Remember tomorrow

Vel, dagene de går da de. Ting er fortsatt de samme. Jeg får høre at jeg må være takknemlig for at dette har gått så bra, og ikke være lei nå. Jeg er takknemlig. Det er jeg.
Hadde samtale med en sykepleier i dag, angående når jeg skal bli utskrevet herfra og følges opp på poliklinikken. Da følte jeg meg enda nærmere å komme hjem. Ja, vi snakket til og med om det. Hvordan det skal bli når jeg kommer hjem til Kristiansund. Er jo ikke bare å reise hjem å leve normalt igjen. Det blir tett oppfølging på sykehuset. Så det å dra på sykehus er ikke noe jeg blir kvitt med det første. Men herregud, så jeg gleder meg. Da skal jeg gå mye ut i naturen, for der trenger jeg ikke bruke munnbind.

Så var det disse gvh-reaksjonene.. De har ikke kommet enda, men de kan fort gjøre det. Jeg fikk et helt skriv om det. Tror det var på 3 sider. Skremmer meg utrolig. Kjemperedd for å få noen kraftige reaksjoner. Så er jeg så redd for at jeg får kronisk gvh. Det sto i skrivet at man kan få redusert lungekapasitet, at det kan gå ut over hårsekkene slik at man ikke får tilbake håret, og man kan få sammenvoksninger i underlivet som gjør det vanskelig å ha samleie(dette er jo svært sjeldent, men likevel). Pluss mye mer. Hjelp!

Syns det er vanskelig å komme opp av senga for tiden. Jeg liker ikke å gå rundt på sykehuset. Det er kjedelig. Og så må jeg bruke munnbind. Det er det jeg hater mest. Blir beglodd. Føler meg som et misfoster. Og det i 3 måneder fremover. Vel, dette er vel egentlig bagateller jeg ikke burde tenke på. Dessuten så plager det meg noe jævlig at jeg ikke har hår. Om det ikke kommer tilbake så vil jeg ikke takle det. Kall meg forfengelig.

Jeg forteller meg hele tiden at jeg er heldig. Hører om mange andre som har hatt det så mye verre i denne perioden. Får dårlig samvittighet når jeg depper, og er lei. Jeg nærmer meg jo snart målet.

autumnliesbysmirr

71 kommentarer

Ellen : >

01.feb.2009 kl.15:42

ikke tenk på at andre har hatt det verre, konsentrer deg om hvor sterk DU har vært :- D

Karoline Hennum.

01.feb.2009 kl.15:45

Det er helt utrolig rørende å sitte her og lese bloggen din. Sitter med en tåre i øyekroken og leser for hardet livet. Du er sterk, vet du det? Det at du har så mye mot oppi det hele, er helt utrolig. Du er utrolig. Lykke til videre! Jeg skal følge med på bloggen din for å se hva som skjer videre.

amazed

01.feb.2009 kl.15:48

sterk du er!! skjønner ikke hvordan du takler alt på en så god måte som du gjør! håper alt går den rette veien framover og at du slipper å gå igjennom mer dritt. du har fått mer enn hva et menneske noen gang skulle behøve å takle!

Helene

01.feb.2009 kl.15:49

Jeg har lest din blogg helt fra begynnelsen, og jeg ser virkelig hvor sterk du er. Tårene renner av innleggene. Du er en utrolig sterk jente, og jeg håper.. Eller jeg VET at det kommer til å gå bra med deg! Lykke til og stå på!

Helene

01.feb.2009 kl.15:49

Jeg har lest din blogg helt fra begynnelsen, og jeg ser virkelig hvor sterk du er. Tårene renner av innleggene. Du er en utrolig sterk jente, og jeg håper.. Eller jeg VET at det kommer til å gå bra med deg! Lykke til og stå på!

Helene

01.feb.2009 kl.15:49

Jeg har lest din blogg helt fra begynnelsen, og jeg ser virkelig hvor sterk du er. Tårene renner av innleggene. Du er en utrolig sterk jente, og jeg håper.. Eller jeg VET at det kommer til å gå bra med deg! Lykke til og stå på!

Jeanette

01.feb.2009 kl.15:54

Det er når man leser historien til sånne som deg, man virkelig tenker på seg selv når man klager for ingenting. I går kveld las jeg boken til Ingrid Wiggen-rosa bil. Å lese bloggen din er nesten det samme. Du skriver så flott. Håper du har d så bra som du kan ha det, tross alt.
Klem fra Jeanette

ceciliek.

01.feb.2009 kl.15:59

Du er absolutt ikke forfengelig, hår er en viktig del! Og jegsynes det er helt utrolig at du ikke klager ... det du skiver er jo bare observasjoner. Stå på Regine - dette klarer du :)

Silje

01.feb.2009 kl.16:13

Det er en belastning andre mennesker som ikke har sett eller følt det på kroppen har noen som helst mulighet til å forstå. Det er ikke rart du er lei.

Men du er innmari flink. Jeg beundrer deg.

Fashionistah!

01.feb.2009 kl.16:15

http://fashionistah.blogg.no/

MOENNIG

01.feb.2009 kl.16:24

Nå har jeg lest gjennom hele bloggen din, og jeg DIGGER deg. Utrolig imponert over at du har vært så sterk. Stå på, jeg håper det går bra med deg :) Du tar forresten veldig mange fine bilder.

Kniska

01.feb.2009 kl.16:31

Du er så flink! Og føler jeg gjentar alt andre har sagt om jeg skal begynne og skrive en lang kommentar.

Stå på videre! Dette greier du :)

Marita^^

01.feb.2009 kl.16:36

Stå på videre!! :)

9cko

01.feb.2009 kl.16:40

Du er virkelig en inspirasjon selv om du kanskje ikke føler deg sånn akkurat nå. Jeg sliter med panikkangst og syns noen ganger livet knapt nok er verdt og leve, og her er du som kjemper så hardt for å få tilbake det livet du hadde. Mens jeg som i all hovedsak er frisk sitter å synes synd på meg selv.
Du er sterk og modig, prøv å tenke positivt og se fremover. Ønsker deg alt det gode i verden

kamilla

01.feb.2009 kl.16:46

Stå på videre :)
Jeg heier på deg.

Kristina

01.feb.2009 kl.16:59

Heier på deg og tenker på deg!
<3

Den Harde Kjerne

01.feb.2009 kl.17:52

Selvfølgelig skal du få lov til å deppe over håret og sånt, det er jo en kjempeviktig del av alle jenters liv. Synes ikke du høres forfengelig ut (: Og som noen nevnte tidligere så kan du jo prøve å ikke tenke så mye på folk som har det bedre og verre, men på hvor flink og sterk DU har vært (:
Thumbs up for Ulver på det forrige innlegget!

Thale

01.feb.2009 kl.19:09

du trenger ikkje å ha dårlig samvittighet for noen ting. Tenker masse på deg og leser bloggen din =) skal fortsette å be for deg =) har du tatt bildene du legger ut selv?

Thale

01.feb.2009 kl.19:11

er det foressten greit at jeg skriver litt om bloggen din og oppgir bloggen din på min blogg?

Kristin

01.feb.2009 kl.19:55

Jeg synes ikke du trenger å ha dårlig samvittighet når du er deppa. Selv om andre kanskje har det verre, så har man lov til å klage litt innimellom.
Denne bloggen er veldig... lærerik, synes du er tøff som legger ut om alt her :)

Jorunn

01.feb.2009 kl.20:20

Du har lov å være forfengelig kjære deg, du har lov å skrive akkurat det du gjør. Jeg syns du er utrolig sterk... Følger med her inne... ;) Krysser både fingre og tær for deg.. ;)

Mari

01.feb.2009 kl.20:41

Syns du er utrolig tolmodig og sterk, jeg! Jeg ville nok brutt sammen på et langt tidligere tidspunkt hvis det var meg det gjaldt. Du har lov til å syns litt synd på deg selv når det faktisk er synd på deg! God bedring!

Lisbeth

01.feb.2009 kl.20:53

Så fint at du er ærlig og skriver rett fra levra! Du kunne lett ha tatt på en positiv maske og bare skrevet om de gode tingene. Jeg synes også du er utrolig modig, men ikke når det kommer til å gå med munnbind heheheh:-)) Jeg vedder på at du selv ikke ville ha reagert noe særlig på å se en person med munnbind for noen år tilbake, og det gjør ikke andre folk heller...stort sett. I Japan er det veldig vanlig å se på gata f eks:-)Har selv brukt det pga allergi...

Silje

01.feb.2009 kl.20:59

Alt er jo på bedringens vei, så fortsett å se like positivt fremover! Jeg håper virkelig ikke at du får noen reaksjoner, men er det store sjanse for at du kan få det? Isåfall, hva er mest vanlig?
Stå på videre! :D

Marita

01.feb.2009 kl.21:24

Jeg har en god følelse av at alt kommer til å gå bra med deg ! Du er sterk, å har livslyst, det er alt du trenger. Det er bare å stå på, så skal jeg låve deg at det blir skole til høsten ;- D
Lykke til <3

Rita

01.feb.2009 kl.21:31

Stå på videre!!! :))
forresten, har du nettby? :))

Kjersti Gisholt Gustavsen

01.feb.2009 kl.21:56

Jeg syns du er utrolig tøff Regine. Kjenner deg ikke, men føler en stor tilknytning til deg etter å ha lest alt du har gått igjennom, og ikke minst går igjennom. Masse lykke til videre. Ta gjerne en titt innom min blogg, om du ønsker det:)

Linken til bloggen min: http://cid-14735e91bf202315.spaces.live.com/?lc=1044

Gode klemmer fra meg

Monika

01.feb.2009 kl.22:11

Hvorfor må du burke munnbind egentlig..? Bare lurer. Hørtes litt rart ut.
Ellers vil jeg si at du er kjempeflink til å ta bilder!
Ønsker deg fortsatt god bedring :)

fearcandy

01.feb.2009 kl.22:19

Tenk på det positivet! :) Du virker jo som ei kjempe sterk jente, fortsett med det!

Regine

01.feb.2009 kl.22:23

Thale: Det er jeg som har tatt bildene ja;) Men det var da jeg var frisk såklart. Det går greit;)

Silje: Jeg har litt større sjanse enn andre for å få det. Men jeg trenger heller ikke få det. Det er mye om og men fra legene. Det som er mest vanlig er at det rammer huden slik at man får utslett, alt fra små prikker til sår, og mage/tarm problemer slik at man blir kvalm, har vansker med å spise, har diaré osv. Og så er det vanlig å få i levra slik at leververdiene blir forhøyet og man kan bli gul i huden.

Rita: Nei;)

Monika: Det er for å beskytte meg mot smitte siden immunforsvaret mitt er helt nytt. Derfor er det svakere. Jeg kan blant annet få vannkopper på nytt.

Tusen takk til dere andre som har kommentert, jeg leser hver og en kommentar;)Beklager hvis det er noen spørsmål jeg har oversett.

Karin

01.feb.2009 kl.22:33

Du er flink til å skrive akkurat slik DU føler og opplever situasjonen! Ingenting er "feil" da vet du!
Nydelig dikt, og fantastiske bilder fra Nordmøre! En kunstnerspire du tror jeg:-)
Stå på, og husk alle følelser er riktige da de er ekte!
Klem

SusanneVT

01.feb.2009 kl.22:36

Eg syns personligt at du har vore utruligt sterke! Eg messte nettåpp bjunnt å lesa bloggen din, men har lest messte kvart innlegg, å itte alt det du har gått ijønå så syns eg at du har klart deg knall bra!
Eg lure barra på nogen småting, trenge ikkje svara på di viss du ikkje vil. Men kass linja du jekk på? Hadde du planer framøve i live om ka du ville utdanna deg te? Å har du forsatt go kontakt me venninnder, evt. kjereste?
Go bedring å lykke te videre! :)

Tess

01.feb.2009 kl.22:41

Ikke ha dårlig samvittighet... det finnes alltid mennesker som både har det bedre og verre! Du har all rett til å være sliten, ha negative tanker og ønske håret ditt tilbake - du er jo et menneske med tanker og følelser:) Det viktigste er jo at du kommer deg opp fra de negative tankene, og lar de positive styre deg - det hadde jo vært helt merkelig hvis du kun hadde positive tanker nå... :) Bare pass på å minne deg selv på å alltid tenke noen positive tanker hver dag;)

Marianne Ringstad

01.feb.2009 kl.22:43

Kjære søte Regine! Du er knallflink... Vi gleder oss til å se deg i bybildet igjen... Tenker ofte på deg og familien din.... Skal bli godt å se ditt herlige smil på Dale! Vi trenger deg! Skynd dæ å komma hjæm Stå på! Klem.

Regine

01.feb.2009 kl.22:55

SusanneVT: Jeg gikk på allmennfag, eller studiespesialiserende som de sier i dag. Jeg så virkelig frem til 2. året. Rakk bare å gå der 3 dager. Husker vi skulle skrive om våre fremtidsplaner en av dagene jeg var der. Hadde absolutt drømmer. Gå på folkehøyskole på en fotolinje, studere psykologi.
Jeg har god kontakt med venner, de har vært en utrolig bra støtte. Hadde ikke klart det uten dem! Hadde kjæreste, men det ble slutt i april/mai, like før jeg begynte å bli syk.

Tess: Prøver å være positiv;) Går veldig mye opp og ned det der. Skulle ønske jeg bare var positiv, vill blitt mye enklere da.

Marianne Ringstad: Kommer snart;)

Leser

01.feb.2009 kl.23:33

Du e ei etruligt sterke jenta, ei eg beundre! E innom bloggen din kvar dag for å sjå om du har blogga! Utroligt sterkt av dg å blogga om d!
Eg lurte på ein ting, koss meka du at du begynte å bli sjuke ? Kass symtomer fekk du ?
Lykke te videre :) Eg følle me :)

Linn Renate

02.feb.2009 kl.01:19

Jeg må bare få si hvor imponert jeg er, over at du i en slik situasjon velger å dele så mye av ditt liv, med en masse fremmede mennesker:) Virkelig modig gjort!
Håper fremgangen din fortsetter, og at du snart får komme hjem til familie og venner.
Hold på humøret og kampviljen=)

Malin

02.feb.2009 kl.02:08

Du er en utrolig flink jente, håper alt går fint.
Du kan jo ikke tenke positivt hele tiden, syns du er flink nok til å tenke å positivt som du gjør nå:)
Leser bloggen din vær dag.
Stå på videre, og god bedring :)

Elise

02.feb.2009 kl.03:59

Eg er innom bloggen din ofte for aa sjekke om du har skrevet ett nytt innlegg. Har foelgt med bloggen din en god stund no, og eg er utrolig imponert over deg. Maaten du skriver paa er utrolig bra! Og som mangen andre har sagt foer saa er det inspirerende og roerende aa lese bloggen din, du er en toeff jente!
Staa paa videre og tenk positivt.
Eg kommer til aa fortsette aa foelge bloggen din!

Utrolig fine bilder, skulle oenske eg var like flink som du er. Haaper du fortsetter med fotografering naar du blir frisk igjen:) Hadde vaert kjekt aa se flere av bildene dine..

Kristine AGA

02.feb.2009 kl.08:56

bare hold ut ! : ))

Matilde

02.feb.2009 kl.09:05

Hei :) Jeg syns du e sterk! blir rørt av å lese bloggen din, å følger godt med hva som skjer. du e så utrolig flink å sette ord på ting! Det her klare du:)

Solveig

02.feb.2009 kl.11:06

Fortsatt lylkke til, dette klarer du! Du har virkelig talent til å ta bilder! Ble helt sjokka over hvor flink du var. Ønsker deg alt godt videre, du er sterk!

Hilde

02.feb.2009 kl.13:26

Du er så modig

Ronja Gujord

02.feb.2009 kl.14:41

Jeg syns det er fantastiskt at du kjemper deg gjennom med den innstillingen du har, det hjelper masse! Du tar forresten kjempe flotte bilder! :)

Annaspoetiskehule

02.feb.2009 kl.16:56

Du tar utrolig fine og vakre bilder:)

Det er så koselig å lese at du har blitt litt bedre:) Jeg liker å lese det du skriver, siden det du skriver treffer meg på en måte jeg aldri har følt før, du er flink til å skrive!:)

Marina

02.feb.2009 kl.19:41

Jeg har kun to ting å skrive til deg :¨
For det første : er det så synd at du har leukemi. Jeg føler med deg med hele hjertet, og det er utrolig bra at du har blitt bedre!
For det andre : Måten du er åpen om kreften er utrolig sterkt av deg. DU er utrolig sterk. Du skriver så utrolig bra, du treffer meg og får meg til å filosofere og tenke over mitt eget liv. Se fremover, jeg vet du klarer kampen. Og jeg håper du gir ut en bok en dag, Jeg vet ivertfall om ei som ville kjøpt den. Jeg ønsker deg alt vel, og lykke til !

Irene

02.feb.2009 kl.19:54

Du kommer deg igjennom dette, du får tilbake håret og kan dra på konserter igjen. Det må jo bare gå bra! :)

Andreas Vik

02.feb.2009 kl.21:30

Så utrolig mye spennende å lese og du har mange fine bilder på bloggen din ;D

Monika

02.feb.2009 kl.23:36

Skjønner godt at du tenker på håret ditt, du er jo tross alt jente, oppi alt det her :/ Og lykke til videre, med alle fasene du må gjennom! Jeg håper det ordner seg for deg, virkelig!(:

Wenche Tønnesen

03.feb.2009 kl.01:28

Hei Regine for noen knall fine bilder.Kansje du vil stille ut en gang med både foto og malerier.Kan hjelpe deg med det.Stå på vidre,og husk det er lov å være lei seg å syte . håret vokser ut igjen skal du se. Jeg vet om en som har vert igjennom det samme som deg hun har et nydelig hår i dag og det går kjempefint.du er knall tøff og med mange talenter.klem w.

Sara Mari

03.feb.2009 kl.09:02

så bra at det går bedre da:)
Stå på videre!
Du fortjener virkelig alt det gode, og det er vanlig å deppe litt. Bare stå på, så ser du at alt blir kjempe bra til slutt :)

// vaskekost //

03.feb.2009 kl.12:57

Har ikke kommet over bloggen din før nå - og jeg er veldig glad jeg kom inn hit.
Du er et utrolig sterkt menneske - og takk for at du deler din reise med oss utenforstående.
Ingen av oss kan forstå akkurat hva du går igjennom , med mindre man har vært - eller er der selv.

Jeg sender deg massevis med gode varme tanker
og håper det aller beste for deg fremover.

Kommer til å bli en fast leser her, jeg nå.

Trude.

solveig

03.feb.2009 kl.15:08

Det er utrolig bra at så mange leser bloggen din, for da sjønner de (som jeg) at vi egentlig ikke har noe å deppe for i forhold til det du har vært gjennom! Jeg mener en dum karakter, eller en dårlig dag er ingen ting i mot en slik sykdom! Det er slike ting jeg kan bli nokså deppa av sjønner du:) Jeg synes du fortjener all ros fordi du virker så sterk gjennom det hele. Jeg håper du snart lir skrevet ut, leser hvert eneste inlegg på bloggen din vettu<3

Hege

03.feb.2009 kl.16:50

Jeg har lest bloggen din helt fra starten av og jeg syns du er sterk som skriver om sykdommen din. Det får oss som leser til å forstå at man er heldig hvis man har et ok liv uten sykdommer. Stå på videre :-)

Maiken

03.feb.2009 kl.17:33

Å være sterk er ikke å løpe raskest, å hoppe høyest,eller løfte tyngst.
Å være sterk er ikke alltid å vinne, eller alltid å vite best.
Å være sterk er å se lyset når det er som mørkest. Slåss for noe en tror på , selv om en ikke har flere krefter igjen, å se sannheten i øynene, selv om den er hard.

Maja Wentzel

03.feb.2009 kl.21:31

Det er da ingenting å få dårlig samvittighet over for at du depper, det skulle da bare mangle oppi alt dette her! Selvsagt er det jo alltids noen som har det enda verre igjen, men de får lov til å deppe de også.
Du trenger ikke å tenke på noen andre enn deg akkurat nå, du blir frarøvet så mye av ungdomstida di og opplever i stedet mye forferdelig. Bare stå på videre, og husk at du er en inspirasjon for alle dine lesere, og vi synes alle du er utrolig tøff!

Borge

03.feb.2009 kl.22:44

Hei Regine.
Det er bare å beundre deg. Du er utrolig reflektert til å være så ung. Og, det viser stort mot og intelligens å skrive slik du gjør. Du må være en sterk støtte og et stort forbilde for andre unge slik du utleverer deg og dine tanker, og slik du beskriver den behandling du går gjennom og hva det fører til av smerter, uvisshet og lengsel. Og det må særlig være til uvurderlig støtte for andre som får samme diagnose. Men også for andre unge som har det tungt av andre årsaker.

Håper bare de leser deg.

Jeg vil ikke bruke ordet tøff som så mange bruker om deg, men heller vil jeg deg se deg som en intelligent og reflekterende realist. Ei ganske så uvanlig jente så langt jeg som voksen kan bedømme deg.
Så stå på Regine, og se og gled deg over at så mange prøver å støtte deg og gi deg mot. (vet forresten sykehuset om det du skriver?)
Jeg er en grownup som selv har gått gjennom tøff behandling med langt sykehusopphold, og jeg må tilstå at jeg ikke var i nærheten av å akseptere min skjebne slik du viser at du gjør.

Og jeg skulle så gjerne sett at du kom øverst på listetoppen. Du som har noe å formidle som betyr noe for å forstå noe av livet.

Men aller helst vil jeg lese en blogg der du forteller at alt har gått bra.

Hilde

03.feb.2009 kl.23:24

Jeg vil du skal vite at du inspirerer folk! Jeg tror du får folk til å se på livet fra en litt annen synsvinkel, og det er viktig. Man blir fort oppslukt i egne problemer, og glemmer å sette pris på hver eneste dag, god eller dårlig.

Jeg har meldt meg inn i blodbanken. Det er noe jeg har tenkt på i årevis å gjøre, men som jeg aldri har somlet meg til å få gjort.

Du har lov til å være lei, og du har lov til å klage. Det skulle bare mangle. Stå på videre!

Malin

04.feb.2009 kl.02:09

Du er jo helt fantastisk!

Hver gang jeg er i en situasjon som er vanskelig, og som kan ta tid, krefter og smerte, så har jeg et "manus" å gå etter:

"Skjebnen sier at NOEN må oppleve dette. Men hvorfor meg? Jo, du er valgt fordi skjebnen er sikker på at du klarer det. Hadde det skjedd noen andre kunne det gått en annen vei"

Vel, jeg er en "sånn derre person" som tror på skjebnen jeg da =)

Håper det går bra med deg!
Jeg sier alltid: "Alt ordner seg til slutt! Man må bare gå veien for å nå dit, og det trenger ikke være lett."

Btw jeg blir faktisk gladere for hverdagen jeg har nå, når jeg leser bloggen din. Du nevnte tidligere at de som jogger eller går tur utenfor vinduet ditt skulle bare visst hvor heldige de er.

Klem Malin

Anonym

04.feb.2009 kl.18:33

vidunderlig kaller jeg deg.

Karina

04.feb.2009 kl.20:51

Jeg fikk virkelig tårer i øynene når jeg leste gjennom denne bloggen. Ikke bare pga din situasjon, men fordi du klarer å takle det så utrolig bra. Du setter virkelig et forbilde, og motivasjon til andre i lignende situasjoner. Jeg beundrer deg, og din livsglede. Det er lett å ta for gitt hva man har, og hvor heldig man egentlig er, og da er det godt å lese dette og virkelig få sette virkeligheten i et annet perspektiv. Du må bare fortsette å kjempe, og ikke tenke på hvordan andre i samme situasjon har gjort og gjør det. Gjør det på din måte, den måten du føler hjelper deg best. Men for all del, ikke "dett i do", et positivt sinn kan komme deg til gode. Vi er virkelig ikke klar over hvor mye tankegang påvirker resten av kroppen. Ønsker deg lykke til videre, og sier takk for at du leverer så mye av deg selv, og er en inspirasjon. Kjærlig hilsen Karina.

Clementine

04.feb.2009 kl.23:26

Du burde ikke ha dårlig samvittighet, i det hele tatt!

Iselin

05.feb.2009 kl.08:06

Du er en fantasisk jente som deler hverdagen din med oss. Jeg er stolt over å ha et medmenneske som deg! Blir helt rørt av å lese bloggen din, og sender deg masse varme tanker!
Du har foresten fått en "award" på bloggen min. Du trenger ikke å gjøre noe med den, jeg ville bare gi den til deg for å si at jeg setter pris på bloggen din, og liker den utrolig godt! ;)

Martine

05.feb.2009 kl.13:25

Stå på videre, Regine! Du er ei fantastisk jente, håper alt går bra med deg!

lekelinda

06.feb.2009 kl.01:49

Nu har æ lest ca. hele bloggen din!
Syns du e kjempesterk, og enda sterkere som faktisk beskriv d så godt som du gjør. D hele blir så virkelighetsnært på en måte. Sterkt å lese..
Ser at æ e ikke aleina om å kommentere her, og ser d e både familie, venna og ukjente som e flittig og e her innom. Du e hvertfall ikke aleina :)
Stå på Regine, har virkelig trua på dæi!

CB

06.feb.2009 kl.10:01

fin blogg, og utrolig fint bilde! :-)
du skriver veldig bra.

Marte

06.feb.2009 kl.12:32

Du er en kjempe sterk person ! Misunner deg for det ! Håper det går bra med deg :)

mari

06.feb.2009 kl.14:31

Stå på og god bedring!!

Anonym

16.apr.2009 kl.19:48

Jeg synes du er utrolig sterk og modig, er sikkert ikke så mange andre jenter som hadde taklet den samme situasjonen på den samme måten. stå på!

Lovise

17.apr.2009 kl.19:36

Utrolig pent bilde!:) og God bedring!

sara

20.apr.2009 kl.10:36

jeg føler meg veldig hjelpesløs her jeg sitter i sofaen, jeg har veldig lyst til å hjelpe deg. Men jeg tror alt jeg kan gjøre er å oppmuntre deg. Du må huske at håret ditt har ikke NOE med den personen som er inni deg, og du må være sterk selvom det er veldig vanskelig. Jeg håper du blir frisk

Skriv en ny kommentar

Regine

Regine

18, Kristiansund

Har fått diagnosen MDS/AML - her vil jeg beskrive hvordan det er å leve med/bli behandlet for det. Lurer du på noe? regine1000@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits
Blogglisten