En liten beskjed, og en takk

Jeg setter utrolig stor pris på alle kommentarene og all omtanken. Det er helt overveldende. Jeg vet ikke hva jeg skal si. Men legene på riksen har vært helt utrolige. Ikke legg skylden på dem. De gjør bare det de mener er riktig. De har tross alt gjort veldig mye for meg, de har gjort alt i følge dem. De baserer dette på faglitteratur, forskning, erfaring, vitenskap, andre leger i utlandet osv. Legen på riksen sa at jeg er så nært som 100% uhelbredelig. Men jeg vet at folk i min situasjon har blitt frisk. Jeg har fått mail, og lest om det selv. Er det ikke verdt å prøve det en gang til da?

Vi har bestemt oss for å få journalen min, oversette dem, og spørre en av legene om han kan hjelpe oss. Vi vil ha en vurdering på nytt. Kanskje det er noen leger der ute som mener det er håp? Jeg klarer ikke slå meg til ro med å gi opp. Det må være noe... Selv om legene sier det er ingenting.

Dette høres utrolig rart og freeky ut, men jeg fortalte faktisk foreldrene mine før transplantasjonen at jeg kom til å komme meg gjennom den, men at jeg kom til å få tilbakefall etter tre måneder. Det er ganske sykt. Jeg hadde også et "syn" på vei oppover til Trondheim for å få cellegift. Jeg så et USA-flagg. Jeg så det et lite glimt, mens jeg så ut mot skogen. Nå høres jeg vel bare creepy ut, men det er sant. Sikkert dumt av meg å bare nevne det.

Uansett, så setter jeg stor pris på kommentarer og e-poster osv. Men jeg vil bare si en ting, jeg har fått så mange tilbakemeldinger på e-post og på msn at det blir litt for mye. Om dere vil skrive en fin og støttende kommentar til meg kan dere gjøre det her på bloggen. Det blir litt for mye for meg på msn og e-post, for det er så mange. Jeg har jo hatt 68 000 sidevisninger bare i dag. Dette er ikke noe ondt ment, jeg håper dere forstår. Jeg setter utrolig stor pris på det!

Det var kanskje noe mer jeg skulle skrive, men jeg husker ikke. Jeg skal i hvert fall oppdatere så fort jeg vet noe mer. Jeg er også åpen for å høre om forslag til sykehus i utlandet osv enda. Jeg skal sjekke ut de som er foreslått.

Forresten, var det noen som sa at jeg burde hatt hikke fordi alle sammen tenker på meg. Jeg har vært plaget med hikke i både i dag og i går!

289 kommentarer

Aud-Karine

16.apr.2009 kl.00:27

Dette skal du klare , du virker som ei sterk jente! :)

Maria

16.apr.2009 kl.00:27

Lykke til!! :))

Matias

16.apr.2009 kl.00:28

Lykke til frøken! Er mange som støtter deg, og som håper på det beste

Mona

16.apr.2009 kl.00:29

du har en sjanse, du burde få den :) lykke til, mine tanker går til deg

Christine

16.apr.2009 kl.00:29

Jeg kan ikke sett ord på hvor bra jeg synes det er at du deler din historie, derfor anbefaler jeg deg på min blogg nå med en gang!

Frederic Bodin

16.apr.2009 kl.00:31

Jeg håper virkelig du blir frisk igjen. Ikke gi opp!

Ine

16.apr.2009 kl.00:31

Hei! Du virker som ei jente som er sterk, har troen på deg selv og som har god støtte i famiien din. Dette kommer til å ordne seg, du har så mange lesere som støtter deg og undersøker ting for deg så du må bare bevare troen. Så lenge man har troen er det håp, pleier mamma å si. Lykke til videre. Jeg lover å følge med videre på hvordan det går med deg ;) Klem

Trine

16.apr.2009 kl.00:33

Jeg sendte deg en linke til Espen Steen blant annet? Sjekket dt ut?Håper så indelig ting går din vei, Det er MANGE MANGE av oss som vil hjelpe på den enkle måten vi kan.Du det kontonummeret spm er opprettet; Det er reelt?Ville bare forhøre meg om det...For det er jo fantastisk uansett at noen gjør det!Stå på vakre deg. ALDRI gi deg!Stor klem.

Ida

16.apr.2009 kl.00:34

Lykke til! Jeg blir helt rørt til tårer av deg. Jeg håper virkelig at dette går bra, og det er mange som støtter deg. På de ekstra tunge dagene håper jeg du finner den ekstra lille putten som vil drive deg videre. Aldri gi opp! :)

Tallulah

16.apr.2009 kl.00:34

Tenker på deg , lykke til :-)

Ellen Charlott

16.apr.2009 kl.00:35

Lykke til videre Regine, skal følge med, du fortjener kun det beste!

Nora Alexa

16.apr.2009 kl.00:37

Åh, om du fikk det synet så er det kanskje ment to be at du skal på behandlig i USA? :D Det velger jeg å tro iallefall!

Linn

16.apr.2009 kl.00:38

kjære Regine.Alle skal dø en gang, absolutt alle.Noen tidligere enn andre, noen av kreft andre av jordskjelv sult og fattigdom.Du har mange muligheter, du har sjansen til å gjøre ting ingen andre kan. Gjør det du har drømt om siden du var liten, jeg vet ikke hva det er - men det gjør nok du.Utifra det jeg leser, så nærmer det seg jo slutten.Du har nok mange vonde tanker, men prøv og legge de til siden, det som skjer det skjer uansett om du tenker på det 24/7 eller om du bare tenker på det ett par ganger om dagen.Jeg har egentlig ingen rett til og uttale meg, jeg har jo aldri vært så syk.Bruk tiden du har igjen til og skape minner, gode minner.Jeg skal be for deg Regine.Du vil bli husket, og du gjør at andre i samme situasjon får noen å se opp til.Vennlig hilsen Linnwww.malindus.blogg.no

Girlac

16.apr.2009 kl.00:38

Ville bara säga att jag varit inne och läst lite. Du skriver så bra och intressant,

Kristoffer

16.apr.2009 kl.00:41

Lukke til, og ikkje gi opp! Mange gode klemmar :)

Kristine

16.apr.2009 kl.00:42

Hiver meg på og ønsker deg lykke til! Fulgt deg en stund, og syntes det er forferdelig trist at du skulle havne i dette... Du må bare ikke gi deg og ikke miste troen! og ikke minst lev livet hver dag, tror bloggen din er viktig for mange, for den lærer oss som vanligvis føler oss ganske udødelige siden vi er unge, at vi ikke er det.. Dette kan ramme hvem som helst dessverre... Ikke glem at du er i tankene til tusenvis der ute.... Igjen, lykke til..!

mor

16.apr.2009 kl.00:42

Så du mitt innlegg under din blogg 14. april???? Sjekk ut adressen: www.redmette.dk. Vil du vite mer om dr. Vogel. KAN du kanskje komme i kontakt med mette på Facebook. Lykke til tapre jente.

Lene Cathrin

16.apr.2009 kl.00:43

Håper virkelig at det finnes leger i utlandet som vil hjelpe deg. Det må da være flere måter... Ønsker deg likevel all lykke.

Marie

16.apr.2009 kl.00:44

lykke til! (L)

Arnold

16.apr.2009 kl.00:47

Lykke til! og aldri gi opp!

Jeanette Larsen

16.apr.2009 kl.00:51

Jeg skjønner at det kan bli overveldende å få så mange e-post og at det er enklere å håndere støttende kommentarer på bloggen. En stappfull e-postkonto kan oppleves som litt slitsomt, så det skjønner jeg virkelig. Bra at dere har kommet fram med en plan. Du er en utrolig sterk person. Stå på videre! Dette klarer du!

Raymond

16.apr.2009 kl.00:53

Det synet kan være et tegn.. ikke dumt å nevne det.. Stol på sansene dine!Vi alle håper det kommer til å gå bra!!

Christine Andresen

16.apr.2009 kl.00:54

Jeg leste bloggen din og alle de innleggene du skrev. Det kom ikke bare en tåre, men det kom flere. Etter som det du skriver så får det meg og virke som om du er en sterk jente med bein i nesen. Jeg krysser alle fringre og bein jeg har i kroppen for at alt skal gå din vei. Vet ikke hvordan det er, og klarer ikke å forestille meg det eller, men et ord som faller meg inn er: forferdelig. At en jente som deg skal bli rammet av en sykdom som kreft er helt uforståelig. Har ikke ord, men er her hvis du vil snakke eller noe, christine_lund457@hot. Jeg gjør alt for at en som deg kan bli frisk! lykektil

Marita Gundersen

16.apr.2009 kl.01:01

jeg har lest utrolig mange innlegg om diagnosen din på forskjellige blogger idag. Jeg har selv lest igjennom bloggen din og har forstått at legene ikke kan hjelpe deg og mener du er uhelbredlig. Dette er så utrolig tragisk og usannsynlig, du er bare 17 år , og det knuser meg å lese at en så ung og vakker jente skal kanskje ende livet sitt pga diagnosen kreft. Jeg tenkte litt , kanskje diagnosen din og ditt tilfelle kan bli satt mer i fokus om du går videre med denne historien til avis, tv eller radio, i håp om at legene skal virkelig skal forsøke engang til . Jeg har nettopp opplevd at en god kompis av meg mistet moren sin av kreft , og jeg unner ikke din familie at de skal miste deg! Unner heller ikke deg dette. Mine tanker går til deg og håper virkelig på et mirakel. Kan virkelig ikke forestille meg hvordan du har det, du MÅ være utrolig sterk som klarer deg igjennom dagene. http://maritagundersen1991.blogg.no

Kinder

16.apr.2009 kl.01:06

ville bare dele dette diktet med deg, fikk det selv av broren min når jeg hadde ALL... jeg har vært så heldig å blir frisk igjen, vært frisk i snart 2mnd."diktet av broren min"Vet ikke hva jeg skal gjørehvis du dør fra meg.Vet at din kropp er sliten,men du må ikke dø fra meg!Tanken på å aldri få se deg tærer meg opp innvendig.Kan du være så vennligog ikke dø fra meg?Og aldri få klemme ditt kinnødelegger mitt sinn.Aldri få holde din hånd..Jeg vil ikke leve livet sånn!Trenger å høre din stemmefor den vil jeg aldri glemme.Vi har så mange gode minner, fra da vi var små.Og flere vil vi få, til vi blir gamle og grå.Bli her hos meg, kjære søster.Her på jorden til jeg går bort først.For du er min lille søster.Det er ikke meningen at du dør først!La meg holde kroppen din oppeså du kan få hvile deg litt....jeg vet at en gang må alle mennesker dø, men finner du en mulighet, ser du en liten sjangse for at det går bra likevel, så ta den... ellers... lev livet som om hver dag var din siste, gjør det du virkelig ønsker å gjøre, ta deg tid til venner og familie...du trenger dem, og ikke minst..de trenger deg!

Kjerstii

16.apr.2009 kl.01:07

Tidligere i dag var min største bekymring at jeg må ta bussen i morgen fordi bilen min streiker... Så leser jeg igjen på bloggen din og blir nesten kvalm av meg selv.. Jeg har vært gjevn leser av bloggen din, men nå har det vært en måned siden sist jeg var innom, jeg leste sist at alt gikk så bra med deg, også ser jeg innlegget om hva legene har fortalt og gjort.. Det er veldig bra at legene har behandlet deg på en god måte og at de har virkelig prøvd, men de kan prøve litt til! hehe..Helt ærlig så vet jeg i grunnen ikke hva jeg skal skrive, men jeg krysser fingrene for deg og tenker på deg! Jeg føler at ting må skje, og at det må skje nå, så jeg har tipset litt forskjellige aviser om saken din.. Jeg håper kronerulleringen går som det suuuuuser slik at du kommer deg til USA og slik at du kan legge ut bilder på den nye bloggen din om hvordan det var å fylle 89 år! Masse god bedring til deg jeg håper du koser deg og har det godt! Jeg kommer nok til å snike innom igjen om ikke så lenge, og gleder meg til å lese om de fantastiske utviklingene som kommer til å skje..

Thea

16.apr.2009 kl.01:08

Flere som hadde samme tanken som oss i går altså..Blir så "glad" (alt er relativt om akkurat dette da) over at du er villig til å prøve!Kan ikke si annet enn at jeg håper dette går riktige veien! Forresten, det skal gå riktige veien! Kreft begynner virkelig å bli min verste fiende!en annen ting, er at jeg håper du bruker tiden sammen med familie og venner på å legge en slagplan for tiden framover.. At du ikke blir helt "overkjørt" av alle meldingene både her og ellers!Vi vil heller ha et innlegg som har overskriften-Jeg er frisk!!!Stå på videre Regine!

Tula Backe

16.apr.2009 kl.01:08

Tenker på deg.

vilde

16.apr.2009 kl.01:09

fyfaen, det er så sykt. jeg skjønner ikke at du klarer! jeg har ligget MYE på sykehus i mitt liv, og mange ganger har det bbare vært fristende å hoppe ut vinduet, og bli borte. jeg har fått beskjeden om at det ikke er noe mer de kan gjøre for meg, riktignok gjaldt det ikke kreft . men de sa det var slutt - og jeg er her enda! og jeg har ingen planer om å forsvinne. jeg skjønner utrolig godt at det kan være vanskelig, men det virker som du er sterk og jeg håper du ikke gir opp håpet! nå høres dette sikkert veldig harry ut, men mamma har tidligere vært alvorlig syk, og legene sier at hadde det ikke vært for håpet og motet hennes hadde hun ikke vært blant oss idag.keep hoping! du kan klare det. bevis legene at de tok feil :)

LiinnHege

16.apr.2009 kl.01:12

stol på sansene dine jente - du er virkelig beundringsverdig! Du kommer deg igjennom det her, jeg har troen på deg.!

Sigrid

16.apr.2009 kl.01:14

Unnskyld, men jeg tror nok ikke hikken vil gå over med det første! Vi er altfor mange som sender deg gode tanker.. Lykke til med alt!
Håper dette går bra, Regine! Det er så mange som sender deg varme tanker. Lykke til! Stor klem

Linn

16.apr.2009 kl.01:26

Moren i en nabofamilie av oss fikk kreft for noen år siden, de solgte huset sitt og brukte pengene på kreftbehandling i utlandet, muligens USA. Jeg mener å huske at pappa sa hun var gitt opp i Norge, men jeg vet at hun overlevde, og aldri hadde gjort det hvis hun ikke hadde fått behandling der. Jeg kan høre med han om han vet noe mer. Lykke til skal du ha uansett.

Emilie

16.apr.2009 kl.01:36

Jeg krysser alle kroppsdeler som kan krysses for deg Regine, i håp om at du finner en metode som gjør deg frisk! Jeg har tro på deg, og at du vil klare deg gjennom dette. Jeg føler at ord ikke strekker til, men allikevel må jeg skrive noen få ord her på bloggen din som har lært meg utrolig mye. Stå på!

Lis

16.apr.2009 kl.01:46

Lykke te Regine ! Eg krysse fingrane, og sende alle mine tanka te deg og din familie.

Lisa Marie

16.apr.2009 kl.01:48

Bestefaren min hadde kreft, han overlevde. Mens en venn av meg døde etter tilbakefall. Også Ste-mormor har hatt kreft og overlevde. Så det er alltid håp =D. Beundrer din styrke og måte å tenke på. Du er ei sterk jente og jeg knytter mine fingre og tær for at det skal gå bra, for det kommer til å gå bra:D. Som jeg har lest i en bok(skrevet av lege), så kan tanker alene gjøre livet lenger og nesten helbrede deg fra sykdom. Mange årsaker til at folk blir syke i dagens samfunn er jo pga stress. Det er jo ikke så mange som vet hvordan kreft oppstår, men kanskje det er stress eller noe slikt? Siden dette fantes jo ikke i gamle dager. Nei, herregud. Nå skal jeg slutte ettersom jeg overhode ikke har noen kunnskaper annet en litt fra ei bok jeg har lest. Men hele poenget mitt var, ha håpet oppe og ikke stress :) Ved å lese bloggen din vil jeg si du er en inspirasjon til hele Norge, du er ei sterk jente! Du er også så positiv at det smitter over på alle tror jeg. Jeg syntes ikke du er rar for slike tanker, jeg tror på slike ting :) Stå på, jeg har all tro på at du klarer deg, Du har såpass mye støtte fra folk. Sender mine hilsninger og varme tanker iallefall! =)

Sabrina

16.apr.2009 kl.01:50

Stå på, ønsker deg all hell og lykke i og bekjempe denne sykdommen.Blir helt rørt av din historie.Skal ha deg i tankene og krysse mine fingre for deg jeg også...Kansje vi bloggere klarer og skape nok positiv energi muligens?Varm hilsen fra meg

Kat

16.apr.2009 kl.01:56

Aldri gi opp kampen. Det er alltid håp.

Dotte

16.apr.2009 kl.02:00

Hei Regine!Eg kom over bloggen din istad, og måtte lese heile fra begynnelsen av. Du er fantastisk flink å skrive!Ser du har fått heilt utrulig mange kommentarar på innlegga dine, og skjønner at det kan bli litt slitsomt å ta stilling til at heilt ukjente personar, slik som meg, skriv og gir deg tips om kva du bør gjere med ditt liv... Men tenkte eg ville legge att nokre ord etter å ha lest alt, og hadde lyst til å kommentere noko som eg har tenkt på fleire gonger i løpet av bloggen;Eg pleier vanlegvis ikkje å tru på "skjebnen" og "den 6. sans" men mange gangar i bloggen din har eg fått følelsen av at ting du har tenkt på, eller sagt før, faktisk skjer... For eksempel det du skreiv om at du hadde skrive i dagboka di for to år sidan, at "hvem vet hvordan livet kommer til å være om to år?" og to år seinere får du den fatale beskjeden om kreft!På samme måte trur eg at det "tegnet" du fekk kan bety noko.. Det at du på forhånd hadde sagt til familien din akkurat når du kom til å få tilbakefall, og at du då faktisk fekk det.. Og det med USA- flagget. Det kan høyres ut som masse "sprøyt," og eg er egentlig et veldig realistisk menneske, men slike ting som dette får ein faktisk til å tenke...Eg syns du skal sende den oversatte journalen din til legar i USA (og resten av verda) og sjå kva alternativ som er der ute. Du seier det fins menneske som har blitt friske fra samme situasjon som du er i, det betyr at det fins muligheiter for deg og! Eller det går iallefall an å prøve. Det er uansett "bedre" (i den grad noko som dette kan bli bra...) å eventuelt skulle dø etter at ein veit at ein har prøvd absolutt alt, enn å ikkje prøve i det heile tatt...Eg HÅPER alt går din veg! Du er ei ufattelig flott jente! Eg håper at bloggen din ein dag vil bli gidd ut som bok, enn kordan den endar...Mange varme helsingar frå Bergen

Sissel

16.apr.2009 kl.02:03

Jeg tenker på deg og håper på det aller beste.Varme klemmer fra Sissel

Christina

16.apr.2009 kl.02:05

Jeg fant bloggen din gjennom en annen blogg, begynte å lese og klarte ikke å ta øynene vekk. Jeg blir farcinert av det du skriver. Det var godt å høre de dagene da du virklig hadde håp og tro på at det skulle gå bra. Jeg håper du klarer å holde litt fast på den tanken om at det ordner seg! Ikke gi opp! :)Du virker utrolig sterk, det skal du ha. Jeg kan ikke annet enn å ønske deg all verdens lykke fremover. Jeg kommer i allefall til å lese bloggen din gjevnlig :)

Anja

16.apr.2009 kl.02:19

HeiVille bare si at jeg tenker på deg!!!!!! Håper virkelig dere finner et behandlingstilbud snart! Krysser fingrene for deg!

marnaa

16.apr.2009 kl.02:27

Du klarer dette Regine!! gruppen på facebook har nå 5000 medlemmer. Det er virkelig ikke mange her i verden som har kommet så langt som deg. Jeg drukner blandt mange hundre andre kommentarer, men du skal vite att hvis jeg kunne gjort noe ville jeg veldig gjerne ha gjorrt det!!

isabelle

16.apr.2009 kl.02:30

Du ender nok opp i Usa som du "så".. forresten så er det sykehus i asia (thailand og filippinene) som ligger langt foran andre sykehus på mange områder. Det kan være et alternativ. Men jeg klarte ikke å lete opp hvilke osv. jeg er ikke så flink i asiatiske språlk.

Marita Førisdal

16.apr.2009 kl.02:39

Tankene mine går til deg

Ina

16.apr.2009 kl.02:45

Det her er sånn som ikkje skal skje! Eg håpar virkelig du finner en eller anna plass der dei er villige til å prøve meir. Ei eg kjente hadde kreft for ei stund sia, og legane hadde gitt ho opp, og då veit eg at dei sendte journalar osv til Carolinska i Sverige, fordi dei er komt mykkje lengre enn Norge når det gjelder kreft. Veit ikkje korleis det gjekk, men tenkte eg hvartfall skulle nevne det, sia dei skal være flinke :) Håpa virkelig at du finner en løsning! Tenker på deg!

Martine

16.apr.2009 kl.02:54

Kjere deg:) Jeg tenker masse på deg, ber for deg og håper på kunn det beste! Jeg har skrevet ett innlegg i bloggen min til deg! Jeg håper du vil ta deg tid til og lese det!:)Uansett så sender jeg deg mange varme klemmer:)

Sus

16.apr.2009 kl.03:01

Sier det igjen; M.D. Anderson! Du klarer dette :)

Elisabeth

16.apr.2009 kl.03:09

Kjære regine!Jeg kjenner deg ikke og kom ved en tilfeldighet over bloggen din sent i kveld. Nå har jeg lest igjennom alle innleggene og alt det du har delt via bloggen din. Livet er så vanvittig urettferdig, meningsløst og uforutsigbart...For meg er det så og si umulig å sette meg inn i situasjonen du og familien din nå befinner dere i. jeg vet rett å slett ikke hva jeg skal skrive. Du virker som en vanvittig sterk og klok jente, en jente det står masse respekt av! Uansett hvor dystert ting ser ut, ikke mist håpet!!Send journaler til utlandet og prøv alt som er å prøve!Her må alle alternativer forsøkes! Legene der kan ha helt andre erfaringer, kunnskaper osv. Det er bedre å prøve enn å angre på at man ikke prøvde...Kjemp med alt du har, mirakler har skjedd før! Dette du skriver om at du sa til foreldrene dine at du kom til å få tilbakefall, "synet" du hadde om Usa-flagget osv..Vi har ingen garantier for at det ikke er mer mellom himmel og jord enn vi vet om. Jeg tenker i hvertfall ikke på det som sprøyt. "Everything happnes for a reason" er det jo noe som heter. Jeg vet ikke om jeg klarer sove nå, for jeg ble så lei meg og tenker så mye. Men ikke gi opp, om det så bare er en liten prosent igjen. Tro kan flytte fjell. (ikke at jeg er kristen eller noe...) Hold oss oppdatert. Jeg skal krysse alt jeg har og sende deg gode tanker i natta! Mange klemmer fra Elisabeth 22

Inger Martine

16.apr.2009 kl.03:22

Jeg tenker på deg og håper aller beste, og det er flere som gjør! Du er sterk person, bare hold motet oppe. Det finnes håp!!Lykke til regine!

Anna

16.apr.2009 kl.03:25

Hold motet oppe! Du virker som ei sterk og tapper jente, og det er jo tydelig at du har en stor omkrets med mennesker rundt deg som bryr seg og vil hjelpe! Sender varme tanker til deg og dine nærmeste, og husk at det alltid finnes håp. Lykke til!

Camilla

16.apr.2009 kl.04:06

Hei Regine,wow, du har MANGE mennesker som foelger deg, bryr seg og sender deg gode tanker! Haaper du foeler det og at det hjelper... Og at du evt svarer og oppdaterer bloggen naar DU foeler for det selv, du skylder ingen av oss her oppdateringer, alle vil at du skal gjoere med dagene dine det som er best for deg og familien. Jeg haaper det ordner seg for deg og at vi kan finne en behandling i utlandet som kan hjelpe. Jeg har tro paa det! Hvis du trenger hjelp med oversettelse av dokumenter etc til engelsk gjoer jeg gjerne det, jeg har engelsk som arbeidsspraak saa er vant til det og er saa og si "tospraaklig". Jeg er dessverre ikke saa inne i den medisinske terminologien men hvis det er noe annet som skal oversettes som er mindre teknisk maa du/dere bare si fra!Sender gode tanker...

Emilie

16.apr.2009 kl.05:59

Herregud, dette sitter livet i perspektiv! Jeg synes det er veldig lurt hvordan du har laget en blogg og forteller om sykdommen din. Vi trenger alle en "reality check" inni blant, som får oss til sette mer pris på det vi har. Jeg beundrer deg virkelig! Stå på, prøv alt som kan prøves og kjemp videre!!!

Malin

16.apr.2009 kl.06:01

Hei Regina! Nå har jeg sotti og lest igjennom hele bloggen din. Først og fremst vil jeg si at du er utrolig sterk som fremstår på denne måten, og slepper alle oss bloggere inn i livet ditt, i denne tøffe stunden! Jeg ser du bare er 17 år gammel, noe som gjør meg, og så mange andre veldig veldig vondt! Jeg vet ikke hvor mange tårer som trillet under lesingen, av det du forteller om livet og sykdommen din! Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal klare og formulere det jeg føler og tenker om dette, og derfor vurderte jeg også lenge om jeg skulle skrive et så langt innlegg som dette. Når jeg tenker over det jeg har lest, er det en ting som dukker først opp. og det er det med at du ser på de som jogger, og ikke vet hvor heldige de er! Det gjør meg rett og slett vondt og lese, fordi det er ren fakta! Ingen vet hva de har, før de enten har mistet det, eller har en stor mulighet til å miste det! Alle mennesker klager over ting! Matrielle ting! " vi skulle hatt det" "jeg trenger det". Sånn er vi mennesker, og vi er egentlig aldri helt helt fornøyde, det er alltid noe vi mangler eller savner, på en eller annen måte! Og når man setter seg ned, og leser noe som dette, så begynner man og tenke! Ihvertfall jeg. Vi har det bra som vi har det! De som er friske og har et helt liv foran seg, har alt de trenger. nemlig helsa i behold. Det er du et veldig godt eksempel på at ikke alle har. Det er så mange som blir rammet av kreft, men så få som står frem på noen måte. Derfor er det svært beundringsverdig det du gjør! Du lar alle oss bloggere følge deg i oppturer og nedturer, og forteller oss ting akkuratt som det er! Du forteller faktisk mer, enn man får vite som pårørende på sykehuset! Derfor håper jeg at, av alle de som leser bloggen din, så er det noen som er pårørende eller som er rammet av kreft selv, som trøster seg med dette, med at det faktisk er noen som forteller sin historie, med sine egene ord, istedet for igjennom en lege eller sykepleier. Når det kommer til innlegget der du sier at legene ikke gjør noe mer, begynner tankene å surre i hodet mitt. Jeg jobber selv i helsevesnet. Mange kommentarer her går utover legene, men husk nå at de gjør sitt beste, det vil er å unngå å skape mer smerte for deg, og heller prøve og gjøre deg "mindre" syk, den tiden de mener du har igjen. Ikke misforstå meg, for jeg mener IKKE at du skal gi opp, og legge deg ned! For det må du ikke gjøre! Du må prøve, med all hjelp du kan få, og få andre leger, gjerne i utlandet til å vurdere deg! Det er det som er vanskelig, hvordan kontakte? hvordan få råd? osv. Kreftforeningen i Norge, kan ihvertfall gi deg 2 navn på sykehus i USA. Kopierer et utdrag fra en mann som heter Espen.: "Espen Steen (36) har fått dødsdiagnosen av leger i Norge, men han velger å fortsette kampen mot kreften i USA. Etter fire måneders rehabilitering var han var tilbake i full jobb. Desverre var lykken kortvarig. Etter en ny rutinekontroll i november 2008, fikk han beskjed av norske leger om at kreften nå hadde spredd seg til lungene, og at den var uhelbredelig. Håpet har de også funnet i en alternativ medisinsk behandling i Houston i Texas. En polsk lege Dr. Burzynski tilbyr en alternativ medisinsk behandling, som Ullevål universitetssykehus forteller Espen at de ikke har tro på. Behandlingen består av fem ulike medisiner som Espen må ta hver dag." Jeg skriver med dette bare for å få vist deg, at det finnes håp i utlandet, og at de kanskje kan gjøre litt mer enn her hjemme! Eller så ønsker jeg deg ALL HELL OG LYKKE det er mulig å ønske noen :) Fortsett med å være så sterk som du er, Så når du langt ! IKKE gi deg !:)Klem fra Malin :)

Lewis

16.apr.2009 kl.06:18

Hei Regine.Jeg ønsker deg alt hell og lykke på din videre kamp. Du er i manges hjerter og tanker om dagen. Lewis.

Isabell

16.apr.2009 kl.06:54

Hei.Først og fremst vil jeg bare si at du er ei utrolig sterk jente!Jeg håper det kommer til å gå bra med deg, og at du fremdeles er blandt oss medmennesker i en lang tid fremover, at du blir frisk.Vær tapper! Vi er mange som støtter deg! - Isabell

Katrine

16.apr.2009 kl.06:58

Tenker på deg, Regine! :)

♥ EVA -LEVER LIVET

16.apr.2009 kl.06:59

Lykke tiil Regine :)

Lotte

16.apr.2009 kl.07:08

Lykke til Regine, håper alt ordner seg. Vet du er i manges tanker og hjerter

Benedikte Bullshit

16.apr.2009 kl.07:18

Det må jo være et tegn!Lykke til! :)

Maria

16.apr.2009 kl.07:24

Fortsetter bare med: STÅ PÅ! Ikke gi opp dersom DU tror noe kan gjøres!

Trine

16.apr.2009 kl.07:24

Skal be for deg jeg Regine! :) Gud sier at han er Legenes lege!! :) når legene på riksen sier stop, sier Han GO! :)

Tonje

16.apr.2009 kl.07:32

Jeg syns synd på deg og foreldrene dine, ikke minst! :( Awwww, de må finne en løsning på dette.. :((

Wenche

16.apr.2009 kl.07:39

Må bare si at jeg er utroligt imponert over deg.Du må være ei fantastisk jente.Du klarer til og med å være positiv i forhold til legene, det sier jo litt om hvor fantastisk du er.At du klarer å kjempe videre til tross for alt du helt sikkert har av ubehag er jo bare fantastisk.Det sier alt om deg. Noen i din situasjon blir friske, håper og tror du er en av de. Med ditt pågangsmot fortjener du virkelig det. Kan ikke si annet enn lykke til. Kommer til å følge deg. Stå på. :0)

Eirin

16.apr.2009 kl.07:47

Jeg vil bare si at du er helt utrolig, jeg leste meg gjennom hele bloggen din. Og det som slår meg er hvor utrolig sterk du er, som ikke gir opp håpet, og klarer å skildre historien din på en sånn måte som du gjør. Det har sikkert ikke vært lett, og jeg kan umulig vite hvordan det har vært å være deg.. Jeg vil bare si stå på og gi ikke opp håpet! Vi er mange som tenker på deg og håper med deg:D

camillaw

16.apr.2009 kl.07:49

lykke til Regine, tenker på deg!:-)

Marthe

16.apr.2009 kl.07:54

Hei! Nå har jeg bladd helt tilbake å lest bloggen din fra starten. Blir veldig rørt over at du vil dele dette med så mange, etter alt du har vær gjennom. Jeg tror ikke hvem som helst hadde klart det. Du må være ei utrolig sterk og god jente - og ingen fortjener det du går igjennom nå. Ønsker deg alt godt, og lykke til! Du vet det er mange som tenker på deg, og håper på det beste. Stå på!

fridalr

16.apr.2009 kl.08:02

Lykke til Regine !

Lovecandlelight

16.apr.2009 kl.08:19

Heisann! Kjempe fin blogg side,jeg ønsker deg lykke til i fremtiden med gode tanker,ikke føl "Synene" dine er dumme- De kan være like sanne som sannheten i at jeg og du eksisterer. Jeg vil bare ønske deg en god helg, tenk positivt igjennom dette, det hjelper også kroppen til å overvinne det mest utroligste- selvom å være positiv i slik situasjon ikke alltid er lett. Klemklem

Anette

16.apr.2009 kl.08:21

Jeg kan ikke annet enn å si at du må være den mest fantastiske jenta jeg har vært borti! Du virker så sterk, så tøff, og du er så utrolig vakker! Du skal leve du! Ingen tvil! Og det du fortalte, om synet ditt, og at du visste om cellegiften, det er ikke rart i det hele tatt syns jeg, vi mennesker har sanser vi ikke bruker, vi ikke klarer å bruke, men du i din situasjon er nok mer mottakelig for de sansene..!

Lena

16.apr.2009 kl.08:21

Espen Steen har nå fått gode prøvesvar og dette må du sjekke ut!! Jeg tror ikke himmelen trenger en sååå vakker engel ennå!!!!!!!! Mange styrkeklemmer fra meg

amazed

16.apr.2009 kl.08:23

jep håper og krysser fingrene for at de skal kunne behandle deg! det fortjener du!! du er så sterk som klarer å gå igjennom dette på en så oppegående måte! det er det ikke en og en hver søttenåring som har klart! lykke til Regine! jeg tenker mye på deg, selv om jeg ikke kjenner deg. urettferdig at noen må gå igjennom slikt!

Anne L

16.apr.2009 kl.08:24

Regine , du vet at ord blir så fattige og tomme i en slik situasjon.Så lenge du føler det finnes et håp,så lenge du vil søke videre og kanskje finne noen som er villige til å satse, så synes jeg du skal gjøre det.Stå på ! Gi aldri opp !Men husk å nyte dagen i dag også. Ta fri fra alt dette vanskelige, gå ut med fotoapparatet ditt og fang våren !Det er vår Regine !

AYLAS - konkurranse på bloggen.

16.apr.2009 kl.08:26

du klarer det , Regine! Gi bloggen din til legene .. så kan dei sjå kor mange som støtter deg. Kanskje dei vil endre mening om dei ser kor mange som faktisk bryr seg.. ? Dessuten så kan dei ikkje gje opp .. du er berre 17 år! Hadde skjønnt det om det var en 70 åring , men du har heile livet forran deg!

16.apr.2009 kl.08:27

Det er beundringsverdig at du greier å skrive om dette på bloggen din på den måten du gjør. Jeg krysser fingrene for deg ! :-) Stå på, Regine, dette klarer du :-)

Isabel

16.apr.2009 kl.08:28

Hva er det som har skjedd nå a? :-ONå har jeg lest, lest, lest og lest, vil bare ikke fatte dette her, Regine... :'(Det er så urettferdig. Selv _det_ ordet er ikke sterkt nok!! Men nok en gang viser du mot. Du er helt utrolig, det skal du vite! Du har virkelig "festa" deg hos mange.Jeg håper virkelig du får hjelp - et eller annet sted... Krysser alt jeg har! Prøv å gjøre det beste ut av tida som kommer!Tenker på deg, Regine!

Andrea

16.apr.2009 kl.08:29

Jeg tenker på deg masse !Håper det går din vei, så skal jeg krysse fingrene mine!Stå på, for du virker som en utrolig jente!

Ida Haug

16.apr.2009 kl.08:29

Masse lykke til :-)

Vilde Johanna

16.apr.2009 kl.08:41

Det her var helt utrolig trist å høre om. Jeg ble oppriktig lei meg. Men jeg føler du kan klare det! Du virker sterk. Du gir ikke opp. Fortsett med det, og vær like positiv. Jeg beundrer også motet ditt. Du tar dette her utrolig bra.En liten klem fra en fremmed beundrer :)

Annette

16.apr.2009 kl.08:46

Kjempebra at du ikke gir opp! Kreften tar ikke deg, du tar kreften!

Therese Melina

16.apr.2009 kl.08:47

det fins alltid håp, Regine! Syns ikke det hørtes dumt ut jeg. Men nå er jeg vant med "syn" og forskjellige sånne ting hjemmefra, er jo fra nord-norge. hehe. jeg spår selv med gullring, og det har jeg iallefall aldri sagt til noen på nettet før :P alt jeg har fått frem hittil har stemt og det er litt creepy.. Men jeg tør aldri å spå om viktige ting da :)så kanskje du får behandling i USA, det krysser jeg fingrene om!

Tonje

16.apr.2009 kl.08:53

God bedring! Du blir frisk!

Melinda Broome

16.apr.2009 kl.09:02

Det viktigste er at du fortsetter å kjempe. Du ser jo her hvor mange som støtter deg og står bak deg, aldri gi opp - ALDRI! Og i USA er det så mange muligheter. Alternative metoder, osv. Bare kom deg hit til et sykehus og la saken din bli mer og mer kjent. Du burde kanskje starte en blogg på engelsk også? Det kunne være enklere å få hjelp herfra da.. Én rik business mann for høre om saken, og plutselig - før du vet ordet av det - så begynner det å hjelpe med penger og alle sånne små detaljer. Det er så klart ingen garanti for å bli frisk, men det er en ekstra sjanse. Mange som er i din situasjon ville nok bare ha gitt opp, men på grunn av din stå-på-vilje og mot så har du en myyye større sjanse til å bli frisk ;) Jeg skal også be for deg og din familie...

Ann-Charlotte

16.apr.2009 kl.09:02

Jeg vil ønske deg lykke til, i dag og! Og antagligvis maaaaange dager fremover :)Jeg vil tenke på deg og krysse fingrene! Blogg.no kan faktisk forandre noens liv! :) Med tanke på alle her inne som bryr seg om deg, så varmer det helt sikkert :) Hehe.. Hikke ja.. Godt det da :D

Lise Ohr

16.apr.2009 kl.09:04

Det er vel ikke dumt aa si at du har hatt et syn. Det finnes nok mer mellom himmel og jord enn vi tror, Regine. Og tro kan flytte fjell! Vi tror paa deg. Jeg er glad for at du fremdeles har kampviljen i deg! Haaper det finnes noen der ute som tror det finnes en sjans. Skal sitte her og krysse fingrene for gode nyheter neste gang. Lykke til med letingen!! Stor klem :)

Susanne

16.apr.2009 kl.09:10

Jeg håper du blir frisk, du fortjener å leve! Lykke til!

Marte

16.apr.2009 kl.09:11

I et hjerte fylt med frykt,gjemmer jeg deg varmt og trygt.Der vil du bli resten av mitt liv,uansett hva tiden gir.I en tåre vises et smil.I et håp finnes det tvil.Men drømmene dine kan ingen få,det er de som holder deg oppe nå.. Håper alt blir bra Regine.. Du virker som en sterk jente, og jeg håper at alle rundt deg også er sterke, for det betyr mye. Tenker mye på deg.

Emilie

16.apr.2009 kl.09:18

Hei, Regine.Du burde prøve å nyte dagene du har, og skape minner. Jeg sier selvfølgelig ikke at du skal gi opp, men at du ikke må glemme å leve. Som du sier, vet ingen hvordan dette går og jeg håper du bruker tiden godt uansett om du kommer til å få hjelp eller ikke.Krysser fingrene for deg, og håper alt går bra!

Catta

16.apr.2009 kl.09:21

Tøffe deg! Jeg er så glad for at du klarer å holde motet oppe, og at du ikke vil gi deg! Det kan gjøre forskjellen! Jeg krysser fingre og tær (og skal tvinge alle i min omkrets til å gjøre det samme) for deg og håper synet stemmer og at du blir frisk. Du begynner sikkert å bli lei av å høre det, men du er bare helt utrolig. Du har beveget alle som har vært på bloggen din, og ut i fra kommentarene ser det ut som om du har satt de flestes syn på livet på en sterk prøve. Dersom det er noe vi kan gjøre for deg - hva som helst - så må du si i fra. Tenker masse på deg. Stor klem

Lene

16.apr.2009 kl.09:21

Stå på, og ALDRI gi opp!*Sender varme tanker*

Jannekake

16.apr.2009 kl.09:21

Lykke til.

Grethe Ohr

16.apr.2009 kl.09:23

Jeg er så utrolig gla på dine vegne at ting begynner å skje rundt deg. Sammen står vi samlet, for å hjelpe deg i din livs viktigste kamp. Kampviljen og styrken har du! Ballen har startet å rulle, og det er vel slik med alt, at noen kjenner noen, som kjenner noen osv.Få dager siden stod hele Kristiansund samlet om deg,i dag står omtrent hele Norge ved din side:) Lykke til i letingen.

Johanna

16.apr.2009 kl.09:25

Hejhej! jag är en svensk tjej som försöker och försöker läsa inläggen. Fröstår till viss del . kan du inte lägga in en översättare? Vore kul då det jag lyckats läsa är väldigt intressant! lycka till och krya på dig!

whitechick

16.apr.2009 kl.09:27

Du er en UTROLIG sterk jente! Fortsett å kjemp! Lykke til videre.. Det er foressten utrolig rørende å komme inn på bloggen din..

Veronica...

16.apr.2009 kl.09:27

Jeg må si at jeg virkelig beundrer ditt mot og din livsglede. Da jeg først kom inn på bloggen din, kunne jeg virkelig ikke tro det. At ei 17 år gammel jente skal få en slik ekkel og grusom sykdom. Særlig en som virker så frisk ellers, både til sinns og kropp, og en som omfavner livet så utrolig mye. Mine tanker går til deg, og jeg ønsker deg masse lykke til videre. Fortsett å nyte livet slik du gjør nå, uavhengig av hva som vil skje videre. Jeg kommer til å fortsette å følge med på bloggen din, for jeg synes du er et utrolig godt forbilde for folk i samme situasjon som deg selv. Om det er noe jeg kunne gjort, hva som helst, så ville jeg gjort det for din skyld. Jeg har en følelse som sier at du kommer til å bli frisk. For du er psykisk sterk, og det er utrolig hvordan det mentale kan påvirke det fysiske.Stå på, kjære Regine. Jeg er en stor beundrer!

Elisabeth

16.apr.2009 kl.09:29

Hei.. Jeg kom tilfeldigvis over bloggen din og har sittet nå og lest den i sikkert tre kvarter. Dette er veldig sterkt og jeg synes du er tøff. Du skriver utrolig bra. Stå på! Så tenkte jeg at jeg kunne gi et lite tips. Svigermoren min har hatt brystkreft og en annen venninne av henne har også hatt kreft. Hun fikk også vite at hun skulle dø, men hun står på beina igjen! Hun begynte med noe som heter Nikken. (jeg tror det skrives slik)Det er naturkost, og det har hjulpet henne mye! Jeg kan undersøke mer og gi deg en tilbakemelding! Lykketil!

Torunn

16.apr.2009 kl.09:32

Dette var sterk kost! Ønsker deg all hell og lykke!!

Ida

16.apr.2009 kl.09:47

Regine, dette var veldig sterkt å lese. Du virker som en flott jente, og jeg ønsker deg virkelig alt godt. Håper du blir frisk snart :)Stå på!

Kine

16.apr.2009 kl.09:51

Jeg heier på deg, Regine!

Henniie

16.apr.2009 kl.09:52

Måtte le litt av den siste avnsittet :)jeg tror at du kommer til å komme deg gjennom en transplantasjon tilså lenge du har troen på deg selv.jeg har en mening om at gir du opp deg selv gir også kroppen opp,så ikke vær for negativ til deg selv!Stå på, jeg har troen på at du kommer til å bli frisk!!

Linda

16.apr.2009 kl.09:55

Det er så utrolig å lese bloggen din, takk for at du deler dette med oss! Jeg føler jeg har læt så mye av deg, om det å være menneske! Stå på!

Dorte-Mari

16.apr.2009 kl.10:05

Du er sterk! for en situvasjon å være i! håper legene vil gjøre alt for at du skal bli frisk! Utrolig pene bilder av deg, du ser neimen ikke syk ut som du sier!Stå på! stor bedringsklem!

Christine

16.apr.2009 kl.10:06

Hva du går igjenom setter vikelig perspektiv på hva man selv klager over i hverdagen. Helt ubetydlige dumme ting. Jeg håper virkelig at dere finner noen som kan hjelpe deg. Ingen burde dø så ung.

Benedicte

16.apr.2009 kl.10:09

Hei Regine. Først og fremst, takk så mye for at du deler historien din med oss. Det er virkelig en tankevekker å lese innleggene dine, det setter ting litt i perspektiv. Jeg og kjæresten min snakket om deg i går og hvor forferdelig det må være å gjennomgå noe sånnt. Vi kom frem til at vi egentlig er veldig heldige som slipper dette, og vi bør være mer takknemlig for hver dag som går hvor vi er friske. Jeg har følgt med bloggen din en god stund og har alltid hatt på følelsen av av at du kommer til å bli frisk. Jeg vet ikke hvorfor, jeg har bare følt det på meg. Nå har jeg kontaktet M.D Anderson Cancer Center i Texas USA og forklart de situasjonene din. Jeg ba de om å kontakte deg og å vurdere din situasjon. jeg håper inderlig at det er noe de kan gjøre for deg, dette er så urettferdig. Håper det er greit at jeg gav dem emailen din. Håper du får svar. Stå på Regine, du er tøff.

MonkeyIda

16.apr.2009 kl.10:12

Jeg får vanvittig dårlig samvittighet for at jeg har det så bra som jeg har det! Trist å lese bloggen din! Ønsker deg lykke til!

Yngvild

16.apr.2009 kl.10:25

Masse lykke til! :)

hestiaverden

16.apr.2009 kl.10:26

Kjære Regine.Det du sier om legene i innlegget ditt er viktig. De må basere sine antakelser på harde, kalde fakta og kan ikke gi deg eller andre falske håp. Det betyr jo ikke at de ikke VIL hjelpe, men de tror ikke at de KAN...Legger ved en liten hilsen fra meg, og jeg tror nok mange er med meg på denne:BRILJANT DIAMANTPå vei ut i livetmot hav av dagerglede og latter og lykkelig livRammet av lynetsom aldri sku' kommehelt annet fokus og nytt perspektivMan blir så litenman blir så fattigSer etter lysglimt i mørke og nattVi feller tårermen holder henderi ring rundt deg, kjære, og hvisker deg at...Vi skulle så gjerne gjort mere, RegineGitt deg et under så smerten forsvantGitt håp, gitt deg styrke-vi gir våre hjertertil deg - en unik BRILJANT DIAMANT"Forklaring":Diamant kommer fra et gresk ord som betyr uovervinnelig/uforgjengelighet. Den krystallklare briljante diamanten er den sjeldneste og mest verdifulle av dem alle.I antikken trodde grekerne at diamanter var biter av stjerner som var falt ned til jorden, og noen kalte dem også for Guds tårer. Diamantens ild ble kalt for kjærlighetens flammer.-klem-

Kjersti

16.apr.2009 kl.10:32

Jeg syns det er utrolig tøft av deg å skrive om alt du har opplevd, at du klarer i det hele tatt å fortelle om det. Håper leger i utlandet kan finne en løsning for deg.Lykke til! :)

Magda-Lovise

16.apr.2009 kl.10:40

bra du ikke gir opp. jeg så en gang en dokumentar: the seacret, som handlet om alt vilje og tanke gjør. alle som leser bloggen din tenker på deg, det gjør i allefall jeg.jeg tenker at du skal bli frisk. med så mange mennesker rundt i som tenker på deg, tenker at du skal bli frisk, må det bare bli sånn. du har et helt liv foran deg, og det skal du leve til det fulle. mal, ta bilder, sy, skriv, gjør det som gjør deg glad. du vil finne all støtten du trenger i familie, venner og kjente, og ukjente som leser bloggen din.masse lykke til regine! klem

16.apr.2009 kl.10:44

Hei Regine! Har lest historien din og ble utrolig rørt. Moren min hadde kreft for en stund tilbake.. Jeg kjenner deg ikke, men jeg håper at du blir frisk! Utrolig flott at du deler historien din med andre! Og det er alltids håp, man må bare håpe sterkt nok. Lykke til! You go girl!!:)

nadia

16.apr.2009 kl.11:12

Hei Regine! Historien din rører meg så utrolig! Du er en så sterk og livsglad person og dette skal gå bra!! Det må det bare. Er så flott at du deler historien din med oss sånn at vi kan hjelpe deg og andre ved å ja feks gi blod og benmarg som du skriver. Jeg skal ihvertfall ringe legen min, så hun kan ordne så jeg får gitt blod og evnt benmarg om noen skulle trenge det. Stå på Regine, du er vakker og helt fantastisk :)

Tina

16.apr.2009 kl.11:14

Kom over bloggen din her for leden dag, og må si din historie rørte meg langt inni hjerteroten! Vil ønske deg masse lykke til og håper inderlig du finner et alternativ til behandlingen du har hatt, og at du blir frisk. Stå på og vær sterk. Tenker på deg. :)
Det varmer å se at du skriver til oss lesere her på bloggen, bare det viser at du er ei kjempe strek jente :)Eg håper det ordner seg , det ordner seg for snille piker vettu ;)STÅ PÅ!!!!!!!!

Silje

16.apr.2009 kl.11:22

Det går kjempebra! Jeg leter etter alternative metoder som kanskje kan hjelpe deg. Det er altfor trist at dette skal skje! Skjønner godt at det blir for mye å svare på, men stå på! :)

Milla

16.apr.2009 kl.11:24

Kjære Regine!!!Du gjennomgår nå enhvert menneskes mareritt...jeg vil bare si at jeg synes du er ufattelig sterk! Jeg tror det er håp for at du skal bli frisk, har lest om mange som har fått "dødsdommen", men hvor det har snudd og de har blitt friske. HÅPER DU ER EN AV DE!!Mange klemmer fra meg, og mange gode tanker.

Ida

16.apr.2009 kl.11:24

Det kommer nok til å gå bra, du virker som en kjempesterk jente! :)

Kristin

16.apr.2009 kl.11:44

Jeg håper det går bra med deg. Jeg krysser fingrene for deg !Lykke til videre Regine.DU fortjener kun det beste!STÅ PÅ ! Ikke gi opp, det er et håp for alle

Mia

16.apr.2009 kl.11:45

Det er bra du ikke gir opp. Mirakler skjer fra tid til annen, og jeg håper en av de miraklene innkluderer deg. Ikke noe dumt ved å skrive om de "synene," det kan være et tegn. Noe i underbevisstheten din som prøver å fortelle deg noe.

Caroline

16.apr.2009 kl.11:46

Ja, du skal virkelig leve!

Ermina

16.apr.2009 kl.11:48

Lillesøstra min sendte meg linken til bloggen din, tårene kom når jeg leste den. DU er ei ufattelig sterk jente, du er virkelig ei jente andre jenter burde se opp til. Godt ¨å høre at du får så mye støtte. Kjemp videre og ikke gi opp! lykke til masse!!

Vilde

16.apr.2009 kl.11:50

Jeg håper så virkelig at alt går bra! - Faktisk, så tror jeg at det går bra.Du må ha så masse lykke til! - om jeg hadde hatt noen peiling skulle jeg ønske jeg kunne hjelpe deg med sykehus.. Men jeg vet ingenting, så det er vel bedre å prøve på de tipsene du har fått!:)

16.apr.2009 kl.11:52

LYKKE TIL!!! håper virkelig du finner noen som kan "fikse" deg!

Linda

16.apr.2009 kl.11:56

Lykke til! Håper du får hjelp i utlandet og at alt ordner seg for deg, deg fortjener du!Jeg vil også si at det er utrolig bra at du deler historien din med hele landet, dette får folk til å åpe øynene. Dette er lærerikt for både unge og eldre.I tillegg får vi håpe det blir mer blest rundt forskningen av denne sykdommen.Ikke gi opp, du er et godt forbilde for andre der ute.

Meg

16.apr.2009 kl.11:57

Ønsker deg virkelig lykke til Regine! Håper alt ordner seg, det fortjener du etter alt du har vært igjennom nå.

Linn

16.apr.2009 kl.11:58

Jeg beundrer ditt mot, din vilje og humor!Har du hatt et syn, så har du det =)Vi skal få deg til USA, eller hvor det måtte være Regine!Alle har tro på deg!Klem Linn

Helge Tveit

16.apr.2009 kl.12:02

RegineDu nevnte sykehus i utlandet som spesialiserer seg på kreft. MD Andersen i Houston, Texas mener mange er verdens beste kreftsykehus. http://www.mdanderson.org/Ber en bønn om at du må bli hjulpet. Det er meningsløst at en ung jente som deg ikke skal få leve. Helge

Hedda

16.apr.2009 kl.12:10

Hei Regine:) Som mange andre her inne,kjenner jeg deg ikke...desverre! Jeg har grått meg gjennom bloggen din, og finner ingen ord som kan uttrykke det jeg føler på dine vegne... Jeg skulle så inderlig ønnske jeg hadde løsningen du venter på! Jeg har tenkt på det der med hvordan man skal få kontakt med sykehusene i utlandet... Så kom jeg til å tenke på Vertikal Helse Assistanse, et forsikringsselskap.. Selvom du ikke har forsikring der, burde de kunne dele med seg av sin ekspertise på å finne de rette sykehusene, de har en garanti på 10 dager til sine kunder. De søker da verden over, og finner den beste bahandlingen... Det er ikke mer enn rett og rimelig at de skulle hjelpe deg med noen konkrete navn og nummen, eller rett og slett ta kontakt for deg! Du kan jo ta en titt på hjemmesiden deres. www.vha.no ...... Sånne som deg engasjerer! Varm klem med all min energi er sendt til deg:)Hedda Øysteinsdotter.

Melissa

16.apr.2009 kl.12:15

Hehe... søt du er! Du er så herlig =)Ønsker deg masse lykke til!! Halve familien min er borte på grunn av kreft, så jeg vet hvordan de rundt deg har det - - - Du har en styrke av STÅL...! Jeg beundrer deg = )

Hanne

16.apr.2009 kl.12:21

Må være helt forferdelig det du går igjennom,sitter med tårer i øynene etter det jeg har lest.Virker som du er utrolig sterk.LYKKE TIL!

Carina

16.apr.2009 kl.12:22

Du aner ikke hvor mye ditt mot inspirerer. Selv har jeg aldri gått igjennom noe som kan tilnærme seg det du går igjennom nå, men jeg ser så utrolig opp til deg at du aner ikke!Du er en utrolig sterk kvinne, og ikke gi opp, dette skal du klare!

Siw Christina

16.apr.2009 kl.12:26

Lykke til ! du har en kjempefin blogg også:)!

Ingvild

16.apr.2009 kl.12:28

Jeg har ikke ord for å trøste deg, men jeg håper tankene kan varme deg i disse tunge tider. Håper du har fine stunder med dine kjære fremover : ) Du inspirerer, og vi i bloggsamfunnet vil gjøre det vi kan for å støtte deg !

Anette

16.apr.2009 kl.12:31

Lykke til! jeg tenker så mye på deg, og det er det flere som gjør! livet er urettferdig. Du er i fleres tanker, husk det..

Emilie Flatner

16.apr.2009 kl.12:34

Jeg tenker på deg. Du er sterk!!

Hanne :D

16.apr.2009 kl.12:38

Hei Regine:)Tenker mye på hvordan du har det nå... Det er nå ett år siden stemoren min fikk aml ... og jeg vet hva du går igjennom, men skal ikke si at jeg vet hva du føler, for det er det bare du som vet.Men jeg vil bare si at det er mange som tenker på deg, og som støtter deg. Du kommer til å klare deg gjennom dette! Du er sterk! Det ser jeg nå! Lykke til!

16.apr.2009 kl.12:39

Lykke til kjære deg! Du virker som en utrolig tøff person!! Og faktisk som et virkelig forbilde!! Jeg skal be og håpe på at du vil klare å beseire kreften..

Lena

16.apr.2009 kl.12:52

Du har forandret livet mitt.... Har nå nettopp lest hele bloggen din siden i morges, fant den først i dag. Ser på lille datteren min som løper rundt i gåstolen sin her.., er hun til låns? Ingen vet! Var du bare til låns for dine kjære? Hvem vil et menneske så mye som du har vært igjennom nå..? Hvorfor så mye til ett menneske? Har en million spørsmål! Ingen vet! Dette er bare så ufatterlig! Du er en engel, Regine! Enten du blir her eller ikke! Du er fantastisk og sterk! Du forandrer andres liv med denne bloggen! Veit ikke hva jeg skal skrive, jeg som maaange andre her sitter vel bare som store spørsmålstegn og fortvilelse.. Dette SKAL gå bra, Regine! Skal tenke på deg for alltid! Tror du kommer til å lage historie, som vil fortsette å forandre liv -til det positive, i laaaang, lang tid!!Lykke til!

Ida

16.apr.2009 kl.13:04

Jeg håper virkelig noe blir gjort Regine, jeg tenker utrolig mye på deg om dagen og håper på det beste.

Lena, Unni og Silje

16.apr.2009 kl.13:19

Vi beundrer hvor tapper du er.

Marita

16.apr.2009 kl.13:27

Jøss , så utrolig rørende å lese det du har skrevet . Og så utrolig urettferdig. Jeg håper og krysser fingrene for deg, for at noen skal kunne hjelpe på noen måte. Du er utrolig sterk , hold motet oppe !

Everydaylove

16.apr.2009 kl.13:30

Viktig info til regineJeg føler iallefall det er viktig.En tidligere barndomsvenn av meg har tat legestudier i Ungarn og ejg sendte han linken til din blogg. Han skrev følgende tilbake til meg:"Skal sette meg litt inn i den saken til hun venninen din, men jeg trenger jo litt mer legeinfo, helt konkrete informasjon om sykdommen og hvilke tiltak som har blitt gjort. Skal en tur til Ungarn til uka og kan evt. høre med sykehusene der nede om det finnes noe alternativer. De er gode på det, men jeg tror at de er veldig dyktige på Radiumhospitalet også, de ligger nokså langt fremme i verden på en del kreftforskning...selvsagt ikke det man vil høre når de har mer eller mindre gitt opp, men det er nå en gang sånn at man av og til må innse at medisin og legeyrket fortsatt er begrenset og at naturen av og til ikke lar seg stoppe, dessverre...Syns selvsagt forferdelig synd på Regine, og forstår veldig godt at hun ikke vil gi opp og at det for henne ikke er noe å tape med å prøve "ALT". Du får hilse og si at jeg skal se på mulighetene i Ungarn, men jeg trenger som sagt kopi av journalen hennes, eller den siste epikrisen.Om du ser dette og ønsker at jeg skal hjelpe om jeg kan så kontakt meg enten på everydaylove.blogg.no eller facebook (Anette Haarseth-Hansen).Tenker på deg

Nina

16.apr.2009 kl.13:32

Utrolig trist beskjed å få. Jeg ønsker deg fremdeles masse god bedring og at dere finner noe som kan hjelpe!!Her er en adresse som kanskje kan være til hjelp på en eller annen måte:http://www.gjorenforskjell.no/

Cathrine

16.apr.2009 kl.13:41

Hei ! Første gang jeg leser bloggen din, og jeg ble helt stum. Det er utrolig urettferdig at noen mennesker må gjennom dette. Men jeg lurer på en ting, hvordan fant du ut at du hadde sykdommen ? Ble du akutt syk, eller var du litt svimmel for så å gå til legen, eller, hvordan?

16.apr.2009 kl.13:46

Stå på Regine, du er verdens tøffeste! Ser virkelig opp til deg og din persolighet! Jeg er glad i deg!

sarah

16.apr.2009 kl.13:57

lykke til!!! håper de ordner seg...

Siri : )

16.apr.2009 kl.14:02

Hei... Lykke til! Ønsker deg Det Aller Beste!Håper det går bra !

Tonje

16.apr.2009 kl.14:09

Lykke til! Jeg ønsker deg alt godt Regine! Du er utrolig sterk og jeg håper at du klarer denne kampen! :-)

16.apr.2009 kl.14:10

ei venninne fortalte meg i dag om bloggen din og en støttegruppe på facebook. jeg ville bare si at selv om jeg ikke kjenner deg, tenker jeg på deg. familien min har blitt hardt rammet av kreft og jeg føler med deg. ville bare gi deg et lite tips, vet ikke om du har hørt det før. men det er skrevet en bok om ei jente som var kreftsyk, den heter idas dans. jeg vet ikke om dette hjelper deg eller ikke, men sykdomsprosessen hennes, følelsene til henne og familien og hele situasjonen vil du kanskje kjenne deg igjen i. jeg lå en hel natt og leste ferdig boka, den er virkelig gripende. stå på, god bedring! det er ALLTID håp. virkelig!

Ida maria

16.apr.2009 kl.14:13

det er grupper om deg på nettby osv.håper du finner ut en løsning , ønsker deg alt god!

Monajenten

16.apr.2009 kl.14:15

Dette klarer du Regine!! Du skal på sykehus i USA og få behandling, du kommer til å bli frisk, det bare må du!!!!!

Aina Carolin

16.apr.2009 kl.14:16

Lykke til, og jeg håper virkelig at du blir frisk igjen!

16.apr.2009 kl.14:16

http://lenealexandra.blogg.no/1239874356_16apr2009.html

Anonym

16.apr.2009 kl.14:22

Etter å ha lest gjennom bloggen din er jeg stum.Små "bekymringer" i hverdagen forsvant fort etter å ha lest om deg.Uansett hvor trist dette her må du aldri gi opp håpet!Håpet vil alltid være der! Stå på! Kjente tårene i øyekroken mens jeg leste, skulle så gjerne ha hjulpet :(Ønsker deg å familien din lykke til videre! Og sender mange varme tanker, håper du får sjansen til å bli behandlet mer i utlandet!

Therese

16.apr.2009 kl.14:31

Har skrevet et lite innlegg dedikert til deg. Du trenger ikke å lese det om du ikke har lyst, lykke til med alt :) http://thereserenatheholien.blogg.no/

16.apr.2009 kl.14:31

Hei Regine!Da vår sønn ble behandlet for 3 år siden (han er like gammel som deg...) kom vi i kontakt med en lege fra Danmark, Henrik Hasle (Skejby Hospital, Aarhus University), som blant annet er leder for/ forsker på et prosjekt ang ny NOPHO protokoll for barn og AML. Tror han har oversikt over de barn i norden som får AML. Han er ansvarlig for et prosjekt der cellegiften Mylotarg inngår som en del av behandlingsprotokollen (..noe vi var så heldig å bli valgt ut til å delta i.-)) Du er vel i grenseland mellom voksen og barn og er gjerne behandlet på voksen-avd? Det jeg vet er at han har oversikten over ulike behandlingsformer, også de under utprøving rundt om i verden. Utrolig behagelig lege:-) Hans mailadresse er hasle@dadlnet.dk. Kan ikke garantere deg at du får svar, men jeg ville prøvd han for å få råd om alternative behandlinger hvis vi var i tilsvarende situasjon...Klem og lykke til!!

Heidi

16.apr.2009 kl.14:43

Jeg har lest hvert innlegg, gråtet meg gjennom flere timer lesing. Du fortjener hver sjangse du kan få og hver tanke vi gir deg! Håper du kommer deg gjennom dette, Regine!

Line

16.apr.2009 kl.14:45

Lykke til! Jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal si.. Er så mye å si, men samtidig så vanskelig å utrykke seg rett. Du er virkelig tøff! Stå på, dette må gå bra! Jeg vet om en mann som kjøpte Hai brusk tabletter i Sverige da han fikk annbefalning av en sykepleier. Han fikk beskjed av legene om at han hadde max. 2 mnd igjen, nå har han gått på disse tablettene i 3-4 år og lever fortsatt. Men det går jo selvsagt litt opp og ned med han.. I USA er de utrolig flinke på kreft, vet om fler som har overlevd da de har fått hjelp der. Håper virkelig du får inn masse masse penger på kontoen din! Masse lykke til!!

Anita Pettersen

16.apr.2009 kl.14:49

Stå på, du klare dettan :) Vet det e ikke e lett, å at det virke håpløst å tenke at det vil gå bra når en del av dæ vet at det ikke kommer til å gå bra..men æ trur virkelig at du kommer til å klare dettan, du e utrulig sterk å det unne æ dæ over alt på jord! Det e kjempe bra også at du klare kommme ut me ting som dettan på bloggen, du finn kanskje trøst i det, at du får prate om ut om ting her..Du klare det , Regine. vit at du har mange mange som støtte dæ, du e aldri aleina ! :)

Elise

16.apr.2009 kl.14:50

Lykke til og god bedring. Stå på, du virker "sterk". Det er også beundringsverdig at du forteller omverdenen om dette.

Tonje

16.apr.2009 kl.14:55

du er helt utrolig, ser så utrolig opp til deg som kan være så åpen og ærlig! stå på videre, og lykke til :)

Elena

16.apr.2009 kl.15:01

Jeg kjenner deg ikke.Men jeg er stolt av deg. Stolt over deg, fordi du klarer å se lyset i tunellen. Du er rett og slett helt utrolig. Jeg skal lese bloggen til hver dag, og krysse fingrene for deg. Jeg vil bare at du skal lese dette diktet (skrevet av ukjent), for det diktet sier er akkuratt slik du er. Akkurat nå er du Regine, den sterkeste, flotteste og den mest utrolige personen jeg vet om.Å være sterk er ikkeå løpe rasktå hoppe lengst ellerå løfte tyngstÅ være stor er ikkealltid å vinnealltid å ha rett elleralltid å være bestÅ være sterk er åse lyset når det er mørktslåss for noe man tror påselv om man ikke har flerekrefter igjenog se sannheten i øynene selv om den er hard Hentet fra «http://dikt.org/%C3%85_v%C3%A6re_sterk%21»

Karen Agnethe

16.apr.2009 kl.15:01

lykke til, håper at alt ordner seg! :- )

maria

16.apr.2009 kl.15:02

Kjemp imot, du klarer dette!Du har klart deg igjennom så mye, og du klarer det enda, stå på, sterke menneske!

noraa < 3

16.apr.2009 kl.15:08

Lykke til : D

Mari

16.apr.2009 kl.15:12

Det er så bra du ser på det positiv! Mange i din situasjon hadde bar gitt opp, men du står på! Lykke til, krysser fingrene for deg! :)

Trine

16.apr.2009 kl.15:14

Har fulgt blggen din helt siden i høst, og har som mange andre grått meg gjennom mange av dine innlegg. Du virker som ei sterk og bestemt jente og jeg, som alle andre, ønsker deg alt godt! Og jeg er enig med deg i at nå har du ingenting å tape, så prøv hva du kan, så vil alle leserne, vennene og ikke minst familien din støtte deg og være her for deg! Stå på og lykke til Regine, ikke gi opp, uansett - du fortjener kun det beste!

linn

16.apr.2009 kl.15:15

Jeg håper av hele mitt hjerte at det går bedre med deg, og at det skal skje et mirakel. Du er utrolig flott jente, og håper det går bra.

KRISTIN HUSTAD

16.apr.2009 kl.15:27

tenker på deg.

monicas

16.apr.2009 kl.15:27

Du verden for ett flott menneske du er...har lest til øye ble stort og vått..livet ska jaggu ikke være enkelt...kommer innom igjen til deg, for det var godt å være her inne, tross alt det vonde du gjennomgår...kjenner du etter, så kjem det en klem fra nord....

TK

16.apr.2009 kl.15:28

For noen år siden fikk en venn av meg kreft (husker ikke hvilken type). Hun gikk til behandling ved det lokale sykehuset, men etter noen måneder ga legene opp. De sa at de hadde gjort alt de kunne for henne, og det beste de kunne tilby, var smertestillende sånn at hun skulle få en så behagelig død som mulig.Dette var selvsagt et gedigent slag i trynet for henne og familien, men de nektet å gi opp. De snakket blant annet med leger i Polen, og der var de villige til å gjøre et forsøk. Men etter å ha sjekket litt mer, fant de en kinesisk lege i Orkanger, som benyttet både tradisjonell medisin og naturmedisin. Hun reiste til Orkanger, var der noen måneder (tror det var fire måneder) og kom hjem - kreftfri!Hun ble altså frisk for noe som norske leger mente ville være en umulighet. Jeg håper virkelig at du blir frisk og ikke slår deg til ro med det legene har sagt!

Stine Solberg

16.apr.2009 kl.15:28

Jeg håper så utrolig mye at noe kan hjelpe deg! Jeg og mange andre som har lest har (blir litt rart å skrive det) blitt glad i deg! Du er så sterk og det er utrolig at du bare er 17!Jeg BER for at noe kan hjelpe deg!

Mia

16.apr.2009 kl.15:28

Jeg skal be for deg, Regine! Håper alt ordner seg. Du fortjener å leve ut livet ditt, noe så grådig også. Kjemp videre!

16.apr.2009 kl.15:33

LYKKE TIL! Hold motet oppe og ikke g opp! Varme tanker sendes deg.

Ida Helene

16.apr.2009 kl.15:38

Når man får hikke skal man tenke tilbake på den som tenker på deg har jeg lært. Det er kanskje ikke så lett når det er hundrevis av mennesker her ute som tenker på deg på en gang. Ikke gi opp Regine, dette kommer du deg gjennom. Jeg føler det på meg. Mange klemmer fra Ida Helene

Christinasol

16.apr.2009 kl.15:40

Elsker bloggen din. Kjeempe bra!

16.apr.2009 kl.15:40

Jeg fant bloggen din i dag, og må bare si at jeg er utrolig rørt! Jeg er så utrolig beundret- du er et fantastisk menneske!Det er i slike situasjoner man virkelig tenker over hva som egentlig betyr noe, og hvordan mennesker i vårt samfunn setter fokus på feile ting.Ønsker deg gode dager framover, ikke gi opp!

Ingrid !

16.apr.2009 kl.15:42

uff, føler med deg! du er helt utrolig som klarer å blogge om dette ! Kom igenn!!!

Bethina

16.apr.2009 kl.15:47

Masse lykke til, Regine ♥ Dette klarer du! Det er idotisk å gi deg opp når mennesker i samme situasjon tidligere har blitt friske. jeg har også bedt for deg, og jeg har tro på at det finnes hjelp der ute. Ikke mist håpet, fortsett å kjempe. ♥

Anette

16.apr.2009 kl.15:52

Må bare si, lykke til med alt, livet - sykdommen.. Håper du blir frisk, og får leve det livet du kunne tenkt deg å leve. Og hvem vet? Kanskje er det til Usa du må for å bli frisk, sånn som synet ditt viste deg. Synes du virker som ei kjempejente, og du er utrolig sterk som deler dette med oss alle. Det gjorde inntrykk på meg å lese bloggen din, både på godt og vondt. Ønsker deg det beste fremover :) Klem fra Anette.

keno

16.apr.2009 kl.15:54

jeg håper du kommer deg gjennom dette. ønsker deg masse lykke til, det ar mange som støtter deg og vil hjelpe deg...

Linn Elisabeth

16.apr.2009 kl.15:58

Hei Regine :)Jeg kan godt forstå at det er overveldende med all oppmerksomheten. Men det er jo positivt at så mange bryr seg da! :) Du har rørt noe ved de fleste av oss! Jeg håper virkelig at det kan skje et mirakel slik at du blir frisk!*** Sender deg en varm klem og ønsker deg lykke til videre ***

Henriette

16.apr.2009 kl.16:01

Kryssa fingrane for deg, Regine. :) Det har skjedd mirakel før...

HK

16.apr.2009 kl.16:06

Du har apnet mange oyne og rort mange hjerter med historien din. Onsker deg lykke til og god bedring. Du er utrolig sterk! Klemmer

stina

16.apr.2009 kl.16:07

hei, føller masse med på bloggen din, og håper det absolutt beste for deg! kjempe bra at du ikke gir opp, ønsker deg lykke til videre : D

Maiken

16.apr.2009 kl.16:08

Håpet vi bærer gir oss styrke,til å kjempe og aldri gi opp.Ved livets mange slag,gir håpet oss tro påen lysere morgendag

Anniken

16.apr.2009 kl.16:10

Hei Regine! Jeg fant en link til bloggen din i dag, og har lest mange av innleggene dine alt. Det du sier og forteller om i denne bloggen fikk meg til å tenke. Jeg skal fotsette å lese bloggen din, og ha deg i tankene. Du virker som en utrolig sterk jente, og tusen takk for at du vil dele dette med oss! Krysser fingrene for deg, håper på det beste.. Vil sende deg og familien varme tanker..

Maiken

16.apr.2009 kl.16:12

Håper du blir frisk igjen =)

Silje

16.apr.2009 kl.16:13

Du var virkelig pen! Du må heller ikke gi opp, og det virker som du ikke gjør det heller, og det har så utrolig mye å si! Jeg synes også at det er veldig tøft av deg å skrive blogg om dette. Jeg håper virkelig du får mange flere år å leve! Mirakler har skjedd, og folk har blitt helt kreftfrie! Stå på, jente! :) * Varme klemmer *

kristin

16.apr.2009 kl.16:18

det er virkelig urettferdig!du er en så tøff og sterk jente, du fortjener ikke dette!jeg har vel sjekka på bloggen din veeeldig ofte, en stund nå, og hver gang jeg leser triste beskjeder blir jeg bare sykt lei meg. men uansett, jeg håper virkelig det ER håp for deg, eller håper på et mirakel. som mange andre *klemmer* :-)

Katrine

16.apr.2009 kl.16:19

STÅ PÅ REGINE ! Du gir deg ikke.

Sandra

16.apr.2009 kl.16:20

Så utrolig trist! Jeg håper alt ordner seg.Du fortjener virkelig ikke dette! Vit at vi alle tenker masse på deg.klem fra Sandra

Dyveke

16.apr.2009 kl.16:21

Hallo ! :)Jeg ville bare si LYKKE TIL. Jeg håper du ikke gir opp, men det virker det jo ikke akkurat som om at du vil gjøre. Jeg sender mange varme tanker til deg og familien din . Mirakler kan skje , ikke glem det :)

LeneStol

16.apr.2009 kl.16:25

I går kveld satt eg å tenkte på dette. Eg har ikkje sett eller hørt om deg før i dag. Eg låg i senga mi og grein for eg tenkte på korleis det må være å få noke sånt. Ikkje for å gni det inn, for eg kan ikkje sette meg i din situasjon. Men eg må sei eg beundrer ditt mot og din tro! Ikkje gi opp håpet! Eg kan desverre ikkje gi deg noken råd annet enn at MANGE tror på deg og støtter deg. så eg ville bare si at eg tenker på deg, og ønsker deg lykke til. Ikkje snu veien, du er en tøff jente tydligvis! STÅ På!

Louise

16.apr.2009 kl.16:25

Stå på! Dette kan du greie :-) Lykke til!

Kristine

16.apr.2009 kl.16:26

Hei. Jeg ville bare ønske deg lykke til! jeg føler at jeg ikke kan si så mye, for jeg kan ingenting om denne sykdommen, og ord blir så alt for lite i denne sammenhengen, men ikke gi opp.

Stinemor

16.apr.2009 kl.16:30

Det er noe som sier at hvis man får ikke, er det altså noen som tenker på deg. Og det er nok sant. Når jeg leste bloggen din, så mange kommentarer, så mye kjærlighet. Menneskene fra over alt tenker på deg. Jeg leste en bok som heter ''Idas dans''. Jeg vet ikke om du har lest den, men den handler om det samme. Hun hadde fått leukemi, altså blodkreft. Hun måtte gjennom benmargstransplasjon, og mange cellekurer. Det er en utrolig sterk bok, jeg gråt når jeg leste den. Jeg vil anbefale den, hvis du liker å lese bøker. Du virker som en sterk jente, og ikke gi opp.Husk at bak mørke skyer, er himmelen alltid blå. Håper så inderlig det går bra. Sender deg mange varme tanker. -Stine

therese

16.apr.2009 kl.16:34

hei:) utrolig trist å lese om deg .Skal ta deg med i bønnene mine å håper de kan prøve en gang til .Kansje det er usa siden du såg det ,det håper jeg :)

-

16.apr.2009 kl.16:37

Du skal vite at alle kommer til å savne deg hvis det går dårlig, være i tankene våre hele tiden. Selv om jeg ikke kjenner deg kommer jeg til å gråte og tenke på deg.

Ann-Elin

16.apr.2009 kl.16:43

Tenker masse på deg Regine. Mange klemmer til deg og familien i Kristiansund :-)

Camilla

16.apr.2009 kl.16:48

Tenker på deg og familien din. Håper så inderlig at du blir frisk!

Cecilie

16.apr.2009 kl.16:51

Heij jeg har en veninne som har et søskenbarn der legene her i Norge sa at de ikke kunne gjøre noe mer for henne (hun hadde kreft) men så reiste hun til utlandet, husker ikke helt hvilket land det var, men tror det var tyskland. Der sa de at de kunne prøve og operere henne, men hun måtte betale en del så vidt jeg husker... Men jeg vet at etter hun tok den operasjonen overlevde hun, og hun lever enda i dag så det jeg mener er at det er enda bra håp igjen til deg! Lykke til tenker på deg og krysser fingrene for deg. Klem fra Cecilie

Johanne

16.apr.2009 kl.16:58

Jeg skal be for deg, Regine. Hver kveld. Jeg skal be for deg hvis du blir bedre, jeg skal be for deg hvis du blir borte. Jeg føler på meg at det vil skje et mirakel. Når så mange mennesker på en gang tenker på deg, og håper på det beste, da kan ikke den Guden som liksom skal finnes har hjerte til å la deg gå bort. Hvis det finnes noen gud. Vær sterk! Det synet du fikk må du lytte til, det betyr noe, jeg bare vet det. Flere i slekta til venninna mi er synske, og venninna mi har hatt et par syn. Og de har stemt. Dette er ikke tull. Kanskje det synet du fikk kan hjelpe deg, jeg håper det. Det finnes fortsatt håp! Lykke til. :)

Berit

16.apr.2009 kl.16:58

http://smirr.deviantart.com/Jeg liker å se gode fotografi. Dine er FANTASTISKE. En kunstnersjel i deg Regine:)Gode tanker og klem fra Berit R.

Alina

16.apr.2009 kl.17:01

Håper alt ordner seg. Jeg har lest gjennom hele bloggen din. Du er kjempe sterk!

Anne

16.apr.2009 kl.17:04

Lykke til! Du virker som en sterk person.

Marie

16.apr.2009 kl.17:07

Hei:)Lykke til, du er ei sterk jente. Tror ikke jeg har sett nåen som er sterkere enn deg. Ønsker deg lykke til videre:), kjemp for det du tror på :)

Martine

16.apr.2009 kl.17:12

Ikkje gi opp håpet! Du finner sikkert nokon som kan gjer deg frisk ;)Lykke til :)

Silje

16.apr.2009 kl.17:31

Det høres ut som du har gode venner som har stilt opp for deg i denne ufattelig harde tiden. Jeg hørte noen i klassen min snakke om deg i dag, så kom jeg over en gruppe på nettby. Der fant jeg linken til bloggen din. Jeg synes det er helt forferdelig at det i det hele tatt er noen som må gå gjennom noe sånt! Før i tiden snakket man om en nådig Gud, og hva de hadde gjort for å fortjene noe sånt. Det er absolutt INGEN som fortjener en slik sykdom!! Jeg krysser alt jeg kan krysse for deg, og håper oppriktig av hele mitt hjerte at du blir frisk :) Jeg har tenkt på å bli blodgiver lenge nå, men etter at jeg leste dette har jeg bestemt meg: Jeg SKAL bli blodgiver :)Lykke til videre! :-D

marthe lange

16.apr.2009 kl.17:32

ønsker deg lykke til ! stå på det du greier :) håper virkelig du blir frisk

beth

16.apr.2009 kl.17:37

Ikke gi opp. det finnes alltid håp inntil det motsatte er 100% bevist. Alle mine tanker går til deg, Regina. Har lest og fulgt opp bloggen din, det er så utrolig mye jeg skulle gjort for at du skulle blitt frisk. Du har gitt meg et annet syn, lært meg å sette pris på alt her samtidig som jeg tenker på deg, hvilken situasjon du er i. Du er en sterk person! Ikke mist håpet! Stå på! Jeg krysser fingrene for deg.

Elise

16.apr.2009 kl.17:44

Tenker på deg!

16.apr.2009 kl.17:46

Jeg skulle vert død nå, cellegiften reddet livet mitt. Selve cellegiften gjør deg til en svak grønnsak, men noen ganger er det bare verdt å prøve.. håper du finner et sykehus, eller noe som kan gjør det frisk. Livet er urettferdig, finnes ikke ord.

16.apr.2009 kl.17:49

Hei!:)Du er en utrolig sterk person, Regine. Det kommer godt frem i bloggen din. Jeg var selv syk i mange år, og fikk behandling i england. Så for all del, ikke gi opp håpet! Det finnes noen som kann hjelpe deg også der ute! Det er jeg helt sikker på!Jeg vil bare ønske deg masse lykke til, du kommer til å kjempe deg gjennom dette også! Jeg har virkelig troen på deg!

Katrine

16.apr.2009 kl.17:50

Du klarer dette. Ikke gi deg Regine. Du er et sterk menneske, med en fantastisk personlighet.

Oliversliv.blogg.no

16.apr.2009 kl.17:56

Jeg syns du bør få tatt opp dette på VG, Dagbladet eller nyhetene på tv! Med så mye støtte som du har å hva legene faktisk IKKE gjør men som de KAN gjøre er helt ubegripelig. Skal sende en mail til VG, å høre hva de sier! Stå på Regine!!
Lykke til, dette ordner seg nok. =D Stå på videre så blir du nok frisk til slutt, for det fortjener du absolutt å bli =D

anniken

16.apr.2009 kl.17:59

Jeg fant bloggen din idag , og jeg har lest alt du har skrevet!Du er kjempe tøff som klarer å skrive så bra om sykdommen din , og at du svarer på spørsmåla til leserne dine!Jeg følger med deg , og jeg skal tenke på deg hver dag!Du klarer dette helt sikkert , helt fint!Så mye du har vært igjennom , og så tøff og modig , fortjener du å leve som et vanlig menneske! Du klarer deg kjempefint , helt sikkert!Klemmer fra meg! :-)

AH

16.apr.2009 kl.17:59

Lykke til! :DSom maaaange andre har sagt, dette klarer du

Moa

16.apr.2009 kl.18:04

Jag har frågestund! Fråga på om min anorexi, kläder eller bara vad som helst :)

16.apr.2009 kl.18:06

JA! Det ER verdt aa proeve en gang til!!!

Enea Granmar

16.apr.2009 kl.18:06

Regine, du husker meg sikkert ikke engang - vi var i England sammen sommeren 2007. Hjertet mitt falt når jeg ble invitert i en gruppe på facebook for deg, sjekket bloggen og fant ut hva situasjonen din er. Jeg husker deg som en utrolig trivelig, sterk og vakker jente! Du fortjener absolutt ikke dette. Utrolig urettferdig.Ikke gi opp Regine, du kan klare dette! Du har vært igjennom alt for mye allerede, men jeg har troa på at du kan bli helt frisk og få livet ditt tilbake.Uendelig lykke til!

P

16.apr.2009 kl.18:11

Heihei! Jeg har ikke ord som beskriver hva jeg føler når jeg leser bloggen din, jeg blir helt målløs. Du er en helt fantastisk jente! Tusen takk for at du er den du er, du inspirerer meg. Ønsker deg alt godt av hele mitt hjerte, tenker masse på deg:)

Georg

16.apr.2009 kl.18:16

Stå på videre! Jeg vet du kan klare det! Så lenge det er håp er det mulig. Det at du så for deg situasjoner i fremtiden er ikke creepy; det er helt normalt. Det er nemlig bevist at mennesker kan se inn i fremtiden. Anyway, det var ikke uten grunn at du så det; du kommer til å klare deg! Men husk: Det er håpet om holder oss oppe, i det håpet svinner er det for sent....Så aldri gi opp! Du kan og vil klare det!Best wishes

Anne-Grethe, Seattle

16.apr.2009 kl.18:18

Kjære Regine: -- Jeg bor i Seattle, og byen har flere gode sykehus for behandling av alle typer kreft. Jeg vil anbefale din familie til å ta kontakt med Fred Hutchinson Cancer Research Center. Dette er ikke et sykehus, men ved å beskrive ditt tilfelle vil jeg tro at de kan henvise deg til ett eller to sykehus, som du så kan kontakte. Jeg kopierer også inn en link til en guide book for din sykdom. Mulig du har den allerede, men her er den http://www.myelodysplastic-info.com/myelodysplastic-syndrome-guidebook.php?gid=HM017&a=a&assoc=Google&keyword=myelodysplasticsyndromesHvis jeg forstår deg riktig, så vil du ikke ta cellegift? Jeg stiller meg litt uforsående til det, da du utsetter deg selv for stor risk for spredning uten denne behandlingen. Her borte vet jeg at de også gir cellegift i form av tabelletter.Kroppen din trenger protein for å produsere røde blodlegemer. Da jeg tok en venn til kreftbehandling, fortalte legene at en trenger å spise 4 måltider per dag med protein. Her er en del ting som jeg laget:1) Start dagen med å ha ett glass appelsin juice i blanderen + 1 egg og bland dette godt sammen. Drikk dette på fastende hjerte. 2) 1 kopp blåbær (antioxidanter) per dag. Dette kan du bl.a. ha sammen med cottage cheese.3) Cottage cheese generelt, med sukker og kanel (smaker som risengrynsgrøt)4) Gå på en Helsekostforretning og kjøp Protein-pulver og bland i melka og drikk et glass per dag.5) Kylling og fisk eller annen sjømat6) Brokkoli -- dette er en MEGET viktig grønnsak. Spis den rå ved å dippe den i en god dipp eller ha den som grønnsak til middag, eller lag suppe. Men, kjøp den fersk og ikke bruk posesuppe.7) Grønn salat med masse godt i slik at du i tillegg får i deg fiber, som også er viktig8) Frukt9) Havregrøt hvor du putter i rosiner eller tørkede plommer. Jeg kjøper noe her borte som heter "Irish Oatmeal" som er veldig godt og har en masse fiber i seg. Men, det kan vel være dette merket ikke finnes i Norge.Min Chinesiske venninne fortalte følgende som ble gjort i China for å produsere roede blodlegemer:1) Kjøp røde bønner (i løs vekt, ikke på boks) og kok dem sammen med friske fikener til bønnene og fikenen er blitt myke og de kan spises. IKKE salt. Spis en bolle av denne suppen en gang per dag. Du kan ha litt honning i suppa også. 2) I tillegg til havre, bruker hun Barley og her er web siden http://www.barleyfoods.org/recipes.html Jeg har faktisk hørt noen andre snakke om dette melet også. Hun kjøpte hele korn og bruker kaffekverna til å male det. Så oppbevarer hun det i kjøleskapet.3) Hun bruker også FLEX korn. Kjøper dem hele og maler dem selv for å få mest vitaminer og mineraler. Kjære Regina, jeg sender deg mine beste ønsker. Mat smaker ikke så godt i denne tiden, men du MÅ tvinge deg til å spise.Hilsen Anne-Grethe

Mari

16.apr.2009 kl.18:22

Hei Regine.Jeg falt over din historie på facebook, og jeg klarte ikke gå ut fra bloggen din uten å skrive en liten hilsen. Jeg må bare si at jeg er mektig imponert over hvilken slåsskjempe du er. Du har tydelig funnet en enorm indre styrke, og det er synd at ikke legene kan gjøre litt ekstra for et så flott menneske som du. Jeg har selv mistet en venninne i en alder av 22 år pga en ekstrem sjelden type kreft, og det er en så forjævli sykdom. Så virkelig - jeg føler med deg, og jeg håper du klarer å finne et sykehus som kan hjelpe deg. Det er jeg ikke tvil om at du klarer - STÅ PÅ! Dette skal få et positivt utfall. Selv om jeg ikke aner hvem du er, så er du i tankene mine. Masse lykke til, det fortjener du. Hilsen Mari

Tiril

16.apr.2009 kl.18:24

Du er en utrolig tøff jente Regine, som gir sykdommen et "ansikt". Kreft er noe man forbinder med det fjerne, og jeg tror du har gjort slik at veldig mange har blitt obs på at risikoen faktisk er nær oss alle. Jeg håper inderlig at dere finner et sykehus som vil hjelpe deg videre og gjøre sjangsen din større. Jeg beundrer deg veldig for ditt pågangsmot!

SirAnders

16.apr.2009 kl.18:25

Du er helt utrolig sterk Regine! Sitter her med tårer i øynene etter å ha lest bloggen din. Syns der er utrolig urettferdig at dette skjer deg. Skulle ikke ha skjedd.. Ikke gi opp Regine! Er helt sikker på om det er noen som kan overvinne noe som dette, så er det deg!

Trine.

16.apr.2009 kl.18:28

Jeg håper virkelig du klarer dette !lykke til! @ Washaii på nettby

Amalie

16.apr.2009 kl.18:49

det er virkelig trist å lese om at legene har gitt deg opp, men ikke gi opp håpet, du har mangen som er her for deg og støtter deg! en jente eg kjenner, fikk kreft når hun var 4 år, ingen trodde hun kom til å overleve, men hun lever den dagen i dag, hun har fått koplikasjoner, men hun lever og harr det utrolig fint. ikke gi opp, lev på håpet!og husk at alle her støtter deg fullt ut!

Berit

16.apr.2009 kl.18:52

Stå på Regine:-) Du virker som en kjempe sterk jente og vil nok klare dette!Utrolig trist å lese det du skriver! Ikke gi opp!

Benjamin

16.apr.2009 kl.19:03

Gi aldri opp.. Har du viljestyrke, er du garantert å vinne kampen din! :D

livi <3

16.apr.2009 kl.19:14

Du må ikke gi opp, og vi må heller ikke miste håpet.Jeg håper og tror at du kommer til å vinne kampen mor kreften =)

Anna

16.apr.2009 kl.20:49

Ikke gi opp! jeg ønsker deg lykke til, du klarer dette :)

Thea

16.apr.2009 kl.21:05

Lykke til!! Jeg har fulgt bloggen din lenge og jeg kan med hånden på hjertet si at du har forandret livet mitt! Du er helt utrolig=)

Majaaa !!

16.apr.2009 kl.21:10

Heei.Jeg syntes det er utrolig bra av deg å skrive en blogg.Og du skriver jo så bra!Det med at du hadde "syn" er ganske normalt tror jeg..Jeg syntes i hvertfall ikke det er teit..Håper du ikke gir opp.. Dette kommer til å gå bra..Stor og trøstende klem fra vestlandet ;D

Annette

16.apr.2009 kl.21:40

Jeg ønsker deg alt godt til fremtiden. Håper det ordner seg :)

Hege

16.apr.2009 kl.21:49

Beundrer deg skikkelig for ståpå viljen din, og ikke minst styrken din ! Har lest bloggen din i en ganske lang stund, og må si det er utrolig trist at de nesten har gitt deg opp ! Men, jeg krysser fingrene for deg, og håper virkelig det finnes en løsning :) Du er sterk, og stå på ! Dette må gå bra :)

Vian

16.apr.2009 kl.23:10

Som flere andre her, har jeg vært gjennom hele bloggen din. Syns det virker helt uvirkelig at noe sånt kan skje med en som helst skulle hat hele livet sitt forran seg. Jeg vet du ikke tror på Jesus, etter hva jeg selv har gjettet, men din historie traff meg sånn og jeg ville bare si at jeg skal be for deg da :) Og jeg håper virkelig du blir frisk, ingen fortjener å gå gjennom noe sånt. Klem.

Veronica Halvorsen

16.apr.2009 kl.23:26

Lykke til! Syns utrolig synd på deg og håper virkelig alt går bra med deg! Helt uvirkelig og trist, men stå på! Ikke mist håpet )

sunniva

16.apr.2009 kl.23:28

lykke til videre. håper virkelig det ender bra og at du blir frisk!

frida

16.apr.2009 kl.23:30

hei. jeg vil egentlig takke deg for at du er så ærlig og at du deler dette med oss. dette får meg til å tenke på hvor urettferdig livet egentlig pga forskjellige skjebner og mennesker. folk som er rike og selvopptatte har sjelden venner, folk som er fattige har all verdens kjærlihet. etter det jeg har lest står du overfor en meget vanskelig situasjon der du sikkert føler at du står fast, men du flyr og svever rundt i topplokkene på mange hoder nå og hedres for din utrolige styrke...tenk deg. du har fått beskjed om å dø.. 100 % sjangs... men likevell nekter du å gi deg, du står på. utrolig fantastisk å se hvor sterk du er. jeg er helt enig i at det er feil å si at det ikke er mer å gjøre, fordi når du føler at du ikke vil gi opp, så er det alltid en sjangse. men hvis kroppen din blir svakere og blir borte, har DU gjort alt du kan, og da har du vunnet. da er du så sterk at du har vunnet. tankene om deg vil leve vidre. du har skapt mye håp i mennesker. jeg har selv vært veldig syk og fått hørt at ting er håpløst, noe som jeg klarte å motbevise... i dag er jeg en fri fugl som lever livet i sus og i dus, og sitter nå å leser om en engel som er unik... tankene mine går til deg.. lykke til..!!

Eidem

16.apr.2009 kl.23:37

heiEr veldig sterkt å lese om din historie og om kampen for å leve. Ikke gi opp, fortsett å være en inspirasjon for oss andre! Jeg ber om at Gud vil utføre et mirakel, og jeg er sikkert ikke den eneste...

Marte Håskjold

16.apr.2009 kl.23:45

Lykke til!Ikke gi opp!

>Karoline Stefansson

17.apr.2009 kl.00:49

Jeg håper virkelig du blir frisk igjen!Lykke til :)

Thea

17.apr.2009 kl.04:35

http://www.tk.no/nyheter/article4266933.ece Intervjuet med Regine i Tk, for dere av dere som ikke har Tidens Krav!

Jim

17.apr.2009 kl.08:13

Kjære Regine,Jeg anser meg ikke som en veldig religiøs person. Men du skal vite at jeg har deg i tankene mine og jeg ber om at det skal gå bra med deg. Slåss videre kjære Regine! Stooooor klem

Anne Karine

17.apr.2009 kl.09:01

Ett dikt som jeg har tatt vare på, helt siden min sønn fikk kreft i 1996 ,tilbakefall i 1999 ( frisk i dag)Og sett på det hver dag siden jeg selv fikk diagnosen brystkreft i nov. 2007. Det har hjulpet og styrket meg på veien, med alle behandlingene.Mister du penger mister du ingenting.Mister du vennermister du noe.Mister du kjærlighetmister du masse.Mister du HÅPETmister du alt.Ønsker at du finner noe som kan hjelpe deg og holde motet oppe. Klem

Charlotte S

17.apr.2009 kl.09:11

Ikke gi opp :) du er kjempe Tøff!

GUNN iREN

17.apr.2009 kl.09:47

Du er en helt fantastisk jente....så lenge du har livs gnist er de håp.Har ufattelig mye respekt for deg...Du er Sterk!!! masse lykke til i kampen..skal tenke på deg:)

Sigrid Kvåle

17.apr.2009 kl.10:10

so bra du ikkje gir opp! det e utrulig sterkt og modig å dele dette med alle. Dersom det e metoda i utlandet som kan gjera deg frisk, syns eg det e kjempebra, og håpa at du kan få behandling i utlandet då i sofall. Lykke til! Kjem til å følga med på korleis det går med deg, kryssa fingrane for deg:)

Elisabeth

17.apr.2009 kl.10:48

Hei!Leste akkurat om deg på dagbladet, men orket ikke lese hele artikkelen, vekker en del vonde minner og er på jobb. Bestefaren min fikk en benmargssykdom som til slutt utviklet seg til akutt leukemi. Han fikk benmargssykdommen først i 2000/2001, fikk blodoverføringer og trombositter, men ble så og si frisk etter at de fjernet milten høsten 2001. Riktignok vendte det tilbake 4 år etterpå, og utviklet seg til akutt leukemi sommeren 2006. Mye av grunnen til at han fikk leve lenger enn 2001 var bl.a. en meget dyktig svensk kreftlege som i tillegg til å jobbe på et svensk kjent sykehus jeg har glemt navnet på, også arbeidet på Sandefjord sykehus, og senere Tønsberg (Vestfold). I tillegg var han veldig sta og ville ikke gi opp. Mitt poeng er derfor; ikke gi opp, vær sta og prøv alle de muligheter som finnes ;o)

gulltopp

17.apr.2009 kl.14:01

JO det er verdt å prøve en gang til!!! :)Intuisjonen din prøver nok å fortelle deg noe, det er HELT normalt med intuisjon, betyr ikke at man er unormal/synsk av den grunn... :)

nadja

17.apr.2009 kl.15:22

kjære regine. du må nok forberede deg på å hikke litt mer, for jeg skal tenke på deg masse. lykke til!

Katrin

17.apr.2009 kl.15:41

Jeg krysser fingene mine for deg søte deg :)Dette skal gå bra, det er bare å stå på..Jeg ønsker deg alt godt! Hvis du har energi, vær med venner og familie det kommer du ikke til å angre på, det er godt å ha noen å snakke med

Cathrine

17.apr.2009 kl.15:58

Kjære deg.. Jeg følte for å skrive litt etter at jeg har fått øye på bloggen din gjennom media.Det er så utrolig trist når noe slikt hender, men så lenge det er liv er det håp!! Bruk all din tid og energi som du har på å finne leger i utlandet. Få tak i journalen din og send avsted et skriv i korte trekk. Jeg er sikker på at noen aner håp for deg, om ikke vil de i alle fall forsøke å gjøre noe. Man har hørt om mirakelhistorier i verden hvor ting har snudd seg og livet har tatt en uant vending! :)Jeg har ikke noen dødsdom, men strever i hverdagen med en nedsatt helse og tenker også i de baner på dette med å skulle finne andre leger enn norske. Jeg vet norske leger kan mye, men i utlandet er de langt mer fremme enn det Norge har benyttet sine midler på.Jeg håper av hjerte at de kan finne en løsning for deg, at dette snur seg fra sorg til glede! Kommer til å følge med på bloggen din og tenke på deg selv om jeg ikke kjenner deg personlig. Din blogg har rørt ved noe spesielt!Takk for DEG! :)

Anne May

17.apr.2009 kl.16:06

Ønsker deg masse lykke til. Håper på det beste og at du blir frisk igjen. Håper de gjør sitt aller beste for som du sier, du har ikke noe å tape på det. Leste bloggen din her i starten når du bynte å skrive og jeg håpet så inderlig du kom til å bli frisk igjen. Synest det er utrolig trist og lese bloggen din og lese alt som har skjedd. Ingen fortjener noe som dette, og jeg ønsker deg masse lykke til og krysser fingrene for at du skal klare dette. Du viker som en sterk jente, og med all støtten du får så holder det motet ditt oppe. Klarer ikke å sette ord på hvor trist dette er å lese, men uansett lykke til videre og håper du kommer deg tilbake og blir frisk igjen :)

Anonym

17.apr.2009 kl.18:58

Det med synene dine var litt freeky ja. Spesielt det med USA-flagget, og dagen etterpå at du skrev det skal en lege i Kristiansund spørre et sjukehus i New York. :|Får håpe du får et syn som beviser at du har blitt frisk, deg i framtiden eller noe sånt :)Ønsker deg lykke til og håper du blir frisk igjen! Hadde jeg vært religiøs, så skulle jeg ha bedt for deg. :)

Martin

17.apr.2009 kl.19:53

Hei Regine!Jeg leste om deg og din historie i Dagbladet idag, og ble veldig rørt. Du skriver her på bloggen om at du ønsker tips om sykehus i USA, og jeg kom til å tenke på en klinikk min familie tok kontakt med når min mor hadde AML. Sender deg linken til web-siden: http://www.mayoclinic.com/. Ønsker deg alt godt, og lykke til i kampen.

lene

17.apr.2009 kl.20:50

ble rørt når jeg så videoen på dagbladet.lykke til vidre regine.og ikke gi opp :)

17.apr.2009 kl.22:01

Masse god bedring til deg! :)Du er ei utrolig Sterk jente!Ønsker deg alt det beste fremmover, må Lykken gå din vei.Mange klemmer fra meg :)

Malene

17.apr.2009 kl.23:00

Du aner ikke hvor mye jeg beudrer seg. Du er så sterk og vil klare dette! Jeg tenker på deg, Regine.

NESC

18.apr.2009 kl.02:28

Get cancer and DIEsign NESC POWER

Ivana

18.apr.2009 kl.03:19

Stå på! Det er mange som tenker på deg!Du virker som en kjempeherlig og sterk jente. :)

Jon

18.apr.2009 kl.03:22

Puss och Kram sötnosen. Vad betyder "Husk Meg"? Jag klickar där så ser vi vad som händer. Norska är wack men ändå skönt, hehe.

camilla

18.apr.2009 kl.08:59

jeg håper du blir frisk. å at du får oppleve 18.års dagen din. alle er her for deg selv om vi ikke alle kjenner deg. stå på

18.apr.2009 kl.10:24

stakkar deg, du må bare stå på å ikke gi deg.

Regine

18.apr.2009 kl.11:05

Hei Regine, jeg leste bloggen din da du begynte å skrive og flere tårer fallt. Du skriver veldig sterkt. Selvom det det ser mørkt ut for deg nå finnes det alltid et lite lys i mørket, ihvertfall en måte å tenne et lys. Jeg håper legene finner det lyset slik at du kan bli frisk! Det eneste jeg kan si er; STÅ PÅ! Håper du klarer deg og får et langt og godt liv slik som alle bør få!GOD BEDRING!

Sara

18.apr.2009 kl.12:03

Kjære deg, sender ALLE glade og positive tanker jeg har inni meg til deg. Du er så modig! Etter å ha lest bloggen din, har jeg bestemt meg for å prøve å bli mer som deg. Være positiv og takknemlig, det er det lett å glemme å være i hverdagen, uansett om man er syk eller frisk.Jeg sender verdens største klem til deg. Håper du kjenner den! :-)Sara

Jeanette

18.apr.2009 kl.12:06

Kreften er en utrolig ond sykdom...Håper virkelig at det er et sykehus, der ute som kan hjelpe deg!At det ikke er forsent...Jeg leste for en stund siden om en liten jente her i Norge, Julie tror jeg hun het..Legene hadde gitt henne opp...Men hun dro til utlandet og er i dag helt frisk igjen...Husker ikke hva slags type kreft hun hadde...Men det er jo tydelig at det er håp. Når man kan bli frisk selvom legene i Norge sier det ikke går...Ønsker deg lykke til og masse god bedring!

elise

18.apr.2009 kl.14:31

Dette skal gå bra!Det kan godt være at det er noen andre leger eller leger i utlandet som kan hjelpe deg. Uansett; Stå på, jenta mi! Dette skal gå bra.Lykke til! Du virker som en sterk jente.

anita

18.apr.2009 kl.20:17

Du kommer til å klare deg, for du virker som en sterk jente! bare fortsett å stå på! :-)

Mary

18.apr.2009 kl.22:50

Kjære Regine!Jeg beundrer deg STERKT for at du deler din historie! Engasjementet og pågangen på bloggen din (og også andre nettsteder), viser at dette temaet rører noe i oss alle. Du er jo SÅ ung og har mye uopplevd ennå! At du i tillegg skal gå igjennom dette, er over all fatteevne. Jeg tenker mye på deg og din familie og HÅPER AV HELE MITT HJERTE at dette går rett vei!Ønsker deg lykke til videre og dersom min klem kan bidra til litt lyspunkt for deg, så sender jeg her og nå, - noen tusener!!

julie

19.apr.2009 kl.02:32

Jeg håper så inderlig at du klarer deg! Og kanskje, når man er i din situasjon blir man litt synsk :) jeg håper det USA flagget betydde noe :) Lykke til!

Lilli

19.apr.2009 kl.06:09

Hei :)Jeg har vert syk lenge nå.. For all del ikke så alvorlig som deg !!Men har ikke vert på skolen, bare ligget i sengen osv.. Har ME forresten.. Og jeg kommer til å bli frisk. Jeg kan ikke forestille meg din situasjon, men jeg vet at i min situasjon har jeg funnet en slags nærhet i Gud. Hvis du ikke er kristen forstår jeg at du synes det er litt teit og sånn.. :P Følte bare for å si det. :) Jeg synes virkelig du skal gå for USA! Stå på der asså. Det må jo ligge noe i det "synet" er sikker på at det finnes en løsning. Du er ei sterk jente som ser bra ut! Du er virkelig et forbilde :) Bless u

carolineyrke

19.apr.2009 kl.14:26

Lykke til. Du fortjener det beste

SEHER

19.apr.2009 kl.15:54

Jeg er fra Tyrkia, men er oppvokst her i Norge.Søskenbarnet mitt er syk, og hun vil ikke på sykehus her i Norge, hun mener at legene her er ikke bra osv. Så hun skal til Tyrkia, jeg selv mener at Tyrkia har mange brae leger der og det er mange andre som synes det også.

Ida-Kristin

19.apr.2009 kl.17:24

Jeg så bloggen din idag for første gang og jeg vil bare si takk for at du skriver om alt og er så åpen om det. Det gir oss et innblikk og det vekker følelser! Du fortjener å leve og jeg håper virkelig at det finnes et håp for deg!Lykke til. Du er et forbilde!

Madde

19.apr.2009 kl.18:44

Regine, jeg ønsker deg bare lykke til!Jeg ser på deg som et fantastisk forbilde for alle andre i samme situasjon.Du er så sterk og positiv i dette.Det gjør at jeg syns du er en fantastisk person!Med vennlig hilsen.www.redice.blogg.no

Hanne Panne

19.apr.2009 kl.19:13

Kjære Regine, jeg og min familie krysser fingrene for deg! Vi håper virkelig at du vinner over denne forferdelige sykdommen. Du minner meg om ei bok jeg har lest, Idas dans heter den, og den fikk meg til å gråte mange ganger i likhet med historien din.. Håper virkelig at det ender bedre for deg enn det gjorde for Ida i boken! Ønsker deg masse lykke til og fortsetter å holde fingre og tær krysset. Stor klem, Hanne Panne.

Kristoffer

19.apr.2009 kl.22:47

Ingenting er umulig her i verden og det finnes alltid håp =D

Espen

20.apr.2009 kl.15:31

Jeg håper virkelig det kommer til å gå bra med deg, og at legene ombestemmer seg, og hvertfall prøver litt til!

Veronica

20.apr.2009 kl.18:48

Hei du! Nå sitter jeg her og lurer på om jeg skal kreve nye blodprøver hos legen - fordi jeg er i den situasjonen du var i før du fikk diagnosen (etter hva jeg ser i bloggen). God idè? Kanskje om du oppdaget det tidligere ville du hatt bedre prognoser? Jeg ber for deg, og håper at du finner noen som vil hjelpe deg! Jeg håper du blir frisk. (: www.veronicasboble.blogg.no

Erlend

22.apr.2009 kl.08:48

Hei! Det finnes per i dag midler som kan kurere kreft. Den griske legemiddelindustrien vil imidlertid ikke at vi skal vite om dette, og at det skal bli allment kjent. Det har ikke vært lansert et preparat på markedet de siste 30 årene som har kurert noe som helst. Helst vil de at vi skal kjøpe og kjøpe medikamentene helt til døden inntar oss. OK, det var den mørke siden. At det finnes et middel som kurerer kreft vet jeg høres helt utrolig ut i manges ører. Jim Humble fant ut for noen år tilbake at Clo2 (kloriddioksid) var i stand til å "poffe" alle ondartede bakterier og virus i kroppen, uten bivirkninger. Det beste av alt: det er ikke engang et medikament! Jeg håper virkelig at flere får øyne opp for dette! Takket være Internett har denne informasjonen likevel en mulighet til å nå ut til flere. For å finne ut mer kan du søke på "Jim Humble" på Google og YouTube, "understanding MMS", du kan besøke Jim Himbles hjemmeside på http://www.jimhumble.biz/, i tillegg er sidene http://www.mmssupersite.com/ et bra utgangspunkt.Så kjære alle dere som leser dette: det finnes håp!

Øyvind

22.apr.2009 kl.13:26

Stå på Regine:) du er ei veldig tapper jente:) Jeg krysser fingrene for deg!

Camilla

26.apr.2009 kl.17:47

hei! stå på og lykke til! :)utolig trist at noe sånn skulle skje med deg, men du blir sikkert frisk igjen! så stå på og ikke gi opp! :) du er en utolig modig jente, og virker veldig sterk, så jeg er sikkert på at det kommer til å ordne seg! ^^

Freddy Stangnes

01.mai.2009 kl.13:54

Den var sterk den lille historien om det amerikanske flagget. Jeg har tenkte litt på det samme. Det finnes en del alternativer som ennå er så tidlig at det ikke er tatt i bruk her hjemme, men , det kan tenkes ..? Ikke sant ? Det gjelder å holde det der foran seg . Hele tiden , Det er ennå mye jeg har lyst til , det sier sikkert du også , og det gir pågangsmot .....! Jeg tror du har nok styrke , jeg tror du har de rette elementene med deg ...Lykke til på ferden og så snakkes vi kanskje en dag . Jeg bor jo i Trondheim selv .Hilsen med mange varme tanker og gode ønsker fra Freddy .

Julie

24.jul.2009 kl.15:37

Jeg beundrer virkelig måten du takler det du går gjennom på. Det står det respekt av.Ønsker deg all mulig hell og lykke framover - måtte kun det beste skje deg!

Hanne Mthilde Ødegård-Røste

06.des.2009 kl.13:27

Du har vært tøff som har godt igjennom dette her... Du har klart og skrive dette ned på bloggen din, og tårene mine triller hver gang jeg leser her. Jeg er stolt over deg, selv om jeg ikke kjente deg. Jeg håper virkelig at bloggen din kommer ut som bok. Dette var jo ditt ønske! Og det ville hjelpe mange andre!

Drøm søtt<3

-Hanne Mathilde-

FRKFRIDA.BLOGG.NO

07.des.2009 kl.20:57

Du var så utrolig tøff, Regine. Hvil i fred.

Skriv en ny kommentar

Regine

Regine

18, Kristiansund

Har fått diagnosen MDS/AML - her vil jeg beskrive hvordan det er å leve med/bli behandlet for det. Lurer du på noe? regine1000@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten