Om å få frem det gode i folk

Mange stusser kanskje over at jeg står frem så mye i media så mye som jeg har gjort. Mange mener sikkert at jeg er utrolig oppmerksomhetssyk osv. Selv om de fleste sikkert synes det er kjempebra! Det jeg mener, er at det er viktig å fremme en slik sak. Mange ungdommer føler seg alene i en slik situasjon. I en liten by, så kan man jo nesten ikke finne så mye som to kreftsyke ungdommer. Det er utrolig vanskelig å havne opp i en slik situasjon. Man opplever at ingen forstår en. For det går ikke an, og det har jeg full forståelse for! Man må gå gjennom noe sånt selv før man i det hele tatt kan forstå hvordan det er. Forstå hvordan det er å leve med den usikkerheten. "Vil jeg overleve dette?" En tanke som slår alle kreftsyke (og andre alvorlige syke).

En slik sak er med på å få frem det gode i folk. Folk engasjerer seg, folk bidrar. En trenger ikke alltid bidra med penger. Det er nok å være et støttende medmenneske. Det er nok å stille opp, vise at en bryr seg. Det er så utrolig viktig at flere mennesker engasjerer seg i andre enn seg selv. Vi har ressursene, vi har mulighetene. Utrolig mange mennesker lider hver dag, og trenger hjelp og støtte, både i form av penger og medmenneskelighet. Derfor oppfordrer jeg dere til å gjøre noe med dette, dere som har muligheten.

Noe som ikke kom så veldig godt frem i intervjuene var at jeg er svært opptatt av at folk melder seg opp som blodgivere og donorer. Det er så utrolig viktig, og jeg har skrevet om det før. Jeg håper virkelig folk kan gjøre det, og ikke bare la det være med tanken. Bare det bidraget er med på å redde liv. Og er det ikke utrolig givende å gjøre noe godt for andre?

Det har blitt utrolig mange oppslag i media. Det merket jeg i dag også. Dere kan lese om meg i dagens utgave av Tidens krav og Dagbladet.

http://www.dagbladet.no/2009/04/18/nyheter/innenriks/sykdom/kreft/kreftforskning/5794831/

Som sagt foregår en kronerulling. Mitt største ønske er at pengene kan gå til forskning på myelodysplastisk syndrom, og for å bedre forholdene for ungdom og voksne kreftsyke. Mer om dette kan dere lese om på facebook "Vi som skal kjempe for Regine Stokke". Det vil etterhvert bli opprettet en hjemmeside. Mer om dette kommer jeg tilbake til.

Ser forresten at jeg er på topplista av blogg.no. Utrolig artig, selv om det egentlig er helt uvesentlig.
I neste innlegg tenkte jeg å poste noen bilder jeg har malt. Særlig resultatet av maleriet i går hjemme hos Else, i galleri "Dragsug"

reginestokkeiblomstereng
(foto: Øistein Monsen)

271 kommentarer

MARTE S

18.apr.2009 kl.13:05

Du er så utrolig modig, sterk osv. Et av mine forbilder!

VildeL

18.apr.2009 kl.13:05

Du er sterk og Modig regine bar stå på!

//Lauritzen.blogg.no

anywhere

18.apr.2009 kl.13:05

Så pent bilde av deg.

Det er viktig at folk blir blodgivere, det kan redde så mange liv. Det er alltid noen som trenger en.

VildeL

18.apr.2009 kl.13:06

Veldig pen er du også!
Du er modig og vakker! Stå på Regine !:D

Marta -

18.apr.2009 kl.13:06

Jeg er helt enig med deg. :-)
lykke til videre i livet !

Jeg har ikke klar og takle dette, men du er kjempesterk som takler dette,modig er du også :)

Emilie

18.apr.2009 kl.13:07

Stå på, jeg ønsker deg alt godt videre!

Kari

18.apr.2009 kl.13:07

syntes du fortjener å få oppmerksomhet:) stå på videre!!
utrolig fint bilde foresten :)

marie

18.apr.2009 kl.13:07

Ståpå Regine. Du er kjempe sterk,

Det var et pent bilde av deg !

Benedikte Bull Ånetsen

18.apr.2009 kl.13:07

Jeg beundrer deg, virkelig.

Alise Johansen

18.apr.2009 kl.13:08

bra at du sier det, du er ikke oppmerksomhetsyk i det hele tatt, du vil bare si hvordan det er! og jeg støtter deg 120 %

Mia Bakken Olsen

18.apr.2009 kl.13:09

Du er veldig modig! Og jeg er helt enig med deg! Fint bilde:)

Karen

18.apr.2009 kl.13:11

Så pen du er! :)
Du fortjener å vere på topplista. Du fortjener det beste :) Men den her sjukdommen fortjener du ikkje. Men stå på! Du må vinne over den. Heier på deg! :)

Helene Gustavsson

18.apr.2009 kl.13:11

Du är otroligt stark som orkar vara så aktiv trots din sjukdom! Vacker och klok är du också. Jag har läst artiklarna om dig i både norska och svenska tidningar. Kramar från Göteborg!

Trine Grung

18.apr.2009 kl.13:11

Jeg støtter deg 100% og syntes det er tøft at du er på topp på Blogg.no og noen har sparka Ida ned...hehe
Kjør på i media, jeg tipset mange om deg (Dagbladet, God Morgen Norge etc etc) og FLOTT at du stiller og retter fokus mot saken og deg selv!!

julie

18.apr.2009 kl.13:12

Hei Regine! Det er utrolig skerkt å lese bloggen din, kan ikke i min villeste fantasi forestille meg hvordan det er å være deg. Ønsker deg alt godt og all lykke videre!

Wenche

18.apr.2009 kl.13:15

Hør godt etter nå Regine.
Det er INGEN som synes du er oppmerksomhetssyk. Vi er alle veldig glade for at mediene skriver om deg. På denne måten kan hjelpen komme fortere også. Vet av erfaring at man ikke alltid sier ja til intervjuer, men de skriver allikevel basert på hva andre medier skriver. (Og da ser det kanskje ut for andre at man har stilt opp for "alle", men det er altså ikke tilfelle). I din situasjon mener jeg dette bare er positivt da det som sagt kan føre til fortere hjelp. Vi er alle blitt glad i deg Regine. Stor klem.

TonjeM'en

18.apr.2009 kl.13:15

Det er utrolig mange som respekterer deg! Det er sterkt å lese bloggen din, for jeg blir på en måte knyttet til deg. Et kjempe pent bilde av deg, det var det det var, du er helt nydelig. Det er på ingen måte rart at du blogger og kjempe bra at du setter saken i lys! :D Stå på!!

Julie :)

18.apr.2009 kl.13:16

Hei jeg ville bare si atte jeg støtter deg 100%. Jeg syntes det var utrolig stertkt å lese bloggen din. Jeg syntes du er en utrolig Modig jente Regine. Bare Ståå på

Det var ett utrolig fint bilde av deg også

Linda

18.apr.2009 kl.13:16

Kjære Regine! :)
jeg har lest masse om deg i det siste, og jeg synes utrolig synd på deg og dine. Samtidig som at jeg beundrer deg utrolig masse for hvor sterk du virkelig er. Jeg håper virkelig at du finner et sykehus i utlandet som kan hjelpe deg og forhåpentligvis gjøre deg frisk. Helt utrolig at ikke legene i dette landet kan gjøre noe mer enn å gi deg cellegift for å forlenge livet ditt. For noen leger sier jeg bare! Jeg er selv på din alder, og kan ikke tenke meg hvordan det er å havne i en sånn situasjon! Fatter ikke at du takler dette engang, du er virkelig et godt forbilde Regine! Tenker masse på deg, skal du vite. Håper så inderlig at du blir frisk.
Stå på, Regine!
Varm hilsen Linda fra Bud i Fræna

Classic Mote

18.apr.2009 kl.13:18

Hei, jeg ville bare si at jeg ønsker deg all det gode og lykke videre i livet! Håper gud hjelper deg ut av all dette, og jeg kommer faktisk til å be til gud for at du skal bli frisk igjen! Ha en strålende liv videre kjære deg. Stor klem til deg

hannahwulf.blogg.no

18.apr.2009 kl.13:22

dette er en helt fantastisk blogg!
du er sterk, modig og. ja, jeg støtter deg 100% uansett!
du er en av mine forbilder!
hvorfor kunne ikke alle være sem deg`?
og vet du hva ? jeg håper så VELDIG at du blir frisk!
STÅ PÅ og male og de andre aktivitetene dine!
jeg tror og håper at du kommer til og bli frisk.
du er en FANTASTISK jente!
det skal du vite.
fortsett med dette Regine! (:

jeg håper at du får det bra i fremtiden ++ :D

klem - hannahwulf

Stine

18.apr.2009 kl.13:24

Hei Regine.
1.Hvis den ene personen som kan hjelpe, leser om deg eller ser deg på TV, og tar kontakt, har oppmerksomheten hjulpet deg.
2.Hvis sykdommen får oppmerksomhet, kan det bidra til mer forskning, slik at andre kan få hjelp.
3.Hvis oppmerksomheten kan gi deg styrke i din kamp, har den også hjulpet deg.

Ikke tenk et øyeblikk på at noen tror eller tenker noe negativt. Gjør alt det du orker og vil selv. Bruk media! De vil jo så gjerne ;-)
Flott at du går god for Facebook-gruppen selv - det er sikkert mange som har lurt på om den var seriøs - nå slipper de å lure.
Klem - Stine

Ime Green

18.apr.2009 kl.13:25

Det er bra at du blir hørt og for en større mulighet til hjelp. Det fortjener du virkelig. Støtter deg hele veien og håper på det beste.

ingvild

18.apr.2009 kl.13:28

du er så sterk! stå på, regine!

elise

18.apr.2009 kl.13:29

Hei Regine. Må bare si at du virker som en utrolig flott jente, og det er bra at du stiller opp i media og får oppmerksomhet rundt livssiutasjonen din. Det er så inderlig lett og ta alle godene i livet for gitt, men du gir alt et annet perspektiv. Jeg begynner i allefall og tenke etter, og det du sier om å nyte livet og ikke la små bagateller hindre deg - det er så sant. Utrolig bra at du har en slik innstilling. Skulle virkelig ønske vi kunne hjelpe deg. Stå på. Best wishes!

Lotte

18.apr.2009 kl.13:30

Kjære Regine.
Må bare si at jeg syns du er en veldig sterk person som ikke bare har gitt opp livet ditt fordi om legene sier det, men at du kjemper videre.
tenker på deg hele tiden og støtter deg videre på veien.
lykke til Regine
stor klem

Hannah

18.apr.2009 kl.13:32

Alltså skulle du kunna skriva på svenska lite? eller typ översätta det du skrivit för fattar ingenting!

Siiw *an

18.apr.2009 kl.13:32

Du har så rett!:-)

Jeg har hørt en episode om en elev læren våres hadde hatt - og hun fikk svulst/kreft?, og de andre elevne GREIDE ikke og reise til henne, fordi dem var så vettskremte og visste ikke hva dem skulle snakke om og var redd for og si feil ting. men da hadde hun eleven sagt at vi kan godt snakke om været!!! spilte ingen rolle bare dem kom på besøk!! ;)

og jeg beundrer deg SIKKELIG!
du er så sterk! og det du skriver har virkelig mening..:]

Hege

18.apr.2009 kl.13:34

Hei Regine.
Mine tanker går til deg! Du er en utrolig sterk jente og det er fint at du deler dine tanker og føleser med oss. Det har hjulpet meg i å forstå min veninne som også har AML. Hun er ikke så åpen om hva hun går igjennom som du er. Mara bor i Nederland (hvor jeg og bor)Hun er 34 år og som sakt har samme diagnose som deg. Legene i Nederland avsluttet behandligen denne uken etter 3 chemo behandliger men negativt resultat. Hun har blitt referert til 2 alternative klinikker, en i Italia og en i USA Taxas. Der er de vissnok mer eksperimentelle og har hatt gode resultater av behandling av AML. Vi venter nå på time for konsultasjon. Jeg leste at du og har blitt referet til utlandet. Kan du dele med meg hva du har blitt annbefalt av legene i Norge og ønsker du informasjon ang de klinikkene Mara har blitt anbefalt? Ønsker deg en veldig god dag. Masse positive tanker og en kjempestor klem fra Hege Aagaard-Nilsen, Amsterdam, Nederland

Tallulah

18.apr.2009 kl.13:34

Kjære Regine .Jeg syns du gjør riktig i å stille opp i media , du belyser ikke bare deg selv men også mange andre i lignendes situasjon og de som "styrer " Norge kan lese om hvor feil de prioriterer og forandre mening så de også ser hvor viktig det er å støtte opp økonomisk og hente hjelp fra andre land.Jeg er imponert over deg , du er en tapper og fantastisk reflektert ung dame , som skal bli frisk igjen.Stå på ! Tenker mye på deg og ønsker deg alt godt .Stor klem :-)

Linde Gilberg

18.apr.2009 kl.13:34

Hei Regine
Jeg er så utrolig utrolig imponert over deg. Du er 17 år og så klok !. Jeg har en datter selv på 17 år og jeg sitter og gråter når jeg leser bloggene dine.. Du er fantastisk. Kanskje går det bra ?
Men du, hvor ser jeg flere bilder som du har tatt ? Kan du ikke legge de ut på foto.no please ? Vil så gjerne så flere, har helt fotodilla selv. jeg ser du har blikket og talentet..
HIlsen
Linde

Stine

18.apr.2009 kl.13:36

Jeg har fulgt bloggen din lenge nå, og det er ingen tvil om at du er en godhjertet jente! Med hånden på hjertet er du den modigste personen jeg vet om. Bloggen din har fått meg og helt sikkert mange andre til å tenke på en litt annen måte. Du får meg til å se det positive i ting, og ikke bare fokusere på det negative. Du er virkelig et godt forblide! Jeg er utrolig heldig som får lese ordene til er så innteligent jente som deg. Du er utrolig talentfull både med ord og fotografier. Og nå gleder jeg meg til å se maleriene dine også. Jeg håper inderlig at du blir frisk! Du er spesiell! Mine tanker går til deg og din familie!

Kristin

18.apr.2009 kl.13:38

Må bare begynne med å si at jeg er enig i alle de positive kommentarene du får! Det er utrolig viktig at du kjemper videre, og får medias søkelys retta mot deg. De som tror du bare er oppmerksomhetssyk burde fått seg et rapp over fingra. Det er VIKTIG det du gjør. Kanskje du får ungdommer i din situasjon til å føle at noen forstår dem, og de føler seg ikke helt alene. Det at du også retter søkelyset på organdonasjon er utrolig flott!! Jeg tror jeg kunne skrevi 10 sider til til deg, men du blir kanskje litt lei av å lese alle kommentarene!
Så jeg avslutter med å si: Lykke til Regine. Jeg ønsker deg alt vel. Kjemp videre! Mange klemmer og gode tanker fra meg ^^,

Charlotte :)

18.apr.2009 kl.13:39

Jeg har ikke skrevet til deg på denne bloggen før.. Tror de fleste ikke helt vet hva de skal skrive heller.. Som du sier at man ikke kan sette seg inn i den situasjonen du står i nå..
Pappaen min drev med hjelpesending i over 10 år før han døde.. Han kunne ikke jobbe på grunn av hjertet.. Etter å ha opplevd flere hjerte infarkt så var det ikke så mye han kunne gjøre.. Men å dra til Latvia var det han sto for og hjelpe folk der nede.. De siste 2 årene dro han dit veldig mye.. Vi hadde en hel garasje fult av leker, klær, sko etc.. 31 August i fjor så døde han på båten på vei hjem.. Jeg vet han døde med et smil om munnen fordi det var på en måte sånn han ville dø, ikke på båten men på latvisk grunn..
Vet ikke helt hvorfor jeg skriver dette, men jeg tror man kanskje ser på akkurat det å hjelpe andre når man selv skal dø..
Jeg er oppvoskst med det å hjelpe andre så godt jeg kan og jeg gir fast penger til 2 forskjellige organisasjoner..
Det er viktig å hjelpe andre som ikke har det så bra som deg selv..

Dette ble langt.. Men jeg ønsker deg all lykke..
Vet det ikke er alle som tror på himmel og helvete, men da pappa døde så fikk jeg litt ro inni meg for jeg viste på en måte at han hadde det bedre, ingen smerter og at han var kommet til et bra sted og du skjønner.. Vanskelig å beskrive følelsen egentlig men håper du forstår..

heartsong

18.apr.2009 kl.13:41

Jeg har ikke ord på hvor modig du er. Ungdom og få en kreftdiagnose? Det er nødt til å være virkelig tøft, men du takler det og du er sterk. Du har nok fått mange til å åpne øynene sine og se at sånt skjer, selv med unge mennesker. Du skriver om dine følelses rundt tema og det hjelper så mange med å åpne øynene sine og se på det som alvoret det er.

Ellers vil jeg bare si at du skriver veldig bra! Du skriver på en måte som jeg liker veldig godt og som gir meg lysten til å lese det du skriver.

Stå på!

Aud-Karine

18.apr.2009 kl.13:42

Jeg beundrer deg for at du er den du er . Stå på videre, Regine. Du fortjener det beste:)

☆ Andrine ☆

18.apr.2009 kl.13:42

Du er veldig modig! Heia Regine!
Og så har du utruleg kul klesstil! :-)

www.AstridKM.blogg.no

18.apr.2009 kl.13:43

Stå på, Regine! Jeg har troa på deg!
Du er fantastisk pen. :- )

Emma Lovise

18.apr.2009 kl.13:43

Er heilt enig i det du seier, at bare folk kan bidra. Eg blei donor i en alder av 13 :)

tessiecake

18.apr.2009 kl.13:45

Hei :)
Synes du er utrolig tøff som er så åpen om sykdommen, og at du setter fokus på den, ikke bare for deg selv, men også for andre i din situasjon.
Stå på Regine :)

mariannebn

18.apr.2009 kl.13:46

Du er en så fantastisk person Regine! Jeg unner deg alt godt, og håper på det sterkeste at du blir frisk!

Elin

18.apr.2009 kl.13:46

Jeg synes det er utrolig bra at du er øverst på blogg lista. Du er en mye bedre blogger enn Ida. Du blogger om noe bra. alvolig og sant. Hvem vil lese om hvem som var på bloggfesten, hvilken klær Ida har på seg eller at hun graver seg under dyna fordi hun og kjæresten ikke er sammen lengre:P Da vil vi mye heller lese om et virkelig liv som ditt. Du er tøff jente og et forbilde for mange. Stå på! Du blir firsk- det vet jeg!

Stine

18.apr.2009 kl.13:46

Du setter jammen ting i perspektiv. Tenk på folk som syns det er jordas undergang at kjolen de ønsket seg er utsolgt, eller at de har en dårlig hårdag... Vi burde sette mer pris på det livet vi har!

Elin

18.apr.2009 kl.13:47

frisk*

Johanna

18.apr.2009 kl.13:47

Kjære Regine!
Du er så modig som står fram og er så open om dine tankar og følelsar på denna måten! Du er for all del ikkje oppmerksomheitssjuk og det at du tørr å stå fram på denna måten kan hjelpe deg og det har uten tvil hjelpt mange andre! Du opnar augene til så mange som virkelig trengte eit spark bak for å sjå kor utrulig bra me faktisk har det som har god helse og familie/ venner rundt oss. Stå på og fortsett å leve i håpet og vere så tøff og modig som du er! Du fortjener kvar minste medieoppslag som blir laga om deg! Du set lys på ting som knapt nokon tørr å snakke om!
Har forresten meldt meg som blodgivar etter oppfordring frå deg! Men får ikkje lov å gi pga låg blodprosent...:/ Men når det er komt i orden igjen etter nokre månader på tablettar, då skal du vite det at eg vil stille opp som blodgivar!
Ha ei flott helg og stå på!

Roger

18.apr.2009 kl.13:48

Til Linda Gilberg, du kan se bildene hennes her: http://smirr.deviantart.com/

nolie

18.apr.2009 kl.13:48

Du er så modig! Alt du sier er såå rett!
Du er et stort forbilde! Stå på Regine!! =D

Kine

18.apr.2009 kl.13:49

Jeg syntes du var bare oppmerksomhet sjuk..
Men faan jeg er fordomsfull X)
Jeg leste litt mer av innleggene dine og intervjuet på Nrk, og da tenkte jeg; shiiiit :o

Du fortjener å være øverst av blogglista, og få oppmerksomhet.
Du er ett forbilde for mange med kreft o.l !

Stå på!

Ida Kornelia

18.apr.2009 kl.13:50

Stå på, Regine! Du skal bli frisk! Pene jenta:)

Varm klem fra Ida Kornelia.

18.apr.2009 kl.13:51

Er så enig med deg! og forresten, en trenger virkelig ikke hår for å være vakker :)

marte antonsen

18.apr.2009 kl.13:51

så utrolig modig du er. Du har en så utrolig sterk personlighet !
dette skal gå bra, regine !
bare vent å se :-)

camilla

18.apr.2009 kl.13:52

du er modig! jeg skal tenke på deg og ønsker deg alt godt!

Ms North

18.apr.2009 kl.13:52

Et veldig bra innlegg! Gleder meg til å se bildene du har malt i neste innlegg :)
Du er utrolig pen.

Crispo

18.apr.2009 kl.13:53

Skrevet om deg : )
Www.LivingInDarkness.Blogg.No ^^
- Alle lykkens klemmer fra Hannah som støtter deg ^^

Emilie

18.apr.2009 kl.13:53

Jeg har veldig lyst til å begynne med å gi blod, men jeg har hørt at man må være 18 for å gjøre det? stemmer det?

Mine tanker går til deg.

Emilie

Kaja

18.apr.2009 kl.13:54

Du er utrolig sterk, og jeg er helt enig med deg :) Dessuten elsker jeg fotografiene dine, jeg er fotograf selv og synes du er kjempeflink :)

18.apr.2009 kl.13:54

Du får meg til å tenke på hvordan jeg bruker dagene mine. Det er viktig at man bruker den tiden man har så godt som mulig, enten den er lang eller kort. De dagene man har fått utdelt må man få noe ut av for de er i grunnen alt man har.

agge

18.apr.2009 kl.13:54

jag beundrar dig verkligen och hoppas o håller tummarna att det här ska gå bra.

duracellbaby

18.apr.2009 kl.13:55

Vet ikke helt hva jeg skal skrive, men ønsker å fortelle deg at du er modig og tøff:)
Og jeg håper så inderlig at noen kan hjelpe deg!!
Ufattelig trist, jeg gråter hver eneste gang jeg klikker meg inn på bloggen din:(
Lykke til :)
Stoooor klem fra meg:)

Helena

18.apr.2009 kl.13:57

Hej Regine!
Vilken tjej du är! Så vacker och livsstark! Jag beundrar dig! Läste om dig i en svensktidning i dag och bara kände att jag måste kika in på din blogg!
Man klarar mycket mer än man tror så kämpa på! Jag hoppas värkligen att du och din familj ska hitta en behandligng någonstan som fungerar!!! Jag själv har haft cancer, det är borta nu. Fick det när jag var 20 år nu är jag 24 år. Att leva med cancer är en jobbig resa som ingen kan förstå förrens man sitter i båten själv. Man klara mycket mer än man tror och har en otrolig kraft inom sig! Jag önskar dig all lycka som finns! Tusentals energi fyllda kramar till dig Regine!!! ♥♥♥

keno

18.apr.2009 kl.13:58

heiså deg på vgnett og var utrolig sårt å se deg snakke "live". utrolig bra at du er i mediene. en slik sak du kjemper mot/for er utrolig viktig. jeg ønsker deg det beste av hele mitt hjerte. synes også at det er viktig at du er på topplista. det belyser saken din og gir deg mye støtte håper jeg... gleder meg til å se bildene du har malt. var kjempefine de jeg så på videoen. sorg er den beste inspirasjonen, desverre. maler jeg også, burde ta en malesession sammen :) eller så skal jeg få sendt deg et bilde når jeg får tid til å male, for du inspirerer meg utrolig :) hold on, be strong regine. we`re all here for u (:

Elin

18.apr.2009 kl.13:58

Det er med stor beundring jeg leser gjennom bloggen din. Du er modig og sterk og samtidlig et utrolig godt menneske. Det er så urettferdig at sykdommen rammet deg. Jeg skal gjøre alt i min makt til å bidra, hjelpe personer som trenger hjelp. Tusen takk for at du gav meg en oppsiktsvekker, Regine!

Tme

18.apr.2009 kl.14:01

Jeg skrev litt om deg på bloggen min jeg, hvis det var greit? : )

Mina - Miss moodswings

18.apr.2009 kl.14:02

Regine, du er ikke bare på topplista, du er på 1.plass! Er ikke deeeet kult? :D

Forresten, så har jeg utrolig lyst til å se maleriene dine. Jeg så noen i intervjuet fra dagbladet, men det hadde vært koselig å se flere, du er så flink!
Stå på videre, Regine (:

Monica

18.apr.2009 kl.14:06

Alle krysser fingrene for deg, Regine ! :)

Åshild Hauknes

18.apr.2009 kl.14:12

Du er et utroli sterkt menneske Regine. Tror mennesker kan ha godt av å lese alt du skriver. mange tar livet som en selvfølge, men sykdom styrer vi ikke over. Lev livet mens dere kan. Takk for at du er til Regine, takk for at du er så tøff at du deler det med oss. Lykke til videre, å husk IKKE GI OPP. Klemz

E M M A

18.apr.2009 kl.14:13

Jag beundrar dig, du är så stark och modig! Verkligen.

Du är jätte duktig på att fotografera också! Mina tankar går till dig Regine!

Kamilla

18.apr.2009 kl.14:13

Kjære Regine:)
Du virker som en helt fantastisk og utrolig strek jente! Jeg tror alle som leser bloggen din vil få utbytte av det. Jeg sitter hjemme og sturer med brukket arm og lungebetennelse, og helt frem til nå har jeg syntes syndt på meg selv. Men etter å ha lest om deg og dine opplevelser, får det meg til å innse at sånne småting som jeg "sliter" med, ikke betyr noen verdens ting! Det var nesten så det gikk opp et lys for meg.. Hva er vitsen i å sitte inne og sutre for en brukket arm med gips og en liten lungebetennelse som sikkert vil gå over om noen få dager? Jeg har jo livet! Jeg slipper å være redd og bekymret for om jeg kommer til å oppleve min neste bursdag. Det er jo ingen garanti at jeg får det heller, men jeg slipper å gå å tenke på det og bekymre meg for det. Jeg skal virkelig prøve å bli flinkere til å sette pris på livet! Små materielle bagateller i dagliglivet skal jeg bare glemme! Jeg skal sette mer pris på små gleder, og leve livet her og nå! Du er virkelig et forbilde for alle og en hver Regine! Du viser at du er sterk ved alt du skriver her, og jeg tror du er sterk nok til å overleve og komme deg ut av dette også!
Fortsett og holde humøret oppe, kjemp videre for å finne sykehus og bare vær sterk! Jeg sender og masse varme tanker og krysser alt jeg har for at dette skal gå bra! Lykke til :)

Ingrid

18.apr.2009 kl.14:14

Lykke til, Regine! Dette klarer du.
Skulle gjerne vært blodgiver, men man må jo være 18 år for det...

Nina Therese

18.apr.2009 kl.14:16

Kjære Regine.
Jeg er veldig glad for at du blogger om det som skjer med deg, at du tør å kaste et lys på denne forferdelige sykdommen.
Du fortjener alle gode ord du får, du er virkelig et forbilde for alle aldersgrupper.
Du fortjener ikke å gå igjennom alt dette vonde, virkelig ikke.
Men det at du klarer å gjøre noe positivt med det og hjelpe andre det står det respekt av.
Jeg håper virkelig du finner en lege som vil hjelpe deg videre og at alt dette ordner seg.
Du har mye å gi i livet og du fortjener sjansen til å leve ut alle dine drømmer.
Jeg tenker på deg og tar deg med i hverdagen min..
Lykke til videre og stå på, styrken din går over alle grenser. Det er helt utrolig.
Klem fra Nina:)

Iselin

18.apr.2009 kl.14:18

Synes du er så utrolig vakker og modig!!
Tenker på deg og dine nærmeste..

FL

18.apr.2009 kl.14:22

Hei Tøffa!

Du er ikke oppmerksomhetsyk, det skal du ikke tenke på. Det som bekymrer meg er hvordan du takler det trøkket som kommer nå som media har skrevet om deg. Det er idioter som vil prøve å utnytte deg, og jeg har allerede sett noen eksempler her inne. Vær sterk!

Jeg håper du får hjelp til å takle trykket. Det er lov å si NEI.

Du får kose deg masse i dag. Ønsker deg alt vel!

FL

PS: Hva er det med dere Kristiansundere som gjør at dere er så gode på kunst og kultur? (JA, du er en stor kunstner)

Mia Bakken Olsen

18.apr.2009 kl.14:23

http://minimia.blogg.no/1240056202_forandring_fryder.html#comment , jeg skrev et innlegg om dette, så om du vil lese så trykk på denne linken:)

Celiné

18.apr.2009 kl.14:24

Du är så otroligt vacker! Och jag hoppas att cancern försvinner snart! Jag hoppas du kommer inte försvinna ifrån denna jorden på ett tag

Elisa..

18.apr.2009 kl.14:26

jeg er enig med hun elin om at Ida Wulff er kjedelig.. Blogger om ka klær, ting osv ...Og marie amanda ?? kem bryr seg om det? det beste er ka folk jørr i sitt liv og sånt :) du er det beste eksempelet ^^ good luck, vennen ;)

emilie

18.apr.2009 kl.14:31

jeg håper virkelig du vinner denne saken og kommer deg gjennom alt med pust i munnen. har nå lest gjennom hele bloggen din og har felt mange tårer for deg. det at jeg klarer å leve meg litt inn i det og blir så trist som jeg har blitt, viser hvor fælt dette er for deg for jeg kan ikke engang forestille meg hvor jævli det er men alikavel gråter jeg. tenker på deg og krysser alt jeg har av ting som kan krysses, FOR DEG.
utrolig pent bilde, forresten! du er nydelig.

Anni

18.apr.2009 kl.14:33

Hei Regine. Har lest en del på bloggen din. Du virker som du er utrolig sterk, forstår at du ikke er det til tider, fordi du nå har fått den sykdommen du har og er usikker på om du finne ret sykehus som kan gjøre mer for deg! Håper virkelig at det er et sykehus som gjør mer! Du skriver ikke så mye om symptomene dine enda, når fikk du diagnosen først gang? Leste at du ble bedre, men rett før påske ble du verre igjen. Har du mye vondt er noe av det jeg lurer på? Lest en bok for ikke lenge siden(husker ikke hve den heter, noe med at kvinne går på sykehus, mann går på bar) hun kvinnen fikk kreft, mannen hennes taklet dette med å begynne å gå mye ut, det er jo uvesentlig, men denne kvinnen hadde mye vondt. Var senge liggende i ukesvis og orket ingen ting, kastet mye opp og til slutt klarte hun ikke å gå på do.
Du maler, blir intervjuet og oppdaterer her på bloggen så er din daglige form ganske ok? Eller er du bare veldig sterk?
Tenker masse på deg, dine familie, alle som står deg nært og alla andre som er i en slik situasjon.
Klem Anni

B4remeg

18.apr.2009 kl.14:33

Historien din rører meg langt inni hjerterota! Stå på Regine!:)

Chalten

18.apr.2009 kl.14:38

Forstår ikke hvordan noen kan tenke at du er oppmerksomhetssyk. Du er uten tvil stor inspirasjon for mange mennesker. Stå på vildere :)

OleHofsøy

18.apr.2009 kl.14:39

Du er tøff Regine, rett og slett, og at du heller vil bruke penger på å fremme saken, og sykdommen, og ikke bare deg, det er utrolig.

Jeg har nevnt deg i bloggen i dag, men på en litt annen måte enn "Stakkars Regine" som veldig mange andre har gjort. Jeg vil gjerne høre hva du synes om innlegget mitt om du har tid, og jeg håper du ikke tar det negativt.

Jeg ønsker deg alt godt, og håper virkelig at leger finner ut en løsning for sykdommen, slik at du og alle andre med samme sykdom kan leve er verdig liv som dere fortjener!

Helene

18.apr.2009 kl.14:43

Stå på! =)

elise

18.apr.2009 kl.14:46

Jeg tenker at det kunne like gjerne ha vært meg. Det kunne vært hvem som helst. Det at det ble akkurat deg er utrolig synd. Det hadde også vært synd hvis det ble en annen en deg. Ingen fortjener dette! Jeg håper virkelig at du blir frisk. Du er mitt nye forbilde! Du virker som et utrolig sterkt menneske og ikke gi opp! dette kommer til å ordne seg! Stå på.

Catarina

18.apr.2009 kl.14:47

Du er så utrolig nydelig Regine!
Håper alt ordner seg og at dere finner en lege som kan hjelpe deg!
Jeg skal gå og melde meg som blodgiver og donor nå.
Tenker veldig mye på deg vakre jente, stå på!

elise

18.apr.2009 kl.14:48

p.s: Kjempefint bilde av deg! :) Du er kjempepen.

mia trøen

18.apr.2009 kl.14:50

stå på, du er sterk

Suzanne

18.apr.2009 kl.14:50

Jeg tenker på deg hver dag. Du er utrolig sterk og modig!Ikke gi opp! Du klarer deg!

LenaS

18.apr.2009 kl.14:51

Stå på videre! Du virke sykt sterke og modige, så du komme te å klara å komma igjennom detta. Du e et godt forbilde for kreftsyke barn. Ikkje barra for kreftsyke, men for alle med den styrken og modigheten du vise! Hvertfall for meg. :) Stå på!

Kai

18.apr.2009 kl.14:56

Du er jo en av få personer som faktisk fortjener oppmerksomhet i media. Synes det er kjempefint at du har krefter til å være så tilgjengelig. Stå på! lykke til videre. :)

Lise Ohr

18.apr.2009 kl.14:56

De som mener du er oppmerksomhetssyk, maa vaere utrolig lite reflekterte mennesker. Du snakker om temaet liv/doed, du skaper oppmerksomhet rundt benmargsdonasjon og blodgivning, du hjelper oss andre aa forstaa deg og andre som lever med alvorlig sykdom, du faar mennesker til aa sette pris paa ting i hverdagen. Uansett hva som skjer med deg Regine, saa har du virkelig faatt utrettet noe stort i livet ditt. Jeg har stor respekt for deg! Fortsett slik du gjoer. Du er verdifull !

Khim

18.apr.2009 kl.14:59

Regine, du beviser til fulle viktigheten av å ikke kaste bort livet. Jeg beundrer deg for å være så åpen om noe som for mange er vanskelig å snakke om. Du er inspirerende og gjør en viktig ting for alle mennesker, yngre og eldre som er i eller kjenner noen som er i samme situasjon.

Tusen takk for at du gjør verden litt vakrere! Stå på videre!

gina

18.apr.2009 kl.15:00

Du er sterk, du er vakker. stå på helt ut Regine, tenker på deg!

Alexandra Svetlana

18.apr.2009 kl.15:02

Jeg kom over noe nå nettopp, Regine. Kansje har du hørt om det, kanskje ikke. Men det sies at på dette kreftsenteret blir alle med kreft friske:
MD Anderson cancercenter, Houston USA.

www.mdanderson.org/

Nå har jeg sittet her og lest alle innleggene dine til hvem vet hvor lang tid tilbake i flere timer, du virker umenneskelig sterk Regine. Et forbilde for hvem som helst.
Ting kommer til å gå seg til, jeg har troen på det:) Hold ut.

Line

18.apr.2009 kl.15:04

Jeg syns det er flott at det går ut i avisen! Folk får mer lyst til å hjelpe, ikke bare å hjelpe deg men å hjelpe andre! Jeg satte inn penger på kontoen som går til deg og penger til kreftforskning!
Stå på Regine!

julia

18.apr.2009 kl.15:05

fin blogg! :-)
jeg har aldri sett deg i topplisten før, og plutselig er det noen som er over ida wulff! Det er kjempebra jobbet! :-D

Preben

18.apr.2009 kl.15:06

Hei Regine.
Jeg håper og tror at det er svært få, både i Norge og Sverige som mener at du er oppmerksomhetsyk!
Det du gjør, er å åpne øynene til folk, om hvilken drittsykdom dette er, og ikke minst hva som skjer når Helse-Norge ikke vil gjøre mer for deg som pasient. Desverre er det for mange tilfeller av dette i Norge, og som må til utlandet for behandling. og ikke minst betale den av egen lomme.. Når man gir opp her i landet, bør i det minste betaling av videre behandling betales av staten.. Noe som kanskje skjer, om flere går ut i media?
Vi hadde hørt svært lite om kreft, før vi plutselig sto oppi det selv. Mye pga at folk flest helst ikke vil snakke om det. Så det bør virkelig komme mer fokus på kreft, som rammer flere enn man tror!
Jeg/vi håper bare du greier presset fra både media og folk rundt.
(kanskje det hadde vært en fordel med hemmelig nr, som kun de nærmeste har?)
I tillegg håper vi at alle som skriver her, setter inn 100 kr (minst:) på kontoen! Isåfall har du jo snart til utenlandstur!
Stå på videre! Vi heier på deg!

julia

18.apr.2009 kl.15:08

btw, stakkars deg :(
jeg synes det er utrolig trist ... :(

Lise

18.apr.2009 kl.15:08

Hei Regine!
Ble veldig roert av historien din. Du virker rolig og veldig klarsynt, mange vise ord fra en modig, begavet 17-aaring. Haaper du vinner kampen din mot alle odds!!!

Tonje

18.apr.2009 kl.15:08

Du har søt stemme :'DD Og du har kjempedigg stil! :')) awww..

Anniken

18.apr.2009 kl.15:10

Du er en utrolig nydelig og flott person Regine. Håper så inderlig at noen kan hjelpe deg, vi trenger gode mennesker som deg i vår verden:).

Julie Helene

18.apr.2009 kl.15:12

syns ikke du virker opmerksomhets syk i det hele tatt! Syns det er tøft av deg og stå frem, og det er utrolig viktig at du opplyser folk om både sykdommen din, og om bl.a. blodgivning! Selv, har jeg bestemt meg for og begynne og gi blod. Fortsett og vær sterk, og historien din har rørt utrolig mange, inkludert meg!

MIRTILLI

18.apr.2009 kl.15:16

Regine, du skal bare vite dette, du er en utrolig sterk person! selvom jeg ikke har møtt deg, så vet jeg det. Dette kommer til å gå kjempebra! Jeg har troen på deg. Stå på videre og masse lykke til!!

klem elise

Silje

18.apr.2009 kl.15:17

Det er fantastisk at du står frem med saken din Regine! Mange trenger det! Jeg skulle ønske venninna mi gjorde det da hun var syk. Da ville folk forstått mer, kanskje ville det åpnet øynene til leger, media og andre syke. Jeg syns det er viktig at folk hører slike historier. Livet er ikke en dans på roser, og folk bør være mer takknemlige. Bare det å være frisk bør man være lykkelig over hver dag. Min venninne lærte meg alt dette, hun har gjort meg, og mange andre til bedre mennesker ved å få oss til å skjønne at man ikke skal sutre over små ting. De oppdaget dessverre kreften hennes da det var altfor sent. Det var forferdelig å miste henne. Men stå på Regine! Folk bør høre på det du har å si! Andre som er syke trenger en som deg som kan stå frem og snakke om hvordan dette er. Om jeg hadde vært syk ville jeg satt pris på dette!

Christian

18.apr.2009 kl.15:19

Hej!
Trevlig blogg.
Besök gärna min blogg också, har bara 1-2 kommentar ännu så ni är varmt välkommna att skriva i min blogg också, föresten bloggen handlar om kändisskvaller och skandaler och det berör alla typer an kändisar så det är ingen kändis som går fri.

/Christian.

Dragana : )

18.apr.2009 kl.15:20

du er en veldig sterk person ! stå på

Ina

18.apr.2009 kl.15:21

Jeg syns det bare er veldig bra at du står frem, du får andre mennesker til å hjelpe også! Det sier litt om deg:) Ikke gi opp håpet!

Ingrid Elisabeth

18.apr.2009 kl.15:23

Jeg har meldt meg som blodgiver. Jeg som ung og frisk kan jo gjøre noe med det blodet jeg har til overs :-)
Lykke til videre.

elise

18.apr.2009 kl.15:26

Kjære Regine..

Ikke mist troen! Dette kommer til å ordne seg- det har jeg på følesen. Jeg føler virkelig med deg. Kommentarene stiger.. jeg kommenterte i stad, men det er myyyye lenger opp nå. Uansett: Du fortjener all denne oppmerksomheten! Dette skal ordne seg, Regine. Endelig noen som har kommet over Ida på topplisten.

Håper alt går bra! Det skal det! :) Stå på, Regine!!
Tenker på deg og dine nærmeste.

Elise

Margit

18.apr.2009 kl.15:30

Jeg tror absolutt ingen mener at du er oppmerksomhetssyk! Kjempebra at du tør å stå fram i media med din historie! Du har grepet et helt land med historien din, og du fortjener hvert lovord og all positiv oppmerksomhet du kan få! Lykke til! :)
Klem fra Margit.

Barbro Havela

18.apr.2009 kl.15:31

Lilla söta Regine, Jag hoppas verkligen du får den bästa hjälpen för din sjukdom..tänker på dig. Många varma kramar sänder jag till dig Barbro Havela. Piteå, Sverige.

adeleen

18.apr.2009 kl.15:34

Jeg syns syns på deg, du er ganske sterk som klarer detta !
Lykke til videre!
Du er pen uten hår å :)

Cathrin

18.apr.2009 kl.15:34

Du er sterk og tøff.

Dette er jeg sikker på at du kommer deg gjennom.
Det vil sikkert bli tøffe tak, men jeg tror du kommer til å leve ett langt og innholdsrikt liv.
Ønsker deg masse lykke til!

Klem fra Svalbard!

18.apr.2009 kl.15:35

Kjære Regine.
Jeg ble først oppmerksom på bloggen din i dag.
Dette er det sterkeste jeg noen gang har lest.
Takk for at du vil dele med øvrigheten. Hvor får du styrken fra???
Hvis noen mener du er oppmerksomhetssyk, så la dem, for vi har virkelig bruk for såkalte "oppmerksomhetssyke", oppegående,sterke og ståpå mennesker som deg.
Jeg håper så inderlig at Dere klarer å finne en kur el. medisiner som kan holde f***skapet i sjakk.
Det er så tragiskt at noe slikt skal ramme en 17åring, så kreativ og ordflink.
Nå er det på tide at LYKKEN står DEG bi.
Håper du får en knallfin utstilling.
Jeg vil følge med på bloggen og håper og ber om at det går deg bra.
Jeg er ikke kristen, men det finnes mer enn luft mellom himmel og jord.
GI ALDRI OPP.

Med dypest respekt
Olaf Nielsen

Du er et av mine største forbilder! Det er så bra at du skriver om dette, og hjelper folk med problemer! Du fortjener oppmerksomheten mye mer enn de andre på lista til sammen, og de som ikke forstår det, forstår ikke alvoret i det du formidler. Du gir et flott budskap, og fortjener ikke dette! Bloggen din er fantastisk, du tar fantastiske bilder og du ser helt fantastisk ut, lik personligheten din! Selv om jeg ikke kjenner deg, støtter jeg deg!

Det kommer til å gå bra!

Hanne

18.apr.2009 kl.15:36

Hei Regine:)
Du er en utrolig flott jente, både utseendemessig og personlighetsmessig, det har jeg hvertfall fått inntrykk av etter å ha lest bloggen din, og diverse artikler i aviser. Jeg ønsker deg lykke til, stå på! Du skriver veldig bra, og jeg tror at oppmerksomheten du tiltrekker deg (for det er virkelig positivt) vil få et bra utslag. Flere vil kanskje begynne å tenke mer over det du skriver om, som det å donere og gi blod.

Alle tenker på deg og støtter deg, dette kommer til å gå bra!

Hjertelig hilsen Hanne.

Helene

18.apr.2009 kl.15:36

Jeg ser utrolig opp til deg. Du er så utrolig sterk!
Håper virkelig at at du får den beste hjelpen du kan, og at du får oppleve 18 års dagen din. Du fortjener det!
Lykke til videre!

Tor

18.apr.2009 kl.15:37

Takk Regine....
Takk for at du er så sterk...
Takk for at du viser verden at der er mer til livet enn man skulle tro...
Takk for at du gir MEG livsgnisten tilbake...
Og til sist; takk for at VI får lov til å støtte DEG i din kamp.
Jeg håper vi kan gjøre en forskjell.. Mange klemmer fra meg :)

Lisa Husteli

18.apr.2009 kl.15:37

Hei
Jeg synes du er modig :-)
Lykke til vidre

Mona

18.apr.2009 kl.15:38

Hei Regine!
Jeg må si du er en uvanlig modig og reflektert 17-åring. Stå på!

Inger

18.apr.2009 kl.15:40

Lykke til, du fantastiske menneske!
Du er med å gjøre verden til et godt og vakkert sted!

18.apr.2009 kl.15:41

du er pen:) stå på regine

Maaria

18.apr.2009 kl.15:42

Stå på Regine, alle kjemper for deg. Har sett deg i byen før, lykke til vidre, du fortjener alt godt !

Helene

18.apr.2009 kl.15:43

Du er helt utrolig som klarer å stå på så mye som du gjør!
Du virker som en jente med utrolig mye guts:- )
Stå på!

Karina

18.apr.2009 kl.15:46

Du har så helt rett i det du skriver om å nå ut til andre i din situasjon. Flott å stå fram i media! Syntes du er kjempemodig og sterk! Situasjonen din går inn på meg på en slik måte at jeg for det første skulle ønske jeg kunne hjelpe deg frisk med en gang, og for det andre bringer den frem sider ved meg som gjør at jeg ønsker å hjelpe andre også, og engasjere meg. Syntes det er kjempebra av deg å stille opp mye i media! Ønsker deg lykke til videre! Stå på!

bluebutterfly

18.apr.2009 kl.15:48

Det er bare modig gjort av deg å stå frem sånn! Du fortjener virkelig 1. plassen på blogg.no Endelig ei som ikke klager over kjærlighetslivet eller livet.. Stå på videre..

Maria Madsen

18.apr.2009 kl.15:48

Hei. Jeg har aldri møtt deg men du virker som en fantastisk og vakker person. Det setter virkelig ting i perspetiv når en så flott jente som deg må vente på å dø. Jeg håper du finner en måte å bli bedre på, du fortjener ikke å dø! Elsker bildene dine btw:P og sånn tilslutt synes jeg det er bra du står fram i media, det får folk til å tenke, og det trenger de!!!

Tore på sporet

18.apr.2009 kl.15:51

synes ikke det er teit å stå frem i aviser, tv osv. det er som du sier en god måte å få frem budskapet ditt til alle andre som kan være i samme situasjon og samtidig informere oss om hva som skjer med deg. det er jo en ypperlig sjanse der leger kan kontakte deg når de har hørt en del om deg i media og sånt.

må også si at det var et nydelig bilde av deg :-) synes du ser ganske pen ut sånn som du er uten hår. selvfølgelig vil du ikke si det og si at du vil ha håret tilbake, men du kunne sett mye værre ut. det fremhever bare det pene ansiktet ditt, og det er fakta. stå på, regine! jeg følger med deg uansett hva som skjer. dette skal du klare!

Ingunn

18.apr.2009 kl.15:53

Du er utrolig modig :) Stå på, og lykke til! :)

Stine Helene

18.apr.2009 kl.15:54

Nydelig bilde av deg! :) Jeg skal helt klart donere blod og bli organdonor. Skulle da bare mangle!

Live O'Hoff

18.apr.2009 kl.15:56

Jeg beundrer motet ditt, og krysser fingrer, tær og alt som er for at du blir frisk. Så må jeg bare få sagt at du er nydelig, både med og uten hår.

Ida Haug

18.apr.2009 kl.15:56

Så utrolig nydelig og sterk du er! Beundrer deg!

Ingvild Elise

18.apr.2009 kl.15:57

Kjære Regine. Jeg har fulgt bloggen din en stund nå, og følger med på hvordan det går med deg. Jeg synes det er utrolig trist at vi, som en av de rikeste landene i verden, bare gir opp å redde folk, som fortsatt har håp. Slik som du. Du er en av dem. Og på måten du skriver og tenker, tror jeg du hadde klart å overleve flere forsøk på å gjøre deg frisk. Du virker som en sterk person, som gir alt, før du mister håpet. Jeg håper virkelig alt ordner seg for deg! du skal vite at mange av mine tanker går til deg. Kunne bare ønske jeg kunne gjort noe for å redde deg. Jeg vil ønske deg mye lykke til, du har allerede nådd langt, og du vil nok nå mye lenger!

Eirik Nilsen

18.apr.2009 kl.16:01

Hei Regine.
Vil bare si at historien din rører meg veldig, og synes du er ei utrolig sterk og modig jente, med stort pågangsmot.
Håper, og ønsker deg alt godt, og at du vil bli frisk igjen.
Ingen fortjener det du opplever nå.

Eirik Nilsen.

Bahar D

18.apr.2009 kl.16:03

Jeg kommer ikke over at dette har skjedd med en så søt, vakker og jordnær jente som deg! Jeg kan ikke engang tenke meg hvordan du føler deg nå. Men du skal vite at det er hundrevis/tusenvis av bloggere,familie og venner som tenker på deg hele tiden og skal ønske deg godt. Jeg krysser fingerene mine for deg! klemmer : )

madeleine

18.apr.2009 kl.16:06

du virker som en utrolig søt person med en herlig sjarm. Håper alt går bra!

Blondinhenke

18.apr.2009 kl.16:07

Läste om din kamp på www.expressen.se. Ville skriva några ord till dig, men vet inte riktigt vilka ord som skulle passa. Jag kan håller tummarna för dig! :(
Gleder meg til å se bildene du har malt. Du er så herlig Regine =D

Emma

18.apr.2009 kl.16:09

Stå på Regine. Du er sterk.

Anneerkul

18.apr.2009 kl.16:10

Jeg beundrer deg virkelig, Regine. Du er så modig og tøff. Du vil hjelpe andre, selvom du er midt oppe i en situasjon nå. Du har helt rett, dette får virkelig frem det gode i oss medbloggere. Mange bryr seg, og mange vil gjøre noe :)

Kristin

18.apr.2009 kl.16:13

Du er så sterk! Stå på, håper det er et sykesuh som kan tilby mer hjelp. Stor klem.
Ps! Du er superflink til å ta bilder!

Jenny

18.apr.2009 kl.16:13

Jeg vil bare si at du er en helt utrolig person og ikke minst sterk! Jeg har ikke mange forbilder, men du er hvertfall en av forbildene mine. Helt sant :)
Lykke til videre!

Ina

18.apr.2009 kl.16:14

Så flott og tøff du er, Regine, jeg er imponert over deg. Jeg skal følge med og håpe for deg - ha en god lørdag :-)

kristin

18.apr.2009 kl.16:20

Du er så pen:)
Jeg håper virkelig at alt går bra til slutt !

Nina

18.apr.2009 kl.16:23

Så akkurat nettvideoen på Dagbladets hjemmeside, og ble veldig rørt. Du virker utrolig sterk, og jeg ser virkelig opp til deg!

Jennifer

18.apr.2009 kl.16:24

Hej Regine!
Jag blir verkligen inspirerad av dig! Jag beundrar dig eftersom du verkar ha en livsglädje som många människor inte har. Jag blir inspirerad att inte klaga på småsaker, utan istället uppskatta livet mer. Jag önskar dig all lycka, för det är du värd!

Veronica

18.apr.2009 kl.16:24

Du klarer dette!

Camilla

18.apr.2009 kl.16:25

Hei, Regine! (:
Bloggen din er utrolig bra, og du skriver veldig bra også.
Du sier så masse ting som gir veldig inntrykk. Jeg får tårer i øynene når jeg leser bloggen din.. Det må være tøft å være ungdom og få den diagnosen du har. Det kan ikke beskrives med ord! Jeg er imponert over at du klarer deg så bra som det du gjør. Det er jo helt utrolig! Du gjør det eneste riktige med å se lyst på livet. Det skal man virkelig gjøre. Lev dagen som om det skulle vært den siste! Gjør det man har lyst til av f.eks småting. Mal (det gjør du jo, og du er flink!), skriv dikt, ta bilder (det gjør du vel også Ü), hør på musikk, les blader og bøker og mest av alt; kos deg! Viktig, viktig. Man bør ikke bruke energien sin på dumme ting og bagateller. Det gjelder alle. Man bør ikke klage over livet sitt som f.eks at håret ser helt forjævlig ut, at mobilen suger, at pc'n er megatreig eller at den nye buksa var alt for egentlig var alt for billig. Sånne dumme ting skal man ikke tenke på! Hvorfor bry seg om det, når det ikke gjør noe. Ingen enn deg selv bryr seg om dette. Og om du krangeler med noen, så er ikke det heller et evig problem. Mennesker kan ha det verre. Og disse menneskene SKAL tenke positivt på livet uansett hvordan situasjonen er. Det gjelder jo alle! Man skal ikke bry seg om hva andre sier. Jeg skriver en sang som heter "Follow Your Heart", altså følg hjeret ditt. Det vet hva som er rett for deg. Jeg har med denne lille setningen: "Don't care what orther might say, what's important is that you are happy anyway". Man skal prøve å forsøke å være lykkelig og glad, uansett alder og tilstand. Om man vet at "i morgen skal jeg dø" når man ennå bare er et barn, så sett pris på at du kom hit på jorden og fikk et liv. Tenk på det du har fått opplevd, og alle de du har rundt deg. Finn energien i det positive. Hvert tre, hver blomst, og hvert eneste grasstrå. Be strong! OG! Man får alltid det man ber om. Tenker man neagatvit, skjer det, og tenker man positivt skjer DET.
Regine, du er en utrolig person. Du er veldig modig! Forsett slik, jeg har troen på deg! Lykke til vidre!
PS: Utrolig pene øyne du har!!! :o
Og søt lue, den var rett og slett kul.
Klem fra Camilla, lykkeblomst.blogg.no

gunn

18.apr.2009 kl.16:28

jeg kjenner ikke deg,, men du må være den sterkeste å mest menneskelie personen jeg har hørt om,,, du er helt unik,,, du er i en vond sitvasjon,, å at du klarer og være så blid å ha en sånn utstrålling,, det er helt utrolli,,, jeg satt med tårer i øynene mens jeg leste bloggen din,,, enn om alle har kunnet vert som deg,,, jeg ønsker deg alt godt,, mange klemmer fra meg,,, lykke til vidre,,,

Arooj

18.apr.2009 kl.16:28

Hallo : )
Først vil jeg si at jeg er sjokkert - rett & slett - bloggen din har blitt den mest populære - mer enn IDA WULLF - på så kort stund - kjemp bra ;)

Arooj

18.apr.2009 kl.16:30

Ouf, sånn, jeg hadde skrevet et sånt lang innlegg , men det kom visst ikke fram. Nå kan jeg si det i en kortere versjon: Du er drit flink til å skrive & du får meg til å tenke på andre måter. Første gang jeg leste bloggen din, ja da gråt jeg :/ Og du som er så pen & modig ,og virker som en vidunderlig person, fortjener ikke dette.. Så jeg håper virkelig at du blir frisk, Regine. Jeg aner ikke åssen jeg skal si dette her eller åssen jeg skal få frem at det er mange som bryr seg om deg , OG at JEG er en av dem.

Marianne

18.apr.2009 kl.16:31

Jeg er desverre ikke gammel nok til å bli blodgiver, jeg skulle så gjerne ha hjelpet de som er i din/andre situasjoner. Du fortjener å være på toppen :D

♫Katrine

18.apr.2009 kl.16:31

Har lest bloggen sin veldig lenge nå, men dette er den første kommentaren. Har vel blitt litt stum etter innleggene dine, jeg vet ikke..
Men du er en fantastisk person! Stå på, som du ser er vi mangemange som heier på deg og vil kjempe med deg!

Og du.. du har utrolig flotte øyne :)

tumor83

18.apr.2009 kl.16:31

Stå på, er ung med kreft selv. Dette klarer vi :)

JOHANNA LEP.

18.apr.2009 kl.16:38

Du er ufattelig sterk. Å kjempe for en slik sak er utrolig bra. Har lyst til å bli donor, men er ikke gammel nok. Du er et utrolig bra forbilde, og jeg støtter deg fullt og helt.

Ingrid Marie

18.apr.2009 kl.16:40

Ser veldig opp til deg, fordi du virker som en utrolig sterk person. synes det er flott at du har tatt toppen nå, kanskje det kan skape mer fokus på unge som er i samme situasjon. stå på videre.

jenny

18.apr.2009 kl.16:46

hvis du leser alle kommentarene dine, vil jeg at du skal lese denne nøye og tenke over hva det står :) Du er så utrolig modig, sterk, du gir aldri opp, det skal du ikke heller! :) jeg ønsker deg all lykke til videre, følger bloggen din hver dag! :)

krissy

18.apr.2009 kl.16:48

nydelig bilde:) du er sterk og et kjempe godt forbilde
du kler både med hår og uten hår!!

Bea

18.apr.2009 kl.16:50

Hej. Du är en av de få personerna som verkligen rör vid ens hjärta. Du står för allting som jag tycker en människa ska stå för. Hopp. Styrka. Överlevnad. Jag tror inte på Gud egentligen, men jag tror att han vill ha tillbaka en av sina dyrbaraste änglar. Det är du. Jag tror att du är utvald. Glöm aldrig det.
Jag har själv stått vid livets ände. Döden kan inte vara slutet. Det jag menar är att... det finns hopp. Du försvinner kanske från denna värld, men du kommer för evigt att leva vidare i mångas hjärtan.
Jag tror att vi alla tillsammans... är en. Bara en.

Irene

18.apr.2009 kl.16:53

Du var utrolig pen på det bildet. Syns det er bra at denne sykdommen blir sett på. Jeg visste ikke om den før jeg begynte å lese bloggen din.

L.Jr

18.apr.2009 kl.16:56

Du er så utrolig vakker, og ikke minst fantastisk. Jeg startet nylig å lese bloggen din etter å ha lest om deg på sofsen, og min søster har snakket om deg. Vil bare si at din styrke til å skrive så fantastisk om det ikke så fantastiske fascinerer meg. Ønsker deg virkelig alt godt!
Og du er så absolutt ikke oppmerksomhetssyk gjennom media, du hjelper andre med å forstå.
Stå på, du er fantastisk!

Marte

18.apr.2009 kl.16:57

Stå på Regine, dette greier du. Du er en kjempe sterk og modig jente. Jeg krysser fingrene for deg og håper sammen med deg.

Ida

18.apr.2009 kl.16:57

Fortsett å fortell historien din :) Om noen sier du er oppmerksomsyk, så pff! tullinger er dem.

Nina

18.apr.2009 kl.17:02

Stå på Regine! :) Du fortjener det beste!

Emeline

18.apr.2009 kl.17:02

Hei:) Mitt navn er Emeline Holberg og jeg jobber som ungdoms journalist i lokalavisen der jeg bor (Halden Arbeiderblad). Vi har to dobbeltsider i avisen hver mandag og vi er en gruppe på 6 personer som går under navnet (U-red - ungdomsredaksjonen). Vi har mange forskjellige spalteplasser og denne uken er det min tur til å skrive om "ukens personlighet". Jeg ser at du allerede har vært mye i media men jeg lurte på om jeg kunne få lov til å skrive om deg i denne spalten hvor jeg forteller kort om hva du gjennomgår og hva du blogger om og hvorfor jeg syns du fortjener denne plassen ?
Mvh Emeline Holberg:)

Anette :o)

18.apr.2009 kl.17:12

De viser deg på tvn i dag! Men det vet du kanskje alt! Kl 18 i dag. Så reklme nå og ble helt på gråten bare av å se deg. Har sagt det før og sier det igjen.. regine.. du er så fantastisk!

Lillan

18.apr.2009 kl.17:14

Hei Regine.

Jeg vet at du ikke lenger vil få transplantasjoner, men jeg vil bare fortelle deg at du har inspirert meg gjennom intervjuet ditt i Dagbladet til å bli blodgiver. Jeg har nå meldt meg som blodgiver, og kommer til å krysse av for å bli beinmargsdonor. Det er helt sant det du sier om at når en har det bra i livet, så burde en strekke ut en hånd der det er mulig. Jeg har ikke så god råd for tiden (en liten pengesum til kreftforskning og kontoen opprettet i ditt navn får jeg helt klart til), men blod og beinmarg har jeg nok av :-)

Jeg ønsker deg alt det beste i tiden fremover. Jeg er jo helt fremmed for deg, men du har gjort et utrolig sterkt inntrykk på meg. Jeg håper gode tankers kraft kan ha innvirkning på et eller annet mystisk vis, for du er virkelig i manges tanker om dagene.

Fotografiene dine er fantasisk vakre, som du selv er - innenfra og ut. Håper inderlig at du rekker å stille ut - og at du da kommer til å ha den beste dagen i ditt liv! Har du sett filmen om Frida Kahlo? Hun dukker opp til sin utstilling i Mexico, helt uventet for alle, fordi hun var så syk og hadde fått beskjed av legen sin om å være sengeliggende. Hun kom til utstillingen sin i senga som fire mannfolk bar for henne :-) En sterk, skapende og positiv kvinne var hun, som deg.

Mange varme klemmer fra meg.

Lillan.

Joakim

18.apr.2009 kl.17:16

Du verkar vara en stark Jänta!
Hälsningar från Sverige.

Hege

18.apr.2009 kl.17:19

det er mange som støtter deg Regine..stå på

Helle

18.apr.2009 kl.17:19

Du er vakker. stå på, og uansett hva som skjer så har du gjort en forskjell. En stor forskjell. Tror du har fått mange til å tenke over hvor godt de har det.

18.apr.2009 kl.17:24

Det er bendringsverdig å gå igjennom noe så vanskelig, og klare å takle det slik du gjør! Det må være utrolig slitsomt iblant, men syns det er utrolig flott og tøft av deg å stå fram... Ønsker deg lykke til videre...

Garden Angel (Kristine)

18.apr.2009 kl.17:26

Hei Regine!
Jeg har ikke sett bloggen din før idag.
Så et intervju med deg på Dagbladet.no og måtte bare legge igjen en kommentar.
Du er ei utrolig modig jente!
Så sterk, og med såå modne tanker. Jeg beundrer motet ditt!
Noe annet jeg beundrer er de flotte fotoene dine!
Så flink du er til å ta bilder!!!
Jeg er også veldig fotointerresert. Det er spennende å fotografere!
Det bildet av deg her i dette innlegget var utrolig fint. (Ser at det er noen andre som har knipset det). Du er ei vakker jente, med eller uten hår, bare så det er sagt! smil:)

Sitter her og tenker mens jeg skriver, og må bare få si at jeg synes det er flott gjort av deg å dele dine tanker og erfaringer med andre!
Så generøst å dele av seg selv midt i en fortvilet livssituasjon;)
Du er et godt medmenneske!
Ønsker deg fine dager fremover, og lykke til med forberedelsene til utstillingen. Så gøy!
Hjerteklem fra meg(",)

Camilla

18.apr.2009 kl.17:30

Hei Regine. Jeg er med i støttegruppen din på Facebook, og der står det et kontonr. hvor man kan gi penger for å hjelpe deg. Men jeg er litt skeptisk til å bare gi penger til et nr. uten å få bekreftet det fra deg. Jeg har veldig lyst til å hjelpe deg, Regine. Du virker som en real og sterk jente som virkelig fortjener å leve.
Vil du fortelle meg hvordan jeg skal gi deg hjelp?

Ida

18.apr.2009 kl.17:32

Hei Regine! Du virker som en fantastisk person og jeg synes du er utrolig tøff! Ber for deg om at alt må gå bra og at det må ordne seg! Håper virkelig at alt ordner seg. Du fortjener ABSOLUTT alt av gode ord som folk kommer med her på bloggen! :) Jeg vil fortsette å følge med på hva som skjer, og vil alltid støtte deg!

anessa

18.apr.2009 kl.17:36

Jeg får vondt av å se deg gå igjennom dette. Du skal vite at vi leserne dine er her for deg Regine (F) .. Vis omsorg og kjærlighet, noe hun trenger fra alle

theresekristina

18.apr.2009 kl.17:48

Eg synst virkelig ikkje du virka oppmerksomhetssjuk i det heile tatt. Du virka som ei fantastisk og sterk jente. Du fortena virkelig alt godt i verden, Regine!

Anette

18.apr.2009 kl.17:51

Tusen takk Regine for at du er en slik fantastisk person, deg burde det finnes mange av! Du har inspirert mange, og hjulpet meg mye. Håper vi kan hjelpe deg også! Tusen takk :)

Mari

18.apr.2009 kl.18:15

Du er sterk og positiv Regine :) husk at du har mange mange som støtter deg.
Jeg ønsker deg alt godt!

caroline:)

18.apr.2009 kl.18:19

you rock! stå på regine. ønska deg alt godt

Anna

18.apr.2009 kl.18:22

Du er utrolig tapper må jeg si ! jeg takker deg for at du blogger så vi ungdom innser hvordan du har det og flere mennesker i verden !

Christine

18.apr.2009 kl.18:23

Det er vanskelig å si noe som rommer det jeg tenker og føler når jeg leser bloggen din. Jeg så innslaget ditt på dagbladet og gikk så inn på bloggen din for første gang i dag. Jeg begynte å lese bloggen din fra november og frem. Jeg gråt. Kunne ønske jeg kunne si eller gjøre noe som hjalp deg. Det er jo jeg som burde hjelpe deg. Men av å lese bloggen din har du hjulpet meg.

En vekker. Ta tak i livet. Lev. opplev. Smil. stopp når noen trenger hjelp. og drøm.DRØM. Tørr å drømme. Jeg har lenge villet skrive en bok. Begynte for 3 år siden har skrevet 80 sider. Nå skal den brukes tid på og jeg skal bli ferdig. Jeg håper i løpe av dette året. NÅr den er ferdig skal jeg sende den til deg ;)

Takk for at du er så SUPER;)
mange klemmer
gode tanker
noen smil
håp
masse håp

xxx Christine

Lise Marie

18.apr.2009 kl.18:31

Berundrer deg! Du er utrolig modig og virker som et fantastisk menneske! Eg skal be for deg!
Lurte på om du kunne fortelle meg hvor jeg kan melde meg som donor? :)

Hilde

18.apr.2009 kl.18:31

Hei!
Synes det er kjempebra at du står fram i mediene jeg. Om noen mener du er oppmerksomhetssyk får det være deres problem.. Så lenge du har krefter og slikt til å gjøre det, så er det bra. At folk får øynene litt opp, og ser at man ikke skal klage over bagateller, når man ser hva enkelte har å stri med. Det er også fint med tanke på at flere får vite om saken din, og at det blir samlet inn midler som kan hjelpe deg hvis de finner et sykehus som kan hjelpe deg.

Er innom å leser på bloggen din hver eneste dag. Må si du virker som ei sterk, modig og positiv jente :) Krysser fingrene for at det finnes et sykehus som kan hjelpe deg!!

Masse lykke til, Regine! Du er ei tøff jente :o)

Trulte

18.apr.2009 kl.18:33

Stå på som du gjør nå:) Ikke mist motet og følg magefølelsen din! Vi er mange som tenker på deg og støtter deg. Håper du får hjelp og behandling i utlandet! At du står fram i media gjør stort inntrykk og gir kreftsaken et ansikt. Det får også mange med meg til å reflektere over livets trivialiteter.
Jeg ønsker deg alt godt og håper det beste for deg:)

kari rasmussen

18.apr.2009 kl.19:26

Oppmerksomhetssyk er det SISTE jeg ville kalt deg.
Jeg synes det er utrolig bra du stiller opp. Du er TØFF! Jeg beundrer deg!

Tonje

18.apr.2009 kl.19:44

Jeg syns ikke du er oppmerksomhetssyk. Jeg syns du er en utrolig flott og sterk person, jeg tror denne bloggen kan hjelpe andre kreftsyke ungdommer i ettertid - det er ikke mange ungdommer som har stått frem på den åpne, men samtidig profesjonelle måten du har stått frem på, og det syns jeg er flott! Det er flott at du velger å dele tankene dine med andre, med oss. Det er flott at du er deg, Regine, og jeg tror du vinner på å skrive denne bloggen ;) Vurdert å gi den ut i bokform? (svar på bloggen min om du ser dette, for det er vanskelig å finne svaret ditt, siden du får så mange kommentarer!)

Klem!! :'DD

Tess

18.apr.2009 kl.19:57

Å Regine... jeg har vært på ferie uten internett i en måned nå... og så mye har skjedd siden sist jeg var innom bloggen din... Jeg kan ikke sette ord på hva jeg følte da jeg leste... Jeg kan bare ikke tro det!! Synes du er knallsterk nå Regine! og det er viktig at du tar det på denne måten og at du ikke gir opp - aldri gi opp!! Det har skjedd utrolige ting før... noen har blitt bra - andre har ikke blitt bra, men har levd i flere år etter å ha fått en "dødsdom" - bare aldri gi opp og behold håpet - det kan gjøre under! En god styrkeklem...

Anita Solland Wiik

18.apr.2009 kl.20:18

Kjære Regine!

Jeg er utrolig glad for at du har styrke og mot til å skrive som du gjør. Du er en tøff og aldeles nydelig jente. Du utstråler så vanvittig mye når jeg ser deg på bildene. Bildenen dine, som du har presentert på bloggen din, er helt fantastiske. Gleder meg til å se maleriene dine :-). Jeg kom tilfeldig over bloggen din, men det er noe av det sterkeste jeg har lest. Etterpå har jeg ikke fått deg ut av tankene mine. Vi er så mange som har deg i tankene hele tiden at jeg er sikker på at all vår energi vil hjelpe deg videre.
Ikke tenke på hva andre mener om mediaoppslagne dine, du skal gjøre det som er riktig for deg. Ingen skal fortelle andre hva som er rett og hva som er galt. Er sikker på at de aller fleste synes du skal skrive videre og stillle opp så mye du selv ønsker og klarer i media.
Vi kjemper videre sammen med deg, Regine. 18 års dagen din skal vi feire over hele Norge, sammen med deg. Stå på videre, du :-).

Stor klem fra Anita

Anne K .F

18.apr.2009 kl.20:49

Hei Regine.
oppmerksomsyk?? ikke tale om!..Du sloss for livet ditt!Du er uslålig i din måte å være på.Har ikke sett maken til 17 åring...:-)
Stå på videre Regine.

Tina

18.apr.2009 kl.21:07

Selvfølgelig handler ikke det her om å få oppmerksomhet, du vil bare gjøre alt du kan for å leve! Jeg ville gjort det samme, det ville vi vel alle. Det du har gjort siden du startet bloggen din, og spesielt den siste tiden, er å røre ved befolkningen og skape en reaksjon hos oss alle. Du har skapt medmenneskelighet og deltakelse. Det kan forhåpentligvis være en brikke som er med på å forandre samfunnet vårt til det bedre. Stå på Regine, du er i våre tanker.
En liten dråpe i havet er gitt i bidrag, håper virkelig det melder seg en mulighet for deg.

nemisa(Nina)

18.apr.2009 kl.21:20

Vakker er det du er. =)
Utrolig sterkt og moodig av deg å gå ut i media..
Stå på videre Regine.
Du er alltid i tankene mine

Sender mange varme tanker til deg.
Klem

Linn

18.apr.2009 kl.21:24

Det handler om livet ditt! Og dersom noen får dødsdøm sitter de seg vel ikke ned og tenker: Heøt greit!

Da gjør man vel alt man kan!

Marianne E. M.

18.apr.2009 kl.21:27

Kjære deg!
Jeg blir rørt av å lese det du skriver og føler veldig med deg! Du er utrolig modig!

Tantetore

18.apr.2009 kl.21:27

Du er en nydelig jente, bare så det er sagt, tross alt du må gå igjennom. jeg håper ALT som kan gjøre blir gjort for deg! det tror jeg mange syns du fortjener ! jeg i allefall ønker deg alt godt, og det virker som om du takler det ganske bra!

G

18.apr.2009 kl.21:29

Ikke gi opp vennen !
vi skal hjelpe deg gjennom dette, alle sammen!
Du har mange år igjen til å blogge på! :)

Celine

18.apr.2009 kl.21:48

Jeg synes ikke at det er rart at du er på topplisten, du fortjener å være der!
Du er veldig sterk og modig, somgår igjennom dette her, det må være utrolig vanskelig for deg. Men som du nok har fått med deg, så er det utrolig mange som støtter deg og tenker på deg. Jeg er en av de:)
Jeg kommer nok til å bli blogiver når jeg kan det, er fortsatt for ung. Men synes at det er bare noe som skulle mangle, at man kan gjøre så lite, og at det kan bety så mye for noen andre. Det føles da som om at har hjulpet noe, og det er en veldig god følelse.
Veldig pent bilde av deg, du er kjempe pen! :)

Mia

18.apr.2009 kl.21:48

Jeg synes så absolutt ikke det er oppmerksomhetssykt i din situasjon. Det er viktig at folk får vite om slikt, både få kunnskap om det og å vite at det er folk som går igjennom slikt. Det er veldig bra at du oppfordrer folk til å bli donorer og blodgivere, det at du gjør det fører sikkert til nye givere. Jeg selv kan ikke gi blod, siden jeg går på medisiner.

Jeg vil gjerne gi penger til saken din, men har ikke facebook, så ser frem til mer innformasjon på den framtidige hjemmesia.

Jeg har venta på at du skulle komme opp der, du har jo hatt mye trafikk i det siste, og det at du har kommi deg opp på den fører sikkert til at resten av blogglandet får opp øynene for deg. Det er viktig.

Pernille Nadine

18.apr.2009 kl.21:57

Ser virkelig opp til deg og hvor godt du håndterer situasjonen:) Lykke til, ønsker deg alt godt!

Hanne

18.apr.2009 kl.22:14

Sender tusen gode tanker din vei. Du er til stor inspirasjon. For en sterk, klok og fin jente du er!

Hilsen nordmøring

Julianne

18.apr.2009 kl.22:30

du er så pen, stå på!

JenetteM

18.apr.2009 kl.22:31

Jeg kjenner deg ikke, jeg har ingen kjennskap til deg, jeg har ingen grunn til å vise medlidenhet, jeg vet ikke hvem du er, ikke noe om deg, hva du liker, hva du ikke liker, hva som sårer deg eller hva som gjør deg glad.. Men likevel.. Det er ingenting som gjør meg mer vondt enn å lese hva du går igjennom.. Jeg er ikke bare en leser, men også en fremmed person.. Vit at det er flere tusen som likevel bryr seg om deg.. Ønsker deg alt godt, må alt snu og bli bra igjen! Jeg er glad i deg, selv om jeg ikke vet hvem du er..

JeanetteM

23.januar.

18.apr.2009 kl.22:37

Jeg følger så med på din "livshistorie"å jeg ønsker deg så mye lyke til at du ikke anner, I familien min er det også 2 stykk som har kreft Bestemora mi har snart klart det men bestefaren min ikke han har kreft i hele krappen+ at jger ikke ser han så ofte bare sån 2-3 ganger i året sia jeg bor i norge og de i tyskland er det er litt veldig dumt :-(

Jeg tror sterkt på at du klarer det,du er strer , jeg har allerede nå begynt å nytte livet mer en før jeg leste det, jeg er glad for at livet mitt er slik som det er, vil ike forandre eller bytte det.

LYKKE TIL REGINA : )

Linda

18.apr.2009 kl.22:37

Stå på kjære du!! Du viser at du er sterk, og det er viktig i den kampen du står oppi. Ønsker deg masse lykke til, og håper virkelig dere får positive svar fra det store utland!! Du er ei nydelig jente som fortjener framtiden!

Maia

18.apr.2009 kl.22:41

Du er så pen Regine!!
Moro at du ligger på førsteplass da, hehe.
Sender deg mange varme tanker. Keep in there!!

Klem

Gjert Myrestrand

18.apr.2009 kl.22:43

Hei Regine. Jeg synes det er fantastisk at du har denne bloggen. Du er en inspirasjon for mange. Jeg er cirka dobbelt så gammel som deg, men blir imponert og inspirert av det du skriver. Jeg ønsker deg styrke, og håper på mirakler. Stå på!

Helene Marie

18.apr.2009 kl.22:55

Så utrolig nydelig du er.

Sandra

18.apr.2009 kl.22:59

Jeg beundrer deg virkelig Regine! Det er helt fantastisk at du er så ærlig som du er, og du treffer meg midt i hjertet med ditt budskap om at man må leve livet nå, ikke i morgen! Du viser at du er en sterk jente, en jente som inspirerer andre mye mer enn det du antakeligvis vet selv! Jeg håper med hele mitt hjerte at du skal finne en lege i utlandet som kan hjelpe deg med en ny beinmargstransplantasjon, gi deg en ny mulighet, en ny mulighet til å blir frisk og ikke minst til å leve. Du viser gjennom bloggen din at du er en jente som ikke gir deg, det er sånne som deg vi trenger her på jorden! Jeg tenker på deg støtt og stadig, og håper og ber om et mirakel, et som kan gjøre deg frisk, men også om mer forskning på denne sykdommen. Stå på Regine, det er mange her ute som bare ønsker ditt beste!

Camilla

18.apr.2009 kl.23:10

Er som alle andre har skrevet før meg. Men sier dette enda en gang til, beundrer deg!! Stå på videre(L) =)

Line

18.apr.2009 kl.23:11

Regine Stokke, aner du hvor fantastisk du er? Aner du hvor mye mot og håp du formidler til andre medmennesker, og andre som er i samme situasjon? Aner du hvor viktig det er at du fremstår som du gjør? Du er en av de sterkeste personene jeg vet om, og jeg føler at jeg på en måte kjenner deg nå etter å ha lest bloggen din en stund. Du er litt av et forbilde, jeg er oppriktig stolt over deg! Krysser alt jeg har av armer og bein og tær og fingre for at ting går rette veien.
Regine Stokke, du er fantastisk.

18.apr.2009 kl.23:28

Ikke tenk på hva andre tenker, tror og mener. Fortsett med det du gjør, det du tror på. Det er du veldig god til! Stå på!

Eirin!

18.apr.2009 kl.23:42

du er så utrolig vakker Regine. du skriver bra og du får oss virkelig til og forstå hvor heldige vi er, våre bekymringer blir til ingenting i forhold til det du gjennomgår.
ps: nydelige sko på bildet :)
håper alt vil gå bra med deg, vakre, sterke Regine !

silje anette

18.apr.2009 kl.23:53

du er pen ;o
DU FORTJENER SØREN MEG BLOGGENS 1.PLASS !!!!

Runa

19.apr.2009 kl.00:05

Tusen takk for at du deler historien din, frøken Stokke. Du har mye å tenke på og mange som vil ha tak i deg for tiden, så det er fint at du finner deg noen pusterom, at du får malt, kanskje du får tatt noen bilder. Jeg heier på deg.

Christine

19.apr.2009 kl.00:06

Så kjempefint bilde det var av deg! Stå på Regine!

Ann Helen.

19.apr.2009 kl.00:10

Jeg har sotte å lest gjennom alle inlegga dine , og det du har skreve har fått meg til å tenke mye på livet har å by på.
Du er en utrolig sterk person som måtte gå igjennom så mye som du har gjort.. Tror jeg aldri hadde klart det..
Men stå på vidre. ^^

tessa

19.apr.2009 kl.00:17

Du har satt et nytt lys på hverdagen min !
å se hvor tapper og modig du er, inspirerer meg til 1000.
Aldri gi opp Regine..
aldri..

Du klarer dette, det håper jeg virkelig!
Jeg skal gå veien med deg i tankene mine..
Stå på

Zana

19.apr.2009 kl.00:25

Hei,her er en novelle jeg fikk servert av en engelsklærer for syv år siden. Jeg har ikke klart å glemme den siden,og håper du får like mye ut av den som jeg gjorde og fortsatt gjør. Den setter ting i perspektiv når vi selv mister oversikten.

http://emptystairs.blogspot.com/2009/01/den-samme-gsehuden-som-for-syv-r-siden.html

susanne

19.apr.2009 kl.00:31

Du er kjempepen! Støtter deg 110 %, håper så veldig at du blir bra. Jeg er helt enig med deg i saken om donorer\blodgivere. Jeg synes alle skal melde seg som donor, og gi blod. Foreksempel hvis du er organdonor, så kan du jo redde andres liv etter din død, og det er jo mye bedre å spare et liv enn å ikke gjøre det!

Nanni

19.apr.2009 kl.02:08

Hei Regine,

mange gode tanker til og bønner for deg ~
Klem fra Nanni

Sandra :)

19.apr.2009 kl.02:16

Hei Regine! :)
Eg e virkeli imponert øve kor sterk person du e. Da e virkeli ikkje berre berre å få veta at du ska dø! Ikkje at eg veit noko om da, men eg trur virkeli at eg hadde stengt meg inne å berre venta på da. Eg beundre deg virkeli! å du virke så ein fantastisk person. Eg ønske deg lykke te, å mangen gode tankar! Klem fra Sandra :)

P.S: Du e ei nydeli jenta :)

Therese HN

19.apr.2009 kl.02:49

Jeg ville bare si at jeg syns du er en utrolig flott jente! Fantastisk og ha så bra innstilling, fordetom du har fått dødsdommen. Og at det er bra du ikke vil godta at legene ikke kan gjøre mer! Stå på jente! :)
Håper det ender opp bra! Fortsett å tenk positivt :)
-Jeg er selv 17 år, og kan ikke tenke meg hvordan det ville vært om jeg plutselig fikk samme beskjed som deg, det er utenkelig. Men du har klart det flott!
Klem :)

Grethe

19.apr.2009 kl.04:07

Aldri, ikke et sekund, må du tro at noen tenker at du er oppmerksomhetssyk!
Absolutt alle sammen skjønner at du bruker alle metoder og alle "verktøy" tilgjengelig for å få hjelp i situasjonen du er i. Bruk media på alle måter du føler på, og ikke tenk på hva "folk" måtte synse og tenke eller tro om deg. Jeg synes du er sterk og flott, og fatter ikke hvor du henter denne styrken din fra, men ville bare oppmuntre deg i kampen videre, og håper du vinner! Håper du får hjelp så fort som mulig. Håper noen som leser om deg vet om et sykehus som kan hjelpe deg, sånn at du blir frisk. Jeg har selv ei datter på 17 år, og kan ikke sette meg inn i situasjonen du og familien din er i. Ufattelig vanskelig. Jeg tenker mye på dere, og ønsker deg og dine ALT godt!

kristina

19.apr.2009 kl.05:44

Regine Stokka, du er ei så nydelig jente. det må være helt forferdelikt å oppleve noe slikt i så ung alder. det er ingen som fortjener å oppleve noe slik i live, alle sko vært friske helt til vi døde av alderdommen. du skal liksom ikke ha slikke bekymringer det er liksom nå livet ditt skal begynne. Å jeg håper virkelig at de finer noen som kan hjelpa deg. så du kan leva live sånn så alle med andre, sånn så det er meint at du ska. uten å oppleva slike grusome ting som du har opplevd, det sko ikke fantes sykdommer alle sko vert friske å fått levd live! du har forandra mine tanker på en ekstremt posetive måtte, tusen takk Regine. Du virker som ei så herlige, positive, ærlige, modige å sterke jenta, krysse fingrane for deg. med denne bloggen har du forandra så mange mennesker på en ekstremt positiv måte, du er god stå på dette greier du. tenker på deg

xEx

19.apr.2009 kl.10:15

Du får frem det gode i folk, det er umulig å ikke bli engasjert etter å ha lest bloggen din! Det er så sant det du sier om at "vi har ressursene, vi har mulighetene". Vi har potensial til å gjøre så mye mer for hverandre! Din oppfordring om at folk burde engasjere seg og bry seg om sine medmennesker påvirker garantert alle som leser. Den påvirker meg. Jeg skal bli mye flinkere til dette. Takket være deg. Takk for inspirasjonen, og takk for at du deler og gir så mye til oss! Du er fantastisk! Krysser fortsatt fingrene for deg, og håper inderlig ting skal gå bra for deg likevel. Lykke til!

Naomi

19.apr.2009 kl.12:18

Enig med xEx; det er umulig å ikke bli engasjert etter å ha lest bloggen din. Du er en av de modigste personene jeg vet om, og uansett om jeg ikke kjenner deg er det forferdelig trist, det som har skjedd deg. Du har inspirert meg til de grader. Livet kan ta slutt når som helst, og det er viktig å ikke ta ting for gitt. Håper for guds skyld at det ordner seg med deg likevel, for du er en av de få menneskene som har forandret livet mitt. På den måten at jeg må gripe dagen og leve livet. Du har hjulpet mange ved å få dem til å innse hvor viktig livet er. Tenk så utrolig at uansett om du er syk, så hjelper du hundrevis av mennesker! Du er en modig jente, og jeg håper inderlig det ordner seg. Du er i tankene mine. (Jeg har et innlegg om deg på bloggen min, ta en titt hvis du vil)
-Masse klemmer :)

Malin

19.apr.2009 kl.12:28

Utrolig urettferdig at du må oppleve det sånn. At du må gå gjennom alt dette her. Du er utrolig pen, og jeg håper på et mirakel sånn at du overlever.
Lykke til videre.

Kristian

19.apr.2009 kl.12:59

Hei.

Ville bare si at jeg tror det at så mange ønsker deg god helbredelse sannsynligvis kommer til å hjelpe deg å bli frisk!

Så stå på, og gi aldri opp! Jeg skal sende deg gode vibber, med ønske om at du blir frisk :)

- Kristian

Marie

19.apr.2009 kl.13:09

Jeg håper virkelig du blir frisk :-)

elisabeth hh

19.apr.2009 kl.13:37

lykketil videre i livet. det er mange som tenker på deg!
stå på!

Synne-Marie

19.apr.2009 kl.13:41

Jeg beundrer deg sånn for at du er modig, at du ikke gir opp, at du ikke er egoistisk i en slik situasjon og at du i det hele tatt deler det med alle oss!

Jeg håper du aldri gir opp, og at du virkelig finner den helbredningen du trenger! Jeg vet i alle fall at jeg skal bli blodgiver når jeg er gammel nok, og jeg skal donnere penger til kontoen når jeg ikke har så stramt med penger lenger :)

Mange varme hilsner, Synne-Marie

JULIEE!

19.apr.2009 kl.14:03

lykketil!

Janne

19.apr.2009 kl.14:40

Du er så utrolig sterk, Regine! Jeg håper at du aldri gir opp, og en dag blir frisk! Jeg beundrer tankegangen og innstillingen din! Husk at det er mange som tenker på deg! Stå på, dette klarer du!

Kamilla

19.apr.2009 kl.15:28

Så utrolig bra gjort at du stille opp i media! At du er så sterk gjør nok at mange ser opp til deg, i'm one of those.
Nydelig bilde også :)

mariss

19.apr.2009 kl.15:52

stå på !!!

19.apr.2009 kl.16:01

stå på!
du er utrolig!

http://rubbaduck.blogg.no

knut90k

19.apr.2009 kl.16:09

Stå på !
Jeg kjente bare tårene komme da jeg leste gjennom bloggen din,
håper på det beste for deg !

Mari O

19.apr.2009 kl.16:16

Hei Regine

Vi bare si at jeg er imponert over hvor reflektert og modig du er, og ønske deg god bedring.
Alle som hører om deg blir sterkt berørt - til og med de par syke menneskene som ringer og plager deg, ringer fordi du har truffet noe, også hos dem, selv om de ikke klarer å uttrykke det på en egnet måte.

M.O

Benedikte

19.apr.2009 kl.16:52

Regine, du er en utrolig sterk og bra person! Jeg kjenner jeg blir stolt av deg.
Du gjør meg til en bedre person, og du får meg til å tenke over livet, og du får meg til å nyte livet.

Du kommer til å klare dette!

Malene

19.apr.2009 kl.16:56

Du er ufattelig vakker, Regine!
Jeg har faktisk ikke tenkt over livet før nå, før jeg leste bloggen din. Du har virkelig åpnet øynene mine, og du fortjener ikke dette. Jeg heier virkelig på deg, du er mitt forbilde!
Jeg vet at du klarer dette!

Susanne

19.apr.2009 kl.17:53

du er kjempe vskkrt :-)
nydlig blogg har du også!

Pia

19.apr.2009 kl.18:12

Hei regine.
eg må bare få sei at du e ei sinsykt sterke og modeige jenta. det at du legge fram alt dette her sånn at folk kan få lesa dette, om koss du har det, å ka du har gått igjønå e sykt tørft gjort. Du fortjene å leva, å eg har på følelsen at d e ikkje din tur te å dø ennå, eg håbe at dette e rett, å at du har et langt å godt liv foran deg. du e ei heilt fantastike jenta. du e utrlogt fine med og uden hår. Eg syns du fortjene så mye godt. goe klem fra Pia

Anna

19.apr.2009 kl.19:21

Du er en sterk og modig jente! stå på :- D
+ bildet av deg va kjempe fint!

Eirin

19.apr.2009 kl.20:26

Stå på Regine! Du er utrolig tøff!
Vil informere deg at det er laget ei gruppe på nettby også. Med link til ditt intervju med dagbladet i tillegg til facebook gruppa som er blitt oppretta, slik at alle får vite om din sak og får sjansen til å støtte deg og andre kreftsyke.
http://www.nettby.no/community/news.php?community_id=1136206

Ønsker deg alt godt!
Hjertelig hilsen Eirin Sætherbø, god venninne av Karoline Raudøy, Fra Kristiansund

Monika

19.apr.2009 kl.20:40

Stå på !
Du er ei utrolig tøff og modig jente :)
Det bilde var utrolig pent, og hadde skikkelige fine øyne!
Misunner deg og ditt mot :)

Tanny

19.apr.2009 kl.20:54

Fint bilde. Du er kjempe pen.
Jeg har aldri lest et så langt blogginnlegg før men når det gjelder deg så må man bare gjøre det. Det du skriver om får alle til å tenke. Btw: Grattis med at du er på første plass. Du fortjener det : )

emilie

19.apr.2009 kl.20:56

Du er så utrolig søt du!

Gratulerer med 1.plassen, det fortjener du.

Skulle ønske jeg var like pen som deg!

Therese

19.apr.2009 kl.22:29

Jeg må si at jeg beundrer deg veldig ! :) Lykke til med alt !
Og du er utrolig pen :D

Ingvild :)

19.apr.2009 kl.22:45

Det slår meg hver gang jeg ser bilder av deg hvor utrolig pen du er!
Du har så utrolig fine trekk! :) Stå på, Regine!

barelene

19.apr.2009 kl.23:01

Hei Regine.
jeg har lest bloggen din en stund nå, og som jeg har forstått er det veldig mange som støtter deg i din kamp. kjempebra!
ut ifra det jeg leser kan jeg umulig forstå det fullt og helt, men en ting har jeg forstått, og det er at du er et sterkt og klokt menneske.
jeg synns at det er bra du går mye ut i media, og at du nå kansje ijennom det får muligheten til å få videre hjelp.
jeg fikk tårer i øynene da jeg leste, og kan ikke tenke meg hvordan det må ha vert å bli gidd opp når det fremdeles er håp.
jeg vil bare la deg vite at vi alle sammen støtter deg, stå på Regine!

Eleonor

19.apr.2009 kl.23:02

Jeg synes du gjør en kjempejobb til tross for at det finnes mennesker som finner på å si noe slikt som at du bare er ute etter oppmerksomhet. Jeg håper du blir bedre, lykke til, og stå på. Du er helt utrolig, syns jeg. :)

Anniken

19.apr.2009 kl.23:11

du er så pen på alle bildene regine! Du er heldig!
Tenker på deg... du fortjener alt godt her i verden!
lykketil

linapina

20.apr.2009 kl.00:48

det er viktig at du er med på å gi sykdom et ansikt! Det er lite som gjør mer inntrykk enn ei 17årig jente som har planer for fremtiden, men som er realistisk nok til å kunne utrykke seg 100% klart.. det rører folk mer enn tall og statistikk! Jeg håper virkelig at det går bra med deg, men uansett hvordan det skulle gå har du utrettet så mye viktig! Dersom ting går som vi alle håper, vil vi se mye mer til deg i fremtiden!

Sabine

20.apr.2009 kl.01:11

stå på! ikke gi opp!
du er utrolig pen og modig!
lykke til! :)

Nina Lorås

20.apr.2009 kl.01:51

Jeg vil ønske deg masse lykke til Regine. syns det er så flott at du deler dine tanker og opplevelser med andre. Jeg er imponert over ditt mot og din styrke.

Rachel

20.apr.2009 kl.08:37

Kjære Regine,
jeg synes det er leit om du tror at jeg ikke ønsker at du skal få alternativ behandling, eller at det er feil at man samler inn penger til deg eller andre kreftrammede. Dette er jeg selvsagt ikke i mot! Jeg ønsker inderlig at dere finner en alternativ behandling som kan hjelpe deg å bli kreftfri.

Det jeg stilte meg kritisk til i denne bloggposten ("blogging på liv og død")er at veldig mange kommenterer uten at de egentlig kjenner sakens kjerne, eller vet hva de gir av råd. Mange kritiserer behandlingen du har fått uten at de vet noe om den osv.

Nå er du en ualminnelig oppegående og sterk jente, som antagelig klarer å holde hodet kaldt opp i alt dette. Men andre klarer kanskje ikke det. Uansett, hvis denne kommentarstormen fører til at du får ordentlig hjelp til å bli frisk på et annet sykehus i utlandet, skal jeg være den første til å bejuble dette!

Lykke til, Regine. Tenk at du tok deg tid til å svare på dette midt opp i alt. Du er ei utrolig jente, og jeg håper på det aller beste for deg!

mvh
Rachel
(Skrevet det samme i min egen blogg)

Runa

20.apr.2009 kl.11:17

Har sagt det før, og sier det igjen! Stå på, du er et forbilde for mange!!

helene

20.apr.2009 kl.13:35

drit fint bilde ! :) stå på ! :D

Guro

20.apr.2009 kl.14:28

Jeg syns du er skikkelig tøff, og jeg kjenner at jeg blir så stolt av sånne mennesker som deg! Stå på! :)

Sol-Angelica

20.apr.2009 kl.17:17

Det er så bra det du gjør. Man trenger at mennesker står frem med slike ting og at du gjør det er så bra, for det er en utrolig tøff situasjon du er i. Jeg så at vi har bursdag på samme dag og jeg håper at du får muligheten til å feire din dag :)

Helene

20.apr.2009 kl.17:24

Nydeligt bilde først og fremst!
det er bra at du sier hva du mener, vi trenger såne som dei, jeg synest så utrolig mye synd på deg, og jeng blir helt rørt hver gang jeg leser noe på bloggen din. Så stå på videre klem meg

Hanne

20.apr.2009 kl.17:31

Du virker som ei utrolig sterk og modig jente! Lykke til med alt.

nabilajaarodi

20.apr.2009 kl.18:45

du er kjempe søt, og syntes du har en kjempe stilig blogg. stå på !
syns det er trist ! men du er kjemmmmmpe søt !og er kjempe stolt av sånne mennesker som deg, ! STÅÅÅ PÅ !x3

nabilajaarodi.blogg.no :)

Silja Kristianne

20.apr.2009 kl.20:22

Regine, jeg er utrolig stolt over deg, og du har mine tanker til det aller ytterste! :-) Jeg ber for deg, og du er ett av de sterkeste menneskene det er å komme over. Ikke bare for at du legger livshistorien din slik at vi "utenforstående" kan forstå hvilke drastiske vendinger livet kan bli preget av, men for at du er kommet så langt som du er nå! Jeg vil takke deg, og vit at jeg krysser fingrene for deg, og at vi alle lever i håpet for deg. Tiden renner ikke fra deg, den kommer til deg. :-*

Keep Smiling

20.apr.2009 kl.22:48

Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, fordi jeg aldri klarer å finne de rette ordene. Men jeg vil værtfall frem til at jeg støtter deg, og at jeg virkelig synes det er flott at du står frem på den måten som du gjør. Modig.

Stå på, jeg krysser fingrene for deg å følger med bloggen din fra dette sekund av.

Helle Mehren

20.apr.2009 kl.23:28

Kjære Regine.

Jeg tror nok du er lei av å få slike lykke til vidre komentarer hele tiden, selv om de kan være støttende.

Men jeg klarer ikke å dy meg. Jeg skjønner hvordan du har det. Eller, jeg skjønner ikke i det hele tatt, men en moren til en veninne i klassen min har det samme som deg, og legene har gitt henne samme svar. Det er over. Moren hennes vil neppe leve mer enn et halvt år til.

Regine, jeg håper virkelig at du får hjelp, og at du får behandlig i utlandet, du fortjener det virkelig. Ikke bare fortjener du det, men din sak har fått hele norge til å åpne øynene sine, og jeg tror også dette er utrolig viktig. Du er en stor inspirasjon Regine, og personeligheten din utspiller virkelige følelser.

Jeg skjønner at ordene fra villit fremmede kanskje ikke betyr så mye, men jeg har gjennomgått alt for mye tap og smerte gjennom kreft nå rundt meg, og tar derfor slike saker virkelig inn i hjertet mitt.

Håper du skjønner hvor mye du har gjort, og hvor mye dette betyr for folk rundt deg. På grunn av deg kan det hende a færre kommer til å dø av kreft og andre sykdommer i fremtiden.

Tusen Takk

Elisabeth

21.apr.2009 kl.07:34

Tapper, det er du. Modig, og ikke minst - pen.
Stå på, jenta.

Tone

21.apr.2009 kl.18:08

du er ei kjempepen jente! stå på videre:)

sunnivariibe

21.apr.2009 kl.18:10

du er ei utrolig sterk jente! lykkee til med alt! :-):-)

Nina

22.apr.2009 kl.09:19

Du er utrolig sterk som klarer holde "hodet kaldt" gjennom en slik situasjon!
Ønsker deg kjempe masse lykke til, håper dette går bra

Susanne

22.apr.2009 kl.14:19

Du er utrolig pen.
Lykke til! Og jeg må bare si at du er utrolig sterk altså! Stå på, Regine.

ada

23.apr.2009 kl.02:12

nydelig bilde, stay strong! DU er et bra frobilde for mange

Herdis Ovedie

25.apr.2009 kl.20:26

Kjære Regine!!!! IKKE GI OPP!!!!!!!!!

Å være sterk er ikke
-å løpe raskest
-å hoppe lengst eller løfte tyngst.

Å være sterk er ikke
-alltid å vinne
-alltid ha rett
-alltid å vite best

Å være sterk er å
-se lyset når det er som mørkest
-sloss for noe man tror på selv om man ikke har flere krefter igjen
-se sannheten i øynene selv om den er hard

Åsne

07.mai.2009 kl.16:40

Du er så søt :)

Skriv en ny kommentar

Regine

Regine

18, Kristiansund

Har fått diagnosen MDS/AML - her vil jeg beskrive hvordan det er å leve med/bli behandlet for det. Lurer du på noe? regine1000@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits
Blogglisten