Home sweet hell

Immunforsvaret mitt = 0. Helvete har begynt. Det startet i går. Jeg kjente det på kroppen. Nå begynner det tenkte jeg. Det tok en stund før infeksjonen virkelig slo til. Det skjedde i natt, rett før jeg skulle legge meg. Det begynte med feber, deretter kom frostanfallene. Mange tror kanskje at man bare ligger og fryser, men langt derifra. Man ligger og skjelver, rister ukontrollert. Jeg hadde vansker med å puste og snakke pga skjelvingene. Tilslutt kastet jeg opp. Dette pågikk en stund før det ga seg. To gang i løpet av natten skjedde dette. Jeg sov så å si ingenting. Det er nok en blodforgiftning. Blodprøver er sendt til dyrkning for å prøve å finne ut hvilken bakterie det er i blodet. Jeg tror antibiotikaen har virket, jeg har vært i grei form siden klokka åtte i morges. Jeg håper det holder seg noen lunde.
Natten tilbringte jeg på intensiven. Jeg hadde ikke lyst, men blodtrykket var så lavt at de ville sende meg ned. Noen av legene prøvde å tvinge meg til å legge inn urinkateter og arteriekran. Jeg nektet. Hvorfor skal jeg ha urinkateter når jeg greier å gå på do selv? Jeg blir så forbannet. For det første er det jævlig vondt og for det andre så blir jeg sengeliggende. Vil de det? Jeg tenkte også at jeg ikke skulle være der så lenge, så hvorfor begynne å styre med noe? Jeg hadde rett, nå sitter jeg nemlig på barn 4 avdelingen igjen. Heldigvis var sykepleierne greie og flinke nedpå intensiven. Men for all del, der vil jeg ikke være. Jeg håper det ikke blir noe styr i natt også. Det orker jeg ikke.

36 kommentarer

Mormor og morfar

21.nov.2008 kl.18:15

Uff, uff, hvor fælt du har det.Vi håper du får en god natt i natt uten for store plager.Vi skal på Dahle og slippe inn Jossi.Vi tenker på deg hele tiden.

Lene

21.nov.2008 kl.19:29

Hei. Nå har jeg lest gjennom hele bloggen din, og jeg syns du er en utrolig sterk jente. Virkelig. Det du opplever og går gjennom... Det må være helt forferdelig. Jeg håper virkelig at det kommer til å gå bra med deg. Jeg kommer til å fortsette å lese bloggen din. Du er sterk. Virkelig.Mvh, Lene.

Catherine

21.nov.2008 kl.19:55

uff.. håper det går bedre i natt Regine, du har jo fått antibiotika, tar jo knekken på de fleste farlige bakteriene :)

Silje Silje

21.nov.2008 kl.20:34

kjipt at det blei slik inatt :| Krysser fingrene for deg og håper med alt jeg har at denne natten blir bedre.

Regine

21.nov.2008 kl.21:37

Det går værtfall bedre nå, har ikke hatt feber siden i morges. Får satse på at det blir slik i natt også:)

Therese

21.nov.2008 kl.22:31

Huff ;( håper det går bra i natt, du er som sagt kjempetøff! beundrer deg.

sandra

21.nov.2008 kl.23:08

uff, trist å lese.. Men du er en utrolig sterk person Regine ! Helt utrolig rett å slett. Håper du får en bedre natt :) Hilsen Sandra patiti !

Lena

21.nov.2008 kl.23:14

Kjente jeg fikk vondt i meg når jeg leste bloggen din, her sitter jeg og syter over at jeg har litt vondt i magen...er jo en liten filleting i forhold til det du må gå igjennom.Jeg kjenner deg ikke , men jeg syns du er ei utrolig tøff jente, og jeg beundrer deg for at du skriver om det du opplever, på bloggen din.

Leva

22.nov.2008 kl.09:11

Håper du kom deg gjennom natten på en god måte. Kjenner til det med frostriene, det har ingenting med vanlig frysing å gjøre, det er et helvete du ikke slipper unna -tortur. Jeg var heldig denne gangen med cellegiften, reagerte ikke så voldsomt nå, men er fortsatt utslitt. Mange varme klemmer og tanker til deg!

sinober.blogg.no

22.nov.2008 kl.09:36

GOD MORGEN REGINE. HÅPER DU HAR SOVET I NATT.VI TENKER PÅ DEG . HILSEN FRA OSS I KOKKO.

Siri

22.nov.2008 kl.14:10

Håper de finner ut hva som skjedde! Linket deg forresten :)

Anettek

22.nov.2008 kl.15:50

Håper du kom deg gjennom natta uten noen frostanfall eller noe.Følger med bloggen din hver dag og håper du snart blir frisk:)Fra Anette:)

Else

22.nov.2008 kl.17:29

Regine, forstod du var dårlig siden det ble stille fra deg på nettsiden din. Måtte sende melding til Jullianne for å spørre. Ja, det er litt av en prøvelse det du er gjennom. Synes det er så vondt !! Det er flott at du selv bestemmer om du skal ha kateter eller ikke - det er så bra du sier ifra. Krysser nå fingrene for at du nå blir bedre og slipper være på intensiven. Klem fra Else.

Martin

23.nov.2008 kl.00:30

Bra at det har gått bra hittil, etter den første natta. Håper over alt annet at det forsetter i samme retning.

Anonym

23.nov.2008 kl.17:19

Jeg vil først og fremst bare si tusen takk. Med å lese denne bloggen har jeg virkelige klart å sette meg MER (jeg sier mer, fordi jeg tror det er umulig å sette seg inn i dette uten å ha opplevd noe lignende selv) inn i personer med livsstil sykdommer går igjennom takket være dine gode beskrivelser og at du setter ord på alt. Det var av ren tilfeldighet at jeg kom inn på denne bloggen og det er jeg svært glad for. Denne bloggen er så sterk at tårene triller nedover kinnene, det er som sagt takket være dine flotte beskrivelser. Det jeg også la godt merke til ved å lese denne bloggen er at du virker som en sterk jente med mye mot. Å gå gjennom noe som det her tror jeg (akkurat som Kanye West synger; now that dont kill me, can only make me stronger) bare kan gjøre deg sterkere. Jeg kjenner deg ikke og bare si jeg digger den positive innstillingen som sagt det var av ren tilfeldighet jeg kom inn på denne bloggen. Men jeg vil bare si lykke til videre, stå på og god bedring!

Mari

23.nov.2008 kl.18:44

Du fremstår som ei utrolig sterk jente. Dette klarer du, jeg har troa!

Regine

23.nov.2008 kl.23:11

Tusen takk for fine kommentarer alle sammen:) Anonym: Så bra at du har lært noe av bloggen, håper du vil følge med videre:) Tusen takk for flotte ord!

Anonym

28.nov.2008 kl.21:22

Ja Regine det skal jeg så absolutt! ((:

Bibbi-Jeanette

01.des.2008 kl.23:11

Det er helt utrolig å lese en blogg som din. Du får sikkert tusenvis av like kommetarer som dette, men det er vilrkelig noe annet enn moteblogger, og folk som i likhet med meg skriver om alt det som skjer.Dette er rørende, uroligende, trist og litt skummelt å lese, for plutselig skjer det hvem som helst.Tusen takk for at du skriver alt dette og legger ut som det på nettet :)

Else

02.des.2008 kl.22:47

Tvi -tvi Regine for at du snarlig får komme ned til Riksen.Jeg beundrer deg for at du nå er innstilt på å kose deg hjemme, du erså sterk !Vet du : størst av alle gleder er gleden for slett ingenting.Ikke for noe du kan eller vil, gleden for intet og gleden for alt.Gleden : FORDI DU ER TIL.

Freakleader

22.des.2008 kl.20:23

:(

herregud, så j****g...! Det er utrulig kva du klarer. Sitter her, på gråten, fy flaten...

Jeanett-geek (:

23.des.2008 kl.03:33

håper for all del ikke nettene blir så ille igjen for deg! elsker bloggen din btw og håper virkelig det går bedre med deg

Len3

12.okt.2009 kl.22:30

Jeg leser bloggen din, og det kommer jeg til og fortsette med !

Jeg synes du virker som en forferdelig sterk jente, i tråss alt det du går igjennom. jeg kan ikke fårestille meg hva du går igjennom og hvor jævelig det er , ingen som ikke har opplevd det kan det. jeg håper dette går bra.jeg ønsker deg all lykke!! dette er utrolig sterkt, og det er så ufattelig vanskelig med sykdommer som tar kontroll over en selv =/ huff! jeg vet ikke hva jeg skal si, er bare helt målløs! Lykke til Regine !!

Cesilie

15.okt.2009 kl.22:27

jeg ber for deg ....<3

Lone

30.okt.2009 kl.10:59

å be er nok det som virker best:) eg og ber for deg:)

Elin Brandvik

22.nov.2009 kl.23:01

Hei. Jeg er en utflyttet Kr.sunder som leser bloggen din. Har døtre selv på din alder - en av de jobber på sykehuset og ba meg lese bloggen din. Du er et fantastisk jente - og det er grusomt å tenkt på hva du har vært igjennom allerede i ditt unge liv. Det skal ikke være sånn. Jeg tenker på deg selv om du ikke vet hvem jeg er - tenker også på foreldrene dine som sikkert også har tunge dager. Skal be for dere når jeg legger meg i kveld.........

irene

04.des.2009 kl.12:59

håper du har det bra der du er nå !

Meg <3

04.des.2009 kl.13:50

Når jeg leser begynner jeg bare å gråte :(

Synds så synd på deg så må leve med disse smertene:(

Men du klarer det, nettopp fordi du er så sterk!<3

JEg beundrer deg<3

Elsker deg rett å slett :)<3

11.des.2009 kl.03:23

Jeg vet at det kanskje er for sent og si dette nå, siden da du levde følgte jeg ikke fast med deg, dette angrer jeg på nå. Istedenfor har det blitt til at jeg sitter og blar igjennom arkivene dine, og leser gamle innlegg. Jeg ser for meg hvor vondt du hadde det, og hvordan du så ut, hvordan familien din og du lidde i denne perioden av det altfor korte livet ditt..

Kondolerer så mye til familie og venner. Skulle ønske jeg kunne kjent Regine! Søskenbarnet mitt gikk i samme klasse som henne, og sa at hun var en veldig snill,glad,modig og hyggelig jente:) Du har satt et spor i oss alle, og fikk oss til å tenke litt på realiteten, istedenfor det nyeste bronze-pudderet til Isadora, finnes det viktigere ting.

Store klemmer, og kondolanser fra meg.

¢¾silje viktoria

20.des.2009 kl.12:26

r.i.p Regine <'3

Helene

18.jan.2010 kl.15:28

R.I.P Regine Stokke.

Jeg leser bloggen din ennå, du vil alltid bli husket av meg, selvom jeg ikke kjente deg, så var du sterk og hadde mye mot, og jeg får tårer i øynene av å vite hvordan du hadde det, vil i fred.

- Helene

Rebekka

09.aug.2010 kl.05:23

leser bloggen din hele tiden gang på gang. selvom jeg ikke kjenner deg, så klarer jeg ikke å la vær og lese om og om igjen. du var en sånn sterk jente, du minner meg om min morfar som også døde av kreft. så vet hva familien din måtte gå igjennom. kreft er noe dritt. kunne gjort alt for at kreft ikke gikk på andre også. kunne ha selv død så kreften gikk vekk i denne verden. hvil i fred! kansje du kan se min sterke morfar der oppi himmelen. sov godt

-.-

21.okt.2010 kl.16:52

RIP! ;(

08.jan.2011 kl.22:46

Hvil i fred Regine Stokke :( sov godt

Linnea

27.feb.2011 kl.00:41

Det er hardt for meg å lese boka di, og jeg gråter ofte når jeg leser den. Du er fantastisk, og du fortjente aldri døden. Hvil i fred Regine Stokke, jeg tenker på deg!

14.jan.2012 kl.21:19

Rest in peace, tøffingen.. <3

Skriv en ny kommentar

Regine

Regine

20, Kristiansund

Har fått diagnosen MDS/AML - her vil jeg beskrive hvordan det er å leve med/bli behandlet for det. Lurer du på noe? regine1000@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten