Opp og nedturer

Cellegiftkuren denne gangen har gjort meg ganske dårlig i perioder. Det ble som jeg sa, kvalme og oppkast. Men heldigvis ikke hele tia. Jeg har fått vite at det kanskje er siste dagen med kur i morgen. Den skal jo egentlig vare i 6 dager, så jeg håper de vet hva de gjør. Har også følt meg ordentlig syk av denne kuren. Heldigvis har jeg en bedre periode nå. Jeg har fått spist mer, og til og med vært litt sosial. Jeg besøkte en gutt som heter Patrick på rommet hans. Han er jo kjempekoslig.

Idag har jeg fått vite at en fra avdelinga er ferdig transplantert, han kom tilbake i går tror jeg. Jeg er så glad for at alt er bra med han! Han har nesten samme sykdom som meg, selv om det ikke er så veldig sammenlignbart. Han er i ganske bra form og var der i 5 uker bare. Det gir meg et lite håp også, selv om det er veldig individuelt.

Idag har jeg snakket med sykehusprest av alle ting. Jeg følte for å snakke med noen, og i og med at den forrige psykologen bare snakka tull så tenkte jeg å prøve noen andre. Sykepleierne forsikret meg om at han var veldig grei å prate med, og at han ikke bringte prest-yrket inn hit. Det ble ikke nevnt et ord om kristendommen. Det var jo ikke derfor jeg skulle prate med han. Jeg hadde bare hørt rykter om at han var flink til å prate med ungdom. VI hadde en dyp og reflekterende samtale. Han fikk frem tanker i meg jeg ikke visste jeg hadde. Jeg klarte å sette ord på min frykt om døden og alt som skal skje. Vi snakket om hva døden var og hvordan vi forestilte oss den, og at den er skremmende fordi vi ikke veit hvordan det er å ikke eksistere. Før han skulle gå sa han til meg at jeg var svært usedvanlig. Han sa det flere ganger. Han sa jeg var så flink til å sette ord på ting. Det varmet. Jeg ble svært tankefull etter den samtalen.

I går så ble det altså til at jeg møtte noen fra rosenborg. Jeg var ikke i form til å gå ned på grupperommet å møte dem, så jeg tenkte jeg ikke fikk muligheten til å treffe dem. Det var svært skuffende, jeg hadde jo gledet meg så mye. Men så kom en sykepleier inn og sa at de kunne jo komme inn på rommet mitt! Det var jo utrolig stort. Jeg ble faktisk akkurat i bra form rett før de kom inn døra. De som kom inn var: Per Ciljan Skjelbred, Roar Strand, Steffen Iversen og Marek Sapara. Det var jo akkurat dem jeg ønsket på besøk. Jeg var redd for at det skulle bli pinlig stillhet, men det ble det altså ikke. De var jordnære, og lette å prate med. De spurte meg om hvordan jeg hadde det, og jeg fortalte litt om hva jeg har vært/skal igjennom. Jeg mobba dem også litt for at KBK slo dem ut av cupen. Det hadde de visst fortrengt ;) Her er et bilde fra besøket:
cimg0659

21 kommentarer

Irmelin

12.nov.2008 kl.22:53

Heisann!
ville bare si at jeg har sett litt på bloggen din,
må si at jeg er rørt! veldig beskrivende og bra skrevet, samtidig som det er veldig modig av deg å åpne opp om dette.. legger deg til som venn om d er ok?

Silje

13.nov.2008 kl.00:23

Ah, det er så utrolig digg når man ENDELIG finner noen ordentlige å prate med når man er innenfor helsesektoren. En god prat med et bra menneske gjør så utrolig godt. Det hørtes ut som en skikkelig kvalitets-samtale, misunner deg den. Kanskje du får prate mer med han og hvis du trenger?

Helene Harepus

13.nov.2008 kl.01:07

heidu,har lest gjennom alle innleggene dine nå,du er flink til å sette ord på følelsene dine.Fint du kan være så åpen om alt dette som skjer med deg. Jeg har veldig vondt for deg,kan aldri tenke meg til hvordan du har det.

Jeg jobbet på st.olavs faktisk,i sommer. Var aldri noe kos å være på avdelingene du er nå,men folkene som jobber der er hyggelige,syns jeg da:) Håper det går bra at jeg legger deg til som venn og skriver ett lite innlegg om bloggen din?
Håper det går bra med deg:)Hang in there:) Og til det med og fryse eggstokken,jeg ville gjort det,bare for å kan ha muligheten i allefall.

karalain

13.nov.2008 kl.03:38

Så fint at du fant noen bra å snakke med :) Han har rett i at du er usedvanlig, og at du er utrolig flink med ord..!
Så koselig at du fikk besøk av de spillerne på rommet ditt da! :D Det hadde jeg heller ikke hatt noe imot, selv om jeg ikke er fotball fan en gang ;)

Hilde-Christine Brevik

13.nov.2008 kl.13:18

Heii Regine!
jeg får så vondt av å lese bloggen din, det er så urettferdig alt som skjer..
Det var skikkelig godt å se deg på flyplassen i forrige uke, selv om jeg ikke helt visste hvordan jeg skulle oppføre meg. Hadde mest av alt lyst til å gi deg en klem, men fikk liksom aldri sjangsen! Og som jeg sa: jeg er helt sikker på at dette kommer til å gå bra! Du er ei sterk og flink jente og jeg er sikker på at du kan overvinne alt på moder jord!
Skal følge godt med på bloggen din framover, så håper jeg det ikke blir så alt for lenge til jeg ser deg neste gang ;*

kyss og klem fra Hilde-Christine

Silje Sund

13.nov.2008 kl.13:19

Så artig at de kom inn på rommet ditt å besøkte deg:) Ble litt misunnelig når jeg leste det ja. Fikk akkuart vite om blggen din. Så nå skal jeg sette meg nede å lese. Jeg kommer helt sikkert til å få tårer i øynene. Håper formen din blir bedre, godt til deg det. Sender deg en melding i de nærmeste dagene jeg.
Stor klem fra Silli<3

Regine

13.nov.2008 kl.19:37

Irmelin: Det går greit ja:)SÅ fint at du liker bloggen.

Silje: Det er nok den beste samtalen jeg har hatt i mitt liv. Utrolig givende. Hvis jeg vil får jeg snakke med han igjen, så det blir nok sikkert til det;)

Helene: Takk for positive tilbakemeldinger! Det går greit at du legger meg til som venn og skriver et innlegg;)

Karalain: Man sier aldri nei takk til besøk av kjekke gutter på rommet;)

Hilde-Christine: Det er skikkelig urettferdig ja. Var kjekt å se deg også på flyplassen, og jeg kan godt skjønne at du ikke helt visste hva du skulle si. Tusen takk for all støtte:)

Silje Sund: Så kjekt at du vil følge med videre. Hyggelig å få melding også!
Var kjempekoslig med besøk av rosenborg-gutta, ja:)

leva

13.nov.2008 kl.19:51

Du er usedvanlig og unik! Jeg har jobbet med barn og unge i 30 år og jeg er så imponert over bloggen din og måten du formidler tanker og følelser på. Det er veldig godt å se at du er så oppegående at du orker å skrive i bloggen din. Tror alle som leser bloggen din blir veldig berørt og rørt. Det hjelper kanskje ikke å si at du er tøff, men du er det og helt unik. Takk for at vi får lov å følge deg!

Regine

13.nov.2008 kl.20:00

Jeg blir rørt av slike kommentarer. Trodde aldri jeg skulle få så positive tilbakemeldinger. Jeg syns det er så kjekt at dere alle følger bloggen min!

Thomas

14.nov.2008 kl.12:34

Hei

Håper det går bra med deg, Regine. Vi savner deg i klassen.

Så fint at du fikk RBK-spillerne på besøk da :)

Regine

14.nov.2008 kl.13:38

Så fint å vite at dere savner meg, og tenker på meg. RBK-spillerne gjorde seg ja:) Nå for tiden går det bra med meg, jeg håper det kan vare en liten stund til, men må regne med endel motgang til. Og det skal jeg såklart takle.

Ingrid

22.nov.2008 kl.12:08

Hei Regine :)
Jeg stakk innom bloggen din en liten tur og ble sittene å lese.
Jeg må bare si at det er utrolig rørende og trist det du forteller og utrolig tøft gjort av deg ! Du er en kjempemodig jente :)helt unik!
Rbk-gutta er helt fantastiske og så koselig at de kom.. ble jo selvsagt missunnerlig når jeg leste det, men du fortjente det helt klart. Det var kjempe bra at du fikk besøk av de :)
Jeg ønsker deg bare alt godt og lykke til !
Du klarer dette og du er en sterk jente !
:)

Regine

23.nov.2008 kl.23:05

Takktakk:)

HANNE.SK

01.des.2008 kl.21:54

Jeg vil bare si at jeg får vondt i hele meg når jeg leser bloggen min. Jeg synes synd på deg. Virkelig. Håper det går bedre fremover!

Ingrid-Helene

03.des.2008 kl.21:33

Hei! Vil bare si at du skriver utrolig bra, og jeg ønsker deg kjempe god bedring! Ikke mist troen!
Kjempekoselig bilde :)

flaskebunn

11.des.2008 kl.07:38

så bra at de kom opp til deg! :) så søte dere var på bildet alle sammen! :):) jeg blir skikkelig rørt av å lese bloggen din, ikke fordi du er syk, det blir jeg bare redd og trist av, men fordi du ser slik på ting som du jør. du er så innmarri sterk og positiv.. får helt frysninger, du kommer til å nå langt, uansett hva du prøver på, du er en slik person, en slik person som får til ting!! kjempe klem!! :)

Freakleader

22.des.2008 kl.20:15

åååh, så koslig da.. :)

Gutt 16

07.jan.2009 kl.01:56

hehe:) Er egentlig brann fan. Men det der likte jeg:) Flotte gutter og(L) :D thihi:D

Gutt 16

07.jan.2009 kl.01:58

Hehe. Er egentlig brannfan. Men det likte jeg:) Flott at sånne "kjendiser" tar seg tid til og møte oss vanlige folk engang i blandt og:) Og flotte gutter:P Thihi

Sunniva

11.jan.2009 kl.18:43

Hei! Håper det går bra med deg, og at du har det bra :-) Kan ikke helt forestille meg hvordan du må ha det, men med stå-på vilje så går alt :-)

Bare lurte på om han gutten du besøkte, Patrick, hvor han er fra? Gikk i klasse med en som het Patrick på ungdomsskolen, og han har kreft. Tror han er i Trondheim.

// vaskekost //

03.feb.2009 kl.12:59

Enda godt det var RBK-spillere som kom inn og ikke BRANNspillere :D

Skriv en ny kommentar

Regine

Regine

18, Kristiansund

Har fått diagnosen MDS/AML - her vil jeg beskrive hvordan det er å leve med/bli behandlet for det. Lurer du på noe? regine1000@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits
Blogglisten