Tilbakeblikk - del 3

Jeg husker de kaotiske dagene helgen før jeg dro til Trondheim. Helgen hvor jeg bare ventet på å dra. Helgen hvor jeg tenkte, tenkte og tenkte. Jeg var så redd. Det eneste som jeg var sikker på var at jeg skulle dø.
Mens jeg ventet, bladde jeg i gamle dagbøker. En plass hadde jeg skrevet "Hvem vet vel hva som kommer til å skje om to år?" Jeg ble litt satt ut, i og med at det var skrevet for to år siden.
Idag tok jeg frem dagboken igjen. Leste det jeg hadde skrevet. Jeg blir trist og sint når jeg leser noe av det, men noe av det er fint skrevet, og jeg blir glad. Det er nesten som om det er skrevet til meg den dag i dag. Jeg kan like godt dele noe av det med dere:

"Bare tanker"
(20/01-2006)

Mange ganger lurer jeg på hvorfor jeg er her. Hva er meningen? Jeg føler meg tom, selv om jeg er fylt med følelser og tanker. Ensomheten brer seg over meg. Jeg har folk rundt meg som jeg kan være med, men bryr de seg egentlig? Det jeg tror er at jeg bare kunne dødd uten at noen brydde seg. Ingenting ville vel blitt forandret om jeg var borte. Kun ett liv blant en ubeskrivelig mengde folk.
Men uansett om du føler deg alene er det alltid noen som hjelper deg opp når du faller. Ensomheten er en indre smerte som skjules av menneskets ytre. Ingen kan se smerten. Det er en overfladisk verden vi lever i, for mye fokusert på det ytre. Man bør først og fremst se på personens indre skjønnhet. Aldri døm noen før du blir kjent med dem.
Vi har alle spørsmål, og vi leter alle etter svar. Er det i det hele tatt noen som vet svarene? Finnes det noe utenfor denne verdenen som vi ikke har kjennskap til? I dette uendelige universet er alt ting mulig. Tenk på mulighetene og glem tvilen. Stol på deg selv, vær deg selv. Jeg syns at alle bør være i stand til å tenke selv uten å bli påvirket av andre. Dine egne meninger er det som gjør deg til akkurat den du er.
Vi leter alle etter håp på noe bedre, men fokuser heller på det du har. Ta være på gleden, og glem sorgen. Det sies at lykken er det beste du kan oppnå i livet. Men hva er lykke? Uendeligheten tar aldri slutt.

72 kommentarer

Kamilla

03.jan.2009 kl.12:51

Shit, utruleg skrive når du e so ung. Og så i dagboka. Du e utruleg flink til å skrive. Får ein til å tenkje.
Du har e fantastisk måte å beskrive ting på. Alt blir så virkelig! Jeg har ikke tenkt over hvor overfladisk vi kan være, men når jeg leser bloggen din kommer jeg meg ned på landjorda igjen. Back to reality. "Aldri døm noen før du blir kjent med dem" Det er og blir mitt motto! Du er sterk Regine =) Stå på!

L:]

03.jan.2009 kl.13:14

Måten du beskriver å skriver på får meg til å

under å tenke anderledes: )Stå på å bli frisk Regine !

Tiril

03.jan.2009 kl.13:16

Jeg liker virkelig måten du skriver på . Beundringsverdig :D

A I L E E N

03.jan.2009 kl.13:58

blir sentimental av dette, du er helt rå... GO GIRL.....

Stine

03.jan.2009 kl.14:11

Du burde ABSOLUTT bli forfatter !Lenge siden jeg har lest noe som er beskrevet så utrolig bra med tanker og følelser. Stå på og bli frisk !

Victoria Julie

03.jan.2009 kl.14:47

Dype tanker og så utrolig bra beskrevet! Vi støtter deg :) klem

Caroline

03.jan.2009 kl.14:55

Jeg fikk tårer i øynene av å lese bloggen din. Tenker på hvor overfladiske problemene mine er. Men jeg anntar at det er kun en selv som kan kjenne på tyngden av egne problemer. Ønsker deg alt godt!

Solveig

03.jan.2009 kl.15:06

Oh shit! Dette er noe av det beste jeg har lest på evigheter.. Du er helt utrolig flink til å skrive, til å sette ord på noe vi alle tenker på men ikke klarer å si. Du er virkelig et lyspunkt i hverdagen, med dine tankevekkende tekster. Du virker veldig sterk, og dette kommer du til å komme igjennom. Det er jeg sikker på! Så stå på videre, og husk at du hjelper mange med det du skriver.

Benedikte Bullshit

03.jan.2009 kl.15:11

Nydelig skrevet!

Mariah

03.jan.2009 kl.15:50

virkelig fint skrevet. tenk så mye som kan forandre seg på et år, eller på bare noen dager også.

Monica

03.jan.2009 kl.15:54

Du er ei sterk jente ! stå på.

Kristina Lid

03.jan.2009 kl.16:38

du har så mange sterke fine tanker! var utrolig fint skrevet. stå på:)

tonje l

03.jan.2009 kl.16:50

Så utrolig bra skrevet, stå på vidre.

Thale

03.jan.2009 kl.17:34

åhh så fint =) så bra. blir rørt. Ønsker deg all lykke, du er verdifull=) glem ikke det

Emilie :- )

03.jan.2009 kl.17:39

Utrolig bra skrevet:- )Jeg bare lurer på hva det var som fikk deg til å dra til legen for å sjekke hva som feilte deg?God Bedring. Ønsker deg alt godt !Du er virkelig sterk, jeg beundrer deg veldig <3:- D

Regine

03.jan.2009 kl.17:45

Emilie: Hvis du leser flere av innleggene, så finner du ut hvorfor jeg dro til legen.

Peachy

03.jan.2009 kl.17:45

Jeg får tårer i øynene og glemmer alt som heter hverdagsproblemer! Unner deg å bli frisk og sender mange gode tanker til deg :)Du er sterk og gi aldri opp!!

Imponert

03.jan.2009 kl.18:17

Kjære Regine,Jeg vil ønske deg lykke til med det som er foran deg nå, og jeg skal krysse fingrene og sende mange gode tanker. Du virker som en fantastisk person, og jeg er utrolig imponert over det du skriver. Du har et beundringsverdig mot, og det er utrolig at du klarer å se positive ting i alt det mørke. Jeg har selv hatt et vanskelig liv, men pga helt andre ting. Jeg skulle ønske jeg klarte å se på livet sånn som du gjør nå, og du hjelper meg helt klart med det. Jeg skal prøve alt jeg kan å se det positive i livet istedenfor det negative uten å måtte ha en sånn oppvekker som du har fått, for som du skriver burde man klare å sette pris på livet uten. Hvis det finnes rettferdighet her i verden blir du frisk og får leve et fantastisk langt og godt liv. Jeg tror på det!

Anonym

03.jan.2009 kl.18:21

HeiVille bare si at bloggen din får meg virkelig til å få opp øyene.. Men alle ungdommer opplever å være misfornøyd og se fremover, ikke angre på det. Det er helt normalt, alle gjør det. Men jeg håper det går bra med behandlingen din og at du får noen fine år fremover sammen med venner og familie :)

Helene Borud

03.jan.2009 kl.18:22

Regine, jeg ønsker deg alt godt. kjære jente, du skriver så jeg begynner å gråte og tenke over faktsik hvor små problemer jeg har. ønsker deg lykke til kampen mot sykdommen, og håper alt ender bra.

Marte

03.jan.2009 kl.19:13

Når jeg leser det du skriver, får jeg opp øynene og får virkelig noe å tenke på. Så kjære Regine, jeg er takknemlig for at du får opp øynene til mange mennesker med det du er igjennom nå. Jeg håper du får et lykkeligere liv når du bli helt frisk.Håper alt ender bra!

tanita

03.jan.2009 kl.20:14

Jeg beundrer deg !

Sara Mari

03.jan.2009 kl.21:29

er så mange som beundrer deg, motet ditt, tøffheten din, alt! Du skriver på en helt fantastisk måte! :)

Anita

03.jan.2009 kl.22:11

Kjære RegineDette må være den mest tankevekkende bloggen jeg har lest i hele mitt liv. Å få en alvorlig sykdom som din er helt uvirkelig for meg, så fjernt at det er vanskelig å beskrive det. Men måten du skriver på gjør det enklere å forstå, selvom jeg nok ikke kjenner til en brøkdel av hvordan du har det. Måten du klarer å holde motet oppe på er virkelig beundringsverdig!Jeg tror av hele mitt hjerte at du kommer til å bli frisk igjen.Mange varme tanker fra Anita

JUNESUNDET

03.jan.2009 kl.22:46

Veldig bra skrevet! Jeg beundrer deg, det må du vite :)

04.jan.2009 kl.00:59

Jeg leser og tårene renner. Nå nærmer dagen seg med stormskritt. Ingen kan tenke seg hvordan du har det. Jeg krysser fingrene for deg, dette kommer til å gå bra. Du skal bli frisk, og jeg ser fram til oppdatering på bloggen når du klarer det. Mange varme tanker fra meg.

Marit-Helén

04.jan.2009 kl.02:16

Dette er den beste bloggen jeg har lest. Du beskriver alt på en måte som får en til å tenke. Jeg har ihvertfall begynt å tenke. Dette er noe en alltid tenker på som; Det der skjer jo aldri meg. Men jo, det gjør det.Håper veldig på at du blir frisk, sender deg gode tanker!Hilsen Mh

sandra

04.jan.2009 kl.03:59

Ikke mange blogger får deg til å lese alt,men det gjorde denne!Og den treffer deg lengst inn i hjerte.Gi aldri opp!!!Dette klarer du,slutt aldri å tenke at du skal klare det!Håpet er noe av det sterkeste vi har,og vi må holde på det!Krysser fingrene for at alt går bra med deg,og du slipper mere smerte. Og at du igjen kan få være ung og full av liv!

Katja

04.jan.2009 kl.05:08

Jeg beundrer deg virkelig, jeg skulle oensker jeg kunne sett slik paa livet, men det er vell ikke noe man faar gratis, selv om jeg tror du hjelper mangen med og se mer posetift paa livet og de smaa tingene. Fordi det du skriver er virkelig sterkt og jeg tror alle som leser dette blir paavirket, selv fikk innleggene dine meg paa graaten, og det er evigheter siden jeg har sett noen som er skriver saa bra som det du gjoer, du skriver paa en maate som faar meg til og undre og virkelig tenke over ting for en gang skyld. Lykke til videre, ikke gi opp, og maa alt ende godt tilslutt.

astrid

04.jan.2009 kl.06:17

Stå på Regine,hold motet og håpet oppe.Du skriver utrolig godt.All lykke til.klem astrid

Ragnhild

04.jan.2009 kl.11:07

Stå på, vær sterk. Jeg tenker på deg. Håper du blir frisk! Du virker som en helt utrolig jente, og er sykt flink til å skrive. Håper alt ordner seg. Virkelig.

Kristina

04.jan.2009 kl.11:51

Synes du er tøff jeg! Og klare å skrive om det slik, krever mye mot! Det er så fint at du gjør det, på denne måten hjelper du andre som kansje er i din situasjon, eller kansje noen som bare trenger en oppvekker. Om at det live de lever, som friske og sunne er bra. Å at man av og te syter over alt får små ting, som penger osv. Du er et flott forbilde for oss alle! Stå på jenta mi! <3

Hege

04.jan.2009 kl.12:38

Du skriver utrolig bra! God bedring og stå på videre :-)

04.jan.2009 kl.12:39

Ta imot Jesus i livet ditt!

Lotte Andrea

04.jan.2009 kl.14:39

jeg får tårer i øynene av å lese det du skriver. jeg har nå sittet snart en halvtime trekvarter å lest hele historien, og det eneste jeg kan si at du må bare fortsette å være sterk :-) så håper jeg alt blir bra for deg tilslutt!

Geah Marie :D

04.jan.2009 kl.16:23

Ey, kan du gi meg noe musikksmak med masse bass, og shaking osv. kom inn til bloggen min da, og skriv det ned som står under "gi meg musikksmaken din her folkens med bass". Thaanx!- www.geahmarie.blogg.no

Jannekake

04.jan.2009 kl.16:37

Som alle andre blir jeg utrolig rørt av det du skriver, og jeg føler virkelig med deg. Du virker som en sterk jente, og jeg er overbevist om at du kommer til å klare deg bra. Lykke til, og god bedring :3

Martine Evensen

04.jan.2009 kl.17:27

Jeg sitter her med tårer i øynene , og er skikkelig rørt av alt det du har skrevet. Jeg har lest gjennom hele bloggen din , og du virker som en helt utrolig fantastisk jente! Jeg ønsker deg all lykke , og god bedring! Jeg beundrer deg virkelig !

Berit R.

04.jan.2009 kl.17:49

Hei Regine. Noen ord fra en av gamlelærerne dine på NUS:)Du var ei jente som gjorde inntrykk på meg: sterk, flott og dyktig til å skrive allerede da. Husker godt kor ivrig du var da du hadde "høring" i romanen du leste i 10.kl., tror det var "Beatles" eller var det "Et dukkehjem"(?). Ivrig var du i alle fall, prata som en foss og hadde ikke lyst til å slutte. Du viste ei jente full av tanker og refleksjoner over romanen og livet:)Så fikk jeg høre at du hadde bltt syk.Det var utrolig trist å få vite. I dag har jeg lest bloggen din, innleggene dine og alle kommentarene. Du har min fulle beundring. Det samme har alle ungdommene som gir deg gode kommentarer med på veien.En plass skriver du: ". Livet er svært verdifullt for meg." Jeg har lyst å si at du Regine er svært verdifull for livet. Verdifull for alle oss som får lese dine tanker og for alle som er nær deg. Bloggen din lyser av håp og kjærlighet til livet. Og det ønsker jeg deg for det nye året. Klem. Berit R.PS! Det er så herlig å se bildene av deg, Eli Ann og Marthe og de andre. Ønsker dere mange gode stunder sammen:)

Siw

04.jan.2009 kl.18:00

Hei Regine! Jeg må si at alt du har skrevet, har gjort sterkt inntrykk på meg. Jeg unner deg virkelig ikke alt dette du har vært igjennom, og enda må bruke tid på. Det gjør faktisk vondt å lese at mennesker i så ung alder får kreft. Vel, det gjør vondt å vite at man kan få kreft i det hele tatt. Jeg forstår deg utrolig godt at du nå setter mye mer pris på livet, og jeg skulle så gjerne vært ved din side i tykt og tynt, men håper noen ord kan oppmuntre deg til også å skrive mer. Skriving er terapi, og ved å være så åpen som du er, får folk til å se ting i andre perspektiv. Selv har min mor MS (Multippel Sklerose), og det går aldri den rette veien, men den gale. Det er vondt å bare kunne være her, og ikke hjelpe til. Heldigvis virker dette til at du er ei veldig sterk jente, og det står respekt av at du tør å skrive om det. Mennesker som egentlig er helt friske, men allikevel klager over småting, burde lese hva du gjennomgår. Jeg ønsker deg god bedring, og lykke til. Mine tanker går til deg, og om det er i orden, vil jeg gjerne linke deg til min blogg for å skrive litt? Hilsen fra Siw- Veronica

04.jan.2009 kl.18:14

Hei Regine! Jeg har akkurat lest bloggen din, utrolig gripende å lese om din hverdag og kamp mot sykdommen. Du virker som en utrolig flott jente og jeg beundrer deg virkelig. Sender deg og din familie gode tanker. Fortsett å stå på! God bedring!

pauline

04.jan.2009 kl.18:26

du skriver bra :)www.paulinesh.blogg.no

Anna

04.jan.2009 kl.19:26

Veldig fint skrevet! :)

vero

04.jan.2009 kl.19:29

Lykke til videre. Du virker som en veldig sterk jente

vero

04.jan.2009 kl.19:29

Lykke til videre. Du virker som en veldig sterk jente

Anna

04.jan.2009 kl.19:29

Veldig fint skrevet! :)

E K

04.jan.2009 kl.19:48

Vakker jente - vakker skrivemåte:) Du får meg virkelig til å tenke, for jeg har hatt en lang periode i livet mitt nå hvor jeg har ønsket meg det bedre..vært misfornøyd med tilværelsen, selvom det ikke har vært så altfor ille ( hvem har vel ikke noen motbakker, men det du går igjennom er så mye mye verre).Jeg skal virkelig begynne å tenke annerledes. Dette kommer du deg igjennom;) Lykke til på Riksen!!!!

Hilde

04.jan.2009 kl.20:36

Tenker på deg! Ønsker alt det beste for deg i morgen! :)

Marte Steffina

04.jan.2009 kl.21:08

Du er fantastisk tøff, Regine! Jeg hadde aldri turt å åpne meg så mye, fortelle så mye og vise så mye. Jeg har skrevet det før på bloggen din; Jeg beundrer deg! Du må være en vanvittig sterk jente. Så og si alle innleggene dine har vært en tankevekker og tårene har kommet uten at jeg har bedt dem om det. Så sterk som du er, så kommer du deg fint gjennom dette. jeg ønsker deg alt godt, Regine. Du fortjener all medvind! Ikke bare tørr du alt dette, men du skriver så fint. Alt er så velformulert, så fint og gjennomført. Imponert !Lykke til videre, som sagt, jeg ønsker deg ALT godt !

Camilla

04.jan.2009 kl.21:47

Din historie er helt utrolig. Du har enorm ståpå vilje og du har et veldig godt perspektiv på livet som jeg tipper mange på våres alder skulle ønske at de hadde. Jeg tror også det at mange går igjennom sine yngste år og venter på at noe mer skal skje med livet deres og "venter på at livet skal begynne". Veldig få tenker over at lilvet er NÅ!Du har skjønt hvordan dette er og du er utrolig tøff igjennom alt det som skjer i livet ditt nå og du fikk helt klart meg til å sette mye mer pris på livet mitt og slutte å tenke på når jeg slutter på skolen og "skal leve livet". Ditt liv skulle vært skrevet ned i en biografi eller noe. Jeg tror den hadde solgt veldig godt.Hadde blitt en interessant bok, reflekterende og hadde fått folk til å tenke. Jeg hadde garantert kjøpt den!Lykke til videre med behandling og transplantasjon. Det går nok fint:)Kommer til å følge deg gjennom bloggen:)Hjertlig hilsen Camilla:)

Tiril

04.jan.2009 kl.23:28

Når du skriver om din situasjon, så får det meg virkelig til å skjønne at jeg burde sette mer pris på livet mitt. Kjenner meg igjen i innlegget der du beskriver at du klaget, og håpet at ting skulle bli så mye bedre, selv om ting er bra slik de er. Jeg håper virkelig alt ordner seg for deg, Regine! Du fortjener det :)Lykke til videre med alt :)Tiril :)

Jona

04.jan.2009 kl.23:57

Lykke til i morra!!!Klem

JUNESUNDET

05.jan.2009 kl.00:29

Håper alt går bra med deg. Jeg savner en dag uten oppdatering. Du skriver så bra og har så mye å komme med. Som sagt, jeg beundrer deg!

Kristine N

05.jan.2009 kl.00:59

For et fantastisk menneske du virker som. Hadde jeg kjent deg, hadde jeg vært stolt over det. Så reflektert, så sterk. Ja, fantastisk. Har lyst til å gi deg en klem! Ønsker deg alt godt, dette klarer du! Lykke til.

Kristoffer

05.jan.2009 kl.06:27

Å være sterk er ikke- å løpe raskest- å hoppe lengst eller løfte tyngstÅ være sterk er ikke- alltid å vinne- alltid ha rett- alltid å vite bestÅ være sterk er å- se lyset når det er som mørkest- slåss for noe man tror påselv om man ikke harflere krefter igjen- tørre å se sannheten i øynene selv om den er hard

Bethina

05.jan.2009 kl.10:24

Hei! Syns du har laget en utrolig fin og tankevekkende blogg! Jeg håper benmargstransplantasjonen går bra og at du blir frisk. Du virker som en utrolig fin jente og jeg håper virkelig du får en sjanse til, for det fortjener du :) Lykke til, skal sende deg varme tanker:)

Irene

05.jan.2009 kl.11:19

Mine tanker går til deg i dag

Hode mitt

05.jan.2009 kl.14:05

Tenke masse på deg og det du går igjennom i dag. Masse lykke til!!Henger meg forøvrig på det som Kristoffer skriver.

maren

05.jan.2009 kl.16:06

du skriver så gripende og bra, og det får meg virkelig til å tenke. du klarer dette, det tror jeg.

Vibeke

05.jan.2009 kl.16:32

Håper transplantasjonen går bra i dag. Ser frem til å høre fra deg, dette klarer du!:)

Mariann

05.jan.2009 kl.19:09

En utrolig åpen og sterk blogg du har. Jeg kan ikke skjønne at du "bare" er 17 år, du skriver veldig bra. Du setter virkelig ord på hvordan du har det. Ønsker deg all lykke med det som skal skje fremover. God hjerteklem til deg.

Ida Bethina

06.jan.2009 kl.00:30

Ønsker deg masse lykke til, kjære deg. Du virker som en fantastisk jente, og jeg beunder deg for alt du må igjennom, og at du deler dette med oss. Virkelig en tankevekker. Håper du blir helt frisk og kan leve det livet du ønsker deg. Aldri gi opp håpet <3

Benedicte

06.jan.2009 kl.00:49

WOW! Jeg ble helt målløs når jeg leste dette her..! Helt utrolig godt skrevet.. også så ung!Du virker som en kjempe sterk person, og jeg ønsker deg masse lykke til!!! Stå på jente, dette SKAL du klare og bekjempe:)

Gunn

06.jan.2009 kl.03:49

Legger ved et ditk av den svenske poeten Karin Boye.Stå på Regine!ÖnskenattOm någon stjärna lossnaroch segnar vit genom luften,då fyller hon, sägs det, var bön, som nården korta glimrande banan.Jag väntar och väntar. Det är april,en ljum och lyhörd natt i april,då gräset växer och stjärnorna lyssna

-de gå så lugna i natt sin väg,och ingen enda snavar och faller!Men om jag somnar, så gör det allsintet:sliter en stjärna sig lös i natt,så måste hon känna min bön, var hon sjunker,fastän jag sover

-ty hela den tysta, tysta nattenär hela den vida, vida rymdenalldeles full av min enda önskan!Om du vil vite meire om henne og hennas diktning, kan du finne meir her: http://www.karinboye.se/index.shtmlKarin Boye (f. 26.10.1900, d. 1941.Stå på Regine, vi er maaaaange son tenkjer på deg og vi støtte deg!

Lina

06.jan.2009 kl.10:30

Så utrolig gripende innlegg du kommer med. Jeg synes du virker som ei fantastisk, sterk jente, og jeg er helt sikker på at du kan komme deg gjennom dette! Det fortjener du virkelig.Mange klemmer

Catherine

06.jan.2009 kl.13:48

Hei igjen Regine ! Det er lenge siden jeg har kommentert eller lest her inne, jeg har heller ikke skrevet noen egne innlegg siden desember, jeg har tenkt mye på deg i jula, fordi jeg ikke har fått lest noe eller sjekka innom. det ser ut til at du hadde en fin jul, må si jeg var like heldig med min :D Nå har jeg lest allt og jeg ser fram til neste innlegg, du er forbildet mitt Regine :)

Maren.

06.jan.2009 kl.19:35

Det du skrev her fikk meg til å gråte.Jeg vet ikke hva mer jeg kan si, du er utrolig flink til å være bare sytten.

17.jan.2009 kl.23:18

Vet ikke hva jeg skal si.. Du beskriver alt så bra. Det er nøyaktig det jeg føler. Jeg håper du blir frisk.Vit at uansett hvem du er, eller hvor "ubetydelig" du føler deg, så er det alltid noen som tenker på deg.F.eks. meg, jeg vet ikke hvem du er, og dette er første gang jeg leser bloggen din, men jeg bryr meg.Klem fra en ubetydelig anonym person :D

Lene Alexandra

20.jan.2009 kl.20:44

Utrolig fint skrevet !Du har SÅ rett!Imponerende at du reflekterer så fint over det. Beundrer deg for din styrke!

Tina

17.apr.2009 kl.21:31

Utrolig bra skrevet, det får meg virkelig til å tenke over de valgene vi ta her i livet, og hvor mye av tiden vår vi bruker på å hele tiden ønske oss mer. Inspirerende ord rett og slett!

Silje

11.des.2009 kl.15:03

Hei! Jeg har begynnt på scratch med å lese bloggen din, syns det er utrolig tøft av deg å skrive som du skriver. Veldig beundringsverdig! Er ikke mange som hadde klart å sette ord på følelsene sin på den måten som du gjør, og så offentliggjøre det. Kanskje skrivingen fikk ut endel fustrasjon og følelser som surret rundt? Du er en tøff jente!

Hvil i fred, og håper du har det bedre nå:)

Skriv en ny kommentar

Regine

Regine

18, Kristiansund

Har fått diagnosen MDS/AML - her vil jeg beskrive hvordan det er å leve med/bli behandlet for det. Lurer du på noe? regine1000@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten