Ta vare på hver dag

Jeg må innrømme at alt det mediastyret rundt meg har vært stressende, og det har vært vanskelig å finne ut hva jeg skal si ja til og ikke. Enkelte har også skrevet om meg uten min tillatelse, selv om det ble fine artikler da. Heldigvis har det hele begynt og roet seg ned. Jeg er på ingen måte oppmerksomhetssyk, men jeg er opptatt av å spre budskapet mitt. Jeg håper på å få kose meg idag, har planlagt en fin kveld med venninner. Vet aldri når jeg må inn på sykehus igjen, så det er viktig å ta vare på hver dag.
Jeg er heldig som ikke er dårlig enda, for immunforsvaret mitt er skikkelig dårlig nå. Det bekymrer meg, det får ikke lov til å falle helt i bånn! Noe må gjøres tenker jeg. Håper det er noe som kan gjøres.
Mange av dere lurer sikkert på om jeg har fått svar fra sykehusene i utlandet. Det har jeg ikke. Jeg aner heller ikke hvordan de vurderer saken, altså om de ser håp.
Jeg var så heldig å komme i kontakt med en dame fra Sverige som hadde en sønn med nøyaktig samme diagnose som meg. Han ble gitt opp av svenske leger etter tilbakefall etter benmargstransplantasjon. Det ble gjort flere ulike tiltak for å få han frisk, deriblant en ny transplantasjon, og han lever i dag. Slike ting er utrolig viktig for meg å vite om, og jeg setter stor pris på at denne damen tok kontakt. Jeg håper på å få samme mulighet som den gutten.

Jeg har en ting jeg må korrigere. Den bildeutstillingen jeg snakket om som skulle være i Sunndalen er ikke der, men i Surnadal, i øra-bedehus(det er ikke et religiøst arrangement). Dette er arrangert av Jon Riiser, og er 27. juni klokka 12.00. Håper også noen kommer på Nordic Light neste Onsdag.
Klessalget går forresten kjempebra. Husk at dere støtter en god sak! Dette er kjempebra.

Jeg er veldig redd for at folk skal bli lei av meg siden jeg er i media så ofte.. Jeg har ikke valgt å gå til media selv, det er de som har kontaktet meg, og jeg håper dere forstår hvorfor jeg har takket ja til noen av de. Jeg er veldig engasjert i kreftsaken, og ønsker hjelp selv, og jeg ønsker å hjelpe andre. Håper dere får en flott dag, takk til alle som engasjerer seg! Jeg setter stor pris på det. Det må dere vite.

reginestokke

323 kommentarer

andrea

22.apr.2009 kl.14:04

jeg syns virkelig synd på deg. Håper det vil gå bedre med deg i tiden fremover.
:)

Knut Møller

22.apr.2009 kl.14:04

Jeg ville bare si at du inspirerer meg noe voldsomt. Så ung, modig og så levende. Jeg finner trøst og inspirasjon i bloggen din. Måtte alle gode krefter hjelpe deg med å bekjempe sykdommen din, slik at vi kan oppleve å ha deg her, sammen med oss, lengst mulig. For verden trenger sånne som deg!

Malin

22.apr.2009 kl.14:05

Lykke til videre!

Isabell Pettersen

22.apr.2009 kl.14:06

Håper virkelig du klarer deg igjennom dette! stå på!

Daria

22.apr.2009 kl.14:07

Du har åpnet opp øynene for noe som før han blitt gitt opp. Det er ingen som på noen måte bør være lei av å se deg i media, du er er flott og sterk jente, som man blir umettelig av. Din historie gjør kanskje at flere i din situasjon vil kjempe videre, selv om de har fått samme svar fra legene som deg. Mulig flere liv blir reddet pga deg Regine!

Og forresten du ser SUPERBRA ut på bildet - det korte håret var nesten kledelig, da du har et nydelig ansikt =) Du er modig som viste oss dette!

Stå på videre, og jeg gleder meg til å høre mer fra deg!

Lene

22.apr.2009 kl.14:07

Vi blir ikke lei av deg! Har nettopp lest dagens Dagblad, om at bloggen din sprenger alle rekorder! Du rører folk langt inn i hjerterota, og håper av hele mitt hjerte at du får de svarene fra utlandet som du behøver.
Har bestilt en topp fra kolleksjonen din og gleder meg til posten kommer. Så at salget går strålende og håper å se mange vandre rundt i ditt design:-)
Leste også om bokprosjektet i et innlegg lenger nede her, og fikk bare lyst å si at jeg jobber i bokhandel, og den skal få hedersplass i butikken og fortelle alle kundene om den når den kommer ut..
Klem fra Lene

Charlotte

22.apr.2009 kl.14:11

Kjære deg..

Du må ikke ha dårlig samvittighet for at du er i media så ofte! Du skal ikke bruke tid på å ha dårlig samvittighet , men heller glede deg over at på denne måten kan du kanskje få lyspunkt ved positive og oppløftende beskjeder fra andre mennesker, som den gutten som klarte seg når alt stod i mot han.
Det er fantastisk at du kan bruke bloggen og media til å fronte noe som dette!! Hurra for at internett finnes og at du kan gjøre oss andre mer opplyste og sette fokus på ting som vi kanskje aldri hadde fått innsyn i på en så sterk måte som du forteller oss!
Ikke gå med dårlig samvittighet, det er ikke godt for hverken kropp eller sjel :)

Håper det beste for deg!

-Charlotte-

Martin

22.apr.2009 kl.14:12

Vi blir ikke lei av deg! Det er flott at det finnes mennesker som deg. Som tør å stå på og si sitt. Tusen takk for at du deler denne vanskelige tiden med oss, selv om det sikkert er vanskelig til tider.

Lykke til med kampen.

Hild Frøya

22.apr.2009 kl.14:13

Vi tenker masse på deg Regine. Ønsker deg alt godt. Du er ei sterk jente, som er et forbilde for mange. Stå på..

Monica + Anders = Sant

22.apr.2009 kl.14:15

Jeg vet ærlig talt ikke hva jeg skal skrive, som ikke mange andre mennesker har skrevet til deg tusen ganger før! Jeg tenker på deg hver eneste dag og jeg er ofte innom deg iløpet av dagen for å se om det står bra til med deg! Jeg prøver å spre budskapet ditt der jeg kan, er en liten hobbydatanerd så noe nytte må jeg jo gjøre av meg! *Ler*

Du er veldig spesiell, det håper jeg du vet! Du kjemper en kamp, i tillegg til at du kjemper den for alle de andre som også er i din situasjon!

Du er en utrolig jente! Vi skal hjelpe deg så godt vi kan å kjempe denne kampen, for du skal ikke trenge å kjempe den alene!

Monica

Martine --

22.apr.2009 kl.14:18

Tenker på deg masse, Regine. Og jeg støtter deg fullt ut!
Du blir nok frisk, og ønsker deg hell og lykke til!

sigrid sydsæther

22.apr.2009 kl.14:22

Stå på Regine! Du fortjener å være frisk!
Kos deg i kveld og lykke lykke til framover!:)

Krisdro

22.apr.2009 kl.14:23

Kommer IKKE til å bli lei deg! Du er et fint menneske. Du er i mine tanker!

Kari/Hestia

22.apr.2009 kl.14:23

Klær er bestilt! Håper jeg får dem i tide slik at jeg kan bruke T-skjorten på utstillingen din i neste uke! Kos deg masse i dag. Bloggvenner er bra å ha, men venner IRL er en gave til hverandre.
Gla' i deg og gla' i dag :o)

-klem-

Kristine

22.apr.2009 kl.14:24

Stå på! Du er sykt tøff!!

Krisdro

22.apr.2009 kl.14:24

Har foresten akkurat bestilt meg en rød t-skjorte fra kleskolleksjonen din

Elfrid

22.apr.2009 kl.14:25

håper virkelig du får svar fra sykehusene snart, og selvfølgelig at du får et JA :)
håper du får en ny transplantasjon mens du ennå føler deg frisk.

og som alle andre sier: du skal ikke unnskylde deg for at du har vært i media. Hvem kan bli lei av deg? Jeg er innom bloggen din flere ganger om dagen, og håper på godt nytt :)
Dessuten fronter du en god sak, men alt dette har blitt nevnt før :)

og til slutt: Du er nydelig på bildet. du kler faktisk så kort hår. Du er naturlig pen :)

Elfrid

Astrid-Iren

22.apr.2009 kl.14:26

Kjære Regine!
Vi blir absolutt ikke lei av deg!! Du snakker mye (og takker ofte) vedr. at du får så massiv støtte. Men, tenk Regine, hvor mange som finner støtte og trøst i deg selv ... ved at du deler dine oppturer og nedturer med oss. Du gir så uendelig mye!
Jeg må innrømme at jeg er innom facebookgruppen og bloggen din flere ganger daglig for å følge deg. Du er en stor inspirasjon og har gjort et dypt inntrykk på samfunnet rundt deg. Jeg håper du hører godt nytt fra utlandet snart, slik at du kan kaste deg på første fly!
Gleder meg veldig til utstillingen som starter onsdag :)
Masse lykke til!!

Maria

22.apr.2009 kl.14:27

Du er ei tøff jente!
Når jeg får penger neste måned, så er det rett inn å bestille en av tskjortene dine! Stå på, jeg har tro på at dette kommer til å gå bra!
www.mariaasundet.blogg.no

Ms North

22.apr.2009 kl.14:28

Blir ikke lei deg!!
Er jo dritbra at det har blitt mediagreier rundt deg syns nå jeg, det er SÅNNE ting som dette som er meget viktig å få fram, ikke f.eks hva man har på seg hver jævla dag eller hvem som var på festen på lørdag (no offence).
Kjempepent bilde :) Ligner btw litt på natalie portman der, eller hva hun nå heter igjen.
Du BLIR frisk snart, det fortjener du!!

VildeL

22.apr.2009 kl.14:30

Du er modig og kjempe pen REGINE !
håper du klarer dette! jeg aner ikke åssen det er og ha det.
Men jeg kan si at jeg og mange andre er her og støtter deg !;D

Pernille

22.apr.2009 kl.14:30

Jeg synes det er flott at du e ri avisene, og generelt i media!
Så mange som mulig trenger å høre om ikke bare deg, men også generelt om sykdommen. Hvordan det er osv. Så fortsett, jeg synes det er fantastisk!

henning

22.apr.2009 kl.14:31

Flott at du orker å holde så høy profil.
Vi får ofte inntrykk av at folk som blir sjuke av et eller annet nesten har skyld i det selv: Enten har de røyka eller drukket eller jogget for lite eller tatt for lite tran. Synes det er fint at du fins, slik at alle kan se at sykdom ofte rammer temmelig blindt. Lykke til
Henning

katrine!

22.apr.2009 kl.14:32

jeg håper virkelig du klarer dette! jeg syntes det var kjempe trist å høre om dette. men jeg håper virkelig at du får hjelp! det hadde du trengt, alle fortjener en 18 årsdag! lykke til, fra meg. du har min fulle støtte. du fortjener virkelig 2 plassen! det skal jeg innrømme! :-)
lykke til, klem katrine næss!

Regine

22.apr.2009 kl.14:34

Takk for fine kommentarer. Jeg leser alle sammen :)

Catta

22.apr.2009 kl.14:40

Nydelig bilde av deg :)
Jeg synes du er fantastisk som har klart å gå ut i media (eller snarere dratt ut?) Du har gjort en utrolig jobb med å innformere folk, og engasjert titusner til å ta opp kampen mot kreft!! Hvordan kan vi noen gang bli lei av deg, Regine? Du er simpelten fantastisk!
Genial ide om klessalg ! Skal nok bestille litt der i fra ja!

I

22.apr.2009 kl.14:40

Du er et forbilde for oss alle!
Lykke til!
Godt nytt ligger og venter :-)

Lars

22.apr.2009 kl.14:42

Heia Regine!!!!!!
Du er tøff som forteller så åpent om deg selv. Vet ikke om du er en såkalt troende, men uansett kan en bønn hjelpe i en vanskelig situasjon. Det har jeg erfart fra livskriser. Sender deg MANGE gode ønsker.

Hilsen Lars

Malin

22.apr.2009 kl.14:42

DU er så nydelig! Jeg kjøpte Dagbladet i dag, ikke for at jeg er lei deg, men for at det du gjør interesserer meg. Hvorfor skal de fylle avisene med dårlige kjendisnyheter?

Jenta

22.apr.2009 kl.14:45

Jeg må bare si at jeg ser skikkelig opp til deg.

Maiken

22.apr.2009 kl.14:46

jeg trur ikke at noen blir lei av deg. jeg kommer på nordic light :)

Emeline

22.apr.2009 kl.14:47

Jeg synes det er kjempe bra at du har kommet ut i media, for vi har alle sammen utrolig mye å lære av deg! Du får mange andre til å sette mye mer pris på livet og alle man har rundt seg, at man oftere burde tenke på alt det gode man har isteden for det man ønsker man hadde fått. Du har blitt et stort forbilde for meg og mange andre og jeg kommer ihvertfall ikke til å bli lei av deg!
Jeg håper at du finner et bra sykehus i utlandet som kan hjelpe deg og at alt ordner seg for deg. Lykke til!!

Charliiee :)

22.apr.2009 kl.14:48

Hei :)
Du er så utrolig sterk. Stå på:)
Jeg så deg på framsiden til dagbladet i dag :)

Seiljenta

22.apr.2009 kl.14:49

Først vil jeg bare si en ting! du er sterk, flott og en stor inspirator for mange menensker i Norge.. jeg har vanskelig for å tro at noen kan bli lei av deg, viktig at media setter søkelyset på en viktig sak som dette..Jeg har fulgt bloggen din lenge og klarer ikke bli lei! Du skriver rørende, bra og saklig! Vil bare si at det er mange i Norge som tenker på deg, du har sikkert en flott familie rundt deg, som elsker deg over alt på jord! sett pris på dem!

Igjen du er en nydlig og flott person

skrivekrampe

22.apr.2009 kl.14:51

Det er bare flott at du er i media! (: Stå på videre!!

Olaf Nielsen

22.apr.2009 kl.14:53

Hei hei Regine.
Håper du får en srålende fin dag :-)
Kos deg med venner og hyggelige ting.

Det hadde kansje ikke vært så dumt med litt reklame på siden din, da blir det jo mere penger til behandling og forskning.:-)

Mange varme tanker og klemmer ;-)

Sissel

22.apr.2009 kl.14:55

kjempe bra blogg! og lykke til videre :-) , ønsker deg alt godt :D

Hege

22.apr.2009 kl.14:56

Regine, du er en kjempeflott jente også uten hår, gleder meg til utstillingen, hører det er landets beste fototlab som fremkaller bildene dine, de blir sikkert kjempeflotte, håper jeg får råd til å kjøpe et :-)

Christine

22.apr.2009 kl.14:58

Du er en fantastisk person, nydelig, vakker, sterk og forbilde for utrolig mange. Så på!
Vi alle tenker på deg!

Lisa Marie

22.apr.2009 kl.15:01

Jeg syntes du har all grunn til å være i media. Dette er en sak som jeg tror mange støtter jo mer de får greie på det. STÅ PÅ! =)

Caroline

22.apr.2009 kl.15:02

Du er utrolig vakker! Stå på!

Du trenger ikke unnskylde deg for at du går i media for en god sak!

Jonas

22.apr.2009 kl.15:02

Fint bilde! :) Ønsker deg masse lykke!

Thomas Wiborg-Thune

22.apr.2009 kl.15:04

Nydelig bilde! Du er en veldig vakker jente =)

Utrolig bra initiativ dette med klessalg og skal selvfølgelig kjøpe t-skjorte!

Lykke til igjen med din kamp videre!

Caroline

22.apr.2009 kl.15:07

Du ser nydelig ut, for det første. Og for det andre, så er det en viktig sak du kjemper for. Du kjemper ikke bare for deg selv, men alle i nåtiden og i fremtiden som vil få samme diagnose.
Jeg beundrer deg og det du gjør. Du er så mye sterkere en du tror! Stå på, og god bedring!
love

Trine

22.apr.2009 kl.15:08

Flott at du er i media og får saken opp!
En ting jeg virkelig vil anbefale, GÅ TIL HOMEOPATI!!! Det skader ikke men styrker deg!
Det kan gi deg en god tid, har sett døende kreftpasienter får livet tilbake.
LYKKE TIL!!!

Hedda

22.apr.2009 kl.15:10

Du er et vakkert menneske,med en vakker sjel! Verden kan aldri få nok av sånne som deg!:) Du er mer rolig og reflektert enn de fleste av oss ville vært i dine sko! Håper så inderlig du får den lykkeligste telefonen i ditt liv snart, at redningen er klar! Jeg aner ikke hvem du er,men jeg tenker på deg flere ganger om dagen... God klem er sendt til deg fra meg:)

Hedda Øysteinsdotter

PJ

22.apr.2009 kl.15:13

Du skal vite at du inspirer meg. Så modig... så omtenksom.. så uselvisk. Jeg ønsker å bli ett bedre menneske etter lest å hørt hva du har å si.Verden trenger mennesker som deg. Det kan aldri bli for mye. Fortsett å inspirere meg.. jeg skal følge med...

sirkeline

22.apr.2009 kl.15:14

Vi blir ikke lei av deg og dette. Flott å se at så mange medmennesker er fulle av sympati og empati i vårt overfladiske samfunn. Du ser nydelig ut, kos deg i kveld med venninner. Ta en dag og gangen og nyt. KLEM

Tallulah

22.apr.2009 kl.15:16

Hei.
Du imponerer meg stadig , så ung men alikevel så reflektert .Håper inderlig at du får positivt svar fra utlandet snart.Flotte bilder .Syns det er bra du stiller opp i media, du får belyst din egen sak også andre`s i samme situasjon,du "vekker opp " folk , som ser at det er viktig å støtte deg og andre .Lykke til , tenker masse på deg og :Du skal bli frisk !!!!Klem :-)

vero

22.apr.2009 kl.15:17

Hei! Jeg har lest bloggen din ganske så lenge nå, og jeg er kjempeimponert over deg. Du virker veldig sterk og snill. Nydelig er du! :)

Jens

22.apr.2009 kl.15:19

Jeg leste en virkelig rørende artikkel om deg i Dagbladet. Det er veldig modig av deg å gå frem i offentligheten og fortelle om kreften og døden. Så jeg ville bare ønske deg lykke til! Håper du for hjelp i utlandet, gi aldri opp!

Jens

Lene

22.apr.2009 kl.15:27

Ta det med ro, det er nok få som blir lei av deg bare fordi du er i media. Dette er en viktig sak! Kan ikke forestille meg hvordan det er å være i din situasjon. Det er nok ingen som kan forstå det, med mindre det er personer som går gjennom det samme som deg, så håper du har noen å snakke med. Men iallefall, jeg er blitt mer oppmerksom og bevisst på livets alvor via bloggen din, hvis alle sier pytt pytt kommer vi ingen vei. Jeg vurderer å bli blodgiver, da føler jeg ihvertfall meg bedre ved å vite at det hjelper ikke mindre akkurat. Videre håper jeg virkelig at det går den positive veien for deg.

Rita

22.apr.2009 kl.15:28

Stå på vidare, Regine! Dette vesle diktet hjelpte meg i ei vanskeleg tid. Håpar du kan finne trøst i det også:

Kan du smile gjennom tårer
når din drøm blir knust til støv?

Kan du skimte nye vårer
gjennom høstens visne løv?

Kan du glemme sorg og smerte,
hån og urett, spott og svik,
uten bitterhet i hjertet?

Ja, da er du meget rik.

Ukjent forfatter

Gje aldri opp håpet - og ta eit kvarter om gongen:-)

Tenk om alle varme tankar frå heile landet kunne hjelpe immunforsvaret ditt...

Anette

22.apr.2009 kl.15:29

Utrolig pent bilde av deg Regine! Nydelig er du!
Og vi blir overhode ikke lei av deg!! Aldri! Aldri tenk det engang! :o) det her er som mange andre sier, en kjempeviktig sak! Du er en helt unik og fantastisk person! :o)

¢¾Serine l©ªken

22.apr.2009 kl.15:31

Ingen blir lei deg, alle beundrer deg for den sterke persjoneligheten du har. Det kan man godt se, alle er på profilen din og bryr seg masse. Og være i media er sikkert ikke så gøy for deg, men da kan du sikkert bare si til de som spørr at du trenger litt tid med venner eller noe sånt :)

www.AstridKM.blogg.no

22.apr.2009 kl.15:37

Synes det er utrolig stort og modig av dæ å stille opp for media. Det er for mange som går gjennom dette, og de bør vite at det er flere der ute.
Håper på å komme på utstillinga i Surnadalen! : )

Kristine Rolfsen

22.apr.2009 kl.15:38

Hei Regine! :)
Jeg må si at du er en inspirasjon for alle mennesker.!
Det er så utrolig mange som bryr seg om deg. Du er en sterk jente.
Har lagt en link fra bloggen min fordi jeg bryr meg, det skal du vite.

Om det er noe jeg kunne hjulpet deg med i en stund som denne selvom jeg ikke kjenner deg, ville jeg gjort det..

Mistet begge besteforeldrene mine i kreft, det er en helvetes sykdom!

Du skal vite at jeg tenker på deg!

Stor klem fra Kristine

Hei!

22.apr.2009 kl.15:43

Jeg har tro på at du klarer dette, og håper alle som en kjøper t-skjorten du har laget!

Maja

22.apr.2009 kl.15:47

Du er en utrolig pen jente, med hår, og uten! Og jeg må si jeg blir så utrolig stolt på vegne av alle de som kjenner deg, som kjenner en så sterk jente! Stå på, så satser vi på at legene i utlandet hjelper deg og at alt går bra! Det fortjener du.

Ragnhild :D

22.apr.2009 kl.15:47

Først vil eg bare si at bildet av deg va utrolig pent! Eg ønske deg alt lykke til, Regine! Håpe du får en flott kveld med vennann dine. Det fortjene du :) Krysse fingran mine for at du får hjelp snart!

FrkMalin

22.apr.2009 kl.15:49

Eg kjøper aldri dagbladet, men idag måtte eg kjøpe det pga at du var på framsida :)
Bidrog til støttekontoen din igår, og kjem til å kjøpe t-skjortene "dine".
Stå på Regine, du skal klare dette! :)

mariannebn

22.apr.2009 kl.15:49

Ønsker deg fortsatt lykke til Regine! Du klarer det, det vet jeg!

Marita Helen

22.apr.2009 kl.15:54

Bilddene dine er skikkelig fine, du er jo reine skjære kunsteren !
Jeg blir ikke lei av å se deg, i media åsånt, syns det faktisk er viktig å spre det videre !
Har do ting å si til deg : Ønske dæ lykke til, å æ heie på dæ !

Niklas

22.apr.2009 kl.15:58

Håper du får et positivt svar fra utlandet.
Ja det er helt klart viktig å sette pris på hver dag. Viktig lærdom å ta med seg fra bloggen din og dine opplevelser. Flott at bloggen din fikk stor oppmerksomhet syns jeg. Og det er vel bra at du får en liten pause fra media. I hvert fall journalister og sånn. Pustepause. Imponert over hva du har gjort for kreftsaken så langt. :) Har kjøpt en t-skjorte fra Beltespenner.com :D

Ida

22.apr.2009 kl.16:01

Så utrolig vakker du er, Regine! :)

Charlotte

22.apr.2009 kl.16:03

Håper også du får samme sjanse som denne gutten.
Krysser fingrene mine for deg Regine :)

Og forresten så ser du e helt fantastisk ut:D

siri

22.apr.2009 kl.16:04

ønsker deg lykke til, Regine ! : )

Tiril

22.apr.2009 kl.16:04

Jeg kommer aldri til å bli lei av deg, og når du blir frisk kommer jeg fortsatt til å ville følge deg. Synes du er fantastisk som får satt så stort lys på hvor viktig det er å være organdonor :D Jeg synes forresten du er fantastisk pen uten hår! Kjempe tøft av deg å legge ut bilde synes jeg. Absolutely gorgeous ;)

AK

22.apr.2009 kl.16:08

Håper virkelig du klarer å kjempe deg gjennom dette, det fortjener du virkelig :)

torunn

22.apr.2009 kl.16:11

Det er ingen som blir lei av deg. Du virker som ei sterk jente som ikke gir opp. Jeg synes historien din er utrolig trist og håper virkelig at du får hjelp.
Forresten ser du helt nydelig ut. Du er veldig vakker!

Mette

22.apr.2009 kl.16:11

Nå har jeg fulgt med på bloggen din en god stund, og jeg syns virkelig du er en tøff jente. Jeg tror ikke det går an å bli lei av deg, og det er virkelig bra at du har stått fram i media! Jeg håper virkelig de klarer å finne en redning til deg på et av sykehusene i utlandet.
Du skal vite at du er tøff, du skriver bra, tar fine bilder og er ei vakker jente :)

Stå på og kos deg masse med venninnene dine i kveld, det fortjener du!!

Mariann

22.apr.2009 kl.16:14

Regine, det er ingen som mistenker deg for å være oppmerksomhetssyk. Alle i din situasjon vil gjøre hva de kan for å finne en mulig vei ut av det, og du har med din måte å beskrive situasjonen og livet ditt på engasjert mange til å gjøre noe for deg.

Følg hjertet, Regine.

Ha en fin kveld med venner:-)

Hannah

22.apr.2009 kl.16:17

Så nydelig du er! Og det var flott å se deg på forsida av dagbladet! Jeg håper og tror at du kommer til å finne et sykehus i utlandet som kan gi deg behandling. Vi vil alle at du skal overleve dette..
Klem

22.apr.2009 kl.16:18

Må si du er utrolig pen, Regine. Sterk i blikket og du har noen fantastiske øyne

Lykke til videre, hilsen meg :-)

22.apr.2009 kl.16:18

så utrolig vakker du er :)

Kenneth

22.apr.2009 kl.16:24

Jesus Elsker Deg!!

22.apr.2009 kl.16:24

du er vakker! det må du vite

Karen Henrikke Henriksen

22.apr.2009 kl.16:31

Hei =)

Manga andre har allerede sakt at du er tapper og at du må stå på :D Og Jeg syns også det. Jeg leser bloggen din hver dag og jeg blir nok aldri lei =) Stå på Regine =)

22.apr.2009 kl.16:36

så fantastisk vakker du er! en inspirasjon virkelig! Takk!!!

Sara Elise

22.apr.2009 kl.16:49

så pen du er !

Gina

22.apr.2009 kl.16:50

du er så vakker og inspirerende Regine. :)

Anja

22.apr.2009 kl.16:54

Du er så pen! Håper du får en kjempefin kveld sammen med venninner!!!
Stå på videre! Du er virkelig en stor inspirasjon og et forbilde for veldig mange!!

Higi

22.apr.2009 kl.16:54

Jeg synes ikke du skal tenke på om andre blir lei av deg. Dette er en viktig sak som burde være fremme i lyset.
Om noen blir lei av deg, beviser det bare hvor hjerteløse de er.

Stå på, Regine!

Elise

22.apr.2009 kl.16:57

Regine, det du gjør er viktig! Media foresaker også mye smerte for mennesker, du skal være stolt over at du bruker media til en god sak! =)

Johanne

22.apr.2009 kl.17:02

Jeg vet ikke lenger hva jeg skal si til innleggene dine.. du er så fantastisk og inspirerende! Stå på.

Anine

22.apr.2009 kl.17:02

Du er så vakker Regine!

heartsong

22.apr.2009 kl.17:02

Det er bra du er i Media. Det får folk til å se virkeligheten som den er og ikke en fantasiverden av alkohol, røyk, dop, snus og ydyll som det er med vanlig ungdom. Du er veldig unik. Jeg har planer om å kjøpe noe fra klessalget selv, men moren min må få lønning først!

Cathrine

22.apr.2009 kl.17:02

Du er virkelig en flott artist. Bildene dine og maleriene er fabelaktige!
Sender håp om mirakler din vei!

Øyvind

22.apr.2009 kl.17:03

Jeg syns det er flott at du står fram i media, for man trenger å få øynene opp for slike saker. Kreft og leger som gir opp pasienter, uten å prøve andre alternativer er ikke noe som skal være tabu.

Jeg beundrer ditt pågangsmot. Et slikt et skulle flere i denne verden ha hatt. Jeg har forresten donert penger til støttefondet ditt, og håper flere vil gjøre det samme, slik at du får muligheten til behandling i utlandet.

Lykke til videre, og stå på =) Husk, du har ikke tapt før du innrømmer det =)

Nora

22.apr.2009 kl.17:03

Du er fantastisk vakker, både utenpå og inni. Digger deg.

Og btw, du ser vanvittig fin ut uten hår, bare så du vet det! :)

Guri Unjem

22.apr.2009 kl.17:09

Hei Regine! Så bildet ditt på forsiden av dagbladet i dag mens jeg sto i kassa på Rema sammen med datteren min Gry. Hun fortalte om deg og ba meg om å lese bloggen din. Ønsker deg alt godt og håper det går bra med deg. Stå på! Du gjør en kjempeinsats, og jeg håper samfunnet gir deg den hjelp og støtte du trenger for å bli frisk! :)

Casper anderson

22.apr.2009 kl.17:10

hey!"

jeg vet ikke om du læser dette her!" men for 4 år siden mistede jeg selv min mor af kræft. Det er simpelthen ikke fair, du skal dø når du har hele livet foran dig!" jeg ved ikke om dette kan hjælpe dig og om hvor god du er på dansk men jeg vil sende dig to link der har hjulpet mange mennesker igennem en sygdom de er dødsdømt på! Jeg siger ikke dette kan redde dig, men hvis du er klar over at forskere har fundet ut af at tanker kan påvirke kroppens celler. Og i det hele taget vores humør. Mange former for sygdomme. Jeg håber du læser dette og ser linket

http://209.85.229.132/search?q=cache:O9Eau8RUT1MJ:www.sitecenter.dk/hallstroem/nss-folder/artiklerpeteandersen/PA%2520Du%2520kan%2520tanke%2520dig%2520rask.doc+t%C3%A6nk+dig+rask&cd=4&hl=da&ct=clnk&gl=dk

og dette her http://www.youtube.com/watch?v=_b1GKGWJbE8

Jeg håber i hvertfal det kan inspirere dig til at forstå at hvor der er vilje er der vej...! Jeg kender andre der er blevet rakse af at bruge dette princip! ønkser dig virkelig held og lykke..

Lill Cathrine

22.apr.2009 kl.17:11

Jeg vil ikke si; "jeg syns synd på deg" jeg vil heller si at jeg beundrer deg og ditt pågangsmot! du har sikkert hørt det ange ganger før, men jeg sier det igjen. YOU GO, GIRL! :)

Ingunn

22.apr.2009 kl.17:11

Vi blir ikke lei av deg, nei !
Det er kjempefint at du prøver hjelpe andre også!
Jeg håper virkelig du klarer deg! , Stå på! :)

Eline

22.apr.2009 kl.17:15

Jeg håper at alt kommer til å gå bra med deg:)
Tenker masse på deg!

Reidun Beate

22.apr.2009 kl.17:21

Så bra at den kvinnen tok kontakt med deg, og ga deg håp Regine. Saken din er så forferdelig trist, og jeg skjønner veldig godt at du vil hjelpe andre gjennom media og bloggen. Det viser bare hvor fantastisk du er.

Dette kommer du til å klare. :)

Tina-R / tinruste

22.apr.2009 kl.17:24

Stå på!, du kommer til å klare dette :)

sarah elise

22.apr.2009 kl.17:24

stå på, regine!
ønsker deg alt vel, du virker som ei sterk jente.

Camilla

22.apr.2009 kl.17:26

blir ikke lei :) synes det er bra at du står frem:) lykke til, regine!

Karianne

22.apr.2009 kl.17:26

utrolig pen både med og uten hår :)
stå på.

Marie Faksvåg

22.apr.2009 kl.17:27

Hei Regine !

Det er helt umulig å bli lei av deg ,du rører noe inni oss alle.Du hjelper faktisk veldig mange ved at du har stått frem som du gjør.Senest i sted stod jeg og pratet med en nabo om deg og hvor viktig det er å leve i dag,det at mye er bagateller og at vi må sette pris på at vi er friske og har friske barn.Plutselig kan det snu.Jeg er bare så imponert over deg Regine - du har så mye godt i deg og du er så talentrik.
Og vit at vi er mange som tenker på deg og håper på at du kan få hjelp i utlandet.Jeg gleder meg til utstillingen din på Nordic Light og håper det blir mulig å kjøpe bilder du har laget.
Ha en fin kveld sammen med venninnene dine !

Varme tanker og klem fra Marie:)

Ellinor

22.apr.2009 kl.17:28

Du er nydelig!!! Du er en av de tøffeste jentene på kloden og det må du vere stolt av!! Dette er vanskelige tider, men prøv og lev livet fordet!!! Alle vi på blogg støtter deg.. Klem Ellinor :)

Karoline

22.apr.2009 kl.17:36

stå på du

Tristesse

22.apr.2009 kl.17:38

Kjære Regine!

Jeg har lest hele bloggen din mange ganger nå, men har gruet meg litt for å kommentere for det har vært vanskelig å vite hva jeg skal si. Jeg skulle ønske jeg kunne si og gjøre noe som forandret din situasjon, og jeg skulle ønske jeg kunne utført mirakler. Jeg *vil* at du skal bli bra igjen, jeg *vil* at du skal lykkes i livet og se lyst på fremtiden!

Du er så utrolig sterk, Regine, ser du det selv? Forstår du hva du gir andre mennesker med budskapet ditt, ordene dine, tankene dine, kampen din? *Jeg* får også håp og styrke fra deg! Jeg tenker på deg hele tiden, og spesielt når jeg er redd. Da tenker jeg: "Hun klarer det, da skal jeg klare det også!" Tusen takk for det du gir meg, Regine. Takk for at DU er DU! Jeg skulle ønske jeg kunne gitt deg tusenfolds tilbake!

Sammen skal vi klare dette Regine! Du er ikke alene! Jeg kjemper med deg som så mange av oss.
Mange varme klemmer fra "Tristesse".

Anne

22.apr.2009 kl.17:39

Kjære Regine! Vi er utrolig mange som håper mer enn noe annet at du må bli frisk. Jeg krysser fingrene, sender gode tanker og håper så mye at du skulle få et behandlingstilbud som gjør deg frisk. Tenker masse på deg og håper at tanker kan flytte fjell....

theresekristina

22.apr.2009 kl.17:41

Eg blir ikkje lei av deg! Eg lese om deg overalt der det står noke om deg. Eg synst du virka som ei fantastisk jente! Og du er veldig modig som tørr å legge ut bilde av deg uten hår, det trur eg ikkje at eg hadde turt. Og eg synst du er like pen uten :)

Magdalena

22.apr.2009 kl.17:41

du er helt fantastisk nydeli Regine : )

whitechick

22.apr.2009 kl.17:45

Du er nydelig og kjempe kjempe sterk! Fortsett å vær sånn! hehe! Jeg ønsker deg alt godt! Skrev om deg på bloggen min i dag.. Bare kort da.. Men håper det går bra! Kos deg videre og lykke til med alt!

Mia

22.apr.2009 kl.17:46

Selv om du hadde kontakta media sjøl, så trur jeg de færreste ville oppfatta deg som oppmerksomhetssjuk. I din tilstand er det bare bra at det blir vist frem i media, både så folk lærer om det, sånn at du kan få telefoner som den du fikk fra ho som hadde en sønn som hadde overvunnet kampen mot sjukdommen tross for at han ble gitt opp og så folk får sjansen til å hjelpe deg på alle måter mulig.

Cecilie

22.apr.2009 kl.17:51

Vi blir ikke lei deg! Vi trenger en som deg! Vi trenger at det blir kastet lys over det her. Virkelig. Og så utrolig utrolig pen du er, Regine. Stå på!

Martha.

22.apr.2009 kl.17:56

Så pent bilde av deg! :-)

-Tonje

22.apr.2009 kl.17:59

Vi blir absolutt IKKE lei av deg! Tror jeg snakker for alle her..

Har bestilt t-skjorte nå, og så på facebook siden at det hadde kommet inn utrolig mye penger bare på klessalget, noe som viser st du engasjerer mange. Du har hatt en positiv innvirkning på "mannen i gata"..

Du er foresten nydelig både med og uten hår! Fantastisk er du: )

Merlinda

22.apr.2009 kl.18:07

Håper du virkelig klarer deg gjennom dette! Det var utrolig trist å høre historien din, og jeg håper på ditt beste :) Ikke gi opp så lett, det ser jeg du ikke gjør.
Ber for deg Regine
Du er fantatisk Regine =D Krysser fingre og tær for at du skal få et positivt svar fra ihvertfall et sykehus =D

Katrine Rasdal

22.apr.2009 kl.18:17

Du er fin. Med og uten hår. Jeg ønsker deg virkelig alt godt!

Cathrine

22.apr.2009 kl.18:21

du er i tankene våre hver dag.. en utrolig vakker og tøff jente!!! stå på. kos deg med familien og gode venner..

Marie

22.apr.2009 kl.18:22

håpe att du får positive svar fra et sykehus. stå på !
og du e uansett fine me eller uten hår.
stå på !!!
og, eg lese på daglabet.no hver dag, og jeg leser artikkelne og ser filmene om deg sikkert 100 ganger til dagen. stå på Regine, dette klarer du :)

Elisabeth

22.apr.2009 kl.18:22

Stå på og vær sterk!
Kjenner deg ikke personlig men jeg har en følelse av at dette kommer til å gå bra!
Ikke gi opp :)

kristine

22.apr.2009 kl.18:25

ingen er leie av deg, tvert imot..jeg kommer fra surnadal, og kommer garrantert! :) stå på jente!:) det er virkelig interesant å lese bloggen din, det får deg virkelig til å tenke!

caroline sofie

22.apr.2009 kl.18:33

Du er veldig pen:)
Håper du får en fin kveld sammen med vennene dine..

Karianne

22.apr.2009 kl.18:44

sett det er mange som har kjøpt klær på beltespenner.. det har jeg og , en t skjorte og joggebuske :)

Stine oslo

22.apr.2009 kl.18:50

idag har jeg lest hele bloggen din!! du er mitt nye forbilde!! jeg ser opp til deg! du skriver utolig bra også!
du er en utolig søt jente å jeg ønsker deg masse lykke til videre! jeg heier på deg å tenker på deg!
utrolig sterkt gjort å skrive denne bloggen! men det er kanskje en god måte takle situasjonen, en form for terapi!
krysser fingrene for positivt svar fra noen utlandske sykehus!!
du gir ikke opp å det beundrer jeg! nok en gang, lykke til :)

Annelie

22.apr.2009 kl.18:51

Jag brukar arbeta som sjuksköterska i norge och var där i helgen. Läste en lång artikel om dig i en dagstidning och du berörde ända in, var tvungen att börja följa din blogg. Jag håller på dig, att du tar dig igenom mörkret!

trine

22.apr.2009 kl.18:55

Vakre Regine!

Stå på!

Iben Sophie

22.apr.2009 kl.18:57

Hei... har lest bloggen din en stund nå. Krysser fingrene for deg og håper på alt det beste... legene burde se alvor asså! Du er bare 18 år og har hele livet foran deg! Jeg blir nesten irritert hvis de fortsetter å ikke svare deg! Du er sterk, stå på!!

Lise

22.apr.2009 kl.18:57

Jeg beundrer deg Regine! Håper det går bra med deg! :) jeg syns forresten at klærne er kjempe kule og skal kjøpe! :)

Iben Sophie

22.apr.2009 kl.18:58

og vi er ikke lei av deg, regine!

Marianne

22.apr.2009 kl.18:59

Jeg likte diktet som Rita skrev til deg litt lenger opp her!
For et fint /trist dikt!

Jeg følger med deg..
Så deg i Dagbladet i dag, og stelte meg litt smått ved siden av den og snakket HØYT om kleskolleksjonen på BELTESPENNER.NO.. "jeg håper ALLE går inn på nettet og kjøper, se så pen Regine er.. Og det går til en god sak!"
Jeg husker ikke helt hva jeg sa, men noe alla det!
Håper flere i butikken hørte meg! :D

Masse lykke til!
Håper det blir en ordning med hun moren som tok kontakt med deg, kanskje dere klarer å få deg inn på det sykehuset ASAP!
Det hadde vært det beste..
Jeg ber, håper og tror dette skal gå DIN vei!

--Keep Strong--

Mange klemmer!!!

Kyrre

22.apr.2009 kl.19:03

Utfordringen! Dette er en utfordring til alle dere som engasjerer dere i denne og lignende saker. Ring benmargsregisteret og registrer dere. Jeg gjorde dette for 18 år siden og for et drøyt år siden ble jeg kontaktet av benmargsregisteret. De hadde en pasient som trengte min benmarg. Prosessen var for min del helt uten problemer. Jeg måtte sette noen sprøyter som gjør at stammcellene går ut av benmargen og inn i blodet. Etter noen dager kan de ta ut blodet, skille ut stamcellen for så å sende blodet inn igjen i kroppen. Prosessen er enkel og uten større plager. Den eneste bivirknene av sprøytene er et snev av "influensa" følelse. En ubetydelig bivirkning når du tenker på hva du kan hjelpe en pasient med, du kan få muligheten til å redde et liv. Jeg har vært så priviligert at jeg har så langt forlenget livet til en 3 barns far, og ikke minst gitt denne familien et håp om å bli frisk. Hvis han ikke hadde fått stamceller hadde han ikke vært i livet i dag.
Problemet i dag er at det er alt for få donorer i dette landet, men jo flere vi blir jo større er sansynligheten for at pasientene får hjelp

Jeg avslutter med igjen å oppfordre dere alle til å kontaktet Benmargsregisteret å melde deres interesse

Sisu

22.apr.2009 kl.19:06

Jeg har så lyst å si noe til deg, men aner ikke hva. Ord blir så altfor små, så overflødige, i en situasjon som denne, og jeg føler meg så altfor liten. Hvis jeg bare hadde hatt en hundredel av det motet du har... Håper så inderlig at du får den hjelpen du trenger, og ønsker, og håper hver eneste dag at det kommer til å gå bra med deg, Regine.

Mia

22.apr.2009 kl.19:09

Nydelig er du! Stå på, jeg blir i hvert fall aldri lei av deg, og det tror jeg ingen andre blir heller :)

Solfrid

22.apr.2009 kl.19:11

Du er så sterk og flott :) Og du er en stor inspirasjon! Fikk en "vekkelse" når jeg så videoen fra Dagbladet. Jeg vil bruke livet mitt til noe stort, og gjøre noe positivt for andre. Tusen takk Regine! Utrolig godt å høre at du ikke er dårlig.

Krysser fingrer, tær.. og alt annet som kan krysses for at du skal bli bra og få den behandlingen du trenger og fortjener :)

Lasse E. Olsen

22.apr.2009 kl.19:15

jeg har desverre ikke sjekket dette så mye ut dette selv, men googla litt og kom over dette:

http://www.mds-foundation.org/articles/articles-patientinfo-review.htm

Deretter gjennom den kom jeg til dette sykehuset. Hvis dette sykehuset er interessant, kan du jo veldig sannsynelig med media i ryggen komme ditt.

http://www.urmc.rochester.edu/cancer-center/

igjen, jeg vet ikke om dette er nå, men det er verdt å titte. Hvis du ikke allerede har gjort det

Stå på!

Lasse E. Olsen

22.apr.2009 kl.19:15

jeg har desverre ikke sjekket dette så mye ut dette selv, men googla litt og kom over dette:

http://www.mds-foundation.org/articles/articles-patientinfo-review.htm

Deretter gjennom den kom jeg til dette sykehuset. Hvis dette sykehuset er interessant, kan du jo veldig sannsynelig med media i ryggen komme ditt.

http://www.urmc.rochester.edu/cancer-center/

igjen, jeg vet ikke om dette er nå, men det er verdt å titte. Hvis du ikke allerede har gjort det

Stå på!

Thessa

22.apr.2009 kl.19:15

Du er så vakker, både på innsiden og utsiden, og jeg håper så inderlig for din del at du vinner denne kampen. Jeg har selvfølgelig kjøpt både tanktops og t-skjorter, og i morgen skal jeg ringe Benmargsregisteret og melde meg som giver.
Jeg synes det er utrolig flott at du tør å sette ansikt på sykdommen, du hjelper flere enn du vet!

Ellen

22.apr.2009 kl.19:17

Hva er mot?
Å konfrontere dragene
Overvinne hindre
Forstå risikoem
Virkelig leve
Alltid håpe
Gå hele veien
Og forvente seg det beste

M.M

22.apr.2009 kl.19:24

Syns det står utrolig respekt av å være så ute i media som du er. Jeg ser ofte at unge folk "overkjøres" i media, at de rett og slett blir litt feil fremstilt, men du må være utrolig flink til å takle pressefolkene og få formidlet ting på rett måte. Du må ikke være redd for at folk skal bli lei av deg - saken din er tross alt mye viktigere enn mye av det som er på nyhetene.

Nå blir jeg kanskje buet ut for å nevne dette, og kanskje er det litt på siden av hva som er viktig for deg akkurat nå, men da noen i min aller nærmeste familie slet med en hard kreftbehandling dro vi til snåsamannen - som etter håndspåleggelse fjernet mye ubehag i forbindelse med behandlingen. Nå vet jeg ikke en gang om jeg tror på alternativ behandling, jeg tror i allefall ikke at den kan redde liv, men da jeg så på de smertene som ble fjernet med mine egne øyne visste jeg nesten ikke hva jeg skulle tro på.

Uansett. Jeg krysser fingre og tær nå. Jeg syns du fortjener å være heldig nå!! Og hvem vet? Etter den ekstreme uflaksen du har hatt i det siste, både det at du har blitt syk og det at du fikk tilbakeanfall så syns jeg du har fortjent litt flaks. Av og til må vi tro på det som virker umulig, og jeg har trua på at du kan finne behandlingen som gjør deg frisk!

22.apr.2009 kl.19:24

du ha så fint ansikts form, regine!:)

marthe

22.apr.2009 kl.19:27

Regine, du er så nydelig! Beundrer deg sånn. Har kjøpt meg skjorte nå forresten. Lykke til videre ;)

Hei

22.apr.2009 kl.19:31

Vi er på noen som helst måte ikke lei av deg Regine!

Juliecaa xD

22.apr.2009 kl.19:36

Du er veldig inspirerende vet du det???
Jeg håper inderlig at du klarer og bekjempe sykdommen din .
Og jeg bare vet at det kommer du til og gjøre ;]

Tess

22.apr.2009 kl.19:55

Gjett om jeg skal bestille t-skjorte nå;) Regine... for et fantastisk menneske du er - og nei - vi blir ALDRI lei deg - vi skal kjempe med deg, du og dine nærmeste kjemper den tøffe kampen, mens vi gjør det vi kan i skrivende stund - som er å backe deg opp og ikke minst kjøpe noen fine produkter på beltespenner :) De sier at man etterhvert begynner å tenke på sin egen rolle i livet... om man blir husket... om man egentlig har betydd så mye i det store og hele... Vel Regine - tror i grunnen ikke du aner hvor mange du har skrevet deg inn i hjertene og hjernen til... Så nå venter vi bare på at ting skal begynne å gå din vei:) Jeg har fremdeles klokkeklar tro - det skal kjempes - og det skal håpes - og det skal vinnes! Nok en beundringsklem fra meg

Siw Christina

22.apr.2009 kl.20:02

serriøst ! du fortjener alt godt ! håper alt blir bra!
det at det er laget klesplagg for å samle inn penger var en strålende ide, neste uke når jeg får penger skal jeg nok få kjøpt meg ett av plaggene! du er et forbilde for mange, kan jeg være sikker på ! du virker som en utrooolig søt jente! ønsker deg masse lykke til !
jeg, (selvom ikke jeg kjenner deg) merker det at tårene triller mens jeg leser noen av innleggene dine, og jeg føler på en måte det at jeg bryr meg veldig ! iallefall, du har min støtte, og mange andres ! stå på, ønsker deg ALT godt, og MASSE lykke til :)

Mari

22.apr.2009 kl.20:05

Du vet virkleig hvordan du skal nyte livet til det fulle! =)

Mams

22.apr.2009 kl.20:05

Jeg skal på Nordic Light, og da håper jeg å få med meg utstillinga di! Håper den er åpen inn i helga!
Lykke til framover, Regine! Du er en flott jente - tøff som bare det og så vakker midt i sykdommen. Mine tanker vil følge deg framover - stå på videre!

Margrethe<3

22.apr.2009 kl.20:10

Syntes kjempe synd på deg!! Støtter deg veldig!!

Crispo

22.apr.2009 kl.20:23

Sendt deg en mail ^^
Stå på : )

22.apr.2009 kl.20:26

Heisann !
Sender en hilsen,stå på.Ser du har tatt sitatet Face your fear fra låta Fire it up med Black label Society.Et fint valg,sitter og hører låta her nå.Er fan av BLS selv.Sjekk ut plata Book of shadows med Zakk wylde,en av mine beste plater.
Lykke til videre !!

Silje

22.apr.2009 kl.20:38

Heihei! Vil bare si at jeg synes du er utrolig modig! Stor inspirasjon! Så lenge du ikke gir opp, har du fortsatt en sjanse! Du har sikkert mange rundt deg å prate med, men hvis du har lyst til å prate med noen som er litt utenfor situasjonen er det bare å ta kontakt! Lykke til videre! Silje:)

Christine

22.apr.2009 kl.20:42

Håper på magisk medisinsk hjelp fra utlandet !

Charlotte K.

22.apr.2009 kl.20:43

Jeg synes det er flott at du kommer ut i media! Det er jo nesten den eneste måten å nå ut til alle mulig folk. Så deg på forsiden av Dagbladet i dag, kjempe bra! :) Lykke til nok en gang :)

Bengt E.

22.apr.2009 kl.20:44

Hei igjen Regine!

Etter mitt syn har du ingenting å unnskylde deg for ift at du er i media. Still opp på alt du gidder, det er kjempeviktig for kreftsaken og for alle med og uten kreft å se og lese om den tøffe kampen du kjemper. Tusen takk for alt du har fått til så langt både gjennom media og gjennom bloggen din.

Det er viktig at forståelsen blant folk og politikere til at vi må bruke ressurser på å forske på dette er på stor, og den forståelsen bidrar du med din historie til å øke. Det er å håpe at leukemi er grei skuring å fikse i fremtiden. Men inntil videre så må alle vi som kanskje må bøte med livet mens vi venter på at behandlingen skal bli bedre, si fra til samfunnet at kreftforskningen må prioriteres. Dette er vårt bidrag til fremtidens leukemi- og kreftpasienter.

Så håper jeg virkelig at du også får personlige gevinster som følge av at du står frem. Og historien om hun mora fra Sverige med sønnen som ble retransplantert og lever i dag synes jeg det var godt å høre om.

Tenker mye på deg. Stor klem.

22.apr.2009 kl.20:45

Du varme mye :) Ta vare på oss alle sammen!! :)

Sjekk ut sia mi http://www.kingsize.no/espen

litt nordnorsk musik

espen :)

22.apr.2009 kl.20:48

Må bare si at du er veldig pen, uten hår eller lue også =)

Anita

22.apr.2009 kl.20:50

Håper så innderlig du klarer dette,jeg tenker på deg hver eneste dag,flere ganger om dagen,vi blir ALDRI lei av deg,STÅ PÅ:)

Cathrineeee :)

22.apr.2009 kl.20:55

Håper du klarer dette : )
Tenker på deg !

jente20

22.apr.2009 kl.20:56

Ingen som blir lei deg fordi du er i meida eller som mistenker deg for å være oppmerksomhetssyk, snarere tvert imot, vi vil ha mer hihi ;D

saxen

22.apr.2009 kl.20:59

wow, Jeg kommer fra Surnadal så da skal jeg stikke innom :-) Håper du får snart fra sykehusene snart.

Tommy

22.apr.2009 kl.20:59

Hei Regine :) Vil bare si at du er ei nydelig jente både på utsiden og INNSIDEN , ønsker deg virkelig alt godt fremover sånne mennesker som deg trenger verden . Lykke til, jeg tror det ordner seg for deg .

Stine

22.apr.2009 kl.21:04

Ingen blir lei av deg da! Du rører alle mennesker, selv de som bare har hørt om deg gjennom andre osv. Ønsker deg lykke til, Regine! :)

Emilie

22.apr.2009 kl.21:06

Hei Regine. Jeg vil bare beklage, siden jeg skrev om deg på bloggen min uten om å spørre deg først. Jeg tenkte ikke på det i det hele tatt.
Ønsker deg masse lykke til videre, jeg er sikker på at dette kommer til å ordne seg for deg! Selvfølgelig blir man ikke lei av deg selv om du er mye i media. Du fronter jo en god sak og forteller din historie, og det er bare positivt.

Emilie.

Thea

22.apr.2009 kl.21:06

Du er kjempenydelig! Virkelig!
Selvfølgelig tror vi ikke du er oppmerksomhetssyk - det du gjør er utrolig flott. Så på videre!

Lene Therese

22.apr.2009 kl.21:10

Du skal ikke tenke så mye på at du er så ofte i media for tida.
Jeg synes det er flott at du vil dele sykdommen din med oss, la oss få komme nærme inn på noe alle og en hver frykter; kreften!
Selv er jeg livredd for å få kreft, får å gå rundt uvitende, å kanskje ha sykdommen i meg uten å ha merkbare symptomer.......LIVREDD!

Jeg vil ønske deg lykke lykke til videre, håper de finner en løsning i utlandet! Tenker på deg hver dag, og er innom bloggen din for å følge deg videre i kampen om livet....
Tenker masse på deg......synes du er tøff!

Stor klem fra meg.

Malin

22.apr.2009 kl.21:16

Hei!
Jeg synes du er kjempetøff som står fram slik som du gjør. At du er en del i media og lignende er bare positivt - det gjør at flere engasjerer seg. Ikke vær redd for at folk blir lei, for det du gjør er kjempeviktig, både for deg selv og andre.

Masse lykke til videre. Håper virkelig ting ordner seg for deg, det fortjener du.

Katrine

22.apr.2009 kl.21:17

Hei Regine :)

Ville bare si at jeg heier på deg og håper inderlig at du finner noen som kan hjelpe deg, slik at du kan bli frisk! Jeg skal ihvertfall inn å bestille noen klær, så når du finner hjelp et sted, skal det ikke stå på pengene ihvertfall =)

Varme hilsner fra Katrine

Camilla

22.apr.2009 kl.21:21

Du er utrolig modig! Vil bare ønske deg hjertelig god bedring!

Martine Elise

22.apr.2009 kl.21:28

Du er i mine tanker hele tiden, Regine. Jeg beundrer deg for din styrke, og jeg tror ikke det er en person i Norges land som tror du er i media fordi du vil ha oppmerksomhet. Jeg synes det er flott at fler angasjerer seg i saken din, og jeg håper kleskolleksjonen din får skyhøye kjøp. Det håper jeg virkelig. Slik at de kan finnansiere en eventuell behandling i utlandet. Tenker på deg!

Stig

22.apr.2009 kl.21:30

Du er utrolig tøff og nydelig!! Stå på og gi deg aldri!!! Jeg har bookmerket deg og følger med :)

Marie

22.apr.2009 kl.21:36

Du er en stor inspirasjon for andre! Stå på, Regine!

stina

22.apr.2009 kl.21:41

Jeg har lyst å rose deg opp til skyene. Måten du framstiller deg selv på er det ikke mange som ville gjort. Du får mange til å tenke i et litt nytt perspektiv. Ønsker deg all lykke og medgang i fremtiden din. Måtte du få et lenger og verdig, friskt liv. Vi tenker på deg!

Du ligner forresten på hun som synger "nothing compares to you" - et komplemang, synes jeg!

selma.

22.apr.2009 kl.21:46

Du er så søt :)

Regine

22.apr.2009 kl.21:47

Bengt E. : Takk for fine ord. Betyr masse. Er du i Trondheim nå? Jeg skal dit i morra:)

Martin

22.apr.2009 kl.21:47

Du var fin på håret ^^

Stine

22.apr.2009 kl.21:50

så utrolig nydelig du er.
håper og ber om at alt skal gå bra. ingen har gitt deg opp, så dette skal du nok klare! du har hele Norge med deg!!!

anita

22.apr.2009 kl.21:51

fortsatt nydelig uten hår :)

Turi

22.apr.2009 kl.21:56

Syns det er bra du jobber så hardt for denne saken! Stå på og lykke til :)

Har bestillt meg tskjorte med logoen din på, nå :)

Hege

22.apr.2009 kl.21:58

TIPS OM SYKEHUS

Hei Regine.
Jeg leste en artikkel for en stund siden om en 6 år gammel jente med kreft som ble gitt opp i Norge, men som etter stamcelletransplantasjon ble reddet i Tyskland. Her er URL til artikkelen i Dagbladet: http://www.dagbladet.no/2008/11/16/nyheter/sykehus/kreft/3735156/

Kanskje denne familien kan hjelpe? Mulig du allerede har vært i kontakt med dem allerede :-)

Jeg ønsker deg all mulig lykke til. Det er utrolig flott det du gjør både med hensyn til blogg, kunst og media. Stol på deg selv i alt mediehysteriet. Gjør det du mener er riktig, for da er det nemlig det!

Klem fra Hege (søsteren til Maren-Sofie)

Gro

22.apr.2009 kl.21:58

Ha en fin kveld med vennene dine

-

22.apr.2009 kl.22:02

Kos deg i kveld, du er kjempe pen regine!
Stå på:))

Bengt E.

22.apr.2009 kl.22:02

Hei Regine!
Jeg skal på St.Olavs i morgen tidlig faktisk. Nå har seksjon for blodsykdommer flyttet til Gastroybygget. Det er ikke så verst! Så nå slipper vi å subbe rundt i den forf stygge høyblokka (blir jo dårlig av mindre)! Send meg en mail på mailadressen min (bengt krøllalfa munin.no) så kan vi avtale og møtes. Har veldig lyst til å hilse på deg.

Monajenten

22.apr.2009 kl.22:04

Du er nydelig Regine. Rett og slett vakker.
Vi blir ikke lei deg. Alt medieoppstyret er så bra, så bra. Det kan hjelpe deg!

Jeg kjøpte en t-skjorte i går og jeg gleder meg til å få den. Kommer til å bære den med stolthet!

22.apr.2009 kl.22:04

Bare stå på! Det er tøft, men dette skal du klare. Hadde en veninne som døde av kreft for noen år siden etter hard kamp i mange år, men hun lot seg ikke stoppe! Hun var alltid like glad og positiv og levde livet!

anette

22.apr.2009 kl.22:07

Ja, som alle andre skriver jeg, Stå på! Jeg tenker på deg ofte, og besøker bloggen din flere ganger om dagen. Kjøpte Dagbladet for 30 min. siden, der du er på forsiden! Du fortjener det virkelig, Regine!

Linn

22.apr.2009 kl.22:11

Du er ei nydelig jente. Med eller uten hår.
Jeg synes det er flott at du engasjerer deg for saken, det blir helt feil hvis du går rundt og bekymrer deg for om andre synes det blir dumt. Vi er alle mennesker, alle skjønner da at det er i beste mening, og jeg synes du er vanvittig tøff.

Christine Andersen

22.apr.2009 kl.22:12

Blir aldri lei deg Regine! Eg blir heller glad hver gang eg ser deg på en avis eller på nettet, for da tenker eg at noe skjer! Og selv om du ikke har fått svar, så vet eg at det er så utrolig mange der ute som leiter høyt og lavt med deg, og som samler inn penger for deg, og støtter deg! Eg har ikke fått skrevet til deg tidligere, selv om eg har lest hele bloggen din. Nå må eg bare få si: Du er helt utrolig. Unik. Eg tror aldri eg har lest om noen som er så sterk som deg, så reflektert, og så hjelpsom! I din situasjon sitter du der og sier hvordan folk må hjelpe andre! Du er fantastisk. Og du skal bli frisk! Du må bli frisk, for du har så mye mye mer å utrette her i livet! Gi aldri opp, kjemp til det siste, og vit at du aldri er aleine.

Flotte Regine, dette går bra:)

Malene

22.apr.2009 kl.22:18

Hej Regine!
Du er en tøff jente, og jeg håber på alt det bedste for dig!
Malene (:

Nathalie

22.apr.2009 kl.22:19

Vil bare ønske deg lykke til i tiden fremover!
Vi er mange som tenker på deg. God bedring, søta :-)

Karoline

22.apr.2009 kl.22:25

Tenker masse på deg Regine, dette skal du klare :)
Vil bare si at jeg er så glad for at du er sterk nok til alt dette media styret! Det er så utrolig viktig det budskapet du prøver å få fram, og jeg tror virkelig du har klart å få opp øynene på mange mennesker i det siste og vervet mange blodgivere. Jeg har selv blitt overbevist til å begynne å gi blod, så vil bare at du skal vite at alt slitet ditt gjør en forskjell! Føler aktivt med på bloggen din, og ei venninne har også fattet interesse nå, så bare stå på! Dette klarer du. Er så utrlig enig med det i det du sa om at det handler om å få fram det gode i folk..

Silje

22.apr.2009 kl.22:26

Du skal ikke ha dårlig samvittighet for du er i media , det er bare bra du forteller så mye om hvordan du har det , du er modig :D
Jeg ønsker deg lykke til og god bedring :D
Du er modig , :)

Hilde

22.apr.2009 kl.22:38

Hei, gode gud ,du er en tapper ung dame.
Det er så tydelig at du er gjennomført ekte ,og du har en herlig personlighet. Du opptrer så voksent .
Lykke til,virkelig lykke til videre ,jeg håper av hele mitt hjerte du på en mirakuløs måte blir frisk.
Mange klemmer fra meg

Mari Jeanett

22.apr.2009 kl.22:47

Jeg tenker ikke på hvor mye du egentlig er i media. Jeg ønsker bare at all denne mediadekningen kan hjelpe deg videre i din kamp mot kreften.

trinelise

22.apr.2009 kl.22:47

SO what ???!!! Om du er oppmerksomhetssyk eller mye i media...er ikke du et eksempel på at man skal gjøre det man vil mens man, kan så vet jeg ikke hvem det skulle vært !!!! Stå på og drit i å bekymre deg for sånn tulle ting...hold fokus på det som er viktig, familie, venner, være positiv, få mest ut av livet og ta det som kommer din vei !!!! Stå på!!! Ung, modig og skikkelig girlpower...kos deg så mye du kan :) Klem

Trine

22.apr.2009 kl.22:53

Hei:) jeg blir rørt av å lese bloggen din. Stå på, jente:) Jeg jobber i butikk, så ser ofte framsiden av VG og Dagbladet, og det som var framsiden av dagens Dagblad, er vel det beste som har vært på kjempe lenge! Stå på, det vil jeg si.Jeg vil at flere skal lese bloggen din, og spre budskapet lenger. Er det derfor greit jeg linker til deg på min blogg?:)

Stor klem fra Trine, Øyer:)

Karoline

22.apr.2009 kl.22:58

Hei kjære deg. Superbra det du gjør. Gikk idag forbi VG med deg på forsiden. Se så mange som bryr seg om deg. Jeg skal ikke si jeg syns synd på deg, for det er jo som regel ikke det man vil høre. Men jeg må si du er en sterk jente, jeg har tro på deg. Du er for ung til å dø, derfor skal du leve. Det har jeg bestemt meg for. Vi trenger sånne som deg her i denne verden. Vi står sammen for deg , og flere tusen tenker på deg. Dette skal du klare!!

Ikke mist håpet, stor klem!

gunn

22.apr.2009 kl.23:00

Kjære deg du flotte jente!

Håper inderlig du snart får en possitiv beskjed om noen som kan hjelpe deg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeg ber for deg!!!!!

Klem Gunn

Linn

22.apr.2009 kl.23:01

Du inspirerer meg. Jeg så utrolig imponert over din stå-på-vilje og evne til å takle hele situasjonen med mediatrykk, din egen frykt, din egen usikkerhet, andres bekymringer, dine bekymringer og alt. Du fortjener alt godt og jeg håper virkelig det finnes en løsning for deg der ute, selv om norske leger ikke mener at det er mer DE kan gjøre. Tenker faktisk på deg hver dag og sjekker bloggen din jevnlig. Klem

incoming

22.apr.2009 kl.23:05

You got no right - Velvet Revolver! :)

Jeg har hørt på den ofte etter du anbefalte sangen! :)
Nydelig sang og fint å høre på noen sanger jeg føler betyr noe!

Jeg er kjempe spent på hva som skjer, og om det snart blir noe fart på disse sykehusene!

Jeg kan ikke en gang TENKE meg hvordan du har det, jeg prøver å tenke på det innimellom!
Men det er umulig..

Du er så utrolig sterk Regine, du må bare stå på!
Jeg håper du blir så gammel og skrukkete at man blir irritert fordi du er så sterk og sta! :D

HEIA HEIA HEIA!!!!!!!!!! =)

Og for all del, ingen i hele Norge synes at du har fått for mye oppmerksomhet!
Du skulle hatt 1000ganger mer oppmerksomhet enn det du har nå!
men det hadde kanskje bare blitt slitsomt!

Håper du har hatt en koselig kveld! :)

Klemmer fra jenta som stikker hodet innom bloggen minst 30ganger daglig :)

vilde

22.apr.2009 kl.23:13

Jeg vet ikke helt hva jeg kan si, kjære deg. Du er så vakker, så modig og så moden at jeg blir helt overveldet. Jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal si når jeg først skal si noe til deg. Jeg vil ihvertfall at du skal vite at jeg tenker på deg, har lest mye på bloggen din, syntes det er SUPERT at du har vært litt ute i media, det er sånt som dette som er viktig å få vite om. Du gjør en fantastisk jobb, og jeg heier på deg med hele mitt hjerte. Du er bare så utrolig vakker. Et fantastisk vakkert menneske.

Reka

22.apr.2009 kl.23:16

Var i butikken istad. Også så jeg plutselig ett "kjent" bilde på forsiden av en avis, også tenkte jeg; Det er jo Regine Stokke. Ble skikkelig lei meg, å håper du kommer deg ut av dette!

Danna

22.apr.2009 kl.23:17

Jeg har aldri tenkt så mye på et menneske jeg ikke kjenner før, du har gjort et så stort inntrykk på meg Regine og jeg takker deg for den tøffe jenta du er! Du har SÅ mange mennesker rundt om som støtter deg, og du må bare STÅ på videre.

Og, som den ureligiøse-jenta jeg selv er så håper jeg alikevel at HVIS det finnes en gud der ute, så burde han se å blir ferdig med spisepausa si og sette igang å jobbe, for her har han en engel han ikke har råd til å miste ;)

Vi krysser fingrene for deg, Regine, XX !

Lis A

22.apr.2009 kl.23:17

hei Regine, jeg må si du er beundringsverdig,du har et stort mot og du viser en utrolig stor styrke. Jeg har skrevet et blogginnlegg om deg,saken din,og om fondet i ditt navn, med en oppfordring til alle som kan til å på en eller annen måte bidra til å hjelpe,enten det er å gi en donasjon,bli blodgiver,benmargsdonor eller å kjøpe klærne med ditt design. Jeg håper dette er greit,du kan gå inn på bloggen min og se, og er det noe som ikke stemmer eller du ikke liker innlegget så må du bare gi beskjed!!
Håper du har en fin kveld!!

ida.

22.apr.2009 kl.23:17

super stolt av deg regine:) skulle ønske jeg hadde samme guts som deg!

Lillan

22.apr.2009 kl.23:25

Om jeg hadde sett deg på gaten uten lue nå, så hadde jeg tenkt at du var dritkul og utrolig heldig som kler å være så kort. Bare så du vet det!

gonda smit

22.apr.2009 kl.23:26

jeg håper du leste min innlegg om interferon-alfa. Jeg fikk info om MPS (MPD) spesialister i NEDERLAND: PROFESSOR HUIJGENS FRA VU (Vrije Universitet) SYKEHUS I AMSTERDAM OG MPD SPESIALISTER I RABOUD SYKEHUS I NIJMEGEN. Kanskje du få høre med de som er spesialister i MPS eller MPD på engelsk. Lykke til, Gonda.

Ann-Kristin

22.apr.2009 kl.23:30

Hei kjære søte venn.Hvordan går det med deg? Jeg så et innslag på TV 2 i kveld ,så jeg lurte på om det dukker opp noe ang.din sak på TV i morgen? Håper det.Jeg må si at jeg tenker på deg mye også familien din Regine.Jeg vet hvordan det er for dere no,husker selv da jeg var oppi dette.,selv om det var min sønn og ikke meg.Vondt å tenke seg at dere ungdommer får en slik sykdom.Jeg blir aldri sint jeg,men ble det litt i kveld ,da nyheter dukket opp ang kreftpasienter som ikke fikk mere behandling.Tårene rant hos meg da.Jeg tenkte på min sønn som ikke fikk mere,kunne de ha gjort mere nå?jeg føler og vet nå at det er ingen ting jeg kan gjøre,skal sette fokus på deg no og gjøre som andre,støtte deg.Har jeg bare kunne ha gjort noe for deg,som jeg ikke kunne gjøre for min sønn i 2001? da har jeg blitt glad.Du virker som en stødig og klok ung dame.Datra mi sa det samme.Hun ble 20år 15april.Vet at de som fikk kreft i din alder og som jeg var blitt kjent med i de 11-12 årene,var så klok,sterk,tøff,blid,imøtekommen og de beste av de beste.Jeg har mye erfaring med ungdom og kreft .Avslutter her for i kveld,men håper å se innslaget på tv,når det måtte være?? og vi snakkes.stor klem fra Ann Kristin .Trondheim..spør om hva du vil,lov meg det,jeg vet mye her,og var støtte for min og flere.

Ida

22.apr.2009 kl.23:32

Synes det er bare bra du kommer fram såpass i media, så lenge det ikke går for hardt utover deg. Det er jo viktig at dette kommer frem.
Jeg er fra Surnadal, så jeg kommer sikkert på utstillingen din :)

Siril Garcia Gabrielsen

22.apr.2009 kl.23:43

Stå på videre! Håper du kommer deg frisk og rask gjennom dette :-)
Idéen bak klærne var kjempesmart! Tenkte å kjøpe meg en slik bukse :)

Mari

22.apr.2009 kl.23:46

Håper virkelig det er noen leger der ute som kan hjelpe deg, og gjøre deg frisk ! du er utrolig sterk, og jeg beundrer deg virkelig. Og en ting til, du vakker uten hår også :):):)

Yana

22.apr.2009 kl.23:46

Hei,Regine.Jeg heter Yana og for første gang leste om ditt sykdommen idag i avisa. Var litt sjokkert. Du er så ung,men du tenker positivt. Det er veldig bra, men det er vanskelig sikkert. Jeg alltid mangler å tenke positivt. Jeg så ønsker å hjelpe deg med noe, men jeg kjenner ingen hvem hadde eller har den sykdommen. I hvertfall jeg vil støtte deg. Håper at du skal få plass i en utenlandsk sykehuset hvor de skal hjelpe deg. Jeg skal be Gud om det. Så vil ønske deg GOD BEDRING!

Liv Pedersen

22.apr.2009 kl.23:47

Hei Regine
Din styrke og ærlighet har imponert meg strekt,du er ei ung jente som egentlig skal ha fremtiden foran deg.Å leve med sånne beskjeder er utenkelige for oss andre.Du står frem med mot og ikke minst du er til inspirasjon for mange mennesker,unge og gamle.Jeg har selv drevet i fotobransjen og det var kjempeflott at du får delta under Nordic Light dagene. Det er en fantastiks dybde i dine bilder,og du forteller mye med dine bilder.Når man jobber med foto,så ser vi som kan litt,på bildene andre ting som ikke alle klarer å se.Foto er en kjempefin måte å få selvhjelp til å få "ryddet"litt i sitt indre.Du er til stor inspirasjon for utrolig mange mennesker,og du har satt ord på ting som vi mennesker har vanskelig for å snakke om.Håper bare ikke du sliter deg ut ang media.Denne saken kan sikkert bidra til at vi ikke blir så redde å snakke om kreft.det er mange mennesker som unngår kreftsyke,mem jeg mener at har du ei venninne som har fått diagnosen så strekker du ut en hånd.Det er det du gjør Regine,gir alt av deg selv,enda du er syk.Du fokuserer på de positive sidene og jeg er kjempe imponert over din stå på vilje,den kommer du langt med.Håper du får positive svar fra utlandet.Jeg skal se på fotografiene dine på utstillingen.Håper du klarer å se utstillingen selv,lykke til

Ane

22.apr.2009 kl.23:57

Kjære Regine Mor! :)
Fortsett sånn, jeg fikk skikkelig lyst til å kjøpe et klesplagg! Og jeg vurderer å melde meg til å gi blod når jeg får sjansen til det.
Jeg er på ingen måte lei deg, det tror jeg ikke mange er. du har jo gjort noe stort! og det bør du være kjempe stolt over! :)

Fortsett å kjempe tapre Regine, du kan klare dette!
- Ane

Maja

23.apr.2009 kl.00:16

Hei.
Nå har jeg lest hele bloggen din. Det er sent og jeg burde egentlig ha lagt meg for lengst for oppe ligger to gutter som trenger en uthvilt mor. Men jeg klarte ikke løsrive meg bloggen din.
Jeg har også kjempet med kreft(er frisk i dag) og kjenner igjen så mange tanker du skriver.

Du skiver i et tidligere notat at du synes synd på foreldrene dine at du ble født og at det ville spart dem for smerte om du ikke hadde blitt født(det var ikke ordrett slik, men det var slik jeg forsto deg). En ting vil jeg bare si deg. Jeg er selv mamma til en jente som ikke lever lengre og ALDRI har jeg tenkt slik. Jeg elsker datteren min og selv om sorgen over og ha mistet henne uendelig stor er gleden over å ha kjent henne og å være mammaen hennes så mye større. Jeg hadde ikke ønsket noen annen datter selv om det er veldig trist å være mor til en datter som ikke lever på jorden lengre. Jeg ville bare skrive dette, selv om jeg av hele mitt hjerte ikke ønsker at mammaen din skal miste jenta si.
Lykke til videre i kampen mot kreften. Jeg skal tenke på deg og følge med deg.

Anonym

23.apr.2009 kl.00:17

Håper Gud aksepterer dine bønn og håper virkelig med hjerte at du klarer å kjempe imot det vonde og blir frisk. Jeg er stolt av deg!

Antti

23.apr.2009 kl.00:40

Hei Regine!
Hadde bare lyst å skrive til deg, og gi min (ubetydlige) støtte.. fra en metaller til en annen! :) Ønsker deg det aller beste, og tenker på deg. Du har styrke, du har talent!
Beste ønsker,
A.

Maria

23.apr.2009 kl.00:58

Nå har jeg så og si lest hele bloggen din, det går å inn på meg.

Du er en utrolig sterk jente. Håper på alt det beste !! Lykke til videre !
Bli frisk !!

Linn

23.apr.2009 kl.01:08

Jeg skal hvertfall se utstillingen din på onsdag! Håper jeg kan være der til åpning, men tror jeg må vente til litt på kvelden. Skal i narkose på onsdag så får vel ta det litt med ro etterpå. Men jeg kommer helt klart på åpningsdagen =)
Blir aldri lei av å lese om deg i avisene Regine!
Krysser fingrene for at det kommer svar før helgen.

Klem Linn

Lotta K-Bom

23.apr.2009 kl.01:30

Jeg har fulgt med på bloggen din lenge, du er en utrolig sterk jente. Masse lykke til videre og jeg håper så inderlig at du blir frisk!!

Med eller uten hår, du ser strålende ut uansett :)

Kristine

23.apr.2009 kl.01:35

Du er en utrolig sterk jente regine.
stå på , jeg tenker på deg!

23.apr.2009 kl.01:43

Kjære Regine, du virker så utrolig sterk. Jeg ble ufattelig letta da du skrev om han svenske gutten med din diagnose som fortsatt lever, da finnes det selvfølgelig håp for deg også. Du SKAL greie deg gjennom det, det har jeg bestemt meg for :) Jeg håper på mitt sterkeste at du blir frisk igjen! Du er et stort forbilde som kommer med masse inspirerende. Jeg har bestemt meg for å både donere benmarg og blod, og det hadde jeg aldri tenkt på før jeg leste bloggen din. Så det skal du ha på deg :)

Stå på Regine, du fortjener det beste. Jeg, som alle andre, tenker masse på deg! Lykke til!!!

SOFSEN

23.apr.2009 kl.01:45

Vakre Regine min!

cluli

23.apr.2009 kl.01:52

Hei Regine.
Jeg har ikke kommentert bloggene dine før, men har fulgt med på dem de siste mnd..
Imponert over hvordan du takler det her, og jeg vil at du skal vite at du er en kjempe inspirasjon for meg og mange andre! Lest om deg i ulike media, og synes alt som er skrevet om deg er kjempe bra, og du burde ikke være redd for at folk skal bli "lei av å lese om deg"!
Det er som det sto i dagbladet i dag: Hele Norge håper og ber for at det skal være noen/noe som kan hjelpe deg!!!
Stå på, ikke mist håpe, og aldri glem at det er mange som tenker på deg!!!
*Krysser fingrene for deg*

SOFSEN

23.apr.2009 kl.01:53

Bak dine øyne, skinner motet
Bak ditt hjerte, banker håp
Bak din munn, hviler styrke
Bak dine hender, ligger dyktigheten

Bak dine øyne, bærer du klokhet
Bak ditt hjerte, banker livsglede
Bak din munn, hvilker erfaring og kunnskap
Bak dine hender, ligger tyngden

Du vender blikket mot verden,
Spør om det er her du hører til
Ja, svarer alle
Du kan komme så langt du vil

Bak ditt vakre ytre, bærer du smerte
Men likevel et så stort hjerte
Dette vet vi skal gå bra
Din vilje er altfor sta

Selv om livet kan vakle
Vet jeg det
At ingen er som deg
Og hva du med din sjel kan takle

Selv om livet er rått
Selv om alt kan snu
Er det en som vil klare det
Og det er du

Ingrid

23.apr.2009 kl.02:14

Du er nydelig med og uten hår! Stå på, du skal klare dette! Du har så sinnsykt mange som støtter deg, og vil du skal klare det! Klem fra meg

Ulrikke

23.apr.2009 kl.02:44

Nå har jeg lest gjennom store deler av bloggen din, ikke alt - jeg må innrømme, det ble for sterkt for meg. Jeg gråt og gråt. Jeg skulle ønske det var noe jeg kunne si, for å trøste eller oppmuntre. Jeg bare aner ikke hva.. Det SKAL gå bra med deg, Regine! Ikke gi opp, forsett å kjempe.
Du er sterk, du skal klare dette.
Stor klem fra Ulrikke

Renate pettersen

23.apr.2009 kl.02:53

http://renatepe.blogspot.com/

Les her Regine - Jeg har skrevet om kreft å valgt og åpne meg selv når det gjelder min bestemor som også døde av kreft.

Du er så utrolig modig, jeg beundrer deg. måtte alt bli bra!!

Raymon

23.apr.2009 kl.03:01

Stå på Regine ikke gi opp, og når du er helt nede i kjelleren og tenker at det ikke en noen vei tilbake. hvit det att alle rundt deg føller med deg. ønsker deg alt vel. og vil hjelpe deg igjennon denne vanskelige tiden. tenker på deg og føller med deg. motbevis legene og kom deg på beina igjen.... stå på Regine stå på...

Fredrik

23.apr.2009 kl.03:30

JA live urte ferdig på mange moter ,,, nåen død fort nå lide legg ,, ble gammel... live er stor prøvelse ,, har selv mista pappa min kreft,,, Han 58år ,, 4 år siden ,, gikk fra hos alle som glad i han ,, Familjen blir aldri samme et savn ingen fylde .. Han vite des.. kreft gikk mai,, lune kreft .. mista mange familje alle typer kreft,, på begge sider ,, sitt i Begravelse Store søstra pappa.. dro sinn familje . mista Bestemora brystkreft Som hadde i mange år,,, til slutt,,, sprede seg. skellette blod ... Men ikke staten sykhuse la rise Usa,, vist håp ,, få live tilbake .. la din drømmer kom til sin,, Men trist fist død du tenker bare ikke ekstere noen moter ,, ikke finis GUD ,, at meningløs da,,, uten håpet,,, tenke alle ikke ser sinne ,,, Æ har tro skal mer,,, hjelp meg tenke postivt .. mister den kjær ...Lykke til videre på din vei... gi ikke opp håpet,,,

Marianne

23.apr.2009 kl.08:11

Hei, her fant jeg deg, så bra! Du er en vanvittig tøff og flott jente, jeg ønsker deg alt godt! Jeg synes IKKE du skal beklage eller vre redd du er for mye i media. Dette er så viktig, det er da ingen som blir lei av deg og din historie!!! Husk det! Ikek unnskyld deg! da ønsker jeg deg en best mulig dag, klem fra Marianne.

Amanda

23.apr.2009 kl.08:23

Hvorfor fa*n er Ida Wullf foran deg på lista? din blogg er jo 10 ganger bedre, og den handler i tilleg om noe viktig! stå på, Regine!

lineanette <3

23.apr.2009 kl.08:29

Du ER like søt og pen uten hår: )

Therese Melina

23.apr.2009 kl.08:34

Man blir lei av å se puppene til glamourjentene, ikke av å inspireres av deg :-)

Anne-Marte

23.apr.2009 kl.08:45

Har lest litt på bloggen din nå, og må si jeg er helt sjokkert over hva du går igjennom! Og syns ikke du skal frykte at folk skal bli lei, tror ikke det er mulig og bli lei av folk som deg.
Stå på!

Tobias

23.apr.2009 kl.08:53

Du får ha en bra dag nu! :)

Lea

23.apr.2009 kl.09:28

Synes ikke det gjør noe at du ikke har hår jeg, for du har så pent ansikt uansett. :-)

Mona

23.apr.2009 kl.09:32

Stå på Regine!! Var nettopp inne å kjøpte en tskjorte på beltespenner!! Utrolig bra tiltak for å støtte deg! :)

per

23.apr.2009 kl.09:55

Hei Regine. Leser bloggen din og ønsker deg alt godt i livet. Du gir oss alle en påminnels om hvor
heldige vi er som er friske. En påminnelse om at vi alle skal være takknemlig med det vi har, og lever dagen som den kommer. Tror under skjer, og håper det skjer akkurat hos deg.

per

Runa

23.apr.2009 kl.10:04

Du er et utrolig menneske! Du får til dette!! Det er jeg sikker på!

mae ratzy

23.apr.2009 kl.10:19

Regine.Tror ingen blir lei av å lese/høre om deg.Det er klart at din tilværelse som den er nå,preger mange,og mennesker vil iblant lukke øynene for det som er vondt og smertefullt.Men,jeg har opplevd at folk engasjerer seg,vi snakker om deg og du får oss til å reflektere over livet,og ikke minst over hvor viktig det er å bry seg om.Likevel er det viktigste for mange at de FÅR MULIGHET til å bry seg!Med din åpenhet og fantastiske formidlingsevne(skriflig og gjennom bilder/fotografier)gir du andre muligheten til å gi noe av seg selv tilbake.Det er en stor ting Regine.Stå på,vi håper det beste!

odacc

23.apr.2009 kl.10:33

Du skriver så bra:) Jeg håper alt går bra for deg! Om du tar medisiner for å styrke immunforsvaret ditt, hva slags medisiner tar du?
Har du hørt om FluFlex? Det er naturmedisin og funker veldig bra. Selfølgelig har ikke jeg peiling- men etter jeg hadde kyssesyken mistet jeg immunforsvaret mitt. Helt ærlig. Det ødela segselv. Så tok jeg fotzone terapi og begynte på FluFlex. Helt fantastisk :) Er jo verdt å ihvertfall sjekke ut? :)

Bjørn R

23.apr.2009 kl.10:44

Du har virkelig talent for fotografering og maling! Virkelig kunst!

Purr på sykehusene og sørg for å få svar. Få noen du kjenner til å gjøre det hvis du ikke orker selv. Du har ikke tid til å vente. Ennå er det håp. Så lenge du ikke gir opp er det alltid håp.

Benedicte

23.apr.2009 kl.11:12

Reklame på bloggen:
Jeg har lagt merke til at du ikke har reklame på bloggen din, noe jeg skjønner at du ikke vil ha. MEN, når du har såpass mange lesere som du har kan reklame på bloggen gjøre at du får en god slump penger, noe som du igjen kan bruke til behandling (evt. til kreftsaken osv). Det er iallefall noe du kan vurdere (det går an å bare ha litt reklame, da blir det ikke så prangende)

Lykke til :)
klem

23.apr.2009 kl.11:17

Sikkert mye tøys her, men kan jo være greit å lese gjennom: http://alternativkreftbehandling.info/

Thea

23.apr.2009 kl.11:22

Får du i deg nok omega-3? Det skal visst både forebygge kreft og hemme kreftcellene når de først er der:
http://www.vitomega.no/kreft.aspx
http://www.nrk.no/programmer/tv/puls/1.6552600
(om du ikke liker fisk kan du jo ta kapsler med omega-3)

Mørke bær (som blåbær) skal også være gunstig for å hemme kreftceller:
http://www.dinside.no/393997/best-i-test-mot-kreft

Vet at disse tingene alene ikke gjør deg frisk, men om de hemmer utviklingen vinner du jo mer tid til å finne behandling. :)

amila

23.apr.2009 kl.11:44

stå på regine! vi alle krysser fingrene for deg

Andy

23.apr.2009 kl.11:49

Hei Regine!

Jeg har ikke skrevet til deg før, men har fulgt bloggen din en stund. Jeg er selv fra Kristiansund og det var vel slik jeg ble oppmerksom på den. Er vel litt eldre enn deg så jeg kjenner deg ikke. Men jeg må si at å se ei jente på 17 med så stor selvinnsikt og vilje har jeg aldri vært borti. Jeg beundrer deg stort for engasjementet ditt, og det siste du skal tenke på er at noen blir lei. Det er jo tross alt hverken en kjedelig eller irriterende sak du fronter, for å si det mildt. Jeg blir helt fascinert over hvor sterk du er og at du kan snakke om slike ting så åpent. Tenk ikke et sekund på hva andre tenker om at du er i media. Der tror jeg nok det er utelukkende positiv respons. Vi trenger folk som deg som tør å vise seg fram. Og å sette fokus på det du gjør er kjempeviktig. Men det aller viktigste jeg tror du har lært oss er å ta vare på hver dag som du sier i dag. Man vet aldri når noe skjer, og å vise de nærmeste at vi er glad i dem er utrolig viktig.
Håper så inderlig at du skal få svar ffra div sykehus snart. Vi har ikke råd til å miste mennesker som deg. Jeg krysser alt jeg kan for at du snart skal få et positivt svar! Det viktigste er å prøve alt som kan prøves. Å gi opp ei jente på 17 er rett og slett ikke et alternativ!

Masse lykke til, og gode tanker sendes jevnlig :D

Isse

23.apr.2009 kl.12:14

Man blir aldri lei av å høre om noe sånt, eller å lese om noen som har det vanskelig.
Det kan hjelpe så mange!

Stå på! :)
Fint bilde, og kule t skjorter =D

Lisbeth

23.apr.2009 kl.12:27

Kjære Regine!

Har fulgt med på bloggen din, og tenker på deg hver dag. Jeg forstår ikke hva som gjør at norske leger har gitt opp når man hører om andre som har blitt friske i andre land. Jeg synes jeg har hørt at vi har et av verdens beste kreftsykehus her i landet. Det kan jo ikke stemme!!!! Jeg krysser alt jeg har av fingre og tær for at du får et positivt svar fra et sykehus så raskt som mulig. Jeg håper også at alle som er innom denne bloggen og gruppa på facebook setter inn penger på konto og kjøper et eller flere av de stilige klesplaggene dine.

Det er kjempeflott at du står frem slik du gjør. Du er tøff, dyktig, og gjør noe som er veldig viktig også for andre som er i samme situasjon som deg.

Lykke til!

Stor, varm klem fra meg.

Elizabeth Kjønø

23.apr.2009 kl.12:52

Media er en makt som alle kan bruke. Når media kan formidle viktige budskap er det veldig bra. Jeg synes det er flott at du står frem som du gjør og håper det fører til noe, for både deg og andre som kjemper den samme, eller liknende, kamper. Jeg beundrer ditt mot og ønsker deg lykke til.

JessVittra

23.apr.2009 kl.13:01

Hei.
Du er en inspirasjon, rett og slett. Og jeg er veldig interessert i å fortsette å lese bloggen din, så jeg håper du godkjenner meg som vennen din, så jeg kan fortsette å lese den.
Du er i mine tanker.
klem

kathrine

23.apr.2009 kl.13:13

Hei Regine! he såtte å lest heile bloggen din no, å synst de e kjempe tøft av dei å opne live ditt for alle på dinne måten å skrive om din situasjon å følelsa..
Sikker på at folk som e i samme situasjon som dej sette enormt pris på det, å for oss andre so e de en stor tankevekkar. Vi he nåkk desverre lett for å ta live for gitt..
Stå på vidare, å ej håpe virelig at der e ei muligheit for at du blir frisk!! masse lykke til!
klem frå mej

Hege

23.apr.2009 kl.13:20

Hei Regine!
du er en så utrolig pen jente:)
Ønsker deg lykke til med alt!

Emilie

23.apr.2009 kl.13:55

Du er en utrolig sterk jente. Det er så bra. ingen blir lei av deg:) Håper virkelig du klarer dette!!! Stå på. Klem

Maiken

23.apr.2009 kl.14:04

Toppers at du er i media så ofte, Regine. Nå har i alle fall kreftsaken fått et ansikt utad. Og vi vet jo alle hvor viktig det er.

Dessuten er du supercute med eller uten hår ;)

misssmartypants

23.apr.2009 kl.14:19

Du har vakre sjelfulle øyne.. Jeg har fulgt med på bloggen din, men tror ikke jeg har skrevet noe enda. Jeg har liksom ikke helt visst hva jeg skal skrive. Jeg synes det er helt forferdelig det som har hendt med deg, slikt skal ikke skje! Jeg håper dere finner noen som ikke vil gi deg opp og at du nyter hver eneste dag isammen med familien din. Lag flere gode minner enn dårlige den neste tiden. En god klem til deg og dine!

Henriette

23.apr.2009 kl.14:26

Lykke til videre! Ønsker deg alt godt!

Marie

23.apr.2009 kl.14:27

http://fredrikstave.blogspot.com/
ville bare dele denne med deg. kan kanskje være interessant, selv om han fikk en skjebne som du ikke kommer til å få. Jeg har en veldig god magefølelse på deg og sykdommen. Jeg Vet at du kommer til å komme frisk ut av dette om ikke lenge.

Silje

23.apr.2009 kl.14:45

Du er inspirerende for mange mennesker,Regine.Jeg syns du er tøff og sterk som forteller media om sykdommen din.
Ønsker deg ALT godt videre,og håper at du får hjelp i utlandet!
Du er har noen nydelige øyne:)

Mange varme tanker og en stor klem til deg

mj

23.apr.2009 kl.14:47

lykke til, regine! du er ei utrolig tøff og sterk jente! med slikt pågangsmot og positivitet til tross for alt det vonde, er jeg sikker på at du kan være en av de som klarer dette. er det noen som fortjener det, er det deg! og du: ikke tro på prognosene. folk kan dø av å hikke. folk kan overleve en dødsdom. du er så ufattelig beundringsverdig i alt du har gjort og i kampen du kjemper.

eren gjægtvik

23.apr.2009 kl.15:02

Har bestil klær. :)
Lykke til, og stå på videre.Støtter deg i alt det du driver med.

Mariell

23.apr.2009 kl.15:03

Du gjør dette for mange Regine. Stå på!
Bestemoren min er sengeliggende med kreft som begynte i lungene og deretter utvidde seg over resten av kroppen, nå er beinene i kroppen også utsatt, så vi tror ikke det er lenge igjen. Det er vondt å se dere lide..
Men når alt kommer til alt så tror jeg alt har en mening, selv om det ofte høres absurd ut. Meningen med dette er at du gjør akkurat det du gjør, hjelper andre, håper. Jeg tror ikke jeg ville hatt det motet du har, hvis det var meg.. Det er ekte styrke!

Jeg liker å si at egentlig er man ikke syk, men friskere enn noe annet menneske.

Marilyn

23.apr.2009 kl.15:15

Jeg beundrer deg virkelig Regine, at du tør stå frem og kjempe. Du fortjener alt godt, og jeg ønsker deg alt godt! Kjemp som en vinner, og ikke gi opp!

Man skal så absolutt ikke ta livet for gitt, og det har du lært meg. Verdsett hver dag man er velsignet med på jorden og sett pris på sine nærmeste, er noe jeg ikke er særlig flink til, men noe jeg skal jobbe med. Takket være deg har jeg forstått det nå.

Jeg tenker på deg og heier på deg.

Stå på!

Klem fra meg (:

Mia

23.apr.2009 kl.15:50

Jeg leste om deg i dagbladet igår, og jeg bestemte meg for å sjekke ut bloggen din.
Nå etter jeg har lest den så vil jeg bare si at du er EN STOR INSPIRASJON!!

Jeg er imponert over styrken din og jeg heier på deg!!!
Lykke til!

Klemmer

lisarøste

23.apr.2009 kl.16:02

Stå på Regine! Ønsker deg alt godt! :)

clickme

23.apr.2009 kl.16:05

Du har ein sykt fine, blogg.
D jore veldig vondt å lesa at du hadde kreft.
Eg syns ufattelig synn på deg.
God bedring og stå på!
Eg ska ta imot råde ditt og nyda kver einaste dag.

Marte

23.apr.2009 kl.16:09

Hei Regine.
Jeg sitter her med tårer i øynene og en diger klump i halsen.. Det du går igjennom er så ufattelig ufortjent - livet er virkelig urettferdig. Du virker som en fantastisk person, med en haug av flotte talenter og egenskaper. Den styrken og motet som du viser, er både imponerende og inspirerende for meg og tusenvis av andre. Jeg har selv mistet min mamma av kreft for noen år siden, og vet hvordan slike hendinger setter livet i et helt annet perspektiv. Du som selv er midt oppi dette, men samtidig klarer å sette ord på det du føler for å spre ditt budskap, viser bare hvilket fantastisk menneske du er.

Ønsker deg lykke til med alt, og sender deg masse varme tanker. Du er et forbilde for svært mange..

Stor klem fra Marte

Ryllbert

23.apr.2009 kl.16:30

da har vi i The JCB meldt oss på støttekonsert den 14. mai. Det blir knall!

Vilde Bergstrøm

23.apr.2009 kl.16:43

Det finnes ikke nok ord som kan beskrive det jeg vil fortelle deg, men virkelig, vi blir ikke lei deg. Du er så utrolig tøff som tørr å gå i media, skrive blogg, ha utstilling, kleskolleksjon - you name it. Du er virkelig et forbilde for mange Regine. Bare vent, det må jo være noen som kan hjelpe.

Ønsker deg all lykke videre :)

Lene

23.apr.2009 kl.16:43

lykke til videre søta!

Stine

23.apr.2009 kl.16:48

Lykke til videre! :)
Kjempefin blogg du har, håper alt vil gå bra med deg og at du vil bli frisk.

23.apr.2009 kl.16:49

Hei.
Du vekket min oppmerksomhet da jeg så bildet av deg. Selv har jeg fulgt ei venninne igjennom dette i en ung alder. Tung,tøft og en humpete vei.

Søk på et vitamin som kalles "vitamin B17". Jeg leser den boken selv da en i familien for noen år siden fikk kreft.

Seher

23.apr.2009 kl.17:03

Regine, du er forbilde for oss alle, du er ei sterk jente, og du kommer til å klare deg. Lykke til videre

Ida

23.apr.2009 kl.17:03

Hei!
Håper det går bedre med deg og at alt kommer til å gå bra:). Du er sterk og kommer deg gjennom dette med hjelp fra venner og familie!
Skjønner godt om du ikke svarer, men har bare et spørsmål: Hvordan skjer en sånn operasjon?
Har stor tro på deg! Stå på:)

Anniken Henneli

23.apr.2009 kl.17:30

Du er så pen Regine!

Irenesol

23.apr.2009 kl.17:31

Så vakker du er! Jeg har selv vært gjennom en periode med kreft, og går til jevnlige kontroller. Krysser fingrene for deg og dine, og håper det skal gå bra med deg.

Klem, Irene

Sarah Edvardsen

23.apr.2009 kl.17:33

Du er utrolig vakker!

ingvild

23.apr.2009 kl.17:48

lykke til !!

Nallle

23.apr.2009 kl.17:57

Hei kjære Regine!
Vil bare si at jeg beunderer deg for din styrke og ditt pågangsmot! Skjønner ikke hvor du finner styrken! Du er utrolig sterk! Og dette VIL og SKAL du klare! Det er så utrolig mange som støtter deg! Jeg fikk diagnosen diabetes for 1 år siden, og det syntes jeg var helt grusomt med å begynne å ta sprøyter og sånn hele tiden,men jeg er blitt så vant til det og det er noe jeg kan leve med. Når jeg leste om deg var da jeg skjønte at vi syter for bagateller! Og skjønner ikke hvor heldige vi er! Jeg vil hvertfall ønske deg lykke til! Og jeg skal kjøpe fra kolleksjonen din ! Må bare få lønning :) Reklamerer hvertfall om sida på bloggen min! :)

Janne Kaldvansvik

23.apr.2009 kl.18:20

Jeg ber for deg, det skal du vite. Jeg og mange fler, håper du klarer dette! Du er pen med, og uten hår :)

Madelen

23.apr.2009 kl.18:34

Er ikke sikker på om du leser dette, vet at det er stressende med all oppmerksomheten .. Ville bare ønske deg lykke til , og med det jeg har lest her har jeg nok tro på deg til å kunne si at du er sterk nok til å klare deg gjennom dette. Du takler sykdommen din på en utrolig bra måte. Keep it up !
Moren min hadde kreft i livmoren når hun var gravid med meg,så jeg ble født med keisersnitt. Og mamma overlevde og har aldri hatt noe tilbakefall eller noe sånt. Jeg viste mamma siden din, og hun sa at hun var overasket over hvor bra du takler dette. Jeg vil bare gi deg en klapp på skuldra og si at du er en stor innspirasjon for alle og et veldig bra forbilde for andre med samme problemer. Jeg har stoor tro på deg !

Silje. :-]

23.apr.2009 kl.18:40

Hei! :] Jeg leser alle artikler om deg som jeg ser, og jeg følger med på bloggen din hele tiden, leser den flere ganger for dagen, blir ikke lei av å se deg noe steder. Du er kjempe pen og du inspirerer meg! :] Håper for all del at du blir frisk, det fortjener du virkelig! :D

Janita :)

23.apr.2009 kl.19:04

hei (:
jeg har begynt å lese bloggen din.
syns de er synd på deg at du må oppleve detta så ung,
men bra du har mot & er sterk :)
håper du får leve resten av ditt liv frisk, håper de ordner seg !
Lykke til (:
http://janitapower.blogg.no

nemi<3

23.apr.2009 kl.19:41

Hei=) Jeg vil bare si at jeg blir utrolig inspirert av deg:) Jeg har selv en lever sykdom som kan gjøre at jeg lever kort...og har fremtil nå skjønt at jeg bare kaster bort tid med å gå rundt og gjemme meg i mitt eget skall, for lism, jeg er jo heldig som har fått sjangsen til å få leve i det hele store? eller hva?
Jeg han ikke forestille meg hvordan det er å få gjennomgå det du gjennomgår , men jeg kan love deg at jeg vet hvordan det er å være livssyk;/ og det er ikke morro..Du trenger noen som støtter deg..og kanskje noen som vet litt om hvordan det er..Menibous@hotmail.com , håper virkelig du sender en e-post , det ville betydd noe så sykt..
ps! MISSUNNER DEG SIDEN DU ER SÅÅÅ STERK OG TØFF..

Karoline Monika

23.apr.2009 kl.19:58

Hei!
Jeg må bare si at jeg har følgt med på bloggen din en stund og må si at det er beundringsverdig at du er så sterk! jeg ønsker deg alt godt og håper at legene finner en kur som kan hjelpe deg! :-)

Martine

23.apr.2009 kl.20:09

håper virkelig at du blir frisk snart!
Du fortjener ikke dette... Men du skal vite at du er en helt utrolig jente! Du er modig, og klarer å se positivt på dette! Og du hjelper andre, Regine.. du hjelper andre med samme situasjon, til å se positivt på den!
Jeg er sinnsykt stolt av deg!
Ønsker deg lykke til i fremtiden!
Klem

carina

23.apr.2009 kl.20:11

Du er så utrolig sterk Regine! du har virkelig fått meg til å innse at man skal ta vare på det man har i livet.
Etter og ha lest bloggen din sitter jeg her og er rørt til tårer og håper så inderlig at dette her skal gå bra!
Du skal vite at du er et sterkt menneske som klarer å gå gjennom noe så vanskelig å smertefullt og at du klarer å snakke om det er bare helt beundringsverdig!

Tenker på deg og håper inderlig det skal gå den rette vei:)

Ida

23.apr.2009 kl.20:47

Det er umulig å bli lei deg pga din mediaomtale. Er det noe media faktisk burde skrive om, så er det sterke folk som deg som faktisk har et viktig budskap! Stå på, Regine. Og så utrolig bra du har fått en forlengelse! Du fortjener det.

Dagny Helén

23.apr.2009 kl.20:52

Fortsett å stå på, Regine! Ønsker deg virkelig alt godt!

Ragnhild

23.apr.2009 kl.21:03

Du har sykt fine øyne!!!!!

Suzanne

23.apr.2009 kl.21:11

Hei Regine. Jeg får helt vondt av å lese om det som har skjedd, det kommer overalt. På tv i aviser å jeg har tårer i øynene når jeg ser deg. Dette må være kjempe vondt, å jeg skulle virklig ønske jeg var din venn, med å støtte deg å være med deg hele tiden. Men støtter deg uansett å er med deg hele veien! Du har en superbra blogg, å det er viktig å dele dette med andre. Du er kjempe pen, å nydlig,store,brune øyne!!! Stå på girl, dette klarer du. Jeg skal be til gud for deg! Hilsen Suzanne

Emilie

23.apr.2009 kl.21:27

du er utrolig modig. Jeg kjenner deg ikke men du e tapper..
Håper du blir frisk.

poematic

23.apr.2009 kl.21:44

du gjør meg ydmyk over hva livet er og betyr!
skal ikke glemme deg uansett hvordan dette går! Regine, livets dronning!

RonjaAngelica

24.apr.2009 kl.08:54

jeg vil bare si at jeg har deg i bakhodet hele tiden. Du er en utrolig modig jente, og et stort forbilde for veldig mange! Bilde du la ut på dette innlegget var utrolig pent! Du har et veldig, veldig pent annsikt! Det må jeg si! Stå på Regine, ikke gi opp. Husk at der det er liv, er det håp!!!

Ch

24.apr.2009 kl.08:55

Jeg tror det er umulig å bli lei av deg - du er kjempe tøff, modig og ærlig! Jeg ønsker deg alt godt videre og at du blir frisk. Forresten, jeg må nevne at du har nydelige øyne!

24.apr.2009 kl.10:56

Så fin du er Regina :)

Grethe

24.apr.2009 kl.13:45

Hei Regine =o)
Når jeg ser bildet av deg uten lua på, liker jeg å gi navnet på bildet "JEG TØR!"
Du er modig og vakker!
Klem fra en ukjent langt bortefra.

Marthine

24.apr.2009 kl.13:58

Kjære Regine!
Jeg ser virkelig opp til deg! Du er så utrolig sterk! Og jeg må jo bare si at du er utrolig vakker! Du virker som en kjempe flott jente, så du må bare stå på fordi dette skal du greie!
Nei vettu hva, jeg blir helt rørt hver gang jeg leser et nytt innlegg fra deg. Du er så sterk og modig at alle burde se opp til deg. Det er sånne som deg som virkelig er noe å se opp til.

Jeg sender alle mine beste tanker til deg, håper og ønsker at du har det fint og at behandlingen hjelper!
Stå på, Regine:-)

Linn løseth

24.apr.2009 kl.14:28

Helt enig med alle som sier: Vi blir ikke lei av deg!
Du er en veldig sterk person, håper behandlingen hjelper.
Lykke til vidre :-)

sven

24.apr.2009 kl.16:21

Haha AIDS gg

silje marie

24.apr.2009 kl.16:35

du er så utrolig pen! digger bloggen din. syns du er utrolig tøff som blogger om det. stååå på!!

Regine

24.apr.2009 kl.16:43

Hva er det med deg, sven?

saraahh

24.apr.2009 kl.17:30

Synes synd på deg, kan ikke være lett. Men stå på :)

Malin

24.apr.2009 kl.20:51

Jeg syns det er bra at du har vært i kontakt med media. At andre får høre din situasjon. Så på de klærne, utrolig fine, tenkte jeg skulle kjøpe no, men lytt vente til lønninga kommer :D
Lykke til

Natalie

24.apr.2009 kl.23:13

Jeg synes det er flott at du takker ja til noen av intervjuene osv. Du har åpnet øynene til et helt norge og satt sterk fokus på kreftsaken. Du representerer alle kreftsyke og du gjør en utrolig bra jobb. Jeg håper det går bra med deg. Lykke til videre.

Turid

25.apr.2009 kl.01:11

du er nydelig

HEA

25.apr.2009 kl.08:15

LYKKE TIL VIDERE!
det fortjener du!
du er en fantastisk jente!
du fortjener alt bra :)
og du er faktisk veldig pen i tillegg :D

Karen Anna

25.apr.2009 kl.18:00

Du er virkelig ett flott forbilde, Regine :)
Alltså, jeg kjenner deg ikke, men utfra alt jeg ser her på bloggen din så virker du som ei utrolig moden, sterk og modig jente. Håper virkelig at du blir frisk, for du fortjener virkelig ikke å være syk. Du har jo så utrolig masse flott å bidra med her i verden, og du fortjener å bli få voksen, få familie, utdanning osv. Men alltså, det jeg mente i denne kommentaren var at jeg ønsker deg utrolig lykke til, og at du er ei kjempe sterk og modig jente!:)
Tenker på deg :)

Karen Anna

25.apr.2009 kl.18:02

Og forresten må bare si at du er utrooolig pen, både med og uten hår :) Misunner deg :)

Signe

25.apr.2009 kl.20:57

Jeg synest du er et utrolig sterkt menneske, og jeg beundrer deg! Håper på det beste for deg. Du er kjempepen, selv uten hår! Stor og varm klem fra meg. :)

Benedicte L

25.apr.2009 kl.21:35

En inspirasjon for oss alle Regine! Stå på videre! Bildet var foresten nydelig! Du har en utrolig fin benstruktur og være stolt av ;)

julie

26.apr.2009 kl.03:56

Syns du er kjempe pen jeg! :) Med eller uten hår, fjeset blir det samme :D Kjempe fint bilde, stå på!

Emilie

26.apr.2009 kl.14:22

Du er sinnsykt vakker uansett åssen du ser ut :) ståå på !

estelle :-)

26.apr.2009 kl.19:03

virkelig mange som bryr seg om deg her, og enda flere som gjør også.
min mor hadde kreft, men alt gikk bra. jeg håper alt vil gå bra med deg..
LYKKE TIL!

Heidi Karine

26.apr.2009 kl.21:15

Jeg synes du er veldig tøff! det at du er i kontakt med media synes jeg bare er kjempe flott, du gjør sånn at andre ønsker å hjelpe deg og de andre som har kreft der ute! Lykke til! :)

Nina ^^

28.apr.2009 kl.16:15

Du er et stort forbilde får alle! fortsett å blogge ^^ jeg er hekta

29.apr.2009 kl.15:22

ønsker deg alt vel på veien mot å bli frisk : )

Rebella

29.apr.2009 kl.16:18

Å du skjønneste venn; KLART vi ikke blir lei deg, ingen får LOV til å bli lei heller når det gjelder et så viktig budskap som ditt - og hvis verden utenfor ikke har de minuttene det tar å lese om og se det du har å komme med, hvilket utrolig viktig budskap du har, da er det VIRKELIG så gale med oss at det ikke finnes mye håp, altså! Du er en vakker, sterk person, du har GODE ting å komme med og du fortjener og trenger å bli hørt, så unnskyld deg ALDRI for å ta scenen, for å ta din plass, kjæreste Regine!!!

Nora

01.mai.2009 kl.00:47

du er skikkelig tøff!
stå på, jeg beundrer motet ditt

Celina

01.mai.2009 kl.14:25

det er dumt at leger skal gi opp så fort på allt syns jeg. bra de prøver på nytt igjen du er en modig jente med energi! stå på. foresten du er veldig pen da:)

:(

01.mai.2009 kl.20:42

så lei meg på dine vegne. du er jo så pen og barmhjertig jente!

Stine

02.mai.2009 kl.15:10

"TA VARE PÅ LIVET DET KOMMER IKKE I REPRISE"

Stine Marie

07.mai.2009 kl.15:16

Historien din rører meg og jeg ønsker deg alt godt !

Lina

22.mai.2009 kl.21:00

ønsker deg alt godt!

Mariell

14.jun.2009 kl.10:12

Sett noe så ekkelt eller folkens? Regine Stokke uten hår. Æs, jeg vil spy.

Skriv en ny kommentar

Regine

Regine

18, Kristiansund

Har fått diagnosen MDS/AML - her vil jeg beskrive hvordan det er å leve med/bli behandlet for det. Lurer du på noe? regine1000@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits
Blogglisten