En lang dag på sykehuset

I går kom altså feberen. Som forventet egentlig. Heldigvis fikk jeg kost meg i helga. Jeg hadde besøk av min gode venninne Silje da feberen plutselig inntraff. Det ble heldigvis ikke noe dramatisk. Vi dro på sykehuset i Kristiansund for å få antibiotika, og feberen ga seg rimelig kjapt. Er glad jeg slapp frostrier, det er så fælt. Det ser ut til å gå bra nå, men man vet jo aldri.

Jeg vet ikke om jeg får hjem enda. Hvis formen min er stabil, så kan jeg sikkert det. Men jeg må uansett få antibiotika tre ganger i døgnet + at jeg må ha blodoverføringer nesten hver dag. Det har vært en lang dag. Det tok hele tre timer for å få blodet selv om det allerede var klart i blodbanken. Det virket nesten som at de hadde glemt det. Jeg måtte også le da en sykepleier spurte meg hvordan febermålet fungerte. Jeg regner med at de fleste har vært borti et febermål før.

Nå er Martin her og holder meg med selskap. Det hadde blitt litt kjedelig i lengden og sittet her og glodd i taket.
Håper egentlig på å få en liten tur hjem i kveld, det hadde vært supert. Ellers så satser jeg på at dette går bra, ingenting alvorlig enda! Jeg føler meg heller ikke i så verst form.

Jeg må også informere om at bildene mine er lagt ut for salg på facebook. Alle inntekter vil gå direkte til støttekontoen. Angående støttekontoen tenker jeg mye på hva pengene skal brukes til. Jeg er veldig opptatt av at ungdom og voksne skal kunne ha det bra mens de er på sykehus. Jeg har av erfaring og hørt fra andre at forholdene på sykehus for voksne er ganske dårlige. Det er lite eller ingen tilbud om aktiviteter eller fasiliteter. Det hadde vært supert om dere hadde kommet med forslag til hva vi kan gjøre! Det gjelder å være kreativ.

Her kan dere komme direkte til facebook-gruppen: http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=70963793247&ref=ts
For de som ikke har facebook kan gå inn her for å se bildene: http://smirr.deviantart.com/gallery/ 
Vær obs på at ikke alle bildene her er til salgs, og det kan hende at bildene er kalt noe annerledes der.
Bestillinger sendes til annolaug@online.no

Edit:
Fra Ann Olaug:
Velkommen til Regines fantastiske og sterke fotoutstilling på Facebook:-) Noen av verdens beste fotografer som besøkte fotofestivalen Nordic Light i Kristiansund, ble målløs over hva Regine presterer! Gratulerer, Regine! Du har all grunn til å være SÅ STOLT!

Bildene vil ligge til salgs på Facebook så lenge Regine ønsker det. Er det noen spørsmål knyttet til utstillingen og salg av bildene, er det bare å ta kontakt med meg på annolaug@online.no.

Ann Olaug :-)


refsga

91 kommentarer

Marte

19.mai.2009 kl.17:21

Stå på Regine! Du er sterk.

ingvild

19.mai.2009 kl.17:23

kan ikke sies ofte nok, GOD BEDRING, du kommer deg gjennom dette. glad du har hatt en fin helg!! :)

Wenche

19.mai.2009 kl.17:25

Håper du raskt er feberfri igjen, Regine. Tenker på deg :-)

Hedda Øysteinsdotter

19.mai.2009 kl.17:29

Hei!:) Teit at febern kom, men godt at du føler deg forholdsvis ok:) Det høres lovende ut! Utrolig stilig det bildet!:)) Good bedring Regine! Tenker ufattelig mye på deg!

Eneri-bombe-klem fra Hedda :)

Mari

19.mai.2009 kl.17:30

du er kjempesterk, du kommer deg gjennom dette! Alt kommer til å gå kjempe bra!

Hild Frøya

19.mai.2009 kl.17:33

Tenker masse på deg Regine. Dette klarer du!!

Maren

19.mai.2009 kl.17:43

Så fint at du har så fine venner som er hos deg. Håper antibiotikaen gjør jobben sin og at du snart får noen fine beskjeder igjen!

Lyestine07

19.mai.2009 kl.17:46

God Bedring Regine, det er bra at Martin passer på deg:)

Sara

19.mai.2009 kl.17:47

Det går bra ! feber er noe drit ja, :( men bra den ga seg.
STÅ PÅ :)

Anette Louise

19.mai.2009 kl.17:50

håper du ikke blir alt for dårlig.. hør på musikk eller vær sammen med venner (martin tydeligvis i ditt tillfelle) det hjelper!
har ikke noe bedre råd...
er det noe på gang mellom deg og martin eller? ^^,

Silje Camilla

19.mai.2009 kl.18:12

Stå på , Du er utrolig sterk! God bedring!

Mali

19.mai.2009 kl.18:15

Hei Regine!

Bra at antibiotikaen virker da! Jeg lurer på en ting, hvorfor blir du ikke holdt noenlunde isolert hvis du har så dårlig immunforsvar? Er det fordi det ikke er så farlig for deg å få infeksjoner siden du kan få antibiotika, eller er det fordi det ikke har noen hensikt å isolere deg? Er ikke det litt farlig å gå rundt og risikere å få masse infeksjoner?

sirkeline

19.mai.2009 kl.18:16

Vi er mange som tenker på deg! Godt at formen er nogenlunde. Klem

Wenche

19.mai.2009 kl.18:19

Leit å høre at feberen kom, samtidig bra at du var litt forbredt på at det kunne komme. Håper medisinen hjelper raskt og at formen din stadig blir bedre.
Tenker mye på deg. Masse lykke til med videre behandlingen.

Marilen

19.mai.2009 kl.18:26

Kjipt å høre at feberen kom. Håper medisinen hjelper og at formen blir bedre snart :) :)

KATRINE

19.mai.2009 kl.18:44

så fint bilde!
stå på regine! masse lykke til videre

Silje <3

19.mai.2009 kl.19:00

lykke til videre : )

19.mai.2009 kl.19:01

Hei, Regine

Håper formen er stigende. Sykehus er kjedelig - I know. (Har hatt et to-sifret antall operasjoner. Ikke kreft.)Man lærer tålmodihet der, det skal være sikkert. Det er et hav av erfaring - som man gjerne skulle ha sluppet. Men det er en lærdom man bærer med seg - både på godt og ondt.

Så skal jeg ikke snakke mer om sykehus. Jeg skal si litt om bilder.Jeg lurer på hvilket program du bruker når du redigerer bilder. Jeg synes bildene dine er veldig spennende.Har selv foto som hobby, og har en light-utgave av photoshop. Det har hittil blitt veldig amatørmessig.Bildene dine facinerer meg - både i forhold til måten du bruker farger og lys på.

Av en eller annen grunn liker jeg å ta bilder av katter. De har en meget spesiell personlighet - og det er spennende å prøve å greie å fange inn det på et bilde.

Ha en fin kveld

Hilsen Trine

Stine

19.mai.2009 kl.19:17

hei Regine! jeg vil først og fremst si noe om at innlegget om hun som haddde kalt deg diverse stygge ors, så stygge ord at jeg ikke engang vil skrive dem her i innlegget, er det verste jeg noen gang i hele mitt liv har lest! hadde jeg møtt den personene som hadde skrevet det tror jeg virkelig hun skulle ønske hun var en liten stein uten følelser, jeg hadde hatt MYE kritikk til hennes måte å opføre seg på!

men jeg vil også tilføye det jeg egentlig skulle skrive innlegg om. jeg syns du er en vakker jente! både på utsiden og innsiden. at folk kommer med spørsmål som " er du redd for å dø? " er for meg ett underlig spørsmål å stille en hvilken som helst person som skal dø. hvorfor ikke bare stille seg selv det samme spm og svare seg selv? antakelihvis ville svaret vært akkurat det samme som 99% av verdens befolkning ville svart.

du er virkelig et vakkert og nydelig menneske med ikke annet enn godt å tilføye verden! jeg måtte vise mamma bloggen, og hun har allerede bestemt seg for å bli blodgiver, og det skal jeg også uten tvil bli! jeg skulle ønske jeg på noen som helst måte kunne hjelpe deg å få tilbake livet uten sykdom, men jeg vet ikke hva annet jeg kan gjøre enn å skrive denne kommentaren til deg å vise at jeg virkelig heier på deg og ønsker deg alt vell i resten av livet ditt, og jeg håper du får muligheten til å sitte som en 90 år gammel dame i gyngestolen sammen med din bestevenninne og strikke sokker til oldebarna dine som leker ved peisen forand deg! du har utrolig mange mennesker som håper alt ordner seg for deg, og det ordner seg som sagt alltid for snille jenter. og siden du garantert er en snill, fantastisk, nydelig, vakker, begavet 17 år gammel jente kommer det til å ordne seg for deg!

- Mari ..

19.mai.2009 kl.19:29

Du er en fantastisk person .. Og du fortjener virkelig alt godt!
Håper virkelig at dette går bra, Regine!
Masse god bedring og lykke til videre. :)

ida

19.mai.2009 kl.19:30

du er så overveldende sterk
du tar helt nydelige bilder, mange tankevekkende motiv
du er utrolig inspirerende
du er et talent når det kommer til å skrive
du er så pen!
jeg beundrer deg og ønsker deg alt godt

OdaFoto

19.mai.2009 kl.19:49

Kjempefine bilder du tar, Regine! Var i Kr.sund under Nordic Light å så blant annet på utstillinga di, jeg likte de veldig godt! Du har en egen stil over bildene dine som er spesiell og det er vel derfor folk liker å se på de :)
Ta deg gjerne en tur innom fotobloggen min å gi meg tilbakemeldinger på bildene mine. Det er gøy å få kommentar fra en slik ærlig person som deg :) http://odafoto.blogg.no/

frkmalin

19.mai.2009 kl.20:00

hvor mye penger har du fått inn på støttekontoen? :)
Lykke til videre, krysser fingrene for at dette kal gå bra :)
STÅ PÅ ;)

Violaine

19.mai.2009 kl.20:12

Så masse flotte bilder inne på facebook. Også flere jeg kjenner igjen fra bloggen og som har gjort inntrykk på meg her.

Kommer definitivt til å kjøpe ett eller flere.

Er det sånn at du selger flere enn ett eksemplar av hvert bilde ?

Ellers var det godt å høre at du har det etter forholdene greit, og du er virkelig utrolig sterk! Krysser fingrer og tær for deg.

Ida Kornelia

19.mai.2009 kl.20:12

Stå på Regine. Tenker masse på deg.

Sunniva Selena

19.mai.2009 kl.20:14

Ingen tvil om at du er sterk, men samtidig er det lov å være svak, vise sin redsel, be om en klem, om selskap, hva enn det nå måtte være.. Jeg har tro på at man er enda sterkere om man bare tør å være svak også. Og ikke minst vise det. Jeg vet ingenting om hva du føler, tenker osv. Jeg vet bare med meg selv at jeg vil så gjerne være sterk. Alltid. Mange ganger har likevel vist meg at jeg styrkes når jeg er svak. Men, nå er jo det relativt hva man legger i det å være svak og sterk, det er ganske individuelt. Uansett, så håper jeg du forsto hva jeg mente og at jeg mener det positivt. Tvi tvi! Beundrer deg for din åpenhet!

Einar

19.mai.2009 kl.20:23

Dette går bra Regine. Vet det for du er så sterk å så har du så positive tanker og sist men ikke minst familien og dine kjære rundt deg som støtter deg-:)))))

Camilla

19.mai.2009 kl.20:24

Så bra at helgen var vellykket, og at du har det bra! Høres bra ut, og alt kommer til å gå bra! ^^

Kanskje de voksne kan få gjøre noe kreativt. Vet om folk som liker å lage ting. Eller kanskje de kan ha sånn åpent "kjøkken" sammen hvor de som orker kan lage dessert eller noe =)

Ingrid

19.mai.2009 kl.20:30

stå på regine ! :)

Andrine

19.mai.2009 kl.20:38

kjempefine bilder!!

Anna

19.mai.2009 kl.20:41

Men febern dröjde ändå! Och för varje dag den väntade har du en dag tillgodo mot att blodkropparna stiger igen!
Litet positivt läser jag också in i att du får blod nästan varje dag, (tolkar att det gäller blodplättarna också)Tänker att om du inte behöver blodplättar riktigt varje dag längre, så börjar det ju hända någonting inne i benmärgen? Håller tummarna för att det inte blir några värre komplikationer nu och framförallt att kuren tagit bra!
Läste om chimerismen. Donatorcellerna kommer nog att stiga i och med kuren/kurerna. Cellgifterna tar ju större andel av de sjuka cellerna och eftersom donatorns blodkroppar är friska blir det fler av dem kvar.
Vi fick veta att även om donatorn stiger till 100%, så är det såpass osäkert om resultatet varar att man ändå bör transplantera igen.
Kram/klem. Håller fingrarna kryssade! /Anna

Brian

19.mai.2009 kl.20:45

Håper virkelig alt ordner seg for deg, Regine.

Men tenker også på Maria Andrea, og håper hun kunne feire 17. mai slik hun ønsket seg; kanskje litt av pengene på støttekontoen din kunne brukes til å lyse opp tilværelsen hennes.

Ellers får du en liten oppmuntring her som kanskje får deg til å smile - begynnelsen på en artig bok jeg skulle skrive i et kunstprosjekt som det foreløpig ikke er blitt noe av.

- - - -

"Hanne ville leke kannibal, men Line mente at det ville bli morsommere hvis vi puttet Lillebror i mikrobølgeovnen, og grillet ham. Jeg sa at Mamma ble veldig, veldig sinna sist jeg lekte med Lillebror, når jeg lekte rema tusen og låste ham i kjøleskapet sammen med melken og pølsene.
Men så begynte Mamma å kjefte på meg og ville ikke være kassadame. Jeg forklarte at det også finnes kjøleskap på rema tusen og at Mamma var dum som en kjøttkake, men hun bare fortsatte å kjefte. Så jeg sa at jeg har masse rettigheter fordi jeg er barn og at hun trengte fettsuging, men Mamma ble som vanlig rasende helt uten grunn, så jeg måtte gå og legge meg uten kveldsmat. Og det er ingen spøk å gå sulten til sengs når man er fem år gammel.

Voksne er innmari dumme, sukket Hanne og tygget på øret til Bamsemor. Vi var enige. Voksne mennesker er dummere enn Georg i barnehagen, og han er så teit at han tror at vesle Ali er en terrorist.
Vi kan leke popstjerner! foreslo Line. Da vil jeg være Britni Spirs, sa Hanne. For hun er så seksy, så da så. Nehehei! ropte jeg og Line i kor. Line mente at Britni Spirs sang så dårlig at hun burde få ris, og jeg forklarte at Pappa sa at hun kledde seg som en ore. Så rakte Hanne tunge til Line og Line lugget Hanne og sa at hun var barnslig fordi hun bare er fire år, og Hanne hylte og mente at det gjorde VONDT, og så begynte de å slåss.
Etterpå, da de var blitt venner igjen og Hanne hadde mistet litt av håret sitt, ble vi enige om at vi skulle leke popstjerner likevel. Da er jeg Lene Marlin, sa Line. Fordi hun er en engel, slik som jeg. Hanne så surt på håret til Line, og hvisket at hun ville ta en saks og leke frisør når Line sov.

Vi tok fram den blå platen med Lene Marlin på som Lillebror hadde prøvd å spise da han mistet en tann. Lene Marlin var orntli søt, selv om hun var helt blå i fjeset. Kanskje alle engler var slik.
Jeg forklarte at det var Julenissen som hadde tatt den med, så de var sikkert gode venner. Tror dere hun har vinger? spurte Hanne. Klart! svarte Line. Hun er jo en engel, og alle engler har vinger som de kan fly med, langt, langt bort. Kanskje helt til Oslo. Men hvor er vingene da? maste Hanne. Jeg kan ikke se dem.
Line snudde platen, men der hadde stakkars Lene Marlin mistet begge hendene sine, og vi så ingen vinger. Tenk om noen har stjålet dem, sa jeg. Men hvem kan vel være så stygg og fæl at han tar vingene fra en engel uten å spørre først? Kanskje det er mamman din som er skurken, foreslo Line. Jeg svarte at Mamma heller ville ha penger til fettsuging."

- - - -

Ha en fortsatt fin kveld, Regine, og lykke til videre - det går sikkert bra. For som jeg har nevnt før, trenger kunst-Norge mennesker som deg...!

Brian :)

Tove

19.mai.2009 kl.20:52

Så godt å høre at du ble feberfri! Følger spent med og sjekker bloggen din nesten flere ganger for timen, for å se om det er komt nye innlegg. :) Håper på ditt beste framover, og jeg skal be, til hva enn som er der ute, for at du skal raskest mulig bli kreftfri - og frisk og rask igjen!
Jeg hadde bare et spørsmål ang bildene - hvor mange og hvor lenge blir de lagt ut for salg? Elsker bildene dine, og kunne faktisk tenkt å kjøpt meg flere, men har dessverre ikkje økonomi til det for øyeblikket..
Ser fram til svar! :)
Klem

Guro

19.mai.2009 kl.21:17

Bra du ikke føler deg dårlig : ) Fortsatt lykke til!

AnnO

19.mai.2009 kl.21:19

Velkommen til Regines fantastiske og sterke fotoutstilling på Facebook:-) Noen av verdens beste fotografer som besøkte fotofestivalen Nordic Light i Kristiansund, ble målløs over hva Regine presterer! Gratulerer, Regine! Du har all grunn til å være SÅ STOLT!

Bildene vil ligge til salgs på Facebook så lenge Regine ønsker det. Er det noen spørsmål knyttet til utstillingen og salg av bildene, er det bare å ta kontakt med meg på annolaug@online.no.

Ann Olaug :-)

jonas

19.mai.2009 kl.21:30

Petter fra Paradise Hotel Kler av seg!

Les her: http://www.nettklikk.no/cgi-bin/payperclick/clickthru.cgi?id=orsleie

Tore på sporet

19.mai.2009 kl.21:40

har du fått noe mer svar fra de andre sykehusene i utlandet? :-) håper du blir bedre snart!

Kari

19.mai.2009 kl.21:57

masse god bedring :) foresten, bildet av deg i forrige innlegg var utrolig fint! :)

Ida

19.mai.2009 kl.22:07

Du er så tapper! Jeg beundrer deg virkelig!

kari rasmussen

19.mai.2009 kl.22:28

Masse god bedring, Regine.

SOFSEN

19.mai.2009 kl.22:32

Ja, du må det! Så tar jeg den fortere enn du rekker å si hamster on a piano!

Secret

19.mai.2009 kl.22:34

lykke til, går forhåpentligvis bra:)

fiastina

19.mai.2009 kl.22:36

God bedring til deg Regine :)

Gjermund Lien

19.mai.2009 kl.22:49

Jeg sitter i styret for Støtteforeningen for Kreftsyke Barn i Møre og Romsdal.

Vi har mange aktiviteter, men vi føler at vi ikke dekker godt nok gruppen 14-18 år.

Er det noen (+Regine) som har ideer til aktiviteter vi kan ha for den gruppen? Dette gjelder både de som ligger på sykehus og de som ikke gjør det (er ferdigbehandlet)

Regine

19.mai.2009 kl.23:05

Mali: Jeg har omtrent vært isolert siden August. Jeg får ikke gå i folkemengder og sånt. Får heller ikke omgås vennene mine når de er forkjølet. Infeksjoner jeg kan få er farlig for meg.

Trine: Takk for kommentar! Jeg bruker Adobe Photoshop Elements 3 og Adobe Photoshop CS2. Jeg elsker også å ta bilder av katter:)

Stine: Tusen takk for fin kommentar! Så flott at du og moren din ønsker å bli blodgivere, det er kjempeviktig :) Da hjelper du til med å redde liv.

Anna: Tusen takk for den informasjonen du deler med oss. Det er til utrolig stor hjelp!

Tove: Det er bare å sende mail til Ann Olaug angående bildene. De selges i flere størrelser og det finnes flere eksemplarer av hvert bilde, og de vil vel ligge ute for salg en stund tenker jeg.

Gjermund Lien: Så hyggelig å høre fra deg:) Hvis du kan sende meg en mail så har jeg mange forslag til ulike tiltak eller aktiviteter som kan gjøres for ungdom:)

Tusen takk til alle dere andre som har kommentert også :)

St

19.mai.2009 kl.23:21

Dette fortsetter å gå bra! Hold fokus, og stå på!

T o n j e

19.mai.2009 kl.23:48

Stå på! Ønsker deg masse lykke til! Det går nok bra :D

hedda

20.mai.2009 kl.00:04

sv: det er jo ikke på noen som helst måte meningen å "gni" noe inn, det skjønner vel du også. men synd om du oppfattet det slik.
jeg synes bare det var så patetisk av leseren å begynne å dra inn deg i en slik situasjon, og jeg ble litt satt ut egentlig. hva var vitsen liksom. men jeg kan som sagt fjerne innlegget om du ønsker det.

Ironmaid

20.mai.2009 kl.00:11

Fint å høre at du drar deg til Regine! ;)

Har lest bloggen din lenge nå. Er inne på den hver dag. Dette fikser du :)

Preben

20.mai.2009 kl.00:44

Kjipt at du har havnet på sykehuset igjen, men du virker som en tøffing,(minner meg om ei annen jente jeg kjenner godt..:) så du er vel straks ute igjen!!:)

linni

20.mai.2009 kl.01:37

Jeg var inne å så på bildene dine, de er utrolig nydelige! Håper du har det bra, Regine! Stå på :)

Klem

Morten

20.mai.2009 kl.02:28

Hei Regine.. Ble først informert om bloggen din nå, og jeg synes virkelig du er en fantastisk person. Utrolig tøft av deg å stå frem på den måten du gjør, i en periode av livet ditt som må være utrolig forvirrende, uforutsigbar og tung. På samme måte som at du blir inspirert av å ta bilder, så blir vi også inspirert av en jente som deg! Du er en fighter, og derfor kommer ingen til å ta fra deg livet. Husk at slaget ikke er tapt før du selv innerst inne mener det! Jeg kommer til å fortsette å følge med deg, og jeg krysser fingrene for at dette kommer til å gå bra! Digger deg!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Hell og Lykke

20.mai.2009 kl.03:24

Jeg synes det er flott at du blir bedre nå!! Å jeg måtte også le når jeg leste det med hun sykepleieren og febermålet. Når det gjelder aktiviteter på sykehus så er det noe som trengs ja. Hva med å ha underholdning på kveldene, bingo osv. slikt som det er på f.eks danske båten?? det hadde sikkert funket fett!:D, Ellers ønsker jeg deg lykke til og vil bare si at du virker som en veldig flott og trivelig person!:D

Camilla

20.mai.2009 kl.03:31

Staa paa Regine, haaper du snart er hjemme igjen.

Naa skal jeg inn paa facebook og kjoepe bilde : )

Isabelle

20.mai.2009 kl.08:57

God bedring, dette går bra! :) Er Martin kjæresten din?

Kjersti

20.mai.2009 kl.09:04

God bedring!

Det bildet som du la ut her, er jo bare helt fantastisk. Det sier så mye om deg og din situasjon. Bildene dine har så mye innhold og de sier mye mer enn noen andre bilder jeg har sett på leeeenge!

mathilde

20.mai.2009 kl.11:11

tusen takk for at du forstod hva jeg mente, regine:) jeg var litt bekymret for at du også skulle misforstå :))

Fortsatt veldig masse lykke til! jeg vet du klarer det :)

Alexandra

20.mai.2009 kl.11:16

Kult bilde.Jeg har ikke sett de andre, bor i Oslo, hvor kan jeg se de? :)

Eirin

20.mai.2009 kl.11:47

Du er så utrolig vakker og sterk!Beundrer stå på viljen din.

karl

20.mai.2009 kl.12:38

Du er utrolig inspirerende:) nydelig er du og.
Har akkurat bestilt T-skjorte.
Håper du har det bra.
Karl:)

Isabel

20.mai.2009 kl.13:27

Ønsker deg masse lykke til videre, Regine! Du er sterk:)

Babyalice

20.mai.2009 kl.14:31

Hei :-) Jeg ville bare si at jeg har lest innleggene dine, og synes du er en UTROLIG tøff og sterk jente som tørr! Du har jo fårr en del negativt slengt til deg også, men det burde du overse. Du er virkelig tøff, Regine! selv om du har det tøft og opplever forjævlige ting, virker du som en glad og optimistisk jente. Jeg ønsker deg alt godt nå og fremover. Jeg og mange til har trua på deg:-)
Masse lykke til!

Ragnhild Stokke

20.mai.2009 kl.14:52

Heisann:) Du er kjempesterk, og som jeg har sagt før,du vil komme deg igjennom dette! Har selv hatt mange unge syke i familien. Halve familien min er leger, så det følger kanskje litt med at de også er blodgivere. Selv er jeg ikke gammel nok,tror jeg, man må vel være eldre enn 14? Men når jeg blir gammel nok, skal jeg bli både blodgiver og lege! Men hjelper det deg at folk er blodgivere? Altså, får du blodtilføringer fra blodbanken?

jonas

20.mai.2009 kl.16:43

Petter fra Paradise Hotel Kaster klærne!!!

Les her: http://www.nettklikk.no/cgi-bin/payperclick/clickthru.cgi?id=orsleie

Marte Kristine

20.mai.2009 kl.17:04

Kjipt at du har fått feber, men dere fikk det vel under kontroll når det var såpass forventet. Jeg vil bare si at jeg følger med på bloggen din, og ønsker deg masse lykke til! Stå på, du er sterk! Lykke til hvis blodforgiftningen kommer også!

Jenny Nondal

20.mai.2009 kl.17:44

Ville bare si at jeg beundrer deg utrolig mye og at jeg synes du skal stå på! Det er mange som krysser fingrene sine for deg! Stå på:D

Monica

20.mai.2009 kl.20:11

God bedring:)♥

Stå på, du er sterk Regine!

Sara

20.mai.2009 kl.21:37

Stå på.Jeg har vondt av å tenke på hvor vondt du har det

klem og masse lykke til deg

http://melancolieangel.blogspot.com/

Knut Kjøl

20.mai.2009 kl.21:42

Hei Regine. Pappan min hadde samme sykdommen som deg. Du er fantastisk til å beskrive hvordan det er å ha mds\aml. Det har gått opp mange lys for meg om hvordan pappa hadde det og hvor sterk han måtte ha vært etter å ha lest bloggen din. Takk :) jeg krysser fingre og tær for deg. btw: Pappa døde ikke av sykdommen. Han levde med den. Vi mistet ham av en annen årsak. Stå på Sterke jenta!!!

K

Hege

20.mai.2009 kl.22:57

Jeg blir helt vippet av pinnen av de flotte bildene dine. For et blikk du har!!!

Jeg ønsker, ønsker, ønsker at behandlingen lykkes for deg. Livsgleden og håpet du uttrykker i bloggen din er jeg overbevist om vil ha positiv innvirkning på sykdomsforløpet ditt. Søsteren min (Maren-Sofie) har ALL og jeg kan til en viss grad forestille meg hva du og dine nærmeste er oppe i. Det er så sterkt at det er vanskelig å finne ordene (du og Maren-Sofie er desidert flinkere enn meg :-) ).

Jeg liker sitatet til Churchill: "If you are going through hell, keep going".. Vi som er lesere av bloggen din går litt av denne helvetesveien sammen med deg. Du har mange følgesvenner, Regine. Håper vi gjør ferden litt lettere for deg!

Lykke til videre. Heia, heia!!!

Linnipinni

20.mai.2009 kl.23:29

God kveld.

Vil bare legge igjen en beskjed å si at takket være deg har jeg blitt en blodgiver :D Ble nettopp 18, og har alltid trukket mot blodbanken ( d hørtes rart ut... ) MEN iallefall, etter å ha lest kun et av dine innlegg, så ringte jeg blodbanken straight away . :)

Du er virkelig en meget sterk sjel, virkelig et forbilde ! :D

20.mai.2009 kl.23:31

Du er ufattelig sterk, Regine! Leser bloggen din hver dag og krysser fingrene for at dette ordner seg! Kjempefin bunad forresten, har helt lik da nesten hele slekta mi kommer fra Kristiansund. Lykke til videre:)

Micke Hakansson

20.mai.2009 kl.23:37

Hej !

Besök en svensk webbsida och se vad doktorn gör med sina patienter ! huuuu...

http://www.totalskandal.se

Henriette

21.mai.2009 kl.05:35

Stå på, vi e mange som støtte deg! Håpe på det bæste for deg! =)

Kristina Andersen

21.mai.2009 kl.11:16

Stå på Regine, dette skal du klare!!

Maria Andrea

21.mai.2009 kl.12:25

Jeg har leukemi. Du spurte om det i et av innleggene dine, husket jeg.

Med meg går det foreløpig bra. Jeg har hatt feber i et par uker nå, men nå har den heldigvis gitt seg.
Etter å ha lest bloggen din nøyere, har jeg bestemt meg for å gi meg selv enda en sjanse, og heldigvis var legene villige til å prøve én gang til. Det blir den siste, så jeg krysser fingerene for å at det skal gå bra.

Stå på :)

Silje

21.mai.2009 kl.13:14

Hei Regine! Det er første gangen jeg er inne på bloggen din i dag. Har lest igjennom nesten alle innleggene dine nå. Jeg må bare få si at jeg synes utrolig synd på deg. Og føler med deg. Jeg synes du virker som en kjempe fin person og beundrer ditt pågangsmot og styrke. Ikke har du gjort noen galt, og du fortjener å bli frisk! Lykke til, Regine. Det er mange som støtter deg. Stå på videre!

Ingrid

21.mai.2009 kl.13:42

Hva er det mellom deg og Martin da? ^^ Noe på gang der ja kanskje...;)

Sara Marita

21.mai.2009 kl.14:12

Du virker som en fantastisk sterk jente!
Stå på, du er flink! :)
Lykke til videre!

Daniel

21.mai.2009 kl.16:07

Krya!

Hoppas det fanns nå sexiga läkare där att titta på!

Brian

21.mai.2009 kl.16:18

Hei, Maria Andrea!

Flott at legene vil forsøke en gang til, og håper virkelig det ordner seg denne gangen, slik at du blir helt, helt frisk. Man skal aldri gi opp håpet, for det finnes alltid håp; uansett hvor dystert været er den ene dagen, kan solskinnet varme opp den neste, og det er ikke bare eventyrene som har en optimistisk slutt...

Så lykke til videre, og skriv gjerne noen ord i denne bloggen iblant slik at vi vet hvordan det går med deg; det er mange av oss som bryr seg - ikke bare om Regine - men også om deg, Maria Andrea. Lykke til, og bli frisk snart!
Både du og Regine må bli friske; dere er verdifulle mennesker, og smilene deres er uerstattelige...!

Brian :)

Wenche

21.mai.2009 kl.17:36

Hei Maria Andrea og Regine!

Jeg stiller meg helt bak det Brian skriver over her :-)
Dere er veldig verdifulle mennesker og glem aldri det. Lykke til.
Varme tanker fra meg

Kristin

21.mai.2009 kl.18:00

Ta tiil deg all den rosen du kan få-du er kjempe flink! Digger bildene dine!

Silje Dale

21.mai.2009 kl.18:32

Jeg sier bare lykke til videre!
Også lurer jeg på om det er bildene som ligger under "bilder" på facebook? :-)

Regine

21.mai.2009 kl.19:17

Tore på sporet: Det vet jeg ikke.

Silje Dale: Jepp, det stemmer!

Maria Andrea: Så flott! Hva var det som gjorde at de endret mening? Hvilken type leukemi har du?

Elizabeth

22.mai.2009 kl.00:33

FANTASTISK fine bilder, Regine! Ble helt målløs av mange av dem:)

Maria Andrea

22.mai.2009 kl.10:51

Jeg har ALL (Akutt lymfatisk leukemi). Har hatt det i snart fem måneder.
Jeg er ikke helt sikker på hva som fikk de til å forandre mening. I verste fall vil det bare forlenge livet mitt, men jeg er villig til å gjøre det meste bare for å kunne leve enda et par måneder.

Jeg har ikke lyst til å dø enda.

Regine

22.mai.2009 kl.11:01

Maria Andrea: Behandlingstiden på ALL er jo 2 og et halvt år. Så jeg skjønner ikke helt. Kan du forklare?

Regine

22.mai.2009 kl.11:59

Unnskyld hvis jeg spør for mye. Er bare nysgjerrig :)

Alexandra

24.mai.2009 kl.16:07

hei jeg vil bare si jeg beundrer deg siden du ikke gir opp, rett før jul mistet jeg en god veninne som bestmmte seg for å ta sitt egentliv helt uten varsel.. det syntes jeg var veldig tøft sammtidig så fikk jeg vite i november at en annen veninne av meg har kreft i skjelettet som sprer seg veldig fort, hun har fått dødsdommen to ganger men hun lever ennå og prøver og gjøre det beste ut av det.

så egentlig det jeg vil framtil er at du får stå på og ikke gi opp..
som regel finnes det alltid en løsning:):) håper på det beste for deg.

karoline

31.mai.2009 kl.16:08

hvilket redigeringsprogram bruker du?

Skriv en ny kommentar

Regine

Regine

18, Kristiansund

Har fått diagnosen MDS/AML - her vil jeg beskrive hvordan det er å leve med/bli behandlet for det. Lurer du på noe? regine1000@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits
Blogglisten