It is not soundDet har blitt lite med oppdateringer for tiden. Rett og slett av den grunn at det er ikke noe nytt. Ting går veldig bra. Blodprøvene er fine, jeg har enda ikke fått noen frastøtningsreaksjoner, eller andre infeksjoner. Så langt ihvertfall. Den fysiske formen er så som så. Den varierer fra dag til dag. Jeg har vel ikke akkurat noe å skryte over på den fronten. Det føles ihvertfall ut som at det går veldig sakte fremover. Men de rundt meg merker kanskje forskjell. Jeg går til fysioterapaut noen ganger i uken. Av og til er jeg dødsliten etterpå, andre ganger går det bra. Det skal ikke så mye til for at jeg blir helt slått ut.
Mange tror kanskje at nå som jeg er hjemme så er vel alt bra, men det er fortsatt en del som står igjen. Det tar lang tid å bygge opp kroppen. Tenk å starte helt på bunn da? Det er det vel ikke så mange som klarer å forestille seg. Jeg håper bare at jeg greier å fungere noen lunde vanlig til sommern, det er min drøm. For da har jeg lyst til å gjøre så mye.
Jeg har forresten bestilt meg billett til Ulver-konserten som skal være i Lillehammer i Mai. Jeg bestemte meg for at jeg ikke orker å tenke at "nei, jeg er sikkert ikke frisk nok". Noe så kjedelig da. Jeg bestilte billetten, så får jeg ta det som det kommer. Greier jeg det ikke, så greier jeg det ikke. Men det skal jo ikke skje!

Det er en og en halv måned igjen til tremåneders-kontrollen ca. Jeg både gleder og gruer meg. Gleder meg fordi da blir alle restriksjonene opphevet, og jeg blir et "fritt" menneske igjen. Jeg får også ta ut det stygge røret som er så utrolig plagsomt(det som brukes til å ta blodprøver). Gruer meg i tilfelle de finner kreftceller i den nye benmargen.
Idag har jeg en slik dag at jeg tenker at jeg ikke får noe tilbakefall, at det ikke er noen grunn til det, og det er godt. Jeg elsker dager hvor jeg er positiv. Andre dager kan jeg se litt mer svart på ting.. Det ligger jo i bakhodet hele tia. Spesielt når man hører om andre som får det. Jeg syns utrolig synd på Bengt Eidem, som for litt siden fikk et tilbakefall, 4 år etter benmargstransplantasjonen. Jeg tenker også på alle andre jeg har hørt om som har fått tilbakefall, samt de som ligger på sykehuset og kjemper mot sin sykdom.

Jeg tenker spesielt på SK, som ligger på sykehuset og kjemper. Send gjerne noen fine kommentarer på bloggen hans http://www.svekn.blogspot.com/ .

24 kommentarer

Nora Alexandra

25.feb.2009 kl.18:35

Åh, så fint at du er positiv! Du har hele livet foran deg, tenk på alt du skal gjøre!! :D

Ane

25.feb.2009 kl.18:51

Jeg har fulgt med på deg lenge. Du skriver vanvittig bra, og jeg føler meg heldig som får følge deg, takk. :)

Mads Marsteen Helde

25.feb.2009 kl.19:17

Hei..
Ville bare si at bloggen din er utrolig gripende!! Du virker som ei sterk jente og jeg syns det er utrolig tøft av deg å skrive om alt som skjer! Stå på.

Mads.

Ina N. Rønningsgrind

25.feb.2009 kl.19:53

Stå på videre, syns du er kjempetøff! :)
Du har ei stå-på vilje som få andre, fantastisk.

Jona

25.feb.2009 kl.20:18

Så fint det går greit med deg, og at du klarer å se framover. Klart du skulle kjøpe konsert billett!! Man må jo ha mål!! Kjempe flink syns jeg du er :)
Får tro det fortsetter sånn nå. Så er det sikkert bare positive ting å høre på 3mnd kontrollen din.
Tenker også masse både på SK og Bengt Eidem. Ønsker så inderlig det går bra med dem begge. Utrolig sterke mennesker, som kjemper for livet sitt.
Lykke til videre.
Klem fra Jona

PS Intervjuet med deg i avisen var kjempe fint :)

Tore

25.feb.2009 kl.21:25

føler så med dæ når du har det sånn som du har. håper du blir så frisk som mulig. kanskje ikke på kortest tid, men at du i hvert fall blir helt frisk til slutt. du e så tøff som ikke gir opp og klarer å se det positive i det. ønsker dæ bare godt og god bedring :-) blir så glad når du skriver et nytt blogginnlegg, i håp om at du har blitt bedre. fra en som bryr sæ

bente

25.feb.2009 kl.22:02

Flott å høre at det går bra med deg! Håper du blir bedre og bedre for hver dag, og ønsker deg lykke til på tremåneders-kontrollen :)

Karinam

25.feb.2009 kl.22:14

Du virker utrolig sterk, flott at det går oppover nå! Lykke til videre, ønsker deg alt det beste :)

ceciliek.

25.feb.2009 kl.22:57

krysser fingrene for at alt går bra - gleder meg til å lese innlegg om frihet og gode nyheter:)

Irene

25.feb.2009 kl.23:08

Krysser fingrene for deg fremover at alt vil gå bra og at du står på konserten :)

Kristina N

25.feb.2009 kl.23:15

Får håpe alt er bare bra på den 3mnd-prøven, og at du får dratt på den konserten i mai. Det blir sikkert kos :)

Maria

26.feb.2009 kl.00:47

Eg blei heilt rørt av å lese bloggen din! Du er ei sterk jente, og du har mot til å klare ditta. Krysser fingrane for deg. Dette går bra :-)
Lykke til:)

Charlotte

26.feb.2009 kl.07:48

og jeg tenker på deg :-) Det blir nok en kjempebra konsert i mai!

Martha.

26.feb.2009 kl.19:33

Bra det ser ut til å gå rett vei med deg! :-D Det er så fint å lese slikt.

Kristina

26.feb.2009 kl.21:22

Du kommer til å klare deg bra, krysser fingrene for at du ikke får tilbake fall!
Og du SKAL klare å gå på den konserten! Det må du!

Hege

27.feb.2009 kl.14:00

Heeeeeeei, jeg har fulgt med lenge på bloggen din, og synes du er utrolig sterk, og blir glad av å høre at du er positiv :)
Håper på dine vegne at 3mnd sjekken går bra!

Monika

27.feb.2009 kl.18:22

Så bra at det går bedre meg deg! Sliter selv ordentlig med sykdom, vi vet ikke hva som er galt men har gått syk siden starten av Januar og venter på time hos en spesialist. Jeg er veldig redd for at det skal være noe alvorlig, men du er en stor inspirasjon. Du viser alt selv om man blir alvorlig syk, er det mer igjen. Håper virkelig du blir frisk nok til å gå på den konserten, det fortjener du! (:

Kine Solheim

28.feb.2009 kl.14:25

Utruleg godt å høyre at det går framover! Lykke til, dette klarer du! :-)

Laura

01.mar.2009 kl.17:58

Du e flink å sterk jente,æ fikk no inspirasjon av d æ har lest nå..du skrive bra å får folk følge med..håpe alt ska gå bare bra å du komme dæ ti ulver konserten kan hende man treffe dæ der om du kommer ti lilehammer hehe..lykke til;)

Tonje

02.mar.2009 kl.19:05

så bra at ting går noen lunne greit :) jeg beundrer deg!

Snee .

02.mar.2009 kl.20:28

Synes det er fint at du kjemper, og tenker positivt. Det er nesten det eneste du kan gjøre !
Håper alt går bra på kontrollen da :)

Tom Emmers

19.apr.2009 kl.20:23

Hei! Du har kul musikksmak. Written in Waters er på topp 5 listen min.
Hvis du sitter på rad 21 under ulver konserten skal jeg sende en high five gjennom lufta.

Lexxie

20.mai.2009 kl.09:33

Jeg skal på Ulver konserten på Lillehammer!! Hurraur ^^,

Gleder meg til å se dem live!! :D

Lexxie

20.mai.2009 kl.09:37

Jeg skal og på Ulver konserten på Lillehammer! :D

Gleder meg til å se dem live!:D

Mulig det her ble to like poster, men pcen klikka loco når jeg skulle poste den første :P

Skriv en ny kommentar

Regine

Regine

18, Kristiansund

Har fått diagnosen MDS/AML - her vil jeg beskrive hvordan det er å leve med/bli behandlet for det. Lurer du på noe? regine1000@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits
Blogglisten