Hollow Inside

Isolatet ble altså opphevet i går. Kan ikke akkurat si at jeg føler meg friere. Jeg sitter da her inne på rommet likevel.
Det er like kjedelig, og like ensomt. Jeg kjenner at jeg er utrolig lei nå. Jeg vet at andre har hatt det mye tøffere enn meg, og har brukt mye lengre tid på dette.Men jeg har bare lyst hjem. Det kan bli en stund til enda. Jeg skulle egentlig få på pasienthotellet på mandag, men det er ikke ledige rom der, så det kan gå en uke til før jeg får komme over der. Men hva er egentlig forskjellen? Kanskje det ikke engang er internett på hotellet. Det er langt i fra luksus der borte. Men hva annet kan jeg forvente.
Idag har jeg egentlig ikke gjort stort mer enn å sitte foran pc'n. Jeg har fått hørt på musikk. Noe jeg ikke har gjort på en stund. Jeg vet ikke hvorfor det blir slik, men. Musikk er jo en av mine store lidenskaper. Mamma og pappa er på byen, og forhåpentligvis kommer de tilbake med Wardruna cd'n til meg, som de sa de skulle se etter. Ellers har jeg hørt på gode band som Sigur Ros, Enslaved, Ulver og Queens of the stone age.

Jeg gleder meg til å kunne dra på konserter igjen. Idag tør jeg å se så langt frem. Bittelitt værtfall. Humøret har gått opp og ned i dag. Jeg har sett både bakover og fremover. Tenkt mye. Det er ikke alltid like lett å se fremover. Alt virker så endeløst. Jeg har vært oppi dette så lenge at det er vanskelig å se for seg et liv utenfor "murene". Når jeg ser på bilder av meg selv før jeg ble syk er det vanskelig å se for seg at det er meg. Sykdommen har satt sitt preg på meg, både utvendig og innvendig. Jeg vet at livet aldri vil bli 100% normalt igjen, men jeg håper at jeg klarer å greie meg bra når det begynner på igjen med skole og slikt. Det er nesten så jeg ikke tør å planlegge skole til høsten, jeg er redd for å bli skuffet. Sykepleiere og leger er jo positive til at jeg har tenkt så langt, og at jeg vil begynne med skole, men jeg får alltid høre at det kan hende jeg ikke greier det. Det syns jeg er vanskelig, selv om jeg vet at de sier det bare for å være realistiske og for at jeg ikke skal bli skuffet hvis jeg ikke greier det.

Det går forresten ganske bra med spisingen og sånt. Jeg greier også å ta alle tablettene mine. Legene sier det har gått fort og at dette er veldig bra, at jeg har kommet langt. Men passet også på å si at jeg hadde et stykke igjen.

Ellers så vil jeg bare påpeke at jeg syns det er utrolig trist at de har begynt å sprenge i skogen bak huset mitt. De skal lage veier og bygge nye hus. Jeg fikk tårer i øynene da jeg hørte det fra min søster. At de kan ødelegge noe så fantastisk. Skogen er noe jeg elsker mest av alt her i livet. Jeg har så mange minner derfra. Oppgjennom hele oppveksten har den vært en del av meg. I triste stunder har jeg søkt tilflukt der, og jeg henter mye av inspirasjon derfra. Jeg elsker å fotografere naturen der. Og tenk på alle dyrene og fuglene.

beautifuldaywithoutyoubysmirr

48 kommentarer

Lill-Helén

30.01.2009 kl.17:52

For et utrolig nydelig sted! Det skulle ikke vært lov å ødelegge noe så fint, jeg er helt enig med deg.Det er bra at du er på bedringens vei, det gleder meg kjempemye:)

Kamilla

30.01.2009 kl.17:53

Va nydele der :) Blir so gla når eg lese at du har da beire. Får håpe at du kan gjere alt du håpa på då. Da fortena du!

Johnsine

30.01.2009 kl.17:55

forferdelig at dyr og skog må vike til fordel for støy og forurensing. Blæ!Lykke til videre! :) Du er tapper!

Johanne

30.01.2009 kl.17:56

Nydelig bilde :)

Johanne

30.01.2009 kl.17:56

Nydelig bilde :)

Aida

30.01.2009 kl.18:01

vart Forelska i det bildet ditt. Måtte bare kommentere det:) Det va et nydelig sted:)

Nora Alexandra

30.01.2009 kl.18:11

Ånei, det skjedde ved siden av der jeg bor også. En sånn søt liten skog midt i Trondheim by som var skikkelig fint tilfluktssted. Vel, nå står det to ultramoderne stygge leilighet-blokker der. Faen.Men det er bra at isolasjonen er over. Det er jo et kjempestort steg, og du kommer til å kunne leve som før, kanskje mer kjent med deg selv. Men morsomt skal du ha det igjen. Jeg tror nok at du kanskje nyter livet enda mer etter at du har vært igjennom noe sånt. Lykke til, søta :D

Tess

30.01.2009 kl.18:16

Ikke rart du lengter ut fra sykehuset når du har dette bak huset ditt - nydelig! Ikke rart du ble lei deg da du hørte at den nydelige naturen skal ødelegges... Ellers er det utrolig godt å høre at alt går som det skal - raskere enn foventet til og med!!! :D Skjønner godt at det hele virker endeløst og at det er vanskelig å tenke fremover - men tenkt at du nå er kommet lengre enn det du hadde for en måned siden - dette går riktig vei! Ingen vet hva fremtiden bringer, så man må ta utgangspunkt i hva som er i dag... Stå på - dette skal du klare:)Ha som mål at du er tilbake på skolebenken neste høst, deilig å ha et mål og jobbe mot. Og er det slik at det ikke blir til, neivel da får du håndtere det til høsten(noe jeg er sikker på at du også kommer til å takle ypperlig - råsterk som du er!) Mange gode tanker fra meg

Kirsti

30.01.2009 kl.18:19

så bra du er på bedringens vei ! jeg beundrer deg som har taklet dette så bra : )

Mari

30.01.2009 kl.18:20

Alle burde lære noe av deg, du er et utrolig menneske!Du har inspirert meg, og fått meg til å tenke på det som virkelig betyr noe.Godt å høre det går bedre med deg - du klarer alt, så sterk som du er!

Åsa.

30.01.2009 kl.18:37

åh, du skriver så fint! og bra at det begynner og gå bra med deg :)

Cindy

30.01.2009 kl.18:42

Du har en utrolig sterk og fin blogg. Spennende å lese.Varm klem fra meg.

30.01.2009 kl.18:52

Så flott og høre at du har blitt mye bedre, fortsett sånn ^^Og det er så trist og høre at all skog osv. blir sprengt bort til veier og hus :c

Linda

30.01.2009 kl.19:00

Jeg får skyldfølelse av å sitte hjemme og sutre over influensa når jeg leser hvordan du har det. Godt at du har kommet så langt! Ønsker at fremtiden vil bli bedre for deg, du fortjener det som er så sterk!

Irene

30.01.2009 kl.19:00

Så utrolig bra det er å høre at det går bedre og bedre med deg. Synd med skogen, håper virkelig skogen over veien for meg får lov til å forbli nettopp skog. Lykke til videre <3

Ellen Charlott

30.01.2009 kl.19:31

Så utrolig fint bilde :) Lykke til videre. Du er sterk!

sofie søvik

30.01.2009 kl.19:36

det er utrolig synd at skoger blir ryddet bort for at nye hus eller butikker skal få plassen. bra å høre at du har blitt bedre :) jeg følger med bloggen din og ser frem til innleggene dine :) lykke til videre

trudy

30.01.2009 kl.20:21

Jeg kan ikke forestille meg hvordan du har det, men jeg vet hvordan det er å være innestengt på et sykehus i flere måneder. Håper det går bra med deg :) Bildet var forresten veldig pent.

kamilla

30.01.2009 kl.21:28

Det er bra at det går bedre med deg. Håper du har det bra :)veldig fint bilde, burde ikke vært lov å ødelegge et slikt nydeligt sted...!

Thea

30.01.2009 kl.22:05

Nydelig bilde! Håper det går bedre med deg nå, og lykke til videre :)

Solveig

30.01.2009 kl.22:25

Kjære lille, store pike.Du er ensom, lei, trist, du tenker... men, jeg leser styrken i deg!! Så ung, så klok, så sterk du er - søte pike!Du rører mitt hjerte! God bedring, kjære du!Styrkeklem fra meg

sandra

30.01.2009 kl.22:27

Utrolig kjekt å høre at du er på bedringensvei :]Ønsker deg alt godt videre regga !

Emilie

30.01.2009 kl.22:44

Husk at du har vært lengre på utsiden av murene, enn på innsiden av dem. Derfor vil du også komme deg ut igjen, for det ble jo ett hull i muren da du kom inn. Hullet virker kanskje til tider ikke så stort, men etterhvert begynner det og vokse, og så lenge du er sterk i troen vil du bli frisk. Og da kommer du ut! Stå på videre

Marie

30.01.2009 kl.23:13

Hei Regine!Vil sende deg varme tanker, ogsi at jeg har tenkt utrolig mye på deg og det du er igjennom.Jeg beundrer deg som klarer å sette ord på dine følelser,ditt liv og det du frarøves nå når du er syk.I ditt unge liv har du allerede fått erfart så mye,og fått livet snudd på hodet.Vi som leser din blogg har mye å lære av deg, det er til ettertanke.Selv har jeg vært så heldig å fåmøte deg i din barndom da du lekte ute-der hvor nå naturen forandres til noe annet.Sammen med Elise , Kristina og mange andre barn.Det var ei fin tid.Jeg ønsker deg alt godt videre Regine - du er verdifull og en unik person!Varme tanker og klem fra Marie

maja

30.01.2009 kl.23:48

må bare få si at du er utrolig sterk og gir veldig mye inspirasjon! Jeg har faktisk fått et helt nytt syn på ting etter jeg leste bloggen din for første gang, og det er sant at vi har mye å lære av deg.Stå på videre!
Du er så flink! Følger med på bloggen din jevnlig, og ble så glad når je leser at du er bedringenes vei. Håper du blir frisk igjen og kan ha det mer normalt enn det er nå! Ønsker deg alt godt videre og håper innderlig du blir helt frisk, du virker så jordnær og hyggelig jente som fortjener det beste! God bedringsklemmer fra Melina!

lille meg

31.01.2009 kl.00:45

hjelper ikke å se på den mørke siden, se pä den lyse!Jeg beundrer deg hvor sterk du er!!Sä på et program igår om en jente som hadde hatt kreft, men nå var hun normal, danset og hadde et super normalt liv. Hun var kjempe pen, kunne ikke tenke meg at henne hadde hatt d før hun sa det siden hun så så nydelig og livligut! Jeg tror virkelig at du vil greie det! Du kommer til å se like vakker som du så ut för.. Men du er sikkert enda vakker! Det forsvinner ikke! Skjønnheten forsvinner ikke fra innsiden, bare selvtillitten!Vil bare ønske deg masse lykke til! Tvitvi!!Du er super super tøff! At du klarer!Tvitvi!

Varme klemmer fra lille meg

marte

31.01.2009 kl.00:48

det er godt å høre at dette gikk fint. du er sterk ! helt forferdelig at de ødelegger alt det fine nedi der. alle de gangene vi var der når vi lagde filmer. gode minner !

Synne

31.01.2009 kl.01:07

Nydelig bilde :)

Elise

31.01.2009 kl.01:24

Du er et forbilde for alle sammen, og du burde være så utrolig stolt over deg selv. Blir rørt til tårer av det du skriver, så trist at du skal måtte oppleve noe sånnt. Men når du blir frisk igjen, så kan du leve slik som du vil, og komme med så utrolig mye styrke fra denne opplevelsen. Det er en mening med alt, det tror jeg på. All lykke til deg, god bedring og stå på.

Andrea

31.01.2009 kl.01:27

Hei, hei..Må bare få sagt at jeg er så glad for at du er på bedringens vei og unner deg virkelig å bli frisk...

hestiaverden

31.01.2009 kl.03:08

Kjære Regine.Morgendagen kommer ikke med noen garanti. Ikke for deg og ikke for noen andre heller. Vi mennesker

tenker og planlegger og forestiller oss hvordan framtiden vil bli - og det må vi få lov til.Man skal tenke store tanker, man skal drømme store drømmer - og samtidig skal man glede seg over det livet man har.I din situasjon har det vært tøft for deg og dine kjære å glede seg over dagen i dag. Det viktigste akkurat nå, er å huske på at det finnes gode dager og dårlige dager. Har en dag vært skikkelig "råtten" er det store sjanser for at morgendagen blir bedre.Håper du får en fin dag :o)-klem-

jente 16 Molde.

31.01.2009 kl.05:48

heisann! :)Nå har jeg lest hele bloggen din! vet ikke helt hva jeg skal si,men jeg har fått et annet syn på livet nå,åsså må du ha god bedring.:) Du er kjempe søt:D

Grete

31.01.2009 kl.07:20

Stå på Regine, dette klarer du.Vær fengslende fri,vær mørket som bærer lyset,legg på svøm i dine tårer,fly vingeløs over dine brente bruer,og bær dine barn over sykdommen.Ditt neste pust er et nytt steg for evigheten...

mm

31.01.2009 kl.09:24

Vi kan lese fremgangen i måten du skriver på :-) Nydelig bilde, jeg er også avhengig av å bruke naturen til avkobling. Og unders stadig over hvor vakker naturen er, og hva den gjør med oss. God bedring Regine.

Kristine

31.01.2009 kl.10:15

Du har fått meg til å forstå litt mer hva som er viktig i livet, og dette med å leve hver dag som om det var den siste. Lykke til videre, du klarer dette, det vet jeg at du gjør!

Kaja

31.01.2009 kl.11:59

Jeg får vondt av å lese bloggen din og sender deg alle mine varmeste tanker.
Du er kåret til månedens blogger på min blogg! Her finner du innlegget: http://marianneibergen.blogg.no/1233342187_mnedens_blogger_janua.htmlStå på videre Regine!

mariannebn

31.01.2009 kl.12:25

Utrolig sterk blogg. Jeg er på gråten når jeg leser innleggene dine. Jeg kan ikke forestille meg hvor vondt du har det. Lykke til videre, dette klarer du!

Monika

31.01.2009 kl.12:43

Så bra at du har blitt bedre! (: Jeg tror du inspirerer mange til å sette pris på det de har nå, og til å skjønne at de faktisk er veldig heldige som får lov til å leve det livet de gjør! Du får hvert fall meg til å tenke hver gang jeg er her inne, og lenge etterpå. Du er en sterk person. Lykke til videre! Jeg håper alt ordner seg for deg (:

Astrid

31.01.2009 kl.20:42

Jeg er havnet tilfeldigvis inne på din blogg, og har lest noen innlegg. Jeg syns du er ei utrolig tøff jente som tørr å dele denne prosessen med omverdenen.ønsker deg veldig lykke til, og kommer til å fortsette å lese bloggen din fremover.Ha en fin kveld, Regine :)

Svein Kåre Handeland

31.01.2009 kl.23:10

Jeg kan trøste deg med at det ER gratis internett på hotellet. Mener det til og med var trådløst(i motsetning til her på Riksen.....)Godt å høre at det går fremover med deg.... Men kjære tid: det er kjipt også. Man vil _HJEM_..... Håper du kommer fort hjem, ikke blir dillende med småtterier slik jeg har blitt........ Spesielt om alt virker stabilt. MEN: Det satser vi på. Du har hatt nok nå synes jeg. Nå håper jeg du får en tid fremover med minst mulig komplikasjoner og dritt, men der det nye immunsystemet ditt gjør akkurat det skal gjøre: Knerte det som er gæærnt i kroppen, en gang for alle.

Monica Serina

02.02.2009 kl.18:04

Det er så godt å høre at ting går bra!Håper du får komt deg hjem snart.Masse lykke til videre! :)

Marta

03.02.2009 kl.02:28

jeg vet hvordan det føles og være redd for å håpe. Selv er jeg også syk (Vell og merke ikke så syk som deg!) og har måtte sluttet på skolen. Jeg skulle gått 1 vidregående nå, men kunne ikke. Jeg er også redd for å planlegge skole til høsten. Men jeg har funnet ut at det er bedre å være realistisk og satse på at det kan ta lenger tid å bli frisk. Enn og være altfor håpefull og bli skuffet hvis det ikke blir sånn. Da er det bedre og bli glad hvis det viser seg at det er mulig før den forventede tiden! Jeg har nå vært syk i 3 år og hadde begynt og miste håp og motivasjon. Det er vanskelig og miste ungdomstiden. Men jeg har lært at med langvarig sykdom kommer også en erfaring som andre ikke har. Så jeg vet kanskje litt om hvordan du har det, selvom min situsjon ikke er "akutt" farlig. Jeg blir så glad når jeg leser om så sterke mennesker som deg! Stå på, jeg ønsker deg alt godt og en super fremtid!!

Karina

05.02.2009 kl.23:45

Jeg fikk også høre at jeg kanskje ikke kom til å klare det, men jeg skulle absolutt begynne på skolen likevel. Jeg sluttet offisielt på skolen i går. Det var ikke så tungt som jeg trodde det skulle bli, jeg ble faktisk veldig lettet, glad for at jeg slipper streve mer, og glad for at jeg iallefall forsøkte. Jeg ønsker deg lykke til med forsøket, og jeg vet du kommer til å være glad for at du gjorde det uansett hvor langt du kommer.

Mathias Ledum

16.04.2009 kl.23:48

Når jeg leste ''Hollow Inside'' tenkte jeg Enslaved med en gang, men skjønte liksom ikke hvorfor du hadde det som overskrift. Hadde ikke tenkt at du kunne vært en metal-jente, så trodde det var i en annen sammenheng. Men du har en veldig bra musikksmak. Og den nye Wardruna platen er helt fantastisk. Stå på og aldri gi opp!Mvh Mathias Ledum

B Edberg

18.04.2009 kl.15:54

Hej!Jag tycker det är för sorgligt för du har ju precis börjat livet! Du verkar vara en stark, positiv tjej och det känns orättvist tycker jag! Du får kämpa på så långt du orkar, förmår. Jag hoppas du kan göra roliga saker, träffa folk framöver, leva livet den tid du har kvar! Kram

Jerr

10.01.2013 kl.19:23

I'm currently reading your book and I wish I heard of your story sooner than I did. It's truly an inspiration to me. We live our lives being ungrateful for what we have and always wanting something more but so far you've taught me to enjoy what I have in life. We don't know whats going to happen to us a month, year or even tomorrow. I don't want something to happen to me and have to live with regrets. The way you wrote is amazing and I can't even begin to imagine how many lives you touched. I know you lived across the world but you motivated me to become a donor :) If doing it will save someones life why doesn't everyone do it?

You were such a beautiful strong girl. I hope as I continue to read your blog it will continue to motivate me to live my life to the fullest. Thank you for changing me.

Rest in peace beautiful <3

Skriv en ny kommentar

Regine

Regine

21, Kristiansund

Har fått diagnosen MDS/AML - her vil jeg beskrive hvordan det er å leve med/bli behandlet for det. Lurer du på noe? regine1000@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten