I've lost my vision

Det er litt over en uke til jeg skal til Oslo. Hjelp. Og jeg er forkjølet. Dårlig timing. Håper jeg blir frisk til jeg reiser. Jeg tenker mye for tiden, alt for mye. Det går ikke 5 minutter engang uten at jeg tenker over transplantasjonen. Jeg skulle ønske jeg gikk inn i dette her i uvitenhet. Uviten om alt det vonde som kan skje. Nå veit jeg altfor mye. Jeg har lest om mange. Lest om smertene. Lest om tilbakefallene. Jeg har aldri grudd meg så mye som jeg gjør nå. Jeg er redd. Nærmere bestemt, livredd. Tenker tanker om døden. Døden er skummel. Det er den jeg frykter aller mest akkurat nå. Jeg vil ikke dø fra mine venner og min familie. Vil ikke etterlate dem triste. Jeg vil leve mer, oppleve mer. Vil jeg noensinne komme ut herfra, fra fengselet?

88 kommentarer

Silje Sund

28.des.2008 kl.17:33

Du skal leve mer, vi skal gjøre så masse masse koselig og artige ting når du blir frisk:) Det ser jeg virkelig fram til:)

Silje

28.des.2008 kl.17:53

Du kommer ut av fengselet.

Olivia :-)

28.des.2008 kl.19:25

Stå på, dette klarer du <3 jeg heier på deg :)

Tore

28.des.2008 kl.19:29

ikke gi opp og tenk så mye på de vonde tingene. bare stå på og håp på det best! det kommer til å gå bra :-) det er jeg sikker på

Martin

28.des.2008 kl.19:32

Som jeg har sagt før, og senest også tidligere i dag, så har du ikke noe å frykte. Det kommer nok til å bryte ut en krig, men motstandsbevegelsen på din side er effektiv. ;) Om en stund, og den tiden er kortere enn den nok føles, kan du se tilbake på det du er inne i nå som et avsluttet kapittel. Og begynne på det neste.For hver dag som går er du en dag nærmere å bli frisk, eller frihet om du vil.
Oi da vet du jeg aner ikke hva jeg skal skrive....har hatt en vennine i samme situasjon som deg så derfor aner jeg ikke hva jeg skal skrive her...lykke til med transplatasjonen det går nok bra:)

Else

28.des.2008 kl.21:32

Har så lyst å si kvitt deg med frykten, for den tærer deg mer en den nærer deg. Men det blir bare ord - for jeg forstår så inderlig vel at du har angst ! Får derfor lyst til å holde omkring deg Regine !!Men jeg tror det vil bli lettere når du først er kommet ned på Riksen, da er prosessen

i gang forat du skal bli frisk. Det vil gå fint, det tror jeg på. God klem til deg.

anne marie

28.des.2008 kl.23:14

Hei kjære Regine.... Jeg vet du har vært inne og lest om oss.... jeg håper at vi får treffe deg når du kommer hit... vi blir her nok til du kommer... Det er en kamp... det er tøft.... men du kjemper for å overleve og da klarer du mye!!!! Du får krefter underveis som du ikke ante du hadde... og de kjipe dagene går over de også.... så kommer bedre dager... Du har gjort vonde erfaringer gjennom det du allerede har gått gjennom på grunn av sykdommen.... de hjelper deg.... selv om det ikke føles slik alltid... Kunnskap er både godt og vondt... bruk den så godt du kan til beste for deg selv.... Du er utrolig tøff som leser om andre, veldig mange tør ikke det! Stå på!!! Vi heier på deg!!!! For vår del så har vi feiret julaften i dag og hatt det kjempe fint!!! SK har kommet seg veldig og vi har det bra!!!!! Ønsker deg veldig god og fort bedring fra forkjølelsen!!! Stor klem fra anne marie

Thessa

28.des.2008 kl.23:31

Du er ung og sterk, og du er sabla tøff! Jeg har sånn tro på at du blir frisk, og jeg lover å sende mange gode tanker (for hva det er verdt) i din retning når du skal til Oslo. Når du tenker at døden er skummel, så tenk på at du bare går tilbake til det stedet du var før du ble unnfanget. Da virker det ikke så skremmende synes jeg, for vi har jo vært der allerede på en måte. Noen ganger er det greit å tenke på døden også, for da setter vi enda mer pris på det livet vi har, og i ditt tilfelle kan det kanskje gi deg enda mer guts til å fighte sykdommen. Og at det er en umenneskelig kamp skjønner alle som leser bloggen din. Jeg kan bare forestille meg alt du har vært igjennom, og så vet du at det kommer mer. Jeg beundrer deg sånn for pågangsmotet og kampviljen din, du er virkelig helt spesiell!

Kristine

29.des.2008 kl.00:12

Du klarer det :)

Lene

29.des.2008 kl.02:03

Vet ikke om du har vært innom bloggen til avdøde Fredrik Stave som døde av kreft,annbefales at du leser den, om du ikke har lest.Vet ikke om det har så mye å si, men..jeg vet ikke. c(: Vet ikke om det blir sterkt å lese for deg, men han skrev på en slik fantastisk måte at man må le litt, mens det triller tårer. Han skrev med en slik humoristisk sans og så på ting som veldig positive, og ga aldri opp. Han ville vinne over kreften. Broren, mener han aldri tapte, i løpet av perioden vant han tusenvis av hjerter og tok over kreften fullstendig. Jeg har ingen anelse hvordan det kan være å ha kreft, men Fredrik selv sa i et intervju at han ville føle seg så normal som mulig. Ikke tenke at han hadde kreft og føle seg unormal, det hjalp ingenting. Håper du tar kampen mot kreften og håper du har hatt en god jul og får et godt år i møte.

29.des.2008 kl.15:11

:( men du klarer det :)

Nina

29.des.2008 kl.15:28

Lykke til med transplantasjonen! Når du er såpass sterk at du klarer å skrive om det og dele det med verden klarer du nok dette her også! :)

sandra

29.des.2008 kl.15:39

opp med motet regga petegi ! Lykke til med transplantasjonen :)

:)

29.des.2008 kl.15:40

du kommer deg igjennom dette. Lykke til!Du går igjennom noe som gjør deg sterkere. Du skal nok leve et langt og bra liv. Vent å se :) You can do it !

bene

29.des.2008 kl.15:43

stå på jente, dette klarer du!

Lena

29.des.2008 kl.16:04

Vil bare si at jeg ønsker deg alt godt, og at jeg virkelig håper det går bra med deg! Lykke til videre i kampen!

fashiion.blogg.no

29.des.2008 kl.16:04

Lykke til med alt! Stå på:)

Stine

29.des.2008 kl.16:07

Blir helt rørt over hvor sterk du er. Stå på, du er mye sterkere enn du tror! :)

Tonje

29.des.2008 kl.16:15

Stå på, Regine! Mine beste tanker går til deg. Du virker så sterk, dette klarer du! God bedring <3

kristine

29.des.2008 kl.16:18

hei :)utrolig fin blogg du har :) men, hva er egentlig MDS/AML? kan du svare på bloggen min?og, virker som er veldig sterk jente, så dette klarer du!

Tonje

29.des.2008 kl.16:25

Alle mine beste tanker går til deg. Du virker veldig sterk og derfor vil du klare dette. Lykke til! Vil også bare gi deg all min respekt for at du deler dette med oss <3

29.des.2008 kl.16:32

lykke til! håper alt går bra, ingen fortjener å ha det sånn som du har måttet ha det.

Marita^^

29.des.2008 kl.16:37

Du har virkelig fått meg til og tenke over alt det gode jeg hari livet mitt, og alle tingene man tar for gitt! Du er virkelig et forbilde og du virker som en veldig sterk jente:) Og dette kommer du til å klare, du kommer deg gjennom dette:) Det er mange som tenker på deg (mange som følger bloggen din) og håper det gir deg litt styrke! Lykke til:)<3 Du er sterk og klarer dette^^

coffeeteaorme

29.des.2008 kl.16:41

Jeg har lest igjennom noe av bloggen din nå, og jeg sitter igjen med en klump i halsen og tårer i øynene. Men det er gode tårer og, for du virker så sterk og positiv. Det er grusomt at noen får en slik skjebne som du har, men jeg har utrolig stor tro på at du kommer deg helt igjennom det. Lykke til med transplantasjonen! Du er virkelig et forbilde for mange. Jeg skal ihvertfall bli flinkere til å sette pris på det jeg har. Lykke til <3

Irene

29.des.2008 kl.16:51

Du er en såpass sterk jente at du kommer igjennom det du vil. Håper transplantasjonen går bra for deg. Lykke til videre, du kommer til å leve lenge!

Nan

29.des.2008 kl.16:54

Hei Regine!Nå har jeg lest igjennom hele arkivet, og jeg må bare i at det er utrolig tøft av deg å dele alt dette med oss. Husk at det er mange som tenker på deg og er med deg gjennom alt dette.Masse masse lykke til med transplantasjonen, dette klarer du! Hilsen en som skal fortsette å lese bloggen din og heie på deg :)

Lone

29.des.2008 kl.17:01

Hei Regine :)Wow, du er helt utrolig sterk, jeg tror aldri i verden at jeg kunne ha taklet like mye som du gjør! Du deler alt med oss, og du er kun 17år! Jeg kommer til å tenke på deg masse værtfall, masse lykke til med tansplantasjonen, du kommer til å greie det kjempe bra! :)

Melinda Christin

29.des.2008 kl.17:02

Du er et vakkert menneske, det er det jeg tenker når jeg leser bloggen din:) Stå på, jeg ser helt klart at du en tøff sjel Regine!

Emilie

29.des.2008 kl.17:06

Hei!Jeg skulle ønske jeg hadde en nøkkel som kunne hjelpe deg ut av fengselet, men det har jeg ikke :(. Jeg tenker veldig mye på deg, selv om jeg overhodet ikke vet hvem du er. Allikevel så skjønner jeg at du må være en utrolig sterk person! Lykke til med transplantasjonen, og jeg håper at du blir frisk veldig snart :)

Anniken

29.des.2008 kl.17:18

HEI :) Regine, jeg håper på at transplantasjonen går som den skal og at livet ditt vil gå tilbake til sitt rette slik at du kan få det livet du har fortjent, for du fortjener et liv der du er frisk og får opplevd mye mer!:D God bedring og riktig god jul til deg!<3

marte

29.des.2008 kl.17:21

Du er skikkerlig tøff som beskriver livet ditt så alle kan lese det. Det beundrer jeg deg og jeg tror du kan hjelpe andre i din situasjon med de ordene du skriver her! Jeg håper og tror du vil få ett flott liv videre og ønsker deg lykke til :)

Vilde

29.des.2008 kl.17:24

Du er utrolig sterk og modig som klarer å ha en så positiv innstilling til at du skal slå sykdommen, og en dag kommer du deg nok ut av fengselet. Lykke til med transplantasjonen. Jeg krysser fingrene for deg!

sejla

29.des.2008 kl.17:26

Heihei. :)Jeg har lest litt av bloggen din, og syns du rett og slett er en helt. Når du tørr å vise fram hvordan du er og ser ut til alle som ser på bloggen din, er du kjempeflink og dyktig. Det hjelper ikke å si "jeg syns synd på deg", for da føler du det bare liten og svak. Du kommer sikkert til å greie deg, en dag er du nok frisk, og da kan du hjelpe andre i din situasjon. Ha det fint! :)Sejla.

Guro

29.des.2008 kl.17:29

Det er helt forferdelig å lese om hvordan du har det. Men samtidig veldig rørende å se at du er positiv. Og det at du tør å åpne deg så mye opp for alle - det er sterkt. Jeg ønsker deg kjempemasse lykke til videre, og ha en fortsatt god jul :)

reiseliv

29.des.2008 kl.17:31

LYKKE TIL!DU HAR IKKE ANNNET VALG EN OG OVER LEVE!

Therese Nordnes

29.des.2008 kl.17:44

Så utrolig flott bloggen din er! Tenk at noen tør å være så åpne om noe så privat og personlig.. Lykke til videre, du virker som en sterk ung jente :)

Ane Kamilla

29.des.2008 kl.17:46

Det er utrolig tøft av deg å være så åpen om dette. Jeg håper virkelig du transplasjonen din blir velykket, du er alt for ung til noe annet! Jeg håper også du fortsatt får en fin jul, og ikke minst et enda finere nytt år! Lykke til, dette går nokk bra skal du se:)

Synøve Linnea

29.des.2008 kl.18:18

Du er virkelig åpen, noe det virkelig står respekt av. Nyt livet nå mens det ikke gjør vondt.Ikke tenk på alt som kan skje, da dør sjelen før kroppen. Lykke til videre, jeg krysser fingrene for deg! <3

Martine

29.des.2008 kl.18:21

Må bare si at du skriver utrolig godt, og virker som en av de modigste menneskene jeg har hørt/lest om! Håper og tror alt ordner seg og at du blir frisk, skal virkelig krysse alle fingrene for deg!Keep on writing, og masse lykke til, dette greier du, du skal oppleve så mye mer av livet:)

Ida Mja

29.des.2008 kl.18:46

Lykke til! :)Vi heier på deg, alle sammen:)

Tove

29.des.2008 kl.18:52

Jeg har tidligere lest litt på bloggen din, det er sterkt, det er rørende, og det er spesielt. At du er så sterk at du klarer å skrive om dette på denne måten, gjøre verden oppmerksom på hva du gjennomgår, det står det respekt av!Skulle du lese denne kommentaren vil jeg ønske deg alt godt, og lykke til! Jeg krysser fingrene for at alt går så bra som mulig for deg, og at fremtiden vil bringe mange fine stunder og minner for deg og dine nermeste!Godt nytt år!

Anna

29.des.2008 kl.19:06

Du kommer til å klare dette, og 2009 vil bli år for glede. Lykke til, og stå på! Du er tøff.

Moonyjo

29.des.2008 kl.19:29

Hei:)kjempe masse lykke til.selv når alt virker tungt og trist og redselen kommer frem,tårene renner og fortvilelsen tar overhånd så prøv å tenke på alle de små lysene som finnes,feks se på en film som gjør deg glad,et bilde som vekker gode minner,jeg vet du vi klare deg igjennom dette,for du er en fighter.etter alt du har gått igjennom så er du her enda..selv om du har nok en kamp froan deg så vinner du den også:)masse lykke til og masse god bedring.skal sende alle de gode tankene jeg kan.ønsker deg et kjempe super nyttår:)mona:)

magnill

29.des.2008 kl.19:34

lykke til kjære deg, ønsker deg virkelig alt godt<3

emilie

29.des.2008 kl.19:48

jeg leser ofte bloggen din, og måten du skriver å forteller hva du opplever viser oss hvor sinnsykt sterk å tøff du er. du er så sterk at dette greier du, det er jeg sikker på. tenker ofte på deg, og håper du blir frisk kjempe snart. ønske deg virkelig alt godt !

www.tingelig.blogspot.com

29.des.2008 kl.19:51

Stakkars deg. Selv om det kanskje ikke er medlidenhet du ønsker. Ønsker deg masse lykke til og at du klarer å holde på styrken du har. Du er en inspirasjon.

Ingrid-Helene

29.des.2008 kl.20:01

Når jeg leser gjennom tekstene dine, så har jeg fått en oppfatning av at du er så sterk! Mentalt sett; det er jo kjempebra! Du må stå på, ikke miste håpet! Jeg heier på deg!! ;)

Sabine

29.des.2008 kl.20:06

Har lest hele bloggen din nå, med tårer rennende på mange innlegg. Jeg kan ikke forestille meg situasjonen du er i, det høres helt for jævlig ut! Jeg skal følge med videre på bloggen din, og se hvordan transplantasjonen går, og lykke til. Nå er det på tide at du får en ordentlig opptur. Hilsen meg.

Inger-Helene

29.des.2008 kl.20:18

Vet ikke helt hva jeg skal si, annet enn at tårene mine bare rant på mange av innleggene dine. Du fremstår som utrolig sterk, og jeg beundrer deg. Stå på, dette kommer du virkelig til å greie :)

helene

29.des.2008 kl.20:29

ønsker deg lykke til!

Anna<3

29.des.2008 kl.20:52

Jeg er sikker på at du klarer transplantasjonen din(: Du virker som ei tøff og sterk jente(: Du er veldig tøff som orker å skrive om dine opplevelser rundt sykdommen. Lykke til videre(: <3 Klemmer<3<3

maren

29.des.2008 kl.20:56

masse lykke til :) synes det er tøft gjort å skrive om sykdommen og alt rundt det på en blogg..jeg ønsker deg alt godt :)

Alice

29.des.2008 kl.20:58

Det er første gangen jeg leser bloggen din, og sitter igjen med tårer i øynene etter at jeg har lest alle innleggene du har lagt ut. Jeg kjenner at jeg får dårlig samvittighet av mine klag når jeg leser det du skriver. men du virker som ei sterk jente, og jeg har troen på at du greier det her :-) Skal fortsette å lese bloggen din, for du skriver så bra, og det er spennende å lese om et annet liv enn hva andre ungdommer som blogger har, du er tøff! Da vil jeg avslutte med å ønske deg masse lykke til! Alice

29.des.2008 kl.21:02

Har fulgt med bloggen din en stund og synst du er et fantastisk menneske. Har en liten jente i nesten din situasjon og kjenner igjen mye av tankene dine.Å holde ut er større en å våge, å gjennomleve en vond skjebne, å ikke bli nedslått av vanskligheter. Å holde motet oppe når mange i din situasjon har mistet det - Hvem kan hevde at dette ikke er storhet? Du er stor Regine! Og om fremtiden virker overveldende, husk at den kommer i ett øyblikk om gangen.Lykke til! dette går bra

29.des.2008 kl.21:08

Syns det er utrulig tøft av deg å blogge om sykdommen din! :)Ønsker deg lykke til med transplantasjonen! :) Krysser fingrene for at alt går som det skal! ;D

Ingrid

29.des.2008 kl.21:30

Så sterk og så flott du er! Har lest gjennom hele bloggen din nå. Da jeg leste så jeg den styrken og det sterke motet du hadde, noe som kommer til å hjelpe deg å overvinne kreften! Noe du komnmer til å gjøre! Jeg vil bare ønske deg lykke til på veien til å bli frisk! Den blir hard, men du må huske på at den er verdt det! Lykke til kjære deg..

Monica

29.des.2008 kl.21:32

Har lest igjennom hele bloggen din nå , og vil bare si masse lykke til ! Du er ei sterk jente virker det som :) Skal følge med på bloggen. De negative tankene du har er helt vanlige. Det at du klarer å se positivt på masse av dette er jo kjempe bra. Og det at du gleder deg over små ting gjør jo hverdagen din bedre enn den er.Jeg er sikker på at du blir helt frisk, og at du kommer til å få tilbake håret ditt. Fortvil ikke - du er pen uten også ! Lykke lykke til - jeg skal tenke på deg :)

Marina

29.des.2008 kl.21:42

Du skriver fantastisk levende og nesten vakkert, men dystert. Har selv en venninne med hjernesvulst. Ønsker deg alt hell og lykke på veien til å bli frisk, for det blir du!:) Ha et godt nytt år! Fred ut

Camilla Alexandra

29.des.2008 kl.21:45

Jeg kjenner deg ikke, men har lest igjennom en god del av bloggen din nå. Og jeg vil bare si at jeg ser opp til slike personer som deg, slike personer som alltid ser et lys og håp.Du blir frisk! :)God bedring, og lykke til fremover...:)!!

Chili-oo

29.des.2008 kl.21:45

Lykke til med transplantasjonen!

Lena

29.des.2008 kl.22:01

Lykke til :)Jeg krysser fingrene for deg (selvom det sikkert ikke er nødvendig, for jeg vedder på at alt kommer til å gå kjempe bra!!:))

Dina Linnèa

29.des.2008 kl.22:10

Jeg har lest gjennom bloggen din , og skal så absolutt fortsette med det. Jeg beundrer deg og ser virkelig opp til deg for alle de postivie tankene dine midt oppe i det hele. Bare viljestyrken og pågangsmotet ditt er til å bøye seg i støvet for. Jeg har stor tro på at du kommer deg igjennom alt dette og det har tydeligvis resten av norges bloggere også. Og resten av befolkningen antar jeg. For et flott menneske du er, transplantasjonen vil gå om ikke smertefritt, så kommer den til å gå bra, og når du er ferdig kan du se tilbake og være stolt av deg selv. Denne kampen vinner du Regine.Jeg ønsker deg mer enn masse lykke til, og skal sende alle gode tanker til deg.

lorraine

29.des.2008 kl.22:11

Hei :-) Jeg har sett mange anbefalinger om å lese din blogg, av mange andre blogger. Jeg har nå sittet å lest noen innlegg og din blogg rører meg virkelig! Stå på videre!! :-)

Christine

29.des.2008 kl.22:16

Lykke til, du kommer til å klare det! Veldig rørende og fin blogg du har. Stå på videre! :)

Trude

29.des.2008 kl.22:20

Eg veit ikkje helt ka eg skal skrive, men eg veit akkurat korleis du har det.. Grunnen til at eg lever idag er at eg slo meg i en gymtime, etter cellegiftbehanding i to år blei eg frisk. Tenkte det ville vere fint for deg å lese om andre som har vore i dine sko, som er frisk idag :)

Tone Eline

29.des.2008 kl.22:46

du kan klare dette!lykke til!

therese kristina

29.des.2008 kl.23:23

Du virka som ei kjempe sterk jente, og eg har virkelig trua på deg! Lykke til i oslo :)

Siri

29.des.2008 kl.23:34

Hei! jeg vil bare si at bloggen din har gjort inntrykk på meg.. i de siste dagene har jeg bekymret meg over en stjålet lommebok, men etter å ha lest bloggen din, innser jeg at det er ikke noe som betyr noe. Det er ikke en bekymring! Du "ser" ting fra et annet perspektiv og får meg til å tenke litt "annerledes".. Jeg krysser fingrer og tær for deg, og ønsker deg lykke til! du skal (!) bli frisk!!

JUNESUNDET

29.des.2008 kl.23:49

Jeg ønsker deg det beste! Du fortjener det beste! Lykke til og stå på, du må ikke gi opp.

30.des.2008 kl.00:23

For en fantastisk gripende og rørende blogg du har. Du er utrolig flink til å skrive. Jeg ønsker deg masse lykke til, og hold på den positive innstillingen din.

Synne

30.des.2008 kl.00:24

Lykke til, og god bedring! :)

Susanne=)

30.des.2008 kl.00:25

Lykke til <3 Ønsker deg alt godt på veien, du virker som en utrolig søt og sterk jente! Du klarer deg fint!<3

30.des.2008 kl.00:29

Jeg blir utrolig rørt av bloggen din.. du virker som en utrolig sterk jente! masse masse lykke til med transplantasjonen, du fortjener virkelig det beste.

Malin

30.des.2008 kl.00:31

stå på! dette kommer du til å klare! lykke til :) virkelig

Alexandra FRA Stavanger

30.des.2008 kl.00:31

Fy fillen du e ei tøffe jenta!Fant det igjennom

Ida W sin blogg någe eg e utroligt gla for! Leste at du fekk feira jul hjemma, kanon kjekt! Eg krysse fingrane for deg! Dette greie du! Eg ska fylla me på bloggen din kver dag! ;) STÅ PÅ!:)

Madeleine

30.des.2008 kl.02:08

Dette klarer du, det er jeg helt sikker på ! Ønsker deg alt godt :) Og lykke til :)

kine

30.des.2008 kl.02:19

Veldig rørende og fin blogg!Har akkurat lest gjennom hele bloggen din, og synes det er fantastisk hvilke mot du har gjennom denne tiden! Det er nok ikke lett for fem flate øre, og beundrer hvor sterk du er!Ønsker deg lykke til med transplantasjonen, og krysser fingrene for deg!:)

30.des.2008 kl.03:48

Det er utrolig sterkt og ikke minst rørende å lese alt det du har opplevd. Jeg vil bare ønske deg masse lykke til med transplantasjonen og er sikker på at dette skal gå bra! Ikke glem at du er utrolig sterk som har kommet deg gjennom dette! stå på videre:) Klemmer

Linn Elisabeth

30.des.2008 kl.13:42

Masse lykke til søte deg!!! Håper du blir frisk til tranplantasjonen!!Stoooor klem fra Linn <3

Everydaylove

30.des.2008 kl.13:53

Det store er ikke å aldri falle,men å reise seg etter man har falt!Stå på,denne krigen vinner du.!Synes Thessa skrev fint om øden..vi skal tilbake dit vi kom fra. Og vi skal dit alle mann,men vi venter til vi blir gamle;o)HEIA DEG!!!

Regine

30.des.2008 kl.14:18

Thessa skrev veldig fint om døden ja, det syns jeg også:) Og det er jo helt sant, det hun skriver, vi skal tilbake dit vi kom fra.

Maiken

30.des.2008 kl.17:43

Tenker på deg, vesla :)

Tine

31.des.2008 kl.05:12

Sitter her med tårer i øynene av å ha lest bloggen din.. Fikk meg en liten tankevekker etter å ha lest den.. Det er sant det du sier, alle tenker at dette kommer aldri til å skje deg eller noen andre i nærmiljøet ditt.. Men.. Det kan jo skje oss alle..Du er utrolig sterk og tøff som deler alle tankene, følelsene og smerten din. Tror ikke det er mange som hadde klart dette om de hadde vært i din situasjon, vet hvertfall at jeg selv ikke hadde klart dette..Du skriver og forklarer alt på en så utrolig bra måte!Jeg vet dette er bare ord, men ord hjelper utrolig mye når man er i en slik situasjon.. Det varmer hjerte, og man får en litt mer positiv innstilning..Jeg tror alle Norge's bloggere føler med deg, og tenker på deg i disse vonde tidene.Du får ha masse lykke til med transplantasjonen, dette SKAL du klare.. IKKE GI OPP! Uansett hva som skjer..! Jeg krysser fingrene for deg :)Sender masse varme tanker og klemmer!! :) :)-Tine-

Har vert i samme situasjon

31.des.2008 kl.09:49

Du har ingenting å frykte! Sjølv om eg skjønner at du er kjempe redd og skremt. Har ei mor som har transplantert eit hjerte. Eg var livredd over kva som kom til å skje, sjølv om eg visste at vi levte i 2007 (Januar) og at eg visste at alt kom til å gå bra. Eg var deppa heile dagen, måtte overnatte med naboane som eg ikkje likte så godt. Eg hadde også matteprøve menst ho var vekke. Blir litt sterkt for meg å skrive dette, men eg gjer det for at du skal få ein positiv tanke. Eg gjor matteprøva for mamma si skyld, fordi ho ville at eg skulle få ein god karakter. Eg fikk min første seksar i matte. No er ho i toppform, alt er bra og ho er storfornøgd med livet. Ho var kjempe glad for at ho fikk transplantert. Tenk om du ikkje fikk transplantert i det heile? Datra til naboen hadde den samme sjukdommen som du har, ho fikk aldri transplantert. Ho endte opp der du fryter at du skal ende. Men du har ingenting å frykte. Så eg synst du skal sjå på dei lyse sidene og tenke at du er kjempe heldig som får trasplantere! :D Du har mange venner, familie og blogglesere der ute i verden som støttar deg fullt ut! STÅ PÅ! Det verste du kan gjere er å gi opp. Du er i ein forferdelig situasjon, men tenk litt over om du ikkje fikk transplantert.Lykke til! Støtte har du overalt. Og du kjem så absolutt til å overleve! :D(Eg er anonymt for eg vil ikkje at heile verden skal få vete alt dette som eg skriver. Synest at det er kjempe bra at du tørr å skrive om situasjonen. Ein stor tankevekkar for mange!)

Elisabeth

31.des.2008 kl.12:50

Jeg synes det er tøft gjort at du skriver om alt det du har vært igjennom. Jeg skjønner at det er vanskelige tider for deg. Moren min fikk sykdommen kreft for et par år tilbake, og hun gikk også gjennom mye. Men nå er hun HELT frisk! Jeg krysser fingrene for at du også blir det, og så ønsker jeg deg lykke til videre i alt du skal igjennom! Husk: vi heier på deg!!

Mia Linea

31.des.2008 kl.13:32

Håper ALT ordner seg for deg ! Du virker så sterk . Håper du kommer deg igjenom dette .God bedring ! : ))

Frida

14.nov.2009 kl.01:15

Jeg skal treffe deg når du blir frisk, jeg skal ta med hele Harstad... Vi skal klemme deg, vi skal se verden med deg. Vi skal vise deg at du er frisk, du får leve. Du SKAL leve, Regine Stokke. Du er ett godt menneske, og de overlever. Gud holder øye med deg, han elsker deg og gjør alt han kan for å helbrede deg. Jeg skulle ønske jeg kunne gjøre det Gud kan, da skulle jeg hjulpet deg...

Skriv en ny kommentar

Regine

Regine

18, Kristiansund

Har fått diagnosen MDS/AML - her vil jeg beskrive hvordan det er å leve med/bli behandlet for det. Lurer du på noe? regine1000@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten