Break down, build up again

regine

Formen har vært litt skral i det siste. Har ikke orka stort. Til fysioterapauten klarte jeg ikke stort både på tirsdag og onsdag. Kjenner at det går sakte fremover, men jeg er utrolig glad bare for å få være hjemme med null infeksjoner eller komplikasjoner. Det er snart en måned til tremånederskontrollen. Da får jeg endelig bevege meg ut i offentligheten igjen! Jeg gleder meg til å få tilbake den muligheten, selv om det blir rart også. Det kommer til å bli uvant for meg når jeg skal begynne å leve normalt igjen. Jeg har jo vært "isolert" i over et halvt år nå. Regner med at det blir litt ekkelt med det første, uvant med masse folk osv, men det er vel noe som går seg til. Håper ihvertfall at folk holder blikkene sine for seg selv når jeg går forbi.
For tiden er det ikke stort å finne på. Jeg håper jeg greier å samle energi til å gå meg en tur ut i skogen, eller bare gatelangs nå som det er så fint vær.

Min mor, søster og jeg har investert i en symaskin. Jeg er elendig til å sy, men har stor interesse av å kunne sy noen potensielle klesplagg. Vi har noen gamle klær her på loftet som godt kan egne seg til å bli omsydd til noe som kan brukes. Det blir spennende å prøve.
Ellers så driver jeg og tar litt bilder. Rundt i huset blant annet, nå som jeg ikke orker å gå så langt.Det er litt ensomt til meg om dagene, jeg må innrømme det. Noen venner er veldig flinke til å besøke meg, andre ikke. Andre blir hindret pga sykdom. Jeg kunne vel også dratt på besøk hos noen, men føler kanskje at jeg har litt lite energi.

29 kommentarer

theresemonge

05.mar.2009 kl.12:33

Ønsker deg god bedring og lykke til på 3mnd. kontrollen!Du kommer til å bli en kløpper til å sy, bare vent å se :-)Ser du har fulgt med på bloggen til SK og AM, og jeg er enig med deg at det er urettferdig. Jeg finner nesten ikke ord. Jeg var så sikker på at den historien skulle få en lykkelig slutt.....

Regine

05.mar.2009 kl.12:35

Ja, det var jeg også. Jeg trodde virkelig det skulle gå bra.

kari rasmussen

05.mar.2009 kl.13:53

Masse god bedring søte deg.. Jeg unner deg alt godt. Hold ut. Du er snart på bena igjen og kan leve normalt:) Jeg gleder meg til å følge bloggen din videre, så håper ikke du slutter å blogge når livet blir helt normalt igjen! ta gjerne masse bilder nå som livet er litt kjedelig.. Jeg er en trofast leser og titer med glede på bilder..:) Kanskje du kan gi meg noen gode tips på å ta gode bilder? Jeg vil lære:D

Maria

05.mar.2009 kl.13:57

Stå på!Snart ser jeg deg sikkert tusle nedi byen :))

ceciliek.

05.mar.2009 kl.14:07

Lykke til med alt, håper kontrollen går som den skal :)

Regine

05.mar.2009 kl.14:52

Kari Rasmussen: Det kan jeg! Bare send meg en mail og spør om det du lurer på, så kanskje jeg har noen gode tips:)Malla: Skal ikke se bort i fra det! ;)

Mie

05.mar.2009 kl.17:54

Du er så utruleg fin!

Marielle

05.mar.2009 kl.19:15

jeg visste du skulle bli bra igjen !!Har fulgt bloggen din hele tiden, og jeg har bare ventet på innlegg som dette!

Therese

05.mar.2009 kl.20:57

se her, Regine, nå går det din vei! Endelig er det lys i enden av tunnelen, og jeg kjenner jeg er virkelig gla på dine vegne! Fortsett å blogge, jeg titter innom hver gang jeg er på nett ;)

Thessa

05.mar.2009 kl.21:12

Tenk så gøy det blir når du blir skikkelig god på å sy. Dette er jo en gylden anledning for deg til å ha tid til å gjøre det mange andre tenker at de skal gjøre (hvis vi ser positivt på det). Jeg tenker alltid at jeg skal lære meg å sy skikkelig, men sånn har det ikke blitt hittil. Du får legge ut et bilde når du har sydd ditt første plagg:)

Jenny Cecilie

05.mar.2009 kl.21:30

Lykke til på tremånedskontroll :)du får tenke at du faktisk har blitt såpass populær blogger nå at det er derfor folk kommer til å titte! :)

Magda-Lovise

05.mar.2009 kl.21:32

dette går bra regine, bare vet undersøkelsen går bra :) har fulgt bloggen din en stund, og har lest alle innleggene dine. du er utrolig tøff! dessuten er du tydligvis et mutitalent: forfatter, fotograf, og nå skal du lære deg å sy (noe jeg selv har tenkt på mange ganger, men bare ikke kommet så langt ;P) og har sikkert masse andre skjulte talenter :) masse lykke til videre :) alle som noen gang har hvert innom boggen din støtter deg og håper at alt skal gå bra :) med så mange som fokuserer på positive ting for deg må det vel gå bra får vi håpe :)

Live

05.mar.2009 kl.22:33

Der er så bra at du blir bedre og bedre!

Camilla

06.mar.2009 kl.02:19

Lykke til paa 3-mnd kontroll, det skal gaa BRA! Du er utrolig flink til aa ta bilder, elsker den rosa blomsten.. Har du brukt makro-linse til det?

Regine

06.mar.2009 kl.13:44

Nei, har faktisk ikke det, har brukt vanlig digitalkamera. Men pleier vanligvis å bruke macro-linse til sånne bilder da;)

Maiken

06.mar.2009 kl.16:25

masse lykke til på 3mnd kontrollen :) det kommer til å gå kjempebra ;D

Emilie

06.mar.2009 kl.17:57

Stå på!har lest bloggen din en stund og du er så utrolig tøff!Masse lykke til på 3.mnds kontrollen!Enig med de andre, sinnsykt flink til å ta bilder. Har sjøl speilrefleks, men er så vanskelig å få til bra bilder.. hm.men lykke til hvertfall! ;))

sofie

06.mar.2009 kl.20:00

SV: Regine: ÅÅÅ... Er du KLAR over hvor glad jeg ble nå - som fikk kommentar fra selveste helten min? Dette hadde jeg aldri trodd..! :O Regine Stokke - hun jeg beundrer så høyt. Hun jeg ser opp til. Hun jeg har lest alt av blogginnlegg av. Oh my... Dette er faktisk stort for meg! Du aner ikke - hvor betydningsfull bloggen din er. Hvor sterk og modig du er. Nå ble jeg nok en gang rørt av deg. Takk!

Else

07.mar.2009 kl.23:16

God kveld Regine, godt å høre at du har det bra.Så bra at du er kreativ til å finne på nye ting ( som å krreere nye klesplagg - eller male noe helt annerledes )! Jeg synes et er så bra at man bryter noen rutiner. For som du vet, livet er en vandring og ikke en transportstrekning. Stå på, Regine - men husk at av og til så må du unne deg å gjøe absolutt ingenting - bare være i en liten hvilemodus. Håper du en dag tar turen innom nitt atelier - så vi to kan ta en liten kunstprat. Mvh Else

Celine

07.mar.2009 kl.23:35

lykke til videre! jeg visste du ville klare dette! :) leser faktisk en bok om en som har det samme som deg, triste greier..

CC

08.mar.2009 kl.21:11

Bli medlem på www.sykroken.netForum for folk som liker å sy. Her får du mange fine tips og inspirasjon til hva du kan sy. Folk som aldri har sydd før, nybegynnere, flinke folk...

maja

08.mar.2009 kl.23:23

masse god bedring, håper alt går bra! :) Og lykke til på 3 måneders-kontrollen! :)

Lise

09.mar.2009 kl.14:07

Klart du skal paa konsert !!! Og da maa du blogge om den :) Gleder meg til aa lese det !

09.mar.2009 kl.16:42

du tar så utrolig pene bilder:) talentfull og vakker er du:=) lykke til på 3 måneders-kontrollen! dette går bra skal du se!oda

Terese

09.mar.2009 kl.21:39

For en blogg! Du er så flink til å skrive å sette ord på ting. Sitter her med tårer i auga. Det er litt vondt å lese om dette. Mamma hadde kreft, starta som brystkreft i 1997, når vi trudde det var vekke spreidde det seg til nakkeskjelettet og derfrå vidare til indre organ. 20. desember 1998 sovna ho inn. Eg var 7 år på den tida så ante ikkje korleis ho hadde det eller korleis det var. Føler at eg ikkje kan snakke med pappa om dette. Så å lese bloggen din har fått meg til å føle litt korleis ho måtte ha hatt det. Det er bra du har komt deg. lykke til med prosjekta dine :) Det virker som du ikkje har tenkt å gi opp med det første, verken i livet eller med prosjekta dine :)varm klemterese

Regine

09.mar.2009 kl.23:37

Else: Såklart vil jeg stikke innom ditt atelier! :)Terese: Tusen takk! Så trist å høre om din mor. Det er kanskje litt vanskelig å snakke med faren din om det, men kanskje du kan prøve? Bare send meg en mail om du ønsker å prate med meg :)

Thea`s sekretær:)

10.mar.2009 kl.17:13

Hei. Takk for hyggelige innlegg på bloggen vår:) så utrolig kjekt at du begynner å frisk! og lykke til på neste kontroll (fikk ikke helt med meg når den var men..) morsomt og motiverende å lese bloggen din! kjekt at man vet at det faktisk går ann å bli frisk igjen av dette:) håper alt går bra fremover, og at du snart er ute å går i kr.sund sine gater:)

30.apr.2009 kl.23:04

heii, regine :) jeg har lest om deg.. jeg syntes synd på deg men:/ men jeg har også hadd kreft så er det noe du lurer på så kan du kontakte meg for jeg bor også i kristiansund :)

Frida

16.nov.2009 kl.14:32

Ikke klandre deg selv for at du ikke får besøke venner, det er jo ikke rart at du er trøtt og sliten :)

Skriv en ny kommentar

Regine

Regine

18, Kristiansund

Har fått diagnosen MDS/AML - her vil jeg beskrive hvordan det er å leve med/bli behandlet for det. Lurer du på noe? regine1000@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten