En forferdelig nyhet

Jeg våknet opp til en forferdelig beskjed i dag. Jeg har fått tilbakefall. Benmargsprøven så ikke bra ut, og hadde en del umodne celler i seg. Det har ikke kommet så langt enda, så legene hadde et råd. Jeg kunne slutte på en type medisin som demper immunforsvaret. Formålet er å skape gvh(frastøtning). På den måten kan det gå an at immunforsvaret slår ut de syke cellene. Dessverre har jeg ikke så store sjanser, selv om det er et lite håp igjen.
Vi skal vente to uker nå, for å se om det skjer noe. Det er en risiko ved å slutte på den medisinen jeg går på nå også, det kan ha dødelige følger. Om det ikke funker er det snakk om å sprøyte inn celler fra donoren for å fremprovosere gvh. Jeg kan bli svært dårlig av dette, men det er bare å vente å se.
Om ingenting virker har jeg ikke lenge igjen å leve. Å transplantere på nytt er uaktuelt i og med at de ikke tror det virker og pga at jeg kan dø av det. Hvem hadde trodd dette skulle skje?
Hele familien er knust, og det er jeg også. Livet er så forbanna urettferdig, og nå skal jeg bare sitte hjemme å vente på at jeg skal dø. Det er rett og slett umenneskelig. Hvordan skal jeg og familien takle det?
Jeg er knust på vegne av familien min som må sitte igjen etter at jeg har gått bort. Det er så sørgelig at de må sitte igjen med den forferdelige sorgen. For hvor godt kan man egentlig takle at et familemedlem går bort?

165 kommentarer

ANN LOUISE

04.apr.2009 kl.17:18

Nei :-( Så trist. Ble virkelig lei meg når jeg leste dette nå. Håper det går bra med deg, du fortjener det så utrolig mye! Jeg må si jeg beundrer deg. Du er virkelig tøff som klarer å dele alt dette med oss andre!

Kamilla

04.apr.2009 kl.17:21

Oi, eg veit ikkje ke eg ska sei :'(

Men om det virkar, kva skjer då? Forsette du berre å vente på å bli frisk igjen? Unnskyld at eg spør, men eg har ikkje så veldi peiling. Følge med på bloggen din, men e jo ikkje alt eg forstår so godt.

Eg håpar so inderleg at det går bra med deg!!! Finne som sagt ikkje ord :(

Bella <3

04.apr.2009 kl.17:26

Off :(( Jeg blir så trist av det her!! Jeg håper at du blir bedre!!

Marlene

04.apr.2009 kl.17:27

Har ikke ord :'(

Håper det løser seg på ett eller annet vis.. Du er så sterk og jeg beudrer deg virkelig.

TrinePernille

04.apr.2009 kl.17:47

Jeg finner ikke ord! Jeg sitter her og krysser alt jeg har for at dette går bra! Livet er så urettferdig, og jeg er enig med deg. Dette er umenneskelig. Men tenk positivt. Det er håp! Du er sterk Regine, og jeg har troen på at du kan klare dette. Tenker på deg!

visuell

04.apr.2009 kl.17:52

utrolig sterkt å lese dette! livet er urettferdig, og ingen skal kunne behøve å gå igjennom det du gjør akkurat nå! jeg håper dette går bra, og jeg tror det gjør det også, for du er sterk og har den viljen som trengs til å kunne klare dette! jeg tenker ofte på deg, selv om jeg ikke kjenner deg eller vet hvem du er, har du fått en plass i hjertet mitt!

Mailin

04.apr.2009 kl.18:02

Tenker på deg Regine.

hestiaverden

04.apr.2009 kl.18:05

Selv om det er et halmstrå, så er et halmstrå bedre enn ingenting, Regine. Jeg har selv opplevd å miste barn, men på en helt annen og usammenlignbar måte. Vi får bare håpe, selv når det virker håpløst. Kan det kanskje finnes noen gjennom Kreftforeninga eller gjennom sykehuset som har vært på det stadiet hvor du og familien din er nå og som kan komme med gode råd om hvordan man kan takle en slik beskjed? Vi er mange som føler så inderlig med dere og ønsker at det tross alt skal gå bra..

-klem-

04.apr.2009 kl.18:06

Dette var forferdelig vondt å høre! Har følht med på bloggen din helt siden begynnelsen og har alltid håpet at du skulle bli frisk! Jeg håper virkelig du klarer det å blir ordentlig frisk. Tankene å bønnene mine går til deg! Lykke til og Stå på! Du er sterk og klarer det !

Maria

04.apr.2009 kl.18:09

Så utrolig trist! Jeg ble skikkelig lei meg når jeg leste dette.. Uff! Du skal bare vite at jeg ser opp til deg og beundrer deg, for du må være den mest smarte, fine, sterke, tøffeste jenta i hele Norge, om ikke hele verden. Det du går igjennom nå kan ikke være lett i det hele tatt, men her er du og til og med skriver du om det du går i gjennom så alle kan få lese det. Du mistet håret, men allikevel ga du ikke opp motet. Verden og livet er utrolig urettferdig, men du skal vite at utrolig, utrolig mange tenker på deg.

Hanne

04.apr.2009 kl.18:23

Hei og for noen triste nyheter!

Du kjenner ikke meg, men jeg har fulgt med din blogg med stor interesse og føler med deg og dine! Du får sikkert mange råd og forslag til behandling og jeg har ingen erfaring selv, men fulgt med på Espen Steen sin blogg som er gitt opp av legene og startet alternativ behandling.

Se: http://www.burzynskiclinic.com/
og http://www.espensteen.com/index.htm

Kanskje noe for deg?

Lykke til og god bedring!

Nora Alexandra

04.apr.2009 kl.18:27

Dette var utrolig trist å høre. Men husk, det er alltid håp. Bak skyene er himmelen alltid blå.

Linn Marie

04.apr.2009 kl.18:39

Uff så utrolig trist å høre. Håper virkelig at det blir bedre snart, at det legene anbefaler kommer til å hjelpe! Ikke gi opp håpet

Jenny Cecilie

04.apr.2009 kl.18:53

Dette var utrolig trist å lese, men jeg krysser fingre og tær for at du kommer igjennom dette! :)
Du har kommet deg igjennom så mye.
Du klarer alt, Regine :)

Kjersti Gisholt Gustavsen

04.apr.2009 kl.18:57

Det er lenge siden jeg har vært inne og lest på bloggen din nå, og ble trist da jeg leste bloggen din nå. Stå på Regine, jeg vet du er sterk. Tenker masse på deg og familien din og det dere går igjennom!

flaskebunn

04.apr.2009 kl.18:58

nå har jeg for engangs skyld vært skikkelig jente og sminket meg i over 30 min, jeg skal i bursdag til en kompis, han fyller 20.. så leser jeg bloggen din, har ikke lest på lenge. og nå er all sminken borte, og det er ikke noe jeg skal klage på, men herrgud, stakkars dere!!! jeg veit virkelig ikke hva jeg skal si, jeg har ingen anelse om hvordan dere har det. men jeg føler med deg så langt det lar seg gjøre.. verden er så utrolig ufin noen ganger, når man hører om slikt er det umulig å tro det finnes noen gud! jeg skal krysse fingra og alt annet som kan krysses for deg framover nå.. håper virkelig du blir bedre!!!! huffameg:(:(:( kjempetrøsteklem!!

Anna

04.apr.2009 kl.19:01

Dette er første gangen jeg er innom bloggen din, og jeg har lest meg langt bak. Dette var utrolig trist!! Det skulle rett og slett ikke vært lov for slike ting å skje. Krysser fingrene 100 ganger for deg.

Susanne=)

04.apr.2009 kl.19:03

Å huff! Dette var ikkje bra! Skal krysse alle mine fingre å tær for deg, og så må du ikkje gi opp heilt enno!

kari rasmussen

04.apr.2009 kl.19:22

Hei Regine!
Dette er langt i fra rettferdig. Jeg gråter med deg og familien din. Du virker som en veldig sterk jente, men forstår at dette knekker deg litt.

PRØV så godt det er mulig å holde motivasjon og humør oppe, vet det ikke er lett, men som du sier det er fortsatt et håp.
Hvis det er ok for deg vil jeg gjerne skrive ett innlegg om deg på bloggen min. Men vil ikke gjøre det uten en godkjenning fra deg!?

Jeg tenker på dere alle i denne vonde tiden.

STOR, VARM-KLEM!

Irene

04.apr.2009 kl.19:23

Nå fikk jeg en vond klump i magen. Selvom jeg ikke kjenner deg så føles det litt som at jeg kjenner deg på en måte.
Jeg håper på det beste og at det faktisk skal gå bra denne gangen også. Lykke til, virkelig!

Martha.

04.apr.2009 kl.19:34

Jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg tenker masse på deg, og det har jeg gjort lenge. Jeg likte ikke å lese dette! Jeg vil ikke lese det igjen, men det kommer jeg til å gjøre. Mange, mange ganger. Kjære deg! Jeg krysser fingrene. Jeg gråter.

Regine

04.apr.2009 kl.19:43

Tusen takk for alle kommentarer.
Kari: Det går greit.

Lene

04.apr.2009 kl.19:58

Hold på det håpet du har fått, og tro på det helt til det motsatte er bevisst, vet selv at om man gir opp håpet kan det ende med det negative. Har sjøl mista et familiemedlem til kreft, farn min. uansett kor fælt det e så vil familien din komme seg igjennom det, og klare leve normalt igjen til slutt. Ønsker deg alle lykkeønskninger!

Mina - Miss moodswings

04.apr.2009 kl.20:04

herregud så trist! Men ikke gi opp. Jeg har troen på deg, og håper på det beste!

Gro Grøndahl

04.apr.2009 kl.20:11

Oi, Regine - jeg vet ikke hva jeg skal si..
Men jeg HÅPER så dypt og inderlig at dette skal gå bra! Mirakler skjer..

ceciliek.

04.apr.2009 kl.20:14

Ånei, Regine... jeg vet ikke hva jeg skal si, jeg blir bare så utrolig trist. Har fulgt med deg så lenge og hadde virkelig håp om at alt skulle bli bra. Jeg nekter å gi opp enda, og håper på at noe skal skje... et mirakel kanskje :)

chrissy

04.apr.2009 kl.20:15

Huff, dette var trist å lese. Jeg har fulgt bloggen din lenge og beundrer deg virkelig for den kampen du har vært igjennom.Aldri gi opp håpet,det er det eneste som betyr noe akkuratt nå. Der er så mange som tenker på deg, og ønsker deg alt godt. Stå på Regine, det er bare til å sende en mail om du vil få ut litt frustrasjon.

mange lykkeønsker fra christina

Marte

04.apr.2009 kl.20:16

Der ble jeg tatt på senga, Regine. Trodde virkelig at ting gikk bedre for deg nå, og det skulle igrunn bare ha manglet. Men nå ser man jo hvor urettferdig verden og livet kan være.

Jeg ønsker deg alt vel fremover, krysser alt jeg kan krysse og håper virkelig at det ordner seg. Husk at det er aldri for sent å håpe!

Lise

04.apr.2009 kl.20:55

NEI!!! Naa fikk jeg et stoekk som sitter langt inne i hjerterota mi!! Jeg skulle oenske at det er noe jeg kunne ha gjort for deg. Jeg kunne ha gaatt saa langt som til maanen bare for at du skal bli frisk. Om det finnes noen hoeyere makter, saa maa de hoere paa oss naa!!!

Maria

04.apr.2009 kl.21:05

forferdelig!!

mange styrkeklemmer !!

Elisabeth Bjørndalene

04.apr.2009 kl.21:13

Du blir ikke til å dø, du må bare ikke få den innstillingen. Gud har en mening for deg, og jeg skal be for deg. God bless.

Kian

04.apr.2009 kl.21:16

Hei.

Dette var forferdelig trist. Håper såå inderlig at du skal klare denne kampen atter en gang. Du må aldri gi opp. Skjønner at du synes alt ser mørkt ut nå , men det er ikke det.
Kjenner igjen tankene dine rundt hva familien sitter med av følelser. Har selv mistet mamman min av KML for 6 år siden.
Sender deg en kjempeklem og masse gode vibber om at du fixer dette. Kjenner deg ikke men jeg skal tenke masse på deg.

mariavogt

04.apr.2009 kl.21:22

Nei, nei, så ufattelig trist! :( Jeg vet du må ha hørt dette tusen ganger før, men ikke gi opp håpet! Jeg ble faktisk oppriktig lei meg når jeg leste dette, jeg har fulgt med på bloggen din lenge.

Malin

04.apr.2009 kl.21:28

Uff..så trist. Håper du blir bedre og overlever.

susikju

04.apr.2009 kl.21:36

nei nei nei Regine.
dette skal bare ikke skje. og du må ikke miste håpet. du må fylle deg med fine tanker, og kjempe. husk, vi skal på Raumarock i sommer. og du skal oppleve så utrolig mye fint. du skal ikke forsvinne nå.

nå kom tårene. ikke gi opp.

susikju

04.apr.2009 kl.21:40

og. jeg har lenge villet si at du bare skal si ifra, så skal jeg komme å holde deg med selskap. enten hjemme eller på sykehuset. uansett om du er i kristiansund eller i trondheim. men jeg har vært opptatt med å kjempe min egen kamp. du vet. men jeg er sterkere nå, og vil så veldig gjerne være der for deg. så bare si i fra. send mail, melding, hva som helst.

04.apr.2009 kl.21:44

Huff, så forferdelig trist. Jeg har en tro på at ting skjer for en grunn, men nå begynner jeg virkelig å lure. Er så utrolig urettferdig at du som er så ung må gå gjennom dette, vanskelig å vite hva en skal si, men jeg ønsker at du skal vite at det også er mange der ute som bryr seg selv om de ikke kjenner deg. Sender masse positive tanker i din vei og håper på det aller beste for deg!!!

Martine

04.apr.2009 kl.21:46

Nei, det er bare urettferdig. Du fortjener jo ikke at ting skal bli verre. Jeg håper virkelig at ting skal bli bedre for deg, at du kan bli frisk. Fæle nyheter, og du virker jo som den herlige personen også. Jeg krysser alt jeg kan og håper at du blir bedre. Jeg overfører mine tanker til deg og familien.

Violaine

04.apr.2009 kl.21:58

Kjære, kjære Regine.

Nå fikk jeg også et sjokk - det føles helt uvirkelig å lese dette.
Har fulgt bloggen din siden senhøstes uten å skrive, tenkte ganske mye på deg tidligere i dag faktisk etter jeg i natt leste det du hadde lagt inn i går kveld.
Men jeg var litt naiv for da jeg skulle åpne bloggen i dag, tenkte jeg det er lørdag, så hun kan ikke ha fått vite noe i dag. Men klart det ikke er helgefri med en sånn alvorlig sykdom.

At de varslet deg og din familie midt i helga, betyr vel også at de fortsatt ser håp og setter alt inn på å redde deg.

Kom til din blogg via den til sk. Syntes jo det gikk så utrolig mye bedre for deg etter allogen-behandlingen enn for ham. Men husker fra den bloggen dette med gvh - selv om det ikke måtte bli for mye av, var det ofte et godt tegn med litt bivirkninger/gvh.

Så bare håper de kan få til passe mengder med gvh/avstøtning hos deg nå.

Har kun lært deg å kjenne gjennom bloggen - som ei helt spesiell fin jente, og helt utrolig moden for alderen (jeg er selv voksen).

Tror det er nesten umulig for oss mennesker å forsone oss med hvor brutalt livet kan være, og livets brutalitet angår oss alle, men når vi ikke er direkte rammet selv skyver vi det gjerne vekk.

Opp igjennom tiden er det vel mest gjennom religion at folk har forsøkt å forstå og forsone seg med lidelse og tung skjebne, men for mange i dag er det så fjernt.

Kanskje er det den kjærligheten man føler til de menneskene en står nærmest og som gjør livet verdt å leve, som også gjør at noen til en viss grad kan forsone seg med det brutale ...?

Arisia

04.apr.2009 kl.21:59

Jeg har fulgt bloggen din nesten siden oppstart, og på en eller annen rar måte så føler jeg at jeg kjenner deg litt. Jeg vet virkelig ikke hva jeg kan si for å hjelpe, men jeg håper at en av behandlings metodene hjelper, og at du blir frisk...
Du er utrolig flink til å skrive, og du er kjempe sterk. Alltid klar over situasjonen, og alltid klar til å presse inn en positiv tanke, selv om at det ikke virker som det er noen... Jeg ønsker deg alt vel Regine.

Monica

04.apr.2009 kl.22:00

Jeg har rett og slett ikke ord... vil bare si at jeg tenker så mye på deg, og dine.
Krysser alt som kan krysses.
Og håper av hele mitt hjerte at dette skal gå bra.

Klem.

Silje

04.apr.2009 kl.22:01

Nei!:( Jeg vet det ikke høres bra ut akkurat nå, men det skal gå bra! Du har gått gjennom så mye og vi har såpass dyktige leger her i Norge,at selv om sjansene er mindre så går det fint:)
Mamma hadde kreft, men ho lever den dag i dag. Selv om jeg ikke trodde det skulle være mulig. Det ble oppdaget tidlig, derfor kan det fortsatt gå:)
Stå på! Jeg håper alt for deg!

Kristine

04.apr.2009 kl.22:07

jeg håper alt går bra! nå ble jeg veldig trist... jeg har lest bloggen din i et halvt år, og jeg trodde og håpte at du ville bli helt frisk! jeg håper virkelig at dette går bra!!

Jona

04.apr.2009 kl.22:11

Oj, dette kom som et sjokk. Jeg som trodde alt skulle gå så bra for deg nå, Regine. Vet ikke helt hva jeg skal si. Utrolig lei meg på dine vegne. Håper så inderlig det vil gå bra, at ghv'en kan hjelpe deg!
Jeg sender deg mange gode tanker og styrke!
Mange klemmer fra Jona.

Thea

04.apr.2009 kl.22:29

Blir helt målløs jeg... Dette skulle jo IKKE skje! Leste det for noen timer siden, men har tenkt mye på hva jeg skal skrive. Men det er lite å si i denne situasjonen som kan hjelpe, bortsett fra at vi tenker på deg, og håper så inderlig at dette skal gå bra!!
En 17-åring skal ikke tenke sånne tanker som du gjør nå.. det er bare så forferdelig urettferdig!

Stine Helene

04.apr.2009 kl.22:43

Uff. Vær sterk og ikke mist troen! Selv om det kan virke håpløst. Ikke gi deg.

Lise

04.apr.2009 kl.23:06

Det var som å få et slag i magen, å lese dette... og jeg kjenner deg ikke engang!!
Men kampen er ikke tapt, og det er ikke uten grunn at legene ikke har gitt opp heller.
Krysser fingrene,og alt jeg har, og ber for deg.. (selv om jeg hverken er kristen eller overtroisk!)

Silje

04.apr.2009 kl.23:16

Nå ble jeg utrolig trist! Men kampen er som tidligere nevnt ikke tapt, Regine! DU GREIER DETTE! Jeg ber for deg, det vet jeg at mange gjør. Ikke mist håpet, du er utrolig sterk!

Linn

04.apr.2009 kl.23:26

Regine.
Du er en helt fantastisk kvinne!
Jeg har lest bloggen din en stund nå, og er helt overveldet over hvor utrolig sterk du er.
Jeg _VET_ at du kommer deg gjennom dette og.
Selv om jeg er et par år eldre enn deg, så er du et forbilde for meg.
Jeg beundrer deg, og ser frem til å lese i bloggen din fremover, om hvordan alt ordnet seg til slutt, for det kommer det til å gjøre.
Ikke snakk om noe annet.

Du er barsk! Stå på (selv om det er tungt)

Kjempestor klem fra meg. :)

incoming

04.apr.2009 kl.23:40

Nå ble jeg helt fantastisk lei meg på alle deres vegne! :(

Lykke til Regine, MASSE lykke til!

Jeg sender masse varme tanker til dere alle, og jeg følger med og tenker på dere.
Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal si, og vet at ingenting jeg sier kan hjelpe uansett!
Men jeg håper så utrolig dette går bra!

FOR en sterk person du er Regine!!
Så fantastisk sterk du er ! Du er et så ABSOLUTT forbilde, og det vet du nok ikke selv!
Jeg ser opp til deg, og jeg skal prøve å aldri klage når jeg er syk lenger!

Jeg tenker på dere.
Klem Marianne!

Mona

05.apr.2009 kl.00:06

nei,dette vaar leit å høre.men håper det ordner seg.skal tenke masse på deg jeg.:)ønsker deg alt godt:)

Klem Mona

herligheit

05.apr.2009 kl.00:14

Livet er så urettferdig! Men du er et levende bevis på at det går an å kjempe mot kreften! Du er et forbilde for mange! Jeg har så stor medfølelse for deg. Men jeg tror på deg, tror og håper at det vil gå bra. Du er en så sterk person!

marte

05.apr.2009 kl.00:34

jeg vet ikke hva jeg skal si eller gjøre, og jeg føler meg nesten litt tom innvendig. men jeg vet du vil klare dette, og jeg støtter deg fult ut ! jeg er her for deg, og det er alle andre også

Siv Annette

05.apr.2009 kl.01:24

Jeg kjenner jeg sitter her med frysninger på ryggen, jeg ble så glad når det viste seg at du var på god vei til å bli frisk, å nå igjen så lei meg for at det ikke ble som det skulle blitt!!!
Jeg krysser alle bein i kroppen min for at alt dette skal gå bra!! Jeg beundrer deg!

Hanna

05.apr.2009 kl.01:46

Kjempe triste nyheter!
Jeg håper du vet at du har mange rundt deg, mange som støtter deg og din familie.
Lykke til, krysser fingrene for at dette går bra!
Dette har ingen fortjent!

Hanne

05.apr.2009 kl.02:07

Nei og nei, dette skulle jo ikke skje.. :/

Sender deg mange styrkeklemmer Regine, og håper du ikke bare vinner slaget men hele krigen.. :)

- Mari ..

05.apr.2009 kl.04:41

Dette er forferdelig å lese! At noe så umenneskelig og urettferdig skal skje ei så sterk og bra jente som deg, Regine! Jeg fatter det bare ikke .. Tenker masse på deg og dine, og håper virkelig at dette går bra! Mirakler skjer. Jeg ber ikke ofte, men jeg skal virkelig be for deg! Prøv å ikke miste håpet! Mange varme klemmer til deg

Heidi

05.apr.2009 kl.09:18

Naa fikk jeg en skikkelig stoekk i meg.. Det maa vaere helt grusomt aa faa en saann beskjed. Men det er ikke doedsdommen, Regine. Staa paa, du klarer dette!

Tore på sporet

05.apr.2009 kl.09:45

så ufattelig urettferdig og trist :-( nu ble æ kjempe lei mæ! skal krysse fingran for dæ og håpe på det beste. du e alt for ung til å gå bort... men du e tøff og sterk, så du klarer å komme gjennom det skal du se :-) hilsen fra en som virkelig bryr sæ og e interessert i kordan det går med dæ.

Lotte

05.apr.2009 kl.10:21

Nå ble jeg virkelig lei meg! Så trist å høre. Du må bare forsøke å holde deg oppe så langt du greier, livsstyrke har mye å si.. Jeg krysser fingrene for at det legene foreslo fungerer. Lykke til videre Regine!

Marthe

05.apr.2009 kl.11:00

Tenker på deg og familien din.. Håper på det beste!

marenkk

05.apr.2009 kl.11:44

så utrolig trist :'(
tenker masse på deg, og ønsker deg lykke til! dette går bra!

Hilde

05.apr.2009 kl.12:09

Dette var trist..At livet kan være så urettferdig.. Men du må aldri glemme at så lenge det finnes liv så finnes det alltid håp :) Lykke til!

Sindre Nordengen

05.apr.2009 kl.12:23

Kjære Regine,

Nå fikk jeg vondt helt inn i hjerterota av å lese dette, men samtidig vil jeg påminne deg om at dette ikke betyr slutten. Husk, der det er liv, er det håp. Du lever fremdeles, du puster, våkner og fungerer stabilt.

Jeg har jo mailet litt med deg tidligere, som du helt sikkert husker. Og nå vil jeg komme med et godt råd, sjekk ut denne hjemmesiden: www.gjorenforskjell.no , denne siden er drevet av Espen Simonsen som han i regi med sin avdøde, kreftsyke kone først startet.

Etter kjæresten Tones død bistår han med midler til andre som er gitt opp av legene, og trenger penger til alternativ medisin. Han ønsker å videreformidle det han og Tone startet på, og jobber til daglig med å hjelpe andre som sliter i sine liv. Det er mye der ute i verden som kan stagnere de dårlige cellene du har ? ikke gi opp. Jeg er overbevist om at dette går bra tilslutt.

På hjemmesiden finner du også kontaktmail til Espen, han er en utrolig trivelig og imøtekommende mann. Selv har jeg møtt han i forbindelse med en skoleartikkel jeg har skrevet. Han er utrolig sympatisk og forståelsesfull, så jeg anbefaler deg på det sterkeste å sjekke dette ut.

Sykdom kan iblant være uslåelige fiender ? men jeg vet at du er sterkere enn som så, dette kommer du deg igjennom.
Lykke til, husk at vi er mange som krysser fingrene for deg.

Beste hilsen
Sindre Nordengen

Maren-Sofie

05.apr.2009 kl.12:36

Kjære, kjære Regine!

Jeg veit rett og slett ikke hva jeg skal skrive til deg nå. Jeg ble helt matt når jeg leste innlegget, blir så utrolig fortvila. Fy faen, så jævla urettferdig detta er!!

Tenker på deg, Regine!

Legene på riksen får slå sammen de kloke hodene sine og tenke ut noe forbanna lurt, det har de klart før med andre, og de kan de klare igjen! Om ikke du er i stand til å håpe det nå, så skal ihvertfall jeg håpe det for deg, i store mengder!

Mange klemmer fra Maren-Sofie

Ranveig

05.apr.2009 kl.12:57

Jeg beundrer deg! Har lest bloggen din en stund nå, og har aldri opplevd maken til modenhet fra en ung kvinne som det du viser så sterkt! Og STERK, det er du! Sterkere enn de fleste andre mennesker. Jeg beundrer deg,håper for deg og jeg har stor tro på DEG!
Stå på, Regine!

Klemmer fra meg.

Martha i farta

05.apr.2009 kl.13:16

Jeg beundrer deg virkelig, for en så tøff person skal man lete lenge etter! Stå på ja! Klem

astrid

05.apr.2009 kl.13:23

Det var VONDT å høyre! men hugs at det fortsatt er håp!!

Karina

05.apr.2009 kl.13:23

Nei! Dette får ikke lov til å skje! Jeg har tenkt mye de siste dagene på å ta kontakt med deg, for du virker som et fantastisk fint menneske; en venn jeg kunne tenke meg. Når jeg gikk inn på bloggen din nå ble jeg mer eller mindre slått til pinneved av en trist bølge. Jeg tillater ikke at dette skal gå den gale veien. Håper du klarer å holde i kok en porsjon optimisme fremover, og kjempe vei en ny start på livet. Du skal på Ulver-konsert om en måned, glem ikke det! Det viktigste du kan gjøre nå er å leve så normalt som overhodet mulig, og se lyst og lett på livet. Prøv å ikke la de nedtyngende skyene fange deg.

Mange tanker til deg og familien, lykke til, jeg har en følelse av at dere kommer gjennom dette.

VEDIS

05.apr.2009 kl.13:27

Åh, nei :( Nå kjenner jeg at jeg ble helt tom her jeg sitter. Jeg har ikke ord. Eller jo, det har jeg, fordi du har inspirert meg så utrolig mye! Da jeg begynte på videregående i høst fikk jeg skikkelig problemer med selvtillitten min. Jeg følte meg uverdig, stygg, forlatt og mindreverdig enn alle de andre. Jeg "drog rett og slett ned de svare rullegardinene", som læreren min sier. Jeg ble liksom borte, og følte at jeg så på meg selv leve! Men så snublet jeg over din blogg, og det endret alt. Det å få lese om deg, som har gått gjennom så utrolig mye, men som fremdeles er så sterk og tøff! Du inspirerte meg, virkelig, og jeg begynte å skjønne at jeg måtte dra meg selv i nakkeskinnet og si: "Hei, Vedis, du er faktisk like verdig som alle de andre!" Og nå er selvtilliten min sakte, men sikkert, tilbake til der den en gang var. Alt takket være deg, egentlig. Derfor håper, vil og tror jeg at du KOMMER TIL Å BLI BEDRE! Jeg vet du klarer å kjempe deg gjennom dette! Det er mitt største ønske her i verden!
Du er forbildet mitt

INGRID

05.apr.2009 kl.14:34

Livet er så ekstremt urettferdig. Ha håpet oppe, ikke gi opp!

bente

05.apr.2009 kl.14:53

Jeg tror nesten ikke det jeg leser. Så ufattelig trist og vond nyhet :( Ikke gi opp håpet Regine, jeg vet du kan klare dette. Klem fra Bente.

Jorunn

05.apr.2009 kl.15:05

Forferdelig trist å lese... Du skal vite at alle mine tanker går til deg... Du kan klare dette, det er jeg sikker på!!

fearcandy

05.apr.2009 kl.15:10

Dette klarer du, Regine! Du er sterk, og det vet alle rundt deg. Dette skal du klare!

Mari

05.apr.2009 kl.15:22

Neineinei! Nå sitter jeg meed tårer i øynene! Men ikke gi opp, Regine! Du har vist deg utrolig sterk, og vet at kan kjempe mot dette også! Dette klarer du!

Silje

05.apr.2009 kl.15:27

Jeg kan ikke annet enn å grine!!
Kan ikke forestille meg hvor forferdelig du og din familie har det nå! Dette må gå bra!! Dette SKAL gå bra!
Du må være den flotteste personen som har satt sine ben på denne jord!

Lykke til kjære du!!

Vilde

05.apr.2009 kl.15:36

Tenker på deg!!

Marthe H.

05.apr.2009 kl.15:54

Ikke gi opp Regine!! Dette klarer du atter en gang !!
Tenker på deg og dine! STÅ PÅ !!!!!!

guitar_girl

05.apr.2009 kl.16:00

ble skikkelig lei meg når jeg leste dette her
men stå på, du er sterk

Benedicte

05.apr.2009 kl.16:39

Tenker på deg!

Helene

05.apr.2009 kl.16:57

Så utrolig trist å høre! Stå på videre, du er sterk. Tenker på deg, og familien rundt deg. Du virker som en fantasisk jente, livet er så utrolig urettferdig!! Krysser fingrer og tær for at du klarer dette!!:)

Ine

05.apr.2009 kl.17:12

Ikke gi opp!

heddz

05.apr.2009 kl.17:14

tenker masse på deg. utrolig trist å lese. får jeg skrive et innlegg om deg på bloggen min?

Ida

05.apr.2009 kl.17:24

ikke gi opp, vi alle sammen vet du er sterk!

Emilie

05.apr.2009 kl.17:29

Ble så utrolig lei meg når jeg leste dette innlegget, for dette har du virkelig ikke fortjent! Selv om alt ser mørkt ut nå, stå på, fortsett og kjemp, selv om det virker håpløst!

Du er i mine tanker og jeg håper innderlig du blir frisk!

Mange klemmer fra Emilie.

Regine

05.apr.2009 kl.17:36

Tusen takk for kommentarer;)
Heedz: Det kan du;)

Jannike

05.apr.2009 kl.18:01

Dette var veldig trist å høre. Men stå på Regine, dette klarer du, du er sterk! Tenker masse på deg. Stor klem fra Jannike

gina

05.apr.2009 kl.18:04

Trist å høre. :(
stå på, krysser fingrene for deg!

05.apr.2009 kl.18:21

dette klarer du! krysser fingrene for deg !

Johanna

05.apr.2009 kl.18:23

Tenker på deg og dine no... Var så absolutt ikkje dette du trengte eller fortjente i det heile tatt! Du må berre fortsette å stå på til tusen sjølv om du har vore (og skal) gjennom tøffe saker som ingen burde måtte oppleve... Ha håpet med deg og så ønsker eg deg det beste framover!!

Marie

05.apr.2009 kl.18:38

Jeg har fulgt din blogg i noen måneder nå, og beundrer deg enormt sterkt. Håper virkelig at du blir frisk, Regine! Du er et fantastisk menneske!

Silje Helene

05.apr.2009 kl.18:51

Krysser alt som krysses kan for deg! Så utrolig leit å høre.. Håper alt ordner seg for deg, og du som den sterke jenta du er ikke gir opp. Kjemp for livet, du fortjener det. Lykke til, og god bedring!

05.apr.2009 kl.19:08

Så leit Regine. Jeg tenker masse på deg, og håper-håper-håper at det kommer til å gå bra med deg. Hold på det håpet du har, og ikke gi opp. Ta imot støtten fra de som er glad i deg. Du virker som en fantastisk jente Regine!

Christina

05.apr.2009 kl.19:19

Huff! Dette var virkelig trist å høre. Du fortjener å blir frisk!
Jeg håper virkelig at det vil fungere. Du som alle andre fortjener virkelig ikke dette altså. Du må stå på og være sterk! Jeg krysser fingrene for at det vil fungere. Jeg har troa!

Silja

05.apr.2009 kl.19:47

Dette var forferdelig trist lesning Regine... Men alt håp er ikke ute! Har dere tenkt på å dra utenlands for behandling? Dessverre henger Norge veldig langt etter når det gjelder kreftbehandling, og jeg vet om flere som har blitt gitt opp her i Norge, men som har dratt utenlands, fått behandling, og blitt friskmeldt. =)

Masse, masse lykke til Regine! Du klarer deg gjennom dette også!

Sunniva

05.apr.2009 kl.19:48

Virkelig trist å høre! Krysser fingre, tær og alt annet kryssbart og håper på det beste for deg! Håper på et vis at alt skal ordne seg, og du blir frisk igjen. Stå på!

Marte

05.apr.2009 kl.20:11

Nå begynner i hvertfall jeg å gråte! Håper du får all den støtten du trenger, Regine, for i en sånn situasjon er det vanskelig å fortelle deg at du skal stå på. Men likevel: du har klart deg gjennom dette før, og jeg tror at du skal klare det igjen. Du er sterk og en stor inspirasjonskilde for mange, inkludert meg. Lykke til.

Marte

05.apr.2009 kl.20:16

Nå begynner i hvertfall jeg å gråte! Håper du får all den støtten du trenger, Regine, for i en sånn situasjon er det vanskelig å fortelle deg at du skal stå på. Men likevel: du har klart deg gjennom dette før, og jeg tror at du skal klare det igjen. Du er sterk og en stor inspirasjonskilde for mange, inkludert meg. Lykke til.

Karii

05.apr.2009 kl.20:28

har fulgt med på bloggen din en periode nå, og det er sykt hvor urettferdig livet er for enkelte. lykke til Regine, det her klarer du!

fredrikke dorothea bolette

05.apr.2009 kl.20:31

så utrolig ille!
håper du får all den støtten du trenger kjære Regine!
du kommer til å klare dette!
jeg får livet mitt helt i perspektiv av å lese dette. stå på, du SKAL greie det!

/fredrikke

stinea.

05.apr.2009 kl.20:51

tenk positive tanker, Regine !
du skal greie dette, slik at du kan komme tilbake til oss neste år. så skal vi glede oss til russetiden!

TinaMari

05.apr.2009 kl.20:57

Det her er første gangen jeg har lest bloggen din, og jeg blir kjempe imponert over at du greier og dele alt dette med oss andre. Du virker som en utrolig sterk jente! du fortjener ikke det her! Blir kjempe trist av og tenke på at ei så ung jente som deg skal gå igjennom dette her. Ikke rettferdig i det heletatt. Hold håpet oppe

Marthe

05.apr.2009 kl.21:32

NEI! Livet er forbanna urettferdrig og dette var et tungt innlegg for vi som håper at du skal ha det bra og komme deg igjennom dette. Jeg er egentlig ganske målløs.. Dette må ikke skje deg.
Jeg krysser fingrer, tær og alt som kan krysses.

Thea

05.apr.2009 kl.21:49

Regine! Jeg har ikke ord, jeg vet ikke hva jeg skal si..
Helt siden jeg leste innlegget i går har jeg tenkt på deg og hva du må gå igjennom. Jeg kan ikke tenke meg hvordan du har det. Jeg krysser fingre, tær, armer, bein og ALT som kan krysses for deg!
Har lest bloggen din siden begynnelsen og det er som så mange andre sier at jeg føler jeg kjenner deg litt.

jeg vil bare si at jeg syns du er utrolig tøff som velger å skrive om alt dette og dele med resten av Norge! Hvis det er noen som er forbildet mitt så er det DEG! Lykke til Regine! som sagt, krysser alt for deg!

Anniken

05.apr.2009 kl.21:49

Hei, Regine. Jeg har lest bloggen din en god stund nå, men ikke vært så flinkt til å kommentere. Jeg sitter for det meste skamfull og trist igjen etter å ha lest dine innlegg. Det er så trist å høre alt det du har gått igjennom i en så lang tid nå, og det er helt utrolig at du klarer å skrive om hvordan det er for deg. Jeg hadde nok knekket. Det er så utrolig urettferdig at noe slikt skal hende en så livsglad jente som deg, eller hvilken som helst egentlig. Det er utrolig urettferdig at noe sånt skal forekomme. JEG håper på det sterkeste at dette rådet legen gav deg vil virke! Alle mine fingrer er krysset for deg Regine, og tro meg, Alle som har lest om deg og din sykdom gjør akkurat det samme i håp om at dette skal gå godt. Jeg skjønner at du sitter forvirret, redd og hjelpesløs hjemme med familien din. Du får prøve å ha en god påske og se litt vekk fra vonde tanker. For om dette ( i verste fall) skulle være nært slutten, så må du leve slik at det kan huskes som noe godt, selv på de tunge stunder. Men nå håper jeg at jeg ikke har skrevet noe som har vært sårende eller gjort deg trist. Jeg skrev dette bare fordi jeg bryr meg og håper du får det bedre, og går mot lettere stunder! Ha en virkelig god Påske Regine!:)

Katrine

05.apr.2009 kl.22:01

Heisann.
jeg leser bloggen din og du virker som et utroig sterkt menneske.
Når en får beskjed om en beskjed, er det veldig tungt.
Men jeg vet du klarer det! Stå på. Ikke gi deg.
Jeg tenker på deg og familien din!

Maria

05.apr.2009 kl.22:26

jeg har lest bloggen din veldig lenge nå, og alt det du skriver har gått veldig innpå meg. jeg tenker over hvor heldig jeg er som ikke har fått kreft eller noe lignende. Jeg kjenner deg ikke, men jeg håper virkelig alt kommer til å ordne seg for deg! du virker som ei sterk og sunn jente så du kommer til å komme deg gjennon dette, det vet jeg ! masse lykke til videre hilsen ei som ser vedlig opp til deg.

Gunilla :)

05.apr.2009 kl.22:35

:'(

Janne

05.apr.2009 kl.22:39

Huff :/ Utrolig trist å lese hva du går igjennom! Men du skal leve et langt og bra liv, du skal ikke dø når du er 17 år gammel! Håper at alt kommer til å gå bra...

Nina

05.apr.2009 kl.23:03

Off, det var utrolig trist og høre! Tenker på deg, Regine

Lise Helen

05.apr.2009 kl.23:09

Stå på, ikkje gje opp håpet ! Du klare ditta !

.

05.apr.2009 kl.23:18

off, så utrolig trist at noe sånt skulle skje, Regine. Utrolig trist å høre. Stå på, du skal klare dette !!

Maiken

05.apr.2009 kl.23:36

Hold deg sterk, Regine. Ingen av oss gir opp håpet.

Eline

05.apr.2009 kl.23:37

Livet er så forbanna utrettferdig! Jeg har rett og slett ikke ord.
Du fortjener ikke mer nå. Ikke etter alt det vonde du har vært igjennom.
Jeg har følgt bloggen din en stund, og dette her var forferedelig og lese.
Men likevel, jeg har så sterk tro på at du kommer til å bli frisk igjen.
Det er fortsatt håp. Du er beundrer deg for din stå-på-vilje.
Jeg håper virkelig av hele mitt hjerte at du klarer dette. Det skal du, og det vil du. Du er så ufattelig sterk!

05.apr.2009 kl.23:47

Huff, ditta va trist å høre! Har ikkje lest bloggen din før no, men såg en link som noken hadde, og det vise at folk bryr seg.
Blei trist når eg leste ditta.. Så forferdelig at noke sånn kan skje, så urettferdig!
Men du må bare fortsette å kjempe!
Ønsker deg alt godt

fashionline

05.apr.2009 kl.23:47

Utrolig trist å lese hva du går gjennom. Livet kan vere så forferdelig uretferdig!

Mia

06.apr.2009 kl.00:16

Jeg får tårer i øyene her jeg sitter og leser bloggen din. Jeg har ikke ord, rett og slett. Jeg beundrer deg for personligheten din. Du skriver om livet ditt og alt du går gjennom, på en blogg. Jeg syns det er sterkt av deg. Jeg hadde aldri kunne klart det, så jeg beundrer deg virkelig. Lykke til med alt, jeg krysser fingrene for deg hver dag!

Inger Johanne

06.apr.2009 kl.00:33

Du er en fighter! Stå på! Krysser både tær og fingre for deg!

Camilla

06.apr.2009 kl.00:38

Jeg måtte felle noen tårer da jeg leste dette, Regine :( Har fulgt med på bloggen din helt siden begynnelsen av, og har virkelig fått et annet syn på livet etter at jeg begynte å lese den. Har forstått at skole og kjedelige dager ikke er noe å klage på, og som du har skrevet før, et A-4 liv er virkelig noe å være fornøyd med.

Ble så utrolig glad da transplantasjonen din gikk så bra og alt.. Nei, dette var forferdelig, helt grusomt.. Du skal vite at jeg har bedt, og at jeg fortsatt ber mye for deg selv om jeg ikke kjenner deg. Du er en sterk jente, dette skal du klare! Virkelig.

Marinj

06.apr.2009 kl.01:25

Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, kjenner deg ikke, men føler jeg kunne gjort hva som helst for å hjelpe deg ! Jeg skal krysse alt som er å krysse for deg å håpe på kun det beste. Men ikke gi opp, for du virker som en utrolig sterk person, så om du bare holder motet oppe så går det nok bra !

Ina

06.apr.2009 kl.01:39

Jeg tenker på deg! Stå på Regine!

Rachel

06.apr.2009 kl.11:26

Dette var veldig triste nyheter, Regine. Men husk det er håp om man får tilbakefall. Du er utrolig sterk. Tenk at du opp i alt dette klarer å dele tankene dine med oss. Jeg sender deg alle mine gode tanker. Klem fra Rachel, Sykehusskolen

06.apr.2009 kl.14:18

Ånei! Nå ble jeg virkelig lei meg:( Så forferdelig! Du er så utrolig sterk som klarer å skrive om dette, og å tenke mer på familien din enn din egen skjebne. Jeg ønsker deg masse lykke til!! Håper dette går bra.

Benedikte

06.apr.2009 kl.15:23

Du skal klare dette Regine!
Det vet jeg, masse lykke til, jeg har troa på deg

sissel

06.apr.2009 kl.16:02

alt kommer til å gå bra til slutt, bare ikke mist håpet. tenker på deg !

laresen

06.apr.2009 kl.19:58

Neei! Nå ble jeg ufattelig trist. Dette er ikke rett, du og familien din har vært gjennom nok vondt nå.
Dette kommer du til å klare uansett, Regine! Jeg har ikke tvil, om noen klarer å kjempe seg gjennom dette så er det deg!

Magdalena Horn

06.apr.2009 kl.23:55

NEI. Det skal ikke være mulig!
jeg har ikke ord. Sitter her med tårer i øynene å vet ikke hva jeg skal gjøre!
Men som jeg har merket er at du er en sterk jente :) dette klarer du. Forbanna kreften skal ikke ødelegge en så fantastisk jente som du.

Tenker mye på deg og stå på! :D

sarah

07.apr.2009 kl.23:20

Regine lov meg, uansett hva, - IKKE GI OPP !!!!!!!!! okei ? :)

Tina

08.apr.2009 kl.12:08

Lykke til. Jeg beundrer deg.

Nora

08.apr.2009 kl.23:50

Hei Regine.
Jeg har fulgt med på bloggen din en god stund nå, og den har fått meg til å innse (nok en gang) hvor urettferdig verden er. Jeg kjente tårene kom når jeg leste dette. Så forferdelig leit, jeg har ikke ord. Jeg vet du er sterk, og at du ikke gir opp lett, men vil allikevel bare si; stå på! Og jeg må si som 'Tina' - jeg beundrer deg! Lykke til, tenker på deg.

jennyw

09.apr.2009 kl.00:19

Jeg sitter her og gråter nå. Jeg kjenner deg kun gjennom bloggen, men du virker som en helt fantastisk jente.
Verden er så ufattelig urettferdig, jeg har virkelig ikke ord. Jeg krysser alt som kan krysses for deg. Og jeg må virkelig si, jeg beundrer deg for den sterke personen du er.
Det er alltid håp, alltid!

Lisa

09.apr.2009 kl.00:21

Tenker på deg og dine i din familie.
Du er virkelig sterk som deler dette med oss ukjente mennesker.
Stå på videre, ikke gi opp!

09.apr.2009 kl.15:54

åh herregud. så utrolig forferdelig! ikke gi opp, for vi har troen på deg, alle sammen.
through it all, just stand up!

Brita

10.apr.2009 kl.22:10

Krysser fingrene for deg! Lykke til videre, Regine! Tenker ofte på deg.

Lady James

10.apr.2009 kl.22:31

Desverre kom jeg ikke til dette innlegget før jeg skrev kommentar på det innlegget om blodgivning.
Du er en sterk person og du har verktøyet til å kjempe så lenge du får til og jeg tror du vil klare det.
Tankene mine går til deg og jeg krysser fingre og tær. Ting er urettferdige, men det er lurt å tenke positivt.
Forferdelig trist å høre Regine!
Firmenningen min på 4 år var nettopp blitt friskmeldt for kreft, men fikk ny beskjed bare etter 1 1/2 mnd at nå har han fått kreft igjen. Veldig tungt å kjenne folk med kreft.
Du er kjempe sterk Regine og det hjelper veldig å lese bloggen din. Vet jo ikke helt hva firmenningen min tenker i og med at han er så liten, men heldigvis greier han å smile til tider.
Lykke til videre Regine, du kommer deg nok gjennom dette, eg skal hvertfall krysse fingre, tær og tenne lys for deg =D

Stjerne

11.apr.2009 kl.03:31

Jeg har ikke ord, bare at dette var forferdelig trist å høre!

Kitiinee

11.apr.2009 kl.18:08

Huff! Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal si! Første gangen jeg er på bloggen din. Og har ikke lest så mye av det du har skrivd, så jeg har egentlig ingen anelse om hvordan du er osv.

Men; jeg mista lille søstra mi for 1 år og 4 måneder siden, ca. og det gjør vondt. Men jeg prøver og tenke på at en dag, en dag skal jeg møte henne igjen.

Du må ikke miste håp, jeg håper for deg at dette kommer til å ende bra, at du blir bedre! Ha det så gøy du kan med familie og venner.
Jeg ønsker deg alt godt! Alle mine gode tanker og håp går til deg. :)

Frøken Sveggen

11.apr.2009 kl.21:45

Jeg er naboen til Per (Stokke), jeg synes så forferdelig synd på deg! Det kom nokk som et sjokk for han og Else skulle ønske du ble helt frisk igjen! :'(

Husk at det alltid er lys i ennen av en tunell!

Maiken

12.apr.2009 kl.16:37

dette var jo utrolig trist å høre. det er egentlig litt for stort til at jeg skjønner det, virker ikke som om det er sant... men vi vet alle at du er sterk, og at du har klart deg igjennom dette før. du skal klare det igjen. når ting ser mørkest ut så husk å tenk på alle som støtter deg, tenker på deg og er glad i deg. du har hele livet foran deg og det skal du leve fullt ut, snart er dette bare historie. varm klem

ida-m

12.apr.2009 kl.19:56

Dette greier du! vet at alle rundt deg, leserne, vennene, familien, alle holder pusten for deg og kniper sammen fingre og tær så de krysser i alle kanter, du er sterk :)

Camilla N

13.apr.2009 kl.00:02

Jeg håper du står på videre for alle rundt deg. Ønsker deg virkelig lykke til, og håper av hele mitt hjerte at du blir frisk igjen. Jeg føler med deg.

14.apr.2009 kl.02:28

Hjertet mitt blør for deg - jeg ber og ber!

Helene

14.apr.2009 kl.05:48

NEI!
Det var jo ikke slik det skulle bli. Du skulle jo leve frisk og fint, uten noe form for tilbakefall.
Beklageligvis er det ikke stort jeg kan gjøre for å hjelpe, annet enn å ønske deg lykke til, av hele mitt hjerte.
Jeg har tro på deg. Sterk tro på at du vil bli frisk igjen, en dag.

- Helene

Petra Cyvin

14.apr.2009 kl.23:00

Uff og uff :'(

håper du blir frisk HELT frisk ! :) jeg har følgt bloggen din hele veien , men er ikke så flink til å komentere :-//
jeg synes virkelig synd på deg ! du har opplevd en hel del !
jeg er selv syk, men såklart ikke like syk som deg ! men jeg om mamma regnet ut at jeg var ut å inn på sykehuset ca 50-60ganger i fjor ! det er slitsomt . Å ikke nåkk med det, men medisinene jeg går på har STORE bivirkninger ! så jeg kan få grå stær + blodforgiftning osv jeg kan også desverre få kreft !
men men live går jo videre :- )

Håper det går bra med deg :- )

har du lyst til å besøke bloggen min kanskje ?:)
www.petracyvin.blogg.no :- )

Elisabeth

15.apr.2009 kl.10:18

Jeg ga blod i går, og fikk litt informasjon om å gi benmark, eller noe slikt, men skjønte ikke så mye.
Er det noe jeg kan gjøre for deg? Føler meg så hjelpeløs når en så fantastisk person som deg slipper unna, uten at det er noe vi kan gjøre, vi som har fulgt deg så lenge..

Susanne Førde Midtbø

15.apr.2009 kl.17:05

Uff, det er så trist å lese bloggen din, selv om den e kjempe fin! Sitter med tårer i øynene på mange av innleggene..

Åse

15.apr.2009 kl.17:05

Så utrolig synd! Jeg begynte nesten å gråte :'(
krysser fingrene og håper på det beste!

15.apr.2009 kl.17:17

jeg har aldri vert inne på bloggen din før, men maria annbefalte den så jeg tenkte jeg kunne gå innpå den, maria sin er foresten; mariasuperstar.blogg.no
men uansett så leste jeg da at du hadde kreft, jeg ble skikkelig rørt og der er noe med den måten du skriver på så gjør det ekstra trist, jeg begynnte å gråte noen tårer da jeg leste dette, og jeg ønsker deg all den lykken du kan få :)
lykke til videre, håper alt går fint med deg=)
du fortjener ikke dette hær, det gjør ingen!

Silje

15.apr.2009 kl.18:11

Dette kan jo faktisk jeg svare på.
Jeg mistet broren min for tre år siden nå. Han er to år eldre enn meg, og ble bare 19 år.

Hvordan takler man det?

Jeg kan si det slik at deg gjør man aldri. Man kommer aldri over det, det er alltid noe som er borte. Men så kommer det til et punkt der sorgen går over til å heller ville presse på deg minner av personen, presse deg til å huske og presse deg til å forstå hvor heldig du var som ble kjent med han, og som stod han nær.

Jeg håper inderlig det her ordner seg for deg! Dette skal du klare!!

Mia

15.apr.2009 kl.19:51

Det er hardt å lese det du skriver, og utrolig trist at du skal gjennomgå det du gjør. Livet er så urettferdig! Men jeg håper virkelig dette går bra og ønsker deg lykke til! Kjemp videre. Vi leserne støtter deg, og kjemper med deg. Dette klarer du, for sterke mennesker kan klare alt!

Karoline!

15.apr.2009 kl.23:14

Dette er trist å lese. Jeg blir helt stum. Håper at du klarer deg og blir bedre! Med både tanke på deg selv, familien og alle sammen rundt deg. Du fortjener absolutt ikke dette.

monica

16.apr.2009 kl.16:49

håper du blir bedre og bedre. de er så urett ferdig at noen på 17 år får kreft. du fortjener mye, mye bedre enn dette :( håper du blir frisk

16.apr.2009 kl.20:07

bli frisk.

16.apr.2009 kl.22:18

Jeg hadde en bror som fikk kreft da han var 10-11 år gammel, han døde da han var 16. Men man kunne ikke gjøre noe med det, fordi da han hadde fått tilbakefall for 3. gang hadde kreften spredt seg ut i hele kroppen. Alle visste at han skulle dø, han hadde alt fra to uker til en måned igjen. Men vi gjorde hans siste tid til hans beste. Jeg savner han veldig, for han var den eneste jeg følte at jeg kunne stole på. Men jeg har masse gode minner som varmer meg når jeg er trist, og jeg vet at han alltid er med meg på et eller annet vis. Jeg vil bare at du skal vite at jeg vet hvordan det er å miste et familiemedlem som man er glad i. Og du må ikke klandre deg selv på noen måte. Men du skal klare deg! Med all denne støtten og medfølelsen. For det er mange som bryr seg og som er glade i deg, det teller mer enn du tror.

Suzanne

17.apr.2009 kl.08:57

i read about you in dagbladet på nett and i feel for you. I have a 16 year old son and i dont know what i would do if he was in that sistuation, but dont give up, you sound like a determined girl that want more out of life and will live. If you feel you can get better by trying alternitiv in another land do it. My mom always said, never give up until you have tried everything.
I pray for you and your family.
May god bless you all.

camilla.

17.apr.2009 kl.23:41

det var utrolig trist..
håper du blir mye bedre igjen. stå på !

Bliksvær

18.apr.2009 kl.13:17

Så leit å lese om din historie. Prøv å holde motet oppe. Du bør ikke være så lei deg og så trist for at din familie vil sitte igjen ettrpå. Jeg er sikker på at din familie ønsker deg det beste og at de ikke ønsker at du skal ha smerter eller blir dårligere. Men det er ikke så myeå gjøre når legene nekter, og det er trist at de nekter deg de behandlingene du muligens ønsker. Har legene hørt om pasientrettighetsloven? og medbestemmelse? Tror ikke det. Men de gjør nok det de mener er best for deg. Jeg håper du kan skape deg mange fine minner og opplevelser, selv om du er syk. Prøv å gjøre noe gøy, reise bort eller finne på noe med venner og familie som dem også kan sitte igjen med masse fine, fine minner. Da kan de tenke tilbake på dette.
Stå på, ikke gi opp livet ditt! Selv om legene nekter å gi deg de diverse behandlinger, så kan du gjøre resten av ditt liv minnerikt og godt. Håper du ikke blir verre enn du er, håper på det beste.

ah

18.apr.2009 kl.19:24

ikke gi opp! stå på, dette klarer du.

lene

19.apr.2009 kl.01:08

:O æ begynt å skrik når æ lest innlegget hær ,
helt forferdelig , stå på ! du e virkelig sterk , beundre det.

Caroline

19.apr.2009 kl.14:15

Kjære Regine..
Lest bloggen din og det er utrolig rørende.
Er utrolig flott at du skriver så ærlig og ekte om det som berører deg. Fortsett og håpe, mirakler skjer !

Marie

20.apr.2009 kl.21:58

Begnyte å lese bloggen din etter at jeg leste om deg i avisa. Og jeg syns du virker som en helt utrolig sterk person. Jeg krysser fingrer for deg. Det er helt ubeskrivelig det du har gått igjennom.
Stå på, du kan klare dette!

Eirin

20.apr.2009 kl.23:54

Du er modig! Jeg hadde ikke klart meg på den måten du takler dette på. Du fortjener det beste, og jeg ønsker deg lykke, lykke, lykke til! Håper du klarer det, men egentlig vet jeg at du gjør det. Stå på, du fortjener et godt liv!

Tarjei Andersen

22.apr.2009 kl.20:47

faen.. eg har lest alt sammen, og det skal egentlig ikke gå ann og bli så trist :(

anonym

12.mai.2009 kl.17:37

hei! jeg ville bare si at du virker som en utrolig sterk person. Du er et forbildet for mange som ikke tør og snakke om hvilket helvette de gjennomgår.. Det er ingen som fortjener denne sykdommen, jeg har selv en mor som er syk, og vi har akkurat fått beskjed at vi desverre ikke lenger kommer til å ha henne blandt oss mer. Du fortjener og oppleve verden og livet akkurat som alle andre. Du har inspirert meg til å være mer med familien min, selv om jeg noen ganger bare har lyst til og forsvinne. Du har gitt meg troen til og ikke gi opp, selv om legene har sagt sitt. Vi har også forsøkt at mamma skal få en behandling i utlandet, men hun tåler ikke reisen ditt. Jeg synes det er ille at det kan finnes slike sykdommer. Du er en inspirasjon for alle ungdommer som gjennomgår dette. Jeg leser bloggen din mye, det hjelper meg veldig mye. Du virker som en utrolig herlig person.

Skriv en ny kommentar

Regine

Regine

18, Kristiansund

Har fått diagnosen MDS/AML - her vil jeg beskrive hvordan det er å leve med/bli behandlet for det. Lurer du på noe? regine1000@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits
Blogglisten