Mer info

Jeg har nå snakket mer med legene. De vil ikke gjøre noe mer for meg, som sagt. De tror ikke en ny transplantasjon vil hjelpe. De tror ikke at noe som helst kommer til å kurrere meg. Det er derfor de ikke vil prøve noe. De syns det er bedre at jeg heller får cellegift når sykdommen min har kommet ut i blodet, likevel er ikke dette mye til hjelp. Det forlenger ikke akkurat livet mitt så veldig mye. Det er i tvil om jeg blir 18 år en gang.

Jeg setter stor pris på alle kommentarene jeg får på bloggen min. Jeg setter stor pris på at folk vil samle inn penger. Men jeg føler det at hva hjelper det egentlig? Det er ikke så enkelt som å bare ta med seg en million kroner å dra utenlands for behandling. Det vi trenger hjelp til er å finne et sykehus som kan få vite om hele min historie, for å finne ut om de kan hjelpe meg. Mener de at jeg har en sjans? Er de villige til å prøve? Synes de det er noen vits?
Jeg trenger konkrete sykehus (Tyskland? Usa?)

Om noen sykehus syns det er en sjans vil jeg gjerne høre om dem.

546 kommentarer

KristineBirgitte

15.apr.2009 kl.11:52

Lykke til. Jeg vet ingenting om sykehus, jeg. Dessverre. Men jeg tenker masse på deg og ønsker deg all mulig lykke til :)

15.apr.2009 kl.11:55

Vi skal finne et sykehus som kan hjelpe deg! :)

Elena.

15.apr.2009 kl.11:56

Ikke gi opp! Det er helt sikkert et sykehus som er villig til å hjelpe deg, og det skal vi finne!

Karolina

15.apr.2009 kl.11:57

Selv om jeg ikke har så mye peiling om sykehus osv, mener jeg at du skal få flere sjanser. Man vet aldri om det kommer til å hjelpe eller ikke før man har prøvd ut det. Ønsker deg lykke til!

Toyni : )

15.apr.2009 kl.11:57

Jeg skjønner ikke hvorfor legene ikke kan gi deg en sjanse til ! Det er vel bedre å prøve ?! åh, kjenner jeg bli irritert på de ! Alle vil hjelpe deg, og jeg skulle ønske jeg kunne ta et minifly og dra deg med til et sykehus i USA, dessverre så er det ikke så lett. Men jeg har sett at flere har skrevet at du skal ta det i media, hva med se & hør ? De har en slik greie hvor de gir bort ting folk ønsker seg og slik, du kan jo prøve der ! Det kan jo godt hende de hjelper deg, det er jo til en god sak ! Lykke til lille venn ! Det er mange som tenker på deg !

Sofie

15.apr.2009 kl.11:59

Hei sendte deg en mail. Har kontakter som kanskje kan finne ut eller høre med sykehuser... og btw, drit i hva legene ikke vil! Du kan forlange det! det er ditt liv og det er deg de dømmer til døden med å ikke hjelpe deg og ikke gi deg behandlingen du trenger! Si til dem at du vil prøve de andre metodene som de trodde kunne hjelpe. Det er de som skal informere om måter å kurere deg på, de skal ikke ta avgjørelsen for deg. Det er opp til deg og dine foreldre!Ikke gi opp!!!

Marthe

15.apr.2009 kl.12:05

Det hørtes veldig komplisert ut da, når du ikke får hjelp engang. Men det viktigste er at du føler deg bra, og om dette er dine siste måneder håper jeg at de blir lykkelige, til tross for situasjonen...I send my love

Caroline

15.apr.2009 kl.12:05

Vet ikke det sykehuset du er på nå om noen andre sykehus? Jeg skal lete for deg! Forresten, har du prøvd å bli helbredet?

Caroline

15.apr.2009 kl.12:07

Jeg har opplevd mange som har så mye kreft at de har fått beskjed av legene at de skal dø. Har noen måneder igjen... Også har de blitt bedt for og ble helt frisk!!! Det er verdt et forsøk! Jeg har noen navn som kan be hvis du er interessert? free_me_carro@hotmail.com

Ann-Kristin

15.apr.2009 kl.12:08

Hei:-))Vet det finnes noe,tror det heter humlegården ? danmark?

Ann-Kristin

15.apr.2009 kl.12:09

Jeg skrev et langt brev til deg her i dag,vet ikke om du fikk det?klem

Ingrid

15.apr.2009 kl.12:12

Jeg er uendelig, uendelig lei meg for de forferdelige omstendighetene. Jeg er selv snart 17, i August, og har hele livet foran meg. Jeg skal ikke komme med trøstende og forstående ord, da jeg på ingen måte kan forstå hva du må gå gjennom! Jeg beundrer og ser opp til deg for motet ditt. Jeg gråter inni meg av å tenke på at et så fint mennekse som du ikke kan vare evig. Jeg kommer til å følge deg fremover, og håpe og be hver dag om at du måtte bli frisk :)

Silje

15.apr.2009 kl.12:12

Ikke gi opp! Sammen skal vi klare å finne et sykehus som vil hjelpe - og få tak i pengene så du får kommet deg dit, koste hva det koste vil! Du fortjener en så utrolig mye bedre skjebne enn dette, skjønner ikke at legene dine bare gir deg opp - det er rett og slett ikke rettferdig. Heier på deg, Regine - dette skal du klare!

Linn Inger

15.apr.2009 kl.12:15

En jeg kjenner som har vært igjenom krefthelvetet har dette diktet på facebook profilen sin:Amor fati André Bjerke Ikke som en cæsar gjorde, skal du med et sverd bevæbne deg mot verden, men med ordet; Amor Fati - elsk din skjebne. Denne formel skal du fatte som din sterkeste befrier: Du har valgt din sti i krattet. Ikke skjel mot andre stier! Også smerten er din tjener. Lammet, sønderknust, elendig ser du at den gjenforener deg med det som er nødvendig. Også fallet, også sviket hjelper deg som dine venner. Dine nederlag er rike gaver, lagt i dine hender. Engang skal du, tilfredsstillet av å bli din skjebne verdig vite: Dette har jeg villet. Alt som skjer meg skjer rettferdig. Si da, når din levegledes grønne skog er gjennomvandret: Intet vil jeg anderledes. Intet ønsker jeg forandret.

Linn

15.apr.2009 kl.12:16

Hei Regine!I ditt forrige innlegg så jeg at det var en person som anbefalte en blogg. Bloggen handlet om en mann som var oppgitt her i Norge. Han reiste til USA og er i dag 100% frisk.Ta kontakt med han!

Linn

15.apr.2009 kl.12:20

Du må ikke miste troen Regine, selv om hva legene sier, så må du fortsette å tro på at du skal bli frisk! Tro kan flytte fjell, og alle vi her ute i verden skal hjelpe deg på veien. Men viktigst av alt, du må fortsette å tro på at meningen er at du skal få leve, og det må du kjempe for! Jeg forstår at du er sliten, lei og føler sikkert mest for å gi opp. Men det kan du ikke tillate deg selv. Ikke før du har forsøkt alt!Du må tro!Klem

Jeanett

15.apr.2009 kl.12:20

Jeg har nettopp begynt å lese bloggen din, så den igjennom MarieAmanda.com, og jeg er lei meg for at jeg ikke har begynt å lese den tidligere. Jeg ser virkelig opp til deg for motet ditt. Det er trist at legene har gitt deg opp, og at de ikke kan gjøre mer. Jeg skal følge deg hver dag, og be for at du skal overeleve. Men aldri gi opp, det er fortsatt håp!! =)

Ragnhild :D

15.apr.2009 kl.12:21

Herregud, det her e bare heilt forferdelig. Veit ikke ka eg skal skrive engang... Ønske deg alt lykke til.. Stå på!

Maylinn

15.apr.2009 kl.12:21

Fra: http://www.nrk.no/programmer/tv/puls/1.3873123- Det har nok betydd forskjell mellom liv eller død at jeg fikk tilgang på behandling ved det anerkjente Hammersmith Hospital i London, forteller nordmannen Jan Helge Johnsen (47).I 1999 fikk han diagnosen kronisk leukemi, KML, av sin norske lege med beskjed om at han hadde igjen tre-fire år å leve.Link til Hammesmith Hospital: http://www.imperial.nhs.uk/hammersmith/ourservices/cancerservices/index.htmnr til de: For any queries about appointments, call 020 8383 5000.Fra: http://www.frp.no/Innhold/FrP/?module=Articles;action=Article.publicShow;ID=38160Julie (6) som for ett år siden var dødsdømt av det norske helsevesenet, og kun ble tilbudt lindrende behandling de månedene hun hadde igjen og leve. Nå er Julie blitt kvitt kreften etter at familien selv betalte for behandling i Tyskland.Huff dette blir sikkert rotete! Men du skjønner det sikkert:) Hammesmith Hospital i London, prøv det først. Så det dukket opp mange steder:) Jeg skal lete mer!!!! Jeg TROR virkelig på at du skal overleve! Håpet er ikke ute for deg!!! :)

Stina

15.apr.2009 kl.12:23

Hei Regine!Utrolig trist å lese det som står her, og det som skjer med deg.. Jeg tenker på deg!! Ord blir fattige i en slik situasjon.. Jeg er så utrolig lei meg på dine vegne! Ikke gi opp!!!! Jeg har en mamma som er lege, og kan høre med henne om hun vet om noe :) Masse lykke til!!!

Tonje

15.apr.2009 kl.12:24

Norge er et såpass rikt land, men så klarer de ikke å gi tilbud eller støtte til sykehusene for sykdommer eller dødlige diagnoser ?! Håper det ordner seg! Det håper jeg virkelig :)Lykke til videre!

Maylinn

15.apr.2009 kl.12:24

Fra: http://www.nrk.no/programmer/tv/puls/1.3873123- Det har nok betydd forskjell mellom liv eller død at jeg fikk tilgang på behandling ved det anerkjente Hammersmith Hospital i London, forteller nordmannen Jan Helge Johnsen (47).I 1999 fikk han diagnosen kronisk leukemi, KML, av sin norske lege med beskjed om at han hadde igjen tre-fire år å leve.Link til Hammesmith Hospital: http://www.imperial.nhs.uk/hammersmith/ourservices/cancerservices/index.htmnr til de: For any queries about appointments, call 020 8383 5000.'Fra: http://www.frp.no/Innhold/FrP/?module=Articles;action=Article.publicShow;ID=38160Julie (6) som for ett år siden var dødsdømt av det norske helsevesenet, og kun ble tilbudt lindrende behandling de månedene hun hadde igjen og leve. Nå er Julie blitt kvitt kreften etter at familien selv betalte for behandling i Tyskland.Alt håp er ikke ute Regine! det er mange som har blitt kvitt kreften i utlandet! Jeg TROR på at du kan bli frisk! Hammersmith Hospital dukket i hvertfall opp i flere sammenhenger når jeg søkte på nettet! =) skal lete mer!

sanne

15.apr.2009 kl.12:25

Hei Regine!bare så du vet det så har ikke legene lov til å gi opp noe om det er noe som helst sjanse for at den kan gå. du kan faktisk FORLANGE å få all den hjelp de kan gi deg. Min tante ble også gitt opp. Men når hun forlangte at de skulle gjøre alt de kunne, så gjorde de det! de har faktisk ikke lov eller rett til å gi deg opp. da kan foreldrene dine saksøke dem!

Lotte

15.apr.2009 kl.12:25

Jeg ble fryktelig lei meg på dine og alle dine nærmeste sine vegne da jeg leste det forrige innlegget ditt. Jeg kan ikke forstå hvorfor legene ikke er villig til å prøve ut de andre alternativene de foreslo tidligere? Du må fortsette å tro på at det finnes noe mer du kan forsøke. Jeg tenker mye på deg, og håper at dere finner en løsning. Hvis dere ikke finner en løsning, håper jeg at den tiden du har igjen blir en god tid, til tross for situasjonen! Klem

Jenny Cecilie

15.apr.2009 kl.12:28

Jeg kommer personlig til å bære deg ned til USA eller Tyskland eller hvor enn om det ikke skjer noe forandring. Jeg syntes dette er altfor trist, ønsker deg Lykke til!!

Linn Elisabeth

15.apr.2009 kl.12:31

Ord blir liksom fattige når man skal forsøke å trøste her. Jeg tror ikke jeg klarer si annet enn at du aldri må gi opp, stå på og kjemp så lenge du føler at det er noe å kjempe for! Du kjenner deg selv og kroppen din bedre enn noen, sålenge du makter og orker - ikke gi deg!!Stooor klem fra Linn

Johanna

15.apr.2009 kl.12:32

Kjære Regine.espen@gjorenforskjell.no prøv å sende ein mail til han å høyre om han har nokre forslag til alternativ medisin/behandling du kan prøve eller finne ut meir om. Kona hans vart sjølv gitt opp av legane, men levde vel nesten 2 år etter med hjelp av alternative urter eller noke sånn frå Kina. Ellers skjønnar eg litt tankegangen din... Det viktigaste no blir vel egentlig at du gjer det DU tykkjer er rett å gjere uannsett kva det må vere. Men husk: "Noen mennesker gjør verden et bedre sted å være, bare ved å være til!" Du er uten tvil ein av dei.Stå på! Ha trua :)varmaste tankar til deg og dine nærmaste

Pia

15.apr.2009 kl.12:34

Hei Regine! Har lest litt paa bloggen din og er imponert! Du er veldig sterk! Eg ynskjer deg berre at alt kommer til aa gaa bra og at du finne eit sjukehus som kan hjelpe deg. Den her er i München og eg har berre googlet litt. http://med3.klinikum.uni-muenchen.de/site/ Viss eg skjönner alt rett er de spesialister paa din sjukdom. Kanskje kan du senda brev til de eller mail eller berre ringja?! Eg kan hjelpe deg med tysken vis du trenger de, eg er tysk. Send meg mail, eg skal google litt meir for aa finne ut om det er fleire gode sjukehus. Ellers saa ynskjer eg deg lykke til og mot og kraft for aa komme gjennom dette! Klem!

Camilla

15.apr.2009 kl.12:34

huff...vet ikke helt hva jeg skal skrive men føler jeg bør legge inn noen ord..jeg håper virkelig legene gir deg en sjangse til slik at du får ett langt liv alikevel.. Stå på ditt å ikke gi deg! Du har hele blogg norge i ryggen :)Du kommer til å være i tankene mine lenge...Lykke til!Klem fra Camilla

Alexandra FRA Stavanger

15.apr.2009 kl.12:34

Jeg har skrevet et innlegg på bloggen om hvor sterk du er! Håper det kan hjelpe med å finne et sykehus som kan hjelpe deg! Lykke til søta!:)

maja

15.apr.2009 kl.12:35

aldri gi opp!

Mona

15.apr.2009 kl.12:36

Jeg har vært leser av bloggen din en lang, lang stund nå, men har enda ikke send deg noen kommentar eller noen oppløftende ord. Grunnen er fordi jeg har sett at du har fått så mange i fra før, at mine hadde ikke blitt så viktige! Men til dette inlegget må man kommentere. For fra mitt ståsted er du er utrolig sterk person, og jeg håper virkelig at du får et langt og godt liv videre! For denne kampen er du langt fra ferdig med å kjempe, og seier kommer ikke lett.Ønsker deg alt godt, Regine. Aldri gi opp.

Maiken

15.apr.2009 kl.12:36

Jeg håper at legene gir deg en sjangse til ! Du må ikke gi opp håpet. Lykke til videre !Klem :)

Charl8e

15.apr.2009 kl.12:36

Dont give up on this! ;-) Det ordner seg alltid til slutt, pleier jeg å være smittende på meg selv og andre. Men det er kanskje litt vanskelig med tanke på at kanskje det ikke gjør det!Tenker på deg!

Kristin Elisabeth

15.apr.2009 kl.12:37

Pasienter har motbevist leger mange ganger før!! STÅ PÅ, DU KAN KLARE DET! Jeg skal be masse for deg, for det har jeg troa på virker :) Og med rett hjelp er ingen sykdom for stor!

maytho - blogger om meg og mitt!

15.apr.2009 kl.12:37

Håper virkelig noen finner et sykehus som kan hjelpe deg!:-)ønsker deg alt godt

isabelle

15.apr.2009 kl.12:38

Det er noen sykehuser i Kina som er kjent for å kunne behandle der andre er gitt opp. Men husker ikke hvilke. Jeg vet om et mirakeltillfelle hvor en ble frisk, og et annet trist om ei venninne av meg som dro dit for å behandles men fikk influensa og døde av det. Husk bare at du er kanskje mer mottakelig for infeksjonene som influensa og klimaendringer og kan bli syk av det idet du reiser. Men jeg skal sjekke litt opp hvordan sykehus det var, og hva de kan utrette. =)

M.M

15.apr.2009 kl.12:41

Desverre vet jeg veldig lite om sykehus i utlandet, jeg skulle så gjerne ha hjulpet deg at du aner ikke!! Uansett tror jeg det er viktig at folk markerer støtte ved å være med i facebook-gruppen som er. Media bør også kontaktes slik at vi kan presse legene dine til å gjøre litt reseach! Jeg nekter å gi opp håpet på deg! Stå på, mobliser folk til å støtte deg!!

Chanley

15.apr.2009 kl.12:42

Håper de finner et sykehus slik at de for hjelpet deg. Håper det går bra!:-)

Elisabeth

15.apr.2009 kl.12:43

Grusomt. Det skal ikke funke sånn, det er det mest urettferdige jeg har hørt . Håper så inderlig dere finner ett sykehus som hjelper deg til å bli kvitt dette, Regine. Ved å ha lest bloggen din, har jeg skjønt hvor bra du er, å at DU fortjener å være 100% frisk. Skulle gjort alt for å hjelpe deg, men det er ikke så mye jeg kan stille opp med i nåværende stund tror jeg! Ønsker deg alt godt, og masse LYKKE TIL

Elisabeth

15.apr.2009 kl.12:44

Jeg tror du vinner kampen, jeg, Regine! :)

Stine

15.apr.2009 kl.12:48

Hei! Det var første gangen jeg var inne på bloggen din i dag, men jeg ble så rørt av historien din at jeg satt meg ned å leste gjennom store deler av de gamle innleggene dine også. Jeg blir så utrolig lei meg på dine vegne, det er så trist at noe sånt skal skje ei 17 år gammel jente som burde ha hele livet forran seg! Jeg håper virkelig du kjemper for å få den behandlingen du har krav på, og at du får det. Alt er verdt å prøve! Det viktigste er å beholde håpet, ha troen på at du kan bli frisk! Mirakler har skjedd før :) Lykke til :)

Nora Alexa

15.apr.2009 kl.12:49

Regine, jeg sendte deg en mail med et nummer og litt info om noe du burde prøve, iallefall ringe. Jeg har tro på det. Som sagt; nå må du prøve ALT, du har ingenting å tape på det. Legene dine kan gå å ta en bolle. Leserene dine vil iallefall ikke gi deg opp, vi vil kjempe sammen med deg! Stor klem fra Nora. ♥

Anettek

15.apr.2009 kl.12:49

Håper du virkelig finner et sykehus som kan hjelpe deg!

hestiaverden

15.apr.2009 kl.12:50

Det beste hadde selvfølgelig vært om legene dine kunne anbefale noe eller noen. De er godt oppdatert på hva som skjer. I USA har man bla M.D.Anderson Cancer Center i Texas som er regnet som ledende innen sitt område. I området rundt NewYork ligger Memorial Sloan-Kettering Cancer Center og så finnes The Royal Marsden Hospital i London og Dr. Horst-Schmidt klinik i Wiesbaden i Tyskland.Jeg har fått navnene fra en hyggelig dame på "Krefttelefonen"..Du kan google dem og sende en mail eller ringe. Håper dette kan hjelpe litt...-klem-

marchi

15.apr.2009 kl.12:51

Hei RegineFor en sterk og personlig blogg du har! Å følge utviklingen din gjør at man nesten føler man kjenner deg. Å lese historien din setter mitt eget i perspektiv. Viktige ting blir ikke lenger så viktige, og hverdagsproblemer blir til bagateller. Jeg kan ikke si jeg "vet hvordan du har det", for det vet jeg ikke. Men jeg føler med deg, og krysser alt jeg har for at du finner et sykehus som kan hjelpe deg. Ikke gi opp! Jeg blir imponert over motet og stå-på-viljen din. Du er helt utrolig! Og fortjener ikke å forlate oss enda!Stå på Regine!! Klemmerhttp://marchi.blogg.no/1239790380_til_regine.htmlMost people are stronger than they know...They just forget to believe in it sometimes...

Juliane

15.apr.2009 kl.12:52

Skulle ønske det var noe jeg kunne gjøre for deg! Håper virkelig at ALT ordner seg.Jeg har vert syk i 3 år. hodepine, svimmel, slakk og besvimer lett. Har opperert i hodet (en svulst)..Men det kan ikke måles med hvordan du har hatt det. Jeg har lest igjennom hele bloggen din, du er så utrolig flink til og skrive. Du har virkelig fått meg til og ville sette pris på livet, TAKK

Sick Susie

15.apr.2009 kl.12:53

Norge ligger omtrent 20 år etter Tyskland når det kommer til både metoder og forskning innen kreft og andre alvorlige sykdommer så jeg ville gått for Tyskland. Du kan forsøke å google og se om du finner noe informasjon om en dokumentar som ble sendt her i Norge for litt siden. Der var det en kvinne som hadde fått dødsdommen av legene, men etter å ha blitt operert i Tyskland ble hun erklært frisk :-) Lykke til!

Kristina Andersen

15.apr.2009 kl.12:54

Det er en sjangs! Norge ligger jo laaaangt etter andrel and!

Siw-Helen

15.apr.2009 kl.12:56

Hei Regine.Hold ut og kjemp videre, du har rett på all den hjelpen du kan få for å overleve. Håper att du finner det sykehuset som kan hjelpe deg. Synes nesten det er skam av legene her i Norge, att de gir opp ei så ung jente som har hele livet forran seg. Jeg krysser alle fingre for deg. Stå på!! Mange klemmer..

Heida

15.apr.2009 kl.13:02

Hei Regina!Du er en utrolig sterk jente som har holdt ut det her, så ikke gi opp. Det kommer til å komme noen som kan hjelpe deg, håpet er jo ikke ute. Bare ikke bry deg om hva de legene sier, det er som Sick Susie har sier, norge ligger 20 år bak tyskald.

Ane

15.apr.2009 kl.13:02

Jeg har skrevet et innlegg til deg på min blogg for å vise deg hvor mye jeg tenker på deg. http://aneex.blogg.no/1239792359_regine_stokke_aldri_g.htmlJeg ønsker deg alt godt, Regine, og aldri gi opp!

Silja

15.apr.2009 kl.13:04

Hei! Du må vera det mest modige og mest fantastiske mennsket som er! Ikkje kan eg, og dei fleste her eigentleg forstå kva du går i gjennom, men pga bloggen din får me eitt fantastisk innblikk i kva du går igjennom, både fysisk og psykisk. Du er rett og slett ein helt. Eg og alle andre her ser opp til deg, du er jo så sterk! Når det er sagt så har eg verkeleg tru på at du skal greie dette! Aldri gje opp og la andre gje deg opp. Det er din kropp og ditt liv det står om, det er DEG det står om. Du skal greie dette! Berre sjå kor mange som støtter deg her, og har funne masse nyttig til deg! Eg kan desverre ikkje koma med noko anngående sjukehus og behandlig, men om du skulle trenge noko anna! Penger eller kva som helst, gje ein lyd. Du har sååå utruleg mange i ryggen som vil gjera alt for deg, blant anna ein haug med folk som aldri har møtt deg(til dømes meg). Eg heier på deg skal du veta! Stor klem frå meg

Christine

15.apr.2009 kl.13:10

Hei, jeg fikk linken hit via Facebook. Jeg kjenner deg ikke og har heller ikke hørt om deg før. Det river i hjertet mitt hver gang jeg leser om tilfeller som ditt. Jeg håper virkelig at noen finner en måte du kan fortsette å leve på, om det er norske leger eller utenlandske.*tenker på deg*en virtuell klem fra Christine

Mandelina

15.apr.2009 kl.13:10

Hei, jeg ville kontaktet Washington Hospital Center (kontaktskjema http://www.whcenter.org/body.cfm?id=160)eller Bangkok hospital. http://www.bangkokhospital.com/ (siden er også på engelsk-- de behandler maaange europeere). Det finnes en mds-forening i usa:The MDS FoundationP.O. Box 477464 Main StreetCrosswicks, NJ 08515Tel:1-800-MDS-0839Fax:609-298-0590

VildeL

15.apr.2009 kl.13:10

Det er lagdt Fan gruppe om deg på Facebok! Og vi må prøve så godt vi kan og du kan virklig ikke gi opp! Du må være sterk. Ja, i Se og Hør er det en gladmelding du kan si hva du ønsker deg og hvorfor så da kan du få det! det er bra du burde prøve det! eller du må prøve det! Og i USA er det bra Sykehus! // Lauritzen.blogg.no

15.apr.2009 kl.13:12

Nå har jeg lest gjennom hele bloggen din, fra første innlegg, og tårene renner. En utrolig sterk historie, og ikke minst en sterk person!! Stå på, Regine! Ikke godta at du har vært gjennom så mye for ingen ting! LYKKE TIL!!

Karoline

15.apr.2009 kl.13:12

Herregud som jeg beundrer deg! Ikke gi opp! Det SKAL gå bra!

Julie

15.apr.2009 kl.13:13

Hei! Du er utrolig tøff og modig og jeg må si du er et forbilde for mange, bla meg! Jeg håper av hele mitt hjerte at du overlever og blir frisk igjen! Det er vanskelig å formulere seg og finne sterke nok ord til å si noe.. Det er forferdlig at leger kan si at de bare gir en opp, og at de kan gjøre det! Men vær så snill og sjekk ut alle emailene og forslagene/tilbudene folk over har gikk. Alle sammen.Desverre har jeg ingen ting å bidra med selv, og det er jeg veldig lei meg for. Jeg kunne så sterkt ønske jeg kunne!Fantastisk blogg, skrevet av et fantastisk menneske!Mange varme klemmer fra meg :)

Maria

15.apr.2009 kl.13:17

Hei Regine. Jeg vil først og fremst bare si at jeg beundrer motet ditt. Du er utrolig viljesterk.Også lurer jeg litt på en ting. Hvordan fikk du mistanke om sykdommen? Altså hvilke symptomer hadde du helt i begynnelsen? Håper du kan svare på dette, hadde betydd mye for meg. Lykke til, Regine.

Kristine Amalie

15.apr.2009 kl.13:18

Jeg vet ikke hva jeg skal si, det er jo helt sinnsykt å gi opp en pasient... At du i det hele tatt klarer å skrive om det viser at du er sykt sterk!! Bruk stryrken din, og ikke gi opp!Jeg håper hele Norge får en sjanse til å lese denne bloggen... Du er en inspirasjon for oss alle!

Sophie

15.apr.2009 kl.13:22

Telephone: 020 8770 0279Email: campaign@royalmarsden.orgWhere we are:The Royal Marsden Cancer CampaignDowns RoadSuttonSurrey SM2 5PTThe Royal Marsden Cancer CampaignFulham RoadLondon SW3 6JJhttp://www.royalmarsden.org/Campaign/Contact/http://www.medknowledge.de/klinik-arztsuche/onko/onkologie.htmhttp://www.medknowledge.de/germany/hospitals/cliinics.htmet par linker til et sykehus i england og litt info om spesialist sykehuser i tyskland. Tenkte jeg skulle sende de mail om deg men vet liksom ikke hele diagnosen din. Den trenger jeg å vite før jeg spør om det er mulig for deg å få behandling. Har sendt deg mail men viss du har lyst å sende meg detaljer om diagnosen din så kan du det på mailen min: sophie_156@hotmail.com

Nora Alexa

15.apr.2009 kl.13:22

Åh, så flott at det strømmer inn med sykhus fra feks. Usa! Nå ble jeg glad. Ååååh, du skal prøve altaltalt. Og ja, som noen sier her oppe; Norge ligger langt etter med kreftforskning enn bla. Tyskland og USA!

Karoline

15.apr.2009 kl.13:30

Jeg skulle ønske det var en måte å hjelpe deg på. Har fulgt bloggen din lenge, og har hele tiden vært sikker på at du skulle greie deg. Jeg håper fremdeles, og jeg er glad jeg tror på himmelen. Gjør du? Lykke til uansett. Kjemp for oss alle. Jeg vil ikke at du skal miste alt motet. Mirakler kan skje! Vi bryr oss :)

Marianne

15.apr.2009 kl.13:31

hei!den her i New York: http://www.mdstreatment.org/dette er en egen kreft senter som blant annet hjelper MDS rammede og andre typer kreft

Caroline

15.apr.2009 kl.13:33

Kjære vakre modige kvinnejeg snublet over bloggen din i dag, den slo meg i magen og gjorde meg kvalm og trist. Du er 17, en alder da jeg selv løp rundt i vill ørske og ikke helt viste hva jeg ville bli når jeg ble stor. Det å ikke vite om man skal bli stor er noe jeg ikke engang kan forestille meg. Alikevel skriver du med slik kampvilje og innbitthet mot at jeg ikke helt vet hva jeg skal si. Du har mange som følger med på hvordan det går med deg, støtter deg og bryr seg om deg. Bruk dem! Ikke sitt alene, ALDRI gi deg. Det er din menneskerett å leve et fullverdig liv. Ikke la menn i hvite frakker fortelle deg noe annet. Med ønsker om det beste, Caroline(som føler dyp beundring for sin nye helt)

jente 17:)

15.apr.2009 kl.13:34

Vær så snill, fortsett å hold motet:)

Madelen Frank

15.apr.2009 kl.13:36

Du må aldri gi opp! Hold motet oppe, selv hvor vanskelig det er. Du fortjener livet!

Maria

15.apr.2009 kl.13:36

Håper virkelig at du finner et sykehus som kan behandle deg! Ingen fortjener å dø, spesielt ikke så ung som du er. Kan ikke fatte at legene bare har gitt deg opp.. Selv mistet jeg kjæresten min av kreft for to og et halvt år siden, og en nær venn døde av kreft for rundt et halvt år siden. Pappa har hatt kreft i noen år nå, men i september fikk han beskjed om at han hadde 6-12 måneder igjen å leve. Jeg skjønner derfor godt hvordan familien din og vennene dine har det. Håper virkelig at du kommer til å få behandling og bli bra igjen! Lykke til!

molly

15.apr.2009 kl.13:37

Hei Regine!Jeg kjenner ikke deg eller bloggen, og ramlet inn her via Truine Grung sin blogg. Jeg har nå lest deler av bloggen, og av det kan jeg bare ane hva du går igjennom...Jeg vil korte det ned til noen ord. Det som slår meg er: Tøft, sterkt,umenneskelig, hardt, sørgelig, tris, vondt, men også håp, lyst, styrke og tro...Mine kriser i livet kan ikke måle seg med dine prøvelser, men jeg finner alltid en form for terapi i musikk. Mange låter gikk gjennom hodet mitt, mens jeg leste, men akkurat nå valget jeg denne:http://www.youtube.com/watch?v=nA-plUPT7wM Her er teksten:Doing everything that I believe inGoing by the rules that I've been taughtMore understanding of what's around meAnd protected from the walls of loveAll that you see is meAnd all I truly believeThat I was born to tryI�ve learned to loveBe understandingAnd believe in lifeBut you�ve got to make choicesBe wrong or rightSometimes you�ve got to sacrifice the things you likeBut I was born to tryNo point in talking what you should have beenAnd regretting the things that went onLife's full of mistakes, destinies and fateRemove the clouds look at the bigger pictureAnd all that you see is meAnd all I truly believeThat I was born to tryI�ve learned to loveBe understandingAnd believe in lifeBut you've got to make choicesBe wrong or rightSometimes you've got to sacrifice the things you likeBut I was born to tryAll that you see is meAll I truly believeAll that you see is meAnd all I truly believeThat I was born to tryI�ve learned to loveBe understandingAnd believe in lifeBut you�ve got to make choicesBe wrong or rightSometimes you�ve got to sacrifice the things you likeBut I was born to tryBut you�ve got to make choicesBe wrong or rightSometimes you�ve got to sacrifice the things you likeBut I was born to tryJeg har opplevd å bli "løftet" opp av mine bloggevenner, og jeg håper dine løfter deg dit du vil...Måtte dine ønsker, drømmer og håp gå i oppfyllelse!Molly

Aina T

15.apr.2009 kl.13:38

Tenker på deg Regine. første gang her inne og så utrolig rørt. skal følge bloggen din gjennom hele dagen fra nå av. Håper du snart kan komme med gode nyheter så vi alle kan bli glade for deg og din familie. Du er ikke alene, det skal du vite.Hold ut så skal vi være med deg gjennom denne kampen.You are loved, dont give up

Julie

15.apr.2009 kl.13:38

Jeg har ikke ord for hvor mye jeg ønsker at du blir frisk igjen. Hadde det vært mulig, så hadde jeg mer enn gjerne tatt sykdommen din og puttet den på meg. Gjør alt du kan, lov oss det. Jeg vet ikke hva jeg skal si egentlig. Jeg blir så tom for ord når jeg hører om slike vakre, nydelige og sterke personer som deg. Slår pusten fra en rett og slett. Ønsker deg alt godt.

Camilla

15.apr.2009 kl.13:39

Kjaere Regine... jeg fant en link om en jente som var gitt opp ved rikshospitalet men ble frisk ved stamcelle transplantasjon i tyskland: http://www.dagbladet.no/2008/11/16/nyheter/sykehus/kreft/3735156/Det er og en minneside for henne paa facebook, soek paa Julie Sørensen. Kanskje man kan ta kontakt med familien hennes og hoere om hvilket sykehus hun var paa? Jeg kan gjerne hjelpe deg/ta kontakt med folk, bare aa si fra som jeg skrev i mail til deg tidligere...tenker paa deg

Eileen

15.apr.2009 kl.13:50

Du er ei tøff jente! Gjør hva du kan nå, ikke gi opp håpet. Ingenting er umulig har jeg alltid sagt.

15.apr.2009 kl.13:53

Hei regine. Jeg har googlet litt, vet ikke hvor mye det har og si, men kom over en liste for verdens beste sykehus av kreftbehandling. ta en titt på linken:)http://cancer.about.com/od/treatmentoptions/tp/tophospitals.htm

-Heidi-

15.apr.2009 kl.13:56

Håper noen kan hjelpe deg! Ikke gi opp :)

15.apr.2009 kl.13:59

http://www.uniquemindesp.no/hoved/silva/static/hovesiden.do?n=0http://www.metamind.no/Anbefaler at du tar en tur innom disse sidene, og ikke gi opp håpet!

Anna

15.apr.2009 kl.14:00

Hei. Utrolig tist å høre om dette selvom jeg ikke kjenner deg eller noen ting så føler jeg vondt for deg. Ikke gi opp og lev i nuet !:)MVH

Ann-Charlotte

15.apr.2009 kl.14:00

Ikke gi opp lille venn! Jeg beundrer deg, du er utrolig sterk som klarer å snakke om dette. Det hadde ikke jeg klart! Jeg håper virkelig at ting ordner seg! Selvom det ser mørkt ut... Lykke til!!Stor klem fra Ann-Charlotte!!

Ida

15.apr.2009 kl.14:01

Du er utrolig modig og jeg sender deg alle gode tanker. Håper det finnes en løsning som vil ta bort alt det vonde.

Jannicke

15.apr.2009 kl.14:03

Hei. Mitt første besøk her på bloggen din.Du er virkelig sterk! Du er et forbilde! Og ingen fortjener å være i en situasjon som dette.Å lese bloggen din får meg til å tenke på hvor viktig det er å leve i nuet.Jeg synes du er tøff som deler din kamp med oss andre. Stå på. Jeg ønsker deg alt godt! Dessverre vet jeg ikke om noen sykehus jeg skal linke til..Hilsen Jannicke

magnill

15.apr.2009 kl.14:03

Det er vondt å lese historien din, men enda kan den ende lykkelig. Krysser fingrene for deg, og sender alt av varme tanker!

Ellen

15.apr.2009 kl.14:06

Ikke gi opp Regine! Kjemp sammen med dine mot dommen,og denne skal du vinne! Du er sterk. Ønsker deg masse lykke til. Det er umenneskelig det du nå går gjennom.Bruk alt du har av nettverk,få hjelp til å ordne praktisk ting og hente inn info...ikke gi opp!Klem fra Ellen

linda

15.apr.2009 kl.14:06

Jeg ble veldig lei meg nå, fant bloggen din i dag av at noen linket den. Har lest gjennom mange av innleggene dine.Ikke gi opp, du er sterk og det vil sikkert gå bra.Håper på det beste

kari

15.apr.2009 kl.14:07

Jeg vet desverre ikke om noen sykehus, men med all den støtten på bloggen din er jeg sikker på at vi klarer å finne ett til deg.Jeg støtter i hvertfall opp med penger. Om alle bidrar litt, må dette gå bra.

KRISTIN HUSTAD

15.apr.2009 kl.14:08

dette er visst rangert som det beste sykehuset innen kreft-behandling:http://www.mdanderson.org/håper det er til hjelp :)

Therese Nyberg

15.apr.2009 kl.14:09

Utrolig flott blogg du har, blir veldig rørt av å lese den. Vet ord blir små men god bedring og håper virkelig det ordner seg for deg og at legene finner en løsning...

June E

15.apr.2009 kl.14:09

Hei Regine. Har lest litt i bloggen din, og jammen er du modig. Ikke lett å være langtids innlakt på sykehus.Lange dager med mye venting,prøvetakninger. Man blir jo så sliten av bare det.I tillegg har du jo en alvorlig sykdom å ta hensyn til.Men selv om ting er så alvorlige som de er nå. Prøv og ta noen pauser. ikke lett, men prøv. tenke på noe annet, se på tv, hva som helst. Bare for å komme litt bort.Men gi ikke opp. Det fins alltid HÅP. Stor klem fra meg.

Maiken

15.apr.2009 kl.14:14

Vi har legevenner i Danmark som er satt på saken, vi har bekjentskaper i Stortinget, vi har kontakter i USA. Det er MANGE som er satt på saken for å hjelpe deg. Kjære deg, kampen har såvidt begynt ;) Vi er positiveHar skrevet et blogginnlegg til deg. Stjal et bilde fra bloggen din.

Cindy Jakobsen

15.apr.2009 kl.14:16

Noe så trist! Jeg aner desverre ikke om noen konkrete sykehus.. Men det MÅ jo være håp! Du er jo bare 17 år.. livet ditt har såvidt starta!! Huff, føler virkelig med deg Regine.. Støtter deg fullt ut. Klem fra Cindy..

Cindy :)

15.apr.2009 kl.14:17

Noe så trist! Jeg aner desverre ikke om noen konkrete sykehus.. Men det MÅ jo være håp! Du er jo bare 17 år.. livet ditt har såvidt starta!! Huff, føler virkelig med deg Regine.. Støtter deg fullt ut. Klem fra Cindy..(legg meg gjerne til som venn om du vil..)

Synne Jørgensen Livang

15.apr.2009 kl.14:19

Jeg sitter med en klump i halsen og tårene triller etter å ha lest veldig mange av innleggene dine. Du må prøve alt, og ikke gi opp. Det må ha være ett sykehus som kan hjelpe deg. Jeg håper virkelig det. Ønsker deg alt godt, og skal tenke på deg i håp om at det går bra. Stor klem fra Synne :]

Marianne

15.apr.2009 kl.14:20

Håper du sjekker ut alternativene som menneskene overfor har skrevet om. Høres ut som om det er en del sykehus rundt om i verden som spesieliserer seg på din type sykdom. Og det er sant som det er sagt, selv om Norge driver kreftforskning på høyt plan, er det flere land som har kommet lenger innen andre krefttyper. Da tror jeg det er bra å lete utenfor Norge, og sjekke om det er noen som kan hjelpe der. Det er så absolutt verdt et forsøk, kanskje finnes behandlingsmåter som norske leger ikke engang vet ordentlig om, eller har kompetanse til å utføre? Det finnes visst et i München i Tyskland. Fortsett og kjemp, selv om legene er negative. Du har KRAV på mer behandling, det er faktisk LOVFESTET - svart på hvitt i Norges lovbok. Er det noen som bør følge loven er det i alle fall de som er utdannet til å redde liv. Finner du noe, ikke nøl med å fortelle om det. Det mange som gladelig vil gi penger, om det er det det står på. Vi vil kjempe med deg.

Nathalie

15.apr.2009 kl.14:22

Aldri gi opp Regine! Hold ut og kjemp videre. Du har rett til all den hjelpen du kan få. Håper du finner det sykehuset som kan hjelpe deg, det er en skam at legene her i Norge gir deg opp. Ei så ung jente som har hele livet foran seg! Ønsker deg all lykke og krysser fingrene for deg! Skal fortsette og følge bloggen din :)

Maiken

15.apr.2009 kl.14:24

Lykke til ! Såå utrolig mye. Alle sammen tenker på deg !

Isabelle

15.apr.2009 kl.14:24

jeg vet jeg ikke kjenner deg, men jeg ble uendelig trist da jeg leste det siste blogg innlegget her. jeg måtte bare lese hele bloggen din, og ville bare si at du virker som en fantastisk jente. du må ikke gi opp, stå på kravene dine! hvis du vil prøve andre metoder, så SKAL du det. ikke bry deg hva legene sier.tror alle leserene dine vil kjempe med deg, du er så abselutt ikke alene!

Larstangen

15.apr.2009 kl.14:27

Jeg synes virkelig at det forbanna norske helsevesenet skal lete så de svetter etter det best mulige behandlingsalternativet for deg i utlandet, og sende deg dit på helseforetakets regning. Det har Norge råd til. Lykke til Regine! Du fortjener alt godt!

Ida

15.apr.2009 kl.14:28

Ikke gi opp! Prøv å hold motet oppe!Det må være en siste mulighet..

Chemicals!

15.apr.2009 kl.14:29

synes det er dårlig gjort av legene å faktisk si at de gir deg opp.særlig når de har papirer på at noen sykehuser i utlandet kan gi deg behandling som kan forlenge livet ditt med noen år.Du får søke rundt, spørre folk i grupper som har vært igjennom det og håpe på det beste.man hører alltid historier om de som ble gitt opp av norske leger, men dro til utlandet for behandling å ble friske.Jeg håper du er en av dem.

isabelle

15.apr.2009 kl.14:30

Da er det sendt søknad til gladmeldngen til seoghør!Vi skal få deg utenlands til behandling.=)

Lene

15.apr.2009 kl.14:31

REGINE - IKKJE GI OPP!Eg har lest bloggen din i mange uker naa - og va saa sykt glad og stolt over deg naar du klarte og overvinne kreften foerste gang! Please- ikje gi opp, eg vett du kan klara det! Du har vist saa mye styrke, bare av aa lese paa bloggen din vett eg at du kan overvinna det denne gangen og ! Eg krysse fingrane for deg, og ber om at du ska faa bli 18, og leva eg langt bra liv :) STA PAA - You can do it

Bengt E.

15.apr.2009 kl.14:33

Kjære Regine, fytti katta for en kjedelig beskjed. Jeg har hørt mye godt om - MD Anderson i Texas og - Jose Carreras-senteret i Spania. Jeg fortsetter å følge med på deg og krysser alt jeg har fortsatt. klem fra Bengt

15.apr.2009 kl.14:34

du må ikke gi opp, finnes det et sykehus som kan hjelpe deg, finner du det! :) Du fortjener alt godt!Aldri hørt om noen som er sterkere enn deg!ønsker deg alt godt

Randi

15.apr.2009 kl.14:35

Det er en utrolig dårlig beskjed å få, men jeg tror fortsatt det kan gå bra. Og krysser fingren for det!

15.apr.2009 kl.14:35

stakars deg. det er vel ikke lov å si nei til pasienter er det vel?Det er teit av dem isåfall.

MARTHE

15.apr.2009 kl.14:36

Jeg skrev ett innlegg om deg på bloggen min, håper det er ok at jeg brukte ett bilde av deg også! Du er fantastisk Regine! Hele blogg Norge støtter deg!

Julie

15.apr.2009 kl.14:37

Utrolig trist historie, og jeg ønsker deg god bedring og ALT godt! Men ikke gi opp, fortsett og kjemp! Jeg skal krysse fingrene for deg og håpe alt ender godt! Du er virkelig en beundringsverdig og sterk jente! LYKKE TIL videre :)

Else

15.apr.2009 kl.14:38

Nei og nei. Jeg som trodde at alt gikk bra med deg nå og at dere hadde en fin familiepåske sammen. Så leser jeg at du har fått tilbakefall, noe så vondt1. Jeg er så lei meg på dine vegne og tårene vil ingen ende ta. Men kanskje det likevel er en utvei.Håper noen av legene kan gi deg tips dersom det er andre land som kan dette bedre enn Norge. Stor hjerte-klem fra Else.

Toril Kremmervik

15.apr.2009 kl.14:39

Huff!:( Tårene renner når jeg leser bloggen din!:( Ikke gi opp! Vi er mange som støtter deg! Du er ei fabelaktig jente! Stor varm klem Toril

Nora Alexa

15.apr.2009 kl.14:42

Trallalara. Jeg har hengt her inne i hele dag. Jeg er glad, jeg har en god håp-følelse. Jeg ser jo bare hvor SYKT mange alternativ det finnes i utlandet. Det er sol idag, og jeg så en humle som krasjet i vinduet. HUMLE! Tenk det :D

Malin

15.apr.2009 kl.14:42

Ikke gi opp! Jeg vet det er et håp. Du må fortsette med og informere oss! Leserene dine gjør alt for deg :) Det vet jeg, og du er strek! Så dette klarer du :) LYKKE TIL!!

Linn

15.apr.2009 kl.14:43

Jeg har også skrevet om deg på bloggen min, jeg håper det er greit. Jeg har ikke ord for hva du går gjennom, og hvor vanvittig tøff du er som står frem med det på denne måten. Ingen kan egentlig forestille seg hvordan det er. Jeg håper du finner et sykehus som er villig til å gi det en sjanse. Du virker som et veldig godt menneske og fortjener all den hjelp du kan få. Masse, masse lykke til. Jeg fant bloggen din i går og kommer til å følge den daglig.

Anita

15.apr.2009 kl.14:44

Du er helt utrolig!!Vet du hvordan du har fått kreft?Uansett, jeg er kjempe stolt av deg at du klarer og kjempe gjennom dette. jeg håper på det sterkeste at du finner noen som vil hjelpe deg!Dette greier du Regine!

Iris Taklo

15.apr.2009 kl.14:45

Herre er dette mulig? Ikke gi opp vennen!!! Dette SKAL bli bra!

stine walquist

15.apr.2009 kl.14:51

I dag fant jeg bloggen din, og nå gråter jeg. Jeg har skrevet et lite innlegg om deg, og lagt ut linken til bloggen din sånn at flest mulig kan lese din historie, og vise sin støtte. Du får utrolig mange fine komentarer, som viser at folk støtter deg, og jeg håper du tenker på det, at det kan muntre deg ihvertfall litt opp! Ikke gi opp!

Helle

15.apr.2009 kl.14:52

Det er mange som tenker på deg. Det er rart hvordan man kan bry seg om et menneske man ikke kjenner og aldri har møtt.. Du er så sterk og modig, og jeg håper du ikke gir opp, selv om det kanskje ikke er så lett å la være. Leserene dine støtter deg og ber for deg. Stå på, du er super!

KAREN JO

15.apr.2009 kl.14:53

håper det finnes sykehus der ute som er villige til å hjelpe deg! Stå på, og lykkelykke til!

Anette

15.apr.2009 kl.14:53

Hei Regine!Hva skal man si i en slik situasjon. Det blir så uvirkelig, for jeg vil ikke at dette skal være sant. Det vil helt sikkert ikke du heller!Du er utrolig strek, og jeg vil takke deg for at du har delt så mye med oss.Jeg vet det er mange som kjemper for deg. Alle prøver å hjelpe til så godt vi kan. Jeg skjønner frusterasjonen, over at det kan virke meningsløst når legene har hjemme har gitt opp. Men vi SKAL finne ett sykehus til deg Regine, vi SKAL finne noen som er villige til å prøve, kjempe og hjelpe deg videre.Jeg søkte litt på nettet og kom over denne artikkelen:http://www.nrk.no/programmer/tv/puls/1.3873123Kanskje sykehuset Hammersmith Hospital i London kunne vært verdt å kontakte? Her er hjemmesiden deres:http://www.imperial.nhs.uk/hammersmith/index.htmVi skal kjempe med deg, støtte deg og hjelpe deg i den grad vi har mulighet til det.

Camilla

15.apr.2009 kl.14:55

Har du vært på denne siden? http://www.dagfrid.org/1.htmlInspirerende krefthistorier!Hvis du ikke allerede har prøvd, burde du prøve alternativ behandling, uansett om du tror på det eller ei. Det er verdt et forsøk:) Og om det kanskje ikke skulle fjerne kreften helt, så tror jeg at det hjelper litt i hvert fall. Og det er bedre enn ingenting.Tenker masse på deg og ønsker deg kun det beste! Dette skal du greie, det vet jeg! Aldri gi opp! Husk at:"Everything is gonna be okay in the end. If it?s not okay; it?s not the end. "

forsker

15.apr.2009 kl.14:58

Hei!Hva med å kontakte Mayo klinikken i USA (Rochester), dvs få din behandlende lege til å sende dine papirer over dit for en vurdering. Som kreftforsker selv, vet jeg at denne er blant de beste i verden, spesielt på avansert kreftbehandling, der man kan ha mulighet for å bli med i kliniske utprøvninger av helt nye medikamenter/behandling.http://www.mayoclinic.org/oncology-rst/Se bla hva som står der;"The Department of Oncology has one of the largest, most comprehensive cancer diagnosis and treatment programs in the world. It is closely aligned with the Mayo Clinic Cancer Center, designated by the National Cancer Institute as a comprehensive cancer center. The Mayo Clinic Cancer Center ranks in the top tier of cancer centers in the United States for cancer research, clinical treatment, and education."Novel drug, immunologic, and gene therapies are being studied intensively within the department to determine their potential for treatment of cancers. This clinical expertise aligns strongly with the research programs of the Mayo Clinic Cancer Center. This alignment makes it possible for patients to enroll in cutting edge clinical cancer research studies, receive the most advanced treatments, and learn about their illness to actively participate in decisions about their treatment."Lykke til!!

Karen Kinderegg

15.apr.2009 kl.15:01

Du tapre sjel! Jeg har letet etter bloggen din lenge nå, har lest den ganske lenge.Vil bare si at jeg vet ikke hvordan du har det, men jeg støtter deg 100%,Syns det er tappert av deg, bra at du skriver blogg, du har den beste på blogg.no iallefall

gry kristina

15.apr.2009 kl.15:01

Jeg har virkelig ikke ord for hvor mye jeg øsnker at du skal bli frisk igjen!! Håper du får den hjelpen du trenger, og lykke til!!:)

Margrete

15.apr.2009 kl.15:01

Ikke gi opp. Du skal ikke dø. Det har jeg bestemt. Lykke til videre. :]

Julianne

15.apr.2009 kl.15:01

ikke Gi opp du har klart deg så lenge. husk at det er mange som er her og vil hjelpe deg! stå på videre ta i mot den hjelpen du kan få og skjekk med flere sykehus. om det er et sykehus i utlandet feks som kan gjøre deg frisk, så hjelper vi deg .. stå på! lykke til

Christina

15.apr.2009 kl.15:02

Det er jævlig bra at du nekter å gi opp! Jeg kan ikke forestille meg å få en slik nyhet, og i tillegg takle det så bra som du gjør. All respekt og støtte, fortsett å kjemp! Vi vil kjempe for deg.

Trine

15.apr.2009 kl.15:03

hei Regine. Du må ikke gi opp ditt egent liv. LYKKE TIL VIDERE : )

Takk!

15.apr.2009 kl.15:04

Du må vite en ting! Uansett hva som har skjer har du gjort en forskjell! idag tenkte jeg å ta selvmord. Jeg hadde masse sterke piller og alkohol klart, men så begynte jeg å tenke på deg! Du kjemper for livet ditt og da har jeg bare tenkt å kaste mitt ut av vinduet.... Jeg dro inn på bloggen din og du stoppet meg faktisk! Du er en kjempesterk jente og jeg har stor tro på at du skal overleve! Virkelig! Du har rørt ved så mange menneskers liv og det er utrolig mange som tenker på deg og håper at du skal bli frisk!

Ann-Kristin

15.apr.2009 kl.15:04

Hei igjen:-)jeg har skrevet til deg før i dag.Håper du leser dette.Jeg stiller gjerne opp for deg og dine,da jeg har selv vært i denne situasjonen med min sønn.Ser du bor i Kristiansund.Der er min far født og jeg har slekt en plass der ,aldri vært der jeg,men ønsker det en dag.Sender deg en stor klem

Tallulah

15.apr.2009 kl.15:05

Hei.Må bare si at jeg tenker mye på deg , tårene triller , slik skal det ikke være .Du må stå på og aldri gi opp håpet .Ønsker deg all mulig lykke og krysser fingrene for deg ! Klem :-)

Guro

15.apr.2009 kl.15:11

Kjære Regine!Tenker masse på deg. Og sender mange gode tanker, det fortjener du!

bente

15.apr.2009 kl.15:13

Så utrolig, utrolig triste nyheter :( Jeg vet ingenting om kreftbehandling hverken her i Norge eller i utlandet, men jeg håper alle tipsene du har fått over her kommer godt med, og at et av de kan være redningen for deg. Ikke gi opp!

Kine

15.apr.2009 kl.15:13

Jeg har skrevet brev til se og hør. Håper de vil kontakte deg!

Helene

15.apr.2009 kl.15:15

uff, trist når slikt skal skje med unge, livsglade, sterke mennesker! håper av hele mitt hjerte at legene hjelper deg, og at du skal bli frisk! lykke til, regine!

Maria Isabell

15.apr.2009 kl.15:16

Jeg fikk tips om bloggen din hos Christina Fraas. Jeg sitter her helt målløs. Stå på! Du skal få leve :D

amanda :-)

15.apr.2009 kl.15:16

Du må ikke gi opp regine! Legene har ikke rett til å si at du bare skal dø! Skulle ønske jeg kunne helpe deg med noe mer enn å bare tenke på deg.Btw, skrevet et innelgg om deg på bloggen min :- )

Forin

15.apr.2009 kl.15:17

Ufattelig mange flotte kommentarer her! Stå på! Du er en sterk person og et godt forbildet for mange. Håper og har tro på at du finner den legen som kan hjelpe deg. Sender deg mange gode og positive tanker =)

anne

15.apr.2009 kl.15:18

hei jeg kan ikke si noen navn på sykehus, men så en repotasje om en gutt på 30 som ble dødsdømt av det norske helsevesenet.....han lever og er frisk som en fisk..han var i london som er veldig langt fremme på kreftmed. hadde undersøkt om noen vet noe om det .. london er mye lengre freme en både usa og tyskland når det gjelder og bruke kreftmed...

Anne

15.apr.2009 kl.15:19

utrolig trist å lese, håper virkelig det finnes noe som kan hjelpe deg :)

ingvild ask

15.apr.2009 kl.15:19

du er så modig og åpen, stå på regine!utrolig, det er hva du er. du er virkelig noe å se opp til!sender gode og håpefulle tanker til deg :)

Beccy

15.apr.2009 kl.15:20

Kjære Regine.Håper du er klar over hvor flott og sterk jente du er!Aldri gi opp håpet.Tenker på deg. Klem ifra Beccy*

eline'liksom

15.apr.2009 kl.15:24

Æ trur det e få over mæ her som forstår kordan du har det, eller kan prøve å forstå det. Ingen kan forestille sæ kordan det e å være 17 år og få en sånn beskjed, du blir kanskje ikke 18 år. Æ skulle ønske æ kunne komme med en trøstanes hilsen ellerno. Men æ kan rett og slett ikke finne ord før kor synd æ syns på dæ. SÅ ja, æ håpe du får nok penga, finn et sykehus i usa , tyskland eller kor dte nu måtte være og bli frisk ! :) håpe du klarte å forstå, i og med at æ skreiv på dialekt osvosv.

Maren Helene

15.apr.2009 kl.15:33

Jeg har nå sendt mail til tanta mi i USA og spurt henne om hun vet noe om hvordan slike ting er der. Vet ikke om har noen peiling, men det er virkelig verdt et forsøk. Vi skal finne et sykehus til deg søta! Jeg setter over penger på kontoen som er opprettet til deg når jeg kommer hjem, og jeg håper så mange som mulig gjør det samme. Kan hende at sykehus i andre land koster masse penger. Vær sterk Regine, det her skal vi fikse sammen!

ole//wombat

15.apr.2009 kl.15:33

ikke blogg, regine. gjør ting du aldri har gjort før, gjør mennesker glade og la mennesker gjøre deg glad. gjør fine ting!og hør på "ting som virker" av kim hiorthøy.lykke til.hilsen ole

....

15.apr.2009 kl.15:34

http://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT00266136

j13

15.apr.2009 kl.15:34

stå på jente, ikke gi opp!! dette klarer du!

M

15.apr.2009 kl.15:34

Hei Regine :)Sender varme tanker din vei. du er sterk - hold ut!

Camilla

15.apr.2009 kl.15:35

Jeg har litt vanskelig for å tro at legen ikke VIL hjelpe - det er vel heller det at de ikke KAN. Man skal ikke gjøre norske kreftspesialister ("legene") til syndebukker selv i en så trist sak som dette - de er bundet av det systemet de er en del av og sitter ikke i en posisjon hvor de selv får bestemme midlene de får tildelt og rammene av lovverket. Jeg er helt sikker på at man ikke bare gir opp unge mennesker som Regine - dette har nok vært en drøftet og gjennomtenkt konklusjon. Men så er det jo spørsmålet om det finnes andre behandlingsformer som ikke tilbys i Norge men som kanskje tilbys i utlandet. Og sjansene for å lykkes kontra kostnaden (psykisk, fysisk og i kroner og øre). Den avgjørelsen kan bare Regine og hennes familie ta. Det er klart at dette er mer dramatisk for et menneske å forholde seg til enn noen kan tenke seg og forstå uten selv å være der. Det er ikke noe fasit på hva som er "riktig" - å resignere og godta sin skjebne eller å kjempe med nebb og klør. Begge valg har sin pris.Jeg ønsker ikke å redusere min tilbakemelding til å være "kjemp, kjemp, kjemp!". Jeg ønsker heller ikke å gi noe tilbakemelding om ikke å gjøre noe. Jeg ser min begrensning her og sier at jeg som medmenneske har utrolig respekt for hva enn du måtte velge som -din- vei gjennom dette, Regine. Det hjelper -deg- i realiteten lite at du er til hjelp for og inspirerer meg og andre, du vil nok mye heller få lov til bare å være frisk. Livet er i seg selv hinsides enhver fornuft, men likevel så selvfølgelig for oss som lever i det. Uheldigvis har ikke naturen klart å ivaret ett enkelt individs liv i all tid, men det har klart å bevare liv gjennom å fornye det fra generasjon til generasjon. Jeg får så vondt av det du går gjennom, og tenker at det er ikke nødvendigvis sånn at jeg ikke går gjennom det samme om en stund. En dag skal uansett også jeg få lov til å stå ansikt til ansikt med en mulig slutt på livet. Kun på dèt planet kan jeg sette meg i ditt sted. Lykke til på ferden framover, hvilken retning du enn måtte velge å gå. Og husk, du lever i beste velgående i øyeblikket!! Tanker til deg!

J

15.apr.2009 kl.15:36

Hei, Regine.Har du forsøkt å gå til media med din historie?

Else Marit

15.apr.2009 kl.15:36

Jeg føler det blir feil å sende en lang tekst, kjenner deg ikke! Men bare hold ut, du virker som en kjempe bra jente. Det vil sikkert komme et sykehus etterhvert! Bare hold motet oppe.:-)

Hilde Kristin

15.apr.2009 kl.15:37

Jeg håper virkelig dere finner en behandling som hjelper! Det er alt for mange som rammes av kreft :-(Lykke til!

June

15.apr.2009 kl.15:37

Heiheijeg vet ikkje ka æ ska si, anna enn at æ håpe ALT blir bra for dæ. Jeg håper virkeli at du blir frisk, så at du får d kjempe fint!Skulle ønske jeg kunne gjøre noe, men jeg er lei meg for at jeg ikke kan det: (så d eneste jeg kan gjøre er å ønsker deg LYKKE TIL!

trude

15.apr.2009 kl.15:38

trist. stå på videre!

Heidi Lois

15.apr.2009 kl.15:39

Hei Regine!Jeg må bare si: fy f**n, du er tøff.Jeg vet dessverre ikke om noen sykehus etc., men jeg har postet et innlegg på bloggen min, at du ønsker å komme i kontakt med sykehus som kan hjelpe. (fant et slikt innlegg på trinecam.blogg.no, og syns ikke det kan bli sagt for mange ganger!)Ønsker deg lykke til, ikke gi opp kampen! Mulig vi har "verdens beste" helsevesen, men hva hjelper det når legene gir oss opp?? Nei søren heller, det er ditt liv, og det er en menneskerett å få alternativer! De kan ikke bare gi opp fordi de "ikke vil" prøve mer.. Tror du engasjerer mange bloggere her, så ikke gi opp! :)// Heidi Lois

Tone

15.apr.2009 kl.15:41

Lykke til Regine:)Håper alt vil ordne seg for deg, du fortjener alt godt!Kjenner deg ikke, men skal tenke masse på deg:)Ikke gi opp håpet!

heihei

15.apr.2009 kl.15:42

Hei Regine. Jeg har lest bloggen din helt fra begynnelsen av. Syns du er så fantastisk tøff og du virker som en skjønn jente. Bildene dine er forresten også helt fantastiske! Elsker de. Jeg klarer ikke forestille meg hvordan du har det, tårene har trillet hver gang jeg har lest i innleggene dine, og jeg har lest de opptil flere ganger. Jeg ønsker deg alt lykke til videre og håper det ordner seg for deg, du hører sikkert dette mye. Men du skal vite at det kommer fra hjerterota, det er du sikkert klar over allerede. Regine, lykke til videre! Skal fortsette å følge deg!! Store hilsener og varme tanker, Helene.Har dedikert et innlegg til deg på bloggen min. Håper det er ok for deg.

ingvild

15.apr.2009 kl.15:42

for alt du gjør: ikke gi opp! det finnes helt sikkert noen der ute som vil hjelpe deg!

15.apr.2009 kl.15:43

Vist vi klarer og finne et sykehus, så kan vi skaffe penger lett! Støttekonto er jo opprettet, penger det skal vi klare og få! Det er lettere enn du tror. Men du burde prøve og undersøke om behandlingsmetoder i USA og sånt,d e er ofte mer villig til å ta risikofylte behandlinger og operasjoner. Husk; Penger er ikke problem!Du kan gå gjennom media, kontakte f.eks VG, se og hør eller blader lignende som de? Da kan du samtidig skrive at de kan overføre penger til støttekontoen din. ( Så det om støttekontoen din på larstangen.com) Prøv og ring rundt til forskjellige sykehus; tro meg, ikke gi opp. For det fins enda håp, det tror jeg det gjør. Det fins helt sikkert noen der ute som kan hjelpe deg, noen som er villige til å i det minste prøve.det er viktig og holde håpet oppe. ha godt humør. Vet ikke hvordan du har det, men det er nok grusomt.. Håper du klarer dette. Penger er ikke noe problem, for det vet jeg at det går og samle inn vist vi får ALLE til å skrive blogginnlegg om det. Jeg skal ihvertfall overføre masse penger, vist vi finner et sted som vil hjelpe deg, men du mangler penger. Jeg har også masse venner som kommer til å hjelpe med penger.Du må søke rundt, undersøke. Du må ikke sitte der og "sløse" med tiden, bruk tiden godt og finn hjelpemidler! Jeg kan også undersøke litt, jeg kan ikke men hadde gjort det vist jeg viste noe om sykdommen.Få familiemedlemmer tilå søke rundt, lete etter sykehus osv. Det fins mirakler, og overaskelser. Folk som har vært mye sykere enn deg har blitt frisk, det har ofte kommet mirakler og jeg VET at det kan godt skje i dette tilfellet og!Hilsen merethe , www.merethus.blogg.no

ullsokken

15.apr.2009 kl.15:44

When the world says, "Give up,"Hope whispers, "Try it one more time."Ikke gi opp! Ønsker deg lykke til :)

Marthe

15.apr.2009 kl.15:47

Lykke til, Regine! Ikke la legene bestemme over deg. Gjør det du må! Vi støtter deg fullt og helt! Lykke til

Camilla

15.apr.2009 kl.15:48

Jeg vet dessverre ikke om noen sykehus, men jeg ønsker deg virkelig lykke til fra hjertet mitt! Du må bare håpe og tro, og ikke gi opp! Jeg krysser fingrene for deg! Ville gjort alt hvis jeg bare kunne, si ifra hvis det er noe jeg kan gjøre! Mange Store Klemmer!!(:

LEEEEEEEES!!!!!!

15.apr.2009 kl.15:48

tro gjør ikke så mye. men om du VET.. om du BESTEMMER DEG.. om du bruker SINNET.. så vinner du denne kampen Regine. 150% !! men du på VITE at du blir frisk.. vet du det, så jobber hele universet for deg!

Johanne

15.apr.2009 kl.15:52

For en forferdelig trist historie du har!Jeg håper virkelig du finner et sykehus og en behandling som kan hjelpe deg. Jeg sitter her med tårer i øynene. Men du kan klare det, du kan det! Det må _ikke finne på_ å gi opp, det viktigste du kan gjøre nå er å håpe og være sterk! Lykke til, og selv om legene gir opp må du fortsette og prøve.

siriih

15.apr.2009 kl.15:53

http://www.dagbladet.no/2008/11/16/nyheter/sykehus/kreft/3735156/ les her :) ikke at jeg vet om det hjelper, men du kan prøve å få kontakt med sykehuset eller familien til jenta for å spørre mer? JEG HEIER PÅ DEG ! :-D

MartheeSkoglund

15.apr.2009 kl.15:53

herregud, jeg vet nesten ikke hva jeg skal si engang. Det må være utrolig jævlig å måtte gjennom noe sånt så tidlig i livet. Enda værre er det vel når legen ikke 'gidder' å gjøre mer, og du får beskjed om at du kommer til å dø før du er 18.. helt utrolig og sinnsykt urettferdig. jeg syntes veldig synd på deg, og selv om det kanskje ikke ser sånn ut så håper jeg alt ordner seg! Jeg håper i hvertfall du får gjort det beste ut av tida som er igjen!! lykke til videre! :)

Jeanett Rishaug

15.apr.2009 kl.15:54

Nå har omtrent hver blogger skrevet om deg på bloggen sin.Du har utrolig mange som støtter deg og som føler med deg.

Mari kit❀

15.apr.2009 kl.15:56

Du skal vite at alle de store bloggerne, og mange i bloggverdenen generelt som har skrevet om deg, og vi støtter deg!Ikke gi opp håpet om å finne et sykehus som vil ta sjansen om å prøve en gang til!Jeg ønsker deg ALL hell og lykke. Dette skal du klare :)

Maria

15.apr.2009 kl.15:56

Jeg sitter hjemmei sofaen med tårer i øynene og skulle ønske at jeg kunne si noe som hjalp, men det kan jeg ikke. Bare et eller annet som kunne hjelpe deg, men jeg har ikke noe å komme med. Det er helt feil, det skal bare ikke skje; du skal ikke dø! Jeg har kikket gjennom kommentarene, og Tyskland eller USA virker som et sted å lete etter hjelp. Jeg er overbevist over at noen kan hjelpe deg, alt annet er for galt. I mellomtiden må du vite at vi er utrolig mange som tenker på deg og sender varme og gode tanker, og kanskje prøv noe alternativt? Healing, akupunktur...et eller annet. Det finnes noe og noen som kan hjelpe deg, og jeg krysser fingrene for at du finner det! Klem og varme tanker fra Maria!

ceciliek.

15.apr.2009 kl.16:02

Legene tar feil! Når det står om livet til en nydelig, smart og modig 17 år gammel jente skal man ikke TRO at noe ikke vil virke. Man skal prøve!!

Louise

15.apr.2009 kl.16:03

herregud, sykehuset burde jo prøve å gjøre noe! Håper du får tak i et sykehus som får gjort deg frisk, og ar alt ordner seg. Lykke til videre :)

Lise Ohr

15.apr.2009 kl.16:03

Her kommer det mange gode forslag, til og med fra en kreftforsker!! Proev alt Regine!! Skulle gjerne ha skrevet til en del folk selv, men du kan jo selv din historie best. Vi kan hjelpe med penger og vennskap! Vi vil ikke miste deg. Vi SKAL ikke miste deg!!!

Camilla Husby

15.apr.2009 kl.16:03

Legene og sykehusene i Tyskland/Østerrike er noen av dem som ikke gir opp ! Selv om jeg ikke kjenner deg, syntes jeg det er helt sykt at du kanskje ikke fyller 18 år engang. Det er jo bare det du venter på, å bli myndig. Det virker som du takler denne situasjonen ganske bra, for hadde jeg vært i din situasjon, vet jeg ikke hvordan jeg hadde taklet den. Tanken på at du kanskje forsvinner fra denne verden, er helt rar. Jeg kjenner deg som sagt ikke, men allikevel er det helt rart. Et menneske dør, og et menneske blir født, verden er rar slik. Og det er så urettferdig at akkurat du er utvalgt til å bli satt på prøve nå. Hvorfor ikke et gammelt menneske som har levd sitt liv i gode og onde dager ? Verden er urettferdig. Ikke gi opp ! Ikke hør på de norske legene, du skal ikke dø Regine, vi i kristiansund tror på deg ! Måtte alle odds være med deg, måtte du få oppleve å bli 18 år ! Jeg skal skrive om deg på bloggen min, og opplyse verden om å støtte deg, om å prøve å få deg til et sykehus som vil kjempe for deg. Lykke til !!

Meg

15.apr.2009 kl.16:04

Jeg hadde en morfor som fikk vite at han kom ti å dø av sykdommen sin! Jeg syntes så utrolig synd i han! Men han var jo 60 år og du er jo ikke 18 en gang! Alle fortjener å leve lengre enn til de er 18 år gamle!Jeg vet at jeg ikke kan si mye som kan hjelpe, men jeg vil bare si at jeg føler med deg og at jeg håper det går bra! Jeg er sikker på at du kommer til å få hjelp en plass i utlandet å bli frisk igjen! Du er jo ung, og har en sterk kropp! Hold motet oppe!Varme tanker og klemmer fra meg!

Tina

15.apr.2009 kl.16:05

Hei. Jeg må bare si at jeg synes forferdelig synd på deg, som må gjennom alt dette i en så ung alder, men jeg synes du er kjempetøff, og jeg håper virkelig du greier deg gjennom dette. Men over til sykhusene.. Jeg så på et program igår, og der var det en mann som hadde blitt gitt opp av norske sykehus etter 5 år med kreft, da dro han til USA, nærmere bestemt Seattle. Der var det et sykehus som spesialiserte seg på kreft, deriblant din type kreft. Sykehuset heter Seattle Cancer Care Alliance, og folk kommer dit fra hele verden for å få hjelp. Han mannen fra Norge ble iallfall frisk etter at han hadde vært på sykehuset i Seattle, selvom norske leger hadde gitt han opp. Håper virkelig du titter på dette. Trur det er verdt å skrive til de for å høre om det er sjanse for at du kan få en forbedret behandling der. Stå på videre..:) Mvh Tina

nathalie

15.apr.2009 kl.16:12

ikke gi opp ..det er trist og lese dette men du skal bli over 80 år dU skal ha et fantastisk fint liv.Du skal bli frisk bare vent og se.så kommer det snart en vakker dag som du blir bedre og bedre på ønsker deg lykketil og bare se eg har riktig

Mariell

15.apr.2009 kl.16:17

Hei. Så utrulig trist. Men ver sterk. Det er ikkje over enda. Ein dag ringer legene deg og seier dei kan kurere deg! Berre ikkje mist motet. Hold hodet opp. Lykketil!

Julie

15.apr.2009 kl.16:17

Så utrolig trist, men ikke gi opp. Jeg har dessverre ikke noe peiling på sykehus og sånn, men håper du finner et eller annet som kan hjelpe deg. Tenker på deg mye :-(

Therese

15.apr.2009 kl.16:18

Ikke gi opp,den største hjelpen er at du tror på deg selv og livet ditt. Lykke til!Likte forresten designet på bloggen din kjempegodt :)

caroline

15.apr.2009 kl.16:19

Kjære Regine! Det er kjempe trist å lese dette. Du er 17 år og eldre skal du bli! jeg har hørt at sykehusene i USA er veldig flinke, men det koster. men jeg hjelper gjerne til å gi deg det du trenger. det er forferdelig. GI IKKE OPP REGINE!

Lise Ohr

15.apr.2009 kl.16:20

The Royal Marsden i London er et av verdens fremste paa kreftbehandling og forskning. Kanskje du kan proeve aa faa fortalt dem din historie, og hoere om hva de synes??? Her er i alle fall nett-adressen. http://www.royalmarsden.org/RMH

Smiia

15.apr.2009 kl.16:21

Lykke til, Regine! Stå på og ikke gi opp!

Madelén

15.apr.2009 kl.16:21

Åh, sterkt å lese! :(Du virker som en sterk og tapper jente, ikke gi opp.
Håper virkelig alt går bra med deg.Kjempe rørende å lese bloggen din. Så jeg vil ønske deg lykke til. Ikke gi opp.

Anna

15.apr.2009 kl.16:27

Ord fra en 16 år gammel jente vil nok ikke hjelpe det du går igjennom akkurat nå, men jeg vil bare ønske deg lykke til - med hva enn du velger å gjøre.Men jeg vil også takke deg. At du skriver om dette åpent hjelper mange å se annerledes på livet - i et annet perspektiv. Jeg skammer meg over alt jeg klager over daglig. Her sitter jeg med alt en ungdom kan ønske seg - og klager over at et par nye støvletter er utsolgt? Huff.. Jeg ser veldig opp til deg! DU ER STERK. Og jeg (som alle andre) håper at noen finner ut hva som kan hjelpe deg så du kan leve til du er 123 :-)

Andrea

15.apr.2009 kl.16:27

Mange drar på Humlegården i Danmark, som er et behandlingssenter med alternative metoder. Har lest om mange som er blitt friske, eller i hvertfall bedre, men selvfølgelig ikke alle, deriblant onkelen min. Det er dyrt, men jeg mener det er verdt et forsøk. Du kan lese mer om behandlingen på min avdøde onkels blogg; blifrisk.blogspot.com.Ønsker deg lykke til, må si du er en tankevekker for oss alle!

Benedikte

15.apr.2009 kl.16:28

Sender mine tanker til deg og din familie. Utrolig rørende og trist å lese bloggen din. Lykke til!! Du må ikke gi opp, Regine!! *Klem*

15.apr.2009 kl.16:28

www.cancercenter.com USA har kommet veldig langt! Ønsker deg ALL LYKKE og jeg skal sende deg tusenvis av gode tanker. Du må bli frisk!

Stinefivel

15.apr.2009 kl.16:29

Du kommer til å klare det! Vi skal alle hjelpe deg å finne et sykehus som kan hjelpe! Lykke til!

Sophie

15.apr.2009 kl.16:29

Har send spørsmål om behandling til forskjellige sider men har sålangt bare fått tilbake at de ikke kan gjøre noe uten detaljene om deg og sykdommen. Be legene dine sende over info til The Royal Marsden i London på : www.royalmarsden.org/RMHog andre sykehus i feks tyskland og usa. IKKE våg deg å gi opp!!!

Julie S

15.apr.2009 kl.16:33

Håper på det sterkeste at du finner et sykehus som kan hjelpe deg! Ønsker deg masse lykke til!

kamilla

15.apr.2009 kl.16:34

Uff, så utrolig tris, begyner og gråte når jeg leser det du skriver. Har selv en tante med kreft, hu går på selgift. er så utrolig tøft og se henne nå. Håper det går bredre med deg og at du finner et sykehus:) Masse lykke til:)

Karoline

15.apr.2009 kl.16:34

jeg har akkurat lest gjennom hele bloggen din. det er noe av det mest rørende jeg har lest. Måten du formulerer deg på er helt unik, du er helt unik. Du greier å beskrive den tøffeste hverdagen mulig slik på en så virkelig måte. Du er uten tvil et flott menneske, og jeg håper virkelig det vil komme et mirakel. Lykke til, jeg tenker på deg.

KAYSO

15.apr.2009 kl.16:35

Det er fantastisk å se at så mange kommer med forslag til deg! Jeg vet dessverre lite om sykehus, men har hørt at usa og tyskland er flinke på slikt. Jeg ser at en kreftforsker har kommentert også - ta kontakt med de! få ut papirene dine, la de høre saken din og stå på! Dette greier du! og vi skal hjelpe deg med det økonomiske! lykke til!

jenny

15.apr.2009 kl.16:36

jeg syntes alle burde ta dette opp! det er så urettferdig, jeg har sagt det 100 ganger, men det må finnes EN lege i verden som kan hjelpe akuratt deg! det er jeg helt sikker på ! :)

julie

15.apr.2009 kl.16:39

ikke gi opp, regine! du fortjener å leve!

Tina

15.apr.2009 kl.16:40

Hei Regine :)Først av alt vil jeg bare si at du er modig! Du står på, og slutter ikke å kjempe. Det står det stor respekt for. Jeg kom over bloggen din på facebook, og har nå lest alle innleggene. Det var spennende, og ikke minst utrolig rørende!! Du skriver utrolig bra, og virker som et helt fantastisk menneske! Det du har gjort er å forandre mitt liv, og jeg tror ikke jeg er den eneste som har fått et annet syn på livet.Jeg håper så inderlig at du får den hjelpen du trenger, og at du blir frisk. Det fortjener du.Ønsker deg all lykke videre, og krysser fingrene for deg.Hilsen Tina.

Iselin

15.apr.2009 kl.16:40

Du skal vite det at det at det finnes fler som deg som har fått den samme diagnosen, og hvor legene har sagt at man ikke kan gjøre noe mer, allikevel har de levd i flere år. TRO MEG! Det viktigste du kan gjøre er å ikke miste håpet,lev livet, kos deg.. Og tro på deg selv!Ønsker deg alt det beste!

Camilla

15.apr.2009 kl.16:41

Kontakt nyheten! FÅ media støtte!

Charlotte

15.apr.2009 kl.16:42

Fuckit. Det er så jævlig urettferdig. Ord blir tomme og jeg tviler på at jeg kan si noe som vil gjøre din situasjon bedre. Vi er fryktelig mange som tenker på deg, ber for deg og som ønsker deg alt bra! :) Stå på og mist ALDRI motet.

15.apr.2009 kl.16:44

Ønsker deg ALL lykke til!!

emilie hasfjord

15.apr.2009 kl.16:45

Hei Regine!Fant nettopp bloggen din via Lars Tangen sin blogg , og jeg synest du virker som en utrolig sterk person, så ikke gi opp! Det finnes sikkert ett sykehus ett eller annet sted der du kan få behandlingen du trenger. Jeg støtter deg, og skal be for deg , selv om jeg ikke er så veldig kristen. Lykke til! (kommer tl å følge med på bloggen din fremover♥)

Trude Larsen

15.apr.2009 kl.16:49

herregud. du er sterk!jeg kommer også til å følge med på bloggen din. garantert!

pia

15.apr.2009 kl.16:51

:(:( stå på ! ikke mist motet :)

Marth.

15.apr.2009 kl.16:51

Du er alt for bra for menneskeheten til å bare skulle dø nå! Lykke til med alt :-) Legene er teite som ikke er villige til å prøve en gang. Blir så sinna!

Emilie

15.apr.2009 kl.16:53

Hei!Jeg har fulgt med bloggen din tidligere og blir like trist hver gang. Du virker som en utrolig sterk person og det tror jeg du har kommet langt med. Du skriver i flere innlegg at du er pessimistist. Det har du ingen grunn til å mene! Jeg synes du er modig som tørr å sette ord på følelsene dine gjennom bloggen.Det er vanskelig å finne de rette ordene.. kanskje de ikke finnes, men jeg ønsker deg all lykke til. Om du ikke skulle klare det så skal du vite at du har i hvertfall gjort noe med meg og min tankegang. Det er jeg sikker på at vi er flere om.Så igjen, lykke til! Forresten så er du utrolig flink til å ta bilder : )Klem, Emilie

L

15.apr.2009 kl.16:53

Etter å ha lest bloggen din ble jeg utrolig trist. Godt at du er sterk! Ikke gi opp! Stå på videre. Masse gode tanker er herved sendt;)

SILJE

15.apr.2009 kl.16:54

du må stå på , ikke mist motet. håper du finner en løsning i sykehuset - at legene begynner å høre på deg !du fortjener det beste - og ønsker deg lykke til ! :-)

Kom igjen

15.apr.2009 kl.16:55

Kom igjen! Du må ikke gi opp, dette her klarer du! drikk mye grønn te jeg har hørt om noen som har drukket grønn te som har kapslet inn kreften. Du må ikke gi opp, og ikke få legene til å la deg føle som om du ikke er noen ting, for det er du!

Julie

15.apr.2009 kl.16:56

Jeg har lest mange av innleggene dine nå, og det rørte meg virkelig. Du skriver så fint, og er så åpen. Jeg ønsker deg alt godt, selv om det ikke ser så lyst ut nå. Lev hver dag som om det var din siste, og nyt hvert eneste sekund : )Klem

Tonje Eriksen

15.apr.2009 kl.16:56

Beundrer deg for at du er en så sterk person. Jeg ville nok aldri ha taklet dette selv. Jeg håper så inderlig at alt skal gå bra med deg! Lykke til videre! :-D

Amanda

15.apr.2009 kl.16:59

Du virker som en veldig sterk person!! Lykke til fremmover!

Trude

15.apr.2009 kl.17:01

Jeg har ikke ord. Du er så utrolig tapper. Hadde jeg bare hatt litt av ditt pågangsmot. Lykke til videre. Det er mange som støtter deg, og vil være der for deg. Så ikke gi opp

Elin

15.apr.2009 kl.17:02

stakkars deg. Jeg vet ikke hvordan jeg hadde taklet å være i din situasjon. Du er utrolig tapper jente.

Snorre

15.apr.2009 kl.17:03

Gå til media med saken. Media er den fjerde statsmakt, og med rett 'markedsføring' for å bruke et veldig grovt uttrykk i denne sammenheng kan det skapes nok press på staten til at du får behandlingen du trenger.

Mitchy Von Itchy

15.apr.2009 kl.17:03

Ikke gi opp.

Mariann

15.apr.2009 kl.17:03

Regine,lenge siden jeg har kikket innom bloggen din nå..trodde alt var bra. Men så leste jeg Trine Grung sin blogg, og skjønte.Hva kan jeg skrive til deg? Jeg tror jeg vil vinkle dette litt anderledes enn de fleste her. Jeg mener for all del ikke at du skal gi opp, og at du skal miste motet. Men allikevel håper jeg du bruker tiden din til meningsfulle opplevelser sammen med dem du er glad i, og lar andre sjekke hvilke muligheter som finnes ute i verden. Hvis legene har rett, må du bruke tiden din på en god måte for deg og for familien din. La andre ta seg av søkingen, og lev livet Regine.Tenker på deg!

Ingvild

15.apr.2009 kl.17:04

ikke gji opp, jeg krysser fingrene for deg.

June

15.apr.2009 kl.17:05

Herregud, jeg kan ikke forestille meg hvordan dette er for deg! Håper du og familien din bare fortsetter å kjempe, og at det finnes noen som kan hjelpe deg, ett eller annet sted. Høres så grusomt ut at legene har gitt deg opp, skulle ikke tro det gikk an.

marisve

15.apr.2009 kl.17:06

det sjokkerer meg at sykehuset du har vært på behandling hos ikke i det minste vil henvise deg videre til sykehus i utlandet som kan gi livreddende behandling til deg. du kan jo kontakte kreftforeningen? hva med å ta kontakt med en av de større avisene og få dem til skrive en sak om det? jo flere som ser det, jo større sjangs for at noen vil ta kontakt med deg om behandling.bare ikke gi opp håpet jente, vi støtter deg hundre prosent.

Jeanette Larsen

15.apr.2009 kl.17:07

Ikke gi opp. Vær så snill, ikke gi opp! Kan du ikke spørre legene dine om de vet om sykehus andre steder i verden som er villig til å prøve. De har masse kunnskap og lett tilgang til artikler om forskning på nye metoder på å kurere. Mange av disse trenger ikke å ha stor overlevelsesrate, men det er i det minste en sjanse. Si til dem at du ikke har noen kunnskap om medisin på den måten de har og da blir det vanskelig for deg å bla gjennom avanserte medisinske artikler om slike prosjekter. Synes det er det minste de kan gjøre for deg hvis de ikke har råd til å gjøre slike dyre inngrep selv med dårlig sjanse på bedring. Det finnes andre sykehus der ute i verden som er villige til å gjøre det. Kunsten er bare å finne de.

Charlotte

15.apr.2009 kl.17:07

Jeg har fulgt med bloggen di fra begynnelsen av, og tårene bare renner hver gang jeg leser et innlegg. Ved å lese bloggen din, vet jeg at du er sterk, du må stå på videre, ikke gi opp nå. Du klarer dette!

.

15.apr.2009 kl.17:10

Ikke gi opp! Håper du finner et sykehus som vil hjelpe deg :))

Marie

15.apr.2009 kl.17:12

Lykke til!

15.apr.2009 kl.17:15

Hei Regine! Var innom lommelegen og fant en dame som spurte om akkurat det samme på vegne av sin mann. Her har du linken:http://www.lommelegen.no/367867/sykehus-i-utlandetDet står ikke noe konkret der, MEN det står at de fikk oppgitt to sykehus i USA av kreftforeningen. Synes du eller foreldrene dine burde ringe og høre. Ellers vil jeg bare si at jeg beundrer styrken din.

jeany

15.apr.2009 kl.17:17

Hei Regine! Har fulgt med på bloggen din en god stund og synes du er en utrolig sterk person med en utrolig trist historie. En liten jente fra min hjembygd fikk benmargstransplantasjon for leukemi, ble friskmeldt, men fikk tilbakefall og dødsdommen av legene. Jeg vet at de fant info om behandling i utlandet og de var på et sykehus i Tübingen i Tyskland hvor hun fikk ny behandling. Vet ikke om det er flere sykehus der, men det burde innskrenke søket litt i hvertfall. Ønsker deg masse lykke til og håper at alt dette vil gå bra på et vis! tenker på deg!

Christina

15.apr.2009 kl.17:18

Jeg håper virkelig det ordner seg på en eller annen måte for deg Regine, ingen fortjener å forlate denne verdenen i en alder av 17 år! Vit at det er mange som støtter deg og syns du er en utrolig sterk jente. syns det er kjempefint å se at så mange prøver å hjelpe! Du fortjener at et sykehus kan hjelpe deg.

Cathrine

15.apr.2009 kl.17:26

Huff jeg får så vondt i meg Regine :'(Men du må holde ut, ha troa på mirakler ! For dem skjer!KOste hva d koste vil, vi må kurere deg!

:)

15.apr.2009 kl.17:26

Ord er fattige. Håper du kommer igjennom dette, du er sterk som holder ut ...

Ragnhild

15.apr.2009 kl.17:28

Regine Stokke. Det navnet er helt utrolig. Det som ligger bak navnet er helt utrolig. En person som deg er en person man må beundre. Man må beundre det som ligger i deg, man kan ikke gjøre annet. Så sterk og modig som du er. Tror ikke hvem som helst ville taklet dette på samme måte som deg! Jeg håper så inderlig sterkt at det ordner seg for deg, du fortjener all den hjelp du kan få.

Lotte <3

15.apr.2009 kl.17:28

De TROR ikke det vil hjelpe..Men det å tro er ikke godt nok! De må vite! Hva har de å tape på å prøve en ny transplantasjon?Jeg skulle veldig gjerne hjulpet deg med å finne et sykehus, men jeg vet ikke om noen. Håper virkelig du eller noen andre finner en løsning på dette.Håper det er greit at jeg blogget om deg?Ståpå!

therese

15.apr.2009 kl.17:29

jeg vet ikke om noe sykehus:\ skulle gjerne tatt deg med selv, om jeg da hadde visst om et!Jeg ønsker deg all lykke i hele verden, håper du finner noen som kan hjelpe deg!
Du har en fantastisk styrke Regine, dette skal du greie =D

whitechick

15.apr.2009 kl.17:31

Jeg aner ikke.. Kan du ikke snakke med privat sykehus og høre HVA slags alternativer du har utenlands? Tenker masse på deg og håper du finner ut noe. Stå på

Anna

15.apr.2009 kl.17:34

Jeg beundrer styrken din! Stå på, så går alt bra. Lykke til.

ane

15.apr.2009 kl.17:35

Jeg beundrer deg og motet ditt virkelig! Jeg kan ikke forestille meg hvor tøft du må ha det, du er utrolig sterk! Stå på videre, ikke gi opp! Ønsker deg alt godt og håper inderlig alt ordner seg for deg. Du er fantastisk!

Amanda

15.apr.2009 kl.17:39

Hei, Regine:)Jeg får klump i halsen av å lese bloggen din, og jeg kan på ingen måte si at jeg vetb hva du må gjennom, men mamma har hatt kreft og jeg har vært inndirekte gjennom det. Jeg vet hvor viktig det er at familie og venner støtter en, og det ser det ut som det er nok av her.Jeg syns du skal snakke med foreldrene dine og legene dine og be dem hjelpe deg å finne et sykehus i utlandet som er villig til å hjelpe deg. Du skal selv slippe styret med det, du skal konsentrere deg om å bli frisk.Jeg er så inderlig glad for at du er ved godt mot og er en slik sprudlende jente, jeg tror det har mye å si om hvordan man takler sykdommen og prognosene for å bli frisk. Mye mot og glede = større sjans for å bli frisk, tror jeg.Så Regine, du skal vite at du er en helt for oss alle, at det du skriver og gjør her er en oppvekker for folk flest.God bedring og lykke til. Tenker mye på deg.Hilsen Amanda

Thea

15.apr.2009 kl.17:39

Åh, jeg ønsker all lykke til deg! Jeg beundrer deg skikkelig og jeg håper indelig om du finner et sykehus eller et eller annent som faktisk er villig til å hjelpe deg å prøve og forlenge livet ditt!

Silje

15.apr.2009 kl.17:40

Jeg vil bare at du skal vite at jeg synes du er utrolig modig og sterk person og jeg ønsker deg alt vell fremover og håpper at alt ordner seg for deg.. lykke til

<3 Lene

15.apr.2009 kl.17:42

Jeg ønsker deg lykke til videre, og krysser alt jeg klarer å krysse for at du skal komme deg gjennom det her ! Du må ikke, under NOEN omstendigheter gi opp. Jeg tror du er en jente som klarer å kjempe deg gjennom noe sånt! Ut i fra denne bloggen virker du som en fantastisk jente, og jeg håper for all del at du fortsetter med å være sånn !LYKKE TIL REGINE! :)

Rikke

15.apr.2009 kl.17:43

Jeg vet ikke hva jeg skal si. Er grusomt når de skryter så av helsesystemet i Norge, og lar en person i stikke sånn, for å dø sakte men sikkert? Fy søren, skam på landet vårt. Lykke til, håper du får noe til som kan hjelpe!

theaapernille

15.apr.2009 kl.17:44

Håper at du finner ett sykehus! Jeg ønsker deg lykke lykke til!!Har laget ett innlegg om deg, håper du kan ta en kikk :)

anonym

15.apr.2009 kl.17:45

stå på Regine, dette klarer du!

Hilde

15.apr.2009 kl.17:47

Hei!Sittet å lest litt i bloggen din nå.. Utrolig trist å lese! Og at legene ikke har mer de kan gjøre for å hjelpe deg.. Håper noen kan finne et sykehus en annen plass hvor de kan hjelpe deg. Du er bare 17 år... Legene kan ikke bare gi deg opp :( Men du virker som ei utrolig sterk jente! Håper du får hjelp og kommer over dette. Masse lykke til iallefall.

Tonje :)

15.apr.2009 kl.17:47

Jeg vil bare ønske deg lykke til, og håper du finner ett sykehus.Bare hold mote oppe! Jeg tror på deg!

Hannah

15.apr.2009 kl.17:51

Så utrolig leit og høre om. Håper virkelig du finner noen som kan redde deg, et sykehus der de er villige til og prøve alt. Ingen fortjener og oppleve noe sånt. Lykke til videre, og håper det vil gå kjempe bra med deg.

Kristine :)

15.apr.2009 kl.17:52

Det var veldi leit å høre historien din, jeg vet dessverre ikke om noen sykehus, men jeg vil ønske dei lykke til videre : )

Maggi

15.apr.2009 kl.17:52

Jeg håper at til tross for at det ser svart ut, at du ikke gir opp! Og husk å være så mye sammen med dem du er glad i som mulig :)

Hanna

15.apr.2009 kl.17:53

Ønsker deg lykke til, og jeg håper det finnes sykehus som kan hjelpe. Det kan ikke være lett å være deg akkurat nå, og jeg føler med deg!

opsii

15.apr.2009 kl.17:53

å, stakkars de som e sjuk:(, heilt enig i at legan burde prøve mære får å få de frisk ijen =(

Medmenneske

15.apr.2009 kl.17:53

Kjære Regine. Dette skal vi greie sammen med deg. Be om å få oversendt journalen din fra sykehuset. (Ta masse kopier hvis det er papir). Skriv ned din sykehistorie og send denne sammen med journalen din til alle de beste sykehus/behandlingsstedene. Mange gode forslag over her som bør sjekkes. Vi er mange som er satt på saken. Unner deg alt godt. Varme tanker..

Benedikte Bullshit

15.apr.2009 kl.17:53

Send gladmelding til se og hør! Det anbefaler jeg deg, virkelig. Jeg er sikker på at det kan hjelpe.Jeg skal også holde øynene oppe for sykehus som kan hjelpe deg! Ikke gi opp Regine, ikke gi opp!

Marlene, lubben

15.apr.2009 kl.17:55

Å herregud :(Husk; alle skal dø en gang!Håper du finner et sykehus :(

Kristina Karlsen

15.apr.2009 kl.17:56

Hei Regine. jeg skjønner at dette er en utrolig skummel opplevelse, og som de fleste har sagt: ordene blir for små. jeg skulle bare ønske at verden var et bedre sted der man ikke ble syk som barn. jeg har ei mor som er veldig syk, og jeg går å frykter hver dag for at jeg skal miste henne. men man må bare ta dagene som de kommer, nyt hver dag mest mulig og kanskje dukker det opp noen som kan hjelpe deg. stå på lille venn, jeg vet du kan klare det.kristina karlsen 17

Helen

15.apr.2009 kl.17:57

Jeg får helt tårer i øynene når jeg leser dette! Men ikke gi opp, det MÅ være et sykehus der ute som kan hjelpe deg! Og det skal vi finne. Lykke til videre :) du fortjener det beste som måtte finnes.

Casper

15.apr.2009 kl.17:57

Aner ikke hva jeg skal si jeg! (helt satt ut!)Du ser ut som en veldig sterk person, KEEP UP THE GOOD WORK!Dette var veldig trist!

Helene

15.apr.2009 kl.17:58

Første gang jeg er innom bloggen din i dag, og historien din traff meg midt i hjertet. Du må stå på, ikke gi opp! Jeg ønsker deg og din familie alt godt, lykke til!

Anna :)

15.apr.2009 kl.17:58

God bedring!! :)

Marit

15.apr.2009 kl.17:59

Hei Regine!Har lest hele bloggen din, og det jeg sitter igjen med fysisk, er en tårevåt genser, men det jeg sitter igjen med psykisk - er en ubeskrivelig (vond )følelse. En følelse jeg aldri har kjent før.. Jeg har ikke ord for hvor utrolig lei meg jeg er for din skjebne! Du er en sterk jente, Regine, jeg vet med sikkerhet at du er en med "tæl", som står opp mot de som vil ha deg ned. Det er ditt liv! Det er ikke sykehuspersonalet som skal avgjøre om du skal/skal ikke gjennnomføre noen av disse alternativene. Det er KUN DU som skal velge, de skal gi råd og anbefalninger - det også videre til andre sykehus når ikke deres hjelp er tilstrekkelig for din levestilstand. Du skal vite at jeg, med resten av norges - om ikke verdens befolkning, står bak deg, og taler din sak!Du skal også vite at du har tilført livet mitt noe nytt - Takknemmelighet. I mitt liv har takknemmelighet vært å si "Takk for maten", "Takk for bursdagshilsningen!" og "Takk som byr". Nå har jeg skjønt at takknemmelighet ikke bare er et usselig "takk" i form av ord, men også "takk" i form av å leve i nuet. Du ga meg faktisk et glimt av livet, om det er lesbart..Jeg ønsker deg alt godt, du er unik. :-)Hilsen Marit.

Kristian

15.apr.2009 kl.17:59

Ønsker deg lykke til, og håper at du klarer å kjempe deg igjennom dette. Du må aldri gi opp! Gud være med deg, og vi alle be for deg :)

martine alexandra<3

15.apr.2009 kl.18:00

så utrolig trist :-/men jeg tror og håper at så mange som mulig vil hjelpe deg!lykke til videre .

Hanne

15.apr.2009 kl.18:00

Jeg føler med deg, og sender varme tanker til deg.Så på kommentaren til Benedikte Bull Ånetsen, og du bør virkelig sende gladmelding til se og hør!! Det er verd en sjanse. Hold ut, og ikke gi opp, det finnes alltid håp

Pernille

15.apr.2009 kl.18:01

jeg tenker på deg! du er sterk! stå på! du klarer det! ha tro på deg selv! du SKAL fylle 18, og mer enn det! DU SKAL!

15.apr.2009 kl.18:02

Ønsker deg alt vell!

Christine

15.apr.2009 kl.18:08

ikke gi opp! du virker som en veldig sterk person, :-)

Emilie

15.apr.2009 kl.18:10

Ikke gi opp, det her greier du :)

Josefine &#9829;

15.apr.2009 kl.18:11

det er helt sikkert helt jævlig og høre at man skal dø

@nett

15.apr.2009 kl.18:12

Jeg smiler når jeg tenker på deg som liten, så utrolig søt og sjarmerende - med dine vakre brune øyne og gyllende lokker danset du så kokett og lett rundt på Danceteria`n. Jeg smiler fremdeles når jeg ser hvor stor du er blitt - så vakker og klok ung kvinne. Fikk vite at du er syk i dag og det gjør meg så vondt - måtte alle verdens bønner gjøre deg frisk lille venn. Tenker på deg:)@nettklem

julie

15.apr.2009 kl.18:12

Serriøst, nå har jeg sittet med øynene trykt i skjermen i rundt 45 minutter og lest bloggen din. Det er så utrolig trist, og jeg håper du ikke gir opp, og at legene ombestemmer seg. Det er maaange sykehus i verden, og vertfall 1 av de kan hjelpe deg, UANSETT!Så uansett hva som må til, så håper jeg at du greier det. Hvis pengene ikke rekker, så kan alle bloggere og blogglesere i hele norge få gi 100 kr hver til en ''innsamlings aksjon'' til ære for deg! Tenk hvor mange andre, som har hatt det 100 ganger verre enn deg har kjempet seg igjennom? De lever idag, og du skal leve et langt og godt liv! :)

Kristine

15.apr.2009 kl.18:12

Du må ikke gi opp Regine! Det er fortsatt håp! Ønsker deg lykke til og god bedring!!:) Hilsen Kristine

Kine

15.apr.2009 kl.18:13

Hei Regine! Kom tilfeldigvis inn på bloggen din i dag, og nå sitter jeg med tårer i øynene og vondt i magen. Det er så utrolig tragisk at helsevesenet i verdens rikeste land ikke kan prøve de mulighetene man har. Tenker på deg, Regine. Stå på og ikke gi opp!

karoline

15.apr.2009 kl.18:15

Ikkje gi opp!

theresekristina

15.apr.2009 kl.18:16

Kunne ønske eg visste om ett sjukehus for deg, men eg har skrivd om deg på bloggen min. Så kanskje noken tilfeldige kjem innom, og veit om ett bra eit. Du må for all del ikkje gje opp, Regine! Det er det ingen av oss som gjer vertfall. Lykke til vidare! Eg tenke masse på deg.

Melanie

15.apr.2009 kl.18:17

Hei Regine.Jeg har lenge villet skrive en kommentar på bloggen din, men har bare ikke fått meg til å gjøre det. Jeg har følt at jeg ikke hadde noe viktig å si uansett, og at jeg ikke ville kunnet trøstet deg heller. Men jeg vil ihvertfall fortelle deg at du er en av de sterkeste personene jeg vet om, og at jeg er oppriktig trist på dine vegne. Allikevel må jeg, som alle andre, be deg om å ikke gi opp, og kjempe videre. Det tror jeg også du kommer til å gjøre, og kommer til å klare. Lykke til, og god bedring.

Camilla

15.apr.2009 kl.18:18

Kjære Regine. Jeg har fulgt med på bloggen din fra du nesten startet, men jeg har aldri turt å kommentere liksom.. du virker som ei utrolig tøff jente, med stort pågangsmot og ståpå-vilje! Jeg gråter hver gang jeg leser et innlegg fra deg, din historie er helt utrolig! Det jeg vil si er, du må ikke gi opp! Selv om det er lett å si det, så kan jeg forstå at det ikke er det.. men du skal vite at det er mange som støtter deg og følger med deg, spesielt her på bloggen din.Jeg ønsker deg lykke tilMed vennlig hilsen ei fra en av naboøyene dinePS! Jeg håper det er greit at jeg skriver et innlegg om deg på bloggen min? Du fortjener det så absolutt, og alle og enhver bør høre din historie

Siiw *an

15.apr.2009 kl.18:18

uff :( det er så urettferdig!.. beundrer motet ditt! at du greier og være så sterk! ;-) ikke alle som greier det... er ikke så flink med ord da.. ; /men IKKE GI OPP!.Finnes en lege her i verden som er villig til og hjelpe deg! legene i norge, huff - kan være noen tullinger..!

Marthe

15.apr.2009 kl.18:19

Hei Regine :)Forferdelig trist å lese det du skriver på bloggen din, men jeg beundrer deg så utrolig mye for motet ditt! Det må finnes noen som kan hjelpe deg, dette må gå bra! Ønsker deg masse lykke til, og stå på videre! :)

Jules

15.apr.2009 kl.18:20

Jeg har lest mye om deg på andre blogger i dag, og det er tydeligvis mange som har fulgt med på bloggen din og som virkelig bryr seg! Jeg syns det er flott å se at så mange er villige til å hjelpe deg, og jeg vil bare si at det er alltid håp! Ikke gi opp. Hold fokus på at du SKAL bli bra. Kanskje at du til og med allerede er det. Hvis du føler deg frisk akkurat nå, så nyt det, og prøv å ta vare på den følelsen. Alt er mulig :)

Marit

15.apr.2009 kl.18:26

Livet er så urettferdig. Sykdom som rammer så unge mennesker er så utrolig tist. Når jeg leser de siste innleggene dine får jeg tårer i øynene. Men du virker så sterk! Håper alt ordner seg for deg Regine.

Lene

15.apr.2009 kl.18:26

Hei! Historien din er forferdelig og du er kjempemodig som klarer klarer å dele dette med så mange andre. Her sitter jeg meg vondt i magen og tårer i øynene. Du burde være stolt av deg selv som klarer å åpne deg så mye om det du går igjennom i en alder av bare 17 år. Jeg er sikker på at denne bloggen vil hjelpe mange mennesker å få noen til å gjøre noe. Når jeg sitter her og leser bloggen din skjønner jeg virkelig hvor jævlig en sykdom kan være. Man skal ikke være dømt til å dø som en 17-åring. Du får holde ut og håpet vil alltid være der. Jeg ønsker deg alt godt og ser opp til deg og andre som klarer å holde seg oppe gjennom noe sånt. (Usaklig, men må få med at bildene dine er fantastiske.)Lykke til!

jeanette

15.apr.2009 kl.18:27

SNAKK MED KREFTFORENINGEN OM DE VET OM NOEN SYKEHUS I UTLANDET. Har hørt om noen som fikk hjelp av de, og de ble friske i utlandet!Håper alt ordner seg, uansett hvordan det blir . Lykke til, jeg beundrer deg :D

siljenerd

15.apr.2009 kl.18:28

Jeg støtter deg Regine, krysser fingrene på at du blir frisk å får et fint liv.Jeg synes det er dumt at legene bare gir opp deg ! : - (LYKKE TIL VIDERE REGINA !

jeanette

15.apr.2009 kl.18:28

SNAKK MED KREFTFORENINGEN OM DE VET OM NOEN SYKEHUS I UTLANDET.

jeanette

15.apr.2009 kl.18:28

SNAKK MED KREFTFORENINGEN OM DE VET OM NOEN SYKEHUS I UTLANDET!!!! :D håper det ordner seg

jeanette

15.apr.2009 kl.18:29

SNAKK MED KREFTFORENINGEN OM DE VET OM NOEN SYKEHUS I UTLANDET

15.apr.2009 kl.18:32

Kom disse beskjedene helt plutselig, eller har du fått vite litt om det før? Dette virker så merkelig, uten at jeg vet hele historien og alt det der. Jeg vet ikke hva jeg skal si nå. Føler at alle ord blir for små. Men jeg tenker ofte på deg og ønsker fremdeles at dette skal gå fint. Du fortjener det sånn! Selv om jeg ikke kjenner deg, har jeg på en måte blitt glad i deg, og synes disse to siste innleggene var forferdelige å lese. Her sitter jeg og klager over mitt relativt ukompliserte liv, mens du har gått igjennom denne sykdommen og nå har fått den verste beskjeden. Du har på mange måter gitt meg et nytt syn på livet. Bloggen din er så utrolig bra, og nå vet jeg egentlig ikke hva mer jeg kan si. Ord blir som sagt for små. Jeg ønsker deg masse lykke til!!

AK

15.apr.2009 kl.18:32

Selv om du ikke har hørt så mye fra meg (noe i det hele tatt..?), så har jeg fulgt bloggen din et par-fire måneder. Men nå har jeg vært uten internett i litt over to uker, og når jeg åpner siden din ser jeg det er blitt lagt til.... MANGE nye innlegg, og ser at overskriften på de siste er at du skal dø. For å ikke ødelegge "tidsrammen" prøvde jeg å overse den tittelen og lese helt i fra siste innlegget som jeg hadde lest. Og nå sitter jeg her med en skikkelig vond klump i halsen og noe som kan føles som neshorn i magen. Ikke bli lei deg for det, da. Uansett så er det kjempeherlig at du ikke gir opp bare fordi legene sier en ting. Jeg kan dessverre ingenting om disse sykehusgreiene, så det er lite hjelp i meg, men jeg ønsker deg alt godt og lykke til. Ikke glem at den viktigste personen for å tro på deg, er deg selv.

Nina

15.apr.2009 kl.18:32

Jeg har ikke ord, jeg tenker på deg. Stå på :)

Sara

15.apr.2009 kl.18:37

Hei på deg :)Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal starte..Men jeg ville bare si at kreft er noe av det VERSTE som finnes, min bestemor døde nemmelig av kreft for et par månder siden, og det er det verste som noengang har hendt meg!Men jeg håper virkelig (VIRKELIIIG!!) at det skal gå bra for deg! :)MasseMasse lykke til videre i livet :)

Ann Kristin

15.apr.2009 kl.18:38

Stå på Regine!Her sitter jeg og klager over at jeg har den verste innfluensaen jeg noen gang har hatt, så surfer jeg innom bloggen din og ser at du har det mye værre enn meg! Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal skrive til deg, ord blir så utrolig fattige. Jeg håper du finner noen som kan hjelpe deg, jeg ønsker deg masse lykke til! Du er sterk og modig som tørr å dele dette med oss andre!Mange klemmer fra nabo øya Averøya ;)

Karina

15.apr.2009 kl.18:38

Jeg vet ikke hva jeg kan si som ingen andre har sagt. Bloggen din har forandret mitt syn på livet - jeg tror i alle fall jeg har fått litt mer innsikt i hva som er viktig og ikke. Du er utrolig modig, og jeg beundrer deg så mye for styrken din. Jeg håper og ber om at du blir bra igjen, at det finnes noen som kan hjelpe deg, for det fortjener du. Lykke til, Regine!

beate

15.apr.2009 kl.18:39

off, jeg syntes så ufattelig synd på deg! det må være tink å hele tiden ha det i hodet at du kanskje ikke fyller 18! men husk, ikke gi opp håpet. håpet er av og til den beste medisinen du kan ha!Lykke til

susann

15.apr.2009 kl.18:41

when you try your best but you dont succseedwhen you get what you want but not what you needwhen you feel so tired but you can`t sleep stuck in reversewhen the tears come stream and down your facewhen you loose something you can`t replacewhen you love someone but it goes to waste could it be worse ?ligths will guide you homeand ignite your bonesand i wil try to fix youjeg tenker mye på deg , skrev ett innlegg dedikert til deg suhelle.blogg.no

Kristoffer Fjællingsdal

15.apr.2009 kl.18:46

Hei du.Jeg kan på forhånd si at jeg ikke kjenner deg, men jeg kan vel prøve å hjelpe som best jeg kan. Onkelen min, Egidio D'Angelo, er president i Kristiansunds legeforening. Han er kjent for å "bane vei" i systemet, og derfor kan jeg se for meg at han kan være til assistanse. I tillegg kan han kanskje gi deg opplysninger om hvilke sykehus du bør satse på.Jeg legger ved telefonnummeret til kontoret hans dersom du ønsker å kontakte ham. Hvis ikke, skal jeg forsøke å forklare situasjonen din for ham neste gang jeg møter ham.Kontoret til Dr. D'Angelo: TLF 71670411Bare hils ham fra meg og forklar situasjonen din for ham så godt du kan.Jeg håper jeg har kunnet være til nytte. Gi gjerne tilbakemelding om det hjelper. Når sant skal sies så har jeg stor tro på at du kommer til å klare deg fint. Hold motet oppe!~ Kristoffer Fjællingsdal, Volda

deadbarbie

15.apr.2009 kl.18:49

Jeg har aldri vært innom bloggen din før, men den er virkelig fantastisk. Jeg vet egentlig ikke helt hva jeg skal skrive, men følte jeg måtte skrive noe, for dette rørte meg dypt inni hjertet. Herregud for en sterk jente du er!! Jeg ser virkelig opp til deg. Lykke til, vit at jeg tenker på deg, selv om jeg ikke kjenner deg. Rart hvordan man kan bli "kjent" med noen og følelsene deres gjennom en blogg :)

BERGENSBARNET

15.apr.2009 kl.18:51

ikke gi opp regine! tenker på deg

ida

15.apr.2009 kl.18:52

lykke, lykke, lykke til!! du er en beundringsverdig sterk jente.

Julie

15.apr.2009 kl.18:54

De finner sikkert en løsning, og et sykehus. Og vi er kjempe mange som støtter deg!! Det er så lite og si. Jeg tenker mye på deg, håper du blir frisk. ikke gi opp håpet!

Cathrine <3

15.apr.2009 kl.18:55

Jeg tenker på deg, IKKE gi opp håpet !

stina

15.apr.2009 kl.18:55

Ikke gi opp kjære deg!

Stine Solberg

15.apr.2009 kl.18:56

Jeg får lyst å grine når jeg leser det du skriver. Du virker som en utrolig herlig person, og du er virkelig sterk! Ønsker deg lykke til med alt! Ikke gi opp!

Tina

15.apr.2009 kl.18:57

Hei Hei. Jeg kan ikke få uttrykket min støtte og sympati nok. Det ser ut til at du er en veldig sterk og fin jente, og jeg håper det ordner seg for deg. Samme hva - GI NÅ IKKE OPP! I dag vites det masse om mange forskjellige sykdommer, dessverre ikke nok om riktig alle, men så lenge du står på selv, noe du gjør, vil det ornde seg for deg. Jeg kan dessverre ikke nevne noe konkret sykehus, men vil anbfale deg å høre med leger på kreftavdelingen, de har vel peiling på hvilke sykehus som driver med dette, og hvor, de kan og hjelpe deg meg journaler, henvisninger o.l. HAr lest hele bloggen din fra november til i dag, nå, og må si man skal leite lenge før man finner noen med slikt pågangsmot! Skjønner dette er utrolig tøft! Mange varme tanker fra meg.

SOFSEN

15.apr.2009 kl.18:57

Regine, I love you!

helenee

15.apr.2009 kl.18:58

ikke gi opp håpet, vær så snill! du har forandret synet mitt på livet. jeg håper alt godt for deg, og jeg håper virkelig du kan komme deg gjennom dette selv om det ser mørkt ut nå. jeg krysser virkelig fingrene for deg!

Elena.

15.apr.2009 kl.18:58

Jeg har sendt deg en mail med et par nummer du kan ringe for å bli henvist til konkrete sykehus. Håper du leser den, forhåpentligvis er det til litt hjelp. Ikke gi opp! :)

Lena

15.apr.2009 kl.19:02

Skjønner at det kan være vanskelig å bare gi opp, men prøv hvertfall og nyt alle dagene fremover - du fortjener det beste! Har forresten skrevet om deg på bloggen min - hvis du vil er det bare å titte :)Masse masse lykke til!

Marlene

15.apr.2009 kl.19:03

Aldri gi opp. Verden kan ikke miste noen som deg.

Malene K

15.apr.2009 kl.19:03

uff :/ så trist! Lykke til. du kommer til å klare dette! Ikke gi opp!

Charlotte K.

15.apr.2009 kl.19:04

Trist å lese hva du går igjennom, men du virker som ei målbevisst og tøff jente. Stå på og jeg ønsker deg alle lykke i fremtiden! ;)

Gunilla :)

15.apr.2009 kl.19:05

JEg sender mine varmeste klemmer og mine beste tanker til deg!! Måtte det hele ende bra!

Malene

15.apr.2009 kl.19:05

Hei, det er trist å høre om hvordan du blir behandlet, etter min mening skulle legene gjort alt mulig før de gir opp. Stå på og prøv å få den behandlingen du trenger, du er modig! ;)

majas

15.apr.2009 kl.19:06

Takk! Jeg har lest bloggen din en stund nå, og fulgt kampen din. Er veldig trist det her.. STÅ PÅ! Det jeg takker for er at jeg nettopp nå bestemte meg for å slutte å røyke. Hvorfor skal jeg utsette meg selv for slikt? Når andre får kreft helt ufortent? Takk skal du ha.

Sanne

15.apr.2009 kl.19:07

Regine! Du er mitt forbilde, og jeg beundrer deg så mye. Det er ikke mange som har det pågangsmotet du eier. Du ser lyst på alt, når andre hadde gått under for lengst. Jeg har lest bloggen din en stund, og jeg vil bare si at jeg håper av hele mitt hjerte at dette ordner seg. Det gjør jeg virkelig. Du har fått meg og mange andre, til å se mye annerledes på livet. Sier de andre: Ikke gi opp, vi er mange som støtter deg!!

kristin

15.apr.2009 kl.19:12

fysøren. jeg er helt sjokka jeg, lest gjennom hele bloggen din nå og må si at du er en kjempe tøff jente ! jeg hadde mistet motet for lenge siden ! du må holde motet oppe, det er alltid håp, selvom det ikke alltid viker sånn :)

Maria

15.apr.2009 kl.19:13

Du skal komme deg vidre! Det legene sier, det må være en bløff.Du er 17 år, du har hele livet forann deg! Du må få oppleve det, slik som alle andre!Det må finnes en mulighet for deg, og dine nærmeste. Det må finnes en utvei, utenom den triste.www.mariaasundet.blogg.no

15.apr.2009 kl.19:13

Du er et enormt stort forbilde for alle unge. Jeg er så ydmyk ovenfor livet ditt, at du greier å leve uten å vite hva fremtiden vil bringe. Men du må huske at du kan få hjelp i utlandet, det har vist seg tidligere at kreftpasienter har fått hjelp i utlandet. Ikke gi opp, du har fremtiden foran deg! Du er forresten veldig vakker:)

15.apr.2009 kl.19:15

Huff, nå fikk jeg ordentlig vondt inne i meg! Du må bare kjempe videre, jeg krysser fingre og tær. Håper det dukker opp noen som kan hjelpe deg veldig snart. Ønsker deg alt av lykkeønsker. Stå på ;)

Linn..

15.apr.2009 kl.19:15

Stå på og lykke til videre! Dette vet jeg at du klarer :-)Alle støtter deg, og dette skal alle klare for deg sammen!Alle skal stå på og gjøre det som måtte til for å hjelpe deg!

christine

15.apr.2009 kl.19:16

Regine, du virker som ei fantastisk jente! jeg har skrevet en post om deg på bloggen min og jeg håper virkelig at det går bra med deg. stå på, ikke gi opp, jeg veit du skal klare det!

Caroline

15.apr.2009 kl.19:17

Så ufattelig modig du er, Regine! At legene kan gi deg en så brutal beskjed og bare forvente at du skal takle det er ubeskrivelig. Jeg har selv mistet en venninne av leukumi og utdanner meg kreftsykepleier. Jeg heier på deg! Du og kroppen din er sterkere enn du selv og legene tror! Jeg har troen på deg, Regine Stokke. Du er i mine tanker og jeg skal be masse for deg.

FamKarine

15.apr.2009 kl.19:19

Kjempe trist og høre, men ikke gi opp håpe, det er en ting og bare lese det sånn, en annen ting og prøve det.Det er ikke sikkert dt går bra, men man må sette fremtiden foran seg og ha håpe oppe, da vil alt gå bra!!Jeg har stor tro på at du skal klare deg, du virker som en utrolig sterk person, jeg vet ikke om jeg selv hadde klart nyheten om at jeg skulle dø. av det du går gjennom er du faktisk blitt et forbildet for meg, til og huske alt og LEVE livet.jeg vil takke deg, og ønske deg alt håp videre !!!må også bare få med som kommentaren over meg, du er utrolig vakker :)

Monajenten

15.apr.2009 kl.19:19

Du er så sterk Regine. Hvis det er noen som kan overleve dette her, så er det deg! Du har en hel skare med mennesker som står ved siden av deg og holder deg i hendene.Jeg har skrevet om deg på bloggen min, og dedikert en sang til deg.Stor klem.

KULEKAMILLA

15.apr.2009 kl.19:27

Jeg krysser fingrene for deg Regine! Dette SKAL gå bra :-)

Tina (igjen)

15.apr.2009 kl.19:28

Min mormor pleier å si at dersom man hikker, betyr det at noen tenker på deg.. Vel Reginge, jeg vil tro du hikker en god del. Akkurat nå får jeg ikke til å tenke på noen annen enn deg.. Ønsker deg alt vel og lykke til!

ELFI

15.apr.2009 kl.19:30

Jeg vil ikke at du skal gi opp! Tror ikke du har planer om det heller, skal si ifra om jeg hører noe, jeg ønsker deg lykke til videre i livet og håper at det blir et langt et også ! ^^

Elin

15.apr.2009 kl.19:35

Du må fortsette å prøve! Du vil finne en måte å ordne ting på!

en eller annen.

15.apr.2009 kl.19:39

Ikke gi opp, bare fortsett å kjempe! Du er så sterk at du klarer det! :) Jeg leser bloggen din daglig, og har virkelig troen på at du skal klare dette! Bare fortsett!

Eva

15.apr.2009 kl.19:39

Dette er så trist, men du må ikke gi opp håpet!Jeg er med på å sette himmel og jord i bevegelse for å kunne hjelpe deg - jeg håper noen hjelper til med å gå igjennom forslag til alternative muligheter og sykehus og finner det som kan passe for deg. *Klem*

Trine

15.apr.2009 kl.19:42

Kjære Regine. Denne kommentaren fikk jeg nå:HeiJeg vil gjerne sende Regine info om en klinikk jeg har vært på med veldig gode resultater så langt. Jeg har tarmkreft med spredning til lungene og ble gitt opp i Norge. Jeg har fått nytt håp og stor tro på denne behandlingen. Håper hun kan gå inn på siden min eller sende meg en mail. Hun kan gjerne ringe meg hvis det er ønskelig. Hilsen Espen

Trine

15.apr.2009 kl.19:43

http://espensteen.comAdressen hans her på blogg.no

Elizabeth

15.apr.2009 kl.19:45

Ikke gi opp Regine! Jeg mener du gjør det riktige med å gå utenfor Norge for å få legehjelp, for det finnes nok mer kompetente leger utenfor landet... Jeg vet jo at Polen har supre legestudier og jeg har ligget på sykehus der en gang pga astma. Jeg vet det ikke går for det samme, men jeg opplevde dem som veldig flinke og de sjekket ALT som var å sjekke med meg før de slapp meg ut. Jeg tror du kunne henvendt deg til Polen for god legehjelp, kan sende mail til deg så fort jeg finner ut av konkrete sykehus :)Stå på, jeg krysser fingrene for deg(L)

Mia

15.apr.2009 kl.19:45

Jeg sendte deg nettopp en mail om et kreft institutt i Boston, håper det kan være til hjelp.

KAMS

15.apr.2009 kl.19:47

Ikke gi opp! Jeg er helt sikker på at dere finner et sykehus her i den store verden i lever i, som kan gjøre deg frisk. Håper virkelig at du blir frisk! Krysser fingrene!

Fiol

15.apr.2009 kl.19:48

Regine! for hver gang du poster nye innlegg blir jeg overrasket over hvor fantastisk sterk du faktisk er! Jeg blei helt sjokkert da jeg leste det forrige innlegget, føler at jeg liksom må si noe, men jeg vet ikke hva. Jeg har virkelig ikke ord. Har lest bloggen din nesten helt fra starten og jeg har alltid tenkt at dette går bra, det må gå bra for det er du. Du som er så sterk fortjener ikke slikt, men det viser bare hvor urettferdig livet er. Jeg håper virkelig at du finner et sykehus som vil hjelpe deg og jeg håper du nyter hvert sekund sammen med venner og familie! Jeg ser virkelig opp til deg, du er sterk! Utrolig sterk!

Emilie O

15.apr.2009 kl.19:49

Jeg syns det er veldig trist og høre alt dette, Er virkelg lei meg på dine vegner,.Jeg har skrevet om MDS\AML og at jeg synes veldig synd på deg på min blogg.Besøk www.eaosbakk.blogg.no

Danna

15.apr.2009 kl.19:50

Hei Regine!Som veldig mange andre, så har også jeg blitt en tilhenger av din tapperhet, og jeg ønsker deg all lykke! Jeg kan ikke forestille meg hvordan det er å gå gjennom dette, men jeg ser du har riktig innstilling :) Stå på Regine, jeg har deg i tankene mine!You'll never walk alone ;) http://www.youtube.com/watch?v=2zy3CeI0FCY

sandra

15.apr.2009 kl.19:50

hei! jegmå bare få si det, jeg synes det er helt forferdelig at du må være syk å må stå ovenfor så mye som17!!! jeg håper du vet at det er flere tusen som sikkert er akkurat som meg at de ikke har kommentert før fordi de ikke har hadd ord.. det er så vanskelig. det betyr ikke at vi ikke bryr oss.. jeg TROR og HÅPER at det vil ordne seg for deg, selvom jegikke er superkristen så skal jeg BE for deg eller ett eller annet, vetikke hva jeg kan gjøre.. du må bare ALDRI gi opp!!! det er mange som blir friske og du ER en av de som kommer til å bli frisk, du må bare kjempe!!!! lykke til, kommer til å lese bloggen din hver dag:)

Stine

15.apr.2009 kl.19:53

jeg håper virkelig alt ordner seg for deg og ønsker deg all mulig lykke vidre! :-)

elinskulerud.blogg.no

15.apr.2009 kl.19:55

off stakars deg. jeg sitter å gråter når jeg leser dette.du er en nydelig jente, ser kjempe koselig ut.jeg skal lese bloggen din hver dag får å se videre hva som skjer.håper du får oppleve 18års dagen din. jeg har skrevet et innlegg om deg på bloggen min:)

Hege

15.apr.2009 kl.19:56

har skrevet mail til deg med et sykehus jeg har hørt om :)

Hanne

15.apr.2009 kl.19:56

jeg så en dag på avisen, de hadde intervjuey en dame som får 20 år siden så legen til henne at hun hadde igjen 4 år! nå er det over 20 åt siden han sa det.. så ikke gi opp! alle har håp! :)

Trine

15.apr.2009 kl.19:56

NB - Malaysia er i verdensklasse når det gjelder sykehus - og spesielt de private som dette!www.facebook.com/l.php?u=http://www.nci.com.my%2Fwww.facebook.com/l.php?u=http://www....2Fforeignservice.aspHilsen Rolf

Kamilla

15.apr.2009 kl.19:57

Jeg ber for deg Regine! Du er utrolig tapper! Dette skal gå bra! Klem

Heidii

15.apr.2009 kl.19:57

The most important thing in illness is never to lose heart. ~Nikolai Lenin

Marte

15.apr.2009 kl.19:58

Så sinnsykt teit, og trist. De kan jo i alle fall prøve, gi deg en sjangse, i stedet for å gi opp alt håp, allerede. Det er dårlig av dem, virkelig. De skal gjøre alt de kan for at du blir frisk, ikke bare si "nei, sånn går det, og sånn blir det. ikke no vi kan gjøre med det." liksom. Sinnsykt dårlig, sier bare jeg. Desverre vet jeg ikke om noen sykehus, men skal si ifra viss jeg kommer over noe. Jeg håper du finner ett, for selvom jeg ikke kjenner deg håper jeg VIRKELIG at du får hjelp.

Emilie

15.apr.2009 kl.19:59

Jeg fikk tårer i øynene når jeg leste bloggen din. Så uretferdig liv du har hatt. Skal lete etter sykehus til deg, for ingen fortjener å dø, før man blir 18 år. Du skriver så utrolig bra også. Du er så søt, samme om du har hår, eller ikke. Jeg ønsker deg all lykke videre, og du virker veldig sterk, som har greid å komme seg igjenom alt dette. Jeg tror det er mange som ser opp til deg, for du er så utrolig sterk!

Emilie Lorentsen

15.apr.2009 kl.20:00

ikke gi opp regine. Du skal klare dette, uansett om legene tror det eller ikke. Vil du dette, SKAL du klare det! Trenger du hjelp eller støtte er det mange som er der for deg, mange folk du ikke kjenner også. Alt du trenger er å håpe og tro, jeg tror på deg regine, jeg tror så inderlig på deg!

Kristina

15.apr.2009 kl.20:01

Hei:)fant bloggen din via et innlegg om den hos marie amanda..Har bladd litt igjennom den og ser at det virker som om det er et tøfft liv du lever..Håper legene finner en løsning som kan gjøre deg frisk. Ingen fortjener å ha kreft. Hilsen Kristina

Oda

15.apr.2009 kl.20:02

Tromsø universitetssykehus (UNN) er godt kjent for å ta de sakene som blir "gitt opp". De har reddet mange liv som var blitt gitt opp av andre leger. Jeg ønsker deg lykke til, og håper DU ikke gir opp, selv om legene gjør det.

Ina Katrin

15.apr.2009 kl.20:03

Ikke gi opp! Jeg vet at du kan klare det!!Ikke mist håpet!

iselin

15.apr.2009 kl.20:04

JEg tørker tårene når jeg leser fra deg Regine. Jeg sender gode og varme tanker, jeg håper virkelig noen kan hjelpe deg!

cecilie

15.apr.2009 kl.20:04

jeg håper og tror at alt kommer til å gå bra, ikke gi opp !

Malin

15.apr.2009 kl.20:04

Som jeg har lest over i alle innleggene er det masse sykehus med håp. La oss åpne et fond og sende deg dit så fort vi kan!?

Ingvild

15.apr.2009 kl.20:06

Du er slik en fantastisk person, Regine. Måten du takler alt på. Jeg er overbevist om at uansett hva som venter deg, så er det noe bra. Jeg har det på følelsen.

Ranveig

15.apr.2009 kl.20:07

Ikke gi opp! Jeg kan ikke hjelpe deg så mye med sykehus og leger, men vil som mange andre hjelpe deg å få hjelp! Stå på!! Klem

Stine

15.apr.2009 kl.20:09

Off... For en utrolig trist historie, eller hva jeg skal kalle det. Har ikke sett bloggen din før nå, og leste alle innleggene som du har skrevet. Det må være en helt forferdelig sykdom som ingen andre kan tenke seg å leve med (om de ikke har den). Håper verken legene eller deg gir opp håpet og at alle rundt deg gir deg kjempe mye støtte. Det behøver du! Håper du finner hjelp Regine. Tårer i øynene jeg :'( Sender deg all omtanke og håper på det beste!

Britt Tone

15.apr.2009 kl.20:09

Så utrolig sterk du er!Stå på søta!Jeg kunne ønske jeg kunne hjelpe deg, hjelpe deg med alt, hjelpe deg så alt ble bar akkurat her og nå. Men desverre :( Jeg får vondt inne i meg av å ikke kunne hjelpe deg. - Innlegg om deg på bloggen min. Det er ikke spesielt bra, men håper det blir lest og at andre også vil hjelpe deg. Dette går nok bra :)

anne marie

15.apr.2009 kl.20:10

En varm klem til dere alle.... Jeg kan bare ane hvordan dere har det... Dere er stadig i tankene mine....

Sol Kaspara

15.apr.2009 kl.20:10

Hei Regine! Har siden startet sjekket bloggen din innimellom for å se at alt gikk bra, og at du skulle bli frisk. Det at legene nå bare har gitt deg opp syns jeg er helt forferdelig og kjempe urettferdig! Jeg ser at mange har anbefalt sykehus og lignende, og jeg håper du kan få hjelp hos noen av disse sykhusene. Ellers burde du virkelig kontakte media som Nrk dagsrevyen eller dagbladet, disse vil helt sikkert hjelpe deg å fortelle om deg! Hele Norge vil kjempe din sak! Du er en så modig og flott jente, og du har hele livet ditt foran deg, så dette kan ikke være slutten. Jeg håper virkelig at alt ordner seg for deg! Lykke til med alt sammen.

Marita Beate

15.apr.2009 kl.20:11

Jeg kan desverre ikke hjelpe deg, men ønsker deg lykke til og håper det går bra med deg (:Det går nok bra, ble kjempe trist og glad når jeg leste det hvordan du har det.Bare åssn du beskrvier hvordan det er er jo kjempe bra!kjempe fin blogg ;)

Lille Lisa

15.apr.2009 kl.20:13

Så fort du har funnet et sykehus som tar deg imot, så skal jeg overføre så mye penger jeg klarer. :)

Julia Isabelle

15.apr.2009 kl.20:18

Håper et sykehus kan hjelpe deg og at alt blir bra. :)Stå på!

Live

15.apr.2009 kl.20:23

Vi støtter du!

MAIKEN

15.apr.2009 kl.20:28

Ikke gi opp! Kjemp deg gjennom det, det finnes helt sikkert et sykehus som kan hjelpe deg og kan gjøre deg frisk. Viljen kan gjøre deg frisk, kan gjøre det bedre, ikke gi opp! Lykke til, jeg ber for deg!

Maren-Sofie

15.apr.2009 kl.20:29

Jeg er så sykt forbanna, men det hjelper jo ikke deg noe. Jeg skulle så VELDIG ØNSKE AT DET GJORDE DET!!Har vanskelig for å skjønne hvordan legene på riksen har kommet fram til det her. Du er en ung jente, jeg føler det er mer de burde kunne gjøre. Det hjelper deg dessverre heller ikke at jeg skriver at de "burde kunne gjøre ditt og datt", men altså; jeg skjønner virkelig ikke detta?Er det Brinch du har kontakt med fra riksen, eller er det en av de andre overlegene?Jeg veit dessverre ikke om noen konkrete sykehus. Det jeg har hørt selv, etter jeg ble syk, er at Tyskland er et alternavtiv om det skulle gå dårlig for min del.. Da må de jo ha noen alternativer for deg og.Regine; ikke gi deg.Mange-mange varme tanker fra Maren-Sofie

Vendela

15.apr.2009 kl.20:34

Jeg har heller ikke så mye peiling på sånn me sykehus åsånn . Men jeg ønsker deg all lykke , du virker utrolig sterk ! Det må jeg bare få si. Ikke gi opp ! de finner nokk helt sikkert et sykehus som har et eller annet alternativ , det skal nokk gå bra regine. Ønsker deg all lykke , varme tanker fra vendela.

Mailin

15.apr.2009 kl.20:35

Dette SKAL gå bra Regine.

C

15.apr.2009 kl.20:36

Har lest igjennom hele bloggen din, og har skrevet er lite innlegg på bloggen min hvor jeg oppfordrer alle til å gå inn her for å lese. Historien din satte virkelig et støkk i meg. Jeg krysset fingrene for deg kjære, og jeg vet at ALLE som hører om deg tenker på deg og vil det skal gå bra. Ikke tenk negative tanker, tenk på alle som bryr seg om deg. Du virker som en utrolig, vanvittig sterk jente med et helt fantastisk pågangsmot og viljestyrke. Ikke gi deg, som de andre skriver. Du skal klare deg, og vi skal hjelpe deg.Mange varme klemmer og tanker fra meg til deg!

Benedicte

15.apr.2009 kl.20:36

Det er så ufattelig trist og høre at legene bare kan ta og gjøre slikt.. "gi opp"! Hva en du gjør Regine så må du for all del ikke gjøre det! Husk, du er jo sterk, modig, tøff, nydelig osv!!!!:)Nå skal jeg google alt som går an og google av sykehus og din sykdom.. om jeg bare kunne hjulpet litt.. så vil jeg det! Lov meg/alle at du ikke gir opp.. ikke helt enda!Sender masse positive og fine tanker til deg fra meg - Benedicte!

Lisbeth

15.apr.2009 kl.20:37

Jeg kjenner deg ikke, men likevel har du rørt meg på en måte jeg trodde ingen fremmed person kunne. Ingenting jeg sier eller gjør, gjør ting anderledes, men jeg ønsker deg alt godt, og masse lykke til. Jeg krysser fingrene for deg, og... Ikke gi opp riktig enda da.

Albertine

15.apr.2009 kl.20:39

Jeg har skrevet et innlegg på bloggen min om deg. Din historie er rørende, sterk og ekte og jeg har virkelig ikke ord..Du har min støtte og mine tanker.Lykke til, ikke gi deg!

Sattajärrvi

15.apr.2009 kl.20:40

Håper du finner din reddende engel der ute!Du fortjener livet :)

Thea-Louise

15.apr.2009 kl.20:42

Off, lykke til! Håper vi ser masse mer av deg framover i tid, og att på ett mirakuløst vist blir alt helt fint og sykdommen borte. Fikk tårer i øynene. Lykke til og jeg ønsker deg alt godt :)

Mathilde Ullum

15.apr.2009 kl.20:42

Jeg og mange andre ser opp til deg, vi ser opp til motet ditt. Og når vi ser opp til deg, er det nok mange fler der ute også. Hvis du kontaktet et ukeblad som f.eks se&hør, ville du fått en enorm støtte, som ville hjulpet deg på din vei. Din historie er rørende, og vi vil ikke at den skal slutte her. Jeg håper du klarer dette, og jeg skal følge med på deg fremover! håper alt ordner seg. :)

Maria

15.apr.2009 kl.20:46

Viser til forrige kommentar. Jeg fortsetter å be og tenke på deg. Man vet aldri hva som kan hjelpe!

mae ratzy

15.apr.2009 kl.20:46

Regine,vi er så mange som vil hjelpe,på en eller annen måte.Du får masse gode energier din vei,og håper det gjør deg enda sterkere i troen på at ting ordner seg for deg.Kjempebra at du får adr.osv,til sykehus utenfor Norge.Alle gode ønsker,stå på.Du er tøff og sterk!

maren helene

15.apr.2009 kl.20:47

Stå på! Du er så positiv til å ha det så vondt. Du klarer det!Ønsker deg alt godt :) Varme tanker i fra Maren.

Ida

15.apr.2009 kl.20:47

Lykkelykke til kjære deg! krysser mine fingre for deg!

Sabina

15.apr.2009 kl.20:49

Du virker som en fantastisk, tapper jente! Det er fortsatt håp for deg, og jeg håper du holder ut. Jeg beundrer deg og din ståpåvilje. Du har rørt meg, og jeg skulle ønske jeg kunne gjøre det godt igjen.Hold ut, jeg ber for deg..

Annette

15.apr.2009 kl.20:49

Det er bevist at latter kan helbrede. Ikke tenk på triste ting (selv om det må være ubegripelig vanskelig akkurat nå), men tenk på ting som får deg glad! Se en komedie med noen som får deg i godt humør og hør på musikk som du får glade tanker av. Ingen vits i å gi opp, for det er ikke umulig å helbrede deg. Ingen ting er umulig!

Trine

15.apr.2009 kl.20:51

Hei Regine:)Dette var forferdelig å høre, og kan ikke tenke meg hva du går igjennom nå, og hvilke tanker du sitter igjen med.. Det jeg vil si er at det viktigste nå, er at du ikke mister motet! En jeg kjenner har fått kreft ca. 4-6 ganger, og den ene gangen sa legene i Norge at det ikke var noe håp for han.. Det som skjedde var at det ble dannet et fond, mye penger kom inn, og han dro til USA og fikk den behandlingen som gjorde han kreftfri!! Du må prøve deg i utlandet Regine, de kan mye mer og er flinkere enn legene i lille Norge! Sjekk sidene som dine lesere har anbefalt, og ta kontakt! Hvis de hører din historie, så kan de ikke noe annet enn å hjelpe deg! Et godt tips som noen nevnte tidligere, er å gå ut med dette i media, og da er vel se og hør det største her i Norge. Legg ved en fondkonto i intervjuet, og jeg kan nesten love deg at mange vil sette inn penger for deg! Forhåpentligvis så vil du få nok penger til en behandling i utlandet:)Håper virkelig at dette går bra, og at du får den behandlingen som du fortjener. Og husk: Du er rå, tapper og fantastisk! IKKE MIST HÅPET KJÆRE DEG!Klem, Trine

Livaonfire

15.apr.2009 kl.20:56

Hei! jeg håper virkelig at det går bra med deg, har lest bloggen din en stund nå. og jeg må si at det griper meg virkelig å se dette skje.. Du er en så sterk og lidenskapelig jente, jeg kan ikke annet enn å si at jeg ønsker deg alt hell, og håper at du vil lese det innlegget jeg har skrevet om saken på bloggen min.http://livaonfire.blogg.no/1239820856_jentene_som_tok_oss_m.html

Lina

15.apr.2009 kl.20:57

Stå på! Du er helt utrolig!Sender varme tanker : )Dette klarer du!

ida kristin

15.apr.2009 kl.20:57

Kjære vakre vene! jeg gråter av å lese det du har skrevet og alt du har gjennomgått, du er så tøff og modig! Du er for ung for å dø! Legene kan ikke gi opp håpet for livet ditt! få noen til å be for deg, jeg er selv kristen, og har hørt mange historier om helbredelser og søk om et sykehus hvor folk er villige! stå på vakre jente, du fortjener så altfor mye, kjære deg. Stå på, jente! jeg ønsker deg så utrolig mye lykke med livet! stå på, nok en gang. Mange varme omtanker fra Ida Kristin.

LiinnHege

15.apr.2009 kl.20:57

Du virker så sterk til tross for alt som skjer! Du har hele blogg-Norge med deg,Regine. Du er IKKE alene! Jeg skal krysse fingre, tær, jeg skal be til alle himlens guder! Det må da være noen som kan hjelpe deg!
eg håper så inderlig at du får hjelpt til å leve i mange år til å nye livet ;)Du er alt for ung til å dø, det er ikkje rettferdig i det heile tatt :(Men det er alltid dei beste englene som blir tatt først :(

Camilla

15.apr.2009 kl.21:01

Hei! Fant bloggen din via en støttegruppe for deg på facebook. Har lest noen av innleggene dine, og jeg må bare si at jeg håper du finner et sykehus som kan hjelpe deg! Tenker på deg, og håper dette ordner seg! Ikke gi opp ;)

Ragnhild

15.apr.2009 kl.21:02

Ikke gi opp. Det kan ikke være slutt så tidlig. Du er en fighter, du klarer det her. Jeg tenker på deg.

Line Børretzen

15.apr.2009 kl.21:04

Jeg håper du finner noen som kan hjelpe deg, men bare pass på å bruk den tiden du har igjen sammen med de du er glad i. Det er jo aller viktigst! Jeg tenker på deg ofte og håper, håper, håper og håper på at du får hjelp. Sender deg en stor klem og fortsetter å håpe.

Lise

15.apr.2009 kl.21:04

Hei Regine, måtte du vinne denne kampen! Jeg heier på deg og ønsker mirakler kommer din vei!

Marit

15.apr.2009 kl.21:08

Har lest bloggen din fra starten av, men tror aldri jeg har turt å kommentere før. Grunnen er så enkel som at jeg i respekt for deg har følt av hver kommentar har vært for dårlig på noe vis. Denne gangen trosser jeg meg selv bare for å vise at du faktisk har hele bloggnorge i ryggen! Jeg blir rørt av innleggene dine, men også hvordan nye, støttende kommentarer raser inn. Folk engasjerer seg virkelig og jeg håper ikke du gir opp før absolutt alle muligheter er prøvd ut. Sammen skal vi klare dette, du kjemper, vi står i bakgrunnen og støtter deg!

Marlen

15.apr.2009 kl.21:10

Huff, jeg får helt vondt av å lese dette. Det er ikke rettferdig! Men du må ikke gi opp håpet. Stå på! Ønsker deg lykke til og håper virkelig at det ordner seg for deg. Heier på deg og krysser fingrene!

Marte Ovenberg!

15.apr.2009 kl.21:11

Kjemp videre kjære deg !Du skal leve, husker du?DU SKAL!Ikke gi opp håpet, ikke gi opp!Det gjelder å tro!Du skal leve! Det er meningen! Det vet jeg!

monica iren

15.apr.2009 kl.21:12

jeg digger personen du er, og jeg krysser fingrene for deg!

kamilla

15.apr.2009 kl.21:15

lykke til! dette klarer du :) selvom legene kanskje har "gitt deg opp", har ingen andre det!

Helene

15.apr.2009 kl.21:16

Du må ikke gi opp! Lykke lykke til! Du klarer det!

Gro

15.apr.2009 kl.21:16

Så veldig vondt å lese historien din. Sender deg mange varme tanker. Det har skjedd mirakler før.... Håper det skjer igjen. For deg.

Linda

15.apr.2009 kl.21:22

Tåredryppende historie for å si det mildt....har lagd et innlegg om deg på min blogg. Har du prøvd alternativt? Healing? Ingenting uprøvd.... Håper et mirakel skjer deg, skal tenke på deg, og følge bloggen din. Klem

Lena

15.apr.2009 kl.21:22

Huff, kan ikke forestille meg hvordan det må være å få en slik beskjed. Kan ikke si annet enn at du har min dypeste medfølelse. Sender der mange varme tanker. Lykke til!!!

monica

15.apr.2009 kl.21:24

utrolig trist å lese om sykdommen din.håper de finner en måte å behandle sykdommen på!du må ikke gi opp håpet!lykke til :- )

Susanne

15.apr.2009 kl.21:25

Ikke gi opp motet ! Lykke til!

En som synes du er fantastisk

15.apr.2009 kl.21:30

Du er en fantastisk jente som fortjener og få en sjangs på andre sykehus. Bare vent, skal du se så får du beskjeden om at det er et sykehus der ute :)Vi skal be for deg, jeg skal begynne og tenne lys for deg hver kveld!

Cecilie L

15.apr.2009 kl.21:30

LYKKE TIL REGINE:)DU ER STERK!!!!KLEM

silje-marlén

15.apr.2009 kl.21:31

Du har så mye å leve for Regine:) Du e tøff å blei trist på dine vegne, gi ikke opp, kjemp for alt du kan å ønsker.. Masse lykke til i tiden som kommer:D håper så inderli at noe eller noen kan hjelpe deg, du er rett og slett for ong til annet!

Cecilie L

15.apr.2009 kl.21:31

http://gjorenforskjell.no9488 9478 ER NUMMERET TIL ESPEN SIMONSENRING HAN:)

Malinn

15.apr.2009 kl.21:32

Eg har lese eindel på bloggen din i det siste, og eg har rett og slett ikkje ord nok til å seie kor lei meg eg er på dine vegner! Eg håpar så inderleg at dei ombestemmer seg, eller at du får hjelp andre stader. Lukke til Regine!

Bente

15.apr.2009 kl.21:39

----------ST. JUDE CHILDREN'S RESEARCH HOSPITAL ----- Et av dei fremste sykehusene innen kreft!!

Lykke til:)

15.apr.2009 kl.21:45

Denne historien var helt forferdelig, at ikke Norge, ett av verdens mest velstående land, ikke prøver alt av kurer osv, men gir opp før alt håp er ute! Sinnsykt!! Vet det har vært mye diskutert i media i det siste om hvorfor vi ikke er villige til å utføre operasjoner/behandlinger osv som MEGEt mange andre land utfører, som virkelig kan redde liv! MEN, jeg så en dokumentar en gang om "leger uten grenser" fra USA, de gjorde ting som aldri før var gjennomført, og utførte rett og slett mirakler! Husker desverre ikke hva dette sykehuset het(kan det være noe med "hope"?!) Men prøv å søk etter disse, send en mail/kontakt de og hør hva som kunne blitt gjort.. Tror veldig mange er villige til å donere penger og støtte deg for å få noe slikt gjennomført! Ønsker deg hvertfall lykke til med alt, ikke gi opp!

Elisabeth

15.apr.2009 kl.21:46

Du bestemmer selv hva du vil gjøre!, men mitt råd er at du ikke skal gi opp! MANGE her på bloggen støtter deg fullstendig og vi vil kjempe med deg!!!Lykke til!

Kassandra

15.apr.2009 kl.21:50

Herregud, stakkar :( Får så vondt av å tenke på hva du må gjennomgå. Håper du finner den legen og blir frisk :)

Sigrid

15.apr.2009 kl.21:53

Så flott at folk foreslår sykehus.. Men jeg må advare deg; det er veeldig mange som prøver andre metoder i utlandet, og som regel har de norske legene rett i at det ikke er noe håp, fordi dem man hører om er jo bare de som har overlevd. Ønsker deg uansett lykke til i jakten på et sykehus som er villig til å prøve å behandle deg!Vi er ihvertfall mange som støtter deg, og er villige til å gi en liten sum hver for at du skal ha et siste håp! Uansett, lev livet til det fulle hver eneste dag! Du virker som en flott jente!

GS

15.apr.2009 kl.21:53

Så grusomt!Stå på, lille venn! It'll be okay!Vær så snill, Regine, hold ut !

Line.

15.apr.2009 kl.21:57

Regine Stokke.Ikke gi opp. Det er så mange mennesker som støtter deg her. Det er så mange mennesker som vil hjelpe deg, som har allerede prøver å gjøre alt de kan for å hjelpe deg. Ikke gi opp. Du er den eneste som bestemmer over ditt liv, ingen idiot som har gått et par ekstra på skolen for å stikke i andre med pinsett. Alle her står ved DIN side. Dette er ditt liv, IKKE GI OPP...

Andrea

15.apr.2009 kl.21:59

En nydelig, og trist blogg! Først må jeg bare si at bildene dine var utrolig fine, flink fotograf:)Dette er første gang jeg leser bloggen din, så jeg vet ikke om du har prøvd noe lignende før. Men hva med å kontakte media? aviser, tv-kanaler? Send en mail til the Oprah show? hvis du/noen får dette ut er sjangsen større for at noen vil kunne finne deg og hjelpe deg! Mine tanker går til deg, du er en nydelig jente! Ikke gi opp håpet!

Titti

15.apr.2009 kl.22:01

Kjære lille venn!For bare noen få dager siden ble jeg tipset om bloggen din. Da virket alt å gå i riktig retning, men nå har alt plutselig blitt snudd på hodet!Jeg har selv blitt behandlet og frisk for livmorhalskreft i 2008, så har dette veldig nært på kroppen.Skulle ønske jeg kunne hjelpe deg, men kan bare si som de andre her, at du må gå til media, skaffe deg støttekonto, og komme deg til utlandet, du virker som en fantastisk jente, livet ditt kan ikke være over enda!!!!!!!!!Dette greier du!!!!

LinnCe

15.apr.2009 kl.22:04

GÅ PÅ www.fredrikstave.blogspot.comDen bloggen er gitt ut i bokform. Han skrev sin historie om hvordan livet med kreft er.

Tiril

15.apr.2009 kl.22:04

Jeg sender deg alle gode tanker jeg kan oppdrive!!!

benedicte

15.apr.2009 kl.22:05

Jeg begynte og grine når jeg leste bloggen din nå, du virker som en fantastisk jente og fortjener ikke dette !. Livet er utrolig urettferdig, folk klager på ingenting så når de får vite hva du må gå gjennom da er det ingenting. Du har et stort mot å jeg ser virkelig opp til deg !. Håper du finner et sykehus som hjelper deg !! . Du frtjener og oppleve livet forran deg :)

maja

15.apr.2009 kl.22:05

jeg får ikke sagt noe annet enn at jeg tenker på deg. ord blir ikke nok nå...

Cecilie

15.apr.2009 kl.22:06

Håper virkelig at man finner en løsning! Onkelen min hadde samme krefttype som deg, og han fikk tilbakefall etter et halvt år ca. Han fikk beskjed om at han ikke hadde mer enn ett år igjen å leve, og gikk på cellegift. Han levde i seks år før han forsvant, og da følte han seg verken trist eller smertefull da han døde. Den siste måneden hadde han noe smerter, og ble svakere. Men i seks år følte han seg i kjempe fin form. Han jobbet til og med 20%, for han ville ikke gå hjemme å vente på å dø. Han ble med familien til syden, til sverige for å feire jul hvert eneste år og masse annet. Han hadde det utrolig bra, og passet på å nyte hver dag. Synd at legene gir deg opp - det høres helt absurd ut. Men jeg har troen på at du kan bli både 18, 19, 20 og til og med 25 år om du bare ikke gir opp =) Ønsker deg all lykke!

Guro

15.apr.2009 kl.22:06

Herregud, hvordan de bare kan gi opp deg skjønner jeg rett og slett ikke! Høres helt forferdelig ut, og jeg er sikker på at jeg ikke hadde taklet å få den beskjeden. Heldigvis byr livet på både oppturer og nedturer så vi får krysse fingrene for at det snart kommer en opptur for deg, og at et sykehus vil hjelpe deg videre. Alt håp er ikke ute enda, bare kjemp videre : )

- LEANA

15.apr.2009 kl.22:09

Du er utrolig modig som orker å skrive om dette. Håper det finnes en løsning for deg. Du virker som ei utrolig sterk jente, stå på! ikke gi opp håpet! Tenker på deg..

turid

15.apr.2009 kl.22:11

YOU CAN DO IT GIRL, YOU CAN DO ITjeg har stor tro på deg :)

15.apr.2009 kl.22:11

jag hittade precis in på din blogg och vill bara säga att jag är oerhört ledsen för din skull.. =/*kram*

Aina Johanne

15.apr.2009 kl.22:14

utrolig bra blogg, jeg er svært imponert at du greier og skrive om din hverdag og sykdommen din. Håper du finner et sykehus, vi alle tenker på deg. Håper du kan leve live, som alle oss andre. Du fortjener det, virkelig. Håper alt endre bra til slutt, aldri mist håpet. Kjemp videre, håper du finner det beste. Tenker på deg ..

Benedikte

15.apr.2009 kl.22:19

Herregud, dette er ufattelig trist, jeg får tårer i øynene!Jeg har tro på deg, og jeg synes legene skal ta hensyn til deg og dine ønsker, og ikke minst behov.Du SKAL LEVE Regine, jeg har tro på deg, stå på!Jeg tenker på deg

silje

15.apr.2009 kl.22:19

Hei Jeg leste noen innlegg på bloggen din , :SJeg må si du har det veldig vanskelig , men håber på det højeste at noen sykehus må kunne hjelpe deg , :S

Hagal

15.apr.2009 kl.22:19

Hei. Dette var utrolig trist og frustrerende lesning. Jeg har ingen mulighet til å sette meg inn i din situasjon, ei heller gi noen ord jeg vet kan være en trøst. Jeg kan bare komme en annens ord:Du som bar med nye vintresvøpet i eit slørspunni av liv og død.Ut av moders djupe kjød,inn i verdas grøne lød.Døy og bli født på ny.

PiH

15.apr.2009 kl.22:20

Ord blir fattige, men våre tanker er med deg kjære Regine.varme klemmer fra Lillan og Robert ♥♥

Caroline

15.apr.2009 kl.22:21

Aldri gi opp. Du skal klare dette! Jeg håper du får den hjelpen du trenger og at legene åpner øynene! Du er et forbilde for mange, inkludert meg. Jeg ønsker deg alt godt. Jeg vet ikke hva jeg kan si, ord kan ikke gjøre noen ting. Kunne det bare vært noen som kunne hjelpe deg. Jeg vet de finnes, så jeg håper de kontakter deg og vil hjelpe! Stå på! Du fortjener virkelig hjelpen du trenger!!!

tine

15.apr.2009 kl.22:21

Hei! Jeg har som Mona,-laaaangt her oppe, lest bloggen din en liten stund men aldri sendt deg en kommentar... Ser du har utrolig mange som tenker på deg og beundrer deg! Du er en vakker og sterk person. Du MÅ ikke gi opp, det er alltid håp.... Håper noen vet noe som kan hjelpe deg, det er flere der ute som har eller kjenner noen som har oppplevd noe lignende! Masse masse lykke til! Blir det innsamling er jeg med å hjelper deg. Klem

catarina

15.apr.2009 kl.22:22

Huff Sjokerendes nyheter!! Stå på!!

SOFSEN

15.apr.2009 kl.22:28

20 Kommentarer: Birgitte sa... Jeg vet det finnes en behandling i USA som er svinedyr, men jeg husker/vet dessverre ikke hvilket sykehus osv.. :(15/4/09 19:01 SOFSEN sa... Det er IKKE pengene det står på her!15/4/09 19:03 Linn sa... Jeg skal prøve så godt jeg kan å finne noen ting som kan hjelpe, og jeg tenker på Regine. ;)Vi må gjøre noe for Regine. (hjerte) :)15/4/09 19:05 Monajenten sa... Veldig bra skrevet Sofsen. Regine er så tøff og så sterk, vi gir ikke opp her!Jeg har også skrevet om henne på bloggen min, her trengs det formidling overalt i tilfelle noen vet om noe som kan hjelpe.15/4/09 19:21 Kulekamilla sa... Jeg krysser fingrene for at det SKAL gå bra!15/4/09 19:24 anette marlen sa... Kjempe bra skrevet!15/4/09 19:25 Tore sa... søkte på google og det står at et av verdens ledende sykehus i london har gode kreftbehandlinger. det heter hammersmith hospital og ligger i london. også står det at i sverige er de kommet mye lengre enn norge med bedre behandlinger av kreft. håper det var til hjelp :-) mitt lille bidrag, siden vi synes så synd i regine! alle tanker går til ho.15/4/09 19:31 Theri sa... Håper alt ordner seg får henne. Jeg fikk vondt i meg av å lese bloggen hennes. :(15/4/09 19:51 Caroline sa... Har dere vurdert å gå til media med dette? Media har ekstrem makt i slike situasjoner! Det kan hjelpe mye!15/4/09 20:02 Tinuke sa... Sofie, ditt hjerte slutter aldri å banke for andre mennesker.. det er helt utrolig hvor mye kjærlighet, godhet og omtanke det ligger i deg! Håper ALLE vet det!Jeg har også hørt om hammersmith, be Regine sjekke det ut..og jeg ber/mediterer/hynner og hva faen som går ann for at ingen gir opp Regine, verden trenger en som henne. OG, penger skal så sant ikke være noen hindring.. hele Norge engasjerer seg i Regine sin sjebne, så her trenger man bare tiltak, så kan staten få regninga i posten.15/4/09 20:24 Nikita sa... Du tar alltid så godt vare på folk du, Sofsen :') Vi krysser fingrene for Regine.15/4/09 20:27 AnnieRud sa... Jeg ber for henne, håper dette ender braMoren min jobber på hospits lovisenberg, (kreftsykehus) det er utrolig trist hvor mange som blir tatt av denne sykdommen. La oss håpe det blir en lykkelig slutt for Regine. Skriker ut hvis jeg kommer over noe, kan snakke med moren min også ;) *Peace and love*15/4/09 20:29 Mari sa... Jeg krysser virkelig fingrene for Regine! :D Har nå sittet siden jeg leste dette innlegget, og lest bloggen til Regine, og jeg må helt ærlig inrømme at tårene triller her jeg sitter. Klarer ikke fatte at den jenta er så sterk som det hun er, og syns det er kjempeflott at hun er det :DOg til deg da Sofs: Jeg blir så stolt over å kjenne sånne mennesker som deg! Hjertet ditt banker for alle andre! :) (Det faller en tåre for deg også, fordi jeg blir så glad for at du er som du er, og står på for andre uansett hva det er! :D )Jeg klarer ikke sett ord på hva jeg føler rundt al det jeg har lest nå i kveld, men jeg tenker virkelig på Regine, og krysser alt som kan krysses for henne! Og, jeg er helt enig med Monajenten, dette MÅ formidles! Det skal i hvert fall jeg gjøre! :D15/4/09 20:45 Anonym sa... Det er opprettet en heftig facebook-gruppe dere alle boer joine! Soek paa : Vi som skal kjempe for Regine Stokke! KOm igjen ppl:)15/4/09 20:55 Aina Carolin sa... Jeg får nesten tårer i øynene når jeg leser hennes blogg (og dette innlegget) Jeg holder på med å google meg fram til noe nå, men jeg finner bare ut hvordan dt behandles... Vi må ikke gi opp!15/4/09 20:56 Anonym sa... Et kontonummer er opprettet der du kan gi penger så Regines kamp kan fortsette.Her er kontonummeret: Regines støttekonto: 3930.01.61107 (Sparebank1 Nordvest)15/4/09 21:05 Ainur sa... Sender de varmeste tanker til Regine! Håper det går bra, virkelig!!!!15/4/09 22:11 Anonym sa... ST. JUDE CHILDREN'S RESEARCH HOSPITAL15/4/09 22:12 SOFSEN sa... Takk for tips og støtte, alle sammen! Alt bringes videre til min kjære Reggirock! Tusen takk!15/4/09 22:22 Lisbeth sa... Dette skal Regine klare.

Jon Martin

15.apr.2009 kl.22:28

Stå på videre, du har antagligvis kunn et liv her på jorden, så gjør det beste du kan ut av det, for du veit ikke hva som skjer i ditt neste liv (om det skulle være noe i det hele tatt)Lykke til videre, du er sterk og kommer til å klare deg videre :)God bedring, om jeg kan si det på den måten :)

Linn

15.apr.2009 kl.22:28

Håper dette kan hjelpe http://www.cancercenter.com/ det er noen sykehus med kreft som hoved subjekt i Amerika. De vet mer om kreft der enn her i Norge tror jeg.. Husk at det finnes håp! ikke gi opp!

hanne!

15.apr.2009 kl.22:31

Syntes du er skikkelig tøff jeg. Du gir ikke opp, og det at oppdaterer bloggen din, er bare helt sinnsykt bra. Du skriver om ting du gjør, og jeg har fått inntrykk av at du er en skikkelig snill jente!Aldri gi opp, vær sterk :) !

Venke

15.apr.2009 kl.22:32

Stå på! Jeg ønsker deg alt godt, og lykke til. Ord blir fattige i en situasjon som du er i...

Camilla

15.apr.2009 kl.22:36

Mine små ord kan ikke få deg frisk, det veit jeg. men vil alikevel oppfordre deg til å ikke gi opp! Du har familie, venner, beskjente, ukjente, Norge og HELE bloggnorge bak deg! Vi skal få blogget deg frisk! : )Stå på, du fortjener å oppleve å bli myndig!

T

15.apr.2009 kl.22:39

For en nydelig jente. Ble rørt til tårer når jeg leste dette. Stå på, aldri gi opp. Er helt ufattelig hvor mye enkelte må igjennom!Fortsett å vær sterk, det må ordne seg!! Alle gode tanker.

Sweet Pink Kitty

15.apr.2009 kl.22:41

Det er ikke så mye jeg klarer å få uttrykt nå, etter å ha lest bloggen din, jeg blir bare veldig veldig trist. Du er en sterk jente, det må jeg si, fordi du rører noe helt grunnleggende ved meg. Det er så lett for meg å si: ikke gi opp håpet, men jeg håper du ikke gjør det. Ord blir fattige, men jeg tenker på deg, virkelig.Klem Yvonne

Iselin

15.apr.2009 kl.22:41

Jeg er helt imponert over hvor sterk du virker! Du skriver at kommentarer fra kjente og ukjente er med som en liten støtte, så da tenkte jeg å slenge meg på lasset med all den støtte du allerede har fått! Det er virkelig mange som bryr seg om deg og ønsker deg alt godt. Jeg håper du kommer deg gjennom det! Det er jo så mange som kommenterer her, at det er vel ikke sikkert du får lest alt engang. Uansett så vil alle deg bare godt! Lykke til, fortsett å være så sterk som virker! Det hjelper å være positiv! ;D

Solveig

15.apr.2009 kl.22:43

Dette er stedet, kjære Regine.Houston og Burzynskis klinikk. http://www.burzynskiclinic.com/http://www.exceldiagnostics.com/tour.html

Stine

15.apr.2009 kl.22:45

Lykke til! Tenker på deg!

vilde evelinn

15.apr.2009 kl.22:48

Tårene kom raskt da jeg leste dette innlegget. Men jeg VET og HÅPER at du finner et sykehus som kan hjelpe deg. Og et lite tips; jeg har hørt at Tyskland ligger ganske langt foran Norge, og at mange kreftsyke fra hele verden (vel, europa iallefall) får god hjelp derfra. Lykke til, ikke gi opp! Varme tanker.

monica

15.apr.2009 kl.22:49

hei... kom over bloggen din via en venninnes blogg.. jeg har erfart selv fra familien at humlegården er veldig bra.. i danmark..quante medisin er også noe jeg har erfart fra familien .. med meget god effekt.. erfaringen var at sykdommen gikk mer å mer tilbake uten medisiner fra legene..ialfall lurt kanskje å kombinere dette.. dette er alternativ medisin.... men verdt ett forsøk.. håper det kan hjelpe deg.masse lykke til. ikke gi opp :)klemmer

May Elin

15.apr.2009 kl.22:49

jeg vil egentli prøve å skrive ned noen ord som kan beskrive hva jeg føler når jeg leser bloggen din, men sannheten er det at jeg har ikke sjangs i havet til å finne de rette ordene som kan beskrive alle tankene jeg har i hodet nå. du er så sinnsykt sterk som skriver om dette, å du gjør noe ut av situasjonen. du klager ikke, men du står på å gjør det beste ut av det å skriver om det så andre folk kan forstå.. det står du virkelig i respekt for!. ingen som ikke har en sånn diagnose kan forstå å føle det samme som deg, selv om vi klarer å sette oss inn i det å prøver å se for oss situasjonen, men til og med det er så ufattelig hardt å følelsesladdet. mange tanker... jeg vil bare si at du er unik og jeg respekterer deg, du har rett og slett endret synet mitt på livet, at man ikke kan sitte å klage over litt hodepine osv... folk har det verre, og alikevell klager du ikke. du må stå på, ikke gi opp! skal love deg du er i tankene mine! ønsker deg all hell og lykke, håper ting går i din retning å at sola skinner på deg!. ceep strong! varm hilsen fra Kristiansundjente :)

Cecilie

15.apr.2009 kl.22:50

Ikke gi opp Regine! Håper det er noen sykehus der ute som kan hjelpe deg!Heier på deg!

Janne

15.apr.2009 kl.22:51

Ja, regine, du SKAL dø... Men det skal ikke være før om 80 år :) Har skrevet et blogginnlegg om deg, og håper at det går fint. Du skal overleve, leve et langt og fint liv :) Tenk positivt! Dette skal gå bra :) Hilsen en som støtter deg 100 %

benne

15.apr.2009 kl.22:51

hei! jeg fikk vite om deg igjennom en klassevennine, som følger din blogg daglig.min mor døde av kreft når jeg var 8 år, og jeg fikk samma kreft når jeg var 10 år. Jeg skjønner hvor vanskelig du har det, og det er ikke lett det du går igjennom. min familie hater norske leger så jeg fikk 3 spesialister i utlandet, en ifra USA og to ifra Tyskland. vis du vil kan du sende meg en mail om hva du trenger hjelp til og hvor dårlig du er nå. så kan jeg kontakte mine leger å spørre dem om de vil se inn på saken din. jeg var sist å opererte i Februar i år. og jeg vet hvordan leger er i norge, de surrer og er uarfarende! norge er et tullette land. Derfor valgte jeg å opperere og ha leger fra andre land enn Norge. hilsen en som forstår deg, lykketil!

Vivian Yuen

15.apr.2009 kl.22:55

Uff. Så trist at de ikke kan hjelpe deg! Leger i norge er uerfarene, det er nok lurt å ta en sjans i utlandet. Lykke til!

Charlotte

15.apr.2009 kl.22:59

http://charlottehan.blogg.no/1239828363_s_fort_kan_livet_snu.htmlEt innlegg dedikert til deg. Alle varme tanker til deg! Stå på og lykke til. Beundrer styrken din!

HiLDE

15.apr.2009 kl.22:59

http://hildel.blogg.no/1239828218_wwwsinoberbloggno.htmlJeg syns så ufattelig synd på deg, masse lykke til videre!

Helix

15.apr.2009 kl.23:00

Regine, du må fortsette å være så sterk!Jeg får så vondt av at du har det så jævlig, for å si det rett ut!Hjelpen kommer, du kommer til å leve et langt liv.Hva enn du gjør, Regine, så gi ALDRI opp håpet.Hjelpen kommer, dette kommer du deg gjennom.Verden er urettferdig, hvorfor akkurat deg?Hvorfor må noen i det hele tatt gå gjennom dette?Følger bloggen din, tenker på deg hver dag og jeg ber for deg, kjære Regine.Vær sterk, du blir bra igjen!

Tonje Solstad

15.apr.2009 kl.23:02

stå på Regine, det finnes vell NOEN sykehus som kan hjelpe deg!HOLD DEG RETT og gjør de rette tingene !

Malin Chanel

15.apr.2009 kl.23:03

Jeg gråter av bloggen din.. Så utrolig trist. Hold on, be strong. Jeg heier på deg:)

Mamma'n til Leonie

15.apr.2009 kl.23:04

Blir veldig lei meg av å lese bloggen din nå :( Det må da være et sykehus som er villig til å hjelpe deg videre,,som ser en mulighet!!!! Du er så utrolig STERK og FLOTT, og jeg håper virkelig at dette går riktig vei- det SKAL det, og det MÅ det!!!!! Mange gode klemmer til deg

kristine

15.apr.2009 kl.23:07

Ikke gi opp! Masse lykke til Reis til usa og få de medisinene og den behandlingen som vil hjelpe deg. Dem strekker seg lengre der en i norge. Stefaren til en vennine av meg ble "gitt opp" i norge, han reiste til USA, noe som har dempet kreften veldig, og han tror virkelig på det. Masse lykke til !

STINECHARITE

15.apr.2009 kl.23:09

Stå på! Å aldri mist håpet! Dette fårtjener ingen! Verden er urettferdig! å bloggen din rører mange hjerter! Hvertfall mitt. Både du og bloggen din er helt imponerende. Hold mote oppe!

Elisabeth

15.apr.2009 kl.23:09

Hei kjære Regine! Prøver å spre ordet så godt som jeg absolutt kan, og har allerede skrevet en del om deg her: http://elisabethblog.wordpress.com/2009/04/15/god-paske-kj%c3%a6re-regine/(Skrev også om hvordan påsken min var, så nå føler jeg meg slem, du fortjener et helt innlegg alene, så forvent deg det!)Er du født i 92 eller 91? Det er helt utrolig at du er på min alder, og at vi har helt forskjellige framtider, sånn sett. Du er en utrolig vakker og tapper jente som fortjener bedre! Men så er kanskje du den som skal lære verden noe... (du er uansett helt utrolig). Jeg håper du leser innlegget mitt for jeg gir virkelig alt der, og du må vite at du er mye omtalt både i vennegjeng, på facebook og mellom skolekamerater av meg som Sofsen og Cristina Fraas (bruker bloggnavn for at du skal vite :)).LYKKE TIL, JEG TENKER PÅ DEG OG BER FOR DEG.Elisabeth

Gina

15.apr.2009 kl.23:10

Du virker som en flott og sterk jente! Stå på!Alle varme tanker går til deg!

Maria

15.apr.2009 kl.23:10

Ikke gi opp, Regine!!! Jeg sitter å gråter av å lese om livshistorien din den nermeste tiden. Jeg bringer all min lykke til deg! For all del, lykke til!

Pernille

15.apr.2009 kl.23:16

hei igjen! nå ligger jeg med tårene i mine øyne! jeg er så trist. tenk på alt det du må gå gjennom, og vi, vi "nyter" livet... det er så urettferdig!! du skal klare deg! UANSETT! du blir 18 år. du skal feire 18års dagen din! DU SKAL, DU SKAL, DU SKAL! du har slitt nokk lenge nå, så nå er det din tur til å få en god nyhet! det trenger du! stå på, jeg vet du er sterk nokk!:)) tenker på deg!

theresekristina

15.apr.2009 kl.23:18

Værsåsnill, ikkje gje opp!

Marthe

15.apr.2009 kl.23:18

kjære kjære Regine.Dette er helt forferdelig! Jeg sitter her sjokkert, di kan virkelig ikke bare gi deg opp på denne måten .Du må i hvertfall ikke gi opp kampen søta, du har så mange som kjemper sammen med deg!Du er ikke alene, du vet vi alle sammen skal klare dette!Du fortjener å bli frisk, du fortjener det virkelig.Du er en sterk jente, stå på til det ytterste!Vi skal klare det! Mange varme tanker og klemmer fra meg!Tenker på deg.

Karoline!

15.apr.2009 kl.23:19

Du har sjanser, kjære deg! Jeg har hørt om flere hundrevis av folk som vil hjelpe deg. Jeg støtter deg i alt, det finnes så mange behjelpelige her for deg. Du får ikke lov til å dø :) Så lenge det er liv, er det håp!

Maria

15.apr.2009 kl.23:19

Dette skal gå bra regine. Medisiner og leger er ikke alt. Vet ikke om du har sett "The secret"? Om ikke, ta en titt på den. Dette skal gå bra det. Vi alle tenker på deg, vi alle tror på deg, og vi alle har blitt glade i deg for det du gjør og måten du er så åpen.Jeg vil at du skal se for deg dagen du får beskjeden om at du er frisk. Gleden du føler. Hva du skal gjøre. Og tenk dette om og om igjen. Se filmer du blir glade av. Le masse. Det er ikke bare utsiden av kroppen som leger seg selv - innsiden gror på samme måte, sålenge du tar vare på den.Tenker på deg :)

Linn

15.apr.2009 kl.23:20

Helt utrolig blogg..Jeg gråt av innleggene dine.Stå på vidre! Jeg vil se blogging med overskrift "jeg er frisk" ..

sirkeline

15.apr.2009 kl.23:21

Hei igjen Regine! Jeg har vært i kontakt med Espensteen.com og han har visstnok tatt kontakt med deg gjennom din hjemmeside. Les hans blogg og vær så snill å ta kontakt med de som har behandlet han slik at du også får en sjans. Lykke til! Tenk positivt, selv om jeg kan tenke meg at det ikke er lett akkurat nå. Vi er mange som tenker på deg. Natti Natt!

Amalie

15.apr.2009 kl.23:22

Ikke gi opp Regine, vi er her og støtter deg! Jeg vil også be for deg, selvom jeg ikke er særlig kristen akkurat, føler jeg at det hjelper å be. Varme tanker fra Amalie

karoline louise

15.apr.2009 kl.23:22

Jeg kan inrømme at jeg aldri har hørt om deg før i dag.Jeg er fremdeles bare 15, og har i løpet av dagen bestemt meg for å bli blodgiver, organdonor og benmargdonor og alt som er! Jeg har brukt dagen min på å lese hele bloggen din, når jeg hørte sangen til Sofsen, gråt jeg litt. Håper på det beste for deg. :-)

Linnhege

15.apr.2009 kl.23:22

Stå på! Du klarer dette , du er fantastisk sterk!!! Ikke gi opp!

15.apr.2009 kl.23:23

Kjære Regine!Forferdelig trist å lese om ditt liv med sykdommen.Det knyter seg i magen,, så sterk du er! Du er så positiv og energisk. Ikke mange som er s får så utrolig vondt av deg & ikke minst de som står deg nærest.. Gudom deg. Jeg ber for deg og håper dette går rette veien. Helt forferdelig situasjon dere nå sitter i!Tenk positivt! Dette skal du klare! Du er så vakker :-)Venninnen min har selv vært innlagt på Rikshospitalet, den gang var hun 13 år, der lå hun på isolat i 1 år. Heldigvis gikk alt bra til slutt! Og jeg håper og tror det vil ordne seg for deg også! Tenker masse på deg, dette var utrolig trist å lese.. Får helt gåshud.. Jeg skal følge med videre! Utrolig dyktig fotograf er du også!Husk at kunsten er å tenke positivt! Alt ordner seg til slutt :)Krysser fingrene for deg!Masse lykke til videre! :o)

Trude

15.apr.2009 kl.23:24

Håper så sinnsykt at du kommer deg gjennom dette! At noen der ute i den store verden kan hjelpe. Som nevnt her oppe, media har stor makt når det kommer til slike ting. Bruk det for hva det er verdt!!Ber og håper med deg Regine!!

Christina Langbakken

15.apr.2009 kl.23:24

humlegården i danmark???

Tina :)

15.apr.2009 kl.23:28

Hei. Jeg ville bare si at du er en utrulig sterk jente, og bare stå på! Det e mange jeg kjenner som har fått dødsdommen sin også, men som enda lever i dag 10 år etter. Det e bare enkelte som gir lett opp, og enkelte sku ikke få låv å vært leger.Av de jeg kjenner, de har reist til andre land å fått behandlig. Bare stå på, du har all rett til å få den behandlinga du kan få. Og ingen har låv å gi opp!Og du har masse utrulige fine bilder på bloggen din :)

Christina Langbakken

15.apr.2009 kl.23:30

eller er dette noe?: http://www.bangkokhospital.com/eng/Wattanosoth_Cancer_Hospital.aspxvær snill å sjekk det ut...

Malin

15.apr.2009 kl.23:35

Hei. Eg har ikkje ord som kan trøste deg eller familien din. Eg håper virkelig alt kjem til å gå bra med deg. Men eg håper du tar deg tid til å lese innlegget mitt på bloggen min. Det er til deg, og det inneheld alt du har fått meg til å innsjå. Takk

Simon

15.apr.2009 kl.23:35

Jesus redder deg om du vil!Jeg ber for deg.

Anita

15.apr.2009 kl.23:36

Hei. Jeg kom inn på siden din via Trine Grung sin side - akkurat nå. Så forferdelig det du er igjennom nå! Jeg vet at ord blir fattige i en slik stund. Jeg har selv vært kreftsyk, men er så heldig at jeg har fått bli frisk. Og - jeg tror det vil ende godt for deg også. Stå på kjære deg!! Gi ikke opp! Du er en fantastisk jente! Jeg er imponert over deg!! Jeg sender deg mange varme tanker. Masse lykke til. Klem Anita :)

Hilde

15.apr.2009 kl.23:38

Varme tanker til deg. Du virker som en ganske fantastisk person med en stort pågangsmot. foresten tar du superbra bilder, ble helt imponert. Håper du ikke gir opp, og blir frisk igjen så du kan fotografere masse, dra på festivaler og gjøre alle de andre tingene som gjør deg glad i livet :) Selv om jeg ikke kjenner deg tenker jeg på deg...

Åshild

15.apr.2009 kl.23:41

Dette er så utrolig trist! Jeg ber, selv om jeg ikke er så veldig religiøs, for at ting skal gå bra til sist. Jeg beundrer motet ditt og det at du klarer å være så sterk i en slik umenneskelig situasjon. Tankene mine er hos deg

Sandra

15.apr.2009 kl.23:43

Ikke gi opp Regine, dette skal gå bra! Tenker på deg :)

Jenny

15.apr.2009 kl.23:44

Hele Norges bloggere tenker på deg!!

Iris

15.apr.2009 kl.23:46

Denne bloggen gjorde virkelig intrykk på meg! Krysser fingrene for at det finnes en løsning. Tenker masse på deg nå!

15.apr.2009 kl.23:46

Kanskje du skulle prøve å kontakte media ?? dem kan kanskje få fart på ting..

veronica

15.apr.2009 kl.23:47

Ikke gi opp!! Det finnes noen som kan hjelpe deg, er så mange som vil hjelpe deg. fortsett å ha håp, mange som tenker på deg og vil hjelpe deg! Syns du skal ta dette til media også..

alice

15.apr.2009 kl.23:48

Du er sterk! Ikke gi opp, Regine. Tenker på deg !

Anonym

15.apr.2009 kl.23:49

Jenta som fortjener prisen over alle priser, det er deg det. Håper ikke slaget er tapt, for det er virkelig ingen som fortjener å vinne mer enn deg. Du er jenta med ryggrad, meninger og en sårbarhet som vi alle ser opp til.

Jorunn

15.apr.2009 kl.23:50

Kjære, kjære Regine... dette syns jeg er for gale....Jeg har ikke peiling på sykehus som kan hjelpe. Men ta for all del kontakt med Espen Simonsen som har siden gjør en forskjell!! (http://www.gjorenforskjell.no/index.php?sideID=30&ledd1=51)Da jeg leste der inne igår og sjekket ut virker jo dette kanskje som en mulighet... Jeg vet ikke hva jeg skal si... Jeg skal hvertfall søke og google og forhøre meg til jeg blir grønn og blå... Vi gir ikke opp..Se alle du har med deg!!!! Ta kontakt med han!

Linn

15.apr.2009 kl.23:50

dette blogginnlegget satte meg litt på plass. her sitter jeg å tenker på problemer som egentlig er ganske ubetydelige. takk for at du skriver.Ikke gi opp!

Hege

15.apr.2009 kl.23:52

Så utrolig sterk å lese det som skjer med deg. Jeg blir helt satt ut og tenker mye på hvor fælt livet kan være. Du må stå på og IKKE gi opp! Det er ditt liv, dine muligheter og ditt krav på behandling. Forlang at legene gjør noe hvis det er en mulighet. Alle tenker på deg og støtter deg. Dette klarer du, Regine!

mariah

15.apr.2009 kl.23:52

Ikke gi opp regine!!!!

Silje

15.apr.2009 kl.23:55

Du er sinnsykt sterk, Regine! Du er en inspirasjon for mange der ute!Jeg, og veldigveldig mange andre, tenker på deg. STÅ PÅ!!

ida

15.apr.2009 kl.23:59

ord er alt for fattige, jeg vet ikke hva jeg skal si. livet er så urettferdig, men du er en fantastisk sterk jente! jeg leser bloggen din, jeg gråter, jeg beundrer deg, jeg har aldri opplevd en så sterk person som deg. du må ikke gi opp, det finnes en løsning! ikke mist troen, regine! hele norge ber for deg

Tonks

15.apr.2009 kl.23:59

Det er utrolig frustrerende å sitte her i sofaen å ikke få gjort noe for å hjelpe! Du er helt fantastisk, vet du det? Alle tankene, bildene og blogginnleggene er en kjempestor inspirasjon for resten av verden. Fortell oss hva vi kan gjøre for å hjelpe, og vi gjør det. Google ga ingen resultater, men ser det er mange som har kommentert at du burde gå til media. Gjør det! Det kan hjelpe. Alle småting hjelper. Ps. Du er månedens blogg på siden min. Håper flere kommer inn hit for å hjelpe/lese.

Maren

16.apr.2009 kl.00:00

Regine, du er kjempesterk!! Og fortsett med det, for dette skal gå bra! Ønsker deg masse lykke til!

j annicke -

16.apr.2009 kl.00:08

du er sterk, aldri gi opp! dette klarer du!! masse lykke til !

Lisa

16.apr.2009 kl.00:09

Jeg skjønner om denne kommentaren ikke hjelper stort, ikke vet jeg om du leser den heller, men hvertfall har jeg ikke hjerte til å ikke legge igjen en kommentar. Jeg tenker på deg hele dagen, og jeg skjønner ikke hvordan det går ann å "gi opp" et menneske, det går bare ikke. Håper det finnes en siste løsning og at du snart kan bli god, jeg ønsker deg lykke til videre, og håper inderlig at det skjer noe bra.

IRIS

16.apr.2009 kl.00:12

De må aldri gi opp :( stakkar deg. håper det ordner seg for deg!!

Hench

16.apr.2009 kl.00:13

Hei Regine. Du er utrolig sterk, vanvittig historie du forteller.Vet ikke om jeg har mye å bidra med. Min far døde for snart tre uker siden av kreft. Det gikk fort. Vi var imidlertid i kontakt med sykehuset Medicor i Toronto, Canada (http://www.medicorcancer.com/). De viser til veldig gode resultater med en medisin som tidligere er blitt brukt til å helbrede en annen sjelden sykdom (husker ikke hvilken). Forskningen på dette er imidlertid ikke kommet veldig langt, sykehuset selger likevel medisinen til kreftpasienter. Etter en del research kom vi frem til at min far skulle forsøke denne medisinen. Han var imidlertid for syk til at vi noen gang kom i gang med behandlingen. Vet ikke om denne er aktuell for din sykdom, men om du kontakter dem så er de veldig kjappe med svar.Mitt råd: Dersom du mener at standardbehandling med cellegift etc. ikke er godt nok så prøv noe annet fortest mulig. Du sier at du er i god form, sett i gang nå med alternativ behandling. Dersom legene sier at de ikke kan redde deg med konvensjonell behandling så har de som regel rett i det.Kontakt meg på henchmn@gmail.com om du ønsker mer informasjon om behandlingen jeg nevner.Ønsker deg uansett lykke til. Ikke gi deg.

Lea

16.apr.2009 kl.00:15

"Men jeg føler det at hva hjelper det egentlig". Hva er det fornoe å si?

Marit

16.apr.2009 kl.00:16

Hang in there Regine. Når du er sterk og villig til å ta opp kampen skal du absolutt gjøre alt for det! Men vil også gi et råd, om jeg får lov; tilbring hver eneste dag fremover med mennesker som tilfører deg noe positivt, som du er glade i, som gir deg mye og som du kan gi mye til. Hver eneste dag er gull verdt, om man skal dø om 1 år eller om 70. Ønsker deg alt det beste og tenker masse på deg og dine rundt deg som støtter deg max i denne kampen for livet. Ha en fin dag i morgen og dagen etter og husk å smile og le sammen med dine kjære og nære så ofte du kan. Du er en sjøstjerne som skal ut i havet, for hver sjøstjerne fortjener å bli reddet!

Lene - Karin

16.apr.2009 kl.00:16

off, tragisk!!! får heilt vondt av å høyra detta som du skrive i bloggen!!du må ikkje gje opp, sjøl om livet no e tøft!!! kor lenge har legene gitt deg å leva??

Marthe

16.apr.2009 kl.00:30

Jeg oppfordrer alle rundt meg, både familie, venner, kolleger, medstudenter til å lese bloggen din og gjerne komme med et bidrag til den nyopprettede kontoen. Dersom det dukker opp en behandlingsmulighet bør ikke økonomien være et hinder. Alle dere andre som også støtter Regine, spre ordet og ta i bruk alt av vårt nettverk. Bruk de kontakter dere har rundt omkring!Håper med hele meg at det finnes behandlingsformer et sted der ute som kan hjelpe deg, Regine. Tenker på deg og familien din..

Helge

16.apr.2009 kl.00:35

Du er fortsatt vakker!!!

Raymond

16.apr.2009 kl.00:47

Hei Regine.. Dette er første gang jeg leser bloggen din, jeg vart sjokkert over hvordan du har hatt/har det. Å vente på å dø er ikke akkurat det man ønsker i livet! (har lest alt sammen)Jeg vet ikke om noen spesielle leger eller sykehus, vil så gjerne hjelpe deg, men vet ikke hvordan!Jeg syns du er skikkelig sterk, ikke mist håpet, til og med det ser ut som om det er over! mirakler kan skje!! kroppen din kan takle det!! Ha håpet ditt oppe!! du er en vakker person med vakker personlighet! Og du lager vakre bilder! Eneste jeg kan gjøre! er å ha håp for deg : )) men jeg skal sjekke lit rundt for å se det er noen jeg kan bidra med, ikke gaver, men noen som kan hjelpe deg!!Ha håpet oppe!! se hvor mange som komenterer som *passer* på deg! Vi vil ikke miste deg!

Silje

16.apr.2009 kl.01:06

Har nå sittet å lest igjennom HELE bloggen din, alle innleggene. Først vil jeg bare si at du skriver utrolig bra! Jeg vil ønske deg masse lykke til, krysser alle fingre å tær for at dette skal gå bra!!!

Carina

16.apr.2009 kl.08:52

Hei Regine.jeg har sittet her og lest gjennom bloggen din i dag, å jeg blir utrolig trist når jeg hører på historien din. jeg har selv en venninne som har kreft og har hatt det i 3 år nå snart. hun har bodd på sykehus i store deler av denne tiden. både i sverige og i bergen. hun har vert på et sykehus i Lund i ssverige. der hun har fått den hjelpen som ikke sykehusene i norge ikke kunne gjøre. det er en støtteside på facebook som heter "lykke til siv anette - dette går bra! Vi tenker på deg

Stine

16.apr.2009 kl.08:58

Jeg vet ikke om noen har skrevet det som kommentar enda, men jeg vet om et sykehus i USA, En mann med Navn Espen Steen tar nå bruk av denne klinikken i Houston- Texas. Klinikken heter The Burzynski Clinic, og har hjulpet utrolig mange mennesker. Mange som har fått beskjeden om at de skal dø, men har blitt friske etter 5 år fordi de gikk på akkurat denne klinikken og fikk behandlingen av Dr. Bruzynski. Du kan se på nettsiden til klinikken på: www.cancermed.com. du kan også lese om historien til Espen Steen på www.espensteen.com.Dette koster desverre veldig mye penger, mellom 70 000 - 80 000 i måneden. Jeg vet ikke om dette er aktuelt for deg. Espen steen har vertfall hatt kronerulling på dette og lagt ut kontonummer, og blitt støttet veldig mye. Jeg tror folk ville også støttet deg! for alle penger i verden kunne vel ikke måles med et langt og godt liv?Dette er bare et forslag, siden du spurte om klinikker. Lykke til videre, og jeg krysser fingrene for deg.

Karianne

16.apr.2009 kl.10:00

Jeg håper sykehus i utlandet eller andre alternative måter som flere folk her har anbefalt kan hjelpe deg. Masse lykke til!

Therese Hansen <3

16.apr.2009 kl.10:42

Ikke gi opp i letingen etter et sykehus, det finnes et sykehus der ute som kan hjelpe deg! Jeg vet desverre ikke om noe sykehus å anbefale, men hvis alle som donerer penger, leser bloggen din eller støtter deg på en eller annen måte hjelper til med å finne et sykehus til deg skal vi klare det. Ønsker deg masse lykke til videre og håper det ordner seg! : )

Camilla

16.apr.2009 kl.11:49

jeg syns du er er vakker og veldig, veldig modig.

Håvard

16.apr.2009 kl.12:17

Ikke gi opp! : ) Du finner nok ett sykehus!

Petter

16.apr.2009 kl.15:48

Du kan ikke gi opp! GI ALDRI OPP! Du er et flott menneske som burde ha rett til å leve, akkurat som oss!!!!!

gunlaug :-D

16.apr.2009 kl.16:36

jeg vet ikke hvem du er, men jeg beundrer deg :-Ddu er så utrolig vakker, og du er sann helt. never say never, jeg vet det kommer til å gå. Regine, ver så snill og tro, alle er så glad i deg :-D

Marte

16.apr.2009 kl.16:50

Stå på! Håper alt går bra, for det tror jeg at det vil! :) Du er sterk, og du viser bare her for en sterk person du er. Jeg kjenner deg ikke, men dette går virkeli inn på meg! Aldri gi opp! :)Klem! :)

ninahs

16.apr.2009 kl.17:40

jeg kjenner deg ikke, jeg bare var inne på nas.blogg.no og fikk da vite om deg!!jeg håper at du finner et sykehus som kan hjelpe deg !

Lisa

16.apr.2009 kl.17:49

Ikke gi opp! Eg er elt sikker på at dere finner et sykehus her i verden vi lever i, som kan gjøre deg frisk. Håper virkelig at du blir frisk! Krysser fingrene!

monicas

16.apr.2009 kl.17:51

For ei flott jente du er...¨det å la oss ta del i livet ditt, er ganske sterkt. Jeg har lest bloggen din, å tårene renner.....gode tanker sendes:)

tønsberg

16.apr.2009 kl.21:18

Jeg skal be for deg ikveld om at du skal bli frisk! :)

maritarylander

16.apr.2009 kl.22:23

Lykke til!Håper virkelig du finner noen som kan hjelpe deg :)

Madlen

17.apr.2009 kl.09:13

Hei,Har lest en del tyske blogger om de beste kreftsykehusene i Tyskland og de er her.Ta opp kontakt rask! Jeg håper de kan hjelpe deg! Var du i Trondheim og Oslo allerede?http://www.charite.de/en/charite/http://www.heidelberg-university-hospital.com/http://www.uniklinik-freiburg.de/ip/live/index_en.htmlTa vare på deg...Gode tanker sendes :) Ikke gir opp!Hilsen Madlen

Hilde Seiersten

17.apr.2009 kl.10:55

Kjære Regine, dersom du ikke har fått det med deg så vet jeg at Mayo klinikken i USA oppererer\behandler noen ganger hvor andre ikke gjør det http://www.mayoclinic.org/Jeg ønsker deg alt godt.

Hermine

17.apr.2009 kl.11:17

Cedars Sinai. Anerkjent i forhold til kreft

Mona

17.apr.2009 kl.11:40

Forferdelig det som har skjedd, tenker på deg og dine. Kjenner deg ikke, men jeg føler med deg... Stå på, du virker som ei sterk jente! Ønsker deg alt godt videre, klem Mona :)

Lene

17.apr.2009 kl.13:11

Hva med å prøve noe alternativt? Man må huske på at legene ikke alltid har alle svarene. Leste i ukebladet Hjemmet om ei som hadde kreft med spredning, var oppgitt av legene og nå er frisk. Du kan jo sjekke ut denne siden: http://www.godtfredsen.no/God bedring, ikke gi opp, det finnes muligheter der ute!Klem Lene

beundrer

17.apr.2009 kl.14:29

Hei, jeg har fulgt med bloggen din helt fra starten. Selv om jeg ikke kjenner deg føler jeg veldig med deg, som alle andre gjør:)Har dere prøvd å kontaktet andre utenlandske sykehus? USA? Jeg tror de er mye flinkere enn her i Norge! Norske leger er flinke men de har mye å lære av USA mener nå jeg. Har hørt mange historier om folk som har kreft som har blitt "gitt opp" av norske sykehus fordi de ikke har mer kapasitet til å hjelpe 100%. Menneskeliv fortjener 100% hjelp!!! Særlig når det er så ungt! Ikke gi opp uansett! Og som du skrev i ett annet innlegg her om det at det kanskje hadde vært best om du aldri ble født, bare tull å tenke sånn!!! Du kan ikke noe for at du ble syk. Dessuten må du og dine tenke på alt det fine dere har sammen og alle fine minner:) Vi alle skal engang dø, ingen vet eksakt når. Jeg kan dø imorgen uten å vite. Jeg velger derfor å tro at de som er igjen etter oss husker oss for det gode vi gjorde mot de vi var glad i;) Tenker på deg! Lykke til

Camilla

17.apr.2009 kl.15:45

Karolinska Institute at Danderyd Hospital, Stockholm, SUEDE!!!Sjekk ut!

linntheresefi

17.apr.2009 kl.16:04

hvis du så i det synet ditt et amerikansk flagg så burde du vell kanskje satse på det? hmm.. Men lykke til :)

Kristin

17.apr.2009 kl.16:25

Jeg får så vondt inne i kroppen og sjelen når jeg leser om hvordan du har det. Jeg veit ikke hva jeg skal si, men du må aldri gi opp kjære deg. Aldri. Jeg er selv et hjertebarn som kommer til å trenge hjerte oprasjon senere. Riksen ga meg feilmelding en gang før jeg var der, så mitt tips er å ikke stole for mye på de. Ikke i den forstand at de ikke er til å stole på, men når de sier de ikke kan gjøre mer for deg, så.. Ja.. Bare ikke gi opp. Dette er det ene livet du har fått utdelt. Lev livet, lille venn. Ønsker deg MASSE lykke til videre.

Anonym

17.apr.2009 kl.21:12

Det finns läkare i USA som kombinerar västerländsk läkekonst med österländsk läkekonst som har fina resultat med sina patienter. Deepak Chopra och hans kollegor är ett sådant exempel.

martine

17.apr.2009 kl.22:27

god bedring.

Trine!

18.apr.2009 kl.06:15

Har lest igjennom bloggen din og syntes du er en utrulig modig jente! Og enda bedre er det at du tør å blogge om dette, stille spørsmål rundt hva som skjer og ikke minst leve videre med at du kanskje ikke her til neste år. Du er utrulig tøff! Du burde prøve å høre med et av de beste sykehusene jeg har hørt om, UCLA sykehus (I los angeles, California, USA). Krysse fingerene

KrisYu

18.apr.2009 kl.11:22

Hei.Ville bare si at de sa det samme til faren min, han hadde liksom bare 2 månder på seg, men levde i 6 år..... bare stå på, vet ikke hva som er rett å skrive , men ...håper du klarer det !

stine

18.apr.2009 kl.12:40

TA KONTAKT MED VERTIKAL HELSEFORSIKRING OG BE PÅ DINE KNÆR OM Å FÅ EN LISTE OVER HVEM SOM ER SPESIALISTER PÅ DETTE FELTET. VERTIKAL SITTER PÅ LISTER OVER ALLE SPESIALISTER I VERDEN.

Anne

19.apr.2009 kl.02:20

Hei Regine!Følger kampen din og beundrer deg for styrken din.Lurer på om du har hørt om laetril/vitamin b17?Her er en interessant artikkel: http://www.dagbladet.no/dinside/2007/10/31/516819.htmlKan kjøpes her: http://www.caredirect.eu/supplements/vitamins/hunza-vitamin-b17-capsules(Tjener ikke noe på det selv, altså, men har lest en del om det pga kreft i familien.)Lykke til videre!

benedikte

19.apr.2009 kl.13:18

bare stå på videre ! lykke til !:D

Cathrine

20.apr.2009 kl.11:29

Syns det er sykt at de bare sier "Sorry mac, det funker ikke!".. Hva med å prøve? Når det er DITT ønske. Hva med å fokusere på at det kan gå bra? Hva med dine meninger og ønsker for DIN kropp? Sykt, dette er helt sykt.. Skjønner meg virkelig ikke på sykehus og legepersonell i det hele tatt. En så ung og håpefull jente, som VIL prøve, så nekter de?! Det er en skam.. Stå på! Du får det til ;) Klem

Renate Nikolaisen og Christina Korneliussen

20.apr.2009 kl.13:02

Hei! Vi bor i Spania, et stykke utenfor Alicante. Her har vi et sykehus som heter Hospital Clinica Benidorm som har fått pris og er kåret til et av verdens beste sykehus innenfor kreftbehandling og kreftforskning. Vi går på norsk skole her (helsefagarbeider) og har vært utplassert på praksis på dette sykehuset. Det er også en norsk tolk på dette sykehuset som jobber med alle norske pasienter som kommer dit. Han er veldig behjelpelig og om du ønsker, kan du ta kontakt med oss per mail og få navn, tlfnr osv. Lykke til! mailadresse: nate19491@hotmail.com

Marie

21.apr.2009 kl.14:09

Veit ikke helt hva jeg skal si, men vil si lykke til. Håper du finner et bra sykehus! Krysser fingrene for deg.

22.apr.2009 kl.13:54

Det er en svært anerkjente barneklinikken i Tübingen i Tyskland. Kansje dem kan hjelpe deg..

:-)

22.apr.2009 kl.16:43

Hørt om paracelcius klinikken Regine?

Håp

22.apr.2009 kl.23:34

Kjære RegineOrd blir en slik fattig trøst. Jeg har sittet i flere timer og lest igjennom bloggen din. Og du har min dypeste medfølelse. Jeg er 27 år og for to år siden fikk jeg en kreftdiagnose, den går absolutt ikke ann å sammenligne med det du går igjennom nå, men jeg var på det tidspunktet i en svært spesiel situasjon og vi søkte da informasjon i utlandet. Heldigvis klarte de å behandle meg her i Norge. Men pga at vi undersøkte en del kom vi over http://www.mayoclinic.org/ som jeg vet har klart å behandle mennesker som andre har gitt opp. Og som andre sier her, har du mulighet, så bruk nettverket ditt til å gjøre undersøkelses arbeidet for deg, slik at du kan bruke kreftene dine på å komme deg igjennom dette.Du er i mine tanker

Ragnhild

23.apr.2009 kl.16:39

Ikke gi opp!

23.apr.2009 kl.18:55

jeg ber for deg, legger deg i guds henderanbefaler deg å høre på denne sangen! http://www.youtube.com/watch?v=GMqddilXO68&feature=related IKKE GI OPP

Hedda

23.apr.2009 kl.22:36

Broren til en familien min kjenner, er blitt sendt til et sykehus i kiel som skal være veldig bra. Det kan være verdt et forsøk å ta kontakt. Jeg håper du finner en løsning, og ønsker deg alt vel :)

Anniken : ))

27.apr.2009 kl.13:22

Jeg skal be for deg at du blir frisk :)

mia

26.nov.2009 kl.19:38

Jeg vet om flere sykehus i USA som har kurrert flere mennesker.

Håper det finnes et sted for deg !

Jeg håper flere vil hjelpe deg å lete! det vil iallefall jeg gjøre!

Skriv en ny kommentar

Regine

Regine

18, Kristiansund

Har fått diagnosen MDS/AML - her vil jeg beskrive hvordan det er å leve med/bli behandlet for det. Lurer du på noe? regine1000@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten