Cellegift igjen..

Idag fikk jeg vite at jeg må på ny kur.. Jeg visste jo egentlig at jeg fikk høre det. Likevel er det jo ikke kjekt å få en sånn beskjed. Kuren blir heldigvis mildere. Det er ikke meininga at jeg skal bli så syk, men de veit jo aldri. Må starte opp i morra eller på lørdag.
Spørsmålet er da; Får jeg være hjemme i jula?


Når jeg blir frisk skal jeg glise såå mye:

metallica iron maiden 101

56 kommentarer

Karoline

12.des.2008 kl.00:43

Jeg krysser fingrene for deg! Og jeg håper av hele mitt hjerte at du får være hjemme i julen.

kristin

12.des.2008 kl.07:55

åh, jeg håper du får være hjemme i jula !

julie

12.des.2008 kl.09:09

Uff, jeg håper virkelig at du blir bedre og får vært hjemme i jula!

Tonje Holm

12.des.2008 kl.09:12

Lykke til :) Krysser fingrene for deg!

marte

12.des.2008 kl.10:08

håper jeg rekker å besøke deg for du drar !

Toyni

12.des.2008 kl.10:32

Håper for din skyld at du får være hjemme i jula jeg :)

idaahh

12.des.2008 kl.11:20

jeg har lest store deler av det du har skrevet på bloggen din! trist å høre at det skal være sånn.. ønsker deg lykke til videre! du virker som en positiv person, dette klarer du! hvertfall, LYKKE TIL !

ceciliek.

12.des.2008 kl.11:23

Fy søren du er ei tøff dame. Håper du får være hjemme i jula, og gleder meg til å se deg gliiiise når du blir frisk! Stå på!!!

leva

12.des.2008 kl.12:27

Nok en

gang, jeg krysser alt jeg har! Jeg fikk cellegift i går og det gikk faktisk bra, bedre enn de forrige. Jeg slapp å kaste opp, men fryser og er uggen, men det skal gå. Ei venninne som var gjennom det samme sa ay jeg skulle se på cellegift som livets vann - den dreper det som prøver å ta livet av oss! Håper inderlig du får ei god og koslig jul hjemme! Klem fra meg

Nora Alexa

12.des.2008 kl.13:59

Lykke til. Du er sterkere enn de fleste! Tenk så sterk og selvstendig du blir når du blir frisk. Du kommer til å nyte livet mye mer enn andre!

Cindy

12.des.2008 kl.15:47

Masse varme tanker til deg. Du er ei utrolig tøff jente, som deler hverdagen din med oss. Jeg krysser fingre og tær for deg.

Tore

12.des.2008 kl.19:51

god bedring! håper du blir frisk så fort som mulig. du er veldig sterk som klarer å gå gjennom dette :-) jeg beundrer deg for det. hold ut og jeg håper du får feira jula hjemme i år også.

ingen

12.des.2008 kl.22:51

tenkte jeg bare skulle si at.. Du er rett og slett utrolig inspirerende!

Lene

12.des.2008 kl.23:05

Eg må berre si det at du er virkelig ei tøff jente, og så sterk.Eg sitter her med tårer i øynene...Det er virkelig beundringsverdig at du deler dine følelser her med oss. Stå på...

marte

12.des.2008 kl.23:28

off, at du måtte dra til trondheim igjen, når jeg gleda meg sånn til å møte deg ! håper du kommer hjem tl jul hvertfall. håper jeg ser deg snart :)glad i deg !

Mariann

13.des.2008 kl.00:09

Takk for at du deler tanker og følelser med andre, du gir mye. En tøff jente. Lykke til..

Celly

13.des.2008 kl.00:33

Har nå lest gjennom hele bloggen din - du er utrolig flink til å sette ord på ting - jeg sitter her med en stor klump i magen og tårer i øynene...Du er en sinnsyk tøff jente - ingen fortjener å gå gjennom det du går gjennom nå, vaffal ikke i så ung alder(ikke misforstå - ikke eldre heller...)Jeg kan jo umulig si at jeg vet hvordan du har det - men det jeg kan si er STÅ PÅ - tro kan flytte fjell!!! Vær optimistisk - tro at du kommer deg gjennom dette!Du er ung, og sterk!!!Jeg skal følge med på bloggen din - og gleder meg til den dagen du blir friskmeldt!Stor hilsen fra Kristine Celeste

Anita

13.des.2008 kl.01:09

Hei hei! Jeg har lest gjennom bloggen din. Jeg må bare si at du er utrolig reflektert og flink til å skrive-sette ord på ting! Jeg beundrer deg virkelig. Du er utrolig modig og tøff. Jeg kommer til å fortsette å lese bloggen din,satt med frysninger gjennom hele bloggen. Lykke til videre!!! Håper du får kommet hjem til jul,skal krysse alt jeg har for deg. Hilsen Anita:)

carina

13.des.2008 kl.09:20

Hei! Jeg fant bloggen din gjennom innlegget på Thessa son blogg, og jeg vil bare si at jeg syns du ser ut og virker som en utrolig flott jente med et vanvittig pågangsmot. Du skriver veldig bra, og det er veldig interessant å kunne følge ferden din gjennom det du nå opplever. Ønsker deg alt godt på veien. Stå på!!!

Maiken Ohr

13.des.2008 kl.11:47

Du er tøff, Regine. Sinnsykt tøff. Jeg beundrer pågangsmotet ditt. Var ikke like tøff på barneskolen :P Når du gjemte deg bak meg (som sikkert ikke var over en meter høy) når ting ble litt skummelt. Og jeg har faktisk enda en snømann du og Marte Steffensen laget til meg på juleverksted. Håper dere to er flinkere til å lage snømann den dag i dag :P For et symetrisk ansikt hadde dere ikke hørt om. hehe.. Men, du var et snilt fadderbarn - det skal du ha :) Du må si ifra om du ønsker litt besøk om du er i Trondheim da. Jeg er jo ikke langt unna :) 92450896

Ingrid

13.des.2008 kl.12:12

Jeg henger med og krysser alle fingrer og tær for deg. Ønsker deg lykke til, og håper du får ha jula hjemme. Klem :)

Regine

13.des.2008 kl.12:25

Hei,eg beundrer deg for ditt pågangsmot og din positive innstilling, Regine. eg håper du får vært heime på julafta med familien din. fint bilde av deg, nydelig jente.

Stjerne

13.des.2008 kl.13:56

Du er ei virkelig tøff jente! Du vet å sette ord på ting og det beundrer jeg deg for. Denne kampen skal du klare, med ditt ekstreme mot og innstilling er jeg sikker på at du klarer det også! :) Stå på videre! Håper du får en fin jul og at du kan være hjemme hos de du er glad i.

Regine

13.des.2008 kl.16:56

Maiken: Haha, var nok ikke like tøff på barneskolen nei;p Skal hjemme igjen på mandag, så det går vel bra å stikke innom i helga hvis du vil det, bare du ikke er forkjøla.

anne marie

13.des.2008 kl.20:35

Hei Regine!!!Veldig koselig at du la inn kommentar på bloggen vår... Jeg la merke til deg på Riksen... du såg så utrolig sterk og flott ut!!!! Jeg beundret holdningen du hadde!!!!! Jeg vet hvor lett det er å se alt annet enn sterk og flott ut på et sykehus.... jeg lurte litt på hvem dere var og om dere kom til å bli.... Visste du hvem vi var når du såg oss på Riksen? Det har vært godt for meg å treffe andre mens vi har vært her borte.... og da ser jeg etter noen å ta kontakt med.... Har pratet mye med foreldrene til ei jente på din alder som er inne nå.....Jeg har lest bloggen din nå og du har jammen klart deg gjennom utrolig mye!!! Det er heftig å gå gjennom så mye drit på så kort tid... synes du er utrolig god til å sette ord på det du opplever og tøff som tør å dele det!!!! Supert!!!!Vi er jo litt eldre enn deg... og SK har hatt en mildere

forbehandling til transplantasjonen enn du sikkert skal ha... (såkalt mini-allogen) men hvis du har lyst så må du bare skrive mail til oss (står mailadresse på bloggen)... Kommer uansett til å gå inn her og følge deg videre....Ønsker deg masse lykke til!!!!! Varme klemmer fra anne marie

vero

13.des.2008 kl.21:24

Masse lykke til videre, og god bedring. Du virker veldig modig og sterk.

Charlotte

13.des.2008 kl.21:47

Masse god bedring Regine:) Jeg er sykepleier og har sett mange pasienter (+en venninne) som har blitt helt friske etter denne sykdommen! Dette skal du klare!!! Sender med et dikt til deg som jeg synes er så fint.

Å VÆRE STERK

Å være sterk er ikkeå aldri falle

å alltid vite

å alltid kunne

Å være sterk er ikke

å alltid orke le

å hoppe høyest

eller ville mest

Å være sterk er ikke

å løfte tyngst

å komme lengst

eller alltid lykkes

Å være sterk er

å se livet som det er!

å akseptere dets kraft

å ta del i det.

Å falle til bunnen

slå seg hardt,

og komme igjen.

Å være sterk er

å våge å håpe

når ens tro er som svakest.

Å være sterk er

å våge se et lys i mørket

og å alltid kjempe

for å nå dit...Stor klem fra Charlotte

sina

14.des.2008 kl.00:23

Sitter her med tårer i øynene. Håper så inderlig at du blir fort frisk igjen!Stå på! Håper du får en fin jul hjemme :)

Linda

14.des.2008 kl.01:31

Hei Regine! Jeg oppdaget bloggen din i dag, og har lest alle innleggene din nå. Jeg må bare få si at jeg beundrer deg enormt mye, og det at du deler av hverdagen din med alle som vil høre, er utrolig tøft gjort! Jeg er sikker på at du har styrke til å komme deg gjennom dette! Du må tro på at det skal gå, og ikke gi opp, uansett hva alle verdens leger og eksperter skulle komme til å si!Jeg spør meg selv, finnes det noen mening i at noe sånt skjer med en ung og vakker jente som deg? Du skulle ha sluppet å oppleve dette! Men, kanskje finnes det en mening i den større sammenheng? Du åpner i alle fall øynene til oss som er friske, og lar oss forstå hvor godt vi har det. Så, takk Regine! Du er en ukjent som jeg beundrer og ønsker alt godt!

Varme tanker fra Linda.

susikju

14.des.2008 kl.13:26

nå har jeg lest bloggen så mange gang, men aldri kommentert. jeg har aldri vist hva jeg skulle skrive, det vet jeg fortsatt ikke. for jeg kan ikke forestille meg hvor hardt og skummelt det må være for deg å gå igjennom dette. men jeg har tenkt på deg så ufattelig mange ganger siden jeg fikk høre om sykdommen. men etter å ha lest det du skriver har jeg fått et nytt syn på livet, men jeg klarer ikke helt nyte det når jeg vet at du fortsatt må gå igjennom det du gjør nå. men når du blir frisk, kan vi nok en gang legge en idiotsikker planfor å få oss en snikfyll bak foreldres rygg ;)

Regine

14.des.2008 kl.14:07

susikju: Setter stor pris på at du har tenkt på meg! Så bra at du har fått et nytt syn

på livet, prøv og nyt det så godt du kan;) Snikfyll skal bli når tiden er inne!

Else

14.des.2008 kl.22:14

Kjære Regine!Tenker på deg. Utrolig hvor meget du må tåle. Håper du får kose deghjemme i jula! tvi-tvi.

synve

14.des.2008 kl.23:36

Kjære deg. Kom inn på bloggen din etter å ha lest innleggene dine på sk og am´s blogg, har fulgt den en god stund selv om jeg ikke kjenner dem.Så hva skal jeg si, det er så surrealistisk det du går igjennom. Vi har det jo stort sett så bra i Norge, og når man er ung er man jo ofte ekstra ubekymret og glad, så kontrasten til det helvete du plutselig ble kastet uti for noen måneder siden blir så helt enorm. Du viser utrolig modenhet som i det hele tatt klarer å forholde deg til dette på en fornuftig måte.Det er jo oppi alt en velsignelse vi har et helsevesen som har behandlingsmetoder, og når du er på riksen vet jeg du behandles av leger helt i verdensklassen. Bare behandlingen ikke måtte være så grusom tøff og at den kunne komme med 100% garanti.Du er jo som andre sier så imponerende og sterk, men må være tungt å være så voldsomt sterk hele tiden. Unner deg så indelig å komme tilbake til normale, avslappende og gode dager (bare med enda mer glede inni deg enn tidligere). Skal be for deg.

Lene K.

14.des.2008 kl.23:57

Håper du får være hjemme i julen. Kan på ingen måte si at jeg føler med deg, for jeg har ingen peiling hvordan det føles å ha det slik du har det. Håper du går inn i et lyst møte med 2009 og som sagt får være hjemme sammen med familien å feire jul. Og håper virkelig på mitt sterkeste at du noen gang blir frisk. Ikke bare deg, men at alle som lider med kreft blir frisk, selvom det er liten sjans for at alle skal bli friske. Du får prøve å kose deg i jula og nyttåret og kjempe mot og overvinne denne fæle sykdommen.

Emma

15.des.2008 kl.08:43

Stå på sier jeg bare<3Du er en utrolig sterk person, og vi er mange som tenker på deg :)!

Paal.

15.des.2008 kl.09:00

Hei Regine!Nå sitter jeg på jobb, en 33 år gammel ettbarnsfar, og har akkurat tørket tårene - etter å ha lest alle innleggene dine.

Jeg syntes du fremviser stor styrke, både psykisk og fysisk som takler dette på den måten du gjør.

Jeg er imponert, lei meg på dine vegne, redd, glad, bekymret og positiv på en gang.

Jeg håper virkelig det går bra med deg, og at du får et flott liv etter transplantasjonen! Jeg vet lite om sykdommen din, ikke mer enn du har skrevet, men håper jeg har skjønt det riktig når prognosene etter transplantasjon er ganske gode.

Norge trenger mennesker som deg, mennesker som står opp og frem og kjemper med nebb og klør for det livet de så gjerne vil ha tilbake.

Mennesker som tør å si det akkurat sånn det er: Jævlig! Jeg er stolt av å ha slike medmennesker. Lykke til! Klem :-)

Sol Kaspara

15.des.2008 kl.11:20

Nå har jeg lest hele bloggen din og den var veldig fin og fikk meg til både å gråte og å tenke..Håper du blir frisk og at alt kommer til å bli bra igjen. Du virker som en utrolig tøff og sterk jente og jeg må si at jeg beundrer deg. Krysser fingrene for at du kan være hjemme i jula, lykke til med alt! Skal fortsette å følge med her på hvordan det går med deg:)

angelheart

15.des.2008 kl.11:44

vil bare sende deg noen sterke og oppmuntrende tanker til deg.Og håper du får en flott jul med masse smil;)Du er ei tøff jente, og er takknemlig for at du deler historien din med oss.Alle trenger vi noe som kan vekke oss innimellom....God jul!!Klem angelheart

Karoline

15.des.2008 kl.13:57

Håper du får bli hjemme i julen! Men det ordner seg nok det, for du virker som en sterk jente!

..

15.des.2008 kl.14:43

Hei! Kom tilfeldigvis over bloggen din, her jeg sitter på jobben. Ville bare sende deg noen gode tanker og et ønske om at du blir frisk. Jeg har en kompis som fikk kreft, nærmere bestemt en sjelden type kreft som heter sarkomer. Han hadde en livsvilje og en mentalitet som hjalp både han og oss rundt til å ha godt mot hele tiden. Han tapte dessverre kampen, men kanskje du finner noen oppmuntrende ord i bloggen hans her http://fredrikstave.blogspot.com/

Giddy

15.des.2008 kl.17:34

Krysser fingrene for deg og håper virkelig at du får være hjemme i jula!

kristinefargerik

15.des.2008 kl.22:38

nå har jeg lest hele bloggen din, søte kjære deg hvor jeg håper du blir frisk <3håper du får feire jul hjemme og at du får den best julen du kan tenke deg!

Helle

15.des.2008 kl.23:58

Fikk anbefalt bloggen din og jeg må virkelig si at du er en beundringsverdig person.. Sender noen varme tanker og håper at du skal få tilbringe jula hjemme.

Kamilla

16.des.2008 kl.02:17

Fantastisk skrevet. Du viser en enorm styrke! Jeg ønsker deg en riktig god jul. Mine juletanker går til deg. Stå på!

nathalie

16.des.2008 kl.11:54

For en styrke du har! Håper du får være hjemme i julen, og ønsker deg en god jul.

stinea

16.des.2008 kl.12:51

alt kommer til å bli bra, så lenge du fortsetter å smile :]]

Hege

16.des.2008 kl.20:14

For en gripende blogg du har! Ønsker deg all mulig hell og lykke i framtiden! Vet hvordan det er å ha familiemedlemmer med alvorlig sykdom.. Klem

linn

17.des.2008 kl.02:02

flinking!

Catta

17.des.2008 kl.13:19

Du må være et av de modigste menneskene jeg har hørt om! God bedring! Håper du får være hjemme i jula!

Hanne Ulfsnes

17.des.2008 kl.18:34

Når jeg leser bloggen din skammer jeg meg virkelig over det jeg syter over. Mine tannproblemer er jo ingenting. Håper så inderlig du får være hjemme i jula. Du er utrolig modig og sterk, det skal du vite!

Karikari

18.des.2008 kl.01:16

Det var tøft å lese det du har skrevet i denne bloggen. Men du kommer deg gjennom dette, ha trua! Håper også du får lov til å feire jul hjemme. Det skal vel mye til for at du ikke får det? Ønsker deg uansett en god jul, og masse god bedring. Stå på!

Maren

18.des.2008 kl.15:00

Håper du finner lyspunkter hvor du kan glise nesten like bredt under sykdomsperioden. Du er ei sterk jente. Stå på! (:

Kristina N

19.des.2008 kl.18:05

Håper du får være hjemme i jula, og da må du glise like bredt som på bildet Regine! Husk, det i i motbakker det går oppover :)

Ina

23.des.2008 kl.00:34

God bedring!! Håper virkelig du får tilbragt julen hjemme. Stå på og vær sterk!:)

Aina

21.jan.2009 kl.10:09

Hei har lest på bloggen din:/ Syntes du er tøff:) Håper alt fikser seg for deg;) Krysser fingra for deg;) Klem:D

Marty

14.okt.2010 kl.16:35

spoiler du ble aldri frisk

Skriv en ny kommentar

Regine

Regine

19, Kristiansund

Har fått diagnosen MDS/AML - her vil jeg beskrive hvordan det er å leve med/bli behandlet for det. Lurer du på noe? regine1000@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten