Tilbakeblikk - del 2

Av og til føler jeg at dette er en slags prøve jeg har blitt satt på. En prøve jeg må bestå. Inni meg vet jeg at jeg kan bestå denne prøven. Jeg er ikke misfornøyd med livet mitt lenger. Jeg vil ha det i behold. Kan ikke miste det. Noen ganger føler jeg meg også så skyldig, som om jeg fortjener dette. Siden jeg var så misfornøyd før. Jeg var jo selvfølgelig ikke misfornøyd hele tiden, ikke mistforstå meg, jeg likte jo egentlig livet mitt. Men mange ganger var jeg det. Og det angrer jeg på. Jeg angrer så voldsomt. Hvorfor kunne jeg ikke bare nyte det? Det eneste jeg gjorde var å vente, vente på at det skulle bli bedre. Enda bedre enn det var.

Helt siden barneskolen har jeg ventet. Da gledet jeg meg til å begynne på ungdomsskolen, da skulle alt bli bedre. Men så begynte jeg på ungdomsskolen, og ting ble jo ikke særlig forandret. Jeg kan godt skjønne at jeg var misfornøyd i 8.klasse. Da var det jo mange som ikke var særlig snille. Folk var slemme fordi jeg var flink på skolen. Og folk var slemme fordi jeg var tynn. Det preget meg, og jeg ble veldig usikker på meg selv. Den usikkerheten forsvant vel egentlig aldri. Jeg gråt ofte, og var i dårlig humør. Hatet utseende mitt.

Heldigvis bedret ting seg. I 9.klasse fikk jeg det mye bedre. Jeg fikk flere venner, og de slemme kommentarene ble færre. Jeg klippet og farget håret mitt, som gjorde at jeg ble penere. Jeg fikk mer selvtilit. Likevel lengtet jeg etter noe mer i livet, og usikkerheten var fortsatt der, bare i mindre grad. I 10.klasse brukte jeg og vennene mine tiden på å glede oss til videregående. Da skulle alt bli bedre, selv om ungdomsskolen var alle tiders. Når jeg tenker på ungdomsskolen nå, værtfall siste del av den, så var det jo faktisk den beste tiden i livet mitt. Jeg hadde det supert.

Omsider begynte jeg på videregående. Ting ble ikke som forventet. Jeg forventet jo så mye. Usikkerheten gjorde at jeg trakk meg tilbake, slik at jeg ikke ble kjent med så mange nye. Jeg var vel heller ikke så åpen for å bli kjent med dem. Nå angrer jeg på at jeg ikke ble kjent med dem, de virker jo som en fantastisk gjeng! De sendte meg en kjempeflott hilsen og gave da jeg ble syk. Jeg er kjempetakknemlig! Håper jeg får sjansen til å bli kjent med dem, for det vil jeg. Absolutt.
Tiden på førsteåret ble brukt til å klage mye. Jeg hadde gjort ting jeg ikke var stolt over, og angret fælt. Jeg klarte vel aldri å bli kvitt den angeren. Etter å ha gått på skolen i noen måneder, fikk jeg meg en kjæreste. Jeg var fornøyd. Jeg hadde lenge ønsket meg en kjæreste. Men kjærlighetslivet ble ikke helt som forventet det heller. Det ble slutt, og jeg ble knust, og var lenge lei meg.
Jeg og venninnene mine møttes mange ganger, og de gangene satt vi og klaga. Ting var ikke bra nok for oss. Vi ville ha det gøy - hele tiden. Vi hadde vært på språkreise og festival det året, det var vi fornøyde med, men ikke nok. Vi ville dra på konserter hele tiden, og dra på spennende fester. Men slik var det ikke, og da måtte vi selvfølgelig klage. Lite visste vi om livet da. Og lite visste jeg om at livet mitt snart skulle snus på hodet.

I sommer hadde jeg det utrolig gøy. Jeg dro på hovefestivalen, var på Metallica og Iron Maiden konsert og jeg var i Roma. Jeg gjorde masse artig, og ble kjent med nye mennesker. Men hele tiden følte jeg på meg at noe var galt. Jeg var ufattelig slapp og sliten nesten hele tiden. Mange ganger holdt jeg på å besvime. Jeg fant blåflekker på føttene mine, og blødde smått fra tannkjøttet. Jeg var redd. Jeg visste at dette var tegn på leukemi. Jeg hadde også mange infeksjoner, blant annet halsbetennelse, urinveisinfeksjoner, bihulebetennelse osv. Da tiden var inne for skolestart bedret formen min seg, og ting så ut til å ordne seg. Der tok jeg feil


Jeg vil bare si til dere at dere ikke må vente på at livet skal bli bedre. Man må innse at man ikke kan få alt man vil her i livet, og av og til opplever man motgang, mer eller mindre. Jeg så hele tiden fremover. Prøv heller å se på hva dere har her og nå, og nyt det. Vær fornøyde, og hvis dere ikke er det, så gjør noe med det. Jeg kan ikke gjøre noe med livet mitt akkurat nå. Jeg har ikke kontrollen lengre. Hvis dette aldri hadde skjedd ville jeg mest sannsynlig gledet meg til jeg skulle flytte, og begynne å studere, for da skulle alt blitt bedre. Kanskje var det dette som måtte til for at jeg skulle få opp øynene. Jeg har værtfall fått et nytt syn på livet nå. Jeg håper bare at jeg får en sjanse til.

img2134

104 kommentarer

mewkid

01.01.2009 kl.14:44

Jeg håper virkelig også du får den sjansen. Hver dag er en gave, men vi er alle utrolig flinke til å ta livet forgitt. Vi er så skjøre og sårbare vi mennesker. Et lite feiltrinn, og livet er over. Det er derfor viktig, som du sier, å leve nå, og å være takknemlig for det livet man har fått utdelt. Selvom du er i en utrolig vanskelig situasjon nå, tror jeg du kommer til å kjempe deg gjennom det. Og selvom det kanskje ikke er det rette å si, så er det alltid noen som har det verre, selvom det ikke føles sånn. Lykke til, og stå på!

Julie

01.01.2009 kl.14:57

Det var fint skrevet. Har lest alle innleggene dine nå, å jeg må si at tårene rant. Det første som slo meg var: hvordan i alle dager kan jeg gå rundt å synes synd på meg selv - jeg er jo frisk, har det jo veldig bra... Men likevel er det noe som mangler, akkurat som du beskriver i dette innlegget. Jeg vil bare si at du virker som en veldig modig og sterk person - tross alt. Håper at dette året vil by på mange nye muligheter for deg - jeg skal tenke på deg, selv om jeg ikke kjenner deg. Lykke, lykke til - sterke jente :-)

camilla

01.01.2009 kl.15:02

du har så rett! Man må være fornøyd med livet sitt her og nå, ikke vente på at ting skal bli bedre. Jeg håper virkelig at du blir frisk og at du får en sjanse til! Du åpnet øynene mine en del nå, virkelig ett bra innlegg!Lykke til videre!

Kamilla

01.01.2009 kl.15:03

Utrule bra skrive. Eg kjenne meg sånn igjen i sånn so du skrive at du va. Eg gleda meg te ungdomsskulen på barneskulen, vidaregåande på ungdomsskulen og no gleda eg meg til å flytte vekk å studere. Eg har ikkje peiling på ke eg ska bli eller ke eg ska gjere med livet mitt, men etter å ha lest bloggen din, har eg bestemt meg for å skjerpe meg. Eg ska ve takknemmeleg for at eg har da bra no, og ve fornøgd, leve livet no. Eg håpa at du blir heilt frisk igjen, du fortena da virkele! Du e so utrule sterk!!

sina

01.01.2009 kl.15:15

Du har virkelig åpnet øynene mine. Jeg er utrolig glad for hvor godt jeg egentlig har det, og synes alle burde være flinkere til å sette pris på livet sitt.Håper så inderlig at du blir bra igjen. Godt nyttår:)

Thale

01.01.2009 kl.15:15

Du er sterk og kan komme deg igjennom dette. du virker som ei så koselig jente =) er du kristen? Uansett eg ber for deg=) og det skal eg fortsette med=) du skal få denne sjansen. kooz

Andrea

01.01.2009 kl.15:32

du hjelpe virkelig meg, og tydeligvis veldig veldig mange andre å innse kor godt me har det, som er friske. Korfor tar me livet for gitt? eg kjenne meg veldig veldig igjen med da at du seie du følte du mangla nåke, , eg veit ka eg mangle.trur eg. men da eg e litt redd for e at , vis ein får det ein trur ein trenger, og ein finne

ut at da ikkje er nok, og at ein fortsatt føle at ein mangle nåke.. ka er då best, å få det, eller å leve i den vissheten om at du mangler nåke. ?STÅ PÅ JENTA !!! Me alle e her for deg. sjøl om me ikkje kjenne deg direkte !andrea--

Ida

01.01.2009 kl.15:32

Eg blir inspirert av å lese bloggen din! Du skrive kjempe bra og du er så tøff som skrive om ditta! Du har heilt rett og, ein skal nyte livet sånn som det er for plutslig kan det skje noke. Eg syns du er sterk og eg veit at du får din sjanse til å nyte live ordentlig igjen :)Godt nyttår!

01.01.2009 kl.15:41

STÅ PÅ REGINE ! : )

Ida Kristin

01.01.2009 kl.15:42

Takk for fine ord, Regine. Håper det nye året blir lettere og bedre for deg og din familie med tanke på det du har gjennomgått. Det fortjener du. Klem fra Ida

Monica

01.01.2009 kl.15:43

Jeg tror alle som leser denne bloggen sakte men sikkert får et annet syn på hvordan man skal leve og forholde seg ovenfor andre. Det er stort at du holder en slik blogg, og forteller alle om livet ditt. Jeg ønsker deg all lykke ! Stå på slik du gjør :)

Irene

01.01.2009 kl.16:16

Håper du får en ny sjanse, du fortjener det. Jeg skal prøve å sette mer pris på livet, for det kan jo skje med alle. Ikke gi opp håpet! :)

saher. :]

01.01.2009 kl.16:47

må bare si at jeg respekterer deg utrolig mye. Hva du går gjennom og sånt. og vil bare si at du har faktisk gjort sånn at jeg ser lysere på ting. :-)stå på videre og lykke til. :-D

Mari

01.01.2009 kl.16:47

Man får et nytt perspektiv på livet når man leser historier som dette her. Og jeg tror de fleste som leser bloggen din sitter med litt andre tanker om livetnår de har lest om situasjonen din. Du er tøff som beskriver det så bra her, og jeg håper virkelig du blir frisk igjen<3

Stine

01.01.2009 kl.17:07

Du får meg til å få andre perspektiv på ting. Det er så fælt at man må ha noen som er syke til å innes på hvor godt man har det selv.. Du fortjener virkelig mye fint.

krna

01.01.2009 kl.17:10

Jeg gleder meg sånn til du blir frisk, Regine. Vi skal leve i nuet, feste flere dagers til ende, kysse gutter, stå foran speilet og si hvor jævlig deilige vi er og drømme om en fabelaktig og 100% realitisk fremtid! Det kommer til å bli flott!ps: Deilig bilde ;)

Ane

01.01.2009 kl.17:16

Takk for nydelig innlegg, faen så bra! Takk for at du ber oss åpne øynene våre, for livet er her og nå, og det å vente på noe er bortkasta. Jeg håper så inderlig at livet ditt ordner seg, og jeg føler meg heldig som får følge deg på veien!

Regine

01.01.2009 kl.17:19

krna: Høres ut som en bra plan!

JUNESUNDET

01.01.2009 kl.17:27

Utrolig bra skrevet! Sikekr på det er mange som får sg en ettertanke med det der. Jeg personlig har også slitt lenge med meg selv tidligere, nå har jeg forstått det du har innsett også. Man må gjøre det bedte ut av alt og prøve å være glad selv i tunge tider. Jeg ønsker deg lykke til og er så glad for at du blogger! Du skriver så bra og det er mange som vil høre på det fine den utrolige jenta Regine har å komme med. GODT NYTTÅR!!!

Ane

01.01.2009 kl.17:29

Sterkt å lese. Håper at du kommer til å bli frisk igjen. Alle fortjener bedere. Husk at det der det er tro er det også håp. Godt nytt år. Håper 2009 blir ett godt år for deg.

Ida

01.01.2009 kl.17:40

Har akkuratt lest hele bloggen din nå. Det var sterkt å lese. Jeg sitter her å klager over hvor syk jeg er, og over at jeg snart skal leggest inn på sykehuset for att legene skal finne ut hva som er med magen min. Men, jeg har fått opp øynene att jeg ikke har det så værst ..Du fortjener så absolutt en ny sjanse, og det vet jeg at du får!Hold on, be strong!Dette klarer du.Godt nyttår, håper 2009 blir et bra år for deg :-)

Maria

01.01.2009 kl.18:03

For ei nydelig jente du må være! Sånne persoer som deg fortjener virkelig en ny sjanse. Når jeg leste innlegget ditt så kjente jeg meg utrolig godt igjenn i det med å vente på at livet ska bli bedre. Livet e for kort til å vente!

Regine

01.01.2009 kl.18:17

Livet er for kort til å vente ja;)

Silje

01.01.2009 kl.18:39

Det er så teit at det må sykdom og et liv snudd på hodet før man, som du sier, får åpnet øynene. Ufattelig at man ikke ser hvor heldig man er, hvor bra livet man hadde faktisk var. Ufattelig. Tenk at man kan ta så mange flotte ting for gitt når man er frisk.Så den "fordelen" får vi når vi opplever sykdom av en alvorlig type, man får et helt annet syn på livet og verdien av det. Man blir takknemlig og streber ikke etter alt vi ikke har hele tiden. Øyeblikket er mye mer verdt. Du får en sjangse til. Uten tvil.

Sofia

01.01.2009 kl.18:50

du skriver utrolig bra! blir imponert!jeg tenker hele tiden: " jeg gleder meg til aa bli 18, for da kan jeg gjoore hva jeg vil" men jeg tror egentlig at jeg burde nyte barndommen foorst..jeg liker aa lese bloggen din, og hvordan det gaar med deg. jeg haaper virkelig du for en ny sjangse, det faar du!

Linn Jeanette

01.01.2009 kl.18:58

lurt å tenke seg om litt ekstra før man åpner munnen for å klage.godt nyttår! :)

Ellen

01.01.2009 kl.20:11

wake up call

mareenf

01.01.2009 kl.20:23

bra skrevet, og stå på!!

Marte Steffina

01.01.2009 kl.20:23

Jeg beundrer deg, VIRKELIG !

~SerendipityCat~

01.01.2009 kl.20:27

Sterk historie, og en viktig påminnelse! Har selv vært syk en stund og måttet lære meg å være mer fornøyd med de dagene jeg har. Det skulle jeg ha begynt med tidligere.

kristine

01.01.2009 kl.20:44

jeg må virkelig si at du er ei tøff jente.jeg har sittet her ei stund nå å lest hele bloggen din, må si at det var utrolig sterkt å lese, kjenner meg igjen i masse, og ser en ny mening med livet, og at man burde sette mer pris på ting.jeg unner deg alt godt Regine, stå på, håper alt går bra for deg, det fortjener du virkelig :)

01.01.2009 kl.21:45

Utrolig bra skrevet. Lykke til. Med alt. Livet

01.01.2009 kl.22:11

Bra skrevet! Dette er sånn som får en til å tenke over ting. Lykke til med allt!

siri

01.01.2009 kl.22:46

åh! jeg håper virkelig at du blir frisk igjen, og at du fortsetter med bloggingen etter det også :) for du er flink til å skrive! hvilken hårfarge er din ordentlige egentlig?

Gunn Kristin

01.01.2009 kl.22:50

Godt nyttår <3 håper du blir frisk igjen <3

Marthe

01.01.2009 kl.22:56

Oppdaget nettopp bloggen din, og har lest gjennom alle innleggene. Sitter her og strigråter. Du er ei nydelig jente, og du er utrolig sterk. Ingen fortjener å gå igjennom det du gjør, men som du selv har skrevet så klarer du å se positivt framover og det er kjempebra! Håper du blir frisk snart, og at 2009 blir et bra år for deg! Stå på :)

Nina Helene

01.01.2009 kl.23:16

Jeg tror at du kan bestå prøven. Du er kjempesterk og virkelig en fighter! Jeg håper at 2009 blir et godt år for deg, det håper jeg virkelig! Godt nyttår :)

Nora

01.01.2009 kl.23:24

Jeg har lest gjennom hele bloggen din nå, og i likhet med mange andre sitter jeg og gråter! Jeg ville bare si at du er ei veldig tøff jente som inspirerer andre til å vaere takknemlige for det de har. Håper at du er klar over hvor mye du hjelper andre ved å klare å skrive akkurat det du mener og føler! Jeg skal følge med videre på bloggen din. Jeg krysser fingrene og skal be for deg! Jeg er sikker på at du kommer deg gjennom dette og klarer å leve et normalt liv når du blir frisk igjen :) jeg er imponert over deg! Godt nyttår, dette kommer til å bli et fint år for deg. Det lover jeg! Klem <3

Henriette

01.01.2009 kl.23:32

Du er en så utrolig tøff jente som blogger om det du går igjennom nå. Jeg håper på at du skal bli bedre og til slutt helt frisk. Du fortjener ikke dette, det gjør ingen! Stå på videre. Jeg håper 2009 blir et bedre år for deg:) Godt nytt år og masse lykke til! Mange varme klemmer <3

Sigrid

01.01.2009 kl.23:50

Så utrolig fint skrevet : )Jeg har også opplevd at jeg bare venter på at livet liksom skal begynne, men for litt siden fant jeg ut at hvis jeg bare gjorde det ville jeg fortsatt sitte å vente når jeg er førti..Håper alt går fint med deg! Du er kjempetøff!

Regine

02.01.2009 kl.00:12

Tusen takk for utrolige fine kommentarer! Dere aner ikke hvor glad jeg blir.siri: Min ordentlige hårfarge er vel mørkblond, eller sånn kjedelig musegrå.

Vibeke

02.01.2009 kl.00:26

Hei Regine. Jeg kom over bloggen din for et par dager siden, og siden har jeg ikke klart å få den ut av hodet. Jeg leser vanligvis ikke blogger, men du skriver så utrolig bra og gripende, at jeg går og lurer på hvordan du har det, og håper at du har det bra. Håper inderlig at du blir helt frisk igjen, du fortjener virkelig en sjanse til. Godt nyttår! Hilsen Vibeke:)

Meg

02.01.2009 kl.00:30

Bli med i avstemningen om og kåre verdens mest sexy mann.Avgi din stemme her: http://stem.start.no/1538

elin rebecca

02.01.2009 kl.00:38

Wow, jeg mangler ord! kom over en anbefalning av bloggen din i dag. Jeg er rørt og håper at operasjonen og alt går bra. Du fortjener en ny sjangse og vi som fortsatt har den bør gripe den. Lykke til!!!

Linda

02.01.2009 kl.00:43

Jeg har det akkuratt sånn som du beskriver i dette innlegget. Jeg ser alltid etter noe mer.. eller rettere sagt jeg VENTER på noe mer. noe nytt, noe stort, noe kult, noe fett... Jeg venter, jeg oppsøker det ikke, jeg gjør ikke noe med det.. det har aldrig blitt noe bedre. Jeg er fortsatt der jeg var da jeg starta med denne ventinga. Tusen takk for at du åpner øynene mine. Imorgen skal jeg gå på jobb, jeg skal smile og være glad for at jeg har en jobb.. og jeg skal snakke med alle kollegaene mine bare for og snakke med de. Du får meg til og innse at det jeg har nå er faktisk ganske så bra. Du er virkelig en inspirasjon og en sterk jente. Jeg ønsker deg god bedring, et godt nyttår og at alt godt kommer din vei!

siri

02.01.2009 kl.00:47

den fargen du har på bildet på siden her, den kledde du skikkelig !

Carina

02.01.2009 kl.00:51

Wow, du er tapper! Har lest alle innleggenen dine, og jeg har troa på deg. Fight for life! Så lenge det er håp, er det liv.

line

02.01.2009 kl.01:02

det er virkelig modig og flott gjort av deg å blotte tankene dine på bloggen. jeg kjenner meg nesten igjen da du beskriver livet ditt som det var. hvorfor er ikke jeg fornøyd når livet egentlig er flott? hvorfor har ikke alle mennesker den evnen til å glede seg over det de har. men det hjelper virkelig når du skriver det på denne måten. hva som helst kan skje, og man må bare leve livet og ikke være så forbanna misfornøyde. synes du virkelig fortjener bedre enn denne sykdommen. kreft er så skremmende, og jeg har virkelig lært mye av å lese om deg. jeg håper, tror og VET at du klarer dette. bare aldri aldri mist håpet. du vinner, bare vent å se!

Inger-Johanne

02.01.2009 kl.01:07

Tusen, tusen takk for at du skriver dette! Lykke til, jeg tenker på deg.

emilie

02.01.2009 kl.01:09

Jeg lærer mye når jeg leser gjennom det du skriver. Nå skal jeg prøve å sette mer pris på de små tingene, og ikke klage over alt. Jeg sjønner hva du mener, og det du skriver er helt riktig. Jeg blir så urolig fasinert at alt du skriver, og jeg håper ting går din vei nå. Masse lykke til. Tenker ofte på deg !

Siv

02.01.2009 kl.01:16

Bloggen din er utrolig, jeg vel en av 1000 minst som beundrer deg. Når du blir frisk bør du skrive en bok, den boka hadde mange mennesker lært av.

Ønsker deg lykke til å håper å få se en bok i butikken skrevet av deg.

Rebecca

02.01.2009 kl.01:36

Du virker som en utrolig sterk jente! Jeg ønsker deg lykke til videre. Du får meg (og sikkert veldig mange andre)til å tenke gjennom og faktisk sitte pris på det livet man lever nå. Man vet aldri når det brått kan snu seg på hode. Jeg skal krysse fingrene for deg!

Tina

02.01.2009 kl.01:47

Du er så sterk. Jeg ønsker deg alt godt. Stå på, Regine!

Ida Malene

02.01.2009 kl.01:56

Jeg har lest hele bloggen din nå, og tårene renner og renner. Og du skriver så sinnsykt bra. Det påvirker meg og får meg til å tenke over det du skriver. Det er så urettferdig at en 17 åring skal ha det sånn som du. Men på en annen side er du sterk og kan komme deg gjennom det! Håper du blir bra igjen !

Sara Johanne

02.01.2009 kl.02:08

Du har så skremmende rett! Jeg har også gått å ventet lenge nå. Må vente et år til, før jeg kan reise og gjøre det jeg vil. Men ja, jeg må bli flinkere til å nyte her og nå også.Takk for at du skriver :-)

K

02.01.2009 kl.02:59

Det e skummelt.. En veldig god kompiss av meg fikk vette førr 2 måna sia at han har leukemi. det e fælt.. og det siste innlegge dett, korr du skriv om korsn du har endra syn på live, og sånnt.. Det e akkorat sånn som han har førtelt tell meg, om korsn han føle det. korsn han har det førr tida.. Han angre på så masse når det gjell surking og klaging, og at han ikkje skjønne før no korr godt han egentlig har hadd det.. Sterkt av deg å skrive alle tankan dine, sånn at alle kan lese det. Samtidi som det kanskje e bra førr deg å få det ut, å igjen få kommentara på det du skriv.. :) Stå på videre, og ha et godt nytt år :)ps. Unnskyld førr dialækta :p

Euganiia.

02.01.2009 kl.03:21

Må bare si at du har en helt super blogg:)

lise

02.01.2009 kl.03:57

Har fulgt me på bloggen din ei stund nu. Du virke så sterk. Det gir mæ mot. Får dåli samvittighet når æ går rundt og klage på småting. Det du skriv gir mæ nytt perspektiv på ting. Stå på, håpe virkelig alt ordne sæ for dæ :) Godt nytt år

02.01.2009 kl.05:35

Coman, du kan slå Ida Wulff, vist ALLE KOMENTERer ;p Du kommer deg nok gjennom det =) Håper vi .

Sarah

02.01.2009 kl.08:37

du er så sterk!

Else

02.01.2009 kl.09:42

Du gjør oss lesere så ettertenksom. Det er så sannt det du skriver !Tenk at du som nå er syk greier å gi andre gode råd om kunsten å leve. Det handler om vilje til innsikt i sitt eget liv, takknemlighetog rikdommen ved å bry seg om hverandre. Du er så flott Regine. Takk ! Hver dag tenker jeg på at du må snart bli frisk. Så godt nyttår.

JUNESUNDET

02.01.2009 kl.13:02

Er så bra at du har fått så mange lesere! Jeg har fulgt deg lenge og har til og med laget blogganbefaling av bloggen din tidligere! Jeg håper du får en strålendes dag!

Line

02.01.2009 kl.13:12

Jeg heier på deg!GODT nyttår!!! :D

kreativtingeling

02.01.2009 kl.13:30

For en kjempefin blogg. Jeg føler også mye av det du beskriver i blant, mens jeg samtidig vet at man skal være glad for det man har. Håper at du klarer å ta knekken på sykdommen. Kommer til å følge bloggen din framover. Lykke til;)

Tom Arild

02.01.2009 kl.13:54

Ønsker deg alt godt framover, og følger med deg på bloggen din! Du skriver fantastisk bra, og når ut til veldig mange mennesker med dine erfaringer og råd. Takk for at du skriver!

Thelise

02.01.2009 kl.14:40

Alt du skriver om å vente på en ting kjenner jeg meg igjen i. Jeg vet også dette så utrolig godt, at man heller skal gripe dagen. Allikevel er det lett å føle at ting kunne vært bedre, og jeg tror ikke egentlig man kan bli helt kvitt det før man opplever noe (som deg) som forandrer synet ditt og VIRKELIG får deg til å innse ting.Utrolig flott og modig blogg, håper den ihvertfall kan hjelpe deg igjennom noe.

Ingri

02.01.2009 kl.14:56

Jeg snublet over bloggen din i dag, og har nå lest meg gjennom alle innleggene dine, og jeg vil bare si - Du er helt utrolig! For et pågangsmot og for en styrke du har, selv når livet går deg så til de grader i mot. Jeg krysser fingrene for deg. Takk for at du deler livet ditt med oss. Du er en inspirasjon.-Ingri-

Mariah

02.01.2009 kl.16:30

Jeg har fulgt med bloggen din i en stund nå, og må bare si at jeg er så sykt imponert av deg. Den styrken som du har er det få andre som har, og akkurat det tror jeg gjør at det her er ikke noe problem for deg - det her kommer du å klare!

Og du må aldri gi opp håpet, ikke for at jeg tror du er en jente som gir opp, men jeg sier det alikevel fordi jeg tror på deg, du kommer til å klare det her, du kommer til å bli frisk! Må forresten bare si at du gjør meg oppmerksom på at livet faktisk kan snu når som helt, man vet aldri hva som kan skje - og derfor bør vi nyte hvert sekund og sette pris på livet vårt.

Du er ett forbilde for mange Regine!

Elisabeth

02.01.2009 kl.18:31

Kjempe bra skrevet. Og dette var virkelig en tankevekker! Man må prøve å leve i nuet, og nyte livet så lenge man har det. Ønsker deg alt godt i 2009. stå på !

meg

02.01.2009 kl.18:36

En veldig tankevekker, takk skal du ha. Du er så god hjertet, du er utrolig. Hver dag er en gave og ikke en selvfølge, selvom jeg til tider tilpasser meg livet mitt, som om det var en selvføgle at jeg skulle våkne hver morgen. Gud skapte verden på 7 dager, han kan like så godt snu hvert eneste liv på 7 sekunder. Du har fått meg til å tenke på bedre måter. Jeg skal be for deg. 2009 skal bli et flott år , skal du se :)

02.01.2009 kl.19:35

du virker som en oppegående jente. du fortjener alt=) godt nytt år=)

Trude

02.01.2009 kl.20:27

Du har virkelig fått meg til å tenke over mitt eget liv, sette mer pris på ting bl. a:familien, venner, alle godene man har osv. det er ikke ofte man tenker over hvor heldig man faktisk er! ting kan skje når en minst venter det. - takk for at du har åpnet mine øyne. Stå på videre Regine, dette skal gå bra :)

anja

02.01.2009 kl.21:08

jeg veit ikke helt hva jeg skal si, jeg..jeg beundrer deg, virkelig. jeg er sikker på at du kommer deg gjennom det! lykke til videre i livet :)!

Sara

02.01.2009 kl.21:10

blogggen din er helt utrolig! Du skriver rett fra hjertet, og det liker jeg. Har ikke sett en blogg, som er bedre enn din! :)Godt nytt år forresten :)

Elise :-)

02.01.2009 kl.21:31

Åherregud! :/ så trist :( Går det bedre nå? :)

Godt nyttår. ;D

Juliea

02.01.2009 kl.22:43

Du skriver sjukt bra Regine! Alt skal ordne seg for deg- du fortjener det!Jeg gleder meg til å se deg igjen, jeg henger meg på karina, jeg vil også stå sammen med dere foran speilet;)Lykke til!Klem Julie

Linda

02.01.2009 kl.22:51

Skal virkelig prøve å sette enda mer pris på det jeg har.. takk nok en gang!

Nalexandra

02.01.2009 kl.23:11

Utrolig bra skrevet.Du skriver kjempebra. :)Leste begge innleggene. :)

Marte

02.01.2009 kl.23:42

Dette innlegget fikk meg virkelig til å tenke.Du skriver utrolig bra!Jeg ønsker deg alt godt. Lykke til!:)

Marte

02.01.2009 kl.23:42

Dette innlegget fikk meg virkelig til å tenke.Du skriver utrolig bra!Jeg ønsker deg alt godt. Lykke til!:)

Julie

03.01.2009 kl.00:08

bra innlegg.. fikk meg virkelig til å tenke over saker og ting! Du virker som ei jente som skal klare dette her.... ta en dag om gangen!Har selv en bror som har gått gjennom noe som fikk livet hans til å snu seg på hodet... Håper ting vil ordne seg for deg, ingen fortjener å gå gjennom det du nå gjør!Beste ønsker.. :)

Ira

03.01.2009 kl.00:21

Håper du blir frisk igjen! Alle fortjener en til sjanse, og jeg er helt sikker på at du får denne sjansen til å oppleve ungdommslive enda mer enn du har gjort. Lykke til med framtiden, og om 50 år kan du tenkte tilbake på dette, og vite at det var denne situasjonen som fikk deg til å sette pris på livet. Lykke til med beinmargtransplantasjonen : )

Marianne

03.01.2009 kl.00:25

Hei Regine. Nå har jeg lest gjennom hele bloggen din og sitter igjen med en klump i magen. Jeg er sikker på at alt av det du skriver her vil hjelpe mange med å åpne øynene og kanskje se på livet med et litt annet syn. Du har virkelig gjort inntrykk på meg, og jeg ønsker deg riktig lykke til i tiden fremover! Stå på, dette klarer du!

Regine

03.01.2009 kl.00:43

Juliea: Klart du skal være med;)

Charlotte

03.01.2009 kl.00:50

Hei! Skikkelig leit å lese om hva som har skjedd "/ Lykke til videre, håper virkelig at alt går bra med deg! God Bless :)btw: teksten din hjalp meg virkelig. :)

Tina

03.01.2009 kl.01:32

Har lest igjennom hele bloggen din nå, og vil bare legge igjen noen ord. Jeg har så vondt av deg, ingen fortjener å gå igjennom dette. Men jeg tror og håper av hele mitt hjerte at alt vil ordne seg for deg. Du er en helt fantastisk person, og jeg vil takke deg for at du har delt dette med oss. Er helt sikker på at det har åpnet øynene og hjulpet veldig mange. Ønsker deg alt godt! Stor klem fra Tina

Tuva

03.01.2009 kl.01:54

Du skriver utrolig bra. Leit å høre om det som har skjedd. Håper du blir frisk i gjen <3 Lykke til videre,<3

Bente

03.01.2009 kl.09:48

Veldig bra skrevet! Og det er også veldig sant: De fleste av oss går rundt å venter på at alt skal bli så mye bedre, og vi skjønner ikke helt at vår egen lykke er vårt eget ansvar. Jeg håper og tror du klarer deg igjennom dette, du virker som en sterk og reflektert person. Jeg ønsker deg alt godt for fremtiden, og lykke til med benmargstransplantasjonen.Klem fra Bente :)

Anonym

03.01.2009 kl.18:50

Lykke til videre!

martineritchie

04.01.2009 kl.01:33

jeg blir helt målløs av å lese bloggen din! du skriver på en måte som rører personen som leser. Har ikke noe annet å si bortsett fra ; lykke til vidre! :-)

kristin hoff : - )

04.01.2009 kl.18:30

leser bloggen din noen ganger, utrolig bra blogg. stå på Regine !

kristin hoff : - )

04.01.2009 kl.18:30

leser bloggen din noen ganger, utrolig bra blogg. stå på Regine !

Anne Grethe

05.01.2009 kl.20:04

Utrolig rørende å lese bloggen din, gir veldig mange en stor tankevekker. Du har jo så utrolig rett i alt du skriver også! Virkelig beundringsverdig å lese. Lykke til! Følger med deg :-)

Martine

07.01.2009 kl.08:26

Du er inspirerende! du virker utrolig sterk, og alt du skriver er så sant. Jeg ønsker deg alt godt :) og stå på videre.

Oda

10.01.2009 kl.23:48

Kjenner meg så utrolig godt igjen i det du skriver, om det å hele tiden hige etter noe annet. Noe lenger fram i tiden som skal forandre alt. Om en ikke er i en sånn situasjon som det du er i, er det så lett å glemme at livet er noe så inderlig skjørt, som vi egentlig bare må takke for at vi har hver eneste dag. Men jeg er i allefall sikker på at du klarer deg igjennom det her. Du er så sterk på alle måter at det ikke finnes tvil i meg i det heletatt, du må bare klare deg. Ellers kan det umulig være noe håp for oss andre heller. Stå på, vi venter alle på den dagen du forteller oss at du har slått denne dritten !

Ingvill

11.01.2009 kl.23:04

Så utrolig bra skreve, skremmende hvor mye jeg kjenner meg igjen angående det å forvente mer, og glede meg til ungdomskolen, videregående osv, for deretter å bli skuffet. Jeg fikk et helt annet syn på det livet jeg har nå, jeg skal slutte å klage å være glad for at jeg er frisk. Utrolig bra blogg, det er så bra du skriver om dette!

sandra

16.01.2009 kl.23:01

kult bilde:)

sofie

17.01.2009 kl.22:52

tusen takk for dette innlegget. jeg begynte faktisk og gråte, fordi jeg forstår hvor mye vi kaster bort livet våres på å vente, men glemmer at vi burde leve i nåtiden i stedet. jeg håper så inderlig at det går bra med deg.

Lene Alexandra

20.01.2009 kl.20:49

Blir sint når jeg leser at de ikke var hyggelige på skolen fordi du var flink på skolen og tynn. Dustete med sjalusi. Har selv opplevd det mye, men det er jo de som mobber og er ubehagelige som har problemer.. Desverre er det lett å ta det til seg når man er yngre...

Melissa

02.02.2009 kl.21:09

Jeg slenger meg på lista, og blir kommentar nummer hundre =) Tusen takk for en utrolig fin blogg, Regine! Så fint at du klarer å sette ord på det vonde, dette takler du virkelig bra!! Beundringsverdig. Du kommer til å få den sjansen, det er jeg helt sikker på. Du er full av postitiv energi og det gjør deg STERK. Fortsett med det!!

Tina

16.04.2009 kl.10:53

Dette fikk meg virkelig til å tenke... Av en eller annen grunn går jeg hele tiden rundt og venter på at noe skal skje.. Jeg venter, men jeg vet ikke hva jeg venter på. Eneste jeg vet er at det skal gjøre noe bedre, mer morsomt eller spennende... Hvorfor? Aner ikke... Vi må lære å leve livet når vi har det. Det fikk du virkelig sagt nå.Lykke til! Dette klarer du!

Anna

17.04.2009 kl.20:17

Hej!Jag vill börja med att säga att jag tycker du är otroligt duktig på att skriva!Med det sagt så vill jag sen fortsätta med att din historia är väldigt sorglig. Men i o m att du skriver och berättar din historia för den som vill läsa, så hjälper du till att öppna ögonen på så många. Att uppskatta det man har, leva i nuet. Glädjas åt de små sakerna. Solen skiner, en god vän, samtal eller brev.Du verkar vara en otroligt stark tjej, och vi här hemma håller alla tummar vi har för dig, vad det nu hjälper. :)Stor kram!

adele

21.09.2010 kl.23:35

du har inspirert meg til å leve livet jeg har fått utdelt, sette pris på det og nyte det.

kan ikke forstille meg alt helvete du har måtte gå gjennom, du har rørt meg helt innerst i hjertet. jeg har lest alle innleggene helt frem til dette innlegget, og jeg har tenkt og forsette til bloggen er ferdig lest. boken har jeg også tenkt og kjøpe.

du virket som en flott og modig jente!

R.I.P Regine!

Pariya

03.03.2013 kl.17:58

Det er alt for sent åskrive denne komentaren men jeg ville bare si at håper livet var som en spill.

Håper at det var en "retry"jeg let etter den helt fra da jeg leste bloggen din men nå er det alt for sent å lete etter knapen men jeg vil ikke gi opp :ALT FOR REGINE!!!!!

Skriv en ny kommentar

Regine

Regine

21, Kristiansund

Har fått diagnosen MDS/AML - her vil jeg beskrive hvordan det er å leve med/bli behandlet for det. Lurer du på noe? regine1000@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten