No one knows

Dere begynner vel å lure når jeg ikke skriver på så lenge. Jeg ville bare skrive at alt er bra med meg! Jeg har vært hjemme siden mandag nå. Det har vært godt. Krysser alt jeg har for at jeg får være hjemme helt til 5.januar. Jeg orker ikke nok en blodforgiftning, jeg vil holde meg frisk. Jeg har fått innkalling fra riksen nå. Da begynner man å føle at nå nærmer det seg virkelig. Jeg blir litt positiv når jeg leser brevene og brosjyrene fra riksen. Det står at man må ha meg seg ting man kan holde på med, slik som kortspill, ludo osv. Det gir meg et ørlite håp om at oppholdet blir greit, at det bare blir en slags kjedelig ventetid, selv om jeg innerst inne vet at det kommer til å bli skikkelig tøft.

Jeg er utrolig slapp og sliten for tiden. Jeg får værtfall høre at det er normalt, etter alt jeg har vært igjennom. Lurer på om dere vet hva jeg legger i ordet "slapp". Når jeg sier det så betyr det virkelig slapp altså. Jeg greier ikke smøre meg en brødskive engang før jeg må sette meg ned. Heldigvis er det ikke så ille hele tiden da.
De siste dagene har jeg gjort følgende; Vært til fysioterapaut, hatt hjemmeundervisning(hatt historieprøve), hatt besøk av venner, og så har jeg malt litt. Godt å gjøre litt "normale" ting, selv om alt langt i fra er normalt. Så mens alle andre var på julegalla, festa og hadde det gøy, så satt jeg hjemme å øve på historieprøve..

Blodverdiene mine synker(helt normalt), så vi fant ut i går at jeg må ha blod. Det er jo selvfølgelig ingen enkel sak her i byen. Jeg må ha bestrålt blod pga transplantasjonen, og det har de ikke her. Så de må bestille fra Trondheim. Blodet mitt skal komme med hurtigbåten faktisk. Men jeg får det ikke før i morra. Er litt bekymret for at det blir for lenge til, men satser på at det går bra.

I går leste jeg på internett at benmargstransplantasjon ikke hjelper mot MDS. Blir så irritert på både internett og meg selv. Jeg burde ikke lest noe om det, siden det er ikke relevant uansett. Alle legene sier jeg skal bli frisk. Jeg stoler mer på dem enn på internett.

31 kommentarer

Silje

20.des.2008 kl.13:12

så bra at du har fått lov å være hjemme en stund da:) sikkert mye bedre det ! du får ha en god jul :) god bedring !

Tore

20.des.2008 kl.15:10

åh, jeg synes fortsatt synd på deg og synes du takler alt dette utrolig bra. jeg synes du er så tøff når du enda klarer å skrive om alt dette styret som skjer rundt deg i bloggen. det gjør det til en av de beste bloggene jeg leser fast. jeg håper du slipper å ha det vondt så veldig mye mer, og at operasjonene og alt går på skinner! det er nok mange som støtter deg denne tiden. du får ha en kjempe koselig og fin jul :-) jeg bryr meg i hvert fall.

Nora Alexandra

20.des.2008 kl.15:37

Åh, så fint at du er hjemme. Og stol på legene, du blir nok frisk!
Klem

Gunn

20.des.2008 kl.17:20

Jeg føler med deg og følger med deg! Ønsker deg den beste jula og det beste nyåret du kan tenke deg.
Forøvrig er jeg vikar på hurtigbåten, i tilfelle du skal ut å reise (eller noe blir sendt som du trenger)!
Jeg har tipsa mange om bloggen din som er en av de sterkeste jeg leser fast. Du skriver også veldig godt - sikkert flink i norsk!
All the best fra meg til deg.

Silje

20.des.2008 kl.17:29

På internett står det så mye rart, og alle forskere, studenter og andre bedrevitere sier imot hverandre hele tiden. hør på legene du.

jeg kan ikke forestille meg hvordan det er å være i din situasjon. men jeg veit alt om det å være slapp på den måten du sier. jeg har ME. trallala. Har vært sengeliggende i måneder, måtte ha hjelp for å komme meg opp av senga, hjelp for å kunne gå, måtte ligge resten av dagen etter å ha gått igjennom stua. så forstår den. ikke sånn kjempekult. men bra nå da, mye bedre, sånn som du også kommer til å bli ;)

sandra

20.des.2008 kl.18:16

Så kjekt at du får være hjemme ei stund da ! Håper du nyter tiden din mens du er hjemme :)

TrinePernille

20.des.2008 kl.19:25

Jeg leser ganske mange blogger, men din er noe av det sterkeste jeg noen gang har lest. Tårene kom fort, men du virker som ei ufattelig positiv jente til å være i den situasjonen du er i. Håper du får være hjemme i jula. Håper også at det er greit at jeg linker til deg på min blogg?!

Stå på!! Du blir frisk før du vet ordet av det =) Gleder meg til å følge med videre på bloggen din.

God jul til deg og dine!
Juleklemmer

Gravide Nufsa

20.des.2008 kl.19:51

hei. du får ha kjempemye lykke til på riksen, og ønsker deg en fin jul med med famile og venner :D
klem

Susanna

20.des.2008 kl.21:18

som TrinePernille sier så leser jeg massevis av blogger hver daG, men din blogg er veldig følelseladdet og jeg er utrolig glad at du greier å oppdatere bloggen din, slik at vi som lever livet og klaget på livet får se at det er ikke alle som har det like bra som oss. Jeg er vel en av tusen som klager på mitt liv, feks i dag fikk jeg bil av foreldrene mine, jeg har ikke maset om det engang, takknemlig er jeg, men jeg ønsker meg fortsatt mye og klager på mitt liv! :) takk for at du er :D

Silje

20.des.2008 kl.22:30

Håper du får tilbringe jula hjemme da! :) Ønsker deg ei riktig god jul!
Masse juleklemmer:D

Jona

21.des.2008 kl.03:43

Hei. Du kjenner ikke meg, men jeg har fulgt med på bloggen din en stund nå. Du er en utrolig tapper, ung jente. Strek lesing dette her. Og så ung i tillegg.
Tårene sitter løst når men leser sånt. Du har vært igjennom mye. Og blir vel endel til i forbindelse med transplantasjonen. Jeg har selv eggstokk kreft, og hvert igjennom ltt av hvert og. Men ikke på langt nær som dere med leukemi må igjen. Jeg kjenner godt igjen det med "slapp".. Hehe, ikke akkurat samme slapphet som friske mennesker har. Men det går over når cellegiften kommer ut av kroppen igjen forhåpentligvis :)
Jeg håper du får en koselig og fin juletid sammen med familien din og vennene dine. Håper du holder deg så frisk som mulig. God jul til deg og dine :)

Klem fra en ukjent, Jona

Karianne

21.des.2008 kl.12:03

Hei! Jeg kom over bloggen din nå i dag, og jeg må si at jeg ble skikkelig fanget. Jeg har lest hvert innlegg nå, og jeg måtte felle et par tårer. Jeg synes du har et ufattelig stort mot, og med det motet du har så tror jeg du kommer til å bli helt frisk! Du fortjener det for du har virkelig opplevd mye nå. Håper du får en kjempefin jul! Klem

Camilla

21.des.2008 kl.17:39

Håper du får en fin jul for det om du er slapp :) Og at du har familien rundt deg er nokk bra. Er jo fint du får være hjemme og slappe av vertfall :) Good bedring. STOR juleklem <3

elliet

21.des.2008 kl.20:12

Hei Regine. Jeg har fulgt med på boggen din en god stund nå. Jeg tror jeg hadde aldri taklet det du går igjenom nå. Du er så utrolig tøff. Du skal vite at det er mange som heier på deg. Jeg hører stadig om folk som har begynt å lese bloggen din, og den gjør vist stort inntrykk. Håper du får en fin jul og at du snart kommer frisk tilbake til Kristiansund. :)

Marit Sofi

21.des.2008 kl.22:45

Jeg kjenner deg ikke, men det var virkelig sterkt å lese om historien din. håper virkelig du kommer deg gjennom det. Har lest om ei som hadde den samme sykdommen din, og jeg har forstått som at det er en veldig tøff sykdom. Men jeg syns du er kjempe tøff som skriver om det, slik at folk kan forståelse for hva du går gjennom. Lykke til videre. Stå på

Marianne Ringstad

22.des.2008 kl.14:20

Hei, søta! Fikk bloggadressa di av Kristina og Camilla. Rørende å lese hva du går igjennom, men tøff som du, er fixer du dette... Håper du føler deg ok og får en kjempekoselig jul hjemme. Tenker masse på deg, og skal hilse fra Kristina, Camilla og Katrine og ønske deg og familien en riktig god jul1 Jule klem fra Marianne

Freakleader

22.des.2008 kl.20:36

Hei, kjære deg..!

No har eg sitti og lest nøye igjennom denne bloggen. Om eg har tårer i augene? Oh yes.

Dette er heilt utrulig. At det går an, å påføre ein person så mykje bekymring, smerte, frustrasjon..?

Anyways, eg håper verkeleg at du blir frisk, og at transplantasjonen går fint (det gjer den sikkert, uansett. du har hatt for mykje uflaks til at dette går gale også.)

Ønsker at du får ei frisk og fin jul, og at du får eit år med bedring i gåve.. :)

cathrine W

22.des.2008 kl.22:46

Kom over bloggen din litt tidligere i kveld og har akkurat fått lest alt.Syntes du er tøff som deler alt dette med andre ukjente. for ikke å snakke om det ene bildet du la ut!!
Håper du får en fin jul og at du er frisk nok til å nyte den!!
skal fortsette å følge med deg videre på veien og håper at du blir frisk når denne beinmargstransplantasjoenen er unnagjort!
God jul og godt nyttår!

STINE SAKSEN

23.des.2008 kl.00:31

Hei! Jeg har nå lest
hele bloggen din og synes du er en utrolig tøff jente. Du er også modig som har delt dette med oss. Jeg håper det er greit for deg at jeg har anbefalt bloggen til andre!

Ønsker deg en riktig god jul, og selvfølgelig god bedring - og lykke til :-)

Mari

23.des.2008 kl.03:55

Hei Regine!
Har lest i bloggen din og sitter nu her med tårer i øynene, for jeg vet akkurat hva du går igjennom .. Jeg har også hatt AML!
Det er en knallhard kamp å kjempe med uendelige forandringer og smerter!!
Du er modig som vil dele dette med andre, det står det respekt av. Jeg tror det er viktig at vi som har eller har hatt denne sykdommen, forteller om den for leukemi er ukjent for mange!
Det er en lang vei å gå, men med små skritt går det forhåpentligvis fremover for deg også!
Jeg håper virkelig du blir frisk igjen, og at du har en fin jul med dine nærmeste. Ta vare på de beste minnene :)
Håper det nye året bringer deg bare det beste!!
You are a true fighter!

Masse god bedring!!

- Stor juleklem Mari

Cecilie

23.des.2008 kl.11:01

Hei! Jeg følger med på bloggen din, og må virkelig si at du er en tøff jente! Håper du får en riktig god jul sammen med familie og venner, og jeg ønsker deg alt godt for 2009. Det fortjener du! :-)

Katrine

23.des.2008 kl.11:50

Ønsker deg en riktig god jul og alt godt for 2009. You go girl!! Dette klarer du :o)Juleklem

Spears

23.des.2008 kl.13:13

God bedring, håper du blir frisk. God jul :)

Mariann

23.des.2008 kl.19:22

Ønsker deg en fin julehelg, og håper du får være hjemme. Du skal tro på det legene sier til deg, ikke det du leser på internett. Og sier legene at du blir frisk, så stol på dem.

Klem Mariann

Helinke

23.des.2008 kl.19:33

Håper du blir frisk snart igjen :)
Bare vær sterk og hold ut.. Alt i denne verden er prøvelser som man bare må gjennom..

Ida

23.des.2008 kl.19:38

Jeg leser mange blogger, men din blogg traff meg virkelig. Du virker som ei utrolig positiv og bra jente, håper du snart blir frisk og at du kan få være hjemme i jula. Ønsker deg alt godt, og en god jul! :-)

Jenny

23.des.2008 kl.20:15

God bedring og god jul !

Nalexandra

31.des.2008 kl.02:06

Ønsker deg lykke til.
ha et godt nytt pr. :D

god bedring.

Ine

31.des.2008 kl.14:31

Hei!
Jeg ble veldig rørt av bloggen din. Jeg har selv en muskelsykdom, har hjemmeundervisning. Kjenner igjen dette å gå glipp av sosiale ting. Har vært innlagt på sykehus mange ganger over lang tid, og jeg vet hvor tøft det er. Jeg har også blogget (på vg blogg) og det er en kjempefin måte å 'få ut' ting på. Du er heldig som slapp sykehus på julaften, jeg sendte de som måtte tilbringe julen der, mange tanker.
Ønsker deg masse lykke til:) Det er mye tøft du skal gjennom, men det her virker det som at du skal greie:) Godt nytt år, hilsen fra Ine

Ine

31.des.2008 kl.14:32

Hei!
Jeg ble veldig rørt av bloggen din. Jeg har selv en muskelsykdom, har hjemmeundervisning. Kjenner igjen dette å gå glipp av sosiale ting. Har vært innlagt på sykehus mange ganger over lang tid, og jeg vet hvor tøft det er. Jeg har også blogget (på vg blogg) og det er en kjempefin måte å 'få ut' ting på. Du er heldig som slapp sykehus på julaften, jeg sendte de som måtte tilbringe julen der, mange tanker.
Ønsker deg masse lykke til:) Det er mye tøft du skal gjennom, men det her virker det som at du skal greie:) Godt nytt år, hilsen fra Ine

Marie

05.jan.2009 kl.15:59

Hei! Jeg er fast leser av bloggen din, greier ikke la være! Det er virkelig sterkt å lese den! Og jeg beundrer deg for din pågangsvilje og ditt mot! Dette klarer du (: Stol å legene, det er de som vet best! Stor klem

Skriv en ny kommentar

Regine

Regine

18, Kristiansund

Har fått diagnosen MDS/AML - her vil jeg beskrive hvordan det er å leve med/bli behandlet for det. Lurer du på noe? regine1000@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits
Blogglisten