Et innlegg skrevet for dere

Jeg følte bare for å si at jeg er så utrolig takknemlig for all den støtten jeg får fra dere. Hvert eneste ord betyr så utrolig, og hjelper meg til å holde motet oppe. Jeg så veldig mørkt på ting i helgen, jeg gjør vel kanskje fortsatt det, men deres fine ord hjelper meg til å ha et større håp. Jeg er så glade i dere, både dere som er kjente og ukjente.

Jeg har fått fine gaver fra enkelte. Jeg fikk påskeegg og et fint kort fra Ida og Maiken. det var utrolig fint gjort. Tingene oppi egget falt i smak, og tegninga av meg på quart fikk meg også til å trekke på smilebåndet. Moren til Martin har strikket sokker til meg og skrevet et fint kort. Jeg ble kjempeglad, og utrolig nok satt sokkene som støpt. Hun hadde til og med strikket navnet mitt på sokkene, noe som gjorde dem ekstra spesielle. Tusen takk!

Når det er sagt, så er det ikke bare nå jeg har fått fine gaver og ord. Også gjennom hele denne prosessen har folk vært snille og gitt meg gaver. Både fra familier, venner og kollegaer av mamma. Blomster, kort, penger og vin har kommet godt med, og jeg er så utrolig takknemlig. Martin har også gitt meg så utrolig mange gaver. Roser, cd'er, filmer og fine kort. Hver gang har jeg blitt så glad at jeg har tydd til tårene. Men man trenger ikke gi gaver for å vise at man bryr seg. Fine og støttende ord er mer enn nok.

Uten dere hadde det ikke gått!

Jeg vil så gjerne at dere skal ta en titt på filmen som Martin har laget. En film han har dedikert til meg. Martin er utrolig god til å lage filmer, og denne var helt spesiell. Jeg anbefaler alle å se på den, og garanterer at dere vil få noe ut av den. Legg gjerne igjen en kommentar til han, da hadde han blitt glad!
Videoen(som varer i litt over 3 minutter) kan dere se her: http://www.youtube.com/watch?v=hu133xtiQyM

Her er også noen bilder jeg har tatt for lenge siden, som jeg tok frem i dag og redigerte litt:
dsc0174

reginestokke

segsgwhw

95 kommentarer

Eileen

07.apr.2009 kl.00:45

Så utrolig fin blogg! Er så bra at du skriver som slike ting så andre som har det på samme måte kan lese om andre i samme situasjon! : )

Hvis man har mistet lysten til å blogge, hva syns du man kan gjøre for å få den tilbake igjen?

Regine

07.apr.2009 kl.00:48

Hvis man mister lysten til å blogge kan man enten ta en pause fra bloggingen og vente på inspirasjon. Man bør på ingen måte tvinge seg selv til å skrive. Man kan gjøre forskjellige ting som man kan skrive om. Man kan skrive om ting man engasjerer seg i. Håper det var noen bra tips:)

Eileen

07.apr.2009 kl.00:50

Jepp, takk! :)

Linn-Marion

07.apr.2009 kl.01:22

STÅ PÅ Regine!;-)

Lisbeth

07.apr.2009 kl.01:30

Så godt å høre at du har mange gode mennesker rundt deg, tror du får fram det gode i folk også da:))
Filmen var både gripende og kvalmende, måtte se den flere ganger..
Martin (kjæresten din?;-)...ser ut til å være en begavet ung mann.

Emilie

07.apr.2009 kl.01:55

Kjempe fine bilder du har tatt, Regine :)

cindypindy

07.apr.2009 kl.02:19

Dette er en utrolig fin blogg.;)

Cecilie

07.apr.2009 kl.02:32

Er skikkelig bekymra for deg for tida jeg, til tross for at jeg ikke kjenner deg. Håper virkelig du skal bli frisk!

mariah

07.apr.2009 kl.02:35

det kommer til å gå bra regine :) jeg er helt sikker på det!

lykke til, jeg beundrer deg virkelig og tenker på deg! :) jeg vill på en måte si at jeg er glad i deg også, du virker som en så utrolig flott jente. du fortjener virkelig det beste

Isabelle

07.apr.2009 kl.02:39

Huff, jeg måtte lese meg opp igjen, ser det har skjedd mye i ditt liv siden fredag. Du må bare håpe, å beholde trua, Ikke gi opp!!
Jeg krysser alt som kan krysses, og tror dette kommer til å gå bra!

Helene

07.apr.2009 kl.02:42

Jeg krysser alt jeg har for at alt ordner seg for deg! Jeg har fulgt med bloggen din en god stund nå, og ble utrolig lei meg da jeg leste "En forferdelig nyhet" innlegget ditt.
Dette skal du klare, det er jeg overbevist om !

sofie

07.apr.2009 kl.04:10

Digga filmen! Den var surrealistisk, men ga mye rom for tolkning. Jeg tolker den som at det hele tiden er noen som har makten over livet ditt. Eller at noen lett kan ta styring over den. Enten om det er samfunnet eller "viktige" personer. Som at en legger livet sitt i andres hender. Og at det hele tiden er noen som overvåker deg. Det kan også være samfunnsmessig, mtp media, f.eks.. Hva tenker du?

Monica

07.apr.2009 kl.07:27

Vil bare gi deg en stor klem, jeg... så skal jeg se på filmen når jeg får litt bedre tid, i dag.
Knallfine bilder, du har tatt!
Du er flink!
:)
Håper dagen blir god.

Camilla

07.apr.2009 kl.08:26

En super blogg full av liv! Denne skal jeg bokmerke, for dette var nakent, livskraftig og reflektert!

Jeg skal ikke si at det går bra, for det vet ikke jeg noe om, men her er det klart at du har en kjempeutfordring! Du er nødt til å leve livet framover heller enn å sette det på vent eller gå i dvale - og dèt må være mye vanskeligere enn noen utenforstående kan forstå! Egentlig er det vel sånn med oss alle - at vi må huske å leve her og nå, ikke leve et "når bare..."-liv (fyll inn: gjelda er betalt, skolen er over, barna er voksne...). Men vi "andre" kan tillate oss å utsette det litt likevel, og er ofte verdensmestre på nettopp dèt!

Jeg vet ikke helt hva det er med bloggen din, den tar opp alvorlige temaer og ekte tanker, følelser, glede og frykt - men er så mye mer preget av LIV enn mange andre blogger som omhandler alvorlig sykdom. Kanskje er det kontrastene, fargene, bildene, ungdommeligheten...?

Dette ble mer svevende enn jeg hadde tenkt - hadde bare tenkt å si at fy søren for en blogg!!! :-)

incoming

07.apr.2009 kl.08:34

Jeg satt på bussen i stad, på veien til jobb.
Og tenkte på deg.

Håper det går greit med deg, jeg vil tro du tenker mye om dagen.
Håper du får svar så fort som mulig!
Det er nok ikke noe morsomt å vente på svar! :(

Men, vi tenker på deg!

Maaaange klemmer!

Tore på sporet

07.apr.2009 kl.08:49

får nesten tårer i øynene hver gang æ leser her, siden det e så trist det du skriver i innleggan, men den her gangen va det mer gledestårer siden du setter så pris på å få støttende ord i den her tida. og når du liker det, blir vi lesere litt gladere :-) ønsker dæ fortsatt bare godt og at ting blir bedre

Hilde Nesset

07.apr.2009 kl.09:23

Vil bare gi deg en god klem. Blir helt satt ut av det du skriver...Du rører noe helt spesielt i meg...Ønske dæ en fin påske:)

Camilla

07.apr.2009 kl.09:29

Kul film, saa goey aa faa en film dedikert til seg selv da! Og de vakre bildene dine, hver gang jeg er paa bloggen din og du har lagt ut bilder tenker jeg at naa MAA jeg faa meldt meg paa det fotokurset jeg har planlagt aa ta saa lenge. Jeg har nok ikke talentet ditt da, men kanskje et kurs uansett kan kompensere bittelitt for den mangelen....

Du har mange flotte mennesker rundt deg skjonner jeg. Og mange lesere som foelger med paa deg og onsker deg masse godt. Haaper du kjenner det og at det gir noen lysglimt!

Sender mange gode tanker og bli-frisk vibber din veg Regine! Jeg skrev forresten et lite innlegg om deg i gaar, haaper det er greit....?

Stine Helene

07.apr.2009 kl.09:40

Den filmen var helt utrolig bra! Han kameraten din har virkelig et stort talent!

Ida

07.apr.2009 kl.10:12

Det du skrive om og måten du skrive det på er fantastisk! Eg får tåre i auga kvar gong eg lese på bloggen din! Du virka som ei super jente og eg ønska deg masse lykke til :) Stå på!

Chalten

07.apr.2009 kl.10:16

Det er alltid håp :) Stå på videre!

May

07.apr.2009 kl.10:25

jeg har skrevet, og visket ut i dette kommentarvinduet i en halvtime nå, og jeg vet virkelig ikke hvordan jeg skal få sagt det jeg har på hjertet. jeg vet du klarer dette, bare vent å se.

Gunilla :)

07.apr.2009 kl.10:29

Veldig fine bilder! Jeg blir glad når jeg hører det du skriver.. du er så sinnsykt sterk og jeg ønsker deg alt godt! Filmen var fin, så snill han er som har dedikert den til deg! :D

Varme tanker til deg og dine !! :)

Hanne

07.apr.2009 kl.10:40

stå på regine!
Dette klarer du

Anonym

07.apr.2009 kl.10:41

Du trenger all den støtten du kan få!
Du er fortsatt den sterkeste jeg vet om!

God påske:))

Silje

07.apr.2009 kl.11:56

Heier på deg :) Dette klarer du.

07.apr.2009 kl.12:03

Så flott at du har så mange støttende mennesker rundt deg. I tillegg har du alle leserne på bloggen din, både de som kommenterer og de som bare leser. Alle støtter opp om deg og vil du skal bli frisk. Stå på Regine, jeg vet du kan klare dette!

stine friis

07.apr.2009 kl.12:40

oh, for en utrolig creepy film! samtdig elsket jeg den! og bildene dine.. de er ubeskrivelige.
nok en gang: stå på Regine! du får ikke lov til å forsvinne.

Helene

07.apr.2009 kl.12:45

Har fulgt med på bloggen din en stund nå. Utrolig trist at du fikk den nyheten. krysser fingrene for deg, dette klarer du! beundrer deg for at du klarer å holde motet oppe og skrive når du har det slik som du har det nå. Stå på videre

Anniken

07.apr.2009 kl.13:01

Du fortjener all støtten du kan få! Foresten kan du si til vennen din at filmen hans var veldig god, og bra gjennomført. Lenge siden jeg har sett noe lignende. OG DU er en fantastisk fotograf:) keep on going Girl

Isabel

07.apr.2009 kl.13:25

Reginte; vi kommer til å bry oss for alltid ;) Du har satt deg fast i hjertet mitt! Stå på.. Og nok en gang; mange tanker og støtteklemmer sendes!

Andrine

07.apr.2009 kl.13:45

Stå på! Be strong!
Sjølv om det kanskje verkar som alt er imot deg, er det alltid lys i enden av tunnelen!
Sender deg mange gode tankar!

Lykke til.

Martha.

07.apr.2009 kl.13:52

Jeg skjønte ikke filmen helt, sorry. Kanskje jeg er treig eller noe, men den var bra da. Godt laget og sånt liksom..

Er Martin kjæresten din? :-)

tonie

07.apr.2009 kl.14:18

Så trist og urettferdig at du har fått tilbakefall!! Ble trist jeg nå. Håper at det vil gå bra, legene gjør nok alt de kan.

Du skal iallfall vite at som beinmargsdonor ville jeg ikke stussa ett sekund med å donere til en hvilken som helst person som trengte det - selv om det var for andre gang/tredje/tiende gang og sjansene var bittesmå.

Men håper inderlig at det ikke trenger gå så langt, og at behandlingen du får nå vil virke!!

Mange klemmer

Olivia :-)

07.apr.2009 kl.15:13

Stå på Regine! du kommer til å klare dette. Du virker sterk, og tøff, men bare ikke mist motet. Håper behandlingen virker, og alt blir bra igjen, så du snart kan begynne å dra på konserter og det du liker igjen :-) Forresten er du veldig flink å ta og redigere bilder, det må du bare fortsette med ^^
Jeg heier på deg!

Stine^^

07.apr.2009 kl.16:00

Du vil alltid være endel av evigheten. Og det er hundrevis, om ikke tusenvis, som vil huske deg. Men det er ikke viktig. Det som er viktig er at du føler deg rede. Hva vil du gjøre nå? Hva er dine tanker om det neste skritt?

Kristoffer

07.apr.2009 kl.16:03

Du er så fantastisk:) Husk det. alle som har fått en liten vekker av å lese det du har skrevet:)
Men jeg er ikke enig med noen av de over. Ikke gjør deg rede på noenting. Du skal klare å bli frisk igjen:) Det er jeg sikker på

Berit

07.apr.2009 kl.17:49

Kjære Regine.

Vi heier på deg alle sammen nå!

Det var et tilbakeskritt at ikke transplantasjonen ble som håpet, men du har tæl og gnist, og det har hjulpet mange før deg!

Er ikke spesielt gudsfryktig av meg, men nå ber jeg for at du skal klare deg gjennom dette. Jeg har selv ei jente på din alder, og kan fatte litt av hva mamma, pappa og lillesøster kjenner på i denne tida.

Å ikke våg å si at du aldri skulle vært født kjære deg - se bare hva du har betydd for din familie, dine venner og alle oss som følger med deg i kampen din. Nei, slike tanker skal du ikke bruke energien din på nå!

Jeg har lest bloggen din helt siden du begynte å skrive, men har aldri lagt kommentert tidligere - jeg ville bare få gitt deg min støtte.

Heia Regine - du vinner!!

Kamilla

07.apr.2009 kl.18:11

Bra du får mykje fint, kan tenkje meg at det er ei slags hjelp. Kem e Martin då? Hørtest ut som han bryr seg skikkele om deg.

hilde

07.apr.2009 kl.19:09

regine, en stor klem til deg!

bildene dine er utrolige! hva slags kamera har du? :)

Anette

07.apr.2009 kl.20:44

Hei Regine. Fant fram til bloggen din via bloggen til Anne Marit og Sven Kåre. Jeg har lest meg gjennom hele bloggen din, og skjønner at du har hatt, og møter, en tøff tid. I et av innleggene dine spør du om jeg ville stilt opp for en syk venn? Svaret er ja. Min beste venninne hadde kreft, og det var aldri spørsmål om ikke å stille opp. Vi var jo venner! At hun mistet håret endret jo ikke henne som person, og jeg har gått mange turer i byen med munnbind for at hun ikke skulle føle seg alene og beglodd.
Håper du har mange rundt deg nå som gir det støtte og energi til å fortsette kampen du skal gjennom. Jeg skal heie på deg!

Varme hilsner fra "ukjent" Anette

Anette

07.apr.2009 kl.20:45

Jeg glemte jo helt å si at du tar noen fantastiske bilder. Headeren din er kjempelekker. ;o)

Emilie

07.apr.2009 kl.21:41

God bedring!:)

Marte

07.apr.2009 kl.22:16

Jeg beundrer deg så for din styrke og tapperhet. Jeg ser virkelig opp til deg. Det er flott at du har mange fine mennesker rundt deg, som støtter deg i tykt og tynt. Jeg krysser fortsatt alt jeg krysse for deg og håper så inderlig (og tror) at du kommer deg gjennom dette. Du klarer dette, sterke deg!

Marianne Ringstad

07.apr.2009 kl.23:05

Hei, søta! Bare meg igjen... Gjett om vi tenker på deg!!! DETTE SKAL GÅ BRA, REGINE! Bare MÅ det! Vi snakker ofte om deg og tenker mye på deg... Følger med bloggen din både Katrine, Kristina, Camilla og jeg.. Vi er her og vil så gjene støtte deg. Er det noe vi kan hjelpe deg med er det bare å ta kontakt. Stor klem fra oss. Vi er såååååå stolt av deg! Keep on!

Thea

07.apr.2009 kl.23:18

Må bare nevne at du tar noen sinnsykt flotte bilder:) Når du er frisk, vil vi gjerne leie deg inn til foto-oppdrag:)

Marie

07.apr.2009 kl.23:32

Du er bare så tapper.
Uansett om du ikke føler deg det selv.
Håper virkelig det går bra med deg. Jeg skal sende masse gode tanker til deg og familien din, med et sterkt ønske om at dette skal du klare! For det håper jeg virkelig!
Du er virkelig ei ressurssterk jente med så utrolig mye å komme med. Jeg beundrer deg sterkt! Mange som tenker på deg.

siri

07.apr.2009 kl.23:53

håper det hele går bra! :) håper du blir frisk igjen!!

maja

08.apr.2009 kl.01:07

Jeg leste gjennom de siste innleggene på bloggen din nå, Regine, og det var helt forferdelig å lese det. Jeg satt med gåsehud hele tiden da jeg leste de to forrige innleggene, og fikk tårer i øynene. Jeg kjenner deg ikke, men bloggen din har faktisk hjulpet meg masse! Det er så utrolig urettferdig at sånn skal skje, for du virker som ei herlig jente. At du skriver blogg om alt som skjer med deg gjennom denne vanskelige tiden er utrolig sterkt, og jeg beundrer deg.

Jeg håper virkelig alt går bra, jeg krysser fingrene og følger med fremover! Stå på, Regine :)

regnbuestjerne

08.apr.2009 kl.01:44

Dette er første gang jeg er innom bloggen din, og jeg ble så sterkt grepet av historien, viljen og styrken din. Jeg har lest gjennom en haug med innlegg, og kommet frem til at jeg burde fjerne leppepiercingen min slik at jeg får gi blog og benmarg. Det er en viktig ting å gjøre, og jeg vil bidra.
Jeg har grått for deg i kveld, og om jeg hadde trodd på Gud, skulle jeg bedt for deg også. Nei, faktisk skal jeg be uansett, i tilfelle jeg tar feil og det virkelig finnes en Gud.

Fortsett å fotografere, bildene dine er fantastiske og det er så viktig at du ikke gir opp kunsten din! Den varer evig.
Jeg tenker på deg og beundrer deg.

Chrine ♥

Martin

08.apr.2009 kl.10:06

TAKK! for at du er så sterk, og for at du deler din historie med oss.
Din situasjon og bloggen din setter ting veldig i perspektiv for oss som har vært gjennom kreft og overlevd den. Selv med skavanker og plager er vi alikevell så utrolig heldige.

Stå på videre, og lykke til! Du er med i tankene og bønnene våre :)

jusa

08.apr.2009 kl.10:24

Andre Bjerke har skrevet et dikt som jeg har blitt gjort oppmerksom på av min datter og som jeg synes er veldig fint:

Tro ikke frosten som senker en fred av sne i ditt hår,
alltid er det på jorden et sted, tidlig vår.
Tro ikke mørket når lyset går ned i skumringens fang,
alltid på jorden et sted - soloppgang.

Jeg har fulgt med på bloggen din hele tiden. Den gjør et sterkt inntrykk, og du verden så flink du er til å uttrykke deg. Mange varme tanker går til deg og din mamma. Hils til henne og gi henne en klem fra alle oss mammaer som også tenker på henne.

Katrine

08.apr.2009 kl.13:18

Jeg er innom her hver eneste dag for å se hvordan det går med deg.
Jeg kjenner deg ikke, men jeg synest det er utrolig trist det som har skjedd. jeg trodde du kom til å bli helt frisk.

Du klarer dette Regine. Ikke gi deg. Du har mangen på din side som støtter deg! Legene klarer det meste.

Lise-Tove

08.apr.2009 kl.14:12

Kjære kjære deg Regine, pappa fortalte at ting ikke var så bra. Blir så trist og lei meg av og lese hvordan du har det. Men du må aldri si at du aldri skulle vært født. Tenk så mye glede og kjærlighet du har gitt til alle rundt deg. Jeg kunne ønske jeg bodde litt nærmere, når slike ting skjer. Har så lyst til og gi deg, tante og onkel en klem. Det er vondt, men vet du hva? - Jeg velger og tenke positivt, dette klarer du!!!

Tenker på deg

Martin

08.apr.2009 kl.14:21

Bloggen din er effektiv filmreklame... :)

Jeg skjønner ikke hvorfor dette måtte skje... Etter alt som har pågått, trodde jeg endelig at det var over. At du var fri. At vi nå kunne tilbringe tiden sammen uten bekymringer. At neste gang jeg måtte trøste deg, så var det fordi du ikke rakk en buss, eller fordi du ikke vant en konkurranse (selv om det siste kanskje ikke er så aktuelt, siden du knuser alle andre uansett:). Men lynet kan visst slå ned samme sted to ganger...

Da vi satt oppe sent sist fredag og snakket om alt mulig rart på MSN, og ikke minst planla morgendagen, virket alt så perfekt. Den påfølgende lørdagen var jeg fem minutter fra å stikke innom polet for å plukke opp ei flaske vin da du ringte, og asteroiden som la verdenen min i grus, slo ned.

Men... men til tross for det vanskelige som skjer nå, så skal vi ha det koselig. Det er helt klart håp, og vi skal komme oss gjennom dette sammen! Du er alt for meg.

Glad i deg Regine,

din Martin

Hege

08.apr.2009 kl.14:46

Så utrolig trist å høre om tilbakeslaget! Det må være tungt og hardt å takle, men jeg håper du har mange rundt deg som støtter deg og dessuten virker du som ei kjempesterk jente! Ønsker deg og dine alt godt framover, vet så innmari godt hva dere går igjennom.. :/ Klem

Violaine

08.apr.2009 kl.15:47

Kjære Regine, vil bare si jeg tenker mye på deg og din situasjon i løpet av dagene mine. Føler fortsatt et slags sjokk og fortvilelse etter å ha lest om tilbakefallet ditt på lørdag, samtidig er den fine og sterke måten du har takler dette på nesten like uvirkelig imponerende. Du er virkelig et nydelig menneske !

Synes det er vondt å vite at du nå skal utsettes for mer risiko og ubehag gjennom den behandlinga legene nå forespeiler, men at de vil utsette deg for dette etter alt du allerede har vært gjennom synes jeg også er et veldig klart bevis på at de fortsatt håper på å få deg frisk.

Mister ingen respekt for deg om du oppi dette også vil få dager hvor du faller mer sammen, for den usikkerheten du nå lever med er i sannhet en umenneskelig påkjenning. Selv om jeg aldri har hatt kreft innpå meg i den nærmeste familie hater jeg allerede denne sykdommen nå, etter å hatt sett hva du og andre må gå gjennom.

(Og selv om de av oss her som ikke er direkte rammet er utrolig priviligerte, så er vi likevel ikke mer priviligerte enn at alt det vonde noen opplever i dag, kan gjelde oss i morgen)

Caroline

08.apr.2009 kl.16:55

Huff, vet ikke helt hva jeg skal si. Masse, masse lykke til. Jeg har tatt en stille bønn for deg, det er min måte å hjelpe på. Klem.

sofie

08.apr.2009 kl.17:30

Nydelige bilder, forresten! Helt glemt å si det

Mari og Mari

08.apr.2009 kl.17:55

Du tar utrolige bilder, Regine ! STÅ PÅ, ikke gi opp, og dette kommer til å gå kjempebra!

Irene

08.apr.2009 kl.23:28

Du fortjener så mange fine ord, for du er utrolig sterk og modig, vakker og herlig.
Jeg håper av hele mitt hjerte at du virkelig blir bra. Selvom jeg ikke kjenner deg så føler jeg på en måte at jeg kjenner deg.

Filmen var utrolig bra. Ikke gi opp Regine, du fortjener kun det beste!

Alice

09.apr.2009 kl.02:18

Stå på! ;) det er så vanskelig og sei noko , men eg håpa og trur du klara da , spesielt når du har så gode venna og familie dei hjelpe alltid uansett.. ! :)

Sonea

09.apr.2009 kl.22:18

Du tar så fine bilder Regine!
jeg håper alt ordner seg, du fortjener alt godt.

Elisabeth

09.apr.2009 kl.23:40

Jeg vil bare si lykke til og god påske. Du virker som en utrolig flott og sterk jente, og jeg håper du klarer å se noen lyspunkter innimellom, og at du har folk rundt deg som gjør dagene lettere.

Bloggen din er dessuten kjempefin, med gode tekster og kjempefin fotokunst :)

siv elisabeth

10.apr.2009 kl.18:45

Utrolig fine bilder :)

gunn

10.apr.2009 kl.22:11

Jeg fikk vite om denne siden på 123hjemmeside.no/samantha
Det var sterkt å lese om din sykdom. Det er ikke ord for å beskrive mine følelser. dette må gå bra!! Jeg skal be for deg. Legene har ikke gitt opp. Du er ung. Jeg tenker på deg og din familie.

CB

10.apr.2009 kl.23:37

du rører meg skiekklig med det du skriver. jeg håper virkelig at det går bra, og at det går bedre. stå på. du er ikke alene!

Lisbeth

10.apr.2009 kl.23:57

Jeg kjenner deg ikke, men har fulgt bloggen din lenge. Du er sterk, og jeg skjønner ikke hvor du tar alt motet ditt fra. Jeg ønsker deg alt det beste for framtiden!

Maren-Sofie

11.apr.2009 kl.22:50

Hei Regine

Det er nesten litt så jeg "skammer" meg når jeg skriver i bloggen min at jeg har det bra, når jeg veit hvordan ting er for deg. Hvordan går dagene dine nå..? Jeg tenker så fælt på deg. Veit jeg skriver det mye, men det er bare fordi jeg mener det så veldig!

Jeg har alltid vært mer en "katteperson" jeg også egentlig, så å skaffe meg hund er et ganske stort skritt, jeg har jo faktisk ikke peil! Leser hundebøker for harde livet!

På tirsdag skal legene legge en ordentlig slagplan for deg, sånn at du kan komme og hilse på valpen til sommer'n! :)

Nattaklemmer fra Maren-Sofie

Ellen

12.apr.2009 kl.02:32

Jeg håper virkelig det går bra med deg! Du skal vite at jeg tenker på deg. Jeg synes det er kjempe fint at du skriver en slik blogg. Du har gitt meg motivasjon til å ikke gi opp så lett. Jeg vet at det vil gå bra med deg, det må det gjøre. Det fortjener du virkelig. Du må tenke positivt og tenke at dette skal gå. For det skal gå, det skal gå bra. Jeg håper du har hatt en fin påske og at forsatt får en fin påske. Jeg ønsker deg alt godt.
Alle gode tanker fra Ellen. :)

baremarielle.blogg.no

13.apr.2009 kl.18:26

dette er en ny prøve fra livet for deg, men jeg og alle vi som leser bloggen din vet at du klarer denne også ! Du gjør en kjempejobb både for deg selv og andre ved bloggingen din.
Lykke til videre! Jeg gleder meg til å lese om deg når du blir helt frisk! :)
følger deg hele tiden.

Hello!

13.apr.2009 kl.20:03

Utrolig freshe bilder du tar! Har nettopp begynt å blogge selv, og setter stor pris på andres gode blogger som ikke bare handler om crap. Keep it up!

tessiogmax

13.apr.2009 kl.21:18

åh, så fælt at du har fått tilbakefall... Jeg begynte faktisk å gråte når jeg leste det, enda jeg ikke kjenner deg. Nå krysser jeg fingre og tær og alt som ellers kan krysses for at det skal gå bra med deg! Stor klem fra Therese

helle

13.apr.2009 kl.22:33

så utrolig fine bilder du har! du er talentfull ;)

Thea

13.apr.2009 kl.23:50

Tenkte jeg bare skulle stikke "innom" og ønske deg lykke til i morgen!!
Håper og tror de greier å finne på noe lurt.. de er jo ikke så dumme "rikslegene" vet du:)
Satser på gode nyheter i morgen jeg!:)

Caroline

14.apr.2009 kl.22:53

Bildene du har tatt, er utrolig fine :) Stå på regine !

Maria

14.apr.2009 kl.23:56

Lykke til! Følger med på hva som skjer deg, Regine! Håper alt vil gå bra!
Den videoen som var dediktert til deg var bra, meen faktisk litt skummel!

sigrun

15.apr.2009 kl.13:45

Jeg ville bare si at bildene dine er kjempe, KJEMPE, kjempe fine! Jeg elsker å ta bilder av trær, blader osv selv, men sjit du har et talent! :) Stå på!

Sije Vatne

15.apr.2009 kl.18:46

utruliuiig fine bilde du he tatt ! :)

Ragnhild

15.apr.2009 kl.20:55

Jeg beundrer deg virkelig. motet ditt. Jeg kjenner deg ikke, men jeg tenker på deg. nå sitter jeg her med tårer i øynene. Du er så tapper.
Det går nok bra. Det er jeg nesten sikker på.
Stå på. Bildene dine er så vakkre!
Jeg krysser fingrene mine for deg!

rachel

15.apr.2009 kl.23:39

en flink fotograf er det ingen TVIL om at du er ! :)

Line Skei

16.apr.2009 kl.00:08

utrolig fin blogg du har, utrolig flotte bilder du har tatt, blir helt imponert og satt ut. leste også om sykdommen din, krysser fingra for deg, håper så inderlig det er noe de kan gjøre for å redde livet ditt, vet ikke hva jeg skal si jeg, føler ord blir små å tomme. Stå på, hvis det blir noe insamlings fond for deg så gir jeg gladelig bort penger for at du skal bli frisk.

Rebella

16.apr.2009 kl.06:46

Oppi alt det vonde er jeg så utrolig glad for at du tar til deg det vi kan få lov til å komme med av støtteerklæringer, gode ord, oppmuntringer, trøst, håp, omtanke og omsorg for deg - du er en så vanvittig tapper jente, jeg er så sinnsykt stolt av deg, og jeg ber og ber for deg og familien din♥ Jeg skulle så inderlig gjerne tatt mer av smerten for dere, det gjør meg så vondt at du og familien din går gjennom dette - du er så altfor ung til å måtte bære en slik byrde, vakre, sterke og gode Regine!!! Jeg er allerede glad i deg, har kun kjent til deg i 3dager - det sier litt om hvordan du er som person, skjønne venn:D ALT godt fra meg!

Monika

16.apr.2009 kl.09:32

du er nok et forbilde for mange av oss :)
du takler dette på en veldig bra måte .
stå på !

martheeee

16.apr.2009 kl.17:01

du tar utrolig bra bilder !

min lille verden !

16.apr.2009 kl.18:11

jeg blir lei meg på mine vegne! historien din er fææl! :( men det virker som du takler det på en veldig fin måte :)
og bildene dine, de er super fine!jeg liker selv å ta bilder, men de blir ikke akkurat like fine som dine da! ;) :D

eirinrc

16.apr.2009 kl.18:57

nydelige bilder :)

Christine

16.apr.2009 kl.19:58

Du er skjikkelig flink til å ta bilder :D Imponert! Likte det første bilde veldig godt!

Anneken

16.apr.2009 kl.21:50

Stå på Regine! Skulle på mangen måter ønske at jeg kjente deg, du virker som en fantastisk person. Jeg begynner nesten å gråte av å lese innleggene dine, fordi at døden henger over deg på den måten.
Men du virker fremdeles full av liv. Nydelige bilder også! Du har talent. En webklem fra meg

17.apr.2009 kl.16:39

Du har talent innen kunst det må jeg si, utrolig flotte bilder!
Jeg tror du er en person som kan klare å komme igjennom dette. Jeg kjenner deg ikke, men må bare skrive en kommentar til deg uansett. Stå på sier jeg og ikke mist motet.
Har hørt om flere som har fått beskjed fra leger om at det ikke går, men det kan gå bare man ikke mister motet. Det er veldig viktig.
Hilsen en som har tro på deg

elin

18.apr.2009 kl.08:14

Hei Regine

Leste om deg i svenske Expressen.
Dine bilder på bloggen er helt fantastiske!!

Regine, Du ska kjempe på og ikke gi opp! Og du skal ikke gi deg i din kamp selv om det må kjennes håplöst og tung! Jeg ser igenom det du skriver at du er en fighter og det skal du fortsette å väre!

Ibland vender ting når det ser som mest svart ut. Og det finns nok noen der ute som har ett svar og kan hjelpe deg med rett medisin og behandling!!

Stå på och gi aldri opp!

Sender deg varme tanker og mange klemmer

Donata

18.apr.2009 kl.09:41

Du er SYKT flink til å ta bilder!

Maria

19.apr.2009 kl.19:20

Jeg synes du er et helt fantasisk menneske, og jeg håper at du aldri gir opp håpet. En så sterk og nydelig 17-åring har jeg aldri sett maken til, du er virkelig helt enestående og fantastisk. ønsker deg all lykke videre, du fortjener det mer enn noen andre.

mari

20.apr.2009 kl.00:44

Jeg vil at du skal vite at jeg har bedd for deg, stå på videre!

Johanne

24.apr.2009 kl.15:30

Jeg kom nettopp over bloggen din og må si jeg virkelig ble rørt ! Du er så ærlig og åpen med alt det vonde som har skjedd og skjer med deg, og det er virkelig beundringsverdig !

Jeg forelsket meg virkelig i bildene dine også, det er så facinerende med folk som virkelig er å flink til å knipse.

Jeg håper virkelig ting ordner seg for deg ! Jeg kjenner selv noen som har hatt kreft, men blitt frisk igjen og ønsker deg den samme skjebne :)

Skriv en ny kommentar

Regine

Regine

18, Kristiansund

Har fått diagnosen MDS/AML - her vil jeg beskrive hvordan det er å leve med/bli behandlet for det. Lurer du på noe? regine1000@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits
Blogglisten