Aviser og sånt.

I dag har det allerede vært utrolig mye pågang. Mange har ringt, mange har sendt meldinger og mail. En syk mann ringte meg og sa at han runket... Syke menneske. En jente i går kalte meg djevelen selv fordi jeg ikke var kristen. Syns det er utrolig ondskapsfullt.
Uansett, så var jeg veldig fornøyd med artiklene i Dagbladet og Tidens krav. Det vil også komme en artikkel i nettutgaven av adresseavisa. Jeg tror også det vil komme ut en video av meg på Dagbladets nettsider.
Mange flere medier har kontaktet meg, men har jeg har måttet takke nei, for jeg har planer i dag, og føler at det er nok.
En utrolig hyggelig mann ringte i morges og spurte om jeg ville ha utstilling om to måneder, det ble jeg utrolig glad for. Håper jeg lever da.
I dag skal jeg å male hos ei som heter Else. Håper vi kan kose oss. Men jeg skal vurdere om Nrk Møre og Romsdal kan komme å filme, jeg er litt usikker. Forresten så takket jeg ja nå nettopp. Det er veldig mye til meg, og jeg vet jeg må være selektiv med hva jeg velger ut, men jeg håper jeg ikke gjør noe feil, eller for mye.
http://www.dagbladet.no/2009/04/17/nyheter/kreft/helse/sykdom/innenriks/5781608/
http://www.tk.no/nyheter/article4266933.ece

213 kommentarer

17.apr.2009 kl.11:24

Du er ei tøff jente.Håper du får en behandling på et sykehus som kan hjelpe deg.Vet ikke om det er til hjelp,men setter inn link til hjemmesiden til EspenSteen.Han har også uhelbredelig kreft,og har vert i statene for hjelp.Han går i dag på medisiner fra det sykehuset,og det hjelper han.Behandlingen hans er kostbar,men det er også livet.www.espensteen.com/index.htm

Kari/Hestia

17.apr.2009 kl.11:25

Så fint at du skal å male. Det er så viktig at du får gjort ting som DU ønsker å gjøre. Tenker på deg!-klem-

cecilie

17.apr.2009 kl.11:25

Stå på. Ønsker deg masse masse lykke til fremover!:) Du virker som en sterk jente. Den egenskapen kan du komme langt med!:)

Slittejoggesko

17.apr.2009 kl.11:26

Så artikkelen i avisen i dag, utrolig flott! Jeg vet at du kommer til å bli frisk når du først finner det sykehuset som kan hjelpe deg! :-) Stå på og se positivt på alt!

Thomas:)

17.apr.2009 kl.11:26

Halla.veldig trist å høre.og galne folk synst ej ikkje ska plage dej på den måten.håper du blir frisk!

Elin

17.apr.2009 kl.11:27

Uff jeg synes så synd på deg men bra du gjør noe DU liker:)

Iren Sæbø

17.apr.2009 kl.11:27

Du er den tøffeste jenta jeg vet om for øyeblikket! Jeg håper noen akn finne et sykehus som kan tilby deg behandling som kan virke. Jeg beundrer ditt pågangsmot til tusen! Ha en god dag med maling! :)

Lena

17.apr.2009 kl.11:32

Har lest artikkelen i dagbladet og nå litt her på bloggen din. Jeg er sykepleier av yrke, og berøres veldig av historien din! Jeg krysser virkelig fingrene for at du lykkes med ditt livprosjekt. Stå på! Stol på deg selv, "synene" dine (ikke bry deg om hva andre mener om de ;-)) og magefølelsen - den har ført deg hit, har den ikke? All mulig lykke til deg og familien.

Kim Norheim

17.apr.2009 kl.11:32

awwwwww. Herregud. Endelig noen som har forstått fototalentet ditt:) Du vet. Uansett hva som skjer vil bildene dine sikkert stilt ut uansett:D Nesten sånn jeg må å se dem live:D

Janne

17.apr.2009 kl.11:32

Syke mennesker!Du er ei utrolig sterk jente, drit i de jævlene som ikke tenker før de snakker...Alt SKAL gå bra med deg

Aina T

17.apr.2009 kl.11:33

hæææ en man ringte og sa han runka !!!! HVA I SVARTE F!! ??? hva er galt med folk!??FYYYY FFF han vil jeg finne og banke dritten ut av !! er det mulig !!Håper du får en fin fin dag søte deg.skal tenke på deg hele dagen og håper du koser deg masse =)Klem fra meg

Lena

17.apr.2009 kl.11:35

Stå på! Men bra du setter av tid til å male og gjøre ting du liker, ikke bare være show for massevis av blader.. Du fortjener bedre!Helt utrolig at noen mennesker ringer å oppfører seg slik! Hvem er da djevelen selv...

Line

17.apr.2009 kl.11:37

Det var to fine artikkler om deg :)Huff så syke mennesker er "/

Erik Steen

17.apr.2009 kl.11:40

Hei ukjente modige unge kvinne.Jeg håper at du og din familie får all den støtte dere trenger, både økonomisk og menneskelig. Og hvis ikke så sier du fra her på bloggen, så ordner vi den saken. Det skal dere ikke bekymre dere for. Ha en så fin dag som dere kan og ikke mist håpet.Varme tanker fra meg

Tonks

17.apr.2009 kl.11:40

Åh, du er så vakker! Leste artikkelen i DB nå, og det var godt å lese om deg og hverdagen. Det er bra at media har tatt mer kontakt med deg i det siste, flere får vite om situasjonen og får forhåpentligvis hjulpet deg. Og gratulerer så mye med utstilling!!

eilen

17.apr.2009 kl.11:41

stå på. Alle håper og krysser fingrene sine for at det skal gå bra med deg. Det er helt utrolig hvordan du kan være så stå-på jente når du har så mye å slite med. Jeg tror ikke det er bare jeg som tenker slik når jeg leser bloggen din, at det finnes faktisk noen som har det værre enn oss selv, og at alle mine problemer forsvinner helt når jeg leser om deg. jeg merker jeg føler meg veldig egoistisk som klager over småting, når det faktisk er mennesker som deg som står støtt på beina og forteller om sin vanskelige sykdom, og likevel ikke syter og klager. du er virkelig tøff, stå på Regine.

Wenche

17.apr.2009 kl.11:47

Det var en fin artikkel som var skrevet om deg.Da er det jo bare å håpe at noen der ute kan hjelpe deg.Noe jeg tror .Selvom jeg ikke ser på meg selv som særlig kristen tenker jeg ofte.Det er mellom himmel og jord enn vi aner. Stol på de "syn " du har hatt da, de forteller noe de. Stå på videre. Pass på deg selv og gjør kjekke ting du har lyst - og krefter til.Ikke la disse syke mennesken ødlegge med sine syke ting og kommentarer.Kommer til å følge deg videre Regine. =0)

Ermina

17.apr.2009 kl.11:48

Stå på Regine!De som skriver og sier fæle ting. det er folk som du hvertfall ikke skal bry deg om. Skjønner ikke at folk har hjertet til å gjøre noe sånt. Blir skikkelig provosert jeg!!DU er er ei sterk jente!! håper de finner snart en kur og at du får den hjelpen du trenger!!utrolig fin artikkel i dagbladet, tårene kom nok en gang. lykke til masse!

Terje

17.apr.2009 kl.11:49

Hei RegineØnsker deg en fin og positiv dag.Sikkert mye som skjer om dagen og jeg ønsker deg lykke til i kampen din.Jeg håper mange sender deg positiv energi, mens jeg sender deg alt jeg har av positiv energi.Lykke til med malingen vet at du kan påvirke mange positivt med bilder.

Eivind

17.apr.2009 kl.11:49

Du er flott!

Andrea

17.apr.2009 kl.11:58

Hei Regine! Leste om deg på dagbladet nett i dag, det var en utrolig gripende artikkel. Håper inderlig at du får den hjelpen du trenger. Skal tenke på deg i dag i solen her i Stavanger!

Silje

17.apr.2009 kl.12:00

Du burde takke ja til det du orker , ikke tenk på at det blir for mye. For jo mer du blir "kjent" jo mer penger får du slik at du kansje en dag kan bli frisk :) Jeg leser bloggen din vær eneste dag, og jeg heier på deg! Du er helt utrolig sterk!!

Elin

17.apr.2009 kl.12:00

Du skriver "Håper jeg lever da" - det fikk hjertet mitt til å hoppe. Jeg håper av hele mitt hjerte at du kommer seirende ut av dette - uansett er du en vinner med ditt pågangsmot og måten du bekymrer deg mer for din familes sorg enn din egen. Hold motet og håpet oppe, Regine.

Lina

17.apr.2009 kl.12:01

Du er utrolig pen, Regine! Det er desverre sånn at når man går ut i offentligheten slik du gjør nå, så finnes det syke mennesker som gjør hva de kan for å fortsette å bryte ned og ødelegge. Ikke bry deg om dem, tenk heller på alle som støtter deg! Jeg har overført penger til kontoen, og det er herlig å vite at de går til noe godt. Fortsetter å be for deg også, Gud kan hjelpe uansett om du er kristen eller ikke. Lykke til!

Joachim

17.apr.2009 kl.12:03

Hei Regine.Jeg vet hvor tøft det er å få høre at man har en alvorlig sykdom.Jeg var 21 og fikk diagnosen wegeners granulomatose. Denne er selfølgelig ikke like ille som din men jeg har tatt cellegift i over 1 år nå og den er uhelbredelig. Det viktigste er bare å være positiv-positiv-positiv!!Mine tanker går ut til deg og håper av hele mitt hjerte at det er noen der ute som kan hjelpe deg!Vinner jeg i lotto på lørdag sender jeg deg 1million:)

Martin

17.apr.2009 kl.12:10

2 x forsidepike du nå... :)Overse sykingene og andre apatiske avskum, og forsøk heller å se for deg den store mengden med mennesker som ser opp til og støtter deg. Der finner du meg også, på første rad.

ceciliek.

17.apr.2009 kl.12:11

Huff, syke mennesker! Folk burde holdt seg for gode til slikt. Leste Dabladet idag og synes det var et fint, portrett - veldig glad for at de tok med mye av dine ord. Jeg gråt og gråt og vet fortsatt ikke hvordan du kan være så sterk. Du imponerer meg hver eneste dag!Håper ting ordner seg og at du kan få et forsøk til i utlandet. Tenker på deg hver dag!

Elise

17.apr.2009 kl.12:12

Hei ;) jeg er en kunst elsker, og har sett på noen av bildene dine å jeg mener helt ærlig at du har noe helt spesielt, det lille ekstra. jeg vet at uansett hva som skjer, vil du være husket av alle som elsker deg og av alle som ser din kunst. jeg ønsker deg virkelig alt godt, å husk, at døden er ikke slutten men starten på noe nytt. jeg er ikke kristen, men har opplevd en god del med døden. Ettersom det jeg har forstått frykter du ikke døden, og det er en beundringsverdig del med deg. synd at dårlige ting skjer med gode folk:( stå på Regine

Lill-Hilde

17.apr.2009 kl.12:15

Hei Regine :)Har lest i DB idag. Og det som fikk min oppmerksomhet var deg. Det første jeg tenkte på var at jeg måtte si til deg at det finnes et stort håp:) Det eneste jeg tenkte på nåe jeg leste om deg og det du har skrevet var at du bare må prøve det du kan for å få leve en god stund til. Helbredelse er ordet fra meg. Jeg har selv blitt helbredet og det kan hjelpe deg også. Har du tid kan du gå å lese på mjl.no :) Vil bare hjelpe:)

Stine

17.apr.2009 kl.12:16

Nå har jeg fått sett artikkelen i Dagbladet! Bomma litt og kjøpte Aftenposten tidligere, men fant ingen artikkel.. hehehe;)) Men anyway, artikkelen blei jo kjempe bra, og fine bilder og hele pakka..!Så nok en gang, syns du er knalltøff, og digger deg og motet ditt:)www.stiinexp.blogg.no

SM

17.apr.2009 kl.12:16

HeiJeg fikk en alvorlig kreftdiagnose for et halvt år siden. Var lite håp for meg men det er mange som har vist omsorg og bedt for meg. Mot alle odds har ting gått oppover. Ikke gi opp håpet. Vet hvilke forferdelig situasjon du er i og all usikkerheten i din situasjon. Tenker på deg og ber for deg.Stå på!

Kjersti

17.apr.2009 kl.12:16

Kjære Regine!!Jeg har fulgt deg lenge nå. Ofte tenkt at jeg skulle skrevet på bloggen min, men har aldri blitt til det. Vil bare si at jeg er så imponert over deg!! Over måten du takler dette på, og hvordan du formidler tanker og følelser til oss som følger deg!! Har vært inne og sett på bildene du har tatt, fantastiske bilder! Jeg har "stjålet" ett av dem til headinga på bloggen min, håper det er greit.... :)Hyggelig å lese at du skal male idag:)Masse lykke til fremover!!!God klem fra Kjersti

Mariann

17.apr.2009 kl.12:21

Kjære, kjære Regine!!Din historie er helt utrolig, utrolig sterk. Beundrer deg i aller høyeste grad, for at du klarer å holde motet oppe. FORTSETT med det. IKKE gi opp!! Jeg håper av hele mitt hjerte at det er noen der ute som kan hjelpe deg med behandling, for å få deg helt frisk. Det velger jeg å tro at det er. Jeg ser du er full av optimisme, tross den situasjonen du sitter i. Ser jeg har mye å lære av deg.Du er ei utrolig nydelig og pen jente, som fortjener å få livet "tilbake". Det skal du vite!!Ikke bry deg om idiotene der ute som bare er ute etter å slenge dritt. Tenk heller på hvor mange som nå vet om deg. Som støtter deg, tenker på deg og som ønsker deg alt godt!!Masse Lykke Til Regine!!Masse VARME klemmer fra Mariann (jessheim)

Charlotte

17.apr.2009 kl.12:25

Du er så utrolig sterk! Kjempegode artikler! Dette skal ordne seg!

Mona

17.apr.2009 kl.12:25

Off, får helt vondt inni meg jeg!!! Håper virkelig ting ordner seg for deg!! Dette fortjener virkelig ingen!
Du er så utrulig tøff Regine. Men ikke ta på deg for mye , så du blir sliten og lei alt medieoppstyret! Gjør bare det du føler for :)

Torhild

17.apr.2009 kl.12:32

Hei Regine,jeg har nettopp lest boken "love, medicine and miracles" av kreftlegen Bernie Siegel. Han beskriver mange historier om mennesker med alvorlig kreftdiagnose som har fått betydelig forlengede liv og bedre livskvalitet blant annet som følge av å arbeide systematisk med mentale teknikker og øvelser. Det er en veldig inspirerende bok som gir masse håp, og innsikt i hvordan kropp og sinn gjensidig påvirker hverandre. Anbefaler den på det aller varmeste!

grj

17.apr.2009 kl.12:33

HeiJeg kom over artikkelen i dagladet helt tilfeldig. Har lest over en del av bloggen din og må si at jeg kjenner meg igjen. Jeg hadde selv kreft for noen år siden, og fikk beskjeden om at jeg sannsynligvis kom til å dø, da kreften hadde spredd seg til sentralnervesystemet mitt inkludert resten av kroppen...Når jeg har lest her, hvordan du har det, fra dag 1 til nå, så husker jeg tilbake.. Jeg husker at jeg også ville leve, men samtidig satte pris på de små tingene..Jeg husker de smale korridorene, de syke menneskene ...Nå er det 6 år siden jeg gikk ut av sykehuset for siste gang, 6 år siden jeg ble erklært frisk. Du skal vite en ting, selv om jeg ikke kjenner deg i det hele tatt, så er jeg der med deg gjennom perioden, helt til du blir frisk. Jeg skal ta deg med i bønnene mine.

Marthe Maskin

17.apr.2009 kl.12:35

Leste artikkelen om deg på Dagbladets nettsider.Kan ikke si annet at det står stor respekt av det du gjør, at du velger å dele sykdommen din med resten av landet, og at du sloss og holder motet oppe!!jeg har ikke ord egentlig. synes bare det er utrolig tøft gjort! Håper virkelig du får behandling i utlandet!STÅ PÅ! :D

Mats

17.apr.2009 kl.12:35

(...)Så artikkelen i Dagbladet i dag (jeg er sannsynligvis ikke den første!)Håper ting ordner seg.Setter inn en link til en video med en av mine favorittgitarister. Den handler om å ha motivasjon til å gjøre det man setter seg fore uansett.http://www.youtube.com/watch?v=DrDbaUKE4mM

Heidi

17.apr.2009 kl.12:37

Fantastisk å høre at du har fått/sett positive visjoner om deg selv og at det går bra. Den psykiske helsen i en så forferdelig situasjon er helt avgjørende for utfallet. Hvis krefter utenfor oss selv kan gi oss drømmmer og syn om hvordan fremtiden går så skal du gripe fatt i dette og aldri slippe troen på fremtiden. Jeg er helt overbevisst om at det er avgjørende. Helsevesenet har i dag ingen eller liten kunnskap om hvordan hormonene endrer seg ved positive holdninger. Jeg tror vi kan styre mer enn vi vet i dag. Jeg har selv vært alvorlig syk og blitt 100% frisk. Jeg mistet ALDRI troen på fremtiden.STÅ PÅ. Det er modig av deg å blottlegge og involvere hele verden i ditt liv. Ønsker deg ALT det beste for fremtiden. Vi skal følge med deg.

Ensaa

17.apr.2009 kl.12:39

Som mange andre har jeg også lest artikkelen i DB om deg. Tårene rant, og jeg må si at jeg beundrer seg for styrken din, og hvor reflektert du er. Du sitter inne med mye mer enn veldig mange andre jeg vet om, som er langt eldre enn deg. Ønsker deg all verdens lykke videre, og håper sykehusene i utlandet kan hjelpe deg!

Caroline

17.apr.2009 kl.12:40

Wow, det var noen syke kommentarer du hadde fått da... Dame som sa du var djevelen? Kanskje hun er djevelen selv? For noen idioter...!Synes det er bra du stiller opp i media! Jeg leste Dagbladet i morgest. Fin artikkel. Håper virkelig det vil hjelpe deg. Du er modig!

Silje

17.apr.2009 kl.12:41

mange rare mennesker i denne berden ja... men stå på videre, utstilling blir kjempegøy!

Lisa

17.apr.2009 kl.12:43

Kjære vakre, sterke kvinne, Hold motet oppe og fortsett med det du allered gjør; Vær optimistisk, tør å kjenne på angsten og usikkerheten, velg deg mennesker og aktiviteter som gir deg positive følelser og mot, og del din historie med oss slik at vi kan få lære hvor sårbart livet er. Jeg er veldig takknemlig for den viktige jobben du gjør.Jeg ville satt pris på om du la ut informasjon om innsamlingsaksjonen for behandlingen du trenger i utlandet slik at jeg og andre som ønsker det kan gi bidrag.Beste hilsen Lisa

Tom Arild

17.apr.2009 kl.12:43

Hei Reggine :)Jeg har selv vært syk (og er vel egentlig fortsatt det?), med AML og har gjennomgått beinmargstransplantasjon på riksen. Fikk dra hjem 4. april i fjor, men er regelmessig på kontroller. Jeg er like nervøs hver gang for eventuelle beskjeder om at noe er galt. Selv om jeg har vært gjennom mye av det samme som deg, så kan jeg ikke forestille meg hvor tøft det må ha vært å få den grusomme beskjeden om tilbakefallet. Og ikke minst etterpå. Hele verden i grus på noen sekunder...det gjør meg virkelig vondt å høre! Du er sterk og gir ikke opp, og det er nettopp sånne mennesker som deg som kan klare å komme seg gjennom noe sånt mot alle odds! Jeg har tro på at du kan klare det! Ønsker deg all mulig lykke og hell framover. Hvem vet, kanskje vi en dag møtes på en av de derre møtene i regi beinmargsforeningen (Margen)? Håper du får en fin dag :)Mvh Tom.

Jenny Cecilie

17.apr.2009 kl.12:49

Herregud, noen mennesker er seriøst tette mellom øra. Djevel faktisk, herre :p Jeg fikk ikke kjøpt Dagbladet, så måtte lese intervjuet av deg ved avisstativet i full hast mens jeg sto på Oslo S, så Narvesendama til slutt måtte spørre om jeg egentlig skulle ha avisa. Hehe :p Det var fin artikkel! :)

Lise Ohr

17.apr.2009 kl.12:51

Herregud, det finnes mange syke mennesker der ute!! Det er bra du tar det med ro, og ikke lar deg overkjoere av mediastyr. Poenget er jo at du skal faa HJELP!!! Utrolig hyggelig at noen vil stille ut bildene dine da :) Det synes jeg de fortjener! Veldig bra bilder:) Venter og haaper paa gode nyheter fra en av sykehusene. Du er i tankene mine 24/7 :) Hvordan gaar det med hikken?? :P

17.apr.2009 kl.12:53

Ta en titt på denne. Filmen kan kjøpes på Amazon. Boken finnes på norsk.You Can Heal Your Life av Louise Hay.

Rulletulla

17.apr.2009 kl.12:57

Uff livet er så urettferdig noen ganger! Men jeg håper virkelig sykehusene i utlandet kan hjelpe deg!:) Jeg skal i hvertfalll følge med deg og bloggen din fremover:)

Kevin

17.apr.2009 kl.12:58

Ble utrolig rørt av historien din! Stå på og ikke gi opp. Jeg vet du ikke er kristen men jeg skal fortsatt be for deg!Håper så inderlig at du blir bedre.Med vennlig hilsen,Kevin.

Sunnmøring

17.apr.2009 kl.13:01

Jeg leste artikkelen i dag på VG. Kjempefin artikkel. Det er fryktelig hva noen må gå gjennom. Alt føles voldsomt urettferdig, og jeg kan ikke helt forstå hvorfor noen skal bli så syke, og andre ikke. Håper man snart finner en kur for alt som heter kreft. Ønsker deg lykke til videre, håper virkelig du får et sykehus til å hjelpe deg og til å ta vare på deg. Jeg følger spent med videre på bloggen din! Du er forresten kjempeflink til å ta bilder, håper du får være med på den utstillingen.Masse god bedring! - Maria

Ironmaid

17.apr.2009 kl.13:03

Dette klarer du!Du har støtte blandt folket!

Solveig

17.apr.2009 kl.13:06

Hva skal man si om slike mennesker? Hvis hun djevle-jenta skulle finne på å gi lyd fra seg igjen kan du referere til bokji hun åpenbart er en fan av:Romans 2You, therefore, have no excuse, you who pass judgment on someone else, for at whatever point you judge the other, you are condemning yourself, because you who pass judgment do the same things.Stå på Regine. Du er i tusen hjerter.

Anneli Vestre

17.apr.2009 kl.13:09

Det er vanskelig å finne ord å skrive til den som står ansikt til ansikt med døden. Kanskje det ikke trenger være et spesielt ord? Bare et lite hei og lykke til...Fin reportasje i Dagbladet. Jeg skal slutte å klage over at det sner ute her hos meg i dag...;o)Lykke til på den mest vanskeligste veien du sikkert har vandet på!Anneli

Hilde

17.apr.2009 kl.13:11

Du er ei fantastisk jente som deler av deg selv og lar oss komme så tett på hvordan det er å leve med kreft. Jeg skal gripe tak i det du sa om å se "hverdagslykken". Det er de små tingene som teller noe. Blant annet det du skrev om jula, det er ikke presangene som teller - men det å få være sammen med sine kjente og kjære.Skal huske på deg i kveldsbønna - du har allerede satt dype spor hos meg.Du er eneståendeDu er mer verdt enn noen kan måleDu kan noe som er spesielt for degDu har noe å gi andre Du har gjort noe du kan være stolt avDu har store ubrukte ressurserDu duger til noeDu kan godta andreDu har evne tilå forstå og lære av andreDet er noen som er glad i deg.Erling Førland

Milla

17.apr.2009 kl.13:12

Jeg lover deg Regine, hvis jeg vinner i Lotto så skal du få masse penger av meg sånn at du kan prøve all behandling du måtte trenge!! Jeg tipper hver lørdag :-)

Ann Kristin

17.apr.2009 kl.13:15

Har lest d meste i det siste på bloggen din, og du skriver bra! Du er så sterk som er villig til å dele dette så bra med alle på bloggverden! Du sier alt så bra, og forståelig! Har lest dagbladet også! Det øverste bilde av deg var super pent! :) Må bare ønske deg lykke til, du fortjener det aller beste! Håper alt vil gå bra :) Lykke til!

Giske

17.apr.2009 kl.13:17

Hei Regine, Utrolig trist å høre din historie, du er i tankene mine.En venninne av meg fikk kreftdiagnosen for en tid tilbake og fikk anbefalt følgende sykehus og Dr.Dr Karel Dicke ved Arlington Cancer Center i Texas. De driver alternative behandling. Link til sykehuset:http://www.arlingtoncancercenter.com/index.htmlLykke lykke til! MvhGiske

Hanne

17.apr.2009 kl.13:18

Det finnes endel syke mennesker ja, men bare prøv å ignorere dem og fokusere på alle som bryr seg!

Elin

17.apr.2009 kl.13:18

Kjære Regine,tårene renner når jeg leser om deg du er en sterk jente. Reflektert og voksen i din tankegang. Jeg ønsker deg lykke til med å finne et sykehus som kan hjelpe deg. Stå på og gjør ting som du liker og gjør deg glad. Alt det beste til deg og din familie. Klem Elin

whitechick

17.apr.2009 kl.13:21

Haah! Så sykt! Ringer deg og plager deg sånn! Slemt! Så bra at du takker nei til noe og ja til noe annet så du ikke sliter deg helt ut! Kjempe flott intervju i dagbladet du hadde! Kos deg videre! Du er en så utrolig sterk og flott jente! Flott bilde av hele familien også foressten!

Hege Nicolaisen

17.apr.2009 kl.13:22

IKKE GI OPP.Hei Regine.Jeg har lest bloggen din, og jeg må si du er utrolig tapper. Jeg har et familimedlem som for et par år siden fikk diagnosen beinmargskreft, det var utrolig tøft både for han det angikk og oss andre. Men han klarte det. Legene i Tromsø klarte å gjøre han frisk - noe som er helt fantaktisk. Det var en forferdelig tid for oss alle, men se fremover og at det finnes et håp der ute.Tenker på dere alle.

Jeanette

17.apr.2009 kl.13:25

Håper inderlig at du blir frisk. Du virker som en veldig sterk jente og jeg ønsker deg alt vell, og lykke til! Jeg skal tenke på deg og be for deg!

17.apr.2009 kl.13:25

Hei!Jeg har fulgt bloggen din lenge og etter at jeg leste om tilbakefallet har jeg vært skikkelig trist. Jeg vil bare få sagt at du er et stort forbilde for meg. Du skriver helt fantastisk og bildene dine er vakre. Selv om du mange ganger får meg til å gråte, gir du meg så mye når du deler tankene dine. Din livsglede, ditt mot og ditt skjønne vesen hjelper meg til å verdsette de små tingene i livet, som du så ofte snakker om. Du gjør noe fantastsik for andre mennesker. Takk.Jeg ønsker deg av hele mitt hjerte masse lykke til fremover:) Vi er mange som tenker på deg! Heia Reggine! Beste hilsen Maren

mathilde

17.apr.2009 kl.13:25

det er vel heller hun som ER kristen som er fullstendig idiot da.du er bare fantastisk sterk og flott du, regine! Krysser nok en gang alt for deg!!

M, M & L

17.apr.2009 kl.13:28

Vi krysser fingrene for deg regine

Jeanette Larsen

17.apr.2009 kl.13:29

Fin artikkel om deg. Krysser fingrene for deg!Du er så utrolig sterk!Du må bare ignorere disse tullingene. 0,1% er frekke og rare, men resten av Norge støtter deg! Husk det. Likevel synd at enkelte mennesker gjør slikt

Siri

17.apr.2009 kl.13:29

Du er utrolig tøff! Jeg vet ikke hva jeg skal si jeg ... Jeg har også en sykdom hvor jeg er mye sliten og setter utrolig pris på de små tingene. Det er viktig. Håper du har det så bra du kan ha det.

Kristine

17.apr.2009 kl.13:35

Stå på Regine:) lykke til med bildene:) du er en fantastisk person, som fortjener å leve!

Ole Krogh

17.apr.2009 kl.13:39

Hei Regine. Utrolig trist å høre om din sykdom! Håper du vil få all mulig hjelp fremover!! Mange tanker til deg, Elise og din foreldre.De vennligste hilsner. Ole Krogh (pappen til Kristina)

Linn

17.apr.2009 kl.13:41

Artikkelen i Dagbladet var veldig fin og rørte meg på flere måter. De skrev blant annet at "å følge Regine gjennom håp og skuffelser på bloggen hennes er utrolig sterkt". Jeg er helt enig, og jeg tror det er derfor vi blir så oppslukt av historien din. Du skriver på en måte som gjør at jeg kan sette meg inn i din situasjon der det er mulig. Jeg synes du er vanvittig tøff, og jeg håper selvfølgelig på det beste.

Ella

17.apr.2009 kl.13:43

Hei!Må bare si at jeg beundrer deg! Jeg er 26 år har akkuart blitt testet for kreft da jeg har en kul i magen... fy søren så redd jeg er.. tørr ikke å si det til noen... den første testen ser bra ut, men nå er det bare å vente på neste. Jeg synes du virker så voksen og reflektert! Ønsker deg all lykke i verden! Vi er mange som står bak deg å støtter deg! :-)Flott at du skriver så åpent i denne bloggen! Du hjelper flere mennesker enn du aner!(Jeg har på følelsen at dette kommer du til å komme deg helt fint igjennom!)

emilie

17.apr.2009 kl.13:49

Kjære Regine. Jeg har fulgt med på bloggen din en stund nå, lest hvert ord du har skrevet, og jeg synes du er kjempeflink til å sette ord på tanker og følelser! Jeg synes du er enormt tapper, og leser bloggen din med tårer i øynene. Du har inspirert meg til å sette mer pris på hverdagens små gleder, og livet generelt. Takk for det, Regine. Jeg tror nok du har inspirert andre også.Og så til dette med mennesker som gir deg uhyggelige beskjeder osv.. Det finnes mange rare folk der ute. prøv å rett og slett overse dem, for det er bare dumme kommentarer, det er alt. Veldig unødvendige, dumme kommentarer- ja, men ikke verdt å tenke mer på! Og om det finnes en Gud et sted, så ser han neppe på deg som djevelen, tvert imot sitter han nok og ønsker at flere var som deg, slik du setter pris på livets små gleder!Jeg ønsker deg alt godt, Regine, og håper så inderlig at du få en mulighet til behandling i utlandet slik du ønsker! Og ellers så må jeg bare si lykke til med utstillingen, du er veldig flink og kreativ!

Katrine

17.apr.2009 kl.13:53

Syke, syke mennesker. Uheldigvis finnes det noen slike her i verden...

Anita

17.apr.2009 kl.13:53

Kjære RegineDin side og din historie rører meg. Det du sa om A4 liv. Jeg har hele livet vært redd for å leve A4 men etter din blogg så tenkte jeg at det ikke er noe å være redd for.Jeg beundrer deg og jeg tenker for en jente, 17 år og med en slik visdom og mot.Du tar nydelige bilder og har et kunstnerisk talent uten sidestykke.Jeg sender deg varme tanker og de beste ønsker.Jeg kommer til å titte innom deg igjen.Anita

Sattajärrvi

17.apr.2009 kl.13:54

Selvsagt lever du da, for en dum ting å si.Utstillingen din kommer langt :)Jeg vil si hun som kalte deg djevel fordi du ikke er kristen, er sykere enn manne som ringte deg :PGodt å høre at mange vil spre posetive tanker til deg :DDu fortjener alle du kan få :)

Annie

17.apr.2009 kl.13:55

Kjære Regine,du er utrolig sterk og du er en viktig inspirasjonskilde. jeg blir 18 år om sytten dager og mitt største ønske er at noen finner verdens beste sykehus til deg! jeg blir så rørt og lei meg av å høre lese om historien din, og jeg synes det er flott at du stiller opp selv om du har den helsa du har. du er virkelig tøff! dessuten synes jeg at dagbladet gjorde en kjempefin jobb, de fikk virkelig fram historien din. men det er ingen som kan gjøre det bedre enn deg, her på bloggen. du er så kreativ og forteller så åpent, at jeg blir målløs... jeg krysser virkelig alt som kan krysses på kroppen min for deg! alle i bloggnorge (og alle dagbladets-lesere) tenker på deg!!!masse lykke til på utstilling, selvfølgelig kommer du til å være der! jeg ønsker deg alt godt.jeg har en svært god magefølelse når det kommer til deg. du er for sterk og vi trenger en person som deg i verden.

Linn

17.apr.2009 kl.13:55

Håper ikke du lar disse syke, egoistiske menneskene gå innpå deg. Det må du ikke gjøre! Jeg tenker masse på deg og håper det går bra med deg. Du velger selv hva du vil og ikke, det er din menneskerett. Og er det noen som ikke er enig i det, så er de ikke det. Men at mennesker kan finne på å gjøre si sånne ting, de burde skamme seg. Det er isåfall mange jævler her ute i verden hvis vi skulle funnet alle som ikke er kristne!! :-D Stå på og kos deg med malingen! :-)Varme klemmer fra Eidsvoll

Malin

17.apr.2009 kl.13:56

oiii du er jo nesten på TOPP på TOPPLISTA! Unner deg ALT godt! Ha tro på at du skal ha et langt og godt liv! Jeg tenker på deg!*mange klemmer*

Pernille!

17.apr.2009 kl.13:57

Det gjorde vondt å høre at en kristen person sa det til deg.Jeg er kristen selv, men vil at du skal vite at det ikke er normale kristne som sier slikt!Stå på!:)

jenta

17.apr.2009 kl.14:00

du er utolig sterk, håper de i NY kan hjelpe deg! :) helt ubegripelig at legene her i landet gir opp .. du fortjerer de ikke.. du skal vite at du har utrolig mange som tenker på deg :)) Jeg beundrer deg virkelig! stå på :)

Josef Wijk

17.apr.2009 kl.14:01

Hårmodeller sökes till salong på Stureplan!!!

Ole Kristian Bonden

17.apr.2009 kl.14:01

Hei, jeg fikk en megetalvorlig aplastiskanemi i påsken 2005( en meget alvorlig benmargssvikt). Jeg hadde 0 trombocytter(blodplater), 0,004 neutrofile grandocytter(en betanddel av de hviteblodcellene) og 9,0 røde blodceller og fallende. Så eneste mulighet for meg var en benmargstransplantasjon, det ordenet de i løpet av to uker etter jeg ble innlagt på Riksen. Både min bror og søster hadde samme vevsprøver som meg så vi kunne sette igang ( jeg fikk da benmarg fra min bror). Det tok ca 3 mnd. før jeg ble utskrevet, det skjedde endel komplikasjoner med det gjør det i større eller mindre grad med alle som gjennomgår en så alvorlig behandling. Noe av grunnen til at det gikk så bra var vel at jeg var en ung og sprek 25 åring. I dag lever jeg et tilnærmet normalt liv og har det fint.Jeg lurer på, har du ikke fått tilbud om benmargstransplantasjon og eventuelt hva har de sakt at grunnen til at du eventuelt ikke kan gjennomgå transplantasjonen?

Elisabeth

17.apr.2009 kl.14:04

Vil bare si at du er ei utrolig tøff jente!!! Stå på!! :D

hillevi

17.apr.2009 kl.14:04

Kjære Regine med det flotte navnet- en kunstner verdig-kjenner ikke deg, men ble veldig glad for og rørt av din åpenhet om sykdommen.Jeg sender mange varme klemmer og all mulig energi for at du skal klare å komme gjennom dette.beste hilsen en mamma til en gutt på 17 som er flrisk

Ida

17.apr.2009 kl.14:10

Artikkelen var kjempe bra! Håper det er fler som åpner øynene og kan hjelpe deg!

17.apr.2009 kl.14:16

Du er ein fantastisk inspirasjon. Stå på!

lena maria

17.apr.2009 kl.14:22

kjære kjære Regine:)jeg kjenner deg ikke, men jeg vil si at du er en utrolig jente! stå på:) jeg har trua på deg:) dette klarer du Regine:) jeg sender mine varmeste tanker og energi til deg:) og sånne kvalm sekker som ringer og sier du er djevelen eller sier dem runker, mangler all respekt i denne verden! jeg vedder på at dem er misunnelig på den utrolige styrken din:) ikke tenk på de selv om det er vanskelig:)en varm klem er sendt til deg:)

17.apr.2009 kl.14:24

Takk, kjære du, for at du deler historien din. Du har fått meg til å se alle de gode tingene i livet mitt i en ellers vanskelig tid for meg. tusen takk.

ANGEL

17.apr.2009 kl.14:27

Beundrer deg for måten du står på ! Du er en inspirasjon for oss alle :)

i s e l i n

17.apr.2009 kl.14:28

Det var veldig fine intervjuer av deg :) Håper dere finner et sykehus som kan behandle deg, og håper at du blir frisk! Tenker på deg :)

17.apr.2009 kl.14:29

Hei Regine!Fant denne beskjeden til deg på en komentar til en ann blogger...(innvikla,he he....)Vet ikke om du har fått den,men tenker uansett at den er viktig å formidle videre:"uhelbredelig for noe tull,hun har mulighet å ta seg til MD Anderson cancercenter,Huston USA.http://www.mdanderson.org/Finnes løsningen for alle med kreft.Kikk på denne linken her og gi den videre til Regine Stokke + alle andre du kjenner..Jo fler som vet om RF maskiner og nanopartikkeloppløsning jo bedre.http://www.youtube.com/watch?v=ZhqMeF6SSlM&feature=related "Ønsker deg ALT godt-du er et fantastisk unikt menneske:) Klem fra Aina...ukjent:)

grethe

17.apr.2009 kl.14:31

Til Regine, du vakre jente!Vi er tusenvis idag (pga Dagbladartikkel) som tenker på deg og føler med deg og de du har rundt deg. Kollektive tanker er sterke, og legger man følelsene i de blir de hundre ganger sterkere.Jeg gråt da jeg leste den fine artikkelen, og mange mange andre har blitt sterkt berørt idag. Vi bryr oss selv om vi aldri har truffet deg.Ønsker deg alt det beste!Ps, du er veldig talentfull. Så fotografiene dine her på bloggen din! Jeg ville hatt de på veggen min. ALLE! Lykke til med utstilling. Synd jeg bor i Stavanger, får ikke sett den da.

Helene

17.apr.2009 kl.14:32

Jeg er sikker på at du kommer til å klare det! :) stå på, du er en utrolig sterk jente som har gått gjennom alt du har gått gjennom! God bedring :)

Kine

17.apr.2009 kl.14:35

Hei! Så fine bilder du tar. Jeg syns det er utrolig viktig at du skriver denne bloggen, så andre kan lese det. Selv har jeg ei venninne som kjemper en hard kamp mot kreft. Som hun også sier, det er viktig å være positiv!Selv om det ikke alltid er like lett. Jeg ønsker deg all mulig lykke!! Jeg tenker ofte på deg, og TUSEN TAKK for at du blogger om dette!!Det er tøft gjort!

Amalie

17.apr.2009 kl.14:37

Ikke gi opp håpet!! Stå på videre!! :)

Majken

17.apr.2009 kl.14:38

Hei...Leste artikkelen i dagbladet i dag og stakk innom bloggen din, du skriver utrolig bra, og jeg synes du er utrolig tøff og modig. jeg håpe du finner et sykehus som vil behandle deg, du fortjener det. Hold mote oppe og du vil komme deg gjennom dette, krysser fingrene for deg.Lykke til

Nanna

17.apr.2009 kl.14:40

Huff det må være slitsomt med alt dette styret. Å ha kommet så langt opp på blogglisten på så kort tid og alle som vil ha tak i deg...Du virker som en sterk jente, håper du finner behandling i utlandet. Vet selv hvor vanskelig det er med kreft, ikke at jeg selv har lidd av det men kjæresten min. Skjellettkreft til og med. En av de sjeldneste krefttypene man kan ha.. Så jeg føler virkelig med deg!GOD BEDRING!

Mari R

17.apr.2009 kl.14:41

Jeg får så utrolig vondt når jeg leser det her, det skulle ikke vært mulig - for jeg er sikker på at du ikke fortjener dette. Forresten utrolig respektløst å ringe for å si sånne ting som han gutten og hun jenta gjorde! Har ikke ord for hva jeg skal si i en sånn situasjon, men du skal vite at MANGE heier på deg, og hva du enn gjør - ikke gi opp!

Ane

17.apr.2009 kl.14:42

Kjære Regine! :)Leste akkurat artikkelen i dagbladet, kjempe bra! Mange folk er syke og dumme, håper du ikke tar deg så veldig nær av det. De bør tenke seg litt om.. Du er utrolig sterk, jeg tenker på deg hver dag! Livet er ikke rettferdig.. alle burde ha det bra, ingen burde få en sykdom som du har... Jeg kjemper for og med deg, Regine! Stor klem fra Ane :)

Tonje

17.apr.2009 kl.14:43

Hei :)Har lest bloggen din de siste dagene, og synes du er ei veldig tøff og sterk jente. Det er veldig sterkt å lese det du skriver, men du får meg til å tenke mer positivt om A4-livet.Du står virkelig på og fortjener alt godt. Jeg leste artikkelen på dagbladet.no, og synes den var kjempe rørende. Er så mye jeg har lyst å skrive til deg, men jeg tror jeg får stoppe her. Ikke gi opp håpet, alle kjemper for deg!Lykke til videre!Varme hilsner fra meg =)

Marie

17.apr.2009 kl.14:45

Jeg leste Dagbladet i dag, så fin artikkel! Du er utrolig flink til å både skrive og snakke for deg. Håper virkelig alt ordner seg for deg. Selvom jeg ikke har en anelse om hvem du er, tenker jeg faktisk mye på deg! Ikke alle 17åringer hadde taklet en sånn skjebne så bra som du gjør det. Krysser fingrene, håper du får oppleve både konfirmasjon og 18 årsdag og resten av et langt, godt liv!Klem

Mona

17.apr.2009 kl.14:45

Kjære Regine...Jeg fant bloggen din for en uke siden, og har lest og grått meg gjennom hele. Jeg ønsker så inderlig at dette går din vei, at du ikke bare får oppleve din 18-årsdag, men også alle fødselsdagene som kommer. Du virker som en ufattelig og sterk jente, som jeg beundrer stort. Ikke la deg knekke av syke mennesker som er frekke og slemme, de er bare en promille av alle de som støtter deg.Jeg synes også du tar noen helt fantastiske bilder, så de synes jeg virkelig du skal stille ut sammen med maleriene dine! Jeg håper vi får se maleriene dine en dag også!Ønsker deg lykke til og alt godt! :)

Silje

17.apr.2009 kl.14:46

Kjenner deg ikke,men du må stå på!!!Jeg vet du klarer det,tenk på de gode tankene du har ikke de onde.Venninen min hadde kreft før,men huun klarte seg.:) Fikk litt tårer når jeg leste bloggen din.Husk en ting:Gud er altid med deg,alle har en,to eller tre hjelpere,de hjelper deg i gode og onde dager..Det usa flagget du så,kansje det er en beskjed på at du burde dra dit?? Ikke vet jeg..Men du er veldig fliink til og ta bilder,ikke la kreften stoppe deg!!STÅ PÅ!!

Marie Amanda Johansen

17.apr.2009 kl.14:46

Kjære Regine!Du har satt utrolig store spor i mange mennesker sine liv. Jeg håper du er klar over det! Du har beveget meg slik ingen andre har klart før og dette er noe av det mest gripende jeg har lest. Jeg har fulgt med på bloggen din fra starten av og jeg har ikke skrevet før fordi jeg tenkte at ord ble for små og kunne ikke gjøre noe for deg. Men jeg vil virkelig at du skal vite og jeg håper du tror meg; du har lært meg noe om livet som jeg ikke visste. Nå har jeg skjønt hvor skjørt livet er og hvor lite vi egentlig kan forvente av det. Vi kan ikke alltid forme vår egen framtid, men idag har vi "nå". Plutselig har vi ikke det mer, og jeg har forstått at hvert sekund teller. Aldri før har jeg opplevd å strigråte og hulke over noe jeg har lest på en blogg, men jeg har fulgt med på reisen din så lenge og i dag brast det. Du fortjener å høre og du fortjener å vite - at med dette har du gjort store ting, Regine! Større enn mange andre får oppnådd på hundre år. Du har beveget mennesker og vist oss hvor skjørt livet er. Jeg sender varme tanker!

Irene

17.apr.2009 kl.14:55

Jeg håper virkelig at du finner et sykehus som vil hjelpe deg og er et bra sykehus. Du fortjener virkelig å overleve dette her. Selvom jeg klager over småting har du gjort det sånn at jeg setter mer pris på småting. Du har rørt så mange mennesker via bloggen din.Håper du får gjort ting du liker å gjøre. Aldri glem at du er en sterk og utrolig vakker jente! :)

karoline

17.apr.2009 kl.14:56

heei, jeg har sendt deg en mail og ber deg om å svare på den..vær så snill, veldig personlig så ber deg om å svare der..Takk på forhånd!

Torben Ness

17.apr.2009 kl.14:56

Sterk historie. Har selv vært pas. på Riksen, men min tilstand var ikke i nærheten av det du opplever nå. Men det er Norges fremste, og der blir en tatt hånd av de beste. Det er en kunst og beskrive sitt liv med det skrevne ord, men dette mestrer du til fulle. Lykke til, og vær sterk!

Oliversliv.blogg.no

17.apr.2009 kl.14:58

Herlig at media endelig tok opp dette! Sendte inn mail til VG, men virker ikke som de tok meg seriøst eller hva det enn var. Hvertfall ikke fått noe svar. Men takk Gud for at Dagbladet gjorde noe! Du fortjener virkelig en ny sjanse, å om noen kan hjelpe deg så er det enten England eller USA. Støtter deg 110% uansett i dine valg, håper alt er så bra som det kan bli akkurat nå. :] Du virker som ei veldig søt å koselig jente. ^_^Klem

Ingunn

17.apr.2009 kl.15:02

Hei Regine.Vanskelig å finne ord som føles riktig å si til deg. Men jeg kan se at du er ei uvanlig sterk jente! Ved å fortelle om dine opplevelser, dempes kanskje smerten din litt; men samtidig gir du oss, som får følge deg, økt innsikt i empati og solidaritet. Dét trenger vårt samfunn mer av. Tydelig ser vi det når enkelte kan opptre så fordummede og ynkelige som de to du nevnte. All min varme sender jeg deg, og av hele mitt hjerte ønsker jeg at du skal bli frisk! Ta godt vare på styrken i deg, Regine.Hilsen ei Bestemor.

Heidi

17.apr.2009 kl.15:06

Kjære Regine, Jeg er målløs etter å ha lest om deg på dagbladets nettside. Jeg er imponert. Min lillebror fikk kreft i 2002, nå er det mamma som har kreft. Så jeg vet en del hva kreft handler om, men som pårørende. Kjære Regine, Ikke gi opp! Stå på! KJEMP! Du er et forbilde og utrolig modig som forteler åpent om historien din!!!Tenker på deg. Jeg vet du ikke er kristen, men jeg skulle ønske jeg kunne be for deg. Får jeg lov? Jeg ønsker ikke å presse noe på noen, men jeg vil så gjerne be om at det skjer et mirakel og at legene finner den behandlingen du trenger. Alt godt. Klem

Monica Blaker

17.apr.2009 kl.15:06

Blir så sint når jeg ser hva folk kan få seg til å si og gjøre!Du er jammen sterk, mildt sagt.Jeg bøyer meg i støvet, og krysser alt jeg har for at du skal bli frisk!Klem, Monica.

En-som-bryr-seg

17.apr.2009 kl.15:08

Hei Rikke. Las netopp om deg, og jeg syns du er veldig tapper... Men tenk på alt du har opplevd! Men en siste opplevelse bør du unne deg: Å høre Kaizers Orchestra^^ Unnskyld viss du ser på dette som spam, eller mener jeg er ufølsom o.l, men helt ærlig prøver jeg bare å unne deg en opplevelse... (Og jeg tuller ikke med sånt, jeg har nemlig ikke besteforeldre lenger.)

Anja

17.apr.2009 kl.15:11

Kjære Regine! Du er virkelig ei tøff jente. Finner ikke ord som kan beskrive hvor mye jeg beundrer din styrke. Ønsker av hele mitt hjerte at du en dag blir frisk og får oppleve verden Ta vare på dagen i dag, og gi aldri opp. Vil følge deg videre her på bloggen. God klem fra Tingvoll.

En-som-bryr-seg

17.apr.2009 kl.15:13

Unnskyld! Regine!!!! Snakka med Rikke, bestevennina mi.. (Huff, jeg er ufølsom, og må slutte å poste!) Dobbelppost...

Fay Kristine

17.apr.2009 kl.15:13

Jeg leste artikkelen i Dagbladet i dag. Det er en utrolig sterk historie. "Jeg vil at folk skal nyte livet sitt mens de har det. Hvis noen griper fatt i det budskapet og lar være å sutre over bagateller i dagliglivet". Du har forandret mitt syn på livet. Jeg har bestemt meg for å ikke bli irritert og lei av små ting, bare leve livet. Lykke til! Du er ei utrolig sterk og nydelig jente!

Moa

17.apr.2009 kl.15:14

Gråt når jeg leste om deg i db. har fulgt bloggen din siden thessa.blogg.no anbefalte deg..Stå på, og hold motet oppe!

tonje

17.apr.2009 kl.15:15

Du er utrolig sterk, du er ett forbilde for mange. Stå på, ikke gi opp! Lykke til

Jorunn

17.apr.2009 kl.15:16

Hei Regine...Jeg leste artikkelen din nå nettopp.. sitter på jobb og tenker på deg. Du har et helt enormt pågangsmot, du er en sterk jente. Ikke bry deg om noe av det ondskapsfulle folk kan si, må si det stikker langt inn i sjelen at noen faktisk kan rakke ned på deg fordi du ikke er kristen. Får meg til å tenke om hun er noe god representant av Guds ord, og det er ikke for å virke umoden eller trykke tilbake med samme skje. Men selv om man ikke tror så betyr ikke det på noe som helst måte at man er mindre verdt eller en representant av djevelen... Hadde du vært djevelen hadde du uansett trodd på Gud, så vet du Regine... IKKE BRY DEG! Du er en nydelig jente... Og han mannen... Det orker jeg ikke kommentere en gang... Det er for fælt...

Anne og Karina

17.apr.2009 kl.15:17

Huff.. syke mennesker! Stå på, ja :) Kjempefin blogg du har.- www.bygdagirls.blogg.no

Lars

17.apr.2009 kl.15:20

Jeg kjenner deg jo ikke å sånt, å jeg vet ikke hva jeg skal skrive. Men jeg vil bare si at du har gitt meg et nytt perspektiv på livet. Stå på! du er en tøff jente, å jeg håper å tror at du kommer deg gjennom dette:) Lykke till videre

Stinæ

17.apr.2009 kl.15:22

Må vere rart for deg å plutseleg få så mykje oppmerksemd. Eg las bloggen din først gjennom Dagbladet.no, så eg er glad dei skreiv om saka di. Bloggen din er fantastisk rørande og hjerteskjærande. Den fekk meg til å tenke over ting. Eg må takke deg for at du har fått meg til å innsjå kva som er viktig i livet. Og så håper eg inderlig at du finn ein måte å lure døden på. Du er verkeleg ei jente som fortjenar livet. Håper ting ordnar seg for deg. Eg skal fortsette å fylgje bloggen din.

Liselotte

17.apr.2009 kl.15:24

Hei igjen! Så videoen av deg på dagbladet i dag. Fy søren for en tøff jente du er! Og det er forresten sant de de sier; du er utrolig pen, både med og uten hår. Jeg krysser fingrene for deg! Klem fra Liselotte

Suvarni ;)

17.apr.2009 kl.15:31

hei :) du e ei veldig strek jente som e tøff :)alt kjeme til å gå bra , den veit du :)STÅ PÅ :)

Nathalie

17.apr.2009 kl.15:33

Dette klarer du!! Har en god følelse:-)

Susanne

17.apr.2009 kl.15:35

Hei. Har grått hver eneste gang jeg har lest på bloggen din de siste dagene. Jeg ser det er mange som sier de skal be for deg, men det skal ikke jeg. Jeg er ikke kristen. Og jeg tror ikke på overnaturlige ting. Men jeg tenker mye på deg hele tiden, og vil så inderlig gjerne at du skal få oppleve alle de tingene i livet ditt som du har lyst til, velge deg en utdanning, leve livet.. Du fortjerner det så inderlig! Jeg skal ikke be, men jeg skal håpe håpe håpe.Jeg håper uansett hva du gjør eller hva som skjer at du velger en vitenskapelig basert behandling, det finnes nok leger i verdensklasse som kan gjøre ting for deg. Håper bare ikke du forlater konvensjonell medisin til fordel for tarotkort/akupunktur/healing. Det er så mange slike lurendreiere som tar penger fra og gir falskt håp til folk som er i en desperat situasjon! Jeg skjønner det hvis du er villig til å prøve alt (det hadde til og med jeg gjort), men prioriter uansett EKTE leger og konvensjonell medisin!Jeg bryr meg virkelig om deg. Ser folk kommer med musikktips.. Van Morrisons album Moondance er fint. Lykke til med alt!

Marie

17.apr.2009 kl.15:36

Hei Regine!Utrolig at det finnes så mange syke mennesker ute i verden, det enest du kan gjøre er å overse dem!Jeg er fast leser av bloggen din, det går ikke en dag uten at jeg MÅ innom!Jeg ønsker deg all hell og lykke fremover!Stå på å ikke gi opp! Det er mange som tenker på deg :)Klem fra Marie.

Annelise

17.apr.2009 kl.15:37

Vil bare si tusen takk for at du deler alt dette med oss, jeg vet det må være utrolig vanskelig. Som tusen andre før meg har sagt; du er en inspirasjon!

Trusl

17.apr.2009 kl.15:38

Har du sjekket ut mulighetene rundt stamceller?Mange som har benyttet seg av dette i asia(thailand, bankok) med varierte resultater. Du har helt sikkert lest litt rundt dette, men tenker bare på at USA, og europa ikke har "godkjent" dette enda. Men Asia ligger nesten 10 år forut for sin tid på akkuratt dette området.Ønsker deg uansett lykke til

Linda

17.apr.2009 kl.15:45

Kjære Regine! det er en fryd å merke at du står på for å finne "din vei"! Jeg var selv kreftsyk for flere år siden, og ble mer eller mindre oppgitt av legene. Da jeg forlot Radiumhospitalet for siste gang, ga de meg 5 % sjanse til å klare det...Og det tror jeg de sa for å være litt greie! Men vet du hva? Her sitter jeg da!? Jeg var på søken etter noe som føltes riktig for meg og det fant jeg! :-) De "bildene" du ser, er til stor hjelp for deg, dersom du tar dem på alvor og begynner å forstå hva de skal fortelle deg. Det kan bli din hjelp til å finne ut av hvordan du skal bli frisk. Jeg kjenner det meget godt igjen...Det finnes så mye mer enn legemedisin, og jeg klager IKKE på legene. de er kjempedyktige på sine områder. Men det finns som sagt mer...mye mer! Jeg arbeider hver dag med å ta gode avgjørelser for meg selv. sånn at jeg kan være frisk!! Jeg er ikke "bevisstløs" i mine valg lenger. Vi skal virkelig våkne opp, alle sammen. Det er mye godt å lære når du har bestemt deg for å ta fatt på den største oppgaven i ditt liv! Og mye morro!Lov deg seelv å ikke gi opp! Kontakt meg gjerne, Regine! :-)

stine

17.apr.2009 kl.15:48

Kjære Regine!Jeg ville bare fortelle hvor sterk jeg syns du er. Jeg tror ikke jeg hadde taklet nyheten så godt som du gjør, og det gir deg stor respekt. Flere folk burde hatt den styken du har. Jeg håper virkelig at det ordner seg for deg, og jeg skulle ønske det var mer jeg kunne gjort for å hjulpet til. Jeg må også legge til at jeg syns det er fint at du er så ærlig og åpen om det, så folk får vite om det, mange tenker at bare eldre mennesker har kreft, noe som er langt i fra sannheten. Som sakt håper jeg det går bra med deg, og at du får rett behandling. Jeg ønsker deg all lykke til i fremtiden og en god bedring.Klem fra Stine

Meg

17.apr.2009 kl.15:51

Hei Regine!Så leit å lese om deg og kreften!Leit at en kristen jente har kalt deg djevelen selv. Jeg har vondt for å tro at hun faktisk er kristen, hvertfall har hun en feil måte å uttrykke sin tro på. Jeg er også kristen og ønsker deg bare alt godt! Helst ville jeg sett deg igjen i himmelen! Jeg har ingen forutsetninger for å forstå hvordan du har det. Å vente på døden må være ekstremt vanskelig og vondt uansett om man tror på noe liv etter døden eller ikke. Gud er ufattelig glad i deg selv om du ikke tror, men jeg skjønner at det er vanskelig å tro på når du er i din situasjon. Og jeg har ikke noe svar på det. Jeg håper du kommer i kontakt med et sykehus i utlandet.Jeg sender en bønn til Gud for deg. Hilsen Meg

KarenE

17.apr.2009 kl.15:51

Utrolig trist å lese om situasjonen din, verden kan være skikkelig urettferdig noen ganger. Men du virker som en fantastisk sterk og moden jente, og er virkelig en inspirasjon og oppvekker for oss som er så heldige å være friske, og kanskje ikke setter nok pris på det. Ønsker deg masse lykke til i tiden fremover, fortsett å kjempe og ikke gi opp!

Ryllbert

17.apr.2009 kl.15:51

Stå på! Det her kommer til å gå så jævlig bra.Jeg sitter her og krysser fingre.

Christine

17.apr.2009 kl.15:58

du er sterk! : )

frkmaalin

17.apr.2009 kl.15:58

Hei, jeg har en konkurranse på bloggen min der du kan vinne gavekort fra motehus.no.. Det står forklart i inlegget om hva du trenger å gjøre, så meld deg på :Dwww.frkmaalin.blogg.no

Martin

17.apr.2009 kl.15:58

Hei Regine, leste din historie på Dagbladet.no var virkelig rørende og trist, vi skal jo alle dø engang i livet, men er trist og se at en person skal dø så ung, håper virkelig du får en hjelpen du trenger til og enten leve til din 18 årsdag, eller til og leve til du blir gammel. Vi satser på det siste. Jeg veit hvordan du har det Regine, jeg har en sykdom selv som jeg ikke veit hva heter engang, kansje ikke så alvorlig som den kreften du har. men åpenbart alvorlig nok til at norske leger ikke kan gjøre meg frisk. har prøvd i 2 år nå og få hjelp men nytter ikke, Jeg måtte til slutt indse at jeg skulle dø, og da tenkte jeg bare tilbake på alt jeg har opplevd i mitt liv, for da veit jeg at uansett om jeg dør i morgen eller om 1 år så har jeg opplevd mye og hatt et bra liv så lenge det varte, jeg gråter uansett vernatt pågrunn min sykdom som spiser meg opp innenvendig,Jeg håper ivertfal du klarer deg igjennom dette Regine og at du lever et langt livMed Venlig Hilsen Martin :)

krisitin

17.apr.2009 kl.16:00

håper virkelig at kommer deg igjennom dette regine ! :D gratulerer med plass på topplista !

Marie S

17.apr.2009 kl.16:01

Hei :)Første gong eg leste om deg i dag. På dagbladet og så bloggen. Første inntrykket var: herlighet for ei sterk jente ho e! Eg har alltid frykta slike sjukdomma, og veit at da kan skje alle. Eg veit ikkje korleis eg hadde behandla situasjonen, men i alle fall ikkje like sterkt som deg. Da e sikkert utruli tøft, da tvila eg ikkje da minste på. Blir jo litt vansklig for folk å uttale seg om ein sjukdom som ditta, folk som ikkje heilt veit korleis det er ha sjukdommen. Eg beundra deg, virkelig beundra den sterke jenta du e! Eg har fått inntrykk av at du har stort mot, og vilje til å fortsette å bekjempe kreften. Igjen, eg beundra deg. Eg må og takke for at du vil dele sånn informasjon til oss andre. Allti flott å få vete meir som du ikkje veit, få vete meir om korleis man opplever ein slik sjukdom. Håpe alt går bra med deg, berre ikkje gje opp håpet! Eg kryssa i alle fall fingrane for deg. Lykke til.

Anna

17.apr.2009 kl.16:02

Du e ei veldig tøff jente!I tillegg er du en utrolig flink fotograf! Nydelige bilder du har knipsa :DTenker på deg, og håper...

anna

17.apr.2009 kl.16:04

Hei!Har lest så å si hele bloggen din i dag etter dagbladet.no skrev om deg. Utrolig trist å høre hvordan alt ble snudd opp ned (!) i livet ditt, og veldig skummelt å høre hvordan livet brått kan snu...huff! Jeg skal virkelig ta til med rådene dine om å glede seg over de små tingene...og ikke minst over "bad hair"-dagene...for dem er det jo en del av :-) Og så fikk meg jo en god latter helt på slutten når jeg leste om han her runke-mannen! Det er jo så patetisk at det ikke er annet å gjøre enn å le av han...! Og hun der djevel-dama skal du bare drite langt i! Om det er en gud en plass så er det hun som har et problem, ikke dem som ikke er kristne :-)Lykke til videre, og ikke minst NYDELIGE BILDER, LYKKE TIL MED UTSTILLINGEN!!!:-)

Nadia

17.apr.2009 kl.16:08

Det å tenke "håper jeg lever da" må nok være en skummel tanke. Å leve med så stor usikkerhet om man lever da eller ikke. Jeg forstår deg. Det er nok en veldig hard tanke. Sant? Men det er vanskelig å forstå for oss som ikke er i situasjoen selv. Så hele videoen av deg på dagbladet. Ble rørt:'[Ønsker deg all mulig lykke til vidre:) Stå på!Hilsen Nadia

Amanda

17.apr.2009 kl.16:21

Aldri gi opp. Min far fikk dødsdommen av legene her i Norge, og gikk til utlandet for hjelp. Det viste det seg at det var en helt feil diagnose, og nå har han nye behandlingsmetoder, og det kan hjelpe han leve mye, mye lengre. Legene i Norge har vist seg å ikke være tøffe nok til å prøve nye og andre metoder, og de er ikke alltid de mest kompetente innen feltet. I alle fall ikke når ikke de griper mulighetene til å redde pasienter og lære nye metoder for å bekjempe sykdommen.Tenker på deg, håper ting går bedre og at du får behandlingen som vil hjelpe deg mer. Ønsker deg alt det beste. Jeg har troen på at behandling i utlandet kan hjelpe deg :) Lykke til!

Jonas

17.apr.2009 kl.16:21

Du har ingen ting å være redd for, Regine:)

Anine

17.apr.2009 kl.16:22

Heei, jeg heter Anine og kommer fra rogaland. jeg er 14 år. jeg ville bare sei at du virker som en utrolo søt jente! ikke gi opp. kjemp. mirakler sjer

Kristine Amalie

17.apr.2009 kl.16:24

Du er ei fantastisk jente, og det er flott at historien din vekker så mye oppmerksomhet! :) Stå på!!

Kristine

17.apr.2009 kl.16:25

Hei! Jeg kom tilfeldigvis innom bloggen din i dag, jeg leste mange innlegg, og ble lei meg med det samme.. Det du og de rundt deg gjennomgår må være helt forferdig. Du er tøff som skriver om det på bloggen din, slik at andre også får høre om hvordan du har det! Håper du får leve lenge, du virker som ei sterk og bra jente! Jeg ønsker deg lykke til videre, stå på! Hilsen Kristine

Mette

17.apr.2009 kl.16:25

Kjære deg Regine - du kjenner ikke meg og jeg kjenner ikke deg - men du verden hvorledes du har rørt meg! Du har "spandert" raust i din tøffe situasjon - du tør å være svak, derfor er du sterk!Du snakker om livet som om du har levet lenge - din selvinnsikt er ikke alle forunt - den innsikten kommer i konfrontasjon med LIVET!Fortsett å leve i nuet og vær deg selv for deg selv og for andre!Gode varme klemmer fra meg som både er mor og farmor og fotograferer masse!

Idun

17.apr.2009 kl.16:27

Leste artikkelen i avisa, det var kjempe bra: ) Du er en sterk jente, å fortjener å leve lenger!

joakim

17.apr.2009 kl.16:28

Hei! Leste artikkelen i Adressa nå.. den finner du her: http://www.adressa.no/nyheter/moreromsdal/article1311043.eceMasse lykke til videre!

Andrea Martine

17.apr.2009 kl.16:31

Du er utrolig som klarer å holde motet ditt oppe! Jeg beundrer deg. Håper du har en fin dag, og at det blir koselig å male! Du er sterk, fortsett sånn!

Elixabeth

17.apr.2009 kl.16:33

Artikkelen i dagbladet var bra, men du bør kanskje få frem litt mer at du er åpen for forslag av sykehus som kanskje vil behandle deg? ;D

17.apr.2009 kl.16:33

hei:) Du va ei utruli fine jenta, eg kjeme te å gje 200 kr, for eg veit kor trist da e å mysta ein person, å eg vil ikkje at da ska skje me fleire.. ditta e ein utruli trist ting, men eg håpa du klara deg. å at du får den hjelpo du må ha, berre ha mote oppe , å sjå da posetiva i ting.. alt ordne seg te slutt for sterke jente:)

Synnøve

17.apr.2009 kl.16:36

Utrolig trist å hør... Æ håpe virkelig at det e nå som kan hjelp dæ te å bli frisk! Å unnskyld mæ, men æ vart så irritert når æ så du skreiv om ho kristne jenta som kalt dæ djevelen selv. Hallo? Ka feila ho? Æ e kristen, men æ mene ikke du e djeveln fordi du ikke e det! Men uansett, æ håpe du fortsette å lev livet å at nåkka/nån kan hjelp dæ! :)

Espen

17.apr.2009 kl.16:44

Må bare få si at jeg er vanvittig imponert over deg! Du holder motet oppe, og kjemper til siste slutt. Å lese om deg i nettutgaven av dagbladet i morrest, og nå lese bloggen, har for meg vært en god realitycheck. Jeg har mista 2 jobber på like mange måneder nå, og har hatt det tungt på grunn av det, men å lese dette får meg til å innse at min kamp er en enkel en. At du som ei jente på bare 17 må ta en så tøff kamp er bare urettferdig.Uansett, alle lykkeønskninger, håper at å stå fram i media hjelper deg til å få den benmargen som kan redde deg. Ellers håper jeg du klarer å le litt, det skal være godt for helsa har jeg hørt. Kan anbefale stand-up av Ross Noble og Steven Wright blant flere :) Så satser vi alle her på å lese nye blogginlegg fra deg både i juli, august og september, i år, til neste år, og i årene etter der! :D

Anette

17.apr.2009 kl.16:45

Så gøy med utstilling!! Bra å få noe positivt å fokusere på! :o) Mye mediaomtale er bra, da får flere høre historien din og kanskje rett person leser og dermed er det i gang :o) Jeg har virkelig en god følelse når det kommer til deg! Din tid på jorda er ikke slutt! Du er en fantastisk jente Regine!! Fortsett å være akkurat den gode personen du er!:o)

17.apr.2009 kl.16:45

kan du ikke lage et innleg som handler om donor?jeg føler at du virkelig kan overbevise folk der ute til å bli donor!.evt gji blod osv. vil de si at vi bjønder å gji blod kan vi redd deg?. er det blod det er mangel på?

Eirin

17.apr.2009 kl.16:45

Huff det er så mange syke mennesker der ute, men du må bare overse de og ikke la de ta fra deg energien og motet ditt! De er bare noen små patetiske mennesker. Leste artikkelen i DB i dag, den ble kjempe bra.. Ser Facebook gruppa har blitt utrolig mye større siden i går. Alle de menneskene som er med der, er der for å støtte deg! Husk det,du har mange mennesker som støtter deg. Hold motet oppe og lykke til videre med å finne behandlig:D

Liljen

17.apr.2009 kl.16:46

Hei Regine.Nå har jeg lest hele bloggen din, kom over den fordi jeg ble invitert til ei gruppe på facebook. Tøft å lese om deg, utrolig vondt å lese at legene har gitt opp. Vil gjerne følge deg videre i kampen din. Masse lykke til videre!!

Andreas S Hidle

17.apr.2009 kl.16:49

Stå på Regine

Peace

17.apr.2009 kl.16:49

Hi my norwegian is not good so I will write you in English. I was just reading about you on dagbladet.no. I saw the video. You have a big heart for a 17 years old. When you go public you will definetly come across one or two people with sick minds, so dont let them bother you. You are courageous, beautiful and an excellent role model for anyone who might be going through life difficulties. We have a good use of a lovely girl like yourself here on earth and I hope you stay. God bless you and your family.

Sofie

17.apr.2009 kl.16:52

jeg har på følelsen av at dette får en slutt. Em lykkelig slutt! Etter det synet du fortalte om av et amerikansk flagg, kommer jeg til å vente på den dagen du sier at de tar deg imot på en sykehus der nede. Også kommer alt til å gå bra. Jeg har en skikkelig god følelse av at det kommer til å ordne seg for deg :)

Sofie

17.apr.2009 kl.16:54

og en ting til: Du tar nydelige bilder!

Torbjørn

17.apr.2009 kl.16:57

Du kan være sikker på at det ikke er noe å frykte i døden! Gud har allerede vist sitt ansikt for oss i form av Jesus som kun viste mennesket kjærlighet. Jesus for ned til dødsriket før han stod opp igjen. Det betyr at alle også vil få et tilbud om å velge lyset i døden. Enten de vil det eller ei så vil de få dette tilbudet. Selv om du velger ikke å tro dette i all urettferdighet du nå opplever på jorden, så vil det ikke få noen konsekvenser. Det tragiske er å skulle ta farvel med familie og med alt som er så fantastisk vakkert på jorden. En ting er sikkert, vi sees igjen!

Per

17.apr.2009 kl.17:04

Hej ReginaSåg videon på dagbladet, den var gripande, kunde inte hålla borta tårarna, livet är orättvist..jag önskar dig lycka till och hoppas att du får all behandling som går att få..kramPer, Luleå Sverige

Lucy

17.apr.2009 kl.17:04

Du er skikkelig tøff jente! Stå på! Leste artikkelen akkurat.Er sikker på at du vil klare det! Ha tro på deg selv! Synes du er skikkelig modig jente! God bedring!!!!!:DPs: Bildene på bloggen din er utrolig fine.

Stein Erik

17.apr.2009 kl.17:05

Hallo Regine. Du kjenner ikke meg, og jeg kjenner ikke deg, men jeg har likevel tenkt på deg i hele dag. Du har en sterk historie å fortelle, og en sterk personlighet til å fortelle den med. Det gjør et enormt inntrykk å høre deg på Dagbladet. Så ung, så klok, så vakker, også har du fått en dødsdom. Og her sitter jeg, halvveis i livet og frisk. Men uten helt å innse hvor heldig jeg er i forhold til deg og 99% av verdens befolkning. Tid for selvransakelse.... Takk for inspirasjon, og mine beste ønsker for deg i tiden som kommer. Håper det finnes en kur for deg!

Marie

17.apr.2009 kl.17:05

Stå på! Leste artikkelen og så filmen om deg i dag. Både bildene du har malt og fotografiene du tar er nydelige! Du virker også som en voksen og reflektert jente med bein i nesen og ståpå vilje. Jeg ønsker deg lykke til videre og ikke mist motet!

elise

17.apr.2009 kl.17:06

det er så utrolig fantastisk når et menneske lever for livet sitt. Ønsker deg alt godt, familien din alt godt, det er aldri enkelt, men det er akkurat det som gjør dere så fantastiske (:

Camilla (Kristiansund)

17.apr.2009 kl.17:06

Gråter over historien din Regine! Beundrer deg stort for din positive innstilling og din vilje til å kjempe! Jeg håper virkelig du finner et sykehus som vil gi deg behandling og en sjanse til! Det fortjener du!!!Lykke til, tenker på deg vakre jente (både i utseende og sinn)! Klem

Marita

17.apr.2009 kl.17:06

Prøv å ta vitamin B12. Det tok onkelen min da han hadde kreft, og det hjalp :)

Silje

17.apr.2009 kl.17:08

Stå på videre!Ønsker deg og familien din alt godt.

Lucy

17.apr.2009 kl.17:14

Hello meg igjen.Jeg skjenner ei jente, hu hadde samme problemet som deg. Ikke samme sykdommen da. Hun fikk ikke behandlig siden legene visste ikke hva sykdommen var. Men nå har hu reist til en bedre sykehus og fått hjelp der. Hun ser mye friskere ut nå! Håper du får all hjelpen du fortjener å få! Jeg har opplevd noe det samme, ikke så skummelt akkurat. Men fikk sånne prikker på beinene mine. Først tror man det er vannkopper, men da hadde jeg vel fått over hele kroppen eller hva? Så jeg dro til en lege, som sa jeg måtte til en hudlege. Hudlegen tok en prøve, og ingen resultatet ble funnet. Han skremte meg og mamma med et settning: Jeg har aldri sett noe lingene før! Så tok han fram noen bøker og bladde i dem. Mer husker jeg ikke. Det er lenge siden det skjedde. Og jeg har det helt fint nå. Det rare er at jeg ikke føler noe. Prikkene er bare der liksom. Den sommeren kunne jeg ikke gå med noe annet en bukse, uten hadde alle glodd. Nå er heldigvis de blitt borte, får noen få stk av og til. men tar medisiner.(Vet ikke hva sykdommen heter, bare noe med blodet inni hadde sprukki i blodårene og etterlagt merker innenfra eller no) Det var en stor sykehus i Kina som hjelp meg. Pappa sin venn sin venn var lege der, så fikk hjelp:) Jeg håper du ikke vil gi opp håpet ditt. NoRGE sykehuser kan ikke hjelpe med store behandlinger. Håoer du får hjelp fra utlandet!Mitt resultat kan ikke føre til død som som deg,men sitte i en rullestol resten av livet. Lykke til videre! Ikke mist motet og troen inni deg!

Preben

17.apr.2009 kl.17:14

Hei Regine,Leste artikkelen din i Dagbladet og synes det er utrolig dårlig gjort hva legene gjør mot deg, det er tragisk, urettferdig og ikke minst umenneskelig... Når det gjelder personer som er uetisk mot deg, slik som han du forteller om i bloggen, så må du tenke på at det alltid er et par stykker som er syk i hodet og ikke tenker klart.. Disse skal IKKE få ødelegge deg! Det er få som opplever det du går igjennom nå, og jeg og resten av verden ønsker deg alt håp og lykke til videre. Stå på Regine

Ingrid

17.apr.2009 kl.17:14

Hei Regine.Dumpet over historien din på nettet her idag...Er SVÆRT imponert over deg,åpenheten din og at du klarer å dele alt dette med andre. Håper inderlig på et "mirkel" for deg. Det har skjedd før. Jeg krysser alle fingre for at noe skal dukke opp.Varme tanker fra Ingrid 41 år

Silje

17.apr.2009 kl.17:22

Hei Regine!Jeg har fulgt bloggen din tilogfra de siste månedene. Kjempe trist at du har fått tilbakefall, men du er utrolig tøff som deler din historie på den måten du gjør. Du har beveget mange med dine ord og bilder.Du og dine har min dypeste medfølelse i denne tøffe tiden. Måtte legene kunne hjelpe deg!Mange klemmer fra Silje

Anne

17.apr.2009 kl.17:31

Hei Regine. Jeg så akkurat video med deg på Dagbladets sine sider, jeg er så imponert over deg og synes du er helt fantastisk. Du er en vakker ung jente med et stort talent, bildene du har malt er kjempefine.Så vil jeg si at jeg håper virkelig ikke at du bryr deg om kommentarer som kom fra hun som sa at du var djevelen selv. Sjønner ikke at folk kan få seg til å si slike stygge ting, hev deg over det....Stå på! Gode tanker sendes din vei

SILJE

17.apr.2009 kl.17:45

jeg må si at det er helt utrolig bra at du har kommet så langt i media osv med det, nå kommer det sikkert inn mer informasjon om sykehusene du har mulighet til å få den beinmargsplantasjonen i utlandet, jeg håper virkelig det for din skyld ! du fortjener det - etter alt du har gått igjennom.håper virkelig legene kan hjelpe deg, og lykke til fremover - virkelig !kan ikke forestille meg hvordan det er, du er utrolig sterk jente - og det må du være stolt av !

SILJE

17.apr.2009 kl.17:45

jeg må si at det er helt utrolig bra at du har kommet så langt i media osv med det, nå kommer det sikkert inn mer informasjon om sykehusene du har mulighet til å få den beinmargsplantasjonen i utlandet, jeg håper virkelig det for din skyld ! du fortjener det - etter alt du har gått igjennom.håper virkelig legene kan hjelpe deg, og lykke til fremover - virkelig !kan ikke forestille meg hvordan det er, du er utrolig sterk jente - og det må du være stolt av !

SILJE

17.apr.2009 kl.17:45

jeg må si at det er helt utrolig bra at du har kommet så langt i media osv med det, nå kommer det sikkert inn mer informasjon om sykehusene du har mulighet til å få den beinmargsplantasjonen i utlandet, jeg håper virkelig det for din skyld ! du fortjener det - etter alt du har gått igjennom.håper virkelig legene kan hjelpe deg, og lykke til fremover - virkelig !kan ikke forestille meg hvordan det er, du er utrolig sterk jente - og det må du være stolt av !

Susanne

17.apr.2009 kl.18:00

Hei Regine, jeg har lest bloggen din i de 3 siste mnd og må virkelig si at jeg beundrer åpenheten din og hvor tøff du virkelig er. Du kjemper og kjemper og jeg håper at du får den behandlingen du fortjener på et sykehus i utlandet. Ønsker deg alt godt og lykke til. Varm hilsen og mange klemmer fra Susanne.

Lotte <3

17.apr.2009 kl.18:09

Fuck de folka!
hei hei :)vil bare si at jeg synes det er helt sykt at en jente som deg på 17 år skal få vite en slik dødsdom. Og at du faktisk klarer å leve videre men samtidig vite at du faktisk kan dø. Det må være utrolig tøft. Nei nå skal jeg ikke bare snakke om døden, det blir kanskje feil. Men jeg følte bare at jeg måtte legge igjen ett innlegg her på bloggen din, selv om du kanskje ikke blir å huske hvem som skrev hva så føler jeg med deg. Jeg synes det er så utrolig trist. Og jeg håper at du på en eller annen måte får tak i noen leger eller sykehus som er villige til å prøve å hjelpe deg på den måten som de andre legene ikke vil/kan. Jeg håper bare det går bra med deg, og at du klarer å leve ett ganske så normalt liv er helt utrolig. Ikke gi opp. Hilsen Kristina www.kristinavictoriaa.blogg.no

Charlotte

17.apr.2009 kl.18:38

Kjempe flott at du stiller opp i avisen og blogger om sykdommen din. Det er utrolig rørende at en så ung jente som deg må oppleve å bli alvorlig syk. Jeg krysser fingrene for deg og håper du overlever. Det er ikke rettferdig at unge mennesker skal bli alvorlig syke. Jeg ønsker deg allt vel og tenker mye på deg og andre som blir rammet av kreft. Jeg har blitt blodgiver. Du inspirerte meg. Du har sikkert inspirert mange andre også. Håper og tror at det er mange andre som vil bli blodgivere og donorer etter de har lest bloggen din.

Marte

17.apr.2009 kl.19:09

Hei! Ville bare sia t jeg håper ikke du tenker at alle "kristne" mener at du er djevelen sjøl;) haha.. Så sykt sagt. Jeg er kristen og.. Vel jeg ønsker deg bare godt:)

17.apr.2009 kl.19:25

Hei! Denne historien har gått inn på meg, og jeg vet at du ikke er alene om å være kreftsyk i ung alder. Jeg godtar dine syn, men syns dine tanker om livet etter døden er triste. Personlig er jeg kristen, for meg er døden en blanding mellomspennende og mystisk. Jeg håper du vil godta Jesus Kristus som din Frelser, du skal da ikke gå fortapt, men ha evig liv!

Linn

17.apr.2009 kl.19:38

Jeg syntes du er utrolig modig og fortjener all hjelpen du kan få :)

Linn M

17.apr.2009 kl.19:44

Leste artikkelen i dagbladet i dag Søte deg ;) Jeg begynte å gråte fordi jeg syns du er så utrolig sterk og jeg håper at du blir frisk. Godt å høre at legene ville kontakte et sykehus i New York, håper på positivt svar. ;) Du er kjempetapper Regine. Stå på og kjemp vidre selv på tunge dager. Vi står sammen for deg Regine, det skal du vite.

Frøken Tromvik

17.apr.2009 kl.20:05

Ahhh jeg sitter her med tårer i øynene når jeg ser den utrolige støtten du har fått=)Det gjør meg forbannet når jeg ser at enkelte ber deg godta Jesus Kristus som din frelser for og ikke gå fortapt!! Jeg er personlig kristen og håper at jeg gjør noe godt her i livet som den personen jeg er. Ikke bare pga min tro.. Men tror dere at en ung jente som har fått en så godt som dødsdom over seg vil automatisk snu seg til Vår Herre for at hun ikke skal gå i evig fortapelse.Har dere glemt hva kristendommen handler om.. Jeg kjenner jeg blir skuffet.Fordi om hun ikke tror på Vår Herre eller Jesus, vil han fremdeles være der for henne.. Slik Han er for alle.. Selv om de ikke tror.. Du skal tro på det du ønsker og tro på Regine, eller ikke ønsker og ha en tro i det hele tatt.Jeg tror og håper at du vil få behandling i utlandet som vil hjelpe deg. Gjør det du ønsker, lev ditt liv som du vil og glem hva andre sier og mener. Det er ikke de som må leve med denne sykdommen, vi andre som ikke har opplevd dette aner ikke hva du må gå igjennom.Men jeg syntes du er utrolig modig, sterk og voksen. Jeg får en slik respekt for mennesker som viser så åpenlyst at de kjemper, at de slåss.!Ikke gi opp, stå på..!!Min fars ordtak på nordnorsk * Æ gir mæ faen IKKE!!*Akkurat dette beviser du=) Bli sint forbanna, slåss vis at du vil leve. Jeg har tenkt endel over dette med kreft og fundert veldig på hvordan i all verden det har seg at folk får dette osv..Eneste jeg kom fra til var, jo yngre du er jo større er sjansen for og bli frisk virker det som. Ta f.eks en 2 åring som får leukemi, de aner ikke hva dette er bare at de er veldig syke, humøret deres holder de oppegående. Hold humøret oppe Regine=) Lykke til videre og jeg krysser fingre, tær og alt for at du skal få behandling, som virker.Stor klæm fra Nord-norge.

Anne Lise

17.apr.2009 kl.20:22

Vil bare si at jeg beundrer deg veldig.Du er virkelig tøff.Håper at de finner en kur for deg.Vi kjenner jo ikke hverandre,men jeg kommer aldri til å glemme deg.Jeg leste et sted om en som sa hun "samlet på" helter.Folk som virkelig inspirerte henne.Hadde hun fått vite om deg så hadde hun nok tatt med seg deg i "samlingen" sin også.Sender deg masse varme tanker og ønsker deg lykke til videre.

theresekristina

17.apr.2009 kl.20:49

Eg kjøpte Dagbladet berre for å lese intervjuet ditt, og det var ett veldig fint intervju. Håpe det er mange fleire som kontakta deg med sjukehus hjelp og liknande. Fortsett å kjemp, Regine! Det er så mange som er her for deg.

Lovecandlelight

17.apr.2009 kl.21:14

Vet du hva! Jeg synes det du gjør er å gi ikke bare deg selv ett håp for fremtiden din, men du lyser også veien opp for de som står i samme situasjon som deg.. ! Jeg synes du er ett veldig godt og ærligt menneske siden du står frem om dette, takler det på din måte, sorterer ut etter hva du selv føler for å ta media- Uten å kjenne deg så er jeg stolt av deg, over at du ikke Gir slipp og over at du Gir andre mennesker tankevekkere på at Livet er kan være kort, så man skal ta vare på De små gledene i Livet- Håper Utstillingen blir slik du ønsker den Regine!

Jeanette

17.apr.2009 kl.22:25

Håper alt går din vei!!:)

Mormor

17.apr.2009 kl.22:27

Kjære, kjære degI dag gråt jeg på jobb. Leste din utrolige sterke historie, fikk oppleve dine tanker og ditt håp. Takk for at du delte dette med meg, takk for at du minte meg på hvor bra jeg har som er et helt vanlig A4 menneske, takk for at du er en inspirasjon, takk for at gjorde denne fredagen til noe helt spesielt for meg.Ønsker deg lykke til videre, krysser fingrene for at det er noen som kan hjelpe deg,

Sjur

17.apr.2009 kl.22:33

Hei, Regine. Jeg leste avisen og kom over bloggen. Det ser ut som du greier å forholde deg til virkeligheten uten at fornuften bryter sammen. Det sier noe om hva du er laget av og hvem som har gjort det.

18.apr.2009 kl.00:04

Heisann :) Vet ikke hva den sykdommen din er for noe om jeg skal være ærlig, enda jeg har lest litt på bloggen din, men låter fryktelig uansett. Jeg støtter deg. Selv har jeg antakeligvis føflekkreft (men har ikke fortalt det til noen enda), så jeg forstår frykten din, for å si det sånn! Forskjellen er at jeg har en viss trygghet - føflekkreft er en av de minst farlige krefttypene om den oppdages tidlig, så jeg har den fallskjermen at jeg kan få behandling og bli frisk, med veldig god margin. Dessuten er det jo ikke bombesikkert at jeg har det. Du derimot, som må kjempe for å få en siste sjangse til behandling: det må være forferdelig! Er det noe fond eller noe sånt opprettet for deg? Vil gjerne hjelpe på en eller annen måte :/

Eirik

18.apr.2009 kl.00:09

Jeg som skrev forrige comment btw (i). haha ^^Wish u luck! ;*

Tore på sporet

18.apr.2009 kl.00:46

må bare si atter en gang at du er en så tøff og sterk jente som klarer å fortelle så grunnleggende om hvordan du har det i din situasjon. til og med i videointervju med aviser og lignende. det står det respekt av!har selv mange ganger tenkt tanken om hvordan det blir når en dør. har de samme tankene som deg at det ikke skjer noe mer etter døden. at alt bare er svart og man aldri blir å oppleve mer. livløs. håper for all del du slipper å "oppleve" det i så ung alder! tenker ofte på deg, regine og sender kun varm omtanke til deg. følger med på bloggen din hver gang du har skrevet noe nytt!

Lotte <3

18.apr.2009 kl.01:20

Som sagt, kjempeflott med aviser og meida! Stå på! Sikkertt stress for deg, men kanskje det hjelper..

18.apr.2009 kl.03:39

Hei. Du er nydelig. Muligens litt usaklig, og hjelper vel kanskje ikke så mye, men du gjør i hvert fall inntrykk på folk med historien din mens du er her i verden. Ikke så mye å si mer herfra, men håper du klarer deg så lenge som mulig, Du er tøff!

=)

18.apr.2009 kl.08:50

Du har gitt verden så utrolig my gjennom kunsten din og den personen du er! Jeg håper du kan gi mer av det i lang framtid! =)

sanne

18.apr.2009 kl.12:25

gratulerer med plass 1 på topplisten. det fortjener du!

Annette Lill

18.apr.2009 kl.12:46

Du virker som ei sterk jente. Stå på! :-)

elise

18.apr.2009 kl.14:36

Syke mennesker! er det mulig?!men uansett, Kos deg med å male. Gjør det du vil. :)Masse lykke til. Stå på, Regine! tenker på deg.

Eddie

18.apr.2009 kl.18:45

Well, your Norwegian is bad and your painting is hopeless, but I suppose you've got other things going for you?

Stine

18.apr.2009 kl.22:30

Hei Regine, jeg vil bare slenge inn en liten kommentar for å si at jeg også fikk en telefon fra en tilsynelatende runkende herremann rett før påske -- kanskje det er samme person som ringte deg, det var skjult nummer, og han snakket lavt/hvisket med østlandsdialekt. Det kan jo være flere idioter som driver med sånt, men jeg tenkte uansett å nevne det, i tilfelle flere opplever det. Kanskje noen klarer å spore ham opp.Ellers vil jeg bare si lykke, lykke til med alt videre, jeg krysser fingrene for at mirakler fremdeles skjer og at dette ender godt. Jeg har lest bloggen din siden starten, du virker utrolig sterk, og fortjener alt godt.

En mor

18.apr.2009 kl.23:28

Hei!Vil bare si at jeg er imponert over måten du står frem på.Jeg leste om deg i Dagbladet i går og har hatt deg i tankene hele dagen. Du er virkelig en nydelig jente. Du ser jo så flott og frisk ut.. Vi krysser fingrer og alt som finnes for at du skal få den hjelpen du trenger slik at du kan få oppleve alt det du ennå ikke har rukket. Noe annet ville være svært urettferdig. Takk for at du minner oss om alt vi ikke har rett til å klage over..Ingenting ville glede mer enn en ny artikkel i Dagbladet med en sunn og frisk Regine som har fått riktig hjelp. LYKKE TIL med kampen om livet!!

marion

19.apr.2009 kl.00:24

Så syke.. Sånt sier man bare ikke. Ville bare skrive en kommentar til deg jeg, norges tappreste jente! jeg tenker masse på deg og håper på det beste for deg.

Lilli

19.apr.2009 kl.06:15

Wow, at noen kan kalle deg djevelsen selv, etter alt det du går jennom ! Og bare fordi d ikke er kristen, det gir deg jo ikke akkurat et bedre bilde av å være kristen heller :/ Off.. Stå på ! Du er virkelig ei sterk jente og håper på det beste for deg.

Annbjørg

19.apr.2009 kl.16:33

Jeg er klar over at du får flere hendvendelser hver dag, hvert minutt, men alikevel vil jeg komentere dette innlegget.Jeg har lest noen av dine innlegg og synes du skiver på en utrolig bra måte. Da jeg leste dette innlegget og kom til: "En utrolig hyggelig mann ringte i morges og spurte om jeg ville ha utstilling om to måneder, det ble jeg utrolig glad for. Håper jeg lever da." Da skjedde det noe med meg, den siste setningen. Tenk å ha det slik da, tenk å ikke vite om en vil leve to månder frem i tid! Det er ufattelig for meg, og jeg vil sannsynligvis aldri forstå det. Jeg ønsker deg alt godt, og håper at du får den behandligen du fortjener, den behandlingen alle i din situasjon burde fått! Ikke bare folk i utlandet!

kamilla olsen

20.apr.2009 kl.20:42

hei regine ! :-(jeg har hørt og lest mye om deg, jeg synes kjempe synd på deg - og det værste er at jeg ikke vet hvordan du har det, men jeg er helt 100% sikker på at du har det sinnsykt forfardlig! akkuratt nå så har jeg bare lyst og hoppe opp i din stilling bare for og redde deg, jeg kjenner deg ikke - jeg vet så vidt hvem du er , og du har aldri hørt om meg( pga jeg bare er en helt normal jente, som syns utrolig syndt på deg ). jeg hadde vært så stolt over meg selv om jeg hadde vært deg, for tenk hvor utrolig sterk du er som takler denne posisjonen! kunne ønske jeg hadde vært som deg, og du skal vite at alle hadde gjort masse for og fått deg frisk igjen!

Charlothe

17.nov.2009 kl.02:19

Så utrolig mange fine bilder av deg det er i den filmsnutten :) Du virker som en fantastisk jente med pågangsmot og styrke som andre bare kan ønske seg. Jeg håper v i r k e l i g det går din vei :) Krysser fingrene for deg :)

Charlothe.

Skriv en ny kommentar

Regine

Regine

18, Kristiansund

Har fått diagnosen MDS/AML - her vil jeg beskrive hvordan det er å leve med/bli behandlet for det. Lurer du på noe? regine1000@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten