Bomtur

Vi dro altså til Oslo som planlagt. Det første jeg måtte gjøre da jeg møtte opp på sykehuset var å ta blodprøver og en benmargsprøve. Ikke i narkose denne gangen heller, men jeg grudde meg ikke like mye som sist. Legen ga meg noen tabletter å slappe av på. Lurer virkelig på hvilke tabletter det var, i og med at jeg fikk latterkrampe av de. Jeg hadde da ingen grunn til å le. Slike tabletter vil jeg ha fler av.
Benmargsprøven ble tatt i brystbenet denne gangen. Det gjorde vondt, men det var absolutt bedre enn sist gang. Alt ble mye bedre når legen var hyggelig også.
Etterpå snakket vi litt med sykepleierne på avdelingen. Jeg skulle få se et isolat. Det så faktisk ganske bra ut(altså, til å være et rom på sykehuset). Rommet var stort nok, hadde dvd, tv, og stort bad. Det var til og med mulig å gå ut i frisk luft. Det er dog ikke noe kjekt å vite at der skal jeg være i opptil 6 uker.

Senere på dagen skulle vi snakke med gynekolog. Det ble ikke et hyggelig møte. Jeg fikk den uventete beskjeden om at jeg var steril. Måten hun sa det på var ikke hyggelig heller. "Her er det ikke noe håp". Det viste seg at de visste fra sist gang jeg var der at jeg allerede var steril! Man begynner å lure på hva de holder på med. De har dratt meg helt ned til Oslo uten grunn. De visste jo tydeligvis fra før av at jeg var steril. Jeg ble kraftig irritert, ikke minst frustrert. Jeg var ikke forberedt på å få høre at jeg var steril. Jeg hadde gått rundt og trodd at jeg hadde muligheter for å ta ut eggstokken. Tenk at de gjorde den feilen. Dessuten tok jeg jo en benmargsprøve som jeg ikke trengte. Årsaken til Osloturen var tydeligvis bare for å ta operasjonen. Ikke noe annet skulle gjøres. Jaja, vi fikk da værtfall vite at benmargsprøven var i orden...

Jeg har grått mye. Jeg er så lei, så frustrert over alt sammen. Det er så utrolig tøft å oppleve nederlag på nederlag. Når skal alt dette ta slutt? Det jeg synes er verst er at det verste står igjen. Transplantasjonen. Jeg gruer meg sånn. Hvilke plager kommer jeg til å få? Jeg forestiller meg smertene jeg må igjennom. Jeg er redd. Det er planlagt at jeg skal innlegges i Oslo den 5. Januar. Ventetiden er lang og jævlig. Jeg er for tiden hjemme, og videre plan vet jeg ingenting om.

48 kommentarer

Chalten

09.des.2008 kl.12:29

Utrolig urettferdig at noen får så mye motgang!

leva

09.des.2008 kl.12:29

Uff, Regine - dette gjør vondt langt inn i sjela mi. Når skal legene begynne å forstå at de må være ærlige mot pasienter fullt ut - MED EN GANG DE VET NOE! Når du skjønner at de har "spart" deg for opplysninger om deg selv og så plutselig plumper det ut, så mister iallefall tilliten for godt! En blir ikke sterkere av å gå og vente og ikke alltid vet hva en skal vente på. Det synes jeg er det verste med denne kreftbehandlingen - ventingen og så lite svar! Nå håper jeg inderlig du holder deg frisk, får ei god jul og at du får transplantasjonen - fort! Klem og klem fra Leva

Camilla

09.des.2008 kl.13:39

Jeg har lest hele bloggen din nå, og håper for din del at du kommer til å bli helt frisk etter transplantasjonen. Det er ingen som fortjener noe slikt, og heller ikke dette med legene i Oslo..God bedring, dette kommer til å gå bra :)

Silje Sund

09.des.2008 kl.13:47

Får tårer i øynene jeg nå Reggi.. Utrolig dårlig gjort av legene og ikke fortelle deg sannheten med en eneste gang. Du er så utrolig sterk, alt skal gå bra. Da skal vi ta oss tur på byen, ute å spise og bare kose oss:) Gleder meg. Stor klem fra meg

marthe

09.des.2008 kl.14:03

jeg blir så rørt av å lese bloggen din. du er så sterk. du må stå på, så ordner dette seg!

kristin

09.des.2008 kl.14:08

åh, så teit av legene å ikke fortelle deg det med en gang de visste det :oJeg har nettopp begynt å lese bloggen din, og det er så sterkt. Du er tøff som tør å dele dette, du hører det sikkert hele tiden, men stå på. jeg heier på deg :)

Silje Silje

09.des.2008 kl.14:14

det er så vondt å lese, ufattelig trasig at det er sånn. sender deg masssse gode ønsker og en STOR klem.

Stine

09.des.2008 kl.15:01

Jeg så bloggen din da en annen skreiv om den og linket til deg.. Har nå begynt å lese den daglig.. Det er sterkt, får frysninger når jeg leser.. Kan ikke tenke meg noe så fælt.. Stå på vesla! Du må ikke miste håpet, jeg heier jo på deg =)Kos!!

Anonym

09.des.2008 kl.15:14

Legene sier ikke ting til det med vilje, alt er planlagt - tro meg. Du behandles av noen av de beste i verden. Husk at livet ditt blir ikke ødelagt fordi du er steril! God bedring!

Regine

09.des.2008 kl.15:55

Det var ikke det at legene ikke fortalte det. Det skjedde en misforståelse. Jeg hadde ikke trengt og dratt til Oslo i det hele tatt hvis gynekologen hadde sagt til legene på avdelingen for blodsykdommer at jeg var steril, for legene der trodde jo ikke jeg var det. Det var gynekologene som gjorde en feil og ikke så på papirene før nå.

Ingrid

09.des.2008 kl.17:32

Så utrolig leit at du må ha det sånn. Skjønner fustrasjonen, men det motet og den styrken du viser er helt utrolig sterkt. Masse god bedring!

Silje

09.des.2008 kl.17:42

Huff, det er dårlig gjort at gynekologen ikke satte seg inn i din situasjon før det her. Skjønner godt at du er lei deg for at du er steril. Det kan umulig være noe koselig å få høre. Men det finnes alltid andre muligheter! Men alt ser ut til å gå bedre nå. Benmargsprøven var jo bra:) Håper at ting begynner å gå mot det positive nå, fordi du har virkelig vært igjennom nok.God bedring!

Desirée

09.des.2008 kl.18:15

Hei! Jeg får så vondt av å lese om deg, og selv om jeg ikke kjenner deg, kjenner jeg at jeg bryr meg ordentlig! Kan ikke en gang forestille meg hvordan du har det, men vil bare si at jeg heier på deg, og jeg har en god følelse av at alt kommer til å gå bra! Du virker så sterk og full av pågangsmot:) Synd å høre at du er steril, men heldigvis i våre dager betyr ikke det at du ikke kan oppleve det å bli mor på lik linje med andre! Stå på og vær sterk, og vit at alle rundt deg, både kjente og ukjente heier på deg! Lykke til og god bedring :)

Tirsdagsklemmer:D

kviteberg

09.des.2008 kl.18:23

Du virke som ei utrulig sterk jente! Det her greie du å komme deg igjenna :) God bedring!

Mia

09.des.2008 kl.18:36

stå på! jeg vet du vil komme deg gjennom dette! :)god bedring :)

Silje

09.des.2008 kl.19:43

Hei. Jeg "fant" bloggen din først i dag, og jeg må si at den har grepet meg veldig. Håper operasjonen blir vellykket og at du får ei fin jul.God bedring fra meg til deg :)

Agnethe

09.des.2008 kl.20:18

Utroligt vondt å lese om dette.. Stå på, og du kommer til å komme deg gjennom dette!Masse masse lykke til <3

Thessa

09.des.2008 kl.22:26

Utrolig trist at det ble en bomtur i tillegg til at du fikk den triste beskjeden. Jeg synes du er helt fantastisk modig som deler sykdommen din på denne måten. Vi er mange her som heier på deg, og som skal følge deg på veien mot å bli frisk igjen!

En ukjent Ida

10.des.2008 kl.00:38

Må virkelig si at du har et utrolig pågangsmot og at du er veldig flink til å sette ord på tankene dine. Ønsker deg alt godt og at du går mot en bedre tid fremover. Bit tennene sammen og stå på, dette klarer du.

Juliea

10.des.2008 kl.04:50

Det skal visst ikke være lett for deg, Regine- men dette skal ordne seg!Jeg kan ikke forestille meg hvor lang og grusom ventetiden er for deg, forhåpentligvis går den fortere enn du forventer!Stå på videre, du skal komme deg gjennom dette!

Melina Rismoen

10.des.2008 kl.11:24

Jeg må si at du er en kjempe sterk jente! Selv om je ikke kjenner deg blir je veldig rørt, du forteller på en helt utrolig måte hvordan du opplever dette med å ha den diagnosen. Stå på videre! Masse lykke til videre! Melina

Silje

10.des.2008 kl.11:40

Leser bloggen din hele tiden, du er utrolig sterk. Men husk at det er mange andre muligheter til å få barn selv om det ikke er ditt eget, stå på, selv om dette sikkert kom som et stort sjokk og det er utrolig trist! Bare ikke mist det gode motet du har, det er mange som ser opp til deg og beundrer deg for det:) Lykke til videre! Og ikke gi opp, dette klarer du<3 Stor klem

10.des.2008 kl.12:41

hei, jeg vet ikke om du er kristen eller tror på Gud og Jesus, men jeg skriver det allikevel, jeg ber for deg og selv om jeg ikke kjenner deg så virker du som en koselig og tøff jente. Du skal bli frisk=)

Therese

10.des.2008 kl.16:04

så trist å høre :'( utrolig dumt av gynekologene at de ikke skjekka ut, idioter!

Anna

10.des.2008 kl.16:24

Har lest hele bloggen din nå, og ble sittende igjen med en skikkelig tankevekker.For det første er du utrolig sterk og modig som tør å blogge om dette. Jeg har selv opplevd kreft flere ganger i nær familie, og fått kjenne på kroppen hvor mismodig det av og til føles å være i helsesystemet med forskjellige beskjeder og mange steg bakover før det blir ett eneste ett frem. Dette er første gangen jeg hører om noen på min alder som har det, og jeg kan selvfølgelig ikke nærme meg den følelsen det er å ha en alvorlig sykdom. Men du får bare kjempe videre, og når du blir frisk blir alt sammen verdt det! Sender deg masse positive tanker og ønsker deg masse lykke til videre!!

10.des.2008 kl.19:59

Du er utrolig tøff som deler dette. Jeg har tårer i øynene hver gang jeg leser bloggen din, og jeg kan ikke på noen måte forestille meg hva du gjennomgår.Lykke til videre!

Karoline

11.des.2008 kl.00:22

Dette var skikkelig trist Regine! Absolutt ikke noe du trengte akkurat nå. Jælva dustehuer som ikke kan si fra før da ! Vi får dem sparka ^^Bare tenk positive tanker hele veien, dette vil gå bra til slutt, og når det gjør det så inviterer jeg og Eli deg med på forsinket julebord for 3 :)PS. da med sånne latterpiller da ;) Vi tenker på deg hver dag, og heier på deg her hjemme!

flaskebunn

11.des.2008 kl.07:56

uff så synd med en bomtur til oslo.. beinmargsprøver er noe jeg kan lite om, men har sett det på akkutten elelr ette eller annet slik tv program engang og det så forferdelig ut.. uff oghuff.. synes veldig synd på deg for alt detta, selv om det ikke hjelper deg noe.. kraysser fingra for at du holder deg frisk og rask i jula og at alt går bra etter nyttår..

jane2u2

11.des.2008 kl.10:48

Kjenner deg ikke..men føler akkurat nå at jeg kjenner deg likevel! Veit, at uansett hvor svart ting kan se ut til å være...har jeg på følelsen at du fixer dette! Det er ikke din tur enda, og all den kunnskapen du får ut av dette er der mange som trenger! Det der med å være steril er bare en liten nedtur akkurat nå, i fremtiden kommer du at være omringet av masse barn! Barn som trenger din styrke, dine tanker og dine følelser! Stå på, om det er engang at du ikke orker å kjempe for deg selv, så kjemp for alle andre som vil trenge deg når du har kommet deg ut av dette:) Jeg heier på du!Klem fra meg:)

Kristina

11.des.2008 kl.12:01

Urettferdig! Jeg heier på deg, dette klare du!Stor klem

Anita

11.des.2008 kl.16:18

Hei Regine ! Jeg synes

du er ei flott jente som fortjener å leve som alle andre. Jeg har allikevel tro på at du vil klare deg godt

både nå og i fremtiden. Det er ubeskrivelig tøft det du gjennomgår og vi andre kan og vil nok ikke kunne sette oss helt og fullt i din situasjon. Synes du er knall flink til å beskrive dine opplevelser. Jeg tror nok det hjelper deg litt å sette ord på ting, både i forhold til de positive opplevelsene og ikke minst de negative. Du er stadig i tankene våre og vi vet nesten ikke

hvor heldige vi er som er friske,

det tar vi for gitt ! Kjemp videre for det er verdt det ! Stor klem Helge og Anita

Nina

11.des.2008 kl.19:19

Utrolig fint at sånne blogger eksisterer, de viser litt mer av virkeligheten enn all verdens moteblogger. Tøft at du tør å blogge om det :) Jeg legger deg til som venn jeg, håper det går greit :)

May-Britt M / Take me higher

11.des.2008 kl.22:55

Ønsker deg lykke til videre. Å en god jul :)!

marthe

12.des.2008 kl.20:21

Kjempefint at du blogger om det du går igjennom slik at andre kan lese & lære om det.Dette klarer du, vær sterk og aldri gi opp. :)Klem fra Marthe

-Tonje Selín

13.des.2008 kl.22:21

hei Regine..Jeg må si at jeg heier på deg av hele mitt hjerte, er innom så å si hver dag for å lese om det har skjedd noe nytt med deg. Kjente jeg ble irritert på dine vegne med tanke på denne misforståelsen, og også med tanke på at osloturen ble en bomtur som sikkert tok masse krefter fra deg. Håper virkelig at alt ordner seg for deg.-Hvis det er ok for deg, legger jeg deg til som venn: )God bedring, Regine: )

ingrid

17.des.2008 kl.01:27

Hei, jeg kom innom bloggen din i kveld..leste alt nå. Inntrykket jeg sitter igjen med er at du er ei utrolig sterk og tøff jente!! Og at du virker som en helt herlig person..som ikke lar seg knekke så lett. Jeg krysser fingrene for deg, ønsker deg kun det beste. Masse lykke til! Gi aldri opp, dette skal gå bra :)

Martine

18.des.2008 kl.16:00

Vi andre her klager når vi tror vi har motgang, når skolen er lei, jobben kjedelig eller vi ikke har noe å ha på oss om morgenen! Vi aner jo virkelig ikke hva motgang er..Jeg får tårer i øynene når jeg leser bloggen din - du er så utrolig sterk og tøff! Vi heier på deg alle sammen!

Maiken (venn med elise)

18.des.2008 kl.20:18

jeg trur du kommer til å klare dette jeg. du er så sterk, tøff og beundringsverdig. kjenner deg ikke eller noe men du skal vite at jeg og mange andre tenker på deg ofte :)

Freakleader

22.des.2008 kl.20:29

Det må være ekkelt å få sånne beskjeder...

:( Men me er alle "glade i deg", og ønsker det beste for deg. Du klarer å bryte deg igjennom dette isblaket òg.

M a r e n<3

26.des.2008 kl.20:47

det gjorde vondt å lese at du ble steril :( utrolig synd :(har skrevet det før, men ønsker deg alt av lykke videre og håper det går mot lysere tider snart =)

M a r e n<3

26.des.2008 kl.20:47

det gjorde vondt å lese at du ble steril :( utrolig synd :(har skrevet det før, men ønsker deg alt av lykke videre og håper det går mot lysere tider snart =)

Lena

29.des.2008 kl.22:06

Når jeg leser det du skriver føler jeg meg så dum! Så dum som klager på ting som at man har litt vondt i ryggen eller at man har skadet seg litt på fingeren. Du har det jo så utrolig mye tøffere! Ser virkelig opp til deg! Du er så sterk!!

Mariann

29.des.2008 kl.23:07

hmm.. ritalin kanskje?For en stund siden var det noe spekulasjoner om at jeg hadde magekreft. Det viste seg at jeg ikke hadde det. Faktisk hadde jeg plan om å starte en blogg om det i tilfelle, med det ble det ikke noe av. Jeg synes du er utrolig tøff som gjør det her! Spessielt bildet etter du har mistet hår. Jeg synes du virker som en utrolig unik og spessiel (postivit ment) person, og virkelig tøff. Jeg ser virkelig opp til deg.

maria

05.jan.2009 kl.21:21

Hei :) Jeg synest du er sterk! Det må jeg bare si. Du holder deg oppreist, selvom det er tungt. Selv klarer jeg ikke å sette meg inn i en sånn situasjon. Det må være grusomt.. Appropo det med å ikke kunne få barn, så er det mange andre kjempefine muligheter som du kan velge. Adopsjon er fantastisk! Du hjelper et vanskligstilt barn samtidig som du får din egen unge <3 Jeg sjønner jo at dette ikke er helt det samme, men det er noe som er verdt å tenke på. Prøv å ikke se de negative sidene av ting, men heller de positive! Når jeg leser innleggene dine virker det som du er flink til dette, men ikke la deg knekke! Stå på videre, du er spessiell som klarer dette! Jeg vet du kan klare det, viss du bare vil. Lykke til videre :]

maria

05.jan.2009 kl.22:28

Hei :) Jeg synest du er sterk! Det må jeg bare si. Du holder deg oppreist, selvom det er tungt. Selv klarer jeg ikke å sette meg inn i en sånn situasjon. Det må være grusomt.. Appropo det med å ikke kunne få barn, så er det mange andre kjempefine muligheter som du kan velge. Adopsjon er fantastisk! Du hjelper et vanskligstilt barn samtidig som du får din egen unge <3 Jeg sjønner jo at dette ikke er helt det samme, men det er noe som er verdt å tenke på. Prøv å ikke se de negative sidene av ting, men heller de positive! Når jeg leser innleggene dine virker det som du er flink til dette, men ikke la deg knekke! Stå på videre, du er spessiell som klarer dette! Jeg vet du kan klare det, viss du bare vil. Lykke til videre :]

Malin

23.mai.2009 kl.22:44

Vil bare si at ingen fortjener å ha det sånn som deg:/Men jeg syns du er flink som har håpet oppe, for håp er det alltid! Uansett hvor langt nede man er. Jeg håper ting blir bedre med deg, og det vet jeg det kommer til å bli:) Stå på!

Kathrine

30.nov.2009 kl.23:03

Herrigud ! Jeg hadde aldri greid det ! DET GJØR VONDT LANGT INN I SJELA AV Å LESE ALT DU HAR GÅTT IGJENNOM ! Du fortjener å leve som alle andre ! Være like god som oss ! Lykke til videre får håpe du blir bedre ! Stå på og vis hvor sterk du er !

Martinee <3

04.des.2009 kl.22:03

Stå på dette er så modeig å tøft og dele med hele Norge, !

Bare stå på , så ordner det seg ! det er så rørende alt du skriver på bloggen din, YOU ARE STORNG !

REGINE for alltid :)

Stå på , store støtteklemmer fra meg !

Skriv en ny kommentar

Regine

Regine

18, Kristiansund

Har fått diagnosen MDS/AML - her vil jeg beskrive hvordan det er å leve med/bli behandlet for det. Lurer du på noe? regine1000@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten