fungerer det? Hvordan reagerte du da du fikk beskjed om at du hadde kreft? Kan du vise oss ett bilde av deg da du hadde hår?
Svar: Skal prøve å forklare dette kort, slik at du/dere slipper å lese en hel side på sånne legesider. Man overfører stamceller fra en donor inn i blodet til pasienten. Stamcellene vil etter ca 2-4 uker finne veien selv inn i benmargen og begynne å produsere friske blodceller. Stamcellene kan tappes enten fra blodet eller benmargen hos donoren. 

Den første reaksjonen min var at jeg brøt ut i gråt.

Ane spør:
Har du/har hatt noen kjæledyr, i såfall hvilke? Og hva heter de?
Svar: Jeg har en katt som heter Josefine. Vi har også en kanin som heter Sniff, men den er min søsters ansvar, selv om foreldrene mine stort sett må passe på han. Eller hva, Elise? ;)

josefineaction

gfdghdf


Hvis du kunne velge mellom å dra til syden for en uke, eller å få en million, hva hadde du valgt?
Svar: Jeg ville valgt en million så klart ;)

Hva slags musikk liker du?
Svar: Jeg hører for det meste på rock og metal, men hører også på en del andre ting.

Problematic spør:
Skrev du (blogg) også før du ble syk?
Svar: Jeg har hatt blogg før, men det varte ikke lenge.

Hva er din favoritt epoke i Ulver's lange musikalske historie?
Svar: Jeg hører egentlig på det meste som Ulver har laget, men det er selvfølgelig noen skiver jeg liker bedre enn andre. Jeg liker spesielt godt Bergtatt, Kveldssanger og Teachings In Silence.

Ulver-Bergtatt.jpg Ulver - Bergtatt image by nichonoodle

Violaine spør:
Får du vansker med å sove noen ganger hvis du får dårlige beskjeder ?
Svar: Ja

Har du noen favorittbok ?
Svar: Jeg liker veldig godt "Engler og demoner" av Dan Brown.

Lisa spør:
Hvordan tok du nyheten om at du har kreft?
Svar: Dårlig.

Når fikk du vite det for 1. gang?
Svar: Jeg tror det var 23/08/08

Marianne spør:
Når du får "friskmeldingen" og blir ordentlig frisk, hva er det første du har lyst til å gjøre?
Svar: Da hadde jeg bare hatt lyst til å nyte livet, gjort det jeg hadde lyst til. Nytet friheten.

Har du alltid vært like sympatisk?
Svar: Det er vanskelig å svare på, men det jeg vet er at jeg har forandret meg veldig mye etter at jeg ble syk.

Anonym spør:
Hva vil du gjøre hvis du får beskjed om at det finnes ingen andre håp og at du dør om 1 månde ca?
Svar: Nei, da er det ikke så mye å gjøre.

Mali spør angående tanker om døden:
Er / Var det en tanke som er/var vanskelig å takle? Hvordan har denne tanken endret seg etter at du ble syk?
Svar: Døden er vanskelig å forholde seg til. Tankene om døden har vel egentlig ikke forandret seg. Jeg har alltid vært redd for å dø.

Johanna spør:
Kvar hentar du styrken din frå?
Svar: Det er vanskelig å si. Det har jeg lurt på selv i blant. Det har sikkert noe med at jeg har så gode støttespillere rundt meg :)

Føler du at du har fått noko ut av sjukdomsperioden din?
Svar: Jeg har gjort meg mange nye livserfaringer. På godt og vondt. Så jeg har vel sånn sett fått noe ut av perioden. Jeg føler at jeg har blitt et bedre menneske av det.

Kva brenn du for ved sida av å skaffe blod- og beinmargsdonorar?
Svar: Jeg brenner veldig for å verne ulike naturområder. Det er utrolig trist at skogen nedenfor huset mitt har blitt rasert. Jeg brenner også for at dyremishandlere burde blitt hardere straffet.

Kristina spør:
Hadde du symptomer på sykdomen lenge før du gikk til legen?
Svar: Ja, i ca 3 måneder.

Hvordan greier du og være så positiv å gla?
Svar: jeg har funnet ut for lenge siden at jeg ikke får noe som helst ut av å være negativ. Det forverrer bare hele greie. Derfor prøver jeg for det meste å være positiv og glad ;)

Er du redd for og sove?
Svar: Nei. Hvorfor skulle jeg være det?

Moox spør:
En litt interessant spørsmål: legene sa jo til deg for noen måneder siden at din sykdom var ubotelig (og om jeg ikke husker helt feil, var dette tilfelle for han høyre politikeren også). Nå har du en veldig populær blogg, og nå virker det som de har endret mening, de vil prøve behandling. Da tenker jeg som følgende, var deres opprinnelige beslutning tatt av økonomisk/administrative hensyn, istedenfor medisinske?
Svar: Jeg får ikke behandling nå på grunn av at jeg har en populær blogg. Det fungerer ikke sånn. Det var rikshospitalet som valgte å gi meg opp. Nå er jeg på St.Olav for behandling og er deres ansvar inntil videre.

Signe spør:
Hvor lenge varer behandlingen?
Svar: Det er veldig vanskelig å si. Det avhenger av hvor godt behandlingen virker og hva de skal gjøre.

Maja spør:
Jeg har ett spørsmål. Når folk kommer i situasjoner som din, altså blir truet med døden pga sykdom, kan du gi oss rundt noen tips. Hvordan synes du det er greit andre forholder seg til deg? Hva er hyggelig og høre, og hva bør man IKKE si?
Svar: Dette er et veldig godt spørsmål. Det viktigste er at man viser støtte og stiller opp, og det har jo omtrent alle vennen mine gjort. Det er også greit at man kan behandle meg som en vanlig person. Jeg liker når venner får meg til å "glemme" at jeg er syk. Unngå dumme spørsmål om døden i hvert fall. Det kan også være greit å prøve å sette seg litt inn i situasjonen, selv om man aldri helt kan forstå, da unngår man kanskje å stille åpenbare spørsmål. Det verste jeg vet er når folk klager for bagateller til meg. Som f. eks en dårlig hårdag. Det bør man unngå syns jeg.

Kristin spør:
Hvordan ønsker du å feire din 18-årsdag?
Svar: Hvis jeg ikke hadde vært syk hadde jeg nok dratt på fylla med venner og levd livet. Det hadde vært noe.

Marte spør:
Er du kristen?
Svar: Nei.

Hvordan opplevde du overgangen til "sykehustilværelsen"? Var du redd for sprøyter og lignende, eller har du vendt deg til det?
Svar: Jeg har vel egentlig aldri vært redd for sprøyter, selv om det er utrolig ubehagelig da så klart. Jeg trenger ikke å bli stukket så mye, siden jeg har et hickman-kateter. Det er operert inn over brystet og brukes til å ta blodprøver av og til å sette inn medisiner. Overgangen var tøff. Det var plagsomt å måtte forholde seg til folk hele tiden. Jeg fikk null privatliv, noe jeg var svært avhengig av. Jeg var ikke alene på 10 uker. Det var plagsomt å bli vekt midt på natten av sykepleiere som kom inn på rommet, det var plagsomt å bli vekt grytidlig for å ta blodprøver. Det var slitsomt å drasse på stativet som jeg var koblet til hvor det hang cellegift og væske.

Ser du mye på TV? Hva er favorittprogrammene dine?
Svar: Man er dømt til å bli tv-slave når man blir syk. Jeg elsker tv-serien Twin Peaks. Det går ikke på tv-lengre, men er å få kjøpt på dvd. Det er genialt.Hva er for deg dagens lille høydepunkt?
Svar: Det varierer fra dag til dag. Det er alltid kjekt når venner kommer på besøk! ;)

Ingvild spør:
Jeg vet ikke om du har sagt det, og at jeg bare ikke har fått det med deg, men vet du hvordan du fikk denne sykdommen ?
Svar: Det er rett og slett helt tilfeldig. Kunne skjedd hvem som helst.

Isabell spør:
Om du svarer på flere spørsmål så har jeg noe jeg lurer på; om blir 100% frisk, og alle drømmer kan realiseres, er dette en opplevelse du ville vært foruten, eller ser du på dette som en livserfaring? Hvordan har dette forandret deg som person?
Svar: Det er et vanskelig spørsmål. Jeg har forandret meg en del som person, fått en del nye syn på ting. Men jeg ville heller vært foruten denne situasjonen.

61 kommentarer

ann

21.mai.2009 kl.19:15

Du er ei utrolig skjønn jente på mange måter. Må bare takke deg for måten du er på- og at du svarer på dette som folk lurer på... Er ikke så lett å svare på alt- men du gjør det på en veldig fin måte. :-) Mange gode tanker til deg og din familie :-)

Nora Alexa

21.mai.2009 kl.19:19

Flotte svar på noen litt smådumme spørsmål. Du formulerer deg så flott! Du er en skikkelig awesome jente.

Iris Taklo

21.mai.2009 kl.19:29

Du er virkelig en god person! Takk for mange fine svar :)

Gunn

21.mai.2009 kl.19:30

Så flott av deg og svare på spørsmål. Det betyr nok mye for noen :) Stå på videre! Jeg heier på deg ;-)
Selv om jeg ikke kjenner deg, Regine, er jeg stolt av deg og måten du takler denne ekstremt urettferdige situasjonen på! Har selv hatt AML og forstår veldig godt hvordan du har det, og jeg kjenner meg godt igjen i mange av svarene dine! Det er sant som du sier: Man får et helt nytt syn på ting, både på godt og vondt! Jeg beundrer styrken din og måten du skriver på. Du er virkelig ei fantastisk jente! Krysser alt jeg har for at du blir frisk igjen! :) Klemmer fra Mari

21.mai.2009 kl.19:37

Gøy å lese svarene dine :) Du skriver at en av favorittbøkene dine er Engler og Demoner. Jeg har ikke lest den, men var og så filmen idag og den var kjempebra! Bedre enn davinci-koden synes jeg. Håper du føler deg frisk nok til å dra og se den på kino, selv om filmer ofte ikke oppleves like bra når man har lest boka først..

Regine

21.mai.2009 kl.19:40

Takk for fine kommentarer! :)Mari: Har lest på bloggen din at du har blitt friskmeldt. Det må føles utrolig deilig! Måtte du ha en benmargstransplantasjon? Du har vel også gjort deg mange av de samme erfaringene som meg kan jeg tenke meg, ja :)Anonym: Jeg har kjempelyst til å se den på kino. Kan hende jeg får muligheten til det :)

♥ KATRINE

21.mai.2009 kl.20:05

flotte svar! :-)
sv: Nei, måtte ikke ha en benmargstransplantasjon! Det er en utrolig deilig følelse å være frisk! Jeg håper virkelig at du blir frisk også! :)Hvis det er noe jeg kan hjelpe til med, enten ved å snakke per mail eller noe, må du bare si ifra! Håper det er greit at jeg spør! :)

Kath

21.mai.2009 kl.20:30

Fine svar! Du virker som en utrolig sterk og flott person:)Ønsker deg masse masse lykke til fremover! Det går nok bra skal du se!Håper du er frisk nok til å gå på Ulver-konserten. Jeg skal dit selv også. :)

eVa

21.mai.2009 kl.20:38

syns du takler dette på en helt utrolig måte! Du virker som en veldig sterk person. Du kommer deg gjennom dette! :)

sirkeline

21.mai.2009 kl.20:43

God informasjon, spes. om hva en bør fokusere og ikke fokusere på når man omgås mennesker med feks. kreft. Ikke alltid like lett å være utenforstående og gjøre og si de riktige tingene. Håper du har litt kontakt med Bengt Eidem fortsatt, tror han er god å ha... Det jeg hadde ønsket meg dersom jeg var syk, var flere solskinnshistorier om de som har blitt friske igjen... Her kommer et par...: En lærer på min datters skole fikk sykdommen (som din) da hun var 8 år, i dag er hun 33 år, lærer som sagt, har og 3 friske fine barn! En niese av meg fikk det da hun var 6 år, ferdigbehandlet etter 2 1/2 år, er nå 11 år og frisk og fin! Jeg håper og tror at også du en dag også blir en slik solskinnshistorie!Klem

Hege Othilie

21.mai.2009 kl.21:04

Hei Regine :)I går var Kristine, en venninne av meg, og jeg på besøk hos ei 10 år gammel jente som har kreft, og har hatt det i over ett år. Kreften hennes har spredd seg og hu har ikke mange månedene igjen å leve. Alt legene kan gjøre for henne nå er å minske smertene, for øyeblikket med hjelp av smerteplaster. Denne 10 åringen er utrolig sterk og hu har blandt annet sagt at hu har hatt ett lykkelig liv. Vi var på besøk hos henne fordi hu synes det er så stas med russ og både Kristine og jeg er russ. Det var i hvertfall for meg et veldig sterkt besøk, man kunne tydelig se at hu var syk, men alikevel er hun så sterk. Moren hennes synes det var bra vi pratet med henne om alt mulig og ingenting (som filmer, glansbilder osv) fordi mange av venninnene på hennes alder sitter bare å ser på henne. Personlig syntes jeg det var litt vanskelig å vite hva man kunne snakke om og hva man ikke kunne snakke om, men hu ble tydelig glad over at vi kom og besøkte henne. Det varmet hjertet mitt at vi klarte å muntre opp dagen hennes, men samtidig er det veldig trist at hu skal dø.Det er tungt når mennesker får kreft, og spesielt hvis det er yngre folk. Både du Regine og denne lille jenta er utrolig sterke personer. Og det er beundringsverdig!Stå på Regine! Du kommer til å bli frisk :) Tenker på deg ofte!Klem Hege Othilie

sandra s.

21.mai.2009 kl.21:10

Hei du er jammen en tøff jente.Stå på.Er du i slekt med Ingeborg Stokke?

21.mai.2009 kl.21:47

Britney Spears er død :,(Les her: http://www.nettklikk.no/cgi-bin/payperclick/clickthru.cgi?id=orsleie

Renate

21.mai.2009 kl.22:24

Ville bare si at jeg nevte deg i et innlegg om photoshop nå :)Nydelig katt du hadde :D har to selv jeg og :D

Guro

21.mai.2009 kl.22:45

Fine svar : )

Iben

21.mai.2009 kl.22:51

utrolig fine svar du ga oss der, regine :-)fortsett med den positive holdningen! :)))

..

21.mai.2009 kl.22:53

Twin Peaks går faktisk på tv. Ser på det noen ganger. Var sent på kvelden på tv 2

Guro(:

21.mai.2009 kl.23:01

Liker du rock/metal? Så herlig! :) Ulver er digg!!

Torbjørn

21.mai.2009 kl.23:04

Hei Regine synst du er ei tøff jente. Jeg ønsker deg alt godt i livet.

Thea

21.mai.2009 kl.23:06

Twin Peaks gikk faktisk sent på fredagene her en stund ja, men ikke nå lengre:)Du virker så mye eldre enn 17 år, med tanke på hvordan du skriver.. Dessuten, så kan du feire en forsinket 18 årsdag i august i Romsdalen, når du er frisk og rask selvsagt:)

Hanne

21.mai.2009 kl.23:11

Flotte svar du gir, selv om noen av spørsmålene kanskje er i dummeste laget. Beundrer styrken din! :) Du virker som en utrolig flott og sterk jente som kan komme deg gjennom dette! Stå på! Tenker mye på deg.

Jeanette

21.mai.2009 kl.23:11

Jeg elsker twin peaks! men jeg synes det er for lang intro :)

Camilla

21.mai.2009 kl.23:32

Hei Regine ! :DFørst må jeg bare si at du er en utrolig herlig jente! Du er et stort forbilde for meg og sikkert mange andre.Da jeg så bilde av katten din Josefine måtte jeg le. Jeg har også en katt som heter Josefine, som er prikk lik din katt!klem

Sara Tandberg

21.mai.2009 kl.23:38

Hei Regine:)Jeg bare lurer på åssen utstyr du bruker når det gjelder fotografering?Du er utrolig flink!Gleder meg til å se mer av arbeidet ditt, du er en inspirasjon:)Klem

Christina

21.mai.2009 kl.23:50

Syns det var en del tåplige spørsmål, om jeg kan si det på den måten, men allikevel skjønner jeg at folk lurer. Uansett svarer du utrolig godt, og er flink til å formulere deg riktig! Du er vikrelig en å se opp til.

Catharina

22.mai.2009 kl.00:09

Hei RegineJeg er mer enn dobbelt så gammel som deg. Men likevel har vi veldig lik smak på musikk etc. Mine store favoritter er Sigur Ros, og Engler og demoner er en av favorittbøkene (gleder meg til å se filmen) - og Twin Peaks - ubeskrivelig! I likhet med det meste av det andre av Lynch. Han har en film som har en litt annen stil, "The straight story". En sann historie, som er blitt en nydelig film.Jeg tenkte faktisk å gi deg Twin Peaks-samlingen min. For jeg har merket meg at du liker Lynch. Si fra hvis du ikke har den, så skal du få den av meg.Ønsker deg alt godt, fantastiske Regine!

Mariann

22.mai.2009 kl.00:36

Engler og demoner er en av de beste, om ikke den beste (ok da) boka jeg noen gang har lest! I morgen braker det løs, da skal den sees! Har du tenkt til å se den? :) Og har du lest da vinci koden? Sett filmen? Hva synes du?Hoho, nå gir jeg deg en ny spm runde.

Ryllbert

22.mai.2009 kl.00:47

Da ønsker jeg deg lykke til i Trondheim i morgen/senere i dag (om du drar dit da), for du skulle vel det? Også gleder jeg meg til neste gang vi møtes. Det blir knallbra:D

Regine

22.mai.2009 kl.01:14

Catharina: Så kult :) Den filmen må jeg sjekke ut!Mariann: Har lest den ja, og sett filmen. Boka var bedre, for å si det sånn ;)Ryllbert: Ikke sikkert det blir i morra, kanskje ;p Håper det kan bli på søndag! Det blir bra neste gang, ja :D

Susanne

22.mai.2009 kl.01:54

Du er så utrolig sterk Regine! Eg støtter deg fult og helt ! Men eg må bare spørre deg om kreften ligger i familien din?, er så utrolig redd for å havne i samme situasjon som deg! Stå på :D

Regine

22.mai.2009 kl.02:15

Susanne: Jeg er den første i familien, så nei.

Silje

22.mai.2009 kl.13:08

jeg ELSKER twin peaks. blir ikke lei. men faen så skummel! hehemen gud for en frustrerende slutt, kjedelig at de ikke fikk gjort den ordentlig ferdig..

Regine

22.mai.2009 kl.13:41

Jeg vet! Jeg ble kjempeirritert.

Therese

22.mai.2009 kl.13:51

Kjære Regine. Tusen takk for mange svar, nå fikk jeg svar på masse jeg lurte på. Men du, kunne du kanskje vært helt frisk hvis du hadde funnet ut av dette før? hadde du gått til legen og de hadde funnet ut av dette 3 mnd før? Jeg beundrer ditt mot....Klem

Regine

22.mai.2009 kl.13:57

Therese: Jeg tror ikke det. Vet ikke.

Mari Adele

22.mai.2009 kl.14:10

Hei Regine! Personelig er jeg en av dine faste lesere! Du skriver så sinnsykt bra, hver gang jeg leser er jeg nesten på gråten. Jeg syntes du er utrolig sterk. Har en lille søster, og henne mistet mammaen sin i fjord 3 dager før julaften av kreft. Vet hvor tungt det er. Jeg syntes bare du er så sykt tøff. Beundrer deg virkelig. Stå på! =)

Veronica

22.mai.2009 kl.16:51

Hei Regine! Jeg vil bare si at jeg er en av dine faste lesere, og synes du er tøff. Rett og slett. Jeg tenker på deg og dine, og ber om du skal få bli frisk. At ungdommer blir syke er ikke rettferdig noen gang. Lykke til videre med fremtiden, og se tilbake på dette som en god erfaring når du blir frisk igjen!;) (Ja.. Jeg sa NÅR du blir frisk igjen). Stå for ditt, ikke gi opp (:

Hilde

22.mai.2009 kl.18:36

så snilt av debg å svare på sånne spørsmål :Dveldig greit for oss :)har en masse spørsmål... men fikk svar på det meste her :)LYKKE til videre :)

23.mai.2009 kl.10:26

gode svar

Kristina Salanga

23.mai.2009 kl.10:39

Hei Regine!Følger fortsatt med i bloggen din, og har nå beundret de nydelige bildene dine igjen. Artig at du også liker Twin Peaks da, det gjør jeg også. Katteelsker er jeg også.Lykke til videre. Godt feberen er vekke for nå, og så håper jeg at blodverdiene dine bedrer seg raskt. :-)Klem fra meg :-)

LJ - NIC

24.mai.2009 kl.19:05

jeg har veldig lyst til å lage en sang om blogging og tenkte da med en gang på deg, å ha deg med på en eller annen måte! dersom du har lyst til dette så kontakt meg :D legger ut sangen på youtube og bloggen min. LJ - NIC - Norwegian independent company

ingvild

24.mai.2009 kl.22:27

Heisann :-)Jeg bare lurer på en ting som jeg ikke har fått med meg, er det sjanser for at du overlever? :-)håper det, virkelig ;) for din skyld.

Christina F

24.mai.2009 kl.23:40

Digger bildene dine Regine!

Anja

25.mai.2009 kl.15:37

Hei!Håper du har vært i kontakt med Prof, Rupert Handgreetninger i Tubingen, Tyskland.Han er en av verdens beste på blodsykdommer og transplantasjoner.Stå på og ikke gi opp.

Min verden

26.mai.2009 kl.10:40

Tøff du er som klarer å svare på spørsmålene på en slik fin måte.

susann

27.mai.2009 kl.17:59

alle bildene var kjempefine! spesielt det øverste !

ase

27.mai.2009 kl.20:54

er det sikkert at du dør ? ;s

Regine

27.mai.2009 kl.21:19

Ase: Ingenting er sikkert. For tiden jobber jeg mot målet å bli helbredet..

christine

28.mai.2009 kl.06:44

for et sammentreff . katta mi heter også josefine ;D

TheGiant

30.mai.2009 kl.23:22

Jeg elsker Twin Peaks. Jeg elsker alt det syke, the log-lady, Bob, the Black Lodge og ikke minst Kyle MacLachlan som er en av mine favoritt skuespillere.

Lill

04.jun.2009 kl.03:30

Heisann Regine.Jeg er så gammel at jeg nok kunne vert din mamma ;) . Jeg gråter når jeg leser bloggen din. Tenker tilbake da min mor fikk kreft, det er mange år siden, hun var 45år.Legevitenskapen var ikke kommet så langt da og det var ikke noe de kunne gjøre for henne. Men vet du hva?, min mor lever idag også (er 98år!!).Det er alltid håp!! Jeg vil ønske deg og din familie lykke til videre, skal tenke på dere. Er det noe jeg kan gjøre for deg? Varm klem fra meg.

Andrea

05.jun.2009 kl.23:20

digger Twin Peaks. mamma kjøpte hele sesongen da vi var i Usa.

Anja

07.jun.2009 kl.13:02

Twin Peaks eier :)

Anne

14.jun.2009 kl.11:05

Du er virkelig en inspirasjon!!

MasterDX

25.jun.2009 kl.16:33

Hello!Just wanted to suggest you an intercontinental tribute to Ulver called "My Own Wolf: A New Approach" if you didn't hear about that release.There many cover versions on vary songs of Ulver in different styles, I'm presenting project FB[FoRce] from Israel, and we did an industrial cover on song "Graablick Blev Hun Vaer" from "Bergtatt" album. http://myspace.com/fbforceor download the whole release http://panacea.msk.su/ulver/Enjoy and leave your comments!)

Julie

30.jun.2009 kl.01:32

du er ein skikkelig inspirasjon.og eg håpe virkelig at du blir frisk igjen!

malin spørr om døden

25.jul.2009 kl.01:27

Når skjer det?

25.jul.2009 kl.19:26

Anonym spør:Hva vil du gjøre hvis du får beskjed om at det finnes ingen andre håp og at du dør om 1 månde ca?det synes jeg var en utrolig upassende og unødvending melding! -.-stolt over motet ditt, aldri hørt om noen som har sånnt mot som deg! :)

Catharina :)

06.nov.2009 kl.20:25

du fekk vite att du hadde kreft på burdagen min :`( dakar deg.. :(

Skriv en ny kommentar

Regine

Regine

18, Kristiansund

Har fått diagnosen MDS/AML - her vil jeg beskrive hvordan det er å leve med/bli behandlet for det. Lurer du på noe? regine1000@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten