Jeg satser alt

Helgen har vært bra tross alt. Før helvete starter på mandag prøver jeg å kose meg så mye som mulig. I kveld skal jeg spise god mat og kose meg med familien. Ellers har jeg tilbringt mye tid med Martin, noe som har vært utrolig kjekt. Jeg prøver å gjøre ting som får meg til å glemme sykdommen litt. Er det noe jeg setter pris på, så er det venner som får meg til å glemme det. Jeg kjenner jeg gruer meg mer og mer til mandagen. Det blir ingen enkel sak å starte på den fæle kuren. Men det må til. Jeg har ingenting å tape, derfor kan jeg likegodt satse alt. Legene i Trondheim var enige i at jeg skulle starte på høydosekur. De skal gjøre alt de kan for å få til dette, men det blir tøft. Det vet vi alle.

150 kommentarer

Martine

09.mai.2009 kl.18:57

Høres smart ut :-) Stå på, Regine!

heartsong

09.mai.2009 kl.19:00

Det er viktig å kunne fokusere på annet i elendigheten. Jeg håper det hjelper for deg med dette. Du fortjener det virkelig.

Marita Beate

09.mai.2009 kl.19:00

Bare å stå på! :)

Nora Alexandra

09.mai.2009 kl.19:03

Bruk helga til å kose deg masse søte Regine ^^

Sunny

09.mai.2009 kl.19:07

Fornuftig å avslutte dette nå... Kos deg i kveld :D

Mirabelle

09.mai.2009 kl.19:09

Ha en strålende helg:)

Lisbeth

09.mai.2009 kl.19:13

Flott å lese et nytt innlegg!

Håper helga blir fin. Jeg skal tenke masse på deg i tiden fremover. Masse lykke til!!! Spark kreftcellene så langt unna du kan! Stå på! Du er modig og tøff!

Jeg tenker på deg + Maria Andrea og Maren Sofie (som du linket til)

Trude

09.mai.2009 kl.19:14

Høgdosekuren blir hard, men eg trur den kjem til å gå bedre enn kva du hadde forventa, det gjor den iallefall med meg:) Masse lykke til :)

Arne Kristian Sørnes

09.mai.2009 kl.19:14

Hei Regine,

Var innom de forskjellige Nordic Light-utstillingene i dag. Jeg må si jeg er svært imponert over ditt utrolig talent for fotografi. Jeg har alltid vært glad i gode fotografier, men dine arbeider har enda ekstra dimensjon som man svært sjeldent ser. Jeg gleder meg veldig til å se fortsettelsen av dine arbeider.

Jeg endte opp med å kjøpe "Dead Girl Walking" - Et fantastisk flott bilde, som gjør meg helt stum av beundring. Jeg gleder meg veldig til å få bildet i hus.

Du går en svært tøff tid i møte forstår jeg - Vi er mange som tenker på deg og vi krysser alt vi har for at du kjemper deg gjennom dette også.

Ha en fortsatt god helg, Regine!

Arne Kristian

Trine

09.mai.2009 kl.19:18

Kos deg i helgen så godt du kan!

Klem.

Nasra

09.mai.2009 kl.19:19

Stå på, Regine. Ønsker deg alt godt

Nasra

09.mai.2009 kl.19:19

Og kos deg mye i helga. Klem!

Nasra

09.mai.2009 kl.19:20

Og kos deg mye i helga. Klem!!

shoppie

09.mai.2009 kl.19:21

hei Regine.

Jeg lurer egentlig bare på hva høydosekuren går ut på og hva bivirkninger osv er. Vet ikke så mye om kreft, men er veldig interresert i å høre om behandlingen og hva du virkelig må gjennom. Hvordan får man stråling? må man være i isolasjon osv? ble kanskje litt mye spørsmål, men, men. jeg er innom bloggen din flere ganger om dagen og syntes Du skriver utrolig bra.

Syntes det er virkelig stort av deg å se stort på det å sette en strek over det. Livet er for kort til å krangle om bagateller. så lenge hun har sagt unnskyld så får vi håpe hun har fått en lærepenge.

håper du har en hyggelig kveld med familien din og lykke til på mandag. jeg heier og tenker på deg.

anonym

09.mai.2009 kl.19:22

jeg bare lurer på hvordan du oppdaget at du var syk ? Var det tilfeldig eller merket du at noe var galt ?
Må også bare få si at jeg beundrer deg veldig, jeg er veldig redd selv for sykdommen og blir beundret over måten du håndterer det på... Håper virkelig det kommer til å gå bra med deg...

A Moment In Time

09.mai.2009 kl.19:29

Hei igjen Regine,

Vet ikke om du fikk med deg det jeg skrev til deg på bloggen din tidligere, siden du får så mange kommentarer? Så jeg poster innlegget mitt på nytt igjen siden jeg så gjerne vil du skal få sett det:-)

Her er innlegget:

Kjære, kjære Regine,

Følger bloggen din og tenker hver gang jeg ser deg og leser om deg at du må føle deg så alene i verden med dette? Selv om du vet mange andre har det som deg, så er det vel INGEN i hele verden som helt kan forstå hvordan akkurat DU har det. Bare DU vet? Skulle ønske jeg kunne nå helt inn til deg der DU er og stå sammen med deg.

Kanskje jeg gjennom denne sangen/videoen på en måte kan være sammen med deg og forstå hvordan du har det:

www.youtube.com/watch?v=X2E62iJh7pI

Må være utrolig frustrerende å hele tiden leve med usikkerheten om hvordan alt går med deg? Kan tenke meg at du har stunder hvor du føler deg helt desperat og hjelpesløs. Som en fange i et slags bur. Bare DU vet... Kan tenke meg at problemer og utfordringer andre tenåringer på din alder virker banale iforhold, og at du kanskje ikke får den forståelsen fra dem som går dypt nok. Tenker meg du har fått et annet syn på livet nå enn før. Du har nok fått en modenhet du enda er for ung til å ha. Jeg håper de rundt deg klarer å støtte deg og ta vare på deg og klarer å gå veien sammen med deg i dette. Det trenger du!!

Til slutt: Aldri, aldri gi opp håpet selv om alt blir tøft for deg fremover nå. Jeg tror at i tide så vil alt ordne seg for deg og du kan leve et helt vanlig tenåringsliv igjen og slippe ALLE de bekymringene du har nå.

Never give up, and good luck will find you;-)

Denne sangen er til deg:

www.youtube.com/watch?v=PWlS8Oerx8o

<3 Eva Kristine

09.mai.2009 kl.19:29

stå på :)

Linn Elisabeth :)

09.mai.2009 kl.19:31

Lykke til videre Regine!!! Du er en herlig jente og det er storsinnet av deg å bare sette en strek! Ha en god helg og kos deg med dine nærmeste!

Klem :)

Thea

09.mai.2009 kl.19:35

Lenge siden jeg har lest selv her nå, ser jeg.. Men har jo blitt jevnlig oppdatert selvsagt!
Jeg finner egentlig ikke noe fornuftig å si, bortsett fra at jeg virkelig håper behandlingen virker, selv om det blir tøft fremover.. Det er så sjeldent mellom hver gang man "finner" personer som deg, og jeg skal ikke si at det ikke er urettferdig at andre må gjennom det samme.. Men at du må gå gjennom det samme marerittet to ganger, er bare mektig urettferdig!! Lykke til, og stå på!

tonebru

09.mai.2009 kl.19:36

RESPEKT! for deg. Utrolig tøff og modig jente

: )

09.mai.2009 kl.19:37

Hei Regine : ) Jeg har lest bloggen din siden du startet den og kanskje hadde 2 lesere eller noe. Jeg kan ikke huske å ha kommentert før, men gjør det hvertfall nå. Du virker så utrolig sterk og modig, jeg beundrer deg helt sykt. Situasjonen din er på mange og de fleste måter helt utrolig trist, men på den annen side får du gå ut av livet sterkere og klokere enn de fleste mennesker noen gang kan drømme om å bli. Du har gitt av deg selv, enda du er dødssyk, og du har aldri sluttet å blogge, uansett hvor mye press, slit og mas det kanskje har vært. Det er stort. Jeg er sikker på at jeg ikke bare snakker for meg selv når jeg sier at du har gitt meg utrolig mye. Du har lært meg om ting jeg ikke visste noe særlig om, situasjoner jeg ikke engang kan tenke meg hvordan føles. Jeg håper at vi leserne kanskje har gitt deg noe tilbake også. Hver gang jeg leser bloggen din, og det du skriver tenker jeg på et dikt jeg synes er veldig fint. Du har kanskje hørt det før, men om ikke håper jeg det kanskje på en eller annen slags måte kan gi deg enda litt mer mot enn det du allerede har..Ville bare si tusen takk for at du har vært så åpen som du har vært.

?Stå ikke ved min grav og gråt
jeg er ikke der.
Jeg sover ikke ?

Jeg er de tusen vinders blåst
jeg er snøkrystallers frost.
Jeg er morgensol i duggvåt eng
og høstregnet som væter kinn.
Når du våkner opp i morgenstille
er jeg de tusen fuglevingens sus.
Når du sovner inn i nattens silde
er jeg de milde stjerners lys.

Stå ikke ved min grav og gråt
jeg er ikke der.
Jeg døde ikke ??

Ida

09.mai.2009 kl.19:39

Lykke til på mandagen - kos deg i helga :)! Du er ei ufattelig sterk jente! Ser opp til deg! :)

Jea

09.mai.2009 kl.19:46

Heia Regine, æ har nu føl bloggen din heile tia..
Å æ må bare sei æ e så stolt å rørt av dæ..Alle menneska sku ha vært såm dæ. Du e verkeli ei stærk jenta:D

Men kem e Han martin;)?

Monica

09.mai.2009 kl.19:52

Ønsker deg alt vel :)

Ane

09.mai.2009 kl.19:57

Gud du er inspirende!

Ranveig

09.mai.2009 kl.19:58

Lykke til på mandag, Regine!

09.mai.2009 kl.20:00

kan du ha spørsmålsrunde snart? :-) bare et lite spørsmål, som absolutt ikke er frekt ment. men jeg er bare litt nyskjerrig på om du bruker lue, sånn som du gjør på bilder når du er hjemme? liksom, når du spiser ved bordet osv.

metallicatrollet

09.mai.2009 kl.20:08

Godt å lese at du klarer å gjøre ting som får deg til å glemme litt, og å vite at det er folk rundt deg som passer på og gjør alt for at du skal ha det så greit som mulig. :) Du virker så sterk, og det er så fascinerende å lese bloggen din. Stå på! :)

Ida Haug

09.mai.2009 kl.20:17

Masse lykke til videre! Mange som krysser fingrene for deg og ser opp til deg. KAnskje liten trøst oppi alt sammen, men stå på jente :D

Tonje Askeland

09.mai.2009 kl.20:31

sv: tihi, takk for kommentar! :)

mette krågå

09.mai.2009 kl.20:40

lykke til, håper virkelig alt ordner seg for deg og at du blir helt frisk :-) stå på! du er en helt utrolig sterk og tøff jente!

Victoria

09.mai.2009 kl.20:50

Hei! Vil bare si at jeg synes det var en svært gripende historie du forteller her, og den rører mange hjerter. Skal be for deg, og håper/ønsker at du blir fullstendig helbredet fra sykdommen! Klem Victoria.

Anette Louise

09.mai.2009 kl.20:50

ja bra hun iallefall ba deg om unskyldning.. DU FORTJENER BEDRE
men sam sagt så har du satt en strek om der og det er helt beundringsverdigt at du FAKTISK tilgir folk som slakter deg TOTALT!
du er helt A M A Z I N G

Turid

09.mai.2009 kl.20:53

Ønsker deg all mulig hell og lykke med kuren du skal i gang med på mandag. Det blir helt sikkert beintøft, men krysser fingrene for at det er dette som skal til. Det er helt rett- du kan ikke gi opp. Se på Bengt, han hadde nærmest null sjanse, og vi vet jo hvordan det gikk med han. Håp og livsmot har alt å si, og der er du selve verdensmesteren.

Håper resten av helga blir fin!

Kari

09.mai.2009 kl.20:55

Om du kunne kjenne hvordan jeg fra det innerste av mitt hjerte respekterer deg og føler med deg!
Du er ei utrolig flott jente, og at du står frem som du gjør er veldig viktig - for mange.....
Jeg ønsker deg ei god helg, og jeg sender deg de beste ønsker for uka som kommer.
Jeg er ei "voksen" kristiansundsjente, og her hvor jeg bor er det daglig noen som spør hvordan det går med deg, og de forteller at de tenker på deg. Det er mange som støtter deg som ikke leser blogger, og jeg syns du skal vite at vi bryr oss om deg!
Stå på unge dame! Du er en av de beste representantene jeg har "truffet" for den kommende generasjonen!

Klem fra Kari* og veldig mange andre!!!!!!

Tine

09.mai.2009 kl.21:05

Masse lykke til, og kos deg så godt du kan! Tenker på deg og håper det blir å gå bra!

Wenche

09.mai.2009 kl.21:17

Fin av deg og sette strek.
Håper du får ei fin helg sammen med dine nærmeste. Kos deg så godt du kan.
Tenker masse på deg.
Fortsett som du har begynt, ikke gi deg stå på videre.
Lykke til. =0)

Einar

09.mai.2009 kl.21:22

Lykke til med behandlingen-:)

trine lise

09.mai.2009 kl.21:23

God helg!!! :)

TRULTEMOR

09.mai.2009 kl.21:31

Takk og pris for streken!
Beundringsverdig hvor sterk og reflektert du er.
Og Maria Andrea berørte flere hjerter, håper hun tar kontakt med deg...

Charlotte

09.mai.2009 kl.21:33

Lykke til videre, ønsker deg alt godt !:)
Og det mener jeg oppriktig ;)

Stine Solberg

09.mai.2009 kl.21:52

Så bra hun sa unskyld og at du fikk satt en strek over det.

Håper så utrolig mye at den kuren kan hjelpe deg å bli bra. Det fortjener du!

Guro

09.mai.2009 kl.21:58

Lykke til på mandag, Regine! Jeg krysser alt jeg har for at du ikke får altfor vondt av behandlingen og at den gir resultater : )

Unni

09.mai.2009 kl.22:02

Flotte, reflekterte Regine, bra at streken ble satt. Nå ser vi alle sammen fremover og sender deg våre gode tanker og ønsker.

Elisabeth

09.mai.2009 kl.22:09

Bloggen din rører meg virkelig!
Jeg krysser fingrene for deg, og ber for deg!
Lykke til på mandag, Regine!

sina

09.mai.2009 kl.22:12

Masse lykke til! Jeg heier på deg:)

09.mai.2009 kl.22:24

Må bare si at du er en stor inspirasjonskilde for mange. Jeg jobbe på kreft avd på sykehus og vi alle følger med på boggen din. Din styrke og tro smitter over til alle.. til mennesker som trenger det så inderlig! Du gir mennesker gnisten tilbake, og mange kommer over 'kneika' på grunn av deg og din styrke og openhet! det må du ta med deg så kanskje vi får gitt deg litt tilbake! Etter å ha jobbet på en sånn avdeling i noen år nå, har jeg møtt mange mennesker som har gjort stort inntrykk på meg, og mange mennesker som klarer å gjøre en stor forskjell i 'verden'. Er overbesvist om at du er en sånn person! Av alt som vi frykter på en kreft avdeling er virus og bakterier noe vi gjør alt for å unngå.. men det er ett virus som har oppstått de siste ukene som jeg tar i mot med glede og beundring. tror jeg kan kalle d regine-viruset.. det smitter over på mange og skaper en ekstra glød i øynene som er livsbringende! Ta det med deg og bygg opp krefter på det:) Du har utrettet noe... vet ikke om du ser det selv.. men vi rundt deg ser det tydelig!! :)

MAREN ;D

09.mai.2009 kl.22:27

You can do it regine! I know you can!

Audun S

09.mai.2009 kl.22:33

Det er bra å legge sånne saker til side. Voksent gjort.

Samtidig vil jeg si at det ikke er noe særlig vits i å bry seg om de negative kommentarene som kommer. Når du får 3-700 kommentarer på hvert innlegg, er det dømt til å være noen negative nek der ute. Men selvsagt er det riktig å reagere når man bruker uttrykk som "dum krefthore", og jeg synes det var riktig av deg å ta det opp.

Ellers er det veldig mange som rett og slett er blitt glade i deg uten å kjenne deg og som følger kampen din som om det gjaldt en i sin egen familie. Vi føler oppturene og nedturene og både gleder oss med deg og gråter med deg. Jeg håper du tar det med deg inn i den tunge behandlingen du nå skal starte. Takk for det du gjør og for den du er

Brian

09.mai.2009 kl.22:34

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Svar til Maria Andrea...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hei!

Du har rett i at dette er Regines blogg, men sant å si tror jeg verken hun eller andre føler at du "trenger deg på" siden hun tydeligvis har et så stort hjerte at hun bryr seg om andre kreftsyke ungdommer - også om deg.
Og med tanke på kommentarene i det forrige innlegget idag, der diskusjonen til dels var på nivå med unger som leker i barnehagen og krangler om hvilken lekespade som er finest, synes jeg de to ærlige innleggene du skrev, angikk denne bloggen langt mer enn mange av de andre kommentarene.

Uansett hva legene enn sier om kreftsykdom, har folk likevel klart seg til tross for at det så veldig mørkt ut, så jeg håper fortsatt at alt på en eller annen måte ordner seg for deg, Maria Andrea. Håper virkelig det.

På den annen side forstår jeg godt hvordan du føler det; når man blir syk eller er lei seg, er det en del mennesker som vil være alene med tankene og følelsene sine; jeg har det også slik, noe som er grunnen til at jeg har skrevet så altfor lite i det siste. I utgangspunktet hadde jeg planer om å skrive en bok som kunne muntre opp alle som virkelig trenger oppmuntring, i likhet med mengder av andre planer, prosjekter og idéer om hvordan man kan gjøre verden til et litt varmere sted der menneskene bryr seg mer om hverandre...
...men sant å si må jeg vel være en av kunsthistoriens største tapere. Hadde eksempelvis fødselsdag igår, skjønt min vanlige uflaks sørget for at jeg er forkjølet, og jeg tror neppe at Donald Duck kunne ha rotet det mer til.

Så jeg skulle mer enn gjerne ha skrevet noe som kanskje kunne ha muntret deg (...og andre) litegrann opp, og jeg skal prøve å skrive noe fint på www.dracula.no så snart forkjølelsen går over; klarer det dessverre ikke idag. Tenkte jeg kanskje kunne skrive et eventyr om en liten engel som kan se det ærlige hjertet i hvert enkelt menneske, bak de overfladiske rollene og maskene menneskene bruker.

Det finnes nemlig mye godt i de aller, aller fleste mennesker, noe man kan se på alle de positive kommentarene Regine har fått i denne bloggen, men samtidig er det tankevekkende at det forekommer så mye mobbing i skolen og samfunnet ellers som aldri burde ha funnet sted. Når folk kommer med kommentarer om utseende og annet, vet de kanskje ikke hvor mye det kan såre noen som tar seg nær av dette; det som begynner som "uskyldig" mobbing, kan ende med anoreksi eller andre problemer.

Hadde folk brukt like mye energi på å smile som de bruker på å baksnakke eller mobbe andre i klassen, hadde verden vært et hyggeligere - og langt bedre - sted.

Som før nevnt ønsker jeg deg alt godt, Maria Andrea, ta godt vare på deg selv, og håper du får en fin helg.

Brian

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

P.S.: God helg også til deg, Regine, og håper kuren hjelper.

Iben

09.mai.2009 kl.22:35

lykke til på mandag, ønsker deg alt det beste! lykke til, regine! klem

Anne

09.mai.2009 kl.22:38

Kos deg med familien din i helga;o)

sirkeline

09.mai.2009 kl.22:49

Masse lykke til på mandag, og med den tøffe behandlingen du skal igjennom. DETTE GÅR BRA! KLem

Marita

09.mai.2009 kl.22:51

Hei Regine. Ble rett å slett sjokkert over hvor kald og hjerteløse enkelte mennesker kan være. Da mener jeg de som slenger stygge kommentarer til deg. Mange av de skulle helt klart vært anmeldt! Jeg vil bare be deg om å stå på og ikke gi opp. Jeg er innom å leser bloggen din hver dag, og tenker på deg hele tiden. Jeg leste i et innlegg at du var redd for å dø. Anbefaler deg å lese en bok som heter "Den dagen jeg døde". Kan kansje være til hjelp for deg. De beste lykkeønsker fra Marita:)

Anonym

09.mai.2009 kl.22:51

Synst veldig synd i deg. Vi snakker om bloggen din dagleg på skulen våra. Vi snakker veldig mykje om kreft innen linja eg har valgt. Så eg bestemte meg får å finne fram bloggen din får å sei:
Stå på. Det ekje greit å gå igjenom dette. Håper du blir frisk:) Vist der er noko eg kan gjøre får seg så sei i frå.

Elin

09.mai.2009 kl.22:56

Kos ddeg i helga Regine, det fortjener du!
Du er ei kjempe sterk jente! :)

09.mai.2009 kl.23:04

Jeg synes du er en utrolig sterk jente, og jeg ble trist av å lese alt d idiotiske noen har skrevet. Jeg begynte rett og slett å gråte nesten når jeg leste det. Men håper du ikke bryr deg om det, at du heller ser alt d positive folk skriver til deg :-) Du er mitt forbilde Regine! Lykke til, og kos deg masse i helgen :)

Nanna

09.mai.2009 kl.23:05

Kos deg kjempemasse i helga, Regine! Og lykke til på mandag, stå på!
Lørdagshilsener fra Larvik.

Mariann

09.mai.2009 kl.23:13

Du inspirerer og du imponerer Regine. Håper du klarer å fokusere her og nå, og kose deg. Være der du er, og ikke der du ikke er..

Tenker masse på deg, flinke vakre Regine.

Medmenneske

09.mai.2009 kl.23:13

Kjære Regine.
Jeg håper av hele mitt hjerte at du snart kommer i remisjon og at du kan gjennomgå en ny transplantasjon og at du blir kreftfri. Det har jeg stor tro på. Kos deg i helgen og lykke til på mandag.

Kjære Maria Andrea.
Det er så uendelig urettferdig det som har skjedd med deg. Ønsker deg av hele mitt hjerte alt godt og så håper jeg du tar kontakt med Regine for jeg tror dere kan hjelpe hverandre i denne situasjonen. Det er bare DERE som vet hvordan dette føles på kroppen.

Varme tanker fra et medmenneske.

09.mai.2009 kl.23:16

Kjenner at jeg blir provosert over de som slenger dritt om deg. De har faktisk ikke vett i huet! Folk må skjønne at de bør sette MER pris på livet.... Ingen fortjener sånne ting som dette og andre bare kommer for å klage over media, media og atter media!!! Kan ikke dere tenke hvor ille Regine har det? Og alt der smertehelvette hun må i gjennom?
Og det er jo mange som har kreft, jadda.. De fleste er klar over det, menmen..Tror dere at hun er så seriøst dum i hodet at hun tenker sånt? Nei... Hun ville ikke kjempe for kreften hvis hun er så dum i hodet. Jeg tror faktisk dere bør gå på skole om igjen for å få mere vett ;)

Livet er urettferdig, jah.. Men full av overraskelser, kjærlighet osv.. La en se lyst på framtiden og se hva det bringer...
Dere som har alle funksjoner i orden bør være fornøyd.. Jeg mener faktisk at de som lever normalt liv er egoistiske.. Hvis de ikke har opplevd noe ondt. Hva med blinde, døve og de som sitter i rullestol? Det må jo være tungt for dem som for de som har kreft? Jeg ville tro at folk ville gjøre alt for å leve så normalt som mulig hvis de er døve, blinde osv? Det er det faktisk som er meningen..Og det er det jeg snakker om de som har kreft.. De ville gjøre alt i deres makt for å leve igjen.. Få se dagens lys.. De vil leve et normalt liv.

Er det ikke bra å støtte Regine heller ? Ikke anklag henne for ingenting.. Hun kan ikke for det og det er ikke hennes skyld.. Ingen har skylden i dette her. Ikke gi folk skylden for noe de ikke har gjort og kan. Herregud.. Jeg blir så jævla provosert, altså! Over patetiske dere! Ikke gi skyld på en jævel for at den jævelen ikke kan gjøre noe med det.(det er ikke regine som er jævel, bare en random jeg snakker om) Livet er livet og jeg håper at dere fjortisser kan dra til helvete! Se og lær, for fanken ! Jeg spyr så jævligt når jeg ser fjeset dåkkes.

Ting som kreft er så jævla viktig, altså! Det er viktig å hjelpe andre mennesker og det er det Regine har skjønt for lengst!!
Vær så snill, sett pris på livet uansett!!! Bare spør dem som har kreft, er blinde, sitter i rullestol etc. Bare spør dem om de setter større pris på livet.. Svaret er enkelt. De gjør det og de kommer til å si at de vil leve livet så normalt som mulig.

Til sist, jeg er så irritert over det samfunnet vi befinner oss i... De ser folk på en annerledes syn enn helt normale folk. Tapere, ubrukelige osv.. Men neivell? Vet du hva jeg sier? Jeg mener at folk som fjortisser, og de som gjør alt for å ødelegge andres liv osv er tapere... T-A-P-E-R-E!
Dere bruker opp deres tid på tullete ting.. Bruk heller tid på fornuftige ting ;)
Jeg vet hvem som er tapere... Regine er en som fortjener all støtten... Hun er ikke en taper, hun er en vinner.. Så klart! Jeg mener at folk som syter på seg selv og om at kroppen dis er stygge osv er tapere.. Tenk på dette her og det er alvorligere enn en kvise, store rumpa, for små pupper osv.. Herregud, få dere et liv! Det finnes viktigere ting enn dette her! Indre verdier er viktigst!

Jeg ville aldri omgås med en fjortiss faen som ikke skjønner hva livet handler om.. Og beskylder andre for oppmerksomheten de savner, osv osv...

andreeaaa.

09.mai.2009 kl.23:17

du virker som en utrolig koselig jente, regine :)

Stina

09.mai.2009 kl.23:33

Lykke til på Mandag Regine. Jeg skal tenke på deg som alltid!

Camilla Tomine

09.mai.2009 kl.23:33

Lykke til Regine, sender deg masse varme tanker! Nyt helgen din :-)

petter

09.mai.2009 kl.23:42

Britney Spears er død :,(

Les her: http://www.nettklikk.no/cgi-bin/payperclick/clickthru.cgi?id=orsleie

søtnosmamma

09.mai.2009 kl.23:43

Hei! Jeg har fulgt med i bloggen din ei stund, men som sikker maaaange andre, ikke lagt igjen spor. Du virker som et utrolig stort menneske, og takk for at du deler dagene dine med oss! :) Og så mange flotte tilbakemeldinger du får!! :) Det er godt å se at så mange har så store hjerter!

Kristin

09.mai.2009 kl.23:54

Hei Regine. :-) Jeg håper du har hatt en så fin helg som du kan ha hittil, og at resten av helgen blir kjempebra også. Ord blir egentlig ofte veldig fattig egentlig. Det er vanskelig å uttrykke med ord hvor mye godhet og hvor mye godt jeg ønsker for deg videre. Jeg heier på deg og håper virkelig den behandlingen du må gjennom gir gode resultater. Ønsker deg virkelig alt godt.

Du virker som en veldig nydelig jente, du har et verdisystem og en modenhet (kommer godt frem i bloggen din ;) ) som mange mennesker på både det dobbelte og tredobbelte av din alder ikke har. Der har du et godt våpen å bruke i din tøffe kamp, kjære Regine. Jeg ønsker deg alt godt, og lykke til på mandagen og framover. Jeg skal følge deg i tankene og gjøre flere 8snille og gode) mennesker oppmerksom på bloggen din. Mange har mye å lære av deg Regine.

Go'klem fra Kristin :-)

Lillian

09.mai.2009 kl.23:57

Masse lykke til på mandag=) Du er helt utrolig tøff! Stå på! =) Klemmer

Åsne

09.mai.2009 kl.23:58

Jeg håper den nye behandlingen virker og gjør deg frisk! Jeg har følgt med på bloggen din en stund nå, og jeg tror du har gitt mange personer (bl.a meg) innsikt i hvordan det er å ha kreft, og det er veldig beundrende å se hvordan du holder motet oppe. Når man er syk er hvordan innstilling man har til den veldig viktig! Jeg håper du fortsetter å kjempe, og at du blir frisk. Og jeg har hørt at man kan motvirke kreft ved å tygge på druesteiner! Vet ikke om det virker, men.. ;)

Mari

10.mai.2009 kl.00:22

Hei! Jeg vil bare si at jeg synes du er utrolig tøff. Jeg føler at hele magen stormer ned til bakken når jeg leser om deg--skulle ønske det var noe jeg kunne hjelpe! Jeg synes kjempe synd på deg og dine nære og kjære, og jeg håper at alt kommer til å ordne seg. Jeg håper bare at du kanskje kan få oppleve noe i livet du vil. Jeg håper virkelig det.
Lykke til på mandag! Du kommer til å klare det fint! =)

Hanne :)

10.mai.2009 kl.00:29

Masse lykke til på mandag!
Har utrolig medfølelse for deg.
Jeg håper virkelig at kuren kan hjelpe deg hvertfall litt :)
Beundringsverdig hvor tøff du er.

Frida

10.mai.2009 kl.00:31

Hei:) du er et ordentli forbilde for mange unge. du står på fordeom ting går mot deg, det beundrer jeg virkelig mye. Det er ikke mange som deg her. Lykke til på mandag!

Linda

10.mai.2009 kl.00:35

Du virker så sterk Regine, og du er også veldig flink til å skrive og formulere deg. Du er ett godt forbilde for ungdommer med kreft, og det var på tide at de som er rammet av denne sykdommen fikk ett ansikt utad! Du bør være stolt. Håper du får den behandlingen du trenger og fortjener, og at du blir FRISK. Du er ett godt menneske. Lykke til på mandag!

- Mari ..

10.mai.2009 kl.00:40

Du er en stor inspirasjon, spesielt for meg som selv har vært kreftsyk!
Jeg beundrer deg og styrken din! Masse lykke til mandag, Regine!
Vi er mange som heier og tenker på deg :) Klem

ann

10.mai.2009 kl.00:47

Kjære Regine og Maria Andrea. Mange positive tanker til dere begge to!

St

10.mai.2009 kl.01:08

Fortsett å holde fokus! Stå på, dette vil ende bra!

KATRINE

10.mai.2009 kl.01:16

stå på Regine ! :-)

Mmrawwr

10.mai.2009 kl.01:17

Lykke til på mandag!
Vet det høres dumt ut, men tenk postitivt. Jeg krysser fingrene for deg =)

Ole

10.mai.2009 kl.03:38

Hvem er denne rett og slett usmakelige Even? Kvalmende.. Sitter der og terroriserer en kreftsyk kvinne, lær deg litt folkesikk!? Jeg vet du er sjalu, Regine er tross alt en kompetent og flott dame med en god penn. Men jeg tror ikke å være kreftsyk er noe å misunne. Når Regine blir frisk, ja.. HUN BLIR FRISK! Vil jeg sterkt anbefale henne å banke dritten ut av deg..!

SOFSEN

10.mai.2009 kl.03:40

Jeg er så stolt av deg!!!!!!! Har aldri før vært så stolt av noen som jeg er over deg :)

katrine

10.mai.2009 kl.09:31

sorry innlegget i går, eg ber så om unnskyldning for det stygge eg sa om charlotte i går, eg angrer virkelig, vet ikkje heilt ka eg tenkte på men eg ber om unnskyldning. og ønsker deg lykke til i mårrå, for det trenger du nå, og ber så virkelig om unnskylding om det stygge eg skreiv igjen, og håper vi kan legge dette bak oss nå. ønsker deg alt godt og lykke tilo i mårrå, og at du for leve så lenge, kroppen tilater det, men håper jo at du blir frisk så klart. lykke til i mårrå.kat

Jenny Cecilie

10.mai.2009 kl.09:59

Lykke til på mandag Regine! :)

hvor var det de solgte de klærne "dine" igjen?

Catharina

10.mai.2009 kl.10:57

Lykke til i morgen, og i dagene som kommer. Vi er SÅ mange som tenker på deg. Ønsker av hele mitt hjerte at legene vil lykkes.

Camilla

10.mai.2009 kl.11:00

lykke til på mandag !
Kos deg i helgen , og kjempe bra at du satt en strek. :)
Sånne folk fortjener ikke noe oppmerksomhet.

Mirabelle

10.mai.2009 kl.11:04

Jenny Cecilie: klærne som selges til inntekt for Regine finner du på www.beltespenner.com
Ha en flott søndag:)

Vilde

10.mai.2009 kl.11:14

aldri gi opp, regine

Linn

10.mai.2009 kl.11:27

Hu møkkekjerringas blogg fungerer ikke, hun fikk vel litt for mye oppmerksomhet så hun slettet den, hun ble vel sikkert terrorisert av alle som er innpå bloggen din! haah, da kjenner hun vel hvordan det føles å få litt drittkritikk kan jeg tenke meg:P hahhaha!! FORTJENT!!

STÅ PÅ REGINE, du er en inspirasjon for oss alle, her sitter jeg å syns synd på meg selv fordi jeg må lese til eksamen, men du setter ting i perspektiv, tenker veldig mye på deg, å håper på at du blir frisk! Virker som et fantastisk mennekse som virkelig IKKE fortjener det her! Kreft har på måte blitt et tabutema å snakke om, men veldig bra at du er åpen og ærlig om hvordan du føler å tenker syns jeg, må da være mye bedre å få ut de følelsene man har inni seg:)

STÅ på, lykke til, flere som sender støttende kommentarer enn negative:) klem

katrine

10.mai.2009 kl.11:27

fortsett å kjempe Regine. Dette klare du, det e eg sikker på. lykke til videre.

mj0lk

10.mai.2009 kl.11:59

Ønsker deg alt det beste! Jeg har lest bloggen din en stund og du virker som et fantastisk menneske! Stå på !

hestiaverden

10.mai.2009 kl.12:19

Kjære Regine.
For ikke å bruke plass i bloggen din, har jeg skrevet et lite innlegg i min egen blogg om disse negative kommentarene på nettet. Siden det har utspring i bloggen din, har jeg også nevnt deg der. Håper det er greit. (Kommer et innlegg senere om klærne "dine" også..)
Tenker masse på deg - som alltid.

-klem-

Ragnhild

10.mai.2009 kl.12:27

Kjære Regine! Dette er første gang jeg leser bloggen din, du er jo bare helt fantastisk! Lykke til imorgen, ikke gi opp! jeg lover å tenke på deg!

anne marie

10.mai.2009 kl.14:29

Hei Regine....

Ville bare si at dere er ofte i tankene mine.... og at jeg leser og følger med selv om jeg ikke skriver så ofte... Utfra det jeg selv opplevde kan jeg ane litt om hvordan dere har det.... og du imponerer Regine... Min kjære SK var redd for å måtte forholde seg til døden slik du må nå.... Du er sterk... Vi er alle både sterke og svake.... Jeg håper så inderlig at du får bli frisk... og ønsker både deg og familien din lykke til med kuren..... Dere er alle i en umenneskelig situasjon... så ta vare på hverandre.... Vi andre heier....
Mange varme (bakterie- og virusfri) klemmer......

Herdis

10.mai.2009 kl.14:54

Hei! :)
Jeg har ikke fått skrevet til deg, men nå skal jeg skrive. :D
Jeg synes det er forferdelig trist at du har det sånn, og det er mange andre også som er i en sånn situasjon.
Jeg håper at du blir frisk, det har vært noe det.
Vil bare si god bedring og lykke til!

Mona

10.mai.2009 kl.15:11

Hei Regine! Verden er ikke stor! Ville bare fortelle at igår var jeg på fest på en campingplass og der i for-teltet satt det en dame med jogge bukser fra deg!Jeg har t-skjorta. Jeg sa :Å...kjenner du også Regine?(akkurat som om jeg gjør det)!! hehehe Vi syns vi kjenner deg litt begge to! Skal tenke masse positive tanker for deg i dagene som kommer!

Hilde

10.mai.2009 kl.15:30

Ønske deg masse masse lykke til i morgen og dagene fremover, skal krysse fingrene og alt annet som jeg kan krysse for deg!!
Du er så tøff!!!

Papir

10.mai.2009 kl.15:42

Jeg har ikke lest på bloggen din så lenge, men jeg vil bare sende deg masse varme klemmer! Stå på - jeg ønsker deg alt godt i verden! Du er ei strek og flott jente.

10.mai.2009 kl.16:02

Stå på!Det her kommer du deg igjennom!Du virker som en utrolig sterk jente! jeg er kjempe imponert!
Tenk aldri at du er for mye i media!Du gjør noe utrolig positivt ved å stille opp sånn som du gjør!!
Ufine kommentarer fortjener du absolutt ikke!Du fortjener kun ros for din modighet ved å være så åpen!Vi er mange som heier på deg og leser bloggen din hver dag!
Du fortjener kun det beste!

Tenk på deg selv!Tenk positivt! Ett langt og lykkelig liv er deg i vente!
Du blir frisk!=)

INGER-BEATE

10.mai.2009 kl.16:39

HEIA REGINE.JEG BARE FRYDER MEG NÅR JEG LESER ATT DU KLARER Å GI BLANKE I SLIKE DRITTKOMMENTARER.DET MÅ VÆRE KJEDELIG Å HA DET SÅ VONDT MED SEG SJØL ATT MAN MÅ GÅ Å SI SLIK OM ANDRE.DU ER EI SUPER JENTE SÅ STÅ PÅ.KOS DEG I HELGA OG MASSE LYKKE TIL MED BEHANDLINGEN :)

Anita

10.mai.2009 kl.17:04

Heisann :) Folk er ikke helt god har jeg merket, såå om du får en kommentar, altså enn stygg en, kan du bare tenke på at de har det ikke godt med seg selv ! Du står på, du gir alt, du skriver til å med om dette ! Bare det er jo helt utrolig:) At folk skal få lese om hvordan det går å sånn, jeg beundrer deg virkelig ! Håper at alt går bra å at ting ordner seg :)Lykke til, å stå på vidre !

10.mai.2009 kl.17:10

Hei. Har lest hele bloggen din, og fulgt ivrig med på alle innleggene dine. Tenker ofte på deg, og håper at du vil vinne over kreften. Har veldig stor tro! Har tidligere tenkt på å bli blodgiver, og etter å ha lest bloggen din var det ikke lengre noe tvil, så nå har jeg meldt meg. Du har rett og slett forandret livet mitt. Hvordan vi tenker i hverdagen, og hvordan vi lar små bagateller bli til store problemer. Du har så rett! Når det kommer til de "frekke" kommentarene du får, blir jeg rett og slett kvalm av å lese dem! Enkelte eier ikke skam i livet! STÅ PÅ!, du er beundringsverdig sterk! klem!

Lise

10.mai.2009 kl.17:11

Hei Regine, jeg sender en hilsen for å fortelle at jeg ønsker deg alt godt. Masse lykke til med høydosekuren :)

Christina

10.mai.2009 kl.17:34

Jeg ønsker deg masse lykke til med den nye kuren! Bruk resten av dagen til å kose deg :)

kristin

10.mai.2009 kl.17:36

masse,masse lykke til i morgen!!!!skal tenne lys for deg i kveld.Har bare ett igjen.må huske å kjøpe fler.:)
Skal tnke på deg.Stå på tøffa!!!!

Kjerstin

10.mai.2009 kl.18:24

Hei du stolte, tapre, vakre, flinke - og - ukjente jente!

Har lest bloggen din, og sett deg i aviser og på TV. Jeg må bare si: Jeg er full av beundring! Derfor vil jeg også ønske deg masse lykke til med det du skal igjennom de kommende dagene/ukene. Dette går din vei :) Halve Norge - inkludert meg heier på deg!

10.mai.2009 kl.18:34

Etter som det står i overskriften din at du setter en strek over hendelsen med Charlotte, og du dere begge mener det, hadde det beste vært om dere begge slettet innleggene hvor dere har hengt ut hverandre av respekt :) Ved tanke på hvor mange lesere og støtte du har, så er det enda viktigere at du sletter det, ved tanke på hvor destruktive begge innleggene er. Lykke til med behandling Regine! :)

Anna Charlotte

10.mai.2009 kl.18:51

Hei, Regine (:

Fin blogg, du er veldig flink til å skrive (:
Lykke til med sykdommen din og alt, får håpe du blir frisk igjen (:

Vel, du får ha en fortsatt fin dag (:

- Anna

Linn Trude

10.mai.2009 kl.19:14

Hei:)
Jeg ønsker deg lykke til med kuren i morgen!
Klem fra meg.

whitechick

10.mai.2009 kl.19:22

Stå på! Håper du har hatt en fin helg!!

Oda

10.mai.2009 kl.19:25

Hei ! :D
Har lest bloggen din en stund, og jeg har virkelig begynt å se opp til deg nå :) Jeg er sikker på at du overlever kreften med det motet og den kjærligheten inne i deg. Lev livet, ikke la noen stoppe deg, selv ikke dumme kommentarer fra folk som rett og slett ikke er så modige som deg. Kanskje du vet hvem jeg sikter til? :)
Jeg vil ønske deg lykke til ! Klem fra Oda

Christine

10.mai.2009 kl.19:30

God kveld Regine:) Ville egentlig bare si masse masse lykke til i morgen. Dette kommer til å gå så bra! Er helt sikker. Vil være helt sikker. Hvor lenge varer høydosekuren?

Uansett, masse lykke til, vær sterk, ha håp, ha tro.

Masse varme tanker fra Bergen

Marlen =)

10.mai.2009 kl.19:30

Lykke til Regine :) Jeg er innom siden din så ofte jeg kan og som de fleste her sier, så er du virkelig en utrolig sterk jente! Jeg syns det er flott at du skriver en blogg om dette. Jeg tipper at jenter som Maria Andrea (som går igjennom det samme som deg), får styrke og motivasjon til å tenke positivt :) Du gjør noe veldig bra! Stå på Regine, jeg ser veldig opp til deg og tenker på deg hver eneste dag.

Kristine

10.mai.2009 kl.19:39

Hei hei

Først vil jeg si du er en stor inspirasjon til alle :) og jeg har fått innspirasjon fra deg til å lage meg en blogg selv om hva vi går igjennom med våres sønn. utrolig sterk jente er du og jeg ønsker deg masse masse lykke til videre og håper de finner en behandling til deg :)

Jeg sendte deg en mail for stund siden men vetkje om du har fått den, men jeg har en sønn med en sjelden sykdom som heter MHE. Dette er svultser men det er godartet så langt. I noen tilfeller kan disse bli ondartet og bli kreft. Jeg lurte på om du ville linke til bloggen jeg har laget ??? bloggen er : www.mhesjeldensykdom.blogg.no

Masse klemmer !

Vigdis

10.mai.2009 kl.19:45

Kjære snille, flotte, sterke Regine! Jeg er en godt voksen dame. Men overfor de store spørsmål i livet blir vi alle like små. Likevel skinner noen med et sterkere lys enn andre. Du skinner med et ekstra sterkt og klart lys, Regine. Du en en gave til menneskene rundt deg, til alle som får lese om deg og til alle som ser bildene dine. Også med ditt storsinn mot tullinger viser du klokskap. Jeg ønsker så inderlig at du klarer å kjempe deg gjennom sykdommen og bli frisk. Du er et slikt klokt og varmt menneske som vi trenger flere av her i verden. Vi vil gjerne beholde deg så lenge som mulig. Du utgjør en forskjell! Lykke til med behandlingen!
Vennlig hilsen snart gammel dame :-)

Eggi

10.mai.2009 kl.19:48

Heia alle sammen
ta en titt på denne siden her. http://www.facebook.com/pages/Kreftomsorg/36517988341?ref=nf
Her er det noen som virkelig har omsatt tanker og vilje om å være tiltedet for andre, ut i livet.

cilla

10.mai.2009 kl.20:05

Hei Regine:)Grunnen til at jeg er så engasjert i deg og bloggen din er at datter mi fjernet et svulst på 2,5 kgi magen sist september. Vi trodde d var kreft og ukene med venting på svar var helt grusomme. Pia mi er tretten og i sin beste alder. D var en knall tøff periode for oss alle. Spesielt for henne da. Svulsten var heldigvis godartet. Vi følges opp på St.Olavs på kreftavd. FANTASTISK flotte folk som jobber der. Jegog datter mi tenker og snakker mye om deg. Vi synes du er ei vakker og flott jente,karismatisk,reflektert og oppegående. Tvi,tvi i mårra Regine:))

Marie Faksvåg

10.mai.2009 kl.20:28

Hei Regine!

Håper du har hatt ei fin helg! Vi har besøk av Kristina, og så fint at hun fikk møte deg og Elise i går.Nå sender vi alle sammen masse tanker til deg og lykke til med behandlingen du skal starte i morgen!
Beundrer deg for din styrke,din modenhet og åpenhet . Du har gjort en forskjell for mange , blant annet meg.Vi trenger å bli påminnet hva som er viktig i livet.Har lært utrolig mye av deg Regine!
Klem fra Marie m/fam.

fotodilla

10.mai.2009 kl.20:39

Det er vondt å lese at du må oppleve ting som dette.
Jeg har fulgt bloggen din fra begynnelsen, du er en utrolig oppegående og reflektert jente og jeg slutter aldri og forundre meg over hvor godt du skriver. Det er godt å lese at du greier å heve deg over dette. Lykke til med behandling i morgen, jeg krysser fingrene for deg.

Chalten

10.mai.2009 kl.20:42

Håper virkelig du har hatt en fin helg. Lykke til i morgen.

Britt Heidi

10.mai.2009 kl.20:43

Lykke til i morgen! Dette skal du klare og det ordner seg for snille jenter Regine! Nå må du kjempe som du aldri har kjempet før!

Masse varme hjerteklemmer fra meg til deg!

Eddie

10.mai.2009 kl.20:47

Lykke til!

Mathilde S

10.mai.2009 kl.20:47

Du er virkelig et forbilde for andre! Ønsker deg alt vel og lykke til! :)

Sofie

10.mai.2009 kl.20:48

Lykke til på mandag!! skal tenke på deg og krysser fingre og tær :D
kos deg med familien i kveld og hev deg over det hun berta skrev om deg... tenk på de ti 5 sekunder til og så legger du det fra deg :)
klem

Sine Nomine

10.mai.2009 kl.20:49

Jeg ønsker deg lykke til i morgen. Du får nok noen tøffe dager, men husk at du har en stor heiagjeng bak deg :) Skal tenne et lys for deg.

Susie

10.mai.2009 kl.20:56

Lykke til i morgen Regine!
Det kommer nok til å bli en tøff tid fremover, men du har en utrolig styrke og er klar for en kamp. Jeg vil aldri glemme det som en lege med over 20 års praksis sa; "Der er mye mer mellom himmel og jord enn vi vet." Det han mente var at han har opplevde mange kreftsaker som 'medisinks' har sett mørkt ut, men som likevel har gått bra. Og det har jeg selv opplevd.
Stå på videre! Du er en stor inspirasjon!!

Nora:D

10.mai.2009 kl.21:01

hey hey besøk www.andreaadorable.blogg.no fordi hun er kuuuuuuul! takk takk

Tess

10.mai.2009 kl.21:30

Lykke til i morgen Regine... krysser fingre for deg! Stor klem

anonym

10.mai.2009 kl.21:41

Hei regine!

flott att du har satt en strek over det. tror det er bra om du sletter innlegget, jeg leste gjennom det, å hun fortjener den uthengingen like lite som du gjorde det! problemet er at dette fortsetter, og folk driver fortsatt å skriver om hvor idiot hun er, selv om hun har sluttet og bedt om unnskyldning flere ganger! hvis du VIRKELIG skal sette strek over det så sletter du innlegget. hun har forstått det nå. Jeg forstår hun litt i det hun skriver, syns det kan bli litt mye syting på bloggen din, selv om hun kanskje formulerte seg HELT feil. Selvfølgelig er det trist, har selv en kreft rammet i familien, en gutt på 4 år som har fått tilbakefall med svært dårlige prognoser, og har aldri hørt han klage en gang. Han gav meg til og med mange av premiene sine:) jeg tror alle hadde klart å være sterk i en slik situasjon, rett og slett fordi man ikke har noe valg. men jeg håper selvfølgelig du blir frisk og får oppleve 18 års dagen din, og jeg unner ingen å være i en slik situasjon, for all del, og hadde nok sytet på lik linje med deg, om ikke mer... velger forresten å være anonym her, så hvis du vil vite hvem jeg er regine, får du heller skrive det her, så skal jeg sende deg en mail. gidder ikke bli hertset her fordi jeg sier meningen min, vi har jo alle sett hvordan det kan gå:) Har ingenting i mot deg bare så det er sagt, så stå på:) dette går fint:)

Regine

10.mai.2009 kl.21:43

Anonym: Hvordan kan du si at jeg syter?

sirkeline

10.mai.2009 kl.21:48

Hei Regine! Tenker du har det tøft i kveld med tanke på morgendagen. Skal tenke på deg, masse lykke til du unge fighter! Klem

sirkeline

10.mai.2009 kl.21:53

Hev deg over dette Regine, har aldri noen gang fått oppfatning av at du syter, overhode ikke!! Og om du så gjør det, er det unomalt å "syte" når man har fått en kreftdiagnose, du anonoym? Nei slutt nå, Regine skal gjennom noe hverken du eller jeg antakelig hadde klart i morgen! Hold nå opp med dette vrøvelet! Det er satt sluttstrek........

lisaaa

10.mai.2009 kl.21:57

Hei .
Jeg begynte nesten å gråte når jeg leste bloggen din .
Jeg synes at alle som sier at du syter o.l er drittsekker !
Jeg vedder på at Ingen her hadde klart å være like optimistisk som deg. Stå på og glem de som klager !
Du er verdt mer enn de uansett !!

Hilsen Lisaaa :)

Grete Pettersen

10.mai.2009 kl.22:19

Hei Regine
Jeg er en dame som selv har kreft og har holdt på med cellegift i 16mnd.Sliten av det er jeg selvfølgelig men jeg står på og gir meg ikke.Du skriver SÅ godt og jeg tenker på deg hver dag.Har tre barn og jenta mi er på din alder.Derfor er det lett å sette seg inn i hvordan du har det og hvordan du skulle ha hatt det.Jeg beundrer deg og håper av hele mitt hjerte at du klarer dette.Lykke til med den tøffe kuren og så krysser vi fingre og tær på at den funker.Du er helt fantastisk!!!!
stor klem fra meg

kine

10.mai.2009 kl.22:54

all lykke til til uka... håper det går bra...

Men når du sier at du detter en strek over det, syntes jeg du burde slettet det innlegget å.. for folk slutter tydeligvis ikke....

anonym

10.mai.2009 kl.23:18

føler bare jeg har lest litt det samme i d siste, nå er jeg deprimert pga det, nå har jeg vondt pga d osv. men jeg skrev jo at jeg sikkert hadde sytet like mye om ikke mer, sa jeg ikke det? du tror tydeligvis at du er litt mer positiv enn du er. kjenner folk som har gått igjennomd samme, og en hjelpesløs mor som ikke klarer å redde sin 4 år gamle sønn, som likevel er mer positiv enn deg. litt kritikk må du faktisk klare å ta til deg, sier bare min mening (som egentlig ikke er kritikk engang, med tanke på at jeg sier jeg nok hadde gjort d samme??) har skrevet om deg på bloggen (bare positivt vel å merke:) så er ikke herts mot deg i det hele tatt. stå på, du er utrolig flink til å ta bilder btw:)

Sine Nomine

10.mai.2009 kl.23:25

Anonym: Regine syter IKKE!!!
Regine: Det anonym sier her er helt usaklig. Ikke bruk energi til å bry deg om det. Lykke til i dagene fremover!!! Tenker mye på deg.

søtnosmamma

10.mai.2009 kl.23:27

Det er tydlig at enkelte mennesker ikke burde lese blogger i det store og heile, når de synest at ei jente som du Regine syter!!! Hvorfor leser de bloggen din lurer nå jeg på! En må nesten bare le av sånne kommentarer Regine, de er ikke vel bevart!! Masse lykke til med behandlingen som du skal begynne med! Følger spent med, slik som hundrede og ørti andre! :)

jimmyp

10.mai.2009 kl.23:37

ok, synd på deg osv men vil bare si en ting til alle dere som sitter her og slenger dritt om andre, tenk dere om. dere sitter og hetser folk som dere mener slenger dritt. gjør det dere noe bedre enn de dere skriver om/til? tror ikke det nei, så kanskje en plan å tenke før dere skriver. god kveld nisser, hilsen nissekongen.

Mette

11.mai.2009 kl.00:39

Lykke til med denne kuren Regine! Krysser alt som krysses kan!!!:D Drit i alle idiotene som er negative, de har antageligvis ett ganske fattig liv på mange måter! Tvi tvi, damen:) Dette skal gå bra!

Charlotte

11.mai.2009 kl.01:04

Til Regine:

Som det har blitt nevt nå flere ganger av mange; hva med å slette innlegget ?
Det har gått alt for langt og jeg føler at bloggen din har blitt til et sted hvor folk kan mobbe noen fordi de gjorde en feil. Det var en grov feil, vel og merke. Men likevel, hvis du syntes at det var så fælt å bli hengt ut på en en blogg med så få lesere.. Hvordan tror du jeg føler det når jeg blir hengt ut på en blogg som leses av flere tusen mennesker. Synes du har vært like umoden som meg når det kommer til det å henge ut folk. Men jeg blir rett og slett mobbet og hetset. Du har selv sagt at bloggen din brukes til å skrive om sykdommen din. Nå har det gått over til noe helt annet. Hadde satt pris på om du kunne slettet innlegget og eventuelt skrevet et nytt et hvor du ikke henger ut en enkeltperson. Det har kommet så mye usaklig dritt om meg i kommentarfeltet ditt. Og det er jo ikke bare jeg som mener det her heller. Hvis du leser gjennom så har flere og flere sagt at du burde slette det, at det her er mobbing, og at du er like ille selv som gjør noe sånn som det her.
Men ikke nok med at folk slenger dritt til meg her, det har nå også gått over til facebook, nettby osv. Synes du ikke at det har gått for langt og at det burde stoppes ? Vet du har satt en strek over det, men jeg synes det trengs mer enn det. Så lenge det innlegget er her så kommer folk til å se på meg som den eneste som slenger dritt til deg, når du selv har skrevet at det er flere.. Urettferdig gjort av deg å henge ut én person og så og si dedikere nesten et helt innlegg til meg. Det er ikke voksent og modent gjort i mine øyne. Jeg har lært noe av det her, og mener at jeg selv har utviklet meg som person. Likevel, så velger du å la det innlegget stå sånn at hvem som helst kan slenge dritt om meg. Og som sagt så er det ikke bare på den bloggen her det foregår.. Så jeg ber deg Regine, vennligst slett innlegget med hensyn til det jeg har skrevet nå. Jeg synes ikke at det å få alt det her slengt i trynet er å få som fortjent. Det er mobbing. For min del kan du skrive om akkurat det du har lyst til så lenge du ikke henger ut folk her. Husk at du du skriver en blogg som leses av flere tusen mennesker og at du er nokså "populær" selv om du liker det eller ikke. Vi burde alle tenke oss godt over hva vi velger å skrive om, noe ikke jeg gjorde.
Kanskje jeg bare får enda mere dritt slengt til meg nå, men jeg føler at det blir urettferdig å la det innlegget bli værende så lenge jeg har bedt om unnskylding og angrer. Det er vel ikke vits at folk fortsetter å slenge dritt til meg nå da, er det vel Regine ?
Lykke til med behandlingen :)

Lisa

11.mai.2009 kl.02:21

Charlotte. Du skrev inlegget å du må ta konsekvensene innlegget medfører. Å lære å ta konsekvensene for det man gjør kommer godt med i livet. Når du blir eldre vil du forstå at det ikke holder å si unnskyld, også blir alt bra igjen.

Anonym

11.mai.2009 kl.07:52

Lisa: hvilken del av innlegget til charlotte var det du ikke forstod? Jenta har måtte slette blogg, og blir mobbet på facebook å nettby.. Så uansett så har hun aldri "bare" sagt unnskyld og så ble alt bra igjen, ettersom hun blir mobbet over hele internett og flere tusener kjenner igjen navnet hennes, fordi hun sa ett skjevt ord om en person. Hadde det vært deg hun skrev d om så hadde ingen brydd seg. å trolig ikke om d var meg heller. Men hun har nok forstått leksa si, Å d er langt over streken...

Ingrid

11.mai.2009 kl.09:16

Stå på Regine, dette klarer du!

aanettee

11.mai.2009 kl.09:34

Stå på! : )

De som skriver negativt bør tenke seg om mange ganger før de skriver og publiserer.

Christine

11.mai.2009 kl.09:36

Det var bra at hun sa unnskyld

Solveig

11.mai.2009 kl.10:15

Hei Regine.
Håper du har fått kost deg masse i helgen. I dag er dagen for høydose kur, du har en tøff tid foran deg, men heldigvis har du familien din som støtter deg. Og alle oss andre her ute som tenker masse på deg. Som du sier det er ikke noe annet å gjøre enn å hoppe i det, men til syvende og sist er det du som vinner over det. Masse lykke til, håper at du blir positivt overasket og at høydosekuren ikke blir så ille som du kanskje tenker.
Har sitti på siden, slik din familie og dine venner gjør . Så veit litt om hvordan de rundt deg også har det. Det er vondt å se at den du er aller mest glad i her i verden har det vondt. Men man må bare tenke at det er for at ting skal bli bedre og til slutt helt bra. Så krysser fingerne for deg og dine. Dette klarer du:-)Klem

drømmeverden

11.mai.2009 kl.23:42

Jeg tar av meg hatten for deg.For et pågangsmot du har.17 år er ingen alder.Du er utrolig sterk jente og vi har alle noe å lære av deg!!Bloggen din gikk rett inn i hjertet mitt, og jeg kommer nok til å tenke på deg både en og to ganger før natten senker seg.

Jeg hadde igrunn ikke tenkt å kommentere disse idiotiske negative kommenterene du får her.Men jeg er rett og slett sjokkert over oppførselen til disse som harr uttalt seg negativt.Og jeg kjenner at jeg faktisk blir lyn forbanna når folk kan komme med uttalelser om at Regine syter.Er ikke du riktig klok anonym???? Jenta er alvorlig syk og du greier og ha ut av deg noe slikt.Ja du sto jammen ikke først i køen du når dem sosiale antennene ble gitt ut, anonym!!! Dette kaller jeg rett og slett ren mobbing, mobbing av noen som er syk og alikevel hever seg over slike idiotiske innlegg. Det må også være opp til Regine om hun vil slette kommentaren hun skreiv.Hadde det vært meg, hadde jeg ikke sletta innlegget.La folk se hvordan enkelte mennesker oppfører seg.Ja det er utrolig feigt gjort å gjemme seg bak å være anonym..Skaff deg ryggrad anonym!!!!!! Skam dere som kommer med negative kommentarere.Hvorfor skal hun tåle å få høre dette, dere som er negativ???? Har ikke hun nok å tenke på og måtte takle om hun ikke må inn her å lese dritten fra en gjeng med folk som faktisk skulle trengt seg en omgang med god gammeldags juling.

Beklager Regine at jeg tok litt av her, men mobbing og urettferdighet er noe av det værste jeg vet, og iallefall når det havner på et slikt stadie!!

Så over til deg Regine.:Jeg ønsker deg av hele mitt hjerte masse lykke til og måtte du få den beste hjelpen og støtten du kan få!!!Tenker på deg!!

Hannah

12.mai.2009 kl.15:36

http://www.p4.no/story.aspx?id=245488

det er en virus epost som vandrer med at britney er død, slapp av folkens, hun lever og mailen er virus, SLETT MAIL om dette temaet.

Hannah

12.mai.2009 kl.15:44

velfortjent charlotte! nå kan du jo kose deg med velfortjent dritt, man gjør bare ik sånn uansett, og nå får se hva folk mener om deg og din oppførsel, ikke noe å sippe over:)

Hege Anita

12.mai.2009 kl.17:38

Beundrer virkelig styrken og ærligheten din! Folk som slenger dritt og usaklige kommentarer vet ikke hva de snakker om! Stå på Regine! Lykke til med behandlingen framover, krysser fingrene for deg!:)

stinejensen

14.jun.2009 kl.16:34

Beundrer deg Regine, stå på!

Mamma har kreft, og legene sier at vi må ta vare på våre siste dager med henne. Og jeg har og behov for å glemme sykdomen hennes litt - og da er kjærsten og vennene mine de som er flinkest til dette.

Du skal vite at jeg krysser fingrene mine for deg!

Skriv en ny kommentar

Regine

Regine

18, Kristiansund

Har fått diagnosen MDS/AML - her vil jeg beskrive hvordan det er å leve med/bli behandlet for det. Lurer du på noe? regine1000@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits
Blogglisten