Så langt alt vel

Kuren går sin gang, og den har faktisk virket bedre enn forventet helt fram til nå. Planen var i utgangspunktet å ha en femdagerskur, altså fra mandag til fredag, men nå er det usikkert om jeg trenger å gå på cellegifta helt til fredag. Vi skal se an blodprøvesvarene i morra. Man kan jo aldri vite hva som foregår i benmargen før man tar en prøve, men i følge blodprøvene så har kuren hatt en veldig bra effekt, og det virker som at legene er veldig positivt overrasket.

Da jeg startet på kuren var de hvite blodcellene(leukocyttene) på 26. Hos en normal person er de fra 3-10. Disse tallene viser om det er mange kreftceller i blodet, men om tallet er høyt kan det også tyde på en infeksjon. Hos en person med kreft vil disse bare stige og stige om det ikke blir gjort noe. På en dag falt de fra 26 til 5, og det var et skikkelig kraftig fall som tyder på at kuren har hatt god effekt.

Om ca to uker vil det bli tatt en benmargsprøve for å se hvor mange kreftceller som er igjen i benmargen. Det blir en spennende dag.

Så langt har jeg ikke hatt noen spesielle bivirkninger av cellegifta. Matlysten er ikke helt på topp, men jeg klarer å få i meg noe mat. Kvalmen har jeg sluppet unna heldigvis! Ellers er jeg bare litt trøtt. Men som legene sier, jeg vil få svi for det i neste uke, det er da jeg mest sannsynlig vil få blodforgiftning. Det er en mulighet for at jeg kan få en tur hjem rett etter at cellegiftskuren er ferdig. Kanskje i helgen. Jeg håper det. Hvis ikke vil det jo bli en stund til.

For tiden er Martin på besøk. Han sov over her på sykehuset i natt. Kjekt med noen andre på besøk enn kun foreldre, selv om de er kjekke å ha de også.

I går var jeg en tur på byen rett etter at den ene cellegifta hadde gått inn. Jeg dro innpå kinoen, der har de nemlig et litt spesielt utvalg av filmer. Jeg kjøpte "Blue Velvet", en film av David Lynch. Jeg likte den kjempegodt. Anbefales!

Jeg har også fått høre av Ann Olaug Slatlem(som var så snill og ordnet omtrent alt med utstillingen min) at Morten Krogvold hadde tatt med de kjente fotografene på utstillingen min uten å fortelle noe som helst om meg. Og de likte bildene! Det er skikkelig stort for meg, jeg blir så glad over å høre sånt. Jeg har også fått solgt noen bilder, men har ikke helt oversikt over hvor mange enda. Jeg tror også de vil bli lagt ut for salg på nett etter hvert. Hadde vært artig.

shoes2
(foto: Regine Stokke)

191 kommentarer

Heisann!

13.mai.2009 kl.11:56

Så fint bilde! :D Veldig kult! Du er en god fotograf. Så fint at ting virker som de skal!
Så bra at ting går litt bedre :)Las et innlegg på en blogg, de skal ha støttekonsert for deg :)hørt om den? :)synst det er så fint når folk gjør ting for deg :)Stå på tøffe Regine ;)

Lisbeth

13.mai.2009 kl.11:59

Oi, dette hørtes jo kjempebra ut, Regine!! Fint å høre at du klarer å "kose deg" litt med film og besøk, og at du foreløpig har sluppet unna kvalmen.DETTE KOMMER TIL Å GÅ BRA!!!!!Klemmer fra meg!

Hild Frøya

13.mai.2009 kl.12:02

Du er så flink til å ta bilder jeg blir like imponert hver gang. Har sett noen av maleriene dine også, og de er nydelige. Skulle ønske jeg kunne male.Så bra at ting gå bedre. Du er ei kjempejente med ståpå vilje og et forbilde for mange.

Line

13.mai.2009 kl.12:03

Så bra! Lykke til videre. Håper det ordner seg.Ha en fin dag.:)

kari rasmussen

13.mai.2009 kl.12:09

Herlig bilde, og godt å høre at dette går bra! Hva er ikke bedre enn så gode resultater..Jeg krysser fingrene for at prøvene går bra i morgen, og at du fortsetter å slippe unna den hersens kvalmen:)Storklem.

Marte

13.mai.2009 kl.12:10

Så utrolig bra. Vi har alle sagt at dette ordner seg, og jaggu stemmer det ikke? :D Hurra for Regine!

Trine

13.mai.2009 kl.12:11

Så godt å høre at ting ser ut til å ha en effekt! Jeg har tenkt masse på deg, og skal fortsette å tenke på deg til kreften har gått bort for godt, og du er frisk igjen :) Masse lykke til videre, dette går kjempebra! :)

Rebekka

13.mai.2009 kl.12:11

Du er så tøff! Stå på videre, heier på deg!

Aud-Karine

13.mai.2009 kl.12:12

Det er godt å høre at det går bedre :) Lykke til videre! : )

Ida

13.mai.2009 kl.12:15

dette var fint å høre :) det får bare fortsette slik framover! fresht bilde :)

Ingrid Elisabeth

13.mai.2009 kl.12:16

Så fint å høre at cellegiften tilsynelatende virker. Krysser alt som kan krysses for at det fortsetter i riktig retning framover også :-)

hestiaverden

13.mai.2009 kl.12:16

Så morsomt at fotografene likte bildene dine, kun basert på det de så, ikke med bakgrunn i din historie. Siden jeg ikke kom meg på utstillinga håper jeg veldig på at bilder blir lagt ut for salg på bloggen. Vet allerede hva jeg vil ha :)Håper behandlingen fortsetter like godt som den har begynt - med minst mulig plager for deg.-klem-

♥ KATRINE

13.mai.2009 kl.12:17

det var godt å høre!lykke til videre! :-)

13.mai.2009 kl.12:19

Dette var bra!:D Får håpe det fortsetter sånn!

Ellen

13.mai.2009 kl.12:24

Åh, så godt å høre at det går så mye bedre enn forventet. Håper du slipper unna blodforgiftning. Hva er behandlingen hvis du får nettopp det?Ellen :)

Regine

13.mai.2009 kl.12:28

frkmalin: Den har jeg hørt om, ja. Supert tiltak. Jeg håpet så gjerne jeg kunne være med å se på, men hvis jeg skal ha cellegift til fredag går det jo ikke. Ellen: Om jeg får blodforgiftning gjelder det å starte i gang kjapt med riktig antibiotika, hvis ikke kan det gå riktig så ille.Takktakk til dere andre:)

Frida Marie

13.mai.2009 kl.12:31

oi, Morten Krogvold! Det er creds, gratulerer! Hvilket kamera bruker du?

Stine

13.mai.2009 kl.12:32

Masse lykke til!

Regine

13.mai.2009 kl.12:32

Det varierer, for det meste bruker jeg Nikon D70, men bruker også et helt vanlig digitalkamera. Jeg tror ikke det har så mye å si hvilket kamera man bruker, det står heller i kreativiteten:) Selv om det selvfølgelig er et stort pluss om man har litt fancy utstyr.

Aina T.

13.mai.2009 kl.12:35

Hei Regine. Så godt å høre/ lese !! veldig glad på dine vegne at kuren har fungert såpass bra på så kort tid.men jeg lurer på noenting... Har du prøvd denne kuren før ? Hvis ikke, hvorfor fikk du beskjed av legene at de ikke kunne gjøre mer når de hadde denne kuren som ser ut til å virke bra?? Og er denne kuren siste håp? kan den kurere deg helt evt ? Hvem er forresten Martin ?Ha en strålende dag. Du er kjempe vakker uansett vet du.klemmer fra meg.

Ida

13.mai.2009 kl.12:35

Det er så godt å høre at kuren har en positiv effekt :) Da får vi jo bevist nok en gang at det blir feil av legene å gi opp. Jeg er så sikker på at dette kommer til å gå bra, for du fortjener det så utrolig mye!

Majaaa !!

13.mai.2009 kl.12:37

Nå ble jeg glad på dine vegne!! ;DDUtrolig bra bilde :)

Regine

13.mai.2009 kl.12:38

Aina: Denne kuren har jeg ikke prøvd før, men jeg tror det er en standard høydosekur som brukes når man har fått et tilbakefall. Man kan aldri vite hvor godt disse kurene virker. Hos noen har det ikke god effekt, hos andre har det det. Det er ganske individuelt, og det kommer også an på hvilken type kreftceller en har. Det har vært uenigheter om hva som skal gjøres med meg, men akkurat nå er det St.Olav hospital som har ansvaret for meg, og de besluttet å gi meg denne kuren. Målet er en ny benmargstransplantasjon, det er det eneste som kan redde meg.

Kjersti

13.mai.2009 kl.12:40

Så flott å høre at behandlingen ser ut til å hjelpe fort!Nå ble jeg ordentlig glad, og krysser fingrene for at det fortsetter slik!! Utrolig gøy å høre om bildene dine,- at de kjente fotografene likte dem. Håper det blir mange, mange flere bilder framover! Stå på videre, Regine!!!

Mariann

13.mai.2009 kl.12:40

Så hyggelig å lese at det går bra så langt :-) Og så utrolig hyggelig for deg at bildene dine ble så godt tatt imot. Du er utrolig flink!! Lykke til videre :-) Klem.

Else

13.mai.2009 kl.12:42

Hei Regine, så godt å høre at kuren har virket så bra !.Ja, Blue velvet er litt av en klasiker, husker jeg ble vært betatt av den da den gikk på kino første gang for mange år siden. Nå ser jeg det skal være solidaritetskonsert for deg på Tahiti brygga i morgen, som jeg må prøve å få med meg. I kveld skal jeg på teater : Lang dags ferd mot natt - som har fått strålende kritikker.

Aina T.

13.mai.2009 kl.12:44

Jeg synes det er helt utrolig at legene først ga opp før de prøvde ut alt på deg. Du hadde jo ikke tapt noe på å prøvd denne kuren også før du fikk dødsdommen av legene, ikke sant ?hva må til for å få ny benmargstransplantasjon?All ære til deg Regine, jeg blir klokere og klokere på dette område her, hadde ingen anelse om noenting av disse tingene før jeg begynte å lese bloggen din. Du er ei så utrolig fantastisk jente, det MÅ du ALLTIDS huske på UANSETT. Håper så inderlig du blir frisk igjen og gjøre alle de små hverdagslige tingene igjen.

Regine

13.mai.2009 kl.12:49

Else: Kos deg på teater! Blue Velvet er en kjempefilm.Aina: Det er litt delte meninger om akkurat det. Jeg mener selv at jeg har ingenting å tape, og legene her ser et håp, så det er positivt. For å få til en benmargstransplantasjon må jeg komme i remisjon(at jeg har mindre enn 5% kreftceller i benmargen) og så må jeg tåle cellegifta.

JessVittra

13.mai.2009 kl.12:53

Det er herlig å høre at ting står bra til meg nå, Regine. Jeg har jo egentlig ikke en tvil i min sjel på at du vinner denne kampen her. Genialt at du har fått solgt noen av bildene dine og at folk liker bildene dine. =0)

JessVittra

13.mai.2009 kl.12:55

ikke at ting står bra til med meg, men med deg... Herregud, jeg er jinksa eller et eller annet når jeg skriver kommentarer hos deg. Skriver feil hele tiden. Hehehe...

Aina T.

13.mai.2009 kl.12:55

Om to uker skal du ta ny benmargsprøve. Jeg skjønner deg så godt om du gruer deg til dagen og er nervøs og spent osv. Tro du meg, jeg/ vi kommer også til å være det. Skal telle ned dagene og tenke på deg hver dag vakre deg. jeg er på ferie i Spania da, men skal absolutt fått besøkt bloggen din der og følge med.Ønsker deg all lykke til Regine.

13.mai.2009 kl.12:56

Sender deg mange positive tanker :)

T o n j e

13.mai.2009 kl.12:56

Utrolig godt å høre! :DDet går nok bra alt sammen ;)

Karen

13.mai.2009 kl.12:58

Hei Regine!Det er utrolig fasinerende og veldig rørende å følge din historie. Utrolig flott at du er så åpen og forteller alt du går igjennom. Jeg synes det er trist at personer kommer med MEGET usympatiske og håpløse kommentarer til bloggen din, håper du slipper så mange flere av de.. Jeg ønsker deg masse lykke til videre og håper av hele mitt hjerte at du blir frisk igjen!

Anine

13.mai.2009 kl.12:58

Jeg gleder meg så masse masse masse for at at bildene dine får god kritikk! Det fortjener du, og jeg synes de er fantastiske :D

13.mai.2009 kl.13:02

Det er bra at du ikke er kvalm .Det her skal du klare Regine! Leser bloggen din hver dag.Du er veldig sterk, det skal du ha :)Og dette skal du klare !

Hedda Øysteisndotter

13.mai.2009 kl.13:09

Dette var godt nytt:) Tusen takk for at du deler med oss!

Paula

13.mai.2009 kl.13:11

Så flott med fotoutstillingen, og så flott at kuren går så bra (:Hadde jeg ikke vært syk og kjent deg skulle jeg lett underholdt deg på sykehuset. Men jeg har influensa og kjenner deg ikke :S

Line N - PandorasKrukke

13.mai.2009 kl.13:22

Dette var jo gode nyheter :) håper det fortsetter slik heretter! Stå på Regine, brett opp armene og gyv løs på monsteret ;)Klem fra Line

Marte

13.mai.2009 kl.13:26

Jeg har fulgt med på bloggen din en stund, er bare kjempe dårlig til å kommentere.Ville bare si stå på Regine!Jeg ønsker deg masse lykke til videre og sender deg mange varme tanker.

Kari

13.mai.2009 kl.13:35

Hei RegineJeg ser du har kommentert kommentaren min (?), og det var ikke meningen å høres negativ ut. Det var mer et svar til alle andre kommentarer der, bare litt generell info om hvor umulig denne situasjonen er i de fleste land. Jeg har fulgt med på bloggen til Espen, og andre også, og synes det er kjempebra når slike tiltak virker. Jeg skulle bare ønske at i tillegg til å skrive diverse kommentarer her om hvor urettferdig slike ting er (nå referer jeg ikke til deg Regine, du gjør mye bra) så skulle man også ha fulgt opp disse ordene. Jeg jobber med en doktorgrad innen kreftforskning nå, og kommer mest sannsynlig til å bruke de neste 50-60 årene av mitt liv innenfor dette feltet. Men vi trenger mange, mange flere. Det er så ufattelig mye som gjennstår å finne ut av. Og når det gjelder kritikk av helsevesen, hvorfor ikke engasjere seg aktivt? Bli med i politikken eller hjelp til på andre måter.. Der er nok å ta tak i.Artikkelen "Fighting cancer through the study of sarcomas" av Matushansky og Maki gir et fint innblikk i det kompliserte arbeidet vi har foran oss, og også hvor viktig det er å jobbe sammen, både leger, forskere og andre.Jeg har forresten vært på et lite seminar om forskning på AML på grunn av deg, og dersom du har lyst å fortelle om det lurer jeg på hvilken behandling du nå får, cellegifttype o.l. Det virker som om den behandlingen du er inne på nå, med kanskje andre-transplantasjon er et unikt og nytt gjennombrudd her i landet?Lykke til videre, du er en kjempetøff jente, og jeg håper virkelig du får bli bra igjen.

Mona

13.mai.2009 kl.13:37

Så oppløftende og godt innlegg, Regine! Både når det gjelder kuren som ser ut til å ha positiv effekt og at bildene dine blir godt mottatt! Veldig godt å lese, selv om jeg ikke kjenner deg! :)Måtte bare si det! :)

Emira

13.mai.2009 kl.13:40

Strålende å høre at kuren går bra! Krysser fortsatt fingrene for deg:)

Lise Ohr

13.mai.2009 kl.13:55

Deilig lesning, Reginemor :)!! Naa ble jeg glad..

F r i d a P e t r i n e

13.mai.2009 kl.13:59

Så fint å høre at det går bra så langt!! Å kjempefint at utstillingen går bra! : D Krysser fingrene!

13.mai.2009 kl.14:01

Så bra å høre, må være deilig å se at noe endelig går framover. Så får vi bare krysse fingrene for benmargsprøven om to uker! :)

Siv Annette

13.mai.2009 kl.14:16

Så utrolig flott :DDu tar fantastiske bilder, det er i allefall sikkert !!Jeg håper du slipper unna de verste smertene.Masse lykke til, dette går absolutt den rette veien :D

Stine

13.mai.2009 kl.14:17

Så bra bildene dine selger Regine :o)Du er kjempe flink, og jeg liker måten du tenker på...Det vises i bildene dine!

Olivia :-)

13.mai.2009 kl.14:17

Stå på :-)

Juliane Wikran

13.mai.2009 kl.14:18

Så godt å høre at det går fremover, det er skikkelig bra, satser på at benmargsprøven gir gode resultater. Jeg liker veldig godt bildene dine forresten, du er dyktig. :)

Arisia

13.mai.2009 kl.14:19

Dette skal du klare! Lykke til kjære Regine!

Vanja

13.mai.2009 kl.14:25

SÅ BRA :DJeg tenker på deg og ber for deg hver eeneste dag, og jeg bare vet at du kommer til å bli frisk! :D Aldri gi opp! Noe du ikke gjør, og det er bra ;D

ChibiAnna

13.mai.2009 kl.14:27

Så bra! :D Gogo! ^^Likte bildet kjempegodt forressten ;)

Karina

13.mai.2009 kl.14:28

Ej e glad for at du ikkje he blitt veldig dårlig at kuren fungera bra! Lykke til vidare, håpe ikkje du fe svi for masse neste veke!

Regine

13.mai.2009 kl.14:29

Kari: Ja, det er mye arbeid innenfor kreftforskning. Og flere og flere burde engasjert seg i det. Så flott at du har tenkt å "vie" livet ditt til det. Jeg kan nok ikke engasjere meg aktiv innenfor politikken nå, i og med at jeg har mer enn nok med å bekjempe sykdommen. Kjempeflott at du deltok på seminaret angående forskning på AML. Jeg har hørt at de har transplantert to ganger i Bergen, men ikke på rikshospitalet. Så jeg vet ikke hvor unikt det er om jeg skal få det til. Cellegiften jeg går på nå heter Cytarabin og Fludarabin. I tillegg får jeg neupogen en gang daglig.

Camilla

13.mai.2009 kl.15:01

Saa utrolig bra Regine! Staa paa videre, sender masse gode tanker : )

petter

13.mai.2009 kl.15:01

Paris Hilton bed ny sex tape!Sjekk selv: http://www.nettklikk.no/cgi-bin/payperclick/clickthru.cgi?id=orsleie

stina

13.mai.2009 kl.15:05

Så mange gode nyheter:) Så bra at kuren virker, og bildene dine!!!Jeg håper virkelig de blir lagt ut for salg på nettet Regine - jeg vil kjøpe flere - de er vakre!Ønsker deg en fortsatt god dag!

cilla

13.mai.2009 kl.15:17

Kan noen fortelle meg når og hvor støttekonserten er for Regine?

Sophie*

13.mai.2009 kl.15:18

Skikkelig kult bilde :-)Og ikke minst, så gode nyheter!! Ta med hver eneste positive ting å fokuser på dem. Dette kommer til å gå kjempe bra. Masse lykke til videre og ha en fin fin kveld

Marianne

13.mai.2009 kl.15:21

utrolig godt å høre at kuren gir positive utslag! stå på!! :)

Regine

13.mai.2009 kl.15:22

Støttekonserten er torsdag 14.mai(imorgen) klokka 18.00 på tahiti i Kristiansund ;)

miriam : - )

13.mai.2009 kl.15:29

Så bra at kuren har virket så bra !! :-) Lykke til! Forresten er det bilde utrolig fint! Du er flink til å ta bilder!

Anita

13.mai.2009 kl.15:31

høres jo kjempe bra ut! alt du må ha er tro'a på deg selv :)lykke til videre i livet! (:

M.Cooper

13.mai.2009 kl.15:33

Jeg elsker David Lynch, blue velvet er kjempe bra! Flott å høre at det går bedre, dette blir å gå kjempe bra :)

Andrea Desiree

13.mai.2009 kl.15:35

Jeg blir like letta hver gang jeg ser du har et nytt innlegg. Og jeg ble kjempe glad når jeg lesteat det gikk bra med deg. Jeg vet at alt kommer til å ordne seg, det er jeg helt sikker på. Virker som du er en utrolig sterk jente, stå på videre!

Gunn

13.mai.2009 kl.15:39

Kjære, kjære Regine:)Jeg har aldri skrevet kommentar her før, alle ord er på en måte brukt opp blandt alle andre innlegg, men nå følte jeg at jeg bare måtte skrive noen ord til deg:)Det er lenge siden jeg begynte å lese bloggen din og jeg leser den opptil flere ganger daglig med enorm interesse og stor begeistring!Du er bare et helt spesielt menneske! Måten du skriver på gjør at jeg beundrer deg meget, meget høyt!!! Jeg skjønner ikke hvor du tar alt motet fra. Men jeg tror nok at du pga din motivasjon og ditt pågangsmot er sterkere rustet til å komme deg helskinnet gjennom dette. Du er sterk! Du er flott! Og du er et fantastisk menneske!!!Tenk å dele alle dine opplevelser med oss som er fremmed for deg!Av hele mitt hjerte ønsker jeg deg alt godt. Jeg vet du kommer til å seire over kreften en dag. Jeg vil at du skal vite at du er i tankene mine svært ofte, og du har nok åpnet øynene til flere enn meg med din åpenhet og ærlighet. Jeg tror nok jeg er blitt mer klar over hva livet virkelig er verdt! Vi er nok mange som har fått et klarere syn på realiteten mellom problemer og bagateller!!!Jeg lover deg at jeg, HVER DAG, skal gripe dagen og være takkmenlig for små hverdagslige ting!LYKKE TIL VIDERE, Regine! Jeg trenger ikke å be deg stå på, for d VET jeg at du gjør! Alle varme tanker og sterkeste ønsker fra Gunn:)

Ellinor

13.mai.2009 kl.15:43

Høres jo kjempe bra ut! :) Tøft bilde :D

Sophie

13.mai.2009 kl.15:44

Så bra at ting begynner å gå bedre! blir en spennende tid fremover! Krysser alt jeg kan for deg! Lykke til videre! :D

mariannebn

13.mai.2009 kl.15:51

Så bra at det går oppover, Regine! Dette klarer du! :]

Jane

13.mai.2009 kl.16:01

Så flott å lese at det ser ut til å virke ! Stå på, ikke gi deg nå :-). Lykke til videre, håper alt går som forventet og at du kan få en fridag hjemme. Fortsett å ta bilder, dette kan du ! Varm klem fra Jane.

Ironmaid

13.mai.2009 kl.16:01

Fint å høre at du blir bedre Regine :)Jeg er sikker på at du blir helt frisk :)

Maja

13.mai.2009 kl.16:05

Hadde alle personer her i verden vært som deg, ville det vært en bedre plass. Jeg blir rett og slett stolt og ikke minst rørt over at en 17 åring kan være så flott!

Ingrid

13.mai.2009 kl.16:10

du er sykt flink til å ta bilder!

Ragna Sørensen

13.mai.2009 kl.16:12

Hallo Regine!Innlegget ditt i dag gjorde meg veldig glad. Og det artige bildet stråler våryr glede! At du greier å formidle det til oss andre i den situasjonen du er i, - er bare helt fantastisk.Jeg er en mor som kjenner på hvor grusomt det må være å oppleve at ungen din går gjennom det du gjør nå, - hils din mor! Jeg var i stuss om jeg skulle fortelle om bloggen din til min sønn siden han er midt i eksamen for tiden. Jeg gjorde det likevel, for jeg savner at gutter bryr seg... Han kjøpte straks to t-skjorter og bruker dem nå i eksamenstiden. Kanskje han får flere gutter til å bry seg!Jeg ønsker deg lykke til i dagene som kommer!Ragna

Iselin

13.mai.2009 kl.16:26

Så godt å høre! Håper det fortsetter slik :)

Lisbeth

13.mai.2009 kl.16:28

Kreftcellene hadde trodd at legene hadde gitt opp, vet du. Så nå blir de knust i et skikkelig bakholdsangrep - dette var de ikke forberedt på :-) HURRA!

cilla

13.mai.2009 kl.16:33

Hvem opptrer på konserten i morgen? Har ei datter som lurer og har lyst støtte opp om deg:))
så godt å høre at det går bra!! :) :) :) that made my day :) krysser fingra videre for deg at det fortsetter i den retningen!! :)oi så spennende :D håper bildene blir lagt ut for salg på nettet :DHa en kjempefin kveld videre!! :) :)

Henrietterr

13.mai.2009 kl.16:37

Stilig bilde! Kjempe fint at det ser ut til at det virker : )

Kivle

13.mai.2009 kl.16:46

Fin fin blogg du har. Krysser fingra for deg. Om du er glad i film skal jeg anbefale en fin en for deg. Garden state. God bedring.

Kristina Andersen

13.mai.2009 kl.16:47

Tenker masse på deg, Regine. Dette kommer du til å klare :)

Synne

13.mai.2009 kl.16:57

Så godt å høre at det gikk bra, Regine. La oss håpe det fortsetter sånn. Du er sterk, så jeg tror og vet at du kan klare dette! Vi heier på deg.

Linn Inger

13.mai.2009 kl.16:59

Godt å høre at ting går riktig vei! Hurra! Jeg håper virkelig at dette går hele veien:)Fint bilde du la til innlegget ditt i dag, hvordan får du til den effekten at alt bak blir mørkt? Fine sko også!:)

Martin

13.mai.2009 kl.17:11

Endelig !Det var på tide at det gikk oppover med deg !Og fremover skal du nook bli bedre skal du se. Dette kommer til å gå bra Regine :D

Carina

13.mai.2009 kl.17:12

Kjære Regine. Jeg tenker på deg hver dag og ønsker deg det beste. Jeg vil så veldig at du blir frisk! Ellers sender jeg en hilsen til dine foreldre også, de må også være fantastiske mennesker som har fått en så flott datter!Jeg ber til Gud for deg, for sikkerhets skyld:)Hilsen Carina

Eline

13.mai.2009 kl.17:15

Hei Regine :)Hvor kan man finne disse vakre bildene / maleriene du har malt& tatt . de er jo helt utrolig fine ;oSkulle betalt mye for å hatt et sånt i stua. !Særlig det bilde med skoene var jo bare helt rått !Hadde vært fint med svar . :)Lykke til videre , Regine. Ser ut til at det går den rette veien. ;)

Marthe

13.mai.2009 kl.17:16

Enig, de bildene er utrolig fine !

Tess

13.mai.2009 kl.17:16

Dette var gode nyheter! Dette SKAL gå bra Regine:)

Einar

13.mai.2009 kl.17:16

Hei. Kjempeflott at kuren virker-:) Du greier dette Regine. Håper dem har rett type antibiotika på lager ved eventuell blodforgiftning. Masse god bedring klemmer-:)

Anita

13.mai.2009 kl.17:17

Så godt å høre at det går fremover:) Krysser fortsatt fingrene for deg,og ønsker deg lykke til videre:)Klem.. Forresten..Hvem er Martin??:)

Ragna 9 år

13.mai.2009 kl.17:22

Hei Regine. Jeg,søster og mamman min leser og følger med deg hver dag. Jeg synes du er så pen ei jente. Jeg håper du blir frisk igjen. Alt ordner seg til slutt,pleier mamma å si. Klem fra Ragna...

Marilen

13.mai.2009 kl.17:24

Så bra at det går bedre med deg, Regine!! Fantastisk at kuren virker! Dette klarer du, stå på! :D Flott bilde du har tatt forresten! :D

cilla

13.mai.2009 kl.17:32

Så flott at denne gang gikk ting litt bedre. Supert:))Lurer på en ting jeg. Hadde det vært en ide og laget kleskolleksjonen din til barn også? Vet flere som hadde vært interessert. Vi er mange mødre med barn her..

Wenche

13.mai.2009 kl.17:32

Åh, ble utrolig glad av å lese dette, Regine! Vet jo at det er vanskelig å ta gleder på forskudd når man vet hvor tøff denne veien er, og hvor mange skjær som kan stikke opp i sjøen. Men gleder meg masse, masse over alle gode tegn på veien, og skritt som kan føre deg mot et friskt liv! Unner deg det så veldig, veldig!For øvrig et kjempestilig bilde!Ja, jeg er blant dem som daglig er inne på siden din og som krysser bena :-) og fingre for at flere gode nyheter skal dukke opp på din vei i tida som kommer!Håper den neste uka ikke blir altfor tøff, og at antibiotikaen vinner eventuelle kriger raskt!

Violaine

13.mai.2009 kl.17:35

Så deilig da, Regine. Håper virkelig dette blir kuren som gjør underverker for deg. Og flott du har Martin rundt deg.Sikkert mange som vil være interessert i å kjøpe bilder av deg, om de ikke er solgt allerede. Har selv lurt på om de ikke skulle legges ut for salg.Du er en utrolig sterk og ikke minst spennende og inspirerende person. Bloggen din gir så mye innsikt i hvor sårbart et menneskeliv er - og samtidig hvordan det går ann å møte livets brutalitet med mot og verdighet.Jeg vil nok aldri kunne få en brøkdel av den styrken og verdigheten som du demonstrerer gjennom dette, men forhåpentligvis klarer jeg å lære nok av deg til at jeg blir litt bedre til å takle livets utfordringer.

Linn Jones

13.mai.2009 kl.17:45

Så bra. Kjempe fint å lese! :D

Wenche

13.mai.2009 kl.17:54

Hei.Er bare så glad på dine veier. Endelig positiv fremgang, noe du virkelig fortjener.Da krysser vi fingrene for at det går bra neste uke og, uten for mye ubehag.Dette var bare så kjekt å lese.At folk rundt omkring støtter opp er jo bare så super, det fortjener du.Lykke til videre.

ingvild

13.mai.2009 kl.18:01

du kommer deg gjennom dette, regine!! glad at du har sluppet unna de verste bivirkningene så langt denne gangen.. :) mangelykkeklemmer til deg, regine. du har oppnådd mer enn de fleste på din egen alder, og alle andre. keep going, never stop fighting!

Guro

13.mai.2009 kl.18:03

Jeg vil bare ønske deg alt lykke til.Har skrevet et innlegg om deg på bloggen min :)www.guro-n.blogspot.com

Niklas

13.mai.2009 kl.18:05

Sånt liker man å høre:) Detta går riktig veien. Lykke til videre.Klem fra Niklas

Merete Øibakken

13.mai.2009 kl.18:16

Hurra! Fortsett med å seire over de dumme kreftcellene! - Vis dem hvem som er sterkest!! Og på sønadg skal du hjem å spise pølse, brus og så mange is du klarer!! HURRA!;) Merete

Regine

13.mai.2009 kl.18:29

Fra facebook:"dette er mer en støtt konsert dær inntekten vil gå til regines behandling:)Bilettene selges på døren. 100kr over 16år og 50 for de under 16år;)Det er Røde Kors Ungdom i Kristiansund som arrangerer dette."Musikk:Hanna og GuroThe JcbKarrowsSprængstoffMathilde DahlHermineBend OverInvild WingeTåkeskyMads BeldenStian ÅkvikDans:Dancing DivasDancing DollsDet er altså disse som skal spille. Håper noen tar turen. Jeg skal si ifra med en gang jeg vet om bildene mine blir lagt ut på nett for salg.

sirkeline

13.mai.2009 kl.18:31

Glad på dine vegne. Hold ut, tenker mye på deg! klem

Thea&Preben

13.mai.2009 kl.18:34

Blir så glad hver gang det skjer noe positivt på bloggen din:) med deg også da forøvrig:) Kjempebra at du ikke blir helt "satt ut" av cellegiften, så da krysser vi det som kan krysses for at resten går bra også!!

Regine

13.mai.2009 kl.18:39

Forresten, så noen som lurte på hvordan jeg fikk bakgrunnen mørk på bildet. Jeg bruker photoshop og justerer på levels.

Aina T

13.mai.2009 kl.18:42

Er det noen som vet hvordan det går med Marie Andrea ( eller Maria Andrea ) ?Hvis du leser dette, så må du vite at vi tenker på deg også. Kan du legge igjen et spor her? Håper det går bra med deg også.klemmer fra meg

Helene

13.mai.2009 kl.18:45

Lykke til videre, kjære Regine!Jeg har troen på at dette skal gå bra.

stinelisee

13.mai.2009 kl.18:45

lykke til videre ja. Håper virkelig ting ordner seg.

Ida Kristin

13.mai.2009 kl.18:51

Så gøy å få solgt noen bilder da!;) Håper du klarer deg gjennom behandlingen. Har ikke vært gjennom det selv, så vet ikke hvordan det er, men ønsker deg virkelig lykke til, Regine..!

Lillan

13.mai.2009 kl.18:54

Deilig at du er på bedringens vei Regine! Dette var skikkelig gode nyheter :-D Krysser fingrene for at benmargsprøven blir fin også. Det hadde vært flott om bildene dine kom på nett, jeg har forelsket meg i flere av dem - og det som ligger i denne posten her var fantastisk!! Jeg elsket det.

Christine

13.mai.2009 kl.18:54

Det var bra å høre at det gikk fint med deg:)Lykke til, Regine! Stå på

Astrid

13.mai.2009 kl.18:58

Hei på deg:)!! Så flott, da går det riktige veien;)... Jeg og lille Silje følger med:)vet du... Stor klem fra oss begge:)STÅ PÅ!!!!!!"når det blæs som verst på toppan, og når galskapen får rå... skal vi hold om kring hverandre, for vi veit det her ska Gå".....

Silje

13.mai.2009 kl.19:01

Håper alt ordner seg for deg :) God bedring, og lykke til! Vil bare si at jeg har kjøpt den grå buksa som er lagt pga. deg og det. Den er så fin, og utrolig herlig å gå i! :)

Grethe Ohr

13.mai.2009 kl.19:08

Kjære Regine.Kjempebra at ting går i riktig retning. Det varmer hjerte mitt.

Monica

13.mai.2009 kl.19:10

Hei Regine! har følgt bloggen din en stund! og det gleder meg at du responderer så bra på kuren. Krysser fingrene for deg!
Så bra at det går fremover. =DKjempe fint bilde =D

Nina ^^

13.mai.2009 kl.19:16

Bra at ting går bedre med deg! god bedring : )

Katrine

13.mai.2009 kl.19:21

thumps up

Anna

13.mai.2009 kl.19:22

Skönt att du verkar må efter omständigheterna bra, fast jag blir litet orolig när jag läser ditt inlägg. Såvitt jag vet ska man fullfölja kuren om man påbörjat den, såvida man inte får livshotande komplikationer.Neupogen har som effekt att de vita blodkropparna (neutrofila) stiger kraftigt! Ex låg Ts Leokocyter (totalvita) på 2,8 innan den andra AML kuren, för att sedan dag 2 i kuren ha stigit till 10,6. Sen började de sjunka ordentligt. Vår professor sa att det inte var så stor mening att titta i benmärgen under och efter kuren, innan neutrofila kommit igång och stigit till 0,5. För oss tog det cirka tre veckor från påbörjad kur.Håller både tummar och tår för att du inte får blodförgiftning eller andra komplikatationer och att du snabbt kommer i remission!!!Klemmer Anna

Kristine

13.mai.2009 kl.19:32

Jeg synes det er utrolig trist at folk får kreft. I hvert fall når de er så unge som deg, alle burde få en sjanse til å leve livet fult ut, men uheldigvis får ikke alle det. Men du må ikke gi opp! Det er fortsatt en sjanse for at du kan overleve, jeg håper på det beste, og det er jeg sikker på at de fleste andre gjør også! Jeg synes du er utrolig heldig som klarer å være så positiv, selv kan jeg være litt negativ noen ganger, men det er over småting. Ikke ting som kanskje er så viktige. Du virker som en veldig positiv jente som ikke vil gi opp! Jeg er sikker på at du klarer dette, hvis du virkelig vill! Jeg krysser fingrene mine for deg!

Kristine

13.mai.2009 kl.19:34

glemte dette; utrolig bra at ting går fremover !

ceciliek.

13.mai.2009 kl.19:41

jeg elsker å lese positivt nytt fra deg! Håper du kommer deg fint igjennom det, og at du får de svarene du ønsker på prøvene! Om du er i Trondheim og det er noe du trenger eller ønsker, bare si ifra- hjelper gjerne til om det skulel være noe :) Krysser fingrene og sender gode tanker!

Britt-Arnhild

13.mai.2009 kl.19:47

Hei Regine.Jeg har ikke kommentert før, selv om jeg har lest bloggen din en god stund nå, og er skikkeig imponert over deg.Gledelige nyheter i dag!Vi er mange som støtter deg rundt omkring i landet.Hisen Britt-Arnhild (i Trondheim)

KARI GRANUM

13.mai.2009 kl.20:14

HAR LEST BLOGGEN DIN ENGE NÅ DU ER EI KJEMPETØFF JENTE SYNES JEG ØNSKER DEG ALT GODT DETTE KLARER DU KJEMPEFINT

Maiken

13.mai.2009 kl.20:17

så bra at cellegiften har bra effekt da! :)er martin kjæresten din?

ANNE

13.mai.2009 kl.20:24

HEI PÅ DEG REGINE,jEG BLE VELDIG GLAD DA JEG LESTE AT DET SÅ LANGT SER BRA UT.MASSE LYKKE TIL VIDERE....KLEM FRA ANNE.

tine

13.mai.2009 kl.20:32

Så nydelig å høre at det går bra, og at resultatene ser bra ut så langt! Ønsker deg masse masse lykke til videre. Så fint at du klarer å kose deg litt innimellom også. Tenker på deg hver dag, og du MÅ bli frisk igjen!!

Eline Sofie

13.mai.2009 kl.20:50

Hei Regine!Godt å høre at du har fått behandling!Alt kommer til å ordne seg til slutt:)Bare tenk positivt!Liker å høre når du har gode nyheter.I morgen skal jeg på konserten med t- Skjorta på:D

Camilla

13.mai.2009 kl.21:02

Så bra å høre at ting ser bra ut foreløpig! Regner med at du har hørt dette og gjennom sykehuset har vært i kontakt med en ernæringsfysiolog, men jeg skulle bare si at så lenge du har matlyst bør du prøve å spise så mye du klarer! Desverre er det mange med kreft som ikke klarer å spise, så så lenge du har matlyst bør du prøve å i det minste vedlikeholde vekten din.. Spis energirik mat som nøtter hvis du er glad i det =) Lykke til videre, jeg tenker på deg! Mvh ernæringsfysiolog

SOFSEN

13.mai.2009 kl.21:18

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ^ SÅNN SER JEG UT NÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jeg er så stolt, så stolt, SÅ SUPERSTOLT!!! Både for at du er så sterk, fordi du er så flink, fordi du er så tapper og fordi du er du!Glad i deg, Reggirock!!!!
Så bra at alt går bra med deg, og at der ser ut som at kuren fungerer :) Krysser fingrene for deg Regine. Du fortjener det meste :)

Janne

13.mai.2009 kl.21:19

:'DSå FANTASTISK flott at legene er positivt overrasket :D

Iben

13.mai.2009 kl.21:28

alt vil gå bra med deg, gleder meg til du blir ordentlig frisk igjen!! neste uke vil sikkert bli tøff, men husk: det blir man bare sterkere av! stå på!

incoming

13.mai.2009 kl.21:30

Hei igjen Regine! :)Nå ser det jo greit ut med blodcellene, så får vi bare håpe det holder seg slikt! =)Det må jo være helt fantastisk at de detter SÅ utrolig fort ?!Jeg håper iallefall at det er skikkelig positivt!Dette her skal du klare å slå altså!!!Det har jeg plutselig helt sinnsykt tro på!! :DJA JA JA JA!!!!!!!Håper ikke blodforgiftningen kommer, hvis det er mulig å unngå den.Håper iallefall at du ikke blir så kjempe dårlig :(OG jeg håper at du får komme hjem i helgen! :)jeg er helt utrolig interessert i denne Martin da, som er så snill mot deg! =)Er det kjæresten din? Hi Hi Hi!!Mange klemmer fra Marianne i Oslo!! :D

Ane

13.mai.2009 kl.21:32

Så godt Å hØre:)))

13.mai.2009 kl.21:43

Så godt å høre at det går den rette veien! Jeg er fremdeles sikker på at du kommer deg gjennom dette. Jeg vil også si at med bloggen og din fantastiske åpenhet har du gitt meg et nytt og bedre syn på livet, og jeg merker at jeg verdsetter livet og hverdagen mer nå enn jeg gjorde før. Som du selv har sagt så er et A4-liv et flott liv. Stå på videre!!!

Emilie

13.mai.2009 kl.21:48

Jeg elsker bildene du tar! Og så morsomt det var det som Morten Krogvold hadde gjort, det viser bare hvor stort talent du har. Du kommer til å bli en stor fotograf en gang i fremtiden, for du har talentet! :D

ragnhild

13.mai.2009 kl.21:50

Lykke, lykke, lykke til! Dette vil du klare!
Så godt å høre at det går bra :)Lykke til videre! Klem

Cathrine Strøm

13.mai.2009 kl.22:18

Har stor respekt for deg Regine! stå på... du rører oss alle med å dele historien din! kjempe flott... håper så inderlig at livet farer godt med deg og at du skal vokse og bli en flott kvinne!

Hilde

13.mai.2009 kl.22:25

JAAA, this made my day!!! Nå kjenner jeg glede og faktisk KRIBLING i hele kroppen! Skal ikke se bort ifra at det er folk sine bønner og gode tanker rettet mot deg som er med og hjelpe asså! Høres kanskje teit ut, men jeg tror positivitet og seig styrke hjelper deg masse masse Regine! ALDRI gi opp håpet!! ALT kan skje med riktig innstilling! Liker attituden din Regine... Fortsett sånn! Jeg kjenner deg ikke personlig, men kjenner at jeg er veldig, veldig stolt av deg ;-) Tror og håper inderlig på at det fortsetter å gå din vei nå... Kjenner jeg virkelig tror på at de stygge kreftcellene kommer til å tvinges ut av kroppen din... Sterke, flotte du... De satte seg i feil person ja, that's for sure ;-)Masse klemmer og lykkeønskninger til deg!!

Therese

13.mai.2009 kl.22:25

Så utrolig godt å lese!! Fortsatt god bedring!

karoline

13.mai.2009 kl.22:26

Hei Regine:D!veldi kjekkt å lese at alt ser ut til å gå bedre nå:) håper det fortsetter slik:D! har aldri kommentert før, men er daglig innom din blogg og du skal vite at jeg tenker masse på deg! jeg synes du er en fantastisk jente og jeg håper at det til slutt ordner seg for deg! du fortjener det aller aller beste! stå på regine og ikke gi opp! Jeg er utrolig glad i deg selv om jeg ikke kjenner deg

Solveig

13.mai.2009 kl.22:26

Hei.Så bra at kuren ser ut til å virke, og at du kanskje ikke trenger alle fem dagene:-)Kos deg mens du kan nå, får imunforsvaret daler i bunn.Klem

Celine

13.mai.2009 kl.22:30

dette var godt å høre! :) får håpe det går denne veien Regine!

Benedikte

13.mai.2009 kl.22:33

Så deilig med gode nyheter :D Jeg sitter her og gliser^^Stå på =DElsker bildet, det er et jeg kunne tenkt meg å ha på veggen.

anne marie

13.mai.2009 kl.22:33

Såååå godt å høre noen positive nyheter.... jeg ønsker deg mange flere....Klem

Wenche

13.mai.2009 kl.22:56

Er det dine ben og stilige sko?Forstår forresten veldig godt at kunstnerne ble betatt av talentet ditt!

Regine

13.mai.2009 kl.22:57

Jepp, det er mine ben og sko;)

Mari vel:)

13.mai.2009 kl.23:10

hei regine!Jeg håper virkelig ikke du føler jeg tar ting ut av sammenhengen her, for det er ikke meningen! Men vet du hvordan man kan opprette ett fond? Jeg har så lyst å starte ett fond som kan hjelpe rus avhengige, til minne om bestekammeraten min som gikk bort fra oss i overdose i fjord, men vet liksom ikke helt hvor jeg skal begynne. Syns det er skipt at så mange unge liv går tapt til både sykdommer og dop. Det er godt å vite at ditt liv ikke skal bli en av dem:) Håper du kan svare meg, og unnskyld igjen hvis du syns det er helt usaklig:)Get better soon;)klem

Olaf Nielsen

13.mai.2009 kl.23:25

Kjære Regine :-DDette var gode nyheter. Blir så glad når du får medgang og ting går bra.Tenker på deg mange ganger om dagen.STÅ PÅ Regine.Du er også til stor hjelp for meg, det setter ting i perspektiv. Når jeg har det som værst, tenker jeg på deg og sier til meg selv: Dette er ikke problemer, men bagateller jeg faktisk kan overvinne.Tusen takk Regine.Klem Olaf :-)

Mariann

13.mai.2009 kl.23:30

Ååå, så fint! Hold ut.

Stine

13.mai.2009 kl.23:34

Du klarer deg gjennom dette Regine! Supert at du ikke er plaget av bivirkninger=)

MiaT

13.mai.2009 kl.23:35

Nå ble jeg gla!! Alle gode tegn er bra! Krysser fingrene for deg, ønsker deg lykke til, og har troen på at dette kommer til å gå bra Regine! Klem.

Desireé

13.mai.2009 kl.23:40

Nå ble jeg utrolig glad på dine vegne!! HURRA!! Jeg har, i likhet med mange av de andre tro på at dette skal gå bra!!

En mor

13.mai.2009 kl.23:41

Regine! du rocke!!! vett du ka? sofsen sa det :):) :). Den vil eg henga meg på!!!!! Vett du ka? Eg leste at de går bra for deg tidlegere i kveld! Kjenne deg ikkje.... Men har brukt opp ein tørkerull i gledestårer for deg!! Har segt de før har ei jenta på din alder og øsnke deg og dine nærmaset ein lys framtid med masse gode dager! og vil være lang fram i køen når bilden edine komme på ..nett!!! Godjentå..... Lykke te og håpbe du får ein flott 17. mai. Håbe 1000 klemme over nett e bra! God natt og lykke til!!!

St

13.mai.2009 kl.23:42

Hold fokus! Dette vil gå bra! Blessings

Brian

13.mai.2009 kl.23:45

Hei, Regine!Flott at kuren ser ut til å virke, og at du er i god form. Håper virkelig du klarer dette...!Selv har jeg gått rundt i halvsøvne i hele dag, og siden jeg skulle fullføre oppmuntringshistorien om den vesle engelen, tok jeg fatt på denne......men følte meg omtrent like litterær som en gullfisk med kusma, så jeg har i stedet kommentert boken engelen skriver.Slik at de som kan trenge litt oppmuntring, kanskje blir muntret opp av å vite at alle problemer har en løsning; at det alltid finnes håp.http://smile.dracula.noHåper kuren gir gode resultater, Regine, og lykke til videre med fotograferingen...! :)Brian

Linn Marit

13.mai.2009 kl.23:55

Så bra at ting går bedre:D Jeg krysser fingrene for deg

Regine

13.mai.2009 kl.23:55

Mamind: Det er jeg sannelig ikke sikker på. Det jeg vet var at det ble startet opp av privatpersoner, så var det en del papirer som ble skrevet under av banken osv. Kanskje du kan ta kontakt med banken din? Kanskje du må sende inn en søknad av noe slag? Lykke til! Kjempebra tiltak:)

Maylinn

14.mai.2009 kl.00:01

Jeg er så glad for at det går bedre:D og at kuren virker!!! Jeg følger nøye med på deg=)

sylvia øyen

14.mai.2009 kl.00:15

så utrolig godt å høre !! masse lykke til videre :) stor klem

Sine Nomine

14.mai.2009 kl.00:24

Dette var hyggelig å høre, Regine. Fint at behandlingen ser ut til å virke og at du ikke har så store bivirkninger. Lykke til videre :)

Thea&Preben

14.mai.2009 kl.00:26

Så bra at det ikke er bare vi som er hedninger:) hehe.. Er enig i at det er mer mellom himmel og jord enn vi vet om, det er jo snåsa-mannen et levende bevis på! Han skal nemmelig ikke kimses av;)

Kristin

14.mai.2009 kl.00:36

Bildene dine er så flotte å inspirerende=)Håper ting vil funke bra for deg fremover.. Kreften er en urettferdig og skummel sykdom. men heldigvis har utviklingen vært bra de siste årene med behandlinger å slikt og mange kan bli kurert, Håper du er en av de!

Mariell

14.mai.2009 kl.01:06

Nå ble jeg skikkelig glad... kjempe god nyhet:):) Stå på! Du er helt utrolig:) KleM

adina jeanette

14.mai.2009 kl.01:39

alle tanker til deg..

Pia Susanne

14.mai.2009 kl.02:12

Utrolig bra Regine, tror det går rette veien jeg. Eller jeg vet, du skal overleve! :-) Jeg har en sterk følelse av at alt går bra med deg, og magefølelsen min har som regel rett. Stå på du Regine, du er sterk som få!

Isabel

14.mai.2009 kl.08:48

Hei, REgine :-)Flott,flott!, at kuren foreløpig har virket så bra:) Håper ting fortsetter sånn....!Stilig at det blir avholdt støttekonsert for deg - skulle bare mangle;)Ønsker deg alt godt, og masse lykke til videre, tapre person ^^-klem-

Nora

14.mai.2009 kl.08:52

Du er den fødte fotograf :) Elsker bildene dine!

The Teller

14.mai.2009 kl.09:51

Dette var skikkelig hyggelig å lese. Alt sammen.Får bare si; tvi tvi til neste uke.*krysser fingre for at det ikke blir det helvete de sier*

Marianne Ringstad

14.mai.2009 kl.10:08

YES!Nå er det virkelig glede i Kristiansund... og resten av landet!Er så glad for at du er igang. Lykke til! Skriv ogfte på bloggen din slik at vi blir oppdatert!:-)Klem fra alle oss!

Therese Melina

14.mai.2009 kl.10:25

supert å lese dette :) krysser fortsatt fingre og tær, og tror på at det skal gå din vei nå :)

Guro(:

14.mai.2009 kl.12:03

Aww, så bra at ting går bra så langt Regine! :) Det fortjener du!

Linn Jeanette

14.mai.2009 kl.12:06

så bra! :d

Jørgen

14.mai.2009 kl.13:31

Gode nyheter :-D stå på!

Bjørn

14.mai.2009 kl.13:45

Kjære Regine!Du har fått meg som er frisk til å tenke meg om.Du har pekt på hva som er det viktig her i livet.Du har gjort meg flau når jeg tenker på mine små bekymringer.Takk for det du betyr for meg og andre.Takk for at du deler dine tanker, dine smerter og dine gleder.Jeg håper og ber så inderlig om at du må bli frisk igjen Regine. Ingen ting er over før det er over, og jeg vet at du aldri kommer til å gi opp. Stå på!

petter

14.mai.2009 kl.14:20

Haha. Se beyonce slipper bh´en!Sjekk selv! http://www.nettklikk.no/cgi-bin/payperclick/clickthru.cgi?id=orsleie

Stig

14.mai.2009 kl.14:58

Hei Regine!Så godt med en opptur!! I dag var jeg til testing på blodgiverkontoret til StOlav. Vil bare si at det var bloggen din som inspirerte meg. Tror du har en sterk røst og stor påvirkningskraft nå :-). Håper flere melder seg til blodgiving. Det er ingenting å være redd for. Det betyr så mye for dem som trenger det. Dessuten er det en fin måte å holde kontroll på blodtrykk og jernverdi i blodet.Håper oppturene står i kø for deg nå!Mvh. Stig Håvard

Tina

14.mai.2009 kl.15:38

Jeg beundrer deg sinnsykt mye for pågangsmotet ditt, Regine! Du er super tøff som står frem offentlig med hele din historie!Ønsker deg alt godt, og kjempe glad for å lese at du har fått positive tilbakemeldinger fra legene! :DKlemmer fra meg

kristine

14.mai.2009 kl.15:41

så godt å høre at kuren går bra:)

14.mai.2009 kl.16:04

jeg føler på meg at du kommer til å overleve

14.mai.2009 kl.16:04

...........og jeg er ikke kristien..eller jo egentlig. men ja, =)

Stine

14.mai.2009 kl.16:25

Ønsker deg alt godt! Du bidrar til et bedre Norge, en bedre verden, du vender en forferdelig situasjon til å skape masse positivt, så fantastisk motiverende..! En inspirasjon for oss alle! Tusen takk xxx

anita

14.mai.2009 kl.16:25

JA:D Jeg ble så glad da jeg leste dette! Krysser fingre og tær for deg:D

Christine

15.mai.2009 kl.08:02

Deilig å se at ting går bedre :)

Susanne

18.mai.2009 kl.16:30

kjempeintressert i å kjøpe bilde av deg! Du tar utrolig stilie bilder!lykke til videre, støtter deg med hele meg :]

Rebella

19.mai.2009 kl.02:04

Vanvittig kult bilde!!! Du er seriøst dyktig:D

Frida

16.nov.2009 kl.16:04

Når du blir frisk og er ferdig med utdanningen håper jeg du blir fotograf eller kunstner :)

Skriv en ny kommentar

Regine

Regine

18, Kristiansund

Har fått diagnosen MDS/AML - her vil jeg beskrive hvordan det er å leve med/bli behandlet for det. Lurer du på noe? regine1000@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten