Gjesteinnlegg

En leser av meg ønsket veldig gjerne at jeg skulle ha et gjesteinnlegg her på bloggen. Og hvem er vel bedre til å skrive enn Sofie Frøysaa? Hun hadde veldig gjerne lyst til å skrive et innlegg rettet til de som skriver negative kommentarer til meg. Selv likte jeg teksten kjempegodt, og er kjempeglad for at hun støtter meg såpass mye som hun gjør. Heldigvis er de aller fleste leserne mine positive, smarte og greie folk, men når man har en blogg som har blitt såpass populær har det også kommet inn bare fler og fler negative kommentarer.
Sofie Frøysaa betyr utrolig mye for meg. Du vet jeg digger deg!

VÅKN OPP!

Kjære alle lesere av Regines blogg.

OBS! Dette innlegget er ene og alene mitt ansvar.

Mitt navn er Sofie Frøysaa, og jeg har i likhet med mange av dere fulgt denne bloggen siden Regine opprettet den i november i fjor.

De aller fleste av dere bidrar med motiverende og varmende kommentarer. De aller fleste av dere viser medfølelse og ønsker Regine alt godt. Det skulle jo egentlig bare mangle ? eller hva? Likevel finnes det idioter der ute som lar sin mangel på folkeskikk og empati gå utover Regine. Dette innlegget er til dere.

Jeg er ikke bare en fast leser og beundrer, men også en venn av Regine. Derfor blir jeg både oppgitt, sint og lei meg på hennes vegne når enkelte mennesker tapper henne for unødvendig, negativ energi ved å slenge dritt i kommentarfeltet hennes.

Det er ingen hemmelighet at Lars Tangen presterte å komme med tidenes mest patetiske innlegg der overskriften var "drama in paradise". Dette innlegget handlet om den berømte topplista på blogg.no. Der spurte han leserne sine om de synes at Regine fortjener å klatre på denne sjarmerende topplisten. (Det skal også nevnes at Lars slipper i gjennom svært få kommentarer av det som opprinnelig sendes inn. Derfor er det bare toppen av kransekaka at han faktisk godkjente hårreisende ondskapsfulle kommentarer).


Det er klart at det viktigste for Regine nå, er popularitet og høyest mulig lesertall. Selvfølgelig er dette formålet med bloggen hennes. All pr er god pr, liksom. (Oi, jeg glemte et øyeblikk at dette innlegget er forbeholdt mennesker som mest sannsynlig ikke forstår ironi. Beklager). En tass med navn Even dreit seg ut i kommentarfeltet senest i går, og videre er det en rekke flere som har bidratt sterkt til å redusere gjennomsnittet på den sosiale intelligensen blant Norges befolkning. (Even sa riktignok unnskyld. Med andre ord: Det finnes håp! Ellers hadde jeg aldri skrevet dette innlegget).


I dag kom jeg over nok en imponerende kommentar; Ulla skriver: "Jeg syns du virker så sur og opptitt når du svarer på spørsmålene". Det er rart det der? Kjære Ulla: Hvordan hadde du tatt det dersom du fikk samme beskjed som det Regine har fått? Hadde du bare ristet på skuldrene og vært like glad? Jeg er ganske sikker på at du ikke forstår alvoret i dette her. Det er faktisk, brutalt og urettferdig nok, snakk om liv og død. Jeg mistet mobilen min forrige uke (på flyet hjem fra Regine, faktisk) ? da ble jeg sur og oppgitt. Det er i slike meningsløse tilfeller en blir sur og lettere grinete. At du i det hele tatt benytter deg av disse ordene er helt ufattelig beundringsverdig. Tror du man blir SUR over å leve med kreft? Har du hørt om å se ting i perspektiv før? Ikke det, nei? Det var det jeg tenkte.


Hva gjelder de spørsmålene hun får tilsendt, er det ikke alle som er like oppløftende heller, kan man si. Jeg kan jo trekke frem noen eksempler; "er du redd for å dø?", "syns du det er greit at ei på 17 får en ?dødsdom? av legene?", " hva vil du gjøre hvis du får beskjed om at det finnes ingen andre håp og at du dør om 1 måned ca?"? Alt for å gni det inn!? Hvorfor er det slik at så mange fokuserer på døden? Det beste av alt var vel da en med navn Aud skrev: "Hvil i fred"? Tror dere ikke at Regine er fullt klar over at det verste kan skje? Hvorfor ikke oppmuntre henne til å fokusere på det positive? At det fremdeles er håp og at hun selvfølgelig skal klare seg gjennom dette.
 

Er det ett menneske som fortjener sin plass her på jorden, så er det Regine. Er det ett menneske vi kan lære uendelig masse av, så er det Regine. Er det ett menneske vi skal heie på - ja, så er det nettopp Regine. Hun er "bare" sytten år, men har dykket dypere inn i livet enn hva de fleste andre har. Hun har sett livet på det verste, men likevel holder hun motet oppe. Hun lærer oss å sette mer pris på livet. Hun lærer oss å se livet i et annet perspektiv. Hun viser oss at livet er en dyrebar gave. At vi har ett liv på denne jorden, og derfor bør bruke det for alt det er verdt.


Regine er et stort forbilde. Derfor er det uhørt, ja, det er rett og slett lavmål at andre lar sin egen udugelighet gå utover henne. Enkelte er vel bare, på en absurd og mislykket måte, misunnelige over at de aldri vil oppnå det Regine allerede har oppnådd her på jorden i en alder av sytten år.


Allerede som fireåring lærte jeg av moren min, at dersom en ikke har noe hyggelig å si, med mindre det er konstruktiv kritikk, så holder man enkelt og greit kjeft. Jeg foreslår at vi alle lever etter kardemommebyloven heretter og fokuserer på det som faktisk er viktig her i livet.


Dersom noen har spørsmål eller "oi-så-sinna"-kommentarer angående dette innlegget ? svar på min blogg;
http://sofsen.com.


Takk for oppmerksomheten.
 
regineogsofsensss2
(To trøtte typer)

244 kommentarer

Mari

08.mai.2009 kl.17:05

Supert gjesteinnlegg!

Gudrun Johanne

08.mai.2009 kl.17:09

Så utrolig bra sagt!

ann

08.mai.2009 kl.17:10

Takk Sofie! Jeg er så glad for at slike som deg finnes- og at Regine har deg som venn! Jeg heier på Regine og jeg heier på deg! Klemmer dere begge :-)

Midt på havet

08.mai.2009 kl.17:11

Jess, veldig bra. Men hva gjelder negativ respons må det nesten påregnes. Særlig når man ligger på lista. Men jaja, stå på : )

Cecilie

08.mai.2009 kl.17:11

Go Sofie!

Midt på havet

08.mai.2009 kl.17:11

Da mener jeg.. fordi folk er unger

marie

08.mai.2009 kl.17:13

Utrolig bra skrevet !

Stine Helene

08.mai.2009 kl.17:14

Dere to er herlige!

Stina Marie

08.mai.2009 kl.17:14

Jeg er helt enig med henne

Trine

08.mai.2009 kl.17:16

Er så enig med deg, Sofie! Kjære Regine, du fortjener kun det beste!Klem.

Julianne

08.mai.2009 kl.17:16

bra skrevet regine er tøff.

MarteHauge :)

08.mai.2009 kl.17:17

Kjempe bra sagt ass! ;D

08.mai.2009 kl.17:18

Helt enig, veldig Bra innlegg! Du har min fulle støtte :-) Klem

Runa

08.mai.2009 kl.17:20

sykt pene begge to :D

08.mai.2009 kl.17:21

kjempe bra innlegg...!!! her er alt for mange som ikke tenker me hode her forstår jeg!! lykke til regine,med alt..du virker som ei tøff jente!!ønsker deg alt de beste!! STor Klem

Cath

08.mai.2009 kl.17:22

Kjempe bra sagt! (:

mariannebn

08.mai.2009 kl.17:22

Herlig skrevet av Sofie, virkelig!

HiLDE

08.mai.2009 kl.17:22

Tankevekkende gjesteinnlegg, håper de negative folkene kan tenke seg litt bedre om neste gang. Stå på Regine, jeg krysser fingrene for deg! :)

Elin

08.mai.2009 kl.17:23

Jeg berømmer gjestekommentatoren for innsikt og klokskap!Og jeg ønsker at alt godt skal skje med deg, Regine.

Heia Regine!

08.mai.2009 kl.17:23

Supert innlegg av Sofsen, -og helt på sin plass!!
Utrolig bra sagt, Sofie! Heier på deg, Regine :)Dere er herlige!

Ane

08.mai.2009 kl.17:25

Til Sofie og Regine.Begge dere to er utrolige mennesker på absolutt alle måter. For det første er det beundringsverdig at dere er så sterke, ja du også Sofie og så fulle av det så mange andre mennesker mangler i livet sitt. Et godt hjerte og mye kjærlighet. Jeg blir sint, skuffet og ikke minst FLAU over menneskeheten når man hører hva andre klarer å prestere å trykke ut av seg. De trykker og trykker, akkurat som de gjør når de sitter på dass. Og tror du ikke det samme resultatet også kommer? jo, nemlig D-R-I-T-T!!.Sofie, jeg er veldig glad over at du har skrevet dette innlegget og kanskje, bare kanskje så ser folk alvoret i det?Regine og Sofie - dere er mine helter. Jeg beundrer og ser opp til dere og ønsker dere begge det aller beste. Ta godt vare på hverandre. Når man først finner venner som har et like stort hjerte som enselv - ikke gi slipp på de. Det vet jeg også at dere ikke kommer til å gjøre :) Stå på!Mange klemmer fra Ane!

AneS

08.mai.2009 kl.17:26

Så utrolig bra skrevet !! - kunne ikke vært mer enig. Skjønner ikke hva enkelte folk har i hodet noen ganger . Som skrevet over ; "dersom en ikke har noe hyggelig å si, med mindre det er konstruktiv kritikk, så holder man enkelt og greit kjeft" . Så enig, så enig. - Stå på Regine ! =)

Aud-Karine

08.mai.2009 kl.17:26

Utrolig bra skrevet :) Jeg ønsker deg alt godt, Regine. Og dette skal gå bra

Ida

08.mai.2009 kl.17:26

Så sinnsykt bra sagt, Sofie! Tenker masse på deg, Regine. Du er fantastisk sterk :)

Leni

08.mai.2009 kl.17:26

Nå er ikke jeg noen blogger på dette stedet, men jeg vil ANTA at noen faktisk har så små empatiske evner at det faktisk dreier seg om MISUNNELSE fordi denne bloggen ligger på Topplista her.....Stakkars patetiske avstumpa mennesker!!Regine....Jeg har lest alt du har skrevet her, og jeg beundrer din innsikt og styrke. Ønsker deg KUN det beste.....Leni.

Silje Silje

08.mai.2009 kl.17:27

flott innlegg.

Line

08.mai.2009 kl.17:29

Flott at du skriver et slikt innlegg Sofsen!Det er viktig å huske på at du, Regine, er et menneske i den virkelig verden, et menneske som er tøffere i trynet enn de aller fleste av oss, som våger å vise seg slik du gjør. Det er viktig å huske at du, som alle andre mennesker, reagerer med følelser. Sofsen, all ære til deg, som tørr å stille opp! Det er beklagelig hvordan visse personer gjemmer seg bak steder som dette for å ytre lite gjennomtenkte meninger. Jeg skulle likt å se de samme menneskene si de samme tingene foran levende mennesker. Regine, jeg ønsker deg alt godt, lykke til!

Monica Serina

08.mai.2009 kl.17:33

Jeg sitter med frysninger over hele meg!Det er så godt at det finnes noen personer som deg Sofie! Du er heldig Regine som er venn med en så fantastisk person som har så mye bra å si! :)Masse lykke til videre Regine! Stå på, du er fantastisk og med et pågangsmot som jeg bare kan beundre!

incoming

08.mai.2009 kl.17:34

Han sa unnskyld ja, han derre Even ?Nå må jeg nesten gå inn på bloggen hans og se om han godkjente de kommentarene jeg sendte han!!! Det tror jeg nok ikke.. for de var ikke så pene!Kjempe fint av deg Sofsen!Fint at Regine har gode venner :)Men du er best Regine ;) hehe!!!Stå på... som jeg har sagt siden desember : Jeg heier på deg, og jeg håper og tror at dette skal gå bra! :)Jeg sitter forresten å skriver i joggedress kjøpt fra beltespenner.com (jepp.. "Din" joggedress Regine! )Maaaaange klemmer

Hild Frøya

08.mai.2009 kl.17:38

Fantastisk bra skrevet. Og så sant så sant. At det går an sier jeg bare. Noen mennesker finnes ikke medmenneskelige i det hele tatt.Stå på Regine, vi tenker på deg.

Thea

08.mai.2009 kl.17:38

Kjempebra gjesteinnlegg av Sofie Frøysaa. Ønsker deg lykke til med alt, du er utrolig inspirerende=)

Lisa

08.mai.2009 kl.17:42

Det var bra skrevet :)

SOFSEN

08.mai.2009 kl.17:42

Det er jeg som er heldig som får kjenne Regine :D Tusen takk for fine tilbakemeldinger, folkens. Jeg skriver alltid med hjertet :) Eller... Hjertet mitt har ikke fingre, så sånn sett skriver jeg med hendene, men det kommer fra hjertet, da.8-)

Tonje

08.mai.2009 kl.17:43

*tommelopp*

Tonje

08.mai.2009 kl.17:44

Utrolig fint innlegg! Ble omtrent målløs. Jeg vil du skal vite at jeg tror det er mange-mange-mange fler som tenker, mener og reagerer på akkurat det samme som Sofie. Med andre ord, det er utrolig mange som bryr seg om deg og følger med deg, men som rett og slett ikke vet hva de skal si i kommentarfeltet. (Jeg er bla. en av de)Dere er to herlige mennesker! Ønsker deg alt godt Regine. Stor klem fra Tønsberg som setter pris på bloggen din.

SOFSEN

08.mai.2009 kl.17:44

Ntåh.. Forresten.. Du betyr masssssssssssssssssse for meg også, Reggirock! Og du vet jeg digger deg og (L) (Siden ikke blogg.no godtar sånne fjortishjerter måtte jeg slå til med en msnvariant).
Veldig bra innlegg =D Fatter rett og slett ikke at folk i det hele tatt kan skrive sånne slemme kommentarer =D

Wenche

08.mai.2009 kl.17:55

Flott innlegg.Jeg har vært innom bloggen din mange ganger. Du skriver så treffend og ærlig.Dere er to fantastiske jenter begge to.Har stor respekt for dere.Er ikke noen blogger egentlig , men blir det kanskje en gang.Bør kanskje ikke si det men jeg kunn vært mor deres =0) Stå på videre! ! !

miriam : - )

08.mai.2009 kl.17:59

Sofie, du virker som en veldig bra venn! Du har rett i det du sier, Regine har blitt som et forbilde for meg. Veldig bra innlegg :-) !

Celinè

08.mai.2009 kl.18:02

du er så utrolig nydelig, en så søt og snill jente som deg fortjener ikke dette

08.mai.2009 kl.18:07

Jeg har lest bloggen din en stund. (er en dame på 45 år) Jeg beundrer deg for ditt pågangsmot og viljestyrke. Stå på Regine, det nytter og sloss, ikke bare gi opp. Mange som støtter deg, og ikke la deg knekke av usakelige tapere som kritiserer deg.

anne

08.mai.2009 kl.18:10

hei og hå regine....leste innlegg fra sofsen , og må si at hun virker som en veldig god og varm person..det er godt det finnes sån som henne.. ellers må jeg si til deg regine du er helt fantastisk flink ...bare det og ha overskudd til og dele tankene dine med oss, er utroligt (TAKK) stå på det er mange mange som sender deg gode tanker og mange boinker ..skulle så gjerne tatt bort din sykdom , det kan jeg ikke , men har tro på at legene gjør det de kan . det har sett mørkt ut for andre så plutselig snur ting seg....ønsker deg lykke til med behandling videre , og krysser fingre og tær :))

Andrea

08.mai.2009 kl.18:13

Endelig noen som har kommet til fornuft. TAKK SOFSEN!! Skjønner ikke hvorfor folk gidder. Har de ikke noe pent å si kan de bare holde kjeft. God bedring videre Regine! :)

Lisbeth

08.mai.2009 kl.18:13

Hurra og amen!! ;-)

Kristine

08.mai.2009 kl.18:15

Amen. Takk kjære kjære Sofie for at du tørr å sei det du seier! Eg trur folk treng å få seg ein liten augeopnar av og til. Byrjar å tru at augo gror igjen av dumskap etterkvart. Verkeleg. Eg skjønar ikkje vitsen med at alle skal slenga dritt, for ei kvar pris. Eg lærte òg av min mamma at dersom ein ikkje har noko positivt å sei, då held ein kjeft. Men det gjeld tydlegvis ikkje i internettland. Her er det om å gjer å vera styggast mogleg. Stå på viare, begge to! Og Sofie, du er ein fantastisk venn :) De klarer det, det berre veit eg :)

yngvil

08.mai.2009 kl.18:16

det der var virkelig bra skrevet , og hun er nokk en veldig god venn ! , stå på Regine ! Jeg digger deg og bloggen din .

Iselin Dyveke

08.mai.2009 kl.18:19

You Go Girl! Der traff Sofie spikeren på hode! Så utrolig masse sløkke folk he ri landet! STÅ PÅ REGINE!!!! Heier på deg som om det var BRANN som spillte siste finalekampen om gullet!! :-p

Kristin Hennøen

08.mai.2009 kl.18:20

Utrolig bra skrevet. Jeg er så enig som det går ann å bli. Selfølgelig finst det håp for Regine. Har lest bloggen en stund og utifra det jeg har lest er Regine en utrolig sterk person! Og jeg beundrer henne, alle sammen kan lære mye av hun!Og Regine : Jeg gleder meg til den dagen da du publiserer et innlegg på bloggen om at du er blitt frisk igjen, om at behandlingene har virket. For det kommer de til å gjøre. Dette klarer du Regine, jeg og mange andre har tro på deg! Og som sagt du virker som en utrolig sterk person, og jeg beundrer deg og motet ditt veldig !! :-)Stå på !! :-)

petter

08.mai.2009 kl.18:22

Britney Spears er død :,(Les her: http://www.nettklikk.no/cgi-bin/payperclick/clickthru.cgi?id=orsleie

Frida

08.mai.2009 kl.18:24

altså, når hun velger å skrive om det så hele verden kan se, kan hun ikke forvente annet.slik er det med alle.

stina

08.mai.2009 kl.18:28

Bra skrevet Sofsen!!!

Therese H.N

08.mai.2009 kl.18:28

Det er veldig bra sagt! Jeg er så enig i dine meninger atte! Måtte bare si det.Og Regine; jeg beundrer hvordan du er på noe sjukt! du har klart å holde pågangsmotet oppe fordetom du har fått den verste dommen! Ønsker deg såå mye lykke til! :)

Tronds

08.mai.2009 kl.18:30

Som alltid Sofsen bra skrevet :)Når du leser igjen kommentarene så er det utrolig hva folk kan finne på å skrive: Det er viktig å tenke litt på at enkelte av de som skriver her er 12-14 år. Hun som skrev: "Hvil i fred" tenkte kanskje på at det var en fin ting å si til noen som var i en slik situasjon. Og det er normalt at ungdom er opptatt av døden. Jeg prøver ikke å forsvare noen her, for alt jeg vet så kunne det også vært som skrev det for å være slem. Men det er noe å tenke gjennom når man leser gjennom hva som blir skrevet av kommentarer her. Sender deg fult av gode tanker Regine, håper virkelig at behandlingen du starter nå hjelper :)

SOFSEN

08.mai.2009 kl.18:34

Frida og Petter: Ta dere en bolle.

Lillebea

08.mai.2009 kl.18:39

Goooooo, Sofsen! Nå tror jeg de fikk så hatten passet ja :PØnsker deg alt godt, Regine. Hev deg over slike tullinger som rett og slett ikke forstår hva du går gjennom. *masse hjerter og slikt fjortisgreier* ;)

whitechick

08.mai.2009 kl.18:40

Håper så indelig at du ikke leser noe av det negative og bare holder håper oppe. Du er sterk regine!! Stå på!! Dette vil gå bra!

Ane

08.mai.2009 kl.18:45

Fortsettelse fra forrige kommentar..Nå har jeg lest innlegget på bloggen til Lars Tangen. "Trouble In Paradise". Jeg ble ganske sjokkert over selve topicen, innlegget og enkelte kommentarer. Jeg blir så provosert. Regine skrev ikke bloggen sin for at den skulle havne på noen som helst lister, men for å informere venner, kjære og familie om hvordan hun har det. En annen ting som kanskje irriterer litt er også er det som Sofie skriver om her. Ordet: Død. Jeg vet ikke om et annet ord i verden som jeg får mer avsmak av enn det ordet. Skjerp dere da. Voks opp, få sosiale antenner! Jeg liker at Regine gir LIV til så mange mennesker der ute i verden. Hun fikk meg til å LEVE mer ved å sette pris på alle de små tingene vi tar for gitt. Jeg gleder meg til å høre om resten av ditt LIV jeg Regine. Akkurat her, på bloggen din. :)

♥ k a t r i n e

08.mai.2009 kl.18:47

så utrolig flott skrevet av Sofie!kjempe søtt bilde av dere forresten!

Andrine

08.mai.2009 kl.18:49

Så dumt å lese at du får så idiotiske kommentarar på bloggen..Ein plass går verkeleg grensa. Håpar Sofsen satt dei litt på plass! Så utruleg fint bilete! Hadde gjort mykje for å ha dine auge! :)

Tore på sporet

08.mai.2009 kl.18:53

bra gjesteinnlegg! håper de som har lagt igjen negative kommentarer tidligere, føler seg truffet :-) til pass for dem

Ann-Charlotte

08.mai.2009 kl.18:55

For et fantastisk innlegg! Det gleder meg virkelig at alle de negative idiotene får som fortjent! Men, for å si det sånn.. De skulle fått kjenne selv hvordan det er å få denne meldingen som Regine har fått...Jeg beundrer Regine på det sterkeste.

Ida

08.mai.2009 kl.18:55

Regine, du er skikkelig heldig som har Sofsen som god støtte på veien til å bli frisk igjen :)Flere skulle ha vært slik som dere, som ser "the big picture" og har så god innsikt i så ung alder. Vi har alle virkelig mye å lære av dere to. Takk for at dere er dere!

Jorunn

08.mai.2009 kl.18:59

Fantastisk... Dette gjorde godt å lese! Kan ikke fatte at det finnes folk som skriver slike ting, kan ikke fatte at Lars Tangen er så opptatt av seg selv at han faktisk glemmer sine egne hjerneceller...Nei jeg er sjokkert. Det går bare ikke an.Jeg er sikker på at Regine kommer til å klare dette! Jeg støtter henne 100%! Regine er helt nydelig! Virkelig en tapper jente, fornuftig... Nei jeg blir både sint og lei meg av slike ting som dette...

Linn Inger

08.mai.2009 kl.19:00

Yeah! You rock Sofie! Bank i bordet

Linn Inger

08.mai.2009 kl.19:02

Regine, du rocker også! *banker to ganger i bordet*

Karoline M

08.mai.2009 kl.19:02

Sofie er vel den eneste jenta jeg kjenner som virkelig klarer å få sagt de riktige tingene og få satt ting på plass :) kjempe bra innlegg!Jeg leser Regines blogg hver dag, og blir også utrolig provosert av dere der ute som bare slenger med leppa for å slenge med leppa.Er utrolig inspirert av Regine og hennes positivitet og mot i kampen mot kreften.Stay strong Regine! :):):)

08.mai.2009 kl.19:03

Hej RegineJag är en mamma på 48 år och bor i Sverige. Läser din blogg varje dag, du har lärt mig så otroligt mycket fast du är så ung. Jag önskar dig all lycka i livet och hoppas att denna onda sjukdom lämnar dig snart. Många styrkekramar från Yvonne

Eirny

08.mai.2009 kl.19:05

utrolig bra innlegg. MEn burde vært helt unødvendig for folk burde spare seg for de tåpelige og negative kommentarene og spørsmålene. Stå på regine:) du er sterk!

Karoline

08.mai.2009 kl.19:16

Sykt bra skrevet! Helt enig med deg; folk som slenger dritt bør heller holde kjeft. Stå på Regine, ikke gi opp. Dette skal du klare!

Kari/Hestia

08.mai.2009 kl.19:18

Regine og Sofsen...Dere fortjener hverandre. Nydelige jenter i en verden som av og til er altfor tøff.-klemmer til dere begge-

Synne Helene

08.mai.2009 kl.19:23

Veldig godt skrevet gjesteinnlegg! Beste jeg har lest på en blogg på lang tid. Ønsker dere alt godt, og håper dere fortsetter å kjempe for Regine. Jeg håper du blir bedre Regine, så du kan fortsette å glede deg over musikk og bilder=)Ikke gi opp!

Mari

08.mai.2009 kl.19:25

Så flott innlegg. Jeg synes det er veldig trist at noen mennesker ikke klarer å tenke før de poster en kommentar. De fleste av oss lurer kanskje på om Regine er redd for å dø osv., men det er vel ikke nødvendig å spørre henne rett ut. Dessuten mener jeg at de fleste av oss også burde klare å gjette til oss svaret selv. Kanskje på tide å tenke gjennom hva som blir skrevet (:

Silje

08.mai.2009 kl.19:26

Kjempefint innlegg av Sofsen - du kunne ikke valgt noen bedre til å skrive et gjesteinnlegg :) Og jeg er selvfølgelig enig i alt det hun sier. De som ikke har noe konstruktivt å komme med kan bare la vær å si noe som helst.Jeg er fast leser av bloggen din og håper virkelig at den behandlingen du nå skal igjennom, fungerer :)Jeg tenker på deg.

missawe

08.mai.2009 kl.19:32

fantastisk bra skrevet!! Stå på, og god bedring regine :D

Lasse

08.mai.2009 kl.19:38

Jeg leser bloggen din hver dag også som mange andre nå gjør. Når man velger å blogge offentlig må man dessverre nesten forvente at noe negativt kommer tilbake. Personlig skjønner jeg ikke hva PR har å si i forhold til situasjonen Regine er i. Jeg håper alt ordner seg og at du blir frisk. Mitt råd er at du velger å ta hensyn til alle de positive tilbakemeldingene du får, og ignorere de negative og dumme kommentarene som dukker opp.

Sunniva Elise

08.mai.2009 kl.19:40

Jeg er så enig med deg, folk som skriver sånne kommentarer er jo faktisk onde tvers igjennom. Dere to er utrolig vakre :)

sirkeline

08.mai.2009 kl.19:54

Må være deilig midt oppi alt å ha en så foltt venn som Sofie. Godt skrevet, og jeg er helt enig. Men de fleste her på bloggen har gode ord å komme med, og vi som leser Regines blogg støtter og beundrer dette utrolig nydelige vesenet, både innsiden og utsiden av deg er nydelig. Stå på, du gir oss så mye. Masse lykke til på mandag. Klem

Anonym

08.mai.2009 kl.20:00

Dette var utrolig bra skrevet! Og jeg er enig i alt! Fokuser på det positive eller hold godt kjeft! Til deg Regine.. stå på! du er en unik jente med utrolige egenskaper! Takk!

Jeanette

08.mai.2009 kl.20:09

Stå på Regine, er helt enig med Sofsen i dette innlegget :) Du virker som en fantastisk sterk person.

ToBlog

08.mai.2009 kl.20:11

Et så følelsesladet innlegg har jeg enda ikke hatt gleden av å lese. Det er utrolig at det finnes noen som er så uempatiske at de tar det for gitt at Regine er dødsdømt, og jeg synes det er utrolig kult av Sofie å ta et oppgjør med dem. Tusen takk skal du ha, for det er nemlig ikke tilfellet! Er det noen som skulle kunne klare å overvinne en sykdom som dette, måtte det være henne.Gå inn i deg selv: Hva ville DU gjort om du fikk diagnosen? Låst deg inne, gjemt huet ditt i en pute og grint? Sluttet å treffe vennene dine, sluttet å gjøre ting du liker, sluttet å LEVE? Eller bare gjort slutt på det?Det gjør ikke Regine. Hun gjør noe som er mye vanskeligere: Hun kjemper imot. Og alle dere som har et problem med det, ikke respekterer det eller tror dere vet hvordan det føles å være i hennes sko, dere er ikke en gang verdige til å lese denne bloggen.Dette handler ikke om å synes synd på en som har det fært. Det handler om solidaritet ? medfølelse, forståelse og støtte.Til Regine: Vit at det finnes folk som støtter deg! Lykke til i livet :)

FrkMalin

08.mai.2009 kl.20:21

Kjempe bra innlegg :) ;) :) ;)

08.mai.2009 kl.20:24

Det er så mange lavpanna folk ute å går at det er rett å slett skremmende..Stå på Regine!

Mariann

08.mai.2009 kl.20:24

Kjempefint skrevet, dette kan jeg skrive under på.Stå på, begge to!

Karina

08.mai.2009 kl.20:26

Jeg liker Regine, har støttet hun med penger og fortsatt støtter jeg hun. Men du Sofie, fikk du ikke nok oppmerksomhet på din blogg så du måtte hit for å reklamere for den ?? Jeg tror ikke de som allerede skriver negavtitive kommentarer slutter med det pga innlegget ditt her. hold deg til din egen blogg du så skal vi andre støtte Regine her.

Ane

08.mai.2009 kl.20:26

Kjempe fint innlegg. Skjønner virkelig ikke hva som finnes i hodet på mennesker som faktisk presterer å si noe sånt! Som personen over meg skriver er det virkelig skremmende! Synes du er utrolig sterk Regine.

Unni

08.mai.2009 kl.20:27

Stå på, Regine! Så bra at du har en så flott venninne som du har. Ønsker dere begge en fin helg :)

I

08.mai.2009 kl.20:27

Et godt innlegg fra Sofsen - Dere er begge utrolig gode å formulere dere!Måtte det bare hjelpe slik at Regine slipper å forholde seg til mennesker uten empati, høflighet, fulle av misunnelse! Her tusler hele familien rundt i regine-klær. Katten er den eneste uten :-)Vi tenker masse på deg og ønsker lykke til av hele hjertet!!!

Andrea

08.mai.2009 kl.20:32

Hei Regine!Selv om jeg vet det kan være veldig vanskelig å ignorere idiotiske sinnsvake kommentarer, så er det nettopp det du må prøve å gjøre, Regine:) Prøv å ikke la det gå for mye inn på deg...det er nemlig en gang slik at ikke alle mennesker skjønner dette med empati, forståelse og medfølelse. Desverre. Men bloggen er åpen for alle typer mennesker, også de som er mindre mentalt utrustet enn andre..og folk kan få seg til å skrive de mest tåpelige ting uten å tenke over hva det egentlig betyr. Men de fleste kommentarene her inne på siden er postive, støttende og fulle av gode tanker..og håp... de få negative kommentarene som har dukket opp er forsvinnende i mengden, men desverre får de kanskje mer oppmerksomhet (hvertfall mer enn de fortjener) nettopp fordi de er så oppsiktsvekkende idiotiske... ble skikkelig provosert selv her jeg sitter..sånne som bloggeren ?Even? burde dra hodet ut av ræva og åpne øynene! Vet ikke om man skal le eller gråte av sånne folk. Men EGENTLIG da? så ville jeg bare si til deg at jeg beundrer deg og ønsker deg alt godt, søte søte jente! Uansett hva som skjer så har du allerede oppnådd mye mer enn mange andre vil oppnå noen sinne... du er helt utrolig, setter pris på at du deler denne vanskelige tiden med oss, vi er mange som støtter deg og håper og tenker på deg. Selv om jeg (dessverre) ikke kan skryte på meg at jeg kjenner deg, så føler jeg vel kanskje likevel at jeg kjenner deg litt gjennom bloggen din :)STÅ PÅ REGINE! jeg heier på deg og digger deg!

Linn

08.mai.2009 kl.20:32

Til Regine:) Jeg tror du er kjempeheldig som har Sofie som din venn. Hun skriver så fantastisk og virker som en herlig jente, er det en blogger jeg faktisk vil møte er det henne og deg Regine. Fordi dere virker som noen herlige jenter med en godt hjerte. Ha en fin dag vidre Regine. :)

Polydoll - Mote

08.mai.2009 kl.20:33

Jeg syns det var et utrolig bra innlegg!Du er heldig Regine, som har en venn som hun som skrev dette!Stå på Regine, du er utrolig sterk :)

SOFSEN

08.mai.2009 kl.20:36

@ Karina:Du leser meg som en åpen bok, altså. Jeg ville selvfølgelig bare skrive dette innlegget på Regines blogg - bare for å få flere lesere. Jeg er også mest opptatt av popularitet. At jeg bryr meg om Regine - hæ - hva er det for noe? Nei, det gjelder alltid å tenke utspeuklert; "hva kan JEG få ut av dette". Det gjør jeg hele tiden."hold deg til din egen blogg du så skal vi andre støtte Regine her."> Det er klart at den eneste støtten Regine burde få er gjennom bloggen. Det blir jo så personlig i lengden. Det er så flott med sånne korttenkte mennesker som deg! :) Det må føles så deilig.Nei, det er tydelig at det ikke når inn til alle... Host.

Anna

08.mai.2009 kl.20:36

Tror att Tronds har rätt. Många läsare är väldigt unga. Ialla fall låter det så på en del av frågorna du fått. Försök att inte lägga tid eller kraft på dem. Dumma frågor är inte värda din tid.Funderar så på behandlingen du ska börja på måndag.Vet att T fick neupogen(G-CSF)(för att få cellerna att röra sig och dela sig mer häftigt)innan varje dags behandling. På något sätt skulle det locka fram cancercellerna och göra dem mer mottagliga för behandling. De cellgifter han fick heter fludarabin och cytarabin(Nopho AML 2004). Innan det hade han också fått en litet exprimentell kur. Han hade också mycket cancerceller (70% i BM).Tänk på att högdosbehandlingarna har fått dig i remission förut. Du kan fixa det igen!Kram Anna

Ole

08.mai.2009 kl.20:38

Hahahahah, hva FAEN er problemet ditt Karina? Du er jo helt blotta for intelligens!! Du er sikkert bare driiitmisunnelig. Hvor mye har du oppnåd lissom.."Hold deg til din egen blogg, du så skal vi andre støtte Regnie her"SÅ JÆÆÆÆÆÆVLIG FREKT SAGT ASS!! Du er jo helt tilbakestående xDDu tror sjæl du er en bedre støtte en Sofsen eller? Hahahahhaha.. SKADEBARN!

Karina

08.mai.2009 kl.20:41

vi bryr oss om hun vi også. da får du heller holde deg til din egen blogg da! vis at du bryr deg DER. hva hjelper det om du sprer navnet og bloggen din her da ??? nei ikke skjønner jeg hva som foregår i hue på en pr-kåt 20åring. HOST

Mariann

08.mai.2009 kl.20:43

Karina, kutt ut. Bruk innsiden av hodet ditt..

Malin

08.mai.2009 kl.20:44

Dette var ett veldig bra gjesteinnlegg!Er helt enig.Stå på, Regine! :)

LiinnHege

08.mai.2009 kl.20:45

Sofsen og Regine - FANTASTISKE MENNESKER! Jeg er helt enig med deg Sofsen! : )

Pål

08.mai.2009 kl.20:46

Som vanlig et meget bra innlegg av Sofie - strålende skribent! La oss ignorere de dustene som åpenbart ikke evner å skjønne hva Regine kjemper mot. Nå må bare Regine mobilisere de superkreftene hun har for å få fjernet den dritten som har tatt midlertidig bopel i hennes kropp. Sikker på at dette skal gå bra!!! Positive tanker. Finnes ikke noe annet alternativ.

Andrea

08.mai.2009 kl.20:48

Karina, gå å legg deg. Ingen bryr seg.

SOFSEN

08.mai.2009 kl.20:51

Ja, der har du meg, Karina :D Vet ikke om noen mer pr-kåt person enn meg, faktisk. Så du meg ikke i Paradise Hotel?Bra du enset budskapet i teksten min, da. ***FØlG MED I NESTE NUMMER AV VI MENN, JEG ER SELVFØLGELIG DER**************PS! OG I SINGING BEE***********'

Maylinn

08.mai.2009 kl.20:54

Amen to that sista! ;) Hehe bra skrevet, syns du kunne tatt i enda litt mer jeg;) Folk som rett og slett er sosialt uintelligente og mangler empati trenger at noen rister litt hardt i dem! Dette skal Regine klare! :D

Anno

08.mai.2009 kl.20:55

Herregud Karina, gå å legg deg. Du brukte forresten "hun" feil i forrige kommentar. Skjer med å være uintelligent.

Karina

08.mai.2009 kl.20:58

jøss du er virkelig smart du Sofie, veldig saklig. I rest my case ;) hahahahha!

SOFSEN

08.mai.2009 kl.21:04

Wow, takk! Jeg hører det stadig vekk. Gjør du? Nei, tenkte meg det.

Julia

08.mai.2009 kl.21:06

MÅ LE!! Karina-mor? er det ikke laaaaangt over sengetid for din del da lille tuttelutten? for du kan umulig være eldre enn TI ÅR. Håper forresten du skjønner at folk ler av innleggene dine! :DOg Sofie, god innsats i paradise hotel ;) men synes du tok deg best ut på charter-feber jeg da....;)

SOFSEN

08.mai.2009 kl.21:07

Åh, takk, Julia! Jeg er personlig mest fornøyd over Top Model!

Ann-Kristin

08.mai.2009 kl.21:10

Må virkelig si at det var et fantastisk flott innlegg sofsen.. Håper at de uempatiske og egoistiske lar være å skrive noe!!! Følger med på bloggen din hver dag Regine.. Jeg føler enormt med deg og tenker på deg hver eneste dag. Føler nesten at jeg kjenner deg siden du er så åpen! Du er ei fantastisk flott og vakker jente, som jeg ikke kan ønske noe annet enn ALT godt!! Blir så utrolig inspirert av motet ditt. Håper virkelig du blir helt frisk og kan nyte livet som andre 17 åringer og gjøre alt det som vi andre tar for gitt!!!! Veldig flott bilde forresten. Vakre begge to!! :-) Sender over en god og varm klem!!!! :-)Lykke til med kampen Regine!

jane

08.mai.2009 kl.21:12

Der vil alltid være mennesker (karina) som må gå emot det positive, mot det sterke...det må bare ignoreres og ikke oppmuntres. Karina, skjønn at du er helt ut av spor med de kommentarer du legger her...hva vil du oppnå?Regine, som du sikkert begynner og føle så er der nesten ingen grenser for hva et menneske kan klare hvis vi bare vil! Du er et spesiellt menneske, du er meget unik og du viser oss en verden vi ellers ikke ville fått sett. Jeg personlig takker deg for den innsikt og den kunnskap du deler med meg gjenom å dele med oss av ditt liv. Nå må du bare fixe dette, BARE GJØR DET!!! Som det i Happy gilmor stil sies: - YOU CAN DO IIIIT! :) masse varme tanker og lots av styrke sendes din vei:)

EVANETICA

08.mai.2009 kl.21:16

Jeg skjønner ikke hvordan noen kan sende deg ufine kommentarer. Det er så usympatisk og egoistisk som man kan få det. Utrolig flott av henne å skrive det der, da! Det fortjente du :) Stå på!

Ane

08.mai.2009 kl.21:16

Fantastisk innlegg!

spreadyourwings

08.mai.2009 kl.21:17

Utrolig bra innlegg! Stå på Regine! :D

Ragna

08.mai.2009 kl.21:33

Stå på Regine! E heilt utruligt at du e 17 år, glømme heilt ta d når ej lese bloggen.Du e sterk. Og ej beundra dej. Ønske dej alt vel! Og heia på dej!Og utruligt bra innlegg ditta her. Du e et godt mennske sofsen!

Mia

08.mai.2009 kl.21:36

Ho fikk sagt det. Det er virkelig ufattelig for meg at noen kan komme med negative kommentarer til noen i din situasjon. Helt sjokkerende er det.

Suzanne

08.mai.2009 kl.21:46

Utrolig bra skrevet! Jeg måtte gråte da jeg leste gjennom bloggen din, Regine. Du er sterk og modig! Lykke til videre! Jeg har kjøpt to av T -shortene, dem er kjempe fine!

Kathrine

08.mai.2009 kl.21:48

Så fint innlegg! Synes dette var en veldig god ide :) Regine, du fortjener kun det beste!Du er en utrolig tøff jente! Jeg håper virkelig at du snart er frisk og kan få leve ett "vanlig" liv igjen! Stå på!!!!!!!Klem

08.mai.2009 kl.21:48

Det er få som kan skrive et innlegg som du gjorde, Sofie. Et innlegg hvor du ikke svarer tilbake med drittslenging. Noe som gjør at folk tar dette innlegget seriøst, kanskje folkene det var rettet mot og vil ta det litt mer seriøst. :) Ingen burde godta destruktive meldinger fra andre, de klarer vi fint og gi oss selv, hehe. Har sterk tro på at denne kampen vinner du Regine! Etter å ha lest bloggen din satt jeg igjen med mange tanker, bla at man blir fort gammel i sinnet etter og gjennomgå det du gjennomgår nå i en så ung alder! Til Karina: Håper du får det bedre med deg selv, god bedring! :)

Cathrine

08.mai.2009 kl.21:51

Kjære Regine...Det er en liten stund siden jeg har vært innom bloggen din. Var innom mye en periode, men jeg tenkte at du kanskje ikke kom til å skrive på en stund fordi du har sikkert nok å tenke på til tider. Ikke minst så trenger jo kroppen din hvile også. Så jeg var sikker på at det ble en liten stund til neste gang. Nå var det en del ting å lese og det var flott å få et innblikk av det du har på hjertet igjen.Jeg leste nettopp høyt for flere i samme rommet dette med all drittsleningen du har fått. Jeg har ikke ord. Vi har ikke ord. Hvordan kan folk sende deg slike kommentarer. Være så ondskapsfulle mot et menneske som trenger all den oppmuntring det bare kan få???Det er så vondt å lese!Tenk dere om folk! Det er ingen her i verden som vet hva fremtiden vil bringe! Kanskje er det nettopp DU som slang dritt som trenger en utstrakt arm neste gang? Jeg skjønner ikke at dere våger!!

Lisbeth

08.mai.2009 kl.21:52

Karina: Å herregud... Hva er poenget?? Folk velger vel uansett å lese de bloggene de vil. Skjønner ikke hva som er problemet? Dette innlegget til "Sofsen" har Regine selv gitt klarsignal til, og jeg er ikke i tvil et sekund om at motivasjonen var å støtte Regine. Det er ikke bare Sofsen som har reagert på noen av kommentarene som Regine har mottatt. Flott at hun ville skrive et innlegg! Der fikk hun sagt det vi alle har tenkt på. *Skjønner heller ikke problemet med at Sofsen evt får et par flere lesere ut av dette - hvem tar skade av det??*

Cecilia

08.mai.2009 kl.22:04

Du er så sterk Regine!!Tenker mye på deg og håper du får den hjelpen du trenger i tide.Stå på!! vi er mange som krysser fingrene for deg.Så trist å lese at ikke alle er så koselig mot deg. Skjønner ikke at det går ann å være så ondskapsfull. Virkelig trist at du må oppleve det . Du har det tøft nok som det er.Lykke til videre Regine. Stor klem til deg:-)

Glenn Karlsvik

08.mai.2009 kl.22:06

Fantastiskt bra skrevet!Jeg har selv lest en del dritt. Og blir like forbanna hver gang. Det er bare tull å slenge dritt her inne. Og Lars Tangen kan ringe meg om han vil, så skal jeg fortelle han akkurat hva jeg mener om slike lavmålsidioter som han!"Allerede som fireåring lærte jeg av moren min, at dersom en ikke har noe hyggelig å si, med mindre det er konstruktiv kritikk, så holder man enkelt og greit kjeft. Jeg foreslår at vi alle lever etter kardemommebyloven heretter og fokuserer på det som faktisk er viktig her i livet."Veldig bra skrevet!

Heidi

08.mai.2009 kl.22:11

Takk Sofsen for et flott innlegg!Det er en sann venn og jammen klarer noen å vri og vende på det også....*sukk*De som sier du gjør dette for egen vinning/oppmerksomhet har tydeligvis et skrudd fokus,de skjønner visst ikke at det går an å gjøre noe av uselviske grunner- for andre enn dem selv.Jenter, vær så snill å hev dere over stygge og usaklige kommentarer.Dere vet at det er mange som støtter dere og følger med Regine fordi hun er en nydelig jente som skal leve!Stor, varme klemmer til dere begge!

Mie

08.mai.2009 kl.22:24

Helt enig i innlegget, veldig bra skrevet .Skulle vært unødvendig da de som er så negative burde ha holdt seg for god til dette og istedet gi støtte til Regine !Det kan være at det en dag blir dere som er så negative som havner i samme situasjon,hva da ? Til dere som kommer med negative kommentarer :Hold dere til det dere kan , leke i barnehagen ! Og bli voksen !Regine : Du er en tøff jente , reflektert til å bare være 17, sterk opp i det hele .Ønsker deg masse lykke til !Du skal bli frisk ! Tenker mye på deg .Stor klem til deg og Sofsen.

Guro

08.mai.2009 kl.22:30

Jeg sitter med en litt sånn bi-smak i munnen etter å ha lest innlegg og kommentarer. Jeg er en godt voksen dame, mamma til 3- og ser at mange av de som kommenterer her inne er unge. Legger man seg ut i ett offentlig rom, kan man ikke unngå å møte negativitet. Og mye av negativiteten her har nok vært tanker fra nettopp unge mennesker som er usikre, redde og ikke helt hvordan de skal forholde seg til ett tema som dette. Jeg tror det er viktig at for deg Regine, la det passere inn det ene øret og ut det andre. Vet at dere unge mennesker kan henge dere opp i slike ting, men det er som sagt en del av det å dele seg selv til oss andre.Ikke la denne negativiteten suge ut energien din, bruk den til noe fornuftig- gi deg mer styrke av å se at disse små redde menneskene ikke har kommet så langt som deg ennå. Du viser en styrke sjelden for en 17 åring, og tro meg- du hjelper utrolig mange andre der ute !Stå på- og jeg håper du klarer å la det passere inn det ene øret, og ut det andre.....klem fra Guro

Kristin

08.mai.2009 kl.22:31

Bra det Sofie! Er så glad det finnes skikkelig folk der ute:) Og jeg kommer alltid til å ha dere to som mine største forbilder, jeg ser virkelig opp til dere.

Synnøve

08.mai.2009 kl.22:35

Heia - heia, dere er fantastiske jenter!! Håper mange lærer masse av dere! Vi vokser opp i en verden hvor det er vanskelig å skille fantasi fra virkelighet - mange som kritiserer er tankeløse!Stå på, grip dagen!

Anne K .Fjellheim

08.mai.2009 kl.22:41

Hallo- er enig med alle Regines støttspiller, men vær så snill ikke sammenlign de teite med barnehagebarn...barn har mer vett/forstand enn de som kommer med ondsinnet kommentar.Desverre finnes det endel som lider av misunnelse og negativ innflytelse - opplevde det selv som barn da jeg ble rammet av nettopp kreft, men trodde tiden hadde forandret seg!! Helt sykt!En stor klem til deg SOFEN som tar ansvar og er en sann venn av REGINE som trenger de som vil ho vel - takk dere alle.

08.mai.2009 kl.22:43

Genialt! Kjempe bra skrevet.. absolutt...

ida

08.mai.2009 kl.22:45

godt at du fikk sagt det!vi alle håper vel at alt skal gå bra med regine

SOFSEN

08.mai.2009 kl.22:47

^ Anne: Haha, du har så ufattelig rett! Barn er de mest åpne og fordomsfrie vesene som finnes på jord :)

Anne K .Fjellheim

08.mai.2009 kl.22:52

Takk!.

08.mai.2009 kl.22:53

Flott gjesteinnlegg! Jeg heier fortsatt på deg Regine! Stå på, du skal klare dette!!!

Charlotte

08.mai.2009 kl.22:54

Jeg synes det innlegget her var unødvendig. Folk må vel få lov til å si og mene det de vil ? selv om det ikke alltid bare er ros ? det regine skriver om vises for hele verden, og da må hun vel belage seg på at folk kan komme med forskjellige tilbakemeldinger. men at folk mener noe annet enn dere må dere vel klare å akseptere, herregud. dere er vel tross alt ikke like "barnslige" som de som kommenterer negativt ? :) bare sleng negativt tilbake, viser hvor voksne dere er ;p

Iselin

08.mai.2009 kl.22:57

Et flott gjesteinnlegg... Men kan det tenke seg at de som skriver slike negative kommentarer, har et problem selv som de ikke tør belyse på den måten Regine gjør det? Kanskje en smule missunnelige.. Eller hvem vet? Det kan være mange grunner. Jeg støtter så absolutt ikke de negative kommentarene som har dukket opp her, det er bare barnslig og helt teit oppførsel. Det er rett og slett folk som trenger å våkne opp å innse hva det gjør mot andre. Det får en til å tenke at de som skriver slike stygge ting, ikke har følelser i det hele tatt, bare bryr seg om seg og sitt!! Jeg krysser fingrene for deg, Regine :) Lykke til!

Solveig

08.mai.2009 kl.23:00

Så utrolig bra skrevet!!! Kunne ikke vært mere enig:)Skjønner ikke hva det går av folk!??Ja,hva så? Ligger du på topp på lista:) At en så flott,ærlig, tankevekkende, sårbar, og bare herlig blogg som din ligger på topp, ja det kunne ikke vært noen bedre synes jeg. Du setter jo ord på det vi andre kanskje ikke gjør, du våger å snakke, du er så KLOK!!!! Og alle har noe å lære her inne. Sette mere pris på det de har! Det er bare bra at du får pr for dette, for det er da en utrolig viktig og god sak spør du meg!! Stå på du vakre Regine:):) Jeg venter bare på ditt innlegg der du sier du er blitt frisk;) Du gjør meg stolt.TIL ALLE DERE IDIOTER SOM SKRIVER STYGGE TING HER: Jeg skammes på deres vegne!! Bruk tiden deres til noe annet, kanskje på å bli voksne, få litt medfølelse, omsorg for andre og ikke minst slutte å være så ego og sjalu!!

08.mai.2009 kl.23:02

Kjære dere! God bedring Regine og masse lykke til deg!! Godt du får en "pause" nå, med strålende hjelp fra Sofsen!Takk igjen Sofsen, for at du er den du er!! Jeg blir så stolt av å se to jenter i deres alder, som gir så mye av dere selv! Jeg heier for din ironi, Sofsen!;) Knasende herlig!I hertet mitt gråter jeg, for alle dem som vil dere vondt :((((Jeg håper og tror, at kjærligheten vinner til slutt! Mist ikke motet ditt, troen og håpet Regine!

Camilla

08.mai.2009 kl.23:06

utrolig bra innlegg!! Ønsker deg all lykke til videre! stå på!

TO

08.mai.2009 kl.23:07

Klemmer fra TO! "skrevet over, uten navn";)

Anne K .Fjellheim

08.mai.2009 kl.23:10

oy...enkelte kan jammen erte på seg en stein!!ellers....Jo bedre vi trives med oss selv, desto sjeldnere trenger vi å tråkke ned andre for å føle oss på høyden....enda en klem til deg SOFEN som tar del i Regines kamp for livet!

gunn

08.mai.2009 kl.23:17

Flott Sofsen!! Du er tydelig ei god veninne for Regine og et godt og klokt menneske!! Og så uendelig enig med deg. Hva er det som feiler folk!!!!! Dere som skriver slikt søppel; SØK HJELP!!Sender deg varme tanker Regine!Klem Gunn

Heidi

08.mai.2009 kl.23:17

Stine Solberg

08.mai.2009 kl.23:20

Jeg digger både deg og Sofie! Så søte dere er :DFolk burde tenker mer over hva de sier. Har de mindre positive ting å komme med, kan de heller holde godt kjeft :) Stå på Regine!

08.mai.2009 kl.23:20

Charlotte Sevaldsen: Klart folk må få lov til å ha egne meninger, men er det for mye å forlange folkeskikk da?! Noen av de negative kommentarene Regine har fått er uhørt, man skal ikke akseptere det, heller ikke ignorere det. Lær dere folkeskikk!

CiViX

08.mai.2009 kl.23:21

Ikke ofte man ser fire så nydelige øyne på et bilde...Håper alt går bra, Regine! Du gjør en viktig jobb og betyr mye for mange!Klem fra Gunnar

Helena

08.mai.2009 kl.23:28

kunne neppe sagt det bedre selv! blir virkelig flau på andres vegne.

Karoline Løkken

08.mai.2009 kl.23:30

Jeg kunne ikke vært mer enig, har tenkt på akkurat det samme. Utrolig bra innlegg, du har virkelig fått satt ord på det :)

suzanne

08.mai.2009 kl.23:33

Hei Regine, jeg følger bloggen din hver dag og den er kjempe fin! Det var også ett Supert gjesteinnlegg. Så ærlig å så bra. Jeg vil bare si en ting til deg, du er så utrolig nydelig, å du har sånne bami øyne som er sjarmerende

Camilla L

08.mai.2009 kl.23:50

Utrolig bra skrevet! Det er mange som støtter deg Regine, enda fler enn de "negative".. Selv om det er det negative som oftest blir husket, til tross for hvor mange flere positive tilbakemeldinger du får. Du må bare stå på, og ikke gi opp, så skal du nok se at verden smiler til deg :)

Anette

09.mai.2009 kl.00:02

Så utrulig bra skrevet!! Ønske deg all lykke til Regine!

Lilliann

09.mai.2009 kl.00:03

Flott!

Mie

09.mai.2009 kl.00:03

Sevaldsen : Kan ikke forstå meg på deg , har lest det simple innlegget ditt, syns faktisk du skal be Regine om unnskyldning !!Neste gang kan det være deg som blir rammet ? Hva gjør du hvis du får negative kommentarer da ???? Jeg ber om unnskyldning for å ha sammenlignet de som skriver neg.med barnehagebarn , tok litt av ,misliker negative kommentarer som ikke er berettiget .

Åse

09.mai.2009 kl.00:13

Hei Regine.Vi i familien min følger med på bloggen din. Vi synes du er ei fantastisk jente, og ønsker deg av hele våre hjerter lykke til med den videre behandlingen.

Sunny

09.mai.2009 kl.00:21

Hei på dere.. Det merkes jo her inne at det mange unge som skriver pga div uttrykk som brukes av unger/ungdommer. Likedan at det er ett tema hvem som er på toppen av blogglista...hvilken rolle spiller det?.. jaja Dem har ikke samme livserfaring som voksne har og klarer sikkert ikke å sette seg inn i hvor alvorlig sykdom du har. Jeg er veldig glad for at du skriver denne bloggen for vi får alle noe å tenke over. Sette pris på livet og at vi er friske. Som sagt tidligere så er vi her inne for å følge deg i kampen for å bli frisk. Og jeg blir glad for hver gang du skriver at dem ikke har gitt deg opp og vil prøve nye ting enda jeg ikke kjenner deg. Så jeg vil ønske deg lykke til ... Du er sterk Regine... beundringsverdig sterk.

Anne K .Fjellheim

09.mai.2009 kl.00:24

Kjære Mie:-)Lett å bruke feil ord - vi fleste kan lese mellom linjene...det var ikke ment som noe personlig angrep:-)

09.mai.2009 kl.00:26

Utrolig bra skrevet, jeg er helt enig! Stå på Regine:)!

ANNE

09.mai.2009 kl.00:26

Regine,du er ei utrolig flott og sterk jente som berører oss alle.Du har utrlig mye å lære oss ,hvor viktig det er å leve i nuet og å nyte hver dag.Det er en ting ingen kan ta fra oss og det er håpet,derfor håper,tror og ønsker jeg av hele mitt hjerte at dette skal du klare deg igjennom.Vi er uendelig mange som støtter deg,Forsår veldig godt at du blir såret av negative innlegg,det beste er om vi alle overser dem totalt,de er virkelig syke...Stå på Regine,kjenn varmen og støtten du har fra alle oss.Stor klem fra Anne.

Anette

09.mai.2009 kl.00:28

Supert innlegg gjesteinnlegg Sofsen! Du skriver virkelig godt og får frem poengene dine på en fantastisk måte!Stå på Regine! Sender deg mange varme tanker :)

Charlotte

09.mai.2009 kl.00:41

Mie: Har skrevet flere innlegg som forklarer det jeg skrev senere, men det innlegget du mest sannsynlig har lest ble skrevet i frustrasjon. Selvfølgelig så er det noen kommentarer som går over streken, feks "hvil i fred" osv. Jeg syns Regine er en sterk person, og jeg beklager hvis jeg har såret følelsene hennes.Men forstår ikke hvorfor hun misliker det at lars tangen anbefalte bloggen hennes ? hun fikk jo bare enda mere støtte. skjønner ikke hvorfor det skulle være noe galt med det ;s men hvis hun ikke er oppmerksomhetssyk, hvorfor stille opp i dagblad osv da ? jaja. hun får gjøre som hun selv vil.. men la folk få lov til å danne sine egne meninger om denne saken, så lenge det ikke går for langt. det å kalle folk som skriver noe negativt for usakelige ting som barnehagebarn osv gjør ikke dere som skirver noe posetivt bedre. husk det.

Idunn

09.mai.2009 kl.00:44

Veldig bra skrevet Sofie ^^Du får til det med å svare idioter på en måte som ikke er idiotisk.. Veldig bra!!Og Regine, stå på! Du kommer deg gjennom dette, sterkere 17åring enn deg er det sjelden å se ;)

Sunny

09.mai.2009 kl.00:51

Charlotte...Det jeg fikk ut av Dagbladetinnslaget til Regine var at hun ønsket at flere skulle bli blodgivere og beinmargsdonorer. Hun har hele tiden fremhevet alle andre som har en slik alvorlig sykdom og ikke bare seg selv. Så at du kan konkludere med at hun er oppmerksomhetssyk skjønner jeg ikke. Tror du Regine som har så mye å tenke på å bekymre seg over trenger slike kommentarer som fra deg... Hvis du leser bloggen så hadde du sett i gjesteinnlegget at "Hvis du ikke har noe positivt å si..så hold det heller for deg selv"...

marlene

09.mai.2009 kl.00:55

Takk! Tusen takk begge to, jeg vet nesten ikke om noen på hele denne jorden som har påvirket meg så mye som dere to! Dere skriver så utrolig bra, innleggene vrir seg inn i hodet som en skrue, de får meg virkelig til å tenke! Har tenkt utrolig mange tanker i forhold til bloggen din, det siste halvåret, Regine. Og de fleste er positive! Hadde jeg møtt dere personlig ville jeg bare gitt dere en stor klem, bare for å takke dere:) Tenker på deg Regine, stå på videre. Klem fra marlenePS: 1000 varme tanker er på vei i posten til dere begge:)

Ingunn

09.mai.2009 kl.01:00

Kunne ikke vært mer enig! Krysser fingre og tær for at denne behandlingen skal fungere! Stå på Regine, alle heier på deg!

Cecilie89

09.mai.2009 kl.01:06

Jeg har sett en film som heter The Secret flere ganger. Der viser de en dame som fikk brystkreft men som klarte å helbrede seg selv bare ved å tenke positivt og gjøre alt om til positive ting. Jeg vet det hører litt sykt ut, men jeg velger å tro at det finnes mer mellom himmel og jord enn vi tror. Ta en titt på filmen! God bedring, kjenner i hjerte mitt at du snart blir helt frisk! Gleder meg til å lese om når du har reist verden rundt å tatt bilder.

Martine

09.mai.2009 kl.01:08

Skjønner meg ikke på folk som skal kritisere hele tiden, tenk nå litt på stakkars Regine! Supert innlegg av Sofie, stå på! Krysser fingrene for deg, Regine, du skal komme deg gjennom dette og leve helt til du blir gammel og grå :D

Kirsti

09.mai.2009 kl.01:10

Jeg blir rett og slett lei meg av at enkeltpersoner kommenterer på en så frekk og følelsesløs måte. Hvis man ikke har noe hyggelig å si, ja, så holder man kjeft (som Sofsen sa). Og hvis man ikke har noe hyggelig å si i denne saken, så har man -store- problemer. Heia Regine!:)

ida.

09.mai.2009 kl.01:11

ida_chr_@ghotmail.com. send meg en mail. vi har mye og prate om :)

miahu.blogg.no

09.mai.2009 kl.01:13

Hei! det er uheldighvis ett tusentall av folk som åpner kjeften før de tenker, håper alt går bra med deg videre å at et mirakel skjer! :)

Caroline

09.mai.2009 kl.01:22

Veldig bra skrevet Sofie!

Hedda Øysteinsdotter

09.mai.2009 kl.01:26

Jeg tror nok saken er så enkel at de som kan få seg til å skrive så utrolig idiotiske innlegg...de er unnskyldt...Dette må jo ha noe med at de er mentalt tilbakestående!Rett og slett! Intellektet er så lavt at de ikke forstår at det de gjør er galt! Synes oppriktig synd på dem! Du er SÅ best Regine:)) Varme klemmer fra Hedda:)

Ida Kristin

09.mai.2009 kl.01:27

Hei Regine. Ville bare si at jeg har gjort noe stort i dag. Både for meg selv og andre. Da jeg var på sykehuset i dag for å trekke to visdomstenner, kastet jeg meg i samme slengen over et donorkort som jeg skal fylle ut og ha i pengeboken min. Dette har jeg tenkt på lenge, men jeg tror det er viktig at du kommer frem med bloggen din for å vise unge mennesker hvor viktig blant annet donor er. Stå på. Stor klem fra Ida Kristin

Cecilie

09.mai.2009 kl.01:32

Kjempe bra skrevet, Sofie!!Skjønner virkelig ikke hvordan folk kan komme med så negative kommentarer! Regine virker som et helt fantastisk menneske som fortjener det BESTE!! Sender mange varme tanker:)

Isabel

09.mai.2009 kl.01:34

Er helt enig, hvorfor slenge drit komentarer til Regine??Du virker som en utrolig god person, med ingenting vondt i!Ville bare si at jeg syns du er såå utrolig sterk!Stå på og masse lykke til videre.Klem fra jente 18

Therese

09.mai.2009 kl.01:36

Bra innlegg! Regine, du er utrolig tøff og jeg beundrer deg. Jeg ville bare fortelle at jeg var i konfirmasjon her en dag. Da var det en som holdt tale og sa at du var ikke blitt ordentlig voksen før du hadde smakt på døden. Det er det få ungdommer som gjør i dag. Derfor kan det være vanskelig for mange å sette seg inn i situasjonen din. Det er vel egentlig veldig få som kan det. Men jeg tenker også at du har blitt nødt til å bli voksen veldig fort. Du har også lært masse som du har god bruk for senere. Du lærer å sette pris på det livet du har og mennesker rundt deg! Noe som er utrolig bra. Flere burde være mye flinkere til å fortelle folk hva de føler for dem.Og til slutt: Jeg heier på deg! og håper på det beste :)

Lone

09.mai.2009 kl.01:40

det var et super flott innlegg. klemmer til deg

Miriam

09.mai.2009 kl.01:47

Dette var et utrolig bra innlegg!! Jeg leser bloggen til regine daglig om jeg jeg har muligheten. Jeg har aldri kommentert noe fordi jeg ikke helt har visst hva jeg skal si, jeg og jeg tror ingen andre kan sette seg inn i situasjonen hennes og jeg beundrer virkelig regine på hvordan hun har taklet ting. Vil bare si Masse lykke til videre, det fins alltid et håp.klemmer fra meg

Linn

09.mai.2009 kl.01:47

kjempebra skrevet! jeg skjønner bare ikke at visse forlk kan være så forbanna trangsynte å skrive slike negative kommentarer.

Linn Marit

09.mai.2009 kl.02:02

Et fantastisk gjesteinnlegg! Jeg beundrer deg noe helt sinnsykt Regine, og jeg tenker på deg.

Thea&Preben

09.mai.2009 kl.02:12

Sjekket ut den linken du sendte.. og vi finner egentlig ikke ord! Hun som har skrevet det, må jo ha alvorlige problemer?!Forsåvidt andre som skriver negative og stygge kommentarer! At gjennomsnittsalderen her er 15-16 år er ingen unnskyldning.. men at det er mye sjalusi ute å går er det ingen tvil om! Og at folk ikke kan se lengre enn denne berømte (og totalt likegyldig i denne sammenheng) blogg-lista er rett og slett trist!For det første TRENGER vi folk som VIL gå ut i media, for å få fokus på kreft, og hva det kan gjøre med livet! Det er alt for mange som får denne sykdommen, og alt for lite informasjon om den!For det andre, gjør Regine veien lettere å gå for andre som kommer opp i samme situasjon, akkurat ved å gjøre folk bevist på at man trenger blodgivere, at folk skal støtte forskning på kreft osv (jeg kunne holdt på i en evighet, men tror denne kommentaren begynner å bli lang nok)Så bare en liten oppfordring til dere som ikke greier å holde misunnelsen under kontroll og bare MÅ legge igjen en stygg kommentar: Det er ett kryss øverst i høyre hjørne.. klikk på det, ta dere en tur ut og oppdag at det finnes mer i livet enn bare blogg.no! Har man ikke noe oppmuntrende å skrive, så er det lov å holde kjeft! Og til Regine:) Du er i Thea`s tanker døgnet rundt (oss andre også forøvrig) og vi krysser det som kan krysses for at du blir frisk! Vi vil gjerne møte deg på raumarock vet du!

marie

09.mai.2009 kl.02:14

Jeg er så helt enig. Har man ikke noe godt å si, så hold kjeft. Regine er en sterk jente og selv har jeg virkelig tro på at hun klarer seg gjennom alt dette! Har en mor med kreft, men håpet er der for alle. Stå på Regine! Du er en fantastisk fotograf, en god skribent og en skikkelig tøff jente! Et forbilde for alle unge jenter! Tenker på deg :)

SOFSEN

09.mai.2009 kl.02:46

Charlotte: Nå får du faen meg holde kjeft! Bare vent til du blir anmeldt til politiet for trakkasering. Forhåpentligvis vil du lære at du bør tenke deg om før du åpner kjeften neste gang. Noen burde også sendt deg på et kurs i folkeskikk. Jeg råder deg til å aldri nærme deg denne bloggen igjen. Anbefaler på det sterkeste at du aldri nevner et ord om den igjen, heller.SKAM DEG.

Hell og Lykke!!

09.mai.2009 kl.03:44

Rett og slett latterlig av dem som kommer med slike innlegg bygd på idioti. Sett dere i hennes situasjon. Regine er en tøff jente. At hun greier å stille opp i f.eks Dagbladet å snakke ut om hva hun føler sier alt om hvilken person Regine er. Et tøft, modig, og omtenktsomt menneske. Jeg har sett hvordan hun har vinklet mange innlegg her inne på. Å det tyder på hvilken person det er. Hun sier flere ganger at vi må få flere blod-donorer, vi må ta vare på livet, takker for all støtten osv. Ja, hun tenker faktisk på mange andre mennesker midt oppi dette. Det sier mye om hvilken styrke denne jenta har. Å Regine, hvis det er noen som kommer med sånne negative innlegg, er det deres problem. Å ingen andres..Om de vil framstå som usaklige kan de bare få lov til å gjøre det, det går bare utover dem selv. Stå på Regine! Dette skal du greie! Aldri mist motet og håpet! Å bloggen din inspirerer tusenvis av mennesker. Du gjør en helt utrolig innsats. Stå på!

09.mai.2009 kl.05:27

Tviler det hjelper, Sofsen. Tror de vet de er uønsket, men respektløs som de er klarer de ikke respektere det, som f.eks Charlotte! *hint hint*

Mona

09.mai.2009 kl.05:34

For et utrolig bra innlegge! Du er heldig som har venner som Sofsen som er der for deg! :)

May-Linn

09.mai.2009 kl.07:57

Altså, en ting er å danne sin egen mening, og ikke alltid er den meningen en som støtter Regine, men dere har vel medfølelse og unner henne å fatte mot?Å sende negative kommentarer som evt bare bryter Regine ned er unødvendig. Greit, du er ikke enig med 96% her, men ikke la det gå utover Regine.Når det er sagt vil jeg bare si at; Regine, jeg leser bloggen din! Jeg følger med på den og er inne på den omtrent hver dag. En positiv holdning er _så viktig, og det tror jeg du har. Fatt mot!Klemmer fra May-Linn

Olaf Nielsen

09.mai.2009 kl.09:13

Et SUPERT gjesteinnlegg. Tusen takk Sofsen.Støtter det 110%.Stå på Regine, dette skal og må gå bra.Du er et altfor godt menneske til at det kan gå galt.tvi tvi, best wishes, krysser fingre for deg++++ :-)Varm klem :-)

kari rasmussen

09.mai.2009 kl.11:03

sinnsykt bra sofsen. heia heia;Djeg er så enig....

Furiten~

09.mai.2009 kl.11:52

Supert! Helt fullstendig enig! Krysser fingre tær og alt som kan krysses for deg Regine!

Silje

09.mai.2009 kl.11:58

utrulig bra skreve ! regine fortjene kun varmen og positive tankar, og folk som ikkje har nåke fint å sei, kan la ver å sei da. da handle rett å slett om normal folkaskikk! Eg synst alle bør skriva ein fin tanke som får regine til å kjempa vidare, ikkje drittslenging så tappe hu for energi.! Stå på regine ! Eg har faktiskt lert utrulig mykje av deg som eg skal ta med meg vidare og spre til andre. Du er ein utrulig viljestyrke folk berre kunne drømt om! Lykke til ! eg har stor tru på at detta komme du til å klara !

Mona

09.mai.2009 kl.11:58

alltå jeg støtter regine og synes utrolig synd på henne, fordi hun er syk og sånn. Ingen ønsker og oppleve det. og ja det er teit å skirve "hvil i fred" for hun er jo ikke død.Men det er faktisk ikke så rart mange fokuserer på døden til regine. Fordi hun skrev litt lenger ned på bloggen at hun skal dø. Vi alle håper vel på t hun blir frisk og sånn. Selvøfrgelig. Ingen ønsker vel at noen andre skal dø?Men det virker utolig teit å skrive at hun er så mye bedre enn alle andre. og at det er egentig bare hun som fortjener det og det og det. For uten om at hun er syk så er hun nok ikke så veldig forskjellig fra andre sytten åringer. Jeg er enig i mye av det du skiver. men akkuratt et syns jeg var litt teit.

Charlotte

09.mai.2009 kl.12:00

fantastisk! stå på jenter.

Larstangen

09.mai.2009 kl.13:08

Jeg godkjenner absolutt alle kommentarer så lenge de ikke nevner familien min.Og jeg mente aldri noe stygt med det innlegget, hvis noen av dere som ble sur på meg pga det innlegget hadde lest hele innlegget hadde dere kanskje fått med dere at jeg skrev at JEG synes at Regine fortjener å være på topplisten og at JEG ønsker Regine alt godt og lykke til med sykdommen!

tirill

09.mai.2009 kl.14:42

du e så pen

Emblalicious

09.mai.2009 kl.15:00

Så vanvittig bra skrevet! Kunne ikke vært mer enig selv. Jeg blir så sint over at det finnes folk som ikke vet hvor alvorlig det er å leve med kreft, enten man har det selv eller er vitne til det. Det at folk sier "hvil i fred" til en person som enda er i live er helt respektløst! De fortjener et tupp i rompa! Regine, du må ikke ta deg nær av det dumme, uvitende drittunger sier om deg! Lykke til :)

I

09.mai.2009 kl.15:30

Bra innlegg... Jeg personlig kan ikke fatte og forstå hvordan noen kan skrive om "fortjener en topplassering på blogglista" ?? Blir helt sjokkert jeg, Er det virkelig sant? Skulle gjerne gitt den gutten så mye juling at han aldri kunne stå på bena igjen, Blir virkelig provosert!Jeg skrev tidligere et innlegg på bloggen til regine om at jeg synes hun har en veldig veldig fin holdning til livet, jeg tror hun har mye å bidra med... Jeg står fortsatt for det.... Og jeg håper fortsatt dere finner en løsning/medisin!Jeg kan forstå tankegangen med at skulle ønske det fantes en mirakelkur som løste alt.... Men desverre er det jo sånn livet er at det gjør det ikke da... Tenk positivt, "tankenes kraft" skal faktisk ikke alltid undervurderes!Fortsett å være deg selv iallefall, Regine!! Du er best ved å være deg selv!

Marilen

09.mai.2009 kl.15:55

Kjempebra innlegg av Sofie! Stå på Regine! :-)

Jenny Cecilie

09.mai.2009 kl.17:26

Ingen bryr seg om trusler over internett, ikke prøv å leke tøff over tastaturet.Å krangle på nettet er som å konkurrere i OL for handikappede,selv om du vinner, er du forstatt en Retard.Regine, du er rå! Og Sofie må være en fantastisk venn :)

Hanne

09.mai.2009 kl.19:25

Sofie går på skolen min, hun er utrolig kul med mye humor og meninger :)Utrolig bra innlegg, Sofie :) Kunne ikke få sagt det bedre selv. :)

Hege

09.mai.2009 kl.19:50

Amen. Flott skrevet.

Iben

09.mai.2009 kl.22:09

utrolig bra skrevet!! fortsett å kjemp, regine! bra at også sofsen skriver dette, det er viktig å få det frem, spesielt dumme kommentarer folk skriver! det er så unødvendig. jeg håper alt det beste for deg, regine! og drit i slike dumme kommentarer. det er mange dumme folk med lite vett i hodet! slike skal vi bare gi blaffen i :-))

Trine

09.mai.2009 kl.22:30

Gud så bra sagt Sofie, du er en sann venn og det er nettopp slike som deg Regine bør ha rundt seg nå. Og Regine; jeg tror på synet du hadde en tid tilbake, og jeg vil så svært gjerne at du skal fortsette å holde fast på troen din om å bli så frisk som mulig. Vi er så utroolig mange som står bak deg og støtter deg på din vei, jeg lover å sende alt som er av positiv energi til deg så du får brukt alle kreftene du har på å mestre denne behandlingen. Stor klem fra Trine

Kristin

09.mai.2009 kl.23:44

Takk Sofie Frøysaa!!Det er godt Regine har en venninne som deg! Jeg skulle ønske det hadde vært unødvendig å snakke folk til rette - det er tross alt ramme alvor det handler om i denne bloggen til Regine. Jeg er veldig takknemlig for at du har skrevet et innlegg på bloggen til Regine, og tatt til motmæle mot folk som slenger dritt til Regine godt gjemt bak sine datamaskiner, og som ikke skjønner alvoret i Regines situasjon i det hele tatt. Takk for at du stiller opp som du gjør.Jeg fortsetter å heie på Regine fra sidelinjen, og ønsker alt godt videre. Jeg skjønner mandagen og tiden framover er veldig tøff. Jeg har prøvd lignende selv. Alt godt til deg, kjære Regine. Go'klem fra Kristin(har også hatt kreft, annen type enn Regine riktignok...)

ingrid

10.mai.2009 kl.00:38

utrolig bra skrevet! det er unødvendig å slenge negative, meningsløse og dumme kommentarer. visst det er noen som fortjener å være på toppen av blogglista, så er det du. du fortjener alt det beste regine, stå på ! :)

10.mai.2009 kl.01:19

Jeg ser at et av mine spørsmål blir henvist til når det handler om å gni det inn. Det var absolutt ikke det som var meningen. Å jeg er lei for at det ble oppfattet sånn.Lurte bare på tankene hennes rundt akkurat det. Hun oppfattet mitt spørsmål i en annen mening en det det var stilt. Jeg oppfattet svaret som ; herregud for noen spørsmål.Lett å mistolke kun skrevne svar eller spørsmål. Spesielt ettersom vi mennesker vektlegger ganske mye av kroppspråket i kommuniksjonen.Det er ikke bare lesere av denne bloggen som må gi inn i seg selv å tenke seg om.Regine som selv har ytret at hun ville ha spørsmål og at hun vil være åpen rundt hvordan det er å ha kreft.Bare det av vi er fra mange forskjellige plassa i landet med forskjellig dialekter gjør noe med skrivemåten.Keep fighting Regine!

Bingri

10.mai.2009 kl.03:43

Sofsen er så herlig!Elsker bloggen hennes :-)

Madde

10.mai.2009 kl.13:16

At det finnes teite og dumme mennesker der ute er ingen overaskelse, men at de i det hele tatt kan finne på å skrive teite, slemme og stygge kommentarer i en slik tilfelle som dette er uhørt! jeg er flau på dems vegne. Stå på Regine, jeg vet du vil klare det :-) jeg bare vet det! Jeg vil heller ha deg på topplisten enn alle disse blærete ungdommene som aldri får nok luksus. På tide at de tenker i andre retninger i livet. Livet handler om så mye mer enn penger, kjendisstatus og klær. Så mye mer! Du er sterk Regine, virkelig. Jeg er glad for at du er åpen om dette. Folk trenger å vite hva som kan gjøres hvis det samme skjer med dem osv.. Stå på!

Anette

10.mai.2009 kl.14:03

Jeg kunne ikke sagt meg mer enig!Du skriver bra Sofie!jeg har også som mange andre av dere fulgt med denne bloggen.Regine har virkelig fått øynene mine opp! Livet er en skjør gave!Lev livet godt, for man vet aldri når det kan være over! desverre...Jeg blir SJOKKERT når jeg ser mange teite og ugjennomtenkte kommentarer. Hvor er de sosiale antennene? Hvor er medlidenheten?Jeg har blitt glad og trist når jeg har lest denne bloggen.Dette er faktisk min første kommentar i bloggen din.Jeg har hatt lyst til å skrive mange ganger, men det jeg har hadde tenkt å si er det så mange som alerede har sagt, og du har nok å lese har jeg sett:)Jeg ønsker deg ALT godt Regine, og jeg skal fortsette for å se hvordan ting går med deg. Jeg tenker på deg hver dag. vet det sikkert høres rart ut, men man føler man kjenner deg på en rar men god måte.Tror ikke jeg snakker for bare meg selv når jeg sier dette.Du gir oss et nytt syn på livet, og tror du har hjolpet mange!Lykke til søte deg(L)

Kathrine (:

10.mai.2009 kl.18:05

STÅ PÅ! Du virker som ei fantastisk jente Regine, og jeg unner deg livet virkelig! Sofie, tusen takk for at det finnes mennesker som deg! Stå på jenter, jeg unner dere alt godt, og jeg støtter dere :)

Elisabeth

10.mai.2009 kl.19:56

Veldig bra skrevet. Og er helt enig med deg! Stå på Regine, du virker som ei herlig jente :)

Siv Helen

10.mai.2009 kl.20:13

Altså! Jeg må bare få si at dette var et utrolig bra gjestinnlegg! STÅ PÅ REGINE! Og alle andre drittsekker som kommer med så tåpelige kommentarer kan ikke dere bare holde det for dere selv??Jeg var en fast leser av Lars Tangen.. Men han er nå svartelistet! For en forbanna idiot!Som jeg sa.. Stå på Regine! Dette klarer du !!! :) Du må bare tenke posetivt, posetivt og endamer POSETIVT !!! :)

JUNE S

10.mai.2009 kl.20:15

Kunne ikke blitt bedre dette! Sofsen får det til på en fantastisk måte og måten hun ordlegger seg på er det så mye respekt over! Beundringsverdige jenter, både Regne og Sofsen, uten tvil :)Nå visste jeg ikke om jeg skulle skrive Sofie eller Sofsen, det er bare en bagatell da, men jeg vet i så fall navnet ditt og er stadig og støtt inne på bloggen din!

The Writer

10.mai.2009 kl.20:28

Kjempebra skrevet! Egt kan vel ingen uteom de med kreft sette seg inn i situasjoen - selv om mange prøver ... Og ja, det er vel en grunn til at folk kan være mer "deppa" enn andre. De bør jo også egt få lov til det ... :(Har ikke fulgt Regina opp, men det jeg har lest, sier meg nok: Jeg beundrer deg - ikke bare for å tørre å gå ut med alt dette, men også for å takle alt du får høre av negative kommentarer, samt det du gjør for at andre også skal få det bedre(Fond o.l.)Ingen kan si at du kaster bort livet ditt!

Lisa Marie

10.mai.2009 kl.23:07

Oi! Jeg må si jeg er ordentlig sjokkert over intelligensen til det norske folk. Hvor er empatien, jeg føler nesten at jeg skammer meg litt over å kalle meg norsk med slike uempatiske, naive, egosentriske, barnslige, sjalue drittunger! Jeg er helt enig med Sofsen når henne sier til deg at du er et forbilde for hele verden, for det er du virkelig!

Andrea Emelie

11.mai.2009 kl.09:35

Du "frida". At Regine laget en blogg mest for å holde venner og familie oppdatert, er ikke det samme som å be om negative kommentarer. Det faktum at bloggen hennes er populær, er ingenting å legge skjul på, og den oppmerksomheten denne bloggen får burde ikke være negativ på noen som helst måte. Jeg er 16, og det er alt for få på min alder, både yngre og eldre, som ikke aner noenting om kreft, hva det gjør med familien eller hva det gjør med den som har fått diagnosen. Regine lærer oss å sette ting i perspektiv, og slik jeg ser det er det alt for mange egoistiske drittunger her i norge som kun bryr seg om klær, sminke, alkohol, og eventuelt tobakk. Slik jeg ser det er det alt for mange ungdommer i norge som trenger en holdnings-makeover, og jeg tror Regines blogg kan hjelpe på det. Jeg kan nok love dere alle at 100% av de som kommenterer negativt er sjalue drittunger, og er det noe Regine har gjort seg fortjent til, så er det i alle fall å slippe det! :)Stå på Regine!

Tina

11.mai.2009 kl.12:09

To fantastiske jenter med en ufattelig god evne til å formulere seg.Begge bloggene har gitt meg et nytt syn på livet ihvertfall..det er slutt på å klage på tidsklemma og at melka er for dyr. Se på alt det flotte som finnes i hver enkelt dag! Det er så enormt mye å glede seg over, alt fra knopper på bjørka til klemmer fra ungene. Ja, det finnes mye negativt i verden...men det er så unødvendig å tilføre mer negativt bare fordi man ikke har sosiale antenner. Tenk dere om dere som slenger dritt...hva oppnår dere med det? Absolutt ingenting. Det Regine gjør her, og det også Sofsen nå bidrar til, er å øke bevisstheten rundt kreft, kreftbehandling og kanskje med det åpne nye muligheter for både Regine og en masse andre både unge og eldre rundt om i verden som også kjemper mot kreften.Ingen av oss som ikke har kjempet mot kreften selv, kan forestille oss hvordan det føles hverken psykisk eller fysisk. Dette deler Regine med oss på en utrolig innsiktsfull og hjertevarm måte. Denne jenta fortjener så absolutt ikke drittslenging og negativitet. Hadde alle vært som henne så ville verden vært et mye bedre sted å leve.Og Jenny Cecilie...se på innlegget ditt igjen...flott at du støtter Regine..men kanskje ikke helt nødvendig å dumpe på de handikappede i samme åndedrag?

Marthe

11.mai.2009 kl.14:12

Kjempe bra skrevet! Alle har noe å lære av Regine, det er flott at hun er så sterk selvom det er vanskelig. Det er bare å tenke på hvordan vi selv hadde følt oss hvis vi hadde fått den dommen av legene som Regine har fått. Jeg hadde værtfall grav meg ned under dyna og tenkt på livet som en katastrofe.. Tenk litt på hvordan du selv ville reagert hvis du hadde hatt det på samme måte som Regine. Tenker at du hadde gjort det samme som meg, nemmelig gravd deg ned i sorg! Det er tøft å stå fram sånn som Regine gjør, det krever en enorm styrke. Stå på Regine, ønsker deg alt hell og lykke!

Ingvild

11.mai.2009 kl.16:52

Kjempebra skrevet!! Sofsen skriver bra.Det er bare tett at folk kommenterer, også har de egentlig ingenting å si.Du er beundringsverdig, og jeg ønsker deg alt godt, Regine!

Mia

12.mai.2009 kl.15:32

"Derfor blir jeg både oppgitt, sint og lei meg på hennes vegne når enkelte mennesker tapper henne for unødvendig, negativ energi ved å slenge dritt i kommentarfeltet hennes". Det du vil bite deg merke i her er delen av setningen det det står "tapper henne for unødvendig, negativ energi". Blir ikke dette litt feil? jeg for min del synes det høres fantastisk ut å bli tappet for unødvendig, negativ energi! Tenk så fint det må være å bli kvitt all den dumme energien :) å unødvendig bli tappet for energi av negative folk er jeg enig i at er dumt, og det er akkurat det som skjer og mest sansynlig det du prøver å komme fram til, men det er noe helt annet enn det du skrev. Du burde få noen til å lese korrektur på deg, Sofsen!

Frida Kathrin

12.mai.2009 kl.17:33

Herregud, Mia. Du og skjønner hva hun mente. Hvorfor skal alle mennesker alltid lete etter feil hos andre? Akkurat som du aldri har skrevet noe feil selv. Stå på Regine!

Thunderbat

14.mai.2009 kl.19:48

Veldig fint innlegg! :) Jeg er enig. Regine - du er sterk! Ikke gi opp håpet og vit at vi er mange som heier på deg. Klem Monica

Martine

14.mai.2009 kl.22:34

Hei Regine - så godt å høre at kuren har virket bra! Jeg lånte dette bildet til et innlegg jeg har skrevet! Du må bare si ifra hvis du ikke synes det er greit så skal jeg fjerne det med en gang!Klem Martine

Ainur

14.mai.2009 kl.22:42

KNALL innlegg av Sofsen!!!OG du er knall, I say! Må ærlig si at jeg har ikke tenkt så mye på et ukjent menneske som jeg har tenkt på deg! Det skal du vite:) Og må forresten legge til at det har vel gått litt ekstra inn på meg siden jeg også er fra Dale (kan vagt huske å ha sett deg rundtomkring da du var mindre:) ) STÅ PÅ! Tenker masse på deg!

AnnKarin

18.mai.2009 kl.22:53

Seriøst ! Dette innlegget av Sofsen var helt praktfullt ! Jeg beundrer motet ditt Regine! Håper virkelig at alt går bra! har lest bloggen din til en tid og en annen, og jeg må si; Du fortjener virkelig en plass på jorda! Jeg fatter ikke at enkelte kan være så teit og egoistisk når de sier at du ikke fortjener å være på topplista ! Det syntes jeg appsolutt at du gjør, du har for det første en bra blogg som helt sikkert uansett ville ha havnet på topplista. For det andre så syntes jeg det er bra at noen tørr å gå ut i media/snakke i media når media tar kontakt, for å få fokus på kreft! Det kan faktisk hjelpe folk til å forstå mer, og til å få bedre behandling mot kreft for andre personer også! Jeg syntes det er godt gjort av deg å kjempe så hardt for å få den behandlingen du trenger! Jeg ble selv helt sjokkert da det sto at legene ville gi deg opp. Jeg beundrer deg, du har virkelig mye mot! Og til deg Sofsen; innlegget ditt var en tankevekker for de idiotene der ute ! Stå på videre Regine å husk at du har tusner av folk som støtter deg, måtte du ha lykke til videre i livet !

tonje

23.mai.2009 kl.02:58

Helt utrolig bra skrevet! Jeg er sjokkert over at det faktisk går ann å komentere stygt imot din sak, Regine. Blir rett og slett forbannet. Håper virkelig du klarer deg, stå på. Jeg beundrer styrken din!

Rebeccalindmo

23.mai.2009 kl.17:22

pene sofie :-D

Kristin

24.mai.2009 kl.21:30

Veldig bra skrevet, og god ide med gjesteinnlegg :)Tenker på deg og synes bloggen din er veldig bra. Du er til støtte for mange i samme situasjon som deg...

Jill Pill :)

25.mai.2009 kl.23:52

Helt supert innlegg, er flott å se at det er noen som stiller opp for de som står nært!Er helt grusomt å lese gjennom bloggen om alt som er blidd opplevd, ekkle kommentarer osv.Men jeg syns du Regine klarer deg supert, og jeg krysser virkelig fingrer og tær her hjemme mens jeg leser videre!Håp på det beste, og fortsett med å fokusere på det positive i hverdagen!!

Lena : )

27.mai.2009 kl.18:37

Hei ! : )Jeg har ikke lest denne bloggen før i dag, og da satte jeg meg ned ved pc'en og leste hele bloggen din på en gang ! Synes du er en utrolig sterk person. Utrolig trist og høre alt det du må igjennom i hverdagen og synes det er utrolig bra at folk er så støttende mot deg, utenom de få som ikke har noe annet og gjøre enn og slenge dritt da. Men ikke bry deg om de, de er sikkert bare sjalue for at du får oppmerksomhet og ikke de. Skal følge med på bloggen din hverdag fremover for og se hvordan det går med deg. Utrolig bra at du selv er så positivt og har folk som støtter deg, ingenting er bedre enn det ! =)Du er en bra person, og du har en super personlighet ! Stå på vidre, dette går nok bra ! =)

Rose

27.mai.2009 kl.20:58

Hei Regine.Jeg beundrer innsatsviljen din! Stå på jente og trenger du krefter, kontakt meg. Jeg skal gi deg alt jeg har. Har selv livmorhalskreft, jeg er symptomfri, men har fått beskjed at jeg aldri blir kreftfri. Aldri bry deg om folk som er så uintelligent at de slenger med kjeften, bare fordi de ikke klarer å forstå eller prøve å sette seg inn i din situasjon. Det at du er åpen og lar oss ta del i ditt liv og din kamp mot kreften, er bare positivt. Det er så bra at du deler dette, er så mange i vår situasjon som vet hvordan dette oppleves. Bloggen din er gripende og kjent på mangen områder. Jeg har puttet link til din blogg på min hjemmeside, i håp om at du får enda flere besøkende og at flere kan få ett innblikk i kampen vår!Stå på jente! Lev livet nå, grip dagen og nyt den!Klem fra Rose

miriam

30.mai.2009 kl.17:03

Flott skrevet og bra at det skrives! At han der Lars gjør sånn er tragisk! Er kanskje rart å si det: Men heller din blogg på toppen enn hans. Hans blogg er så... ja, finner ikke riktig ord. Men din blogg er ekte, sterk, følsom og... Ja, jeg vet rett og slett ikke helt hva jeg skal skrive... Stå på Regine!

lise lillebø

01.jun.2009 kl.01:01

Hei, jeg er sikkert en av flere tusen som skriver dette, men du er sykelig flink til å skrive. Når man begynner å lese, klarer man ikke slutte, selvom man ikke liker å lese liksom. Du må bare fortsette med å blogge. Tror de fleste setter pris på blogg siden din ;)Og du får ha lykke til og god bedring. Ønsker deg alt godt videre :)

Ida

02.jun.2009 kl.22:15

Utrolig fint innlegg. Vi bør alle vise nestekjærlighet:) Tror vi alle kan lære litt av Sofie her.

Marita Haugen

21.jun.2009 kl.20:30

Så utrolig bra skrevet! Og kunne ikke vært mer enig.Er selv på utredning for hjernesvulst og vet det ikke er enkelt og tar mye av energien din.Og med tanke på hvor vanskelig jeg synes det er så skjønner jeg iallefall at du har det tøfft!Synes du virker som ei kjempe tøff jente, og jeg tror du kommer deg igjennom det her.Håper iallefall det, for du fortjener livet:) Fortsett å være en livsnyter og ikke tenk så mye på de idiota som ikke klarer å forstå:) de er absolutt ikke verd en tanke :)Lykke til videre, Regine !!:)

Maria Sollie

22.jun.2009 kl.14:26

Fantastisk innlegg, Sofie. Du er så flink! :) Det er bare èn ting jeg synes er litt kjipt her (mener ikke å være kritisk eller noe.. men de fleste gjør dette, og det er veldig kjipt); jeg synes at man skal prøve å fokusere på de fine kommentarene, og heller svare på, hvert fall noen av, dem. Det er jo noen som har så lyst på svar (selvom det er helt idiotisk) at de skriver dritt, fordi de har funnet ut at om man gjør det så får man svar. Men likevel; FANTASTISK Sofie. Regine er sterk og flott :) Varme klemmer!

Marianne

22.jun.2009 kl.15:01

Utrolig bra gjesteinnlegg, kunne ikke vært mer enig!Har fulgt med på bloggen din, Regine, en stund og jeg syns at du viser en utrolig styrke, mot og tro. Fortsett slik; det er mange som har mye å lære av deg. :)

pio

22.jun.2009 kl.22:35

Supert innlegg! :) Stå på, Regine. Jeg heier på deg - dette klarer du! Jeg misunner ditt mot, og tøffheten!

camilla

26.jun.2009 kl.15:27

Takk og lov for at du satt diverse personer på plass.Jeg blir målløs og irritert av å se hvor mange unødvendige og missforståtte spørsmål enkelte stiller. For en utrolig flott blogg, en meningsfull en(en av få), og for en utrolig bra venn. Synes du(Regine) er utrolig modig og sterk, som forteller så mye om det som foregår i livet ditt.Tenk så mange som har det på samme måte som du hjelper!

Therese Sannes

01.jul.2009 kl.02:42

Utrolig bra skrevet. Stå på Regine, du er alt for sterk til å la umodne kommentarer fra idioter md IQ på likhet med en banan knekke deg:)

Ingrid Helene Harbak

04.jul.2009 kl.11:02

Kjære Regine!Jeg er utrolig imponert over ditt mot og din styrke, som gjør deg i stand til å holde bloggen din oppdatert. Og bare det å starte en blogg i det hele tatt, med en slik diagnose hengende over seg, det er intet mindre enn både hjertegripende og vanvittig sterkt gjort!Fortsatt å stå på, måtte alle gode krefter stå deg bi, og lykke til i kampen videre, du er ei tøff og flott jente, din unge alder til tross!Vennlig hilsen fra Ingrid Helene (49 år gammel)

anntove kirkevåg wik jensen

05.nov.2009 kl.14:29

må si jeg er imponert over din styrke.du virke som ei tøff jente,stå på å kjemp.sender mine tanker retning deg,klem

t w i l i g h t f r i d a

16.nov.2009 kl.15:56

Beste gjesteinnlegget jeg noen sinne har lest!

Siri Jasmine

17.nov.2009 kl.03:01

Sofsen:

WORD!!

Karina: Hvorfor er DU her? Følg ditt eget råd.

Til dere som mener at man ved å ha en blogg må forvente det ene og det andre..Når dere er på bloggen til noen så er dere på BESØK! Og når man er på besøk forventes det folkeskikk.

Den dagen man slutter å forvente såpass stopper verden

Regine: Jeg beundrer stort din selvdisiplin. Der når jeg deg knapt til tærne

Klem

Celiiine

09.des.2009 kl.16:01

Regine<3

Jeg er kjempe imponert over styrken og motet ditt .. Vil i Freed </3

Du som var såå ung .. Du hadde nettopp begynt å leve livet ditt .. Helt til du fikk diagnosen .. Tenker på deg.

Jeg veit du kan lese alt det fine alle disse personene har skrevet til deg / om deg fra det stedet du er nåå .. :)

Med Vennlig Hilsen Celine (12år gammel) ;)

Vanja

15.nov.2010 kl.14:13

Hvil i fred, boken din er fantastisk bra :)

Utrolig hva som kan hende med en så ung ungdom/jente !

- Vær sterk.

Enya - Blogger om litt av hvert

27.jun.2011 kl.10:52

Jeg syns det var utrolig bra skrevet, det gjør jeg, men når du skriver "Hva gjelder de spørsmålene hun får tilsendt, er det ikke alle som er like oppløftende heller." Du må da skjønne at folk kanskje ikke har så mye kunnskap og har veldig mange spørsmål, så når de først har sjansen til å spørre, så spørr de jo om det de lurer på . Jeg skjønner at noen av spørsmålene var teit skrevet og sånt, men folk må få lov til å spørre uten å få tilsnakk fordi det ikke er alt de vet. ;) Syns Jeg

Skriv en ny kommentar

Regine

Regine

20, Kristiansund

Har fått diagnosen MDS/AML - her vil jeg beskrive hvordan det er å leve med/bli behandlet for det. Lurer du på noe? regine1000@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten