Planen videre

Ingen i familien tar dette særlig bra. Både venner og kjente sender meg trøstende sms osv. Jeg setter utrolig stor pris på alles omtanke, enten jeg kjenner dem eller ei. Det at dere viser at dere bryr dere er nok for meg. Jeg er utrolig glad og overveldet over at det er så mange som bryr seg om meg. Det betyr så mye.

Aller mest tenker jeg på familien min, og særlig søstra mi. Jeg er så redd for dem, jeg vil ikke gjøre dem triste. Aller best hadde det kanskje vært om jeg aldri ble født, slik at de slipper sorgen. Det er ikke til å holde ut. Det er vel kanskje jeg som takler dette best. Det å prøve å være mest mulig likegyldig er min måte å takle dette på.

Nå høres jo jeg veldig pessimistisk ut, og det er vel sant. Men vi snakket med legene på riksen i dag. De har på ingen måte gitt meg opp, og det er jeg utrolig glad for. Tilbakefallet er på et tidlig stadium, så nå har jeg sluttet med immundempende medisin. Innen ca to uker får vi svar på om det virker. Legene vil gjøre alt de kan for meg. De tok også dette tungt. En vanskelig jobb med andre ord, men dog utrolig viktig. De skal ha møte om meg på neste tirsdag tror jeg, for å diskutere hva de kan gjøre for meg videre, og hva de må være forberedt på.

Hensikten med å kutte ut immundempende medisin er at jeg skal få en frastøtningsreaksjon(gvhd). Gvhd er mitt eneste håp nå. På den måten kan det hende immunforsvaret ikke bare angriper kroppen min, men også de syke cellene. Jeg vil mest sannsynlig få noen reaksjoner innen to uker, men det er ikke sikkert. Det er heller ikke sikkert det virker. Ingen vet.
Min andre mulighet om dette ikke virker er å sprøyte inn lymfocytter fra donoren. For dere som ikke forstår det er det celler fra donoren som er en del av immunforsvaret som kan skape gvhd hos meg. Jeg har hørt om folk med samme diagnose som meg med tilbakefall etter tre måneder som har overlevd med disse metodene. Det er ikke store sjanser, men det er nok at det er en sjans. Legene vil ikke uttale seg verken om de tror det vil funke eller omvendt. De vet rett og slett ikke. Det eneste de vet er at det er en mulighet. Ingen kan spå, derfor er det ingen vits i å uttale seg.
Legen vi snakka med nevnte også en tredje mulighet, men hun sa ikke noe om hva det dreide seg om. Det får vi høre om hvis det blir aktuelt.

Dere lurer sikkert på hvorfor de ikke bare transplanterer meg på nytt. Dette er kompliserte greier, og kanskje en ny transplantasjon rett og slett ikke vil funke. Legene tror også at det er veldig risikofylt. Jeg mener at jeg har ingenting å tape. I utlandet har jeg hørt om folk som har blitt transplantert to ganger og overlevd. De lever den dag i dag. Men det blir sikkert tatt opp til vurdering om ingenting funker. De har aldri gjort det her i landet før, selv om de har vurdert det til noen få. Jeg er i hvert fall fornøyd så lenge de prøver alt de kan. Det er nok for meg, uansett hvordan ting går.

Det å kutte ut immundempende medisiner er også en risk å ta. Jeg kan få så alvorlige frastøtningsreaksjoner som jeg kan dø av. Men det er likevel viktig at jeg får litt. De vil helst ikke måtte gi meg behandling for det, for da kan det ha motsatt effekt.

Jeg trodde virkelig alt håp var ute. De andre jeg har snakket med og hørt om har blitt gitt opp av legene, og sendt hjem for å dø. Jeg har heldigvis ikke fått den beskjeden enda!

Ønsk meg lykke til!

reginefsfgsg

188 kommentarer

Alise Johansen

06.apr.2009 kl.00:40

fin blogg

Elisabeth Bjørndalene

06.apr.2009 kl.00:48

Shit altså, dette må være hardt. Jeg ønsker deg ALL lykke til, det blir til å gå bra, jeg lover. Ellers; Herren velsigne deg og bevare deg!
Herren la sitt ansikt lyse over deg og være deg nådig!
Herren løfte sitt åsyn på deg og gi deg fred!

Han skal gi deg kraft til å leve gi håp og framtidstro.
Han har sagt:"Kom til meg du som strever og jeg vil gi deg ro!"
Han skal bevare deg fra alt ondt,gi deg styrke når du er svak.
Tross ditt svik,dine nederlag er han nåde ny hver dag.

Æ vil be for dæ, uansett om du e kirsten eller ikke. Herren e god.

:)

Hege

06.apr.2009 kl.00:49

Lykke til, håpe alt ordna sej for dej

VEDIS

06.apr.2009 kl.00:50

Lykke lykke til, Regine :) dette vet jeg du kommer deg igjennom! DU er rå! Du er ett skikkelig bra forbilde! STÅ PÅ!
-Skulle ønske jeg hadde den styrken og viljen din

Hode mitt

06.apr.2009 kl.00:51

Æ ønske dæ så inderlig mye lykke tel, Regine.
Tenke på dæ hver dag og vet at det kommer tel å ordne sæ.
Stå på og stå på kravan dine :o)

Emilie

06.apr.2009 kl.00:52

MASSE LYKKE TIL REGINE! :-) Dette kommer til å gå bra! Jeg krysser alt som går ann å krysses!

Kine

06.apr.2009 kl.00:57

Begynte å grine når eg las dette. Med din vilje og styrke kjem dette til å gå bra! Stå på vidare, og vi veit alle at du kjem til å kjempe deg heilskinna gjennom dette! Lykke til :)

hestiaverden

06.apr.2009 kl.00:58

Kjære deg - du må for all del ikke tro at det beste hadde vært om du aldri hadde blitt født!!!
Tenk på all den gleden du har gitt dine foreldre og søsken i mange, mange år. Alle klemmer, alle tårer og latter, alle fødselsdager og alle vanlige, kjedelige dager... Jeg som selv er mamma vet at jeg ville ikke vært uten ên eneste av disse dagene med mine sønner. Selv de svarteste dagene da vi trodde vi kom til å miste David ville jeg ikke vært foruten...
Vi mennesker kjenner ikke framtiden, og av og til er det bra ... Det du og familien din VET er at legene fremdeles har håp. Legene satser på å finne riktig behandling. De ville ikke satt inn store ressurser på dette om de ikke mente at det var noe vits i det.
Krysser selvfølgelig fingrene for deg, og håper inderlig at du har noen å snakke med om alle de tankene som dukker opp
-Masse klemmer sendes over fjorden-

theleeshore

06.apr.2009 kl.00:58

Lykke til! Du er utrulig modig!

marte antonsen

06.apr.2009 kl.00:59

Dette går bra ! jeg krysser alle fingre og tær !

Lene Cathrin

06.apr.2009 kl.01:00

Tenker på deg og dine. Ønsker lykke til med alt. Håper lykken snur seg i din retning.

Wenche

06.apr.2009 kl.01:03

Hei, Har lest bloggen din - synes du er flink og tøff som skriver så personlig. Vanskelig å skrive synes jeg, men kan ikke la være heller. Håper at du greier å kjempe deg frisk, aldri gi opp - men det tror jeg heller ikke at du gjør. Stå på krava, funker ikke behandlingen i Norge så reis til utlandet. Skal hilse fra Mona, hu har lenge prøvd å skrive til deg men synes det er vanskelig å ordlegge seg - redd for å si noe feil.... Vi tenker på deg, og VIL at du skal greie å vinne over dette...

Ida

06.apr.2009 kl.01:20

Har fulgt med lenge på bloggen din, og får inntrykk av at du er den tapreste jeg noen gang har lest om. Det at du er mer bekymret for familien din enn deg selv viser hvor utrolig snill og omtenksom du er - og hvordan du klarer å være så lite egoistisk i et slikt øyeblikk klarer jeg ikke å forstå.
Jeg misunner virkelig de som kjenner deg, for du virker som et helt fantastisk menneske :) Dette skal gå bra, for det fortjener du så absolutt!

Thea

06.apr.2009 kl.01:29

Dette hadde jeg virkelig ikke forventet meg å lese.. har tenkt mye på deg i helga, men vært så sikker på at alt skulle gå bra.. du var jo frisk! Men jeg satser på at du greier det denne gangen også!
Håper du har mange rundt deg, som støtter deg nå!
De på riksen får ikke lov til å gi deg opp! En så ung jente har så mange muligheter foran seg.. de mulighetene skal du også få!
Jeg kan overhodet ikke sette meg inn i din situasjon nå, MEN jeg håper du prøver å tenke fremover, at du skal bli frisk igjen! Ikke gi opp værtfall! Du vet hvor du finner meg hen, om du skulle ha behov for å prate med noen "utenforstående"...

Kristin

06.apr.2009 kl.01:34

Jeg har ikke ord og jeg vet absolutt ikke hva jeg skal si. Jeg skulle ønske jeg kunne fortalt deg noe som gjorde alt godt igjen. Jeg ønsker med hele mitt hjerte og hele min sjel at dette går bra! Du virker som en person som virkelig, virkelig fortjener det! Vær sterk, jeg skal be for deg!
Lykke til!

Randi

06.apr.2009 kl.01:38

Lykke til :)

Cam

06.apr.2009 kl.01:44

Lykke til!!

mariah

06.apr.2009 kl.01:52

jeg ønsker deg virkelig lykke til regine :) tenker på deg hver dag og håper alt går bra med deg. jeg har troen innerst inne at det kommer til å gjøre det også!

du må være utrolig stolt over deg selv, fordi du er ei skikkelig fin jente!

Kjetil

06.apr.2009 kl.01:57

Stå på, tøft gjort av deg å skrive blogg om kreften din. Jeg føler med deg, bra du holder pågangsmotet oppe det er viktig, er sikker på at du vinner over kreften, lykke til. Stor klem fra meg :-).

incoming

06.apr.2009 kl.02:11

Stå på Regine :)

Jeg følger deg every step of the way!

Stå på kravene dine, hold hodet hevet for du er fantastisk sterk!

masse LYKKE TIL!!!

mange klemmer fra Oslo!

Ragnhild

06.apr.2009 kl.02:17

håper virkelig alt ordner seg til slutt.. lykke til!

Jenny Cecilie

06.apr.2009 kl.02:37

Får helt vondt i kroppen av å lese det her, men kjære deg! At du ble født er noe av det beste som kunne skjedd moren og faren din, så ikke tenk slik du gjør. Tenk på alle de gledene du har gitt folk rundt deg!
Ikke mist håpet! :)

Maria

06.apr.2009 kl.02:38

titter igjen innom for å se hvordan det går med deg!

STÅ PÅ !!!!!!!

Anonym

06.apr.2009 kl.03:55

Vakkert bilde!! Jeg gikk inn på bloggen din i går, fordi jeg skulle se om du hadde lagt ut noen vårbilder:)Jeg har tenkt mye på deg siden, og "gannet" veldig på de syke cellene som prøver seg....
Lykke til med bli-frisk-planen!:)

Christine

06.apr.2009 kl.06:06

Jeg krysser alle mine fingre og håper på det beste for deg! Du er så utorlig sterk og beundringsverdig! Det beste er å tenke positivt, kanskje kroppen vil høre på deg :-)

Grethe Ohr

06.apr.2009 kl.07:25

Kjære Regine. Du må aldri gi opp håpet, det finnes alltid håp. Utrolig sterkt at du deler dette med oss, i motgang og i medgang.
Jeg fryder meg over glade nyheter, og gråter ved ikke så hyggelige nyheter. Jeg krysser fingrene for fremgang, og ønsker deg lykke til videre.

Monica

06.apr.2009 kl.07:41

Tenker masse på deg, Regine...
Og jeg vil, som mor selv, gjerne få skrive under på det hestiaverden skriver.
Hver eneste dag er verdifull... og man vil jo ikke være foruten de, uansett.

Selvfølgelig ønsker jeg deg lykke til, krysser hele meg, for deg!

Håper det er i orden at jeg la deg til på bloglisten min.

Klem.

Inga

06.apr.2009 kl.08:32

Ble så lei meg da jeg leste det forrige innlegget, og litt gladere når jeg leste dette. Det finnes fremdeles håp! Du er så utrolig sterk, jeg beundrer deg og ønsker deg alt det beste framover.

Juliea

06.apr.2009 kl.08:33

Herregud,
Kjære Regine, jeg har ikke ord.

Jeg ønsker deg lykke til! Du fortjener ikke dette jenta mi.

Dette ordner seg, jeg forventer å se deg når jeg kommer hjem!!

Solveig

06.apr.2009 kl.08:41

Tenker masse på deg! Har aldri kommentert før, men har fulgt med på bloggen din en god stund. Krysser fingre og tær og alt annet som er for deg! Håper virkelig virkelig VIRKELIG det ordner seg. Igjen, tenker masse på deg!

Lise

06.apr.2009 kl.08:56

Kjære, vakre vene!
Har fulgt bloggen din lenge nå! Tror ikke det går en dag uten at jeg tenker p ådeg eller er innom bloggen din!!
Tenker på deg og familien din, masse lykke til!!! Ikke gi opp, du kommer til å klare dette!!!!

Mariann

06.apr.2009 kl.09:10

Masse lykke til! Håper det beste for deg.

Charlotte

06.apr.2009 kl.09:14

Å kjære Regine! Ønsker deg masse, masse lykke til! Tenker på deg, klemmer :-)

Anne-Line

06.apr.2009 kl.09:34

Nå ble jeg trist...

Masse lykke til Regine!!! Dette klarer du!!!

Marlene

06.apr.2009 kl.09:36

Det er bra de ikke har gitt deg opp! Jeg ønsker deg masse lykke til!

Ønsker deg og dine det beste :)

jeanette

06.apr.2009 kl.09:46

Håper virkelig alt ender bra for deg. Det fortjener du! :)

Rita

06.apr.2009 kl.10:11

Hei Regine!
Jeg har fulgt bloggen din helt fra starten av, og trodde virkelig dette gikk veien nå. Noe det selvfølgelig enda kan gjøre, og jeg tror det har mye med det å ikke gi opp. Du virker som ei utrolig sterk jente, som har vært gjennom mye allerede.
Jeg ønsker deg masse lykke til, dette klarer du! : )

ingvild

06.apr.2009 kl.10:43

herregud, dette er så trist! jeg trodde virkelig det gikk bra nå, men livet er så urettferdig! uansett er du en kjempesterk jente og jeg godt forbilde, stå på og lykke til!

Berit

06.apr.2009 kl.10:47

Lykke, lykke, lykke til:)

Elisabeth

06.apr.2009 kl.10:48

Eg vil ønskje deg lykke til! Du må ikkje gi opp. Fortsett å ver sterk, så vil legene vere sterke med deg! Hold motet oppe og ha ein fortreffeleg påske.

anonym

06.apr.2009 kl.10:50

lykke til!

kristin

06.apr.2009 kl.11:04

Ønsker deg så masse lykke til og krysser fingrene for deg !

mariann

06.apr.2009 kl.11:06

Hei

Er første gang jeg er på bloggen din, leste om den på bloggen til AM og SK. Det var veldig trist å lese dette, men du har rett i at det er ikke over så lenge det er håp. Håp gir mulighter...

Har selv mistet familiemedlem til kreft og du skal aldri tenke at det ville vært bedre om du ikke var født. Selv om sorgen og kampen er tung ville livet aldri vært bedre uten. ALDRI !!!

Sender deg en stor klem og ønsker deg lykke til videre i denne kampen ! Husk noen vinner den, det kan likså godt være deg !!!

Stine Helene

06.apr.2009 kl.11:09

Masse lykke til! Vit at vi lesere tenker på deg og ønsker deg alt godt :)

Silje

06.apr.2009 kl.11:21

kjærevene, dette var helt forferdelig å lese. Jeg har ikke fått lest noen blogger på snart en uke og ble helt satt ut når jeg satt meg ned og leste nå.

Jeg krysser alt jeg kan krysse for deg, dette -skal- gå bra, du er så utrolig sterk!
STOR KLEM! Tenker på deg.

Laila Olene

06.apr.2009 kl.11:29

Detta va ein forferdelige "nyhet" å lesa når eg idag kom innpå bloggen din! Live e urettferdigt ja, d ska var sikkert å vist!!
Masse lykke te! Stå på, c tenke me på dg sånn at du ska bli friske!!

Madeleine

06.apr.2009 kl.11:39

Lykke til!

Åse-Marit

06.apr.2009 kl.11:40

Hei, Jeg er innom bloggen din hver dag, men da jeg leste dette ble jeg veldig satt ut, det må jo være hardt for deg å oppleve dette her. Du er jo så ung, like gammel som meg tror jeg.
Vet ikke hvordan jeg hadde taklet dette, men jeg vil ønske deg lykke til og si at vi er mange som tenker på deg og som krysser fingrene for at dette går bra:)
Stå på,
Klem fra meg:)

Mari

06.apr.2009 kl.11:43

Så utrolig lykke til! Jeg vet du kan klare det, du er en utrolig sterk 17 åring, dette skal gå bra!

Lis

06.apr.2009 kl.11:43

Lykke te! Eg håpe alt komme te å gå bra, ikkje gje opp kampen! Dette kan du klara! :)

Anna

06.apr.2009 kl.11:43

Lykke til. Håper virkelig alt går din vei ü

Maria

06.apr.2009 kl.11:44

Jeg har, som så mange andre, fulgt deg lenge. Nå må jeg bare sende en hilsen og ønske lykke til! Kjemp videre!

Andrea

06.apr.2009 kl.11:51

Lykke til, Regine! Håpar verkeleg alt går bra med deg

06.apr.2009 kl.12:06

Lykke til Regine!

Helene

06.apr.2009 kl.12:11

Lykke til Regine! Vi føler med deg, med hele vårt hjerte

Kamilla

06.apr.2009 kl.12:20

Lykke til!!!!

amazed

06.apr.2009 kl.12:30

du er steinsterk!fy flate det står respekt av noen som klarer å gå igjennom dette så bra som du klarer det!lykke til!
Lykke til! Ikkje gi opp!

Silje

06.apr.2009 kl.13:04

Lykke til! Det her skal gå bra!!

Hilde-Christine Brevik

06.apr.2009 kl.13:10

Kjære søte Regine! Dette er så utrolig trist. Jeg blir helt sett ut over hvor urettferdig det skal være. Du er en av de menneskene i livet mitt som jeg beunderer mest, og som jeg virkelig ser opp til! Ei så sterk, og fin jente som deg har jeg aldri møtt! jeg beundrer ditt pågangsmot, og jeg er sikker på at dette kommer til å gå kjempefint!
Ikke gi opp, du kan overvinne alt!
Masse lykke til!

Klem fra Hilde-Christine

Hilde

06.apr.2009 kl.13:15

Lykke til, Regine! Jeg skal krysse armer, bein, fingre og tær for deg. Kjemp videre!

Hilde-Christine Brevik

06.apr.2009 kl.13:17

Før jeg glemmer det ; Jeg vil så gjerne skrive et innlegg om deg på bloggen vår. Er det greit for deg?

Camilla

06.apr.2009 kl.13:21

lykke til! håper virkelig alt ordner seg for deg! dette er forferdelig trist :(

Regine

06.apr.2009 kl.13:35

Hilde: det går greit.

Susanne

06.apr.2009 kl.13:37

Hei, har fulgt med på bloggen din en god stund og ble oppriktig lei meg av å lese om tilbakefallet ditt. Du er veldig voksen og modig, jeg kan ikke skjønne hva jeg hadde gjort. Jeg er ikke religiøs(er ateist), lurer på om jeg hadde kunnet bli det hvis jeg var i samme situasjon. Hva er ditt forhold til Gud/Allah/et eller annet?

Stine Friis

06.apr.2009 kl.13:43

lykke til Regine! tenker på deg, selv om jeg ikke kjenner deg. Håper virkelig du blir frisk!

Lise Ohr

06.apr.2009 kl.13:45

Uansett hva som skjer med deg Regine, saa er nok baade dine foreldrene og din soester overlykkelig for at du er foedt, og at det var nettopp du som kom til dem. Slik maa du ikke tenke! Tankene mine er med deg konstant. Haaper virkelig legene har satt i gang en snuoperasjon her! Stor klem!

oda

06.apr.2009 kl.13:45

fikk sjokk når jeg leste at du hadde fått tilbakefall -alt så ut til å gå så bra. men du kommer deg gjennom dette, du får ikke lov til å gi opp ..og det virker det jammen ikke som du har tenkt deg til heller :) du er sterk, og jeg kan ikke annet enn å beundre deg! Regine, dette klarer du!

mange klemmer og varme tanker til deg og familien din.

- Oda

mariannebn

06.apr.2009 kl.13:46

Lykke til videre Regine! Håper du blir frisk!!

Trine

06.apr.2009 kl.13:46

Jeg har fulgt bloggen din en stund, og var så glad for at det gikk bra med deg. Og så kommer denne forferdelige beskjeden! Det er helt forferdelig. Men du sier at det fremdeles er håp, og jeg håper dette går bra for deg. Jeg sender mange positive tanker din vei, og skal boinke masse!!!

06.apr.2009 kl.13:54

Lykke til og stå på! (:
Du klarer dette Regine ^^,

Martine

06.apr.2009 kl.13:58

Jeg har også fulgt bloggen din en stund, og jeg må si jeg er kjempeimponert over måten du takler ting på! Jeg mistet selv faren min av kreft da jeg var 12, han ble bare 32 år, men du er bare 17 og det er helt forferdelig!

Det er ikke meningen at en så ung person skal dø, du har så mye av livet fremfor deg. Derfor håper jeg av hele mitt hjerte at dette skal gå bra, og det tror jeg det gjør!

Til slutt må jeg bare avslutte med at du er utrolig vakker, både med og uten hår.
Stå på, Regine! :)

ålesund

06.apr.2009 kl.14:30

Vil bare si at jeg tenker på deg. Håper virkelig at behandlingen funker. Du er en fantastisk modig og sterk jente! Stå på! :)

Ingrid

06.apr.2009 kl.14:53

Lykke til, Regine!

Henriette

06.apr.2009 kl.14:59

Masse lykke til! Håper alt ordner seg. Det er sterkt av deg å skrive om alt som skjer- du virker som ei kjempemodig jente. Stå på!

TinaMari

06.apr.2009 kl.15:00

Krysser alle fingrer og tær for deg, Regine!
synes så synd på deg, håper det ordner seg for deg

Hedda

06.apr.2009 kl.15:20

Kjære Regine......
Håper og trur at det skal gå din vei........
Og ALDRI ALDRI tenk at du aldri skulle ha levd......

Klem Hedda. (ukjent)

Isabel

06.apr.2009 kl.15:21

Hei, Regine.

Veit du? Nå sitter jeg her og er helt målløs. Sjokkert...:(

Egentlig har jeg tenkt på å kommentere bloggen din lenge, har lest i den helt fra starten, omtrent, og det var en tilfeldighet som gjorde at jeg havnet innpå her :) Uansett, har liksom aldri funnet de "rette" ordene å bruke, for hva skal man egentlig si? Men nå må jeg bare gjøre et forsøk likevel.

Du er så tapper. Virkelig tapper. Det er slettes ikke alle som greier være så åpne når man har gått gjennom alt det du har gjort. Det er heller ikke mange som greier mobilisere krefter gang på gang. Men ingen regel uten unntak, som det heter. :) Du har nemlig bevist å inneha en helt spesiell styrke, en god dose kampglød og du er viljesterk. Jah, jeg kan si det bare etter å ha lest bloggen din, og det sier alt..

Nå må du finne fram dette igjen, og jeg veit du er i gang med det alt. Fingre, tær, armer, ja, alt er krysset for at du skal fikse dette, og bli frisk igjen..

Selvsagt kan ikke jeg sette meg inn i hvordan du har det, vi "utenfra" kan ikke det. Men vi kan tenke, be og håpe. Og; du har merket at det allerede er mange som gjør nettopp det!!

Tenker masse på deg i den tøffe tida som kommer... Stå på REgine, you go girl :D

Stor varm trøsteklem, ispedd masse håp og gode ønsker.

Vanesssa

06.apr.2009 kl.15:22

Lykke til klem..

Gro Grøndahl

06.apr.2009 kl.15:26

Lykke til, Regine!
Tenker på deg.. :)

Møyfrid

06.apr.2009 kl.15:29

Er inne på bloggen din for første gang. Det var utrolig trist å lese om det som skjer med deg her inne. Livet er ikke rettferdig. Håper at du skal bli frisk enda en gang. Og selv om dette er vondt og vanskelig for familien din, tror jeg likevel de er glade for hå ha hatt deg den tida dei har. Men ingen av oss liker vel å miste noen me er glad i.

Møyfrid

06.apr.2009 kl.15:30

Er inne på bloggen din for første gang. Det var utrolig trist å lese om det som skjer med deg her inne. Livet er ikke rettferdig. Håper at du skal bli frisk enda en gang. Og selv om dette er vondt og vanskelig for familien din, tror jeg likevel de er glade for hå ha hatt deg den tida dei har. Men ingen av oss liker vel å miste noen me er glad i.

Camilla

06.apr.2009 kl.15:36

Søte Regine, dette var utrolig trist aa høre... Jeg sender mange gode tanker om at du skal bli helt helt bra igjen. Det er en tøff kamp, men du er tøff du og, VELDIG tøff! Det er utrolig mange som tenker paa deg og sender gode tanker og energi, haaper det hjelper litt... Tenker, ber og haaper for deg!

Irene

06.apr.2009 kl.15:47

Alle ord blir vel egentlig ganske overfladiske nå. Men jeg håper virkelig at dette skal gå bra. Mine tanker går til deg og dine nærmeste i tiden fremover

Lea

06.apr.2009 kl.15:49

Lykke til!!

Lea

06.apr.2009 kl.15:50

Lykke til!!

sissel

06.apr.2009 kl.15:59

håper virkelig det kommer til å gå bra med deeg ! lykke til

Lisa

06.apr.2009 kl.16:08

Lykke til! Håper virkelig alt ordner seg for deg og at alt går bra, selv om jeg ikke kjenner deg, tenker jeg ofte på deg.

Ingrid

06.apr.2009 kl.16:12

Masse lykke til videre, og håper alt vil ordne seg! Du er veldig tøff. Klemmer. :)

ceciliek.

06.apr.2009 kl.16:20

Lykke til Regine, jeg nekter å gi opp, håper alltid!
Takk for at du deler din historie!

Marit

06.apr.2009 kl.16:22

LYKKE TIL! Har troen på at dette skal gå bra

.

06.apr.2009 kl.16:29

off, jeg fikk tårer i øynene nå, Regine. Jeg skulle ønske dette aldri skjedde med deg. Stå på, du er sterk ! Jeg håper alt går bra med deg til slutt, og at du overlever dette. Og overleve, det skal du!!

theresekristina

06.apr.2009 kl.16:31

Lykke til, Regine! Eg sitte med tåre i augene, og eg veit at det er en veldig rar reaksjon sia eg ikkje kjenne deg. Men eg har fulgt bloggen din lenge, og eg trudde virkelig du var på bedringens vei. Eg håpe inderlig mykje at du blir fort bedre. Det fortena du!

Eva

06.apr.2009 kl.16:32

Hei Regine.

Jeg ønsker deg all mulig lykke til. Krysser det som krysses kan for at du blir bra, og det skal du bli. Du virker som en sterk og veldig tøff jente, og det vil nok komme godt med. Det er stort av deg å ville dele dette med alle andre.

Mange lykkeønskninger fra Eva! :-)

Sophie

06.apr.2009 kl.16:37

Du virker som ei sterk jente, så jeg har tro på at du kommer til å greie deg gjennom dette :)
Jeg ønsker deg masse lykke til !

Linda Karoline

06.apr.2009 kl.16:53

Jeg krysser fingre og håper positivt for mange.Nå også for deg.Du skriver fint om sterke og skremmende ting.Lykke til:-)

Marita ^^

06.apr.2009 kl.16:56

Kjempe masse lykke til! Krysser fingrene for deg;)

Maren

06.apr.2009 kl.16:56

Sinnsykt trist å høre dette, Regine, og jeg håper virkelig det ordner seg for deg. Du virker som en veldig sterk person og jeg ønsker deg all mulig lykke videre!

Marie

06.apr.2009 kl.17:09

Vi er mange som følger med og krysser fingrene for deg, masse lykke til! :)

Katrine

06.apr.2009 kl.17:26

Lykke til!
Du er et bra menneske!

Martha.

06.apr.2009 kl.17:28

Du må ikke si at du aldri skulle ha blitt født! Du er kanskje til sorg for dem nå (det føltes helt teit å skrive noe sånt), men tenk på all den gleden du har vært for de rundt deg da. Du har levd i over 17 år. Tenk så mye positivt du har gjort med folk/folk har gjort med deg på de årene!

LYKKE TIL!

Bengt Eidem

06.apr.2009 kl.17:32

Hei Regine!

Jeg ble oppmerksom på bloggen din i dag. Var inne på Svein Kåre og Anne Marie sine sider og leste om en jente ved navn Regine som hadde fått tilbakefall.

Jeg gikk rett inn på siden din og har den siste timen lest og lest "hele" historien. For en modenhet du utviser. Og for en fengende måte du skriver på. Det du skriver gir livsvisdom og tårer, men ikke sjeldent også et smil og en latter. Det er en fryd å lese en slik forfatter som deg.

Det som ikke er en fryd er å lese at de fant umodne celler i margen din. Men foreløpig kan vi kose oss med at de virkemidlene de skisserer faktisk er virkemidler som gjør at folk har overlevd akkurat den situasjonen du er oppi nå. Så hvorfor i svarteste natta skal ikke de virkemidlene også gjøre at du overlever? Regine, det er ikke ofte jeg skriver om magefølelsen min, men jeg tror faktisk at du overlever. Jeg nekter å tro at din "tid" er kommet.

På mange måter er du og jeg litt i samme båt akkurat nå. Ille ut, men det finnes fortsatt håp for oss begge. Jeg kjenner meg igjen i litt av den likegydligheten som du beskriver, men jeg kjenner meg også igjen i den optimismen jeg kan spore i de mulighetene du forteller om. Så du og jeg har mye til felles, og inntil det motsatte er bevist så har vi også LIVET til felles.

La oss holde fast på det. Og la oss knekke de umodne cellene som prøver å overta kroppene våre!

Stor klem fra Trondheim

PS! Heia Elgen! :-)

06.apr.2009 kl.17:37

Kjære Regine.
Dette tilbakefallet hadde du virkelig ikke fortjent.
Vi kjenner deg jo ikke så godt, men bloggen din viser oss hvilken fantastisk sterk og god jente du er. Om vi hadde hatt døtre i huset, hadde du sikkert vært en fast og kjær gjest hos oss. Legene dine vet hva de holder på med og vi er sikre på at dette skal gå bra for deg denne gangen også.

Tenker på deg nå, Regine. Om vi kan være til noen som helst hjelp for dere i denne tiden så håper jeg du, eller mamma og pappa sier ifra. Alle her i huset hilser til deg og ønsker deg alt godt fremover i denne vanskelige tiden. Varme tanker fra Wenche og Rune.

Naboene

06.apr.2009 kl.17:41

Kjære Regine.
Dette tilbakefallet hadde du virkelig ikke fortjent.
Vi kjenner deg jo ikke så godt, men bloggen din viser oss hvilken fantastisk sterk og god jente du er. Om vi hadde hatt døtre i huset, hadde du sikkert vært en fast og kjær gjest hos oss. Legene dine vet hva de holder på med og vi er sikre på at dette skal gå bra for deg denne gangen også.

Tenker på deg nå, Regine. Om vi kan være til noen som helst hjelp for dere i denne tiden så håper jeg du, eller mamma og pappa sier ifra. Alle her i huset hilser til deg og ønsker deg alt godt fremover i denne vanskelige tiden. Varme tanker fra Wenche og Rune.

Tore på sporet

06.apr.2009 kl.18:08

du har nok hørt det en million ganger før nu, men æ må bare si at du e så sterk, tøff og alt mulig som i det hele tatt klarer å sitte å skrive alle der her triste, fæle tingan som handler om dæ sjøl. det e så trist at det skal hende akkurat dæ.

det kunne heller ramma en gammel dame på 90 år som uansett har levd hele livet sitt. la oss krysse alle fingre og tær for at du skal klare å bli bedre og i beste fall helt frisk :-) blir så trist og lei mæ når det går dårlig. syns du har kjempa med kreften lenge nok nu! har skikkelig medfølelse og synes utrolig synd på dæ.

bare stå på og i hvert fall ikke gi opp :-) ta til dæ all den støtten du kan få!

Anita

06.apr.2009 kl.18:12

Ønsker deg til lykke!! Du er ei tøff jente, som ikke kommer til å gi opp! Tenker på deg og dine..

chrissy

06.apr.2009 kl.18:31

Det her kommer til å gå bra Regine. Positive tanker nå!! Jeg tenker masse på deg og det gjør så mange andre også. Stå på og ikke la dette knekke deg!

janne

06.apr.2009 kl.19:14

Lykke til !!!

Anne Lise

06.apr.2009 kl.19:24

Lykke til Regine!
Følger med på bloggen din, er innom hver eneste dag for å følge med på hvordan det går med deg..
Dette greier du, du er ei sterk jente!

hanne

06.apr.2009 kl.19:37

Masse lykke til Regine! Har fulgt med på bloggen din lenge, og dette er utrolig uretferdig! Jeg håper alt alt går bra, skal sende deg mange gode tanker:) Skjønner at det er vanskellig når man ser familien ha det så tøft "på grunn av deg". Men du må bare prøve å ikke tenke sånn. Det er i hvertfall slik jeg "takler" det (uten at jeg skal sammenligne min sykdom med din.) Håper du har mange som tar godt vare på deg! Skulle ønske jeg kunne gjøre noe mer for deg. Hold motet oppe!

xEx

06.apr.2009 kl.19:42

Hei Regine, håper det er ok at jeg skriver noen ord selv om jeg er en vilt fremmed (?). Jeg kom over en link til bloggen din for en stund siden, og har lest siden uten å kommentere noe. Men nå må jeg bare si ... at jeg håper for deg, inderlig inderlig! Du virker som en fantastisk jente, og det er helt ubegripelig urettferdig hva du og familien din må oppleve og gå gjennom. Men det er fortsatt håp, og jeg er sikker på at det er utrolig mange som ber og håper for deg nå. Sikkert enda flere enn de som faktisk legger igjen kommentarer her :-) Jeg håper du og familien din føler dere godt ivaretatt av mennesker og hjelpeapparat rundt dere, og at dere klarer å fokusere på å ha det fint sammen også midt oppe i alt dette. Selv hvis worst case scenario skulle skje, så er jeg sikker på familien din vil sitte igjen med et hav av gode minner om deg. Det er bedre å ha elsket og mistet, enn aldri å ha elsket... og så mye som du har gitt til medmennesker og lesere bare her på bloggen, gitt av deg selv, tanker, kreativitet, refleksjoner, liv, farger ... så har du sikkert gitt titusenganger mer til de rundt deg i real life. Du er så verdifull og viktig! Så jeg håper du klarer å slippe tanken om at "det ville vært bedre om jeg aldri hadde vært født" - hvis en sammenligner det vonde med kjærligheten venner og familie helt sikkert føler for deg, så er jeg sikker på at det vonde bare er en prikk - og at kjærligheten og din betydning er så mye mye større. Dette ble litt klønete skrevet, sorry hvis det jeg sier er helt teit. Mest av alt ville jeg bare si lykke, lykke til. Jeg krysser fingre og tær for deg, og sender et hav av positive vibber og lykkeønskinger til deg! Jeg håper inderlig det går bra med deg! Klem fra en jente i Oslo

Laila

06.apr.2009 kl.19:46

Lykke til Regine
Håper det går bra med deg

06.apr.2009 kl.19:47

Lykke til ! dette vil du klare :)

Elisabeth

06.apr.2009 kl.19:52

Kjempemasse lykke til:) Du er et forbilde for mange:)

Marie Faksvåg

06.apr.2009 kl.19:59

Hei Regine !

Sender varme tanker til deg og familien og håper på at du vil klare dette også, håpet kan ingen ta fra en.Vit at det er veldig mange som tenker på deg og familien.
Lykke til Regine, kjærlige hilsener fra Marie

Katrine

06.apr.2009 kl.20:01

Du klarer dette her Regine.

CiViX

06.apr.2009 kl.20:11

Det føles rart å skrive til en jeg ikke kjenner, men jeg blir så grepet av din historie, og håper så inderlig at dette går bra! Du er en tøff jente som betyr så mye for så mange, og jeg er sikker på at dette vil gå din vei. Gleder meg til bloggposten hvor du skriver at immunsystemet ditt har seiret! Den dagen kommer :-)

Klem fra Gunnar

Marianne

06.apr.2009 kl.20:20

Uff, dette var trist å høre!... Men man må bare ha håpet med seg, jeg krysser fingrene for både deg og familien! Jeg tror du skal klare dette, du virker som ei sterk jente! :)
Men masse lykke til! Sjekker bloggen din hver dag for å se hvordan det går med deg.

Anne Braut Aarbakke

06.apr.2009 kl.20:26

Så sterkt å lese.Så begavet og nydelig du er!!

Roger

06.apr.2009 kl.20:59

Du har min aller største medfølelse og respekt. Ingen burde gå igjennom dette, og jeg tror ikke de fleste andre har taklet det så halvparten så godt som deg. Men så sterk som du er det mye håp. Og det er jeg glad for, for jeg vil du skal klare deg. Det vil vi alle. Håper du lar denne støtten være med på å forsterke viljekraften din i kampen mot sykdommen. Og jeg håper du forstår hvor elsket du er, og mye godt du har gjort med å fortelle om deg selv og sykdommen din. Alle og en hver som leser bloggen din bør ha fått en oppvekker, hvor de har fått satt livet sitt i perspektiv. Du får folk til å sette pris på livet sitt og hverandre. Hver gang noen har vært innom bloggen din og lest hva du skriver kan du regne det som en god gjerning fra din side. Så stå på videre!

Hilsen Roger

Anonym

06.apr.2009 kl.21:00

Jeg ønsker deg masse lykke til Regine! Ber for deg.

Ragnhild :D

06.apr.2009 kl.21:19

Det her va heilt forferdelig å lese. Det stakk i magen når eg leste de to siste innleggan dine. Kan ikke forestille meg kordan du og din familie har det no, men eg ønske dokker alt vell. Ingen fortjene det som du går igjenna no.. Ingen! Du e jo bare 17 år og har heile livet forran deg, derfor må du ikke gi opp. Den kampen her skal du VINNE!!

God bedring, det her greie du! :)

Nina

06.apr.2009 kl.21:26

Hei Regine! Jeg vil bare at du skal vite at du er til stor inspirasjon for mange. Makan til tøff og åpen jente skal man lete lenge etter. Du kan og skal ikke dø, for verden har ikke råd til å miste en sånn fantastisk jente!

Stine

06.apr.2009 kl.21:38

Lykke til! Kjempe tøft og stå fram med hvordan du har det nå, og samtidig nyttig og inspirerende for andre! Du inspirerer meg og som du vet, mange andre, til å fortsette dagen på en positiv måte!
takk for det!;))
Dette klarer du vettu!;))

Lina

06.apr.2009 kl.21:48

Jeg er sikker på at uansett hva som skjer, så kommer IKKE foreldrene dine til å angre på at de fikk deg. Forstår hvorfor du tenker sånn, men det stemmer ikke.
Jeg ber for deg, Regine!

Ida Kristin

06.apr.2009 kl.22:07

Jeg vet ikke hva jeg skal si, men håper at alle gjør alt de kan for deg. Ønsker deg masse lykke til! Klem fra Ida

anonym

06.apr.2009 kl.22:33

Du er fantastisk modig. Du greier dette.. uansett!

André

06.apr.2009 kl.22:45

Teller du år, blir livet kort
Teller du dager går livet også fort
Teller du timer varer livet en stund
Men lengst varer livet om du nyter hvert sekund

Lykke til!

Therese Øien Aandahl

06.apr.2009 kl.23:05

Kjære Regine.
Dette gjør meg vondt å lese, jeg er hundre prosent sikker på at foreldrene dine ser på deg som guds gave og kunne ikke vært deg foruten. Du har nok gitt de mye og de er selvsagt redd for deg,du er jo tross alt barnet deres:)! Håpet er det INGEN som kan ta fra oss Regine. Jeg tenker på deg og familien din i denne tunge stunden, stå på å kjemp videre... Du virker som en meget sterk jente.
Klem fra Therese...

Ranveig

06.apr.2009 kl.23:08

Lykke til, Regine! STÅ PÅ!!

Anne

06.apr.2009 kl.23:16

Jeg syns du er ei utrolig tøff jente som står på! Fortsett med det, det er viktig å ha håpet og troen på at dette skal du greie å komme deg gjennom. Alle gode ønsker for deg Regine!!!
Et godt motto: Ny dag, nye muligheter!

Lena

06.apr.2009 kl.23:29

Siden desember har jeg fulgt bloggen din, jeg har med lett hjerte lest om din positive tankegang, og hvor fint alt har gått med deg.
Nå triller tårene. Jeg har selv opplevd kreft på nært hold i familien, nærmere bestemt ALL, og jeg håper, krysser fingrene, ja, alt jeg har for at dette skal gå bra!!! Tenker masse på deg, og familien din, som sikkert er livredde nå. Du er altfor ung til at dette ikke skal gå godt, jeg håper for alt i verden at ting går din vei!!!

Klemmer og masse omtanke sendes din vei, fra meg.

Renate

06.apr.2009 kl.23:35

Lykke til, Regine ! Du er ei tøff jente, dette klarer du !

Klem.

III

06.apr.2009 kl.23:43

Bloggen din gjør virkelig ett inntrykk på meg og hjelper meg litt på veien mot å forstå hvordan andre har det her i verlden. men jeg tror ikke jeg kan klare å forestille meg den sitvasjonen du er i nå. Tusen takk for inspirasjon og jeg håper virkelig du blir bedre:)

ela

07.apr.2009 kl.00:08

hei. bra blogg du har:) ønsker deg masse masse lykke til og håper det går bra for deg.
det du skriver om får mine problemer til å virke latterlig små...
jeg kjenner deg ikke, men merker at jeg kun ønsker deg ditt beste likevel:) stå på!!

Grethe

07.apr.2009 kl.00:12

Vi er en familie på Tingvoll som tenker mye på deg og dine. Ønsker deg masse lykke til.

Regine

07.apr.2009 kl.00:24

Tusen takk for fine kommentarer alle samme, det betyr utrolig mye! Dere som lurer på om dere kan skrive noen ord om meg, så går det helt greit:)

Bengt Eidem: Jeg fikk også høre om ditt tilbakefall via bloggen til Svein Kåre og Anne Marie. Jeg ble helt forferdet da jeg leste det, du er jo et av mine forbilder, og jeg ville jo ikke at det skulle skje deg, så klart ingen andre heller. Jeg husker jeg leste boka di da jeg lå på riksen, klar for transplantasjon. Det var en utrolig bra oppmuntring, jeg var forberedt på at jeg kunne dø, men når jeg leste boka di fikk jeg enda mer mot.

Du har rett i at vi har mye til felles. Jeg håper vi begge blir friske en dag, det må vi håpe og tro, selv om det er vanskelig til tider. Humøret svinger, den ene dagen har vi lyst til å gi opp og er likegyldige, andre dager har vi bare lyst til å kjempe, og har stor tro på at det skal gå. Jeg lurer så forferdelig på hvordan det går med deg. Om du leser dette hadde det vært utrolig kjekt og fått vite. Jeg lurer så fælt, helt siden jeg fik høre om den forferdelige nyheten.

Thea

07.apr.2009 kl.00:57

Takk for kommentaren over mitt lille utbrudd ang håret (eller ikke-håret)
Men jeg får ting litt i perspektiv hver gang jeg går inn her! Det er bare så utrolig trist! Men jeg regner med og håper at dette går rette veien! Du virker som en utrolig tøff og sterk jente, og så lenge motet og lysten er der, så greier du det!! Krysser fingrene og tenker masse på deg for tiden!

Elisabeth

07.apr.2009 kl.01:27

Helt forferdelig trist å lese. Men steike, du er vel en av de sterkeste personene på denne siden av jorda vil jeg tro ? Veldig bra å se hvor positiv å for en stå på vilje du har :) Stå på videre. Ønsker deg lykke lykke til! Tror dette kommer til å gå riktig vei! Varme tanker til deg.

Heidi

07.apr.2009 kl.09:50

Lykke til, kjære Regine. :)

carolinE

07.apr.2009 kl.10:01

Lykke til, Regine! Håper alt går bra :)

07.apr.2009 kl.12:21

Lykke til Regine :)

Johanna

07.apr.2009 kl.14:06

Kjære Regine!
Du har gjort kvart sekund sida du vart fødd fantastiske for dine foreldre og familie. Uannsett kva du tenker, så vil alle dei fantastiske minnene alle rundt deg har vere GULL verdt og noko dei aldri ville vore foruten!
Masse lykke til med tida framover - kryssar alt som er for deg og tenker på deg og dine!
Stå på til tusen som du har gjort heile vegen! DU er eit fantastisk menneske og har verdt til stooor hjelp for mange gjennom bloggen din! Du er eit flott forbilde :-)
*stoooor klem*

Bengt Eidem

07.apr.2009 kl.14:38

Hei igjen, Regine!

Det går bra med meg. Er hjemme og har tilnærmet ingen smerter, dermed er to av de viktigste kriteriene for den enkle lykken oppfylt :-). Fikk en høydose cellegiftskur som startbehandling i februar. Mars og april har jeg gått to og ei halv uke med daglig stråling. Siste stråling i morgen og da tar jeg påskeferie. Bypåske i Trondheim, håper på fint vær. Så blir det spennende etter påske, da blir det prøvetaking og konsultasjoner mellom St.Olavs og Riksh ift veien videre.

Jeg kommer til å følge med på siden din, og jeg krysser alt jeg har for oss begge.

Inntil videre, god påske!

Klem, B.

F

07.apr.2009 kl.15:41

masse lykke til Regine, tenker på deg og din familie stadig mye! jeg krysser fingrer og tær for deg søtaa.
klem

Maria

07.apr.2009 kl.18:15

lykke til!! tenker masse på deg

Linn Inger

07.apr.2009 kl.18:19

Jeg skal be for deg

maren

07.apr.2009 kl.19:13

uf, fysøren :'(
tenker masse på deg Regine!
er så forferderlig trist at noen blir rammet av en slik alvorlig sykdom...
jeg følger med på bloggen din, og er innom den omtrent hver dag.. du skriver veldig bra og jeg synes det er tøft gjordt av deg å skrive alt på en blogg. så mange tanker og følelser.

jeg håper virkerlig dette går bra, og det gjør det! :-)
ønsker deg alt godt.

ha en fin påske, og kos deg så godt du kan :-)

Thea

07.apr.2009 kl.19:53

Ønsker deg masse lykke til! Tenker på deg.

KristineR

07.apr.2009 kl.21:32

Håper alt går bra, du fortjener det virkelig, etter alt du har vært gjennom. jeg skal be for deg, og ønsker deg lykke til.

Din blogg har klart og forandre meg litt, tenker litt annerledes på ting enn jeg gjorde før, jeg skal iallfall ikke sitte å syte over et lite kutt i fingern.
Du må ikke tro at det hadde vært best vist du ikke hadde vært født, for da hadde jo ikke dine venner og familie blitt kjent med en så sterk person, som klarer og tenke på alle andre rundt seg, når man selv ikke har det noe bra.

Du er en sterk person, stå på !
Du og dine nærmeste får ha en fin påske.
Klem fra Trondheim

Wenche Tønnesen

07.apr.2009 kl.21:45

hei Regine. masse gode ønsker og positive tanker sendes deg . Dette klarer du.Stå på Regine.Hils til mamma og pappa ,Elise.Mormor og morfar fra oss i omsundet.Stor klem fra Bjørn og Wenche

Tonje

07.apr.2009 kl.23:38

Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal si.. LYKKE TIL, jeg krysser alt som kan krysses!!!!

Anne L

08.apr.2009 kl.09:25

Regine mye er skrevet og uttrykt de siste dagene på bloggen din.
Forstår godt den uroen du føler nå, håper de tiltakene de har satt inn virker.
Ønsker deg og familien din en god påske.
Håper dere kan ta små pauser fra sykdom og nyte at våren er i anmarsj.
Tenker masse på dere !

Linda

08.apr.2009 kl.14:50

LYKKE LYKKE LYKKE TIL!

Liinnhege

09.apr.2009 kl.15:21

Du fortjener virkelig ikke det her! Jeg ønsker deg alt det beste Regine, og så masse lykke til!

Eir

09.apr.2009 kl.18:00

Hei Regine!
Har lenge lest bloggen din, men aldri kommentert før, men kjenner at det nå er på tide!
Har vært så vanskelig å lese om opplevelsen din, ingen fortjener å gå igjennom så mye vondt. At du samtidig klarer å vise så mye styrke og omsorg for andre rundt deg er mer enn beundringsverdig!
Ville bare takke deg for å ha gitt meg det siste "dyttet" for å melde meg som blodgiver, har tenkt på det lenge, og har nå endelig gjort det!
Ønsker det lykke til, og husk å behold motet og styrken din!

Maren :)

09.apr.2009 kl.19:32

supermasse lykke til! jeg tenker på deg og håper det beste for deg :)

Elisabeth

09.apr.2009 kl.19:56

Lykke til videre ! Du har mange blogglesere i ryggen til støtte. Håper alt går bra tilslutt for deg.
Ja, livet er urettferdig, men det får da være grenser!
Uansett og som sagt, lykke til til deg og din familie. Jeg ønsker dere alt godt!

Marita

09.apr.2009 kl.20:01

Jeg fikk et støt i hjertet når jeg leste at du hadde fått tilbakefall ! Men ikke ta tungt på det, jeg er nesten helt sikker på at det går bra, etter alt du har vært igjennom så fortjener du å få en happy ending :- D
Jeg skal sende masse gode tanker til deg, håper virkelig det går bra med deg. Du har mange med deg, å det her kommer til å ordne seg Regine ! Lykke til

Linda

09.apr.2009 kl.23:18

Hei jeg er en som leser bloggen din ganske ofte , jeg syntes så synd på deg :( Det kommer nok til å gå bra, jeg ønsker deg masse lykke til!

Lena

10.apr.2009 kl.00:58

Lykke, lykke, lykke til !
Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, jeg blir stum - håper virkelig ting går den riktige veien for deg! Du er en sterk jente som virkelig fortjener livet :)

Aida

10.apr.2009 kl.03:23

Jeg ønsker deg alt godt! Lykke til.

saxen

10.apr.2009 kl.21:42

jeg ønsker deg virkelig lykke til og god bedring ! Klem

Benedicte

12.apr.2009 kl.23:56

Heisann Regine!
Jeg vet ikke hvor en gang jeg skal begynne... først må jeg si du er utrolig tøff og sterk som i så ung alder er i det hele tatt nødt til og kjempe denne kampen over kreften. Og gå igjennom den tanke gangen du går i gjennom daglig.
Jeg skulle så gjerne ønsket at det var noe jeg kunne gjøre for å få alt til og bli bedre..
Med hele mitt hjerte så ønsker jeg deg masse lykke til!!! Og håper på at med de gode og kompetanse fulle legene på riksen at de finner ut av det og du kommer på bedringens vei!!!
Jeg er ikke så kristen av meg.. men skal heller ta og be for deg! Stor klem

Benedicte

12.apr.2009 kl.23:58

.. og hva enn du gjør, ikke gi opp!!! Dette her SKAL du klare!!!
DU ER MODIG!

benedicte

13.apr.2009 kl.18:38

stå på regine, alle heier på deg ! Du skal klare dette, du er ei utrolig beundringsverdig jente.
Lykke til

14.apr.2009 kl.02:17

Du elskede, vakre sjel, jeg skal mase hull i hodet på Gud om at Han må lette situasjonen for dere alle og gjøre deg frisk!! Og på vegne av alle folk med et minimum av empati i kroppen ber jeg om unnskyldning for rævhølene som legger igjen et intetsigende og respektløst 'fin blogg' på innleggene dine når det er så krystallklart og tydelig at de ikke engang har lest overskriften på det du skriver! - de skulle vært sparket ut av folkeregisteret for å være så forbanna lite fintfølende!

Camilla

15.apr.2009 kl.00:09

Jeg leste bloggen din og jeg kjente jeg fikk en tåre i øyenkroken. I juni mistet jeg min bestefar av kreft, han ble så dårlig til slutt at jeg ikke klarte å se på han uten å gråte. Men det var han som var den sterke, vi andre tok det veldig tung, akkurat som i din situasjon. Det er du som er klippen til familien din. Jeg er glad det er noen som skriver om hvordan det er å være utsatt for kreft, da forstår flere hvor seriøst og trist dette er, så takk. Det er en jævli periode, men bestefaren min levde i flere år etter at han var på det "stadiet" du er på og jeg med dagens utvikling innen medisin og legehjelp vil jeg tro at hvis de ikke kan fjerne kreften, så isåfall forlenge livet ditt en god del. Du må bare utnytte all tid du har og gjør det du har lyst til! Til slutt vil jeg bare si at du er virkelig en insperasjon, et forbilde og en å se opp til. Jeg ser opp til deg og vil ønske deg så absolutt lykke til videre, hold motet oppe og vær positiv! Jeg skal følge med på bloggen din videre.

ronja stordahl

15.apr.2009 kl.16:20

vær sterk

Åse

15.apr.2009 kl.17:08

lykke til!!

Elise

15.apr.2009 kl.17:14

Lykke til! :) skulle ønske jeg var like sterk som deg jeg! Du er nok ei super jente :D

Marie H

15.apr.2009 kl.19:12

Har nå lest en god del her på bloggen din, og det tok ikke lang tid før tårene trillet nedover kinnet mitt. Føler utrolig mye med deg! Du er virkelig modig, og virker som ei heilt fantastisk jente med godt hjerte! Du har en sjel hos meg som tenker på deg! :)

Kathrine

15.apr.2009 kl.19:37

Tårene triller, og jeg er helt skjelven.
Det du går igjennom må være helt utrolig vanskelig, og at du klarer å tenke på familien din, at det er dem du er engstelig for, det er beundring verdt.
Jeg ønsker deg ALL MULIG lykke, og jeg skal be masse for at du skal blir frisk. Jeg forstår ikke at en så ung jente som deg har så mye mot. Og hvertfall forstår jeg ikke hvordan en så ung jente som deg skal stå ovenfor dette skille i livet.
Prøv så godt du kan å holde motet oppe og legg livet ditt over til Gud. Jeg vet ikke om du er kristen, men jeg er, og jeg vil bare anbefale deg å lese i bibelen og søke hjelp hos Jesus. Noen veldig fine vers i Bibelen er:
Johannes kapittel 14, vers 1 og 27
Salmene kapittel 118, vers 5-7
Og dette liker jeg spesielt godt :
Johannes kapittel 11, vers 25
Der står det:
Jesus sier til henne: "Jeg er oppstandelsen og livet. Den som tror på meg, skal leve om han enn dør."

Lykke til videre !

Kathrine

15.apr.2009 kl.19:40

Forresten, jeg vet du klarer deg. Du virker som en fantastisk jente, og slike som deg klarer seg. Hadde alle vært like modig som deg, ville ikke døden vært noe å uroe seg for !

16.apr.2009 kl.13:48

"Aller best hadde det kanskje vært om jeg aldri ble født, slik at de slipper sorgen". Jeg er ganske direkte og må bare si at det er mer eller mindre unødvendig å tenke/skrive noe slikt. Du burde gjør den beste ut av tiden og sette pris på familie og venner. De bryr seg om deg og livet deres hadde aldri vert det samme uten deg !:)

mariah

17.apr.2009 kl.01:14

Ber for deg! lykke til

Beca <3

17.apr.2009 kl.12:40

Lykke til :) .. har aldri sett en som er så modig som deg :]

Karen Sofie

17.apr.2009 kl.20:03

Ikke si at du skulle ønske du aldri ble født! Jeg er hundre prosent sikker på at du har spredt glede til alle rundt deg mens du har vært her hoss oss. Tenk på alle de som er glad i deg, trur du virkelig de hadde vært den samme om de ikke hadde kjent deg? Jeg tviler. Nå kan ikke jeg si så mye om det, men har lest bloggen, å du høres ut som en fantastisk person! Jeg skal fortsette å lese denne bloggen for å vise at jeg er en av de hundre tusen i norge som støtter deg! Grunnen til at jeg havnet her er pga den jenta som laget en gruppe om deg på nettby, så takk henne ;>

-Karen Sofie

camilla

18.apr.2009 kl.01:00

lykke til.. håper det ordner seg. vi må bare be får at du skal køare og bli frisk

Anneli

18.apr.2009 kl.09:38

Først vil jeg bare si at etter å ha lest litt i bloggen virker du som en helt utrolig jente, og jeg beundrer deg så utrolig mye for motet ditt!

Det kan være jeg ikke helt greier å formulere meg ordentlig på det neste jeg skriver, men jeg skal prøve, og jeg håper du skjønner hva jeg prøver å si :)

Jeg greier ikke finne ordene allikevel.Har skrevet og visket ut flere ganger nå.. Jeg vil bare si at som pårørende av kreft selv (min far døde i 2003) så er det "Better to have loved and lost, then never to have loved at all." Jeg ville ikke byttet ut et sekund av tid jeg brukte sammen med han, og jeg er sikker på at familien din tenker akkurat det samme. For du virker som ei så fantastisk jente å kjenne. (Håper du forstår hva jeg prøver å si,er ikke så veldig flink med ord desverre..)

Ønsker deg virkelig alt godt, og krysser fingrene for at alt går bra med deg, tenker positivt!! :)) xx

Marte Smith

18.apr.2009 kl.15:49

:)
Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive, annet enn at jeg håper alt går bra for deg og jeg beundrer med hvor sterk du er! Lykke til !

Renate

19.apr.2009 kl.09:18

Ååå, i e nesten på gråten her =(
Lykke til=)
Stå på videre!
Håpe det Kjanse Ordner seg=)

ANONYM

19.apr.2009 kl.21:26

Lykke til! Du er sterk. Dette klarer du :-)

anonym

21.apr.2009 kl.19:11

Håper du klarer deg! :) du virker som en sterk og positiv jente:)

J21

21.apr.2009 kl.19:16

Hei Regine bloggen din er virkelig helt spsiell.
Du skriver om kreft og det å skulle dø, noe som er viktige emner som det burde snakkes mere om. Du lærer oss om hvordan det er å ha kreft som ung og det å være sterk. Du er reflektert, kul og vakker, og et forbilde for alle oss unge!

Ingun

23.apr.2009 kl.00:57

hei Regine
Du vil bety mye for mange med din ærlighet og mot. Det er ikke slik en ungdom bør leves og jeg håper at behandling kan hjelpe deg. Selvfølgelig er det tøft for dem rundt deg å se deg syk, eller tenke på de verste utsiker. En enda verre tanke ville vært om du ikke hadde vært født, tenk på alt dine nermeste ikke hadde fått oppleve med deg. Det ville vært et større tap enn den sorgen de må leve med etter deg. Jeg har selv mistet et spebarn, jeg aldri ville vært foruten, selv om jeg savner det hver eneste dag. Tenk da hva 17 år har gitt dine nermeste, den gleden må du unne dem og deg selv. Lykke til

Christine

27.apr.2009 kl.13:45

Hei Regine
Begynte å lese bloggen din og jeg klarte rett og slett ikke stoppe!!
Er så forferdelig urettferdig at du, og mange andre med deg,skal oppleve denne forferdelige sykdommen.
Finner det veldig spesielt at jeg blir så engasjert og føler så mye for en totalt fremmed,men du er så flink til å sette ord på tankene og følelsene dine....
Ønsker deg så utrolig masse lykke til,Regine!!

Julie Gudbrandsen

09.mai.2009 kl.21:06

Denne bloggen likte jeg kjempe godt, selvom det ikke var så veldig hyggelig å høre..
Og jeg ønsker deg KJEMPE MASSSE LYKKE TIL..
Du har nå fått en ny leser, og håper du blir bedre : )

Skriv en ny kommentar

Regine

Regine

18, Kristiansund

Har fått diagnosen MDS/AML - her vil jeg beskrive hvordan det er å leve med/bli behandlet for det. Lurer du på noe? regine1000@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits
Blogglisten