Carrier of wounds

Jeg har fått vite at det kanskje er en mulighet for at jeg kan fullføre 2.året. Jeg håper virkelig det går! Jeg vet at jeg kan fullføre to fag i løpet av 3 måneder bare jeg vil. Jeg skal melde meg opp som privatist i engelsk internasjonal og historie & filosofi. Det skal gå bra. Jeg vil gjøre alt for å slippe å gå et år ekstra. Kjipt å gå i en 2. klasse med en gjeng 16-17 åringer når man selv er 19. Nei, det må gå an å finne en løsning! Dessuten føles det helt feil å måtte ta et år ekstra på to fag. Det er bare tull.

drmmeland

Dagene rusler og går, og plutselig er det mindre enn en måned til kontrollen. Jeg gruer meg egentlig ikke noe særlig, heller tvert i mot. Det skal gå fint. Jeg vet det kommer til å gå fint. Etter kontrollen får jeg frihet. Det blir rart. Jeg kommer til å føle at jeg ikke kan gå ut likevel, og jeg kommer til å være evig redd for smitte. Jeg syns egentlig ikke det er så rart, i og med at alt har vært så hysterisk mot slike ting.

Apropos smitte. Søstra mi har blitt forkjøla. Hun kan jo ikke noe for det hun, stakkar. Sånn er det jo bare, men kjenner jeg er ganske redd for å bli smitta. Jeg får så lett feber, til og med pga en forkjølelse. Får jeg over 38 i feber bærer det inn på sykehuset.. Jeg håper det ikke skjer. Jeg får prøve å holde meg unna henne en stund. Hadde vært godt å kommet gjennom den perioden uten noe tull. Kroppen skal jo greie å takle en forkjølelse, det er ikke noe med det, men det er greit å slippe.

Jeg gleder meg bare mer og mer til sommeren. Jeg har store planer. De er i hvert fall store for meg;
- Ulver-konsert
- Quart-festival
- Stockholm
- Raumarock
Og ja, jeg mener dette er realistisk, hvis ikke hadde jeg ikke orka og drømt om det en gang. Jeg eier faktisk selvinnsikt for dere som lurer. Jeg er lei av at folk skal fortelle meg hva jeg ikke klarer, for det er det kun jeg som vet. Fortell meg heller om hva jeg skal klare. Jeg har bestemt meg for at jeg bare skal forlate rommet om sykepleiere og leger begynner å snakke om at jeg kan møte veggen osv osv. Som de alltid snakker om. Jeg har ikke tenkt til å møte noen vegg.

Det er litt gøy å se på hva folk har søkt på for å komme til bloggen min. Selv om det ikke var så veldig mye spesielt da.
1. regine stokke
2. regine stokke blogg
3. "allogen stamcelletransplantasjon"
4. "ulver-konserten"
5. blogg regine
6. epilepsi
7. face your fear
8. hjertebank magesmerter

Ja. Stussa litt på epilepsi, når har jeg nevnt det i bloggen min?
Vurderer å lage ny blogg etter tremåneders-kontrollen. Dette er jo tross alt en blogg om sykdommen, behandlingen osv. Så jeg mener kanskje den bør stå i fred, så kan jeg heller skrive om mitt "nye" liv på en ny blogg. Hva tror dere?

hollow inside2 copy

39 kommentarer

Arisia

23.03.2009 kl.04:05

Høres ut som en kjempefin ide med en helt ny blogg. Fantastisk at dette går din vei!Er inne på bloggen din iallefall en gang om dagen, og du er utrolig flink til å skrive om tankene dine. Sterk jente er du også! (utifra det jeg har lest) Stå på Regine!

Camilla

23.03.2009 kl.04:43

Kjempebra innstilling du har! Ja, det skal gaa bra det her, helt enig med deg!Gleder meg til aa foelge deg videre, uansett om det blir paa ny blogg eller ei, spiller ingen rolle hvor du skriver tenker jeg om den saken : ) Men kanskje, og det er bare en tanke altsaa, det kan vaere fint for andre som er/blir syke og se en blogg hvor noen har vaert saa syke som deg men likevel blitt frisk igjen? Bare en tanke, du gjoer det som passer best for DEG : )

Elisabeth

23.03.2009 kl.07:52

Synes ikke du trenger å skifte blogg. Det er fint å ha gamle innlegg på samme sted egentlig:) Man kommer seg jo videre uansett!

hestiaverden

23.03.2009 kl.08:03

Så kjekt å lese at det finnes muligheter for at du kan ta opp skolen igjen uten å måtte gå et helt år omigjen. Håper virkelig at det ordner seg, for man kommer på mange måter "tilbake til start" om utdannelsen floker seg til. Det hjelper så veldig på å heller få "gå fem skritt framover".Om du vil opprette en ny blogg er jo selvfølgelig en avgjørelse som du må ta på grunnlag av hva du selv føler for det, men jeg syns ikke det er nødvendig. Sykdommen er en del av deg og en del av din historie. Samme hva som skjer, har det formet deg som menneske for all framtid. Håper du slipper forkjølelse og at du får en fin mandag.-klem-

Vibece

23.03.2009 kl.08:27

Syns det høres ut som en fin ide å starte på en ny blogg jeg. Da får du må en måte en ny start selv også, som du sier, en blogg om det "nye " livet ditt :)Lykke til på kontrollen. Tror det går bra jeg!

kari rasmussen

23.03.2009 kl.09:13

Ny blogg høres veldig bra ut. Jeg vil i hvertfall ikke at du skal slutte å skrive, for jeg elsker bloggen din :) Bra ting går bedre, og bra ting endelig går din vei nå.. Du fortjener det

Mona

23.03.2009 kl.09:42

Gleder meg til å lese den nye bloggen din:]

Sindre Nordengen

23.03.2009 kl.09:48

Mitt råd er at du ikke trenger å lage en ny blogg - bare utvide denne! :) Det burde jo gå fint! Blir så glad av å lese at det går fremover med deg, at du setter deg mål og du ser at alt er mulig! Optimisme er så enormt viktig for å overleve som menneske, syk eller frisk. Du er en tapper, modig og beundrinsverdig jente - jeg ser opp til deg! Stå på - dette går din vei! Det er jeg overbevist om.

Live

23.03.2009 kl.13:18

Ja, det hadde vært en fin avslutning :-)

Martha

23.03.2009 kl.14:09

Jeg syns du bør fortsette på denne bloggen :-) Så kan man liksom se utviklingen. Stå på videre :-D

Kamilla

23.03.2009 kl.15:48

På ein måte hadde da vå bra med eigen blogg, sånn at dinna berre handla om utviklinga og det å bli frisk av sjukdommen. På ein anna måte hadde det jo vore bra å berre forsatt på denne, sånn at vi ser korleis livet er etterpå, kva du gjer på og korleis du har det. Uansett hadde det i alle fall vore bra om du hadde to bloggar innpå her om du skjønnar. Så begge er tilknytta brukaren din, sånn at ein kan velge kva av bloggane ein vil lese. Om du skjønna?! Hehe :)

Regine

23.03.2009 kl.15:58

Takk for fine kommentarer:)Kamilla: Ja, det er det jeg lurer på, bare opprette en blogg på samme brukeren. For jeg tenker det er fint hvis denne får stå, så andre som er i samme situasjon kan gå inn å lese at det faktisk kan gå bra. Men jeg får se;)

Kathrine

23.03.2009 kl.16:01

Syns det høres ut som en bra ide og både opprette en ny blogg og ta int. engelsk og historie&filosofi som privatist!

oda

23.03.2009 kl.17:03

åh! håper virkelig du får ordna det slik at du kan begynne i tredje! :D og selvfølgelig klarer du å ta de fagene på noen måneder ;) ikke la andre enn deg selv sette grenser. Og ja, det hørtes bra ut å lage en ny blogg. du skriver utrolig bra, så håper i hvertfall ikke du gir opp bloggingen. hilsen Oda. (i stavanger)PS: kult at du skal til Quarten! jeg er litt misunnelig, hehe... hadde vært utrolig digg å sett Slash, min store fjortis-forelskelse.. x)

Regine

23.03.2009 kl.17:07

Oda: Jeg får begynne i 3. uansett, men det er snakk om et 4.år. Men ser ut til at det kanskje ordner seg så;DHar ikke bestilt pass til quart enda, men håper det blir. Jeg har i hvert fall planer om det. Slash blir kult!

Lise

23.03.2009 kl.19:30

Saa godt at du legger planer for fremtiden, Regine :) Jeg unner deg virkelig en fantastisk sommer..Og ekstra hyggelig er det jo om du kan ta skoleferie og vite at du kan begynne rett paa tredjeaaret! Uansett saa er alt du utretter, selv om du er syk, helt fantastisk og jeg tror aerlig ikke at jeg hadde greid aa ha en saa positiv og sterk innstilling som deg. Du er helt raa!! Er innom bloggen din ofte, og har blitt utrolig inspirert av styrken du viser. Jeg er ogsaa Dale-pie :) Tenker faktisk paa deg hver dag, og gleder meg til aa faa den fantastiske beskjeden om at du er frisk!! Fortsett aa ta bilder, det er tydeligvis noe du har i deg, og fortsett aa vaer akkurat den du er! Ha ei fin uke :)

SOFSEN

23.03.2009 kl.19:50

Haha, folk og diagnoser, altså... "Eplepsi og ADHD, er ikke det samme greia a, lizzm?" Jeez.Jeg syns ikke du trenger å lage ny blogg, Regine. Det er jo spennende for folk å følge utviklingen. Det jo mange mennesker som i fremtiden vil oppdage bloggen din, som ikke har lest den nå, og da kan de gå helt tilbake til nå, før, og se hvor bra du har klart deg :) Hva tenker du?Tusen takk for kommentar på bloggen min, forresten! Blir like satt ut hver gang du har lagt igjen spor hos meg :) Jeg er jo din største fan, vet du. Kjønnsroller er noe piss, og jeg fatter virkelig ikke hvordan det er mulig å prestere å si noe sånt som han fyren sa til deg. Herregud. Og hva disse jentene fokuserer på. Hva med at du lever? At du er sterk? Modig? Vakker? Dine INDRE kvaliteter? Du er jo den samme personen, uavhengig av øyenbryn eller ei, for faen! Jeg blir sinna når jeg hører om sånt. Du er like vakker, uansett om du har blått hår, måne, hanekam, eller hva søren. Stå på, Regine. Jeg er stolt over å ha deg som blogg-venn! Ja, det får jeg vel kalle deg, vel? :)

Malin

23.03.2009 kl.20:09

Jeg syns du skal beholde denne bloggen! Jeg liker den :) Er ulver konserten i Lillehammer?

Regine

23.03.2009 kl.20:21

Malin: Ulver konserten er i Lillehammer ja:) Skal du?

Malin

23.03.2009 kl.20:29

sv: Kjipt! Jeg skulle egentlig på Susperia 19 april, men den er avlyst nå :( Jeg skal ikke på Ulver, men jeg kjenner mange som skal! Du må kose deg masse masse :)

Regine

23.03.2009 kl.20:33

Åh, ja han fikk vel en hjertesykdom han vokalisten heller noe. Jeg gleder meg masse til Ulver!

Malin

23.03.2009 kl.20:36

sv: Hjerteattak tror jeg det var. Ulver har forandret seg masse da! Liker du det nye eller gamle best?

Malin

23.03.2009 kl.20:59

sv: Jeg liker det gamle best. Du burde få med deg Opeth live en gang. Det var fint!

Jorunn

23.03.2009 kl.22:10

Kjempe fint om du lager ny blogg, men samtidig så kan du bare forsette her da... Kjempe godt å høre at du er så mye bedre... Gjør meg glad! ;)

Aili

23.03.2009 kl.23:48

Jeg legger deg til som venn. Vil gjerne følge med på bloggen din!

Andrea

24.03.2009 kl.09:08

Jeg syns du skal beholde den du har jeg. Så kan de som ikke har sett bloggen din før få lese gjennom og sette seg inn i alt du har gjennomgått :-)

Marte

24.03.2009 kl.13:01

Fortsett å skrive på denne bloggen :)Er godt å høre hvordan det går oppåver :)

Emilie

24.03.2009 kl.17:01

Jeg syntes at bloggen din er utrolig god, og håper du vil fortsette å skrive på denne siden :-) Hvis du trenger en "forandring", kan du jo lage ny layout eller header? Det du har skrivd om sykdommen er jo en stor del av deg, derfor syntes jeg at du bør fortsette å skrive på denne siden :) Masse lykke til videre!- Emilie

Thea

24.03.2009 kl.18:36

Håper det løser seg med skolegangen! hadde tenkt å svare på siste mailen også, men var så "pratesjuk" i helga, så jeg fant ut at det var best å vente, så jeg ikke skreiv 5 sider ca...:) men jeg syns skolen bør legge til rette for deg, så du får fullført skoleåret! Jeg har forresten også planer om raumarock i år, så kanskje vi møtes.. er bare å se etter en hårløs person, så er det sikkert meg:/

Regine

24.03.2009 kl.18:45

Håper det ordner seg jeg også, men de er virkelig vrange når det kommer til enkelte ting.Jeg skal ikke gå mer innpå det innpå her i hvert fall.. Hadde vært kult og møtt deg på raumarock da! Holder du for tiden til på rikshospitalet forresten? Jeg skal jo dit på 3månederskontroll den 16 april eller noe. Kanskje jeg ser deg?

Thea

24.03.2009 kl.19:00

Skal krysse fingrene for at det ordner seg med skolegang jeg, har jo ikke så mye annet å bedrive tiden med uansett:pforeløbig har jeg "hybel" på riksen, så da kan det godt hende vi ses der ja:) er ikke stor sjanse for at jeg blir hjemsendt før den tid værtfall..

Silje

27.03.2009 kl.13:33

Så kult at du skal på raumarock, det skal jeg og!

Kristine.

03.04.2009 kl.16:43

Jeg syns det høres ut som en god ide.Ny start, nye muligheter ; )

Meg

04.04.2009 kl.13:07

veninna mi heter regine stokke og har epilepsi da:P

Silje Helén

10.04.2009 kl.00:41

Synest bloggen din er utrolig fin - og trist.Håper du kommer deg på det du vil. Jeg skal også på raumarock i sommer, håper jeg ser deg der :)

Hanne

15.04.2009 kl.18:23

Hadde vært fint med en egen blogg til det ''nye'' livet ditt. Sånn at andre kan komme og lese om bare sykdommen og sånt, kjempefin blogg forresten!

Hanne

21.04.2009 kl.14:40

Hvis du snakker med skolen ang skolegangen din, så er jeg sikker på at de tilrettelegger for deg - komme med noe som passer for både skolen og deg. Skjønner hvorfor du ikke vil gå et år ekstra på vgs (antar det er snakk om et 4.år?), men det er ikke så ille som man tror. Jeg har kuttet halveis ut av 3.året pga sykdom, og skal gå et ekstra år (med tre fag). Men har bestemt meg for å være russ med mitt kull. Jeg har ikke angret et sekund på at jeg har gjort det slik. Håper at du finner ut av noe som passer for deg :)Synes du kan bevare denne bloggen, slik at man og du kan gå tilbake å få tilbakeblikk på hvordan du har hatt det, uten å måtte lete opp en helt annen blogg. Men det er jo ditt valg :)

22.04.2009 kl.12:18

Høres kjempebra ut med en ny blogg, så du kan komme deg videre. Kjempefint st du har det bedre nå : )

Anne foreldrene min døde av kreft

17.06.2013 kl.14:50

Hvil i fred regine.

Skriv en ny kommentar

Regine

Regine

22, Kristiansund

Har fått diagnosen MDS/AML - her vil jeg beskrive hvordan det er å leve med/bli behandlet for det. Lurer du på noe? regine1000@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten