Innlagt

Uheldigvis har jeg nå blitt innlagt på sykehuset i Kristiansund. Jeg har høy feber og ekstreme muskelsmerter. Ingen vet hva det er enda, men det er blitt tatt masse prøver. Har satt i gang med antibiotikabehandling. Vi håper at den gjør susen. Det kan også være at det er bivirkninger av medisinen.

Begynte å bli dårlig for et par dager siden. Jeg hadde besøk av Sofsen, og det var utrolig hyggelig. En super jente. Skulle ønske jeg var i bedre form da hun var her. Får ta det igjen senere!

Fikk også vært med på åpningen av ustillingen. Heldigvis. Var egentlig ikke i form, men måtte jo nesten dra. Det er jeg glad jeg gjorde.

Har altså vært innlagt siden onsdag, ting blir ikke bedre. Ganske bekymret egentlig. Ingen vet hva det er enda. Jeg har så lyst hjem, bedre å være syk hjemme enn å ligge her å være syk. De kan jo ikke gjøre noe likevel.. Det er konfirmasjon til min søster i helgen, og jeg vil gjerne være hjemme til da. Jeg er kjemperedd for at det ikke skal gå over, og at de ikke finner ut noe som helst. Jeg går på antibiotika, men den ser ikke ut til å hjelpe. Hadde over 40 i feber i går, og det ser ut til at den er på vei i samme retning nå.

SALGSUTSTILLING: Regine er veldig stolt av å få stille ut bildene sine. Det er noe kristiansundsjenta lenge har drømt om å få gjøre.
(foto: Øistein Monsen)

http://www.dagbladet.no/2009/04/29/nyheter/innenriks/regine/kreft/kreftbehandling/5985217/

Jeg var helt bortevekke på ustillingen siden jeg hadde begynt å bli dårlig. Dumt at det skulle bli sånn.
Skikkelig "kjekt" at dagbladet bruker ordet "dødsdømt" om meg. Jeg må si at jeg er ekstremt lei av at folk bare prater om at jeg skal dø. Det er det ingen som vet enda, i og med at jeg har startet ny behandling. Det ser jo mørkt ut, men jeg blir direkte lei meg når folk skriver upassende kommentarer på bloggen min. Noen sendte meg jo til og med melding om at han ønsket å komme i begravelsen min. Hva er det folk tenker med?

417 kommentarer

May

01.mai.2009 kl.08:52

Stå på jente :))

♥ EVA -LEVER LIVET

01.mai.2009 kl.08:55

Nei uff |: det er så utrolig lite nødvendig og skrive slike ting til deg ;o de er så utrolig dumme som gjør det ! Jeg håper virkelig alt ordner seg for deg Regine ! du er en sterk jente, stå på ! Herlig bildet av deg :) jeg har fått inntrykk av at du er en nydlig og herlig jente :) jeg har troen på deg at du kommer til å klare deg ! ikke bare jeg som har troen på deg men flere tusen, vi støtter deg ! :)

kari rasmussen

01.mai.2009 kl.09:01

hvordan i alle dager kan folk sende deg en sms å skrive sånt. jeg kjenner jeg blir forbannet jeg.du skal ikke dø. det er ikke noe tema det nå. du er på ny behandling og jeg krysser fingre og tær for at dette er bivirkninger.

Cille

01.mai.2009 kl.09:09

Dette klarer du!:)

Mette

01.mai.2009 kl.09:12

Trist at du har blitt innlagt, men dette vil du klare, det er jeg overbevist om :)Krysser fingrene for deg! Håper du får med deg din søster sin konfirmasjon!

Randi

01.mai.2009 kl.09:12

Har vært på utstillingen din 2-3 ganger allerede, du har flotte bilder!

Slittejoggesko

01.mai.2009 kl.09:13

Det finnes så utrolig mye "stygge" mennesker! Tenk å spørre om noe sånt! Dette kommer du til å klare! Du må bare holde ut. Ønsker deg og familien det beste, håper du klarer å komme deg til konfirmasjonen! :-)

ida christina

01.mai.2009 kl.09:15

Stå på, dette klarer du! :)

tore

01.mai.2009 kl.09:19

Hei Regine,Dette var trist å høre. Håper at det snur raskt!Husk at folk er folk og at alle reagerer og ikke minst tenker forskjellig. Din åpenhet har satt i gang tanker og følelser hos mange som de kanskje ikke visste at de hadde. Noen er svært impulsive og andre er mer grundige og noen er kanskje ikke helt "friske". Da blir nok kommentarene deretter også. Hev deg over disse kommentarene og bruk energien på det som teller. Å ta vare på deg selv og familien. Jeg ønsker deg alt vell!mvhtore

Marie

01.mai.2009 kl.09:20

Utstillingen din var sykt fin! Du har et talent! Stå på!

Lagt ned

01.mai.2009 kl.09:22

Les horoskopet ditt for idag på www.florenthyna.com + dagens låt, sladder, treningstips, nyheter mm. :) God morgen forresten!

Kari Line Johnsen

01.mai.2009 kl.09:23

Du er en utrolig flott jente! Jeg blir virkelig imponert over hva du gjør, hvordan du skriver, fotografiene og maleriene dine. Du har så mye spennende og vakkert i deg. Du har gjort stort inntrykk og jeg tenker på deg hver dag. Håper og ber om at du skal få en ny sjanse til å leve! klemmer

Sophie*

01.mai.2009 kl.09:28

Kjære Regine.Jeg forstår at slike dumme kommentarer går innpå deg, men disse menneskene er jo ikke helt normale i hode og fortjener ikke at du bruker 1 kalori på dem engang. Tenk heller på alle som søtter deg, og som har kjempe tro på at du blir frisk :-) Det har iallefall virkelig jeg. Utrolig trist å høre at du ikke føler deg bra nå, men dette ordner seg! Tenk så mye positive tanker du bare klarer.God bedring! mvh Sophie

Silje Helén

01.mai.2009 kl.09:29

Latterlig at folk skal skrive slike kommentarer til deg... Det er jo forsatt håp, og jeg tror at du klarer dette! :)Gleder meg til å se deg på raumarock jeg! :D

Linda

01.mai.2009 kl.09:31

Hei...Ville bare si at jeg beundrer din styrke og naturlige sjarm. Om bare flere mennesker kunne våge å være seg selv og å si sin ærlige mening rett ut fra hjertet, så hadde det vært håp for menneskeheten.Ikke finn på å bry deg om uoppmerksomme og klomsete folk. Sånne folk har ikke fått utviklet evnene sine og det er ikke noe du, eller jeg kan gjøre med det, vet du. Det er nesten litt synd på sånne, for de går virkelig glipp av det som er virlkelig, godt og sant.Det gjør ikke du og heller ikke jeg. Vi vet og kjenner kraften akkurat i øyeblikket og det er akkurat nå, som teller! Øyeblikkets kraft... TIDEN ER NÅ, REGINE! Stå på. God bedring, jente!!Klem fra Linda...

Mona

01.mai.2009 kl.09:39

Så trist å lese at du er innlagt! Håper du kommer deg på beina igjen å får vært med i konfirmasjonen til søsteren din.. Det hadde du fortjent! :) God bedring!! Klem Mona

Eva

01.mai.2009 kl.09:39

Kjære kjære deg! Jeg følger nøye med på hva som skjer med deg. Og jeg VET at dette vil du klare. En så positiv jente som deg!!!En riktig god bedring !! Krysser fingrene for at du rekker å bli bedre til din søsters konfirmasjon! Klem fra Oslo ;o))

Lillebeth

01.mai.2009 kl.09:41

Kjære lille, deg. Du er en utrolig flott jente som har gitt frykten et ansikt. Du gir så mye av deg selv, og du betyr så mye for andre i lignende situasjonen og jeg er stum av beundring.Jeg håper, og jeg tror, at det går bra med deg til slutt selv om det kan virke kronglere og vanskelig akkurat nåVil gi deg en stor og varm bamseklem.

Rime

01.mai.2009 kl.09:42

It no å bekymre seg over!^^ Det har en god ende på det, så kan du løpe rundt og kose deg i sommer med festivaler og piknikker :D Håper du får kommet hjem til konfirmasjonen! God bedring!

Iselin Dyveke

01.mai.2009 kl.09:43

Utrolig leit at du har blitt innlagt igjen, Regine. Krysser fingrene og håper så absolutt på det beste for deg! Har stor tro på at dette går bra og at du kommer til å bi helt frisk igjen. Så kjekt at du fikk med deg utstillingen da :-DP.S: Jeg vil ikke komme i begravelsen din.... Ikke før om 60-70 år i hvertfall... :-p

Tonje Askeland

01.mai.2009 kl.09:47

awwww. *klemme* Jeg håper dette fikser seg, du må bli frisk, Regine!

sirkeline

01.mai.2009 kl.09:47

Hei ! Det er vel både opp og nedturer i forbindelse med ny medisin vil jeg tro. Prøv å sove mye, og om du klarer, tenke positivt... Virker som du er god på det. Mange tenker mye på deg, og selv om jeg ikke kjenner deg, så gjør jeg det. Dette skal gå bra. Klem og potitive tanker fra meg.

Grete K

01.mai.2009 kl.09:52

Jeg hadde en funksjonshemmet datter som fikk "dødsdommen" av legene, de mente hun høyst ville leve ett år. Dette gjorde at jeg gikk og ventet på at hun skulle dø hver dag! Men det er livet man skal fokusere på, ikke døden. Hele tiden utvikles det nye medisiner og kurer, og man må være åpen for mulighetene de gir. Regine, jeg og tusenvis av andre sender deg gode tanker. Håper feberen slipper taket og at du får en god dag.

Katrine

01.mai.2009 kl.09:53

Du har talenter!

mia trøen

01.mai.2009 kl.09:56

god bedring, dette skal gå bra!

Hannah

01.mai.2009 kl.09:59

Huff :( Var bekymra fordi du ikke hadde blogga på noen dager, dumt at du har blitt syk med feber. Får håpe det går over snart!Jeg reagerte også da jeg leste artikkelen på dagbladet igår der de omtalte deg som dødsdømt. Det er jo en sjanse for at du blir helt frisk, og det er det vi alle håper på nå :-)Får satse på at antibiotikaen og behandlingen du får virker. Hold ut vennen! Og prøv å drikke mye vann.. God bedring!PS :Jeg har en god følelse angående behandlingen du får og tror det er store sjanser for at du overlever! klem

Maria*

01.mai.2009 kl.10:00

Trist å høre hvor korttenkte folk kan være innimellom.. Det var nok hyggelig ment i utgangspunktet, men synd at dem ikke ser selv hvor feil det blir. Du har hele Norges støtte med deg, jeg overhører folk snakke om deg på trikken her i Oslo - og man kan se at det går innpå folk. Som Lillebeth sier litt lenger oppe; du gir frykten et ansikt! Jeg er bare et par år eldre enn deg, og som sykepleiestudent lærer man mye om kreft.. Men å få formidlet det på en slik måte du gjør - det er uvurderlig. Så for det må jeg si takk!Du virker som ei enormt viljesterk jente - ønsker deg det aller beste. Måtte du bli helt frisk! Håper med hele mitt hjerte at du føler deg fin nok til å være med i konfirmasjonen, god bedring.

Ask for Answers

01.mai.2009 kl.10:06

Du skal ikke dø, Regine.Stå på!

Gjermund

01.mai.2009 kl.10:08

På døren inn til Barn 4 (avdeling for barn med kreft på St. Olav Hospital i Trondheim) så står det “Mot”.Det betyr jo egentlig at du skal dra døra til deg (i motsetning til “fra”), men jeg syns nå likevell at det er passende at det står på akkurat denne døra likevell, det er i alle fall det jeg husker best fra første gang jeg gikk inn der…

-Heidi-

01.mai.2009 kl.10:21

Ønsker deg god bedring :)) Og det er forferdelig respektløst av mennesker å slenge stygge kommentarer!

Maria

01.mai.2009 kl.10:21

herregud, utrolig unødvendig å spørre om sånne ting. er igrunn enig med mange over meg, du er en sterk jente etter hva jeg har skjønt, og du kommer nok gjennom ddette, også god bedring! håper du rekker hjem til din søsters konfirmasjon !

Camilla

01.mai.2009 kl.10:22

Stå på Regine!Jeg skjønner at du blir lei deg av slike komentarer, det er jo direkte uhøflig å skrive sånn. Jeg har nesten ikke ord.Du skal ikke dø og du får ikke lov til å dø!Du er den beste bloggen jeg har lest, rett og slett. : )

Tore på sporet

01.mai.2009 kl.10:22

du må bare stå på og ikke tenke negativt selv om det kan være tungt i perioder :-) du aner ikke hvor mange som bryr seg om at du skal ha det bra og tenker mye på deg. jeg blir nesten redd når du ikke har skrevet i bloggen på en liten stund, får liksom ikke oppdateringer på hvordan det går med deg. ønsker deg bare godt

Marte

01.mai.2009 kl.10:23

Herregud! Det er jo ikke sikkert du skal dø, men jeg tror folk bare tror det etter det de har lest i media den siste tiden, og da tror de at du skal dø. Men ikke gi opp Regine, for det er enda håp :) Jeg håper det går fint, og ha tro på at det gjør det!! :) Lykke til.

Anna

01.mai.2009 kl.10:25

Du är så öppen och överallt finns det folk som har något problem mellan hakan och hårrötterna.. Även om det är svårt så försök att strunta i dumma kommentarer. Om det går tyck synd om dem istället! Kan inte vara lätt att vara dum eller elak heller? Trist att läsa att du mår dåligt. Du kommer att greja den här febern, det är jag säker på! Sen i onsdags låter inte så länge med feber ens för någon som är helt frisk tycker jag. Både din sjukdom och cytostatikan gör ju att infektioner blir kämpigare. Sen är ju din medicin helt ny i Europa, kanske är det en vanlig biverkning?Kämpa på nu!!

Solveig

01.mai.2009 kl.10:28

Så utrolig dumt at du har blitt værre da! Skjønner det må være kjedlig å ligge på sykehuset å være dårlig. Bedre å være hjemme ja. Herregud,skjønner ikke hva det feiler enkelte altså!!! Si slike ting.. Men håpet kan ingen ta fra deg:) Og jeg håper og tenker mye på deg! Og det tror jeg vi er veldig mange som gjør!! Kjemp vidre du utrolig sterke jente. Du er så vakker synes jeg!! Fint bilde av deg og Bengt Eidem:)Krysser fingrene for deg,sender alle gode tanker og tror på at du skal få det bedre!

Wenche

01.mai.2009 kl.10:31

Kjære deg.Så trist at du er blitt sykere.Bra at du fikk være med å se utstillingen. Og det er jo en fantastisk tilbake melding du fikk av Morten Krogvold, det sier jo alt om ditt talent. Synd jeg bor i Hardanger og ikke får se utstillingen din.God bedring Regine, og lov at du ikke bruker energien din på dumme / sårende komentaren.Masse lykke til.Varm klem fra Wenche

ida

01.mai.2009 kl.10:32

stå på! ønsker deg alt godt

Caroline

01.mai.2009 kl.10:33

Åååh.. e blir så sint når folk sender slike kommentarer til deg.. Det må være kjipt å ligge på sykehus, men jeg har en god følelse av at alt vil gå bra til slutt :)Håper du har motet oppe, og kjemper videre! Du fortjener det beste! Ha en fin dag :)

01.mai.2009 kl.10:33

Du har et veldig stort talent for fotografering. Veldig mange mennesker tar bilder men svært få har det talentet du har. Det synes på maleriene dine også. Prøv å fokusere på å bli frisk. Det er viktigere enn konfirmasjoner og utstillinger og slikt. Ikke slit deg ut, du har et langt liv foran deg.

Kristine

01.mai.2009 kl.10:35

Media på sitt aller beste. Totalt tankelaust. Og eg seier meg samd med Wenche, prøv å ikkje bruk energien din på all dumskapen som er i verda. Sjølv om det ikkje er lett.Du er beintøff, og eg har trua på deg! You can do it :)

janke91

01.mai.2009 kl.10:39

Stå på videre regine!

Hege Othilie

01.mai.2009 kl.10:43

Hei Regine!Jeg har lest hvert eneste innlegg i hele bloggen din, og fulgt med en god stund nå! Jeg vet at jeg ikke har skrevet kommentar før, men har ikke visst hva jeg skulle si. Jeg ville bare si at du er en utrolig tøff jente! Det å klare å skrive en blogg om sykdommen og sånt, det er utrolig tøft gjort, jeg tror ikke mange hadde klart det! Du er kjempe sterk og jeg håper så inderlig at du blir frisk og at du kommer deg gjennom dette. Du fortjener bare det beste! Det var trist og høre at du har blitt innlagt igjen. Jeg håper du du blir frisk til konfirmasjonen til søstera di :) *krysser fingrene for det*Men stå på! Jeg har troa på deg, at du kan komme deg gjennom dette! Jeg vil si flere betryggende ord, men vet ikke hva mer jeg skal si, så kommentaren går nok til en ende. Varme tanker sendes til deg fra meg!Klem Hege

Ida-Marie

01.mai.2009 kl.10:49

Ånei, go bedring!Stå på! :)

Lisbeth

01.mai.2009 kl.10:56

Så trist å høre at du er blitt innlagt og at du føler deg dårlig. Husk det du fikk beskjed om - at behandlingen i verste fall forlenger livet ditt. Det må jo bety at du i hvertfall ikke skal dø nå! Det er nok bare bivirkninger, og du skal se at de klarer å gjøre deg frisk igjen. Jeg tenker mye på deg! (og er visst ikke alene om det... :-)...)

Ingeborg

01.mai.2009 kl.11:00

For ei tilbakemelding frå Morten Krogvold! Det må ha vore utruleg deilig å høre - og fullt fortjent! Har berre sett dei bilda som har vorte vist på nettet, men dei er skikkelig sterke og gode.Enkelte menneske tenker ikkje så nøye gjennom kva dei seier... Hev deg over desse kommentarane, og fokuser på dei positive og støttande! Du skal bli frisk, Regine! Sånn er det med den saken. :)

Anine

01.mai.2009 kl.11:02

Jeg vet du kjemper, Regine. Mer enn det har jeg ikke å si. Dette skal gå bra, det er jeg sikker på! Husk at vi tenker på deg, og sender deg mange tusen gode tanker.

Caroline

01.mai.2009 kl.11:08

Jeg krysser fingrene for at det går bra med deg å det tror jeg.Masse lykke til!Vær sterk!

Maria

01.mai.2009 kl.11:11

Tenker på deg!

EA

01.mai.2009 kl.11:12

Livet er en gåte, men løsningen er den nye medisinen du får nå.Lykke til og god bedring.mvhEdgar

Marthe

01.mai.2009 kl.11:13

Vil bare si at jeg tenker på deg! Håper på det beste:)

krna

01.mai.2009 kl.11:15

Kom hjem snart, vi savner deg.

Ellen : >

01.mai.2009 kl.11:18

Du skal bare vite at det er så vannvittig mange som håper og tror at du skal bli helt frisk igjen! Du er så utrolig sterk, så tapper, jeg bare vet at dette vil ende godt! :)Stå på :D

Violaine

01.mai.2009 kl.11:24

Kjære deg RegineSynes det var veldig vondt å lese dette, for jeg aner hvor mye redsel dette kan gi i tillegg til de fysiske plagene. Nå har jeg selv opplevd fra helt andre sammenhenger at det å starte med ny medisin kan gi forbigående bivirkninger, så jeg håper det finnes en "ufarlig" forklaring på plagene dine.Skjønner godt du har lyst til å komme hjem, ofte mange påkjenninger bare ved å være på sykehus - "man skal være frisk for å ligge på sykehus" er det jo noe som heter.Håper både du og di søster kan få ei god helg.(Er lei meg for at du også får vonde tilbakemeldinger. Noe av det er jo tydeligvis skrevet og sagt av folk med store personlige problemer. Andre ting skyldes kanskje ubetenksomhet, er redd for egen del at jeg skal skrive noe "galt".Kanskje noen i familien e.l. kan se gjennom svarene du får i bloggen din, og slette innlegg som er upassende, så du slipper å plages med det i perioder du er dårlig.)

murmeluppa☪

01.mai.2009 kl.11:26

God bedring! hvis det er noen trøst, så tenker jeg ikke på deg i annet enn håpefulle og positive tanker, tilogmed beundring! Dagbladet vil selge, så de trenger dramatiske overskrifter...men jeg skjønner at det går innpå deg. Prøv å luk det ut av systemet, konsentrer deg om det som er viktigst nå:Hvile og positive tanker!

01.mai.2009 kl.11:37

Jeg har vært og sett på utstillingen din, utrolig fine bilder! Stå på, dette klarer du! Gleder meg til å se flere bilder fra deg i framtiden.

mariannebn

01.mai.2009 kl.11:52

Flott at du kom deg på utstillingen! Håper du blir bedre Regine.. det gjør jeg virkelig!

Firefly

01.mai.2009 kl.12:00

Stå på, Regine - hele Norge tenker på deg!

01.mai.2009 kl.12:08

Håper du er opplagd til å gå i konfirmasjonen til søsteren din! :D

H a n n a : )

01.mai.2009 kl.12:12

Dette er leit Regine! Krysser alt jeg har for deg, og ønsker deg alt vel. Alle vil så gjerne at dette skal gå bra!

Rita

01.mai.2009 kl.12:13

Stå på Regine, dette går bra! Ikke la deg knekke av slike lite gjennomtenkte kommentarer, du er ei sterk jente.Bildene dine er forresten veldig fine : )

helene

01.mai.2009 kl.12:15

Det er veldig mange hodeløse mennesker der ute i verden, og det er uheldigvis kommentarer fra disse menneskene som fester seg. Jeg vil bare si drit i de idotene som valser rundt med dårlig kommentarer, for devet tydeligvis ikke hva de sier. Stå på, Regine! gleder meg også til å se flere bilder fra deg i fremtiden :) de er helt nydelige!

Camilla

01.mai.2009 kl.12:15

Heier paa deg Regine og haaper feberen gaar ned og at du foeler deg bedre snart. Dette skal gaa bra, som du sier er det kanskje bivirkninger av den nye medisinen? Satser paa det og at du snart er paa bena igjen uansett!

Camilla

01.mai.2009 kl.12:15

Trist å høre at du har blitt dårligere. Håper alt ordner seg, for det fortjener en så sterk og bra jente som deg!Lykke til:)

Hild Frøya

01.mai.2009 kl.12:16

Ord blr fattige. Du er så utrolig flink til å sette ord på tankene og følelsene dine. Vi tenker på deg alle sammen her. Ønsker deg alt godt, og håper du blir bedre snart.

stina

01.mai.2009 kl.12:17

god bedring!noen tenker ikke Regine - synd men sant.

AstridKM ^^

01.mai.2009 kl.12:19

Så utrolig frekt og ondt gjort! : sStå på, og god bedring! : )

Anonym

01.mai.2009 kl.12:20

krysser fingrene for deg.

Guro

01.mai.2009 kl.12:24

Huff, håper du blir bedre snart! Og noen folk har tydeligvis en hjerne på størrelse med en nøtt, hvis de da i det hele tatt har en hjerne. Lykke til videre, Regine! : )

JessVittra

01.mai.2009 kl.12:27

Hei Regine! Uansett om det er kjipt å være på sykehuset, er det vel egentlig ganske lurt å være der med tanke på at feberen din er så høy. Der har de jo pleiere og leger til enhver tid vet du=0)Å skrive at du er dødsdømt eller at folk ønsker å komme i begravelsen din er fullstendig makabert. Du er ikke død. Som stina sier over meg: noen tenker ikke- synd, men sant. Jeg kjenner deg ikke, men følger ivrig med på bloggen din, og jeg krysser fingre og tær og egentlig alt jeg har at dette skal gå i riktig retning. Ønsker deg god bedring, Regine.. Stor klem =0)

ceciliek.

01.mai.2009 kl.12:27

Gratulerer med utstilling, og gode ord fra Morten Krogvold! Ikke dårlig ,Regine, gleder meg til å se mer fra deg! Håper du blir bedre snart og kan gå i din søsters konfirmasjon, sender deg gode tanker:)Slike folk burde beskyttes mot seg selv - overse de og hev deg over de, de er DE som sliter!

Dushyanthan

01.mai.2009 kl.12:32

Hei Regine!Har lest bloggen din i det siste, og er meget trist det som har hendt.Jeg ønsker deg god bedring! Håper alt ordner seg!:)Du må ikke bry deg om hva Dagbladet skriver. Er utrolig teit skrevet av dem, men husk at Dagbladet er en av norges største drittaviser...God bedring!* Varme tanker fra Bergen *

Iren

01.mai.2009 kl.12:33

Lykke til! Dette kommer til å gå bra! Gratulerer med utstillingen, du har talent, så det er bra du kan vise hva du gjør og kan!

Silje :]

01.mai.2009 kl.12:41

Uff så dumt.. :| Jeg ønsker deg god bedring og håper virkelig du blir frisk, det fortjener du. Stå på, Regine! :]

Ole

01.mai.2009 kl.12:41

Dagbladet prestert jo til og med å kalle det "Northern Light" Oo

trine pernille

01.mai.2009 kl.12:47

Gratulerer med utstillingen =)Stå på videre Regine! Håper du kommer deg på fotene til konfirmasjonen. Det fortjener du =)

Ms North

01.mai.2009 kl.12:48

de skriver det bare for å trekke til seg lesere, eller noe sånt. ikke bry deg om det!! men ja, at det går an..latterlig å skrive noe sånt! ønske jeg fikk sett din hele utstilling. men håper på å se flere fotografier fra deg ihvertfall :) you can do it!

elise kvalheim

01.mai.2009 kl.12:48

Idiotisk at folk skal sende slike meldinger til deg. Du er ei sterk jente, og jeg håper virkelig du blir frisk ! Følger med på bloggen din hele tiden! Stå på! Du skal nok klare dette !

Unni

01.mai.2009 kl.12:48

God bedring Regine, denne kneiken greier du!!Dessverre har det å stå frem også en bakside i og med at du kan få noen dumme kommentarer fra folk som ikke vet bedre eller har psykiske problemer. Ikke bry deg om disse. Du har oppnådd så mye allerede og bidradd til så mye forståelse og tanker om livet. Holder selv på med kreftbehandling og har lært masse av deg, selv om jeg er en "gammel" dame på 67.Varme tanker fra Unni

Jeanette

01.mai.2009 kl.12:49

Utrolig trist at du har blitt lagt inn igjen:(Får håpe du blir bedre snart!Bra at du fikk være med på utstillingen, selv om du hadde begynt å bli dårlig igjen..Ønsker deg lykke til Regine :) Får håpe du får deltatt, i din søsters konfirmasjon! :)

Nanni

01.mai.2009 kl.12:52

Dagbladet vil selge, men det unnskylder ikke en slik "dom". Fokuser på hvor mange av oss som støtter deg i kampen for livet. At mennesker skriver upassende ting, er en byrde, jeg vet ikke, kanskje noen du stoler på kan redigere bort slikt...? Så du slipper lese. Jeg ber for deg i dag ~ sender varme tanker til deg og dine! Bli frisk, hold fast i livet ~En god klem fra Nanni

Princess Amy

01.mai.2009 kl.12:56

Regine - du er en utrolig sterk jente. Jeg krysser fingrene for deg. Håper dette går bra. God bedring !

Malin

01.mai.2009 kl.13:01

Huff, håper du blir bedre og kan dra i konfirmasjonen til søsteren din :)Det er helt forferdelig når folk skriver så stygge ting!Og Dagbladet kan ikke bruke ordet dødsdømt om deg, det kan gå bra med deg!

incoming

01.mai.2009 kl.13:04

Åh Regine :(Jeg håper feberen snart går over, og at ting blir bedre!Kjempe fint at du fikk kommet deg på utstillingen som du har gledet deg til.Håper du kan bli med på søsteren din sin konfirmasjon altså..Jeg skjønner at det er kjempe leit at folk skriver sånne ting til deg!Men flesteparten av sånne folk er mest sannsynelig født med en iq under 75.Når man er litt svak så tar man sånne kommentarer mye lettere også.Du er så utrolig bra Regine, håper du klarer å heve deg over sånne fantastisk teite kommentarer.Men at dagbladet også skulle være sånn, nei.. huff! TEITE DAGBLADET!Masse god bedring.. håper virkelig du blir bedre snart.Uansett er det kjempe bra at de ville prøve den "kuren" på deg.. Så får vi håpe testene viser fremgang snart!Kleeeeem fra Oslo!

Camilla

01.mai.2009 kl.13:06

Krysser fingrene for deg og at du skal bli bra igjen! Stå på! Du er ei kjempetøff jente som fortjener å bli frisk!

Jeanette Larsen

01.mai.2009 kl.13:15

Det må jeg også si - hva er det folk tenker med! Jeg skjønner det virkelig ikke. Pressen kan av og til være veldig kyniske. De tenker bare at det er flere som vil lese artikkelen de skriver om deg hvis de bruker ordet dødsdømt. Jeg tror du kommer til å klare dette Regine og det er veldig viktig at du tror det selv. Jeg studerer medisin og lever i veldig sterk tro på at pasienten må ha tro på behandlingen selv for at den skal virke. Jeg tror psyke er veldig mye viktigere for å overleve sykdom enn det folk flest tror og medisinen kan bevise til dagsdato. Så mitt råd til deg er, hold motet oppe. Dette skal du klare!

Siri :)

01.mai.2009 kl.13:16

Ouffe :/ Visse folk eier virkelig ikke respekt, tenk å skrive noe slik. Kjærevene..Du er virkelig en tøff jente, håper alt ordner seg for deg. Det fortjener du virkelig ! :)Følger med på bloggen din, og må virkelig si at du rører meg med dine historier. Lykke til videre :)Klem Siri

♥ KATRINE

01.mai.2009 kl.13:16

krysser fingrene for at du blir frisk igjen! stå på regine! du fortjener virkelig og bli frisk.

Susanne

01.mai.2009 kl.13:18

Du fortjener å bli frisk Regine! Alt kommer til å ordne seg skal du se. Mange mennesker her ute som støtter deg og ønsker deg det beste! :)

Eva

01.mai.2009 kl.13:19

Sånne folk må man bare ikke høre på... Og at Dagbladet bruker ordet "dødsdømt" er kun for publisitet. Håper det går bedre =) Krysser fingrene for deg!

Ann

01.mai.2009 kl.13:23

Kjære Regine.Du skal overleve dette, jeg har stor tro på deg, en god følelse, rett og slett. Du er ei super jente, og har litt av ett mot, som står frem på denne måten. Følger med bloggen din, og historien din rører meg virkelig. Stå på, dette skal du klare.

petter

01.mai.2009 kl.13:23

Se hvem som vinner Paradise Hotel!!http://www.nettklikk.no/cgi-bin/payperclick/clickthru.cgi?id=orsleie

NinaMoerk

01.mai.2009 kl.13:28

Håper du blir frisk nok til å dra på konfirmasjonen til søstra di. Jeg tenker gode tanker for deg!

heisann

01.mai.2009 kl.13:40

God bedring, tenke på deg !!

Maiken

01.mai.2009 kl.13:45

får håpe du blir i bedre form og at du får gå i konfen til elise. utrolig tragisk å sende sånne sms'er da, herregud !

heartsong

01.mai.2009 kl.13:54

Folk eier ikke håp og tenker sånn at du skal dø. Det er bra du har håpet.

Aida

01.mai.2009 kl.13:55

Kjempe trist å se dette innlegget at du er på sykehuset....:(:(:( Utrolig koselig at Sofsen kom på besøk!! Liker henne!Må være kjempe hardt for dæ dette her!! MEN DU SKAL KLARE DET, lest mye om energi og hvordan bruke energi på rett måte(kem vet kanskje det hjelpe... håpe det). Æ sende masse og da mene æ MASSE positiv ENERGI din vei, æ har trua på dæ, du skal klare det her!!! De som skriver sånne idiotiske kommentarer... Huff... Noen fikk ikke med seg alt ved fødselen! Dette SKAL gå bra REGINE!!!!Kjempe GOD bedring til dæ!!Stor klem fra Kirkenes!

Jannekake

01.mai.2009 kl.13:58

Jeg har en sterk følelse av at du kommer til å klare deg gjennom dette, og at du faktisk blir frisk igjen. Håper jeg har rett denne gangen også :)

Stian

01.mai.2009 kl.14:00

Jeg ønsker deg god bedring på veien, og så håper jeg at du snart blir frisk igjen. :)

Sofie

01.mai.2009 kl.14:03

Dette kan du klare Regine :D Stå på og god bedring!! har det kommet noe info fra sykehusene i utlandet forresten??? mange klemmer!

Tonje

01.mai.2009 kl.14:11

Ikke bry deg om slike kommentarer Regine! Du er ei tøff og sterk jente som skal komme deg gjennom dette. Har hørt om så mange som har blitt friske da det så mørkt ut. Nå har du begynt med ny behandling og det er jo kjempepositivt! Dette skal du klare:-)

Anonym

01.mai.2009 kl.14:14

Det er vanskelig å vite hva du tenker og føler når man først begynner å lese om deg. Derfor gjorde jeg samme feilen ("dødsdom"). Jeg er veldig lei for det, det er bare veldig vanskelig å vite hva slags innstilling du har, og jeg tok utgangspunkt i innlegget ditt som omhandet dette for noen uker tilbake. Kanskje flere gjør det samme? Etterhvert som jeg har fått mer innblikk i din situasjon har jeg skjønt hvor SINNSYKT STERK du er. Du er et ekte forbilde for meg. Bildene dine er fantastiske, unike. Ønsker deg god bedring! Jeg føler på meg at dette kan gå bra! Ikke mist motet. :)

Tess

01.mai.2009 kl.14:18

Regine - dette skal gå bra, du er sterk - å aldri gi opp er en styrke - og gir livsgnist og styrke til å holde kampen gående - for denne kampen skal du vinne! Ikke bry deg om ignorante meldinger og kommentarer... mange vet ikke bedre og det ligger ingen fæle tanker bak - de er bare naive og forstår ikke rekkevidden av hva de sier, men du har all rett til å bli såret og sint! Du er så sterk... :)

Karina

01.mai.2009 kl.14:20

STÅ PÅ REGINE. Du skal klare det! :)

Isabell Pettersen Vikan

01.mai.2009 kl.14:26

Håper virkelig ting bedrer seg, hele Norge heier på deg! stå på!

yasseb0lla

01.mai.2009 kl.14:37

du er ei sikkelig nydelig og sterk jente, fortsett som du gjør, Regine! :-) og se lyst framover, ihvertfall prøv, og det tror jeg du egentlig gjør, men ingen vet noe om når! stå på, søta!

silje-marlén

01.mai.2009 kl.14:45

du får ha god bedring, så krysser vi fingrene for det beste:)

vimsetuppa

01.mai.2009 kl.14:49

Ikke gi deg Regine! Håper du får komme i din søsters konfirmasjon. Håper det ordner seg for deg!

Lone

01.mai.2009 kl.14:56

Stå på Regine, krysser fingrene for deg og tenker mye på deg.

Christian

01.mai.2009 kl.14:57

VI HAR NESTEN AKKURAT SAMME MUSIKKSMAK HERREGUD DU LIKER OGSÅ WARDRUNA TIL OG MED.Bli frisk, forresten

Marilen

01.mai.2009 kl.15:09

Stå på Regine! Krysser fingrene for deg! :-)

carina

01.mai.2009 kl.15:12

Dette klarer du Regine! Fortsett å kjemp:)!

Iselin

01.mai.2009 kl.15:19

Så utrolig kjipt å høre..Uansett: Du er en kjempemodig og tapper jente. Og du lever jo. Følgelig er det ikke vits å fokusere på hva som kan skje.Håper du blir bedre snart. Å veldig fint å høre at du fikk vært på åpningen av utstillingen.

Ranveig

01.mai.2009 kl.15:25

Så utrolig bra at du fikk med deg åpningen av din egen utstilling!! Og tallent har du i bøtter og spann! Jeg vil bare si at etter å ha fulgt med bloggen din i mange mnd, kan jeg ikke si annet enn at du er en helt! Du er ei flott jente som jeg ser opp til, selv om jeg ikke kjenner deg personlig og er noen år eldre enn deg. Jeg synes du er knalltøff, og er det noen som kan klare dette Regine, så er det ingen tvil om at det er DEG!

Johanne

01.mai.2009 kl.15:32

åh regine, dette vil du klare ;)du er så sterk!!

Elisa..

01.mai.2009 kl.15:33

Folk er bare sånn.. De er så utrolig frekke å si sånne ting, syns jeg. Kan ikke folk tenke på at dette er en kamp? Det er en veldig hard kamp... Og det er ingen som vil unne deg den kampen.. Du er sterk og du vil overleve dette. Media har som vane å overdrive alt... Som svineinfluensa, dette overdriver de skikkelig.. Egentlig mener jeg at de går for langt over streken med den saken. Mange blir smittet, ja.. Men det er ikke dødelig.. De bruker gjerne ord som er litt "hard". Hvis du skjønner ? :-) Lykke til... Ønsker deg en god framtid, og ikke bry deg om hva andre sier.. Tenk på deg selv akkurat nå...Noen mennesker eier ikke hodet, vettu.. :)

Linda

01.mai.2009 kl.15:33

stå på! håper du kan gå i konfimasjonen til søsteren din, og at du blir frisk :)

nora

01.mai.2009 kl.15:35

God bedring! Håper virkelig du får komme på konfirmasjonen til søsteren din :-)

Anette

01.mai.2009 kl.15:43

uff så trist å lese at du har blitt dårlig:( Håper det går over fort og at du får kommet deg i konfirmasjonen til søsteren din!GOD BEDRING!!!! :) :) :)

FrkMalin

01.mai.2009 kl.15:50

hvordan kan folk si noe sånt?Selfølgelig er det sikkert mange som vil komme i begravelsen din OM du skulle dø, men virker som noen går rundt å håper?Eg tenker på deg kvar dag å håper virkelig du kan bli frisk å rask :)Stå på Regine :)Så bar du fekk vere med på utstillingen vertfall, det hjelper litt på humøret mitt ;) hihih :)God Bedring :)

Therese

01.mai.2009 kl.15:55

Akkurat å be om å få komme i begravelsen var litt drøy. Det syns jeg bare ble respektløst å spørre om!Trist å se at du er innlagt igjen, men jeg tror vi alle krysser fingrene for at medisiner vil hjelpe og at de finner utav hva dette er fornoe. Du er sterk og har kommet deg opptil flere ganger, tenk positivt selvom det sikkert ikke er så lett å gjøre :/

Thomas Wiborg-Thune

01.mai.2009 kl.15:56

Hei =)Ønsker deg god bedring av hele mitt hjerte.

Camilla Desiré (angel)

01.mai.2009 kl.16:18

Du er fantastisk flink til å ta bilder!! =) Jeg krysser fingrene mine for deg!! Klemmer

Christine

01.mai.2009 kl.16:37

Håper du blir bedre til konfen til søsteren din?

01.mai.2009 kl.16:44

herregud, komme i begravelsen! jeg blir helt oppgitt :S dette kommer du deg igjennom !

andrea

01.mai.2009 kl.16:46

du er vakker! :) minner om Liv i HotelCæsar. Lykke til videre! Stå på!

Katrine

01.mai.2009 kl.16:48

Kjempe fin utstilling med flotte bilder!! Koselig å få skryt av en dyktig fotograf.;) Stå på og kjemp videre!! ;)

Mari

01.mai.2009 kl.16:49

De mener det vel ikke vondt, men folk burde egentlig tenke over hva de skriver i kommentarfelter, selv om de mener det godt. Skjønner veldig godt at du synes det er trist med slike kommentarer.

Benedikte

01.mai.2009 kl.16:55

Ikke bry edg om hva folk sier og skriver, du er ei kjempeherlig jente, jeg er glad i deg og dette klarer du.Du er en kjempegod fotograf, jeg skulle ønske jeg bodde nærmere deg, da kunne jeg ha kommet på utstillingen.Gi feberen en klask i hodet fra meg ;)

Espen

01.mai.2009 kl.16:57

Det er fælt å høre, Regine. Jeg håper inderlig at du blir frisk nok til din søsters konfirmasjon.Det er nok ikke bare jeg som håper det, heller... :) bli frisk!

Elise Skjervagen

01.mai.2009 kl.16:57

Hei Regine. Jeg har fulgt med bloggen din en stund, og jeg synes at det er utrolig trist å tenke på alt du må gå gjennom. Håper at behandlingen virker. Ikke bry deg om hva folk skriver eller sier til deg, du virker som ei utrolig flott jente! Ønsker deg masse lykke til, trist å høre at du er blitt dårlig da.. :( Ønsker deg alt godt!

Mariann

01.mai.2009 kl.17:03

Gratulerer med kjempeflott utstilling :-) Utrolig fine bilder. Håper virkelig antibiotikaen vil hjelpe og at du snart føler deg bedre :o) KLEM

I

01.mai.2009 kl.17:24

Det er mange ubetenksomme mennesker der ute, og det er vanskelig å ikke la seg berøre av kommentarer som sårer og som viser at noen ikke har evne til å sette seg inn i din situasjon.Men, man må nesten ha vært der selv for å kunne forstå alle de tankene du må forholde deg til, all panikk en slik diagnose fremkaller.Det går an å tenke seg om to ganger før man skriver inn her! Vi må være forsiktige slik at vi ikke legger stein til byrden du allerede bærer!Vi er mange som tenker på deg og som sender alt godt til deg.Håper inderlig at du får kontroll på feberen og at du merker fremgang. Lykke til!Varm hilsen og klemmer

SOFSEN

01.mai.2009 kl.17:40

"Florenthyna01.mai.2009 kl.09:22Les horoskopet ditt for idag på www.florenthyna.com + dagens låt, sladder, treningstips, nyheter mm. :) God morgen forresten!"Hahahahahaha.. Håper det fikk deg til å føle deg bedre, da, Regine. Dagens låt slår aldri feil. Eller hva med horoskopet? Hva står det der? Hamster on a piano... EN LITEN OPPFORDRING TIL ALLE HER: Regine er ikke kreft-Regine. Regine er Regine med kreft. Det er en stor forskjell. Hun er en fantastisk kul og morsom jente - med råbra verdier og meninger. Hun har så mye å by på! Hun har bein i nesa og er ikke "stakkars, lille, søte Regine". Ja, det er SYND på henne. Men hun trenger ikke høre "STAKKARS DEG ASSA" hele tiden, hver dag, for det VET hun. Det er faktisk bare å gni det inn! Og ja, hun er søt - men hun er mer tøff enn hun er søt. Og til de som "aww.. digger bloggen din!" - Hva er det å digge? Måten hun skriver på, i så fall, håper jeg? Fordi hun er flink!? Regine blogger for å spre et budskap. Ikke for at folk skal "klappe henne på hodet" og si "dakar lille deg" for så å dra ut på fylla og klage dagen derpå fordi de har vondt i hodet.Og til de som fokuserer på døden hele tiden. For et jævla fucka (gode ordvalg, jeg vet det) fokus!??? Fokuser heller på at det skal gå bra, for faen.Takk!!Amen.God jul.
Of, så trist, ble skikkelig lei meg nå. Men bare vent og se Regine så blir du nok frisk. =D God bedring så får vi håpe at den nye behandlingen virker slik at du kan bli frisk meldt!

Line

01.mai.2009 kl.17:44

Ingen grunn til bekymring, jeg har troa på at dette går BRA:)

siwan: p

01.mai.2009 kl.17:50

uff da ;-/ ikke gøy!!.. synd du ikke kan resie hjem da..! men på en måte er det bedre of være på sykehuset i tilfelle det skjer forandringer- men håper dem finner ut av det mystiske som herjer med kroppen din for øyeblikket!!go bedring så lenge!!

Ebbert

01.mai.2009 kl.18:04

Hei! Vil bare ønske dæ god bedring og si at æ har trua på at du snart e helt fresk igjen.Folk kan kanskje ta fra dæ håpet, men ikke trua. Det e kun den man treng.Har du hørt om en film som hete The Secret? Den burde du se om du har tid. Vet ikke om du finn den på nette, men æ har den i alle fall på datan.

Steinsvikstøtto

01.mai.2009 kl.18:05

Lykke til og stå på! Så dagbladet klippet, og synes fotografiene dine er nydelige!

Katrine

01.mai.2009 kl.18:09

Helt enig med Sofsen! Ønsker deg all lykke på sykehuset og du er så absolutt et levende menneske! Du lever, Regine, vi kan ikke fokusere på døden. Stå på, heier masse på deg!

Mari

01.mai.2009 kl.18:20

Hei!Håper virkelig at denne medisinen virker ;)Fatter ikke hvordan noen kan si/skrive noe sånt!God Bedring Regine :)

Iv Septembre

01.mai.2009 kl.18:21

Utrolig tåpelig av noen å sende en slik kommentar. Det er da ikke oppmuntrende for fem flate øre... Sender deg alle gode ønsker! :)

Sine Nomine

01.mai.2009 kl.18:26

Flott å lese om utstillingen i Dagbladet og rosende ord fra Morten Krogvold. Du har talent og det må du ta innover deg. Familien din må være kjempestolt av deg! Du er en fighter og et stort forbilde for mange mennesker. Dette med "dødsdømt" må du ta med en klype salt. Er ikke alle mennesker egentlig det? Den veien går det dessverre med alle, før eller senere. Du representerer livet, "carpe diem!. God bedring, videre, Regine. Vi er mange som heier på deg.

Hell og Lykke!!

01.mai.2009 kl.18:28

Bare ignorer sånne fjols som er frekke! Det de sier er langt ifra noe tema! Lykke til! Dette skal du greie!

Juna

01.mai.2009 kl.18:51

Du SKAL klare deg! :)

tiril

01.mai.2009 kl.18:57

stå på, og god bedring videre!

Kirsti

01.mai.2009 kl.19:12

Krysser alt jeg har for at du blir frisk og at du kan kose deg i konfirmasjon i helga! Du er en så sterk person, at dette klarer du!:) Og vet du hva? Jeg gleder meg til jeg skal ta på meg Regine Stokke-buksa mi og trippe ned til St.Olavs for å gi blod!

Ha troa

01.mai.2009 kl.19:33

hei :) håper du blir bedre igjen, du må bare stå på å ikke gi opp. kan hende det føles tungt til tider, men da skal du huske på alle som ønsker at du ble bedre. stå på å kjemp dette klarer du bare du tror på det selv og det tror jeg du gjør :o)

Andrea

01.mai.2009 kl.19:36

Ønsker deg alt godt, Regine!At du bevarer håpet, det har så utrolig mye å si.....Stå på videre, og god bedring! :)

ragnhild

01.mai.2009 kl.19:42

Hei :)har lest hele bloggen din nå, hørte om deg gjennom venner. En utrolig sterk historie om en fantastisk sterk person. Jeg blir rørt av at du er så ivrig til å folk til å hjelpe, det trengs! Ønsker deg all vrdens lykke!!

123

01.mai.2009 kl.19:43

It's lupus.

Helen

01.mai.2009 kl.19:48

Pene bilder du tar:) Vettu hva Regine..dette klarer du;) klem

Sunny

01.mai.2009 kl.19:49

Hei..Syns synd i deg nå som har muskelsmerter og høy feber... du har det ikke godt nå.Ang kommentarer så har du fått kanskje 1 % ubetenksomme kommentarer og 99 % positive.. Så håper dem positive overskygger dem negative :D... Lett å si i teorien.... ;).... Håper du blir frisk og får komme deg hjem til konfirmasjonen!

cajus

01.mai.2009 kl.19:58

Åh, jeg håper virkelig at du blir bedre! krysser fingrene på at du får kommme hjem til konfirmasjonen. Du er en sterk jente, stå på!

mimi

01.mai.2009 kl.20:05

Lykke til, håper alt går bra og at du blir helt frisk!!

Serine :)

01.mai.2009 kl.20:20

Håper det går bra med deg. Jeg håper du får dra i den komfirmasjonen også :) Lykke til. Jeg skjønner du synnes det er ekkelt når folk skriver sånne upassende ting, jeg tror heller ikke jeg hadde likt det noe særlig.

Heidi

01.mai.2009 kl.20:21

Stå på, du tøffe vakre jente!Mange som tenker på deg!Klem

Annette

01.mai.2009 kl.20:31

Så leit at du er dårlig, krysser fingrer for at dette er bivirkninger! stå på Regine, sikker på at du kommer til å greie deg helt fint!:) masse lykke til og god bedring!!! ps: ikke bry deg om sånne mennesker som skriver slikt til deg, de har ikke noen forståelse for din situasjon og er derfor så selvsentrerte at dem ikke bryr seg om andre! dette klarer du fint skjønner du!;) håper du får en fin 1.mai helg!:)

Jane

01.mai.2009 kl.20:46

Hei igjen Regine. Stå på videre ! Du er en jente full av pågangsmot og tæl, dette klarer du !! Du er også full av talenter :-) ! Skulle ønske jeg bodde nærmere, så jeg kunne sett bildene dine i virkeligheten. (Og Dagbladet burde skamme seg for kommentaren sin !)God bedring Regine, se kun en vei, fremover ! God bedring ! Varm klem, Jane

Einar

01.mai.2009 kl.21:02

Hei Regine. Håper og tror på du blir frisk igjen. Hvar å kikka på bildene dine og det var kjempebra :-) God Bedring og bli FRISK Regine dette klarer du. Einar-:)

Forståelsefull gutt

01.mai.2009 kl.21:13

Jeg vet du er sterk, det er bare å stå på :-) Vet du vil klare det :)

Katrine

01.mai.2009 kl.21:15

Hei Regine! Trist å høre, men ikke glem; Uansett hvor tungt det er nå, vil det en dag bli bedre.Fant et utrolig fint dikt på internett (http://www.dikt.no/index.php?page=vis_tekst&TekstID=253163):World is wicked from time to timeyou feel like a filthy bunch of slimeYou believe the world would earn on your absenceevery little ting is breaking down your defenseBut don't listen to those thoughts in your headno one in this world wants you dead!I know it's hard to believe, but it's truethere's MANY people who cares about you!If the world is tough, stand the pressureyou'll always be somebody's treasureIf the day comes when you feel you can't copeI will always be there to give you hopeRaise from the ash, stand all the way throughand you'll see that life is right for you

Stina

01.mai.2009 kl.21:20

Ville bare si til deg at du gjennom bloggen din, og gjennom kreftkampen din, gjør utrolig mye for andre mennesker. Sist gang jeg var i blodbanken sa sykepleieren der at de hadde hatt stor pågang av ungdommer på 16-17 år som hadde lest om deg, og som gjerne ville gi blod. Sikker på at de kommer tilbake og gir når de er 18. Og så er det helt sikkert mange, mange andre av de som er gamle nok, som har gitt blod fordi de har lest om deg. Du gjør verden til et bedre sted, Regine! Tenker ofte på deg, håper at alt ordner seg, at du blir frisk! Kos deg i konfirmasjon!

Joakim

01.mai.2009 kl.21:21

For det første, du er utrolig flink til å skrive, og jeg synes det er fantastisk av deg å blogge om sykdommen din.Moren min fikk kreftdiagnosen for snart to år siden. Jeg husker den dagen i minste detalj fra jeg kom hjem fra skolen. Hun hadde en relativt aggressiv brystkreft. Faren min gikk automatisk ut ifra at hun kom til å dø. Han er pessimistisk av natur. Hun, derimot, er et av de mest positive menneskene jeg kan tenke meg, og ikke bare trodde, men visste, at dette kom til å gå helt fint. Denne troen gjorde at hun ble omtalt nærmest som en "mirakelpasient" på St. Olavs; hun kom seg ekstremt fort gjennom hele behandlingen. I tillegg oppsøkte hun en kinesisk alternativ lege (Dr. Liu, om jeg husker riktig), og jeg tror også hun fortjener en stor takk for at det gikk så bra som det gjorde. Men først og fremst var det troa på at kun kom til å klare det, som gjorde susen.Dessuten må du ikke tenke så mye på hva pressen skriver. Dramatiske overskrifter selger, og de vet de å utnytte. Det er vel lett for meg å si, men prøv å ikke la det påvirke deg.Lykke til videre i livet, og god bedring!Og Sofsen, bra at du gir folk litt refs. Tenkte jeg skulle gjøre det selv, men nå slipper jeg det ;)

Marina

01.mai.2009 kl.21:23

Stå på Regine! :) du klarer alt, du må aldri miste motet :) det er så mange som tenker på deg.:)

Lise

01.mai.2009 kl.21:27

Hei Regine. Utrolig trist at du har blitt syk, men dette kommer nok til å gå bra. nye medesiner og nye muligheter :) Uansett hvordan de nye medesinen fungerer kommer det til å forlenge livet ditt, vi alle håper på det beste. Jeg synes du er veldig sterk som snakker ut i media om dette. jeg og tusenvis av andre sender deg gode tanker.

Karina

01.mai.2009 kl.21:28

ikke for å være slem eller noe Regine, men hva skal folk egentlig tenke da når du blogger med overskrifter som " jeg skal dø" osv ??? selvfølgelig tenker man på døden da !!

martine

01.mai.2009 kl.21:35

jeg vet at du IKKE skal dø . du klarer dette :)

Ida Kristin

01.mai.2009 kl.21:42

På en måte tenker jeg det samme som Karina over her, men det finnes alltid et håp. Og det håper jeg du fortsatt har. Og jeg skjønner du blir lei deg når folk sier slike ting, men jeg vil tro at du har alle med deg, selv om noen virker teite. Stå på!

Molle

01.mai.2009 kl.21:45

Karina - folk tenker at dette er en ung jente i en fortvilt situasjon som ønsker sterkt å leve. Denne overskriften beskriver hennes tanker akkurat der og da og hun hadde akkurat fått vite at hun hadde fått et tilbakefall. Et tilbakefall betyr IKKE at hun er dødsdømt, men at det var et steg tilbake i behandlingen. Håper du skjønner bedre nå!!!Regine - håper virkelig at antibiotikaen setter inn og tar knekken på smertene og feberen. Håper også at du får være med på Elises konfirmasjon. Varme tanker fra oss.

Sarah

01.mai.2009 kl.21:50

Med tanke på at det ene blogginnlegget ditt heter "Jeg skal dø", så er det kanskje ikke så rart at de skriver "dødsdømt"?

01.mai.2009 kl.21:53

Hei hei.. Utruleg dumt at du skulle verte sjuk no når de har konfirmasjon til helga.. Krysser fingrene og håper du vert bra til å gå i konfirmasjon.. Stå på Regine,, du er tøff, inspirerande og berre heilt utruleg.. God bedring og gratulerer med systo på søndag.. Gode tanker sendes din vei.. Klem;)

IDA KORNELIA

01.mai.2009 kl.22:04

Lille deg, dette klarer du! :) Stå på, Regine. Du er sterk!!Utrolig tøff jente, er du. Beundrer deg.Jeg krysser også fingrene om at du blir bedre til konfirmasjonen :)Varm klem fra Ida Kornelia

Lisbeth

01.mai.2009 kl.22:12

"Dødsdømt" er et veldig sterkt og negativt ordvalg. Å kalle Regine "dømt" til døden på forsiden av en av landets største "aviser", blir for dumt og rimelig kaldt. Man kunne valgt å moderere uttrykket. De kunne bl.a. heller sitere Regine å skrive "Jeg skal dø", eller noe annet. Omtaler, som dere ser, Dagbladet som en "avis" i gåseøyne. Dagbladet formidler ikke nyheter, men dikter sine egne, spektakulære versjoner av ting som hender, og jeg vil heller sammenligne bladet med Se og hør eller tyske sladreblader. Skal man få med seg det som virkelig skjer i samfunnet, må man for all del ikke lese VG eller Dagbladet. Er så drittlei av disse bladenes forsider. Det finnes forhåpentligvis ikke noen som tar disse forsidene alvorlig?? Når fugleinfluensaen stod på skrev de bl.a. "Millioner av nordmenn kommer til å dø!!!" Fikk de rett i dette? Og hva skriver de nå i disse svineinfluensatidene? Akkurat det samme! Folk blir jo fra seg av redsel!!Unnskyld utblåsningen, men jeg er bare så drittlei av disse tabloidavisene, og spesielt når dette går utover personer som Regine, som kjemper sin kamp mot kreften hver dag. Hun trenger heller støtte og positivitet!Håper alt går bra med deg, Regine. Jeg tenker på deg veldig mye hver dag. Du har gjort et veldig sterkt inntrykk hos meg, og jeg er blitt mer obs på å sette pris på det/de jeg har rundt meg i mitt liv. Jeg krysser alt jeg har av fingre, armer, bein og tær for at du blir bedre igjen.Tusen varme tanker og klemmer fra meg.Tenker også mye på familien din og vennene dine.

Astrid

01.mai.2009 kl.22:16

Stå på Regine!!!! Gi aldri opp! Sender deg all den energi og styrke jeg har!!! Se på bivirkningene du nå opplever som et bevis på at medesinene jobber i kroppen din! Min lille jente på 10 år, hun heter foresten Silje, snakker masse om deg Regine, og vi må stadig inn på Bloggen din for å se hvordan det går... Hun sier jeg skal hilse deg at hun veit du blir frisk!!! Og at hun tenker masse på deg, og ber for deg hver kveld

Lise

01.mai.2009 kl.22:21

Jeg blir litt irritert når folk skriver at de er unge og har hele livet foran seg, mens du kanskje ikke lever så lenge...ikke for å være pessimist altså, men ingen vet om de skal leve lenge eller dø i morgen!!Leit at du er på sykehuset..Jeg var innlagt i en mnd pga at de ikke fant rette typen antibiotika (lungebetennelse) Det er guffent når de ikke finner rett medisin med en gang..men de har mange sorter å prøve ut da:) Jeg var veeeldig syk og ble myyye bedre bare over natta...håper av hele mitt hjerte at det skjer med deg også!!:))

Birgitte

01.mai.2009 kl.22:22

Du må være et helt usedvanlig menneske.... så ung, men allikevel så sterk og dessverre så hardt prøvet..... Viljestyrke og livslyst kan flytte fjell, og det er ingen tvil i min sjel om at denne sykdommen, dette fjellet, ikke har en sjanse imot deg!!!! (Du er glad i musikk... kan jeg få anbefale deg å høre på "Calling all angels" m/Jane Siberry og "Someday" med Britney... utrolig nok....) Du er i mine tanker hver eneste dag... Birgitte

Øivind

01.mai.2009 kl.22:35

Du kommer til å bli bra Regine, det er jeg sikker på.Har lest bloggen din noen dager nå, og jeg må si jeg er mektig imponert over deg. Makan til reflektert jente skal man lete lenge etter. Og til tross for sykdommen virker det som du greier å tenke positivt.Tenker masse på deg, og sender mange gode tanker.

Regine

01.mai.2009 kl.22:36

Off. Hadde dere bare fulgt med på bloggen hadde dere nok kjent til hvorfor jeg skrev "jeg skal dø". Jeg ble først oppgitt av legene, men fikk nytt håp senere...

Bubbafett

01.mai.2009 kl.22:49

Du klarer dette(:

Sarah

01.mai.2009 kl.22:51

Jeg er heller ikke fan av Dagblaget, eller Vg for den saks skyld, men det er nå en gang slik journalistikk man må regne med når man lar seg intervjue av disse avisene. Jo mer dramatisk, jo flere lesere. Og jeg har fått inntrykk av at du vil at flest mulige skal lese om saken din?Du vet jo selv innerst inne at du ikke er dødsdømt, så da er det vel likegyldig hvilket ord avisene bruker for å drive god journalistikk.

Charlotte

01.mai.2009 kl.22:55

uff ;/utrolig hva folk kan finne ¨på og skrive!Håper du blir bedre snart, jeg tenker på deg:)

:)

01.mai.2009 kl.22:58

Hei Regine

Lise

01.mai.2009 kl.23:04

Du er en utrolig jente! Stå på. Jeg elsker kunsten din! Du klarer dette :) Tenker mye på deg.

Haldis

01.mai.2009 kl.23:11

Hei Regine!Eg ønsker deg riktig god bedring. Følger med deg på bloggen. Alt godt til deg.Flott kunst du har laget.

Wenche

01.mai.2009 kl.23:16

Du gjør så utrolig inntrykk på meg, Regine. Og jeg kjenner at det gjør vondt i hele meg når jeg leser hva du må gjennom. Skulle så innmari ønske at du ikke skulle få feber, smerte og slikt på toppen nå i en så utfordrende situasjon som du er i. Håper virkelig at du skal kunne være frisk nok til å være med i konfirmasjonen til søsteren din! Blir ellers utrolig lei meg av hvor mange vonde ord og kommentarer som du stadig må lese. På trykk i avis, og ikke minst fordi det fins noen duster innom denne bloggen din. Håper du vet at de aller fleste av oss som følger deg, tenker noe helt annet, bryr oss masse om deg og blir sinte på dine vegne. Håper du kan klare å overse slikt i størst mulig grad. Kunsten din er forresten helt fantastisk, syns jeg. Du gjør et uslettelig inntrykk på meg, jeg tenker masse på deg, og er inne på bloggen din hver eneste dag. For en person du er!Håper feberen og smertene snart avtar og at du kan få nyte noen gode vårdager snart!

Petchy

01.mai.2009 kl.23:25

Sånne dumme kommentater som enkelte kommer med håper jeg du klarer å heve deg over... Utstillingen din var flott forresten, den gjorde virkelig inntrykk! :) God edring til deg, håper du får komme hjem til konfirmasjonen til søstra di, og at veien bare går oppover herfra!

Tor Olav

01.mai.2009 kl.23:26

Du er en fantastisk person, enkelt og greitt !! Beundrer deg høyere enn noen andre jeg vet om.

01.mai.2009 kl.23:26

STÅ PÅ ! DETTE KLARER DU !:D

Hedda

01.mai.2009 kl.23:26

Hva folk kan få seg til ås krive...det er så langt under din verdighet, at det har ingenting med virkeligheten å gjøre... God bedring lille venn:) Har deg med i tankene mine hele tiden! Stor energi-klem er sendt i din retning:)Hedda Øysteinsdotter

marthe

01.mai.2009 kl.23:38

Håper og tror at du blir frisk igjen!Ønsker deg bare lykke til, og kjemp videre : - )

Nicco

01.mai.2009 kl.23:44

jeg er overbevist at du klarer dette, du er en sterk person.. jeg håper du rekker og komme deg til komfimasjonen.. venter forresten på en hettegenser fra beltespenner... går og gleder meg.. håper helgen din kan snu til noe bedre... klem

sandra

01.mai.2009 kl.23:44

du skal dø, men ikke før om 100år minst!:) GOD BEDRING!!!!:)

Marit Andrea

01.mai.2009 kl.23:44

Jeg drømte om deg i natt, jeg gikk forbi deg på gata, smilte, vinket og sa hei :DLykke til og god bedring vennen!

Silje

01.mai.2009 kl.23:46

Jeg tror nok ikke at noen mennesker som skriver til deg vil deg noe vondt Regine! De bryr seg nok bare veldig masse alle sammen, bare på veldig forskjellige måter. At dagbladet (og andre) skriver at du er dødsdømt er nok kun for å skape reaksjoner hos enda fler! Nettopp fordi folk bryr seg! Jeg skjønner det er vondt med alt "dødsfokuset", men du har vekket noe i de fleste som gjør at de får lyst til å engasjere seg. Og mennesker engasjerer seg på ulike måter og noen klarer ikke tenke langt nok til at de sier de rette tingene.Jeg tror nok han som skrev at han ville komme i begravelsen din mente det positivt, og at det var hans måte å vise at han brydde seg. Ikke bry deg om at alle ikke er like smarte, de vil bare støtte deg uansett!Lykke til videre med kampen! :)Silje

Trine

02.mai.2009 kl.00:03

Uff da, men det går nok over vet du. Det må vi satse på. Ja, dessverre er deten del korttenkte mennesker som ikke helt tenker før de skriver kommentarer. Ikke bra, men man må vel forslke å ikke la det gå inn på seg, selv om jeg har full forståelse ac at dt gjør det. det er også baksiden av medaljen at media "gjør som de vil" og skriver DESSVERRE mer fordi leserne skal bli interesserte enn å skjerme de det gjelder.Tenker på deg, Regine. Ikke gi deg, søte deg.Stor Klem..

B R

02.mai.2009 kl.00:06

Det er noe veldig positivt og skapende med bildene dine. Jeg skjønner godt at Krogvold & co ville ha dem med på utstillingen. Jeg fotograferer for bøker selv, men jeg kommer aldri til å kunne ta så gode bilder som deg. Man må ha et medfødt talent for å få det til. Svært få har det. Særlig liker jeg fargebruken som er enkel med effektiv. Komposisjonen er ofte spennende med få elementer uten at det blir kjedelig på noen måte. Veldig spennende !

Wenche Tønnesen

02.mai.2009 kl.00:08

Hei Regine. I morgen skal jeg og Bjørn dra å se på bildene dine det gleder jeg meg til.Var hos mamma og pappa med konvolutt til Elise i går kikket på ett av maleriene dine jeg må bare si DU er kjempe flink. nevnte for pappa at vi i maleklubben skal i bystyresalen å ha utstilling å at du også hvis du har lyst kan stille ut noen bilder .Jeg kan ordne med dette,det er bare å gi beskjed.Utstillingen er i månedskiftet juni juli.Stå på Regine dette klarer du .Stor klem fra omsundet.

svanhild

02.mai.2009 kl.00:08

STÅ PÅ REGINE !!!!!

Karianne

02.mai.2009 kl.00:46

Stå på, men ta hensyn til at kroppen din jobber hardt nå. Og når det gjelder døden så er vel det det eneste sikre her i verden, alle vi som skriver her engang skal dø og ingen av oss vet når. Du fått en ny sjanse og det er godt mulig du lever lengere enn mange av oss. Hvem vet? :klem:

maja alstad

02.mai.2009 kl.01:19

stå på, dette klarer du! ;)

Annette Lill

02.mai.2009 kl.01:22

God bedring :-)

Lovecandlelight

02.mai.2009 kl.01:26

Natta Regine.Nei du er ikke dødsdømt i mine øyner, du er jo fremdeles veldig viljesterk og motiverer deg selv uansett hvor tungt det er for deg- du står jo på jente, og det håper jeg mangen andre også ser! Hadde du vært dødsdømt så hadde du gitt opp, og jeg tror du aldri gir opp håpet!! :)

hestiaverden

02.mai.2009 kl.01:34

Det meste er allerede skrevet... Du vet jeg og mange andre ukjente tenker masse på deg-klem-

Cathrine

02.mai.2009 kl.01:52

tenker på deg! Enig med det mange andre skriver her. stå på... å ikke bry deg så hardt om det noen få sier.. se på all den flotte responsen. Vi er kjempe mange som bryr oss om deg... og som krysser alt vi har for at dette skal gå bra! en så herlig jente som deg må få en ny sjanse. trist at du er så dårlig form nå. håper de finner ut av det. ikke noe særlig :(god klem

Iris Almeland

02.mai.2009 kl.01:59

Har nå sittet å lest bloggen din daglig i noen uker. Må bare få si at jeg virkelig beundrer deg! Både motet ditt og hvordan du klarer å uttrykke deg via bloggen!!God klem fra Bergen

Ryllbert

02.mai.2009 kl.03:37

folk tenker ikke, det er det som er greia...eller at de tenker for mye. Hva slags/hvilken konfirmasjon er det snakk om? Jeg ser frem til den dagen da vi kan sitte og prate profft om bilder, fotografier, malerier og annet, mens vi tar en pils eller noe på et utested:D Lykke til!!!!

Ronja Angelica

02.mai.2009 kl.04:09

gleder meg til å se deg frisk, Regine! ;D stå på!

Ryllbert

02.mai.2009 kl.04:18

Nå ber jeg deg om hjelp her... og du må gi meg et alternativ,så kanskje denne blir fremført den 14.Hva vil du kalle dene teksten?Your constellation's floating free,so I kiss your sky.Steadily you swing me,up, up so high.I imprint all your curves.I study all that servesas beauty for the anger that is you.A portal leads me home,to your raging arms.Where I can't roam,I'm saved by charms.I defend this darkened path.I command a useless wrathto set free all the anger that is you.My dreams find refuge in your words.The love, the stars, the singing of the birds.They pass me by as black/white paper planes.The love, the stars, the changing of our lanes.This is the moment before you hit the water.Your constellation's floating free,so I kiss your sky.Steadily you swing me,up, up so high.A portal leads me home,to your raging arms.Where I can't roam,I'm saved by charms.I defend this darkened path.I command a useless wrathto set free all the anger that is you.I imprint all your curves.I study all that servesas beauty for the anger that is you.My dreams find refuge in your words.The love, the stars, the singing of the birds.They pass me by as black/white paper planes.The love, the stars, the changing of our lanes.This is the moment before you hit the water.

torunn

02.mai.2009 kl.08:40

Du får ha god bedring, jeg beundrer motet ditt. Du er sterk, stå på. (L)

Ann Kristin

02.mai.2009 kl.09:18

Tenker på deg, Regine! Skjønner ikke hva folk tenker med når de tenker sånn!Jeg ønsker deg en god bedring og håper på at du blir kvitt den stygge feberen ;)

Gunvor

02.mai.2009 kl.09:44

Jeg ønsker deg god bedring Regine, stå på, du er ei kjempeflott jente med bein i nesa. Jeg liker de flotte bildene dine :)))

marie skogvold

02.mai.2009 kl.09:50

Jeg har skrevet om deg på bloggen min - håper det er greit! Stå på videre!

c00m

02.mai.2009 kl.10:34

Hei. Synes noen av bildene du har tatt er utrolig vakre! Du er modig i kampen mot sykdommen! jeg skjønner at du synes det er fælt å bli kalt dødsdømt, folk bør velge ordene sine med mer omhu! Håper virkelig du blir frisk! STÅ på videre!Klem fra elise

turid alexa

02.mai.2009 kl.10:40

Jeg kan ikke si vær sterk, fordi du er allerede sterkere enn de fleste hadde klart til sammen. Men jeg kan be deg fortsette å være sterk. Jeg tror at den jobben du har gjort og gjør nå kommer til å gjøre deg godt. Du har jobbet så mye at dette vil du klare. Det vet jeg. Lykke til !

Camilla

02.mai.2009 kl.10:46

Jaa du Regine, det finns så många stygge människor där ute i världen... Jag slutar aldrig att bli förvånad så mycket elaka saker man kan läsa.Stå på, du verkar vara en riktig fighter! Hejar på dej!Klem från Stockholm

missawe

02.mai.2009 kl.10:55

Stå på og god bedring!!

Mona

02.mai.2009 kl.11:07

Hei Regine! Folk som skriver slike ting syns jeg ingen ting om. Kan ikke være mye som tusler å går oppi hode dems! Godt å høre at du iallefall fikk vært med på åpningen av utstillingen:) det går ikke en dag uten at jeg tenker på deg. Du er den sterkeste å tøffeste jenta jeg vet om!! Håper forresten at du fikk kortet jeg sendte deg i påske ferien:D Håper å høre fra deg en dag:) Krysser først og fremst fingrene for at du skal komme deg i konfirmasjoen til søstra di!! Snakkes:D Klem fra Mona (søstra til Marte)

Karolina

02.mai.2009 kl.11:19

Står på og god bedring, Regine!! :)

mari

02.mai.2009 kl.12:12

håper du kommer hjem til konfirmasjonen! god bedring :)

Britt

02.mai.2009 kl.12:18

Kjære, gode Regine! Har fulgt bloggen din i vinter og vår. Du er ei fantastisk jente:) Ble bekymret da du ikke hadde blogget på et par dager, - og så ser jeg i dag at du er syk! Jeg ønsker deg god bedring og får håpe legene finner ut av hva det er!Jeg har selv vært i pårørendesituasjon da jeg var yngre med en bror som fikk kreft da han var 19 år. Det har gått bra med han, men jeg glemmer jo aldri den fortvilte situasjonen hele familien kommer i. Nå har jeg selv barn på din alder, og jeg kan jo forestille meg hvordan dere har det...! Familien din må være utrolig stolt av å ha ei så flott jente som deg! Bildene dine er vakre og givende og inneholder tydelig mange tanker og følelser! Jeg ønsker deg alt godt og håper inderlig at du snart blir bedre!!!Mange varme hilsner og klem fra Britt

Marte Jeppestøl

02.mai.2009 kl.12:18

jeg føler med deg og vet du kan klare dette! håper du blir frisk til konfirmasjonen da :-) stå på regine!
Hei igjen Regine.. har tenkt så masse på deg de siste par dagene!! Håper så fælt du blir fort bra!! Liker ikke at du har så høy feber og sånt :( Håper du føler deg bedre nå!!Og det å snakke om deg som om du skal dø.. det er bare tull, for du skal jo ikke dø! Du skal bli frisk! Du skal det! :) Jeg bare vet det:) *stor klem*

Nina

02.mai.2009 kl.12:53

Hei Regine!Takk for kjempefin t-skjorte, jeg liker å se verden med "dine øyne" fra magen min, hehe... Håper du har det bedre og at konfirmasjonen blir holdt med deg til stede. Hìls søstra di fra meg, også, vil du??Varme hilsener fra Nina.

Turi

02.mai.2009 kl.13:20

Det er fryktelig stygt gjort! herregud, eier dem ikke skam? Jeg syns vertaff i sånne tider du må tenke på alle de som støtter deg, for jeg tror det er en del! :) Snart får jeg t-skjorta di i posten. Gleder meg :)Hilsen en nestennabo fra Tingvoll :)

Kristine

02.mai.2009 kl.13:25

God bedring! Ønsker deg alt godt, stå på! : )

Jennyy

02.mai.2009 kl.13:45

Uff, God Bedring.! Tenker masse på deg! =D (k)

Susann

02.mai.2009 kl.14:08

Huff, så trist:( Men god bedring, Regine! Stå på, for dette klarer du!!

Linneh

02.mai.2009 kl.14:09

Huff... jeg skjønner deg godt. Det må være ekkelt når folk ikke er positive i det hele tatt. Må være utrolig vanskelig. God bedring. Jeg håper virkelig du blir bra igjen ^^

theresekristina

02.mai.2009 kl.14:32

Herlighet for ei frekk mld! Visse folk tenke virkelig ikkje.Det må ver så vansklig når alle fokusera på det negative, og ikkje engang prøva å ver positive. Eg har iallefall trua på at du kan bli bra igjen! Tenke masse på deg, Regine. Eg veit du kan klare det!

Marianne

02.mai.2009 kl.14:33

Jeg har stor tro på at du kommer deg gjennom dette :)Ny behandling gir nytt håp.Syns det er rart at folk er så negative/pessimistiske.Jeg liker å tro at jeg aldri er det selv, rett og slett fordijeg blir glad av å være positiv. Blir ikke alle?Er blitt utrolig glad i bloggen din, og deg forsåvidt, til tross for at jeg ikke kjenner deg.Leser sofsen.com, og måtte le da hun skrev at du ikke trenger helium for å få slik en stemme ;pJeg er positiv på dine vegne, tror du skal klare dette, så om du ikke føler ting går helt bra,så kan jeg sørge for å holde optimismen ved like ;D Tenker ofte på deg :)

anja

02.mai.2009 kl.14:42

stå på Regine!

Annika

02.mai.2009 kl.15:06

Ikke la dem gi deg opp! Jeg har fulgt med ei stund på bloggen din, og jeg må si at jeg er utrolig imponert over deg. Jeg er selv 17 år, og jeg vet ikke om jeg ville taklet å være i en sånn situasjon som deg. Det er umulig for noen å sette seg inn i din situasjon, selv om det er utrolig mange der ute som har grått og snufset seg gjennom bloggen din. Det har i allefall jeg gjort. Media vil alltid være media, de vil lage store og dramatiske overskrifter for å selge. De er utrolig lite medfølende og de bryr seg lite om de sårer folk. Ikke la dem knekke deg! Det kan kanskje høres ut som om de har gitt deg opp, at de mener det ikke finnes noe håp. Men det viktigste er å ikke gi opp seg selv. Den viktigste personen i ditt liv er deg, og det er kun DU som bestemmer når det skal være slutt! Livet er en gave, det er det kjæreste vi eier. Ikke gi opp det heller, det er verdt å kjempe for. Jge tror du er sterkere enn folk flest på din alder, mulig til og med sterkere enn eldre som kommer i samme situasjon som deg. Det tviler jeg ikke på. Du står frem og snakker din sak. Det står det respekt av, så ikke la noen fortelle deg hva som kommer til å skje! For det vet ingen enda. Ikke du eller dem. Prøv å fokuser på det positive, og tro at alt skal bli okei. Du har vist at du er en utrolig sterk person, og dette er jeg sikker på at du kommer igjennom. Så lenge du ikke gir opp, er det alltid håp. Alltid.

Monika

02.mai.2009 kl.15:34

Utrolig frekt å skrive slike kommentarer! Stå på!

ThisIsThomas

02.mai.2009 kl.15:39

Hei Regine!Jeg ville bare si at jeg har fulgt saken din, og du er en utrolig sterk jente! Jeg engasjerer meg i kreftsaken via Ungdomsgruppen i Kreftforeningen, bl.a ved å være redaktør for Luggen (medlemsbladet). Vet vi lager en liten sak på deg til nettutgaven nå,, og jeg gleder meg veldig til å lese den! Jeg er overbevist om at du snart vil føle deg bedre. Skal sende deg masse varme tanker. Kanskje det ikke hjelper så veldig mye i seg selv, men det er med gode intensjoner...Håper du får med deg konfirmasjonen i helgen! Min bror hadde forrige helg, og hadde ikke vært så kjekt å gå glipp av den. Ligger litt bilder som du kan kikke på, på bloggen min. Ikke så fine som dine vel og merke! Synd ikke utstillingen din er i bergen! Da hadde jeg vært der for lenge siden ;)Ha en fin helg!Thomas

Karoline Evandt

02.mai.2009 kl.15:40

Tror det er mange inhabile folk ute å går, men de må vel for pokker klare å holde sånt for seg selv. Blir nesten flau av å tenke på at noen kan være så f-ings jævlige at de spørr om de kan komme i begravelsen?! Stå på Regine, du har utrolig bein i nesa og det er så godt å se, du er kjempe sterk! Er så flott at du kan prate "høyt" om kreften din sånn at flere kan lære, jeg har ihvertfall lært masse av å lese bloggen din! Håper du kommer deg til konfirmasjonen til søsteren din :)K

Sigrid Eleni

02.mai.2009 kl.15:42

Jeg har oppfattet deg som en sterk jente som klarer og vil alt. Jeg tror også at du er en jente som kan forandre verden til det bedre, vi er omtrent like gamle men du er en jeg ser opp til. Jeg har gjenomgått mye under de 17 årene mine og lært meg å være sterk, det er noe du også må lære deg. Slik er livet, men jeg vet at du vil klare å bli frisk, bli lykkelig gift og få barn som ser deg som sin prinsesse og at du vil forandre verden til det bedre og hjelpe mennesker til å bli bedre. Derfor synes jeg at folk som sier at de vil komme i din begravelse bare kan rømme til skogen ettersom at tunge ting bare gjør en sterkere uansett hvor mørkt det kan se ut til tider, du er en sterk jente og din begravelse er ikke noe som skal skje innen de nærmeste 60 årene værtfall. Du må ha god bedring og husk at det er mange som tenker på deg, jeg kjenner ikke deg men jeg vil alt ditt beste og ønsker at du kan slippe å ha ont og være syk lenge til! Du er en av de få jeg ser opp til og jeg vet at du kommer til å komme ut av dette som et sterkere menneske. God bedring og kos deg i din lillesøsters konfirmasjon :-) Ha det godt!

Ida

02.mai.2009 kl.15:46

Hva går det av folk? Ikke hør på dem, de har ikke vett i hodet..Du må bare Stå på!, og aldri gi deg! Lykke til videre, Dette klarer du!! hilsen Ida.:)

02.mai.2009 kl.16:00

Man skal alltid tenke at DER DET ER LIV, ER DET HÅP

02.mai.2009 kl.16:45

Håper du føler deg bedre. Du får oppdatere bloggen og skrive hvordan det går med deg - når du orker. Tenker på deg og håper du blir bedre snart! klem

Maja

02.mai.2009 kl.16:46

herregud, du må bare drite i sånne kommentarer. De aner ikke hva de snakker om. stå på, og ikke gi opp! det er ikke slutt før det er over!god bedring:)

Kjersti

02.mai.2009 kl.16:48

Har fulgt med på bloggen din en stund. Du er en fantastisk jente som har mye å formidle. Ønsker deg alt godt, og at din nye behandling skal gjøre deg frisk, fort!Stå på videre, Regine!

Jenny

02.mai.2009 kl.17:49

Du kommer til å bli frisk:) føler det på meg, det har jeg gjort hele tiden..

Camilla

02.mai.2009 kl.17:52

Håper det går i riktig retning med deg og at du snart er hjemme igjen! Mange tanker til deg!

Christina

02.mai.2009 kl.18:08

Noen folk er så uansvarlig med det de sier! Regine, jeg vet du kan klare dette! Har virkelig trua i deg. Så får jeg håpe at du ble frisk nok til din søsters konfirmasjon! :D

Christina F

02.mai.2009 kl.18:32

selvsagt skal du dø, det skal vi alle, men jeg tror absolutt ikke din tid er før om LENGE :) den som venter på noe godt skal ikke vente forgjeves, snart skal du bli så bra. som jeg liker å si det; så frisk at de friske føler seg syke! ja - det stemmer jeg for! HEIA REGINE! god bedring på sykehuset! fortell deg selv hver dag at du skal bli frisk, så skal jeg gjøre det samme!

camilla

02.mai.2009 kl.18:34

nå har jeg på t-shorten din:) kjøpt på beltespenner. håper du føler deg bedre i formen idag:)

Trine

02.mai.2009 kl.19:02

Kom over ett dikt som var så fint,tenkte det kunne muntre deg opp:-)Sol i hjerte,sol i sinn,lykkens sol gir smil på sinn.Må den skinne på din vei.Glede,varme nettopp deg.klem fra Trine

Lotte <3

02.mai.2009 kl.19:09

Dette var utrolig kjipt å lese, men jeg hr fortsatt troen, og håpet om at dette kommer til å gå bra.Og jeg skjønner så utrolig godt du er lei av å bli kategorisert som dødsdømt...Hallo! INGEN kan forutse hva fremtiden vil bringe, det kan jo faktisk hende du lever mange år til, helt til du blir gammel:)

Christina

02.mai.2009 kl.19:17

Respektløst og upassende med slike kommentarer. Jeg håper ikke du tar deg nær av det, ingen vet bedre enn deg hvordan formen din er. Dessuten har jeg troen på at du kommer til å klare deg gjennom dette, en så sterk jente du fremstår som. Jeg krysser det som krysses kan for deg!

Matilde

02.mai.2009 kl.19:20

håper du kommer deg i din søsters konfirmasjon! enig i at det blir helt feil å spørre om å få komme i din begravelse og bruke ord som dødsdom osv. du lever ennå, å du har ikke tenkt å gi opp. Dette skal du komme deg gjennom! jeg har virkelig troa på deg!

Elise

02.mai.2009 kl.19:46

Hei : )etter å ha vært innom å lest bloggen din, vil jeg bare si at jeg oppfatter deg som en veldig sterk person, så jeg har stor tro på at dette vil du klare deg gjennom. Ikke gi opp!omg for en komentar å komme med. Men husk at du har maange andre lesere som bryr seg og støtter deg! :- ) Stå på Regine!

Thomas

02.mai.2009 kl.19:49

Du er så ufattelig tøff, og mye mer ekte enn f.eks denne tøsa Ida Wulff.

Hilde

02.mai.2009 kl.19:56

Du er så modig! Stå på, dette klarer du!

Hannah

02.mai.2009 kl.19:56

Var i Kristiansund i dag og så på bildeframvisningen,, så bildene dine, du er utrolig flnk! blei veldig inponert. Tror vi kjøpte et av bildene dine, et av de små:) Stå på!

Iben Sophie

02.mai.2009 kl.19:57

Du er utrolig modig! Ønsker deg alt godt! stå på!

<3 Mona

02.mai.2009 kl.19:59

Vet du kommer deg gjennom dette! Ser ut som at du er ei sterk jente :)

Anne L

02.mai.2009 kl.20:15

Så bra at du fikk være med på utstillingen da ! selv om du ikke var i form.Håper de finner ut hva det er som gjør deg så dårlig nå da.Tenker på deg og håper ting roer seg................Ikke bry deg om dumme mennesker som sier dumme ting.Forstår godt at du heller ville vært hjemme, kjedelig å være på sykehus.God bedring !

Annabanana

02.mai.2009 kl.21:10

Du har en utrolig fin blogg! man får virkelig ett innsyn i hvor tungt du og andre i din situasjon må ha det!ønsker deg allt vel.

Umulie

02.mai.2009 kl.21:29

Først vil jeg bare si at jeg elsker bloggen din! Den er utrolig sterk, og du deler mye bra med mange mennesker som kanskje ellers har tendenser til å være altfor overfladiske. Jeg ønsker deg alt vel, og håper av hele mitt hjerte at den nye behandlingen fungerer!

Line

02.mai.2009 kl.21:37

Håper du føler deg bedre snart og at du ikke lar kommentarer fra ubetenksomme mennesker gå inn på deg. Du har så mange som tenker på deg og vil deg alt godt og har håpet om at det skal gå bra. Bor i utlandet så hadde ikke fått med meg at du har Norges mest populære blogg for jeg så venninnen din på frokost tv her forleden dag, så nå har jeg bestilt t¬-skjorte fra beltespenner.no og håper at alle som leser dette gjør det samme. Mamma er kreftoperert og får cellegift behandling nå så jeg håper at behandlingen hennes går bra - håpet kan ingen ta fra oss!!

Maja

02.mai.2009 kl.21:48

Så leit og lese at du er innlagt igjen. Håper du får komme i lillesøster sin konfirmasjon. Nydelig jente, må jeg bare si, om det var henne vi så på det de hadde filmet hjemme hos dere. Det er nå slik at når man skriver en så personlig blogg som du gjør så er det folk som er "slemme" og kommer med stygge kommentarer. Men jeg håper du fokuserer på oss som leser bloggen din fordi vi får noe igjen for det, som bryr oss om deg og ønsker deg alt det beste. Det er vi som utgjør 99,9% av oss som leser bloggen. Jeg skjønner at den 0,1% prosenten som sårer deg kan virke dominerende, men det er til slutt dem det er synd på, de har ofte STORE problemer.Når det gjelder media, så ja, det er media.....Sender deg mange styrkeklemmer. Håper og snart lese at du er på bedringens vei.

Ingvild

02.mai.2009 kl.21:57

god bedring da, krysser fingrene mine!

Line

02.mai.2009 kl.22:01

Håper du føler deg bedre snart, slik at du får delta i konfirmasjonen til lillesøster. Krysser fingrene for at du er dårlig nå av at kroppen kverker syke celler på et høyt nivå, slik at du kan kose deg frisk og fin på festivaler i sommer!Vi heier på deg Regine!/Line

julie

02.mai.2009 kl.22:56

god bedring regine! tenker masse på deg, dette klarer du! :)

Øivind

02.mai.2009 kl.22:58

Jeg har skrevet mail til "journalisten" i Dagbladet, Christine Spersrud Haug som skrev den artikkelen og sagt hva jeg mener om denslags ordbruk.Oppfordrer alle til å gjøre det samme, slik at hun skjønner at slikt er uakseptabelt.csh@dagbladet.no

Lotta

02.mai.2009 kl.23:05

Hej, jag har följt din blogg litegrann och finner dem mycket gripande. Som du kanske märker är jag från Sverige XD Jag har lite problem att förstå några ord (sykehuset skulle kunna vara både psykhus och sjukhus) men det mesta går in ganska bra, tack Gode Gud för de lika språken.Men som de andra säger, du kämpar på bra. Jag hoppas att du har det så bra som du kan!

Ingrid

02.mai.2009 kl.23:07

stå på! krysser fingrene for deg!

Nina

02.mai.2009 kl.23:11

God bedring!:)

Line

02.mai.2009 kl.23:23

Det går nok bra !! ;) håper på det !

Kristin

03.mai.2009 kl.00:38

God bedring Regine. Håper du får være med i konfirmasjonen i helgen.Stor klem fra meg :-)

karl

03.mai.2009 kl.00:39

hei, håper dette går bra, skal krysse fingrene for deg:)Karl.

Christine

03.mai.2009 kl.00:55

Du er en sterk og flott jente som jeg virkelig ser opp til! Du takler sykdommen og alt i media på en fantastisk måte enten det er negativt eller positivt også lager du kjempe flotte bilder. Håper du blir frisk snart Regine! Fordi vi vil ikke miste deg! Lest bloggen din en stund og jeg beundrer deg for den du er. Ikke bry deg om de som sender slemme kommentarer til deg, de er bare misunnlig på styrken og alt det fantastiske du gjør, ikke la dem trykke deg ned! Fortsett å kjemp. Jeg krysser fingre og tær for at du skal bli frisk og fortsette å leve et normalt liv og fortsette med malingen. For du har virkelig et supert talent! Lykke til, Regine!Mange trøste klemmer fra Christine (14)

03.mai.2009 kl.01:07

Altså, du har skrevet at du ikke blir 18 og da er det normalt at folk tror at du skal død. og om det er noe vg skriver som du ikke liker så lar du hver i å være med på interjuene demmes. Husk, at det er mennesklig og feile, for du får det til å virke som om folk er frekke hvor det faktisk er sånn at mn vet ikke hva man skal skrive til en jente som skal dø/ har en sjangse for å dø.

Henriette

03.mai.2009 kl.01:10

God bedring til deg, håper du blir bedre snart!

Marit

03.mai.2009 kl.01:52

God bedring! Du er sterk så dette fikser du!Gled deg til sommeren og Rauma festivalen!

Ane

03.mai.2009 kl.02:48

Er dårlig gjort å skrive slike ting, ja. Men jeg sitter fremdeles og håper at skal bli frisk, så fortsett å kjempe! :-)

Line N - PandorasKrukke

03.mai.2009 kl.03:42

Regine,Nå er det sånn at enkelte mennesker har underutviklede empatiske evner, andre greier rett og slett ikke la vær å provosere. Noen livnærer seg på å kritisere og senke andre folks psyke bare for å heve seg selv. Gi blaffen i dem alle!! Jeg blir så provosert av alle de (dere der ute) som stiller slike spørsmål som; "Er det rart at folk bruker ord som dødsdom når du selv har en overskrift... bla bla bla". Dette er ventilen til Regine!! Slutt å kritisere formuleringene, de ting hun gjør/sier/skriver og valgene hun tar!! Vi vil jo ikke at hun skal holde ting inne i frykt for å bli kritisert? Vi skal ta del i verdenen din/hennes med åpenhet, empati og store doser med ydmykhet!!Regine, de som kjenner deg vet hvilken gave de har i deg. Og etter at du begynte å blogge så er vi andre så heldige at vi får ta del i din kamp. For jeg vil påstå at jeg føler meg priviligert og æret over at du ønsker å dele historien din med meg og alle andre. Jeg føler meg litt mer opplyst hver gang jeg leser om dagene dine og kampen du kjemper. Vi alle har kjennskap til kreft på en eller annen måte, enten gjennom egenerfaring, som pårørende eller på andre måter. Men måten du bringer ut ditt budskap på opplyser meg og jeg takker for at du gjør meg ydmyk og mer takknemlig over livet mitt.Det oser styrke ut av alt du sier, gjør og skriver. Hadde jeg bare hatt en ørliten bit av din styrke så hadde jeg kommet lengre enn langt! Og siden denne styrken trenger næring så sender jeg deg masse energi gjennom disse ordene!!Ønsker deg all lykke videre, denne kampen bør du vinne med all den styrken du legger for en dag! Jeg tror nok at du har stor sjanse til å ta medaljen med deg hjem og videre i livet ditt! Tenk så positivt du kan både på gode dager, men også de vonde, husk på det! Og om det værste (unnskyld at jeg nevner det) skulle skje så tar du med deg all den gode energien videre og du vil uansett ha hjulpet så mange på din vei. Du har hvertfall hjulpet meg.. Jeg takker deg for det Regine!Håper du kan hente litt energi og kanskje litt trøst i ordene mine. Du er en vinner og du tar som sagt seieren hjem. Jeg tenker på deg hver dag.Stor klem fra Line

Hanne

03.mai.2009 kl.10:25

Masse styrke og mot til deg ! Hang in there !!

Veronika

03.mai.2009 kl.11:07

Dette klarer du! Jeg blir litt lei meg når jeg leser enkelte kommentarer. Du har lenge igjen å leve! Stå på Regine, dette skal du få til.

anoushka skaar

03.mai.2009 kl.11:28

Nyt hver dag, selvom det kan være vanskelig! Det er utrolig dårlig gjort å skrive slike kommentarer osv! Alle har følelser, og det skal man respektere, kanskje man har fått et sår, da hjelper det ingenting å strø salt i det! Stå på!Jeg har selv fulgt bloggen din fra den første gangen Ida Wulff lenket til deg! Har lest hvert eneste innlegg, og er utroig stolt av deg! Pågangsmotet ditt er STORT! Stå på regine!

Rebekka

03.mai.2009 kl.11:30

Folk sier ofte ting uten å tenke over hvordan andre vil oppfatte det. Prøv å drite i dem! De bare glemte å tenke :D God bedring til deg!!!

Sara

03.mai.2009 kl.11:44

Jeg ønsker deg god bedring! :-)Så sterk som du er, er jeg veldig sikker på at dette klarer du!Jeg synes du er helt fantastisk som klarer å takle dette, samtidig som du er blant media, fortsett å stå på! Det skjer noe nytt hver dag.God bedringsklem :)

Anna Heide Bjøringsøy

03.mai.2009 kl.11:55

du har jo klart ting mange andre ikke hadde klart, så du er nok utrolig sterk! Du kommer til å klare dette, hele Norge heier på deg! :D gleder meg til du blir frisk :)

Helene

03.mai.2009 kl.12:18

Håper det går bra med deg! :-) Gler meg til du blir frisk! :)

Alexandrap

03.mai.2009 kl.13:07

Ikke for og være frekk men hvordan kreft har du? Jeg har sett deg i avisen og alt. Jeg pleier vanligvis og være inne på bloggen din hver eneste dag! Synes det er forferdelig synd på deg.. :-/ Håper du blir bedre! Klem.

Kristina

03.mai.2009 kl.13:32

Håper det går bra med deg. Kjempe kul blogg.

Marielle

03.mai.2009 kl.14:25

Masse god bedring!! :o)

Sanne

03.mai.2009 kl.14:34

Ha tro på deg selv, helt sikker på at hvis du virkelig vil klare det, klarer du det !

Robin

03.mai.2009 kl.15:18

Utrolig hva folk klarer å lire av seg, spesielt journalister. Håper det du opplever nå bare er bivirkninger og at du føler deg bedre snart.

June E

03.mai.2009 kl.15:28

Det kan jo være reaksjon på behandlingen din som du sier.Men uansett reakjson er det jo kansje litt bra også. Så vet man i allefall at kroppen reagerer på behandlingen du får.Ønsker deg masse lykke til, og at det går den rette veien. klem.

HanneGreta

03.mai.2009 kl.15:53

Jeg synes fryktelig synd på deg, ønsker deg lykketil ! :)

Emilie

03.mai.2009 kl.16:13

Skjønner at du er lei av at folk prater om det. Det er jo ikke noe koslig. Men hvorfor blogger du om at du skal dø da?Lykke til videre.

Emilie

03.mai.2009 kl.16:14

Undskyld,jeg uttrykte meg feil. Hvorfor blogger du om sykdommen din?

Nina ^^

03.mai.2009 kl.16:18

jeg syns d er kjempe fint at du blogger om sykdommen din! jeg setter meg inn i din situasjon! jeg å mamma skal kjøpe klær som du har designet! håper virkelig d er med å kan hjelpe deg! lykke til videre Regine! vi krysser fingrene for deg!!

KAREN JO

03.mai.2009 kl.16:41

uff, regine! God bedring så mye! håper du blir frisk til konfirmasjonen til søsteren din da. folk tenker virkelig ikke før de snakker, det med begravelsen var utrolig upassende! good bedring regine!

Marte

03.mai.2009 kl.16:47

Stå på Regine, du er sterk! Ja, enig. Folk må tenke før de snakker!

susikju

03.mai.2009 kl.16:51

Emilie: falt det deg ikke inn at hun sprer et budskap? det er trist at så mennesker ikke vet hva kreft handler om. og hun trenger all den støtten hun kan få, og det er alt annet enn utydelig at det får hun gjennom bloggen. hun trenger alt som får henne til å holde seg oppe. så hvorfor skal hun ikke blogge om at hun er syk? ca alle blogger nå om dagen. om hveragen sin og hva livet deres handler om. det er jo akkurat det hun gjør.unskyld Regine om dette ikke stemmer. men det er mitt inntrykk. jeg blir bare så frustrert over at noen kan stille spørsmål ved dette. jeg håper inderlig det går din vei snart. og at vi hører fra deg.

moniix

03.mai.2009 kl.16:52

Megwt upassende kommentar=/ God bedring i allefall!! Du er sterk!!=)

Åse

03.mai.2009 kl.17:01

STÅ PÅ! :)

Katrine

03.mai.2009 kl.17:16

Håper det går bra med deg! Blir så beskymret når det går en dag eller to før du blogger! God bedring :)

Elin

03.mai.2009 kl.17:46

Riktig god bedring! Sender deg en "haug" av positive tanker og energi! Måtte bassiluskene forlate deg øyeblikkelig! Gratulerer med utstillinga- det blir nok mange flere av dem. Hørte du fikk så mye skryt; Vel fortjent! Stå på- og hold alle negative mennesker laangt unna!!!

Heisann!

03.mai.2009 kl.18:10

Når du blir ferdig med denne sykdommen, kan ingenting knekke deg! Jeg vet det vil gå bra. Når det er over har du i det minste en erfaring som er så mye større enn alle andres! Jeg føler med deg.Du kler forresten lue veldig godt.

Stå på!

03.mai.2009 kl.18:50

Dette klarer du. Jeg tok akkurat på meg Regine Stokke-buksa som kom i posten i går, den er herlig! Akkurat som deg. :-)

03.mai.2009 kl.19:03

Har en kjempesterk følelse på at du kommer til å klare deg helt fint!:) Du er utrolig sterk, og det tror jeg hjelper veldig på å gjøre deg bedre. Bare se på dette som en hvilken som helst sykdom du må bekjempe, og tenk positivt uansett hvilke dumme uttalelser folk kommer med. Dette kommer til å gå fint. Stor klem.

03.mai.2009 kl.19:15

Jeg kommer ikke i begravelsen din. Vet du hvorfor? FOR DU KOMMER IKKE TIL Å DØ! flere tusen folk overlever kreft, å jeg er 100% sikker på at du også klarer det! Vi alle kjemper for deg Regine, så lenge du fortsetter å kjempe for deg selv !peace and love

Jorunn

03.mai.2009 kl.19:23

Uff.. Kan ikke være lett for deg å få slike kommentarer... Du får bare prøve som best du kan å ikke ta det inn over deg. Dette er snakk om at du skal klare det Regine, jeg er sikker på at en jente med din viljestyrke har så mye å gjøre her på jorden jeg, så du skal være her lenge, og vi skal få høre så mye mer fra deg. Dette skal gå bra, jeg krysser fremdeles fingre og tær for at behandlingene nå skal fungere... Og håper du i dette øyeblikk er i konfirmasjonen til din søster, sammen med hele familien! ;)

Heidi

03.mai.2009 kl.19:27

Hei Regine.Gratulerer så mye med dagen. Det er vel idag din søster konfirmeres?Har tenkt mye på deg idag, og lurt på om du kommer deg i konfirmasjonen... Dersom du ikke er frisk nok til å delta, må du huske på at det kommer anledninger senere hvor du vil være tilstede å feire søsteren din; bryllup, barnedåper, o.l.... Du må bare få tid å bli frisk først :-)Jeg synes forøvrig at du er en helt utrolig talentfull, sterk og modig jente, og er overhodet ikke i tvil om at du klarer deg gjennom dette, stå på Regine, jeg heier på deg!

Mari

03.mai.2009 kl.19:27

Tusen takk for at du deler dine opplevelser og tanker med oss, Regine! Jeg har selv en mor som kjemper mot kreft, og det hjelper at noen setter ord på følelsene rundt dette! Jeg bestilte en av t-skjortene du har designet. Den kom i posten igår. Kjempefin :) Stå på Regine - dette klarer du!

03.mai.2009 kl.20:28

God bedring, håper det ordner seg for deg!Du skal ha for pågangsmotet ditt, veldig inspirerende :)

Marta

03.mai.2009 kl.20:40

Håper du har fått me deg din søsters konfirmasjon, og at du blir bedre mht feber og smertene! Skjønner ikkje at folk kan skrive sånt til deg, bare ikkje hør på de og tro på at du ska overleve! d gjør eg! stor klem, og lykke til.

Michelle

03.mai.2009 kl.20:43

God bedring. Å forsett å stå på Regine, dette klarer du! :)

Bine

03.mai.2009 kl.21:05

God bedring!! Dette klarer du, Regine! :-)X Krysser fingrene X

loveyousister

03.mai.2009 kl.21:21

ønsker deg alt lykke til . :)du klarer dette .

Veronica

03.mai.2009 kl.21:30

Ønsker deg goood bedring :)Dette kommer du deg gjennom, tenk positivt og husk at vi er mange som tenker på deg!!!

03.mai.2009 kl.21:44

Kom deg hjem snart da! Sender mine tanker til deg!

Mariann

03.mai.2009 kl.21:52

Stå på, Regine. Du er utrolig sterk og flink. Varme tanker til deg og familien din..

Tallulah

03.mai.2009 kl.21:53

Riktig god bedring , vi tenker mye på deg .Overse negative kommentarer.Tenk på at flertallet er positive og at vi alle ønsker du skal bli frisk.Flotte bilder , du er flink ! Klem fra meg og H.

Linda Opdahl

03.mai.2009 kl.22:28

God bedring Regine, sol og varme sendes din vei :) Klemma!!

Sunny

03.mai.2009 kl.22:34

Husk Regine at vi som leser bloggen din gjør det for å være med deg i kampen din for å bli frisk ikke at vi venter på at du skal gå bort. Vi lærer mye av deg om hvordan det er å være alvorlig syk, noe vi ikke klarer å sette oss inn i så lenge vi er friske så vi får oss noen vekkere. Og vi deler gleder, oppturer og nedturer med deg. Du er med oss i tankene i det daglige livet vårt selv om vi ikke kjenner deg. god klem

Hilde

03.mai.2009 kl.22:39

oj oj oj .... ok! jeg hvet hvordan du føler deg... en i familien min ( som står meg veldig nær har Kreft ! )... !men at folk sier du skal DØ blir feil!..det er ikke alle som dør av kreft!!!.. du trenger ikke dø enda!..'DU er helt utrolig flink å skrive om sykdommen å om deg selv!! å håper virkelig du blir bedre snart!.Kreft er IKKE noe kjekt å spezz ikke for deg! å det blir jo ikke akkurat bedre av at folk sier du skal dø =(Noen av medisinene er helt enormt sterke! å håper det bare er det som gjør du er dårlig , å at det blir bedre , STÅ PÅ!! Ønsker deg det Aller beste :) selv om jeg Ikke kjenner deg!!!

ida m

03.mai.2009 kl.23:09

var å så på bildene dine her om dagen, råå fine bilder! det er de bildene jeg husker best fra hele utstillingen : ) stå på videre, ønsker deg alt godt videre ! ;D

lene

03.mai.2009 kl.23:20

Regine, du er rett og slett ett helt fantastisk menneske!God bedring!

A Moment In Time

03.mai.2009 kl.23:52

Kjære, kjære Regine,Følger bloggen din og tenker hver gang jeg ser deg og leser om deg at du må føle deg så alene i verden med dette? Selv om du vet mange andre har det som deg, så er det vel INGEN i hele verden som helt kan forstå hvordan akkurat DU har det. Bare DU vet? Skulle ønske jeg kunne nå helt inn til deg der DU er og stå sammen med deg. Kanskje jeg gjennom denne sangen/videoen på en måte kan være sammen med deg og forstå hvordan du har det: http://www.youtube.com/watch?v=X2E62iJh7pIMå være utrolig frustrerende å hele tiden leve med usikkerheten om hvordan alt går med deg? Kan tenke meg at du har stunder hvor du føler deg helt desperat og hjelpesløs. Som en fange i et slags bur. Bare DU vet... Kan tenke meg at problemer og utfordringer andre tenåringer på din alder virker banale iforhold, og at du kanskje ikke får den forståelsen fra dem som går dypt nok. Tenker meg du har fått et annet syn på livet nå enn før. Du har nok fått en modenhet du enda er for ung til å ha. Jeg håper de rundt deg klarer å støtte deg og ta vare på deg og klarer å gå veien sammen med deg i dette. Det trenger du!!Til slutt: Aldri, aldri gi opp håpet selv om alt blir tøft for deg fremover nå. Jeg tror at i tide så vil alt ordne seg for deg og du kan leve et helt vanlig tenåringsliv igjen og slippe ALLE de bekymringene du har nå. Never give up, and good luck will find you;-)Denne sangen er til deg:http://www.youtube.com/watch?v=PWlS8Oerx8o

Claus

04.mai.2009 kl.00:21

Jeg har ikke penger og gi men jeg kan gi et råd : Se dokumentaren som heter The Beautiful Truth - Gerson Cancer Cure. Se og hør hva andre har og si om hvilke altenativer som finns når "moderne medisin" gir opp/feiler.

Tanja

04.mai.2009 kl.00:25

Du har så mye å gi. du har så mye å bidra med. Du betyr så mye for mange.Stå på!

Sigrun

04.mai.2009 kl.00:38

Stå på gode Regine-jenta, og aldri aksepter noko som uhelbredeleg. Hugs at alt godt kan skje! Dei som er så gjenstappa i hjerne og følelsar at dei skriv sånt i aviser og i bloggar, har ein tyngre veg å gå, tenkjer eg. Hev deg over slikt :-) Eg tenkjer gode tankar om deg og til deg, at det skal gå deg vel. Varm, god klem frå gamle dama Sigrun

LiinnHege

04.mai.2009 kl.01:20

http://liinnhege.blogg.no/1240170737_regine_stokke.htmlJeg har laget et innlegg til deg! : ')

Caroline

04.mai.2009 kl.01:28

Kjære Regine. Håper virkelig at alt vil gå bra med deg, og at du blir frisk! Leste at du gjerne vil oppleve russetiden, det håper jeg også! Har lest hele bloggen din, fra første innlegg til dette her. Oppdaterer bloggen flere ganger daglig, for å se om det går bedre med deg. Jeg håper av hele mitt hjerte at du får den behandlingen du trenger for å en dag bli kreft fri.Caroline

Lis A

04.mai.2009 kl.02:19

leit å høre at du er syk og innlagt,men du skal se at du kommer deg gjennom dette og fortsette kampen fremover,jeg hadde veldig lyst til å dra å se på bildene dine på Nordic light,men har dessverre ikke fått tid,men hører flere skryter av dem!! Ønsker deg god bedring,håper antibiotikaen funker og at du får dra hjem snart!! God bedring!! :)

Lisa m.

04.mai.2009 kl.03:14

Hei,jeg har lest om deg,og jeg vil bare si at du virker som ei flott og god jente,du har en plass i hjertet mitt og sikkert hos mange andre også.lykke til videre,du fortjener det beste!!!!! klem.

Mario Ical-Ellefsen

04.mai.2009 kl.09:09

Hei!Jeg har nå fulgt din blogg en liten stund. Må si at jeg er mektig imponert over at du står fram som du gjør. All honør til deg. Krysser fingre og tær for at du skal bli helt frisk. Merket at jeg ble temmelig forbanna når jeg leste at noen sendte deg en sånn SMS og skrev det dem gjorde i Dagbladet. Masse lykke til. Tenker på deg!

Line

04.mai.2009 kl.09:20

Du er så flink og sterk. Det føles kanskje ikke sånn når du blir bekymret og redd, men du vil nok bli overrasket over hvor sterk du var når du tenker tilbake på dette om fire år. Det er klart at dette går rette veien Regine. Det går rette veien!Klem fra Line

Erle

04.mai.2009 kl.09:32

God bedring! Tenker på deg :)

Maria

04.mai.2009 kl.09:42

Du virker som ei super jente,Regine! Håper du føler deg bedre, masse god bedring.Du maler vakkert og skriver bra, keep up the good work!!Stå på, du er tøff:)Klem fra Maria

vivian

04.mai.2009 kl.09:51

God bedring! Du er kjempe flink til å blogge! :D

Anette

04.mai.2009 kl.10:45

Håper virkelig du blir frisk snart regine!! du er en sterk jente! Lykke masse masse til! Håper alt ordner seg til lsutt!alt ordner seg for snille jenter vet du :)

Johan André

04.mai.2009 kl.10:54

God bedring! :)

ingvild

04.mai.2009 kl.11:06

du SKAL bli frisk.

Hedda Øysteinsdotter

04.mai.2009 kl.11:28

Hei:) Ønsker deg fortsatt god bedring, flotte jenta!:) Stor klem og masse energi er på vei!

Bethina

04.mai.2009 kl.12:35

Masse god bedring, dette går bra :o) Krysser fingrene for deg!

JOSEFINE

04.mai.2009 kl.12:59

Når dør du?

Hege

04.mai.2009 kl.13:27

Hei Regine,Jeg blir også oppgitt på dine vegne når jeg leser hva folk får seg til å skrive om. Du får lære deg å synes synd på dem, for de vet faktisk ikke bedre. Ellers har jeg fulgt med i bloggen din lenge, og fikk tårer i øynene av glede da det ble bestemt at du skulle få videre behandling. Jeg sender deg lyse tanker hver dag, og håper du blir frisk snarest. Jeg ser frem til å lese mer i bloggen din, og til å se flere av de fantastiske bildene dine (er lidenskapelig hobbyfotograf selv). Jeg er dobbelt så gammel som deg, men du har min fulle respekt med den livsvisdommen du utviser. Jeg elsket det du sa om at et A4 liv ikke er det verste som kan skje deg. Det burde være tankevekkende for alle de som streber etter mer og aldri blir fornøyd med det de har. Jeg har lenge takket universet for alle dagene jeg har, for det kronestykket jeg fant på veien, for det hyggelige brevet som kom i posten, for at jeg har egne bein å gå på, for de menneskene jeg er så heldig å ha rundt meg, for taket over hodet og for alle de små tingene jeg har grunn til å være takknemlig for. Den lille gesten til universet får meg til å føle meg rik og heldig. Jeg lever et A4 liv med en "kjedelig" jobb, en liten, gammel bil, leid leilighet og et barn jeg har forsørget alene i 9 år - og livet mitt er helt perfekt. Og jeg bøyer meg i støvet for deg, du er knalltøff! Jeg tror din livsfilosofi har fått mange til å tenke nærmere gjennom hvordan de lever sitt liv, og det gjør bloggen din til en gave - ikke bare for deg, men også for oss som følger med. Jeg gleder meg til fortsettelsen... Lykke til videre, Regine!

Kari/Hestia

04.mai.2009 kl.13:57

Kjære deg, Josefine... Hverken Regine, du eller jeg kan vel svare på når vi dør???Livet er en skjør gave vi har fått. Dessverre er vi ikke alltid flinke til å ta vare på alle dagene våre, og i så måte kan vi lære mye av Regine. Selv om det ser håpløst ut, har man alltids dagen i dag. Vi må telle de gledene vi har, gjøre ting som gjør oss lykkelige og prøve å føre litt lys og glede inn i hverdagen... Jeg håper for din del at du er veldig ung, og at du derfor får deg til å stille et så sårende og lite gjennomtenkt spørsmål!Regine: Jeg vet for lite om den behandlingen du gjennomgår, derfor kan jeg ikke tenke meg til hva som gjør deg så syk.. Jeg tror og håper at du får best mulig hjelp og oppfølging av gode mennesker på alle plan. I tillegg får du varme tanker fra tusenvis av mennesker. Enkelte (som Sofsen) er mere virkelig for deg enn andre, de fleste av oss er ukjente venner...Jeg måtte dessverre jobbe, og rakk ikke utstillingen din, men regner med at jeg får se dine arbeider ved en senere anledning :o)Lykke til med alt, kjære Regine.-klem-

TS

04.mai.2009 kl.13:59

Lykke til!Håper alt blir bedre for deg veldig snart.Du har kjempe mange som tenker på deg.

karl

04.mai.2009 kl.14:13

stå på:) takk for inspirasjonen jeg får av deg til å sette mere pris på livet mitt, det betyr så mye nå for tiden.Karl.

karl

04.mai.2009 kl.14:15

http://www.dailymotion.com/video/x8fegh_donny-hathaway-a-song-for-you_music

Johanne Sofie :-)

04.mai.2009 kl.14:25

Håper det går bra med deg! Blir jo bekymret når du ikke blogger! God bedring :-)

Anna

04.mai.2009 kl.14:34

Du er en sterk og flott jente! Jeg ser opp til deg og ønsker deg god bedring. Dette skal du klare! Vi støtter deg:)PS: Har nettopp bestilt t-skjorta di:) gleder meg til å få den i posten!Mvh

tuva

04.mai.2009 kl.14:39

dette er første gangen jeg leser bloggen din, og jeg vil bare si at du virker som en sykt sterk jente! jeg er sikker 100 % på at du kommer til å klare dette!! du kommer til å ha et langt og begivenhets rikt liv, og jeg ønsker deg masse lykke til i livet :)

Karianne

04.mai.2009 kl.14:53

Regine .Du er fantstisk! du kommer til og bli frisk og du har en flott blogg som jeg leser hvær dag. Det er dårlig gjort av alle og si at du kommer til og dø og sånn!! Du er en utrolig sterk og utrolig jente og jeg skulle ønske at jeg var som deg!!:)Stå på og masse lykke til med behandlingene!!Klem

Beate

04.mai.2009 kl.15:25

Hei Regine.Det er veldig sårt å lese om andres uforstand. Samtidig er det jo slik vi mennesker er. Feilbarlige. Det er ikke alt som kommer ut slik vi tenker det skal. Uforstand og tankeløshet som sårer og skremmer, kan bli resultatet - uten at vi vil det slik. Det som er verre, synes jeg, er den rene ondskap. Ord og handlinger som blir gitt deg for å ramme deg. Det er uforståelig at noen kan handle så ondt. Men det onde har også sin plass her på jorden. Det mørke får det lyse til å stråle enda klarere. Se på dette lyset, Regine - og ignorer det andre. Slett det som kommer av mørke innspill. Vekk med det. Dut trenger det ikke :-)Kjære store,lille deg. Måtte alle gode krefter og alt kjærlig lys løfte deg videre i din livsutfoldelse og ditt livsmot.Hjertehilsen.

vilde

04.mai.2009 kl.15:52

hei regine: håper ting ordner seg for deg! : )lykke til med den nye behandlingen så håper jeg at feberen din går ned ; )

Mathilde :)

04.mai.2009 kl.17:07

Det er bra du har troen på deg selv! Det er veldig viktig i din situasjon, og jeg tror det hjelper masse. Uten tro kommer man ingen vei.Lykke til! Jeg både tror og håper at alt går bra!

Lillan

04.mai.2009 kl.17:17

Håper det går bra med deg Regine, denne stormen rir du av :-) Jeg tenker på deg hver dag, er innom bloggen mange ganger daglig.Ikke bry deg om dumme kommentarer, det finnes så mange rare, korttenkte og syke folk i verden - det er til å bli dårlig av. Ta heller til deg alle som har tro på deg og som ønsker så inderlig alt det beste for deg. Familie, venner, din kreativitet er det viktigste nå.

Annlaug

04.mai.2009 kl.17:23

Stå på og ikkje gi opp! det er alltid håp, og du har jo fått vite at du får ein "ny" sjanse. :-DDet er mange her i landet som tenke mykje på deg! (a)

anna

04.mai.2009 kl.17:37

hei! har ikke hørt i fra deg på lenge her på bloggen, så lurer på hvordan det går med den nye behandlingen! gleder meg til å hører fra deg! jeg tenker mye på deg, og jeg håper bare at du skal bli frisk. du fortjener ikke noe annet enn å bli frisk. jeg vil bare be deg tenke på positivt og ikke gi opp! bare se på dette innlegget: over 300 kommentarer - og jeg er sikker på at nesten alle er positive. jeg har egentlig veldig mye på hjertet, men jeg føler på en måte at dette ikke er riktig sted, tid osv. som sagt: JEG TENKER PÅ DEG, OG JEG HÅPER DU BLIR FRISK MED EN GANG. klemmer, anna

Silje

04.mai.2009 kl.18:14

god bedring! du fortjener det beste!

Gry

04.mai.2009 kl.18:18

Stå på Regine . Ønsker deg alt godt.

-

04.mai.2009 kl.18:31

Håper du har det bra Regine ! Det fortjener du virkelig. Stå på, dette klarer du :)

Ingrid fra Oslo

04.mai.2009 kl.18:32

Hei!DU fortjener virkelig å bli frisk.Bare fortsett og sta på! Heier på deg!MAnge klemmer fra Hovedstaten!;-)

Anonym123

04.mai.2009 kl.18:47

Regine.. hope dies last.

Malin

04.mai.2009 kl.18:47

Stå på ! dette klare du ! :)

Ronja

04.mai.2009 kl.18:52

Det er unødvendig av media å bruke slike ord syns jeg. Ikke la det gå innpå deg, sloss videre! Jeg så på bildene dine :) Kjempefine, det kom også ei dame og kjøpte et og vakten før meg solgte også et av bildene dine :)

Hanne

04.mai.2009 kl.19:06

Stå på! Jeg håper virkelig du blir bedre! God bedring!

Ida

04.mai.2009 kl.19:06

du er utrolig nydelig :) stå på, dette skal du klare!!krysser fingrene for deg!

Sara

04.mai.2009 kl.19:09

Tenker masse på deg, og håper det går bra med deg!Stå på :) Dette greier du!

Helena

04.mai.2009 kl.19:13

kjære regineVenter på oppdatering, savner deg!Masse god bedring, aldri gi fra deg det fantastiske pågangsmotet ditt =)stor klem www.helenapena.com

Anonym

04.mai.2009 kl.19:16

GOD BEDRING, HÅPER VIRKELIG DET GÅR BRA MED DEG

Sara

04.mai.2009 kl.19:20

håper det går bra med deg, og at du kommer deg gjennom dette. du fortjener ikke å dø! du virker som en utrolig grei person! stå på

Lisbeth

04.mai.2009 kl.19:30

Hvordan går det med deg, Regine? Uff, jeg tenker på deg, og er nervøs nå som du ikke har skrevet på noen dager... Håper det går bra!

kia

04.mai.2009 kl.19:46

Kjære Regine.Jeg heier på deg!

Marianne <3

04.mai.2009 kl.19:50

God bedring, stå på :) ønsker deg alt godt
Håper det går bra med deg! Masse god bedring! Stå på :)

IDA KORNELIA

04.mai.2009 kl.20:17

Masse god bedring Regine! Håper det går bra med deg:)

04.mai.2009 kl.20:29

http://takemewithyou.blogg.no/lykke til, og les denne bloggen og innlegge om deg :)

Synne

04.mai.2009 kl.20:32

You go girl ! Pågangsmotet ditt er beundringsverdig !! God bedring

Heidi Baalerud

04.mai.2009 kl.20:43

Ønsker deg god bedring, Regine Du er ung og vakker, men har livsvisdom som få andre. Vi som aldri har vært alvorlig syke, kan bare forstå hvordan du har det i korte små glimt. Ønsker av hele mitt hjerte at du snart blir frisk.Klem fra meg

INGER-BEATE

04.mai.2009 kl.20:44

HEI REGINE.FØRSTE GANG JEG LESTE OM DEG VAR I DAGBLADET OG JEG BLE GREPET OVER HVOR STERK OG MÅLBEVISST DU ER.SKJØNNER ATT DU BLIR LEI DEG OG SKUFFET OVER HVOR DUMME FOLK KAN VÆRE.SYND ATT DU HAR BLITT SYK NÅ DA,MEN DE FINNER HELT SIKKERT EN ANTIBIOTIKA SOM HJELPER.JEG SENDER DEG POSITIVE TANKER OG ØNSKER DEG GOD BEDRING!STÅ PÅ JENTE.STOR VARM KLEM

Hannah

04.mai.2009 kl.21:07

Tenker på deg, og håper du blir bedre snart! klem

Regine

04.mai.2009 kl.21:16

Tusen takk for fine kommentarer!Josefine: Er du helt kjøtta eller? Når dør du? Kanskje du dør i morgen i en bilulykke, man vet jo aldri. Ingen vet nøyaktig når man skal dø. Spør du om dette bare for å gni inn at det ser mørkt ut for meg? Syns det bare blir fler og fler negative kommentarer, jeg klarer virkelig ikke forstå hvorfor. Setter stor pris på alle de som er positive, heldigvis er de fleste det, og det betyr masse! Jeg lar meg bare lett irritere av disse negative, kanskje det er derfor enkelte er det også. Enkelte mennesker eier jo bare ikke respekt for andre og vet ikke hva som er viktig her i livet. De burde bare visst hvordan det er for meg å leve med denne frykten. De hadde vel ikke vært så høye i hatten da. Uheldigvis er livet såpass urettferdig at sykdom rammer de mest uskyldigste, og da tenker jeg ikke bare på meg. Det er så utrolig mange her i Norges land og verden som har blitt rammet av noe sånt. Alle jeg kjenner til med kreft fortjener så inderlig å leve.

ane.

04.mai.2009 kl.21:19

Hei Regine!jeg har fulgt med bloggen din en stund nå, og jeg har virkelig trua på deg! du virker veldig sterk, og du har kommet så langt som dette, så jeg er sikker på at du klarer deg videre. Jeg tenker på deg, og håper alt går fint! Du fortjener virkelig en ny sjangse. Støtt deg tilbake på familie og venner,og ikke mist troen.Tusen vis av mennesker tenker på deg og støtter deg, dette går bra! jeg ønsker deg lykke til.

Ingvild

04.mai.2009 kl.21:24

Hei!Du har en flott styrke og skriver så inderlig. Takk for at du deler deg med oss. Ble lettet da jeg så innlegget fra deg nederst på kommentarene her, det var så lenge siden forrige innlegg :) Vit at du er med i manges bønner hver dag :)

Milla

04.mai.2009 kl.21:31

Hei Regine! Dette kommer til å gå bra! Tenker på deg.

Marie

04.mai.2009 kl.21:46

Det er helt håpløst å lese hva enkelte her tror og mener om sykdom og døden. Det er ingen som vet om man blir syk eller når man skal dø. Det eneste som er klart med sistnevnte er at vi alle skal dø, en eller annen dag... Ingen har overlevd livet enda. Det er dessverre slik at selv om døden er noe alle før eller siden kommer til å oppleve, er det nesten ingen som snakker åpent om det. Regine du har virkelig fått mange til å verdsette livet! Du engasjerer og fasinerer. Tror derfor at det er svært mange som har fått et litt annet perspektiv på ting gjennom å lese bloggen din og intervjuer med deg i media. Desverre er det noen av disse kommentarene her som viser at menneskene bak ikke tenker eller reflekterer så mye, heldigvis ser det ut til at de er å fåtall. Jeg ønsker deg lykke til og håper du får en riktig god behandling. Æ har trua :-)

Lisbeth

04.mai.2009 kl.21:51

Godt å se en kommentar fra deg igjen, Regine.Håper det heretter blir en slutt på negative (ubetenksomme) kommentarer og diskusjoner. Slike tanker trenger man evt ikke å skrive her i denne bloggen. Her bør det bare være rom for støtte og opp-backing.Moro å se bildene dine, forresten! Jeg går med en liten fotograf-drøm i magen selv, og elsker å se andres bilder også. Klem fra meg.

04.mai.2009 kl.21:55

Hei :) så utrolig trist at du er så syk. Men nå som jeg har lest litt på bloggen din titt og ofte, så virker du som ei virkelig herlig jente. Og som hu over her sier, du har fått mange til å verdsette livet. Stå på! Jeg personlig er ei kristen jente, og jeg vil gjerne få lov til å be for deg. Kanskje ikke du er kristen, men det skader vel ikke å prøve å be. Jeg lover deg, det kan funke :) det har skjedd med meg før. Jeg håper at alt går over, at du blir bra igjen. Stå på søta! Klem :)

Maiken

04.mai.2009 kl.22:02

Blir nervøs når du ikke oppdaterer, Regine. Håper alt står bra til med deg.

Regine!

04.mai.2009 kl.22:04

Heia deg!! Dette klarer du!!

B R

04.mai.2009 kl.22:13

Det var veldig hyggelig av deg å legge ut en liten kommentar på nettet Regine. Svært mange mennesker følger med på bloggen din og alle oss håper inderlig at det går bra med deg. Ikke alle er like flinke til å uttrykke det, men de trenger du ikke bruke krefter på.Verden er full av trivelige mennesker, langt flere enn man når over. Det er de man skal bruke tid og krefter på.Du betyr mye for mange. For tre uker siden ringte ikke tenåringer til sykehusene og spurt om å bli blodgivere eller benmargsdonorer. Det gjør de nå! Dessuten inspirerer du mange med bildene dine.

Mia

04.mai.2009 kl.22:16

Du er best, alt går bra og drit i de som sier noe annet!:D

Tina

04.mai.2009 kl.22:24

Håper alt går fint med deg :)

Emilie

04.mai.2009 kl.22:36

Jeg håper du har det bra!Vi kjemper med deg, vet du.Dette klarer du :)

Marit

04.mai.2009 kl.22:45

Nå må du gi oss et tegn på at alt er bra!

04.mai.2009 kl.22:47

Er en stund siden du har skrevet noe nå, Regine. Håper alt står bra til!

Lena

04.mai.2009 kl.22:49

Hei igjen Regine. Stå på, og bruk "delite" knappen på de dumme og stygge kommentarene;) Gleder meg til å se deg frisk! Klem

Blogg venn

04.mai.2009 kl.22:53

Hei Regine har fulgt med på bloggen din og oppslagene i media og jeg er mektig imponert. Du er et nydelig menneske og jeg er takknemlig for at du har delt dine meninger, tanker og følelser med oss. Jeg har snakket om deg med mange mennesker og det har gitt dem noe å tenke over. Jeg er rystet over at dagbladet kan bruke slike overskrifter som den du refererer til, har lyst til å stramme dem opp, du er ikke dødsdømt men ei 17 år gammel jente som kjemper for livet, og den kampen skal du vinne. Vi er veldig mange som støtter deg.

Lena

04.mai.2009 kl.23:07

*bekymret*

Mona

04.mai.2009 kl.23:39

kjempebra at du har startet ny behandling! Vær sterk, jeg vet du klarer det! Heier på deg Regine sammen med resten av Norges befolkning! Klem:)

Medmenneske

04.mai.2009 kl.23:48

Nå forlanger jeg at dere som ikke har noe positivt å komme med får finne på noe annet å gjøre enn å sende inn kommentar til denne jenta som kjemper alt hun kan mot denne sykdommen. Det får være måte på å prøve å få et menneske til å bukke under. Vær så snill og bruk hodet og hjertet samtidig, før dere legger inn sånne kommentarer igjen. Takk for oppmerksomheten.Regine - jeg vil på vegne av disse som jeg beskriver over her beklage på det sterkeste. Stor klem.

Bell4trix

04.mai.2009 kl.23:49

Kjære Regine, Jeg er imponert over deg, og kan se utfra alt du har skrevet oggjort at du er ei veldig sterk jente! Du skinner så sterkt og du har utrettetså mye nå på kort tid. Jeg sender deg alle gode tanker, og håper så du snart vil føle deg bedre igjen! Du rir stormen av! Stå på! KleM`KleM

Ida-Kristin

05.mai.2009 kl.00:04

Regine. Ikke bry deg om respektløse kommentarer, du vet de fleste støtter deg og ønsker at du blir frisk!Du fortjener virkelig å komme deg gjennom dette og jeg håper å høre kjempemye om deg og hva du kommer til å gjøre fremover i livet. Du er en sterk, inspirerende og ikke minst tøff!Du klarer dette, Regine!- Ida-Kristin

Jona

05.mai.2009 kl.00:08

Kjære Regine. Håper det er bra med deg om dagen, og at de nye medisinene hjelper :)Hev deg over de ufine kommentarene. Det er så mange som heier på deg !! Klem fra Jona

EA

05.mai.2009 kl.00:37

TIL ALLE dere med "idiotkommentarer", skjerp dere, ellers:1. Dere mister trygden.2. Dere mister da automatisk internet.3. Vi følger med og har notert IP-adressene.God bedring Regine, men ikke sløs med energien på disse "IQ" adressene.mvhEdgar

Adina

05.mai.2009 kl.05:53

Hei RegineVil bare si en ting ...Du er en unik ..flott..nydelig jente...Ikke bry deg om disse idiotiske kommentarene fra mennesker som ikke aner hva de snakker om.... De vet desverre ikke bedre....Uvitenhet er mennesket verste i fiende til tider...Ønsker deg alt det beste i hele verden...Stå på...Sender deg masse gode tanker....klem Adina.

Therese

05.mai.2009 kl.08:51

det er jo DU som skreiv ett innlegg om at du skulle dø, blabla om det ikke var håp, DU er den som villig stilte opp i media, etter det innlegget. det her har du lagt fint opp til selv!

soph

05.mai.2009 kl.10:35

god bedring! håper alt løser seg for deg

Regine

05.mai.2009 kl.12:11

Therese: Hold kjeft, dette vet du ingenting om!

Malin

05.mai.2009 kl.15:13

utrolig teit kommentar fra therese, ble litt irritert jeg nå, uansett så stå på regine!

Hilde

06.mai.2009 kl.19:26

Jeg synest det er utrolig tøft av Regine å vere så åpen ... .. det er utrolig lærerikt da!.. Å det å leve med noe sånn er ikke lett...Håper det alle beste Regine =)

Frøydis

06.mai.2009 kl.19:56

Var på nordic light idag. Likte utstillingen din utrolig godt. :)

anonym

08.mai.2009 kl.17:42

stå på Regine ! , dette klarer du til slutt :)håper alt kommer til å ordne seg , stolt av deg som har gått gjennom alt dette ! , lykke til vidree :)

TALE

21.mai.2009 kl.21:15

ikke mist håpet begrunn av de som sier at du skal dø.det er jo ikke sikkert det ! tenk heller positivt og ikke bry deg om dem. håper alt ordner seg for deg , regine. det er forferdelig mange som heier på deg. det er så kjempe bra at du holder opp humøret. det er det vell ikke alle som har klart. det ordner seg sikkert for deg, det håper jeg virkelig. det er det veldig mange som gjør. jeg synes det er bra at du har blogg om dette, det gjør personer mere engasjerte. du virker som en fantastisk person , lykke til videre. håper det går bra med deg.

Linda Therese

23.jun.2009 kl.15:09

Så synd at folk ikke tenker! Irriterende. Å få seg til å si slike ting når det ikke er sikkert en gang... Blir oppgitt. Jeg ønsker deg all lykke videre, og håper kuren fungerer bra! :)Stå på! Du er ei sterk jente, uten tvil.

stine

03.des.2009 kl.23:01

<3 rest in peace <3

06.des.2009 kl.17:58

håper du har det fint i himmelen <3<3<3<3<3<3

Linea!

13.mar.2010 kl.15:16

så endte det med at hun døde av kreft ? ;'(

Skriv en ny kommentar

Regine

Regine

18, Kristiansund

Har fått diagnosen MDS/AML - her vil jeg beskrive hvordan det er å leve med/bli behandlet for det. Lurer du på noe? regine1000@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten