Third Eye

regineregine

Idag var jeg på kino sammen med mormor og mamma. VI fikk nemlig salen for oss selv, og det helt gratis! Tusen takk, snille kinomann. Vi så appelsinpiken. Det var en kjempefin film, en film jeg virkelig anbefaler. Jeg visste ikke helt hva den handlet om, jeg visste bare at den hadde fått bra omtale. Derfor var det overraskende at endel av filmen handlet om en mann som døde av kreft. Det gjorde alt så mye mer virkelig, og det var skikkelig rørende.
 
Blodprøvene jeg tok i dag var for så vidt bra, men blodprosenten synker, men det er ganske vanlig. Håper den ikke synker så mye at jeg må ha en blodoverføring da. Og hvis det fortsetter å synke blir jeg bare bekymret.

For noen dager siden fikk jeg et brev i posten. Det var fra kommunen. Jeg åpnet det, begynte å lese. Det sto at jeg var invitert til "den store prisdagen" som skal holdes i festiviteten i Kristiansund. Begynte med en gang å lure på hvorfor akkurat jeg var invitert. men det fant jeg jo fort ut! Da jeg leste lengre ned så jeg at jeg faktisk var nominert! Jeg er nominert til "ungdommens pris". Den hadde jeg ikke venta. Jeg ble selvfølgelig kjempeglad, og lurer fælt på hvem som har nominert meg. Har jo bare et lite problem da. Prisfesten holdes nå på lørdag, og jeg får jo egentlig ikke ut i folkemengder. Men jeg har jo så lyst! Jeg har bestemt meg for å dra. Vi har snakket litt med de som arrangerer dette, og de har ordnet et bord helt bakerst, hvor vi kan sitte ihvertfall litt for oss selv. Skal også komme sist, slik at jeg slipper å stå i kø, og at jeg må passere mange mennesker. Veit ikke hvor mye det hjelper jeg, men... Man lever jo bare en gang, veit aldri om jeg plutselig en dag får den beskjeden jeg håper jeg aldri får høre.

Gikk en tur i skogen her en dag. Tok selvfølgelig en del bilder, men det ble bare et fåtall som var brukbare. Sånn er det jo alltid. Man må ta mange bilder for å få noen gode resultat. Jeg tok også en titt på hva de har gjort med den stakkars skogen som står meg så nært. Teltplassen til meg og venninnene mine, hvor vi har mange fine minner fra, er nå sprengt vekk. Kun jord og stein kan man se der nå.. Heldigvis er mye av det fine området, og engen med bekken bevart. Jeg håper det får stå i fred. Litt av sjarmen med å gå i skogen er jo at man skal oppleve naturen, rømme litt fra alt som heter mennesker og byliv, men senere vil utsikten bestå av hus. Noe så trist! Hvorfor kan de ikke bare la det få være i fred? Ikke skyld på meg når dere om 10 år finner ut at vi ikke har mere skog igjen her i byen.

skogimrket2

blueleaves

Mens jeg ruslet litt rundt hørte jeg mennesker. De snakket om hvor fine tomter det skal bli. Jeg ble selvfølgelig kjempesint, og måtte spionere. Aner dere egentlig hva dere bidrar til? Jeg fatter ikke. Jeg måtte selvfølgelig ta bilde av syndebukkene også:

dsc0594

46 kommentarer

Kamilla

12.mar.2009 kl.20:50

Oi, håpa du vinne prisen! Da fortena du! :)

Og gu so flink du e til å ta bilde =)

misi

12.mar.2009 kl.20:55

Jeg håper prisfesten går fint og at du vinner! enig med Kamilla, du fortjener virkelig å vinne :D:D
Stå på og bildene var kjempepene!

Sara

12.mar.2009 kl.20:59

Lykke til på prisfesten! Fine bilder:)

laresen

12.mar.2009 kl.21:11

Gratulerer med nominasjonen, jeg håper virkelig du vinner for du fortjener det!:)

Jeg blir forresten bergtatt hver gang du legger ut et nytt bilde, du har virkelig talent til å se og fange det fine:)

siriih

12.mar.2009 kl.21:11

du må informere oss om lørdagen etter du har vært der :D:D lykke til, håper du vinner!

Kniska

12.mar.2009 kl.21:12

Masse lykke te på lørdagen!
Så flink du e te å ta bilda!
Stå på :)

Linn Renate

12.mar.2009 kl.21:16

Det er flott å lese at du er i rimelig god form! Håper det ikke blir alt for lenge til du kan begynne å bevege deg ut blant mennesker igjen. Kan tenke meg dagene blir litt lange for tiden, men kanskje det er litt godt å slappe i fred og ro også.
Ønsker deg iallefall alt godt videre=)

Martine

12.mar.2009 kl.21:35

Håper ikke blodprosenten din synker mer. For det kan du bli mer utmattet og sliten av. Tror kanskje det kan hjelpe med noe jerntilskudd. Jeg vet ikke altså, men jeg må ta det pga alt for lav blodprosent. Håper du vinner prisen da. Men husk, alle er vinnere når de er nominert uansett mener jeg.

Silje

12.mar.2009 kl.21:44

Så kult du er nominert!:)

Miih

12.mar.2009 kl.21:48

Jeg må bare si at jeg beundrer dine fotoskills, og at du er så sinnsykt sterk. Jeg vet denne tiden har vært vanskelig, og at det kommer mer av det. men du har liksom greid deg gjennom alt, du har blogget om hvor vanskelig du har det, og hvordan det er. Dette er den beste bloggen jeg vet, og jeg er follower. :)
Lykke til videre, jeg håper du vinner prisen, og at de ikke sprenger vekk resten av skogen din :)

Miih

marte

12.mar.2009 kl.21:49

det er så dumt at de har ødelagt den fine naturen nedi der. vi har mange gode minner derrifra, og takk gud for at vi har mye av det på film. håper hvertfall enga ved bekken får stå i fred !
du fortjener virkelig å vinne den prisen !

Catherine

12.mar.2009 kl.22:09

lykke til med nomineringen Regine :)

Thea

12.mar.2009 kl.22:26

Lykke til på lørdag! er det noen som fortjener en slik pris må det være deg, etter det jeg har lest på bloggen din! (har ikke turt å lest for mye....hehe)

Lis

12.mar.2009 kl.22:33

Lykke te med prisutdelingen :)
Stå på videre, du e sterk Regine ! :)
Utrolige bilder, lure på om eg ska snika meg te speilrefleks kameraet te far å prøva meg litt eg og, du har inspirert meg :)

maja

12.mar.2009 kl.22:50

Gratulerer kjempemasse!! :)

sofia

12.mar.2009 kl.23:13

tvitvi, krysser fingrene mine på at du vinner:)
Har følgt med på bloggen din siden første gang jeg sä den i desember, enda en fast leser. Håper alt går som det skal videre, det tror jeg! :)

Marianne

12.mar.2009 kl.23:48

Gratulerer og lykke til på prisfesten :D

sofie

13.mar.2009 kl.00:53

Du aner ikke hvor hyggelig det er, Regine, at du kommenterer bloggen min. Jeg ser sånn opp til deg, forstår du.

Og jeg skjønner så godt at du har blitt nominert. Og selvfølgelig vinner du! Du er et forbilde for mange. Lykke til, Regine. Jeg heier på deg.

Du er et vakkert menneske.

sofie

13.mar.2009 kl.01:03

SV: Er det virkelig sant? Nå fikk jeg tårer i øynene... Du aner ikke... Det var stort å høre - tusen takk!

Jeg har nevnt deg et par ganger på bloggen min. Har også sendt deg mail :) Men jeg regner med at du har fått mange slike!

Jeg har lest alt av innlegg på bloggen din, og om jeg hadde fått lov, hadde jeg laget dokumentarfilm om deg en dag! Du har så mye å komme med... Så mye å gi. Så mye å lære bort.

Jeg beundrer deg virkelig. Det du gjør er så stort, så viktig. Du beviser at enkelte mennesker har kommet hit til jorden av en god grunn. Om bare alle var som deg.

Er det to personer jeg ønsker all lykke, er det deg og bestevenninna mi, Sandra (www.sandramujinga.blogspot.com). Hun har også opplevd mye vondt, men dere har mye til felles: Styrke og mot. Jeg kjenner deg ikke, men likevel brenner jeg sånn for at du skal ha det bra.

sofie

13.mar.2009 kl.01:42

SV: Hør på deg, a. Er du et gjennomført nydelig menneske? Ja, det tror jeg.

Om jeg kunne fått lov til å skrive om deg/lage dokumentarfilm om deg, ja, forevige det fantastiske du gjør, hadde jeg ansett det som en stooor ære!

Jeg er ingen å beundre. Jeg gjør ikke i nærheten av så viktige ting som deg. Vel, jeg gjør da noe får samfunnets beste, om jeg får si det selv, men jeg er ikke like modig som deg i søvne en gang.

nemisa

13.mar.2009 kl.01:47

Gratulerer med nominasjonen og lykke til på lørdag. =)
Jeg er fast leser av bloggen din og følger hele tiden spent med på hvordan det går med deg.
Synest du er ett fantastisk menneske.
Stå på videre!

Klem

sofie

13.mar.2009 kl.01:56

SV: Åå, det hadde vært fantastisk! Så du har linket til bloggen min også - tusen takk for det, Regine. Første gang jeg fikk kommentar fra deg på bloggen min, ble jeg helt satt ut. Som om kongen sendte meg brev og ba meg ta over landet, haha... Så stort føltes det.

sofie

13.mar.2009 kl.01:58

Og.. atte.. Du har sikkert hørt denne før, men.. Om du trenger noen å snakke med, en utenforstående person som lytter, så kan du komme til Sofsen :)

Jeg er hobbypsykolog på heltid, men altså... Det er noe helt annet å snakke med en som har opplevd "litt".

Jeg trodde jeg hadde det vanskelig, mtp på to utfordrende diagnoser; ADHD og tourettes syndrom, men du setter de fleste av våres tanker i perspektiv. Takker deg for det!

Livet er skjørt. Men du bærer det.

kari rasmussen

13.mar.2009 kl.08:30

det er såå fortjent! :)

Lise

13.mar.2009 kl.10:26

Gratulerer saa mye med nominasjonen! Det fortjente du virkelig. Faa viser styrke slik du gjoer det! Jeg er helt enig med deg naar det gjelder tomter osv..lurer paa hvem som skal bo i alle husene de bygger jeg :) Er jo ikke saa mange av oss her ute paa bjerget.. :)

Irene

13.mar.2009 kl.14:03

Gratulerer med nominasjonen :)
Det er fært når de fjerner skog osv, men for mange tenker bare på å få stappa hus eller blokker inn der det er mulig.

Christina

13.mar.2009 kl.15:21

Gratulerer med nominasjonen! :D
Håper du vinner =)
Jeg er å lei av at mennesker ødelegger den fine naturen, med å bygge hus!!

Kristin

13.mar.2009 kl.15:27

Jeg heier på deg! Ungdommens pris BØR gå til deg, slik som du har stått på!

Julie ^^

13.mar.2009 kl.16:15

Oi, så kjekt da:D Du får ha lykke til med prisen, synes virkelig du fortjener å vinne etter alt det du har gått gjennom!! Synes det er så flott at du tør og klarer å fortelle om opplevelsen på bloggen slik som du gjør, og ønsker deg virkelig alt godt:) Så er det forresten trist at skogen blir ødelagt:/ Synes det er forferdelig hvordan mye av naturen bare blit brutt ned på den måten den gjør..

Maiken

13.mar.2009 kl.16:33

gratulerer med nominasjon :)
alle skulle vært som deg, da hadde verden vært et perfekt sted!

Linda

13.mar.2009 kl.17:50

Gratulerer så mye! Heier på deg! :)

Maiken Ohr

13.mar.2009 kl.18:22

Den der vinner du ;) Lett!

Mari

13.mar.2009 kl.18:25

Håper alt går bra på prisutdelingen, håper du vinner! For som andre over har nevnt, det fortjener du! Og utrolig stilige bilder! :-))

Hanna

13.mar.2009 kl.19:28

Gratulerer med nominasjon, også krysser jeg fingrene for at du vinner. Det har du virkelig fortjent!
Synd det med skogen, står i samme situasjon her, det er kjempetrist!
Fine bilder, stå på videre!

anne marie

13.mar.2009 kl.21:00

Hei!!
Gratulerer med nominasjonen!!! Flott å høre at du skal dit.... skjønner godt at du bare "må"... Godt å høre at det går bra med deg etter forholdene... Tusen takk for gode kommentarer som du har sendt oss.... og for innlegget.... det er sikkert det korteste på hele bloggen din... men det varmet veldig... Jeg følger med deg videre!! Klem am

Ane

13.mar.2009 kl.21:15

Jeg gjør som de fleste her: gratulerer! :-D
Jeg må bare poengtere en ting, mens jeg først er i gang. Du er utrolig vakker! Og nei, det her sier jeg ikke bare pga Sofsen.com's anbefaling - selvom hun har helt rett. Jeg har fulgt med på bloggen din kjempelenge, og jeg har mange ganger lest tekstene dine med klump i halsen og tårer i øyenkroken. Alt ditt pågangsmot, all din styrke og all din skjønnhet er beundringsverdig. Jeg håper aldri du gir opp, jeg er veldig sikker på at du kommer deg opp og frem i fremtiden :-)

Hanne

14.mar.2009 kl.02:46

Gratulere! Du fortjener virkelig den prisen! :)
Jeg beundrer deg, stå på Regine! Du er virkelig en å se opp til! :)

Mari

14.mar.2009 kl.13:54

Hei Regine! Jeg har drivi å smuglest bloggen din i lang tid nå, uten å kommentere. Jeg vil bare si hvor fantastisk du er. Du er så sterk at du inspirerer mange, mange mennesker. Jeg blir helt satt ut av deg. Du er fantastisk!

P

14.mar.2009 kl.14:37

Gratulerer. Er det noen som fortjener en sånn pris, så er det nok deg! For hvilke på din alder i Kristiansund er det som har opplevd så mye som deg? Vil nok tro det er ganske få!

Ellers håper jeg at alt går bedre med deg fremover. Jeg vet ikke om du har merket det selv, men jeg (selv om jeg ikke kjenner deg, though, så er en litt vågal påstand, menmen) merker det godt i det du skriver. Den livserfaringen du har skaffet deg gjennom å være syk har gjort deg klok og unik. Selv om sykdommen var en negativ ting har den gjort deg unik, ikke glem det :-)

Håper du har en fin helg :)

kerli

14.mar.2009 kl.14:48

ser deg ser ;) lykke til

Kjersti

14.mar.2009 kl.18:23

Livet kan forandre seg fort, så det er bare å nyte det mens en kan! Kos deg i kveld :)

Sandra

14.mar.2009 kl.21:11

Lykke til! Du fortjener den virkelig. Utrolig flotte bilder, forresten.

annats

08.apr.2009 kl.01:02

Utrolig flotte bilder!
hvilket kamera bruker du? :)

Thea

17.apr.2009 kl.16:52

Hei, Regine. :-) Du er en uber flink fotograf. :-)
Hilsen Thea.

line

19.apr.2009 kl.12:42

kjempefine bilder ! :o du er flink

marthe

20.apr.2009 kl.17:20

Det var kjempefine bilde ! :)
Hvordan kamera har du ?

Skriv en ny kommentar

Regine

Regine

18, Kristiansund

Har fått diagnosen MDS/AML - her vil jeg beskrive hvordan det er å leve med/bli behandlet for det. Lurer du på noe? regine1000@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits
Blogglisten